15 fakta som hjälper dig att bättre förstå en man och hans önskemål

Ansvarsfrihet

Har han kritiska dagar, vad som händer med honom under dagen och andra nya fakta om det hemliga hormonella livet på din andra hälft.

Hur många dagar i den manliga månaden

Det finns olika synpunkter på denna poäng. Och mer exakt, flera cykliska processer sker samtidigt i den manliga kroppen. "En spermier behöver 72–74 dagar för att mogna helt," förklarar den franska andrologen Sylvien Memun. "Därför rekommenderas det att göra ett spermogram på reproduktionscentra var tredje månad." Men ett annat konstigt mönster har nyligen upptäckts. Amerikanska forskare under 1960-talet antog att män också har en månadscykel. Bevis söks fortfarande. Till exempel genomförde Bayer Pharmaceutical nyligen en studie som visar att män regelbundet har kritiska dagar. Anledningen är hormonella fluktuationer som påverkar både libido och din mans allmänna tillstånd och hans känslor. För närvarande sulkar han och irriteras sedan av bagateller. Forskare tror att frekvensen av manliga raserianfall är från 23 till 33 dagar. Det tros att förutom allt ovanstående påverkar månen starkt hans hälsa och sexuella lust: en man vill ha sin kvinna i enlighet med en månadscykel med två toppar: huvudtoppen faller på fullmånen och den andra på nymånen. I allmänhet är det vettigt att starta en menstruationskalender. Stör ordet "menstruation" dig i detta sammanhang? I Amerika har termen mАnstruation använts aktivt nyligen - du kan använda den.

Vi har bröst, PMS och ägglossning. Män är inte heller uttråkade - enligt nya studier har de också. mAnstruation

Har män kvinnliga hormoner?

Vår natur är paradoxal och. perfekt. En man och en kvinna kompletterar varandra verkligen, ur fysiologisk synvinkel är Platons myt om två halvor fortfarande meningsfull - det finns manliga hormoner i den kvinnliga kroppen, hanen kan inte existera utan kvinnliga. Särskilt utan östradiol, det mest aktiva kvinnliga hormonet östrogen, som produceras i våra äggstockar och binjurar, och hos män, i testiklarna, binjurarna och perifera vävnaderna. Hos en vuxen hane bildas ungefär 40 mcg östradiol per dag. Detta hormon spelar förresten en viktig roll i manlig fertilitet. Dessutom behöver en man kvinnliga hormoner för benstyrka. För oss är manliga hormoner nödvändiga för friska ben och muskler samt god sexuell lust. Enligt professor Richard Sharpe från London Centre for Reproductive Medicine är skillnaden mellan en man och en kvinna att den kvinnliga kroppen bearbetar mer testosteron till östrogen än den manliga. Hos kvinnor med förhöjda testosteronnivåer är libido vanligtvis hög, de är mer uppmärksamma, energiska och initiativtagare och uppnår mer aktivt framgång i sin karriär. Men sedan måste de göra hårborttagning mycket oftare - hår växer mer aktivt från testosteron.

Vetenskapliga fakta - skillnader mellan män och kvinnor

Volymen av blod som cirkulerar i kroppen hos män är i genomsnitt 5-6 liter, hos kvinnor - 4-4,5 liter. Manligt blod är rikare på röda blodkroppar (respektive 5 och 4,5 miljoner per kvadratmillimeter) och hemoglobin (15,8 och 13,9 per 100 ml), så en kvinna behöver 7 liter blod för att överföra en liter syre, och en man behöver bara 6 liter. Detta är en av anledningarna till att män är mer benägna att tolerera fysisk aktivitet..

Skillnaderna mellan den kvinnliga hjärnan och den manliga hjärnan är dess mindre storlek (men de blir mindre, om viktproportionerna i förhållande till kroppen, situationen förändras) och ett bredare bunt nervfibrer som överför signaler från höger till vänster halvkula (dvs mer utvecklade anslutningar mellan halvkärlen). Kvinnors halvklot är förbundna med dubbelt så starka nerver. 15% mer blod strömmar genom många delar av den kvinnliga hjärnan per tidsenhet än genom motsvarande delar av hanen (möjligen är detta förknippat med en högre frekvens av slag hos män).

Fettinnehållet i kroppsvävnader hos kvinnor är vanligtvis mycket högre: hos män är i genomsnitt 12% av vikten och hos kvinnor - 26% av vikten. En sådan skillnad motsvarar en energireserv på cirka 300 000 kJ - ungefär lika mycket av den spenderas på att fostra ett barn. Under fysiskt arbete är överflödigt kroppsfett vanligtvis ett hinder, men ibland ger det också fördelar. I synnerhet ökar fettreserver uthålligheten vid långvarig fysisk överbelastning, ökar kroppens termiska isolering, ökar sin flytkraft (fett är lättare än vatten).

Kvinnor har ett mindre hjärta (här, hjärtlöst! :) och slår snabbare. För män gör det i genomsnitt 72 slag per minut, för kvinnor - 90 slag per minut. Väggarna i vänster hjärtkammare hos kvinnor är tunnare och mer elastiska än hos män, därför är förhöjt blodtryck mindre farligt för dem.

Kvinnors hud är tunnare och torrare än hos män - på grund av den speciella strukturen i bindvävnaden, liksom hormonet progesteron, sträcker kvinnors hud snabbare. Hos män är det mer elastiskt..

Alkohol orsakar kvinnor mycket mer skada än män. Dels för att deras vikt är mindre, delvis på grund av bristen på ett karakteristiskt matsmältningsenzym som neutraliserar alkohol. Som ett resultat har samma mängd alkohol nästan 30% starkare effekt på kvinnor.

Vätskeinnehållet i kvinnors kropp är cirka 50-60%, för män - 60-70%. Män behöver 700 kalorier mer varje dag, eftersom deras ämnesomsättning är snabbare och deras kroppstemperatur vanligtvis är högre.

Det dagliga behovet av sömn hos kvinnor är högre än hos män. Kvinnor är balanserade och lugna när de sover två timmar mer än män.

Kvinnor är mindre aggressiva än män. Detta beror på testosteron, som produceras tio gånger mer hos män än hos kvinnor.

Hårrötterna hos kvinnor sitter i hårbotten i genomsnitt 2 millimeter djupare än hos män och faller därför mindre intensivt ut. "Och du, skallig, jag säger inte telefonen," kort sagt.
Misslyckade män upplever lättare. För att bli av med smärtsamma minnen behöver en man cirka 3 månader, medan en kvinna - cirka 15 månader. Men kvinnor kan motstå vissa former av infektion mycket mer framgångsrikt än män.

Kvinnor har i genomsnitt dubbelt så stor risk för självmordsförsök (försök att begå självmord), men självmordsbeteende hos män oftare än kvinnor leder till ett tragiskt resultat.

Det kommer också att vara användbart för dig att veta att en man är mer mottaglig för miljöpåverkan än en kvinna. En man rusar hela tiden till barrikaderna av klimat- och naturförändringar. Om han överlever betyder det att han har anpassat sig, och du kan fortsätta din typ. Tja, om du inte överlever är det förståeligt. Teorin förklarar mycket väl varför det finns fler kvinnor och varför män dör oftare än kvinnor. Även om det naturligtvis inte finns något bra i detta (att de ofta dör).

