Datum och deras beräkning

Blödning

Den tredje dagen, räknat från dödsögonblicket, kallas Tretina. Det finns en viktig regel i ortodoxin: att begrava inte tre dagar senare, men på den tredje dagen, borde de vara tidpunkten för begravning.
Det antas att under det angivna antalet dagar är den avlidens själ fortfarande närvarande på jorden, och efter det tittar hon på efterlivet. Om begravningen var tidigare, skulle hon inte ha någonstans att gå. Tidigt farväl kommer att bryta förhållandet mellan själ och kropp, vilket enligt kanonerna inte kan göras kategoriskt..
Om du tror att den andliga substansen hos en person kan uppleva något hela dessa dagar, så finns det ytterligare en anledning till att inte skynda sig till begravningen: själen kommer att känna sig dålig från att överväga begravningen av dess jordiska behållare.
Ortodoxin förknippar också denna tradition med uppståndelsen av Jesus Kristus, som återföddes exakt vid detta tidsintervall. Det tros att denna dag identifieras med den heliga treenigheten: treenigheten hos Gud Fadern, Gud Sonen och den Helige Ande. Kristi återkomst till livet avslöjade fullständigt treenighetens kraft som något integrerat.

Kyrkan tillåter en begravning att hållas 4 eller 5 dagar efter döden om det finns tvingande skäl. Till exempel är det inte alltid möjligt att förbereda en begravning i tid. Eller långt borta släktingar kan samlas länge för farväl. I det här fallet kan du skjuta upp vaken. Men böner och servicebeställningar kan inte avbrytas.
Det finns också ett psykologiskt skäl till varför de begravs på tre dagar. En nära älskas död är ett hårt slag för släktingar som behöver tid att återhämta sig, att acceptera förlusten, att förverkliga förlusten. Tre dagar kan vara tillräckligt för att lugna lite och ta avliden på sin sista resa.

Varannan dag och två dagar senare

Hur man förstår?
”På en dag” - till exempel, idag gör du något, morgondagens vila och i övermorgon igen? Och "om två dagar" - idag, imorgon och i övermorgon bör slutföras? Eller är det i övermorgon?

1 svar 1

Den första tanken är korrekt:

 • nästa dag - imorgon;
 • på en dag - i övermorgon;
 • två dagar efter morgondagen.

Och med en sekund, en minut, en vecka, en månad, ett år och ett sekel annorlunda: detta intervall från det aktuella ögonblicket räknas. Ungefär eller ungefär.

Här är vad som är annat intressant - om de dagar du redan nämnt. I en viss mening är en dag en dag, men "på en dag" betyder i övermorgon, medan det inte är känt vid vilken tidpunkt, och "på en dag" - imorgon, vid eller runt samma tid.

En pojke som föddes till en kvinna smittad med COVID-19 dog tre dagar senare

En tragisk händelse inträffade i den walisiska staden Maisteg, Bridgend County. Son till en lokal bosatt infekterad med coronavirus dog den tredje dagen efter födseln.

Culio Carl Justin Morgan anses vara det yngsta offeret för COVID-19. Barnet föddes med en låg hjärtfrekvens. Trots läkarnas ansträngningar dog han.

Enligt obduktionen indikeras allvarlig hypoxisk ischemisk encefalopati som den främsta dödsorsaken och maternalt coronavirus som den sekundära dödsorsaken, skriver Lenta.ru.

Foto: A42.RU arkiv

kommentarer

Blommande Kemerovo

I år målades staden påfallande tidigt i ljusa sommarfärger.

En större brand vid Tukhachevsky 55 i Kemerovo

Fotoreport av Alexander Patrin

75: e segerdag: hur Kemerovo firar en semester under coronavirus-pandemin

Fotoreport av Alexander Patrin

Halo i Kemerovo

Ett ovanligt naturfenomen kunde observeras tidigt på morgonen.

Allvarlig brand i Prokopyevsk

Fotograf Vil Ravilov var på platsen och förberedde en rapport specifikt för A42.RU

MEDIAMETRICS

Kuzbass News

MEDIAMETRICS

Intressant på a42.ru

Affisch

A42.RU - en regional plats för Kuzbass. Vi berättar läsarna om allt som händer i regionen och utanför. Vi publicerar färska och verifierade nyheter, underhållning och analysmaterial. Fokus ligger på ämnen som berör invånare i Kemerovo och Kuzbass.

I avsnitten "Företag" och "Företag" publicerar vi affärsnyheter och analysmaterial om regionens ekonomi.

