Lite av allt, eller varför packningar behövs?

Klimax

Lite om allt.

Många unga män som ännu inte känner till nöjen i sexlivet är allvarligt intresserade av varför kvinnor och flickor behöver läggning. De förstår inte vad TV-reklam betyder med konstant häll av blå vätskor på dessa märkliga vita saker. Tja, Gud vara med dem - med de unga männen, de kommer att växa upp - de kommer att ta reda på det! Men här är vad man ska göra med flickor vars ålder närmar sig tonåren, vilket innebär att den första menstruationscykeln i deras liv inte är långt borta. När allt kommer omkring, ofta kan deras mödrar helt enkelt inte berätta på ett tillgängligt språk om detta viktiga ögonblick i varje kvinnas liv. Nu ska vi försöka förklara så fint som möjligt för vår kvinnliga publik varför pads behövs.

Vad är menstruation?

Varje flicka som har fyllt 12-14 år upplever sin första menstruation. Detta är ett blodutsläpp från ett oförgiftat ägg som kommer ut genom könsorganen. Detta händer en gång i månaden, varav det andra namnet - varje månad (eller "röda" dagar). Blod flyter ut inom tre eller fem dagar beroende på kvinnlig kropp.

Hur man hanterar dessa sekret?

Om du inte skapar en slags "partition" mellan slidan och underkläderna, har flickan en chans att bli smutsig själv, liksom att "ärva" var hon än sitter. Det är därför packningar behövs! Innan mänskligheten uppfann dem, använde kvinnor olika gasväv och trasor och satte dem i underkläderna under menstruationscykeln.

Vad är de dagliga kuddarna för??

Förutom de vanliga "menstruationsdynorna" finns det så kallade "dagligen". Det är intressant att många kvinnor fortfarande inte helt förstår varför de behövs..

 1. Tja, för det första talar det om en kvinnas intima hygien. Konstant renlighet och bevarande av fräscha underkläder på dagar utan menstruation är nyckeln till varje dams hälsa! "Daily" är utformat för att absorbera slemhinnor som ofta färgar linne.
 2. För det andra är det inte bara konstant komfort utan också en realtidssparare för daglig tvätt!
 3. Och slutligen är detta ett underbart säkerhetsnät vid plötsligt blodflöde, eftersom dagliga trosskydd är en idealisk nyckelfärdig lösning för de första och sista dagarna av menstruationen!

Idag är kvinnors intresse för trosskydd för daglig användning "på samma hylla" med det obligatoriska behovet av att använda schampon och duschgeler! Men som de säger, alla har sin egen sanning, och att använda dem eller inte är upp till dig!

Sammanfattningsvis överväger vi en annan känslig fråga: varför är kvinnor i behov av trosskydd? Intressant nog kan debatten om denna banala situation fortfarande inte lugna sig. Många hävdar att detta inte är nödvändigt alls, eftersom menstruation hos äldre kvinnor inte gör det. Men låt mig hålla med om detta. Enligt min mening har det länge varit känt under lång tid att kvinnor i denna ålder har en störning i slemhinnorna i könsorganen. På grund av detta kan klåda eller ofrivillig urinering uppstå. Det är här de dagliga kuddarna hjälper till.!

Urologiska kuddar för kvinnor: vad är det, vad är de för och hur man väljer

Problem med urinering, med all läckerhet, är mycket utbredda. De är orsaken till många negativa sensationer (både fysiska och psykologiska), berövar komfort och frid och hindrar upprätthållandet av ett fullt liv. Inkontinens plågar ofta kvinnor i alla åldrar.

Statistik säger att i Ryssland måste varje tredje kvinna möta detta fenomen ansikte mot ansikte. Damer är i en speciell riskgrupp, eftersom förlossning, klimakteriet och barnfödda är kända och frekventa orsaker till svaghet i bäckenbotten, upp till de svåraste formerna av urininkontinens..

Det finns ganska många sätt att bekämpa denna sjukdom. Din läkare hjälper dig att fastställa behovet av behandling och välja de mest lämpliga och effektiva genom att undersöka processen för sjukdomens början och undersöka dig. Det finns en universell lösning - urologiska kuddar.

Vad är det?

Urologiska kuddar för kvinnor är sanitetsunderlag som används för urininkontinens. De hjälper till att minimera obehag och många andra besvär. Lämplig för varje kvinna som lider av en liknande störning.

Vad behövs för dem?

Sådana kuddar är nödvändiga för att stoppa den oundvikligen orsakade av inkontinensnedgång i livskvalitet och nöje från det.

Det kan tyckas att alla representanter för ett brett utbud av produkter för personlig vård kommer att vara användbara, men det är inte så. Tänk på funktionerna hos urologiska och sanitära kuddar, bestäm deras skillnader.

Skillnader mellan urologiska och sanitära kuddar

Den konventionella visdomen att dessa hygienprodukter praktiskt taget inte har några skillnader, och kan användas med lika effektivitet i alla situationer - detta är inget annat än en illusion. Packningen kan kännetecknas av ett antal egenskaper:

 • Material.
 • Packningens form.
 • Tjocklek.
 • Möjlig volym och absorptionshastighet.
 • Ersättningsfrekvens.

Skillnader i egenskaper och bestämmer det optimala utrymmet för en viss hygienprodukt. Tänk mer på dessa egenskaper..

fördelar

Urologiska kuddar, enligt deras syfte, kan pålitligt absorbera betydande mängder vätska på kort tid, vilket inte kan sägas om andra typer av kuddar, vars uppgift är att absorbera utsöndringar av en helt annan natur i mycket mindre mängder.

Dessutom överrasker urologiska kuddar med sin osynlighet: de kännas nästan inte när de bärs. Dessutom använder deras produktion specialmaterial som håller lukt och vätska väl.

Absorption och komfort

Till att börja med, ett litet tips: packningens tjocklek betyder inte höga absorptionshastigheter.

Urologiska kuddar bör berömmas för den form som följer kroppens konturer och utesluter läckage. I medicin skiljer man fyra steg av inkontinens, beroende på mängden urin som går förlorad per dag (från 50 ml i de inledande stadierna, till 500 ml i svår inkontinens).

Som ett resultat är de tillverkade packningarna också uppdelade i fyra typer. Du kan alltid plocka upp packningar som är effektiva i ditt fall, tillsammans med förtroende för skydd mot alla slags problem orsakade av inkontinens. Utflödet av nervspänningar spelar en viktig roll i läkningsprocessen..

Tillverkare av urologiska kuddar ägnar särskild uppmärksamhet åt att minimera skadan på deras produkter på huden. Alla produkter är täckta med känsligt tyg som skyddar din hud mot irritation och blöjautslag..

