Fortune telling på en månadscykel

Harmonier

För varje tjej och kvinna är förmögenhet, förmögenhet, mystik och magi ofta något naturligt, det rättvisa könet lockar och drar till detta område, och med goda skäl.

En kvinna har till sin natur en mycket subtil och stark koppling till högre, mystiska krafter, har en naturlig gåva av framsyn och subtil intuition. Eftersom vi gillar så mycket, vill vi veta vad som kommer att hända, titta utanför gränserna för den vardagliga verkligheten och öppna gardinen för ödet mysterier.

Bland traditionella förmögenheter - på kort, tarot, runor, speglar med ljus och andra metoder finns det enklare förutsägelsemetoder. Till exempel på menstruationscykeln, som för en kvinna är en bekant sak.

Gissa genom menstruation enligt Feng Shui kan verka dumt för någon, men tänk själv. Kvinnans menstruationscykel är direkt relaterad till månfaserna, och detta är en direkt koppling till den kosmiska, subtila världen.

Våra förfäder visste detta och förstod att kvinnligt blod är dess koppling till naturen, så att fortunetelling genom menstruation inte tycktes någon dum eller ett ordspel.

Detta är inte en av de förmögenhetsberättelser online som är så populära på Internet. Förmögenhetsberättande online erbjuder gratis att veta öde och kärlek, men förmögenhet är annorlunda än resten.

Allt som behöver göras är att "fånga ögonblicket" när de kritiska dagarna började och kontrollera listan för vad det kan betyda. Du kan öppna listan över värden online varje gång eller skriva ut den och hålla den till ditt förfogande - den kommer att vara praktiskt varje månad.!

Times of Day

Antik förmögenhetsförklaring enligt Feng Shui-systemet för menstruation kan betraktas både den tid på dagen då de började, och veckodagen, och till och med den exakta tidpunkten för början. Feng Shui är en klok vetenskap, det kommer att hjälpa till att ta reda på förhållandet mellan tiden för menstruationens början och det verkliga livet och de händelser som förväntas.

Tänk först på vilken tid på dagen "dessa dagar" började och vad det betyder för dig.

1. Morgon är den mest underbara tiden i Feng Shui för alla företag, för på morgonen stiger solen och alla levande saker vaknar. Morgonmenstruation är en symbol för det faktum att du den här månaden kommer att hitta stor kärlek och många orsaker till uppriktig och ren glädje.

De bästa känslorna kommer att överväldiga ditt hjärta, och händelserna runt dig kommer att glädja dig och överraska behagligt. Kärlek vänder ditt huvud och blir stark!

2. Enligt förmögenhet på kritiska dagar, såväl som Feng Shui-systemet, om menstruationen började runt kl. 12 vid lunchtid, är månaden generellt gynnsam, men det kan vara svåra svårigheter eller obehagliga människor som vill förstöra din glädje. Tänk bara på bra och märk inte mindre problem!

3. Kväll av Feng Shui - pengstid. Så eftersom detta förmögenhetslöfte om dina perioder, om de började på kvällen, vänta på en ökad välbefinnande. Din ekonomiska situation kommer att återhämta sig.

4. Månadsförmögenhet och Feng Shui-vetenskap anser att natten är den olyckligaste tiden i detta fall. Det är värt att avstå från stora planer, inte att göra djärva och riskabla åtgärder, eftersom perioden inte är den mest skadliga.

Veckodag

Förutom tid på dagen tar naturligtvis förmögenhetsrapportering varje månad också hänsyn till vilken veckodag de kom.

1. Måndag anses vara en svår dag, och förmögenhetsföreställningar om kvinnliga perioder bekräftar också detta. Det tros att om de kom på måndag kommer du att hitta ångest och ångest. Men förmögenhet genom menstruation lovar inte dig några sjukdomar - du kommer bara att oroa dig.

2. Tisdag innebär, som förmögenhetsberättelse om menstruationscykeln, ett möte eller till och med en trevlig ny bekanta. Det är inte känt om detta kommer att bli en ny kärlek, men allt är möjligt!

3. Som förmögenheten om menstruation indikerar, om de började på onsdag, väntar en obehaglig period på dig. Men mycket kort - så snart menstruationscykeln slutar kommer det att bli lättnad och problem kommer att passera!

4. Om blödningen dök upp på torsdag kommer du uppenbarligen att bli inbjuden att besöka. Fortune-telling på kvinnliga perioder indikerar kul, chattar i ett trevligt företag eller en fest.

5. Men på fredagen betraktas förmögenhetsberättelse genom menstruation som en tvåfaldig dag. Det kommer definitivt att finnas nyheter och överraskningar, men enligt en version är de trevliga, enligt en annan är de inte. Hoppas på det bästa!

6. Lördag är definitivt kärlek. Så säger alla förmögenheter, inte bara på menstruation - lördag i alla mystiska områden anses vara en mycket bra dag förknippad med romantik. Förklara din kärlek eller ge ett erbjudande!

7. Söndag, som alla spåningar säger, inklusive menstruation, är detta en dag med glädje, förnyelse och nya möten, exceptionellt trevlig.

Förmögenhetsförutsägelse och förutsägelse varje månad hjälper dig att ta reda på vad du kan förvänta dig inom en snar framtid, men kom ihåg att allt alltid beror på dig!

Vad är klockan nu?

Eftersom du har beslutat att använda förmögenhetsberättelse på dina perioder, kommer det att vara användbart att lära sig lite mer. Om du hade tid att kontrollera och komma ihåg på vilken tid menstruationscykeln började, använd det här, eftersom spåmöjligheter hjälper dig att lära dig vid tiden på dagen mycket mer nytt!

Den använder 12 timmar, så till exempel har timmen på dagen och natten på natten en gemensam mening.

