Fortune-telling: beprövade metoder för kvinnor

Intim

Idag finns det många sätt att öppna din framtids gardin för att berätta förmögenheter. Ett av de populära sätten du kan ta reda på framtiden är att berätta förmögenheter genom menstruation. Många moderna flickor tycker om att använda denna gamla metod. Ett stort antal trosuppfattningar och folketecken om menstruation visar kanske inte långsiktiga utsikter, men de kan, enligt många, tillhandahålla sann information för den kommande månaden.

Vad är månadsförmögenhet

Detta sätt att känna till din framtid bygger på att dra en parallell mellan datumet, starttiden för menstruationscykeln och de förutsägelser som har sammanställts för länge sedan. Du kan ange prognosen när som helst på dagen. För förmögenhet för månatlig specialutbildning eller viss kunskap krävs inte, men i allt du behöver en individuell strategi, en analys av den mottagna informationen. Det finns sätt som inte är så populära: folketecken associerade med menstruation, måndagar.

Den vanligaste förmögenheten för framtiden för månaden är följande:

 • efter månadsdatum;
 • av veckodagar;
 • men tid - timmen från början av menstruationen;
 • i tid på dagen.

För att göra förmögenhetsförklaring på kritiska dagar så exakt som möjligt finns det flera regler. De kommer att hjälpa till att förutsäga händelserna för nästa månad mycket exakt. Nödvändig:

 1. Fortune-telling en gång, den dagen då menstruationen började.
 2. Ta hänsyn till början av cykeln: tid på dagen, veckodag, dag.
 3. För att få större tillförlitlighet använder du flera metoder samtidigt..
 4. Med gynnsamma prognoser kan du inte dela dem, eftersom det kan störa deras uppfyllande..

Månadsvis förutsägelse för kärlek

Förutsägelser för menstruation förutspår händelser som kommer att inträffa i en flickas liv i en kärleksplan. Tid på dagen beaktas:

 1. 00:00 - 08.00. Tiden lovar hemlig kärlek, oförmågan att bekänna dina känslor.
 2. 08:00 - 12:00. Godisbukettperioden blir oförglömlig. Parförhållanden blir ljusare.
 3. 12.00 - 15.00. Relationer kommer att vara perfekta.
 4. 15:00 - 18:00. Du måste förbereda dig för oväntade trevliga överraskningar, romantiska handlingar av en älskare.
 5. 18:00 - 00:00. Kärleksförhållanden kommer att uppleva lögner, förråd, underdrift.

Sådan förmögenhetsförhandling är önskvärt att kombinera med veckodagarna för en djupare analys. Den totala profetian kommer att vara mer fullständig, kommer att avslöja hela essensen av förutsägelsen. Det finns ingen anledning att bli upprörd när du på grund av din period inte får ett mycket trevligt resultat av spådom. Ingenting kan ändras, men här kommer alla kvinnor att kunna förbereda sig för eventuella negativa händelser och försöka överleva allt så lugnt som möjligt.

Spådom

För att ta reda på din närmaste framtid kan du använda spådom efter tid på dagen:

Ständig uppmärksamhet från det motsatta könet, harmoni med andra, konfliktlösning.

Glädje, positiv, tur.

Problem, dåliga saker. Viktig försiktighet och självförtroende.

Eventuell längtan, känsla av ensamhet.

Separation från släktingar eller nära anhöriga i ande, bedrägeri, oärlighet.

Månadsvärde med dagar och veckodagar

En viktig indikator är dagen och dagen för början av månadscykeln. Värdena är som följer:

 1. Måndag. Den här dagen visar problem, både trevliga och inte särskilt bra. Det andra värdet - att få en gåva från en älskad.
 2. Tisdag. Du kan träffa en gammal bekant, en vän som du inte har sett på länge. En annan betydelse - förändringar i det personliga livet, att möta en person som blir dyr.
 3. Onsdag. Varning för början av en inte så lätt period. Vänner kan behöva hjälp för att överleva svårigheterna. Ingen anledning att förtvivla - detta är en prognos, inte en mening.

Den andra halvan av veckan lovar att bli mer gynnsam, stämningen - bra:

 1. Torsdagen tillkännager en semester och underhållning i ditt eget hem. Det är stor sannolikhet att träffa en främling, men vilken typ av möte kommer att vara är okänt.
 2. Fredag. Nyheterna som radikalt kommer att förändra livet. Problem är möjliga, men de ansträngningar som görs kommer att hjälpa till att hantera..
 3. Lördag. Lyckodag. Menstruation förutspår en gynnsam utveckling av alla livshändelser och löser problem. Du kan tänka dig en önskan - den kommer att gå i uppfyllelse. Vänta på en kärleksförklaring.
 4. Söndag. Lycka, seger i allt, glada händelser kan förväntas.

I människans öde spelar siffror en viktig roll. För förmögenhetsberättelse om menstruationscykeln är de också viktiga. Till exempel, den 1 - 7 i månaden, den första veckan, har en gynnsam livstid, lycka till i många frågor, eventuellt mottagande av en gåva och en oväntad bekännelse av hemlig kärlek. När det gäller relationer med det motsatta könet, kan det uppstå svårigheter i missförstånd, konflikter, till och med försummelse. Inget undantag - skvaller som härrör från en person från vilken detta inte förväntades.

Månadsvis från den 8: e till den 14: e dagen, under den andra veckan i månaden, förutsäger manifestationen av baslös avundsjuka. Denna period varnar mot ouppfyllda löften, uppmanar dig att följa orden. Som ett resultat - förlust av förtroende, vedergällning. Du får inte tillåta lögner från din sida och i relation till din egen personlighet. I kärleksaffärer lovar prognosen utseendet på en hemlig beundrare.

Början av cykeln från den 15 till den 21: e dagen, i den tredje veckan, lovar att förbättra den ekonomiska situationen, uppfylla drömmar. Den enda ogynnsamma dagen är den 18. Den här dagen varnas menstruationen mot förråd av en älskad. Det finns olika obehagliga situationer som radikalt kan förändra liv. Oroa dig inte så mycket, eftersom situationen är på väg. Allt som händer kommer inte bara att få negativa utan också positiva ögonblick.

Cykeln från 22 till 28, i den fjärde veckan, förutspår en kollision med icke-existerande problem, ett möjligt förråd. Allt kanske inte går som planerat. Eventuellt förråd av båda parterna. Man måste vara försiktig med ekonomi. Å andra sidan är menstruationen ganska gynnsam - alla händelser kommer i slutändan att ge ett positivt resultat, andra beundrar visdom, rätt handlingar. Alla företag kommer att följa framgångar. Förväntat att anlända kära gäster.

Menstruationens början under den femte veckan, 29–31 i månaden, är kopplad till mystiska händelser i livet. Oförklarliga fenomen, närvaron av andra världens krafter hjälper till att glömma upplevelsen. En titt på framtiden är bara glädjande och optimistisk, lyckan bör följa alla företag. Kanske det visar sig att besöka en mycket rolig, oförglömlig semester.

Dagsprognos

Om du tror på siffrorna ger divinationen efter dagarna i början av menstruationen den mest exakta prognosen. Online kan du ta reda på förutsägelser i 30 dagar. Tolkningen av siffror är följande:

 • 1 - glada händelser, en känsla av eufori;
 • 2 - besvikelse hos en älskad;
 • 3 - konflikt, som, om den inte löses, kommer att växa till fiendskap;
 • 4 - en dröm kommer att gå i uppfyllelse;
 • 5 - överraskning, överraskning från en älskad;
 • 6 - skvaller som kommer att ge besvikelse;
 • 7 - ömsesidiga brådska känslor;
 • 8 - svartsjuka för en älskad under hela månaden;
 • 9 - fiender kommer att bryta planer;
 • 10 - kärlek.

Under det kommande decenniet varnar menstruationen mot utslag av utslag. Tolkningen av värdena för siffrorna från 11 till 20 är som följer:

 • 11 - För att bromsa svartsjuka måste du visa kvinnlig visdom;
 • 12 - hemlig beundrare, älskare av svart magi;
 • 13 - obehag i alla frågor, relationer;
 • 14 - goda nyheter;
 • 15 - obehagliga nyheter om andra;
 • 16 - utslag och allvarliga olyckor;
 • 17 - tillfällig separering från en älskad;
 • 18 - förslag att gifta sig eller flytta till ett nytt skede i förhållandet;
 • 19 - ett nytt trevligt möte med en man;
 • 20 - fusk av vänner.

Det tredje decenniet ber att vara uppriktiga, att kasta alla krafter i relationer. Värdena är följande:

 • 21 - endast uppriktighet räddar förhållandet;
 • 22 - det kommer inte att finnas några svårigheter med pengar;
 • 23 - trevliga händelser, ett tillstånd av lycka;
 • 24 - vänta på ankomsten av bra gäster;
 • 25 - kommer med en man och ett seriöst förhållande;
 • 26 - utseendet på en hängiven vän;
 • 27 - någon hjälper till att uppfylla önskemål;
 • 28 - Karriärframgång, ekonomisk vinst;
 • 29 - tårar, problem;
 • 30 - en ny bekant, en lycklig relation;
 • 31 - äventyr och trevliga överraskningar.

Spådom

Feng Shui ger sin tolkning. Spådom genom menstruation för flickor utförs på veckodagen och med hänsyn till zodiakelementen:

Hur man bestämmer den första dagen av menstruationscykeln

Kvinnor vet vad menstruation är, men de underskattar betydelsen av menstruationscykeln (MC) och arbetet med hormoner som säkerställer en normal funktion av det kvinnliga reproduktionssystemet. Den första dagen av cykeln är något som varje företrädare för det klara könet måste komma ihåg för att på rätt sätt närma sig undersökningen av reproduktionssystemet, graviditetsplanering och valet av preventivmedel.