Allmänna rekommendationer

Oavsett hur avancerade och säkra kuddarna är, kommer självövervakning att krävas av patienten för deras effektiva användning. Först och främst är det viktigt att noggrant välja produkten med hänsyn till alla kroppens funktioner. Ju mer optimalt som packningen väljs, desto mindre ansträngning krävs av ytterligare åtgärder.

Urologiska kuddar bör bytas ut i rätt tid för att undvika deformation, uppkomsten av obehaglig lukt och hudirritation. Sådana produkter förändras mindre ofta än konventionella packningar, som längre användning impliceras dem initialt.

Vilka packningar du ska välja?

Sortimentet av marknaden för urologiska kuddar är ganska stort. Tre varumärken skiljer sig från resten, och var och en av linjerna har sina egna egenskaper. Låt oss tänka mer på dem..

Molimed

Segmentets mest flexibla representant: erbjuder mer än tio olika packningar med olika egenskaper. Kännetecknet för PAUL HARTMANN-produkter är produkternas tjocklek. Alla representanter för linjen är tunnare än liknande, ofta överträffar också konkurrenter med absorptionsintensiteten.

Det finns en antibakteriell effekt och antalet etablerade allergiska reaktioner är betydligt mindre än hos andra tillverkare. Bland produkterna finns också kunskap: speciella absorberande trosor ”MM byxor”.

Helt trovärdigt och fängslande med önskan att hjälpa så många människor som lider av inkontinens som möjligt, även i undantagsfall.

Seni Lady-märket av urologiska kuddar är känt för sin pålitliga fästning till underkläder och generell användarvänlighet. Populärt bland kvinnor som behöver dessa produkter under förlossningen, som dock efter förlossningen.

Företaget fokuserar på mild till måttlig inkontinens och erbjuder 7 olika former och storlekar på sina produkter. Dessutom erkänns den tillverkarens anatomiska form ofta som exempel..

Ett välkänt varumärke kommer från Sverige. Det är en ganska stor efterfrågan, särskilt för milda och droppande former av urininkontinens. Bristen på anmärkningsvärda funktioner kompenseras av kvalitet. Produkterna uppfyller alla moderna krav och trender i kampen mot urininkontinens.

Sammanfattningsvis är det värt att ge de viktigaste tipsen. Även om du har lidit en sådan deprimerande sjukdom som urininkontinens, kan du inte ge efter för de destruktiva tankar och känslor som det väcker. Läkemedelsmarknaden finns i urologiska kuddar av alla slag och former. Det är bara nödvändigt att lägga till deras snabba och tankeväckande tillämpning, detta kommer att hålla kontrollen över dess skadliga konsekvenser och till och med reducera dem till noll.

Vad är packningarna för??

Ingen kan veta svaren på alla frågor. Kom ihåg dig själv hur du surfar på Internet när du behöver veta något. Så frågan om varför packningar behövs behöver en detaljerad och tillgänglig förklaring. När allt kommer omkring kan flickor som närmar sig tonåren fråga om detta när mamma inte kunde förklara ett så känsligt ögonblick för dem. Unga män kan vara intresserade av detta, för att inte hamna i en dum position från okunnighet och titta på ett stort antal reklam med packningar. I slutändan har ofta vuxna kvinnor ingen aning om hur de ska svara på sina barn, varför kuddar behövs.

Varför kvinnor behöver kuddar?

Först av allt måste du veta att endast kvinnor behöver kuddar. Och varför kvinnor behöver kuddar, kommer vi att ta reda på det nu. Följande typer av honkuddar skiljer sig:

 • menstruationsdynor
 • dagliga kuddar

Som regel, när en flicka når puberteten (12-14 år), har hon menstruation (menstruation) varje månad, det vill säga fläckar från slidan. Detta är en helt naturlig process, vilket innebär att flickan är mogen för befruktning och kan bli gravid om hon inte skyddar sig själv under sex. Blödningen varar vanligtvis från 3 till 5 dagar och upprepas normalt varje månad. Det är därför tjejer behöver kuddar - så att menstruationen inte bryter mot den vanliga livsstilen och inte fläckar kläder. För detta är det naturligtvis fortfarande nödvändigt att lära sig att korrekt ha på sig proppar, eftersom det ofta är svårt även för första gången att göra något elementärt!

Dessutom skapar urladdning under menstruationen fruktbar jord för bildning av bakterier i den intima zonen hos kvinnor, och kuddar är ett nödvändigt hygienmedel, som bör bytas från tid till annan för att upprätthålla renheten. Packningar behövs för flickor under hela menstruationstiden.

Tilldela fortfarande dagliga kuddar som kvinnor behöver för att upprätthålla renheten och färskheten i underkläder. Dagliga trosskydd behövs för att absorbera slemhinnor som kan fläcka din tvätt..

Vad jag ska svara på barnet?

När en baby ser en reklam för kvinnors trosskydd på TV är det inte förvånande att han kommer att vara intresserad av varför trosskydd behövs för kvinnor. Så att barnet inte klistrar in lägenheten i din dagliga rutin och tänker att det här är klistermärken bör du säga sanningen, men utan onödiga detaljer.

Barn kan förklaras att trosskydd är blöjor för vuxna kvinnor. Mamma behöver dem en gång i månaden för att ta upp blod, vilket innebär att mamman är frisk och fortfarande kan föda barn. Det är bättre att ge sann information, annars kommer barnet fortfarande att hitta svaret på andra platser, och det är inte känt vilken information han kommer att få.

DAGLIGA PACKNINGAR: VAD DET ÄR, VARFÖR OCH HUR DU ANVÄNDER DEM

Dagligen: nytta eller skada?

Vissa gynekologer rekommenderar inte kvinnor att använda dagligen på grund av att de kan skapa en växthuseffekt. Men detta är inte alltid korrekt. Vissa packningar har faktiskt ett lager som förhindrar läckage, förhindrar dagligt läckage och förhindrar optimalt luftutbyte. Lösningen på detta problem är att välja produkter utan ett sådant lager, till exempel Carefree®. Tack vare den regelbundna (var tredje timme) byte av packning under dagen kan du upprätthålla optimal hygien och bibehålla en känsla av torrhet och komfort. I vilket fall som helst är det bättre att ta upp det dagliga intaget, som kan bytas, än linne, som kommer att behöva gå hela dagen.

Vilka dagliga kuddar fungerar bäst för mig?

Liksom med menstruationsunderlag varierar dagliga dieter i tjocklek och storlek beroende på dina behov..

Dagliga kuddar kan delas in i tre storlekar.