 • 1 - lycka, eufori och oväntade glädje, du kommer att ha en bra månad.
 • 2 - en obehaglig person som orsakar irritation och sedan försummelse och likgiltighet. Försök att inte skada!
 • 3 - det finns en risk för en gräl, så säger spåmässigt om menstruationscykeln, och indikerar att grälet kan vara frivol, eller att det kan förstöra en relation som är värdefull för dig. Var mer tolerant, klokare och tänk på konsekvenserna!
 • 4 - mycket snart kommer du att ha en stor efterlängtad lycka, och det är möjligt att lyckliga händelser börjar hända nu.
 • 5 - vänta på en trevlig överraskning, du kommer att bli mycket förvånad och glädja av något!
 • 6 - delta inte i skvaller. Människor kan samlas runt dig som förtalar, sprider rykten - undvik detta.
 • 7 - du har tur om cykeln startade klockan 7 på morgonen eller kvällen. Det betyder att du snart kommer att få en kärleksförklaring från någon!
 • 8 - svartsjuka är en symbol för denna tid. Försök att hantera det, eftersom svartsjuka ofta är orimligt, men det förstör förhållandet och kan till och med förstöra dem.
 • 9 - kanske någon kommer att prata om dig bakom ryggen och mycket smickrande saker. Försök åtminstone inte provocera och uppträda med värdighet - för att inte orsaka skvaller.
 • 10 - du måste överleva kärleken! Ömma romantiska känslor kommer att snurra ditt huvud och du kommer att fladdra på vingarna. Bara tappa inte kontakten med verkligheten!
 • 11 - svartsjuka eller misstro mot partneren har ingen anledning. Din utvalda är trogen mot dig och väldigt lojal!
 • 12 - någon vill verkligen locka din uppmärksamhet, vinna din kärlek och förföra. Var uppmärksam!

Tänk på måncykler, men lyssna alltid på dig själv. Kvinnlig intuition är mer kraftfull än någon spådom, så lyssna på ditt hjärta, det kommer alltid att säga dig var rätt väg är! Författare: Vasilina Serova

Sann månadsförmåga: olika spådomalternativ

Om i forntida bara en häxa och en seer kunde förutse händelser, kan du idag i varje kvinna avslöja en anteckning om en trollkarl.

Det är ingen hemlighet att det finns många förmögenheter, vars resultat verkligen går i verklighet.

Men få människor har möjlighet att korrekt tolka sådana mystiska ritualer, så innan man lär sig spela berättelse, bör man lära sig behärskningstekniken.

Det finns i arsenal av kloka kvinnor en specifik spådom efter ägglossningsperioden, som sker enligt menstruationscykeln och menstruationsdagarna.

Det finns en sådan tro sedan forntida tider, häxor och visare, enligt vilka du kan förutsäga framtida händelser på veckodagen, tid och dagnummer i början av menstruationen.

Tre alternativ för spådom genom menstruation

Denna metod för förmögenhet är sällsynt, få människor känner till tekniken för att genomföra en sådan ritual, men dess resultat är nästan helt sanna, som du kan se av personlig erfarenhet.

Det finns inte ett, utan två alternativ genom vilka du kan bedriva förmögenhet för en kvinna för att förutsäga hennes framtida öde.

Om du läser recensioner av kvinnor som redan har försökt detta förmögenhet att säga på sig själva, kan du se till att nästan alla har lärt sig de kommande händelserna i sina liv.

Därför kan vi prata om något som är värt att pröva, kanske många lovande obehagliga stunder undviks.

För att göra detta behöver du bara jämföra den exakta tiden, veckodagen och månaden i början av månaden för förmögenhetsberättelse med de data som kommer att ges nedan. För att ta reda på vad ödet förbereder sig för en kvinna snart.

Spådom efter tid på dagen för menstruationens början

Om menstruationens början faller på morgonen förväntar sig kvinnan snart kärlek, men inte enbart känslor för mannen.

Kärlek kan spridas till släktingar, barn, nära vänner och människor runt omkring dig..

Fortune-telling bara lovar en blixt av ljus och intensiv kärlek som kvinnan själv snart kommer att känna.

Om känslor redan finns, lovar förmögenheten en långvarig eller till och med oändlig känsla av tillgivenhet, ömhet och kärlek..

Den dagliga starten av menstruationen lovar en överhängande god och positiv stämning för framtida cykel fram till slutet.

Kvällstimmarna när menstruationen börjar kommer att vara ogynnsamma, eftersom en kvinna i ett sådant fall kan möta avskiljning från sin älskade person, hennes liv kan bli tråkigt, tråkigt och oemotionellt.

Riktning efter menstruationsdagarna

I detta fall kan menstruationens början omedelbart förstås i två riktningar: beroende på veckodagen respektive tid på dagen, som i den första versionen.

Så vi överväger mer detaljerat varje dag:

 • Början på menstruationen föll på måndag? Eventuell ångest bör förväntas, men få inte panik. Ångest orsakas inte alltid av problem, man kan också oroa sig av positiva och gynnsamma skäl. (Den andra metoden lovar att få en strålande större seger i någon allvarlig fråga).
 • Tisdagen började med menstruation? I det här fallet bör en kvinna förvänta sig ett snabbt oväntat möte med en viktig person, kanske fortfarande obekant för henne. (Den andra metoden lovar samma händelser).
 • Onsdagen kom och menstruationen kom? I detta fall är det värt att förbereda sig för händelser som inte är helt gynnsamma, som kommer att pågå under hela cykeln. (Oförutsedda omständigheter enligt den andra metoden).
 • Menstruation på torsdag - snart kommer en inbjudan att besöka från någon följa, kanske sådan att det blir en inbjudan till sammankomster från en främling. I allmänhet sker det en oväntad planändring. (Metod två lovar en känsla av skam för sig själv).
 • Fredag ​​och menstruation? I detta fall måste du förbereda dig för någon överraskning, oavsett om det är trevligt eller inte riktigt. (Enligt den andra metoden kommer negativa händelser att inträffa).
 • Menstruationen började på lördag? Sedan kommer fortelling att förbereda en kvinna för en kärleksdeklaration, och alla hemliga önskningar kan bli verkliga. (Den andra metoden behandlar dagen på liknande sätt).
 • På kritiska dagar på söndagen kan du bestämma de kommande trevliga sammankomsterna med vänner, det finns en chans att komma in i ett roligt äventyr. (Den andra metoden lovar påfyllning av vänner).

