Översikt över kinesiska fytotamponer Vackra liv och ren punkt: vad man ska köpa, recensioner, priser

Ansvarsfrihet

Intim hygien och snabb lösning av gynekologiska problem är nyckeln till kvinnors hälsa. Förmågan att hantera dem utan att ta till sig långa, obekväma och ofta obehagliga procedurer - kinesiska vattpinnar "Clean Point" och "Beautiful Life".

INNEHÅLL:

Fytotamponer: typer, funktioner, syfte

Tamponger är av två typer: hygieniska och medicinska. Den första inkluderar produkter som används för att blockera menstruationsflödet inuti vagina. Detta undviker blöjautslag och irritation av känslig hud i intima områden och förhindrar också uppkomsten av en obehaglig lukt. Deras dagliga användning rekommenderas inte av specialister, eftersom det kan provocera multiplikation av patogena bakterier i den "igensatta" vagina.

Tvärtom bör medicinska produkter inte användas vid naturlig blödning. Detta görs några dagar efter det att det har avslutats, eftersom fytoföreningar stimulerar ökad blodcirkulation och orsakar en initial ökning av problem förknippade med en viss sjukdom. Liksom alla läkemedel måste de användas strikt enligt instruktionerna och rådfråga din gynekolog innan du använder dem..

Handgjorda, de är en bomulls-gasbaserad botten i en speciell växtbaserad infusion eller avkok. Tamponger av de erbjudna varumärkena tillverkas i Kina. Detta är en medicinsk sammansättning, sammansatt av örter bearbetade med modern teknik, krossad och pressad.

Produkten har en sfärisk form, liten storlek, som syftar till att säkerställa fysiologisk komfort. En rödbrun boll som inte deformeras, upplöses inte när den utsätts för vätskor, i ett löst vävnadsskal fixerat med en tråd, vilket hjälper till att enkelt ta bort vattpinnen efter användning. Säljs i sterila individuella paket om 1 eller 6 stycken..

Trots namnsskillnaden är både "Vackert liv" och "Ren punkt" produkter av ett varumärke från Kina, som skiljer sig från varandra endast på inskriptionen på förpackningen: en typ var avsedd för den ukrainska importören, och den andra för exportörerna av zhongbang-gruppen. De erövrar själva den ryska marknaden, eftersom de är ett effektivt och bekvämt verktyg som ersätter en hel rad förebyggande och terapeutiska förfaranden eller lyckas komplettera dem.

Varför fytotamponer är att föredra framför andra former av terapi

Traditionella metoder för behandling av påverkade organ och vävnader i könsorganet är tvätt, douchning, användning av terapeutiska bad; enligt läkarens recept kan vaginala suppositorier eller salvor användas.

Fytotamponer som en alternativ form av terapi maximerar läkemedlets medicinska effekt: exfoliering, normalisering av syra-basbalans, regenerering är mer intensiv. Detta beror på den ökade känsligheten hos slemhinnorna, deras förmåga att snabbt absorbera och absorbera läkemedel. Tamponger införda i vagina ger fokus, djup, fullständighet och varaktighet av exponeringen för läkemedlet.

Vad är en del av medicinska tamponger

Den pulverformiga massan från vilken rena punkterna från Clean Point och Beautiful Life pressas samman är hackade stjälkar, blommor, löv och rötter från medicinalväxter blandade med aromatiska hartser.

 • kamomill buljong har antiinflammatoriska och antiseptiska effekter, innehåller hormonliknande ämnen som stimulerar reproduktionssystemet;
 • ett porslin som innehåller rutin stärker kapillärväggarna;
 • safflor (amerikansk eller vild saffran, färgningstistel) innehåller linolsyra, vilket gör kärlens elastiska, fuktgivande och närande vävnader;
 • angelica har en kramplösande och lugnande effekt;
 • rökelse hjälper till att minska blodförlusten, hjälper till att bekämpa abscessinfektioner, har en föryngrande effekt;
 • myrra (myrra) såväl som rökelse har balsamiska egenskaper, slappnar av, främjar läkning;
 • ginsengtoner och föryngrar;
 • ängkärnan har stimulerande, diuretiska, koleretiska och antitumöregenskaper;
 • gurkmeja hjälper till att rensa och immunmodulera, har en antiinflammatorisk effekt;
 • kryddnejlika har en lokal irriterande och smärtstillande effekt;
 • dracaena, utsöndrar blodröd juice (dragonblod), förbättrar blodcirkulationen, lindrar smärta, används vid behandling av trängsel.

Dessutom kan komponenterna innefatta komponenter av granatäpple, syrin och akacia, framställda enligt ett traditionellt kinesiskt recept.

NOTERA! Du kanske också är intresserad av att läsa om "Hur man minskar vagina - de mest effektiva och beprövade metoderna.".

Indikationer för användning

"Clean Point" och "Beautiful Life" används för förebyggande och terapeutiska syften för att förebygga eller eliminera gynekologiska sjukdomar, primära, återkommande, kroniska, med en otydlig etiologi.

 • ICP;
 • problematisk menstruationscykel, instabil i termer och varaktighet;
 • smärtsam menstruation;
 • amenorré;
 • cysta eller inflammation i äggstockarna;
 • trast;
 • erosion i livmoderhalsen;
 • endometrios;
 • candidiasis;
 • vaginit;
 • kolpit orsakad av klamydia, trikomonader, stafylokocker, streptokocker, etc. ;
 • kvinnliga genitalpolyper;
 • cystit och urininkontinens;
 • fibroider.

Det är problematiskt att behandla sjukdomar som redan har börjat med tamponger, eftersom de har en kumulativ men försenad effekt. Det kommer inte att vara möjligt att stoppa förvärringen med deras hjälp. Snarare är de lämpliga som profylax och behandling vid kroniska tillstånd. Genom att stimulera hematopoies, normalisera hormonella processer förhindrar de uppkomsten och utvecklingen av cancer.

Deras användning har också en gynnsam effekt på urinblåsan, njurarna och ändtarmen..

Starta behandling med fytotamponer kan åtföljas av förvärringar, såsom smärta i buken, bröstet, rygg, torrhet, svullnad eller klåda i könsorganen, riklig utflöde (inklusive blodig och purulent), akne, en obehaglig lukt. Detta beror på den aktiva rengöringen av kroppen..

Vid allvarliga problem är det nödvändigt att tillfälligt ersätta användningen av tamponger med traditionell behandling (douching, bad, salvor, suppositorier) och konsultera en specialist. I avsaknad av kontraindikationer, fortsätt behandlingen.

Kontra

Liksom de flesta läkemedel har växtvätskor ett antal faktorer och omständigheter där deras användning är extremt oönskad och ibland farlig. Så användning av tamponger tidigare än sex månader efter operationen (inklusive abort) eller naturlig förlossning kan framkalla kraftiga blödningar, eftersom tampons medicinska sammansättning stimulerar blodcirkulationen.

Dessutom används kinesiska fytotamponer inte under följande omständigheter:

 • graviditet och amning (ämnen som kommer in i läkemedelskompositionen utsöndras i bröstmjölk och kan orsaka allergi hos barnet);
 • lever- och njursjukdomar;
 • menstruationsblödning (1-2 dagar innan den börjar, 2-3 dagar efter slutet);
 • individuell intolerans mot en eller flera komponenter i läkemedlet;
 • användning av orala preventivmedel;
 • alkoholförgiftning;
 • kan inte användas före sexuell aktivitet.

