Vad drömde om menstruation?

Intim

Vanliga och vanliga fenomen som i verkligheten inte orsakar oss någon överraskning eller onödiga känslor förändrar sin betydelse i drömvärlden - allt är ju ordnat enligt dess egna lagar.

Blod, till exempel i princip, är inte något läskigt eller orsakar stark rädsla, särskilt när det gäller den naturliga kvinnliga cykeln, vilket är bekant för alla flickor och kvinnor.

Men det är en sak att överleva kritiska dagar varje månad i verkligheten, och en annan att se en sådan dröm där menstruationen uppträder. En sådan dröm kan orsaka många bekymmer, eftersom blod är en kraftfull symbol och inte kommer att drömma precis som det, utan anledning.

Det är värt att ta reda på vilka månatliga perioder drömmer om och vad man kan förvänta sig efter en sådan vision.?

Kom ihåg vad som var i en dröm

Innan du räknar ut vad blodet, menstruationen osv. Är relaterat till den kvinnliga menstruationscykeln för, skulle det vara värt att komma ihåg drömens detaljer och ta hänsyn till.

Nämligen, hur mycket blod var det, var det var, och till och med vilka känslor du upplevde i en dröm. Detta är också oerhört viktigt. De vanligaste alternativen i en dröm som är förknippade med menstruation ser ut så här:

 • De kan vara rikliga eller magra..
 • Hon drömmer om att hennes period gick oväntat..
 • Blod från menstruation rinner genom benen.
 • Månadsdrömmar om en gravid kvinna.
 • I en dröm färgade du av misstag kläder eller möbler med menstruationsblod.
 • Såg kvinnliga hygienprodukter i blodet.
 • Väntar på menstruation, men det är de inte.

Dessa är de vanligaste alternativen, och var och en har sin egen mening. Som drömboken visar symboliserar menstruationen ofta kvinnlig styrka, energi och följaktligen dess förlust. Men mycket beror på drömförhållandena..

Återkalla detaljer

I allmänhet är menstruation ett nödvändigt och oundvikligt fenomen, så du bör inte vara rädd för sådana drömmar, även om vissa värden kan varna dig för något ogynnsamt.

1. Om du i en dröm plötsligt började ha överflödiga perioder - betyder det att det i framtiden troligen finns ett visst hot om förlust eller förlust. Och troligen talar vi inte om något materiellt.

Menstruation betyder styrka och energi, vilket innebär att det finns en risk att antingen förlora förtroendet för återhämtning eller på dig själv. Eller kanske du riskerar att tappa någon form av relation, och det kan verkligen bryta dig. Det här är en varning - var försiktig.

2. Om du i nattdrömmar märker att du inte bara har menstruation utan blod som strömmar genom dina ben - detta är en varning.

Någon typ av tankelös handling, fel steg från din sida kan direkt leda till mycket negativa, irreparabla konsekvenser för dig. Medan det finns tid, tänk på om det är möjligt att undvika fel steg, och följaktligen de dåliga konsekvenserna.

3. När menstruationen inte är i tid - det är en enorm stress i verkligheten. Men om det inte finns några perioder i en dröm - detta är ett tecken på att du under en svår situation, i problem och problem inte kommer att behöva lita på någon.

Av någon anledning kommer du inte att kunna få hjälp från någon från din egen familj och släktingar. Men detta är en chans att visa sina styrkor, oberoende och kanske ta till stöd från vänner.

4. Under graviditeten har en kvinna i allmänhet speciella drömmar, livliga, minnesvärda och inte alltid trevliga. Om du under graviditeten i en dröm märker att du plötsligt har kritiska dagar - oroa dig inte.

Var inte rädd att menstruationen ofta är ett negativt varningstecken. Detta gäller inte graviditet.

Tvärtom, en sådan dröm är en underbar symbol, det lovar den blivande mamman god hälsa, hon kommer att ha utmärkt flöde under hela graviditeten, förlossningen kommer att vara lätt, och viktigast av allt, barnet kommer att föds in i denna värld med en absolut frisk och stark baby. Så för en framtida mamma är en period i en dröm ett otroligt bra, gynnsamt tecken.

5. Om du i dina drömmar inte bara drömde om kritiska dagar, utan också råkade fläcka kläder eller möbler med detta blod - detta lovar dig en besvärlig vaknande situation, skam, exponering.

Kanske är ditt samvete inte helt klart, du döljer dåliga tankar, och detta kommer att avslöjas och på värsta sätt för dig. Tänk noga.

6. Kvinnor är förknippade med menstruation, inte bara obehagliga upplevelser, utan också personliga hygienprodukter. Om de besökte din dröm, och till och med var fulla av menstruationsblod - är detta en antydning att du drar din nyfikna näsa helt ur dina affärer och gör vad du inte borde.

Detta är en direkt varning från högre makter - inte blanda dig i någon annans liv, agera med värdighet, annars kan konsekvenserna inte undvikas.

Sådana olika drömböcker

Förutom betydelsen av drömmar, där det finns vissa detaljer, ger många drömböcker tolkningar av sådana visioner i allmänhet.

Det är också värt att uppmärksamma. Låt oss se vad månatliga perioder i olika drömböcker drömmer om..

1. Millers drömbok hävdar att för att se menstruationsblod i en dröm, att förlora den - detta betyder att man i verkligheten måste offra något. Men offret kommer dock inte att vara tomt.

2. Drömtolkning av Vanga säger säkert att om en kvinna ser menstruation i en dröm, betyder det att hon i sitt liv begick (eller snart riskerar att begå) något fel, fel steg, och hon kommer att ångra det senare.

3. Den östra kvinnliga drömboken ger helt enkelt råd om hur man tar hand om hälsan. Eftersom, enligt denna drömbok, lovar menstruationsblod i en dröm sjukdom och energiförlust för en kvinna.

4. Den franska drömboken lovar ett möte med familjemedlemmar, men det här mötet kommer att vara trevligt, eller inte mycket, du kan lösa det genom att komma ihåg dina känslor i en dröm.

Kom ihåg att varje dröm bör tolkas baserat på dina nattliga känslor och sensationer. Och om drömmen var glad, kan detta inte vara ett dåligt tecken!
Författare: Vasilina Serova

En fullständig tolkning av drömmar där menstruationen drömmer

Under graviditeten drömde jag ofta om menstruation. Dessa drömmar skrämde, ständigt verkade det som om det här var någon slags ondska antydan om ödet. Jag köpte en drömbok, sedan en annan, men han tolkade nästan inte dem - kanske för att många sådana böcker är skrivna av män? Hon berättade för sin mamma, hon tog tyst ut från mezzaninen en gammal bok, lumpen och utan skydd. Hon sa att denna drömbok hittades av hennes mormor medan hon fortfarande var ung på vinden i hennes familj som köpts hemma. Boken misslyckades aldrig, så de tittade sällan på den - de var rädda för att läsa något dåligt...

