Stava med fingerblod

Intim

En stava på blod från en finger är en kraftfull magisk ritual som binder en man till en häxa. Ritualer utförs med hjälp av utfodring, opoe, du kan förtrolla en älskad på avstånd med hjälp av ett fotografi. Endast en rit med biomaterial är tillåten i en måncykel.

Typer av blodformler

Kärleksformler, som är baserade på blod som tas från ett finger, fungerar effektivt på personlig styrka utan att involvera andra världsliga enheter. En man som dricker den skarlakansröda vätskan i en häxa befinner sig i ett kärleksförhållande: tvångstankar, passion, ömhet uppträder. Om målet är att fästa föremålet under lång tid med hjälp av en kärleksförtroll, används ceremonier på blodet med inblandning av demoner.

Välj en ritual baserad på yttre förhållanden: finns det tillgång till mat, dryck av en man eller är han på avstånd?.

Till killen kärlek i fjärran

En stav på blod från en finger på en man som befinner sig i en annan stad genomförs på måndag. Få spelkort. Antal - 36 st. Gamla kan inte användas. Dessutom behöver du ett skarlakansrött ljus, kniv eller blad. Efter solnedgången, elda viken med tändstickor och säg texten till en magisk tomt på däck:

”I dagar och nätter frammanar jag en bön till demoner, mina ord talas också, affärer talas också, också en hemlig handling kommer att skapas. Mäns öde är sammanvävningen av bön med makt och mina assistenter är demoner-minions ”.

Ta ut esset av maskar, lägg resten av korten åt sidan. Rör med långfingret med blod och säg en kärlekstav:

"Du är en delare, av kärlekens hemligheter, hjärtat kostar, gör värmen i människors skapare kroppar, kroppen är knuten till kroppen, själen är herre, du sorgar längtan i hjärtan, såar kärlekssmärta, tjänar mig, tjänar som en hård sten, hårt, i en kärleksförtryck Amen!".

Skär långfingret på vänster handflata, dropp blod från såret på esset. Pressa upp och upprepa orden från en kärlekstav sju gånger:

”Genom denna åtgärd, fylld med en svart bön, ber jag inte - jag ger beställningen till demoner, jag använder kortet i blodet för att indikera från avlägsna platser som inte har några namn, från träsk och floder, från en bakpanna, från kojor med tilltäppta brädor, från stigar längs vilka förtrollade själar kommer, från platser reserverade och hemliga, jag rasar kallar, som de säger, plog, demon, kärlek till en rasande härskare, plog, demon, längtar efter en tyst tyst överherrar, stå upp, härskare av köttsliga nöjen, lyda min vilja: vara en folkmassa till (namn ) Skynda dig, gör en kärleksaffär, lust i ett hjärta, koka helvetes eld i blod, så att (namn) efter (namn) kan känna det, om (namn på en tjej) tänkte jag ständigt, ta fred, utstråla kärleksfull längtan tills (namn) till (namn) du bryr dig inte om älskling ja med dina kroppar, tills den tiden, du demoner, utmattar honom med längtan utan avbrott. Ord är inte kyrkligt, kättare, utan dop, ärvt, hädat, skickade demoner. Amen!".

Sätt ut ljuset med ett blad i blodet. Ess brände på korsningen på natten.

Du kan stärka kärleksförtrycket med blod från tummen om du lyckas kasta kortet i rummet där mannen bor. Ytterligare demoner är valfria. Ett kort smärtat med röd vätska från ett finger fungerar redan som ett kort.

Riter med mat eller dryck.

De mest kraftfulla kärleksformlerna ger blodet till drycker, mat. Håll posten i tre dagar före ceremonin. Det är strängt förbjudet att äta mat av animaliskt ursprung - kött, fisk, korv. Tillåten mat: mjölk, med undantag av ägg, bageriprodukter. Frukt, grönsaker är möjliga utom skarlagensröd. Kaffe, te är förbjudet. Lös in för en ceremoni med blod taget från ett finger i förväg. Brädet är rått kött. Köp endast på marknaden, betal med sedlar. Mentalt när du köper, säg:

Kärleksförtrycket sker på fullmånen. Dölj bilden, kors. Vid midnatt, ta tretton skarlakansljus, gör en cirkel. Stå i mitten och rör dig moturs från väster. I mitten, installera en skarlakansrät skål, droppa 9 droppar blod från pekfingret, tillsätt förstärkt rött vin. Gå ner på knäna framför fartyget, vik händerna med ett kors på bröstbenet, kors fingrarna: pek och mitten.

Läs kärleksförtrycket för en kille för blod från en finger tre gånger:

”Jag böjde mig för tre kors med blod jag köpte.

När du talar, böj dig.

Stig inte upp, närma dig kärlet, rör om drinken med en sked från ett träd moturs. Säg de magiska orden i en kärleksförtrollning på rent blod nio gånger:

”Jordgubbssaft, månsken, Cahors hårig, röd scharlakansrött, förvandlas till en kärleksdrink på ett hjärta (namn) för passion, kärlek till (namn). Evigt och alltid, till det sista andetaget, till den sista droppen blod. Demon, jag böjer mig - tjäna, hjälpa: tänd ett hjärta (namn) med (namn), hitta torrkastning (tjej) i leder, ben och sjuttiosju år, i enstaka och stående. Endast hennes ögon kommer att ses, bara hennes bröst är vitaktiga. Han kommer att äta - han kommer inte äta, sova - han kommer inte somna, han kommer att älska (namn) tills hans död! Ordet är starkt! ”.

Kärlet är täckt med skarlakansrött tyg. Släck ljusen moturs. Gå ur cirkeln på östra sidan. Du kan inte samla in utrustning före soluppgången, gå rakt i sängen. Rengör på morgonen. Häll drinken med vätska från fingret i en mörk, mörk flaska. Häll en kärleksförtroll i ett glas vin. Det är omöjligt för en man att misstänka magi.

En annan kärleksförtrollning med blod från ringfingret utförs i fullmånen. Förbered alkohol i förväg. Klipp av ringfingret med handen till vänster. Medan vätskan häller i alkohol, säg:

”Jag kommer (namn) till polen på natten, bred, stor, in i mörkret, där på det demoniska avståndet mellan de tre vägarna jag kommer att se (människans namn). Jag ska ge honom en drink med blod, dricka den. Fångade i hans byxor bodde det huvudsakliga, manliga, dag och natt (namn) för att inte gå av mig, bara för att skämma bort mig. En ven kommer att vända en gren av sten, järn, kommer att stå på mig (namn) för alltid. Häxan är fast, ordet är sten. Att vara en! ".

Behandla mannen med en drink som tillsatt blod från ringfingret. Du kan lägga till alkohol i socker, lägga till te, kaffe, om partneren inte är en dricker. Kärleksförtrycket är starkt, håller länge.

Stava panter

För en kraftfull kärleksförtroll av en man, älskare, görs en volt - en figur med tillägg av hår, naglar av ett föremål. Ju mer biomaterial, desto bättre. Tänd tre ljus i fullmånen. Rita det omvända korset med blod från pekfingret på en vit trasa: flytta från botten till topp, från vänster till höger. Materialet måste vara naturligt. Dra in en volt med en trasa med orden:

"Ovanför mig finns demonernas kraft, mina ovan (namnet på den utvalda)".

