Översikt över kinesiska fytotamponer Vackra liv och ren punkt: vad man ska köpa, recensioner, priser

Harmonier

Intim hygien och snabb lösning av gynekologiska problem är nyckeln till kvinnors hälsa. Förmågan att hantera dem utan att ta till sig långa, obekväma och ofta obehagliga procedurer - kinesiska vattpinnar "Clean Point" och "Beautiful Life".

INNEHÅLL:

Fytotamponer: typer, funktioner, syfte

Tamponger är av två typer: hygieniska och medicinska. Den första inkluderar produkter som används för att blockera menstruationsflödet inuti vagina. Detta undviker blöjautslag och irritation av känslig hud i intima områden och förhindrar också uppkomsten av en obehaglig lukt. Deras dagliga användning rekommenderas inte av specialister, eftersom det kan provocera multiplikation av patogena bakterier i den "igensatta" vagina.

Tvärtom bör medicinska produkter inte användas vid naturlig blödning. Detta görs några dagar efter det att det har avslutats, eftersom fytoföreningar stimulerar ökad blodcirkulation och orsakar en initial ökning av problem förknippade med en viss sjukdom. Liksom alla läkemedel måste de användas strikt enligt instruktionerna och rådfråga din gynekolog innan du använder dem..

Handgjorda, de är en bomulls-gasbaserad botten i en speciell växtbaserad infusion eller avkok. Tamponger av de erbjudna varumärkena tillverkas i Kina. Detta är en medicinsk sammansättning, sammansatt av örter bearbetade med modern teknik, krossad och pressad.

Produkten har en sfärisk form, liten storlek, som syftar till att säkerställa fysiologisk komfort. En rödbrun boll som inte deformeras, upplöses inte när den utsätts för vätskor, i ett löst vävnadsskal fixerat med en tråd, vilket hjälper till att enkelt ta bort vattpinnen efter användning. Säljs i sterila individuella paket om 1 eller 6 stycken..

Trots namnsskillnaden är både "Vackert liv" och "Ren punkt" produkter av ett varumärke från Kina, som skiljer sig från varandra endast på inskriptionen på förpackningen: en typ var avsedd för den ukrainska importören, och den andra för exportörerna av zhongbang-gruppen. De erövrar själva den ryska marknaden, eftersom de är ett effektivt och bekvämt verktyg som ersätter en hel rad förebyggande och terapeutiska förfaranden eller lyckas komplettera dem.

Varför fytotamponer är att föredra framför andra former av terapi

Traditionella metoder för behandling av påverkade organ och vävnader i könsorganet är tvätt, douchning, användning av terapeutiska bad; enligt läkarens recept kan vaginala suppositorier eller salvor användas.

Fytotamponer som en alternativ form av terapi maximerar läkemedlets medicinska effekt: exfoliering, normalisering av syra-basbalans, regenerering är mer intensiv. Detta beror på den ökade känsligheten hos slemhinnorna, deras förmåga att snabbt absorbera och absorbera läkemedel. Tamponger införda i vagina ger fokus, djup, fullständighet och varaktighet av exponeringen för läkemedlet.

Vad är en del av medicinska tamponger

Den pulverformiga massan från vilken rena punkterna från Clean Point och Beautiful Life pressas samman är hackade stjälkar, blommor, löv och rötter från medicinalväxter blandade med aromatiska hartser.

 • kamomill buljong har antiinflammatoriska och antiseptiska effekter, innehåller hormonliknande ämnen som stimulerar reproduktionssystemet;
 • ett porslin som innehåller rutin stärker kapillärväggarna;
 • safflor (amerikansk eller vild saffran, färgningstistel) innehåller linolsyra, vilket gör kärlens elastiska, fuktgivande och närande vävnader;
 • angelica har en kramplösande och lugnande effekt;
 • rökelse hjälper till att minska blodförlusten, hjälper till att bekämpa abscessinfektioner, har en föryngrande effekt;
 • myrra (myrra) såväl som rökelse har balsamiska egenskaper, slappnar av, främjar läkning;
 • ginsengtoner och föryngrar;
 • ängkärnan har stimulerande, diuretiska, koleretiska och antitumöregenskaper;
 • gurkmeja hjälper till att rensa och immunmodulera, har en antiinflammatorisk effekt;
 • kryddnejlika har en lokal irriterande och smärtstillande effekt;
 • dracaena, utsöndrar blodröd juice (dragonblod), förbättrar blodcirkulationen, lindrar smärta, används vid behandling av trängsel.

Dessutom kan komponenterna innefatta komponenter av granatäpple, syrin och akacia, framställda enligt ett traditionellt kinesiskt recept.

NOTERA! Du kanske också är intresserad av att läsa om "Hur man minskar vagina - de mest effektiva och beprövade metoderna.".

Indikationer för användning

"Clean Point" och "Beautiful Life" används för förebyggande och terapeutiska syften för att förebygga eller eliminera gynekologiska sjukdomar, primära, återkommande, kroniska, med en otydlig etiologi.

 • ICP;
 • problematisk menstruationscykel, instabil i termer och varaktighet;
 • smärtsam menstruation;
 • amenorré;
 • cysta eller inflammation i äggstockarna;
 • trast;
 • erosion i livmoderhalsen;
 • endometrios;
 • candidiasis;
 • vaginit;
 • kolpit orsakad av klamydia, trikomonader, stafylokocker, streptokocker, etc. ;
 • kvinnliga genitalpolyper;
 • cystit och urininkontinens;
 • fibroider.

Det är problematiskt att behandla sjukdomar som redan har börjat med tamponger, eftersom de har en kumulativ men försenad effekt. Det kommer inte att vara möjligt att stoppa förvärringen med deras hjälp. Snarare är de lämpliga som profylax och behandling vid kroniska tillstånd. Genom att stimulera hematopoies, normalisera hormonella processer förhindrar de uppkomsten och utvecklingen av cancer.

Deras användning har också en gynnsam effekt på urinblåsan, njurarna och ändtarmen..

Starta behandling med fytotamponer kan åtföljas av förvärringar, såsom smärta i buken, bröstet, rygg, torrhet, svullnad eller klåda i könsorganen, riklig utflöde (inklusive blodig och purulent), akne, en obehaglig lukt. Detta beror på den aktiva rengöringen av kroppen..

Vid allvarliga problem är det nödvändigt att tillfälligt ersätta användningen av tamponger med traditionell behandling (douching, bad, salvor, suppositorier) och konsultera en specialist. I avsaknad av kontraindikationer, fortsätt behandlingen.

Kontra

Liksom de flesta läkemedel har växtvätskor ett antal faktorer och omständigheter där deras användning är extremt oönskad och ibland farlig. Så användning av tamponger tidigare än sex månader efter operationen (inklusive abort) eller naturlig förlossning kan framkalla kraftiga blödningar, eftersom tampons medicinska sammansättning stimulerar blodcirkulationen.