16 fakta om manlig fysiologi: ett kort utbildningsprogram för kvinnor (17 bilder)

16. Män har en större urinblåsa

Studier har bekräftat att män har en större urinblåsa och de tömmer den mindre ofta än kvinnor. Detta faktum är en rimlig motivering för att de sistnämnda tillbringar så mycket tid i badrummet.

15. Vissa män behöver bara ta så mycket utrymme som möjligt.

Killarna har ett karakteristiskt drag - jag kallar det "jätteäggssyndrom" - det är när en kille sitter med benen breda isär. I kollektivtrafiken märks detta särskilt. Jag frågade mäns vänner varför detta hände, och i princip kom svaren på en sak: detta är på något sätt kopplat till dominansen och det faktum att den manliga mannen försöker ta mer plats utan att ens inse det.

14. En man har inte celluliter

Detta faktum kan vara smärtsamt för de flesta kvinnor, särskilt för de 85% av kvinnorna som lider av celluliter, men du kan inte dölja sanningen: celluliter hos män tillhandahålls inte av naturen. Detta är förknippat med olika förhållanden mellan muskler, fett och bindväv hos män och kvinnor. Detta betyder inte att en man inte kan ha celluliter, bara dessa fall är sällsynta.

13. När en man lyssnar är hans hjärna bara hälften involverad i denna process.

En kvinna klagar hela tiden över att män inte lyssnar på dem eller lyssnar ouppmärksamt, och att de mest kränkande, de säger att de lyssnade! Så kära damer: det är sant, de lyssnar, just för detta behöver de inte använda hela hjärnan, bara hälften. Och den andra hälften kanske tänker på något annat. Hos kvinnor är det inte så - när de lyssnar är hela hjärnan involverad i denna process. Vad kan jag råda? När du pratar med en man - stav det tydligt, kortfattat och till sak.

12. Tricket "penis-helikopter" inträffade inte från början

Här är vad jag alltid har varit intresserad av: varför gillar några killar att visa upp på något konstigt sätt? Ibland kommer det till ytterligheter. Vissa gör galna trick med sina könsorgan - till exempel tränar de för att rotera penis och kallar den "penishelikopter", eller så gör de tatueringar och fruktansvärda piercingar på kausalplatsen. Och allt är väldigt enkelt: det är de naturliga instinkterna som de säger. I djurvärlden lockar män en kvinna på olika sätt - både genom speciellt beteende och ljust "fjäderdräkt". Människor är inget undantag. i vissa fall fungerar penis-helikoptertricket med ett slag.

11. Testosteron gör män mer aggressiva än kvinnor

Män är definitivt mer aggressiva än kvinnor. Anledningen till detta är hormonet testosteron - en riktigt kraftfull sak. Män i deras liv utsätts två gånger för de stora effekterna av detta hormon: första gången är i livmodern, när naturen faktiskt bestämmer vem embryot ska vara - en pojke eller en flicka. Och andra gången - under puberteten, när pojkarna blir män. Generellt sett är testosteronproduktionen hos män högre.

10. Testosteron hos män produceras, men nivån i blodet är inte så stor

Även om testosteron är en kraftfull sak, är nivån på detta hormon i mäns blod inte så stor. För en genomsnittlig frisk man under 40 år är denna siffra 350-1000 nanogram per deciliter blod. Du kommer inte ens hälla whisky i ett skott. Tja, detta är för att återigen betona hur kraftfullt detta hormon är..

9. Alkoholhaltiga överskott är inte människans bästa vän

Alkohol i måttliga doser hjälper till att slappna av, men om det missbrukas kommer det att orsaka en irreparabel skada på människans hälsa och stjäla hans bästa år. Alkohol är ett depressivt medel: det sänker testosteronnivåerna. Så om du dricker för mycket, kan du glömma kul och kvinnor.

8. Män bör också göra Kegel-övningar.

Dessa övningar för kvinnor i bäcken och intima muskler kan också vara fördelaktiga för män. Kegel övningar, medan stärka muskler, hjälper till att kontrollera urination och behandla urininkontinens. Detta är vanligtvis ett kvinnligt problem, men det förekommer också hos män.

7. Män kan bromsa åldringsprocessen.

Det låter fast, men det är ett faktum: hudvård med hjälp av mäns kosmetika kan göra underverk med mäns hud. Under klimakteriet förlorar kvinnors hud kollagen snabbare än mäns hud, varför utåldring hos kvinnor verkar snabbare. Om en man använder sminkprodukter kan han faktiskt bromsa åldringsprocessen. Men att prata om det är värdelöst - män bryr sig vanligtvis inte om saker som skrubba, tonic och ansiktskräm.

6. Myter om omskärelse

Mäns åsikter om omskärelse skiljer sig åt: någon tror att detta är bra, någon har en mycket negativ inställning - ungefär detsamma som förnedrande omskärelse hos kvinnor. Någon är omskuren av religiösa skäl, någon - av hygienskäl, någon - av medicinska skäl. Det är inget fel med omskärelse, men det finns fortfarande roliga myter. Till exempel tror folk att omskuren män är mindre benägna att bli smittade med HIV. Eller en annan myt: de omskuren är mer benägna att drabbas av könsinfektioner. Detta är naturligtvis inte så..

5. Under vissa omständigheter kan en man börja amning

Detta faktum är från kategorin konstigt, men i en viss situation kan en människa laktation. Detta tillstånd kallas galaktoré och kan orsakas av att man tar vissa mediciner och vissa patologier - till exempel en brist på nödvändiga hormoner eller ett överskott av hormonet prolaktin. Denna situation kräver omedelbar läkarvård..

4. Män kan också ha jästinfektioner.

Svampinfektioner är inte bara ett kvinnligt problem. Män kan också få dem. Män som är överviktiga och svettande löper risk. Lyckligtvis hjälper svampdödande läkemedel alla.

3. Män behöver kvinnor för att tala direkt

De flesta män i kommunikation är direkta och omedelbart börjar arbeta. Med dem behöver du inte gå runt busken länge. Och leta inte efter en dold betydelse i deras ord - oftast anger dessa ord exakt vad de borde betyda. Förmodligen förväntar sig män samma ärliga och direkta samtal från kvinnor..

2. Män är inte benägna att diskutera fysiologi

Män gillar inte särskilt att prata om vissa saker relaterade till manlig fysiologi och psykologi, för att reflektera över ämnet ”Vad betyder det att vara en man” och i allmänhet diskutera personliga frågor. Detta är en enorm skillnad mellan män och kvinnor. Tjejer, tvärtom, älskar sådana ämnen mycket..

1. Alla män är INTE samma

Naturligtvis är alla män olika. Några av dem älskar att diskutera personliga ämnen, och någon har en mycket liten urinblåsa. Någon är inte alls aggressiv, trots att allt är i ordning med testosteronnivån. Någon vet till och med hur man lyssnar på en kvinna utan att parallellt tänka på något eget. Vi är alla olika - både kvinnor och män. Och det är vackert.

10 betydande skillnader mellan kvinnor och män

Könsklyftan är skillnaden mellan män och kvinnor, utöver de uppenbara anatomiska skillnaderna, främst återspeglas i de sociala, politiska, intellektuella, kulturella och ekonomiska sfärerna.