 • Ultratunna är idealiska för liten daglig urladdning. De är så tunna och flexibla att du knappast kommer att känna dem! De skyddar fläckar från fläckar och hjälper dig att hålla dig fräsch hela dagen..
 • Konventionella dagskuddar kan vanligtvis absorbera mer fukt än ultratunna. De bör användas under perioder med mer riklig daglig urladdning, till exempel under ägglossning.
 • Stor dagligen är längre, bredare och absorberar ännu mer än vanligt. De är bra att använda i början eller slutet av din menstruationscykel, med lite inkontinens, eller bara för extra komfort och skydd..

En bra lösning för flickor med känslig hud är dagligen med aloe- eller bomullsextrakt. För kvinnor som behöver daglig flexibilitet finns det specialkuddar som passar perfekt till alla typer av underkläder - från vanliga trosor till ringar. Oavsett vilken typ du väljer, kom ihåg att hygienprodukter bör förändras under hela dagen. Förvara några bitar i din handväska, för detta finns det dagligen i enskilda kuvert.

Hur man använder packningar

Allt är väldigt enkelt. Börja alltid med händerna. De måste tvättas ordentligt. Ta bort den klibbiga remsan och lim varje dag till botten av trosorna i mitten.

Urologiska kuddar för kvinnor: syfte, val, användning

Urininkontinens (inkontinens) är ett patologiskt tillstånd som kan uppstå hos kvinnor och män, oavsett ålder. Orsakerna till symptomet är ganska olika, från stressfaktorer till allvarliga urogenitala sjukdomar. Hos kvinnor, vanligt i ålderdom. Men det händer under graviditeten eller efter förlossningen.

Sjukdomen har olika svårighetsgrader. Som regel kan inkontinens behandlas, men gör dig redo att hantera obehag och andra problem innan full återhämtning..

Störningen kännetecknas av okontrollerad utsöndring. Samtidigt lider kvinnor av denna sjukdom mycket oftare än män, på grund av de anatomiska skillnaderna i könsorganet. Enligt statistik är kvinnor i åldrarna 40 till 60 år mottagliga för sjukdomen, men det betyder inte att utanför denna period kommer inkontinensen inte att påverka dig. Det finns effektiva metoder för att behandla patologi. Urologiska kuddar hjälper till att lösa problemet med inkontinens.

Vad är urologiska kuddar?

Vad är kuddar, vad är de och hur man använder dem, vet varje kvinna. Varje dag används hygienprodukter, under reglering och lochia används redan mer intensiva absorptionsdynor. Men med inkontinens, urologisk.

Innan du väljer urologiska kuddar för kvinnor måste du ta hänsyn till följande:

 • dimensionella parametrar;
 • materiell grund;
 • volymer;
 • vätskeupptagningshastighet;
 • tid för användning av en produkt.

Den ytterligare komforten med dess användning beror på hur försiktig du är när du väljer en hygienprodukt..

Varför inkontinens behöver speciella kuddar förklaras av urladdningens art. Daglig urladdning är vanligtvis mild, har en mer viskös konsistens. Under menstruationen ökar intensiteten, men här kan en kvinna kontrollera processen med varje resa på toaletten. Men hur är det med inkontinens, som är svår att kontrollera? Svaret låter enkelt: vi använder speciella medel för urologiska ändamål. Dessa inkluderar kuddar, urologiska engångsbyxor och återanvändbara trosor för kvinnor, blöjor och blöjor för vuxna.

Urologiska trosskydd - vad är skillnaden?

När det gäller funktion är dessa hygienprodukter väldigt lika, men den största skillnaden är i form av den färdiga produkten.

 1. Urologiska kuddar för kvinnor har olika absorptionsförmåga och varierar i design (för olika situationer). Padens form följer vanligtvis kroppens form, och absorptionsgraden påverkar produktens storlek. Detta är en flerskiktsprodukt med funktionerna neutraliserande lukt, snabb absorption och absorption av sekret. Alla har ett antibakteriellt lager. Packningarna längs kanten har en skyddande kant (mot läckage), en självhäftande bas för bättre fixering med linne. De tillverkar produkter av speciella dermatologiskt säkra material. Används huvudsakligen vid självkontroll, mild till måttlig inkontinens.
 2. Urologiska trosor för engångsbruk och återanvändbara kvinnor är i själva verket en ersättning för underkläder, men med speciella absorberande egenskaper. Hygienprodukten väljs efter storlek. Det används oftare av människor som leder en aktiv livsstil. Engångsbruk - kasserat, återanvändbart - antyder möjligheten att tvätta. Rekommenderas för måttlig till svår inkontinens.

Hur man väljer urologiska kvinnliga kuddar?

Även om urologiska hygienprodukter liknar konventionella kuddar för menstruation, är produkten väsentligt olika i sina egenskaper. Detta är faktiskt deras syfte - att hantera urininkontinens. Därför, om du blir övertagen av detta känsliga problem, använd specialiserade produkter. På grund av den höga funktionaliteten kommer du inte att känna obehag och problemet kommer att lösas mycket effektivt.

Så den första regeln är att endast använda urologiska kuddar eller trosor vid urininkontinens.

Den andra - välj kvaliteten på absorptionen. Här bör du ta hänsyn till graden av intensitet av okontrollerad urladdning per dag:

 • dropp - upp till 50 ml;
 • lätt - 500-100 ml;
 • medelvärde - 100-200 ml;
 • tung - 500 ml och mer.

Och packningens volym (tjocklek, storlek) är inte alla indikatorer på absorptionskvaliteten. Absorptionsförmågan hos specialskiktet är mycket viktigt. Observera att även de bästa kuddarna för menstruation inte har sådana egenskaper, och med urologiska störningar kommer att vara ineffektiva.

Om du är orolig för att en alltför tjock packning på något sätt kommer att synas under kläderna, ska du inte göra det. Ett specialiserat verktyg med även stora volymer följer kroppens konturer perfekt, är väl fixerat och har ytterligare skyddsnivåer. Ett bestämt plus är det absorberande skiktet.

Den tredje egenskapen som du bör vara uppmärksam på när du väljer urologiska medel är graden av luktneutralisering. Urologisk hantera denna uppgift mycket bra, oavsett form och storlek.

Fjärde - dermatologiskt skydd. Alla urologiska hygienprodukter har ett andningsskikt som inte innehåller allergener. Men för att verkligen undvika dermatologiska problem (blöjautslag, irritation), när du väljer ett botemedel, vägledas av alla egenskaper. Som praxis visar beror komforten med att använda vissa urologiska kuddar (trosor) enbart på det känsliga problemets art.

På exemplet med urologiska kuddar försöker Molymed (MoliMed) förstå förfarandet för att välja ett botemedel. Så under varumärket produceras 11 typer av urologiska kuddar med olika tjocklek och absorptionsgrad samt urologiska underbyxor. Det bör genast noteras att kvinnor och mäns kuddar är olika, vilket innebär att vi letar efter ett sådant märke på förpackningen. Absorptionsamplituden från dem: från 80 (Premium Ultra Micro) till 844 ml (Classic Maxi). Enligt kundrecensioner kommer kuddar med maximal absorption att vara användbara efter förlossningen, och det minsta kan användas under menstruationen (även om detta inte är deras huvudsakliga syfte).

