Menstruation på passion, hur man ska vara?

Blödning

Läsarfråga:

Jag är generad, den heliga veckan har kommit och jag är i rening, hur ska jag vara?
Ärkeprest Andrei Efanov svarar:

God eftermiddag! Vilken förlägenhet? Allt är naturligt, allt är normalt. Om villkoret tillåter det, kom för att be för gudstjänsternas heliga vecka, bara inte delta i sakramenten, Gud kommer att ge, för påsk kan du redan ta nattvardsgång. Och om inte ännu, kom och dela glädjen över semestern med alla som är i kyrkan, efter att ha bad på denna ljusa dag, och du kan ha nattvardsgång på valfri dag..

Jag påminner dig också om att de heliga veckorna på Heliga veckan får fasta under nattvarden utan att fasta dagen innan (den enda begränsningen är inte efter midnatt). Läs mer om Holy Communion i Bright Week här..

Här finns ett arkiv med alla frågor. Om du inte har hittat den fråga du är intresserad av kan du alltid ställa den på vår webbplats..

Om du snabbt vill läsa nya svar i vårt avsnitt, prenumerera på Telegram-kanalen "Frågor till prästen"

Om du snabbt vill läsa nya svar i vårt avsnitt, prenumerera på Telegram-kanalen "Frågor till prästen"

Om du snabbt vill läsa nya svar i vårt avsnitt, prenumerera på Telegram-kanalen "Frågor till prästen"

Verifierad förmögenhetsberättelse genom menstruation

Folk ville alltid veta sin framtid: för detta vände de sig till högre krafter för hjälp, studerade hemlig kunskap och utvecklade dussintals teorier. Oftast används spådom för att avgöra framtidens öde. Du kan gissa på många saker: kartor, kaffegrut, ett övergivet mynt, du kan studera stjärnorna och himmelkroppens rörelser.

Men en typ av förmögenhet är slående i sin enkelhet: när de möter den för första gången, uppfattar människor denna metod som ett skämt. Men skrattet går efter att alla förutsagda händelser har gått i uppfyllelse. Det handlar om spådom genom menstruation.

För detta används flera värden: det datum menstruationen börjar, tiden på dagen och den exakta tiden. Var och en av ovanstående faktorer har både sina fördelar och nackdelar. Men för fullständighet kommer vi att analysera var och en av dem..

3 månatliga förmögenhetsalternativ

Dessa metoder för förmögenhet har inte tappat sin relevans: de låter dig bestämma händelserna som kommer att inträffa under de kommande 30 dagarna. En månad verkar inte vara så lång tid, men om du använder dessa metoder hela tiden kan du gradvis se ditt framtida liv. Detta kommer att kräva dagen då menstruationen började. Veckodagen, exakt datum och tid på dagen beaktas.

Vid tid på dagen

Månadsvis på morgonen

Den mest optimistiska prognosen för framtiden är den månad som började på morgonen. Du kan förvänta dig trevliga händelser, nya bekanta, utseendet på en älskad och familjens lycka. Du kan skapa relationer med ditt barn, bästa vän och arbetskollega. Morgonperioder indikerar att en riktig idyll kommer i familjen: alla gräl och klagomål kommer att förbli i det förflutna, och kärlek och harmoni kommer att ta sin plats.

Månadsvis fram till 13.00

Om menstruationen började under den första timmen på eftermiddagen, bör du förvänta dig glada händelser och gott humör. Människorna omkring dig kommer att fyllas av lycka och kommer gärna att dela den med dig.

Menstruation från 13.00 till midnatt

Om menstruationscykeln har börjat vid denna tidpunkt - förvänta dig problem och problem. Men det sorgligaste är att alla negativa händelser kommer att inträffa i början av månaden.

Månadsvis på natten

Nattlig menstruation är kanske det värsta fallet. Problem, sorgliga nyheter och separation från din älskare väntar på dig.

Efter veckodagar

måndag

Måndag - det visar problem, ångest och många små ärenden. Men utöver obehagliga händelser kan du förvänta dig en oväntad överraskning eller en present för en rund summa pengar. Och den här gåvan kommer att göras av en person från din inre cirkel.

tisdag

Tisdag - om cykeln började den dagen - förvänta dig att träffa barndomsvänner, medpraktiserande personer eller personer som du studerade i samma grupp av institutet. Du kan också träffa en nära och kär. En annan tolkning antyder att ditt liv kommer att förändras dramatiskt.

onsdag

Om din period började på onsdag - förvänta dig en massa problem. Som regel är problem lokala och hotar inte ditt öde i allmänhet. De kan betraktas som inte en svart, men en grå rand i livet. Det högsta du borde vara rädd för är en bestraffning från cheferna eller en varning från nära och kära.

torsdag

Om den efterlängtade cykeln började på torsdag kan du förvänta dig följande: ett trevligt företag och en bullrig fest i ditt eget hus, ett besök hos en främling, en plötslig bekantskap. Alla ovanstående händelser kommer att vara positiva och därför oroa dig inte för eventuella problem.

fredag

fredag är en viktig dag. Han skänker kardinalförändringar i livet, oväntade nyheter eller en inbjudan att arbeta. Men du bör också förbereda dig för en serie försök. Du kan hantera dem, men det kommer att kräva uthållighet, ett kallt sinne och en nykter beräkning.

lördag

Lördagen är helgens första dag, och därför är det goda nyheter. Du bör förvänta dig en lösning på problem, trevliga möten och till och med kärleksbekännelser. Lördagen visar dessutom uppfyllandet av önskningar eller förverkligandet av en gammal dröm.

söndag

Söndagen har den mest optimistiska tolkningen. Den här dagen visar trevliga händelser, glada stunder, avkoppling och frånvaron av problem. Du kan lugna med din nära och kära, glömma en långvarig gräl eller få goda råd från en erfaren mentor.

Månadsvis

Med tid och dagar i veckan räknade vi ut: nästa i raden är kalendern och månadens datum.

