Hur man förtrollar en man med sin egen period?

Ansvarsfrihet

Denna kärleksförtrollning anses vara mycket stark och används ofta när alla medel inte längre hjälper..

Du bör veta hur man förtrollar en man med menstruation på rätt sätt för att inte orsaka motsatt reaktion.

 • ceremonin genomförs inte den första dagen av menstruationen;
 • en droppe blod räcker;
 • nödvändigtvis på den växande månen.

De mest kraftfulla ritualerna med menstruation

Det finns flera grundläggande principer för en sådan ritual. Antingen görs ett menstruationsblandatillsats eller tillsätts till mat eller dryck. I båda fallen verkar åtgärden direkt, men inte så länge som andra, säkrare ritualer.

Ritualen med blodet i sig har en speciell kraft, läsningen av vissa konspirationer dirigerar en kärleksförtrollning till en specifik handling: det kommer att tända passion, få dig att underkasta dig eller binda med osynliga rep.

En annan fråga är om det är möjligt att förtala en man med menstruation under lång tid eller för evigt. Mages säger att om de väljer att ta ett sådant steg är det bättre att utföra det en gång i månaden. Eftersom det är just under denna period som den starka initiala handlingen minskas och den andra sidan av denna kärleksförtryck manifesteras - aggression eller likgiltighet.

Menstruationsblod som har trängt in i en människas kropp för alltid lämnar dess kärleksförtryck.

Ett annat sätt som kommer att orsaka en omedelbar reaktion hos en man är att lägga en bit socker med en droppe blod till en varm dryck (kaffe, te). Du måste förbereda sådant socker i förväg. Blodet ska absorberas helt och torrt noggrant..

Socker måste delas upp i flera små delar och tillsättas varje gång till en kopp med en drink.

Konspiration för vin eller mat

En droppe menstruationsblod läggs till en flaska rött sött vin, en trollform:

Efter att mannen har behandlats med vin. Tid på dagen är inte viktigt.

Under förberedelsen av middagen tillsätts också en droppe blod i förväg. Det kommer att vara korrekt att lägga till en redan tillagad maträtt. Orden kan upprepas på samma sätt som i den första utföringsformen. Du kan komma på något eget. Själva samtalet är fortfarande viktigt.

Blodtorkare

Köp en vit bomullshalsduk i förväg, men bara en liten strimla måste användas. Sätt en eller två droppar blod på tyget, låt tills det är helt torrt. Sedan bränna den under fullmånen på ett fat. Samla återstående aska i en liten behållare och göm dig ordentligt.

Nu när du har möjlighet, häll bara en liten nypa aska i en mans mat eller dryck.

Denna metod kommer omedelbart att manifestera sig i en mans förändrade beteende. Han kommer att väcka intresse för din person, och ganska stark nog.

Älskar stava på ett foto

Om mannen är långt borta eller om du inte behöver vara i samma företag kan du göra en kärleksförtryck på fotografiet och menstruationsblodet.

Köp nytt vax tre ljus, en vit sjal eller trasa. Förbered allt du behöver före midnatt.

Med tända ljus, titta på fotot, läsa tomten, droppa några droppar blod på bilden av den valda mannen:

Packa in fotot i en vit näsduk och dölj det med ljus på ett säkert ställe så att ingen kan se. Tvätta därefter noggrant och gå till sängs. Prata inte med någon, men tänk mer på effekten av kärleksförtrycket.

En droppe blod för att notera sängen där den utvalda sover, han kommer att ha spännande drömmar, och i verkligheten kommer han ofta att tänka på dig.

Detta görs så här:

 • En droppe menstruationsblod appliceras på de inre sömmarna i sänglinnen, så att det är omöjligt.
 • Om du syr ditt hårlås tätt bundet med röd sidentråd och blötläggs i blod i en kudde, kan du vara säker på att maken inte kommer att titta på andra kvinnor. (Bindemedlet bör torka väl innan detta).
 • En liten påse med vete korn och en droppe blod sys också i kudden. Denna ritual utförs på fullmånen natt. Sprid korn på en skål, blanda med blod, uttala orden:

Ritual att gifta sig med sin ring

Det finns ett beprövat och kraftfullt sätt att förtala en man med din period om han är gift och bär en ring..

Svårigheten är att få hans ring ett tag. Om detta lyckas måste du skicka ditt menstruationsblod genom vigselringens vigselring.

För denna ritual förbereds en flaska med blod i förväg, ett rent glas. Med tända ljus håller du ringen över glaset och droppar eller häller blodet så att det passerar inuti ringen. Tre droppar räcker för att kärleksförtrycket ska få styrka omedelbart.

Därefter tvättas ringen, torkas torr och återförs till älskade. Efter det kommer han inte att kunna vara med sin fru i samma säng, i samma hus.

Enkla kärleksformler

Innersulorna i mäns skor är markerade med en droppe blod, medan de uttalar orden:

När en man kommer in i huset "förseglar" de dörren. I fyra hörn appliceras osynliga märken med blod per månad. Du kan säga godtyckliga ord att nu är detta ditt hem, du stannar här och inte kommer ut.

När en man lämnar dig måste du släppa några droppar blod direkt i hans spår. Detta kommer att få honom att komma tillbaka till dig igen och igen..

De lämnar en droppe blod obemärkt på hans kläder eller föremål, som han ofta använder och bär med sig. Till exempel - en jacka, väska, handväska, glasögon.

Om du tar en mans hår, knyt det till ditt eget. Blanda med tre droppar blod, torka, bränna till marken och skingra sedan i vinden - mannen kommer att bli väldigt fast, skuggan följer dig.

Konsekvenserna av en besvärjelse på menstruationsblod

Trots kraften i kärleksförtryck och den brinnande önskan hos mannen efter det att vara med dig, bryter dessa handlingar honom internt. Varje tjej borde veta om hon bestämmer sig för att förtala en man med sin period, konsekvenserna kommer inte att vara långa på att komma. Dessutom är det bara ett fåtal starka trollkarlar som kan ta bort en sådan kärleksförtrollning.

Många trollkarlar rekommenderar inte att utföra sådana åtgärder och inte åta sig själva. Hur länge effekten av passionerad kärlek kommer att pågå beror på kvinnans energi och på styrkan i människans andliga tillstånd.

Verkliga upprepade fall visar att en av de huvudsakliga biverkningarna av en sådan kärleksporr är manlig alkoholism. Han blir stängd, nedslagen och aggressiv. Smaken för livet är förlorad, han känner sig en slapp och värdelös person. Misslyckanden hemsöker honom, alla planer faller isär.

En kvinna som ser en sådan vändning är besviken. Passion bleknar i bakgrunden, gräl, skandaler förekommer ofta i huset.

En man kan verkligen inte lämna den här kvinnan efter en sådan kärlek. Men att leva tillsammans ger inte glädje. Ibland slutar det tragiskt.

En tjej bör tänka innan hon vänder sig till magiska krafter för sådan hjälp. Är den här mannen verkligen nödvändig för henne, att hon är redo att offra sin hälsa och öde, för kort lycka och passionerade nätter av kärlek.