Menstruationsfas

Det kvinnliga reproduktiva systemet regleras av hormonerna i hypothalamus, hypofysen och äggstockarna, vilket orsakar funktionella förändringar i endometrium (inre skiktet i livmodern), äggledarna och slidan. Frekvensen för produktion av vissa hormoner bestäms av bildningen av menstruationscykeln.

Varje menstruationsperiod är processen för att förbereda den kvinnliga kroppen för graviditet.

Menstruationscykeln börjar dagen då menstruationen börjar - periodisk blödning av livmodern som åtföljer avstötning och förnyelse av livmoderens inre lager.

Follikulär fas

Den dagen menstruationsblödningen börjar, börjar den första fasen - follikulär. Den follikulära fasen varar i genomsnitt 14 dagar (den kan variera från 7 till 22, beroende på individuella egenskaper). För närvarande, under påverkan av follikelstimulerande (FSH) och luteiniserande (LH) hormoner, sker processen för mognad av follikeln.

Follikeln är ett ägg omgiven av speciella membran. Från början av bildandet av flickans reproduktionssystem, även i utero, läggs ett visst antal folliklar. Vid puberteten (11–13 år, det vill säga åldern då menstruationscykeln först börjar) dör några av dem, kallad primordial. Av de återstående 300-450 tusen kommer bara inte mer än 500 att mogna, andra kommer att försvinna. Antalet fungerande folliklar bestämmer varaktigheten på den fertil fertil ålder (den period under vilken en kvinna kan bli gravid) och ungefär betyder hur många gånger under hennes liv menstruation kommer att inträffa, med undantag av anovulatoriska cykler.

Menstruationen i sig varar från 3 till 7 dagar. Under påverkan av hormoner förkastas det gamla endometriet och ett nytt.

Äggstockningsfas

1-2 veckor efter menstruationens slut börjar den andra fasen - ägglossning. Det varar cirka 3 dagar och består i mognad och brott i follikeln, det vill säga ägglossningen, med frigörandet av ägget. Denna process sker på grund av en multipel ökning av nivån av luteiniserande hormon i blodet. Den ägglossande fasen är mest gynnsam för befruktningen.

Luteal fas

De kommande 13-14 dagarna efter ägglossningen är lutealfasen eller corpus luteumfasen. Under denna period dominerar progesteron, graviditetshormon och östrogener i koncentrationen av blodhormoner. Under deras inflytande är det en ökning av endometrium och förberedelsen av kvinnans kropp för graviditet. Om ägget inte befruktas upprepas menstruationscykeln först.

Betydelsen av den första dagen i cykeln

Det finns dagar som är viktiga när man planerar en graviditet för diagnostiska tester och laboratorietester..

Hur du bestämmer den första dagen i din menstruationscykel?

Den första dagen i cykeln är dagen då menstruationsblödningen börjar. Det beaktas vid fastställandet av graviditetsåldern och uppskattat födelsedatum, vid förskrivning av en ultraljudsundersökning av bäckenorganen bestäms olika koncentrationer av könshormoner i olika faser av MC.

Kunskapen om en dag i menstruationscykeln hjälper till att beräkna datumet för nästa menstruation med hjälp av en papperskalender eller en elektronisk kvinnlig kalender för menstruation på telefonen.

Baserat på kunskapen om den dag kvinnliga cykeln börjar kan det mest gynnsamma intervallet för befruktningen antas.

Normalt varar menstruationscykeln 28–32 dagar. En cykel kortare än 21 dagar kallas kort och mer än 36 dagar kallas lång. Förskjutningen av startdatum för MC till en vecka (tidigare eller senare än väntat) är en variant av normen. Frånvaron av menstruation i mer än 5 veckor eller början av en ny på mindre än 2,5 veckor är redan ett allvarligt skäl för att söka kvalificerad hjälp.

Enligt antalet menstruationsutsöndringar finns det många och inte i överflöd. Normen är en blodvolym på 20 till 120 ml, det vill säga högst ett halvt glas.

Orsaker till en förändring i början av menstruation

En kvinnas reproduktionssystem är ett komplext system, vars tillstånd beror på många faktorer:

 1. Stressfulla situationer orsakar dysfunktion i många organ, inklusive könsområdet, så känslomässig chock kan provocera en lång försening i menstruationen på grund av kortvarig hormonell brist.
 2. De överförda infektionerna förändrar nästan alltid dagen för menstruationens början: även bara en SARS kan orsaka ett brott mot MC.
 3. En kraftig förändring av kroppsvikt. Med plötslig viktminskning och viktökning uppstår hormonsvikt, vilket påverkar reproduktionssystemet.
 4. Hormonella störningar är den vanligaste orsaken till problem med reproduktionssystemet..
 5. Klimatförändringar kan också leda till funktionsfel i regleringen, men vanligtvis inte så länge.
 6. Ta hormonella preventivmedel, särskilt i början av kursen.
 7. Spontan eller medicinsk avslutning av graviditeten. Missfall eller abort är en allvarlig stress för hela kroppen..
 8. Graviditet är den mest naturliga orsaken till frånvaron av menstruation..

Beräkning av början av följande menstruation

För att bestämma den första dagen av den kvinnliga cykeln måste du veta datumet för föregående regel. För att göra detta måste du beräkna cykelns genomsnittliga varaktighet - antalet dagar mellan den första dagen i föregående MC och början av detta.

Exempel: Om den sista menstruationen inträffade den 1 oktober, och cykeln är 29 dagar, kommer nästa menstruation att börja i slutet av månaden - 30 oktober.

Med denna kunskap kommer du aldrig att befinna dig i en obehaglig situation när du inte har rätt hygienprodukter till hands. Placera en tampong eller sanitetsdyna i kosmetiska väskan en vecka före planerad cykelstart..

Betydelsen av startdatum för MC vid läkarbesök

Till och med vid den schemalagda möten kommer gynekologen att fråga dig när den senaste menstruationen var eller om han kommer att beräkna cykeldagen. Detta är viktigt eftersom tillståndet för det kvinnliga reproduktionssystemet varierar beroende på fas.

Tillståndet i bröstkörtlarna, livmoderhängen, smärtsamma känslor och klagomål från patienten - allt detta läkaren överväger beträffande menstruationsperioden.

Vid utförande av ultraljud sker bearbetningen av de erhållna data relativt den första menstruationsdagen, eftersom endometrialtillståndet varierar kraftigt i follikulär och luteal fas. En missanpassning av bilden till cykeln kan tala om allvarliga problem.

Om gynekologens mottagning orsakas av graviditetens början, baserat på den första dagen av den sista menstruationen, kommer läkaren att bestämma ungefärlig graviditetsålder och födelsedatum.

Många klagomål som kvinnor gör vid möte med en kvinnlig läkare avser menstruationsperioder.

Under ägglossningen kan en kvinna klaga på smärta i nedre del av buken eller på ena sidan. Svaghet, trötthet och ibland illamående kan förekomma. Under denna period är tilldelning av flera droppar blod tillåten på grund av brott i follikeln och frigörandet av ägget.

Det bör dock komma ihåg - långvarig fläckning (mer än 2 dagar) eller brun urladdning är inte ett normalt alternativ. Detta indikerar att en hormonell funktionsfel eller annan kränkning har inträffat.

Svår buksmärta som uppträdde under eller omedelbart efter sexuellt samlag är en god anledning att genast söka läkarhjälp. Så, tecken på apoplexi, ett ovariebrott åtföljt av inre blödningar, kan uppstå. Detta är ett potentiellt farligt tillstånd inte bara för en kvinnas hälsa, utan också för hennes liv..

I den tredje fasen av MC - luteal domineras kroppen av progesteron och östrogen, vilket leder till ofta humörsvängningar, emotionell labilitet, obehag i bröstkörtlarna och deras svullnad. Och även mot slutet av MC är matsmältningsstörningar möjliga: uppblåsthet, förstoppning eller diarré. Ofta klagar kvinnor över huvudvärk och muskelsmärta. Alla dessa symtom med måttlig svårighetsgrad har ingen patologisk orsak och kräver inte medicinsk intervention.

Cykel- och skönhetsbehandlingar

En kvinnas hormonella bakgrund kan inte påverka hudens tillstånd. Under menstruationen blir huden torr, ibland tråkig. Under denna period är det oönskat att påbörja kosmetiska procedurer, eftersom överhudens tjocklek minskar och sannolikheten för skada och infektion ökar.

Efter menstruation i follikelfasen ökar inverkan av hormonet östradiol, vilket avsevärt förbättrar hudens tillstånd: utslag och rodnad som föreföll innan menstruationen passerar, huden får ett friskt, fuktigt utseende. Denna period är mest gynnsam för alla typer av kosmetiska och kirurgiska ingrepp..

Några dagar före ägglossningen blir huden strålande, ser den mest friska och vackraste ut. För närvarande är det bäst att göra hydrering och näring. Men ägglossningen i sig kan ge svarta prickar och ökad talgbildning..

I lutealfasen är det bättre att avstå från termiska procedurer och laserexponering: under påverkan av progesteron når blodtillförseln till huden maximalt, cellerna behåller vatten, lymfdreneringen förvärras.

Början av cykeln med fläckning

Förekomsten av olika typer av utsläpp, utom menstruation, vilseledar ofta en kvinna. Låt oss försöka svara på frågan, vilken dag i menstruationscykeln som ska betraktas som den första menstruationsdagen, om "utstryk".

Utseendet på brun urladdning i en liten mängd kan vara både ett fysiologiskt fenomen och ett tecken på allvarliga problem i det kvinnliga reproduktionssystemet.

För att bestämma början på MC i detta fall måste du ta reda på vad en sådan urladdning är.

Ägglossningen kan åtföljas av frisläppandet av några droppar blod, som på linnet ser ut som en brun "daub".
Utsläpp som inträffar i mitten av cykeln, varar högst 2 dagar och obetydligt i volym i de flesta fall indikerar ägglossning. De tar inte hänsyn till det, och för att starta MC-räkningen bör du vänta på en fullständig menstruationsblödning.