 • 1 - ingenting hotar dig: nästa månad kommer att fyllas med möten och glada händelser.
 • 2 - personen du respekterade kommer att förlora värde och betydelse i dina ögon.
 • 3 - du kommer att ha en kamp som kan försvinna eller förvandlas till en skandal av universella proportioner.
 • 4 - alla barndomsdrömmar och drömmar kommer att gå i uppfyllelse.
 • 5 - din älskade kommer att komma ihåg gallant och presentera en efterlängtad present.
 • 6 - denna dag varnar att fienderna vaknade upp ur viloläge och förberedde sig för handling.
 • 7 - ett romantiskt möte eller en kärleksförklaring väntar på dig.
 • 8 - För första gången i ditt liv kommer du att bli avundsjuk på en älskad efter en annan kvinna.
 • 9 - Detracters gillar inte din kvinnliga lycka, och därför kommer de att försöka förstöra föreningen med den älskade.
 • 10 - du kommer att träffa en nära och kära eller gå med den nuvarande älskaren till nästa steg i förhållandet.
 • 11 - du är för misstänksam och denna kvalitet stör familjens lycka. För nästa månad ska du glömma avundsjuka och misstro..
 • 12 - du kommer att träffa en trevlig man. Men var försiktig: om han gillar dig är han redo att vända sig till magiska krafter för hjälp..
 • 13 - sorglös tid kvar i det förflutna. Tiden har kommit för problem och tiden att övervinna svårigheter.
 • 14 - du kan glädjas: ett trevligt brev eller goda nyheter väntar på dig.
 • 15 - Nyheter väntar på dig, men innehållet är långt ifrån behagligt.
 • 16 - försök att hålla munnen stängd under den kommande månaden. All sammanlagd information kommer att användas mot dig..
 • 17 - en tillfällig separering från din älskade väntar på dig. Det är antingen en gräl eller en affärsresa.
 • 18 - du väntar på återupptagandet av relationer med en ex-man eller möte med en ny man.
 • 19 - Cupids pil bryter ditt hjärta. Men kommer att älska vara ömsesidigt eller inte - ingen vet.
 • 20 - du kommer att bli galet kär i en man som inte uppmärksammar dig.
 • 21 - personen du litar på förbereder en uppenbar lögn.
 • 22 - mynt kommer att ringa i din plånbok igen. Kommer det att vara en gåva eller en långt glömd skuld.
 • 23 - trevliga nyheter och glada händelser väntar på dig.
 • 24 - du väntar på gäster och träffar nya människor. Förbered tabeller och öppna kokboken: du måste vara värd för gäster.
 • 25 - en serie grå vardagsliv kommer att brytas av ett möte med en ny person. Vem är han - en ny vän eller älskare - är ännu inte känd.
 • 26 - du hittar en stark skuldra och en väst för dina egna tårar.
 • 27 - den hjälp du behövde så mycket kommer från en främling eller svurna fiende.
 • 28 - dina ansträngningar kommer att belönas fullt ut: vänta på erkännande eller ökning av lön.
 • 29 - Förbered lugnande medel och rena näsdukar. Du kommer att behöva gråta ofta och mycket: ett försök att dölja tårar förvärrar bara ditt sinnestillstånd.
 • 30 - din ensamhet har slutat: vänta på ett möte med en charmig man.
 • 31 - detta nummer har en dubbel betydelse. En av dem talar om en snabb resa, den andra - förutspår uppriktig skam för orimliga ord eller dumma handlingar.

Spådom genom menstruation för kvinnor - 6 beprövade metoder (dag, timme, kärlek, lust etc.)

Bland kvinnor får förmögenheten genom menstruation mer och mer popularitet. Denna metod var känd för våra förfäder; många anser det vara pålitligt. Menstruationsblod jämfördes med en magisk elixir som bär energi i sig själv. Även om det verkar konstigt, är det inte bara att cykeln är ungefär lika med månmånaden.

Fortune-telling för en kvinna - beprövade metoder (6 alternativ)

Under utförandet av den magiska ritualen måste du följa vissa regler: då blir resultatet mer tillförlitligt.

 • Gissa bara den första dagen av cykeln.
 • För ett mer specifikt och detaljerat resultat används flera spådommetoder samtidigt..
 • Ingen ska berättas om resultaten: vi observerar sakramentet av ritualer.

Det mest förmögenhetsuttrycket är baserat på blödningsögonblicket. Under moderna förhållanden blir förmögenhetsberättelsen online mer populär: de anger sina uppgifter på specialsajter.

Det mest förmögenhetsuttrycket är baserat på blödningsögonblicket.

Dag spådom

Mycket beror på vilken dag perioden började..

 • Måndag. Flickan väntar på oväntade överraskningar och trevliga sysslor.
 • Tisdag. Nya bekanta och förändringar i livet.
 • Onsdag. Det är värt att tänka på din framtid: i vissa situationer är det bättre att "lägga sugrör" för att undvika allvarliga problem senare.
 • Torsdag. Det är en rolig fest med rika rätter och massor av människor.
 • Fredag. Du kan verkligen hantera de uppkomna problemen om du gör tillräckligt med ansträngning.
 • Lördag. Ställ upp vägen: alla problem kommer att lösas på egen hand.
 • Söndag. Relationer med betydande människor kommer att upprättas.

Förutsägelse efter tid på dagen

Denna tolkning anses vara så exakt som möjligt..

 • Morgon. Se uppmärksamhet från motsatt kön. Alla konflikter som uppstod tidigare kommer att få intet.
 • Menstruation på morgonen visar ett utmärkt humör och goda nyheter.
 • Om din period kom på eftermiddagen, förväntar du mindre hushållsproblem.
 • Kvällen "farliga dagar" varnar för en känsla av ensamhet.
 • Nattblödning förutspår separation från nära och kära.

Fortune telling vid klockan

Med den här metoden kan du ta reda på om en flickas älskade önskan går i uppfyllelse. Den mest exakta förutsägelsen är inte vid klockans korsning (till exempel kl. 21.00), utan "inuti" klockan - klockan 21.01, 21.02 osv..

Den timme då menstruationen komVad betyder det här?
00.00-01.00Det önskade kommer att förverkligas om en inflytelserik person kommer till undsättning.
01.00-02.00Många planer hindras av sin egen stolthet.
03.00-04.00Berätta inte för någon om dina ambitioner: då kommer de definitivt inte att gå i uppfyllelse.
04.00-05.00För att förverkliga drömmen måste du arbeta dygnet runt.
05.00-06.00Önskan kommer att gå i uppfyllelse.
06.00-07.00Självständigt för att förhindra den omhuldade drömmen.
07.00-08.00Allt fungerar enkelt och snabbt..
08.00-09.00Du överskattar dina förmågor. Du måste sänka fältet lite.
09.00-10.00Resultatet kommer endast med uthållighet: du kan inte vägra vad du drömmer om.
10.00-11.00En pålitlig vän kommer att rädda.
11.00-12.00Önskan kommer att gå i uppfyllelse den kommande veckan..
12.00-13.00Den bästa hjälperen nu är tålamod.
13.00-14.00Den tänkta kommer att gå i uppfyllelse, men först efter några år.
14.00-15.00Allt kommer i tid för dem som kan vänta.
15.00-16.00Önskan har länge uppfyllts: titta bara omkring.
16.00-17.00Alla drömmar kommer att gå i uppfyllelse inom nästa månad.
17.00-18.00Vanliga planer bryter mot yttre orsaker.
18.00-19.00Tänkt kommer att förverkligas, men delvis.
19.00-20.00Inte tillräckligt med aktivitet för att genomföra planer.
20,00-21,00Drömmen är nästan uppfylld.
21,00-22,00Det är inte möjligt att göra planen verklighet. Endast kvinnan själv vet orsaken till detta..
22.00-23.00Efter ungefär ett år normaliseras situationen medan det är värt att vänta.
23.00-00.00Allt kommer att gå i uppfyllelse om du verkligen vill.