Dessutom används kinesiska fytotamponer inte under följande omständigheter:

 • graviditet och amning (ämnen som kommer in i läkemedelskompositionen utsöndras i bröstmjölk och kan orsaka allergi hos barnet);
 • lever- och njursjukdomar;
 • menstruationsblödning (1-2 dagar innan den börjar, 2-3 dagar efter slutet);
 • individuell intolerans mot en eller flera komponenter i läkemedlet;
 • användning av orala preventivmedel;
 • alkoholförgiftning;
 • kan inte användas före sexuell aktivitet.

I närvaro av HPV (humant papillomavirus) i kroppen är användningen av kinesiska tamponger inte kontraindicerat.

Användningen av "Clean Point" och "Beautiful Life" begränsar sexuell kontakt. En kvinna tvingas antingen att undvika intimitet, eller innan hon börjar samlag, ta bort tampongen från slidan och kassera den (du kan inte återanvända bollen!). För att inte utsätta dig för långvarig avhållsamhet, vilket har en negativ effekt på det allmänna tillståndet och välbefinnandet, kan du ordna "fasta" dagar och ersätta fytoterapi med traditionella hygienprocedurer.

En tillfällig övergång till sköljning hjälper också till att ta bort element som exfolieras under behandlingen från slidan: curdled, purulent, blodutsöndringar, slem, polyper, exfolierade celler etc. Självbefrielse kan vara svårt. Intervaller i användning av örtmedicin hjälper till att undvika förekomsten av allergiska reaktioner och andra negativa resultat som kan påverka hälsan.

Hur man ska behandlas med örttamponger

Nyckeln till framgångsrik behandling av de allra flesta sjukdomar ligger i strikt överensstämmelse med läkarens föreskrifter och strikt efterlevnad av instruktionerna för användning av den rekommenderade medicinen. Fytotamponer är inget undantag från denna regel. Avvikelse från instruktionerna kommer att göra procedurerna ineffektiva. Speciellt med hänsyn till förseningen i läkningsresultatet som är karakteristiskt för läkemedel med örtkomposition.

Så planerar du att börja använda "ren punkt" eller "vackert liv", vänta tills menstruationen slutar, och fortsätt sedan efter 2-3 dagar till behandlingen.

 1. Utför nödvändiga hygienprocedurer: tvätt, douchning, noggrann handtvätt.
 2. Förbered vattpinnen: ta bort från förpackningen utan att skada skalet, raka försiktigt fixeringstråden.
 3. Sätt in läkemedlet i vagina och sänk ner det cirka 7 cm, låt fixeringstråden vara så fri som nödvändig för efterföljande obehindrad extraktion.
 4. Lämna den för att ge en läkande effekt i 48–72 timmar (beroende på gynekologens rekommendation).
 5. Efter den inställda perioden, ta bort vattpinnen genom att dra i den fria änden av fixeringstråden.
 6. Douching med kamomill eller annan medicinsk växtbaserad infusion eller avkok.
 7. Ta en paus i kinesisk växtmedicin i 1-2 dagar, under vilka du fortsätter att sova.
 8. Presentera en ny vattpinne.

Utseendet på PMS-tecken bör vara en signal för att avbryta användningen av fytotamponer i enlighet med de kontraindikationer som anges i instruktionerna. Under behandlingen, med en genomsnittlig cykel per månad, kan 4-5 tamponger användas. Emellertid kräver olika sjukdomar terapeutiska kurser av olika varaktigheter:

 • för att förebygga sexuellt överförda infektioner räcker det med 1 bomullstopp;
 • för att förebygga uretrit, cystit och andra inflammationer är 6 tamponger tillräckliga;
 • PMS, onormala menstruationscykler, förvärrad klimakterium, bakteriell vaginos och hemorrojder kräver användning av minst 18 tamponger;
 • behandling av kroniska former av trast, kolpit, inflammation, ektopi och erosion i livmoderhalsen, leukoplakia, endometritis och endometrios, vidhäftningar, polyper, inflammatoriska processer i äggstockarna och äggledarna - minst 24 tamponger;
 • för behandling av ovariecyster kräver en obstruktion av äggledarna och fibrerna i livmodern en maximal kurs, inklusive totalt (med hänsyn till fysiologiska pauser) 30 fytotamponer.

Trots den lilla storleken kan ha eller resultera från användning av torr vagina göra processen för introduktionen smärtsam och extremt obehaglig. Oönskat obehag kan undvikas genom att sänka vattpinnen i 30-40 sekunder i vatten, vars temperatur inte överstiger 40C˚, eller smörjer den med olivolja.

Vid långvarig användning bör du komma ihåg de dagar då användningen av dessa läkemedel måste ersättas med douching med medicinska avkok och andra metoder för traditionell terapi. Raster som används hjälper kroppen att anpassa och skydda den mot överdosering.

Förvärv och användning av Clean Point och Beautiful Life-fytotampar

När man väljer växtbaserade kinesiska bollar för att förebygga och behandla sjukdomar i könssjukdomar, bör man komma ihåg: trots att det är naturliga, icke-hormonella läkemedel som inte påverkar mag-tarmkanalen och andra organ, är deras läkande egenskaper och möjliga biverkningar av hushållsmedicin få studeras. Emellertid är både Clean Point och Beautiful Life certifierade produkter som anses säkra att använda..

Att vara ett potent antiseptiskt medel som effektivt förstör patogena mikroorganismer, med en fysiologisk predisposition, långvarig användning, full av en överdos, det kan irritera slemhinnorna, brännande vävnader, vilket leder till torrhet, klåda och brännande i det intima området. I behandlingsprocessen måste du noga övervaka ditt välbefinnande, inte försumma råd från specialister, vara försiktig och inte bryta mot instruktionerna. Kinesiska fytotamponer "Clean Point" och "Beautiful Life" är certifierade. Men de distribueras inte via apotekskedjor, eftersom höga marginaler gör samarbetet med stationära försäljningsställen till nackdel för tillverkaren. För att undvika en kollision med bedrägerier och för att skydda dig från att förvärva förfalskade varor, måste du beställa den ursprungliga produkten via tillverkarens officiella webbplats, som säkerställer leverans av varor både i Ryssland och till andra tullunionens länder.

Skillnaden i priser för förpackning av kinesiska "Clean Point" och "Beautiful Life" fytotamponger, inklusive 6 bollar i individuell steril förpackning, förklaras av leveransvillkoren till ett visst land, region och stad samt den aktuella växelkursen. Den genomsnittliga kostnaden för Moskva är cirka 990 rubel, för Ukraina - cirka 25 hryvni 1 styck.

Recensioner av fytotamponer

Trots förekomsten av kontraindikationer är recensionerna hos de flesta patienter som använder denna produkt positiva..

Elena, 40 år
”Jag var utmattad av cystit. Läkare ordinerade det ena eller det andra. Ett tag gick, och igen... En sådan mardröm! På kontoret - kollegor, klienter, och på grund av dessa problem kunde varken kommunicera eller fungera normalt. Konstant obehag och lukt. På vissa sanitära kuddar var det möjligt att gå sönder. En gång klagade till sin äldre syster, och hon rådde Clean Point. Hon sa att hon hade samma svårigheter, och med dessa fytotamponger undkom hon helt enkelt. Jag försökte och ångrade inte! Cystit har gått och kommer inte tillbaka. Jag rekommenderar det till alla ”.