I närvaro av HPV (humant papillomavirus) i kroppen är användningen av kinesiska tamponger inte kontraindicerat.

Användningen av "Clean Point" och "Beautiful Life" begränsar sexuell kontakt. En kvinna tvingas antingen att undvika intimitet, eller innan hon börjar samlag, ta bort tampongen från slidan och kassera den (du kan inte återanvända bollen!). För att inte utsätta dig för långvarig avhållsamhet, vilket har en negativ effekt på det allmänna tillståndet och välbefinnandet, kan du ordna "fasta" dagar och ersätta fytoterapi med traditionella hygienprocedurer.

En tillfällig övergång till sköljning hjälper också till att ta bort element som exfolieras under behandlingen från slidan: curdled, purulent, blodutsöndringar, slem, polyper, exfolierade celler etc. Självbefrielse kan vara svårt. Intervaller i användning av örtmedicin hjälper till att undvika förekomsten av allergiska reaktioner och andra negativa resultat som kan påverka hälsan.

Hur man ska behandlas med örttamponger

Nyckeln till framgångsrik behandling av de allra flesta sjukdomar ligger i strikt överensstämmelse med läkarens föreskrifter och strikt efterlevnad av instruktionerna för användning av den rekommenderade medicinen. Fytotamponer är inget undantag från denna regel. Avvikelse från instruktionerna kommer att göra procedurerna ineffektiva. Speciellt med hänsyn till förseningen i läkningsresultatet som är karakteristiskt för läkemedel med örtkomposition.

Så planerar du att börja använda "ren punkt" eller "vackert liv", vänta tills menstruationen slutar, och fortsätt sedan efter 2-3 dagar till behandlingen.

 1. Utför nödvändiga hygienprocedurer: tvätt, douchning, noggrann handtvätt.
 2. Förbered vattpinnen: ta bort från förpackningen utan att skada skalet, raka försiktigt fixeringstråden.
 3. Sätt in läkemedlet i vagina och sänk ner det cirka 7 cm, låt fixeringstråden vara så fri som nödvändig för efterföljande obehindrad extraktion.
 4. Lämna den för att ge en läkande effekt i 48–72 timmar (beroende på gynekologens rekommendation).
 5. Efter den inställda perioden, ta bort vattpinnen genom att dra i den fria änden av fixeringstråden.
 6. Douching med kamomill eller annan medicinsk växtbaserad infusion eller avkok.
 7. Ta en paus i kinesisk växtmedicin i 1-2 dagar, under vilka du fortsätter att sova.
 8. Presentera en ny vattpinne.

Utseendet på PMS-tecken bör vara en signal för att avbryta användningen av fytotamponer i enlighet med de kontraindikationer som anges i instruktionerna. Under behandlingen, med en genomsnittlig cykel per månad, kan 4-5 tamponger användas. Emellertid kräver olika sjukdomar terapeutiska kurser av olika varaktigheter:

 • för att förebygga sexuellt överförda infektioner räcker det med 1 bomullstopp;
 • för att förebygga uretrit, cystit och andra inflammationer är 6 tamponger tillräckliga;
 • PMS, onormala menstruationscykler, förvärrad klimakterium, bakteriell vaginos och hemorrojder kräver användning av minst 18 tamponger;
 • behandling av kroniska former av trast, kolpit, inflammation, ektopi och erosion i livmoderhalsen, leukoplakia, endometritis och endometrios, vidhäftningar, polyper, inflammatoriska processer i äggstockarna och äggledarna - minst 24 tamponger;
 • för behandling av ovariecyster kräver en obstruktion av äggledarna och fibrerna i livmodern en maximal kurs, inklusive totalt (med hänsyn till fysiologiska pauser) 30 fytotamponer.

Trots den lilla storleken kan ha eller resultera från användning av torr vagina göra processen för introduktionen smärtsam och extremt obehaglig. Oönskat obehag kan undvikas genom att sänka vattpinnen i 30-40 sekunder i vatten, vars temperatur inte överstiger 40C˚, eller smörjer den med olivolja.

Vid långvarig användning bör du komma ihåg de dagar då användningen av dessa läkemedel måste ersättas med douching med medicinska avkok och andra metoder för traditionell terapi. Raster som används hjälper kroppen att anpassa och skydda den mot överdosering.

Förvärv och användning av Clean Point och Beautiful Life-fytotampar

När man väljer växtbaserade kinesiska bollar för att förebygga och behandla sjukdomar i könssjukdomar, bör man komma ihåg: trots att det är naturliga, icke-hormonella läkemedel som inte påverkar mag-tarmkanalen och andra organ, är deras läkande egenskaper och möjliga biverkningar av hushållsmedicin få studeras. Emellertid är både Clean Point och Beautiful Life certifierade produkter som anses säkra att använda..

Att vara ett potent antiseptiskt medel som effektivt förstör patogena mikroorganismer, med en fysiologisk predisposition, långvarig användning, full av en överdos, det kan irritera slemhinnorna, brännande vävnader, vilket leder till torrhet, klåda och brännande i det intima området. I behandlingsprocessen måste du noga övervaka ditt välbefinnande, inte försumma råd från specialister, vara försiktig och inte bryta mot instruktionerna. Kinesiska fytotamponer "Clean Point" och "Beautiful Life" är certifierade. Men de distribueras inte via apotekskedjor, eftersom höga marginaler gör samarbetet med stationära försäljningsställen till nackdel för tillverkaren. För att undvika en kollision med bedrägerier och för att skydda dig från att förvärva förfalskade varor, måste du beställa den ursprungliga produkten via tillverkarens officiella webbplats, som säkerställer leverans av varor både i Ryssland och till andra tullunionens länder.

Skillnaden i priser för förpackning av kinesiska "Clean Point" och "Beautiful Life" fytotamponger, inklusive 6 bollar i individuell steril förpackning, förklaras av leveransvillkoren till ett visst land, region och stad samt den aktuella växelkursen. Den genomsnittliga kostnaden för Moskva är cirka 990 rubel, för Ukraina - cirka 25 hryvni 1 styck.

Recensioner av fytotamponer

Trots förekomsten av kontraindikationer är recensionerna hos de flesta patienter som använder denna produkt positiva..

Elena, 40 år
”Jag var utmattad av cystit. Läkare ordinerade det ena eller det andra. Ett tag gick, och igen... En sådan mardröm! På kontoret - kollegor, klienter, och på grund av dessa problem kunde varken kommunicera eller fungera normalt. Konstant obehag och lukt. På vissa sanitära kuddar var det möjligt att gå sönder. En gång klagade till sin äldre syster, och hon rådde Clean Point. Hon sa att hon hade samma svårigheter, och med dessa fytotamponger undkom hon helt enkelt. Jag försökte och ångrade inte! Cystit har gått och kommer inte tillbaka. Jag rekommenderar det till alla ”.

Irina, 37 år
”Jag uppmärksammade inte utseendet på de första problem med urinering, till exempel” det kommer att gå av sig själv ”. Då magen ökade - jag tänkte, säger de, du behöver äta mindre. Men smärtan i nedre del av magen fick mig att oroa mig. Jag sprang till läkaren. Det visade sig vara en myoma. När jag hörde att operationen skulle göras, panikerade jag allvarligt. Det är bra att jag stött på en artikel om kinesiska tamponger i vackert liv på Internet. De räddade mig bara! Det behandlades under lång tid, det var inte lätt, men det fanns inga operationer. Läkaren var bara i chock. Och jag insåg att jag måste övervaka mig själv och starta behandling i tid. Det viktigaste är att veta vad.