Fortune-telling per månad - metod efter månad i månaden

Du måste komma ihåg det exakta startdatumet för din period: hon kommer att prata om vad som kommer att hända under den kommande veckan..

 • Om det hela började från det första till det sjunde, är oväntade skvaller och konfliktsituationer, samt missförstånd med en partner möjliga.
 • Menstruation från åttonde till fjortonde varnar för hemliga beundrare. Och om du inte håller dina löften kommer du för evigt att förlora andras förtroende. Men det är lika viktigt att förbli ärlig mot dig själv..
 • Varje månad den sjuttonde? Detta är ett tecken på ett möjligt förråd. En viss situation kommer att förändra ditt vanliga sätt att leva. Den svarta fältet kommer dock inte att hålla länge.
 • Menstruationscykeln, som föll under andra halvåret, meddelar att allt kan gå fel som planerat. Men likadant kommer de kommande evenemangen att leda till ett bra resultat, och de saker som startats kommer att slutföras framgångsrikt..
 • Menstruation, som började under de senaste dagarna, meddelar mystiska händelser, vars förklaring endast kan ges av esoteriska.

Här är mer specifika förutsägelser för månaden (kvinnlig fysiologisk förmögenhet):

siffraKritiska dagar Startdatum värde
1Lycka väntar på dig. Hela nästa cykel kommer du att ha ett gott humör, och på vissa dagar till och med eufori. Du kan få bra nyheter..
2Något eller någon kommer allvarligt att göra dig besviken. Förmodligen negativt i din adress.
3En gräl är troligt som kan eskalera till en utdragen konflikt..
44: e lovar högt humör, uppfyllelse av önskan och trevliga överraskningar.
5Troligtvis en gåva från en älskad som du inte förväntade dig eller extremt lyckade köp.
6Skvaller, rykten och intriger bakom dig. Var försiktig med andra.
7Den sjunde portendens ömsesidiga kärlek. Någon är kär i dig och den här personen kanske inte är likgiltig mot dig. Och om förhållandet redan finns, kommer det att bli djupare och starkare..
8Sjalusi kommer att spöka dig hela månaden, även om det kanske inte finns någon anledning till det.
9Du har kränkare som försöker förstöra dina planer. Troligtvis kommer någon att störa i ditt personliga liv.
10Att bli kär och en känsla av lycka - detta gäller både för nya och befintliga relationer.
elvaDe älskar dig, och det här är en väldigt tillförlitlig känsla - du ska inte tveka och vara avundsjuk.
12Du kommer att få ett nytt fan. Men förhållandet kommer sannolikt inte att växa till något allvarligt.
trettonMånaden blir inte lätt, det kan finnas problem och till och med försök.
14Få nyheterna som säkert kommer att glädja dig.
femtonDin älskade eller flickvän kommer att ge dig problem. Men till slut kommer allt att bildas.
sextonTystnad är snart guld. Skvallra inte eller uttrycka ett för obsessivt yttrande, annars kommer de extra orden att hamna i problem.
17Separation väntar på dig. Det kan vara antingen långt eller kort.
artonTrevliga förändringar i det personliga livet. För ogifta personer - ett äktenskapförslag eller en kärleksförklaring, för gifta kvinnor - ett nytt, djupare skede i utvecklingen av relationer.
nittonEn ny fan kommer snart att dyka upp i ditt liv vars känslor kan visa sig vara en "dummy".
tjugoTrolig bedrägeri från en älskad, nära och kära eller flickvän. Men det kan vara en lögn för det goda.
21Endast försiktighet och fundering av varje steg kommer att rädda dig från att fuska eller bryta upp relationer.
22Ekonomiskt välbefinnande och oväntade kontantinkomster under den kommande månaden.
23Du väntar på en hel serie glada händelser. Vissa av dem kan bli roterande.
24Trevliga och efterlängtade gäster, en stor semester är troligt.
25Nya bekanta. Det finns en chans att en av dem kommer att vara avgörande.
26En pålitlig vän hjälper till i en svår situation. Månaden lovar att vara stabil.
27Uppfyllelse av önskan. Och detta kommer att hända på ett oväntat sätt..
28Karriärframgång, ekonomisk välstånd och välbefinnande.
29:eChanserna för sorg, tårar och besvikelser. Men släktingar eller vänner hjälper till att hantera problem..
trettioNya bekanta, möten och ljusa känslor. Relationer har en stor chans att bli starka och lyckliga..
31Ett antal rapporterar äventyr. En oväntad resa, nya bekanta och hobbyer kommer att dekorera ditt liv den kommande månaden.

Menstruationshoroskop på måndagarna

Astrologer tror att en kvinna beror mycket på nattljuset och dess faser. Den genomsnittliga varaktigheten för den kvinnliga cykeln är 28 dagar. Perioden med full rotation av en naturlig satellit runt om i världen varar så länge.

 • Om blodutflödet föll på den växande månen kommer en kvinna att förbättra sin ekonomiska situation och hennes plan kommer att realiseras.
 • Fullmåneperioder ger lycka.
 • Menstruation under avtagande fas kommer att leda till avskiljning, misslyckade planer, ouppfyllda förväntningar.

Tolkning beror också allvarligt på måndag. Det finns måndagar att vända sig för varje förutsägelse är inte värt det - sannolikheten för fel är för hög. Kom ihåg: 1, 12-14, 19, 23, 26, 29 måndagar är kategoriskt inte lämpliga för förmögenhet.

Kinesisk förmögenhetsråd för kvinnor - Feng Shui-metoden

I förmögenheten av östra läror tros det att den kvinnliga kroppen påverkar faktorer utanför: människor runt, fenomen och händelser. Månadsvis - en cykel som är mycket känslig för eventuella förändringar. I fasen av kvinnlig självförnyelse kan man observera samma processer som i cykeln för de fyra huvudsakliga elementen som presenteras i traditionell kinesisk undervisning.

Feng Shui förmögenhetsföreläsning är en märklig tolkning av veckodagen. Men för olika element (eld, vatten, jord och luft) finns det speciella förutsägelser.