Spådom

Du kan också förutsäga kommande händelser i en kvinnas liv den dagen i månaden då kritiska dagar började.

1 - hela cykeln kommer att åtföljas av lycka och euforiskt humör.

2 - en kvinna kommer att känna förakt för händelsen eller för en viss person.

3 - en gräl som snabbt kan stoppas eller eskaleras till en skandal.

4 - ljus oförglömlig dag, början av en känsla av lycka.

5 - snart en bra överraskning.

6 - skvaller och dåliga ord på sidan.

7 - pratar om kärlek till en kvinna.

8 - svartsjuka under hela cykeln.

9 - problem på grund av obehagliga ord om en kvinna.

10 - kommande kärlek.

11 - kvinnans utvalda kommer att vara trogen mot henne, särskilt under denna cykel.

12 - i förhållande till en kvinna tar de sig till förförelse eller magi för att fånga hennes uppmärksamhet.

14 - gynnsamma nyheter.

15 - negativa nyheter.

16 - överdriven pratkraft kommer i sidled till en kvinna.

17 - avsked med den valda.

18 - samma som för den 10: e.

19 - kommande kärlek.

20 - kvinnans kärlek utan svar.

21 - ligger i förhållande till henne.

22 - vinstmaterialplan.

23 - samma som för första siffran.

24 - gäster kommer snart.

25 - en snabb bekantskap.

26 - en känsla av medkänsla för en kvinna.

27 - tidigare önskad kommer att gå i uppfyllelse.

29 - sorg över en älskad, långa tårar och känslor.

30 - uppkomsten av sympati för en person, som kommer att bli ömsesidig.

31 - en oväntad händelse kommer snart att hända.

Genom att jämföra alla tre spådomsmetoderna (tid på dagen, veckodag och månad i månaden) kan du förutsäga kommande händelser som kan inträffa under den aktuella cykeln.

Fortune-telling för kvinnor: metoder och avkodning

Avkryptering av kalendernummer 1 decennium

Naturligtvis är kvinnor mest intresserade av relationen. Detta är andelen av Evas döttrar. De skyddar härden, tar hand om en mysig atmosfär, skapar och ger lycka till hushåll och vänner. Därför är förmögenhetsberättelse genom menstruation (2 alternativ) för kärlek särskilt populär. Avkodningen av sådana med siffror riktar sig huvudsakligen till detta livsområde. Det första decenniet och dess betydelse:

 • 1 - en trevlig signal, talar om stor lycka och glädje;
 • 2 - uppleva förakt för viss personlighet;
 • 3 - det finns en gräl med släktingar;
 • 4 - få en mycket trevlig överraskning;
 • 5 - en slumpmässig gåva från en namngiven person;
 • 6 - upplevelser på grund av rykten och skvaller om ditt liv;
 • 7 - tvivla inte på din älskade, känslor är ömsesidiga;
 • 8 - du kommer att stöta på avundsjuk på en kvinna;
 • 9 - problem orsakade av skvaller bakom ryggen. Oroa dig inte;
 • 10 - stor kärlek.

Förmögenhetsalternativ

Den första varianten av spådom efter tid på dagen.

Om menstruationen började på morgonen väntar en kvinna på kärlek, harmoni, ömsesidig förståelse och inte nödvändigtvis kärlek till en man, det kan vara kärlek till barn, släktingar, vänner eller bara bekanta. Denna känsla kan vara långvarig, den blossar bara upp med förnyad kraft och kan vara ganska lång. Under hela månaden kommer det att vara underbara relationer med människor runt omkring..

Om menstruationens början föll på dagsljuset - detta är ett bra tecken, hela flickans cykel kommer att åtföljas av ett gott humör, glädje, lycka och lycka kommer att följa.

Men om början är på kvällen, så är detta inte ett bra tecken som talar om ett tråkigt liv, där det blir lite glädje, kanske kommer händelser att inträffa som kommer att ge många besvikelser.

Natttid är den värsta början på menstruationen, det är mycket möjligt avskiljning från en älskad eller bara en älskad.

Kan jag gissa under menstruationen

För att gissa varje månad krävs inga speciella ritualer eller hjälpmedel (kort etc.). Det räcker med en eller flera tolkningskällor för tiden för menstruationens början.

Du kan använda alla samtidigt eller stoppa på ett alternativ.

Eftersom olika fördomar och vidskepelse länge har förknippats med kritiska dagar kommer frågan om man kan gissa under menstruationen eller inte vara relevant för många kvinnor..

I det första fallet ser du bara på resultaten (tolkningen), och i det andra utför du en viss ritual, till exempel lägger ut kort. Fortune-telling i början av menstruationscykeln är bara en tolkning av ett redan genomfört faktum (ögonblicket för början av blodutflödet).

Här kan vi säga att den kvinnliga kroppen redan har genomfört spådomens ritual varje månad, och du måste bara se resultaten. Därför finns det inga begränsningar.

Månadens framtid

1 - Hela perioden lovar att vara glad. En kvinna kommer att "flyga" på lyckans vingar och de omkring henne blir förvånade över hur länge man kan vara i ett positivt humör.

2 - visar ett obehagligt intryck av en person. Det kan vara en känsla av förakt eller till att börja med misstänksamhet. Detta tryck kommer att förbli i minnet under lång tid..

3 - Löften om en eventuell gräl. Den fortsatta utvecklingen av händelser beror bara på kvinnan och hennes visdom - det kommer att vara en utdragen konflikt eller en vanlig intressekonflikt. Men för att undvika tvister och krångel är det bättre att bete sig snyggt och välvilligt.