Klipp 2-3 privata hårsträngar, gör en krans och linda in huvudet på en volt. Upprepa orden från en blodig kärleksstava tre gånger:

"(Namn) fred kan inte erkännas; jag (namn) är som en gud att hedra. Så snart du lyssnar på mig kommer du inte vara med - du kommer att börja skrika som en baby, och utan mig - kommer du att torka upp på stranden med en fisk. Jag stänger dig från allt, jag tar dig till slaveri, jag lägger en slavkrans på mitt huvud. (Mans smeknamn) Jag går till mina tjänare eller till graven. Eller så kommer du att knäna framför mig, eller så kommer du att behaga maskarna i maten. Att vara en! ".

Lämna spänningen efter en kärleksförtryck tills soluppgången. Göm dig sedan med en trasa blött i blod från pekfingret på en avskild plats.

Ritual med foto

För en kärleksförtryck, ta en bild med ett tydligt synligt ansikte. Ritualen genomförs på månens tillväxt, vid 12 nätter. Placera ett rött ljus i pannan. Tänd veken och säg 12 gånger:

”Ljuset brinner, den brännande spetsen tränger igenom sinnet (namnet), går in i tankar om eld med kärlek, det kommer in med passionslänkar (namn), kärlek till (häxa) i hjärtat blinkar, varje ögonblick som jag tänker på det, kommer det inte att gå tillbaka, jag kommer inte någonstans kommer att lämna tills 3 år tillsammans. Om det inte visas så ser det inte längre fred, tjejerna kommer att vrida näsan. Jag ska ge dig en drink av levande demoner, jag kommer att lustas i mina ländar för mig. Att vara en! ".

Avsluta med att säga genomborra din ringfinger. Handen har rätt. Häll blod i en låga. Ljuset bör brinna ut av sig själv, se till att inte släcka lågan. Nästa morgon ta cindern till gatan och begrava den. En kärleksförtrollning utförs på personlig styrka, ingen inlösen krävs.

Vilka är effekterna av blodmagi

En kärleksförtryck, en bloddonation från ett finger skapar en stark, stark koppling, binder en man på en emotionell, psykologisk nivå. Mannen kommer att uppleva:

 • ömhet;
 • lidelse;
 • önskan bryr sig, skyddar;
 • kärlek;
 • längtar;
 • varm attityd;
 • önskan att alltid vara där.

Med den ständiga handlingen av ceremonier med blod från fingrarna utvecklas depression, sugen efter alkohol, droger, utbrott av aggression. Faran för häxan visas i fallet med liten inlösen, rädsla för straff, kyrka, misstag i ritualen, svag tro på sig själv. Följ instruktionerna tydligt..

Funktioner av spådom på blodet

Förmögenhetsberättelse med ditt eget blod kan vara på en mans känslor. Ritualen är lämplig för rökare. Förmögenhetsberättelse från ett finger utförs när som helst på dagen, ensam. Gäng ett finger med en nål, skriv ett smeknamn på en ny cigarett. Tänd en match. Gör puffar, men skaka inte askan. Om spetsen på cigaretten är skarp - det finns kärlek, tråkig - likgiltighet.

En kärleksformulär varar från 2-3 månader till 1-3 år. Gradvis försvagas handlingen, de upplevda känslorna, men en uppriktig känsla av kärlek och tillgivenhet kan uppstå. Du kan göra en ritual av blod från fingret igen. Men gradvis utvecklar en man immunitet mot en viss ritual: växla olika påverkan, kombinera demoniska, kyrkogården, kärleksformler på personlig styrka.

Älskar stava för månatligt blod

Nästan var och en av oss har ett par som är bekanta, vars äktenskap inte kunde förstås av föräldrar eller bästa vänner. Oftast är detta kärlekens oförutsägbarhet, men det finns ett annat absolut verkligt alternativ - det här är en kärleksförtrollning. Låt oss försöka ta reda på varför blod per månad har kärleksformer..

En kärleksstava för månatlig blod eller en månatlig kärleksstava är det sällsynta fallet när den fysiologiska komponenten är starkare än magin. Det utförs med hjälp av menstruationsblod. Ta åtminstone ett exempel i naturen: en tik springer, hennes äggstockar fungerar inte, kabeln sprang upp, sniffade och sprang förbi, men när hon är i värme, snifnar kabeln om den knäpps kommer han att bryta kedjan och hoppa över staketet bara för att följa henne.

Om allt görs på rätt sätt kommer kärleksförtrycket att gälla i upp till sju år! En månatlig kärleksstava är det enklaste som alla personer som praktiskt taget inte är magiska kan göra. Blod tas den tredje dagen efter menstruationens början. Här är det enklaste exemplet på hur du själv gör en kärleksförtryckning på ditt månatliga blod:

Ritualen kan utföras med bara ditt eget blod. Att använda någon annans månadsblod är extremt farligt. Som nämnts tidigare är det bäst att genomföra ritualen på den tredje menstruationsdagen, den här dagen kommer kärleksförtrycket vara särskilt starkt. Ta ditt menstruationsblod och säga över det:
“Mitt blod, gå in (NAME),
Väck passionen för mig i honom!
Spilla över hans kropp,
Låsa upp passionens hetta.
Låt min kropp känna sig het,
Bara ett längtar efter mig,
Så att för evigt ingen makt
Vi har inte separerats från (NAME)! ”

Det charmade blodet måste blandas tyst med den valda i mat eller dryck. Rött vin är bäst lämpat för detta ändamål. Det liknar inte bara blod i färg, utan betraktas också som en esoterisk symbol för blod, passion och kraft. När du använder den kommer kärleksstämningen att vara så stark och snabb som möjligt. För att öka effekten kan denna ritual upprepas under följande månader. Om du inte har tillgång till mat och dryck från en älskad, kan du använda hans foto för ceremonin. Efter att du har kastat besväret, dropp blod på fotot så att en droppe blod faller på hjärtat på den valda.

Om du bestämmer dig själv att genomföra en kärleksförtryckning på ditt månatliga blod, kom ihåg att det nästan inte ger någon känslomässig interaktion med föremålet, det vill säga grovt sett är denna kärleksförtroll enbart för sex. Detta är fallet när nästan zombies leder ner i gången, det ytterligare familjelivet för sådana par döljs för våra ögon vid dörrarna till deras lägenheter, men det kommer definitivt inte att vara lycka bakom sådana dörrar. Du kan inte bygga lycka på någon annans sorg. En sådan man gillar inte en kvinna, han hatar henne i duschen, det händer ofta så här, ett gift par lever, det verkar som om det går runt under armen och sover tillsammans, men om han dricker hundra gram vodka tar han en yxa och börjar driva henne med hat. Vad som händer med män efter menstruationsanfall påminner om en vacker produkt på disken, som bara börjar försämras hemma, det första året, när friska män plötsligt börjar skada.

Situationen är standard när det finns symtom, men det är omöjligt att ställa en diagnos. Intressant nog kan inte bara män drabbas av menstruationsformler. Situationen är ganska pikant, detta händer när en kärleksförtryckning på blodet från menstruationen görs på en redan gift man.