Drömmens ålder

Flicka

Om en tjej som faktiskt inte hade dem ännu såg sin period, är detta ett bra tecken. Snart inträffar ett fascinerande äventyr eller en glad överraskning i livet för denna unga dam.

Om flickan såg blod på dynan, antyder drömmen hur snabbt hon växte upp och att det är dags att säga adjö till barndomen - drömmen började puberteten. Kanske om en månad eller två lägger kommer att behöva köpa i verkliga livet.

Efter populära efterfrågan av prenumeranter har vi förberett den exakta horoskopapplikationen för en mobiltelefon. Förutsägelser kommer att få ditt stjärntecken varje morgon - det är omöjligt att missa!
Ladda ner gratis Daily Horoscope 2020 (tillgängligt på Android)

Om flickan drömde att hennes menstruation var smärtsam är detta en gräl med sina föräldrar.

Flicka

I många fall betyder "månatliga" drömmar att drömaren är mycket framgångsrik och i allt.

Du hittar också många trevliga stunder. Kanske få ett bra jobb, få en oväntad arv eller en värdefull gåva. I allmänhet börjar en klassisk vit strimma i livet.

Kvinna

Om du bara såg dem, betyder det att du snart är avsett att se släktingar (kanske till och med de som bor långt borta). Kommer detta möte att vara bra? Det beror på om drömmen var trevlig eller inte..

Men drömmen kan dechiffreras på ett annat sätt. Det beror på själva drömaren.

 • Ensam, förhållandefri dam. I ditt fall är intim blödning i en dröm ett tecken på en verklig sjukdom. Kanske har du ännu inte identifierat åkommor, men vissa symptom visas redan och deras undermedvetna fixar. Det antyder till dig genom sömn att det är dags att genomgå en läkarundersökning.
 • En kvinna som lider av en sjukdom. Månadsvis - en varning om att du måste gå till operation eller måste behandlas under en lång tid.
 • Arbetslös arbetssökande skickar CV. Men i ditt fall är menstruation i en dröm ett bra tecken. Snart hittar du äntligen en bra plats.
 • En kvinna som drömmer om ett barn eller behandlas för infertilitet. Dina meningslösa försök kommer slutligen att ta slut - snart kommer en stork att möts i ditt hus.

Menstruation med klimakteriet

I djupet av din kropp uppstår en sjukdom. Kanske har det ännu inte dykt upp, eller manifestationerna är så obetydliga att du anser att de är vanliga plågor. Faktum är att problemen kan vara mycket allvarliga. Besök läkaren, berätta för honom om din hälsa. Det kan vara värt att testa (allmänt). Ju tidigare du identifierar sjukdomen och börjar behandla den, desto snabbare kommer du att hantera den.

Smärtsam menstruation i en dröm berättar om ditt eget deprimerade mentala tillstånd. Berätta för din familj eller psykolog om dina problem..

Drömaren såg menstruationen på en annan kvinna

Sömn varnar: du har en rival.

Men oroa dig inte - livet i sig kommer att ha tid att neutralisera det svåra, och det kommer inte att ha tid att skada dig.

Hon framträdde oväntat?

Menstruationsblod är din energi och inre styrka. Om du plötsligt började blöda i en dröm, varnar drömmen: var försiktig. Du väntar på en förlust som kan påverka ditt liv negativt. Låt oss säga att du kan bli allvarligt sjuk, gräl med din älskade eller en affärspartner och sedan hamna i känslomässig utmattning.

Om du i en dröm såg att menstruationen plötsligt började på en offentlig plats, se upp för förlägenhet. Troligtvis kommer det att hända i närvaro av andra människor..

Drömaren är gravid

En sådan dröm kan skrämma, många gravida kvinnor är rädda för att detta är en föregångare av ett missfall.

Faktum är att just en sådan dröm är en bra. Det betyder: du bär barnet väldigt bra, allt kommer att gå bra under förlossningen, barnet kommer att föds friskt.

Men! Om du såg trosskydd, underkläder, kläder, skor täckta i menstruationsblod, är detta en oroväckande dröm. Han lovar att närma sig problem i sitt personliga liv..

I en dröm tänkte du på din egen försening?

En svår situation kommer att komma eller livet kommer att kasta en hel massa problem. Det värsta är att du bara måste lita på dig själv.

Det visar sig att varken familj eller vänner kan hjälpa dig. Men det är inte ett faktum att de helt enkelt vänder sig bort - kanske kommer de inte ha kunskap / resurser / kapacitet.

Du bör dock inte tro att det här är en exceptionellt dålig dröm. Kanske säger han helt enkelt att snart kommer du att mobilisera all din styrka och kunskap, du kommer att tvingas lämna komfortzonen, och detta kommer att göra dig starkare.

Vad var blödningen, var var blodet?

Smärtsamma perioder innebär att du inte är sexuellt nöjd.

Och om du bara kände lukten av blod stör komplexen i ditt intima liv. Kan du inte räkna ut de "brister" du tror på dig själv? Vägr inte att kommunicera med psykologer, dessa människor hjälpte verkligen mycket.

Blodfärg

Svart. Det är dåligt! Sömn varnar för uppkomsten av en allvarlig sjukdom. En kvinna som planerar att bli mamma, säger en dröm att hon inte kommer att lyckas (åtminstone inom en snar framtid).

Scarlet (för ljus). Drömaren är irriterad av en massa komplex. Vi talar troligen om missnöje med deras eget utseende.

Någon annan färg. Snart kommer du att befinna dig i en konstig situation. Du kommer inte att kunna hantera problemet på egen hand, du måste gå till råd till en klok, auktoritativ (för dig) person.

Magra eller tunga perioder?

 • Menstruationen förvånad eller rädd med sitt överflöd och steg oväntat. Snart kommer du att möta förlust, förlust. Du kan tappa hälsa, arbete, en stor summa pengar, relationer med en viktig person. Var försiktig "på alla fronter".
 • Blodet flödade nerför benen. Drömmen varnar: snart kan du "krassa" mycket och förstöra ditt liv med dina egna händer. Tänk noga över varje handling, se upp för ännu hårda ord och yttranden.
 • Om en flicka i en dröm inte kunde hantera mycket tunga blödningar, säger detta att en viss romantisk känsla uppstår i hennes själ, vilket verkar fel för henne eller skrämmer henne. Men kärlek kommer inte att växa till en lång relation. Om romanen börjar kommer den inte att hålla länge.