Om urladdningen varar mer än 3 dagar, i en liten volym, bör de inte tas för början av menstruationen. Men du bör konsultera en läkare, eftersom detta symptom kan vara en följd av hormonell misslyckande, endometrios och uterus fibroids.

Om blodet är brunt och urladdningen varar 4-7 dagar, och den dagliga läggningen är "inte tillräckligt", är detta menstruation. Men en sådan menstruationsperiod är inte normen, samråd med en gynekolog är nödvändig.

Det kvinnliga reproduktionssystemet är mycket komplex. Det måste behandlas kompetent, noggrant och respektfullt. Att känna till din cykel kommer att rädda en kvinna från obehagliga situationer och oönskad graviditet. När hon förstår arbetet med sitt reproduktiva system kan en kvinna ta kontroll över situationen, låta sig slappna av eller omvänt undvika oönskade konsekvenser.

Verifierad förmögenhetsberättelse genom menstruation

Folk ville alltid veta sin framtid: för detta vände de sig till högre krafter för hjälp, studerade hemlig kunskap och utvecklade dussintals teorier. Oftast används spådom för att avgöra framtidens öde. Du kan gissa på många saker: kartor, kaffegrut, ett övergivet mynt, du kan studera stjärnorna och himmelkroppens rörelser.

Men en typ av förmögenhet är slående i sin enkelhet: när de möter den för första gången, uppfattar människor denna metod som ett skämt. Men skrattet går efter att alla förutsagda händelser har gått i uppfyllelse. Det handlar om spådom genom menstruation.

För detta används flera värden: det datum menstruationen börjar, tiden på dagen och den exakta tiden. Var och en av ovanstående faktorer har både sina fördelar och nackdelar. Men för fullständighet kommer vi att analysera var och en av dem..

3 månatliga förmögenhetsalternativ

Dessa metoder för förmögenhet har inte tappat sin relevans: de låter dig bestämma händelserna som kommer att inträffa under de kommande 30 dagarna. En månad verkar inte vara så lång tid, men om du använder dessa metoder hela tiden kan du gradvis se ditt framtida liv. Detta kommer att kräva dagen då menstruationen började. Veckodagen, exakt datum och tid på dagen beaktas.

Vid tid på dagen

Månadsvis på morgonen

Den mest optimistiska prognosen för framtiden är den månad som började på morgonen. Du kan förvänta dig trevliga händelser, nya bekanta, utseendet på en älskad och familjens lycka. Du kan skapa relationer med ditt barn, bästa vän och arbetskollega. Morgonperioder indikerar att en riktig idyll kommer i familjen: alla gräl och klagomål kommer att förbli i det förflutna, och kärlek och harmoni kommer att ta sin plats.

Månadsvis fram till 13.00

Om menstruationen började under den första timmen på eftermiddagen, bör du förvänta dig glada händelser och gott humör. Människorna omkring dig kommer att fyllas av lycka och kommer gärna att dela den med dig.

Menstruation från 13.00 till midnatt

Om menstruationscykeln har börjat vid denna tidpunkt - förvänta dig problem och problem. Men det sorgligaste är att alla negativa händelser kommer att inträffa i början av månaden.

Månadsvis på natten

Nattlig menstruation är kanske det värsta fallet. Problem, sorgliga nyheter och separation från din älskare väntar på dig.

Efter veckodagar

måndag

Måndag - det visar problem, ångest och många små ärenden. Men utöver obehagliga händelser kan du förvänta dig en oväntad överraskning eller en present för en rund summa pengar. Och den här gåvan kommer att göras av en person från din inre cirkel.

tisdag

Tisdag - om cykeln började den dagen - förvänta dig att träffa barndomsvänner, medpraktiserande personer eller personer som du studerade i samma grupp av institutet. Du kan också träffa en nära och kär. En annan tolkning antyder att ditt liv kommer att förändras dramatiskt.

onsdag

Om din period började på onsdag - förvänta dig en massa problem. Som regel är problem lokala och hotar inte ditt öde i allmänhet. De kan betraktas som inte en svart, men en grå rand i livet. Det högsta du borde vara rädd för är en bestraffning från cheferna eller en varning från nära och kära.

torsdag

Om den efterlängtade cykeln började på torsdag kan du förvänta dig följande: ett trevligt företag och en bullrig fest i ditt eget hus, ett besök hos en främling, en plötslig bekantskap. Alla ovanstående händelser kommer att vara positiva och därför oroa dig inte för eventuella problem.

fredag

fredag är en viktig dag. Han skänker kardinalförändringar i livet, oväntade nyheter eller en inbjudan att arbeta. Men du bör också förbereda dig för en serie försök. Du kan hantera dem, men det kommer att kräva uthållighet, ett kallt sinne och en nykter beräkning.

lördag

Lördagen är helgens första dag, och därför är det goda nyheter. Du bör förvänta dig en lösning på problem, trevliga möten och till och med kärleksbekännelser. Lördagen visar dessutom uppfyllandet av önskningar eller förverkligandet av en gammal dröm.

söndag

Söndagen har den mest optimistiska tolkningen. Den här dagen visar trevliga händelser, glada stunder, avkoppling och frånvaron av problem. Du kan lugna med din nära och kära, glömma en långvarig gräl eller få goda råd från en erfaren mentor.

Månadsvis

Med tid och dagar i veckan räknade vi ut: nästa i raden är kalendern och månadens datum.

 • 1 - ingenting hotar dig: nästa månad kommer att fyllas med möten och glada händelser.
 • 2 - personen du respekterade kommer att förlora värde och betydelse i dina ögon.
 • 3 - du kommer att ha en kamp som kan försvinna eller förvandlas till en skandal av universella proportioner.
 • 4 - alla barndomsdrömmar och drömmar kommer att gå i uppfyllelse.
 • 5 - din älskade kommer att komma ihåg gallant och presentera en efterlängtad present.
 • 6 - denna dag varnar att fienderna vaknade upp ur viloläge och förberedde sig för handling.
 • 7 - ett romantiskt möte eller en kärleksförklaring väntar på dig.
 • 8 - För första gången i ditt liv kommer du att bli avundsjuk på en älskad efter en annan kvinna.
 • 9 - Detracters gillar inte din kvinnliga lycka, och därför kommer de att försöka förstöra föreningen med den älskade.
 • 10 - du kommer att träffa en nära och kära eller gå med den nuvarande älskaren till nästa steg i förhållandet.
 • 11 - du är för misstänksam och denna kvalitet stör familjens lycka. För nästa månad ska du glömma avundsjuka och misstro..
 • 12 - du kommer att träffa en trevlig man. Men var försiktig: om han gillar dig är han redo att vända sig till magiska krafter för hjälp..
 • 13 - sorglös tid kvar i det förflutna. Tiden har kommit för problem och tiden att övervinna svårigheter.
 • 14 - du kan glädjas: ett trevligt brev eller goda nyheter väntar på dig.
 • 15 - Nyheter väntar på dig, men innehållet är långt ifrån behagligt.
 • 16 - försök att hålla munnen stängd under den kommande månaden. All sammanlagd information kommer att användas mot dig..
 • 17 - en tillfällig separering från din älskade väntar på dig. Det är antingen en gräl eller en affärsresa.
 • 18 - du väntar på återupptagandet av relationer med en ex-man eller möte med en ny man.
 • 19 - Cupids pil bryter ditt hjärta. Men kommer att älska vara ömsesidigt eller inte - ingen vet.
 • 20 - du kommer att bli galet kär i en man som inte uppmärksammar dig.
 • 21 - personen du litar på förbereder en uppenbar lögn.
 • 22 - mynt kommer att ringa i din plånbok igen. Kommer det att vara en gåva eller en långt glömd skuld.
 • 23 - trevliga nyheter och glada händelser väntar på dig.
 • 24 - du väntar på gäster och träffar nya människor. Förbered tabeller och öppna kokboken: du måste vara värd för gäster.
 • 25 - en serie grå vardagsliv kommer att brytas av ett möte med en ny person. Vem är han - en ny vän eller älskare - är ännu inte känd.
 • 26 - du hittar en stark skuldra och en väst för dina egna tårar.
 • 27 - den hjälp du behövde så mycket kommer från en främling eller svurna fiende.
 • 28 - dina ansträngningar kommer att belönas fullt ut: vänta på erkännande eller ökning av lön.
 • 29 - Förbered lugnande medel och rena näsdukar. Du kommer att behöva gråta ofta och mycket: ett försök att dölja tårar förvärrar bara ditt sinnestillstånd.
 • 30 - din ensamhet har slutat: vänta på ett möte med en charmig man.
 • 31 - detta nummer har en dubbel betydelse. En av dem talar om en snabb resa, den andra - förutspår uppriktig skam för orimliga ord eller dumma handlingar.

Månatliga tecken

Forntida kulturer fäst helig betydelse för många dagliga processer, och naturligtvis ignorerade inte kvinnlig fysiologi. Menstruation och allt i samband med det ansågs vara något mystiskt, och kvinnor i dessa dagar ansågs farliga och utrustade med mörk kraft. Traditioner överfördes från generation till generation, kvinnor letade fortfarande efter ledtrådar. Det är inte förvånande att i vår tid hjälper gamla tecken och vidskepelse på menstruationen att förbereda sig för förändringar och förutsäga deras öde.

Vilka är tecken på menstruation

Många kvinnor är vidskepliga och försöker ge övernaturlig mening till vardagliga saker. Gissa genom menstruation verkar konstigt och ovanligt, men det låter dig förutsäga händelser fram till nästa cykel. I de flesta regioner kom förmögenheten till en tid som signalerade början av menstruationen. Inga ytterligare attribut krävdes av kvinnan, kom bara ihåg nummer, veckodag och tid på dagen och ta reda på vad som var avsett.