Älskar stava för månatligt blod

Hur man gör en kärlek stavning på egen hand

Med hjälp av kärleksriter sammanflätas två människors öde. En av de starkaste ritualerna är ritualer som använder månadsblod. De kan utföras oberoende hemma. Men man bör komma ihåg att ritualer med genetiskt material är farliga för deras negativa konsekvenser. Läs därför reglerna noggrant innan du genomför ritualen för att utesluta eventuella fel.

Månadsperioden på fotot

En rit med ett foto av den valda anses vara mycket effektiv. Det är mycket viktigt att välja rätt bild av en man. Ett foto ska tas senast sex månader före ceremonin. Förutom den valda borde det inte finnas någon annan i bilden. Alla föremål som visas på fotot kan minska effektiviteten för energisändningen. Kom ihåg att du inte kan beskära ett foto. Det bästa alternativet skulle vara en bild på ett dokument på en vanlig bakgrund.

Förutom fotot av en förtrollad person behövs också en personlig bild för ritualen. Kraven för det är liknande. För riten måste du först samla menstruationsblod. Tio droppar räcker.

Dessutom behöver du andra attribut:

 • Ny nål;
 • Röd tråd;
 • Rött ljus.

Ritualen genomförs i ett separat rum. För att fokusera på magisk handling bör man ta hand om tystnad. Det är nödvändigt att stänga av alla kommunikationsenheter och ta bort alla husdjur. Ingen ska få höra att du planerar att förtrolla en person. Sakrament - det viktigaste villkoret för framgång för exponering för kärleksstava.

I början av ceremonin tänds ett rött ljus och konstgjord belysning stängs av. Därefter läggs fotografiet av älskaren ut med ansiktet ner på bordet. Blodsprutar görs på det med ett finger. Lägg sedan ditt eget foto med framsidan nedåt. Blod i detta fall kommer inte bara att limma bilderna, utan kommer också att skapa en stark energiförbindelse mellan människor. Efter att ha kombinerat foton sys deras kanter med en nål fastsatt med röd tråd. Under sömnad talas följande ord:

Det stavbundna attributet måste döljas på en avskild plats. Det måste säkerställas att ingen någonsin hittar honom.

Stark make kärlek stava under menstruationen

Under menstruationen kan du utföra en stark kärleksförtroll för hennes make. Det hålls lätt hemma och ger förberedelse av en utsökt middag.

Allt som behövs när du lagar mat är att droppa några droppar menstruation i en maträtt och säga detta stava:

Kärleksförtrycket börjar agera nästan omedelbart efter att man försöker den kokta maträtten. Det är mycket viktigt att den här kvällen med din make var intimitet.

Det är väldigt lätt att förtala din man under din period, ha en romantisk fest med rött vin. För att göra detta, samla några droppar blod på den andra dagen i din period. Sent på kvällen måste du gå i pension till ett separat rum och tända ett rött ljus. Blod som samlas in i en behållare måste ställas framför dig. Därefter uttalas följande stav:

Nästa dag, lägg till blod till vinet under romantiska sammankomster i en mysig hemmiljö.

Charma en kille med månatlig blod

En mycket stark forntida rit kan användas för att stava en kille på månadsvis blod. Det användes för att vårda en skönhets pojkvän för många år sedan.

För ritualen, förbered dig i förväg:

 • Kyrklig ljus.
 • Skiva socker.
 • Några droppar menstruationsblod.

Ritualen hålls vid midnatt. För att göra detta måste du gå tillbaka till ett separat rum och stänga av alla möjliga källor för buller och konstgjord belysning. Du måste också ta bort husdjur från rummet. Tända först ett ljus. Efter detta måste du sitta ett tag och drömma om intimitet med din valda. Ju tydligare du föreställer dig scenerna för intimitet, desto effektivare kommer ritionen att bli. Det är mycket viktigt att genomföra ceremonin i positivt humör. Om du har haft en dålig dag eller om några händelser inträffade som upprörde dig, bör du vägra från en kärleksrit med månadsvis blod, eftersom exponering för en annan person kan leda till konsekvenser.

När känslan av fullständig tillfredsställelse kommer måste du släppa några droppar på en bit socker och säga dessa ord:

Trollformeln ska kastas en gång, men med en djup känsla och förtroende för att du och din utvalda snart kommer att vara tillsammans och kommer att kunna bygga framgångsrika harmoniska relationer. Efter att ha prat de magiska orden, sitta i tysthet igen en stund och dröm om din älskade tills ljuset bränner ut på ett naturligt sätt..

Då ska den charmiga biten socker döljas på en avskild plats. Efter sju dagar måste den tas bort och delas noggrant i sju delar. Sedan måste de charmade partiklarna av socker läggas till drinken för killen inom tre dagar. När den sista biten socker har använts, kommer kärleksförtrycket att träda i kraft.

Hur mycket stavar en kärlek på menstruationen

Ett kännetecken för alla kärleksformer med användning av menstruation är att de börjar agera nästan omedelbart efter det att det berömda ämnet kommer in i offrets kropp. Men varaktigheten för olika kärleksformler är olika och beror på många faktorer.

Det tros att de flesta trollformlerna för menstruation behåller sin styrka under en månad. Detta beror på ett specifikt drag i den kvinnliga kroppens rytmer. Det är under denna tidsperiod som följande reaktioner vaknar hos en charmig man:

 • Oemotståndlig sugen efter ritartisten.
 • Okontrollerbar lust och passion.

Det bör komma ihåg att om det inom en månad inte är möjligt att väcka naturliga känslor i en persons själ, kan en tidigare förtrollad kille till och med ha en stark motvilja mot en kvinna efter denna period. Vissa män efter en sådan kärleksförtryck hävdar att den som var i närheten börjar lukta dåligt.

En längre verkande kärleksförtrollning kan utföras av en professionell trollkarl. Men i det här fallet bör du veta att effekten av en kärleksstopp slutar efter förlossningen. Dessutom händer detta ofta direkt. Detta förklarar det faktum att män mycket ofta lämnar sina fruar omedelbart efter barnets födelse. Därför, om du inte vill förlora din man, måste du snarast genomföra en ny kärleksförtrollning. I sådana situationer räcker det dessutom att utföra en kortsiktig kärlekspråk för menstruation på egen hand hemma. Den här gången räcker som regel för att väcka upp den faderliga kärleken till barnet i människors själ.

Möjliga konsekvenser av en besvärjelse på menstruationsblod

De flesta professionella trollkarlar tycker att kärleksförtrycket med hjälp av månatligt blod är farligt. Om ceremonin inte genomförs korrekt eller i händelse av en misslyckad kombination av omständigheter, kan en kärleksförtrollning leda till negativa konsekvenser.

Först av allt kan offret för en kärleksstava ha allvarliga hälsoproblem. Mycket troligt kan mystiska sjukdomar som modern medicin inte kan diagnostisera börja utvecklas. Mot bakgrund av sjukdomar som inte kan behandlas kommer en man mycket snabbt att åldras. Från sidan kommer det att se ut som vital energi lämnar kroppen. Att vara en lång tid under påverkan av en kärleksförtrollning på det månatliga blodet, faller en man i depression och han upphör att intressera världen runt sig.

