Förmögenhetsberättelse enligt menstruationscykeln: värdet av menstruation med antalet och dagar i veckan

Ansvarsfrihet

Under lång tid har människor noggrant tittat på de processer som uppstår i kroppen hos en kvinna som är förknippad med fertil och månatliga cykler. Allt detta fick en speciell, mystisk betydelse. I början av menstruationen var många ritualer, tecken och till och med fortunetelling förknippade.

Moderna flickor övervakar också början av kritiska dagar och tror att när de börjar kan du göra en prognos om händelserna i nästa månad. För en mer exakt förutsägelse används som regel flera varianter av månatlig förmögenhetsförklaring..

Du kan också använda numerologiska förutsägelser när du beräknar tur och otur.

Spådom vid tiden för menstruationens början

Det tros att den allmänna bilden av utvecklingen av händelser under den aktuella månaden beror på vilken tid på dagen kritiska dagar började:

 1. Morgon. Så om början var på morgonen, från 6 till 9 på morgonen, väntar en månad på dig, fylld med glädje och roligt till randen. Du kommer att lyckas, alla problem kommer att lösas av sig själva. Spänning och sorg kommer inte ens att manifestera sig, och det som stör dig tidigare kommer att passera så att du inte ens märker det. Om du hade en anspänd relation med någon nära, kommer de att förbättras under denna gynnsamma period..
 2. Den första halvan av dagen. Om menstruationen började lite senare, från 9 till 12 timmar, är det också en fruktbar period, det finns ingen anledning till ångest och oro. Men det kommer att vara lite långsammare och mer lugnande än i föregående version. Det vill säga att du måste vänta lite på att ett visst företag ska lyckas.
 3. Mitt i en dag. Om början var från 12 till 15 timmar, betyder det att nästa månad kommer att gå tyst. Alla evenemang kommer att äga rum exakt utan vassa droppar, men också utan start. Därför är det inte värt att planera något viktigt i detta ögonblick, saker kommer inte att röra sig från föregående punkt.
 4. Eftermiddag. Om menstruationens början var från 15 till 18 timmar, lovar månaden att vara lugn, om du inte åtar dig något kardinal. I annat fall kan du förvänta dig, men inte större, men problem som hotar att dra vidare under hela efterföljande period.
 5. Kväll. Om menstruationen börjar från 18 till 21 timmar innebär detta problem. En månad kommer att gå ganska hårt, med stora svårigheter. Räkna med hinder och hinder.
 6. Natt. I början av månaden på natten, det vill säga från 21 till 6 på morgonen, bör man inte bara förvänta sig problem utan också vara beredd på vissa förluster. Det kan finnas perioder med växande känslor av ensamhet och sorg, separation från nära och kära. För både nära och utomstående är en bedrägeri möjlig, vilket kommer att avslöjas först i slutet av denna olyckliga period.

Värdet på menstruation med antalet och dagar i veckan från början

Spådom genom menstruation kan dateras till veckodagen:

 1. Måndag. Som man säger: "Måndag är en hård dag." Så hela efterföljande period blir ganska svår. De kommer att bedriva olika problem och bedrägliga handlingar från andra. Lita inte på någon just nu, utom dig själv och de närmaste.
 2. Tisdag. Detta ögonblick lovar lycka till i många frågor, särskilt professionella. På den personliga fronten är allt inte särskilt tydligt, på något sätt osäkert. Om du letar efter andra hälften, bör du inte starta något förhållande nu, eftersom de troligen kommer att sluta i en uppdelning.
 3. Onsdag. Det är inte heller den lyckligaste dagen. Du kommer att möta många hinder för att uppnå dina mål. Var dock inte upprörd. Tack vare denna period kommer härdningskaraktär och erfarenheterna att hjälpa dig betydligt i framtiden.
 4. Torsdag. Nästa månad kommer att passera ganska vagt och säga definitivt vad det kommer att ge mer - positivt eller negativt, är ganska svårt. På många sätt beror detta på kvinnans beslut..
 5. Fredag. Själva dagen är underbar - slutet på arbetsveckan. Och månaden själv lovar att bli mer än framgångsrik. Allt kommer att bli exakt som du vill. Många goda nyheter kommer från alla håll. Denna period kommer bara att glädja dig.
 6. Lördag. Det är också en mycket bra dag att börja din period. Lyckan kommer inte att gå tillbaka ett enda steg från dig. Alla önskningar kommer att gå i uppfyllelse, hinder försvinner från din väg. En nära och kär är nära, och om man inte är i närheten, lovar månaden att varje början av förhållandet kommer att bli bra. Gåvor och alla typer av bekvämligheter kommer att sträckas från alla sidor.
 7. Söndag. Hela månaden väntar dig ett sorglöst roligt liv. Problem kan bara uppstå i förhållanden med en nära och kära, men de löses så snabbt att du inte ens bör tänka på det.

Förutsägelse dagen från början av menstruationscykeln

Utöver tid och dag i veckan läggs vikt vid dagen i den månad då menstruationen började.

I det här fallet kan du använda färdiga tolkningstabeller, samt använda ditt personliga system baserat på numerologiska system eller ditt eget system med "lyckliga" och "olyckliga" nummer.

I regel, när oberoende tolkningar används, betraktas månadens månad i samband med veckodagen och / eller starttiden, medan siffrorna först beaktas och tolkas separat, varefter de läggs till och med tolkningen av det resulterande numret kompletteras förutsägelsen.

När de tolkas enligt tabellerna tros de att de kan komplettera varandra, medan du kan förstå vilka av de förutsagda händelserna som är mer troliga eller betydande, förlita på din egen intuition.