Blodet var på hygienprodukter

Om du såg att det är mycket, till och med droppande, är detta en varning: mått din nyfikenhet, du är intresserad av saker som inte berör dig. Om du planerar att hjälpa någon med goda avsikter nu, kom ihåg att det är med sådana avsikter att vägen till helvetet är banad. Stör inte i andras liv och försök inte lära dig andra människors hemligheter.

Om det fanns lite blod på dynan eller tampongen, betyder det att du antingen är för nyfiken eller att en annan person försöker fastna din näsa i ditt personliga liv. Berätta andra om dig själv mindre.

Du färgade av misstag sängen eller kanske möblerna

Detta är ett annat varningstecken: du är avsett att bli vanærad eller generad. Alternativt kan dina lögner blottläggas. Om ditt samvete inte är klart, tänk i förväg hur du kan försöka exponera dig själv i ett mer eller mindre anständigt ljus..

Om du smutsar händerna i ditt eget blod, betyder det att du är för nyfiken. Dessutom hemligheter gillar att luta och ta reda på ganska intimt. Varning, en sådan nyfikenhet kommer inte att förbättra.!

Det var ett obehagligt fenomen.

Kommer du tydligt ihåg känslan av avsky som du upplevde när du såg din menstruation? En dröm varnar för att ditt liv är omgivet av en skvattkokong.

Menstruation i en drömmän

Ditt undermedvetande säger: du behandlar sex och kroppslig intimitet med en liten skumhet. Om du kramar en partner finner du dig själv omfamnad inte av ömhet eller passion, utan av tankar om kroppslig estetik och renhet. Och detta tillåter dig inte att få 100% nöje från närheten. Ta för dig! Lär dig att stänga av hjärnan i sängen, koncentrera dig bara på den sensoriska sidan för tillfället, och du kommer att se hur mycket nöje sex kan ge.

Förresten! En liknande dröm har en annan förklaring: du hotas med förluster på grund av en viss persons onda handlingar. Kanske kommer du att lida av en bedragare, eller kanske en av dina vänner "kommer plötsligt". En gräl med en flickvän eller make, ett misslyckat affärsavtal är också möjligt..

För att sammanfatta

 • I de flesta fall är en menstruation i en kvinnas sömn (särskilt oväntad, riklig, sprider sig till en säng eller möbler) en dålig omen. En sådan dröm kan varna för förlust, begå fel eller stötande exponering av ens egen bedrägeri..
 • Det är dåligt när ett liknande scenario inträffar i en mans dröm. Detta är ett tecken på antingen förlust på grund av en gräl med någon person eller svårigheter i intim kommunikation med motsatt kön.
 • Men om drömaren är gravid är detta en bra dröm som lovar en enkel födelse och ett friskt bebis utseende.

Och hur kan man utvärdera en dröm där man inte såg menstruation utan bara blod - på egen hand eller någon annans kläder, olika handlingar med blod (till exempel om du drack det)? Du kommer att höra alla tolkningar av sådana drömmar i den här videon:

I en dröm drömde menstruationen - mening och tolkning från drömboken

Drömmar med menstruation är ibland förknippade med vaknande blödning, hans förväntningar eller rädsla för detta tillstånd. Men sådana berättelser drömmer ofta om av män. För olika människor kan denna symbol varna för problem, hinder, innehålla andra viktiga tips..

Tolkningen av kraftutgifterna är populär. För att ta reda på varför menstruationen drömmer i ett visst fall behöver du ljudtolkar och alla typer av nattdrömdetaljer.

Tolkning av de viktigaste drömböckerna

Trettiosex av de mest kända drömtolkarna, inklusive engelska, Gustav Miller, Wangi, Sovremenny, Denise Lynn, franska, orientaliska samt deras andra kollegor talar om drömmen..

engelsk

Denna drömbok förklarar förhållandet mellan början av menstruation och kvinnlig fertilitet. Blod kan indikera en upprörd om drömaren vill bli mamma och en lättnad för dem som är rädda för att bli gravida.

Mjölnare

 1. Symboliserar en oväntad hjälp av en äldre person.
 2. Månatliga kvinnor lovas ett möte med en gammal vän, återupptagandet av kommunikationen, om de i en dröm började menstruera.
 3. Gifta kvinnor - länge vänta på hjälp.
 4. Gravid - grundlösa bekymmer för det framtida barnet.
 5. Om en man drömde om blod på sin dotters underkläder är det att oroa sig för att flytta till ett annat land.

Wangs

 1. Nedskrivning av rykte inom företag, arbete.
 2. För kvinnor innebär smutsiga underbyxor framtida materiell oberoende.
 3. Rikligt ansvarsfrihet - längtar efter en man som inte längre lever.
 4. Torka av blodet innan du får en inbjudan till dopet.
 5. Att tvätta smutsiga händer är ett värdefullt köp.
 6. För män att glans över sina händer i menstruationsblod - fastighetsförvärv, omlokalisering.
 7. Om en drömmare såg smutsiga kvinnliga badstammar är detta till karriärstillväxt.

Modern

 1. Kvinnor bör uppmärksamma hälsan efter sådana drömmar..
 2. Detta är ett bra tecken för gravida kvinnor: barnet blir friskt.
 3. Smutsiga kläder - en budbärare med allvarliga svårigheter.

Befrielse från det gamla och förväntningarna på vad som kommer att ersätta det.

franska

 1. Möte med släktingar.
 2. Förväntande mödrar kommer snart att få en present från sin svärfar och svärmor om de drömde om smutsiga kläder.
 3. Det händer att manliga drömmare efter uppvaknandet minns de smutsiga fegarna från sin mor. Detta är ett meddelande om en överhängande romantik med en kvinna som blir äldre än en man.

orientalisk

För unga drömmare är detta budskapet från det undermedvetna om behovet av att ta hand om deras hälsa.

Tsvetkova

Enligt denna drömbok finns det en besvärlig situation framöver som kommer att hända före ett viktigt möte.

21 århundraden

Försenad menstruation tolkas som en passionerad, men kortlivad kärlek eller bekant med en rik partner.

muslim

 1. När hon klargör relationer med en älskares släktingar drömmer hon om packningen som flyter (till kvinnor).
 2. När drömaren såg att hennes tvätt var smutsig, närmade sig en stark besvikelse.
 3. Om en man tittade på sin fru blödning, tog henne till en läkare, är detta till inkomst och framgångsrikt genomförande av ett betydande projekt.