Mycket ofta konsekvenser av denna typ av kärleksförtryck är impotens och alkoholism. Dessutom är sugen efter ett glas oförklarlig och det är omöjligt att bli av med det. Andra farligare patologiska vanor kan komma för alkoholism, vilket kommer att vara svårt att bli av med..

Om du håller en man vid din sida med tvång, ständigt gör en kärleksförtrollning på ett månatligt blod, utan att försöka väcka uppriktiga känslor i honom, kommer med tiden aggressivitet att vakna upp i hans själ. Genom att försöka skydda sig på en undermedveten nivå kan han till och med engagera sig i övergrepp. Detta beteende är förståeligt. Mannen förstår att han inte kan bryta den fysiska förbindelsen med kvinnan, men det undermedvetna sinnet pressar honom, åtminstone gör något för att bryta de tvångsmässiga och onaturliga banden.

Om en person har en stark naturlig energi, kan han ha starka reaktioner efter att han genomgått en energiattack. Det kan vara:

Men sådana symtom försvinner mycket snabbt. Under de första ögonblicken kommer det att vara karakteristiskt att inse att tankarna i huvudet är förvirrade, och en slöja har dykt framför ögonen. Mot bakgrund av sådana obegripliga upplevelser uppstår en oemotståndlig önskan att vara nära kvinnan som fascinerade honom.

Sammanfattningsvis kan vi systematisera de viktigaste konsekvenserna av en stavning på månadsblod, som har använts under lång tid:

 • Patologier för matsmältningssystem utvecklas. Det finns stor sannolikhet för att utveckla ett magsår i tolvfingertarmen, problem med levern och bukspottkörteln.
 • Störningar i könssystemet, vilket ofta leder till impotens.
 • Utvecklingen av missbruk.
 • Ändra karaktären hos en man.

Recensioner av den månatliga kärleksförtrollningen, från de som gjorde det

Ofta finns det positiva recensioner av kärleksformer för blod per månad. Men de är alltid förknippade med situationer när en kvinna lyckas väcka uppriktiga kärlekskänslor i en mans själ. Som regel utförs i sådana fall en kärleksförtroll för blod inte mer än två gånger. Det är därför de negativa konsekvenserna inte har tid att skada människans kropp.

När man beslutar om användning av menstruationsblod för en kärleksförtroll bör maximal försiktighet iakttas. Det finns recensioner där situationer beskrivs när drycker med menstruationsblod inte blev avsedda. Så en tjej, på en fest, lyckades gräla mellan män som sökte hennes plats.

Tyvärr är de flesta recensionerna av kärleksformat med månatligt blod negativa. Ofta finns det berättelser om att trots att människor älskade varandra och byggde ett harmoniskt förhållande, efter många års levande tillsammans, de fortfarande inte kunde föda barn. Dessutom är medicinen i detta fall maktlös, eftersom även de mest moderna diagnostiska metoderna inte avslöjar patologier hos varken en man eller en kvinna.

Trollformler med månatligt blod har en positiv effekt i de fall det är nödvändigt att uppdatera makeens känslor. Som regel räcker en gång för att väcka makens känslor. Men samtidigt rekommenderas det inte att hålla mannen på detta sätt om han blev kär i en annan kvinna. Detta kommer bara att förvärra relationerna med tiden..

Hur man tar bort en kärlek för menstruation

Om en kvinna som gjorde en kärleksförtroll för månatligt blod ångrar sin handling, kan hon enkelt ta bort den på egen hand och ta bort alla dess konsekvenser. Först bör du besöka templet och omvända dig från din gärning och kalla ljuskrafter för att hjälpa. Detta görs bäst framför ikonen för den välsignade jungfru Maria.

Under 40 dagar måste du följa strikt fasta och delta i gudstjänster varje söndag. På den sista fästdagen bör du ta med vatten från templet och be henne att tvätta den förtrollade personen. Medan han kommer att göra detta, borde han viska dessa ord:

Efter det måste du gå till tre kyrkor och beställa en skata för hälsan. Och igen måste du ta med heligt vatten från templet. När du har gått i ett separat rum måste du klä av dig, stå i en handfat och hälla vatten på huvudet. På detta sätt rengörs vår egen energi. Under processen reciteras den berömda bön "Vår Fader". Du måste torka av dig med en helt ny handduk. Efter det måste du ta en pappersservett och skriva på det ditt namn och namnet på mannen i en rad, utan att skilja bokstäverna.

Därefter kastas servetten i bassängen med vatten. Du måste vänta tills det mjuknar och sedan ta ut vattnet och stänk det bort från din egen trädgård. Sådana manipulationer utförs utan vittnen i gryningen eller vid solnedgången. Efter det kommer alla konsekvenserna av kärleksförtrycket att tas bort från både dig och den förtrollade personen. Efter det är det mycket viktigt att kasta bort alla tankar om att utföra en andra kärleksförtrollning..

För att ta bort någon annans kärleksförtrollning kan du använda en nyfödd valp. Det ska torka av med en handduk och sedan torka av sulorna på en mans skor med samma handduk. Sedan bränns handduken med dessa ord:

Handduken bränns sedan med orden:

Det är mycket viktigt att vara försiktig när man tar bort kärleksförtrycket. Analysera situationen för att förstå att det inte kommer att orsaka allvarlig stress att ta bort en kärleksstava. Innan du vidtar några åtgärder är det lämpligt att konsultera en professionell trollkarl. Han kommer i allmänhet att kunna förutsäga utvecklingen av livssituationen och berätta om du vill ta bort kärleksförtrycket för närvarande. Oavsett vilken ritual du vill ta bort kärleksförtrycket du inte har använt, måste du definitivt tro att den kommer att vara effektiv.

5 sätt att förtala en älskad för menstruation

Blod från en kvinnas menstruationscykel är en kraftfull ingrediens för trolldom. Från tidigt tid har häxor gjort en kärleksförtryck för månatligt blod, vilket tvingade dem att älska en person som inte gav efter för besväret av cupid.

Vad är styrka

Moderna magiker har också kunskap om stavförmåga med den "hemliga ingrediensen." De rekommenderar inte att göra ritualen på egen hand och hävdar att den är farlig. Men bland folket finns det sätt att fullfölja en kärleksförtrollning med menstruation på egen hand, om dess möjliga konsekvenser inte slutar.

En ritual med sitt eget blod påverkar inte själen. Effekten av att bli förälskad, som vanligtvis sker under påverkan av naturliga kemiska processer i kroppen, kommer inte att bli. Men den förtrollade mannen kommer att lysa med passion och uppleva en otrolig sexuell attraktion för kvinnan som fick kärleken att stava. Han kan bokstavligen inte motstå sina önskningar. Men från utsidan kan ett konstigt inflytande på konspirationsobjektets beteende orsaka misstänksamhet. Ett erfaret öga känner igen tecken på en kärleksstava.