Kom ihåg att elementet Eld är stjärntecknen Väduren, Leo och Skytten; element Jorden - Oxen, Jungfruen, Stenbocken; element Air - Tvillingarna, Vågen, Vattumannen; och vatten - cancer, skorpion och fiskarna.

Så tolkas början av menstruationen i feng shui.

 • Brand. Bekanta med en inflytelserik person som kan vara obehaglig.
 • Landa. Trevliga händelser, känslor och framgång i företag.
 • Luft. Kärleksförhållanden kommer fram, framgång väntar på dem.
 • Vatten. Förändringar i livet - kan vara trevliga och inte mycket.
 • Brand. Karriärframgång.
 • Landa. Förändringar i finanssektorn - kan vara antingen trevliga eller negativa.
 • Luft. Svårigheter på jobbet, risk för konflikt. Familj och förhållande stabilitet.
 • Vatten. Drömmar kan gå i uppfyllelse och planer går i uppfyllelse.
 • Brand. Ömsesidighet i kärlek, harmoniskt lyckligt förhållande.
 • Landa. Allvarliga konversationer kan göra en skillnad..
 • Luft. Trevliga händelser och överraskningar. Men samtidigt är små intriger sannolika.
 • Vatten. Förvänta sig lycka på alla områden.
 • Brand. Troliga händelser som kommer att ändra dina planer.
 • Landa. Lycka till i alla företag, men särskilt i en romantisk relation.
 • Luft. Lycka och pengar kommer att vara med dig hela nästa månad.
 • Vatten. Utmaningar och oväntade hinder kan förstöra dina planer..
 • Brand. Var försiktig och diskret för att undvika en kamp..
 • Landa. Lycka till i kärlek och gärningar i 30 dagar.
 • Luft. Stabilitet och fred hela månaden.
 • Vatten. Intriggen och andras hemligheter kan förstöra stämningen.
 • Brand. Dina planer väntar på genomförandet, lyckan är med dig hela månaden.
 • Landa. Det kommer att finnas svårigheter i en karriär, men allt är underbart i hans personliga liv.
 • Luft. Trevliga känslor och livliga intryck väntar under denna period..
 • Vatten. Gåvor och trevliga oväntade händelser.
 • Brand. En månad kommer att gå tyst, utan upp- och nedgångar.
 • Landa. Problemen kommer att sluta, och allt gott kommer att vara kvar hos dig.
 • Luft. Lyckan väntar på dig, vilket är bättre att använda för att genomföra planer.
 • Vatten. Den bästa tiden för avkoppling, omtänksamhet och svårigheter kommer att lösas på egen hand.

Sann spådom genom kärlek och lust

Det finns fall då till en början några bloddroppar dyker upp, och först då kommer fullvariga perioder. I den här situationen måste du fokusera på de första tecknen.

Om kärlek i början av menstruationen

Fortune-telling förutsäger händelser som snart kommer att inträffa på kärleksfronten. För honom måste du veta den ungefärliga tiden för menstruationens början.

 • 00.00-08.00. Secret Passion. En fan är generad att erkänna dig i sympati.
 • 08.00-12.00. Godbukettperioden i förhållandet förklaras öppen.
 • 12.00-15.00. Din kärleksförening kan kallas perfekt.
 • 15.00-19.00. Gör dig redo för överraskningar!
 • 19.00-00.00. Relationer kommer att brytas på grund av underdrift.

På den älskade

Vill du berätta hur starka känslor en ung man har för dig?

 • Om "dessa dagar" kom i ett jämnt antal, är hans avsikter allvarliga.
 • Udda - killen behandlar dig som en leksak.

Förmögenhetsberättande menstruation

 • Om kritiska dagar anländer enligt schemat kommer händelserna att flyta smidigt och smidigt..
 • Om allt började före schemat kommer en oväntad vändning snart att ske.
 • Med en ”försening” av drastiska förändringar i det vanliga sättet att leva förväntas inte.

Folk tecken om menstruation

Våra avlägsna förfäder betraktade menstruationen som ett övernaturligt fenomen. Populära vidskepelser håller delvis med om detta. Moderna förmögenheter är också intresserade av att starta en cykel..

 • Under kritiska dagar kunde damen skydda hemmet från eld. För att göra detta, var du tvungen att springa runt den brinnande byggnaden 3 gånger.
 • En kvinna kunde inte titta på nakna människor: de kunde täckas av ett utslag.
 • I ett sådant ögonblick var det inte tillåtet att plantera plantor: en grödesfel.
 • Det var förbjudet att gå till kyrkan och laga mat till hushållen.
 • I vissa länder fick kvinnor inte titta på människor och särskilt barn under sina perioder, för att inte jinxa dem.

Under flera århundraden tror representanter för den vackra halvan av mänskligheten på den magiska blodkraften under menstruationen och förutsäger deras öde på det. Dessa förmögenheter går i uppfyllelse eller inte, du kan kontrollera ditt eget exempel.

Menstruationens början: tecken på dag, tid på dagen, månad i månaden

En gång i tiden ansågs allt relaterat till menstruation på något sätt andra världsligt. På kritiska dagar betraktades kvinnor som farliga, utrustade med speciella, andra världsliga styrkor, onda andar. Därför är det inte förvånande att månatliga tecken anses vara ett säkert sätt att förutsäga ödet.

Intuition är en exakt barometer. Under menstruationen blir kvinnors känslor skarpare och mer känsliga.

Tecken på menstruation för menstruation: hur man förutsäger rätt

Stava varje månad

Under lång tid visste kvinnor hur man skulle förutsäga framtiden för menstruationsmånaden. Det finns tre alternativ som du kan använda på menstruation, som är populära idag (efter timmar (tid på dagen), dagar och datum).

Tro på tecken varje månad eller inte - du bestämmer dig, men ändå, om en kvinna bestämde sig för att berätta förmögenheter i början av menstruationen, bör du följa några regler.

Det är också viktigt att följa några regler:

 • förutsägelse är endast möjlig för den kommande månaden;
 • För att göra resultatet mer exakt rekommenderas det att använda flera metoder samtidigt;
 • Du kan bara gissa en gång i månaden, den första dagen för urladdningen;
 • om en kvinna förutser sig något bra, kan du kategoriskt inte berätta för någon om det, dåliga tankar och styrka hjälper till att förhindra detta.

Genom att följa sådana enkla regler kan en kvinna få exakt resultat..

Omens vid klockan

Omens vid klockan

Tiden när menstruationen börjar är också mycket viktig för att så att säga ett ”horoskop på menstruationen”. En kvinna kan ta reda på vad som väntar henne under den månatliga cykeln före menstruation.

Tecken för menstruation dekrypteras också, baserat på tid på dagen.