Molymed visade sig vara utmärkta urologiska kuddar. Denna produkt har en unik treskiktsabsorberande dyna: ett patenterat toppskiktmaterial baserat på värmebehandlad virvlande cellulosa; gelande superabsorbent inuti. De har en antibakteriell egenskap som snabbt absorberar fukt och omvandlar den till en gel. Följ kroppens konturer, ordentligt fästade på linne.

Andra populära märken som producerar denna typ av produkt:

 • SeniLady: 7-siffrigt mätt till måttligt storleksdiagram;
 • TENA: 8 absorptionsnivåer.

Packningar är mest praktiska att använda när du själv kan kontrollera utbytet av en hygienprodukt. Samt absorberande trosor. Det finns också sådana former av urologiska medel som blöjor och blöjor. De är mer lämpade för personer som inte kan ordentligt ta hand om sig själva, under sömn och sängliggande.

Användning av urologiska honkuddar

Hur man använder kuddar vet varje kvinna. Med urologiskt gör vi i princip exakt samma sak: fixera linne och byta vid behov. Det rekommenderas att byta packning ungefär var 4: e timme (plus / minus). Samtidigt är det inte nödvändigt att utföra vattenprocedurer. Begagnad specialutrustning kastas på samma sätt som vanliga (vissa tillverkare har levererat enskilda sopor).

Engångsprodukter är inte avsedda att återanvändas, de får inte tvättas. Det rätta valet av underkläder (inga strängar!) Förblir viktigt, och om du använder kuddar för maximal absorption måste du bära nättrosor.

När den är ihop, kommer produkten att passa perfekt i din kosmetiska väska. Ej avsedd för användning vid simning i havet eller i poolen. Andra medel används för detta..

Och den sista. Detta är inte ett botemedel mot inkontinens utan bara en personlig hygienprodukt som ger bekvämlighet och komfort. Så behandla inkontinens måste fortfarande. Och ju tidigare du börjar, desto tidigare kommer du att bli av med behovet av att bära urologiska kuddar.

Syftet med användning av kuddar hos kvinnor

Den kvinnliga kroppen är unik. Under hela sitt liv åtföljs flickan av naturliga sekret, inklusive blodiga. Varför behövs kuddar inte bara kända för flickor som ännu inte har börjat tonårsmognad och inte haft menarche. Mamma berättar dotter om förekomsten av personliga hygienprodukter när de började växa upp.

Med tillkomsten av den första menstruationen börjar flickor använda kuddar

Vid den första menstruationen bör en tonåring vara medveten om tillgängligheten av läkemedel för läckage. De används inte bara för menstruation utan också på vanliga dagar, där dagligen används. När de används korrekt orsakar personliga vårdprodukter inte obehag.

Vad är skillnaderna mellan dagliga och sanitära kuddar

Packningar är indelade i dagliga och hygieniska. Urologiska produkter och postpartumhygien implementeras också. Egenskaper för arter som hjälper till att hitta skillnader presenteras i tabellen.

DagligenAnvänds dagligen. De har en fin struktur. De används för att skydda underkläder från naturliga sekret..
De används under den intermenstruella perioden. De har en låg absorptionströskel. Varje paket innehåller 20-40 produkter. De har en annan form. Det finns till exempel arter utformade för ringar.
HygieniskDen mest populära typen. De används under menstruationsflödet och har en ökad absorptionsnivå. Det finns vingar för enkel montering.
Paketet innehåller högst 10 packningar. Under menstruationsperioden (4-7 dagar) räcker det med 1-2 förpackningar.
De har olika fyllningar för absorption. Välj ett verktyg baserat på volymen på tilldelningar och personliga preferenser.
UrologiskKonstruerad för användning av kvinnor med gynekologiska sjukdomar. Viktigt för urininkontinens. Isolering inträffar när du skrattar, hostar eller i passivt tillstånd.
postpartumAnvänds efter leverans. De syftar till att ta upp naturliga sekret - Lochia. Köpt på apoteket..

När du köper kuddar måste du ta hänsyn till dina behov, till exempel är varje dag inte lämplig för skydd mot läckage vid menstruationstillfället.

Varför behöver du dagligen

Dagligt bruk är inte alla kvinnor. Vissa läkare är skeptiska till sådant skydd. Ansökan sker efter eget gottfinnande. Under menstruationscykeln åtföljs en kvinna av viss urladdning. Under menstruationen är de knappa och ofta genomskinliga eller vitaktiga.

Många använder speciella dagliga kuddar

Du kan använda dagligen, men det finns inget speciellt behov av detta. Det är obligatoriskt att använda ett sådant verktyg när det är nödvändigt att bestämma urladdningsfärgen, och färgen på underkläderna tillåter inte detta.

Vissa läkare tror att det inte går tillräckligt med luft varje dag. Sannolikheten för en allergisk reaktion ökar. En speciell växthuseffekt skapas som bara påskyndar reproduktionen av patogena mikroorganismer..

Använd kuddar dagligen eller inte - kvinnan bestämmer. Gynekologernas åsikt om denna fråga delas.

Varför använda hembakade packningar

Ibland föredrar kvinnor metoder för att tillverka packningar för framtida användning. Det är enkelt att skapa en sådan hygienartikel.

Kvinnor skiljer följande syften med att använda hemkuddar:

 • minimala finansiella kostnader;
 • användningen av endast naturliga material;
 • ingen risk för allergier;
 • återanvändbar.
Packningen kan också tillverkas av bomull

Hushållens hygienprodukter föredras av ekonomiska kvinnor eller flickor med intolerans mot fabrikspackningar. Det rättvisare könet eliminerar risken för en allergisk reaktion.

I detta fall måste du spendera bara en gång. Hemtätningar återanvänds.

Vad är packningar gjorda av?

Ofta används ett speciellt gelningsmedel vid tillverkning av en produkt i produktion och inte hemma. Vätskan absorberas aktivt och förvandlas till en slags gelmassa.

Packningens sammansättning kan vara annorlunda. Icke-vävt men andningsbart material används. Perforerad film används. Det finns ett annat alternativ. Ett absorberande cellulosaskikt kan vara närvarande. Tunna kuddar består av superabsorbent.

Kompositionen kan skilja sig inte bara från typen av packning utan också från tillverkaren. Dessutom kan verktyget ha ett smakämne, till exempel lukten av kamomill.