Men denna lista över skillnader fokuserar på de biologiska aspekterna som är förknippade med båda könen, som till exempel det välkända faktumet att män är mer resistenta mot alkohol än kvinnor, eftersom kvinnor har ett högre kroppsfettinnehåll, och deras mage innehåller färre enzymer som kan "digereras" av alkohol, som ett resultat, med en lika stor mängd alkohol konsumerad, kvinnor, som regel, kommer att vara 30 procent drunker.

10. Navigering och orientering i rymden

Hur vi uppfattar den omgivande verkligheten beror till stor del på vårt kön, men det har bevisats att män är mycket bättre orienterade i rymden. Män använder som regel kilometer och kardinalpunkter i sina beräkningar, medan kvinnor ofta orienterar sig i naturliga landskap och i riktningar ”vänster-höger”. Hos män är dessutom den del av hjärnan som styr uppfattningen av hastighet och mental förmåga att uppfatta tredimensionella föremål mer utvecklad..

Rörelserna till dessa skillnader ligger i det avlägsna förflutet, när människor bedrev jakt och insamling, och när en man som ledde utvinning av kött, var det nödvändigt att ha alla dessa funktioner för en framgångsrik jakt. När det gäller tester för uppfattningen av tredimensionella objekt visade pojkar sina rumsliga förmågor mycket bättre än flickor (4: 1), medan det bästa resultatet hos flickor var lika med det värsta hos pojkar.

Den manliga hjärnan är programmerad för att effektivt fokusera på en sak åt gången, medan den kvinnliga hjärnan kan multitasking. Anledningen till detta kan vara det faktum att de nervfibrerna som förbinder den högra och vänstra halvkärnan är mycket större hos flickor.

Den manliga hjärnan är större än den kvinnliga, den innehåller 4 procent fler celler, och den väger 100 gram mer än den kvinnliga hjärnan. Men varje kön har ett lika stort förhållande mellan hjärnvikten och kroppsvikt. Den kvinnliga hjärnan är mer kompakt, den är tätare "fylld" med neuroner. Hos kvinnor är regionen i hjärnan som är ansvarig för språk och social interaktion också belägen i båda halvkuglarna, och inte bara till vänster, som hos män. Även om män är överlägsna kvinnor i rumslig navigering och geometri, är kvinnor ännu mer överlägsna i språkförmåga. En studie av åttonde klassare visade att flickor ligger före pojkar i detta avseende i ett 6: 1-förhållande.

Eftersom män har mindre språkcenter och bara finns på en halvklot riskerar män att utveckla språkstörningar som dyslexi. Stammning och funktionsnedsättning påverkas mest av pojkar. Men trots detta, når man passerar IQ-test, får män i genomsnitt 3-4 poäng mer än kvinnor.

Märkligt nog hävdar Dr. Louann Brizendine att varje hjärna börjar utvecklas som en kvinna, och bara om fostret blir en man vid 8 veckor, är det en kraftig ökning av testosteron, språkcentra saknar ner och flera regioner som är ansvariga för aggression börjar växa.

I de flesta länder i världen lever kvinnor längre. Detta kan bero på en säkrare livsstil eller av det faktum att jobb med hög dödlighet oftast ägs av män. Även om både män och kvinnor är lika utsatta för att utveckla psykisk sjukdom, är kvinnor mindre benägna att utveckla komplikationer och kroniska sjukdomar, vilket kan bero på förekomsten av två X-kromosomer, så till en början kan kvinnor vara en bärare av sjukdomen under lång tid, innan symtomen utvecklas, kan också bero på minskad exponering för testosteron. Män visar omedelbart symptom på sjukdomen om deras enda X-kromosom är skadad.

Av denna anledning är vissa sjukdomar mycket vanligare hos män. Exempel på X-kopplade sjukdomar är hemofili och färgblindhet. Det är troligt att Asperger syndrom också är en genetisk sjukdom, dessutom förekommer det fyra gånger oftare hos män.

Kvinnor åldras tyvärr inte som män. I den kvinnliga kroppen finns det särskilt täta neuroner som åldras ojämnt. Detta i sin tur kan leda till en snabbare utveckling av demens än en människa. Men kvinnor tenderar att ha ett snabbare blodflöde till hjärnan, så de förlorar mindre hjärnvävnad med åldern.

Manlig hud åldras långsammare än kvinnlig hud, rynkor hos män förekommer senare än hos kvinnor, eftersom nivån av kollagen i deras celler inte torkar ut så snabbt som hos kvinnor. Skallighet är emellertid en annan X-kopplad recessiv egenskap som män ärver från sin mor. Och allt beror på att receptorerna för androgen, ett hormon som spelar en nyckelroll i processen för skallighet, är på X-kromosomen. Därför, om du vill veta hur ditt hår kommer att se ut om några decennier, titta på din farfar, personen som gav din mamma en av hennes X-kromosomer. Kroniska sjukdomar i ålderdom observeras oftare hos kvinnor och inte hos män (särskilt som arteriell hypertoni och artrit).

Kvinnor är mer känsliga för lukt än män, och det kan bero på hormonet östrogen. Strukturen hos kvinnliga och manliga näsor är densamma, de har samma antal receptorer i näsan, men studier har visat att lukt aktiverar ett stort område i kvinnors hjärnor. Studier har upprepade gånger genomförts som visar att kvinnor är bättre orienterade i lukt och bättre skiljer deras intensitet.

I en studie fick män ren bomulls-T-shirts där de sov i två nätter. Därefter packades de i rena plastpåsar och gavs kvinnor för att utvärdera hur friskt, enligt deras åsikt, är innehavaren av en viss T-shirt. Som ett resultat ansågs kvinnor med de starkaste immunsystemen vara de mest attraktiva..

5. Smärttolerans

Kvinnor har fler nervreceptorer som får dem att känna smärta mer än män. Det finns 34 nervfibrer per kvadratcentimeter ansiktshud hos en kvinna, medan hos män - endast 17. Mannen känner helt enkelt inte smärta med samma intensitet som en kvinna gör..

Detta har vidsträckta konsekvenser, eftersom vid behandling av kronisk smärta kan de som lider av den kräva högre doser av smärtstillande medel. Dessutom är cirka 70 procent av dem som lider av kronisk smärta kvinnor. Men deras känslighet och tolerans mot smärta skiljer sig väsentligt från varandra. Kvinnor har fler mekanismer som är utformade för att hantera smärta, vilket gör det lättare för dem att genomgå viktiga händelser som förlossning.

När det gäller visionen finns det också betydande skillnader mellan män och kvinnor. Medan män kan läsa de mest finskrivna linjerna, och de ser bättre i mörkret, mår kvinnor bättre i färger, de har en bredare synperiferi och är mer benägna att bli trikromater. Trichomat innebär ett bredare synsintervall mellan grönt och rött och deras 100 nyanser, teoretiskt gör detta att en kvinna kan se 100 miljoner olika färger. Endast kvinnor kan vara trikromater. Detta beror på att generna för röda och gröna pigment ligger på X-kromosomen, och eftersom endast kvinnor har två X-kromosomer tillåter detta att ett pigment kan placeras på en X-kromosom, och det andra på det andra.