Tecken efter tid på dagen

Starttiden för kritiska dagar är oerhört viktigt för att skapa en korrekt bild av förutsägelsen. En dag är villkorat uppdelat i fyra tidsperioder:

 • Morgon - från 5 till 10 timmar. Perioden från gryning till middag anses vara den mest gynnsamma och lovar goda förutsägelser för de kommande dagarna. Denna anpassning av saker visar en uppriktig kärlek. Kärleken kan vara helt annorlunda: för en gift kvinna spelas passionerade känslor med sin make, för en enda dam - ett oväntat möte med en trevlig man, intima vänner, etablerade relationer med nära släktingar. Förresten, en ogift tjej har alla chanser att möta sin kärlek och till och med höra det omhuldade äktenskapförslaget.
 • Dag - Från 10 till 13 timmar. Det är också en gynnsam period för den kommande månaden. Du behöver definitivt inte vara ledsen, men det kommer att bli mindre livliga känslor och kärleksförhållanden. Men tiden lovar frånvaron av gräl, skandaler, negativa känslor, en stor mängd vänlighet och ömsesidig förståelse med andra.
 • Kväll - Från 13 till 21 timmar. Den andra halvan av dagen är inte särskilt framgångsrik för starten av menstruationen. Detta vädjar med en tråkig stämning och enorm tristess de kommande veckorna. Om viktiga saker planeras är det bäst att planera om dem för att inte möta ett stort bakslag. Du bör inte förvänta dig en romantisk stämning och ömsesidig förståelse med nära och kära.
 • Natt - Från 21 till 5 timmar. Den mest ogynnsamma perioden för menstruation. Ju närmare midnatt det började, desto mer besvär kan du förvänta dig den kommande månaden. Måste vara beredd på en eventuell avskiljning från en älskad, problem i familjen samt stora förändringar i livet. Natten lovar ensamhet, men det betyder inte alltid avskildhet. Kanske kommer den älskade vara upptagen med arbete eller andra saker, så han kommer inte att ägna tillräckligt med tid.

Tecken efter veckodag

Om du fortsätter att studera vidskepelse och gå ännu djupare i spådom kan du hitta tecken på veckodagen, då menstruationens början.

 • Måndag. Veckans första dag är stress och överraskningar. En kvinna kommer att få mycket problem. De kan orsakas av både senaste händelser och helt oväntade och obegripliga skäl för damen. Ibland kan dessa problem associeras med en planerad händelse - till exempel med att förbereda sig för en tentamen eller organisera en händelse.
 • Tisdag. Flickan bör förbereda sig för att hon inom en snar framtid kommer att behöva göra val och fatta viktiga beslut. Det är bäst att tänka igenom saker noggrant, eftersom dessa beslut kan påverka hennes framtida liv väsentligt. Denna dag kommer också att leda till ett oväntat trevligt möte under de kommande veckorna..
 • Onsdag. Menstruationens början på denna dag lovar problem. En kvinna kommer att behöva möta många problem, vars lösning måste hanteras på egen hand. Det är tillrådligt att hålla sig borta från människor som tidigare inte hjälpte till eller skapade. Men du behöver inte sitta hemma hela dagen och vara rädd för människor - bara vara mindre naiv och lita på.
 • Torsdag. Om menstruationen börjar den här dagen, betyder det att nästa månad förväntas mycket kommunikation med nära och främlingar. En inbjudan kan komma till en intressant och viktig händelse, eller så kommer oväntade gäster att dyka upp utanför dörren.
 • Fredag. Veckans sista arbetsdag visar viktiga nyheter som kan visa sig vara både positiva och negativa. Mycket ofta är de förknippade med de viktigaste områdena i människors liv - familj och arbete.
 • Lördag. Den bästa tiden att påbörja menstruationen, överlämna lycka och glädje under den kommande månaden för en kvinna. Om problem uppstår under de följande dagarna kommer de att vara obetydliga och kommer att lösas av sig själva..
 • Söndag. Ytterligare en bra dag för "start" - det lovar uppfyllandet av vårdade önskningar, värme i relationer och framgång. Det är söndagens början av menstruationen som lovar en lösning på personliga problem - med en älskare eller nära vänner.

Funktioner efter datum

Det tredje viktiga steget på vägen för att bestämma ödet för månaden - dagen för deras början.

 • 1. Den första dagen för menstruationscykeln är en bra start. Nästa månad lovar att vara glad och lovar mycket positiva känslor.
 • 2. Förmodligen kommer kvinnan att möta förrädelse av en nära och kär just i det ögonblick då hon mest av allt kommer att räkna med hans stöd. Händelser kommer att leda till klart vatten av någon som länge har velat verka annorlunda.
 • 3. Tillfället med detta datum lovar en gräl - med en familjemedlem, en vän eller en kollega. Det är mycket troligt att du inte kommer att kunna undvika det, eftersom det är viktigt att hålla dig värdig och hålla tungan.
 • 4. Den kommande månaden lovar att uppfylla en önskan. Det kan vara en älskad dröm som en kvinna inte har återkallat på länge.
 • 5. Denna dag i början av menstruationen är förknippad med en trevlig överraskning som kommer att ge en älskad. Det betyder att den kommande månaden lovar att ha tur och kommer att överraska dig med trevliga händelser..
 • 6. Mystiken i siffror ger inte något gott för dem som har börjat kritiska dagar. En kvinna kommer säkert att möta skvaller bakom sig, människor från närmaste cirkel kommer att sprida obehagliga rykten. Anledningen till detta beteende kommer att vara avund på situationen i samhället..
 • 7. Seven - ett tecken från ovan, indikerar att någon verkligen älskar en kvinna. Kanske har han ännu inte beslutat att prata om sina känslor. Det är mycket viktigt att inte missa ögonblicket, inte att förolämpa beundraren och, om möjligt, återgå.
 • 8. Datum kommer att bli avundsjuk och förräderi. Först kommer det att vara svårt att förstå vad som hände, men efter ett tag kommer allt att falla på plats och hemligheten kommer att upphöra att vara så. Sjalusi kommer att hemsöka kvinnans nära människor och de som hon litar mest på.
 • 9. Menstruation, som faller på den nionde, kommer att leda till problem i relationerna med en älskare. Kanske försöker hans fan uppröra förhållandet, men troligen kommer kvinnans beteende och handlingar att leda till misslyckande. Det är viktigt att uppleva oväntade nyheter utan känslor, vänta på rätt ögonblick och försöka lösa problemen..
 • 10. En lyckosam dag för att starta cykeln och förkasta kärleken med en man. Förhållanden med en man eller partner kan gå till en ny nivå och spela med färger, eller ha turen att starta en ny relation med en drömman.
 • 11. Det är dags att förbereda sig för obehagliga nyheter under de kommande veckorna - förmodligen en nära man misstänks för förräderi. I de flesta fall visar allt sig vara ett långtgående problem, men ibland bekräftas misstankar.
 • 12. Under nästa månad kommer en kvinna att träffa en man som hon kommer att känna stor sympati för. Relationer kommer inte att pågå länge, så du bör inte drömma och räkna med mycket.
 • 13. Kritiska dagar som faller den trettonde, kommer inte att ge positiva känslor under de kommande fyra veckorna. En mystisk figur kommer att ge frustration och möjligen ett stort misslyckande i livet. Det är bättre att inte oroa dig för mycket, eftersom du kan skada din hälsa.
 • 14. Många goda nyheter och positiva känslor väntar på dem vars menstruation börjar den här dagen. Det viktigaste är att nykter bedöma situationen och förhindra en "takförlust".
 • 15. Siffran har dåliga nyheter som kan påverka familj, hälsa eller arbete, det vill säga allt som betyder en dam.
 • 16. På följande dagar måste du hålla dig borta från diskussioner med andra människor och alla slags skvaller. Detta kommer att vända sig till kvinnan själv och påverka hennes rykte negativt..
 • 17. Dålig tid för kritiska dagar - den sjuttonde är en signal om att det nästa månad råkar vara avskilt från en mycket nära person. Det kan vara en älskad man, bästa vän, syster eller annan släkting.
 • 18. Framför mycket glädje, goda nyheter och kärlek. För att förhindra stark besvikelse är det bättre att omedelbart se till att en person inte ljuger om sina känslor och om en kvinna är bekväm med sitt sätt att leva.
 • 19. De som inte kan vänta på romantik har tur - nitton kommer att ge uppriktig och ljus kärlek.
 • 20. Date försvårar separationen från en mycket kär person. Troligen kommer separationen att vara lång och ingenting kan göras åt det..
 • Nästa månad måste vara mycket vaksam, eftersom 21 lovar stora problem. Det kan vara ett vanligt bedrägeri, eller ett försök till bedrägeri eller stöld.
 • 22. Ekonomiska frågor kommer att stiga under de kommande veckorna - kanske väntas en löneförhöjning, ett framgångsrikt köp eller en oväntad vinst i lotteriet. Utan tvekan kommer den kommande månaden att ge många trevliga och glada händelser..
 • 23. Ett bra datum som förbereder lycka, lugn och sinnesfrid under en hel månad..
 • 24. Månadsperioder som började den här dagen skymmer oväntade gäster. Det kan vara gamla vänner, kollegor och till och med svärmor. Ingenting kommer att förändras, så du måste acceptera dem och göra allt för att ha kul.
 • 25. Nya bekanta kommer med det tjugofemte numret, med vilket människor helt kan förändra en kvinnas världsbild och påverka hennes framtida väg.
 • 26. Menstruationen denna dag visar att du under de kommande dagarna kommer att behöva en pålitlig person som kan hjälpa till i ett känsligt företag. Därför är det bättre att tänka på en så ”pålitlig axel” i förväg..
 • 27. Början av cykeln på tjugo-sjunde lovar många trevliga händelser under den kommande månaden. Det återstår bara att koppla av och njuta.
 • 28. Under de kommande fyra veckorna är det stor sannolikhet att träffa en person som förstår alla omständigheter, kommer att kunna glädja sig, ge kloka råd, med vilka du kan hitta en väg ut ur denna situation.
 • 29. När den första menstruationsdagen faller på detta nummer är det värt att förbereda sig för tårar. Det kommer inte att vara känt för den olyckliga eller den nära personen, men någon kommer att kränka dig med säkerhet. Kanske kommer situationen att verka små, men i det ögonblicket kommer det att vara svårt att svara på brottet utan tårar.
 • 30. Datumet visar ett ödesdigert möte nästa månad. Det är troligt att detta kommer att vara den enda.
 • 31. Dagen lovar oförutsedda händelser som kan visa sig vara både positiva och obehagliga. Du kan skämmas över dina handlingar.