Ivanova

Kvinnor kommer att ha en släktas sjukdom. Om en man drömde att hans partner gick på en period är detta en varning om hennes sjukdom (det kommer att förknippas med blödning).

Taflisi

Att skada handlingar, att drömma om menstruation när det inte är i verkligheten.

Longo

 1. I allmänhet är detta en föregångare av problem som kan vara relaterade till oärlighet hos kamrater eller kollegor..
 2. För kvinnor att vakna upp i en dröm och upptäcka en smutsig säng - att arbeta i ett kvinnateam.
 3. Tårar på grund av harsel förutsäger uppsägning.
 4. Titta när en sömngäst har blod som rinner genom benen - förhållandet med den hycklare kommer att vara över.
 5. Gravida kvinnor kommer att förlora respekt för viktiga människor om menstruationen flödade i benen under nattdrömmar.

Esoterisk

Drömtolkningen erbjuder tolkningar för drömmare:

 1. Menstruation framåt - goda nyheter.
 2. Om menstruationen drömde efter att ha varit i verkligheten är detta till en betydande förlust.
 3. När en kvinna förväntar sig början av menstruation, betyder detta en framtida resa i föräldrarnas sällskap.

Danilova

Symboliserar processen att förlora något meningsfullt. Drömaren gör allt som står i hans makt för att förhindra att detta händer. Det är vettigt att tänka på om man ska kämpa för detta fenomen, objekt eller person.

Grishina

Freuds

Grundaren av psykoanalys tolkar menstruationen som problem på jobbet. Andra tolkningar:

 1. Om drömmarens dotter blev färgad med blod, är ett möte med en rik beundrare framöver.
 2. Graviditet med menstruation indikerar en gynnsam period som börjar inom en snar framtid.
 3. När en man drömmer om blödning hos en gravid fru är tillvägagångssättet för förlossning möjligt.
 4. Att torka en pöl för manliga drömmare - till oförutsedda omständigheter i samband med ett barns födelse.

Catherine den stora

 1. Oväntat drag.
 2. För kvinnor kan sådana berättelser återge nervös belastning eller extrem trötthet..
 3. Om den tidigare tolkningen inte är sant måste du ge upp arbetet.
 4. Den plötsliga början av menstruationen under ett datum lovar en stor överraskning.

Veles

 1. Du kan förbereda dig för en älskad utseende om menstruationsblodet var på hygienprodukter eller kläder.
 2. För kvinnor talar en full packning om att vinna.
 3. Om det finns spår kvar på kjolen är det för att arbeta problem.
 4. På bröllopsklänningen - avsked med en partner.
 5. Om golvet dök upp i en dröm är det ett oväntat möte med någon du känner.
 6. Säng - sorg och ensamhet.
 7. En toalett med mycket blod - en vän dör på grund av en olycka.
 8. När det var lite urladdning i det, är det en affärsförlust.
 9. För män indikerar drömmar med menstruation en misslyckad period i entreprenörsaktivitet.

Aesop

 1. Bra jobb erbjudande.
 2. För flickor innebär att observera den första menstruationen ett framtida drag.
 3. Och om de kritiska dagarna är över är det att gå av med en ung man och ett deprimerat tillstånd.

Vandrare

 1. Kärleksaffär på jobbet.
 2. Förväntningen på menstruation är ett ekonomiskt äventyr. Drömtolkning varnar: dess konsekvenser kommer att vara negativa för drömmaren kära människor.
 3. Om en kvinna i en dröm var naken, såg hon i spegeln och blod flödade ner benen, för tidig födsel var framåt.
 4. Ett mycket dåligt tecken är utsläppet från munnen och kroppen. Om drömaren samtidigt blev rädd eller frusen, kommer en av hennes släktingar att dö.

Loffa

 1. För kvinnor lovar blodsprutade ben konflikter med släktingar.
 2. Smutsiga kläder - problem i arbetets aspekt av livet.
 3. Om din favoritunderkläder är täckt, kommer den älskade att göra drömmaren till en dyr present.
 4. För killar är detta en budbärare för ett lågbetalt jobb..
 5. Gifta män sover varnar en älskare som uppträder i sin fru.
 6. Och när menstruationen börjar med en vän av det kända könet, kan du förbereda dig för ankomsten av efterlängtade gäster.

kinesisk

Denna sono-tolk förklarar de månatliga perioderna:

 • morgon - möte med en tidigare älskare;
 • dag - inkomst;
 • kväll - en vän lider i en trafikolycka;
 • natten är en glad händelse.

Slavic

Om drömaren bytte packningen i sin nattdröm, kommer hon att ha en irriterande konversation och en lång fungerande konflikt. Tvätta dotters kläder smutsiga från menstruation - till uppkomsten av en pålitlig affärspartner i livet.

ukrainska

Förkroppsligandet av rädsla för förråd mot kära människor, ensamhet.

Män drömmer ibland om hur deras makar döljer att de har börjat menstruera. Detta betyder att en sådan kvinna i verkligheten väntar på en gåva som bekräftar hennes mans kärlek.

Familj

 1. På kvällen för anhörighetens ankomst och ett roligt tidsfördriv.
 2. För kvinnor, blodet som flyter genom kroppen i själen - till en försämring av välbefinnandet.
 3. Om kritiska dagar började på vägen, på tåget, är detta en orättvis anklagelse om stöld.
 4. För män är lukten av blod överarbetad.
 5. Om drömaren blev smutsig i henne kommer han att få obehagliga nyheter.

För kvinnor

Unga och enstaka flickor kan förbereda sig för graviditet. Gift kvinnor - till problem i förhållanden med åldrande släktingar.

För män

Oftast observerar manliga drömmare menstruationen av en partner eller mamma. Det första scenariot tolkas som en förbättring i relationerna med en älskad kvinna. Den andra lovar stöd av en kamrat i en svår situation.

Sommar

Drömaren anser att drömaren har hälsoproblem.

Höst

Spola blod - lösa ett gammalt problem. Simma i poolen under din period - ta emot en gåva från dina föräldrar. Tvätta smutsiga kläder - få en datuminbjudan.

Hem

Menstruation - budbäraren för det bästa erbjudandet.

Kreativ

Upptäckt av blod i toaletten indikerar en forestående oväntad affärsresa. Och om drömaren är helt våt när hon tvättade urladdningen från fötterna, måste hon snart tävla med sin vän.