Alexandra, 25 år
”Behandlas med Clean Point-vattnar för erosion i livmoderhalsen. Åh, hur mycket smuts kom ut ur mig! Dessa hemska val bara var värt vad! Jag var rädd att gå ut: alla tycktes snifta. Men konsulten sa att det var nödvändigt att tolerera och hjälpte till att anpassa behandlingen. Nu - inga problem. Jag sa till mina vänner och jag råder alla. Fantastiskt verktyg! ”

Tampons Beauty Life - ett nytt ord inom medicin och en naturlig källa till kvinnors hälsa

Det hände precis så att en modern kvinnas reproduktiva hälsa sedan hennes barndom är långt ifrån idealiska standarder. Tyvärr passerar inte immunitet spårbart, närvaron av infektioner, både dolda och uppenbara, förvärrar miljösituationen alltmer. Enligt statistik har över 75 procent av de gifta kvinnorna en historia med vissa problem på det intima området. Eftersom en kvinnas kropp påverkas av många negativa faktorer, förvandlas den gradvis över tiden till ett verkligt arv av gifter, patogena bakterier, virus och svampar. Ibland samlas de hela sitt liv och är provokatörer av utvecklingen av farliga sjukdomar, till och med onkologiska. Beauty Life-tamponger, som skapades på grundval av århundraden gamla traditioner av traditionell medicin i Kina, har en verkligt unik möjlighet att hjälpa varje kvinna i behov på ett säkert och exakt sätt återställa sin hälsa.

Vad är kinesiska tamponger? Vackert liv?

De damer som minst en gång har stött på användning av konventionella tamponger är vana att tro att de bara kan vara i form av en rulle med komprimerad cellulosa, och de kan endast användas på menstruationsdagarna. Men i den moderna hälsoindustrin är allt lite annorlunda och kvinnor erbjuds ett annat alternativ - läkande tamponger Vackert liv.

De är till skillnad från andra terapeutiska och profylaktiska produkter som kan hjälpa till att lösa ett stort antal problem både inom området gynekologi och i den totala läkningen av den kvinnliga kroppen. Vid en närmare undersökning kan det förstås att sådana tamponger liknar små bollar som placeras i speciella väskor av naturligt tyg. Förutom dessa väskor finns snöror, så att de efter användning kan tas bort med stor komfort. För att göra det lättare för kunderna att förstå användningsmöjligheterna bifogas detaljerade instruktioner till tamponger.

Fake eller inte?

Det bör noteras att vattpinnarna Beautiful Life och Clean Point i princip är samma sak. Både i sammansättningen av de örter som finns i dem och i produktionstekniken. Den enda skillnaden är att vakuumförpackningar behöver (uteslutande tekniskt) användning av ytterligare utrustning. Men det kinesiska företaget Jilin Shengshitang Pharmaceutical Co., Ltd, vars specialisering är Beautiful Life, Clean Point terapeutiska tamponger i två versioner: i vakuumpaket och vanliga, kom att ta ett sådant steg. Detta gjordes för att undvika förfalskningar och eventuella efterföljande svårigheter i behandlingen av gynekologiska sjukdomar. Och eftersom vakuumförpackningsutrustning är ganska dyr, och den inte är så lätt att använda, eliminerar användningen av denna utrustning möjligheten att tillverka sådana tamponger.

Växtbaserade svampar

Förbättra kvinnors välbefinnande

Kanske är huvudresultatet av applikationen att kvinnor som strider mot varandra efter att ha använt sådana tamponger pratar om att förbättra deras välbefinnande. Och detta är ingen slump, eftersom vackra livstamponger endast består av medicinalväxter som växer i Kina. De kan ha en helande effekt på hela kvinnokroppen som helhet. Tack vare deras användning kan du bli av med blödning i livmodern och olika störningar i menstruationscykeln, polyper och livmoderfibroider, cystor i äggstockarna.

Enligt läkare har detta läkemedel förmågan att ha en antipyretisk effekt. Dessutom kan kinesiska tamponger provocera processer i den kvinnliga kroppen som helt rensar den från olika föroreningar. Efter början av användningen av detta läkemedel elimineras inflammatoriska processer med lokalisering i bäckenet, vävnader uppdateras. Tamponger kan övervinna alla typer av vaginit..

Chinese Beauty Life-tamponger lindrar smärta i korsryggen, i buken och i benen. Dessutom kommer detta magiska verktyg att förbättra hudens hud, återställa blodcirkulationen, reglera utsöndringen av vissa endokrina körtlar, stärka livmodern och slidan, eliminera åldersfläckar och små rynkor, föryngra och rena kroppen som helhet.

Idag finns det så många läkemedel som kan ta bort bakterier från kroppen. Men användningen av dessa läkemedel kan bara ge ett tillfälligt resultat, eftersom deras åtgärder eliminerar symptomet och inte själva problemet. Sådana läkemedel kan inte rengöra livmodern från ackumulerade föroreningar och virus. Därför kvarstår huvudproblemet när behandlingsförloppet är avslutat. Och resultatet kan vara mycket sorgligt, eftersom sjukdomen utvecklas mycket allvarligare än den tidigare, och dess behandling kommer att kräva ett helt annat, starkare läkemedel.

Tampons Beautiful Life: bruksanvisning

Regler för användning av fytotamponger

Kvinnor som har använt vanliga hygieniska tamponger minst en gång kommer att kunna utföra hela proceduren med lätthet..

 • Utför först hygien för den intima zonen och ta bort bollen från den individuella förpackningen. Då måste kvinnan ta den position som är mest bekväm för henne. Det kommer att vara bekvämt för någon att introducera bollen när du står, med ett ben något åt ​​sidan. Någon som bara hukar. Det viktigaste är att musklerna i slidan är avslappnade.
 • Nu måste du ange bollen i vagina med cirka sju centimeter så att den är mellan livmoderhalsen och dess bakre båge. Sladden ska förbli utanför. Om kvinnan placerade vattpinnen korrekt känner hon det inte alls..
 • Inuti denna boll ska vara tre dagar. När kvinnan har tagit bort den är det mycket viktigt att duka med en lösning av furatsilina och infusion av kamomill. På grund av detta kommer rivna vävnader, farliga mikroorganismer och toxiner att extraheras från den kvinnliga kroppen.
 • Mellan införandet av tamponger bör vara en paus under en dag. Trots allt, bara med detta applikationsschema kan maximalt resultat från vackra livstamponger uppnås. Instruktioner för deras användning indikerar att bollen i tre dagar ska vara i slidan, så vila en dag och sedan införandet av nästa boll. Lägsta behandlingskurs bör vara sex bollar.

Vilka är kontraindikationer och begränsningar för deras användning??

Om en kvinna bestämde sig för att anpassa sin hälsa med hjälp av dessa kinesiska tamponger, borde hon veta att de, som alla andra, har sina kontraindikationer och funktioner.

 • Deras användning under menstruation är förbjuden. Terapin ska avbrytas tre dagar före start, och nästa steg i behandlingen bör endast börja tre dagar efter avslutad. Dessa tamponger är förbjudna för gravida kvinnor, eftersom växtkomponenter påverkar kroppen så mycket att de kan provocera missfall.
 • Amningstiden för barnet är inte heller tiden för experiment. I tamponger är koncentrationen av aktiva ämnen ganska hög, vilket kommer att påverka sammansättningen av modersmjölken och skada barnets hälsa.
 • Om en kvinna plötsligt efter användning av dessa vattpinnar har en allergisk reaktion, bör behandlingen omedelbart dras tillbaka.
 • Drick inte alkohol när du genomgår behandling. Kroppen kan ge en helt oförutsedd reaktion med kontakten av alkohol och komponenterna i vattpinnen..
 • Flickor som inte har börjat med sex bör inte använda dessa vattpinnar.
 • Medan vattpinnen finns i slidan och i tre timmar efter att den har tagits bort är det förbjudet att ha sex.