Irina, 37 år
”Jag uppmärksammade inte utseendet på de första problem med urinering, till exempel” det kommer att gå av sig själv ”. Då magen ökade - jag tänkte, säger de, du behöver äta mindre. Men smärtan i nedre del av magen fick mig att oroa mig. Jag sprang till läkaren. Det visade sig vara en myoma. När jag hörde att operationen skulle göras, panikerade jag allvarligt. Det är bra att jag stött på en artikel om kinesiska tamponger i vackert liv på Internet. De räddade mig bara! Det behandlades under lång tid, det var inte lätt, men det fanns inga operationer. Läkaren var bara i chock. Och jag insåg att jag måste övervaka mig själv och starta behandling i tid. Det viktigaste är att veta vad.

Alexandra, 25 år
”Behandlas med Clean Point-vattnar för erosion i livmoderhalsen. Åh, hur mycket smuts kom ut ur mig! Dessa hemska val bara var värt vad! Jag var rädd att gå ut: alla tycktes snifta. Men konsulten sa att det var nödvändigt att tolerera och hjälpte till att anpassa behandlingen. Nu - inga problem. Jag sa till mina vänner och jag råder alla. Fantastiskt verktyg! ”

Hur man använder kinesiska vattpinnar

Många av våra landsmän har utvecklat en negativ inställning till varor från Kina. Och allt för att de kom över produkter av dålig kvalitet. Om en sak fort misslyckas kan du försöka reparera den eller helt enkelt kasta bort den. Men när det gäller hälsa görs valet alltid till förmån för effektiva och högkvalitativa läkemedel.

Idag är marknaden fylld med alla typer av kapslar, tabletter, plåster, piller och erbjuder kvinnor till och med kinesiska medicinska tamponger. Är det värt att tro tillverkarnas löften om att bota gynekologiska sjukdomar, som kan använda tamponger från Kina, och som inte kan, läs vidare.

Kinesiska tamponger - vad är det

Produkten är en liten brun boll med en tråd, som liknar en vanlig medicinsk vattpinne av egen tillverkning. Den gaze-lindade delen ger en läkande effekt, och strängens funktion reduceras till enkel extraktion av den använda produkten.

Kinesiska tamponger är inte en fullfjädrad medicin. Huvudsyftet med deras användning är att påskynda återhämtningen under komplex behandling. Detta är en mycket viktig punkt i beskrivningen av tamponger tillverkade i Kina. Kvinnor som hoppades få en hög terapeutisk effekt endast från kinesiska terapeutiska tamponger lämnar sedan negativa recensioner för produkterna. Även i frånvaro av ett resultat är de skyldiga på egen hand, eftersom de vägrade huvudläkemedelsbehandlingen.

Vattpinnar säljs via Internet. De åtföljs av instruktioner på kinesiska. Varför bifogar inte tillverkaren en översättningsanteckning? Troligtvis vill han inte publicera information om produktionsfunktionerna, så att konkurrenterna inte fångar upp idén. På webbplatserna för officiellt registrerade distributörer ges en detaljerad beskrivning av tamponger på ryska. Dessutom kan chefer klargöra alla frågor..

På apotek säljs inte medicinska tamponger från Kina eftersom de importerade varorna får en stor marginal. Den slutliga kostnaden kommer inte att finnas tillgänglig för ett brett spektrum av konsumenter.

Vad är kinesiska vattpinnar?

Det finns faktiskt många olika tamponger som kommer till oss från Kina, men de två typerna anses vara de mest populära - Vackra liv och ren punkt.

Fitoshariki påverkar lika det kvinnliga reproduktionssystemet, men varierar i sammansättning. Deras formler innehåller olika medicinska växter som finns i östra landet. På grund av mångfalden ges patienterna möjlighet att välja lämpligt botemedel med hänsyn till kroppens individuella egenskaper och inte oroa sig för allergiska reaktioner.

De kvinnor som redan har testat fytotamponer talar om en mer sparsam effekt av Beauty Life-serien än Clean Point.

Vad är effekten av växtbaserade kinesiska tamponger, är det lätt att förstå, efter att ha studerat deras sammansättning.

Underbart liv

Vackra livspinnar är utformade för att korrigera den hormonella bakgrunden. Dess stabilitet hjälper till att besegra infektiösa inflammatoriska processer och infertilitet..

Vad ingår i kompositionen:

 • Bornean camphor - lindrar smärta, lindrar inflammation.
 • Y-shu - förbättrar den lokala blodcirkulationen.
 • Aralia Manchurian - stärker immunförsvaret.
 • Motherwort - slappnar av livmoderns muskler, förbättrar nervsystemet.
 • Kushen - eliminerar symptomen på feber.
 • Kontis Chinese - ett naturligt antibiotikum.
 • Kalamus Draco - ansvarig för vävnadsförnyelse.
 • Knidium - ger en diuretisk och antiinflammatorisk effekt.
 • Smilax slät - eliminerar ödem.
 • Stemona - bekämpar effektivt bakterier och inflammatoriska sjukdomar.
 • Paniculata paniculata - hämmar patogena stammar, tar bort klåda, tonar kroppen.

Alla typer av örter växer i Kina. Perfekt valda gynekologiska vattpinnar från vackert liv förbättrar kvinnors reproduktionshälsa.

Ren punkt

Efter att ha studerat sammansättningen av kinesiska rena punktens fytotamponer gav ryska experter följande översättning:

 • Angelica Växtens spektrum är ganska stort. Den har diuretiska, antibakteriella, antiinflammatoriska och desinfektionsegenskaper. Påverkar hormonproduktionen.
 • Acacia är en effektiv antiinflammatorisk.
 • Sophora - sänker kroppstemperaturen, reglerar förhållandet mellan könshormoner, tar bort ömhet.
 • Dragon tree harts - läker sår, drar abscesser, förbättrar kvaliteten på blodkoagulation.
 • Kryddnejlika - lindrar smärta och kramper, toner organ.
 • Kamfer - lindrar smärta och inflammation.
 • Kontis Chinese - ger antibakteriella och antitumörresultat.
 • Kärnan är en kramplösande och diaphoretic.
 • Ginseng - föryngrar vävnader, förnyar celler.
 • Rökelse - behandlar urogenitala infektioner.
 • Gurkmeja - påskyndar läkningsprocessen.
 • Mirra - hämmar den onkologiska processen, stabiliserar blodcirkulationen.

En detaljerad studie av sammansättningen av kinesiska terapeutiska medel kan hitta samma komponenter. Hao Gang Clean Point-produkter har en stor mängd aktiva ämnen. Många av dem har en gynnsam effekt på det hormonella systemet..

Indikationer och användningsmetod

Kvinnliga medicinska tamponger tillverkade i Kina har få kontraindikationer, och deras omfattning inom gynekologi är omfattande. Vi listar de viktigaste fallen när du använder fytoballer:

 1. Cystit.
 2. vaginitis.
 3. Cysta.
 4. Cervikal erosion.
 5. Trast.
 6. dysmenorré.
 7. Urininkontinens.
 8. Hemorrojder.
 9. ICP.
 10. endometrit.
 11. Bäckeninflammatorisk sjukdom.