Det finns många ceremonier för en älskad mans kärlek, men en konspiration för menstruation står separat som det mest destruktiva vapnet. Människor som utövar vädjan till mörka krafter säger att resultatet av en sådan inverkan på en person kommer att vara i 90% av fallen. Blod vänder sig direkt till blod genom att kringgå alla energisnäcken, inklusive skyddsnivåerna hos den mänskliga aura. Men tillsammans med den önskade effekten kommer det verkligen att få negativa konsekvenser..

Väg för- och nackdelar

Beslutet att knyta en älskad med magi är vanligtvis ett desperat steg när en kvinna inte ser någon annan väg ut. Att spela sådana saker av uttråkning eller bara infall rekommenderas inte av någon av dem som minst en gång genomförde en sådan ritual. De mörka krafterna gör ingenting gratis, och beräkningen kan vara för grym och komma snabbare än förväntat. Om du befinner dig i reflektionsstadiet, se till att frukterna som den magiska händelsen kommer att ge dig väsentligt överskrider de möjliga konsekvenserna.

Plusser för tomten för menstruation:

 1. Ingredienserna är lätt tillgängliga, och det är mycket enkelt att utföra det..
 2. Kärleksförtryck för menstruation ger nästan hundra procent effekt av sexuell vidhäftning.
 3. Åtgärden börjar de kommande tre dagarna efter tomten.
 4. Det tar lång tid att ta bort kärleksförtrycket, och det är svårt att göra.

I de flesta fall är för- och nackdelarna inte lika. Räkningen kan inte bara förstå den som utför ritualen, utan också mannen över vilken den utförs. Här är vad en förstörelse kan leda till.

Lagen om bevarande av energi fungerar också i maginens värld: det finns en motverkning mot alla handlingar. Du måste betala för blodritualen med "blod" - antingen din egen eller en släkting i blodet. Olyckor kommer att vara på hälarna, kanske till och med dödliga.

En stavning på menstruationsblod har sitt utgångsdatum - bara 2-3 månader, och sedan måste du utföra en andra ritual. Och så under hela tiden medan du är intresserad av en person. Det finns inget sätt att knäppa en gång för alla.

Efter exponering för en person på energinivå kan allvarliga förändringar inträffa i hans beteende upp till vardagens vanor. Ofta börjar trollbunden dricka, förlorar intresset i allmänhet för allt utom det som utförde ritualen.

Ättlingar upp till sjunde generationen i den manliga linjen kan drabbas. Det är stor sannolikhet för en katastrof om en förtalande och hennes utvalda har ett barn.

5 kärleksformler

Hur man läser en konspiration för att göra en kärleksförtrollning hemma, med menstruation, har varit känd sedan antiken. Det finns fem favoritvägar som har förtjänat sin popularitet på grund av enkel utförande..

För vin

Blod är ett magiskt verktyg som vin. Tillsammans fungerar dessa två ingredienser som en tidsbomb. Ett betydande plus i färgens likhet hos dessa komponenter, varför kärleken "cocktail" inte kommer att ändra färg och inte orsakar misstank. Vin är att föredra, men du kan lägga till blod till sammansättningen av andra alkoholhaltiga drycker med svag och medelhög hållfasthet (öl, sprit), när den valda inte vill dricka druvalkohol.
Du kommer att behöva släppa två droppar blod i ett glas vin och kasta en förtrollning över det:

"Blodet är i mig, och du, slav (som namnet på den älskade kallas), kom till mig!"

Och så sju gånger. Låt nu mannen dricka den berömda vätskan. De som drack det här noterar att konspirationen börjar fungera efter en vecka eller två..

För mat

Menstruationens kraftfullaste energipotential i två dagar. De måste samlas in lite och användas under dagen, tillsätt några droppar för mat. När du lägger till måste du läsa handlingen för att förtala killen för månatligt blod:

”Mitt blod, gå in i slaven (den älskade namn). Låt kärlek och passion för mig, en slav (namn på warlock), antända och bara leva av mig. Ordet är min lag! Amen!"

Matning med en kärleksrätt fungerar vanligtvis omedelbart, men varar inte mer än en månad. I slutet av kärleksförtrycket kommer trollbundens känslor före riten att intensifieras tre gånger. Om han kändes irriterad eller hatad kommer resultatet i slutändan att göra dig besviken. Du kan dela den "rutinerade" middagen igen, och åtgärden fortsätter.

Torka på en vit trasa

Ta en liten bit naturligt vitt tyg (bomull, linne). Behöver en droppe menstruationsblod den andra dagen av menstruationen, smörja hennes vävnad och vänta tills det torkar. Efter det, bränn ett tyg och krydda med din älskade halva av den resulterande askan. Efter en vecka måste du upprepa sången från den andra halvan av asken, så att bindningen blir mer hållbar. Efter att mannen är berusad kan du märka med blodet inläggssulorna i den utvalda skorna. Du måste uttala vissa ord:

"Huset kommer att vara ditt, du kan inte komma ur det".

Torrhet i fjärran.

Denna metod är lämplig för dem som inte har möjlighet att dricka eller mata den valda - hans närvaro krävs inte alls. Innan du går i säng, använd fingret för att applicera en droppe månatlig blod på din panna, ligga på sängen, stäng ögonen och dröm om objektet med din önskan. Föreställ dig framtiden i 15 minuter - din kärlek, hur du kommer att leva bra med den. Upprepa ritualen i 3 dagar. Den här menstruationstorkaren börjar agera en vecka senare från den sista dagen då den hålls, du måste vänta tills den valda fastnar.

Kärleksförtrollning gift på ett foto för menstruation.

Fotokortet har energin från en person på det. Därför kommer en kärleksförtryckning på ett foto för menstruation på ett avstånd i styrka att vara lika effektiv som en ritual med närvaron av en vald. Du måste samla in blod som släpps alla två dagar i din period fram till kvällen.

När det blir mörkt, ta ett fotografi av den utvalda och häll allt blod på ansiktet så att det är helt täckt. Fäst sedan ditt foto på det så att dina läppar rör. Blodet bör torka mellan fotografierna genom att limma dem ihop. Låt dem torka på en mörk plats där ljuset inte tränger igenom. Efter en månad, på den första dagen av menstruationscykeln, ta bort de limmade fotona och bränna i ett rött ljus. Du kan inte använda den svarta färgen på ljuset - det kommer att bli skador på er båda.

Synd eller kampen för rättvisa

Det tros att i kärlek är alla medel bra, och en kärleksförtroll är bara ett av de misslyckade-säkra vapnen. Särskilt när det gäller att förtala en man med en ritual med menstruation - detta anses inte alls vara synd. Kvinnor motiverar ofta sig genom att mannen tillhör dem enligt lag, vilket innebär att den växande förkylningen i förhållanden är ett misstag som kan korrigeras med magi. Men den främsta orsaken är sårad stolthet, som under täcken av pseudo-rättvisa inte tillåter oss att titta på situationen från sidan.

Kyrkan anser att syndigt är själva idén om att förtala - att påtvinga ens vilja på en annan person. De önskar bara gott till sin älskade man, men gott kan inte komma med onda krafter. Förmodligen missar en förtrollande kvinna tiden då hon hade bra med sin älskare och vill återlämna allt tillbaka. Men förtalning kan inte bli en tidsmaskin i ett förhållande tidigare. Du får bara passion och sex, och med dem ett stort antal problem.