Det inre skiktet, absorberande vätska, förvandlas till en gel

Hur man förklarar för barnet om behovet av kuddar

Barn som ofta hittar packningar hemma tar dem för ett slags klistermärken som de kan använda i sina spel. Du kan dölja en produkt avsedd för personlig hygien eller prata om dess syfte.

Läkare rekommenderar att du berättar för barnen om syftet med kuddarna, men går inte in i detaljer. Du kan rita en analogi med babyblöjor.

Det verkliga syftet med kuddarna bör vara känt för flickor i åldern 8-10 år. Redan under denna period kan de första tecknen på puberteten dyka upp. Snart kommer det att finnas perioder. En tonåring måste vara beredd på sitt nya tillstånd..

Vilka är fördelar och nackdelar

Trosskydd tillåter kvinnor att inte överge sina planer under menstruationen. Flickan kan fortsätta att leda en aktiv livsstil. Även med en liten tjocklek är risken för läckage utesluten. Vätska absorberas direkt.

Du lär dig allt om kvinnors kuddar genom att titta på den här videon:

Verktyget gör det möjligt att bibehålla renhet för underkläder. Med rätt ersättning finns det alltid en känsla av fräschhet och snygghet. Att byta packning är enkelt.

De flesta packningar förpackas individuellt. Du behöver inte ta med dig hela paketet. Det räcker med att ta önskat belopp. De ledande tillverkarna inom tillverkningen använder alltid bara högkvalitativa och säkra material.

 • bakterier ackumuleras snabbt på ytan, så att tidiga ersättningar kan leda till olika gynekologiska sjukdomar;
 • långvarig användning av dagliga rutiner leder till en förändring av den naturliga mikrofloraen;
 • det finns en sannolikhet för en allergisk reaktion.

Endast korrekt användning hjälper till att eliminera eventuella brister..

Hur man använder

Byt packningar, oavsett typ, bör vara var tredje timme. Vid långvarig användning multiplicerar bakterier. Klåda och obehag visas. Sannolikheten för gynekologiska sjukdomar ökar.

Byt packningarna regelbundet för att undvika hälsoproblem

Ge företräde till medel från pålitliga tillverkare. De bör bestå av naturliga och säkra material. Varje produkt ska vara i sin egen förpackning. Med en tendens till allergiska reaktioner är det bättre att föredra alternativ utan aromatisering..

Det är bättre att undvika användning av flerfärgade produkter. Kompositionen innehåller en överdriven mängd kemiska tillsatser som kan påverka kvinnors hälsa negativt.

Kudden är limmad på underkläder. Efter användning packas den in i enskilda förpackningar från en ny packning och stängs med en speciell limremsa som du ser på ytan på förpackningsmaterialet.

TOPP 15 bästa damkuddar

Praktiska sanitära kuddar är tillbehör utan vilka damer inte kan föreställa sig sitt liv. Den här artikeln innehåller praktiska rekommendationer om hur man väljer damkuddar för olika ändamål. När du har bekantat dig med betyg (TOP-15) av de bästa produkterna från kända företag kommer du att lära dig fördelarna och nackdelarna med dessa produkter, vilket hjälper dig att göra rätt val utan att gå vilse bland de många erbjudandena.

Hur man väljer damkuddar

Så vad ska man beakta innan du köper ett paket med hygienprodukter? Vad man ska köpa - produkter från ett välkänt varumärke eller något som mer erfarna vänner rekommenderar? Vi kommer att försöka ta itu med detta.

Förpackning

Detta ögonblick är ett av de viktigaste. Det är önskvärt att var och en av packningarna har ett individuellt paket. I detta fall kommer den inte att ha kontakt med miljön tills den används. Det är bekvämt: ett litet kuvert passar i din handväska och du kan inte vara rädd för ytkontaminering.

Doft

Ett av syftena med sanitetsservetter, oavsett typ, är neutralisering av obehagliga luktar. Huruvida du köper parfymerade produkter är upp till dig. Många kvinnor gillar en doft om den inte är för stark och påträngande. Andra föredrar parfymfria produkter. I detta fall uppnås neutralisering av lukt på grund av det mellersta skiktet som omvandlar vätskan till gel. Produkten bör inte ha lukten av papper, kemikalier eller plast.

Man måste vara försiktig när man köper produkter med balsamer och växtextrakt. Naturligtvis har de en terapeutisk effekt, men du bör inte glömma bort den möjliga individuella intoleransen.

Grad av skydd

Det exakta valet beror på hur riklig urladdning. Du kan navigera efter antalet droppar som dras på paketet:

 • 3 - knappa urladdning;
 • 4 - normalt. Produkter märkta med 3 och 4 droppar används av ungdomar och vuxna kvinnor under de första dagarna av menstruationen;
 • 5 - rikligt;
 • 6-7 - stora föremål för nattbruk.

Graden av skydd ökas på grund av närvaron av ytterligare funktioner:

 • vingar. Hjälp med att fixera dynan på tvätten och minimera risken för läckage.
 • Kardborreband. En annan fixeringsmetod. Ofta används i urologiska och postpartum modeller. Det är nödvändigt att uppmärksamma limens kemiska sammansättning. Det är önskvärt att limskiktet är naturligt, stärkelsebaserat;
 • anatomisk konfiguration. Packningar som följer kroppens konturer passar inte bara bra utan är osynliga från sidan;
 • sidor. Ytterligare skydd i form av små höjder i produktens kanter. De förhindrar läckage när packningen redan är våt.

Tillverkningsmaterial

En av de viktigaste punkterna är materialen från vilket toppskiktet är tillverkat och följaktligen dess egenskaper. Det finns hygienprodukter med en mjuk och mesh övre del. Vilket alternativ som är bättre är en fråga om personlig preferens. "Mesh" absorberar bättre urladdning och produkter med en mjuk yta - valet av kvinnor som är benägna att allergier.

En annan punkt är materialens andningsförmåga. För att säkerställa komfort i det intima området måste du köpa produkter från ånggenomsläppliga material. I detta fall säkerställs komforten..

När du väljer "dagligen" måste du vara uppmärksam på att materialen är övervägande naturliga och ofarliga. Samtidigt garanteras inte bara komfort under dagen utan också gott hudskick.