I "Fotosessays" och "Video" är tittarna nedsänkta i vad som händer i regionen som om de hade besökt evenemangsplatsen och sett allt med sina egna ögon.

I avsnittet "Trafikkameror" sänder vi dygnet runt från dussintals stadskorsningar och ger möjlighet att ladda ner fragment av intresse.

Afisha magazine innehåller tillkännagivanden om konserter och festivaler, filmpremiärer och guider om hur man tillbringar en helg i Kemerovo.

Svält - granskning

Döda kroppen, för -4,5 kg på 3 dagar + Foto av figuren

Du vet, behovet av mat är vårt naturliga behov. Samma som att sova och gå på toaletten. Vad händer med dig om du inte går på toaletten på en dag? Inget bra. Troligtvis kommer du att falla av. Detsamma gäller för fasta. Det här är en otroligt effektiv sak. Om du inte äter alls, men bara dricker vatten, kan du förlora mycket. Ja, du kan specifikt bygga om en vecka. Men snart kommer vattnet att lämna, och ditt fett är på plats.

Komplett fasta - avhållsamhet från att äta med obegränsat vatten. Ofta kallas "våt" svält.

Det här är väldigt skrämmande. Och konsekvenserna, naturligtvis.

Absolut fasta - avhållsamhet från intag av både mat och vatten. Kallas också ”torrt” fasta. Vanligtvis används kort, 1-2 dagars fasta av detta slag, eftersom längre torrfasta leder till uttorkning. Förlust av vatten, vilket orsakar en minskning av kroppsvikt med 10-20%, är livshotande; berövande av vatten från en ursprungligen frisk person leder till döden efter 7-10 dagar, och i en varm torr atmosfär - efter 3-5 dagar

Hur jag svält

Tja, jag räckte i 3 dagar. Innan dess läste jag en hel del litteratur, som var tvungen att motivera mig. Många behandlas genom fasta. Jag tappade vikt.

Och ännu mer så är fasta i många dagar inte likgiltigt för kroppen, även om vi kallar det terapeutisk eller fasta dietterapi (RDT). Det är möjligt att denna metod hjälper vissa patienter med ett antal sjukdomar; de använder, till exempel, insulinchock för schizofreni eller cancer, men i undantagsfall av strikta medicinska skäl och med hänsyn till kontraindikationer. Insulinchock är dock inte en massbehandling av sjukdomar. Fastningsmetoden som ett terapeutiskt medel blev allmänt känt tack vare dess propaganda av människor som väl kan sprida sina idéer.

Jag visste att detta var skadligt. Jag anser inte den här metoden som en behandling alls. Även om min avlägsna släkting försökte svälta hans dödade mikroflora. Så vitt jag vet hjälpte det inte. Han svält i 2 dagar. Jag tog honom en dag. Mycket tunn, den är vissna. Mest tappat ansikte. Det var utmattat, men kindbenen stod starkt ut. Det tog 4,5 kg. Om 3 dagar. Då tänkte jag att det var den perfekta viktminskningsmetoden. Så snabbt, det är underbart! Jag kunde inte svälta längre. Eftersom jag var väldigt dålig. Kryper med svårigheter runt lägenheten. Därefter kommer jag att beskriva mer detaljerade biverkningarna av denna upplevelse. Efter det skyndade jag på mat. Jag kunde inte göra någonting. Ja, jag ätit inte skadligt särskilt. Men jag var ständigt hungrig. Det blev mani de första två dagarna efter. Jag kunde inte sitta stilla, jag var hungrig, fruktansvärt. Detta är förmodligen psykologiskt. Jag tilllade fortfarande inte mig allt, men jag åt mycket. För. På en vecka tog jag upp vikten och till och med med en belastning. 5,5 kg kom. Det är 1 kg mer än det var. Föreställ dig hur skadliga dessa förändringar är på 8 dagar. Och vad upplevde min ämnesomsättning? 0 kcal per dag. Organismen åt sig själv, den var i chock. Efter detta experiment blev det mycket svårare för mig att gå ner i vikt. Men då förstod jag inte konsekvenserna av sådana experiment. Jag tror att det var vatten. Överskott av vatten kom ut ur mig, magen rensade. Men kroppen upplevde vild stress. Och på grund av detta fick jag mer fett. Och metabolism, förresten, förstör dåligt när vi svälter. Det är därför det ofta rekommenderas att äta små portioner. Metabolism är grunden för harmoni. Och inte en hungerstrejk. Men jag förstod inte detta. Flickorna på forumen lär varandra hur man lurar sina föräldrar om vad man åt. Och främja det. Jag blev fångad. På grund av detta led jag i tre dagar. Detta är tortyr, kroppen är hungrig, detta är fysiologi. Den första dagen var jag fortfarande vaken, på det positiva såg det ut som att jag inte ville äta, det fanns tillräckligt med vatten. Men om 3 dagar får jag det jag vill. Jag fick förresten ännu mer lod än vad jag förväntade mig. Men den andra dagen är det nerver, plågor, tårar, sönder! Crazy break. Jag bor inte ensam. Jag har en mamma, pappa och bror. Och också katter. Och alla äter. Men inte jag. Jag led så mycket, inuti allt som trängdes vid synen på mat. Den tredje dagen är helveten svaghet, jag drabbade knappt benen. Hon vägde, insåg att hon hade tappat tillräckligt med vikt, slutade en hungerstrejk. Krafterna återkom snabbt, och en bra ämnesomsättning flög bort länge.