Enligt läkare hjälper kvinnors användning av dessa tamponger att bota många sjukdomar. I de flesta fall används bollarna som profylax, vilket gör att du kan bli av med olika infektioner och sjukdomar utan att be om hjälp av kirurger. Dessutom kommer en kvinnas kropp att producera tillräckligt med kvinnliga hormoner.

Många kvinnor är tacksamma för dessa tamponger för det faktum att de efter deras användning botades av infertilitet och blev lyckliga mödrar..

Och dessa tamponger gör det möjligt att förlänga ungdomsligheten, förhindra för tidigt åldrande och hjälpa till att normalisera metaboliska processer..

ZBM Group

Tampons vackra liv

Behandling och profylaktiska tamponger för rengöring av livmodern och slidan. Kvinnor i Kina har använt fytotamponer i mer än 10 år, detta är ett effektivt verktyg för behandling av gynekologiska sjukdomar.

Förpackningsmängd - 6 tamponger

Priset är för 1 tampong

Behandlings- och profylaktiska tamponger Vackra liv (fytotamponer Beautyful Life)

Orsakerna till gynekologiska sjukdomar hos kvinnor är många, liksom själva sjukdomen. Från trast, som varje andra representant för det rättvisare könet, till allvarliga sjukdomar som kräver långvarig behandling eller operation. Enligt statistiken har mer än 70% av kvinnorna olika gynekologiska sjukdomar.

Det kinesiska hälsoministeriet, de största läkemedelsföretagen, har satt upp följande uppgift: att skapa en prisvärd, effektiv och säker behandling av gynekologiska sjukdomar. Anställda i forskningslaboratoriet i det ledande läkemedelsföretaget ZhongBang Group slutförde uppgiften och utvecklade behandlings- och förebyggande tamponger Beautiful Life (Clean Point) från Bang de li-serien.

2003 började Shaanxi ZhongBang Pharma-Tech CO LTD (del av ZhongBang-gruppen) producera behandling och profylaktiska tamponger Beautiful Life (Beauty Life). En storskalig reklamkampanj genomfördes på TV, i tidningar och tidningar. Fytotamponer har blivit mycket populära i Kina. Enligt statistik har för närvarande mindre än 15% av kvinnorna i Kina gynekologiska sjukdomar.

Tyvärr, inom hushållsmedicin för behandling av dessa sjukdomar, beaktas inte ett läkemedel som terapeutiska och profylaktiska tamponger. Vackra livet. Men fytotamponer kan eliminera inte bara sjukdomen utan också orsaken till dess förekomst. Det är mer lönsamt för det ryska hälso-och sjukvården att marknadsföra olika piller och suppositorier som behandlar det ena och det andra lam eller tillfälligt eliminerar symtomen på sjukdomen, men inte orsaken. Kvinnor tvingas köpa syntetiska droger om och om igen för att dränka symptomen på sjukdomen. Om och om igen för att transportera sina pengar till dem som inte bryr sig om ryska kvinnors hälsa. "System" är gynnsamt för att människor ständigt är sjuka, eftersom det är en konstant inkomstkälla (detta gäller inte bara gynekologiska sjukdomar).

Oftast möter kvinnor sjukdomar i könsorganet efter förlossningen eller med åldern. Faktum är att väggarna i livmodern och slidan förlorar sin jämnhet och elasticitet, livmodern sjunker, dolda hålrum och veck visas där resterna av epitelvävnad och blodproppar som bildas under menstruationen kan samlas. Luftfuktigheten i livmodern och vagina störs, en gynnsam miljö skapas för multiplikation av bakterier och parasiter. Under förlossningen förstörs kärlen, särskilt när de gör kejsarsnitt. Blodcirkulationen och ämnesomsättningen störs, det har en dålig effekt på matsmältningssystemet och njurarna, vilket leder till fetma och utseendet på mörka fläckar i ansiktet. Behandling och förebyggande tamponger Vackert liv återställer blodcirkulationen och ämnesomsättningen, skyddar en kvinna från problem som kan påverka hennes hälsa i framtiden.

Phytotampons Beautiful Life - en naturlig källa till kvinnors hälsa och livslängd

Den reproduktiva hälsan hos moderna kvinnor från de yngsta åren är långt ifrån idealisk. En försämrad miljösituation, en minskning av immuniteten, förekomsten av öppna och dolda infektioner - allt detta går inte utan spår. Siffrorna talar för sig själva: mer än 75% av gifta kvinnor har en historia av vissa problem på den intima sfären. Under påverkan av många negativa faktorer förvandlas kvinnans kropp till ett armar av bakterier, svampar, virus, toxiner. Ibland ansamlas de hela livet och provocerar utvecklingen av farliga sjukdomar, inklusive cancer. Vackra livskinesiska tamponger, skapade på grundval av århundraden gamla traditioner av traditionell medicin i detta land, är utformade för att hjälpa kvinnor att återställa sin hälsa på ett högkvalitativt och säkert sätt..

Du kan köpa tamponger på den officiella webbplatsen:

Vad är tamponger Vackert liv

Enligt vår förståelse är tamponger associerade med en komprimerad cellulosarulle som används på menstruationsdagar. Men den moderna hälsoindustrin erbjuder kvinnor ett annat alternativ - att läka tamponger. De är en unik terapeutisk och profylaktisk produkt som hjälper till att lösa ett stort antal problem, inte bara inom området gynekologi, utan även när det gäller helhet av kroppen..

Externt är tamponger små bollar (se foto), placerade för bekvämlighet i specialväskor av naturligt tyg, kompletterat med en sladd för bekväm extraktion. Bollarna placeras i ett vakuumförpackning som pålitligt skyddar dem från yttre påverkan. Produkten åtföljs av detaljerade bruksanvisningar.

Vilka är komponenterna

Kinesiska skönhetslivspinnar är baserade på de äldsta recept från orientalisk medicin. De innehåller inte syntetiska komponenter och konstgjorda hormoner. Örter som ingår i medicinska produkter växer i ekologiskt rena områden. Deras effektivitet och säkerhet bekräftas av GMP-standarden och certifikaten i Kina, Ryssland, Ukraina och europeiska länder.

Kryddnejlika

Växten kämpar mot blödning av livmodern, dödar patogena mikroorganismer, eliminerar livmodern atony.

Angelica

En ingrediens som lindrar inflammation och svullnad, normaliserar hormonnivåer. Källa till fytoöstrogener. Sedan gamla tider behandlade de många kvinnors sjukdomar.

Ginseng

En kraftfull tonic som fyller på reservens interna energi. Stärker metaboliska processer, stärker immunsystemet.

Kamfer

Komponenten eliminerar smärta, dödar virus, svampar och bakterier, läker och stimulerar binjurarna..

Granatäpplebark

Barken har en koleretisk, urindrivande, liksom antibakteriell effekt på kroppen..

Gurkmeja

Denna komponent är en antioxidant. Bekämpar inflammation, mikroskada.

Rökelse

Frankincense är en mycket viktig ingrediens, eftersom det hjälper till att neutralisera aktiviteten hos cancerceller..