Gissa i början av menstruationen, beroende på deras början:

1Den första dagen i månaden säger att allt kommer att gå bra, alla planer kommer att gå i uppfyllelse. Dina ledarförmåga kommer att manifestera.
2Någon kommer att bry dig för att uppnå vad du vill.
3Den här månaden kommer det att vara nödvändigt att rikta alla krafter in i den professionella livssfären. Även om det av denna anledning kan uppstå en konfliktsituation i det personliga livet.
4Månaden blir svår, speciellt om du klättrar på rampen. I detta fall försvinner problemen inte på länge..
5En trevlig överraskning väntar på dig, som passar din älskade.
6Någon kommer att sprida skvaller om dig, som i slutet av perioden kommer att få en motbevisning.
7En månad garanterar lycka till. Du kan göra allt och nå toppen.
8Du står inför ett test för vilket ödet senare kommer att tacka dig.
9Den här månaden blir helt kär och glädje. Men otäcka saker kommer att tala med dig i ryggen för detta. Var inte upprörd: om någon talar om dig bakom ryggen, är du framför dem.
10En trevlig bekanta väntar på dig, vilket kommer att ge många positiva aspekter.
elvaMånaden ger oenighet, gräl och svartsjuka. Bli inte avskräckt, i slutet kommer allt att gå bra.
12Alla drömmar går i uppfyllelse, lyckan kommer att vara på din sida.
trettonDet kommer att ske många förändringar, som huvudsakligen kommer att förvandlas till en positiv sida.
14Håll dig hemma oftare: snart kommer en person att visas på tröskeln som kommer att ge ditt öde många förändringar som du drömt om.
femtonNågon mycket nära kommer obehagligt att överraska dig.
sextonMun på slottet. Så månaden kommer att gå tyst. Annars kommer det att bli många gräl.
17I kärlek kommer allt att vara underbart. Endast passion och ömhet.
artonOm du är singel och en man plötsligt dyker upp, lita inte på en långsiktig relation.
nittonLivet kommer att virvla dig som en karusell.
tjugoDu kommer att bli lurad. Dessutom från sidan av den inre cirkeln.
21Snart kommer det att bli en vändning i livet som kommer att förändra kursen dramatiskt.
22Kul och glädje väntar på dig.
23Du väntar på händelser som bara kommer att behaga.
24Snart kommer det en ny omgång av livet.
25Du kommer snart att förändra något i ditt liv: kärlek, arbete...
26Glädjen är utanför dörren, du behöver bara öppna dörren för henne.
27Tålamod och bara tålamod. Detta är huvudregeln under denna period..
28Allt kommer att bli bra. Vänta bara.
29:eAllt kommer att gå bra med dig, på alla livsområden bara gynnsamma omständigheter.
trettioKvaliteten och kvantiteten på olika evenemang kommer alltid att glädja dig..
31Månadens slut. Det är nödvändigt att slutföra allt som inleddes tidigare.

Lunar Predictions

Ofta är den feminina principen förknippad exakt med månen, därför är det inte förvånande att från forntida kvinnors cykler var direkt associerade med dess rörelse på himlen.

Men begreppet Månens direkta förhållande till den feminina principen är i grund och botten felaktigt och kommer framför allt från sena religiösa traditioner, där solen personifierade en man, och Månen, som en himmelkropp, inte kan lysa på egen hand, utan endast reflekterar sitt ljus - respektive en kvinna. I själva verket kan månen, liksom solen, nedlåtande en person av alla kön och frågan om magisk koppling till himmelkroppar är ett ganska komplicerat ämne och ligger utanför ramen för "kvinnliga" och "manliga" principer.

Månen påverkar många processer i det jordiska livet och särskilt på varje enskild person. Det är ur denna synvinkel som en viss koppling till kvinnans månadscykel existerar.

Månadsförmögenhet, inriktad på måndagarna, utförs analogt med förutsägelser för dagen i månaden från början av menstruationen: det är lämpligt att använda ditt system, men du kan använda följande tolkningar om de passar dig.

1Nyheter kommer snart till dig
2Du kommer ångra missade möjligheter
3En trevlig överraskning väntar på dig
4Ledsen väntar på dig, eftersom avskildhet från din älskare förväntas snart
5Snart kommer oväntade gäster till dig
6Skvaller och förtal väntar på dig
7Du väntar på en hobby som inte kommer att leda till något allvarligt
8De kommer att försöka förödmjuka dig genom att sprida smutsiga rykten
9Kärleken som du möter kommer att bli ditt öde
10Kärleksförhållanden kommer att ha en gynnsam utveckling
elvaLojalitet och ärlighet från din hälft garanteras
12Förhållanden kommer att få en enorm passion
trettonDu måste noggrant titta på din hälsa
14Goda nyheter kommer till dig
femtonDåliga nyheter väntar på dig
sextonFamiljemedlemmar väntar på dig
17Oväntad gäst eller datum
artonDina planer och önskningar kommer att gå i uppfyllelse snart
nittonDu kommer att omges av omsorg och kärlek från en viktig person för dig
tjugoDu kommer att uppleva en känsla av sorg och sorg, men ge dig själv tid - det kommer att gå
21Mellan dig och din älskade kommer det att bli en missförståelse, en gräl är möjlig. Men grälen kommer inte att vara lång
22Endast glädje väntar på dig
23Trevliga nyheter kommer att komma
24Lyckan log till dig
25Om en nära och kär är långt borta kommer han snart tillbaka. Om det inte finns någon ännu, kommer du att träffa honom snart
26Se upp för förråd eller förråd av en älskad
27Dina önskemål och planer kommer att gå i uppfyllelse
28Denna period kommer att fyllas med sorg och tårar.

Alternativa tolkningar (video)

Ett slags horoskop för menstruation:

Egen tolkning

Var inte upprörd om förutsägelsen inte var särskilt trevlig. Det är värt att överleva denna period, eftersom den inte håller så länge.

Hur du använder dessa förutsägelser är upp till dig. Du kan välja en tolkning eller kombinera flera. I de fall då de kombinerade beskrivningarna är olika kommer den här månaden att finnas evenemang av olika slag.

För att mildra obehagliga eller stärka positiva förutsägelser får du hjälp av en handgjord amulett eller din talisman, som du ständigt måste ha med dig.

Men glöm inte att uppfyllandet av förutsägelsen till stor del beror på hur mycket du själv tror på den..