Tänk på tecken på menstruation, beroende på vilken tid på dagen menstruationen började:

 • Uppkomsten av blödningar föll tidigt på morgonen, vilket betyder kärlek och ljus. Kärlek kan vara helt annorlunda för en man, ett barn, föräldrar eller bara nära vänner. Men starka, förståelseförhållanden med din familj den här månaden är garanterad..
 • Menstruationens början sjönk vid lunchtid från kl 10-13. Detta tecken antyder att månaden ger glädje och inspiration. Detta rapporterar att kvinnan inte kommer att vara ledsen hela månaden.
 • Menstruationen började på kvällen från 17-21 timmar - detta lovar tristess, förtvivlan och tårar. Kom ihåg kvinnor, ju senare ansvarsfrihet börjar, desto tristare är den nuvarande månaden.
 • Nattblödning delas. En kvinna bör vara beredd på att hon under en tid kommer att vara ensam.

Tecken per månad: vilken veckodag

Månatliga tecken: veckodag

Du kan också förutse ödet att veta vilken veckodag menstruation börjar. Sådan förmögenhetsförsäljning kommer att vara effektiv och korrekt om den kombineras med ovanstående metod..

Varje nummer har sina egna magiska egenskaper och du kan bestämma framtiden..

Beroende på vilket datum perioden började kan hela kvinnan förvänta sig goda eller dåliga händelser hela nästa cykel. Vad väntar på dig?

Vi kommer att försöka tolka innebörden av veckodagarna från början av blödning:

 • Måndag är en svår dag. Indikerar alltid problem och ångest. Vad exakt kommer att vara dagarna är inte längre beroende av blödning. Måndag är den veckodag som en dyr present från en person som är kär för dig kan ta med. Bestäm vad tillfällets hjälte ska göra med det.
 • Tisdag - början av denna veckodag, säger att en kvinna väntar på ett oväntat möte med en man som hon inte har sett på länge och inte kommunicerat med honom. Det är också möjligt att möte med denna person kommer att drastiskt förändra livet. Eventuella förändringar i livet.
 • Onsdagen är en obehaglig dag. Lita bara på dig själv, vara vaksam och lita inte på främlingar.
 • Torsdagen indikerar att en kvinna kan förbereda sig för ett gästmöte. Men vilken typ av karaktär och humör dessa sammankomster kommer att ha beror bara på kvinnan.
 • Fredag. Menstruationens början på fredag ​​är nyheten. Vilken typ av nyheter kan du inte ta reda på. Huvudsaklig tålamod.
 • Lördagen är den bästa dagen för att starta din period. Alla drömmar och önskningar kommer att gå i uppfyllelse. Du måste tro på det..
 • Söndag. I början av menstruationen på söndagen lovar glädje och nöje. Hon säger att en kvinna kommer att tillbringa en månad glatt med ett leende på läpparna.

Vad kommer att berätta dagen i månaden?

Antalet är magi, så där utan deras hjälp. De betraktas också som en viktig indikator för menstruation..

Vi kommer att avslöja alla hemligheter som ett nummer kan berätta om:

 1. bra händelse, eufori, stimulans, glädje;
 2. frustration, försummelse;
 3. konflikt, kull, fiendskap;
 4. önskan att bli uppfylld, glädje och kul;
 5. en dyr, romantisk och trevlig gåva från en smal;
 6. förtal, skvaller och smuts;
 7. ren, uppriktig och sann kärlek;
 8. svartsjuka;
 9. det kommer att finnas människor som vill förstöra din kärleksförhållande;
 10. kärlek;
 11. en kvinna kan vara säker på sin älskade;
 12. förmodligen kommer det att finnas en kärleksförtrollning, du kan träffa kärlek;
 13. svårigheter;
 14. goda nyheter;
 15. vänta "kniv i ryggen" från en älskad eller flickvän;
 16. den här dagen är den kvinnliga tungan hennes fiende, håll den i tänderna;
 17. en kort avskiljning från en älskad;
 18. sann kärlek kommer till dig;
 19. sjunde himlen från lycka;
 20. obesvarad kärlek;
 21. fusk;
 22. ekonomiskt välbefinnande;
 23. lycka, glada händelser;
 24. stor semester med gäster;
 25. ödesdig bekant;
 26. träffa en pålitlig vän;
 27. numret är uppfyllandet av önskningar som kommer att påverkas av en person;
 28. tystnad på kärleksfronten, men finans och karriär kommer att gå upp;
 29. tårar, lidelser;
 30. numret lovar en kärleksförhållande som kommer att vara långvarig;
 31. resa, en resa som kommer att bli spontan.

Andra tecken under menstruationen

Tecken under menstruationen

Acceptera att det finns ett stort antal av de mest relevanta vi har granskat. Men det finns fortfarande andra tecken på menstruation och olika zabobo som inte är associerade med deras början.

Tid på dagen och den specifika veckodagen hjälper inte bara att förutsäga framtiden, utan också påverka hälsa, livsaspekter, hygien etc..

Så, vad annat inte kan göras med menstruation, vad är stöten:

 • Du kan inte simma i floden och gå till kyrkan.
 • Med menstruation kan kvinnor inte laga mat och göra hushållssysslor.
 • Det är förbjudet att plantera örter, växter och annat.
 • Om blödningen gick dagen för en viktig händelse - ett bröllop, innebar det att ett svårt liv väntar på makarna barn, medan du måste läsa en speciell konspiration.
 • Om menstruationen gick till fullmånen - tyder det på att kvinnan är en trollkarl. Hon var förbjuden att titta på nötkreatur och människor.
 • Kvinnor som har menstruation ansågs vara en hemmamulett mot eld. Hon var tvungen att springa tre gånger runt det flammande huset.
 • Menstruationsblod strö på huset för att skydda.

Fortune telling på månkalendern

Erfarena kvinnor som vet vilka dagar resultatet blir korrekta kommer att gissa på måndagarna. I den 29, 26, 23, 19, 14, 13, 12 och 1 är de dagar där förmögenheten är meningslös. Om menstruationen föll på andra dagar, kan du vara säker på deras noggrannhet..

Bestäm dig för att tro på tecken på menstruation eller inte för kvinnan själv. Oavsett hur var och en av oss är skaparen av vårt öde, måste du alltid tänka och tro bara på det goda, då kommer alla problem att förbigå dig.

Förmögenhetsberättelse genom menstruation - alternativ 2, i tid, för framtiden

Spådom genom menstruation är ganska sällsynt och samtidigt sant. Det finns två sätt att spåra genom menstruationscykeln, med vilken en flicka (kvinna) kan ta reda på sin framtid.