De viktigaste typerna av kvinnors kuddar

Det finns sådana sorter av feminina hygienprodukter:

 • klassiska modeller med olika tjocklekar, som används för att ta upp blod under menstruationen. Det finns tjocka (1-2 cm) och tunna (upp till 1 cm) produkter;
 • urologisk. Används för urininkontinens i olika grader, liksom efter förlossning, med en tillfällig försvagning av tonen i urinblåsan;
 • medicinsk. Ytan är mättad med extrakt av medicinska växter. Denna produkt används i gynekologisk praxis (inte som en oberoende behandling, utan som ett adjuvans);
 • anjoniska. Dessa hygienprodukter under drift producerar joner med en negativ laddning som är skadliga för den patogena mikrofloran;
 • dagligen. De används varje dag (utom de som är kritiska för att skydda kläder från biologiska vätskor. Du kan använda dem under de sista dagarna av din period så att urladdningen (inte så intensiv som under de första dagarna) inte fläckar dina kläder. De är små, tunna och helt osynliga;
 • testkuddar - produkter som använts under prenatalperioden för att snabbt upptäcka flödet för fostervatten. I detta fall ändrar indikatorn färg till blått;
 • postpartum. Bekväm för användning på sjukhuset. Produkter med antibakteriell effekt används efter gynekologiska operationer.

Bästa dagliga sanitetsunderlägg

Libresse DailyFresh Normal Plus

Väl absorberande hygienprodukter som är lämpliga att använda med klassisk linne. Grunden för packningen är ett material som är väl permeabelt för luft, med impregnering baserat på mjölksyra, vilket gör att du kan bibehålla den bästa pH-balansen i det intima området. Packningen följer kroppens konturer, så en bekväm känsla under dagen - alltid.

 • tillgängligheten av individuella förpackningar;
 • mjuk, välabsorberande yta;
 • anatomisk konfiguration;
 • pålitlig fästning;
 • vacker ljus design.

Minus: högt pris.

Bekymrat bomullsextrakt färskt

Smaksatt "dagligen" för att upprätthålla färskhet under hela dagen, med bomullsextrakt. När det gäller mjukhet och andningsförmåga kan dessa produkter jämföras med naturlig bomull. Produkter har klarat dermatologiska tester. Ytan absorberar snabbt fukt och ger komfort under hela dagen. Den anatomiska formen gör kuddarna nästan omöjliga.

 • trevlig doft;
 • komfort under dagen;
 • tillförlitlig fixering;
 • utmärkt absorptionsförmåga.

Bland minusen noterar damer bristen på flexibilitet hos produkter.

Alltid vardagliga vanliga singlar

Dagliga kuddar (var och en i ett enskilt kuvert) - för bekvämlighet och komfort för varje dag. Hygienprodukter är subtila och omöjliga (endast 2 mm). Materialets speciella struktur ger komfort under hela dagen. Produktfunktioner:

 • individuell hygienisk förpackning;
 • tillförlitlig luktneutralisering;
 • andningsbart material;
 • hypoallergen sammansättning. Produkten har testats av hudläkare.
 • luktbrist;
 • utmärkt fixering;
 • absolut komfort. Materialet orsakar inte irritation.
 • nästan perfekt absorption.

Minus: underlaget rynkar ibland.

Kotex normalt dagligen

Kotex Normal - bekväma dagliga kuddar med en andningsyta och en mjuk, välabsorberande struktur. Var och en av de dagliga rutinerna är individuellt lindade och med sin kompakta storlek kan du ha en hygienprodukt i din handväska. Tillverkat av naturligt allergivänligt material.

 • fast form. Skikten separeras inte på grund av prägling runt kanterna;
 • det översta lagret är mycket mjukt, absorberar och bibehåller fukten bra. En känsla av komfort och fräschhet tillhandahålls;
 • det inre skiktet är gjord av andningsbart material som ger luftutbyte och en känsla av komfort i det intima området.
 • naturlig sammansättning, hypoallergen effekt;
 • mjuk yta;
 • bekväm användning. Packningen är tunn och nästan omöjlig, men samtidigt absorberar den fukt..

Det finns inga uttalade brister. Det enda, produkter från Kotex finns inte alltid till försäljning.

Bästa natt sanitära kuddar

Naturella camomile ultra natt

Nattkuddar gjorda av mjuka, behagliga att beröra materialet. Med hjälp av vingar är de säkert fästa vid tvätten. Det unika med denna modell är att den innehåller en torr lotion som pålitligt skyddar huden i det intima området från irritation. Produktens tjocklek är bara 2 mm. Denna modifiering kännetecknas av ett unikt absorberande system med spår i form av en blomma. Gelbollar absorberar vätska. Ytan förblir helt torr. En trevlig diskret arom av kamomill gör att du kan bibehålla färskhet och inte känna en obehaglig lukt. Varje packning har en individuell förpackning, vilket gör användningen mycket bekväm. Det kan användas både på natten och under dagen.

 • bekvämlighet. Packningar är väl absorberade, ordentligt fästa och samtidigt mycket tunna. Det övre lagret passerar inte fukt tillbaka;
 • bekväm användning. Produkter gnuggar inte alls, absolut omöjliga;
 • trevlig diskret aroma som skapar skydd mot obehaglig lukt;
 • stor storlek, vilket eliminerar risken för oavsiktligt läckage;
 • förmågan att använda med riklig urladdning.

Det finns inga nackdelar. Alla kunder är enhälliga: detta är ett av de bästa “nattliga” alternativen. Att köpa den här modellen innebär att säkra en "babys sömn" på kritiska dagar. Den enda som inte passar det här alternativet är kvinnor som inte gillar lukten av kamomill..

Orofri Ultra Night Plus

I paketet - 10 stycken. Kaffrey's underlag är ultratunt och upprepar kroppens form. Skyddar pålitligt upp till 8 timmar, kan användas även på natten. Den yttre beläggningen är mjuk och flexibel, testad av hudläkare. Produkten skyddar pålitligt mot lukten av sekret.

 • packningen kraschar inte;
 • produkten orsakar inte hudirritation och obehag;
 • mjuk yta;
 • perfekt fukthållning. Packningen läcker inte;
 • bekväm förpackning för 10 kuddar;
 • pålitlig fästning;
 • lågt pris.

Nackdel: produkten är inte lämplig för daglig användning. Detta minus kan emellertid knappast betraktas som kritiskt, eftersom produkterna ursprungligen placeras som nattliga.

Bella perfecta ultra natt


Detta är en budget och samtidigt högkvalitativt alternativ för dem som inte är redo att spendera stora summor på packningar. Samtidigt skyddar produkter från polska tillverkare perfekt under menstruationen. ”Sex droppar” på förpackningen innebär god absorptionsförmåga. Ytan är mesh, trevlig vid beröring, orsakar inte allergier. Huden förblir torr hela tiden. En funktion i denna modifiering är ett speciellt andningsskikt som ger optimal luftutbyte i det intima området. Övningen visar att även med kraftig urladdning är en packning tillräckligt för hela natten.

Produkter kan användas på dagtid. De är tunna, väl fixerade och osynliga även under tätt passande kläder. Av bristerna kallar damer en ganska primitiv design, men för sådana produkter är detta inte det viktigaste. När det gäller prestanda är det verkligen nära dyra skyddsmedel.