Verifierad förmögenhetsberättelse genom menstruation

Folk ville alltid veta sin framtid: för detta vände de sig till högre krafter för hjälp, studerade hemlig kunskap och utvecklade dussintals teorier. Oftast används spådom för att avgöra framtidens öde. Du kan gissa på många saker: kartor, kaffegrut, ett övergivet mynt, du kan studera stjärnorna och himmelkroppens rörelser.

Men en typ av förmögenhet är slående i sin enkelhet: när de möter den för första gången, uppfattar människor denna metod som ett skämt. Men skrattet går efter att alla förutsagda händelser har gått i uppfyllelse. Det handlar om spådom genom menstruation.

För detta används flera värden: det datum menstruationen börjar, tiden på dagen och den exakta tiden. Var och en av ovanstående faktorer har både sina fördelar och nackdelar. Men för fullständighet kommer vi att analysera var och en av dem..

3 månatliga förmögenhetsalternativ

Dessa metoder för förmögenhet har inte tappat sin relevans: de låter dig bestämma händelserna som kommer att inträffa under de kommande 30 dagarna. En månad verkar inte vara så lång tid, men om du använder dessa metoder hela tiden kan du gradvis se ditt framtida liv. Detta kommer att kräva dagen då menstruationen började. Veckodagen, exakt datum och tid på dagen beaktas.

Vid tid på dagen

Månadsvis på morgonen

Den mest optimistiska prognosen för framtiden är den månad som började på morgonen. Du kan förvänta dig trevliga händelser, nya bekanta, utseendet på en älskad och familjens lycka. Du kan skapa relationer med ditt barn, bästa vän och arbetskollega. Morgonperioder indikerar att en riktig idyll kommer i familjen: alla gräl och klagomål kommer att förbli i det förflutna, och kärlek och harmoni kommer att ta sin plats.

Månadsvis fram till 13.00

Om menstruationen började under den första timmen på eftermiddagen, bör du förvänta dig glada händelser och gott humör. Människorna omkring dig kommer att fyllas av lycka och kommer gärna att dela den med dig.

Menstruation från 13.00 till midnatt

Om menstruationscykeln har börjat vid denna tidpunkt - förvänta dig problem och problem. Men det sorgligaste är att alla negativa händelser kommer att inträffa i början av månaden.

Månadsvis på natten

Nattlig menstruation är kanske det värsta fallet. Problem, sorgliga nyheter och separation från din älskare väntar på dig.

Efter veckodagar

måndag

Måndag - det visar problem, ångest och många små ärenden. Men utöver obehagliga händelser kan du förvänta dig en oväntad överraskning eller en present för en rund summa pengar. Och den här gåvan kommer att göras av en person från din inre cirkel.

tisdag

Tisdag - om cykeln började den dagen - förvänta dig att träffa barndomsvänner, medpraktiserande personer eller personer som du studerade i samma grupp av institutet. Du kan också träffa en nära och kär. En annan tolkning antyder att ditt liv kommer att förändras dramatiskt.

onsdag

Om din period började på onsdag - förvänta dig en massa problem. Som regel är problem lokala och hotar inte ditt öde i allmänhet. De kan betraktas som inte en svart, men en grå rand i livet. Det högsta du borde vara rädd för är en bestraffning från cheferna eller en varning från nära och kära.

torsdag

Om den efterlängtade cykeln började på torsdag kan du förvänta dig följande: ett trevligt företag och en bullrig fest i ditt eget hus, ett besök hos en främling, en plötslig bekantskap. Alla ovanstående händelser kommer att vara positiva och därför oroa dig inte för eventuella problem.

fredag

fredag är en viktig dag. Han skänker kardinalförändringar i livet, oväntade nyheter eller en inbjudan att arbeta. Men du bör också förbereda dig för en serie försök. Du kan hantera dem, men det kommer att kräva uthållighet, ett kallt sinne och en nykter beräkning.

lördag

Lördagen är helgens första dag, och därför är det goda nyheter. Du bör förvänta dig en lösning på problem, trevliga möten och till och med kärleksbekännelser. Lördagen visar dessutom uppfyllandet av önskningar eller förverkligandet av en gammal dröm.

söndag

Söndagen har den mest optimistiska tolkningen. Den här dagen visar trevliga händelser, glada stunder, avkoppling och frånvaron av problem. Du kan lugna med din nära och kära, glömma en långvarig gräl eller få goda råd från en erfaren mentor.

Månadsvis

Med tid och dagar i veckan räknade vi ut: nästa i raden är kalendern och månadens datum.

 • 1 - ingenting hotar dig: nästa månad kommer att fyllas med möten och glada händelser.
 • 2 - personen du respekterade kommer att förlora värde och betydelse i dina ögon.
 • 3 - du kommer att ha en kamp som kan försvinna eller förvandlas till en skandal av universella proportioner.
 • 4 - alla barndomsdrömmar och drömmar kommer att gå i uppfyllelse.
 • 5 - din älskade kommer att komma ihåg gallant och presentera en efterlängtad present.
 • 6 - denna dag varnar att fienderna vaknade upp ur viloläge och förberedde sig för handling.
 • 7 - ett romantiskt möte eller en kärleksförklaring väntar på dig.
 • 8 - För första gången i ditt liv kommer du att bli avundsjuk på en älskad efter en annan kvinna.
 • 9 - Detracters gillar inte din kvinnliga lycka, och därför kommer de att försöka förstöra föreningen med den älskade.
 • 10 - du kommer att träffa en nära och kära eller gå med den nuvarande älskaren till nästa steg i förhållandet.
 • 11 - du är för misstänksam och denna kvalitet stör familjens lycka. För nästa månad ska du glömma avundsjuka och misstro..
 • 12 - du kommer att träffa en trevlig man. Men var försiktig: om han gillar dig är han redo att vända sig till magiska krafter för hjälp..
 • 13 - sorglös tid kvar i det förflutna. Tiden har kommit för problem och tiden att övervinna svårigheter.
 • 14 - du kan glädjas: ett trevligt brev eller goda nyheter väntar på dig.
 • 15 - Nyheter väntar på dig, men innehållet är långt ifrån behagligt.
 • 16 - försök att hålla munnen stängd under den kommande månaden. All sammanlagd information kommer att användas mot dig..
 • 17 - en tillfällig separering från din älskade väntar på dig. Det är antingen en gräl eller en affärsresa.
 • 18 - du väntar på återupptagandet av relationer med en ex-man eller möte med en ny man.
 • 19 - Cupids pil bryter ditt hjärta. Men kommer att älska vara ömsesidigt eller inte - ingen vet.
 • 20 - du kommer att bli galet kär i en man som inte uppmärksammar dig.
 • 21 - personen du litar på förbereder en uppenbar lögn.
 • 22 - mynt kommer att ringa i din plånbok igen. Kommer det att vara en gåva eller en långt glömd skuld.
 • 23 - trevliga nyheter och glada händelser väntar på dig.
 • 24 - du väntar på gäster och träffar nya människor. Förbered tabeller och öppna kokboken: du måste vara värd för gäster.
 • 25 - en serie grå vardagsliv kommer att brytas av ett möte med en ny person. Vem är han - en ny vän eller älskare - är ännu inte känd.
 • 26 - du hittar en stark skuldra och en väst för dina egna tårar.
 • 27 - den hjälp du behövde så mycket kommer från en främling eller svurna fiende.
 • 28 - dina ansträngningar kommer att belönas fullt ut: vänta på erkännande eller ökning av lön.
 • 29 - Förbered lugnande medel och rena näsdukar. Du kommer att behöva gråta ofta och mycket: ett försök att dölja tårar förvärrar bara ditt sinnestillstånd.
 • 30 - din ensamhet har slutat: vänta på ett möte med en charmig man.
 • 31 - detta nummer har en dubbel betydelse. En av dem talar om en snabb resa, den andra - förutspår uppriktig skam för orimliga ord eller dumma handlingar.