 • Vid ett antal sjukdomar och patologiska tillstånd leder en fullständig vägran av mat till betydande hälsoskador och kan till och med leda till döden. Till exempel i diabetes mellitus med fullständigt vägran av mat inom 24-48 timmar kan patienten hamna i ett hypoglykemiskt koma, vilket är ett livshotande tillstånd och kan leda till dödsfall.

Störningar. Och ja, adjö metabolism.

I 90% av fallen när människor beslutar att svälta under en viss period bryter de samman. Någon är inte stark. Och någon äter golvet i lägenheten. Jag hade också det här. Två dagar på vattnet, den tredje dagen i magen allt jag hittade. Mycket mer än jag brukar äta. Mycket. För det bryter. Kroppen är hungrig. Och när du äter ingenting, minskar din ämnesomsättning. Efter att ha fått åtminstone lite mat kan han inte tillverka det normalt. Just idag diskuterade jag detta med en vän. Hennes fras: "Jag gick sedan hungrig, föll till och med, tappade mycket vikt på en vecka, sedan fick jag 500 gånger mer naturligtvis".

Tyvärr, det är sant. Denna recension är ett annat skrik från min själ. Jag vill åtminstone hjälpa någon, inte att göra mina misstag. Och de flesta misstag. Tja, svälta inte. Ja, det här är ett mycket snabbt och starkt resultat. Men den bortkastade kg kommer att återvända. Och det är kontrollerat. Ja, inte bara jag. Det farligaste för kroppen under fasta är störningar. Behovet av mat är naturligt. Och detta är vårt bränsle. Ja, det är också ett nöje. Men vi behöver mat för att leva. Och om vi inte äter, känner vi oss dåliga. Det har visat sig att svält kan leda till depression. Och hur det kommer att påverka nervsystemet, matsmältningen. Och för vad? Jag hade -4,5 kg på 3 dagar. Gå ur serien, gå ner i vikt per vecka med 20 kg. Detta är en så populär sökfråga. Jag läste att det fanns människor med mycket hög vikt som svält i en vecka och det tog dem 20 kg. Och någon kropp vägrade en av dem. Det vill säga sådana spel är till och med dödliga. Jag var väldigt yr. Hon var så dålig i hjärtat, så hård. Jag var nervös för skräck, huvudvärk, som om någon bankade. Evig hunger, buksmärta. Det var bara en kant.

Enligt tidpunkten för "vatten" uppdelas matavhållsamhet i:

 • liten - 1-2 dagar;
 • medium - från 3 till 7 dagar;
 • lång - från 8 till 40 dagar.

Ja, jag dog nästan på 3 dagar, och folket kan tåla det i 40 dagar? Hur är det?

Om du är ung och frisk kommer du helt enkelt att döda ämnesomsättningen. Och då blir det svårare och svårare för dig att gå ner i vikt. Och allt som går förlorat kommer att återvända. Eller kanske du blir mer fet. Jag kan förstå när jag bara äter lite. Tja, till exempel bara kokta grönsaker och vatten under en vecka. Detta är inte heller ett bra alternativ. Men inte så förstörande. Smarta människor skriver att du inte kan svälta. Och flickorna svälter. Skönhet kräver uppoffring? Åh ja. Vi kommer att dö, men de är vackra, som de många skriver. Jag sympatiserar med dem, men de kommer inte att dö vackert. För det första förstör snabba viktminskningar utseendet. Håret klättrar, huden är hemsk. Och det här är precis vad som rörde mig efter dessa tre dagar. Förresten, här tappade jag 4,5 kg. På en vecka fick jag 5,5 kg. Det är ännu mer. Om de dör, är de fruktansvärda och möjligen feta.