De fruar som utförde ritualen uppmanas av prästen att förstå sig själva: varför mannen förlorade intresset, vad som har förändrats i förhållande till kvinnor till män. Och fruen måste bekänna sig i kyrkan och få rekommendationer från prästen, som kommer att berätta hur du kan rädda dig själv och din man från synd. Men kommer det att räcka för att ta bort skadan när du ändrar dig och vill avbryta åtgärden?

Motgift från kärleksformer

Häxor och energeterapeuter hävdar att bara de kan ta bort skador på vidhäftningen. Men du kan försöka självständigt utföra riten att bli av med konspiration genom att följa samma steg som tränande magiker gör. Detta är möjligt endast med deltagande av offret för korruption och hans önskan att genomföra en ritual.

Först måste du avgöra vem som gjorde bindningen och ta reda på honom hur länge ritet och beskrivningen varade. Genomför en "kärlek motgift" du behöver samma tid. Detta är en av de starkaste metoderna som bör fungera snabbt..

Under hela ritualen ska en skadad man stå i mitten av rummet och läsa "Vår Fader" - när bönen är över börjar du om igen. En annan person går runt moturs 32 gånger. Denna metod hjälper också från det onda ögat..
De åsikter som gick igenom detta

Innan du börjar ritualen är det viktigt att ta reda på recensionerna av dem som redan har försökt göra en kärleksförtroll på månadsblod. Detta berättar ett magiskt forum.

Yana, 21 år:
”Jag träffade en kille cirka sex månader, men det verkade för mig att vi inte hade något allvarligt. Hon var cool med honom. Han var trött på min attityd och han slöt mig. Och då insåg jag att jag inte kunde leva utan honom. I en artikel läste jag om många ritualer, men jag gillade den som var på vinet. Inbjuden till en vänlig middag. Jag vet, män dricker inte särskilt vin, men jag övertalade honom att prova. Det funkar verkligen! Han började ringa, komma, ge blommor och gåvor. Och ibland blev han skarpt aggressiv: han kunde hålla i handen till blåmärken för att jag såg efter mannen på gatan, smällde främlingen som såg på mig. Hans uppmärksamhet blev så manisk att jag började rädsla och gömma honom. När han hittade mig grät han att han inte kunde leva utan mig eller började hota, att han skulle begå självmord. Jag förväntade mig inte att personen när den torkas på vin blir så fast. Jag förstörde livet för honom och mig själv. ”.

Elena, 24 år gammal:
”Jag ville verkligen att han skulle gifta sig med mig, men han såg inte alls i min riktning. Hon bestämde sig för om hon inte vill ha det på ett bra sätt, då kommer oren makt att hjälpa mig. Hon gjorde en kärleksförtrollning - till ingen nytta. Det började irritera honom ännu mer, och hon började bokstavligen torka på det. Hela tiden tänkte jag på honom, slutade till och med äta, och depression dök upp. Sedan började problemen med menstruationen - antingen smetning eller inte går alls. Läkarna kommer inte att förstå
vad hände med mig. Nu går jag till mormor och försöker lösa problemet. Och jag kan inte förstå varför jag behövde det. ”.

Om du tittar, det finns knappast någon som har hittat sin feminina lycka genom en kärleksförtrollning. Det är värt att tänka noga: om det är nödvändigt att binda en man utan kärlek.

Konsekvenser för en man från en kärleksformulär för menstruation

Vad är faran med en kärleksförtryck för menstruation för en man? Vilka är konsekvenserna av en framgångsrik magisk effekt? Vi kommer att svara på dessa och andra viktiga frågor relaterade till denna kärleksförtrollning..

Bestäm omedelbart att för att besvara frågan behöver du statistik från praktisk erfarenhet. Därför kommer vi att samla in all tillgänglig praktisk information om konsekvenserna för en man av en sådan kärleksförtrollning och analysera den.

En stava på månatligt blod - vilka är de kända konsekvenserna för en man?

Så vi listar åsikter och synpunkter, vilka möjliga konsekvenser för en man kan uppstå om han är fascinerad av blod:

  Konsekvenserna av en kärleksförtryck på menstruationen för en man är psykologiska och fysiska. Kanske kommer det inte att hända omedelbart, men smickra dig inte själv - det måste hända i en eller annan form.

En man som förvärras på detta sätt blir aggressiv, grym och tar ofta ut sin aggression mot en kvinna som har förhäxat honom. En sådan konstighet i beteende förklaras av det faktum att även om en man har fullständigt outvecklad intuition, alltså, på undermedveten nivå, förstår han vem som är ansvarig för sitt förändrade liv.

Passionsbyar ersätts kraftigt av längtan och depression, tidigare uppsatta faktiska mål blir ointressanta, och mot detta finns det ett beroende av alkohol. Detta kommer särskilt att uttalas om en alkoholhaltig dryck användes i kärleksförtrycket för menstruation och desto starkare den är, desto starkare kommer din älskade att dricka. Offren för sådana ritualer lider av depression och mot bakgrund av alkoholism leder det ibland till och med till självmord.

På grund av det faktum att kärleksförtrollning i sig är skadad, kommer du omedelbart att märka de fysiska manifestationerna av denna handling.

Förvärrar kroniska åkommor, särskilt om det finns sjukdomar i mag-tarmkanalen. Könsstämningssystemet lider mycket tills uppkomsten av sexuell svaghet eller till och med impotens.

Externa förändringar sker också.

Objektet med din passion börjar åldras snabbt, hans hår blir grått och faller ut, rynkor, slapp hud och muskler visas.

De karmiska konsekvenserna av sådana influenser överförs längs den manliga linjen från generation till generation och manifesteras i celibacy eller infertilitet.

Ingenting passerar obemärkt och utan spår.

... Till exempel impotens. Det verkar, vad har detta att göra med det? När allt kommer omkring en kärleksförtrollning innebär förtrollning tydligt en sexuell relation med offret. Men inte så enkelt. Fästet, som bildas under en kärleksförtrollning på menstruationsblodet, "fastnar" precis vid det andra chakraet, som ansvarar för sexuell lust. Med tiden börjar bindningen att störa det normala energiflödet, vilket leder till impotens.

Dessutom är fall av berusad sjukdom hos män inte ovanliga.

Oftast händer detta när menstruationsblod hälls i alkohol.

I det här fallet, när människans kraftsystem tröttnar på att "slåss" med programmet för negativa kärleksstava, används det undermedvetna sinnet. Faktum är att en charmig man "flyr" in i alkohol, i binge, för att inte känna programmets förstörande effekt.

Med allt detta är hälsoproblem långt ifrån allt som väntar på en charmig man.

Trots kraften i ett kärleksförtryck för månatligt blod har det ganska vissa gränser och giltighet.

Till exempel bör blod tillsättas varje månad. Med tanke på den trollbundna ökade sexuella aktiviteten kan det hända att en kvinna blir gravid, vilket innebär att "utfodring" kommer att sluta.

I bästa fall kommer mannen att börja känna en obegriplig avsky för sin flickvän, och i värsta fall - att lukta rått kött från henne.