Myrra

Komponenten som dödar Candida-svampar, virus och bakterier, stimulerar libido, reglerar cykeln.

Hjärt

Växten är effektiv i kampen mot godartade tumörer, ökar blodflödet i bäckenorganen.

Himalaya Lilac

Hjälper till att balansera den kvinnliga cykeln, eliminerar gynekologisk inflammation.

Dragon Tree Harts

Det neutraliserar infektioner och har en antitumöreffekt. Hon används för behandling av sår och skador..

Sophora gul

Kraftfull kramplös. Bekämpar inflammatoriska processer, dödar mikrober och virus, förhindrar protein-lipidbalans.

Hur fungerar medicinska fytotamponer?

Huvudverkningsriktningen för vaginala växtbaserade bollar är den maximala rening av reproduktionssystemets organ från döda partiklar, förfallsprodukter, patogena bakterier, virus, svampar och giftiga ämnen.

Innehållet i bollarna med växthormoner har en gynnsam effekt på aktiviteten i hela kvinnokroppen. Förväxla inte naturliga hormoner med syntetiska. Till skillnad från det senare är fytohormoner helt ofarliga. Genom deras inflytande optimeras sköldkörteln och bukspottkörteln, binjurarna, reproduktionsorganen, hjärtat och blodkärlen. De hjälper till att gå ner i vikt och stödjer ungdomlig hud.

Vilket ansvarsfrihet följer behandling

Kvinnor är övertygade om deras effektivitet från första hand. Ofta, efter att ha tagit bort tampongen och douching, är de förskräckta över att upptäcka att klumpar av slem, blodproppar, fragment som liknar pappersbitar eller en genomskinlig film kommer ut ur slidan. I varje fall sker rengöringsprocessen individuellt.

Vilka sjukdomar hanterar de

Kinesiska fytotamponer är indicerade för följande hälsoproblem:

 • infektionssjukdomar och inflammatoriska sjukdomar i könssystemet: vaginit, candidiasis, cervicit, endometrit, erosion, cystit;
 • godartade neoplasmer i bäckenområdet (fibroider, polyper, cyster);
 • störningar i kvinncykeln, smärtsamma perioder;
 • försämring av tonen i vävnaderna i könsorganet, deras utelämnande;
 • ökad nivå av slaggning av kroppen;
 • övervikt;
 • hormonell obalans;
 • brott mot mikrofloraen i slidan och tarmarna;
 • minskad libido;
 • PMS och andra.

Viktig! Vackra liv och rena punkt-fytotemplar är i princip samma produkt. Genom att klicka på länken kan du lära känna Wedge Point mer detaljerat..

Köp en produkt endast på den officiella webbplatsen:

Hur man använder

Varje kvinna som någonsin har använt liknande bomullsprodukter kommer att utföra denna procedur utan stora svårigheter..

 1. Först måste du utföra hygien för den intima zonen, frigöra bollen från den enskilda förpackningen. Då måste du ta en bekväm position. Ofta är kvinnor bekväma att komma in i den medan de står, något som sätter ett ben åt sidan. Vissa människor föredrar att sitta ner. Det viktigaste är att musklerna i perineum är avslappnade.
 2. Därefter måste du ange produkten djupt in i slidan (cirka 7 cm), så att den ligger mellan dess bakre båge och livmoderhalsen. Sladden ska dras ut. Om bollen är korrekt isatt är den helt omärkbar.
 3. Vattpinnen ska lämnas i kroppen i 3 dagar. Efter avlägsnandet är det extremt viktigt att duka med infusion av kamomill eller en lösning av furatsilina. Detta gör att du kan föra alla avvisade vävnader, toxiner och patogener till utsidan..

Mellan introduktionen av bollarna bör du ta en paus på en dag, det vill säga att schemat ser ut så här: i 3 dagar är tampongen inne i slidan, då är en dag vila. Sedan matas in nästa. För att genomgå en fullfjädrad wellness-behandling är det tillrådligt att köpa minst 6 stycken vaginalbollar.

Hur många tamponger behövs för behandling

Alternativ medicin kräver längre användning än apoteksläkemedel. Behandlingstiden beror på vilket problem som måste lösas..

 1. För att förhindra gynekologiska sjukdomar och för att upprätthålla en optimal nivå av kvinnors hälsa räcker det med 2 bollar per månad.
 2. Akuta och kroniska sjukdomar behandlas med en lång kurs. Upp till 3 paket tamponger kan behövas..
 3. För inflammation i livmoders innerfoder är det också nödvändigt med långvarig behandling - beställ 4 paket.
 4. Efter oskyddat samlag eller bad i öppet vatten räcker det med en ballong.
 5. Efter en abort krävs minst tre vattpinnar.
 6. För att genomföra en fullfjädrad wellness-kurs behöver du 6 stycken (1 paket).

Begränsningar och kontraindikationer för användning

När du använder tamponger är det viktigt att komma ihåg att de, liksom alla läkemedel, har sina kontraindikationer och funktioner:

 1. Det är förbjudet att införa tamponger under menstruationen. Det är viktigt att avbryta behandlingen 3 dagar innan den börjar och starta ett nytt behandlingsstadium tidigast tre dagar efter avslutad.
 2. Det är absolut kontraindicerat att använda tamponger under graviditeten. Verkan av växtkomponenter är stark, därför kan det leda till missfall.
 3. Vid amning är det här förbjudet. En hög koncentration av aktiva ämnen kan påverka sammansättningen av bröstmjölk. En tampong kan framkalla biverkningar från barnets hälsa.
 4. Du kan inte använda Beautyful Life-produkter för jungfruliga.
 5. Efter operationer på reproduktionsorganen kan användningen endast börja efter 5-6 månader. Innan användning ska du rådfråga din läkare för att bekräfta att alla suturer har dragits åt.
 6. Allergiska reaktioner på tampongkomponenter kräver omedelbar behandling.
 7. Vattenpinnar är inte kompatibla med alkohol. Interaktion mellan läkemedlets komponenter och alkohol kan orsaka oväntade reaktioner från kroppen.
 8. Medan produkten är inuti vagina, och även inom 3 timmar efter att den har tagits bort, är det förbjudet att ha sex.

Ta reda på kostnaden för medel genom att gå till den officiella webbplatsen:

Recensioner av gynekologer om kinesiska fytotamponer

Många medicinska specialister som har stött på användningen av dessa produkter i sin praxis bekräftar deras effektivitet i kampen mot många kvinnliga sjukdomar. Det är svårt att förneka specifika fakta. När det med hjälp av kinesiska bollar är möjligt att hantera de sjukdomar som har besvärat sina patienter under många år, löser tvivlarna sig själva. Baserat på recensioner från gynekologer om fytotamponer i vackert liv kan det hävdas att de flesta specialister är benägna att godkänna användningen av fytotamponer vid behandling och förebyggande av sjukdomar i den kvinnliga kroppen.

Negativa recensioner om tamponger blir mindre vanliga eftersom det är svårt att förneka den århundraden gamla erfarenheten av kinesisk medicin. Kompositionens naturlighet, multiplicerad med den konkreta effekten av användningen av dessa medel, gör att även de mest övertygade skeptikerna kan ta en annan titt på möjligheten till terapi på detta sätt.