Förmögenhetsberättelse genom menstruation - alternativ 2, i tid, för framtiden

Spådom genom menstruation är ganska sällsynt och samtidigt sant. Det finns två sätt att spåra genom menstruationscykeln, med vilken en flicka (kvinna) kan ta reda på sin framtid.

Den närmaste framtiden kan förutsägas beroende på vilken veckodag och vilken tid på dagen menstruationens början inträffar. Nedan finns två alternativ för spådom per månad.

Alla vet att fortunetelling är annorlunda. Det finns ganska allvarliga, till exempel förmögenhet på kort, inkl. tarotkort. Många är försiktiga med sådana aktiviteter och har ingen brådska med att ta till sig dem..

Ett sätt att ta reda på ditt öde är förmögenhetsberättelse genom menstruation. Det finns en övertygelse om att veckodagen, antalet och till och med den tid på dagen då menstruationen började, kan du ta reda på vad som väntar dig i framtiden. Det finns till och med två alternativ för denna spådom..

Spådom efter menstruation - 2 alternativ

Spådom genom menstruation är ganska sällsynt och samtidigt sant. Det finns två alternativ för förmögenhetsberättelse på menstruationscykeln, med hjälp av vilken en tjej kan ta reda på sitt öde.

Många som har försökt gissa efter sina månatliga perioder hävdar att alla förutsägelser i deras liv har gått i uppfyllelse. Därför tror vi att det är värt ett försök. Trots allt kommer inget kriminellt att hända, och inget speciellt behöver heller göras. Precis den dagen menstruationen börjar, jämför datum och tid med data från denna artikel. Tänk om det verkligen fungerar?

Spådom efter menstruation: tid på dagen - 1 (första) alternativet

Så om dina menstruationsdagar började på morgonen väntar kärlek på dig, men inte nödvändigtvis till motsatt kön. Det kan till exempel vara kärlek till barn, föräldrar, vänner. Förutsägelsen betyder inte att denna känsla plötsligt blossar upp. Kanske har denna känsla funnits länge. Det betyder att ömhet och värme kan vara ganska lång..

Om menstruationen började under dagen lovar detta också ett gott humör för hela den kommande cykeln, men kvällstimmarna på början av menstruationen är ogynnsamma, detta indikerar ett kommande tråkigt och glädjelöst liv, ofta - till separation från en älskad.

Spådom efter menstruation: veckodagar - alternativ 2

Nu beskriver vi prognosen för veckodagarna. Överväg två förmögenhetsalternativ på en gång. Det andra alternativet anges inom parentes.

Om menstruationscykeln börjar den första veckodagen - måndag, förväntar dig ett larm. Men få inte panik. När allt kommer omkring kan ångest också vara annorlunda, till och med trevlig. Denna förutsägelse säger att dessa farhågor på något sätt kan vara relaterade till överraskningen. (Enligt den andra metoden är detta till seger i någon viktig fråga)

Menstruationens början på tisdag indikerar ett överhängande möte med en person, kanske till och med en främling för dig idag. (Förutsägelserna på denna dag är desamma.)

På onsdag, menstruation - till obehagliga händelser i livet, som kommer att pågå tills menstruationens slut. (För oförutsedda händelser anger förutsägelsen inte vilka.)

På torsdagen, med tillkomsten av menstruation, vänta på en inbjudan att besöka någon. Kanske till och med främlingar kommer att bjuda in dig, eller så måste du bara gå och träffa någon. I alla fall kommer detta att vara en överraskning för dig, eftersom det inte fanns några sådana planer. (Förutsägelsen säger att du kommer att skämmas mycket för något.)

Ser fram emot lite nyheter på fredagen. Det kommer definitivt att bli någon slags överraskning, kanske både obehaglig och trevlig. (Till obehagliga händelser.)

Om din period kom på lördagen, förvänta dig en kärleksdeklaration, såväl som en annan trevlig händelse - uppfyllandet av någon form av önskan. (Förutsägelse i denna version lovar också en kärleksförklaring.)

Och söndagskritiska dagar kommer också att glädja oss med trevliga samtal med vänner och några slags roliga incidenter. (Förutsägelsen lovar att du snart kommer att få en ny bekant.)

Spådom per månad: dagar i månaden

Låt oss nu prata mer i detalj om antalet månader där menstruationscykelns början.
1 - Det kommer att bli en känsla av eufori och lycka under hela cykeln.