Ett gifta par kommer in vars förhållande helt har kollapsat, som det visar sig senare, mannen tog en älskare på sin sida och lovade henne att han skulle skilja sig från sin fru, men gjorde inte detta, hon tvekade inte, gjorde en kärlek, hennes fru började ha hälsoproblem, eftersom hennes man inte övergav henne, tog hon faktiskt en del av den negativa inverkan på sig själv.

Magiska spelet för de flesta av dem slutar i tårar, i bästa fall genom skilsmässa, men ofta blir en man berusad och blir gradvis till en kronisk alkoholist. Det finns ett annat alternativ, sådana bilder kan ofta ses i kriminella nyheter, en kall kropp och blod på golvet... det är så en kärleksförtrollning kan visa sig om du spelar med magi själv! Glöm inte att det är bättre att konsultera en specialist!

Nyheten har redigerats av Enomel - 20-20/2013, 19:47

Hur man gör en kärlek stavning från ett finger utan konsekvenser

Bland en serie magiska sätt att förtala en man finns det de som är de mest kraftfulla och farligaste - det är blodformler. Och den enklaste av dem är en stava på blod från en finger.

Kärlek stavar på blod

Starka kärleksformer beaktas eftersom de agerar snabbt och oundvikligen. Farliga egenskaper tillskrivs dem på grund av den höga sannolikheten för skadliga konsekvenser både för en man som har en kärleksförtrollning på blodet och för den som gjorde det. Det är därför en kärlek för blod är den sista utväg och sista utväg, som bara kan lösas i undantagsfall..

Biologiska vätskor för trollkarlar har alltid varit oerhört starka ur energisynpunkt, materia. Det räcker med att komma ihåg uttrycket "blodvänskap" och den forntida incestritualen för två personer, som efter det inte bara blir vänner, utan bröder.

Förmågan att koppla två personer med nära vänskap eller kärleksbindelser har således varit känd i århundraden. Därför har en kärleksförtrollning på blod praktiserats i magiska ritualer sedan forntiden..

Följande egenskaper är viktiga för magi:

 1. Det har ett genetiskt minne som är unikt för varje individ..
 2. Den kan intensivt absorbera magisk energi på grund av den speciella sammansättningen.
 3. Upprepade gånger förbättrar den mottagna energin på grund av dess biologiska natur.
 4. Fokuserar det just på ett givet ämne.

Det är på dessa egenskaper som alla kärleksformer på blod som utövas av trollkarlar och trollkarlar baseras. Med beaktande av ovanstående funktioner, för att till exempel göra en kärleksförtrollning av blod, är det inte alls nödvändigt att ha en magiker. En biologisk vätska med hög energi kommer att uppfatta perfekt även en liten energipåverkan och koncentrera den, vilket gör den mer kraftfull. Så för vissa ritualer räcker det bara med en droppe.

Typer av blodformler

Förts från generation till generation, ritualer som kan väcka kärlek utvecklades och förbättrades. När trollkarlen gjorde en kärlek stav på blod, kunde han använda följande ritualalternativ:

 • Kärlek stavar på blodet från den person som beställde ritualen.
 • Stava på blodet från mannen som handlingen riktar sig till.
 • Kärleksformer på offrets blod (fåglar används oftare för detta ändamål).

För att oberoende göra en kärleksförtrollning med blod används det första alternativet. De återstående två är fortfarande aktivitetsområdet för riktiga trollkarlar: att prata och göra en kärleksförtrollning på blod från en annan person eller djur är mycket svårare. Därför använde de som älskade trollformler på blod utan hjälp av magiska specialister alltid och använder som regel den första metoden.

Kärleksformer på blod är indelade i två typer: smutsiga och rena.

 • Smutsiga kärleksformer är baserade på stark kön.
 • Rena kärleksformer är baserade på känslomässig anknytning (de är djupare och håller lite längre).

Den sista typen innehåller en stava på blod från ett finger, som används oftast.

Funktioner av blodformler

Det bör noteras att kärlek stavar på blod, även om de är starka, men inte har en lång varaktighet. Det vill säga, de agerar extremt snabbt och otroligt effektivt, men varaktigheten för en sådan åtgärd är begränsad av tiden. Beroende på vem och när stavade blodet, varar effekten från 6 månader till flera år. Efter detta måste en kärleksförtrollning på blodet uppdateras.

En blodtryck har en annan funktion som noteras av nästan alla specialister inom detta område. Detta är det faderliga känslets fullständiga eller nästan fullständiga försvinnande efter att en kvinna föder ett barn. Mages tror att detta beror på att en del av konspirationens energi försvinner med det födda barnet. Därför fanns det tillfällen då en man kastade en kvinna efter barnets uppträdande. Du måste alltid komma ihåg detta och vara beredd på detta. Att korrigera en situation kan vara en andra kärleksstava, som måste göras så snart barnet visas i familjen.

En allvarlig nackdel som även rena stavar på blod har är deras oförutsägbarhet. Ofta är det en förändring i det mentala tillståndet för inte bara en förtrollad man, utan även någon som älskade stavningar på blod. Ibland kan en ritual undergräva målets hälsa. Det är viktigt att komma ihåg allt detta innan du beslutar att ta ett så desperat och farligt steg..

Allmänna ritualer

Om du förstår att du inte kan göra utan allvarlig magi, studera noga alla finesserna i en sådan aktivitet. För att göra en kärlek stav på blodet är det viktigt att följa några allmänna krav:

 • Ritualen utförs på den växande månen.
 • Tidpunkten för ceremonin (om inte annat anges) - natt.
 • Blodformler bör uppdateras regelbundet.

Månen är en symbol för kärlek och en himmelkropp som utövar en kraftfull effekt inte bara på jordens vatten (kom ihåg tidvatten) utan också på biologiska system. Därför är det så viktigt att göra en kärleksförtrollning med blod, med fokus på måncykeln. Alla blodtryck är förknippade med mörka krafter - det är därför natt är den optimala tiden för ritualen. När det gäller uppdateringen är det nödvändigt att utföra kärleksformer på blodet igen när det märks att mannen har svalnat och tappat intresset för kvinnan.

Finger spell

Den enklaste kärleksförtrycket är en kärleksstava från fingret. Förbered i förväg en steril nål eller en speciell rensare, som säljs på apotek.

Glöm inte säkerhetsreglerna: innan punktering är det bättre att torka fingret med alkohol eller tvätta händerna väl med tvål. (Du måste förstöra eller spola patogener som kan komma in i såret).

Så börja göra en kärlek stav på blodet från fingret:

Häll i ett glas rött vin. Gäng högerhandens ringfinger och droppa ett udda antal utskjutande röda droppar i vinet. Tala medan stava:

”Hur dricker du vin (människans namn), passion kommer att lysa upp i dig,
Alla tankar kommer att handla om mig, dag och natt och i en dröm. ”.

Ge ett älskat vin till din älskade.

Antalet droppar, om du gör ett blodtryck med rött vin, spelar ingen roll, det är viktigt att detta är ett udda antal. Vin från ett glas behöver inte heller drickas till botten. Oavsett hur många slunkar vin en man gör, kommer en stava på blod från en finger att vara lika stark. Det är viktigt ditt känslomässiga tillstånd, styrkan i din önskan att vara med din älskade och uppriktighet av känslor under uttalandet av konspirationens ord.