Denna lista är dock inte komplett eftersom alla kvinnliga sjukdomar är en indikation för användning av kinesiska tamponger. Deras behandling är snabb och bekväm. Produkter som tillverkas under sterila förhållanden uppfyller alla internationella kvalitetsstandarder. De innehåller inte en enda kemisk komponent som skyddar vaginal mikroflora från skador..

Hur man använder kinesiska tamponger för terapeutiska ändamål är det lätt att förstå. Det viktigaste är att tvätta det intima området och desinficera händerna. Förfarandet är följande:

 1. Kontrollera förpackningen för integritet. Om det inte finns några skador, öppna påsen, ta bort tampongen och lossa tråden.
 2. Sätt försiktigt in en medicinsk vattpinne i vagina som en normal hygienprodukt för att absorbera menstruationsflödet.
 3. Kom ihåg den dag som vattpinnen sattes in och ta bort den efter 3 dagar genom att dra i tråden.
  Duka vagina med ett avkok av örter som har en antiinflammatorisk effekt (använd kokt vatten och kamomill, ros höft, johannesört, rosmarin).

Om någon sjukdom diagnostiseras, kommer återhämtningen av reproduktionssystemet med fytotamponer att bestå av 6 procedurer. För att förhindra patologiska förändringar räcker det att använda läkemedlet två gånger i månaden.

Vad säger sekretionerna efter att ha använt kinesiska produkter?

Efter att de kinesiska tampongerna har levererats och tagits bort från slidan enligt anvisningarna för användning, kommer patienten att uppmärksamma urladdningen, som inte var där förut. Deras utseende talar om rengöring av slidan och livmodern, tilltäppta med blodproppar, döda vävnadspartiklar och bakterier.

Ljusa blodproppar indikerar frisläppandet av döda celler. Deras livslöshet beror på förlust av funktion under påverkan av sjukdomar. Om vatten rinner från könsorganen är detta ett tecken på en förkylning eller en infektiös lesion i livmodern, äggstockarna, vagina.

Mörka blodproppar representerar koagulerat menstruationsblod som finns kvar i kroppen. Med sin utsöndring lämnar de orsakande medlen för gynekologiska sjukdomar slidan. Om urladdningen är brun, troligen, tar den inflammatoriska processen lång tid i reproduktionssystemet.

Video: granska vad som kommer ut.

De aktiva substanserna i fytotamponer skickas till de drabbade områdena, läker erosion och mikrosprickor, stimulerar blodcirkulationen. Av ytterligare effekter ger tamponger i Chinese Beautiful Life många fördelar:

 • Vaginal minskning hos kvinnor som föder.
 • Intern föryngring på grund av toning av vaginalmusklerna.
 • Chansen för graviditet.
 • Försvinnandet av foci av pigmentering utan användning av kosmetiska förfaranden.

Biverkningar av medicinska tamponger från Kina manifesteras av klåda och brännande, menstruella oegentligheter, migrän och ryggsmärta. Det är inte nödvändigt att avbryta örtmedicin, eftersom tillståndet snart normaliseras och tamponger ger det förväntade resultatet.

Vad experter säger

I Ryssland är växtbaserade tamponger för behandling av kvinnliga sjukdomar inte så välkända som i Kina. Deras utnämning utövas vanligtvis av läkare i betalda kliniker som övervakar nyheterna och erbjuder sina patienter.

Generellt sett är gynekologernas svar på tampongerna med vackert liv positiva. Och Clean Point-serien samlar också bra kommentarer på forum från experter och konsumenter..

Om tamponger används i samråd med en läkare och med hänsyn till kontraindikationer och biverkningar kommer en kinesisk terapeutisk produkt endast att gynnas. Annars riskerar produkterna att få ett dåligt rykte..

Läkarna påminner också om att det finns kontraindikationer för användning av fytotamponer från Kina:

 1. Diabetes.
 2. Menstruation.
 3. Oskuld.
 4. Laktation.
 5. Allergi.
 6. Dålig blodkoagulation.
 7. Postpartum eller postoperativ period.

Det är förbjudet att ha sex och dricka alkohol under behandling med fytotamponer.

Kinesiska tamponger för kvinnor - bruksanvisning

Växtbaserade svampar är extruderade medicinalväxter och extrakt förpackade i en bollform. Denna form är mycket bekväm att använda och gör att du kan leverera medicinalväxter så nära sjukdomens fokus. På grund av det faktum att tampongerna inte innehåller en absorberande komponent, och under påverkan av fukt och värme släpper de bara terapeutiska extrakt, kan de vara i kvinnans kropp i tre dagar. Det är den här gången som är optimal för effekten av medicinalväxter på den kvinnliga kroppen.

MeiTan Lu Lee örtvattnar tillverkas i Kina i enlighet med internationella GMP- och ISO 9001-standarder. Hållbarhet 24 månader.

Sammansättningen av tamponger unika fytokomponenter i Kina, samlade under en viss växtliv:

 • rotona till stemonaen är squamous;
 • cochia (bassia) kvast extrakt;
 • moderwort extrakt;
 • smilax rot extrakt;
 • olika Angelica root extrakt;
 • gulaktiga Sophora-blommaxtrakt;
 • extrakt av dryobalanops (kapoor) aromatiska;
 • dragonblod extrakt;
 • Himalaya Lilac Extract;
 • äng kärn-extrakt;
 • frankincense-extrakt;
 • Färgning av safflor extrakt;
 • gurkmeja;
 • ginseng rot extrakt;
 • kryddnejlika;
 • granatäpplextrakt;
 • akacia catechu;
 • Myrraekstrakt.

Hur agerar de

Tampons verkan beror på egenskaperna hos medicinalväxter som utgör:

 • cochia venicum, smilax rot, rödelse har en gynnsam effekt på urinsystemet och förbättrar blodcirkulationen i bäckenorganen, lindrar inflammation och obehagliga symtom vid urologiska sjukdomar;
 • morwort, angelica rot, safflor blomfärgning, gurkmeja, kryddnejlika, akacia catechu normalisera cykeln, minska uppkomsten av PMS och minska menstruationssmärta;
 • Sophora gulaktiga blommor, ginseng rot, myrra extrakt hjälper till att bekämpa smittsamma patogener, lösa problemet med akuta och kroniska sjukdomar i den gynekologiska sfären;
 • smilaxrot, angelica rot, gula sophora blommor, safflower färgning, ginseng root, myrra extrakt ger hormonell balans, hjälp med infertilitet, cyster på äggstockarna;
 • örter med antitumöreffekter som ginseng, gurkmeja, smilaxrot för kvinnor som lider av fibroider och andra gynekologiska neoplasmer.

Dessutom absorberar vattpinnen och tar bort toxiner, normaliserar mikroflora, påskyndar vävnadsreparation, förbättrar blodcirkulationen och metabolismen i bäckenorganen. På grund av detta har tamponger också en kosmetisk effekt som förbättrar kvinnors hudtillstånd.