4 - Löfter ett roligt tidsfördriv och många glada stunder.

5 - Det är möjligt att få en gåva från en älskad eller en trevlig överraskning från släktingar.

6 - Förutsäger ett negativt livsfenomen - rykten och skvaller. Försök att inte vara trotsande, så att inte provocera kvinnliga representanter för att diskutera ditt utseende eller beteende. I händelse av att tillfället för samtal redan har ägt rum, var då beredd att lyssna på "sagor" utan onödiga nerver och spänning.

7 - Dag profeterar uppkomsten av ren trogen kärlek hos en person av motsatt kön. Att bevara och utveckla denna känsla är uppgiften under en ytterligare period efter avslutad kvinncykel.

8 - Förutsäger trohet i alla dess manifestationer. Detta och framgångsrikt passerade stunder av manlig svaghet under andra hälften och vänner och kollegas lojalitet. Till och med kvinnan själv på den här tiden visar sin världsbilds extraordinära uthållighet.

9 - Tyvärr lagar detta nummer inte något gott. Det kan vara obehagliga konsekvenser av skvaller och intriger som utvecklas bakom en kvinnas rygg. Du måste vara lugn, för sanningen är alltid avslöjad.

10 - Perioden lovar att bli fylld med kärlek. Som om den första kärleken kommer att rusa genom hjärtat, till och med en vanligt förhållande med en man kommer att hitta ett nytt andetag.

11 - Början av kritiska dagar på det här datumet betyder otroligt trovärdighet för en älskad.

12 - En intressant dag som lovar nya känslor för en främling. Kvinnans intresse kommer att vara så oförklarlig att dess närvaro endast kan förklaras med en kärleksförtrollning på manlig sida.

13 - Kommer att få med dig komplexa känslor - lidande och sorg.

14 - Trevliga nyheter eller träffa nya intressanta människor är möjliga.

15 - Löfter obehagliga, svåra att läsa nyheter. Försök att ta dem med ett kallt huvud.

16 - Förutspår att kvinnan själv kan vara i skvallerrollen. Det är nödvändigt att noggrant välja samtalarna och "filtrera" den information som diskuteras för att undvika konfliktsituationer på grund av att personuppgifter lämnas ut.

17 - Förutsäger en eventuell separation från en älskad. Detta kan bero på svalande känslor eller flytta ett av paret.

18 - Sensuell dag, som indikerar en kvinnas överdrivna kärlek under hela menstruationscykeln. Var försiktig, detta kan användas för dåliga syften..

19 - portends kärlek i alla dess manifestationer. Flyktande flirta, lätt kärlek eller allvarliga hjärtskänslor är följeslagare till denna period.

20 - Antar oskiljaktiga känslomässiga upplevelser och obesvarade kärlek.

21 - Varnar för livsfara inför bedrägeri. Var vaksam och lita inte på alla på ett oskärpligt sätt och väga noga varje beslut.

22 - Informerar gärna om materiellt välbefinnande, möjliga kontantinflöden eller vinster.

23 - Löfter en lycklig period full av kul och kärlek.

24 - Förutsäger ett möte med vänner på en kvinnas territorium. Var beredd att ta dem ordentligt, förvånad över de olika rätterna och det varma, varmt välkomnande. Efter ett varmt välkomnande berömmer gästerna länge dina förmågor som den perfekta värdinnan..

25 - Gör dig redo för nya bekanta. Trevlig eller inte, det kommer att bli känt endast av resultatet.

26 - Den här dagen säger att en kvinna kommer att behöva stöd från nära och kära som kommer att synd på henne.

27 - Trevliga nyheter om uppfyllandet av en önskan som väntat på uppfyllandet så länge.

28 - Löften om välbefinnande i alla frågor och livsområden.

29 - En sorglig dag, följt av tårar, sorg.

30 - Indikerar ömsesidighet av känslor. Känn dig fri att visa intresse för mannen du gillade - evenemangets framgång är precis runt hörnet!

31 - En livlig cykel lovar denna dag. Resande, oförglömliga äventyr, plötslig kärlek - allt detta kan upplevas under den kommande perioden..

Fortune-telling per månad för dag tolkning

Spådom med veckodagarna spelar också roll..

Om menstruationen påbörjades på måndag, betyder en liknande tid för dess utseende att den kommande månaden kommer att bli svår.

Mindre problem kommer att hemsöka en kvinna. De kommer inte att bli ödesdigra, men de kan ganska mycket förstöra hennes existens. Därför måste du hålla dig själv och försöka att inte engagera dig i olika grälar. Problem kan också beröra hennes man eller barn, men samtidigt kommer de att påverka kvinnan själv betydligt.

Om menstruationen började på tisdag är denna period gynnsam för kommunikation. Återigen kommer redan glömda människor att dyka upp, och en ogift tjej kan hitta familjelycka med en person som hon träffade nyligen.

Onsdagen portends det kommande svåra livsfasen. Allt kommer att falla ur handen. Varje företag snubblar över oväntade hinder

Fel på olika livsområden är möjliga, så man måste vara försiktig.

Torsdagen, som början på kritiska dagar, uppvisar många komplikationer när det gäller att kommunicera med andra. Dessutom kan gräl med en make som bröt ut under en liknande period gradvis leda till en skilsmässa

Därför bör du vara uppmärksam på ditt hem och försöka göra det väldigt bekvämt och vänligt..

Om menstruationen uppstod på fredag, är detta en bra födsel. Det är tillåtet att inte oroa sig för någonting, eftersom livet kommer att rulla längs fälten. Inga ytterligare ansträngningar krävs av kvinnan, så hon kan ägna tid åt sig själv och barnen.

Lördagen antyder kommande kärlek. Det markerar början på en mycket stormig men positiv period. Därför är det tillrådligt att försöka dra nytta av dropdown-chanserna..

Om kritiska dagar hittades på söndagen, kommer en kvinna att förvänta sig stor framgång i karriärutvecklingen. Hon möter också ekonomisk framgång, och om hon gör affärer kommer en stor vinst att hända..