Offer för något som är värt är en sak. Och du måste gå ner i vikt klokt. Du kan fortsätta att svälta och säga att det är användbart och i allmänhet är det terapeutiskt fasta. Och blir då arg på att den förlorade kg återvände. De som går ner i vikt eller går ner i vikt vet hur förolämpande det var när du drabbades av en strikt diet och sedan blev fetare ännu mer. Och varför? Gå ner i vikt gradvis. Efter flera års dieter valde jag PP. Även om jag försökte många dieter. Vacker kropp tunn kropp. Men inte mager och utmattad. Och atletisk, frisk! När fasta förlorar huden sin elasticitet, blir på något sätt grå. Jag kände det på mig själv. Jag satt på att dricka. Och om jag till och med uthärde den här dieten, och den inte gav mig uppenbar skada, då fasta är helvete. Bara helvetet som brinner i helvetet. Jag är så arg på de som råder svält. Till alla dessa grupper. De har en så tuff effekt. Och dessa smala flickor som bara dricker grönt te per dag och tuggar gummi. Du dödade dig själv, och dra inte andra dit.

 • Att gå ner i vikt med hjälp av RTT bör komma ihåg att i stället för den vänstra massan (varav 1/3 är muskler) är det mycket lättare att komma i fettvävnad. Detta beror på att kroppen försöker fylla på subkutant fett vid efterföljande hunger. Dessutom berövar utarmning av muskel- och bindväv fettvävnaden ett slags "korsett", och det börjar växa slumpmässigt, i kluster, som ett resultat av vilken celluliter bildas.

Du vet, det rekommenderas alltid att gå på diet gradvis. Men nej, vi kommer inte att vara så, eller hur? Vi äter som en gris, och nästa dag är vi redan på samma vatten med citron. Vet du hur dessa spel slutar? Dödad av hälsa. Ja, det skrämmer ingen nu, förrän de kolliderar. Så sådan svält dödar ämnesomsättningen. Så du äter mindre och väger mer. Kontrollerade. Jag rekommenderar att du läser min artikel om KBZhU. Detta är det säkraste sättet att beräkna hur du går ner i vikt. Vatten gör också underverk. Här är mina observationer om hur man dricker vatten för att gå ner i vikt. Och återställa ämnesomsättningen förresten. Det här är vad jag gör nu. På en skala 58 med en höjd av 176. Och jag är glad. Förresten, mitt midja är nu 62 cm :) Och en gång var det nästan 69) Mest har jag bilder från de senaste månaderna. Jag tappade mycket mer vikt än jag gjorde under svältet :) Och jag ser bra ut :)

Jag hungrade helt en gång. Men ofta minns jag hur jag var undernärd, grät av det, gick nervös, mina händer skakade. Jag kunde äta ett par tomater och dricka kefir på en dag. Ja, du kan gå ner i vikt mycket snabbt. Men lika snabbt kommer det att återvända. Jag är inte tråkig, jag vill hjälpa människor, åtminstone någon, att undvika mina misstag.

Jag fortsatte att säga mig själv att du inte borde äta alls. Döda dig själv.

HUR MAN GÅR NER I VIKT

Tålamod! Det är viktigast. Du har tagit dessa reserver så länge, det tar tid för dem att lämna, för kroppen att vänja sig att gå ner i vikt. 1 kg per vecka är perfekt :) Så vad ska man göra? Vi dricker 2 liter vatten per dag. Ät inte på natten. Vi försöker 3 timmar före sänggåendet. Det är viktigt. Vi äter bara hälsosamma produkter, i min recension om PP finns det recept och tips, och mycket :) Med ett foto så kan du uppskatta att det är riktigt välsmakande. Vi ser också till att det inte finns för många kalorier per dag. Och det fanns en balans mellan proteiner, fetter och kolhydrater :) Tja, lätt sport är naturligtvis nödvändigt. Åtminstone gå. Eller 50 knäböj och 3 minuters hopp per dag. Jag började med det här. Även om jag inte misstog mig detta. Men med hunger. Detta är ett misstag, ett enormt misstag. Jag skulle ha gått ner i vikt för 1,5 år sedan om jag hade varit lite smartare. Jag vill hjälpa dig med min recension. Den som går ner i vikt och ännu inte har förstått att en snabb diet är ett olyckligt val.

2015/12/22

Vanligtvis, under en hungerstrejk, byter kroppen till självätande 2-4 dagar, och med början från 4-7 dagar går kroppen överkompensering när det finns en strikt energibesparing. Det är från detta ögonblick som skador börjar för kroppen, eftersom det sker en avmattning av metaboliska processer. En stor mängd vatten frigörs efter oxidationen av fett, som används för att upprätthålla kroppen..