Vad behandlas med örtpinnar:

 • erosion i livmoderhalsen;
 • vaginit, tsertsovit;
 • trast;
 • inflammation i bilagorna;
 • cyster på äggstockarna, cystiska sjukdomar;
 • menstruationscykelstörning;
 • inflammation orsakad av olika patogener (klamydia, ureplasma, trikomonader);
 • endometrit;
 • cystit;
 • urininkontinens.

Kontra

Användning är förbjuden under menstruation, gravida och ammande kvinnor (för att inte framkalla en allergisk reaktion hos barnet), jungfruer (för att inte störa jymfruktens integritet), personer som lider av diabetes (på grund av en betydande ökning av risken för infektionssjukdomar), såväl som människor allergisk mot någon komponent i produktens sammansättning.

Viktig! Under användning av tamponger rekommenderas det inte att ha ett sexuellt liv. Om du vill ha sexuellt samlag måste du ta bort vattpinnen, dussa och vänta 3 timmar.

Kinesiska vattpinnar under graviditeten

Om du planerar en graviditet måste du genomgå en rehabiliteringskurs med Lu Li-tamponger innan befruktningen.

Användningsläge

 1. Tvätta händerna ordentligt innan du öppnar förpackningen, öppna påsen med vattpinnen och varva loss tråden som är vriden vid basen av vattpinnen.
 2. Sätt in örtkulan i vagina till ett djup av 5 till 7 centimeter. Lämna tråden utanför - detta tar bort vattpinnen i slutet av dess giltighet.
 3. Lämna vattpinnen i 3 dagar. Titta på dina känslor just nu..
 4. Efter extraktion, tvättas med infusion av kamomill (2 matskedar torr kamomillapotek häll 2 liter kokande vatten, låt det brygga i 20-30 minuter och sil).
 5. Intervallet mellan användning av tamponger - 1 dag.

! Observera: tamponger är endast avsedda för vaginal användning (effekten sträcker sig till ändtarmen, hjälper till med hemorrojder). Var noga med att informera din läkare om användning av tamponger.

Kurs- och användningsmönster

Rekommenderad kurs - 6 tappar. Upprepa en förebyggande kurs med 6 tamponger 3-4 gånger per år. Pausen mellan kurserna är 1-2 månader.

Om det finns hälsoproblem beror kursen på den sjukdom som kvinnan vill bli av med..

Fytosvattar i kinesisk gynekologi

Användningen av kinesiska tamponger kan börja tre dagar efter den sista menstruationen och måste stoppas 4 dagar före nästa. Varje tampong införs i 2-3 dagar, mellan tampongerna görs en paus på 1-2 dagar. Antalet tamponger som du använder under en menstruationscykel är individuellt och beror på dess längd.

Välj vilken tid på dagen det kommer att vara bekvämt för dig att sätta in och ta bort tampongen och doucha.

Förbered en douching-lösning i förväg. Vissa kvinnor är bekväma med douching, inte bara efter att du har tagit bort tampongen, utan också innan du använder nästa. Duschning efter att ha använt en vattpinne är obligatorisk.

Alternativ 1. Specialbuljong för douching. Häll 1 påse med cirka 750 ml kokande vatten, kyl till rumstemperatur.

Alternativ 2. Ett avkok av kamomillapotek. Häll 2 matskedar (eller 2 påsar) kamomillblommor i cirka 750 ml kokande vatten, kyl till rumstemperatur.

Möjliga biverkningar:

- Klåda och sveda i det yttre könsorganet under användning av tamponger

- Rita smärta i nedre del av buken

- Smärta i bröstet, korsryggen, benen

Svårighetsgraden av dessa symtom varierar hos olika kvinnor från frånvaro av obehag till mycket uttalade känslor, beror på det ursprungliga hälsotillståndet i könsorganet, är förknippat med ökad cirkulation, det endokrina systemet och den lokala irriterande effekten av vissa örter som utgör tamponger. Vanligtvis går alla symtom genom 1-3 kurser med vattpinnar..

Kinesisk svabbkurs

De flesta gynekologiska sjukdomar har liknande symtom, de vanligaste manifestationerna inkluderar:

- klåda och sveda i det intima området
- obehag och smärta under samlag
- ovanlig riklig urladdning (vit), utsläpp med obehaglig lukt
- smärta i nedre del av buken
- intermenstruell blödning, fläckar mellan menstruationen
- smärta under urinering, smärta i nedre del av buken

Ibland, särskilt i det tidiga eller vice versa i det kroniska skedet, manifesteras inte sjukdomen. Innan du använder tamponger bör du därför rådfråga din läkare för att ställa rätt diagnos..

Den traditionella behandlingen av inflammatoriska sjukdomar innebär vanligtvis att ta en eller flera antibiotika. Som regel hög sannolikhet för återfall. När man tar antibakteriella läkemedel stör den vaginala mikrofloran, eftersom läkemedlen också dödar fördelaktiga bakterier.

Icke-inflammatoriska sjukdomar, såsom erosion, polyper, cyster, endometrios, fibroider, tubal obstruktion, hemorrojder, behandlas som regel inte med konservativa metoder. I det här fallet kommer kvinnan att få en operation, vilket kan leda till postoperativa inflammatoriska processer, vidhäftningar, brott vid framtida förlossning och ha andra obehagliga konsekvenser för kvinnlig kropp.

Vackra liv (ren punkt) Kinesiska tamponger har hjälpt många kvinnor att undvika operationer och återställa kvinnors hälsa utan att ta antibiotika. Användningsförloppet beror på sjukdomen..

SJUKDOMKURSUS FÖR ANVÄNDNING
Förebyggande av sexuellt överförda infektioner1 vattpinne efter kontakt
Förebyggande av inflammatoriska processer6 vattpinnar
(1 paket)
ytterligare 1-2 tamponger per månad
Cystit, uretrit6 vattpinnar
(1 paket)
Hemorrojder18 tamponger
(3 förpackningar)
Bakteriell vaginos18 tamponger
(3 förpackningar)
Premenstruellt syndrom, störningar i menstruationscykeln, menstruationssmärta, klimakteriet18 tamponger
(3 förpackningar)
Vaginit (kolpit)24 tappar
(4 förpackningar)
Trast (candidiasis)24 tappar
(4 förpackningar)
Cervical erosion, cervical ektopi, leukoplakia24 tappar
(4 förpackningar)
Inflammation i livmoderhalsen (cervicit)24 tappar
(4 förpackningar)
Endometrios, endometritis24 tappar
(4 förpackningar)
Inflammation av äggstockarna och äggledarna (oophorit, salpingit)24 tappar
(4 förpackningar)
Kvinnliga genital vidhäftningar24 tappar
(4 förpackningar)
Kvinnliga könsdelar24 tappar
(4 förpackningar)
Ovariecyst (polycystisk)30 tappar
(5 förpackningar)
Uterin fibroids (fibromyoma, fibroma)30 tappar
(5 förpackningar)
Tubal hindring30 tappar
(5 förpackningar)

Kontra

Sammansättningen av fytotamponer

Vackra liv (ren punkt) Kinesiska tamponger tillverkas under absolut sterila förhållanden, är giftiga och innehåller inga kemiska tillsatser. Säkerheten för de använda ingredienserna och frånvaron av biverkningar bekräftas av resultaten från mer än 1000 kliniska studier.