Forntida tecken

Som ni ser är det mycket samband mellan tiden för menstruation och folketecken. Jämförelse av resultaten med tre parametrar ger en mest objektiv bild av vad du behöver förbereda dig för. I gamla trosuppfattningar finns det andra tecken associerade med menstruationscykeln.

Till exempel ska en flicka inte laga mat medan hon har sin period. Det tros att någon maträtt inte kommer att vara god och kommer att försämras mycket snabbt. Kvinnor förbjöds också att stanna nära behållare där öl, vinäger, kvass eller vin förbereds och infunderas, annars blir de sura. De fick inte arbeta i trädgården, i synnerhet för att vattna gurkor eller lök..

När flickan började sin period i mycket ung ålder, förskådades hon av många barn. Fram till idag anses det syndigt att komma in i kyrkan under denna naturliga process. En kvinna med menstruation bör inte titta på nakna människor (till exempel på stranden) - människor trodde att deras kroppar skulle täckas med ett utslag.

I allmänhet kan inkonsekvensen för månatliga förutsägelser bara säga en sak - månaden kommer att vara mycket händelserik för olika händelser.

Månadsvis innan.

Pre-term menstruation är inte nödvändigtvis graviditet, det finns flera andra skäl. Nästan alla flickor hade förr eller senare en fråga i huvudet, varför började menstruationen tidigare? Ingen kan ge ett exakt svar på denna fråga, eftersom orsaken till detta fenomen kan vara nästan vad som helst och det beror på ett stort antal faktorer, såväl som en specifik person. I de flesta fall skrämmer detta fenomen flickor och orsakar viss spänning..

Månadsvis före schemat.

Månadsvis före schemat är en situation då flickans kritiska dagar inte började enligt schemat, utan flera dagar tidigare. Oftast skrämmer början av menstruationen före schemat unga flickor. Och detta är ofta kopplat till det faktum att de läser artiklar på Internet om det kvinnliga reproduktiva systemets funktion på Internet och sedan tycker att allt borde vara enligt vetenskap och i tid.

De tar emellertid inte hänsyn till det faktum att kroppen i en ung ålder (och även vid en äldre) ännu inte har justerat alla sina processer och misslyckanden kan mycket väl uppstå och schemat kan flyta. Därför behöver du inte oroa dig om din period började några dagar före schemat eller tvärtom kom senare. Under utvecklingen och bildandet av kroppen - detta är en helt normal situation..

Men en sådan situation kan uppstå inte bara i en ung ålder, utan också hos äldre kvinnor. Och i det här fallet är det verkligen värt att allvarligt tänka på orsakerna till detta fenomen, såvida du naturligtvis inte vill vara frisk och föda förr eller senare.

Därför, om menstruationen började tidigare med tio dagar, vill en kvinna alltid veta orsakerna. Och de kan vara så här:

 1. Den vanligaste orsaken till att menstruationen börjar före schemat är stress. Stressfulla situationer påverkar mycket en kvinnas kropp och särskilt reproduktionssystemet. Ett akut känslomässigt tillstånd orsakar förkastning av endometri för tidigt, som en följd av detta kan menstruationen börja tidigare med 10 dagar. Med allvarliga chocker eller långvarig nervositet kan menstruationen komma tidigare med två veckor. I det här fallet, oroa dig inte, du måste lugna dig. Om sådana spänningar inte upprepas längre kommer cykeln själv att återhämta sig.
 2. Fysiska överbelastningar kan också utlösa cykelförändringar. Därför är det inte nödvändigt att bli förvånad över att din period började 10-14 dagar före schemat efter att du själv gjort en omställning hemma. Den kvinnliga kroppen är mycket öm och måste behandlas i enlighet med detta, eftersom efter sådana belastningar andra, allvarligare problem kan uppstå.
 3. Dessutom är en vanlig orsak till början av kritiska dagar före tiden en förkylning. Sjukdomen gör som regel sina egna justeringar av kroppens metabola processer. Svår blodcirkulation orsakar ofta uppkomsten av menstruationen 5 dagar tidigare. I det här fallet bör du inte oroa dig - cykeln normaliseras efter återhämtning.
 4. Inflammatoriska processer som inträffar efter oskyddat samlag kan också vara orsaken till att menstruationen börjar fyra eller fler dagar före schemat. Förutom att slå ner cykeln kan du känna smärta i nedre buken och jämn temperatur. Med sådana symtom måste du genast gå till kliniken, för här kan allt vara allvarligt.
 5. Orala preventivmedel orsakar ofta uppkomsten av menstruation tre eller flera dagar tidigare. Ett sådant preventivmedel bör förskrivas av en läkare och om ett fel uppstår bör du omedelbart rådfråga en läkare.
 6. Bland svaren på frågan varför menstruationen började en vecka tidigare, visas också svaret - kost. Diet är mycket populärt hos den kvinnliga delen av vår planet, och de flesta av dem är skadliga. I synnerhet om det består i användning av en enda produkt. I detta fall kommer inte alla nödvändiga ämnen in i kroppen, vilket orsakar utmattning. Vilket i sin tur orsakar fel i många metaboliska processer, därför är det inte förvånande om menstruationen kan börja en vecka tidigare.
 7. Klimatförändringar är också en stress för kroppen. Denna faktor skadar kroppens centrala nervsystem, så att den kan orsaka en tidig menstruation..

Dessa är de viktigaste orsakerna som har en allvarlig inverkan på menstruationscykeln och kan orsaka menstruationens början före schemat. I alla fall, om sådana situationer uppstår ofta eller med viss regelbundenhet, är det värt att besöka en läkare. Efter granskningen kommer han att identifiera orsaken och kunna hitta en lösning.

Självdiagnos och självmedicinering är oacceptabelt.

Menstruationen började tidigt.

Menstruationen börjar tidigt - det är då menstruationscykeln börjar hos för unga flickor. Du behöver inte oroa dig för att flickans menstruation började vid 10 års ålder, även om det är mycket tidigare än den genomsnittliga perioden. Men om menstruationen först gick ännu tidigare - vid 8 - 9 år gammal, måste du kontakta en gynekolog. Det finns ingen anledning att oroa sig om flickans perioder med en redan etablerad cykel är 2-3 dagar före schemat. Naturligtvis kan du i detta fall konsultera en gynekolog, men det finns inget behov att starta en akutbehandling. Situationen kräver medicinsk ingripande om den tidiga menstruationen observeras systematiskt, när cykeln har minskat avsevärt (mindre än 21 dagar) och i fallet när andra störningar i cykeln observeras (minskning av antalet utsöndringar, ökning av blödningsperiodens längd, upphörande av menstruation, etc.).

Regler och metoder för spådom genom menstruation för kvinnor


Reglerna och metoderna för spådom genom menstruation hos kvinnor är ett mycket intressant ämne, som du kan skriva mer sannolikt inte som en artikel för webbplatsen, men som en hel bok. Men från antiken till denna dag är menstruationen hos flickor höljd i en slöja av hemlighet och trolldom. Vem vet varför denna konstiga funktion gavs oss - att utgjuta blod en gång i månaden och uppleva smärta och humörförändringar? Många trollkarlar och förmögenheter insåg att liksom allt annat i vår värld, växlingen av menstruation, förseningar, perioder med förändring av humör och smärta - både buken och hela kroppen inte är oavsiktliga och är förknippade med det som omger oss i vardagen och analysera verklighetens koppling, tidigare, nuvarande och månatliga, kom de till slutsatsen att framtiden kan förutsägas.

Uppmärksamhet! Om du har en försening längre än en vecka är det bättre att konsultera en läkare.

Idag finns det många sätt att spåra varje månad, var och en är bra på sitt sätt, men hur väljer du det som passar dig? Läs vår artikel, så kommer du att bli en expert på spåningsfältet varje månad, du kan göra exakt förmögenhet till dig själv eller dina vänner, visa tecken på öde och tolka meddelanden om intuition.

Spådom

Orsakar menstruation uppvaknande av specialstyrkor? Detsamma som menstruationen ökar känsligheten och intuitionen - många kvinnor bekräftar detta. Det är i detta tillstånd du kan se tecken på ödet.

En flicka kan ty till spådom genom menstruation bara en gång i månaden - på den första dagen av menstruationscykeln. Många kvinnor i förväg känner den nära förestående metoden för kritiska dagar för ett antal karakteristiska symtom. Men värde för förmögenhet är just det ögonblick då den första utflödet av blod börjar dyka upp.

Ta reda på information om avlägsna händelser med denna teknik kommer inte att fungera. Den maximala perioden för vilken du kan få en förutsägelse är en månad (eller, för att vara mer exakt, en menstruationscykel).

Det finns flera sätt att spådom genom menstruation, nämligen:

 • Vid tid på dagen;
 • Efter veckodag;
 • Efter nummer.

Funktioner med korrekt förmögenhetsförklaring genom menstruation

 • För att beräkna förutsägelserna beaktas bara den första dagen menstruationen börjar
 • Om du använder två förmögenhetsvarianter kan du få mer exakta resultat.
 • Förutsägelse gäller bara en månad
 • Efter att ha gissat är det värt att skriva ner resultaten någonstans. Detta hjälper till att inte glömma vad ödet lovar.
 • Man bör inte prata om en gynnsam förutsägelse för att inte förhindra att en bra händelse kommer in i ditt liv. Främmande språk kan förstöra allt

Vidare kommer vi att tala mer om dem..