Det är viktigt att komma ihåg att om fasta sker systematiskt och utan tillsyn av en läkare, riskerar en svältande person att bli ett offer för anorexi.

Förresten, en snabb anmärkning, anorexia, är inte bara en mager person. Detta är en nervös nedbrytning. Det vill säga en psykisk sjuk person. Och han behandlas inte av en psykolog, inte en psykoterapeut, en psykiater behandlar. Jag har aldrig haft honom, pah, pah.

Du skriver, jag skriver för att hjälpa åtminstone någon att inte begå mina misstag. Men tydligen skriver jag inte det som det borde. Hur som helst, flickorna skriver till mig att de vill gå ner 5 kg på en vecka. Någon är till och med redo att sitta på torrfasta i 3 dagar. Det här är döden, människor! Det spelar ingen roll om du är tunn eller inte. Det här är döden. slutet.

Om fasta varar mer än tio dagar behöver svältande människor läkare, eftersom utan att parera matning kan en person dö när som helst.
Så tidigt som 10 dagar av svält börjar irreversibla konsekvenser i kroppen: celler dör och rörelsen hos de inre organen försämras, tarmarna påverkas särskilt, eftersom han har problem med blodcirkulationen.

Men jag är säker på att moderna "ständigt tappande vikt" är mycket mer rädda för att inte döda. Och fatta ännu hårdare. Så blir det. Och döden är inte ett faktum. Men du kanske väl vill ha henne. Psyken lider av hunger. Och kärleken till livet dör.

Under den så kallade torrfästningen börjar irreversibla processer i kroppen den tredje dagen. Och att rädda en person efter fem till sju dagar av en torr hungerstrejk är mycket svårt.

Hunger förstör verkligen nerverna. Personligen skrek jag, eller ville verkligen skrika, alls. Och detta är bara tre dagar, inte ens torrt. Förlorar du vikt för Bikini Fitness-tävlingen? Nej? Så varför behöver du så snabbt !? Jag krossade verkligen ämnesomsättningen med mitt fasta. Detta är inte ett dumt ljud. En kraftig minskning av kalorier från den vanliga normen till nollor leder till det faktum att ämnesomsättningen saktar ner. Som allt bromsar.

Om en person har mycket kroppsfett, är hungerstrejkprocessen lättare, eftersom det främst är det fett som är involverat i ämnesomsättningen som konsumeras, och så länge kroppsfett finns, kommer de att konsumeras och upprätthålla ett mer eller mindre normalt tillstånd i kroppen. Men när det inte finns mer fett, för det första, lider olika metabolismsystem i kroppen: samma fett, kolhydratmetabolism - alla typer av ämnesomsättning störs och underoxiderade livsmedel samlas i kroppen, livsmedel som bör brytas ner i normalt tillstånd. Levern, njurarna fungerar dåligt, gifter samlas, salter ackumuleras, gifter bildas, och detta i sin tur påverkar det centrala nervsystemet och hjärnbarken.

Allt detta är väldigt skrämmande. Det är möjligt för deras 3 dagar inte torrfasta Jag förstörde min hälsa, och det är irreversibelt i de flesta fall. Så jag är inte den friskaste personen. Även ung. Nu är det generellt svårt att hitta friska. Vad kommer att ge dig hunger? Slankhet i en vecka, bortskämd hälsa för livet. Du behöver det? Bara du bestämmer dig. Se en film om anorexi. Dokumentär, bäst. När vi väljer hunger efter viktminskning lider psyket. Och vi kan inte sluta nu. Ursprungligen trodde nästan alla dessa flickor inte att de skulle bli det. De ville bara kasta bort det snabbt. Och många dog.

Jag kom inte till det här. Jag kan bara lägga till det förflutna att jag sov mycket den tredje dagen. Tydligen hade kroppen inte styrkor alls. Efter det var jag sömnig länge. 12 timmar kan vara kort. Och just nu tänkte jag, kom ihåg, läste artiklar om det. Konsekvenser i 3 dagar. Många har besvimt. Frågade jag runt vänner. Hälften svält en gång. Alla var skitiga, alla återvände i vikt. Någon ännu större och mycket större.

Jag råder inte, bara med alla mina lemmar emot!

Dagskalkylator

Dagskalkylatorn hjälper dig att beräkna antalet dagar mellan två datum, bestämma datumet genom valfritt antal dagar i framtiden eller i det förflutna och även visa antalet dagar före kommande helgdagar och veckodagen för valfritt datum.