2 - Att känna sig försummad av någon händelse eller person.

3 - En gräl är möjlig, vilket kan leda till skandaler eller snart glömmas. Allt beror på dig.

4 - En underbar dag som förvandlas till en snabb känsla av lycka.

5 - En trevlig överraskning väntar dig snart.

6 - Kanske kommer någon att förtala dig eller så berättar du om någon obehagliga saker.

7 - säger att någon älskar dig väldigt mycket.

8 - Du kommer att vara mycket avundsjuk på hela någon cykel.

9 - Återigen, prata om förtal, men redan i din riktning. Och på grund av detta kan det vara några problem.

10 - Löfter en känsla av att bli kär, och åtminstone under hela menstruationsperioden.

11 - Du kan vara säker på att din älskare inte fuskar åt dig, åtminstone - förrän cykelns slut.

12 - Någon kommer att förföra dig med sin charm och kanske - och kommer att använda magiska tjänster för att locka din uppmärksamhet

13 - Förutsäger olycka.

14 - Till de goda nyheterna.

15 - Till obehagliga nyheter.

16 - Du betalar för din pratkraft.

17 - Att avskedas med en älskad.

18 - Förmögenhetsberättelse på 10: e numret upprepas.

19 - Du kommer definitivt att älska någon väldigt mycket.

20 - Till obesvarad kärlek från din sida.

21 - Någon oärlig med dig.

22 - Materiella varor kommer från någonstans.

23 - Känslan av lycka under hela cykeln kommer inte att lämna dig.

24 - Besökare hemma.

25 - Snart kommer du att bli en ny bekanta.

26 - Någon kommer att känna medkänsla för dig.

27 - En del önskan som du ville tidigare kommer äntligen att vänta på att den uppfylls.

28 - Löfte lycka till inom en snar framtid.

29 - Något kommer att uppröra dig mycket snart, varför du kommer att tappa en hel del tårar. Lugn kommer inte snart.

30 - Samtal om ömsesidig sympati för någon person.

31 - Det kommer att bli någon slags överraskning i livet. Dessutom specificeras att detta kan vara en djup känsla eller äventyr.

Bestäm själv: tro eller inte! Men vi hoppas att du i alla fall får en trevlig förändring.!

Spådom efter menstruation - alternativ 2

Det finns ett ganska sällsynt, men samtidigt troligt sätt att spåra med menstruation, vars förutsägelser går i uppfyllelse, men efter början av menstruationscykeln kämpar jag - detta är förmögenhetsberättelse genom menstruation - alternativ. Denna förmögenhet förutsäger de viktigaste händelserna som kommer att inträffa med en flicka under en period av en eller annan menstruationscykel. Naturligtvis är en sådan förmögenhetsredovisning rent individuell. Du kan gissa med den här metoden en gång, den första dagen för cykelstart. Arten av profetiska förutsägelser är direkt relaterade till veckodagen, månadens antal och tidpunkten för dagen då menstruationen börjar. Vi kommer att berätta om din framtid och om förmögenhetsberättelse med det månatliga alternativet.

Så, morgondagens början av menstruationscykeln visar kärlek, och denna djupa känsla kan uppstå inte bara för en manlig person, utan också för nära och kära människor. Varma, välkomnande såväl som glädjande relationer med dessa människor kommer säkert att pågå fram till slutet av cykeln. Om menstruationscykeln påbörjades på eftermiddagen, försvinner detta också lyckosamma händelser som ger glädje och gott humör för den kommande perioden. Om menstruationen började på eftermiddagen, lovar detta tristess och den kommande melankolin nästa vecka. Den mest ogynnsamma perioden i början av cykeln är nattetid, eftersom detta utgör en separation och smärtsam separering.

Även viktig är veckodagen i början av menstruationscykeln. Om menstruationen påbörjades på måndag, är det en seger, det kan vara en enorm lotterivinst, uppfyllande av tänkta planer, övervinna lurande hinder, marknadsföring etc..
Tisdagen släpper ett oväntat möte, som radikalt kan förändra livet till det bättre, det kan också vara ett datum eller ett välkomnande möte med en vän eller vän.

Om dina perioder började på onsdag väntar en oväntad överraskning på flickan, det kan vara en inbjudan att besöka, få en efterlängtad present eller bara en kampanj på jobbet, vilket också kommer att vara spontana nyheter.
Torsdag meddelar förekomsten av sådana omständigheter eller händelser där en kvinna kommer att känna sig blyg och generad. Därför, om början av menstruationscykeln faller på denna veckodag, måste du lugnt förhålla dig till denna situation och ställa in dig för rätt resultat i förväg.
Fredagen lovar problem, det kan vara stötande och irriterande situationer på jobbet eller i familjen. Det bör inte vara upprörd över detta, eftersom situationen dramatiskt kan förändras med tillkomsten av en ny cykel.

Om menstruationen börjar på lördagen, förväntar sig denna person en förklaring om kärlek och uppfyllande av önskningar, och önskemål av både kärlek och affärsmässig natur realiseras.
I början av menstruationen på söndagen lovar en intressant bekanta eller möte.
Med hjälp av förmögenhetsberättelse genom menstruation - alternativ 2, tar varje flicka reda på vad som väntar henne under den kommande cykeln. Antalet menstruationscykel upptar också en viktig plats i förutsägelserna. Om menstruationen börjar den 1: a väntar en trevlig överraskning på personen.