Tyvärr fungerar inte mekanismen tydligt i en mans kropp, eftersom män ärver antingen två gröna pigment eller två röda pigment, tillsammans med blått, därför skiljer de inte mellan färgerna i spektrumet mellan rött och grönt. 8 procent av män i världen lider av "färgunderskott" jämfört med 0,5 procent av kvinnorna.

Alla vet att män och kvinnor kommunicerar på olika sätt, och vissa observationer från det vetenskapliga samfundet klargör situationen. Kvinnor hanterar bättre deras ansiktsuttryck. Men det är helt motsatt när det gäller att uttrycka ilska. Bland kvinnor finns det en tendens att "avlyssna" andras känslor, ett fenomen som kallas emotionell infektion, även om män undertrycker sina känslor bättre än kvinnor.

Kvinnor tittar oftare än män på en konversationspartners. Män tittar ofta omkring. Samtidigt värderar kvinnor kommunikation mer än män. Män diskuterar som regel flera ämnen under debatter, medan kvinnor kan föra långa diskussioner om ett ämne. Således, när det gäller konversation, har varje kön sina egna tendenser, och detta hjälper till att förstå varför vissa fraser förstås av varje kön annorlunda, till exempel "Låt oss prata om oss".

Vänskap är också en viktig aspekt där de feminina och maskulina tillvägagångssätten är olika. För män är kamratskap en typ av tävling. De undviker att prata om svagheter och sårbarheter samt personliga och känslomässiga problem. För kvinnor är kommunikation om sådana ämnen en självklarhet, de söker vänlig hjälp under svårigheter. Av denna anledning kan vi säga att kvinnor är känslomässigt närmare sina vänner än män.

Kvinnor värderar som regel kommunikation med sina vänner mycket, de lyssnar och pratar, ger stöd och hjälper en vän att känna sig bekväm. Å andra sidan blir män närmare varandra, engagerar sig i gemensamma aktiviteter och tillhandahåller varandra tjänster. Pojkar i skolan spelar mer energiskt och tar mer plats på lekplatsen än flickor. Flickor väljer sit-down-spel, de är lätt redo att acceptera en ny "deltagare" i spelet, medan för att en pojke ska accepteras måste han visa sin användbarhet för gruppen.

Under orgasm är både kvinnliga och manliga könsorgan fyllda med blod, och musklerna tränger ofrivilligt samman med ett intervall på 0,8 sekunder. Det är under orgasm som vårt blod, både manliga och kvinnliga, fylls med hormonet oxytocin. Oxytocinet som produceras av den kvinnliga kroppen får kvinnor att ligga stilla under en tid, vilket ökar sannolikheten för befruktning.

Skillnaden mellan manliga och kvinnliga orgasmer ligger emellertid i den tid som krävs för att nå orgasmen och dess funktionalitet. Enligt sexologen Alfred Kinsley (Alfred Kinsley) kan 75 procent av män uppnå en orgasm inom fyra minuter efter att sexuellt samarbete börjat. För kvinnor varierar denna tid från 10 till 20 minuter..

Det har också föreslagits att på grund av de fysiologiska likheterna hos de manliga och kvinnliga könsorganen, är den kvinnliga orgasmen ett "eko" av hanen. Som evolutionärbiolog Stephen Jay Gould noterade är klitoris en analog av penis, det är samma organ som har samma anatomiska organisation och responspotential.

Dessutom, efter en orgasm, upplever båda könen ofta en kraftig ökning i kreativa tankar, eftersom en orgasm orsakar aktivitet i rätt, kreativt tänkande hjärna.

Egenskaperna hos en riktig man

07/14/2017 kl 17:00

Grundare av ”AKLONI”, personlig tillväxtcoach

07/14/2017 kl 17:00

Vad är uttrycket "riktig man"? Vill du prata så om dig? Vad exakt inkluderar detta koncept - "riktig man"?

För att förändra dig själv måste du göra ett enormt dagligt arbete med dig själv. Vi älskar att sätta mål och mål, uppnå dem och bevisa för oss själva att vi kan. Så kommer det att vara med dina egenskaper som en riktig man.

16 egenskaper hos en riktig man:

1. Syfte.

Att ha ett mål i livet för en riktig man är det viktigaste som borde vara. Eftersom en man med mål är en ambitiös man som vet vad han vill. Och hur man får det. Det här är en man som kan svara på frågan: "I vilket syfte vaknade jag upp idag?".

Om du inte har något syfte i livet, har du inga ägg. Eftersom alla kan leda en tankelös och mållös existens. Mäns egenskaper behövs inte för detta. Alla kan göra ingenting från morgon till natt. I detta liv kan alla sträva efter ingenting.

Men att stå upp och tvinga dig själv att arbeta kan bara en riktig man.

2. Respekt.

En riktig man respekterar kvinnor. Han kommer inte att vara oförskämd och oförskämd, även om det är en enkel kassör i en stormarknad och inte hans drömflicka. Han kommer att ha en bra relation med sin mamma. Han kommer inte säga att han länge har vuxit upp och att han har ett fritt och självständigt liv.

När allt kommer omkring kommer din flickvän att vara uppmärksam på hur du kommunicerar med andra kvinnor och drar slutsatser. Om du inte vet hur du kontrollerar dina känslor, säger detta mycket. Om du inte har lärt dig att hålla dig själv och odla respekt för andra människor, är du värdelös som man.

3. Hjälp.

Att leva exklusivt för dig själv är ett tveksamt nöje. Om du inte hjälper någon, vem kommer då att hjälpa dig i en svår situation? Sann ingen.

Egoister har länge varit på mode. Dessutom lockade de aldrig riktigt flickor. Flickan vill bygga en relation med en man som inte bara tar hand om sig själv utan också för henne. Känner du till boomerangregeln? Hon förstår: hur han uppför sig med andra - så kommer hon och henne.

Allt vi gör bör vara tillbaka till oss. Så detta gäller inte bara dåliga gärningar, utan också goda gärningar. Om du hjälpte någon, så hjälper de dig också. Och det är trevligt att göra bra inte bara för dig själv, utan också för en annan person. För närvarande känner du en sådan återkomst att du kan gå och vända bergen! Så var en bra kille, men låt dig inte använda dumt!

4. Utveckling.

En riktig man kommer aldrig att sitta stilla. Han kommer alltid att ha ett mål att utveckla och förbättra sig själv. Om du förstår att du har fastnat i ett tillstånd måste du snabbt ta dig samman och aktivt börja göra något.

Människor som inte utvecklas, inte arbetar med sig själva, inte lär sig nya saker, inte får ny information, få människor är intresserade.

Att gå framåt är coolt. Att förbättra är coolt. Att ställa nya utmaningar och acceptera dem är coolt.

Det är vad han är, en stark man.

5. Ledarskap.

Du måste ta ledarskapspositioner i minst en aspekt av ditt liv: på jobbet, bland vänner, i familjen. Du måste åtminstone någonstans äga rum 100%. Och att känna att du är det viktigaste att du är bäst.

Förväxla bara inte denna känsla med narcissism. Du får inte bara vara den bästa. Du måste bevisa vad och varför du är bäst. Men samtidigt måste du acceptera och respektera andra ledare från olika områden..