Finger stava för två

Följande ritual bygger på det faktum att den förtrollade drycken drickas samtidigt av båda. Handlingen visar sig vara stark och ömsesidig, men bara om allt görs på rätt sätt och kvinnan har riktigt starka känslor för sin utvalda.

Välj lämpligt fall för att göra en sådan kärleksförtryckning på blodet från fingret:

Ta två glas med någon drink, utom för starka (vodka och konjak fungerar inte). Gäng ringfingret, dropp för dropp i båda glasögonen med drinken. Läs stavningen omedelbart:

"Som jag är för dig, så strävar du (människans namn) efter mig".

Efter det är det nödvändigt för båda att samtidigt dricka ett glas kärlek till botten.

I det här fallet, för att upprätthålla en viss energibalans, är det nödvändigt för en man och en kvinna att dricka en lika stor mängd dryck, så det är bättre att omedelbart hälla samma mängd vätska i båda glaset och droppa en lika stor mängd droppar. Efter det är det viktigt att båda dricker drinken till botten.

Effekterna av trollformler på blod

Återigen bör det erinras om att kärleksformler, som ett mycket kraftfullt verktyg, betraktas som trollkarlar och de farligaste, i jämförelse med andra typer av kärleksmagi. Arten på din valda efter exponering kan förändras kraftigt, och dessa förändringar är helt oförutsägbara. Det kan bli antingen svag vilja, lydig mot dig som ett får (tänk på om du behöver en sådan man), eller tvärtom, för aggressiv och otillräcklig (tro mig, livet med en sådan man är outhärdligt).

Tänk på det ordentligt innan du bestämmer dig för att göra en blodtryck. Kom ihåg att hans handlingar är temporära och det faktum att en man plötsligt kan svalna åt dig och lämna.

Ofta letar de som älskade trollformler på blod och inser sitt misstag efter sätt att ta bort effekterna. Oavsett hur svårt det är för dig, skynda dig inte, tänk noga innan du fattar ett beslut.

Självförtjänst på menstruationens blod

Det finns många folkförmögenheter beroende på tecken. Men våra samtida, även om trolldomens återupplivning och utbredda upplevelse, betraktar sådana förutsägelser som nonsens. Ett sådant öde överträffades till exempel spådom på menstruationsdagarna.

Många tecken och förbud är förknippade med kvinnors föreskrifter.

Oberoende spådom genom menstruation är först och främst individuell spådom.

Du kan bara gissa den första dagen av cykeln. Månadens dag, veckodag och tid på dagen beaktas.

 • Till exempel, om blod dök upp på morgonen, lovar detta kärlek och ömsesidig förståelse med släktingar. Fram till slutet av cykeln kommer du att ha ett varmt förhållande, utan spänningar och gräl..
 • Om din period börjar på eftermiddagen är det också bra, eftersom hela perioden kommer att vara full av glädje och rolighet.
 • Om din period började på kvällen, var beredd på det faktum att under hela cykeln kommer du att vara besatt av melankoli - fortunetelling vittnar om detta.
 • Natten är en dålig start, eftersom den förutsäger separering från kära människor.

Om dagarnas roll i förmögenhetsberättelse om menstruation

Måndag. Den här början försvårar ångest och besvär, både trevlig och tvärtom bitter. Och ibland lovar måndag en present.

Tisdag. Var beredd att träffa en vän, kanske en person som du inte har sett på länge. Denna dag lovar också ett nytt landmärke bekant..

Onsdag. Gör dig redo för problem. Men den som varnas är beväpnad.

Torsdag. Här ser vi en mycket intressant bild, som bestäms av förmögenhet. Du kan bli inbjuden att besöka främlingar. Hur du tillbringar den här tiden är upp till dig..

Fredag. Vänta på strömmen av händelser. Kanske de goda nyheterna. Men det kan vara problem eller till och med sorg. Så stag dig själv!

Lördag. Om menstruationens början faller på lördagen finns det inget att oroa sig för, allt kommer att gå bra. Vänta på en förklaring om kärlek eller uppfyllelse av en önskan.

Söndag. Detta innebär att hela cykeln kommer att äga rum i glädje och kul..

Förutsägelser är inte alltid bra. Men trots allt är de bara en återspegling av vårt liv! Och livet kan inte bara bestå av trevliga händelser. Men när du vet i förväg vad som väntar dig kommer du att kunna övervinna en ogynnsam situation med mindre förluster.

Solitaire "Love and Blood"

Solitaire "Love and Blood" är ett mycket vanligt sätt att snabbt och exakt svara på dina oroande problem, du måste bara göra en mental tanke och magin har redan börjat, eftersom tankernas kraft är det mest kraftfulla vapnet på vår jord. Även i antiken tyckte våra förfäder till patiens och löste många problem med denna manipulation. Det är värt att notera att patiens till denna dag förblir ett verkligt sätt att kontrollera din framtid och få ett svar om dig själv i nuet. Efter det att tanken har startats, är det enda som återstår att klicka på spårknappen, 20 kort kommer att släppas, svaret beror på deras slump, du kan rotera varje kort tills mönstret matchar.

För förmögenhet, klicka på Fortune Teller-knappen för att rotera bilden, klicka på den med musen.

15 starka kärleksformler på fotot för blod

Den här artikeln innehåller de starkaste kärleksformlerna på fotot för blod. Hur man effektivt kan göra en kärleksförtrollning av en älskad med blod från ett foto och undvika farliga konsekvenser?

Lär dig alla hemligheter och finesser i en snabb kärleksförtrollning på foton och blod från experterna på portalen "Wizards of Love"!

1. Förberedelse för en kärleksförtrollning på fotot för blod

Vilka viktiga funktioner behöver du veta innan du gör en kärleksporr på foton och blod? Otroligt, en stark kärleksförtrollning på ett foto på blod kan göras även hemma!

Det viktigaste är att följa de viktiga reglerna för en sådan kärleksförtrollning:

Skriv ut foton i förväg.

De flesta av kärleksformat kräver tryck. Ta hand om detta innan ritualen..

Tro på dig själv.

Var inte rädd eller tvivlar. Förtroende är hälften av framgången för alla företag..

Stava inte om du inte är säker på dina känslor.

Magi tolererar inte spel! Kärleksförtrycket på fotot genom blod är inte ett skämt! Effekten är extremt kraftfull. Om du inte verkligen älskar, gör det inte.

Ta alltid rena knivar och nålar..

Följ försiktighetsåtgärder när du utför ritualen. När du använder gamla knivar och nålar riskerar du hälsa!

Kom ihåg: endast med rätt inställning kan du uppnå det verkliga resultatet av en kärleksförtrollning med blod på fotot! Handla beslutsamt och noggrant.

2. Älska trollformler med blod från ett finger

En kärleksförtrollning på ett foto och blod från en finger garanteras att ge resultat även hemma. Liksom alla biologiska vätskor har blod en kraftig laddning av din energi. Älskade kommer att känna kraften i kärlek stava på fotot med blod även på avstånd!

2.1 Med salt och vatten

För denna kärleksförtrollning måste du gå till templet i förväg och invigda både salt och vatten. Salt ska tas från en ny förpackning.

 1. Häll vatten i en skål på en växande måne och lösa upp tre teskedar salt i den.
 2. Lägg en skål med vatten på fotot. Sticka dig själv med ett finger och pressa 3 droppar blod i vatten.
 3. Säg tomten:

Mitt blod är söt, den som inte försöker, han kommer inte att bli glad.