2: a meddelar nyheter.
3: e siffran - ånger.
Det fjärde numret visar att det är nödvändigt att förbereda i förväg för mottagandet av gäster som oväntat besöker ditt hus.
5: e lovar sorg, liksom förestående separering från en älskad.
Det sjätte numret är oroande på grund av obehagliga samtal och skvaller. Därför, ju lugnare du tar dem, desto lättare kommer denna period att gå..
Den 7: e lovar en seriös hobby som kommer att bli ömsesidig kärlek i framtiden.
8: e portends förödmjukelsen som kan vara resultatet av skvaller och rykten.
9-10: e portends kärlek som plötsligt möts på din väg.
Det 11: e talet talar om din utvalda trofasthet och lojalitet.
12: e portends passionerade relationer och kärlek.
13: e varnar för att skydda din hälsa.
14: e portends goda nyheter.
Den 15: e lovar också att få nyheter, bara mindre trevliga.
16: e förklarar mottagandet av nyheter eller brev från släktingar eller avlägsna bekanta.
Den 17: e lovar en plötslig inbjudan till ett besök eller ett romantiskt datum.
Den 18: e lovar att alla tänkta planer och önskemål snart kommer att uppfyllas.
Den 19: e porten en stark och ömsesidig kärlek. Under hela menstruationscykeln förväntar sig flickan en varm attityd från sin älskade.
20-talet lovar tristess och längtan.
21: e lovar att få goda nyheter.
Det 22: e numret lovar en passionerad försoning med en älskad efter en våldsam gräl eller svår separation.
Det 23: e talet säger att lycka och välstånd log mot dig.
24: e portar en hel del glada och trevliga stunder genom hela menstruationscykeln.
25: e lov grattis.
26: e förutsäger att en älskad återvänder.
Den 27: e säger att snart alla planer och önskningar kommer att uppfyllas.
28: e portends förråd eller förråd mot en älskad.
Den 29: e lovar besvikelse och bittera tårar.
Den 30: e indikerar att flickans åsikt och åsikter kommer att förändras efter någon händelse.
Den 31: e indikerar goda nyheter.

Spådom genom menstruation - alternativ 2 - detta är ganska exakt, sanningsenligt och individuellt förmögenhetsberättelse, vilket är extremt populärt bland unga flickor.

Tecken per månad: tolkning efter veckodag, tid och exakt datum

En av de mest ovanliga populära vidskepelserna är månatliga tecken som låter dig göra en prognos för en nära framtid. Från gamla tider trodde man att en kvinna på menstruationens dagar har en speciell magisk kraft. Våra förfäder fäste stor vikt vid en sådan händelse och tolkade den på sitt eget sätt. Idag har tecken inte tappat sin popularitet, för fortfarande rekommenderas inte flickor att komma till kyrkan på sådana dagar.

Kritiska dagar antika tecken

Folk tecken om menstruation dök upp i forntida tider, när människor var mycket vidskepliga. Man trodde att en kvinna under menstruationens dagar kan skydda mot onda andar eller, omvänt, skada en person.

Våra förfäder trodde att det idag är bättre för flickor att inte delta i kulinariska experiment. Mat tillagad av en kvinna på dagen för hennes period kommer oundvikligen att visa sig vara oätlig och snabbt försämras. Man trodde att damer inte skulle gå till behållarna där kvass, öl eller vin lagras, annars kan drycken ändra sin smak.

Om den första menstruationen av en ung flicka började för tidigt, skulle hon, enligt omen, få många barn. När blödningen kunde en kvinna inte se på andra människors nakna kroppar, även om det handlade om hennes eget barn. Barnet lita på att svänga och bada någon annan. En kvinna som bröt mot detta förbud skulle kunna få en sjukdom till barnet, varifrån han skulle bli täckt med rött utslag.

Det rekommenderades inte att titta på frukt av ett körsbärsträd, annars kommer det att visna. Det var också förbjudet att vattna grönsaker i trädgården, eftersom de kunde torka ut. På menstruationsdagen ansågs kvinnan oren, men hon kunde skydda sitt hem och nötkreatur från okända blickar. Fru älskarinna stänkte verandan och djur för att skydda dem från negativ energi. I den moderna världen är att besöka en kyrka anses vara synd om en tjej har sin period.

Betydelsen av skyltar med hänsyn till detaljerna

Månadsförutsägelse kan endast göras för en nära framtid, det vill säga i en månad. För en exakt tolkning är det nödvändigt att överväga på vilken tid på dagen menstruationen började. Utöver detta finns det en avkodning efter dag och månad i månaden. Detta är ett bra sätt att förutse framtida händelser..

Beroende på tid på dagen

Tecknet på menstruationens utseende kan tolkas med hänsyn till tiden på dagen då de började:

 1. Natt. Om den här obehagliga händelsen inträffade från 12 till 18 var detta inte bra. Misslyckanden väntar på flickan både professionellt och på kärleksfronten. Det är bättre att avstå från att genomföra planerna för att inte uppleva besvikelse.
 2. Dag. Menstruationens uppträdande från 12 till 18 är en trevlig tidsfördriv. Kvinnan förväntar sig glädje och lycka. Möjlig inbjudan till en festlig händelse.
 3. Kväll. Månadsperioder som börjar i intervallet 18:00 till 00:00 indikerar ett dåligt humör och nya skandaler. Damen kommer att uppleva en känsla av ensamhet och en nedbrytning.
 4. Morgon. Utseendet på menstruationsblod tidigt på morgonen lovar en ogift tjej ett tidigt möte med andra hälften. Det är troligt att detta kommer att hända under nästa månad. Om detta hände med en gift kvinna, kommer hon att möta en period av välbefinnande. Fred och ömsesidig förståelse kommer att regera i familjen, och nära och kära kommer att omge henne med värme och omsorg.

Baserat på veckodagen

Du kan tolka tecknet om menstruation mer exakt med tanke på veckodagen:

 • Måndag. Det betyder mycket spänning och små brådskande frågor som kommer att kräva mycket ansträngning. Anledningen till detta kommer att vara problem som flickan inte hade tänkt på tidigare..
 • Tisdag. Ett tecken indikerar livsförändringar som har kommit länge. Det finns en chans att träffa en själsfrände eller träffa gamla vänner. Detta ögonblick är bäst för att fatta nya beslut..
 • Onsdag. Menstruationen som började denna dag innebär allvarliga problem. En kvinna kommer inte att kunna lösa konflikten i familjen, vilket kommer att orsaka en riktig skandal. Förräderi med en flickvän eller en nära och kära är inte uteslutet. En lång tid vän kan ersätta i det mest inopportune ögonblicket.
 • Torsdag. Avser en oväntad present eller överraskning, men det kanske inte är så trevligt. Gäster kommer som flickan inte vill se, eller så kommer ett möte att äga rum med inte så uppriktiga människor. Men maken kan förbereda en romantisk middag och skämma bort hennes uppmärksamhet.
 • Fredag. Utseendet på menstruationsblod på fredag ​​förbättrar inte bra. En svart rand väntar på kvinnan, vilket kommer att påverka hela familjen. Det kan vara en olycka eller en allvarlig sjukdom, som behandlingen kommer att pågå under lång tid. Under denna period är det bättre att inte inleda tvister och hålla dig själv i kontroll i alla situationer.
 • Lördag. Detta är den bästa dagen att starta din period. Inom 30 dagar kommer flickans mest älskade önskan att gå i uppfyllelse, hon kommer att vara oerhört lycklig. För en ogift dam innebär detta att en älskad snart kommer att bekänna sin kärlek och ge ett erbjudande.
 • Söndag. Menstruation kan förhindra frivolt beteende, som sedan förvandlas till olycka. Till en början kommer kvinnan att känna sig bekväm, men sedan kommer en händelse att inträffa som dramatiskt kommer att störa hennes planer. Möjlig obehaglig konversation eller gräl.

Enligt antalet

Det är möjligt att ge en tolkning av tecknen mer exakt med antalet när kritiska dagar började. Om vi ​​tar hänsyn till veckodagen kan vi bestämma den närmaste framtiden. När tolkningarna är motsatta bör vi förvänta oss flera händelser samtidigt:

 • 1 - lycka till i allt;
 • 2 - besvikelse hos en älskad;
 • 3 - konflikter är möjliga;
 • 4 - att ha kul;
 • 5 - att få en gåva;
 • 6 - någon sprider falsk information om dig;
 • 7 - för att förena med andra hälften;
 • 8 - det är värt att vara mer försiktig i handlingar;
 • 9 - du måste hålla munnen stängd;
 • 10 - början på en romantisk relation;
 • 11 - till trohet och hängivenhet;
 • 12 - försök att inte ge efter för frestelser;
 • 13 - till stora problem;
 • 14 - förvänta sig en trevlig förändring;
 • 15 - till den sorgliga nyheten;
 • 16 - en gräl med släktingar är möjlig;
 • 17 - till det misslyckade mötet med andra hälften;
 • 18 - till ömsesidig kärlek;
 • 19 - till stor lycka;
 • 20 - avsked med en person som inte är likgiltig;
 • 21 - till bedrag av hycklande människor;
 • 22 - till ekonomisk vinst;
 • 23 - till välbefinnande;
 • 24 - till oväntade gäster eller ett plötsligt möte;
 • 25 - en ny bekant kommer att äga rum;
 • 26 - kommer att behöva tillgripa extern hjälp;
 • 27 - uppnå det avsedda målet;
 • 28 - till välstånd och välstånd;
 • 29 - till tårar och ångest;
 • 30 - för ömsesidiga känslor;
 • 31 - ett trevligt möte kommer att hända.

På semester

Vissa tecken på menstruation är förknippade med helgdagar. Om menstruationsperioden föll på en av dem, betraktas detta som ett tecken på ödet:

 1. Bröllopsdag. Enligt tecken kommer ett sådant äktenskap inte att pågå länge på grund av hennes mans otrohet. Barn som är födda i denna fackförening kommer att vara olyckliga hela livet..
 2. Födelsedag. Månader på denna dag är ett bra och välmående år, allt kommer att lyckas.
 3. För jul, påsk och andra kyrkliga helgdagar. Det är ett dåligt tecken, eftersom en flicka är förbjuden att dyka upp i kyrkan den här dagen
 4. Nyår. Om menstruationen inträffade på nyårsdagen, kommer en kvinna att få en påfyllning i familjen.

Tecken på månadsbasis hjälper dig att fastställa den närmaste framtiden i 30 dagar. För att korrekt tolka dem måste du ta hänsyn till antalet, veckodagen och tiden då menstruationen började.

Tecken på den månatliga förmögenheten för en nära framtid

En regelbunden menstruationscykel är främst en indikation på god kvinnors hälsa. Under de "kritiska dagarna" blir det rättvisa könet mer känsligt och sårbart, både på fysisk eller psykologisk nivå, men också på det mentala. Sedan gamla tider trodde man att dessa dagar förvärvar en speciell magisk kraft som låter dig se in i framtiden och lära dig om viktiga händelser som kommer att hända under de kommande 30 dagarna. Min mormor berättade för mig om förmögenhet och tecken på menstruation, och till min överraskning visade de sig vara sanna, så jag bestämde mig för att dela denna information samt berätta om gamla trosuppfattningar.

Hur man gissar varje månad?

För att ta reda på vilka händelser som väntar en kvinna under månaden måste du vara uppmärksam på när perioderna börjar, nämligen tid på dagen, veckodagen och dagen. Varje indikator har sin egen definition och deras kombination låter dig ta reda på en liten förutsägelse om den närmaste framtiden..

Times of Day

Efter populära efterfrågan av prenumeranter har vi förberett den exakta horoskopapplikationen för en mobiltelefon. Förutsägelser kommer att få ditt stjärntecken varje morgon - det är omöjligt att missa!
Ladda ner gratis Daily Horoscope 2020 (tillgängligt på Android)

Värdet på månaden på veckans datum och dagar kommer inte att vara helt korrekt, om du inte tar hänsyn till den tid på dagen då de började.

 • Morgon. Perioden från gryning till middag anses vara mycket gynnsam. Han lovar goda förändringar och trevliga händelser i sitt personliga liv. Mycket ofta tyder perioder som börjar på morgonen på en förbättring av förhållandena med nära och kära.
 • Dag. Från middag till solnedgång skänker glädjande och glada händelser. De kommande 30 dagarna kommer att fyllas uteslutande med positiva känslor. Och relationer med vänner och släktingar kommer att vara extremt gynnsamma och lugna.
 • Kväll. Om de "kritiska dagarna" började på kvällen, nämligen från solnedgång till midnatt, bör du förbereda dig för problem. Mindre problem, gräl och skvaller kommer att följa kvinnan hela nästa månad. Dessutom kommer hon ofta att vara deprimerad och deprimerad..
 • Natt. Menstruationen, som började på natten, visar alltid negativa händelser i det personliga livet. Under de närmaste veckorna kommer kvinnan inte att känna stöd från sina nära och kära. Anledningen till detta kan vara konflikter, överdriven anställning eller en lång resa. Separation eller separering från en älskad är också möjlig.