Undermedvetna

Stora blodproppar indikerar en svår relation med barnet eller barnen. Motsatt, magra urladdning förutsäger förlusten av en värdefull sak. Om dottern plötsligt gick på period kommer det att bli en konflikt i familjen.

Tolkningar efter veckodag:

 • Måndag - förverkligandet av innersta önskan;
 • Tisdag är ett datum;
 • Onsdag - drömaren kommer att göra fred med en nära och kär;
 • Torsdag - kollegor respekterar den sovande personen;
 • Fredag ​​- besök av släktingar;
 • Lördag är en sjukdom;
 • Söndag är lösningen på en svår fråga.

Världslig

 1. Hälsoproblem.
 2. Om menstruationen nu bara är i en dröm är detta till allvarliga problem genom drömarens fel.
 3. För gravida kvinnor är blödning ett bra tecken som lovar ett gynnsamt resultat.
 4. Smutsiga kläder står för framtida problem, troligen förlägenhet.
 5. När drömaren färgade någons möbler eller säng kommer hon att behöva hjälp snart. I hennes kvitto kan bara hindra en kvinnas stolthet.

Stor familj

Islamic

Att förse sig med att se kritiska dagar då de i verkligheten inte är det.

Värdet på sömn beroende på detaljerna

De olika nyanserna av drömmar är de bästa hjälparna i sin tolkning:

 • menstruationens utseende och funktioner;
 • drömmens kön, ålder och position;
 • andra tomter;
 • månatlig plats.

Utseende och funktioner

Som regel ser drömmare deras menstruationsblod, blodproppar, omfattande eller knappa utflöde, skarlakansröd. Det finns flera fler alternativ..

Se ditt eget menstruationsblod

 1. Störa med någon annans liv som kan sluta i besvikelse.
 2. Råd beräkna noggrant tiden inom en snar framtid, eftersom det finns en möjlighet att vara sent.
 3. Ett bra tecken för gravida kvinnor: leveransen kommer att gå bra.

Blodproppar

Behöver du göra din hälsa. Gynekolog rekommenderas till drömmare.

Massor

Överflödigt menstruationsflöde tolkas som en fara. Dessutom kan de spegla drömarens irritabilitet och nervositet eller en önskan att få ett barn.

Mager

Hushållsvård och mindre förolämpningar.

Scarlet färg

Det är nu rätt tid att genomföra de otroligaste projekten. Oroa dig inte för pengarfrågan, det viktigaste är att ta initiativet.

Jag drömde om en ovanlig färgning av menstruationsblod

Drömaren kommer att bli deltagare i en icke-standardiserad situation, som han inte kan förstå utan en klok mentor.

Rosa

Reproduktion av drömmerens överflödiga spädbarn.

Brun

Om urladdningen var av denna färg, har den sovande personen hälsoproblem som kan provocera infertilitet.

dras

Närvaron av en rival. Drömtolkningar hävdar att drömaren blir vinnaren.

Vad betyder menstruation i förväg

Gräla innan bröllopet.

Vem ser en dröm

Drömmar om flickor, kvinnor, gravida kvinnor, män såväl som drömmare vars klimaks- och tonårsflickor skiljer sig åt.

Flicka

Ett undermedvetet meddelande om behovet av att kontrollera din hälsa. Symbol för förändring. Drömmarens förhållande har blivit föråldrad.

Kvinna

För en gift drömmer fördjupar menstruationen befruktningen av ett barn.

Gravid

 1. Ett meddelande om vikten av avkoppling, som borde vara mer i en kvinnas liv.
 2. Ett bra tecken för ett framtida barn som kommer att föds friskt. Det finns tolkningar om att sådana barn blir kreativa individer.
 3. Enligt andra källor finns det sannolikheten för för tidig födsel, som dock slutar säkert.

Man

 1. Personifieringen av drömarens avsky i förhållande till företrädare för det motsatta könet.
 2. Att vara sen med negativa konsekvenser för drömaren.
 3. Till allvarliga materiella förluster drömmer män att deras perioder började.

Med klimakteriet

Ett lyckligt tecken som förutsäger god hälsa eller återhämtning. Men om menstruationen åtföljdes av svår smärta, indikerar detta ett allvarligt mentalt tillstånd för drömmaren. Kanske är hon deprimerad och behöver söka hjälp från en specialist.

Tonårsflicka

En dröm kan vara profetisk om flickan ännu inte har haft sin period. Obehagliga förändringar, förluster rapporteras av plötsliga menstruationer. En serie drömmar - ett tillfälle att boka tid hos en läkare, eftersom problem med kvinnors hälsa är troligt.

Andra berättelser

Det finns flera fler populära alternativ för utveckling av händelser av drömmar med menstruation.

Menstruationen började

Vi måste offra något, men det hjälper till att uppnå vad vi vill. Det är också möjligt att drömaren kan fostra barnet.

Menstruation

Sådana berättelser lovar problem med välbefinnande..

Byt packning

En ny position eller en lyckad lösning av en konfliktsituation. Om drömaren bytte dyna till en tampong, flyttar utomlands framåt.

Bli smutsig

En absurd situation, gräl, fara, seriöst samtal. För män är detta ett tecken på att det är sent för en viktig händelse (resa, möte). Kvinnor förväntar sig missförståelse för familjen.

Blöda

Om drömaren i själva verket är sjuk kommer han att få en lång och tråkig behandling, eventuellt operation.

Plötslig urladdning

Den oväntade utvecklingen av sjukdomen, konflikten mellan kära människor. Den besvärliga situationen på grund av den plötsliga början av menstruationen säger att snart en liknande situation kommer att inträffa med drömmaren. Om menstruationen började i en dröm när den inte är där är detta en utföringsform av drömmarens sårbarhet och behovet av stöd från nära och kära.

Plats

Inte mindre viktigt för att få extremt exakta tolkningar av nattdrömmar är platsen där menstruationen sågs.

I slidan

 1. Omständigheter kommer att tvingas att begå en handling som strider mot personliga regler, som drömaren kommer att ångra.
 2. Gräl med en kär person, ensamhet.
 3. Titta på blodet som flyter från slidan - för att bevittna främlingarnas obehagliga konversation.
 4. Om fruen drömde, skulle hon lura drömaren.
 5. När blod droppade på sömnen gästens kropp, kommer partneren berätta den sovande mannen den irriterande nyheten.
 6. Att bli smutsig med sådana sekret - råd att inte gå in på andras angelägenheter.