Libresse Natural Care Goodnight

Natthygienprodukter med ökad tjocklek (7 mm) och längd (320 mm) med en mjuk, behaglig beröringsyta. Den anatomiska formen bidrar till en bättre anpassning av underlaget till kroppen och minimerar risken för läckage. Insidan innehåller absorbenter som pålitligt absorberar urladdningen, så ytan förblir torr.

 • mjuk yta;
 • bekväm och pålitlig fixering;
 • tillförlitligt skydd;
 • hypoallergen sammansättning.

Nackdel: inte alla gillar tjocka kuddar.

De bästa urologiska kvinnor

Seni lady plus

Hygienprodukter som ger tillförlitligt skydd för mild till måttlig urininkontinens. Modellen är designad specifikt för aktiva kvinnor. Underlag är osynliga och ger hög komfort. Produktfunktioner (de kan också kallas fördelar):

 • anatomisk form. Packningen passar perfekt till kroppen;
 • hög säkerhetsnivå - ingen risk för läckor;
 • 7 dimensionella modifieringar. Du kan välja ett verktyg som är idealiskt anpassat till individuella egenskaper;
 • tillförlitlig fästning på grund av ett brett limband;
 • skydd mot obehaglig lukt på grund av det antibakteriella absorberande skiktet;
 • möjligheten att använda under perioden före och efter förlossningen;
 • "Andningsbart" topplager;
 • brist på latex i kompositionen;
 • speciallager fördelar vätska jämnt.

Nackdelar hittades inte.

Abena Abri-San Premium

En universell modell som kan användas för alla grader av urininkontinens. Produktfunktioner inkluderar:

 • yta med god andningsförmåga. Materialet ger perfekt ventilation, vilket minimerar risken för hudirritation. Samtidigt tillåter inte den lilla storleken på mikroporerna vätska att läcka ut;
 • skydd mot läckor på flera nivåer;
 • anatomisk konfiguration;
 • ett skikt av superabsorbent som omvandlar vätska till gel;
 • Top Dry-teknik för praktiskt taget omedelbar absorption. Huden förblir torr;
 • anatomisk form;
 • extra skydd på grund av höga sidor i vattenavvisande material.

Inga klagomål på den här produkten har identifierats. Det kan användas för äldre kvinnor som har ganska allvarliga urologiska problem.

Hartmann MoliMed Classic maxi

Anatomiska kuddar tillverkade av miljövänligt non-woven material som har genomgått dermatologiska tester. Absorberande dyna ger tillförlitligt skydd mot läckage tack vare HighDry SAP-absorberande komposition. Vätskan förvandlas till en gel och hålls fast inne som en magnet. Stödet är osynligt, fäst vid tvätten med ett brett självhäftande band.

 • trevligt mot det luftgenomsläppliga materialet;
 • möjligheten att använda svår urininkontinens;
 • kan användas efter förlossningen.
 • för stor storlek;
 • högt pris.

TENA Lady Slim Mini

Tack vare den innovativa mikroPROTEX-tekniken erbjuder TENA-produkter tredubbla skydd mot obehaglig lukt och fukt. I storlek är packningen inte större än en analog utformad för kritiska dagar. Denna modell är oumbärlig för mild eller droppinkontinens..

 • exakt upprepning av kroppskonturer;
 • microPROTEX-teknik som ger tillförlitligt skydd och maximal komfort;
 • hypoallergen sammansättning. Produkter klarat dermatologiska tester;
 • mjuk yta;
 • Färskt luktreglerande luktneutraliserande system. Friskhet och självförtroende garanteras;
 • individuell förpackning.

Av minusen noterar kunderna en hög kostnad.

De bästa postpartumskuddarna

Hartmann Samu (steril)

Hartmann Samu sterila kuddar rekommenderas under postpartum och efter kirurgiska gynekologiska ingrepp. Ultrasorptionsskiktet absorberar vätska, och en speciell substans i dess sammansättning hjälper till att neutralisera lukt. Den mjuka ytan irriterar inte huden. Total förpackning 10 packningar.

 • utmärkt absorption;
 • brist på irritation och obehag;
 • inga smakämnen;
 • stora storlekar;
 • användarvänlighet, speciellt med speciella trosor;
 • mjuk "andnings" yta.

Inga brister hittades.

Helen harper mikroflex stor singel

Postpartum sanitära kuddar från tillverkare från Belgien. Den stora storleken, optimal täthet och bekväma sidogummi gör denna modell till en av de ledande inom vårt betyg. För större tillförlitlighet kan den användas med speciella trosor. Materialet är trevligt för kroppen, mjukt och allergivänligt. Torkdukar glider inte och kan absorbera ganska riklig urladdning.

 • enkel användning. Varje produkt finns i sin egen förpackning;
 • tankeväckande konfiguration;
 • helt naturlig sammansättning;
 • hög komfortnivå;
 • tillförlitligt skydd;
 • bekväm montering.

Vad gäller klagomålen gör de helt enkelt inte.

Peligrin Uppsättning av packningar P4

Peligrin-märkesprodukter finns i tre typer: för att skydda mot rikliga och måttliga utsöndringar efter födseln. Företaget tillverkar också sterila kuddar som används efter kirurgiska ingrepp. Dessa produkts egenhet är ett bra absorberande skikt, som snabbt absorberar fukt och eliminerar lukt. Sidogummi skyddar mot läckage. Experter rekommenderar efter kirurgiska gynekologiska ingrepp att använda det sterila alternativet, eftersom de återstående ändringarna, med alla deras fördelar, inte eliminerar risken för infektion. Den största fördelen som nästan alla kvinnor firar är det klibbiga tejpen. Inte alla modeller av postpartum våtservetter har det. Detta gör det ännu mer bekvämt att använda Peligrin-produkter..

 • lågt pris;
 • inga dofter;
 • tillförlitlig vätskeansamling;
 • 3 skyddsgrader;
 • nästan omedelbar absorption.

Inga nackdelar hittades. Det är ingen slump att gynekologer rekommenderar den här modellen. För användning under den tidiga postpartumperioden, ett nästan felfri alternativ.

Det verkar som om det inte är något komplicerat att välja hygienprodukter. Men varje kvinna är unik, därför kan även de bästa produkterna inte passa alla lika. Genom att köpa rätt hygienprodukter väljer du välbefinnande, aktivitet, självförtroende och komfort hela dagen.

Den mest pinsamma dagen i mitt liv eller inte bara för flickor.

Jag tror att de som söker arbete kommer att förstå mig; att hitta ett jobb nu är supermegabära.

Jag, en genomsnittlig statistisk kille som inte rullar byxorna till ägg och inte gör hål på platser där de inte borde vara.