Hon behöver kasta all sin styrka i det professionella området, men på fritiden måste hon också skämma bort sig själv ordentligt.

Tredje decenniet och dess smarta tecken

Det är nödvändigt att säga läsaren att det bokstavligen inte är värt att upptäcka dekrypteringen. De bör övervägas. När allt kommer omkring, lever varje skönhet i sin egen rytm. För vissa är intriger ett trevligt äventyr, för gifta damer är det en olägenhet. Eller skvaller. Vem avfärdar de inte? Är det värt att oroa sig för det faktum att ditt liv visade sig vara mer spännande än det med tomgång med tomgång? Du behöver kanske vara stolt? Bedöm själv, de är uttråkade och de letar efter något som inte finns i naturen. Låt dem skvallra, och vi vänder oss till tecknen på det tredje decenniet:

 • 21 - vänta på det bedrag som kommer att utvecklas. Ljug inte dig själv, du kommer att befinna dig i en obehaglig situation;
 • 22 - det finns stora kontantinkomster;
 • 23 - en mycket framgångsrik situation i företag eller i tjänsten;
 • 24 - gästerna knackar plötsligt på dörren. Håll behandlingen klar;
 • 25 - resa, förmodligen bekant med en intressant person;
 • 26 - månaden blir trist. Sorg;
 • 27 - en dröm kommer att gå i uppfyllelse;
 • 28 - det finns erövringar på kärleksfronten. Känn dig fri att slåss;
 • 29 - tårar och sorgar kommer;
 • 30 - lekfullt humör, flirta utan konsekvenser;
 • 31 - intressanta, spännande evenemang, trevliga möten.

Efter veckodagar

Du kan ta reda på ditt öde genom att titta på vilken veckodag din period kom. Om du kombinerar resultatet av denna förmögenhetsrapport med resultatet från den föregående, kommer bilden att bli mer korrekt och sann.

VeckodagFörutsägelse
måndagAtt börja din period på måndag kan ofta leda till problem och oro. Vilken typ av sysslor kommer att vara, det beror på kvinnan: de kan vara både trevliga och inte mycket. Dessutom kan du få en värdefull gåva. Återigen är det värt det att ta, förmögenheten svarar inte, och du måste bestämma det själv.
tisdagHan lovar att träffa en långvarig vän eller med en man som länge har försvunnit från en kvinnas synfält. Dessutom kan denna veckodag förhindra en tidig bekantskap med en person som kommer att ha en betydande inverkan på förmögenhets öde..
onsdagDet anses vara en ogynnsam dag för början av menstruationen. Det försvårar överhängande problem som kan komplicera livet under en obestämd period. Det bör dock noteras att dessa problem utrotas, och en kvinna bör använda all sin envishet och energi för att vinna kampen med omständigheterna som en vinnare. Det är därför miljön inte behöver vara rädd: den garanterar inte så mycket en serie misslyckanden, utan snarare varnar för behovet av att titta på båda och kontrollera situationen..
torsdagI sin tur är inte så enkelt. Menstruationens ankomst på denna dag kan prata om den kommande semestern i ett bullrigt och glad företag. Vad som kommer att innebära denna semester - glädje eller problem - är okänt. Men med tanke på detta bör alla ansträngningar göras för att förhindra utvecklingen av ett negativt scenario..
fredagDet anses vara den mest gynnsamma dagen för början av menstruationen. Nyheten som kom denna dag kan vända en kvinnas liv. Även om det naturligtvis är värt att göra egna ansträngningar för att uppnå resultatet..
lördagEn underbar dag som lovar ankomsten av allt det bästa i ditt liv. Det kan vara vad som helst: gåvor, marknadsföring, en oväntad trevlig resa, förkroppsligandet av en långvarig önskan eller en ivrig kärleksförklaring. Problem kan enkelt fixas av sig själva eller lösas lugnt. Konflikter och missförstånd kommer till intet.
söndagMenstruationen på söndagen visar glädje och slarv, men samtidigt kan de prata om kortsiktiga engagemang med en älskad.

Förmögenhetsberättelse efter månaden

Fysiologisk förmögenhetsförklaring för kvinnor kan genomföras enligt datumen för den månad då de började:

 1. Under nästa månad kommer exceptionellt goda händelser att hända som ger tillräckligt med lycka och lycka..
 2. Besvikelse kommer att komma till någon person eller händelse, från vilken något mer förväntades, eller en känsla av försummelse kommer att dyka upp.
 3. En gräl kommer, och resultatet av händelserna beror bara på dig: antingen kommer allt att jämnas ut och glömmas, eller så kommer det att utvecklas till en stark skandal.
 4. Positiva förväntade händelser kommer.
 5. En nära person kommer att göra en trevlig överraskning.
 6. Inte en väldigt bra dag, som talar om fiendens lust, förtal är möjligt.
 7. Någon har en mycket stark och oemotståndlig kärlek till dig.
 8. Älskad person kommer att ge anledning till avundsjuka.
 9. Det kommer att finnas en barriär i relationerna med en nära och kär, kanske en annan person kommer att vara denna barriär.
 10. Det utgör början på en ny kärlek eller en kraftig kraft i relationerna med en älskad man.
 11. Även om det finns tvivel om en älskas trovärdighet, är det nödvändigt att avsätta dem för deras orimlighet..
 12. Bekanta med en man, men det är troligt att han kommer att förknippas med magi, så du måste vara försiktig.
 13. Stora svårigheter kommer.
 14. Några goda nyheter kommer snart.
 15. Det kommer att vara dåliga nyheter.
 16. Du måste vara mycket försiktig i kommunikation, eftersom en konversation kan leda till dåliga konsekvenser..
 17. Hotet om avskiljning från en nära och kära under en lång eller kort tid.
 18. Bekanta med en ny kärlek eller en ny runda i befintliga relationer.
 19. Förvänta sig en ny kärlek, men det är osannolikt att det inte är ömsesidigt.
 20. Obesvarad kärlek.
 21. Du bör titta på din älskade, han kan ljuga.
 22. Oväntat kassaflöde.
 23. Vänta på de goda nyheterna som kommer att ge lycka..
 24. En fest med ett stort antal gäster förväntas i ditt hus..
 25. Bekanta med en användbar person.
 26. Bekanta med en man som kommer att bli en god vän.
 27. Snart uppfylls en gammal önskan och hjälp kommer helt oväntat.
 28. Möjlig marknadsföring, ekonomisk vinst.
 29. Dåliga nyheter, på grund av vilka många tårar kommer att tömmas.
 30. Ny kärlek.
 31. Tvingande händelser kommer att hända, en lång resa, en resa är möjlig. Det finns emellertid risken att ta ett utslag som du senare kommer att ångra.