Jag kommer att vara söt mot min älskade (manens namn), han kommer för alltid vara knuten till mig,

i vener kommer passion att hälla i stället för blod.

Jag kommer att ge dig saltvatten, och vår kärlek kommer att vara sötare än honung.

Hur mycket blod flödar genom våra hjärtan, så mycket blir vår kärlek starkare. ”

 • Vatten med blod och salt måste hällas under ett ungt träd. Förvara fotot på en avskild plats.
 • VIKTIGT: Kom ihåg att fotokonspiration hänvisar till starka magiska ritualer! När allt kommer omkring sparar alla foton en partikel av mänsklig energi.

  Det är därför starka psykiker och spetsföretag kan arbeta på avstånd från ett fotografi. Ett skott räcker för dem för att avgöra vad som händer i din relation.

  På portalen "Wizards of Love" kan du ställa psykiker en gratis fråga och bifoga ett foto för diagnos till den. Flera kraftfulla psykiker från hela portalsamfundet kommer att svara dig omedelbart.

  Ställ en gratis fråga här..

  Se vad andra besökare på portalen frågar:

  2.2 Med ett rött ljus

  Köp ett rött ljus i förväg. Det är mycket framgångsrikt om det är smaksatt. Speciellt finjusterar du lukten av rosor.

  1. Vänta på solnedgången och tända ett ljus. Lägg den framför fotot och titta noga på ljusflamman.
  2. Vänta tills de första dropparna vax eller paraffin faller från ljuset. Sticka dig själv med ett finger och lägg en droppe blod på en älskares läppar på bilden.
  3. Läs tomten:

  Burn (manens namn) med min passionerade, sensuella kärlek,

  Låt mig, (ditt namn), när han når efter solen, näring min värme.

  Ett rött ljus som längtan är oundvikligt, tappar sina tårar av bränsle,

  Så låt min kära också gråta, längtan utan mig, utan hans öde.

  Demonandar, kör bort från altaret för vår eviga och starka kärlek

  En ond trollkarl, avundsjuk, språklig, grönögd,

  Måtte hennes sorgliga skrik på natten bli vår vagga.

  När solen går ut på himlen kommer vår kärlek att dö.

 • Tappa tre droppar vax eller paraffin ovanpå en droppe blod. Så du förseglar tomten på din älskade.
 • Sätt ut ljuset med fingrarna. Förvara ditt foto på en varm plats så att eldkraften hjälper dig..
 • Det här kärleksförtrycket är särskilt effektivt om mannen redan har känslor för dig.

  Ta reda på vad din älskare verkligen tycker genom att välja din situation:

  2.3 Med en halsduk

  I den här starka kärleksförtrollningen kommer en vanlig ullsjaal att hjälpa dig. Det är mycket bra om det har tillhört din familj under lång tid - så kommer familjens styrka att bli. Men en vanlig halsduk från butiken kommer att göra.

  1. Sent på natten, ta ett fotografi, en ny nål och en halsduk och gå ut i parken eller skogen. Ingen ska se dig!
  2. Sprid en näsduk på marken. Ta fotot i dina händer och stå med båda fötterna på halsduken.
  3. Läs tomten:

  Jag skriver dig för mig själv.

  Jag står upp med femte höger - jag böjer ditt hjärta för mig själv.

  Jag tvättar dig med rött blod, jag binder dig till mina fötter.

  Kommer du att tjuta som en varg utan mig, drabbas av hjärta ångest.

  Som sagt, så var det! ”

 • Gäng fingret. Fingeravtryck ditt ansikte på fotot.
 • Vänd dig inte tillbaka på väg hem!
 • Var försiktig: denna kärleksförtrollning är oerhört stark, särskilt om halsduken har tillhört din familj i flera generationer. Tänk noga över ditt valda öde..

  Ta reda på hur Anna försökte återlämna den tidigare kärleksförtrycket och vad som kom ut av det:

  "Jag vill återvända min älskade!" - Tusentals flickor vänder sig till psykiker med en sådan begäran. Så Anna var inget undantag. Men hennes berättelse visar att det är långt ifrån alltid fallet i obesvarad kärlek eller rivalernas makter. Ibland är problemet mycket allvarligare och farligare..

  Med sin unga man, Igor, tog Anna upp för nästan ett halvt år sedan. Efter det började en period av lugn i hans personliga liv. Det verkar som om det fanns några datum, men inget allvarligt hände. Det gick inte längre än det andra datumet.

  Och här kom Anins trettionde födelsedag. Flickan trodde att hon vid denna tid redan skulle ha en man och barn, hennes familj bo. Men efter en kväll med vänner på en restaurang var jag tvungen att återvända till en tom lägenhet.

  Anya grät hela natten i kudden och minns sin tidigare relation med Igor. Ensamhet förvandlades till en outhärdlig börda. Och Anna beslutade att hon behövde returnera Igor till varje pris. Åtminstone en konspiration, åtminstone något annat.

  Hon var redo för alla konsekvenser. Ett sådant resultat förväntade sig dock inte...
  Läs mer

  2,4 med en cigarett

  Denna kärleksförtryckning på blodet från fotot kan göras även av icke-rökare. Sedan antiken har tobaksrök använts i magiska ritualer..

  1. Sticka dig själv i fingret och ta försiktigt en droppe blod med en tandpetare.
  2. Skriv initialerna till din älskade med blod på en cigarett.
  3. Lägg ett foto av den valda bredvid dig.
  4. Säg tomten:

  Härliga blåsta varma känslor,

  För mig tänker han en hjärtlig tillgivenhet,

  Vår kärlek förfaller inte för evigt.

 • Rök en cigarett. Om du inte röker ska du bara starta den och hålla den i dina händer.
 • Tror inte att en kärleksförtrollning kommer att göra allt arbete, och du behöver inte ändra dig själv. Dessa karaktärsdrag, brister som till exempel inte passade partneren måste ändras i dig själv för att utföra lite arbete med misstag. Endast med kompetent taktik är en kombination av magisk hjälp och arbete med sig själv framgång möjlig.

  3. Kärleksformler för blod per månad

  Kvinnligt blod är en kraftfull källa till sexuell energi. Kärleksformler på fotot på sådant blod är oerhört starka.

  Var dock mycket försiktig och försiktig! Det minsta misstaget kan leda till fruktansvärda konsekvenser! Kickbacks av felaktigt utförda ritualer på fotot på ett månatligt blod är lika kraftfulla som kärlekens stava.

  3.1 Med en ulltråd

  Det här kärleksförtrycket är väldigt gammalt. Våra förfäder använde för detta ändamål ett porträtt av en älskad och en tråd av fårull, vävd manuellt. Försök hitta butiken en tråd av omålad naturull.

  1. Ta tråden och lägg blod på den.
  2. Bind ett foto med en tråd och knyt en stark knut.
  3. Säg handlingen genom att knyta en knut:

  Knuten kommer att vara stark, vår kärlek kommer att vara stark.

  Jag lämnar en fläck på tråden av kvinnligt blod,

  I namnet på den heliga treenigheten stärker jag vår kärlek.