Kinesisk angelica (angelica) har desinfektionsmedel, antiseptiska, antiinflammatoriska antipyretiska och toniska egenskaper, och furocoumarin, som är en del av det, har antitumoraktivitet. Vid gynekologi används den för följande sjukdomar: problem förknippade med inflammatoriska processer, menstruella oregelbundenheter, menstruationskramper, dysmenoré (smärtsam menstruation), fibrocystisk mastopati, premenstruellt syndrom, trängsel i bäckenet, nedsatt livmodern, infertilitet, klimakteriet.
På grund av dess unika förmåga att efterlikna kvinnliga könshormoner (östrogen och progesteron) och öka kroppens känslighet för dem, normaliserar angelica den naturliga hormonbalansen i den kvinnliga kroppen, överträffar många moderna läkemedelspreparat vad gäller dess effekt.

Monje rotjungel (ostol) - har antiallergiska, antipruritiska, svampdödande och antibakteriella egenskaper. Frukt förskrivs som ett antiinflammatoriskt medel för gynekologiska sjukdomar. I kinesisk medicin används frukter för impotens, liksom ett tonic och restaurerande, förskrivet som antiinflammatoriskt och sammandragande.

Sten är skivepitelig - har en bakteriedödande egenskap mot vissa bakterier och parasiter, har en hemostatisk, vasodilator, antitumor, antimikrobiell och anthelmintisk effekt. Stärker sexkörtlarnas funktion, återställer hormonbalansen, används framgångsrikt för livmodersblödning, utfall av livmodern, inflammation i bihangar och vita, samt för hemorrojder. I kinesisk medicin används stamonrot för att utvisa rundmaskar..

Cochia venicum - används som en kardiotonisk, tonic, diaphoretic, laxerande, diuretic, med cystit, droppig, reumatism, urolithiasis. Det används som avkok för inflammation i urinblåsan och urinvägarna

Morswortten som är varierad i kinesisk medicin används som hemostatiskt medel för uterinblödning, endometrit, som en hypotensiv, förbättrar blodcirkulationen och stimulerar. Ett avkok av växten försvagar effekten av adrenalin på fartygen. Modervatt aktiverar blodcirkulationen, viktminskning, minskar svullnad, svullnad, spridd sputum, spridd ödem. Andra indikationer: menstruations oregelbundenhet, försenad eller frånvarande menstruation, oregelbunden menstruation, amenoré, endometrios, infertilitet, premenstruellt syndrom, smärta i nedre del av buken, ödem, hudinfektioner. En infusion av gräs eller frön rekommenderas som tonic, tonic, förbättrar blodcirkulationen, stimulerar, återställer styrka, främjar spermatogenes, förbättrar blodkompositionen.

Smilax naken - denna anläggning har möjlighet att uppvisa karminerande, rensande, tonic aktivitet. Denna växt är mest populär för sina blodrenande egenskaper. Reglerar sexuell aktivitet, har en återställande effekt på den sexuella sfären, särskilt manlig styrka, löser kvinnliga postmenstruella problem. Smilax stimulerar produktionen av könshormoner och tonic påverkar könsorganen, ökar hastigheten på ämnesomsättning och upprätthåller hormonbalansen i kroppen.

Ligusticum (vaginal gyrus). I kinesisk medicin är en av de viktigaste växterna. Roten har antibakteriella, smärtstillande, lugnande och vasodilatoriska effekter..

Borneol används som ett antiseptiskt, lokalt smärtstillande och antipruritiskt medel för små sår, brännskador och pustulära sjukdomar. Borneol utvidgar blodkärlen och förbättrar cellnäring i organ och vävnader.

Speciell avkok för douching Yu Qing Dan

Strukturera:

Sophora gulaktig - hänvisar till de mest effektiva medicinalväxterna, i traditionell kinesisk medicin används den som ett diuretikum, antiinflammatoriskt, anthelmintiskt och hemostatiskt. Normaliserar hormonella nivåer, påskyndar vävnadsregenerering. Vid gynekologi används det för fibroider, inflammation i hängorna, blödning i livmodern. Effektivt för prostatit, cystit, hemorrojder.
Angelica Chinese - effektiv vid premenstruellt syndrom, hemorrojder, hormonella störningar förknippade med klimakteriet, åderbråck och trombos.
Amur sammet - preparat erhållna från detta träd används som antiseptiska, tonic, antipyretiska och hemostatiska medel, som används i Japan för livmoderhalscancer.
Boswellia - antiseptisk och antiinflammatorisk effekt.
Mirra - antiinflammatoriskt, antiseptiskt, lugnande medel, svampdödande, verkan, stimulerar blodcirkulationen och läker sår. Effektivt för dåligt läkande sår, erosion, återställer skadade slemhinnor. Absorberar ärr och vidhäftningar, främjar förnyelse av hudceller, vilket förhindrar åldrande och jämnar ut rynkor, minskar ömhet i menstruationen.
Smilax - ett diuretikum, anti-syfilitiskt och antirumatiskt medel, förbättrar ämnesomsättningen, balanserar det endokrina systemet.

Resultat av användning:

Användningen av ett avkok för douchning förbättrar verkan av vackra liv och rena punkt-tamponger, bidrar till en mild rengöring av slidan av döda celler som bildas under användning av tamponger och ger en känsla av renhet och friskhet.

- förstör patogena bakterier
- återställer den normala mikrofloraen i slidan
- minskar inflammation
- främjar cellregenerering och läker skador på slemhinnorna
- reglerar hormonproduktionen
- reglerar vattenbalansen och tar bort känslan av torrhet
- lugnar en klåda och brinnande känsla
- eliminerar obehaglig lukt

Användningsläge:

Häll en påse med 750 ml kokande vatten, kyl till rumstemperatur. Ducka med en duch (normal, inte gynekologisk) med en volym på 200-300 ml. Observera den optimala vattentemperaturen för att undvika brännskador i slemhinnan!

1 pappersförpackning innehåller 12 tepåsar med torrt växtinnehåll. En paket buljong räcker för kombinerad användning med två paket tamponger.

Fördelar eller skada? Recensioner på kinesiska vattpinnar

Få har hört talas om förekomsten av kinesiska tamponger. Vissa av dem är oändligt beundrade och kallar det nästan ett universalmedel för alla kvinnliga sjukdomar, medan andra är mycket mer förbehållna om deras användning. Vilka åsikter är korrekta? Kanske borde alla besvara den här frågan själv. Och syftet med denna artikel är att ge en möjlighet att jämföra recensioner av fytotamponer av både positiv och negativ karaktär.

Låt oss börja med en fluga i salva, det vill säga överväga negativa recensioner om kinesiska tamponger. Sedan kontrasterar vi dem med kommentarerna från människor som har positiv erfarenhet av användningen av sådana gynekologiska läkemedel, och slutligen studerar vi läkarnas åsikter om en sådan metod.