Förutsägelse efter tid på dagen

Var uppmärksam på vilken tid på dagen eller natten din period började och kontrollera tolkningen:

 • Tidigt på morgonen (upp till 11 timmar). Det här är den bästa tiden. I detta fall lovar förmögenheten uppkomsten av en romantisk relation under den kommande månaden och indikerar också harmoni med resten av din miljö. Om du har en ansträngd relation med någon från släktingar, vänner eller bekanta - kommer situationen att stabilisera på bästa sätt.
 • Dagtid (från klockan 11 på morgonen till klockan 13). Om menstruationens början sammanföll med denna tidsperiod har du inte heller någon anledning till ångest och spänning. Under nästa cykel kommer du att uppleva många glada händelser, lyckan kommer alltid att vara kvar med dig.
 • Middag (från 14 till 17 timmar). Förmögenhetsberättande kvinnor som har sina perioder började just vid denna tidpunkt, varningssäkerhet varnar för eventuella stora problem, misslyckanden under månaden. Var mycket försiktig och lita bara på dig själv.
 • Kvällstid (från 6 till 21). Detta alternativ är mer gynnsamt än det föregående, men händelser som väcker melankoli eller en känsla av ensamhet under nästa menstruationscykel är inte uteslutna.
 • Natt. Detta är den värsta tiden att börja kritiska dagar. Flickan, troligen, kommer att behöva uthärda separationen från människor kära hennes hjärta. Det är också möjligt att ett bedrägeri eller oärlighet från den senare delen leder till en tillfällig separering. Andra obehagliga överraskningar kan uppstå..

Även om den resulterande förutsägelsen inte var särskilt positiv, ska du inte vara upprörd. Lyckligtvis är menstruationscykeln inte så lång och i det följande är det ganska troligt att situationen kommer att förändras till det bättre.

Morgontecken

Spådom genom menstruation kräver inte bestämning av tiden till närmaste sekund. Det räcker helt att inte ens titta på klockan utan genom fönstret. Om menstruationscykeln är avsett att börja tidigt på morgonen följer denna månad lyckan överallt och överallt. Det kommer en gynnsam period för en ny kärlek och förnyelse av tidigare relationer. Harmonisk kommunikation och förmågan att skapa psykologisk komfort är dina styrkor.

Det kommer inte att vara svårt att övertyga andra till deras synvinkel. Ja, och du själv kommer att få verkligt nöje av att vara i ett arbetarkollektiv, i vänner och släktingskrets. Trevliga överraskningar och upprepade uppsättningar av omständigheter till din fördel förväntas. Spådom med morgonperioderna gäller hela den första halvan av dagen.

Hur man gissar med den dagliga månaden

Fortune-telling av dagtid perioder, som började före dagen, låter som en varning. Fortuneteller är skyldig att ta hänsyn till att det under en hel månad är bättre att inte lita på någon. Nu är det inte dags för avslöjanden och riskabla åtaganden. Sannolikheten för alla slags problem är mycket hög..

Hur man gissar på kvällsmenstruationen

Förmögenhetsråd på kvällsmenstruationen, som började efter solnedgången, uppvisar vanligtvis stora förändringar, vilket tyvärr inte är möjligt att förutsäga. Tillståndet med oförklarlig ångest och melankoli hotar att förstöra stämningen avsevärt, om du ger goda sådana känslor och dessutom tar dem för en förhoppning av problem.

Liar night

Som ni vet är natten den mest oförutsägbara delen av dagen, och spådom med nattliga perioder bekräftar återigen denna sanning. Den kommande månaden är full av smutsiga knep från de närmaste. Det rekommenderas inte att gifta sig, unga flickors spådom kräver inte i något fall att ge efter för frestelser.

Dag spådom

En annan populär metod för att förutsäga månatliga perioder är veckodagen. För större noggrannhet kan du också använda den föregående metoden. Avkodningen av dagarna i veckan från början av menstruationen kommer att vara följande:

 • Måndag. Inte konstigt att han i hemlighet betraktas som en svår dag. I nästan alla fall indikerar stark oro och problem. Men vilka känslor de levererar till dig - detta beslutas redan av högre krafter. Sannolikheten här är 50 till 50. Skynda dig dock inte att bli upprörd, för om den kritiska perioden började på måndag kan du få en dyr gåva från en person du känner.
 • Tisdag. Menstruationen, som började den andra dagen i veckan, förordnar ett tidigt möte med en gammal vän eller bekant som du inte har kommunicerat på länge. I vissa fall lovar det också en ny bekanta med en trevlig ung man. Och mycket sällan, men fortfarande finns det en chans att radikala förändringar kommer att komma in i ditt liv.
 • Onsdag. Det är en ogynnsam dag för början av menstruationen. Under nästa cykel måste du möta olika problem som får dig att oroa dig och hela tiden tänka på dem. Men du kan hitta en lösning på problem om du gör några ansträngningar. Det bör noteras att början av menstruationen på onsdag är en slags ledtråd till ödet som du behöver för att fortsätta kampen och i inget fall kommer du att vinna segrande från situationen.
 • Torsdag. En ganska blandad dag. Kan indikera en stormig firande av ett evenemang i ett stort företag. Men samtidigt kan ett möte väcka både positiva känslor och innebära stora problem. Var därför försiktig.
 • Fredag. Det är en extremt framgångsrik dag för början av kritiska dagar. I detta fall lovar berättelser att få oväntade och trevliga nyheter som kan revolutionera ditt liv radikalt. Dina bästa ansträngningar måste göras för att uppnå detta..
 • Lördag. Representerar också en gynnsam tid. Mycket bra händelser kommer att hända i ditt liv under nästa månad. Det är möjligt att du lätt kommer att få många fördelar, som med magi. Och alla problem själva kommer att lösas upp och försvinna från din väg. Kanske kommer en nära och kära att ge dig ett erbjudande eller en lång glömd önskan kommer att bli realiserad.
 • Söndag. Om din period började den här dagen kan du anpassa dig till en period av glädje och nöje. Det kan vara små problem i personliga relationer och vissa motsägelser, men de kommer att lösas mycket snabbt.

Dagsprognos

Den dag då menstruationen började spelar också en stor roll i spådom. Använd följande tolkning om du vill veta vad ödet har förberedt dig för de kommande 28-35 kalenderdagarna.

Vad betyder menstruationens början på en viss månad i månaden:

 • 1 - Eufori, glädje, trevliga förändringar i livet. Lycka, tur
 • 2 - Besvikelse över sina nära och kära.
  Fientlig attityd.
 • 3 - Konflikter med oförutsägbar utveckling är möjliga, som antingen kommer att försvinna snart eller fortsätta i ökande skala, upp till öppen fientlighet. Var noga med att undvika en stor gräl. Var uppmärksam på din hälsa
 • 4 - En dröm eller önskan kommer att gå i uppfyllelse. Glad och glad period. Ge upp små oro
 • 5 - Den älskade personen kommer att presentera en gåva. En lönsam investering är också trolig
 • 6 - Var försiktig. Dina dåliga önskemål vill diskreditera dig, förtala dig. Var inte uppmärksam på skvaller och oroa dig inte för det
 • 7 - Möte med den enda mannen med livets huvudkärlek. Ett annat alternativ är försoning med din älskade
 • 8 - Fiktiv eller verklig anledning till avundsjuka. Se din älskade. Ordna inte avundsjuksscener, så att du inte får problem
 • 9 - Skötsel och uthållighet krävs. Fienderna är fast beslutna att förstöra kvinnans relation med sin älskade
 • 10 - Förutsäger som förälskas i en ny man eller en gammal bekant, en som en kvinna redan har träffat med
 • 11 - Se upp för en orimlig känsla av avundsjuka och misstro. En kvinna kan misstänka i yttre motiv av sin man, och vice versa. Var försiktig så att du inte förstör relationen och tro på viss dumhet
 • 12 - Möjligheten till en ny känsla kan överskuggas av en magisk trollkarl från en man
 • 13 - Allvarliga svårigheter. Ogynnsam period
 • 14 - Oväntade glada nyheter
 • 15 - Glada överraskningar förknippade med en pojkvän och en nära vän
 • 16 - Skvaller och skvaller kan leda till problem. Håll munnen stängd för att inte säga för mycket
 • 17 - Separation från den älskade. Se upp för konflikter, annars kan denna uppdelning bli långsiktig
 • 18 - Ett äktenskapförslag väntar på en ensamstående kvinna. I en gift kvinnas liv kommer en ny period i relationer att börja, några stora förändringar
 • 19 - Ny kärlek, vars dolda sida är en viss beräkning av en bekant man
 • 20 - Se upp för bedrägeri från nära och kära. En sådan lögn kan dock rädda dig från någon obehaglig sanning. För ensamstående kvinnor är detta en förutsägelse av ovissade känslor.
 • 21 - Ett stort bedrägeri som kan förstöra förhållandet, till och med leda till att makarna separeras. Se upp för bedragare och misstro tvivelaktiga erbjudanden. Ägna mer tid åt barn
 • 22 - Ekonomiskt välstånd väntar på dig. Att vinna lotteriet, framgångsrik påfyllning av finanserna för ett stort belopp, en oväntad bonus. Du kan också hitta en ny inkomstkälla. Den perfekta tiden att leta efter sätt att öka intäkterna.
 • 23 - Oväntade glada händelser kommer att göra en kvinna lycklig. Dessa händelser kommer att spela en viktig roll i hennes liv.
 • 24 - Semester i stor skala. Många gäster kommer att bjudas in till huset. Gör dig redo att ta emot
 • 25 - Ödmjuk eller bara trevlig kommunikation med en ny person. Utöka bekanta cirkeln
 • 26 - En person kommer in i livet för en kvinna som kan bli hennes hängivna och uppmärksamma vän. Hjälp från släktingar. Stabilt liv
 • 27 - Det plötsliga uppträdandet av en vän eller en ny bekant kommer att bidra till att uppfylla vårdade önskningar
 • 28 - Lugn i kärleksfären. Framgång i affärer. Utseendet på kontanter
 • 29 - Möjlig sorg och tårar. Nära människor kommer att delta i att lösa problem
 • 30 - En ny bekanta med en man, vilket kommer att leda till en lång relation med honom. Ömsesidiga och livliga känslor
 • 31 - En plötslig resa någonstans. Hennes orsak kan vara några fula händelser som en kvinna begick. Oförutsägbar resa

I traditionell kinesisk medicin fick en kvinnas menstruationscykel betydelsen av en speciell rengöringsprocess. Man trodde att det förbrukade blodet i dag lämnar den kvinnliga kroppen, och i gengäld producerar det ett nytt, rent och friskt. På många sätt är den vackra hälften av mänskligheten skyldig denna själva förnyelseprocess till det faktum att den lever längre än män.