Du måste räkna med andras åsikter och någonstans i någon för att erkänna något. Och detta är normalt. Förstå dig därför i minst en av livets sfärer och bevisa din rätt till ledarskap varje dag.

6. Pålitlighet.

Dina nära och kära vet att de alltid kan lita på dig. Att du inte kommer att lämna och inte misslyckas i det viktigaste ögonblicket. Att du håller ditt ord. Vad betyder ditt ord i princip.

Annars blir alla snabbt besvikna över dig, inklusive dig själv..

En person som inte är ansvarig för något inspirerar inte förtroende för någon. Och ofta försöker de undvika det. Det är svårt att vara vänner med honom, bygga relationer - desto mer.

Varje flicka vill andas ut och koppla av med sin man. Och hur kan hon koppla av om du och tillförlitligheten inte är i närheten?

7. Konsekvens.

Du bör inte ändra din tro, ha viljestyrka. Nej, det här betyder inte alls att vara en envis åsna som alltid är säker på sin oskyldighet. Du måste bara formulera en bestämd åsikt om ett antal frågor där du skulle vara säker.

Att leva med en person som har en evig humörförändring är ytterligare ett test. Försök att hålla sig till en synvinkel, ändra inte dina åsikter och beslut varje sekund. Det ger verkligen bort som barn.

Försök att undvika detta beteende..

Vill du kommunicera med flickan på samma språk? Vill du förstå henne? Vill du erövra henne?

Skaffa 3 videolektioner från den slutna kursen "Hur man gör kvinnors NEJ till kvinnlig JA"

- Anledningar till att du har problem med en tjej;
- Tänker på en framgångsrik man;
- 7 kritiska misstag du gör när du kommunicerar med en tjej.

från vilken du kommer att lära dig:

1. Orsakerna till deras problem med flickan;
2. Begränsa trosuppfattningar som hindrar henne från att underkänna sig;
3. Hur du kan erövra den tjej du verkligen gillar.

Skaffa 3 gratis videohandledning - https://goo.gl/gvYid2

8. Hälsa.

En riktig man uppmärksammar alltid sin hälsa. Han hammar inte en bult på sig själv och tror inte att det är ett extra slöseri med tid och pengar att gå till läkaren. Eftersom en välvårdad och smärtsam look kan främja vem som helst.

När var sista gången du gick till tandläkaren? Om du behöver tid för att svara kan du säkert ringa numret och boka en tid. Ingen flicka vill kyssa en man som har problem med tänderna, huden, håret och mer.

För en tjej betyder detta bara att du absolut inte följer dig själv. Du älskar inte dig själv och din kropp och du arbetar inte på dig själv.

Och detta är en mycket sorglig slutsats som borde förbi dig.

9. Gå till slutet.

Ja, du kanske inte lyckas med något första gången. Ja, du kan misslyckas efter misslyckande. Men berätta vad som skiljer en riktig man från en pojke?

Denna önskan att gå till slutet och aldrig sluta där.

Låt dig inte lyckas tjugofem gånger, stå upp vid sjutton och gå. Och hammar inte på allt, avskedar sjuksköterskor. Naturligtvis, om du värnar sådana tankar i dig själv, förvänta dig inte något gott. Du kommer så småningom att bli ett misslyckande.

Det är därför du måste odla viljestyrka, önskan att uppnå ett resultat, oavsett vad det kostar dig. Endast i det här fallet kan du kallas en riktig man. Endast i detta fall är flickan stolt över dig, och vänner och kollegor kommer att respektera och vara ett exempel.

10. Rätt att göra misstag.

Det finns inga människor i världen som aldrig skulle ha misstagit något. Vad gör en riktig man?

Möjlighet att acceptera, erkänna ditt misstag och dra slutsatser. Om du bråkade med en tjej genom ditt fel, behöver du inte ta ställningen som en stolt kalkon och tro att riktiga män aldrig ber om ursäkt. För det är nonsens. Du måste komma och be om ursäkt. Erkänn att han hade fel.

Fel gör oss starkare och ger oss ovärderlig upplevelse som inte kan läsas i någon bok eller kikas i en film. Du måste gå igenom det själv för att lära dig att inte upprepa sådana saker längre..

Men här är det mycket viktigt att inte ge upp och inte tänka att eftersom du har gjort ett misstag, ingenting hände, då kommer du inte att korrigera din situation. Detta är en mycket svag position..

11. Föräldraskap.

Du måste ha en bra uppväxt, eftersom det gäller alla områden i ditt liv. Du måste känna till normer och regler för etikett, kunna bete dig vid bordet. En välskickad person i detta liv har mycket färre problem än en gårdskreatur.

Dessutom är din uppfostran en indikator på intelligens. Det här är det som gör dig annorlunda än ett djur. Din förmåga att hålla fast vid, att presentera dig själv, för att inte säga nonsens, utbildning.

Därför, om du känner luckorna i denna fråga, måste du fylla dem. Var inte blyg över att du inte vet något. Mycket värre om du inte ens vill ta reda på det.

12. Skydd.

Din flickvän och din familj ska känna sig säkra bredvid dig. För en man måste vara en skyddare.

Lyckligtvis finns det inga verkliga och synliga hot i världen just nu. Därför räcker det att dina nära och kära vet att om något händer, kommer allt att gå bra.

Detta är en mycket viktig kvalitet hos en man. Att bredvid honom tjejen känner sig skyddad. Du måste vara stark och härdig. Ett värdigt stöd för din familj. Du kan lita på dig, du kommer att hjälpa till i en svår situation.

Sådana män lämnas inte ofta, eftersom det är denna känsla av säkerhet som avgör mycket.

13. Förmågan att skratta åt sig själv.

Förmågan att verkligen skratta åt sig själv från hjärtat och en känsla av själv-ironi är väldigt coola saker. Det betyder att du älskar dig själv, accepterar som du är. Och du har inga komplex.

Ingen vill ta itu med en rörlig man, för det är åtminstone löjligt. Brott är många flickor. Det tar din manlighet.

Försök att öva ironi över dig själv istället för förolämpningar. Det hjälper dig i många aspekter av ditt liv. Du kommer att bli lättare att förhålla dig till allt och livet verkar inte vara så tråkigt.

14. Stolthet.

Du borde vara stolt över ditt liv och dig själv. Hans utseende, professionella färdigheter och hobbyer. Det beror ju på hur du kommer att behandlas i samhället.

Om du själv inte kommer att älska dig själv och vara stolt över dig själv, kommer ingen att älska dig. Självtvivel läses under de första sekunderna av kommunikationen. Och då är det väldigt svårt att fixa detta ögonblick. Därför är det i dina intressen att tappa all rädsla och komplex och lära dig att älska dig själv.

Du bör vara stolt över dig själv för några åtgärder och prestationer. Om du ligger på soffan hela dagen, dricker öl och tittar på fotboll är denna känsla olämplig.

Bli den person du skulle älska.

15. Rädsla - nej.

Om du känner rädsla av någon anledning kan du knappast kallas en riktig man.

Att känna rädsla är normalt. Men att ständigt frukta allt i världen och att domineras av rädsla är redan en anomali. Du måste tydligt förstå att det finns saker som kommer att hända på ett eller annat sätt. Och det är ingen mening att frukta dem. Och det finns saker som du kan ändra. Du måste göra dessa saker och övervinna dig själv, för annars kan du inte ändra någonting. Män borde inte pissa.