Den närmaste framtiden kan förutsägas beroende på vilken veckodag och vilken tid på dagen menstruationens början inträffar. Nedan finns två alternativ för spådom per månad.

Alla vet att fortunetelling är annorlunda. Det finns ganska allvarliga, till exempel förmögenhet på kort, inkl. tarotkort. Många är försiktiga med sådana aktiviteter och har ingen brådska med att ta till sig dem..

Ett sätt att ta reda på ditt öde är förmögenhetsberättelse genom menstruation. Det finns en övertygelse om att veckodagen, antalet och till och med den tid på dagen då menstruationen började, kan du ta reda på vad som väntar dig i framtiden. Det finns till och med två alternativ för denna spådom..

Spådom efter menstruation - 2 alternativ

Spådom genom menstruation är ganska sällsynt och samtidigt sant. Det finns två alternativ för förmögenhetsberättelse på menstruationscykeln, med hjälp av vilken en tjej kan ta reda på sitt öde.

Många som har försökt gissa efter sina månatliga perioder hävdar att alla förutsägelser i deras liv har gått i uppfyllelse. Därför tror vi att det är värt ett försök. Trots allt kommer inget kriminellt att hända, och inget speciellt behöver heller göras. Precis den dagen menstruationen börjar, jämför datum och tid med data från denna artikel. Tänk om det verkligen fungerar?

Spådom efter menstruation: tid på dagen - 1 (första) alternativet

Så om dina menstruationsdagar började på morgonen väntar kärlek på dig, men inte nödvändigtvis till motsatt kön. Det kan till exempel vara kärlek till barn, föräldrar, vänner. Förutsägelsen betyder inte att denna känsla plötsligt blossar upp. Kanske har denna känsla funnits länge. Det betyder att ömhet och värme kan vara ganska lång..

Om menstruationen började under dagen lovar detta också ett gott humör för hela den kommande cykeln, men kvällstimmarna på början av menstruationen är ogynnsamma, detta indikerar ett kommande tråkigt och glädjelöst liv, ofta - till separation från en älskad.

Spådom efter menstruation: veckodagar - alternativ 2

Nu beskriver vi prognosen för veckodagarna. Överväg två förmögenhetsalternativ på en gång. Det andra alternativet anges inom parentes.

Om menstruationscykeln börjar den första veckodagen - måndag, förväntar dig ett larm. Men få inte panik. När allt kommer omkring kan ångest också vara annorlunda, till och med trevlig. Denna förutsägelse säger att dessa farhågor på något sätt kan vara relaterade till överraskningen. (Enligt den andra metoden är detta till seger i någon viktig fråga)

Menstruationens början på tisdag indikerar ett överhängande möte med en person, kanske till och med en främling för dig idag. (Förutsägelserna på denna dag är desamma.)

På onsdag, menstruation - till obehagliga händelser i livet, som kommer att pågå tills menstruationens slut. (För oförutsedda händelser anger förutsägelsen inte vilka.)

På torsdagen, med tillkomsten av menstruation, vänta på en inbjudan att besöka någon. Kanske till och med främlingar kommer att bjuda in dig, eller så måste du bara gå och träffa någon. I alla fall kommer detta att vara en överraskning för dig, eftersom det inte fanns några sådana planer. (Förutsägelsen säger att du kommer att skämmas mycket för något.)

Ser fram emot lite nyheter på fredagen. Det kommer definitivt att bli någon slags överraskning, kanske både obehaglig och trevlig. (Till obehagliga händelser.)

Om din period kom på lördagen, förvänta dig en kärleksdeklaration, såväl som en annan trevlig händelse - uppfyllandet av någon form av önskan. (Förutsägelse i denna version lovar också en kärleksförklaring.)

Och söndagskritiska dagar kommer också att glädja oss med trevliga samtal med vänner och några slags roliga incidenter. (Förutsägelsen lovar att du snart kommer att få en ny bekant.)

Spådom per månad: dagar i månaden

Låt oss nu prata mer i detalj om antalet månader där menstruationscykelns början.
1 - Det kommer att bli en känsla av eufori och lycka under hela cykeln.

2 - Att känna sig försummad av någon händelse eller person.

3 - En gräl är möjlig, vilket kan leda till skandaler eller snart glömmas. Allt beror på dig.

4 - En underbar dag som förvandlas till en snabb känsla av lycka.

5 - En trevlig överraskning väntar dig snart.

6 - Kanske kommer någon att förtala dig eller så berättar du om någon obehagliga saker.

7 - säger att någon älskar dig väldigt mycket.

8 - Du kommer att vara mycket avundsjuk på hela någon cykel.

9 - Återigen, prata om förtal, men redan i din riktning. Och på grund av detta kan det vara några problem.

10 - Löfter en känsla av att bli kär, och åtminstone under hela menstruationsperioden.

11 - Du kan vara säker på att din älskare inte fuskar åt dig, åtminstone - förrän cykelns slut.

12 - Någon kommer att förföra dig med sin charm och kanske - och kommer att använda magiska tjänster för att locka din uppmärksamhet

13 - Förutsäger olycka.

14 - Till de goda nyheterna.

15 - Till obehagliga nyheter.

16 - Du betalar för din pratkraft.

17 - Att avskedas med en älskad.

18 - Förmögenhetsberättelse på 10: e numret upprepas.

19 - Du kommer definitivt att älska någon väldigt mycket.

20 - Till obesvarad kärlek från din sida.

21 - Någon oärlig med dig.

22 - Materiella varor kommer från någonstans.

23 - Känslan av lycka under hela cykeln kommer inte att lämna dig.

24 - Besökare hemma.

25 - Snart kommer du att bli en ny bekanta.

26 - Någon kommer att känna medkänsla för dig.

27 - En del önskan som du ville tidigare kommer äntligen att vänta på att den uppfylls.

28 - Löfte lycka till inom en snar framtid.

29 - Något kommer att uppröra dig mycket snart, varför du kommer att tappa en hel del tårar. Lugn kommer inte snart.

30 - Samtal om ömsesidig sympati för någon person.

31 - Det kommer att bli någon slags överraskning i livet. Dessutom specificeras att detta kan vara en djup känsla eller äventyr.

Bestäm själv: tro eller inte! Men vi hoppas att du i alla fall får en trevlig förändring.!