  I Faderns och Sonens och den Helige Andens namn, amen! ”

 • Håll en tråd med ett foto i en cache. Lossa inte tråden!
 • HUSK: Det är mycket viktigt att hålla ritualens hemlighet! Om du berättar för någon om en kärleksstava kanske det inte fungerar.!

  Av andra möjliga skäl till varför din kärleksstava kanske inte fungerar, läs här..

  3.2 Med en personlig artikel

  Om du har en personlig sak av din älskade, så kommer denna oerhört starka kärleksförtrollning med foton och blod att passa dig. Du kommer behöva:

  • en mans personliga sak;
  • hans fotografi;
  • ditt blod;
  • en liten bit naturligt tyg för påsen.

  Du måste sy en liten påse i tyget i förväg, där ett personligt föremål och foto passar in.

   Lämna ett par droppar menstruationsblod på en liten vävnad. Medan den torkar, titta i ögonen på fotografierna och läs tomten 9 gånger:

  Nå för dig, kom till min dörr, så stanna här. ”

 • Lägg ett personligt föremål, ett fotografi och en trasa av blod i en påse. Bind väskan hårt.
 • Sätt väskan över natten utanför dörren. Var försiktig så att du inte passerar tröskeln!
 • Nästa morgon, flytta påsen från nyfikna ögon..
 • Den här kärleksförtrycket börjar fungera inom 2-3 veckor. Om du vill påskynda dess åtgärder, använd råd från magiker från den här artikeln..

  3.3 Till den växande månen

  Den kvinnliga cykeln är otydligt kopplad till månen. Om din period sammanföll med perioden med den växande månen, använd denna enkla men effektiva kärleksförtrollning..

  1. Välj en utesluten utomhusplats.
  2. Ta på dig en lång kjol på natten, ta ett fotografi och gå ut.
  3. När du är på plats lägger du ett fotografi på marken och tar bort dina underkläder. Droppar blod måste vara på ett fotografi på marken.
  4. Vänd dig inför den växande månen och säg:

  Hjälp det älskling-älskling av blod,

  Med kvinnlig natur och en ihålig plats kommer jag att locka,

  Jag tar den till porten och plågar dig med en längtan.

  När månen på himlen växer, häller,

  Så i hjärtat kommer passionen att mogna.

  Mitt ord är starkt! ”

 • Bilden måste döljas och inte visas för någon.
 • Tack vare en kärleksförtrollning på den växande månen kommer du att återfå inte bara kvinnlig lycka, utan också önskan att njuta av livet. Du kommer att ha vackra stunder som du tillbringar tillsammans och i framtiden kommer att kunna komma ihåg dem. Förståelse och ömhet kommer att dyka upp. En man kommer att räcka åt dig och du kommer att känna den.

  3.4 Enligt fotot på telefonen

  Om det inte finns någon möjlighet att skriva ut ett foto, kan du använda den här kärleksstaven. Moderna trollkarlar anpassar ofta antika ritualer till det verkliga livet. Från denna kärleksförtroll blir bara mer pålitlig.

  1. På den tredje dagen i din period efter solnedgången, ta ett foto på din telefon och tända ett ljus bredvid dig.
  2. Gnid en droppe blod mellan handflatorna och flytta dina händer medurs över fotografiet. Läs parallellt parallellt:

  Jag kommer att locka efter blod, jag kommer att förtrolla för låga.

  Vår förening kommer att vara evig, som het eld,

  Jag kysser dig med värme, kramar med öm passion,

  Som sagt, det kommer att vara så! ”

 • Händerna bör inte tvättas i kväll. Upprepa ritualen i 3 dagar.
 • Denna kärleksförtryck påverkar mannen försiktigt och smidigt. Känslan i din älskade kommer att växa gradvis.

  Om du vill stärka denna ritual, följ rekommendationerna från artikeln här..

  3.5 Med socker

  För denna ritual måste du köpa, utan förhandlingar, lite socker. Du behöver också heligt vatten från alla kyrkor.

  1. På natten sprider du en ren handduk eller duk på golvet. Lägg ett foto på det.
  2. Häll heligt vatten i en skål och lösa upp 7 msk socker i den.
  3. Lägg till en droppe menstruationsblod och säg:

  Söt dryck och kvinnlig blod

  Jag frammanar Guds tjänare (människans namn) till Guds tjänare (ditt namn) att klyva, att vända sig till hennes hjärta.

  Hur i himlen är den heliga familjen vördad,

  det var så han alltid skulle komma ihåg henne, tänkte han på henne,

  och den mörka natten och under den röda solen.

  Och nu, och orörda, och för evigt och alltid. Amen!"

 • Sätt det charmiga vattnet på fotot och upprepa handlingen.
 • Sätt åt skålen och täck snabbt fotot med en handduk. Öppna inte handduken!
 • Du måste dricka vatten nästa dag. Förvara fotot med handduken i garderoben eller lådan..
 • 4. Älska trollformler på ett foto med blod som inte kan tas bort

  Bland de starka kärleksformlerna på fotot och blod finns det de som inte kan tas bort. Läs dem så noggrant som möjligt eftersom konsekvenserna kan vara mycket allvarliga..

  4.1 Älska stava med en järnkniv

  Kniven har länge betraktats som ett kraftfullt magiskt attribut..

  För denna kärleksformulär är det bara en järnkniv som är lämplig. En kniv från andra material passar inte kategoriskt!

  1. Se efter att du är ensam efter solnedgången. Inaktivera all kommunikation.
  2. Ta av alla kläder. Lossa håret.
  3. Lägg ett fotografi av en man på ett bräde.
  4. Gör försiktigt ett snitt på armen och droppa blod på bilden med en kniv.
  5. Ta kniven i din högra hand och hur djupt stick den in i bröstet på bilden. Läs tomten:

  Jag tvingar mig själv att älska, avskäras från andra.

  Mitt blod drar honom till mig, ringer mig till mitt hus,

  Måste hon inte ta ett steg från mig.

  Utan mig låt honom försvinna, bli sjuk av sin själ, han vill ha mig mer och mer.

  Som sagt, det kommer att vara så! ”

 • Lägg brädet med kniven och fotografera under sängen. Så du gör en kraftfull sexuell bindning.
 • KOM IHÅG! Det här kärleksförtrycket är mycket starkt. Det är omöjligt att ta bort det. Gör det bara om du är säker på att du är redo att leva med den här mannen hela livet.

  Vill du veta vad som väntar dig med din älskling? Hur förhåller han sig verkligen till dig? Ställ en gratis fråga till portalens psykiker och ta reda på exakt hur din relation kommer att utvecklas..

  Ställ en gratis fråga här..

  Se vad andra besökare på portalen frågar:

  4.2 Midnight love spell

  Det här kärleksförtrycket är mörkt, men otroligt effektivt. Var mycket försiktig när du gör det.!

  1. Ta på dig mörkfärgade lösa kläder och lossa håret. Ta av dina skor.
  2. På fullmånens natt, gå ut. Om detta inte är möjligt öppnar du fönstren. Du behöver månsken för att falla på dig.
  3. Ta ett foto av en man. Nålen sticker genom högerringens ringfinger.
  4. Skriv namnet på din älskare med blod på din vänstra handflata.
  5. Läs tomten:

  Jag erbjuder dig ett offer i namnet på min starka kärlek.