Slåss själv varje gång. När du vinner denna kamp blir du bättre. Och det kommer att vara den bästa belöningen för alla försök du har gått..

16. Det maximala resultatet.

Du måste alltid göra allt som står i din makt, oavsett hur svårt det är för dig. Om du tog upp något, ta dig själv vanan att alltid ta med dig det du började till slutet. Och få alltid ut mesta möjliga av alla situationer. Även när du tror att du är borta.

Det är just nu som du måste arbeta och göra dubbelt så mycket. Låt dig inte slappna av och låt inte negativa tankar, eftersom det är ett steg tillbaka. Och du måste bli en förbättrad version av dig själv, arbeta med full styrka, försök att göra allt för detta.

Har du läst artikeln? Men hur kan man tillämpa all denna information i praktiken? Hur du får steg-för-steg och omfattande instruktioner för att uppnå en specifik tjej?

Du kommer att ta reda på detta på den betalda utbildningen "Hur man gör kvinnors NEJ till ett kvinnors JA".

Få tre videor från den här kursen:

1. Anledningar till att du har svårt med en tjej
2. Tänker på en framgångsrik man;
3. 7 kritiska misstag som du gör när du kommunicerar med en tjej.

Registrera dig och få 3 videolektioner >> http://bit.ly/2KfbO0Q

Dina förändringar efter att du har tittat på videokurserna:
- Du inser var dina begränsande övertygelser om flickor växer från;
- Stärk det interna tillståndet - du kommer att bli mer säker på dig själv;
- Lär dig hur man beter sig med en tjej.

Detta steg tvingar dig inte till någonting, men om du behöver hjälp med att erövra en tjej vet du vem du ska vända dig till.

Registrera dig och få 3 videolektioner >> http://bit.ly/2KfbO0Q

FÅ 3 GRATIS VIDEO LÄSER

Dessa är de viktigaste tecknen på en idealisk man. Dela den här artikeln med en vän, hjälp honom att pumpa till nivån av "riktig man".

Läs dessa artiklar av Anton Glomozda:

Vad en riktig man borde vara?

Kvinnor älskar att drömma. Särskilt när det gäller den person som jag skulle vilja se i närheten. Naturligtvis vill alla träffa en värdig och riktig man, men om du frågar: "Vad borde vara den här värdiga och riktiga mannen?" - Ofta kan du höra något som svar: "Jag kommer att känna denna person som ett hjärta." Tyvärr antyder skilsmässestatistiken det motsatta - hjärtat misslyckas ofta och är felaktigt när man väljer ”samma”.

Jag skulle vilja att kvinnor förlitar sig inte bara på deras intuition utan också har en konkret förståelse för vilka egenskaper en man borde vara särskilt uppmärksam på. Därför beslutade jag idag att göra en artikel till dig och berätta i detalj om de viktigaste maskulina egenskaperna hos en värdig man.

Från den här artikeln kommer du att lära dig:

  • Inriktning, stabilitet, passivitet. Tre typer av maskulina egenskaper som kan berätta mycket.
  • Hur människans förflutna hjälper till att ta reda på om det finns tillförlitlighet bland hans positiva egenskaper?
  • Hur inställning till kvinnor och barn kommer att hjälpa till att avslöja egenskaperna hos en manlig karaktär?
  • Hur man träffar en riktig man?

Huvudegenskaperna hos en riktig man ur en kvinnas synvinkel

Många kvinnor misstas när de tror att om en stilig man sköter dem vackert, räcker det för att kalla honom "värdig". Jag förstår att nu vissa kommer att tänka: ”Yaroslav, det här handlar inte om mig. Definitivt inte om mig. Jag utvärderar en man från topp till tå innan jag drar slutsatser. ” Okej, kanske inte om dig. Jag pratar om majoriteten. Och om du inte känner igen dig själv från den här beskrivningen, fortsätt att läsa, jag lovar - det kommer att finnas många användbara saker.

Så föreställ dig en standardsituation. En stilig man börjar ta hand om en kvinna, uppmärksamma, tillbringar tid med henne, möjligen ger blommor och gåvor. En sådan mansats skulle räcka för att han skulle vinna över de flesta kvinnor.

Om en man är berömd omtänksam, vilken kvalitet uttrycker detta? Många kvinnor kommer att svara: "Yaroslav, om han bryr sig, då bryr han sig." Jag håller inte med. Om en man är berömt omtänksam, betyder det exakt en sak: han är berömt omtänksam. Kanske. nu kommer du att bli förvånad, men sympati och vackra upplevelse har inget att göra med en mans egenskaper. © Yaroslav Samoilov

Det finns en typ av män som tänker: "Nu ska jag försöka för henne, jag får vad jag vill ha av henne och sedan kan jag koppla av." En sådan man kommer inte att ta hand om dig i familjelivet lika vackert, han kommer att koppla av omedelbart efter det att godisbukettperioden har avslutats. Hoppsan.

Jag upprepar: om en man i charmsstadiet, kärlek faller till dig mycket uppmärksamhet, betyder det bara att när den här mannen är intresserad av en kvinna, så vet han hur man visar det.

Förresten, jag spelade in för dig en hel videoföreläsning om ämnet "Hur ska en riktig man vara?" på din YouTube. Klicka, titta, lämna kommentarer, prenumerera på kanalen och läs vidare.

Det finns flickor som märker en riktig man bara när demonstrationer arrangeras för dem, i ett försök att demonstrera deras maskulina egenskaper. Vad från en sådan fonit? ”Jag förstår inte män. Jag märker dem inte alls. För att jag ska märka en man måste han ordna en hel show för mig. ”.

En mogen kvinna ser en man genom och igenom utan demonstrationer. Det räcker för henne att kommunicera med en man i en lugn atmosfär för att förstå vem som är framför henne. Vill du lära dig det här? Kom till min gratis online-kurs: "Man: Ärlig instruktion för användning".

Mäns ansvar och hur det manifesterar sig

Låt oss prata om de maskulina egenskaper som skiljer en riktig man från ovärdiga representanter för det starkare könet. De mest populära egenskaperna hos en riktig man som jag hörde från kvinnor var: ansvar, maskulinitet, ärlighet. Men vad säger kvinnor i dessa ord?

Prata om ansvar. Jag tror att ansvaret definitivt är en maskulin kvalitet. Men hur kan man förstå att en man är ansvarig? Naturligtvis enligt hans handlingar. Vänligen inte förväxla med handlingar.

Till exempel, om en man är redo att bo med dig, är han redo i praktiken, inte med ord. Enligt min mening handlar det mer om ansvar än när han lovade att ta med dig te och förde det eller släpptes från arbetet kl 19:30, som han lovade.

Om en man bestämmer sig för att leva tillsammans, betyder det att han tar ansvar för kvinnan och visar att han är villig att låta henne in i hans rymd. Och sedan tar han några steg för detta: hyra eller köpa en lägenhet, flytta in, spendera mer tid tillsammans. Handlar det om ansvar? Ja, och ja igen. © Yaroslav Samoilov

En annan form av manligt ansvar avser finansiering. När din man eller man försörjer dig och säger att bara han kommer att ansvara för familjens budget, uttrycker han sitt ansvar. Det skyddar dig från ångest och stress, tankar om vad du eller dina barn kommer att äta imorgon.