Inte allt är så smidiga eller negativa recensioner om kinesiska tamponger

Att läka kinesiska bollar har, trots deras fantastiska popularitet, ett antal motståndare som aktivt delar sin negativa upplevelse på webben och avskräcker sig från att förvärva sådana produkter. När du har blivit bekant med sådana kommentarer mer detaljerat kan du se att vi nästan alltid talar om individuell intolerans eller om sannolikt förvärv av förfalskade produkter, och ibland bruksanvisningarna helt enkelt inte följs.

Det hjälpte mig, men det finns en stor nackdel

Marina Ryazantseva, 29 år, Moskva

”Fubaonin beslutade att prova tamponger efter ett positivt svar från en kvinna som med deras hjälp botade en kronisk trast. Detta öm gav mig inte vila på 5 år. Återfall är obligatoriskt före menstruation. Nystatin, Flucostat, Pimafucin, etc. Torteras för att behandlas. Från endast en kort effekt. Desperat bestämde jag mig för att ta en chans, beställd. Klåda under appliceringen av den första vattpinnen var hemsk, jag ville redan dra ut den, men jag övervann mig själv. Jag led alla tre dagarna, med den andra saken gick lättare. Klarat en kurs med 6 tamponger. Om det inte var för detta obehag, skulle det ha berömt det, eftersom trasten har "inte lyft huvudet" i tre månader nu.

Jag ska prova något annat...

Anastasia Dubrovina, 34 år, Voronezh

”Användade Qing Gong-vattpinnar för att reglera cykeln. I allmänhet finns det inga speciella klagomål, efter att ha genomfört en kurs på 8 tamponger, började perioderna att gå mer stabilt. Men jag kommer inte att köpa dem längre, eftersom lukten av dem är obehaglig för mig. Jag är mycket känslig i denna fråga. Jag kanske ska prova tamponger från andra tillverkare ”.

Det råder tvivel om produktens kvalitet.

Ekaterina Ostapova, 23 år, Yaroslavl

”Jag vet inte varför de prisas! Förpackningen är lite skrynklig, bollen i själva påsen började smulas och för full lycka, medan den var på väg att komma in, kom repet från tampongen. Kasta iväg det. Antingen falska eller så annonseras blint. Jag vill inte experimentera igen. Jag försökte de kinesiska bollarna Guifei Bao ".

Obehagliga upplevelser, men om det är nödvändigt, är det nödvändigt!

Olga Maksimova, 31 år, Samara

”Jag köpte henne Cleans Point örtpinnar på den officiella webbplatsen. Hon bodde i Kina i flera år - där säljs de på apotek. Därför fanns det ingen misstro. Behandlade cyster på äggstockarna. Jag var tvungen att gå igenom 3 kurser på sex månader. Dynamiken är positiv, utbildningen minskade med två gånger, men under behandlingen var det en stabil känsla av torrhet i slidan. Jag var ofta tvungen att kränka med en tusensköna. Sammantaget var effekten värt det. Jag kommer att ansöka ytterligare ”.

Passade inte

Irina Indienko, 45 år, Moskva

”Laclife köpte tamponger av en konsult. Jag kunde inte använda den, även om jag verkligen hoppades att bli av med livmodernspolypen. Men det fanns inte tillräckligt med styrka för att behandlas - en timme efter injektionen var det en känsla av extrem förbränning. Jag tål inte det, drog fram en boll och douchade länge med en tusensköna. Allergikere som jag bör försöka med försiktighet. ”.

På vågen av positiva eller mirakel för kvinnor

Låt oss nu bekanta oss med recensionerna av kinesiska tamponger, som talar om den positiva upplevelsen av att använda den här produkten vid behandling av många kvinnors åkommor.

Ett bra verktyg, kommer jag att råda

Marina Khazova, 25 år, Moskva

”Sanway behandlade polycystisk äggstock med kinesiska tamponger. Jag var rädd att fallet skulle sluta i en operation och letade efter ett alternativ. Jag stötte på en webbplatsrecension på beskrivningen av handlingen med dessa ovanliga bollar. Jag tänkte länge och bestämde mig fortfarande att prova. En kurs med 24 stycken tog bort problemet. Jag kan inte ens tro det förrän nu. Det var riktigt, regelbundet var det en känsla av torrhet, men för ett sådant resultat kan du tolerera. Tilldelningar var i form av vitgula filmer. Men efter 5 stavar stannade de helt. Jag råder dig att prova alla kvinnor. Verkligen fungerar! ”

Min erfarenhet av kinesiska bollar

Olga Savinova, 30 år, St Petersburg

”Efter två månader av att ha tagit OK började fruktansvärda smärtor i äggstockarna, hon bodde på Spazmalgon. Jag har sett recensioner på fytotamponer på Internet mer än en gång. På något sätt kom önskan att försöka av sig själv. Jag beställde två paket tamponger Lu Li Meitang, det vill säga 12 stycken. Efter att den första bollen kom ut blodiga slem, några trasor. Det var äckligt. Efter den andra och tredje - bara vita bitar. Duschad i en blek lösning av furatsilina. I slutet av smärtlösen min vänster. Jag tror att tamponger hjälpte. ”.

Recensioner om vackert liv och ren punkt

För dig som vill bli gravid

Julia Lisitsa, 34 år, Stavropol

”Jag berättar min historia. Gift i 8 år. Under alla dessa år försökte jag framgångsrikt bli gravid. Jag hade kontinuerliga problem med gynekologi: två cyster på äggstockarna, kronisk inflammation i bilagorna och konstant dysbios mot bakgrund av antibiotikabehandling. Kort sagt, jag har redan börjat tappa hoppet. Dåliga tankar kom in i mitt huvud - jag ville skilja mig från min man så att jag kunde hitta en frisk mamma till mina barn. Och så rådde läkaren, när jag såg min förtvivlan, i en halv viskning mig att beställa Tampon Clin Point-tamponger. Jag trodde helt inte att några örter skulle hjälpa. Men ändå bestämde jag mig för att prova.

För första gången kom klumpar av slem med en stänk av blod ut, filmerna var transparenta. Till och med rädd. Sedan efter 2-3 tamponger av "trasor" kom några ut när du douchade. Men känslan blev gradvis bättre, inflammation stoppade, cykeln förbättrades. Jag tänkte inte på befruktningen. Och sedan en fin dag - en försening. Jag trodde att cykeln igen misslyckades. Men i själva verket hände vårt mirakel - lilla Veronichka. Så många år med dum och smärtsam behandling och hjälp kom, där de inte väntade. ”.