  Acceptera mitt blod, inte taget med våld, utan ges av gott.

  Den första droppen är att nå mig (namnet på mannen) som en kedjad kedja, så att jag inte går på ett steg utan min vilja.

  Den andra droppen är att det vita ljuset (manens namn) inte kunde ses utan mig, att livet inte skulle vara söt utan mig.

  Den tredje droppen är att de troende ska vara (namnet på mannen) som en hund, så att andra kvinnor skulle avsky honom.

  Hjälp mig, månbelyst natt, så att det som sagt har blivit gammalt! ”

 • Radera namnet på din valda en efter en bokstav.
 • Gå till sängs utan att prata med någon.
 • Varför förhållandet inte fungerar, varför jag fortfarande är ensam. Hundratals "Varför?" och inga svar. Och sanningen ligger i var och en av oss, vår erfarenhet och levande av detta liv, vår familjers upplevelse, misstag och resultat av tidigare inkarnationer eller ett negativt eller positivt program introducerat utanför.

  I många fall är dina problem antingen dina eller generiska program. Och försöker förändra något i ditt liv utan att veta och inte arbeta igenom dessa program, eller utan att ta bort konsekvenserna av det negativa, kan du fortfarande inte gå vidare på rätt sätt. Ofta beaktas inte heller självkorruption och egna onda ögon alls, vilket också orsakar enorm skada för framtiden. Alla typer av karmiska knutar i öde och ganska uppenbara delar av enheter som du inte heller kan känna igen på något sätt, utan en gåva och utan förmågor.

  4.3 Älska stava med en docka

  För denna kärleksformulär måste du skapa en volt - en docka som kommer att symbolisera de förtrollade. Du kan skapa det från vax, tyg eller halm.

  1. Fäst ett foto med en mans ansikte i dockhuvudet.
  2. Läs tomten:

  Du kommer inte att se någonting förutom min bild,

  Du skurar fält och skogar för att söka efter vägar till mitt hus.

  Mitt hjärta längtar efter mig, biter som en hund till din hemlösa själ.

  Jag ska kyssa dig för evigt med blod,

  Ja, ta inte bort trolldomet varken trollkarlen eller häxan eller helaren.

 • Sätt en droppe blod på ögonen på fotografiet. Vänta tills blodet torkar.
 • Dockan måste begravas vid korsningen. På vägkorsningen måste du kasta ett par mynt över axeln.
 • 4.4 Kärleksförtrollning på graven

  Den allvarliga kärleksförtrycket på blodet på fotot är oerhört stark. Han behöver en stark tro på sin styrka och ett uppmärksamt tillvägagångssätt.

  1. Ta med ett fotografi och en lång ny nål till kyrkogården kl. 13.00..
  2. Hitta på kyrkogården graven till din namngivare, som dog för minst 50 år sedan.
  3. Lägg ett fotografi på din grav och knä ner.
  4. Sticka dig själv i din vänstra finger och lämna tre bloddroppar på graven. Säg tomten:

  I livet visste kärleken, men nu skickar kärleken till de levande sin ande.

  Med mitt blod kommer den kärleken i bröstet (mans namn) att komma in och stanna där.

  Död för evigt i graven, och hemlig kärlek för alltid i hjärtat (människans namn).

  Mitt ord kommer att vara starkt som en gravsten. Låt det vara så. "

 • Ta ett foto. Böja dig till graven. Gå bort utan att titta tillbaka.
 • Den här kärleksförtrycket är inte bara stark, utan också mycket snabb. Han börjar arbeta om en vecka.

  En vecka har gått, men det är inga förändringar i beteendet hos en nära och kära? Ta reda på varför konspiration inte kanske fungerar här.

  4.5 Love spell "Black bröllop"

  Bland blodstavningarna och fotot "Black Wedding" är det mest kraftfulla. Till och med en mycket stark psykisk kan inte ta bort det.

  1. Ta med två vaxljus och ett fotografi av din älskade. Ta också en ny kniv.
  2. Gå till kyrkogården sent på natten.
  3. Hitta graven med namnet på den person som matchar namnet på din valda.
  4. Tänd ljus och ta dem i två händer. Ta också ett foto i din högra hand.
  5. Gå långsamt runt graven tre gånger.
  6. Sätt ljus på graven. Sticka dig själv i fingret.
  7. Läpparna på fotot måste doppas i blod.
  8. Sätt eld på ett levande ljusfoto. Det bör brinna åtminstone till mitten.
  9. Gräv ett litet hål med händerna och begrava resterna av ljus i gravhuvudet.
  10. Vid utgången av kyrkogården, kasta ett par kopparmynt över axeln.

  VIKTIGT: se till att köpa tillbaka för att undvika konsekvenserna! Det borde vara exakt kopparmynt (öre).

  5. Kärlens faror stavar på blodet enligt fotot. Berättelser och recensioner.

  Blod är den starkaste ledaren av magisk energi. Alla ritualerna med henne är oerhört snabba och effektiva. Men en sådan kraftfull magi har sina faror. Konsekvenserna av felaktigt genomförda blodritualer från fotografiet inkluderar:

  • förlust av älskat intresse;
  • försämring av hälsan;
  • svår hjärt-kärlsjukdom;
  • brist på sexuell lust;
  • depression och apati;
  • ekonomiska problem och arbetsförlust.

  Vissa berättelser om effekterna av kärleksformler på blod gör deras gåsbockar:

  En vän till mig berättade om hur en kvinna gjorde en svart kärlek på blod från ett fotografi på en kyrkogård för att svåra sin chef. Så den mannen tvärtom började hata henne. Innan dess pratade de åtminstone bara, och sedan tappade han tanken. Hon ångrade redan allt själv och gömde sig för honom som en liten. Hon fick slutligen sluta. Så hur gillar du den här förtrollningen? Du tar risker?

  Kom in i det. Jag läste en kärleksförtrollning på blodet från fotot. Då gick de ut länge. Lite tycktes inte. Läkarna visste inte vad som hände med honom. Det har bokstavligen förvandlats till ett skelett. Och analyserna är normala. Aldrig mer !! Jag behöver inte ”återvända”. Det är dyrt.

  Gör inte i något fall svarta kärleksformler, om du inte vet hur du gör det! Annars kommer du ångra, som jag. Hon gjorde en kärlek stav på blod från en finger. Jag trodde att det inte var så skrämmande som om menstruationen, men samtidigt pålitlig. En vecka efter kärleksförtrycket stal mina föräldrar en bil från mina föräldrar. Snart brann vårt hus ner. Kanske är det inte en kärleksstava, och allt var redan förutbestämt, men det förtrycker fortfarande "vad händer om jag ska skylla..." Och min älskade gav så småningom ett erbjudande, inte till mig, men till en helt annan tjej.

  MÄNNISKOR! Rädsla svarta trollformler! Jag gjorde det för att få min älskade tillbaka. Vilka monsteraktiga konsekvenser detta skulle leda misstänkte inte ens. Som ett resultat är vi fortfarande inte tillsammans. Nu förlusten: min mamma är mycket sjuk, funktionshindrad, går inte. Jag frågade min mamma om jag skulle engagera mig i det här. Hon sa: "Ja, människor har alltid varit förtrollade, ingenting kommer att vara dåligt." Nu går hon inte. Mitt liv har helt kollapsat, det värsta är att ingen älskar mig, jag har ingen familj, i livet är jag helt ensam.