Antonina Vasilievna, barnläkare-gynekolog

”Som profylax föreskriver jag något oskadligt från alternativ medicin till mina patienter. Men jag håller med om många recensioner av gynekologer - ett botemedel kan inte hantera alla kränkningar. Tänk därför inte ens på att behandla en cysta eller fibroid med örter. När allt kommer omkring är det läkarna som sedan måste skaka konsekvenserna av deras patienter med utslag. Vi är alltid på din sida och försöker hitta den bästa lösningen på alla problem! Jag rekommenderar att man använder tamponger för trast, ektopi, livmoderhals leukoplakia, för att normalisera den vaginala biocenosen och stabilisera menstruationscykeln, från infertilitet orsakad av hinder i rören ”.

Derevyanko A.G., barnläkare-gynekolog

”Jag är säker på att mina kollegor kommer att börja kasta sten på mig, men jag kan inte hålla med om de negativa recensionerna från vissa gynekologer. Under lång tid bodde jag i Kina, där jag lånade erfarenheterna från utländska specialister. Det är vanligt att ta det bästa från naturen och minimera syntetiska läkemedel. Min dom är att tamponger med örter har en gynnsam effekt på kroppen. Jag utser dem till mina patienter, ingen är missnöjd ”.

Vad riktiga köpare säger

Det viktigaste som den moderna konsumenten styrs av är kundrecensioner som redan har lyckats uppleva produkten av intresse för handling. På webben kan du hitta ett stort antal recensioner om vackra liv medicinska tamponger. De flesta av svaren är positiva och ibland entusiastiska..

Kvinnor noterar en betydande förbättring av deras hälsa med hjälp av dessa växtbaserade läkemedel. Även efter introduktionen av den första tampongen är det en minskning i svårighetsgraden av symtom på många gynekologiska sjukdomar, till exempel trost eller vaginit.

Många berättelser kan hittas om segern över allvarligare sjukdomar - erosion i livmoderhalsen, godartade neoplasmer (cystor, polypper, myomer). Det finns fall då kvinnor som använde medicinalväxtbollar lyckades undvika operation, vilket enligt gynekologer var det enda möjliga behandlingsalternativet.

Inte utan naturligtvis och utan negativa kommentarer. Vanligtvis uppstår dåliga recensioner om vackert liv fytotamponer av flera skäl. Detta är antingen bristande efterlevnad av reglerna för användning, eller köp av en förfalskning, eller den individuella intoleransen för de komponenter som utgör.

Valentina, Kiev

”Innan jag köpte läste jag alla produktrecensioner på Internet utan fel. Hon reagerade tveksamt, men det fanns ingen annan väg ut på den tiden. Och vad är resultatet? Jag vill ärligt säga att verktyget inte bara hjälpte till att ta bort inflammation, utan också botade erosion, periodiska smärta i nedre del av buken passerade. Jag råder alla kvinnor, även om det inte finns något universalmedel för alla sår, men det är meningsfullt att förneka ett positivt resultat. ”.

Victoria, Tyumen

”Gynekologiska problem har alltid gått förbi mig. Men förra året upptäckte läkaren vaginal dysbios i mig. Alla standardläkemedel försvann omedelbart, eftersom jag är allergisk mot de flesta läkemedel. Tack till svärmor som delade sina lager av medicinska tamponger. Hon använde dem från vidhäftningar. Förorsaka inte en allergi. Efter tre behandlingsförfaranden visade utstrykningen fullständig återställande av mikroflora. ".

Abigel, Tel Aviv

"Jag vill prata om min positiva och negativa upplevelse med att använda B. B. L.-produkter för första gången. Jag bestämde mig för att använda tamponger eftersom jag inte kunde få ett barn. Då fanns det inte tillräckligt med recensioner om medicinen, så jag köpte tamponger i den första onlinebutiken som kom över. Efter terapi visade klåda sig. Senare visade det sig att jag stötte på en falsk när jag undersökte tampongerna som min vän köpte på den officiella webbplatsen. Här hjälper de verkligen. Efter den andra kursen blev hon gravid. Beställ endast från betrodda säljare ».

Hur du skyddar dig från att förvärva falska

Alla fonder som har vunnit popularitet och erkännande lockar också bedrägeriernas uppmärksamhet. Hur undviker man att köpa falska varor? Den mest rationella lösningen kan betraktas som förvärv av tamponger Vackert liv via den officiella leverantörens webbplats. I detta fall minskar risken för att köpa en blandad produkt till noll. I alla andra situationer finns det fortfarande faran för oåterkallelig förlust av pengar eller förvärv av varor av olämplig kvalitet.

Var och till vilket pris kan du köpa tamponger

Modern internetteknologi har gjort tamponger mer tillgängliga för konsumenter som bor i områden långt från Kina. Idag räcker det bara att besöka webbplatsen för den officiella distributören för att få omfattande information om hela produktsortimentet, konsultera en behörig representant och köpa kinesiska tamponger (utan rädsla för att bli förfalskade).
På den officiella webbplatsen föreslås att man använder leveransen av produkter i hela Ryssland, till OSS-länderna samt till ett antal europeiska länder. Mer fullständig information om försäljning och frakt av Beautyful-produkter kan erhållas i motsvarande del av webbplatsen, eller du kan beställa ett gratis samtal från en onlinebutikskonsult.

Behöver du medicinska tamponger

Många tror att gynekologins problem har gått förbi dem. Men är det? En betydande grupp sjukdomar manifesterar sig för närvarande inte, vilket årtionden undergräver kvinnors hälsa. Och myten om frånvaron av problem försvinner över en natt, när hon förblir ansikte mot ansikte med en diagnos. Användningen av tamponger gör det inte bara möjligt att effektivt hantera befintliga sjukdomar i könsområdet utan gör det också möjligt att snabbt spåra och eliminera de ursprungliga symtomen på illamående.

Den första pinnen är ett slags test. Om det efter avlägsnandet förblir rent, kan vi anta att kvinnan är vid god hälsa och i framtiden, systematiskt applicerar tamponger, kommer att kunna rädda honom under många år. Emellertid är tillståndet för organen i reproduktionssystemet hos de flesta moderna kvinnor långt ifrån idealiskt, och med den första bollen ser de ibland verkligen chockerande urladdning.

En fullständig behandlingskurs hjälper till att rena reproduktionsorganen i döda vävnader, giftiga ämnen och patogena mikroorganismer, vilket återigen återställer förlorad hälsa.

Kinesiska tamponger Beautiful Life and Clean Point - granskning och recensioner

En betydande del av gynekologiska sjukdomar hos kvinnor börjar i slidan och resten sprids snabbt till sina vävnader efter "fången" av vulva. Och bekväma sätt att införa olika läkemedel i det visar sig nästan alltid vara en oumbärlig del av terapin. Fytotamponer representerade av serien Clin Point och Beauty Life är en av deras former. De innehåller redan blandningar av växtbaserade extrakt som behövs för terapi, vilket sparar patienten mycket tid och ansträngning för att välja, förbereda och dosera.

Phytotampons - vad är det?

Traditionellt använder kvinnor tamponger under menstruationen som ett "tillbehör" som absorberar utsöndringar redan innan de är aktivt i kontakt med miljön och därför luktar. Sådana anordningar är särskilt relevanta under den varma säsongen på grund av frånvaron av irritation på huden på labia majora och vulva tillsammans med en obehaglig "aroma".

Men läkare rekommenderar inte att använda dem fortlöpande istället för sanitetsunderlag. I bomulls "kroppen" av absorberande sorter reproducerar patogener av alla slag perfekt. Och deras introduktion hela månaden förvandlas lätt till en obalans av mikroflora.