Naturligtvis är det efter detta sällsynt när relationerna med en förtrolig fortsätter. Det är därför många trollkarlar varnar för att den här kärleksstaven inte är lämplig för dem som vill skapa en familj med ett offer för en kärleksstava.

Källa: http://magizmo.ru/privorot/privorot-na-mesyachnie-posledstviya Professionals råder nybörjare att inte skynda sig att använda sådana magiska ritualer. Detta är ett ganska komplicerat sätt att locka en käras fördel..

Utfört av en oerfaren person, resultatet är en förstörelse som uppstår av sig själv. Konsekvenserna bör förväntas, för att förstöra med användning av blod. Förtrollade av de mörka krafterna kommer män inte att matcha de skickade och önskade kandidaterna. Förmodligen kommer representanter för den manliga stammen som redan är föremål för olika demoner.

Att locka mörka enheter till ditt menstruationsblod kan ge oöverträffade gynekologiska sjukdomar.

Kyrkogårdsvägen är en ansamling av alla typer av mörka enheter, ingen kan förutsäga vilken av dem som vill testa månadsvis blod. Det är inte lätt att bli av med sådana parasiter.

Huvudfaren är återföringen. Det vill säga, för det faktum att de högre mörka krafterna hjälper till att genomföra begäran, måste en person betala det dyraste som han har i livet.

En oförklarlig sjukdom kan jaga en kvinna som slår, mot vilken ingen läkare kan hitta ett botemedel eller ens diagnostisera det.

En kärleksförtroll har också en negativ inverkan på en man. En kärleksstava av svart natur undertrycker hans vilja och modellerar ett specifikt beteendeprogram. I detta avseende finns det en ständig kamp om människans verkliga "jag" och magiska effekter. En man blir oförklarligt aggressiv, kan slå tillbaka en kvinna, men samtidigt kan han inte föreställa sig livet utan henne.

Ritualen med användning av menstruation utför starkt fäste i en sexuell plan, därför kommer en förtrollad man som partner för intima relationer att betrakta som en uteslutande förtrollande kvinna, uppleva orimlig avundsjuka.

Eftersom det kommer att vara extremt svårt för en man att hantera starkt känslomässigt tryck kan han bli beroende av alkohol eller droger. Det börjar åldras mycket snabbare, lider av olika sjukdomar.

Inte för ingenting som de flesta magiker hävdar att förtrollade människor med hjälp av svarta kärleksformler är dömda. Författarna till mirezoteriki.ru tror att:

En man kan bli förtrollad för månatlig blod, men det måste vara färskt, föremålet som ska tas tas tillsammans med en drink.

Fel under ritualerna träffade kvinnan först, de kommer inte att kringgå konsekvenserna och mannen, de orsakar:

- Dåligt kontrollerad aggression;
- orsakslös avundsjuk;
- Okänt ursprung för psykopati;
- Felaktiga beslut som leder till olika problem.

Källa: http://mirezoteriki.ru/silnyj-privorot-na-muzhchinu-na-mesyachnuyu-krov-vozmozhnye-posledstviya.html När du bestämmer dig för att utföra en kärleksstava med hjälp av menstruation, kom alltid ihåg biverkningarna som kommer att hemsöka kunden eller utför en sådan ceremoni. Så själva föremålet med en magisk kärleksstava kan få mycket negativa konsekvenser:

- Attacker av aggression och orimlig avundsjuka både i förhållande till hushåll och främlingar.
- En person har dålig kontroll över sitt eget beteende och ord, fattar icke-standardiserade beslut.
- Han kan förlora sin styrka - fysiskt och mentalt, arbete och pengar, allt som var känt för honom innan det, som gynnade hela livet.

Och problem och problem hemsöker dem ständigt - detta kommer att påverka alla områden i hans liv.
Men det är vanliga punkter - andra problem kan uppstå hos män och kvinnor.
... vi kan prata om följande negativa konsekvenser för representanter för den starka halvan av mänskligheten, som är oroliga för det på fysisk nivå:

- Attacker av illamående och kräkningar även med tom mage.
- Upprörd magfunktion och huvudvärk ständigt störande dag och natt - offret lever i en dimma.
- Offret för en kärleksförtrollning på själva biologiskt material är dåligt orienterad i rymden, tror att det finns minnesproblem.
- Eftersom ritualen för en kärleksförtryckning på menstruationen påverkar mer på den sexuella sfären av förhållanden - kan en man utveckla problem inte bara med könsorganet, utan hans manliga styrka försvinner också.
- Nya utvecklas snabbt, antingen förvärrar medfödda och förvärvade sjukdomar, och läkare kan inte diagnostisera dem, bota dem.
- Negativa yttre förändringar visar sig också - utseendet på det första grå håret och rynkorna, en person går snabbt ner i vikt, eller tvärtom, manifesterar smärtsam fetma, övervikt.

Dessutom kan mentala och emotionella problem observeras:

- Utseendet hos en man med negativa beroende - cigarettrökning och alkoholberoende, droger och så vidare.
- Om en man påverkas av en lång tid av ritualer med biologiskt material - till och med den lugnaste av dem blir oförskämd och aggressiv, nervös.
- En man tappar intresset för allt som händer, han har ingen önskan att leva, han har inget mål, till och med sitt älskade arbete och hobbyer går vid vägen.
- En man förstår sitt självkänsla - distraktion och känslomässig tomhet, upp till en minskning av nivån av intellektuella förmågor, utvecklingen av moronism.

- Depressiva tillstånd visar sig också och i slutändan kan en person begå självmord.

Källa: https://vseprivoroti.ru/privoroty/privorot-na-mesyachnuyu-krov Experter på portalen koldovstvo.net identifierade konsekvenserna enligt följande:

Gastrointestinala problem (GIT)
Detta är det mest mindre problemet som kan hända hos en man omedelbart efter att ditt blod kommer in i hans kropp. Som regel uppträder sjukdom, illamående och mindre ofta kräkningar omedelbart. Om din ung man har en kronisk matsmältningssjukdom är det bäst att välja en annan ritual. Eftersom en kille kan ha en allvarlig förvärring.

Problem med genitourinär
Impotens kan bli en mycket obehaglig konsekvens, när en kärleksförtrollning görs flera gånger.

Alkoholism
Om din pojkvän har en stark och viljig karaktär kan effekterna av magi orsaka en sådan biverkning som alkoholism.

Ökad aggressivitet
Om du lyckas förtala en kille, kan hans karaktär ändras till det värre. Möjliga manifestationer av aggression, oförskämdhet och övergrepp. Det här är bara några av biverkningarna av blodmagriteten..

Undertryckande av vilja
Det visar sig ofta att en kvinna är kär i en stark och viljig man, och efter att ha slutfört bindningen förändras killen. Istället för en avgörande person med dig, en osäker och oinitierad försvagning, för vilken du måste bestämma och göra allt.

kast
Om du bestämmer dig för att rulla tillbaka denna ritual kan konsekvenserna påverka dig och killen. Konsekvenserna uttrycks i det här fallet i problem med könsdelssystemet. I vissa fall är detta för tidigt åldrande, svår sjukdom och oförmågan att fortsätta födelsen.