Spådom efter menstruation - alternativ 2

Det finns ett ganska sällsynt, men samtidigt troligt sätt att spåra med menstruation, vars förutsägelser går i uppfyllelse, men efter början av menstruationscykeln kämpar jag - detta är förmögenhetsberättelse genom menstruation - alternativ. Denna förmögenhet förutsäger de viktigaste händelserna som kommer att inträffa med en flicka under en period av en eller annan menstruationscykel. Naturligtvis är en sådan förmögenhetsredovisning rent individuell. Du kan gissa med den här metoden en gång, den första dagen för cykelstart. Arten av profetiska förutsägelser är direkt relaterade till veckodagen, månadens antal och tidpunkten för dagen då menstruationen börjar. Vi kommer att berätta om din framtid och om förmögenhetsberättelse med det månatliga alternativet.

Så, morgondagens början av menstruationscykeln visar kärlek, och denna djupa känsla kan uppstå inte bara för en manlig person, utan också för nära och kära människor. Varma, välkomnande såväl som glädjande relationer med dessa människor kommer säkert att pågå fram till slutet av cykeln. Om menstruationscykeln påbörjades på eftermiddagen, försvinner detta också lyckosamma händelser som ger glädje och gott humör för den kommande perioden. Om menstruationen började på eftermiddagen, lovar detta tristess och den kommande melankolin nästa vecka. Den mest ogynnsamma perioden i början av cykeln är nattetid, eftersom detta utgör en separation och smärtsam separering.

Även viktig är veckodagen i början av menstruationscykeln. Om menstruationen påbörjades på måndag, är det en seger, det kan vara en enorm lotterivinst, uppfyllande av tänkta planer, övervinna lurande hinder, marknadsföring etc..
Tisdagen släpper ett oväntat möte, som radikalt kan förändra livet till det bättre, det kan också vara ett datum eller ett välkomnande möte med en vän eller vän.

Om dina perioder började på onsdag väntar en oväntad överraskning på flickan, det kan vara en inbjudan att besöka, få en efterlängtad present eller bara en kampanj på jobbet, vilket också kommer att vara spontana nyheter.
Torsdag meddelar förekomsten av sådana omständigheter eller händelser där en kvinna kommer att känna sig blyg och generad. Därför, om början av menstruationscykeln faller på denna veckodag, måste du lugnt förhålla dig till denna situation och ställa in dig för rätt resultat i förväg.
Fredagen lovar problem, det kan vara stötande och irriterande situationer på jobbet eller i familjen. Det bör inte vara upprörd över detta, eftersom situationen dramatiskt kan förändras med tillkomsten av en ny cykel.

Om menstruationen börjar på lördagen, förväntar sig denna person en förklaring om kärlek och uppfyllande av önskningar, och önskemål av både kärlek och affärsmässig natur realiseras.
I början av menstruationen på söndagen lovar en intressant bekanta eller möte.
Med hjälp av förmögenhetsberättelse genom menstruation - alternativ 2, tar varje flicka reda på vad som väntar henne under den kommande cykeln. Antalet menstruationscykel upptar också en viktig plats i förutsägelserna. Om menstruationen börjar den 1: a väntar en trevlig överraskning på personen.

2: a meddelar nyheter.
3: e siffran - ånger.
Det fjärde numret visar att det är nödvändigt att förbereda i förväg för mottagandet av gäster som oväntat besöker ditt hus.
5: e lovar sorg, liksom förestående separering från en älskad.
Det sjätte numret är oroande på grund av obehagliga samtal och skvaller. Därför, ju lugnare du tar dem, desto lättare kommer denna period att gå..
Den 7: e lovar en seriös hobby som kommer att bli ömsesidig kärlek i framtiden.
8: e portends förödmjukelsen som kan vara resultatet av skvaller och rykten.
9-10: e portends kärlek som plötsligt möts på din väg.
Det 11: e talet talar om din utvalda trofasthet och lojalitet.
12: e portends passionerade relationer och kärlek.
13: e varnar för att skydda din hälsa.
14: e portends goda nyheter.
Den 15: e lovar också att få nyheter, bara mindre trevliga.
16: e förklarar mottagandet av nyheter eller brev från släktingar eller avlägsna bekanta.
Den 17: e lovar en plötslig inbjudan till ett besök eller ett romantiskt datum.
Den 18: e lovar att alla tänkta planer och önskemål snart kommer att uppfyllas.
Den 19: e porten en stark och ömsesidig kärlek. Under hela menstruationscykeln förväntar sig flickan en varm attityd från sin älskade.
20-talet lovar tristess och längtan.
21: e lovar att få goda nyheter.
Det 22: e numret lovar en passionerad försoning med en älskad efter en våldsam gräl eller svår separation.
Det 23: e talet säger att lycka och välstånd log mot dig.
24: e portar en hel del glada och trevliga stunder genom hela menstruationscykeln.
25: e lov grattis.
26: e förutsäger att en älskad återvänder.
Den 27: e säger att snart alla planer och önskningar kommer att uppfyllas.
28: e portends förråd eller förråd mot en älskad.
Den 29: e lovar besvikelse och bittera tårar.
Den 30: e indikerar att flickans åsikt och åsikter kommer att förändras efter någon händelse.
Den 31: e indikerar goda nyheter.

Spådom genom menstruation - alternativ 2 - detta är ganska exakt, sanningsenligt och individuellt förmögenhetsberättelse, vilket är extremt populärt bland unga flickor.

Tecken och förmögenhet med måndagar

Det finns en uppfattning om att en kvinna är omgiven av en speciell energi under menstruationen, eftersom detta är en underbar period för förmögenhet, ritualer och kärleksformer på blodet. Tecken för menstruation är förmögenhetsberättande för flickor. Människor har lärt sig att dechiffrera datum, tid på dagen för deras början. Detta är ett enkelt sätt att ta reda på vad som väntar på en månad utan att använda allvarliga sätt på magi.

Tro på klockan från början av menstruationen

Var uppmärksam på tid på dagen. Om din period kom på morgonen, från gryning till lunch, kommer nästa period att bli framgångsrik. Kärlek, lycka, framgång kommer att regera runt dig under en hel månad.

I förbindelserna med andra hälften kommer harmoni att komma, försöka med släktingar, med vilka inte allt var smidigt. Den bästa tiden att träffa nära och kära, gamla vänner som inte har sett på länge.

Att starta din period från middag till solnedgång är också ett bra tecken. Som ni ser kommer den närmaste framtiden att bli mättad, många positiva händelser kommer att hända, du måste resa mycket, korta resor är möjliga.

Tiden från solnedgång till midnatt visar en lycklös nästa månad och ointressanta händelser. P måste lösa många problem, livet kommer att fyllas med små problem.

Om menstruationen börjar från midnatt till gryningen indikerar detta stora problem. Försök att förbereda dig i förväg, uthärda motgången stadigt.

Månatliga tecken efter veckodag

Måndag - problem, mindre problem väntar. Problem kan snabbt lösas och spänningen blir trevlig. Det är möjligt att du inom en nära framtid kommer att träffa en person som du inte har sett på länge. Han kommer att säga information som får dig att tänka..