Det är intressant!

Till exempel är en sådan datumkalkylator bekväm om du behöver beräkna förseningen på kontraktet (straffen beräknas vanligtvis för varje försenad dag). Eller beräkna på vilket datum några lager kommer att pågå för en viss daglig genomsnittlig konsumtion. Eller ta reda på om det viktiga datumet för dig
Moderskapsräknare
Pensionsräknare
Lånekalkylator för en arbetsdag eller för en helg, eller ta reda på hur mycket tid du har kvar innan det avsedda datumet.

Antalet dagar mellan två datum

Vad blir datumet i X dagar?

Hur många dagar finns kvar innan. ?

1 dag kvar till nästa lördag

dagar kvar tills lön: 26 (vi tror att lön betalas den 10)

tills nytt år kvar: 231

dagar kvar tills 23 februari: 284

7 dagar kvar till 8 mars

1 maj kvar: 351

Segerdag kvar: 359

dagar till Ryssland kvar: 28

före dagen för National Unity finns det 173 dagar kvar

Hur många dagar har gått sedan. ?

Antagandet av Rysslands förklaring om suveränitet (12 juni 1990) - för 10 930 dagar sedan

Den första bemannade flygningen ut i rymden (12 april 1961) - 21583 dagar sedan

Seger över Nazi-Tyskland (8 maj 1945) - för 27 401 dagar sedan

Bildandet av Sovjetunionen (30 december 1922) - för 35566 dagar sedan

Tre dagar

Honung ge honom de sista 3 dagarna -
Se tänk.
Kommer han att börja ta hand om dig?
Om inte tänker du bara över det.

Ge honom 3 dagar.
Jag vet att du vill höra honom.
Men då kommer du inte att förstå att allt inte är förgäves
Och att dina känslor fortfarande andas.

Tre dagar är den sista chansen.
Vinner alla eller förlorar.
Säg mig dåre var han är nu?
Och han vet inte ens om dina känslor.

Honung skriv inte och ring inte.
Du är stark, men förlåtande räcker.
Se om din kärlek har bränt,
Tillräckligt för att spendera dina nerver på honom.

Älskling du förlorar ingenting,
Inget viktigt.
Vet bara sanningen
Och kontrollera svårighetsgraden på den.

Kan älska,
Hur du förtjänar det.
Kan ringa,
För att hålla honom lugn.

Ge honom 3 dagar. Och poängen.
Han behöver dem.
Kanske för honom är du bara en linje
Och ord som hörs i en viskning.

Och om han missar sin slutliga chans.
Det finns en anledning - att börja från början.
Var inte rädd. Han kommer inte att hämnas
Och du kommer inte längre att riva din själ.

Sista chansen. Senast 72 timmar.
Du var tvungen att ge dem till honom..
För att få honom att bli kär i ögonen igen,
Och om inte, vänligen lämna mig.

Så att jag inte längre kan höra dina ljuga linjer,
Ord kastade mot vinden.
Jag vill inte ha ett sådant resultat -
Jag vill att du ska vara ansvarig för mig.

Jag ger dig den sista, sista chansen.
Så du bestämmer var och hur.
Alla frågor beslutade om oss,
Och om inte är du en excentriker.

Och i så fall blir det klokare.
Var försiktig, lite bättre.
Så att du inte ser dessa grå vardagsliv,
Var mänsklig väl?!

Du älskar mig bara.
Packa in din värme och tillgivenhet.
Och om inte, de sista dagarna
Och jag spelar inte med en mask längre.

"efter två dagar"

Fraseologi. Ryska för oss

 • Obesvarade ämnen
 • Aktiva ämnen
 • Sök mobilversion

Frasologi ⇒ "om två dagar"

Upplagt av Alex867 den 2 februari 2020, 21:17

Upplagt av globus den 2 februari 2020, 21:49

Upplagt av Alex867 den 3 februari 2020, 08:25

Globus, så den andra dagen är nästa dag? (Det vill säga, idag är den första, imorgon är den andra).
Jag håller med förklaringen, för ibland är det mycket förvirring. Och om de frågar börjar de knäppa: "Kan du inte räkna?" Även om det på två dagar betyder det: om det är måndag, så på torsdag är det.
Till och med bara "två dagar jag målade" - det är igår och idag. (När som helst). Och för någon, detta: om du började på måndag, så är det onsdag (

Åh, tack igen! Om jag hör frasen, skulle jag bättre klargöra, för du kan blanda den..