Hur jag behandlade erosion

Irina Popova, 28 år, Stavropol

”Jag lärde mig om tamponger för 3 år sedan och sedan dess använder jag dem regelbundet. Då gjorde läkaren mig nöjd med diagnosen: erosion i livmoderhalsen. Jag följde inte hans åsikt och följde inte den behandling som föreskrivs av honom. På råd från sin moster föreskrev hon tamponger för Chinese Beauty Life-behandling. Efter 5 bollar fanns det inga spår av erosion. ”

Oväntat resultat

Svetlana Aksyutina, 45 år, Kazan

”Hennes vän Tampons Clin Point gav mig en vän när jag klagade till henne att jag skulle städa för att ta bort polyppen. Hon rådde att inte rusa, sa att de hjälper och inte från detta ännu. Det var läskigt att använda - jag hade en partisk åsikt om Kina. Men hon beslutade att ta en chans, ville verkligen inte gå till sjukhuset. Under den första dagen gjorde ont i nedre del av magen, drog korsryggen (som vid menstruation). Jag var rädd, men bestämde mig för att inte dra ut den. I allmänhet, på dag 3, drog jag ut en tampong, och motbjudande filmer med brunröd färg, klumpar fastna på den. Jag såg en sådan skräck på bilden i recensioner av fytotamponer och trodde inte att någon inuti kunde ha så otäcka saker. Det spreds av en kamomill - jag använde den nästan 3 liter för att tvätta allt väl där. Många fragment av brun färg kom ut. Smärtan slutade den andra dagen. Det behandlades strikt enligt instruktionerna (24 delar). Läkaren i receptionen trodde inte resultaten! ”

Vill du - tro, men vill - kolla!

Galina Dylevskaya, 28 år, Rostov vid Don

”Från tonåren led hon av oregelbundna perioder. Vid 24 års ålder förvärvade hon ett ganska gäng sår i gynekologi: endometrial hypoplasi, polycystisk sjukdom, erosion, dysplasi i 2: a graden, en liten böjning av livmodern. Naturligtvis har graviditet i min situation blivit lite av en fantasi. På råd av sin syster bestämde hon sig för att prova kvinnliga tamponger av Clin Point. Första gången 3 var det urladdning, som liknade inlagd ingefära, endast gulaktig i färg (med blodiga fläckar). Och då var allt rent. Han behandlades i 3 månader. Och ett mirakel hände - nu är jag gravid, snart kommer en liten son att dyka upp i vår familj. Så du vill - tro, men du vill - kolla! ”

Menopausebehandling

Svetlana Borodovskaya, 51 år, Samara

”Hon började använda tamponger efter råd från en gynekolog, som har observerat sedan början av klimakteriet. Hon led av värmevallningar (duschade upp till 20 gånger om dagen), hon blev väldigt nervös, det fanns funktionsfel i hjärtrytmen, åldersfläckarna gick längs ansiktet, halsen, händerna. Jag tänkte allt, ålderdom. Det var så förolämpande. Livet var inte sött, eftersom det alltid var en frisk och vacker kvinna, hon tog hand om sig själv. Jag bestämde mig för att fortfarande ta råd och prova dessa okända tamponger. Det var inget att förlora, och ändå föreskrev läkaren. Efter 18 stycken började situationen förbättras: tidvattnet är nu högst 3-4 gånger och inte så kraftfullt, mina nerver har blivit lugnare, min arytmi har lugnat. Och det mest fantastiska är att nästan alla pigmentfläckar försvann eller blev mycket lättare. Det enda minus - med jämna mellanrum var det en känsla av torrhet i det intima området, det var nödvändigt att sänka den i 1 minut i en varm kamomill buljong innan man införde tampongen. Men under klimakteriet sker detta i sig. Bra tamponger, de fungerar! Och det finns ingen kemi i dem ”.

Klicka på länkarna för att få fler tampongrecensioner för Clean Point och vackra Life-tampongrecensioner.

Yttrande från medicinska specialister

Läkarnas åsikt är också delad. Vissa betraktar dem som ett banalt kvävvaror och tilltalar att de inte officiellt är ett läkemedel, medan andra framgångsrikt använder dem i sin medicinska praxis.

Irina Anatolievna Romanova, gynekolog (Moskva)

”Naturligtvis, som de flesta av mina kollegor, var jag till en början kategoriskt negativ med användningen av orientaliska medicinprodukter. När allt kommer omkring är de inte officiellt erkända av oss som ett läkemedel. Men praktisk erfarenhet är mycket övertygande än fördomar. Jag såg de som blev gravida efter att ha använt dessa produkter, de som botade erosion, polyper, inflammation i hängorna, vaginal candidiasis. Det finns många sådana fall i min praxis. Därför har min åsikt förändrats dramatiskt. Ärligt talat rekommenderar jag ofta kvinnor att prova denna metod för behandling. Det viktigaste här är att inte köpa förfalskade produkter ”.

Victoria Andreevna Belova, gynekolog (St. Petersburg)

”Jag ser inget brott i användningen av alternativ medicin. I min praktik använder jag både farmakologi och naturopati. Jag tror att en sådan kombination är särskilt effektiv. Och om tamponger: de stimulerar ytlig exfoliering av slemhinnan och därmed utlöser regenereringsprocessen, de drar ut toxiner och bakterier. Väldigt effektiv. Det är särskilt trevligt att ”leda” gravida kvinnor som ibland inte längre drömde om att lära sig om glädjen av moderskapet, och kinesiska tamponger gav dem denna chans. Du förstår, sådana resultat skingrar alla tvivel. ”.

Victor Nikolaevich Kozenko, barnläkare-gynekolog (Moskva)

”Jag tror bara på officiell medicin. Att behandla med örter i vår tid är obscurantism av något slag. Jag tror att alla dessa positiva resultat helt enkelt är självhypnos. Jag vill inte ens lyssna när mina patienter börjar prata om kinesiska saker. Det finns en sjukdom, det finns en standardbehandlingsplan för den. Jag tror att allt annat är mormors berättelser. ”.

Marina Viktorovna Vakueva, gynekologisk syster (Vologda stad)

”Vi rekommenderar ofta våra patienter att genomgå behandling med örttamponger nyligen. För kvinnor är det bara en gudskänd. Kompositionen är naturlig, om du läser, finns det bara örter. En sådan behandling är mycket säkrare, effektivare och, viktigare, billigare än hela listan över läkemedel som vi tvingas förskriva. Men vem gynnas av att människor behandlas snabbt och utan komplikationer? Det kommer ingen att behandla! Jag har själv använt den mer än en gång och jag råder mina släktingar ".

Artiklar Om Missbruk Cykeln

Varför går blodproppar ut under menstruationen?

Många kvinnor hittade blodproppar i menstruationen under menstruationen. Dessa blodklumpar kan ha olika storlekar och sticker ut med jämna mellanrum. I vissa fall ser utsläppet ut som bitar med sönderrivet kött, vilket skrämmer kvinnan....

Vad är ljusen för behandling av vaginit?

Vaginal vaginit (alternativt namn - kolpit) är en sjukdomsrekord för förekomsten av gynekologiska patologier. Så denna sjukdom drabbar årligen ett stort antal kvinnor runt om i världen....

Duphaston för menstruation: hur man tar, biverkningar

En vanlig menstruationscykel vittnar om en kvinnas reproduktiva hälsostatus. Var och en av det rättvisare könet har minst en gång i sitt liv stött på en försening i hennes period....