På packningen

Måste hantera andras problem.

På hans underbyxor

På kläder

På en vit klänning

Om en tjej i en vit klänning (bröllop) har läckt ut, är detta till ett framgångsrikt äktenskap. Men samtidigt kan bilden förklaras som en framtida avsked med en älskare.

På golvet

Ett oväntat möte med en vän eller förråd mot vänner.

På möbler

På sängen

Förräderi av en älskad, sorg och ensamhet.

I toaletten

På händerna

Arv, oväntat besök av släktingar eller otur i aspekten av familj och hälsa.

Varför drömmer jag om blod, menstruation?

Drömmar kan ibland vara förvirrande. I sådana fall klättrar människor för att titta på betydelsen av sömn i olika drömböcker och tolkar. Så, menstruationsblodet som drömdes i en dröm är bara en tomt hämtad från flickans vanliga liv, eller ett speciellt ödenstecken. Värt att lyssna på?

Tror du att detta är ett bra tecken?

Millers drömbok

Gustav Miller hävdar att en sådan dröm har två betydelser: om en tjej som är gift har en sådan dröm, betyder det att i en mycket nära framtid kommer ödet att ge dig en gåva i form av två ränder på testet.

Men den ogifta unga damen som såg menstruationsblod i en dröm bör uppmärksamma hennes hälsa - det är mycket möjligt att inte helt botade eller dolda sjukdomar snart förvärras. Rekommenderas särskilt för att kontrollera intim hälsa.

Dröm Wanga

Den bulgariska searen Vanga hävdar att menstruationsblödning är mest direkt förknippad med nyheter från nära släktingar. Så, till exempel, om en drömmer märker en blodig fläck på sina kläder och skäms för honom, försöker dölja och dölja honom på alla möjliga sätt, är en sådan dröm en slags varning, som inte i något fall bör ignoreras.

Ödet antyder att du inom en snar framtid inte ska lita på någon, inte ens de närmaste människorna, eftersom det finns en stor chans att de vid ett viktigt kritiskt ögonblick allvarligt kan lämna dig.

Islamisk drömtolkning

Det antas att om en kvinna drömde om menstruationsblod i en dröm, även om menstruationen i verkligheten ännu inte har kommit eller har gått länge, kan detta betyda att drömmaren kommer att göra ett misstag inom en mycket nära framtid. För att komma ur denna situation med minimala förluster rekommenderas vi starkt att du noggrant tänker igenom varje steg och följer dina egna handlingar och ord.

Vad är den månatliga bloddrömmen

 1. Vissa källor tror att menstruationsblod, som från tidiga världen har betraktats som smutsigt och skamligt, innebär att drömaren i verkligheten döljer en hemlighet som stör honom mycket.
 2. Ibland kan "kritiska dagar" i en dröm gå med den kvinnan som anses vara för nyfiken i verkligheten - så mycket att hon passerar gränsen och kryper in i andras angelägenheter. Tyvärr kan din brist snart bidra till att du befinner dig i en mycket obehaglig situation..
 3. Om en kvinna drömde om att hennes perioder började, antyder kanske ödet således att du i livet inte gör dina egna saker, vilket inte bara inte ger den förväntade vinsten, det tar också en enorm mängd energi och styrka.
 4. Jag drömde om att du av misstag färgade någon annans möbler med dina hemligheter? Gör dig redo för vad som väntar på din skamliga exponering i verkligheten. Om ditt samvete inte är klart just nu, kommer snart alla dina hemligheter att avslöjas, och detta kommer att hända så snabbt och plötsligt att du inte har tid att komma med en ursäkt.
 5. Om du ser att det finns en ovanligt stor mängd menstruationsblod kan en sådan dröm i verkliga livet lova dig fara, så försök att vara så försiktig som möjligt.
 6. Blodproppar varnar för att du måste ta hand om din hälsa så snart som möjligt. Detta gäller särskilt för en brådskande resa till gynekologen - det är mycket möjligt att behandling som startats i tid kan förhindra komplikationer.
 7. Röda fläckar som visas på linne har en dubbel betydelse: för en gift kvinna är en sådan dröm svår och dödlig i affärer, men för en ung flicka är en sådan dröm en slags varning - din unge man tar dig inte på allvar, och därför bör du inte öppna den för honom hela själen.
 8. Om du drömmer om att under din graviditet började din period, även om du i verkliga livet inte bär ett barn, väntar ett helt nytt projekt på dig. Å ena sidan är detta ett plus, eftersom en förändring av verksamheten kommer att gynna dig, å andra sidan måste du arbeta hårt för att genomföra dina idéer.
 9. Om du ser att ditt urladdning är så rikligt att du bara inte har tid att byta packning, bör du i verkligheten pausa och bli mer medveten, eftersom det finns en risk i den rutinmässiga rörelsen att missa något mycket viktigt.

För vem?

 1. Om du just nu är i en intressant position är drömmen där du såg menstruationsblod en varning: du borde vila mer. Försök att ta hand om dig själv, koppla av och jaga inte efter ett gäng helt onödiga saker. Tro mig, de flesta uppgifter kan avbrytas helt och resten av delegaten. Njut av graviditet, du behöver inte överskugga den här gången med onödigt väsen.
 2. När en man drömmer om att "kritiska dagar" går med sin följeslagare, betyder detta en sjukdom relaterad till hans älskade intima sfär i verkligheten. Därför, även om det inte finns några yttre tecken, är det värt att skicka din själsfrände till läkaren.
 3. Den smutsiga packningen som en gift kvinna drömmer varnar för att hon var för mycket för skvaller. Om en man drömde om en hygienprodukt, kan de snart försöka dra honom in i andra människors problem. För att inte orsaka problem är det bäst att inte blanda dig i dina affärer.
 4. Menstruationsblod, drömt om av en ung ogift flicka, är en typ av symbol för överhängande förändringar i drömmerens liv. Det rekommenderas att lämna alla klagomål, smärta, ilska, gamla relationer som du fortfarande hålla fast vid tidigare - att släppa och glömma för evigt, för bara på detta sätt kan du släppa något nytt i ditt liv.

Hur som helst, oavsett vilken tolkning din dröm har, ska du inte vara rädd. Som regel finns det inga dåliga tecken i det här fallet. Drömaren uppmanas att lyssna på hennes hälsa och pausa och ägna tid åt sig själv. Tro mig, genom att lyssna på dessa rekommendationer kan du undvika många problem..