På grundval av vilken dag i månaden, vilken dag och vecka denna process med självrening började, framställdes teorier om vad kvinnan själv kan förvänta sig under den kommande månaden.

Du kan inte tro det eller vara skeptisk, men alla vet att vår värld är cyklisk. Dessutom kan nästan alla sådana markcykler förutsägas av forskare själva. Säg, början på åskväder underlättas ofta av varmt och tappat väder med riklig avdunstning av fukt från jordens yta, och efter sommaren kommer oundvikligen höst. Om du tittar noga och studerar de cykliska processerna, hur du observerar dem, kommer du att kunna förutsäga till och med det mest komplexa av dem.

Det är exakt vad antika trollkarlar och healare gjorde i många delar av vårt land. Sedan ansågs kritiska dagar bara vara en allmän process från tingenes cykel och inte en separat biologisk process. Dessutom märkte till och med de första läkarna en intressant funktion - om en grupp kvinnor samverkar nära och kommunicerar nära, och dess medlemmar lägger mycket tid sida vid sida, så kommer deras månatliga cykelförändringar, som sedan leder till fullständig synkronisering av denna process för alla som var en del av denna grupp.

Detta innebär att yttre faktorer också påverkar våra kroppar, inklusive andra människor, fenomen och incidenter. Det vill säga en kvinnas menstruation är inte ett separat område med självförnyelse, det är en cykel som är mycket känslig för eventuella förändringar. Och redan av detta följer att det inte bara kan korrigeras eller till och med kontrolleras, utan också tolkas vad det betyder.

Fortune-telling per månad baseras på tre faktorer av en anledning. Hela världen är cyklisk, vilket betyder att den betyder både tid på dagen (solnedgång och soluppgång), och veckodagen och månadens månad.

Många kvinnor bekräftar sanningen om förmögenhet genom menstruation, men det bör komma ihåg att förmögenhet är nödvändigt endast på den första dagen av menstruationen. Och glöm inte att var och en av de tre spådomarna är viktiga, det är på grundval av dem som en gemensam tolkning skapas.

Tecken beträffande menstruation

Nedan ger vi de vanligaste av dem:

 • Under kritiska dagar är det förbjudet att simma i dammar och besöka templet;
 • Du bör vägra att laga mat, inte göra hushållssysslor;
 • Plantera inga växter, annars kan de dö;
 • Om menstruationen började på bröllopsdagen trodde man att brudens barn skulle ha ett svårt liv. För att skydda dig från detta måste du läsa en speciell konspiration;
 • Kvinnor vars menstruationsstart sammanföll med fullmånen betraktades som trollkarlar. De var förbjudna att titta på människor och husdjur för att inte jinxa dem.

Man trodde också att en menstruerad kvinna kunde skydda hemmet från eld. För detta ändamål gick hon runt den brinnande byggnaden tre gånger och lågan passerade inte till andra byggnader. Månadsblod användes också som en charm för hemskydd.

Erfaren förmögenhetsrådgivare rådar i förmögenhetsråd om menstruation att uppmärksamma den måndag då menstruationen började. Vid 1, 12, 13, 14, 19, 23, 26 och 29 måndagar kommer förutsägelsen att vara felaktig. På alla andra dagar kan du räkna med sanningsenlig information..

Och slutligen vill jag lägga till att förmögenheten genom menstruation, som alla andra, bara fungerar om du tror på det ovillkorligt. Faktum är att tro är den grundläggande faktorn som hjälper oss att göra mirakler och skapa en ny värld runt oss som vi finner lämpligt..

Spådom genom menstruation på en älskad

Och denna förmögenhetsredovisning på menstruationscykeln hjälper flickor att ta reda på hur deras nära och kära förhåller sig till dem. Om menstruationen börjar på ett jämnt tal, älskar han, men om det är udda - nej. Spådom genom menstruation är ganska sällsynt och samtidigt sant.

Denna förutsägelse hjälper dig att ta reda på vad din älskade kommer att vara av naturen, naturligtvis, om du fortfarande inte har en sådan. Två dagar före menstruationens början måste du ställa frågan tidigt på morgonen när jag kommer att möta min kärlek och vilken typ av kärlek det kommer att vara och vänta på början av menstruationen.

 • Om din period går på måndag, kommer du snart att träffa din älskade. Han kommer att vara trevlig i kommunikation, vilket kommer att locka dig, väljer väl skickligt smickrande ord, men kom ihåg att han kommer att bete sig på detta sätt inte bara med dig, men med andra flickor. Omarbeta om det fungerar inte. Så antingen måste acceptera det som sådant eller delvis.
 • Om menstruationen går på tisdag så kommer du bokstavligen att se någon som kommer att bli din favorit, men inte det faktum att du omedelbart kommer att förstå detta. Han har mycket strikta regler, därför föredrar han att studera en person innan han litar på honom, därför kan din relation utvecklas enligt ett långsamt scenario. Om du är redo att vänta, kommer han att bli ditt ideala par, om du är otålig av naturen, behöver du inte vara tillsammans länge.
 • Om menstruationen går på onsdag, möter du din kärlek på sex månader. Du kanske inte omedelbart gillar det och du kommer inte att tycka om det, för i naturen är det dyster och inte vänligt, men det är bara i relation till främlingar. När han avslöjar din själ för dig kommer du att inse att han är en underbar person, redo för allt för sin själsfrände. Men än en gång måste du vänta tills han inser att du är den!
 • Om jag går på en torsdag är din kärlek väldigt nära, bara du märker det inte. Se dig omkring, kanske är din granne någon som inte kan föreställa sig sitt liv utan dig, eller kanske detta är din gamla vän. Det vill säga, allt beror på dig, så snart du tar reda på vem som kommer att bli den närmaste och käraste personen för dig, kommer du omedelbart att lösa upp kärlek och lycka med någon som kommer att ersätta allt i denna värld..
 • Om perioderna går på fredag, kommer du inte snart att träffa din kärlek, men när detta händer kommer du att inse att du har väntat så länge av goda skäl. Han är romantisk och redo för galna saker, med honom kommer du alltid att känna dig skyddad. Hans vård kommer att omsluta dig och du vill inte ändra någonting så att du i slutändan kan stanna tillsammans för alltid, men under förutsättning att dina perioder börjar på fredag ​​i tre månader i rad. Fortune-telling är mycket vanligt i dessa dagar..
 • Om dina perioder går på lördag möter din älskade dig av en slump och det är ännu inte känt när. Det kan vara antingen imorgon eller om ett år. Men du kommer omedelbart att inse att det här är det. Du kommer att gilla lukten, utseendet, uppfattningen - det kommer att bli din ideala man. Men kom ihåg att det inte finns några ideala människor, och det är så obehagligt att bli besviken, så bygg inte slott i luften. Han är en vanlig person, vilket betyder att han har brister.
 • Om dina perioder går på söndag kan du vara säker på att ditt möte kommer att äga rum mycket snart, men inte det faktum att du vill bo hos en sådan person under lång tid, eftersom han är oförskämd och till och med något aggressiv, kanske du omedelbart gillar detta beteende, men inte i förhållande till dig. Och detta är fullt möjligt, för han kommer inte att kunna vara öm och tålmodig på länge. Men vi väljer alla den vi är redo att tåla om inte kärlek. Därför kommer allt att bero på dig.

Spådom genom menstruation kan verka useriös och till och med absurd, men det är svårt att motstå det faktum att många kvinnor tror på dess sanning och effektivitet.

Mer information på webbplatsen viva-woman.ru

Förmögenhetsberättande menstruation

Önska några dagar innan din period, och vänta sedan på att den börjar. Var uppmärksam vid vilken tidpunkt detta kommer att hända. Detta är mycket viktigt för att ta reda på om en önskan är uppfylld eller inte..