Ännu en kärleksförtroll på blod varje månad hotar en kvinna?

Konsekvenserna för kvinnor är också väldigt, väldigt fruktansvärda. En kvinna tror att en kärleksförtroll bara påverkar en man, och alla negativa konsekvenser berör bara honom - hon tar fel, och den magiska rollbacken kommer att påverka henne.

Allt detta beror på att hon i sitt ritual att binda sig själv till en man använder sitt eget blod - hon kopplar det med föremålet för magiskt inflytande.

Och om vi pratar specifikt om de negativa konsekvenserna som påverkar en kvinna, säger praktiserande psykiker följande:

 • Blodsjukdomar upptäcks - detta beror på att hon använder sitt eget biologiska material för en mörk ritual.
 • Problemen med köns- och reproduktionssystemen visar sig - urinkontinens är den minsta av vad som kan hända, även infertilitet och onkologi.
 • Menstruationscykeln är trasig, en kvinna kan inte bli gravid och om hon blir gravid säger läkarna att de inte kan föda barn.
 • En snabb, till och med snabb uppsättning eller förlust av kroppsvikt och följaktligen förlorar även den vackraste damen sin kvinnliga sexualitet, attraktivitet.
 • Symtom på psykiska störningar förekommer också - från mild sinnessjukdom, utvecklingen av ett stort antal fobier och rädsla, missbruk och till allvarliga former av sinnessjukdom.
 • Ödet ökar nästan helt - ett begrepp som lycka och glädje, lycka och välstånd raderas från livet.
 • Kvinnans karaktär förändras inte till det bättre - det visar instabilitet och själviskhet, angrepp av ilska och girighet, svartsjuka.
 • Depression och stress, mental störning upp till självmordstankar.
 • Den så kallade celibacy-kronan visas också och förstör ensamhet.

Även om barn föds i ett sådant par får de ofta en negativ andel som går längs den manliga linjen. Som exempel kan detta vara ett misslyckat äktenskap eller oförmåga att starta en familj, fängelse och fattigdom, psykiska störningar.

Därför, om du bestämmer dig för att göra en sådan kärleksförtrollning med biologiskt material - tänk flera gånger.

Resultat. I vilka fall är det värt att göra en kärleksförtrollning på ett månatligt blod?

Som ni ser är experternas åsikter, för det mesta, eniga om att konsekvenserna av denna ritual är ganska skrämmande och att du inte bör ta dem lätt.

Om du inte är en praktiserande magiker med erfarenhet och en gedigen kunskap, rekommenderar vi inte att genomföra en sådan ritual.

Om du är full av beslutsamhet och har goda skäl att ta ett sådant steg, var noga med att studera den här artikeln för att förstå alla riskerna och ta fullt ansvar.

Å andra sidan är tillförlitligheten för all tillgänglig kunskap om konsekvenserna långt ifrån 100%. Detta beror på att det faktum att använda en kärleksstava är en ganska intim affär och få människor pratar om det. För att spåra det tydliga mönstret av kärleksförtryck - dess konsekvenser krävs enorm statistik, annars har sammanfallen och fallfaktorn ett stort inflytande.

För att komma igång kan du prova säkrare tidtestade kärlekstavningstekniker som människor har använt i hundratals år. Anpassa dem till moderna förhållanden. Använd metoder för vit magi. De är säkra. Du hittar hela samlingen av kärleksformer på vår webbplats. Skapa bra och det kommer tillbaka till dig! Lycka till!

Andra metoder:

Vanligtvis tillsätts blod till vinet och mannen får hälla. Blodet är borta, jag behöver inte, jag behöver...

Kyckling skärs, blod samlas upp från halsen. Hunden eller grisen hälls blod i de rätter som...

En kärleksförtryckning på blod som gör det. När de går till sängs lämnar de en droppe av deras månatliga blod på deras...

En annan kärleksförtryckning på kvinnligt blod. En droppe månatlig blod doppas i vin och ges till sin man,...

Säg en kärleksförtrollning på pepparkakor, pannkakor, tjäna som att komma ihåg, för att suga killen.

Du borde gå förra fredagen för att gå igenom fältet där sköten växer, med kärleksord: Hur...

En av de mest forntida, populära, beprövade och kraftfulla är en kärlek för menstruation, när en flicka...

Jag stavar på blod varje månad

En kärleksförtryck för menstruation används i situationen när det är nödvändigt att ingripa i en persons öde på energinivå. Men att interagera med energier är ett mycket juvelverk. Sällan lyckas någon av de praktiserande svarta magikerna klara sig utan några biverkningar orsakade av en sådan ritual. Vi kommer att berätta om alla nyanser av kärleksformler på blod varje månad i denna artikel..

Älskar magi

Magi sedan antiken har hjälpt människor att lösa olika problem. Torka, epidemi, sjukdom är bara några av skälen som kan lösas med magiska ritualer. Kvinnor har från tidiga tider använt kärleksformer och konspiration för att locka till sig den man gillar.

Det finns olika magiska ritualer i både styrka och syfte. Vissa tillåter killen att behaga, andra - tryck honom till det ansvariga steget eller återlämna mannen till familjen.

Älskar stava för månatligt blod

En kärleksförtroll för menstruation är en av de mest kraftfulla och effektiva ritualerna. Bindningen av en kille utförs på en fysiologisk nivå. Och eftersom blodets energi har en enorm potential skapas en stark bindning mellan de som gör ceremonin och den man som måste förtrollas. Vissa magiker tillskriver denna ritual till en viss typ av korruption. Till och med en mycket stark persons vilja bryts ned och kommer fullständigt underkastelse.

Denna typ av magisk effekt är mycket enkel att utföra och därför växer populariteten. Innan du bestämmer dig för att använda denna ritual måste du dock överväga alla möjliga konsekvenser, plussar och minus. En kärleksförtrollning börjar agera nästan omedelbart efter att en kille kommer in i kroppen. Effekten kan ses på ett par timmar, mindre ofta - några dagar.

Som regel påverkar den utövade effekten passion, lust och avslöjar personens mest dolda önskningar. Ibland manifesterar perverse eller sadistiska tendenser. Även om en flicka brukade vara obehaglig för en ung man, efter ceremonin, kommer allt att förändras.

Handlingen med magi manifesteras på instinktnivå. Du måste emellertid komma ihåg att giltighetsperioden för en kärleksstava bara är en månad, varefter attityden till dig kan förändras dramatiskt.

Konsekvenser efter en kärleksstava

Det viktigaste ögonblicket innan det slutliga valet av en magisk rit för att förtala en kille är att bekanta dig med de möjliga följderna av en kärleksstava. Denna ritual tillhör kategorin mycket kraftfulla ritualer. Men denna kraft har en nackdel, som uttrycks av konsekvenserna och biverkningarna..