Veckodag

För att klargöra vilka händelser som kommer att upplevas under de kommande veckorna är det nödvändigt att ta hänsyn till den dag i veckan som menstruationen började.

 1. Måndag. Du kommer att behöva möta problemen, vilket kommer att ge mycket ångest. Det är helt enkelt inte känt om de kommer att vara trevliga eller negativa..
 2. Tisdag. Det är dags att göra förändringar i ditt liv, till exempel att göra nya bekanta, att förverkliga dina önskningar, att börja arbeta med ett nytt projekt. Alla företag kommer säkert att krönas med framgång. Dessutom kommer det att finnas en chans att bygga relationer med en nära och kära, släkting eller lång tid vän..
 3. Onsdag. De problem du var så rädd för kunde inte undvikas. Lyckligtvis var du redan mentalt beredd på dem, så att du lugnt kan lösa situationen. För att inte förvärra din situation bör du inte lita på främlingar som påstås vilja hjälpa till.
 4. Torsdag. Under de närmaste veckorna måste du delta på ett evenemang där du kommer att ha kul från hjärtat. Det kommer också att bli nya bekanta med intressanta människor som blir goda vänner..
 5. Fredag. Vi måste möta svårigheter och missförstånd, men förtvivlar inte. Tålamod och visdom hjälper till att hantera alla problem..
 6. Lördag. Snart uppskattas önskade önskningar. Flickor som drömmer om kärlek kommer att få ett brev från en fan med en bekännelse av känslor. Och de som redan har en själsfrände kommer äntligen att kallas "ner gången".
 7. Söndag. Kul och lycka kommer att följa dig under nästa månad. Livet kommer att fyllas med glada händelser, resor, trevlig kommunikation och nya bekanta. Kanske kommer det att finnas en viktig konversation som kommer att komma ihåg länge.

Månadens dag

Vid förmögenhetsberättelse om menstruation är det mycket viktigt att ta hänsyn till antalet månader då de började. Varje datum har en individuell tolkning som anger resultatet av kommande evenemang..

 • 1 - en bra tid för företag och förverkligande av sina mål.
 • 2 - du måste uppleva en känsla av förakt för en av dina nära och kära.
 • 3 - försök att undvika konflikter, annars måste du ta itu med obehagliga konsekvenser.
 • 4 - Gynnsamma händelser kommer snart att äga rum som ger många positiva känslor och minnen.
 • 5 - en trevlig överraskning, ett fynd.
 • 6 - lära obsköna skvaller om dig själv eller en kär.
 • 7 - försoning eller förbättring av relationerna med en älskare.
 • 8 - Var inte dum, och ge inte den utvalda en anledning till svartsjuka.
 • 9 - var tålamod och håll dig lugn, eftersom du måste ta reda på en svår situation.
 • 10 - ömsesidigt förälskelse eller stärka relationer med din nuvarande partner.
 • 11 - tvivlar inte på nära och nära till nära och kära.
 • 12 - tillfällig attraktion till en person, vilket bara ger smärta och besvikelse.
 • 13 - en period av problem och total otur.
 • 14 - goda nyheter.
 • 15 - sorgliga eller dåliga nyheter.
 • 16 - berätta inte för någon dina hemligheter och planer, annars kommer de inte att gå i uppfyllelse.
 • 17 - en lång resa, på grund av vilken du måste avskjuta med din älskare för en kort tid.
 • 18 - ny kärlek eller utveckling av nuvarande relation.
 • 19 - lycka i det personliga livet.
 • 20 - obesvarade känslor eller missförstånd med en älskare.
 • 21 - var vaksam, någon vill anpassa det som tillhör dig.
 • 22 - plötslig kontantvinster eller uppkomsten av en ny inkomstkälla.
 • 23 - en oväntad händelse kommer att ge mycket glädje och glädje.
 • 24 - möte med en person som du inte har sett på länge.
 • 25 - nya bekanta, trevlig prat med vänner.
 • 26 - nära och kära kommer att hjälpa till i en svår fråga.
 • 27 - uppfyllelse av en värdefull önskan.
 • 28 - framgång i affärer och tjäna pengar.
 • 29 - Vissa händelser kommer att göra dig mycket upprörd.
 • 30 - dina känslor är ömsesidiga.
 • 31 - du har en rolig resa, men glöm inte att kontrollera ditt beteende, annars blir det synd senare.

Spådom genom menstruation hjälper dig att förbereda för kommande händelser eller till och med förhindra dem. Därför, om du upptäcker att det under de närmaste veckorna kommer att finnas problem på jobbet eller i ditt personliga liv, bör du omedelbart vidta åtgärder. Till exempel "strama upp" arbetsfrågor och undvika konflikter med kollegor eller överordnade. Visdom, återhållsamhet och efterlevnad hjälper till att undvika problem i personliga relationer..

Artiklar Om Missbruk Cykeln

Äggstockar skadas under och efter menstruation, orsaker, symtom

Vilka är orsakerna till ovariesmärta hos kvinnor?I en kvinnas kropp inträffar menstruation varje månad. Det är ett regelbundet utsläpp från slidan i 3 till 7 dagar i rött, och blodproppar kan komma ut....

Torsion av ovariecyster

Efter att ha identifierat en ovariecyst hos en patient varnar gynekologen för vikten av att begränsa fysisk aktivitet och bukskador. Denna taktik syftar till att förhindra vridning av cystbenen: hos kvinnor med äggstocks neoplasma är ett liknande resultat relevant i 15% av fallen....

Vilka är perioderna för flickor och hur man känner igen dem?

Den här artikeln innehåller information som gör att varje flicka kan ha grundläggande kunskaper om menstruation.Vad är menstruation?Menstruation är ett intervall av menstruationscykeln....