Månadsvis berättelse om kvinnliga cykler har hållits sedan forntiden, men det finns fortfarande debatter om deras sanningsenlighet.

Spådom efter menstruationsalternativ 1

Så för denna metod är det viktigt att komma ihåg tid och dag i veckan då menstruationen börjar. Månadsperioder som börjar på morgonen lovar kärlek

Dessutom är det mer troligt att det inte är en kärlekskänsla för en man, utan en harmonisering av relationerna i familjen: med en make, barn, föräldrar, nära släktingar. Förhållandena under den kommande månaden kommer att vara familjevänliga, varma. Dessa känslor kommer att upplevas inte bara av kvinnan utan också av hennes nära och kära. I allmänhet är morgonen den mest gynnsamma tiden för början av menstruationen

Månadsperioder som börjar på morgonen lovar kärlek. Dessutom är det mer troligt att det inte är en kärlekskänsla för en man, utan en harmonisering av relationerna i familjen: med en make, barn, föräldrar, nära släktingar. Förhållandena under den kommande månaden kommer att vara familjevänliga, varma. Dessa känslor kommer att upplevas inte bara av kvinnan utan också av hennes nära och kära. I allmänhet är morgonen den mest gynnsamma tiden för början av menstruationen.

Menstruationsprognoser

Menstruationen, som började på eftermiddagen, och mer exakt under första halvåret, före middagstid, lovar också ganska bra förutsägelser. För en kvinna innebär detta att menstruationen i sig är enkel och smärtfri. I allmänhet förväntar hon sig en ganska energisk period fylld med positiva känslor och trevliga händelser..

Om menstruationen börjar på kvällen, förkroppar det tristess och monotoni. Kanske kommer det under de kommande dagarna vara nödvändigt att ta itu med den utmattande, tråkiga med sin monotoni, affärer, lösa någons problem. Detta kan i sin tur oroa sig länge och förstöra stämningen.

Night är långt ifrån den bästa tiden att börja din period. Hon lovar sorg, ofta - separering från nära och kära.

Veckodag

När du har angett tidpunkten för menstruationens början bör du vara uppmärksam på den veckodag då händelsen inträffade. Så måndag lovar problem

En kvinna måste lösa många problem, och inte nödvändigtvis sina egna. Problem kan förknippas med både trevliga händelser och negativa. Det finns stor sannolikhet för tomma problem, när de förbrukade ansträngningarna inte ger rätt resultat. Men menstruationen på måndag lovar också en trevlig överraskning - en älskad kommer att ge dig en gåva

Så, måndag lovar problem. En kvinna måste lösa många problem, och inte nödvändigtvis sina egna. Problem kan förknippas med både trevliga händelser och negativa. Det finns stor sannolikhet för tomma problem, när de förbrukade ansträngningarna inte ger rätt resultat. Men menstruationen på måndag lovar också en trevlig överraskning - en älskad kommer att ge dig en gåva.

Menstruationens början på tisdag är ett akutmöte med en gammal vän, kompis eller bara en person du gillar. Ibland lovar början av menstruationen på veckans andra dag en bekant med en person som kommer att bli din älskare och till och med make.

Onsdag är inte den bästa dagen för menstruationens början, för i en nära framtid är en kvinna i problem, grälar. Men förtvivla inte, eftersom förmögenhet är en varning. Men varnat, sedan beväpnad. Vänta inte på gynnar från ödet, ta allt som händer i dina egna händer och kom ihåg det kloka ordstävet "allt passerar".

Torsdag när det gäller menstruationens början är en blandad dag. I alla fall lovar han en bullrig fest, en högtid. Vem kvinnan kommer att besöka honom är dock okänd. Kommer hon att vara en vänlig värdinna, acceptera nära människor eller kommer att vara i sällskap med okända människor?

Fredagen är en lyckosam dag. Månadsperioderna som började på fredagen lovar glädjande händelser och en period full av positiva känslor i allmänhet.

Lördag som den dag din period börjar betraktas också som en bra dag. Nästa månad lovar att vara full av trevliga händelser, alla livssvårigheter kommer att lösas utan synliga ansträngningar från kvinnans sida. Kanske förväntar hon sig en kärleksförklaring eller en önskan.

Månadsvis, som började på söndag, kommer enligt legenden att ge en månad full av glädje och nöje. Kanske förväntas problem på kärleksfronten, men de kommer snabbt att ersättas av ömsesidig förståelse. Och för att uppnå detta så snart som möjligt är det vettigt att prata hjärta till hjärta med din älskare.

Avkodning efter tid på dagen

Att lösa ledtrådar från den subtila världen måste du också ta hänsyn till timmarna för menstruationens början

Det är viktigt att blodet gick på första eller på eftermiddagen. Förmögenhetsberättelse genom menstruation (2 alternativ) i tid bör dekrypteras enligt följande:

 • Morgon (fram till middagstid) - gör dig redo för trevliga händelser i ditt personliga liv. Förhållanden kommer att glädjas med harmoni och kära person - med förståelse och omsorg.
 • Dag - snart kommer det att finnas små problem orsakade av intrång från en avundsjuk person eller helt enkelt en förolämpad kvinna. De kommer förmodligen att relatera till personliga relationer..
 • Kväll - lyckans portar är öppna för kvinnan. Denna tid på början av menstruationen garanterar ekonomisk vinst och framgång i alla företag..
 • Natt - det kommer att finnas en månad av kärlek, intriger, start i molnen och så vidare. Ett trevligt och välkomnande tecken för alla tjejer!