Den andra allmänt kända typen är medicinska. Vanligtvis pratar vi om hemmagjorda "hantverk" från gasväv inslagna i bomullsull. Fytotamponer från trast och andra sexuella sjukdomar av typen Beauty Life och Wedge Point är relaterade till dessa. Men de görs snyggare och bekvämare än hemma, de använder hemligheterna till kinesisk traditionell (den som kallas alternativ) i hela Europa för att skapa "fyllningen".

Gynekologiska tamponger som ursprungligen kommer från Kina är små bollar med växtmassa - olösliga och behåller sin form även efter den rekommenderade användningsperioden. Den har en rödaktig tegelfärg, smuldrar med ett skarpt verktyg, suger inte in vätskor och får efter en krossning en pulverformig konsistens. Fytotamponer från omsorgsfullt bearbetade växtmaterial finns i ett "omslag" från ett filamentnät med en klassisk "svans" för bekväm utvinning.

Varför behöver vi?

Det huvudsakliga syftet med alla tamponger mättade med avkok och infusioner av medicinska örter är terapeutiska. De sätts in i vagina som ett längre verkande och mer riktat alternativ till douching. Slemhinnorna absorberar ämnen som kommer på deras yta mycket bättre än huden med dess nästan ogenomträngliga kåta skikt. Denna metod för läkemedelsadministration är utformad för att förlänga tiden för deras kontakt med målområdet för en fullständig "återkomst" från behandlingen.

Tamponger vackert liv och ren punkt: indikationer

Kinesiska fytotamponer Klin Point och Beauty Life med en helt naturlig sammansättning är utformade för att lösa ett brett spektrum av gynekologiska problem och behandla de flesta vanliga kvinnliga intima sjukdomar, inklusive återkommande och av en oklar / flerbotsig karaktär. Bland dem:

 • premenstruellt syndrom;
 • cystit;
 • funktionsfel i menstruationscykeln (för kort / lång, variabel med avseende på början och kursens varaktighet, smärtsam, magra månatliga, amenorré);
 • cystor på äggstockarna;
 • candidiasis (akut och kronisk);
 • polyper i vaginalslemhinnan;
 • endometrios;
 • kolpit orsakad av obalans i deras egen mikroflora eller infektion;
 • erosion i livmoderhalsen;
 • myom.

Bruksanvisning Vackert liv och ren punkt rekommenderar dessutom att du inkluderar dem i behandlingsregimen för organ intill reproduktionssystemet men inte relaterade till det - urinblåsan (cystit, urininkontinens), ändtarmen (hemorrojder) och njurarna.

Strukturera

De vaginala kinesiska fytotamponerna vackra liv och ren punkt innehåller extrakt av rötter, hartser och markdelar:

 • safflor;
 • Sophora
 • angelica;
 • frankincense (hartser från boswelliska träd);
 • ginseng;
 • kryddnejlika;
 • myrra (harts av träd från Burzerov-familjen);
 • dracaena.

Drakträdets harts och bark - granatäpple, gurkmeja, komponenter i färgen på lila kan förstärka deras handling i fytotamponer från Clean Point eller Beautiful Life. Produktens sammansättning kan också inkludera ängkärnan, akacia, japansk rockburgh.

I vilka situationer är nödvändiga?

Behandling med fytotamponer behöver inte ”reserveras” vid allvarlig patologi. De kan och bör användas i fall som föregår det - objudbart obehag, en känsla av torrhet, lätt periodisk klåda, en ökning i volymen av friskt utsläpp, en orimlig ökning av kroppstemperatur eller frossa (ofta observerad som en del av PMS eller ett tecken på latent inflammation).

Användningen av fytotamponer, douching eller orala medel för befintliga sjukdomar är i allmänhet svårare än att förhindra dem eller korrigera mindre avvikelser. De har en försenad, kumulativ effekt och är inte lämpliga för behandling av snabbt utvecklande akuta tillstånd.

Därför diskuteras möjligheten att använda dem i sådana situationer bäst med en läkare. Och stadierna före sjukdomen och kroniska former kräver vanligtvis inte obligatoriskt samråd, även om det fortfarande är önskvärt.

Fitfulamps Beautyful Life and Wedge Point: bruksanvisning

Kinesiska tamponger Klin Point och Beauty Life hjälper till vid behandling av de flesta kvinnliga sjukdomar, men de antas använda 1 st. i flera dagar med en total kurslängd på drygt 3 veckor. Detta kräver en gemensam nackdel för alla växtbaserade beredningar - försenad åtgärd. Under menstruationsperioden och några dagar efter dem rekommenderas inte vackert liv och Clean Point-fytotampar för användning.

Om du delar upp metoden för deras tillämpning i steg, får du något som följande:

 1. 5-7 dagar av menstruation ska hoppas över.
 2. Dessutom måste du ta en paus i ytterligare tre dagar efter deras slut.
 3. Ange den första fytotamponen och låt stå i 72 timmar.
 4. Ta bort det, ägna de närmaste 1-2 dagarna till livet utan tamponger och douchera med avkok / infusion av kamomilläkemedel på morgonen och på natten (1 msk. L. torrt gräs per liter kokande vatten, insister på en termos i en halvtimme och sil).
 5. Presentera en ny vattpinne.

5 dagar före den förväntade början av nästa menstruation (med uppkomsten av de första symptomen på PMS), bör användningen av Clean Point och Beautiful Life-fytotampar åter stoppas. Totalt försvinner i genomsnitt cirka 4 fytotamponer för kvinnor under cykeln från ägglossning till menstruation och med 24-timmars pauser. Med en kort cykel på 25-28 dagar kan det bara finnas tre, och med en lång cykel (30 eller fler dagar) - "fit" och 5 fytotamponer (eller pauser mellan deras användning kan göras längre).

Kinesiska tamponger Beautiful Life and Clean Point introducerar:

 • efter att den sterila individuella förpackningen öppnats;
 • händer tvättas före proceduren utan grädde;
 • har tidigare lindat spolen "spol" för bekväm extraktion vid bollens bas;
 • så djupt som möjligt i slidan.

Därefter tvättas händerna upprepade gånger. Fytotamponer är små i storlek, men deras användning vid vaginal torrhet (extremt vanligt vid akut inflammation, preclimax, menopaus själv och hos kvinnor efter menopaus) är svårt och kan orsaka obehag. För att eliminera det rekommenderas produkter från Beautiful Life och Wedge Point att först doppas i kokt vatten med en temperatur på upp till 40 ° C eller olivolja i en halv minut och sedan användas. Kursens längd beror på sjukdomen och är:

 • med uretrit med cystit (eller utan) - 6 st.;
 • klimakteriet, hemorrojder, oregelbunden cykel, bakteriell infektion - 18 enheter;
 • candidiasis, kolpit, erosion i livmoderhalsen, vidhäftningar, polycystisk och äggstocksinflammation, endometrios, polypos - 24 fytotampon vardera;
 • cyster, tubal obstruktion, fibromyom - 30 enheter.

Behandlingsfunktioner

De intervall som ägnas åt neutral douching mellan extraktionen av den tidigare fytotamponen och införandet av nästa är obligatoriska av flera skäl.