Syftet med att vara en av de bästa maskulina egenskaperna

På engelska finns det en sådan term - målorienterad. Den bokstavliga översättningen låter som ”målorienterad”. Denna kvalitet är inneboende hos män som bara ser framåt. Sådana män tänker inte med gamla ånger och skuld, de är inte i en passiv position. De ser målet och ser inga hinder. Jag tror att inriktning är en viktig kvalitet hos en riktig man. Det är beslutsamhet som gör en man framgångsrik..

"Yaroslav, hur definierar jag en ensam man?" Naturligtvis inte enligt orden. Var uppmärksam på inte människans berättelser om vad han vill eller vad han vill bli, utan till hans handlingar för att uppnå sitt mål.

När du träffas först är det bästa sättet att förstå om en man är målinriktad eller inte att ta reda på vad hans prestationer är. Fråga vilka förändringar som har skett i hans liv de senaste 2 åren. Och om det inte fanns någon dynamik under denna period, är det heller ingen målmedvetenhet där. © Yaroslav Samoilov

Förresten, om grandios mäns planer. Det finns en missuppfattning att alla kvinnor behöver någon form av oligark eller superman med internationella multibusinesses. Jag tror att det här är en myt. De flesta kvinnor som drömmer om multimillionärer vet inte ens vem de är. De ser bara en sida av myntet - "Här är han rik, så vi kommer att älska varandra med honom, bli höga och leva för vårt nöje".

Men det finns en baksida: ofta har framgångsrika affärsmän inte tid för en relation alls, de får sin verksamhet 22 timmar om dagen och kanske inte lever genom de lätta tiderna. Att bygga en framtid tillsammans med en sådan person är ofta mycket svårare än att leva med en man som är fokuserad på stabilitet..

Jag betonar att inte alla värdiga män bör sträva efter att "erövra världen." Låt mig ge dig ett exempel: här träffade du en man, ställde honom en fråga om hans prestationer och han svarade att det inte fanns några speciella prestationer i hans liv. Han har sin egen lägenhet, bil, arbete, där han åker varje dag och utför samma handlingar, och två gånger om året åker han utomlands. Är det möjligt att säga att han är målorienterad? Inte riktigt. I det här fallet är mannen inte fokuserad på målet utan på stabilitet och det är viktigt för honom att fixera. Jag säger inte att detta är dåligt, det är bara ett faktum.

Inriktning mot stabilitet är också en god kvalitet hos en man vars mål är ett bekvämt och uppmätt liv. Men här är det viktigt att förstå vad stabilitet är för honom. För vissa är stabiliteten $ 300 per månad, för någon - $ 1 000 och för någon - $ 10 000. Var därför uppmärksam på sådana saker så att du inte senare skyller mannen för att "han inte kan ge dig mer." Vi är alla mänskliga och vi är alla olika. © Yaroslav Samoilov

Och det är viktigt att förstå att om du redan bor med en man som har varit lutad mot en viss livsstil under de senaste åren, bör du inte anta att han kan förändras på en vecka och börja förverkliga dina önskningar och drömmar om ett "annorlunda" liv. Ja, sådana situationer inträffar, men detta är undantaget snarare än regeln, och oftast händer det i de familjer där kvinnan inte hade ett mål att förändra mannen.

Vad händer när en kvinna sätter ett mål på en mans inspiration och drömmer om att förändra honom? Hon förskjuter fokusen på sin uppmärksamhet från sig själv till mannen. Och detta är ett mycket stort misstag, som båda förlorar. Hon utvecklar inte och spenderar sin energi förgäves, och han kan fysiskt inte förstå henne "Önskelista", eftersom han i flera år har varit inriktad på stabilitet. Och en sådan tvingad tillväxt driver bara honom till ett tillstånd av stress.

Och slutligen ska jag kort berätta om den tredje typen av män för varken stabilitet eller framåtrörelse är viktig - passivt orienterade män. Sådana män lyckas aldrig för alltid, de fördömer ständigt omvärlden, vilket faktiskt inte påverkar deras resultat alls. Dessa män har alltid skylden för allting: suppleanter, regeringen, andra länder, koronavirus, men inte de själva. Kör från dem. De har välutvecklade negativa egenskaper hos män, men de maskulina egenskaper som kvinnor värderar är helt klart inte värda att titta här.

Hur människans förflutna hjälper till att ta reda på om det finns tillförlitlighet bland hans positiva egenskaper?

Kvaliteten hos en riktig man skulle vara ofullständig utan tillförlitlighet. Tillförlitlighet och ansvar är mycket lika. Enligt min förståelse är tillförlitlighet en typ av ansvar. Och jag tror att det bäst manifesteras i en mans inställning till hans förflutna. Till hur en man "kom ut" från sitt tidigare förhållande.

Förklara genast med ett exempel. Föreställ dig att en man lämnade sin fru med två barn, lämnade henne ingenting, och helt enkelt gick till en ung flicka. Naturligtvis kommer först hans nya älskling vara glad - mannen valde henne. Men med tiden kommer samma flicka att känna osäkerhet, för om en man skulle kunna göra det en gång är det troligt att denna situation kommer att hända igen. Och hon är inte säker från det här. © Yaroslav Samoilov

Jag känner killarna som avskeds med flickan fortsatte att försörja henne under en tid. Hör bara korrekt - inte i den meningen att de blev hennes sponsorer i livet. De visade tillförlitlighet, gav flickan möjlighet att anpassa sig efter att ha gått ihop - fortsatte att hyra henne en lägenhet och stödja ekonomiskt så att flickan bekvämt kunde omorganisera sig till ett nytt format i sitt liv utan en man.

Pålitlighet handlar om hur en person beter sig i stressiga situationer. Är den här kvaliteten hos en man viktig? Naturligtvis, ja. För att övertyga dig fullständigt kommer jag att ge ytterligare ett exempel. En man på 10 år var gift med en kvinna, de har ett barn. Om du tror på en mans ord, uppförde hans fru sig olämpligt och förolämpade honom ständigt. Jag tänker inte stänga av någon nu, och troligen gjorde hon det av en anledning. Men det är inte poängen.

Efter att de hade brutit gick mannen inte någonstans och fortsatte att försörja sitt barn ekonomiskt. Men kvinnan slutade inte förolämpa honom. Så de lever: hon fortsätter att kritisera mannen och pratar ovärdig om honom, och från månad till månad skickar han henne regelbundet en stor summa pengar för ett barn. Jag noterar att han utför sin maskulina funktion inte enligt lagstiftning. Han gör detta medvetet och inser att detta är hans ansvarsområde. Jag hoppas att jag lyckades förklara för dig vad manlig tillförlitlighet är i min förståelse.

Tänk nu på det omvända exemplet på män. Hur uppträder en opålitlig man på ett datum eller i en relation? Han talar dåligt om sitt ex, kanske till och med förolämpar honom. Vad kan en sådan man säga? "Jag kommer att bevisa henne, jag kommer att lämna henne med ingenting" eller "Hon behandlade mig dåligt, så jag kommer inte att lämna henne något." Jag tystar om de män som har barn, och när de skiljer sig med en kvinna är de inte redo att betala en krona som underhåll. I en sådan situation är allt direkt och uppenbart. Hoppas du också.