Upplagt av globus den 3 februari 2020, 08:35

Upplagt av Alex867 den 3 februari 2020, 08:49

Upplagt av globus den 3 februari 2020, 09:44

Zavads meddelande »6 februari 2020, 12:59

Om i övermorgon - på en dag, sedan om två dagar - efter morgondagen.

Upplagt av globus den 6 februari 2020, 13:40

Zavads meddelande »06 februari 2020, 13:50

Zawada: ↑
48 minuter sedan
Efter morgondagen - tillsammans.

1 gång på 3 dagar så här

var tredje dag är det hur mycket

Författaren Maroussia ställde en fråga i avsnittet Sjukdomar, läkemedel

Hur förstår detta: "ta piller en gång var tredje dag"? (vn) och fick det bästa svaret

Svar från Lady Perfect [expert]
Måndag - att acceptera, tisdag och onsdag - att inte acceptera, på torsdag igen ett piller

frågade i skalning
Hur kan du bli av med svarta prickar hemma? jag är 12 år.
Ansiktsrengöring hemma. Bli av med svarta prickar

Rebloshen (reblochon) - Fransk mjukost tillverkad av komjölk
fler detaljer.

Universal ryska-engelska ordbok. Akademik.ru. 2011.

Se vad som är "en gång varannan dag" i andra ordböcker:

Två pianon - Transfer logo (1998 2002) Genre: musikaliskt tv-spel Regissör (er) Yuri Pervushin Production Video International Production Center (1998 200... Wikipedia

Home Alone (film) - Home Alone Home Genre comedy, familjefilm Regissör Chris Columbus Producer John Hughes... Wikipedia

Sura 9 AT-TAUBA REPENTANCE [k144], Medina, de två sista verserna är Meccan, 129 verser - 1. Allah och hans budbärare avstår från dem som du har gjort ett löfte från dem som delar tro på Allah med tro på statyer. 2. Gå på jorden i säkerhet i fyra månader och vet att du inte kommer att fly från Allah och att Allah kommer att avslöja de otro...... Koranen. Översättning B. Shidfar

Saltning av gurkor - ett annat recept - Typ av skål: Kategori: Produkter:> Recept för matlagning... Leksikon med recept

I EN PRISEST - ät, drick; skriva och under.; att göra någonting. På en gång, på en gång. Det som menas är en åtgärd som kan utföras samtidigt. Detta innebär att en person eller grupp av personer (X) utförde en åtgärd (p) omedelbart, utan avbrott, under...... Frasologiska ordboken för det ryska språket

FÖR EN ÖVERRASKNING - ät, drick; skriva och under.; att göra någonting. På en gång, på en gång. Det som menas är en åtgärd som kan utföras samtidigt. Detta innebär att en person eller grupp av personer (X) utförde en åtgärd (p) omedelbart, utan avbrott, under...... Frasologiska ordboken för det ryska språket

Sjunde dagars adventistkyrka - Protestantismreformationsläran Protestantismens förreformationsrörelse Waldensa ·... Wikipedia

Apollo 15 (Vaktare ensam i omloppsbana) - Bilaga till Apollo 15 Artikel om Apollo 15 Flygdata för rymdskeppet Starta fordon Saturn V SA 510 Lanseringsblock... Wikipedia

Doomsday War - Den här artikeln eller avsnittet har en lista med källor eller externa länkar, men källorna till enskilda uttalanden förblir oklara på grund av brist på fotnoter... Wikipedia

Dommedagskrig - Del av den arabiska konflikten i Israel Datum 6 oktober, 26 oktober 1973 Placera Sinai-halvön, Golanhöjder och angränsande Mellanöstern... Wikipedia

Sjunde dagars adventistkyrka - Sjunde dagars adventistkyrkans emblem Protestantism Reformation Protestantiska doktriner Förreformerörelser Waldensa · Lollards... Wikipedia

normer

Förstoppning är en kränkning av den normala processen och frekvensen av tarmrörelser. Normen för vuxna är en gång om dagen. Unga föräldrar tillämpar dessa riktlinjer på sina nyfödda barn, vilket är grundläggande fel. En nyfödd går på toaletten inte mer än en gång varannan dag. Den första avföringen hos ett nyfött kallas "meconium", det är allokering av rester efter intrauterin utveckling av celler och metaboliska produkter i tarmen. Meconium - inte avföring i den klassiska versionen. Den har en mycket mycket mörk färg, mjuk konsistens och har inte en skarp lukt. Vissa mödrar som tillbringar de första timmarna efter att ha fött barnet, till exempel efter kejsarsnitt, ser inte ens meconium (se även: på vilken dag kommer mjölk efter kejsarsnitt och när man ska föda?).