  Portalen "Wizards of Love" presenterar mer än 100 kraftfulla psykiker, trollkarlar och spetsförsäljare. Portalen gör en månadsklassificering av experter på kärleksmagi baserat på verifierade recensioner av deras arbete.

  Du kan se profiler av experter på kärleksmagi, läsa detaljerad information om dem, se recensioner, läsa bloggar och svara på andras frågor här. Välj noga efter att ha studerat all detaljerad information om specialist!

  Kärleksformler på ett foto med livslånga konsekvenser

  • Visningar: 19 579
  • Kommentarer: 0
  • Betygsätt materialet:

  Bland den enorma mångfalden av magiska sätt att locka uppmärksamheten hos en person du älskar, finns det en mycket stark och samtidigt farlig - kärlek för blod. Dess styrka ligger i den oundvikliga handlingen, och resultatet håller dig inte att vänta länge.

  Det betraktas som farligt eftersom det kan få obehagliga konsekvenser inte bara för den unga mannen, utan också för den som gjorde kärleksförtrycket. Innan man bestämmer sig för att ta hjälp av magi är det värt att fråga om det kommer att vara möjligt att ta bort kärleksförtrycket i framtiden och vad som behövs.

  Utan att tänka på konsekvenserna löser människor ofta kärleksproblem med magi. Magi är en otroligt känslig fråga. Innan du genomför ritualen måste du väga dina önskemål och behov till fullo och relatera dem till de involverade krafterna. När allt kommer, de mest oförutsägbara konsekvenserna väntar på dig.

  Vad är en kärleksförtrollning på blod?

  Så att personen du älskar väcker din uppmärksamhet åt dig, kan du förvärra honom med ditt eget blod.

  Det finns ett stort antal olika ritualer. Det är koncentrationen av vilken personlighet som finns i den fysiska världen. Dess magiska kraft är obegränsad. Därför är bindningen svår att ta bort.

  Blodegenskaper viktigt för magi:

  • blod innehåller genetiskt minne;
  • speciell komposition bidrar till snabb absorption av magisk energi;
  • förbättrar magisk energi.

  Det är på dessa egenskaper som alla befintliga ritualer som utövas av trollkarlar och trollkarlar baseras.

  Blod bär energin i människans själ, därför anses det vara det mest kraftfulla attributet för att locka olika krafter till sig själv. Hon spelar en särskilt viktig roll i kärleksmagin. Hon fungerar som en slags magnet. Med sin hjälp kan du locka en partner och därigenom tillfredsställa dina önskningar.

  Utan erfarenhet och speciell kunskap kan en person skada sig själv och föremål för tillbedjan. Du kan göra en kärleksförtrollning, som kommer att vara mycket svår att ta bort.

  Finger spell

  En stava för blod från ett finger anses vara en av de enklaste ritualerna att genomföra, vilket hjälper till att lösa hjärtproblem. För att locka en älskad uppmärksamhet räcker det att lägga till några droppar blod till rött vin. Att utföra denna ritual säger inte nödvändigtvis något eller tänker, all nödvändig information finns i den använda vätskan.

  Huvudvillkoret: endast färskt blod kan tillsättas, "material" kan inte lagras. Faktum är att med tiden försvinner dess magiska kraft och du kommer inte att få det önskade resultatet. Dessutom är det mättat med negativitet.

  För att utföra ritualen är det nödvändigt att förbereda en steril nål. Av säkerhetsskäl bör fingret desinficeras med alkohol eller bara tvätta händerna noggrant. Släpp blod i ett glas vin och ge det omedelbart till en älskad att dricka, antalet droppar bör vara udda. Mängden druckit vin påverkar inte effekten av kärleksstava. Grunden är din önskan att vara med den här personen..

  Innan du bestämmer dig för att genomföra en ritual ska du tänka noga. Det är ingen slump att magiker anser att blodkonspirationer är mycket farliga, de är inte lätta att ta bort och konsekvenserna kan vara chockerande. Karaktären på den valda kan ändras. Det kan bli för aggressivt eller omvänt spinnlöst.

  Kärleksförändringsåtgärden kan fördrivas, och den unge mannen kommer att lämna dig. Om du plötsligt bestämmer dig för en livslång kärleksstava, var du beredd på de mest oförutsägbara konsekvenserna.

  Stava på blod enligt fotografiet

  Denna ritual kan fungera på stort avstånd. För att genomföra det behöver du ett foto av din älskare och ditt blod. Det hålls vid midnatt. Det bör förbereda en "arbetsplats". På ett bord täckt med en vinröd bordsduk, sätt 6 tända ljus, de ska vara röda, lägg ett foto i mitten. Punktera pekfingret för att avbilda korset på fotot. Genom att utföra denna ritual måste du vara övertygad om riktigheten i dina handlingar och avsikter. Du behöver förtroende för att alla steg är korrekta och att du har rätt att ändra en annan persons öde. Efter ritualen måste fotot döljas.

  Efter ritualen måste du betala. För att göra detta, gå till korsningen och kasta några mynt. Det är mycket viktigt att inte titta tillbaka när du lämnar, även om du hör olika ljud. Det kan vara väldigt farligt..

  Det är mycket svårt att ta en kärleksförtrollning med ett foto. Utför inte utslag. De flesta specialister rekommenderar starkt att du inte använder blod för trollformler. Faktum är att konsekvenserna av en kärleksstava kan påverka kommande generationer.

  Det händer att nästa generation är ansvarig för en persons synder. Det spelar ingen roll vilken typ av ritual du utförde: en kärleksförtrollning med ett foto eller blod. Att ta bort dem är mycket svårare än att göra.

  Möjliga konsekvenser av en kärleksförtrollning

  Ritualen kan leda till ett antal obehagliga konsekvenser:

  1. Efter att ha ändrat en mans öde, kan en kärleksförtroll helt förändra hans karaktär. Han kommer att bli oigenkännlig. Kan vara snabbt tempererat och alltför aggressivt.
  2. Kärleksformler har en negativ effekt på styrkan och kan förkorta en persons liv.
  3. Bindningen tvättas bort med barnets blod, vilket innebär att en kvinna efter den första födelsen kan lämnas ensam.

  När du beslutar om ett så allvarligt och ansvarsfullt steg, tänk, är det värt det? Var försiktig och klok.!

  Artiklar Om Missbruk Cykeln

  Orsaker till förstärkning av livmoderhalscancer hos postmenopausala kvinnor

  Climax är en tid med uppenbara förändringar som påverkar reproduktionsorganen i större utsträckning. De åtföljs ofta av obehagliga symtom, men i allmänhet är naturliga....

  Månadsvis med polyp 28

  Polyp är en godartad neoplasma som kan uppstå på olika delar av livmodern. Det återföds sällan, men det kan betydligt komplicera en kvinnas liv, negativt påverka hennes välbefinnande och förhindra att hon blir gravid....

  Hormonell längtan, eller kvinnlig depression. PMS: orsaker, symtom, hjälp.

  Varför är det värt att prata separat om ”kvinnlig depression”? Stämningsstörningar är verkligen könlösa, och den mentala strukturen hos män och kvinnor är densamma i struktur....