Låt oss överväga dem i ordning:

 • Gastrointestinala problem (GIT)
  Detta är det mest mindre problemet som kan hända hos en man omedelbart efter att ditt blod kommer in i hans kropp. Som regel uppträder sjukdom, illamående och mindre ofta kräkningar omedelbart. Om din ung man har en kronisk matsmältningssjukdom är det bäst att välja en annan ritual. Eftersom en kille kan ha en allvarlig förvärring.
 • Problem med genitourinär
  Impotens kan bli en mycket obehaglig konsekvens, när en kärleksförtrollning görs flera gånger.
 • Alkoholism
  Om din pojkvän har en stark och viljig karaktär kan effekterna av magi orsaka en sådan biverkning som alkoholism.
 • Ökad aggressivitet
  Om du lyckas förtala en kille, kan hans karaktär ändras till det värre. Möjliga manifestationer av aggression, oförskämdhet och övergrepp. Det här är bara några av biverkningarna av blodmagriteten..
 • Undertryckande av vilja
  Det visar sig ofta att en kvinna är kär i en stark och viljig man, och efter att ha slutfört bindningen förändras killen. Istället för en avgörande person med dig, en osäker och oinitierad försvagning, för vilken du måste bestämma och göra allt.
 • kast
  Om du bestämmer dig för att rulla tillbaka denna ritual kan konsekvenserna påverka dig och killen. Konsekvenserna uttrycks i det här fallet i problem med könsdelssystemet. I vissa fall är detta för tidigt åldrande, svår sjukdom och oförmågan att fortsätta födelsen.

Endast genom att bekanta dig med alla konsekvenser och väga alla för- och nackdelar kan du bestämma om du vill göra en kärleksstava eller inte. Kom ihåg att du kan förtrolla en man på olika sätt, och att ta till sig denna typ av kärleksformer bör endast göras i det yttersta fallet..

Älskar spell för bröd

Våra mormödrar och mormor-mormor använde också magiska ritualer med menstruationsblod. En av de mest forntida ritualerna för att förtala en man, anses vara en kärleksförtroll för bröd.

Det görs på följande sätt. En sak färgad med menstruationsblod sköljs i vatten. Och från detta vatten görs en brödkaka senare. Älskade måste då äta den här tårta.

Det är tillrådligt att göra denna kärleksförtroll bara en gång och använda blod som tas på den andra eller tredje dagen av menstruationen. Du kan förtrolla en man som använder en kärleksstava för din period mycket snabbt. Resultatet kommer att märkas omedelbart efter att han äter tortilla.

Älskar stava på vin

För att bli förälskad i en kille kan du använda en kärleksporr med blod och vin. Färgen och strukturen på vin anses vara den perfekta drinken för användning i magi.

För att göra detta, lägg till blod i ett glas vin med orden:

"Som blodet var i mig, så är du nu med mig!
Amen!".

Efter att ha läst tomten, bör älskaren dricka en drink. Du kan använda en annan drink, men föredrar något som inte är särskilt alkoholiskt. Öl, champagne, sprit - kommer att göra.

För att förtrolla en kille bör dina tankar vara rena utan önskan att hämnas eller skada. Ställ in på en våg av lycka och allt kommer att fungera.

Älskar spell för menstruation för mat

Denna kärleksförtrollning hjälper till att återvända antingen mannen eller älskaren. För att göra detta måste du bjuda in honom att besöka och förbereda en utsökt middag och lägga menstruationsblod till dina favoriträtter. Det samlas in på den andra eller tredje dagen i menstruationen och ska användas inom de kommande tre dagarna.

Så blod läggs till den färdiga skålen med orden:

“Mitt blod, ange Guds tjänare (namn).
Må han låta Guds tjänare (namn) brinna av kärlek och passion för mig och bara drömma om mig.
Ordet är min lag!
Amen!".

Mata din man en charmad måltid och effekten kommer att märkas nästan omedelbart. Du kommer att kunna charma om några timmar. Observera att den låtsade inte ska hata dig. När allt kommer omkring en månad efter ritualen kan alla negativa känslor bli mycket förvärrade.

Rite of binding

Nästa kärleksformulär har en stark inverkan på en mans vilja. Blod som samlats in på den andra eller tredje dagen i menstruationen bör läggas till te-kaffemännen tre dagar i rad med orden:

”Så snart du dricker mitt blod, ge mig omedelbart din vilja.
Nu är det bara jag som är viktig för dig! ”.

Effekten av denna ritual uttrycks i en fullständig underkastelse av en man till en kvinna. För att förtrolla en kille måste du strikt följa anvisningarna och göra ritualen i tre dagar i rad utan pass.

Stava för blod och socker

För att få denna kärlek att stava behöver du ditt menstruationsblod (några droppar) och en tesked socker. Blod blandas med socker och i det ögonblicket läses en konspiration:

”Blod och socker hjälper mig att förtala min älskade, Guds tjänare (namn).
Så att han inte skulle drömma utan mig.
Amen!".

Nu måste du lägga till det charmiga sockret när du förbereder en måltid eller i en drink som en man sedan kommer att äta eller dricka. Kraften i en kärleksförtryck ligger i en kontrasterande blandning av komponenternas egenskaper och egenskaper. Resultatet kan märkas på några dagar. Mannen kommer att väcka känslor för dig och det kommer att bli en passionerad önskan att bara vara med dig.

Älskar stava på tyg

Denna kärleksförtryck för menstruation sker vid midnatt. Han kommer att behöva följande komponenter: några droppar menstruationsblod, en bit vit vävnad och ett ljus. En lapp med vävnad färgad med ditt blod måste brännas genom att sjunga ett ljus.

Askan måste samlas in och läsa tomten:

”Eftersom det här blodet var med mig, så är du nu bara med mig.
Amen!"

Askan måste läggas lite till en mans mat under veckan. För att förtrolla en älskare behövs tålamod, och eftersom både blod och eld användes kommer resultatet av ceremonin att bli stark. Dessutom är varaktigheten för denna ritual inte begränsad till en månad.

En kärleksform för menstruation är en mycket stark och farlig rit. Gör det inte i något fall av nyfikenhet, eftersom du inte lyckas förtala en kille. Du kan också skada dig själv och den unga mannen på allvar..

Om du har valt magiska ritualer och ritualer på ett ansvarsfullt och medvetet sätt, följ noggrant alla instruktioner. Positiva känslor och utan tvekan - och du kommer definitivt att lyckas förtala en älskare.

Artiklar Om Missbruk Cykeln

Bränna i bröstet: ska jag gå till mammologen?

Hej kära läsare. Det kvinnliga bröstet är inte bara ett utsmyckning av det klara könet, utan också ett viktigt funktionellt organ, som också är känsligt för inre förändringar i kroppen (fysiologisk och patologisk)....

Förberedelser för behandling av endometrios

Det finns många läkemedel i världen för behandling av endometrios och det är ibland svårt att bestämma vilka läkemedel som är mer lämpade för dig. I det här avsnittet kan du: titta på en video om ämnet för läkemedlet, läsa recensioner av läkare, se bruksanvisningen för läkemedlet, ta reda på kostnaden....

Hur man går ner i vikt med klimakteriet snabbt och utan hälsorisk?

Den främsta manifestationen av klimakteriet är en förändring i reproduktionsfären. Äggstockarna slutar slutligen på sin egen funktionalitet, menstruationsflödet inträffar inte....