I normalt skick kan ett barn gå på toaletten en gång varannan eller till och med tre dagar (mer i artikeln: hur många gånger om dagen dyker en frisk nyfödd upp?). Om barnet inte bry sig, har föräldrarna ingenting att oroa sig för

I framtiden beror barnets avföring på många faktorer, främst på näring. Avföringen hos ammade barn är mjuk, till och med halvvätska, med en lätt nyans, ibland grönaktig, och kan innehålla osmälta matpartiklar när barnet redan känner till kompletterande livsmedel. Avföringens frekvens kan vara vilken som helst - det beror på frekvensen av utfodring och sammansättningen av bröstmjölk. Konstgjorda barn går på toaletten mycket mindre ofta, ibland varannan dag. Avföring är tätare.

I allmänhet har barnläkare inte fastställt en norm för avföringsfrekvens för smulor. Det finns experter som tillåter en nyfödd att inte ha någon avföring för hepatit 4-7 dagar, det viktigaste är barnets normala hälsa, inga tecken på ångest, misslyckade och svåra försök att gå på toaletten på ett stort sätt (mer i artikeln: vad man ska göra om ett nyfött barn inte kan att gå på toaletten på ett stort sätt?). Kraven är tuffare för hantverkare eftersom mat inte ändrar sammansättning och frekvens, och stolen bör vara ungefär samma frekvens.

En pojke som föddes till en kvinna smittad med COVID-19 dog tre dagar senare

En tragisk händelse inträffade i den walisiska staden Maisteg, Bridgend County. Son till en lokal bosatt infekterad med coronavirus dog den tredje dagen efter födseln.

Culio Carl Justin Morgan anses vara det yngsta offeret för COVID-19. Barnet föddes med en låg hjärtfrekvens. Trots läkarnas ansträngningar dog han.

Enligt obduktionen indikeras allvarlig hypoxisk ischemisk encefalopati som den främsta dödsorsaken och maternalt coronavirus som den sekundära dödsorsaken, skriver Lenta.ru.

Foto: A42.RU arkiv

kommentarer

Blommande Kemerovo

I år målades staden påfallande tidigt i ljusa sommarfärger.

En större brand vid Tukhachevsky 55 i Kemerovo

Fotoreport av Alexander Patrin

75: e segerdag: hur Kemerovo firar en semester under coronavirus-pandemin

Fotoreport av Alexander Patrin

Halo i Kemerovo

Ett ovanligt naturfenomen kunde observeras tidigt på morgonen.

Allvarlig brand i Prokopyevsk

Fotograf Vil Ravilov var på platsen och förberedde en rapport specifikt för A42.RU

MEDIAMETRICS

Kuzbass News

MEDIAMETRICS

Intressant på a42.ru

Affisch

A42.RU - en regional plats för Kuzbass. Vi berättar läsarna om allt som händer i regionen och utanför. Vi publicerar färska och verifierade nyheter, underhållning och analysmaterial. Fokus ligger på ämnen som berör invånare i Kemerovo och Kuzbass.

I avsnitten "Företag" och "Företag" publicerar vi affärsnyheter och analysmaterial om regionens ekonomi.

I "Fotosessays" och "Video" är tittarna nedsänkta i vad som händer i regionen som om de hade besökt evenemangsplatsen och sett allt med sina egna ögon.

I avsnittet "Trafikkameror" sänder vi dygnet runt från dussintals stadskorsningar och ger möjlighet att ladda ner fragment av intresse.

Afisha magazine innehåller tillkännagivanden om konserter och festivaler, filmpremiärer och guider om hur man tillbringar en helg i Kemerovo.

Artiklar Om Missbruk Cykeln

Kort menstruation: orsaker och diagnos

Menstruation följer en kvinna under större delen av hennes liv. Först började i tonåren, de fortsätter till klimakteriet. Långa pauser är möjliga på grund av graviditet och amning....

Orsaker till magra perioder: varför menstruationen är mycket dålig och svag, vad betyder urladdning utan blod?

Närvaron av en stabil menstruationscykel hos en kvinna indikerar att hennes kropp kan bli gravid och fostra ett barn....

Vit krämig urladdning hos kvinnor orsaker och behandling

Krämig ansvarsfrihet hos kvinnor kan vara en variant av normen och ett tecken på sjukdomen. Linjen mellan dem är mycket tunn. Därför är det viktigt att skilja dem från varandra för att påbörja behandling i tid i fall då det är nödvändigt....