Varför drömmer om din period. Drömde om någon annans menstruationsblod: värde

Regelbundet blodigt urladdning är normen för kvinnors liv. De väntar, oroliga, oroliga. Och varför har jag en månadstid hemma. Vad betyder den främmande blodiga läggningen i visioner om en flicka, kille, tonåring? De forntida trodde att de röda rödbruna fotavtryck på lakan, linne återspeglar tillståndet för äktenskapliga band. Där är de - de avdödas själar stödjer drömaren. Anlände i förväg - den sovande behöver särskild vård, eftersom hon går in i en svår period.

Vad säger drömböcker

Tolkar ger en mängd olika förklaringar till varför menstruationsblod visas i drömmar. Tomter varnar för fara eller har goda nyheter.

Millers drömbok

Psykologen analyserar kvinnors "blodiga drömmar." Här är hans tolkningar:

 1. Gift i fertil ålder kommer snart att bli gravid. Befruktningen är välkommen och efterlängtad.
 2. Den gravida kvinnan kommer att lugna sig om förlossningen. Erfarenheter om processens komplexitet kommer att försvinna. Och själva operationen kommer att passera felfritt.
 3. Ogifta behöver gå till läkaren. Blod - en signal om sjukdomens början.
 4. En kvinna i åldern (efter klimakteriet) stör inte heller att ta hand om sin hälsa. Handlingen förutspår fortfarande familjesammanhållning innan försök.
 5. En flicka förbereder en dröm för att växa upp. Det är dags att börja cykeln. De första perioderna kommer snart.

Att bli smutsig av blodiga hemligheter är ingen bra signal. Den sovande mannen och hans nära och kära är i fara. Olycka hotar deras välbefinnande.

Islamisk drömbok

Muslimsk samling föreslår att korrelera en dröm med en verklighet:

 1. Om menstruationen verkligen går med den sovande personen, betyder inte syn något. Det återspeglar dagens händelser..
 2. Om de inte är det, är drömaren redo att göra ett oförlåtligt misstag. Granska dina egna planer igen.

Mannen drömmer om menstruation innan viktiga händelser. Du måste vara på jakt, missa inte chansen att förbättra familjens ekonomiska skick.

Dröm Wanga

Seren betraktade menstruationen som en dålig symbol. Att se de smutsiga sakerna - till de skumliga kritikernas skvaller. Oavsiktligt märkte blod i vattnet när du badar i badrummet, vilket innebär att de själva orättvist fördömer en god person.

Månadsflicka och graviditet samtidigt - till ett svårt val. Skönheten tas om hand av två herrar. Men preferenser bör endast ges till de mest värdefulla. Titta, gör inga misstag. En felaktig bedömning av personligheter är mycket troligt här..

Andra källor

Tolkningen av menstruationen genomfördes av vismännen från alla världens folk. Moderna författare är också kopplade till verket. Här är vad som hände:

 1. Engelsk drömbok. Familjedrömare uppmuntras att kontrollera känslor. Paret brygger ned kylning och konflikt. Om du larmar situationen, skilsmässa. Då kommer du ångra.
 2. Modern. Scenariot förutsäger problem av alla slag: latens, haverier, misstag, slarv. Resultat - förluster (pengar, rykte, egendom).
 3. Denise Lynn Manliga blodiga drömmar berättar om nyfikenheten hos en sovande ung man. Om du såg början av perioden med en älskare, så gräl. Kokettens vagarier kommer att leda till en explosion.
 4. Franska. Ett oväntat besök av blod släktingar kommer att göra dig lycklig, få dig att klappa.
 5. Oriental. Att se riklig blodförlust före schemat - till orimliga oro. Håll dina känslor i schack.
 6. Drömtolkning av Tsvetkov. Blod flyter genom benen - du kommer in i en besvärlig situation. Killen drömde om en tjej som gillar, i en liknande position - till lidande. Skönhet återger inte känslor. Gift bild profeterar skam.

En drömtolkning från 21-talet varnar för utvecklingen av en latent latent sjukdom hos en sovande person. Nästa morgon bör du boka tid med läkaren. Sjukdomen i sig kommer inte att lösa.

Drömmars personlighetsjustering

Det är omöjligt att korrekt avkoda nattbilder utan att ta hänsyn till funktionerna i sovhytten. Påverkar kön, pressproblem, problem löst under en viss period.

För kvinnor

Inte alltid tolkas det inträde som menstruationen gick. Om du tänker mycket på cykeln, ska du behandlas, lämna den utan erkännande. I andra tolkande situationer:

 1. Låt oss gå vid fel tidpunkt - gör oss redo för en skarp öde. Ung förälskad.
 2. Visades i tid - allt går som det ska.
 3. Med smärta - någon kommer att kränka.

Livmoderblödning är en signal att tänka på. Du strävar efter att komma in i en ström som du inte kan kontrollera. Till exempel, bli kär och misslyckas med att ge upp passion, till och med inser dess meningslöshet.

Barnlöst blod profeterar den förväntade befruktningen. Fråga vem din mors förstfödde var. Barnet kommer att vara av samma kön. Och leva ett liknande liv.

För gift

Om du är glad att de kom, så ompröva den sensuella sfären igen. Du vill inte ha avkommor från din man. Och detta indikerar brist på kärlek.

Sex under blödning signalerar det motsatta. Sova är redo att offra allt för sin man. Men är han värdig till en sådan relation? Sömtipp nr.

Du känner ett smärtsamt tillstånd i en dröm - en skandal med en svärmor eller en annan släkting till missusen. Sanningen kommer att vara på din sida.

För en enda tjej

Det slutar den tråkiga förväntningen på kärlek. Om du är orolig för att bryta dig med en kille, kastar du minnen. Inte långt borta är ögonblicket för ett lyckligt möte som kommer att leda till äktenskap.

Oändlig menstruationens ankomst - till den sovande kvinnans ovilja att acceptera ett öde. Och om de häller ut floden, kommer lyckan att vara fullständig och otydlig av någonting.

För gravid

En framtida mamma rekommenderas en god vila. Bilder av smutsiga kläder, bad är inte ett bra tecken. Du överarbetar och försöker förbereda allt väl under graviditeten. Lämna trevliga sysslor för släktingar: make, föräldrar, mormor.

Om drömaren i verkligheten inte bär frukt under sitt hjärta, väntar början på ett lovande projekt på henne. Fallet verkar komplicerat. Men under arbetets gång blir du bort. Lägg inte märke till hur stor framgång kommer.

För tonårsflickor

En helt naturlig dröm. Den sovande kvinnan oroar sig för sin egen pubertet. Handlingen återspeglar hennes tankar. Till exempel kan en trettonårig flicka oroa sig för att flickvänner redan har gått, men det gör hon inte.