 1. Vagina är ett gap mellan den övre delen av fibrerna i femoral muskler som täcks av bindväv och slemhinnan. Därför kan den krympa mycket starkare än musklerna i bäckenet (som den så kallade sexbyggnaden bygger på). Och det främmande innehållet i det är inte så lätt att gå ut - speciellt på egen hand. Tvätt krävs för att ta bort polyper, ostmassekretion och andra formationer som exfolieras som ett resultat av behandlingen.
 2. Närvaron av ett vackert liv-fytotampon eller Clean Point försvårar sexuell kontakt. Innan sex måste den tas bort, och den är inte lämplig för återanvändning. Men frånvaron av intima relationer en hel månad påverkar också kvinnors hälsa negativt. Ja, och det finns inget behov av sådan avhållsamhet, särskilt när du använder fytotamponer som Klin Point för rekreationsändamål. Därför är det bättre att göra intervallen och använda sina fördelar tillsammans med partneren.

Man måste komma ihåg att kinesiska hälsoprodukter av denna typ och dess egenskaper har litet studerats av inhemsk medicin. Det är certifierat, men detta dokument utfärdas som ett erkännande av dess säkerhet. Men biverkningarna, listan och frekvensen på deras utseende i Beautyful Life eller Wedge Point fytotamponer förblir oklara - när man utfärdar ett certifikat, kontrollerar dessa parametrar helt enkelt inte.

Pauser mellan användning av växtbaserade bollar fungerar som en individuell säkerhetsåtgärd för patienten, minskar risken för allergier och andra oönskade konsekvenser. Officiell medicin stöder också detta schema på grund av närvaron av borneol, en komponent av kamfer, i läkemedlets sammansättning. Det är en stark antiseptisk yta som dödar patogener av alla slag och är säker för symbiotiska bakterier. Men i överskott kan det fungera som ett irriterande, bränna slemhinnor.

Hur man beställer vackert liv och ren punkt och hur mycket de kostar?

Du kan inte köpa fytotamponer i apotekskedjor, trots att du har alla nödvändiga certifikat. Kinesiska tillverkare levererar inte dem till stationära försäljningsställen på grund av den höga marginalen. Du kan köpa dem enbart på den officiella webbplatsen, från tillverkaren. Kinesiska tampongers popularitet och effektivitet på växtextrakt har skapat många förfalskningar. För att garantera mottagandet av den ursprungliga produkten och för att skydda dig från bedragare rekommenderar vi att du klickar på den här knappen för att gå till tillverkarens webbplats:

Priset för ett paket med 6 tamponger av Clin Point eller Beauty Life kan variera beroende på patientens hemland, region eller nuvarande växelkurs (produkten importeras och sådana fluktuationer är oundvikliga). Men du kan köpa Beautiful Life and Clean Point för närvarande i Moskva för 990 rubel. I Ukraina beräknas de till cirka 25 UAH. en bit.

Kontra

Som alla läkemedel har kinesiska tamponger med vackert liv och ren punkt en kort lista över kontraindikationer. Deras användning är förbjuden:

 • under graviditet;
 • oskulder;
 • med allergier mot någon av komponenterna i blandningen;
 • under menstruation plus minst två dagar före och efter dem.

Fytotamponer är oförenliga med orala preventivmedel och alkohol (även i små doser). Det är bättre att vägra dem under en laktationsperiod, även om åsikten från gynekologer och neonatologer i sin helhet är sådan att det är rimligare att skjuta upp behandlingen endast under de första 3-4 månaderna. Då - det är redan möjligt om barnet tar bröstet bra och inte lider av matsmältnings- / nervstörningar. På samma sätt bör försiktighet med vattpinnar från Clin Point och Beauty Life följas vid allvarliga, dåligt behandlingsbara patologier i njurarna och levern.

Bland biverkningarna av läkemedlet finns det ibland en brännande känsla i slidan, oväntat (om patienten inte tidigare haft autoimmuna reaktioner på växter) hudutslag och klåda. I dessa fall bör kursen stoppas, fytotampongen tas bort och allergisten konsulteras. Du kan ha sex minst 2 timmar efter att du tagit bort bollen.

Effektivitet

Tillverkaren lovar de första resultaten i form av att rena väggarna i slidan och lindra smärtsamma symtom när den första kinesiska tampongen tas bort, och garanterar dem i slutet av kursen.

Kan den användas för förebyggande?

Gynekologer rekommenderar användning av vattpinnar från Clin Point och Beauty Life för att förhindra infektions- och inflammatoriska processer i reproduktionssystemet. Förebyggande utförs på kurser från 1 till 6 enheter, var sjätte månad.

Fitotampony Beautiful Life and Clean Point: recensioner

Vad beträffar användarnas åsikt om hur väl fytotamponer hjälper, lämnar recensioner om dem nästan uteslutande positiva. Förtroligt noterar patienter passagen av slemformationer av en oklar karaktär.

Det finns tecken på förbättringar på grund av fytotamponer av allmänt välbefinnande och normalisering av cykeln, för de flesta hjälpte de till att bli av med målpatologin, för många - att bli gravid.

Ekaterina, 24 år:

”Jag kunde inte bli gravid på 3 år. Som ett resultat, en fullständig undersökning av en gynekolog, MR-bäcken och en diagnos som en mening - polycystic. På hormoner blåste jag åt sidorna, men till ingen nytta. Jag fick reda på tamponger med vackert liv och Clean Point från en tidigare klasskamrat - hon flyttade till Kina för några år sedan, sa att kvinnor alla använder dem där... Jag kommer inte att ljuga, behandlingen tog en månad - nästan ett år. Men för två remsor på testet var jag redo för allt. Min dotter är redan den andra månaden, jag och jag är i den sjunde himlen! ”.

”Jag vet inte, flickor: efter min sons födelse var ingen av mina perioder liknande den tidigare. Den ena "nyheten", sedan ett annat par, sensationer - bara en katastrof. Som ett resultat hittade de ett embryonalt myom, de sa att det inte längre är värt att födda och dricka preventivmedel inuti. Men jag tror inte alla dessa piller - jag var rädd att jag inte skulle växa antennen. Jag valde Clean Point fytotamps, efter fyra månader av kursen gick jag igen till en ultraljud. Och - åh, ett mirakel! - myom har minskat! Nu avslutar jag den femte månaden, jag tror att det finns chanser för en fullständig resorption ”.

”För några år sedan hittades en tumör i mig, allt togs bort, tillsammans med livmoderhalsen och den övre tredjedelen av slidan. Jag tappade min man mot denna bakgrund, men här har jag aldrig ångrat det - han visade sig vara en mycket dålig person. Men den tidiga och skarpa höjdpunkten förde mig nästan till graven. Från en torrhet var - till och med klättra på väggen! Och bara Life Life och Clean Point-tamponger sparade. Under ett par veckor kom kroppen till liv, jag kände igen som en kvinna. I ett halvt år har jag återhämtat mig, en kandidat för livets partners har beskrivits.

Artiklar Om Missbruk Cykeln

Är det möjligt att ta ett bad under menstruationen

Menstruation hos flickor anses vara en speciell period. Även med vissa mediciner är det en speciell indikator. Till exempel är Flucostat, som hjälper till i kampen mot trost, full av den första dagen av menstruationen....

Är det möjligt att ta till hårfärgning under menstruationen?

Menstruationen hos varje kvinna går annorlunda, någon känner sig glad och energisk och någon lider av svår smärta i nedre del av magen och nedre delen av ryggen, illamående och en allmän försämring av välbefinnandet....

Varför behöver en kvinna sex och finns det en Viagra för flickor: fem fakta från en Kaliningrad-gynekolog

Kaliningrad gynekolog-endokrinolog Marina Cherepanova i radio "Komsomolskaya Pravda - Kaliningrad" svarade på frågor om sex för kvinnor och fördrivit flera myter....