Ta reda på hans attityd: till föräldrar, till kvinnor, till familjen

Jag berättar också för kvinnor listan över ”en mans bästa egenskaper”. En man kan vara tre klassigt, ha många fördelar, men det är dåligt att behandla dig eller alla kvinnor i princip. Hur kan detta orsakas?

Först kan en man kränkas av kvinnor för något. Till exempel, när hans fru fuskade honom, och nu i hans universum är alla kvinnor förrädare och de kan inte lita på dem. Eller i tidigare relationer krävde flickan ständigt pengar / dyra gåvor från killen, och nu tror han att alla kvinnor är självservande. Och nu är han säker: han är helt enkelt skyldig att älska och uppskatta osjälviskt. Han har bildat ett program där det är omöjligt att ge dyra gåvor och ge en kvinna pengar eftersom hon kommer att använda dem.

Med negativa attityder i huvudet sänder en man dem till andra kvinnor. Om du tror att det är du som kommer att kunna ändra detta vågar jag göra dig besviken - det kommer inte att lyckas. Försöker du bota honom kommer du helt enkelt att spendera din tid och nerver, men du kommer inte att kunna utveckla en annan uppförandemodell för honom. © Yaroslav Samoilov

Detsamma gäller för relationer med föräldrar och familjevärden. Jag rekommenderar att du tar reda på vilken typ av relation en man har med sin mor och far, vad är hans inställning till hans barndom i princip. Det händer ofta att en man hade en nära relation med sin mor, och hans far var antingen frånvarande eller var en dålig förebild. Allt detta förr eller senare kommer nödvändigtvis att dyka upp och du bör vara redo för detta.

Till exempel, om en man växte upp i en familj utan far och hans mamma uppfödde honom på egen hand, finns det en chans att ditt förhållande till honom kan utvecklas till en kärlekstriangel, där du, mannen och hans mor är.

Attityd till barn kan också avgöra om din utvalda har egenskaperna hos en riktig man. Och här är frågan inte alls om han älskar barn eller inte älskar, titta djupare. Ta reda på hur en man förhåller sig till användningen av fysisk kraft i förhållande till barn, tycker han att barn bör tvingas göra något genom ett skrik.

Karaktärsdrag hos en riktig man manifesteras i det faktum att han behandlar barn på lika villkor och inte från topp till botten. Han förstår att den fysiska användningen av våld i relationer med barn är oärlig, orättvis, smärtsam och ofta traumatisk för barnet. Det är min åsikt. © Yaroslav Samoilov

Förresten, jag ber dig att uppmärksamma: det finns en plats för kommentarer under artikeln, och jag skulle vara glad om du delade - håller du med egenskaperna hos en värdig man som jag beskriver i den här artikeln. Eller skriv de fem egenskaperna hos en riktig man som du gillar mest. Det är mycket viktigt för mig att få feedback från dig.

Man och pengar

Och det sista jag skulle vilja stoppa min uppmärksamhet på är attityden till pengar. Fråga en man hur han förhåller sig till rika människor. Vad är hans åsikt på deras konto? "Wow bra gjort. Han kunde, han lyckades, hur hårt arbetande han är ”eller” Ah, han stal, en get ”,” Han är son till en politiker, han hade tur, han är major ”.

Om det i hans ord finns en viss fördömelse och kritik av rika, välmående människor - lyssna. När en man säger att en person bara har tur att han har tjänat ett visst belopp, vilken slutsats kan man göra? Det visar sig att han inte respekterar pengarna och tror att de kan fås av en slump. Han avskrivar mentalt pengar, och det är precis vad som ligger i hans undermedvetna.

Om han respekterade pengar skulle han förstå att pengar utan någon anledning inte kommer till någon. Och om de kommer, måste du kunna fixa dem, för att hålla sig vid en viss ekonomisk nivå är inte lättare än att stiga till denna nivå.

Om en man accepterar och beundrar sådana människor, och kanske någon annans exempel på framgång motiverar honom att gå framåt - så är allt ok med honom. © Yaroslav Samoilov

Eller kanske han säger att rikedom inte är för honom, han har sin egen värld. Lyssna. Från dessa punkter kan du förstå vilken typ av relation den här mannen har utvecklat eller kommer att utvecklas med pengar i framtiden..

Var kan jag träffa en riktig man?

Jag tror att de flesta kvinnor är intresserade av frågan: "Var hittar du den utvalda, som kombinerar de bästa manliga egenskaperna?" Jag kommer att säga med en gång att svaret definitivt inte finns i beskrivningen av de platser där värdiga män samlas. Föreställ dig att just nu kommer jag att ge dig adressen så kommer du dit. Vad kommer hända härnäst?

Rätt fråga borde vara: "Hur kan jag bli en sådan kvinna som kommer att locka coola, värdiga män?" Hur kommer jag till den nivåen av kvinnlighet så att jag lockar till mig rätt män? ” Om du nu inte är i en relation - kör inte runt för män, men fokusera på hur du blir den som riktiga män kommer att köra efter sig själva och beundra dina feminina egenskaper. Gör det för dig själv.

Om du är i ett förhållande eller är gift nu, långt ifrån allt som passar dig, och om du vill leva ditt liv med en värdig person, behöver du inte få en skilsmässa eller lämna dig utan att upptäcka din partners 100 egenskaper hos en riktig man. Inget behov av att försöka "inspirera och motivera" eller utbilda din man. Engagera dig i att pumpa dig själv, så ser du hur ditt liv kommer att utvecklas 360 grader. © Yaroslav Samoilov

Mer detaljerat analyserar jag ämnet kvinnlig utveckling, pumpning och medvetenhet på min fria kurs: "Man: Honest Instruction". Utöver detta tar jag upp andra frågor på kursen, bland annat om att locka värdiga män, skapa lyckliga relationer och återupplivning av de relationer du för närvarande har, sortera ut problemen med kärlekstrianglar, prata om samberoende relationer och mycket mer. Klicka på länken just nu och registrera dig för en gratis onlinekurs.

Tack för att du läste den här artikeln till slutet. Jag hoppas verkligen att det var användbart och intressant för dig. Jag kommer att vara mycket glad för feedbacken i kommentarerna.
Yaroslav Samoilov

Artiklar Om Missbruk Cykeln

Varför utstryk före menstruationen brun

I väntan på nästa menstruation möter många kvinnor fenomenet brunt urladdning. Är detta normalt, eller är en utstryk som fortfarande tyder på utvecklingen av en gynekologisk sjukdom eller en ektopisk graviditet?...

Försenad menstruation efter postinor: Orsaker till förseningar

Idag har tekniken gått långt framåt och de har inte passerat sidan för de fonder som ansvarar för skyddet. För att förhindra en oönskad graviditet använder de flesta kvinnor idag preventivmedel, och ibland använder de preventivmedel som hjälper på kort sikt....

Vad vit urladdning efter befruktningen kan indikera?

Tilldelningar efter befruktningen börjar när det befruktade ägget ansluter till endometrium. På grund av det faktum att det finns ett stort antal blodkärl i livmoderns väggar är det faktum att vissa av dem kan skadas något under befruktningsperioden mycket verkligt....