En drömmande läcka förbereder en ung dam för sin första kärlek. En öm känsla kommer allvarligt att påverka hennes själ. Lyssna inte på andra. Bestäm vilken typ av relation du behöver..

För en gammal dam

Egen ansvarsfrihet, drömd om klimakteriet, bör uppfattas som ett dåligt tecken. En grundlig undersökning av kroppen är nödvändig. En äldre drömmare ska omedelbart åka till kliniken.

Om du har en mardröm om svår blödning, behöver du inte oroa dig. Vänta på en inbjudan till en stor fest i en familjcirkel. Förbered gåvor för årsdagar eller nygifta personer.

För mannen

Scenarier med menstruation tolkas enligt dem som går i en dröm:

 1. Min fru har en påfyllning av familjen.
 2. Älskaren har en gräl, möjligen på grund av hennes graviditet.
 3. En främling har en förlust.

Om drömmarens blod släpptes under en orgasm, kommer han att stöta på en idé. Släpp inte, koppla ihop vid tanken. Det kommer att berika.

Vad var perioderna

Utseendet på urladdningen ger mat en detaljerad prognos. Nämligen:

 1. Rikligt (mycket) - i en farlig situation. Förmodligen svår operation.
 2. Små - hushållssysslor, många små problem. Dagliga bekymmer kommer att leda till trötthet, förvärras humöret.
 3. Med blodproppar - ekonomiska svårigheter, sjukdom. Om de går mycket i stycken, krävs stöd från tredje part.
 4. Tjock är en hård affär. Spendera mycket nerver.
 5. Smutsiga - sorgliga skvaller.
 6. Kalebass - mental ångest. Bestäm om något, annars kommer du för evigt att lida.
 7. En droppe är ett flyktigt problem, ett konstigt förslag.

Lukten av menstruation tolkas enligt stämningen hos en sovande kvinna:

 • avsky, avsky - bli av med problem;
 • glädje - sorg;
 • likgiltighet - ta en förkylning.

Färgvärde

Färgens färg ger oss följande information:

 1. Svart - förbättring av omständigheterna, återhämtning.
 2. Dark är ett allvarligt genombrott i den fråga som är viktig för drömaren.
 3. Ljus - din eller en annans ansvarslöshet.
 4. Ren scharlakansröd - komplex förhindrar utveckling.
 5. Rosa är spädbarn. Lär dig att vara ansvarig för ditt eget liv..
 6. Brun - sexuella problem, infertilitet.
 7. Ovanligt (till exempel blått) - behovet av att ta kloka råd. Annars kommer du inte ur svårigheterna.

Deras perioder är försök att störa andra människors liv. Vägrar det. Lär dig något obehagligt. Aliens - seger över en lumsk rival.

Var såg du

En plats i drömmar kan visas var som helst. Detta är också ett definitivt tips:

 1. På deras underbyxor finns det hinder; på någon annans underkläder - problem.
 2. På packningen - ett efterlängtat möte, en intervju för arbetssökande. På en främling - lära dig något olycka.
 3. På kläder - bokning.
 4. Kallt i badet.
 5. På sängen, lakan, påslakan - en oväntad vändning som de inte ens kunde föreställa sig.
 6. Förlust på golvet.
 7. På armen är en stamförbannelse. Kontrollera och avmarkera.
 8. In i vagina - att oroa dig.
 9. På en vit klänning - en händelse kommer att vända livet upp och ner.
 10. På möbler - problem kommer överraskande mycket.
 11. På fötterna är de onda konsekvenserna av utslag handlingar. Om det häller hårt, kommer miljön att fördöma dig.

På toaletten såg de fläckar - ett lugnt, monotont liv utan upp- och nedgångar. Om toaletten är igensatt med avföring och menstruation, kan du tjäna pengar.

Andra situationer

En mängd olika tomter fick tidigare och nuvarande predellers att fungera. De sammanställde följande lista med tolkningar:

 1. Byt packning - missa något allvarligt på grund av den pågående väsen.
 2. Hon drömmer om att de kommer oväntat - en förlust av förtroendet för en älskad. Plötsliga perioder hos dottern - till de otroliga nyheterna om henne.
 3. Om du förväntar dig från dag till dag början av menstruationen, då en profetisk dröm. Snart öppnar livmodern.
 4. Blödning är samma misstag. Du går i en cirkel. Det är dags att bryta det och välja ett annat tillvägagångssätt.
 5. Började i tid - genomförande av planen, före schemat - en lång väntan på resultaten av insatserna.
 6. Försening - osäker position. Om dina perioder i verkligheten inte har nått tidsfristen, köp ett test.
 7. En annan flickas blödning leder till skvaller om henne. På flickvännen - till en liten trefning. I ett barn - att skämma sig för den orättvisa handlingen.
 8. Början på urladdningen i en dröm - att förändras. Avsluta till exempel och öppna ett nytt företag.
 9. Läckte på jobbet, såg allt, så att du kommer att vara upphöjd över teamet (beröm, position, pris).
 10. Att bli färgad med blod - till ett skadat rykte, meningslösa utgifter.
 11. Att älska menstruation är att uppleva missnöje med den nuvarande anslutningen. Om du överlevde en orgasme med blod, uppnå harmoni.

Fläckiga drömmar ger positiva ledtrådar. Du behöver inte vara rädd för dem, uppfattar negativt. En brun fläck på en oväntad plats förutsäger plötslig lycka. Om det hälls rikligt, kommer du också att kunna fånga ett positivt flöde av energi. Övervänt kan ödet vända sig till välstånd och tillfredsställelse.

Artiklar Om Missbruk Cykeln

Höjdpunkt: ålder, symptom och hormonbehandling

Nästan omedelbart efter fyrtioårsdagen börjar kvinnor tänka upphetsat över det kommande testet - klimakteriet. De flesta har hört talas mycket om detta fenomen: humörsvängningar, värmevallningar, svettningar, yrsel, sömnstörningar, trötthet och minskad prestanda......

Varför kommer menstruationen bara ut när du tappar

Vad gör man om cystit manifesteras under menstruationen?Det händer ofta att kvinnor förvärrar cystit under menstruationen. Detta beror på ett antal olika skäl....

Hur man orsakar menstruation med en försening hemma

Frånvaron av menstruation under en oönskad graviditet är alltid en stressfaktor för alla kvinnor, vilket leder till att många av dem börjar tänka på att ringa menstruation med en försening hemma....