Jag blev inbjuden till två intervjuer, en dag, en skulle hållas klockan 10:30, den andra klockan 15:00. Den första intervjun skulle vara nära en av mina mest oälskade tunnelbanor, för varje gång jag kom dit var jag i en massa roliga situationer och den här gången är inget undantag.

När jag kom till rätt tunnelbanestation, som vanligt, gav det mig för både små och stora, och nästan till och med ut ur munnen... Rätt mittemot tunnelbanan låg ett köpcentrum där det var allt jag behövde, antog jag att släppa min spänning där. Men mina planer förstördes nådelöst av köpcentrets schema. Inte långt borta var precis rätt plats, där jag åkte till en intervju, jag bestämde mig för att sänka spänningen där. När jag kom in i byggnaden kom mina instinkter med mig till rätt institution som heter toaletten. Tack och lov, allt fungerade och ansträngde sig från huvudpunkterna, och jag gick till den roliga intervjun omedelbart, så snart jag kom dit sa de mig att vänta 30 minuter, erbjöd att "gå, koppla av, koppla av ", Jag bestämde mig för att hitta en plats där jag kunde lägga min femte poäng till vila. Centret där företaget var beläget var flera våningar och de flesta golven var dumt stängda och det fanns ingen plats att sitta ner, gå igenom golven 5-6 så här, jag lyckades fortfarande hitta super bekvämt lädersoffa, på vilken jag slog mig ner. Men jag kunde inte slappna av. Den nervösa gav sin egen, visade alla kraften i tankar om de värsta frågorna i intervjun + rummet var fruktansvärt så tappat. Efter att ha satt mig i skinnsoffan med den förflutna tiden, bestämde jag mig för att gå tillbaka till önskat golv. Det är här historien började. Efter att ha kommit in i hissen bestämde jag mig för att titta på mig själv en gång, och vad tror du? Jag märkte att på mina byxor mitt i halvpopparna finns ett så svagt vått band. När jag insåg att nervösa gav mig svett, inte bara i armhålorna och händerna, utan också på den femte punkten, bestämde jag mig för att agera, drog på min jacka lägre, såg ut som om jag inte kunde se den och gick, trodde att den skulle ta en tur, men den var inte där, intervjun var i fel rum där jag satt tyst gömde mig bakom en jacka, och i en annan, där denna jacka måste tas bort och en våt svettfläck på mina byxor visades på min ASS... Plus, jag hade ofta en spets som var bunden som var väldigt obekväm att binda, du vet varför... I slutändan bad jag att skjuta upp mötet till en annan dag med otmazyvatsya att jag inte är bra.

MEN detta är långt ifrån allt! Jag var på väg att ha en annan intervju där jag hade alla chanser att komma in i exakt samma situation och jag bestämde mig för att agera, jag gick igenom olika sätt att lösa detta problem, jag tänkte att jag skulle köpa jeans eller köpa en fin dos lugnande medel, men min hjärna beslutade att agera annorlunda. Jag bestämde mig för att köpa GASKS. Jag gick till samma köpcentrum inte långt borta, som redan arbetade hårt, köpte all skit där och satte packningar där när jag valde dem, mina ögon var runda, de var annorlunda: små och stora, jag hade mycket frågor, men svaret var ett, ASS BIG MEAN OCH GASKETS BIG. Efter köpet gick jag på toaletten och misstänkte inte ens att den här saken var så besvärlig, jag använde aldrig en sådan skit och tänkte inte ens använda den... Packningen var riktigt stor, jag skulle förment sätta den på röven, men det höll inte, då såg jag någon form av "kardborrband" och min hjärna gav ut "RELEASE IT ON THE ASS", även om jag senare insåg att det måste fästas på mina underbyxor. Som ett resultat, ungefär 10 minuters rostning på toaletten och jag gick ut, det känns som om du är i blöjor, och till och med det gör henne till en röv 2 gånger varmare, detta får henne att svettas två gånger mer, i mina tankar fanns det en "hur bär tjejer detta?", Jag gick förbi flickorna och föreställde mig att de alla hade de här jävla packningarna, hur obekvämt det var... I slutändan bestämde jag mig för att kontrollera driften av vattenskölden för röven och beslutade att sitta igen, gick till McDuck, där jag satt upp och gick på toaletten där kontrollerade våtheten i mina byxor, det var torrt där! Men problemet är, min hjärna gav ut, låt oss ändra! Jag gick på toaletten och lyckades den här gången på 5 minuter... och sedan hade jag ett litet problem. Jag var tvungen att kasta den våta servetten någonstans eller inte brinna, i slutändan satte jag det hela i ett tomt pappersark och kastade det i den första papperskorgen. Vid nästa intervju var jag torr. Men problemet är att denna packning lossnade medan jag satt och medan jag gick tillbaka till tunnelbanan runt staden, hade jag en känsla av att jag hade staplat den i mina byxor... Jag bestämde mig också för att bli av med den och kastade den i herrtoaletten, innan jag lade den in i en halv toalettrulle papper.

Så här gick mitt första packningstest.

Som ett resultat misslyckades jag med två intervjuer, köpte ett paket packningar och onödiga saker för att täcka.Jag närmar mig när jag gick med det här mirakel i mina byxor, inuti mig själv nöjde "högt" och kände mig super förnedrad av mig själv. Jag bestämde mig för att jag bara skulle ha på mig jeans eller mycket mörka byxor och dricka ett par lugnande medel, eftersom min kropp, min fiende, en förrädare, övergav sig vid rätt tidpunkt och skämde mig, men min hjärna hanterade denna situation med värdighet.

Jag ville inte heller kränka någon med detta inlägg, så leta inte efter det onda i dessa rader... =]

P.S Jag väntar på dina skämt om dessa dagar hos män eller något annat.

Artiklar Om Missbruk Cykeln

Är det möjligt att bli gravid före menstruationen? Befruktning före menstruation

Befruktning i slutet av cykeln, vad är sannolikheten för att bli gravid före menstruationen?För att förstå om det är möjligt att bli gravid före menstruationen och vad som är sannolikheten för befruktning direkt före menstruationen, är det nödvändigt att förstå hur graviditetsprocessen i den kvinnliga kroppen sker....

Menstruation med slem

Vilka perioder anses vara normalaMenstruation med slem, vad är det, normalt eller inte? Det finns flera indikatorer som du måste vara uppmärksam på. Och det finns inget slem i dem....

Tamponger med Vishnevsky salva i gynekologi, hur man gör och uttrycker det rätt

God tid på dagen! Jag heter Halisat Suleymanova - jag är en fytoterapeut. Vid 28 år botade hon sig av livmodercancer med örter (mer om min upplevelse av läkning och varför jag blev herbalist läs här: Min berättelse)....