 • Midnatt - din önskan kommer att gå i uppfyllelse på kort tid.
 • Midnatt - en på morgonen - kommer det inte att uppfyllas.
 • En på morgonen - två på morgonen - din önskan kommer inte att gå i uppfyllelse snart.
 • Tre på morgonen - fyra på morgonen - din önskan kanske inte går i uppfyllelse, eller kanske ja.
 • Klockan fyra på morgonen - fem på morgonen - är naturligtvis planen uppfylld, men bara under vissa villkor, som du kanske inte behöver gå till.
 • Fem på morgonen - sex på morgonen - måste planen klargöras, annars uppfylls den inte.
 • Åtta på morgonen - nio på morgonen - kommer det att vara svårt för dig att uppfylla det, men allt detta är möjligt.
 • Nio på morgonen - tio på morgonen - är det redan uppfyllt, kanske bara lite annorlunda än du skulle vilja.
 • Elva på morgonen - klockan 12 - ska uppfyllas, men inte så snart vi skulle vilja.
 • Middag - klockan ett - måste goda önskemål uppfyllas.
 • Två på eftermiddagen - tre på eftermiddagen - stör dig själv i genomförandet av planen.
 • Klockan fyra på eftermiddagen - fem på kvällen - kommer det att uppfyllas på fem dagar.
 • Klockan fem på kvällen - sex på kvällen - som ska uppfyllas under din semester.
 • Klockan sex på kvällen - sju på kvällen - men vill du att den ska uppfyllas? Prova sedan nästa gång.
 • Klockan sju på kvällen - klockan åtta på kvällen - kommer det inte att uppfyllas förrän dina vänner blandar sig.
 • Åtta på kvällen - nio på kvällen - delar du din dröm med din älskade, då kommer den definitivt att gå i uppfyllelse.
 • Klockan nio på kvällen - tio på kvällen - om du inte slutar ständigt lida, kommer din önskan inte att gå i uppfyllelse.
 • Tio klockor på kvällen - elva klockan på kvällen - du måste arbeta hårt för att din önskan ska bli verklig.
 • Förmögenhetsberättelse genom menstruation är ett århundraden bevisat sätt att förutsäga framtida händelser. Mer information på webbplatsen viva-woman.ru

Spådom genom menstruation i det kvinnliga laget

Det hände så att där kvinnor arbetar länge finns det en sådan lag - menstruationen börjar antingen dag till dag eller med en liten skillnad. Det beror på vad som väntar dig på jobbet bland kollegor.

 • Om alla på ditt kontor börjar ha sina perioder samma dag som du, kan vi säga att vänskap och ömsesidig förståelse härskar bland er.
 • Om fem dagar tidigare än din, undertrycker denna person dig ständigt och försöker visa sin överlägsenhet.
 • Om du har fyra dagar tidigare än din, har du en ansträngd relation med denna person, men han kommer inte att skada dig.
 • Om tre dagar tidigare än din, är du goda vänner, men utöver arbetet går din relation inte.
 • Om två dagar tidigare än din, hittar du och din kollega ofta vanliga ämnen för konversation och ofta sammanfaller dina åsikter, men ändå kommer du inte att vara nära.
 • Om en dag tidigare än din, är din vänskap stark och vänlig.
 • Om en dag senare än din är du goda vänner, men ofta kan du tillåta dig själv några sidolånga blickar på henne.
 • Om två dagar senare än ditt, finns det inget bra i ditt förhållande, eftersom du ständigt sätter press på den här personen, avbryter och sätter din synvinkel.
 • Om tre dagar senare än din är din kollega avundsjuk på dig, men du ger henne en anledning.
 • Om fyra dagar senare än din, är din kollega inte lugn när du är i närheten.
 • Om fem dagar senare än din, krossade du henne med din auktoritet och fortsätter att göra det.

MÅNADSLÄSNING - ÄR DET SANT?

Dessutom har kvinnor en mer subtil uppfattning, studerar aktivt sitt eget känslomässiga och energifält och har utvecklat intuition..

Kanske har dessa fakta lett till att flickor och kvinnor sedan antiken har gissat på sina månatliga perioder. Det är svårt att säga om en sådan förmögenhet har en allvarlig magisk betydelse eller är snarare komisk.

Men enligt moderna experter gör en sådan förmögenhetsförklaring dig möjlighet att få information om vad som väntar en kvinna inom en snar framtid, vad du bör vara uppmärksam på, vad du ska se upp för.

I allmänhet kan varje kvinna själv bestämma hur sant en sådan förmögenhet är. För att göra detta, genomföra en ritual, registrera resultatet och, inom 2-3 veckor, relatera händelserna som inträffar i livet till posten. Så hon kommer att kunna förstå vad av profetiorna som blev riktiga. Och för att utesluta möjligheten till ett enkelt sammanfall bör du upprepa proceduren i nästa cykel.

Fem delar i cykeln för kvinnlig självförnyelse

Som ni vet finns det i de traditionella lärorna från kineserna fem huvudelement - trä, vatten, eld, metall och jord. Som alla andra element på planeten följer de vissa regler, nämligen - cirkulerar i vår värld.

Det finns separata punkter när dessa element är mest aktiva och de inträffar på en del av tiden på dagen, veckan och månaden.

På grundval av sådana cykler fungerar till och med Zodiac-kalendern, bara kontot i den hålls för en större cykel - under ett år.

I fasen av kvinnlig självförnyelse, liksom cykeln för de fem huvudelementen, observeras samma processer:

 • Ett träd föder eld;
 • Elden föder jorden;
 • Jorden föder Metal;
 • Metall föder vatten;
 • Vatten föder ett träd.

Således är början på en ny cykel trädet, och elementet i vatten slutför det. Men strax efter slutet av vattenaktiviteten, födas trädfasen igen, och denna cykel är oändlig.

Vattenelementet är ett slags slutstadium i en cykel, och det är just vid denna period som en kvinnas självrening faller. Vatten är blod, det är kroppsvätskan som ger liv, ger upphov till utvecklingen av en ny cykel.

Vid tidpunkten för jordens födelse - ungefär i mitten av den kvinnliga cykeln, ägglossning inträffar. Detta är den mest bördiga perioden för befruktning och befruktning av ägget. När jorden ger liv, så är den kvinnliga kroppen under denna period mest fruktbar för uppkomsten av ett nytt liv. Efter avslutad ägglossning, om befruktning inte har inträffat, liknar den kvinnliga kroppen Metal - detta är en period av relativ sterilitet, som på Metal, för närvarande kommer inget att slå rot i kvinnans kropp. Därefter slutar denna fas, vilket ger upphov till självrening och början av kritiska dagar..

Förmögenhetsberättelse med Feng Shui varje månad innebär att det är möjligt, eftersom detta bara är en av de många slutna cykelcyklerna som förekommer på vår planet. Att kunna tolka en sådan process av den kvinnliga kroppen är inte en outlandisk möjlighet, utan snarare ett logiskt och logiskt fenomen.

Fråga från läsaren

Hej! Jag skulle vilja ställa dig en fråga. Faktum är att min mormor nyligen dog och tyvärr kan jag inte fråga henne längre.

Min mormor var inte så mycket utbildad. Jag tvivlar på att hon tog examen från mer än fyra skolklasser. Men som ofta är fallet med människor i den gamla skolan, har hennes utbildning mer än kompenserats av hennes stora erfarenhet.

Mormor kommenterade varje händelse som om hon förstod allt i världen, och hennes förutsägelser förverkligades så ofta att jag till och med började tänka på det faktum att mormor har framsyntsgåvan.

Efter döden överlämnade min mamma ett brev som min mormor skrev kort före sin död..

Föreställ mig hur förvånad jag var när jag läste i ett brev att min mormor visste exakt dagen för hennes död.?!

Brevet sa att de berättade för henne när hon dog min period.

Jag förstod ingenting och frågade min mamma. Min mamma är en stor skeptiker och naturligtvis trodde hon inte vad som stod i brevet.

Men hon berättade om det faktum att min mormor ofta gissade allt runt och gissade många saker.

En av mormorens favorit spådomsmetoder var menstruation. Det är precis vilken typ av förmögenhetsförklaring är och hur man använder det ingen utom den avlidna vet. Dmitry, kanske kan du berätta hur förmögenhet talar för menstruation? Jag skulle vilja vara redo för allt som ödet förbereder mig!

Svar

Fortune telling är egentligen inte min profil, men jag vet verkligen något om det..

Det finns två typer av förmögenhet: professionell och hushåll.

Professionell spådom, såsom tarotkort, etc. noggrann, men för att korten ska börja lyssna på dig måste du ha en anmärkningsvärd magisk talang.

Hushållens förmögenhetsförklaring är inte alltid korrekt och baseras främst på den hundraåriga observationsupplevelsen från generationer av våra förfäder. En av sådana förmögenheter är den månatliga förmögenheten.

Den kvinnliga kroppen är mycket känslig för olika typer av förändringar i den yttre miljön. Det är kvinnor som drabbas mest av magnetiska stormar och andra väderkatastrofer. Dessutom är kopplingen mellan det fysiska membranet och astralkroppen hos kvinnor mycket starkare och mer känslig än hos män. Det är denna koppling som kan förklara den ganska höga noggrannheten i förutsägelser som gjorts till följd av förmögenhetsberättelse på menstruationen.

Så det finns flera varianter av denna förmögenhet.

 • Du kan gissa vid vilken tid på dagen då menstruationen började. Om din period gick på morgonen, kommer du i den närmaste framtiden att förvänta dig något gott relaterat till dina nära och kära.
 • Detta avser personer som du har den starkaste känslomässiga kontakten med och inte om kärlek till det motsatta könet. Något bra kommer säkert att hända dig, tack vare din mamma, pappa, mormor eller kanske en gammal vän.
 • Menstruationen, som började på eftermiddagen, visar god tur för tiden för den framtida cykeln. Lyckan kommer att hemsöka dig i allt, du måste bara hålla ögonen på det goda som händer dig och gå för att möta ditt öde och fånga lyckan i svansen.

Från och med på kvällen eller, ännu värre, på natten, menstruationen inte fungerar bra. Det mest exakta ordet för vad som kan förutsägas i detta fall är ordet "besvikelse". Det är inte för inget som folk säger att på natten börjar menstruationen hos kvinnor ensamma och oälskade.

Artiklar Om Missbruk Cykeln

Varför går rosa urladdning hos kvinnor: naturliga orsaker och patologi

Arten av vaginal urladdning beror på många faktorer: tillståndet i organen i det reproduktiva systemet, förhållandet mellan könshormoner, förekomsten av endokrina patologier....

Upphört att skada, bröstet gör inte ont innan menstruation (menstruation), orsaker till vad man ska göra?

Upphör av bröstsmärta före menstruationMenstruation (menstruation), särskilt menstruationscykelnMenstruation eller menstruation är en integrerad del av den kvinnliga kroppens funktion....

När man ska göra ett graviditetstest efter befruktningen

Efter hur många dagar kan du göra ett graviditetstest efter ägglossning, efter menstruation, efter samlag (befruktning), efter en försening och efter eko....