Tisdag - viktiga nyheter och en serie uppdateringar. Högre makter varnar, nästa månad är den bästa perioden för förändringar i livet, vilket tar ansvarsfulla beslut. Kommer att kunna starta en relation, träffa nya vänner. Det är dags att ”tunna ut” bekanta cirkeln.

Onsdag förutspår problem under hela månaden. Så snart du löser ett problem kommer det andra. Det är möjligt att du vet vad problemet är. Se upp för främlingar, lita inte på dem som nyligen har kommit in i ditt liv.

Torsdag - vänta på gäster, eller kanske blir du inbjuden till ett bröllop eller årsdag. Det är möjligt att träffa nya människor, intressanta bekanta, som i framtiden kommer att växa till verklig vänskap, kärlek.

Fredag ​​- måste vara tålamod. En serie försök, obehagliga händelser kommer. Men efter den svarta fältet kommer att bli vit.

Lördag - du kommer att hitta lycka och uppfylla önskan. Början av kritiska dagar på lördag indikerar en förklaring om kärlek, förlovning, till och med ett snabbt bröllop.

Söndag - ett tecken på glädje, kul. Hela nästa månad kommer flickan att vara i gott humör och ingen kommer att kunna förstöra honom. Lär dig goda nyheter, träffa en vän som har spelat en viktig roll i livet. Följ hans råd.

Månadsvärde per månad

Nästa sätt att berätta förmögenheter är att dechiffrera betydelsen av det datum då de kritiska dagarna började. Det verkliga resultatet blir när man tolkar veckodagen och tid på dagen.

Om förutsägelserna var blandade, i ett fall glädje, i de andra sysslorna, i det tredje - förändringar, kommer var och en av dem att gå i uppfyllelse.

 • 1 - lycka, du kan lyckas på alla områden i livet.
 • 2 - hat, träffa en obehaglig person.
 • 3 - fejder, gräl, delning. Kom inte i konflikter, var försiktig, se upp för fiender i familjen.
 • 4 - kärlek och harmoni.
 • 5 - en gåva från en trevlig person, avslutandet av en transaktion.
 • 6 - rykten, skvaller. Kanske fienderna lyckas införa negativ information om din person till någon som bryr sig om dig..
 • 7 - universum skickar lycka och harmoni, det viktigaste är att bevara det, inte att missa.
 • 8 - ilska och svartsjuka, uppkomsten av en rival, underdrift. Det är dags att berätta varandra.
 • 9 - problem, kamp. Var säker och lugn, annars är det svårt att bekämpa fiender.
 • 10 - förälskelse, uppkomsten av en ny gentleman. För de som har ett par, föreställer omens lycka i sina personliga liv, en stark förening.
 • 11 - en älskares lojalitet, vänner hängivenhet.
 • 12 - en flyktig attraktion för en ny person, kan indikera en kärleksförtryck eller en parole.
 • 13 - misslyckanden som du snabbt kommer att hantera och få viktig erfarenhet.
 • 14 - dåliga nyheter.
 • 15 är goda nyheter.
 • 16 - se upp för skvaller. Håll munnen tyst, diskutera inte någon, det kommer att påverka ditt rykte negativt.
 • 17 - flyttning eller affärsresa, som åtföljs av avskiljning från en älskad. Tecken betyder inte avslutande av förhållandet.
 • 18 - lycka, framgångsrikt personligt liv.
 • 19 - sann kärlek, harmoni.
 • 20 - obesvarade känslor, problem, det är svårt att hitta ett vanligt språk med en likgiltig person.
 • 21 - någon lura dig, det är möjligt att en lögnare från den inre cirkeln.
 • 22 - ekonomisk framgång. Hitta en stor summa, vinna lotteriet, få en arv, en ny inkomstkälla.
 • 23 - förmögenheten är på din sida.
 • 24 - plötsligt möte, gäster.
 • 25 - en möjlighet att träffa intressanta människor.
 • 26 - hjälp från släktingar.
 • 27 - drömmen är avsedd att uppfyllas.
 • 28 - materiellt välbefinnande, finansiell stabilitet.
 • 29 - problem, sorg.
 • 30 - dina känslor är ömsesidiga.
 • 31 - ta en paus, du förtjänar det.

Forntida vidskepelser om måndagar

Kok inte under en sådan period. Enligt tecken kommer maten som tillagas av en kvinna under kritiska dagar inte att smaka gott, och maten kommer snabbt att bli dålig. Du kan inte närma dig behållarna där vin, öl, vinäger är beredda.

Ju tidigare flickan hade sin period, desto högre är sannolikheten för att hon skulle bli mor till många barn.

Den antika tron ​​säger att man under menstruationen inte kan se på nakna människor. Detta gäller också kvinnors kvinnor. I gamla dagar trodde de att den hon tittade på skulle täckas med ett utslag.

Du kan inte plantera och vattna lökar och gurkor, de kan bli gula och försämras. De får inte titta på blommande körsbär, träd kommer att försvinna. Frukten som samlas in på kritiska dagar kommer att torka ut.

Våra förfäder trodde att om en kvinna blöder sig själv eller någon annan, menstruationen kommer att gå längre än vanligt. Därför var det förbjudet att klippa djur.

Men inte bara förbud är förknippade med dessa dagar. Man trodde att menstruationsblod är en stark skydd mot skador, det onda ögat och eventuella problem. För att skydda ekonomin måste familjen, en kvinna täcka tröskeln för huset, sätta märken på boskapen.

Kritiska dagar är en viktig period i varje flickas liv. För närvarande är kroppen städad, och du kan berätta förmögenheter för framtiden, ta reda på vad ödet har förberett sig för den kommande månaden. I kristendomen, islam, judendom, under perioder av menstruation, är flickor begränsade från att besöka templet och delta i religiösa ritualer.

Artiklar Om Missbruk Cykeln

Kan ett ägg lämna äggstocken under menstruationen

Förmågan att bli gravid ett barn beror på ägglossning - detta är den mest gynnsamma perioden för befruktning. Vanligtvis är det mitt i cykeln, men det finns undantag....

Hur Tranexam kan användas under menstruationen

Menstruationsflödet är en vanlig månadsprocess för alla kvinnor i reproduktiv ålder. Men nästan varje mogen kvinna åtminstone en gång i sitt liv mötte onormala fläckar, vilket orsakades av olika skäl....

Varför benen ont vid menstruation: möjliga orsaker och hur man ska behandla

Flickor för vilka menstruationen har blivit en bekant sak, är väl medvetna om att smärta under denna period är normen. Emellertid förekommer ofta atypisk smärta....