2 veckodagar

Det finns fortfarande en förmögenhetsutformning utformad för veckodagarna, i det här fallet är det enda du behöver att komma ihåg veckodagen då din period kom till dig:

 • Måndag - denna veckodag är svår i alla fall och manifestationer, och förmögenhet för menstruation är inget undantag. Om menstruationen gick på måndag, måste du vänta inom en snar framtid för problem, krångel och krångel, det verkar inget speciellt, men samtidigt är det omöjligt att kalla händelser trevliga.
 • Menstruationen på tisdagen visar stora förändringar i livet. Troligtvis kommer en mycket viktig person snart att dyka upp i ditt liv, det kommer inte nödvändigtvis att vara din själsfrände, bara en person som kategoriskt kan påverka ditt öde. Om du får ett val - att ta ett steg framåt eller hålla dig på plats, var inte rädd, gå vidare och titta inte tillbaka, det kommer definitivt inte att vara värre än det var. Bland annat kan menstruationer som började på veckans andra dag ha ett tidigt möte med gamla, men kära för er vänner.
 • Onsdagen är inte en mycket gynnsam tid för början av menstruationen, definitivt, och det är detta som händer varje onsdag, oavsett datum och månad. Om du på onsdag kände vad som började, förväntar dig allvarliga problem och problem. Nervar kommer att vara i utkanten, andra kommer att irritera, och du kan inte lita på någonting till dina nära och kära, eftersom det är från dem som en fångst väntar på dig mycket snart. Ingen säger att åsen av sådana obehagliga händelser kommer att pågå för länge, deras maximala period är tills nästa menstruation.

Menstruation på torsdag - vänta snart på gäster, dessutom oinbjudna och på avstånd

Du kan också vänta på en inbjudan till en mycket magnifik och samtidigt ansvarsfull, viktig händelse där du kan visa dig själv, men på vilken sida beror bara på dig. Var bara artig, försiktig alls och med alla, så att du inte kommer in i en obehaglig situation och därmed inte förklara dig själv som en frivol person.
Menstruationen gick på fredagen, vänta på förändringar och bara på ett positivt sätt

Den här dagen är full av god energi och det händer inte den här dagen den är mättad med positivt och bra, men trots detta kan fredag ​​också vara en dag av motsägelser. Så ta inte skräp och ta hastiga beslut.

Månadsvis på helger betyder inte något, det måste finnas dagar. När du inte behöver tänka på vad som ligger framöver, om dina perioder kommer

En viktig anmärkning, om perioden inte gick är förutsägelsen enligt följande, det är troligt att du är gravid!

Hur man gör förmögenhet

Allt är väldigt enkelt här. Inga ritualer som använder blod eller något annat som skrämmer flickorna behöver utföras. Lägg märke till datum och tid då du började din period. Detta är en spådomsprocess genom menstruation, varav två versioner presenteras i artikeln. Med hjälp av de angivna uppgifterna bör du se svaret. Det händer att blod förefaller en droppe. Och först efter några dagar börjar den vanliga menstruationen. I detta fall bör den första droppen betraktas som datumet. Den här gången är din kropps ledtråd. Alla processer i den fysiska kroppen leds av subtila fält. Och de är, som ni vet, kopplade till universum. Det visar sig att aura har förmågan att antyda till medvetandet om att vissa händelser kommer. Detta händer när en person sover, är sjuk, återhämtar sig eller går ner i vikt. Dialogen pågår. Tyvärr lyssnar vi inte och svarar inte, och det förvandlas till en monolog. Spådom genom menstruation låter dig fixa situationen.

Fem sätt att gissa varje månad Feng Shui

Att önska

2-4 dagar före menstruationens början måste du göra en önskan, och efter menstruationens början, avgöra om den kommer att gå i uppfyllelse. Förutsägelsen är giltig om du vet exakt tid, vilken tid de började.

 • Från 12 till 1 på natten - en önskan kommer att gå i uppfyllelse med hjälp av en outsider.
 • Från 1 till 2 timmar - inte uppfyllt på grund av din envishet.
 • Från 2 till 3 am - kommer inte att uppfyllas.
 • Från 3 till 4 - för att bli uppfyllda, men ingen kan prata om honom.
 • Från 4 till 5 - definitivt inte uppfyllt.
 • Från 5 till 6 - exakt uppfylld.
 • Från 6 till 7 - du bör glömma.
 • Från 7 till 8 - räknar med att det snart kommer att uppfyllas.
 • 8 till 9 - hopp inte ens.
 • Från 9 till 10 - du måste klappa för dess genomförande.
 • Från 10 till 11 - en vän hjälper dig och din önskan går i uppfyllelse.
 • Från 11 till 12 - det kommer att vara mycket snart.
 • Från 12 till 13 - om det uppfylls, inte omedelbart.
 • Från 13 till 14 - förväntar dig några år senare.
 • Från 14 till 15 - betyder ett misslyckande med att uppfylla en önskan, men den allmänna situationen kommer att förändras till det bättre.
 • Från 15 till 16 - önskan har redan uppfyllts.
 • Från 16 till 17 - förväntar avrättning om några månader.
 • Från 17 till 18 - något kommer att hindra avrättningen.
 • Från 18 till 19 - kommer att avrättas på ditt inflytande.
 • Från 19 till 20 - kommer inte att slutföras på grund av din passivitet.
 • Från 20 till 21 - faktiskt uppfyllt, men hittills är det nödvändigt att tystas.
 • Från 21 till 22 - kommer inte att köras av en anledning du känner till.
 • Från 22 till 23 - körning förväntas om ett år, men du kan snabba upp.
 • Från 23 till 24 - det kommer att uppfyllas, det viktigaste är inte att förlora hoppet.

Efter veckodagar

 • Måndag - Undvikbara problem.
 • Tisdag - allt är bra i ditt liv, det viktigaste är att inte prata om det.
 • Onsdag - möte med en person som kommer att påverka livet, men du kan inte helt lita på honom.
 • Torsdag - förvänta dig problem, ta inte kontakt med främlingar, de kan skada.
 • Fredag ​​- problem kommer att avta, det viktigaste är att tro på den.
 • Lördag - hotar människor med hämnd för dina samtal.
 • Söndag - vacker kärlek eller ett stort köp.

Times of Day

Om menstruationen började mellan midnatt och 9.00, lovar detta framgång och lycka till under de kommande 25-35 dagarna. Ensamma damer kan hoppas på en intressant bekantskap, som senare kommer att flyta in i en romantisk relation. Om hjärtat redan tas av den utvalda, indikerar detta harmonisering och ömsesidig förståelse.

Månadsperioder, från 9 till 15, garanterar framgång i affär och arbete. Alla möten med partner kommer att gå smidigt, cheferna kommer att vara lojala och komplexa projekt går smidigt.

Från 12 till 18 timmar - tiden är ogynnsam. Sådana perioder varnar för eventuella problem och gräl.

En kvinna måste vara försiktig och övervaka sina handlingar och ord. I viktiga frågor är det bättre att inte lyssna på andra utan bara lita på dig själv

Kvällsperioder (från 18 till 20) är mer lojala än de tidigare. Det är nödvändigt att förbereda sig för det faktum att känslor av ensamhet och övergivande inte kommer att vara motiverade, utan långtgående. Tillbringa mer tid med vänner och likasinnade människor, för att inte förvärra ditt humör.

Från 20 till midnatt - den mest olyckliga tiden att börja menstruation. Behöver förbereda sig för förråd av en nära och kära eller nära familjemedlemmar.

Fortune-telling av menstruation - Regler för korrekt spådom

Äkta månatliga förmögenheter är en möjlighet att få vissa förutsägelser som bygger på hundraåriga traditioner och kunskap..

För olika metoder är tid på dagen, dagen i veckan eller månaden, till och med timmarna för menstruationens början. Det vill säga, det finns en tydlig koppling till numerologi, den heliga betydelsen av veckodagarna, etc..

I varianten av spådom enligt Feng Shui-systemet för exakta förutsägelser används också en koppling med ett visst element och stjärntecken.

Låt oss se hur detta fungerar med ett exempel. Om en kvinna har upptäckt den första utskrivningen på eftermiddagen kommer det inte att vara svårt att bestämma veckodagen och datumet.

Och om de började på natten är det svårt att säga vilket resultat som kommer att vara korrekt. Att förstå om menstruationen började före 24 timmar eller därefter är nästan omöjligt. Därför är det för tolkning svårt att välja rätt veckodag och antal.

Du kan se (och bättre skriva för dig själv) båda tolkningarna. Och efter början av nästa menstruation kan du jämföra både förmögenhetsresultaten och ta reda på vilka som var korrekta. Fram till dess, fokusera på den teknik som är tillgänglig, till exempel efter tid på dagen.

Spådom

Förmögenhetsberättelse genom menstruation kräver inga speciella tekniker. Det finns flera alternativ för att tolka det ögonblick då menstruationen började

För att få det mest exakta resultatet måste du vara uppmärksam på följande punkter:

 • timmen för menstruationens början;
 • Times of Day;
 • veckodag;
 • datum.

De viktigaste befintliga metoderna för dekryptering baseras exakt i början av menstruationen. Ju bättre en kvinna kommer ihåg tiden för den första urladdningen, desto mer exakt kommer resultatet av spådom.

Men vad man ska göra om den ena tolkningen förhindrar mottagandet av goda nyheter, och den andra lovar ett obehagligt möte?

 • För det första kan båda händelserna hända före nästa menstruation.
 • För det andra var det kanske förutsägelsen som gjorde det möjligt att undvika ett obehagligt möte, det vill säga förhindra det.

Alla måste ha stött på en situation där "allt är mot honom." För att möta ett viktigt möte stör varje liten sak en person: de rätta sakerna är "förlorade", du kan inte snabbt klara de vanliga sakerna, transporten försenas eller fastnar i trafiken.

Händelser tycks indikera möjliga problem. Ytterligare analys visar att ett negativt resultat kunde "förutsägas", för många tecken skickades.

Förmögenhetsrapportering i förväg skulle hjälpa till att uppmärksamma dessa tecken, vägra eller planera om mötet. Som ett resultat undgick du problem, profetian förverkligades inte, men det betyder inte att förmögenheten var värdelös

Avkodning efter veckodag

Låt oss se vad det undermedvetna säger när det stimulerar början av cykeln på en eller annan dag. Det bör noteras att förmögenhetsberättelse genom menstruation, av vilka två versioner har kommit till oss sedan antiken, berör allmänna situationer. Det vill säga du bör inte tänka på att du kommer att få svar på en specifik fråga om förhållanden eller nivån av välbefinnande. Det är inte händelser som är värdefulla för det högre jaget, men det är det som styr tecknen

Det är viktigt för honom att personen koncentrerar sig på tillståndet av lycka och komfort, lugnt övervinna hinder, lära sig lektioner. Värdet för veckodagarna:

 • Måndag - förvänta dig en trevlig överraskning som leder till problem och krångel;
 • Tisdag - det är ett möte med en intressant person, antagligen med någon som inte har sett på länge;
 • Onsdag - små problem som kräver noggrann uppmärksamhet;
 • Torsdag - ett besök som väcker tvivel kommer att bli framgångsrikt;
 • Fredag ​​- nyheter: både bra och dåliga;
 • Lördag - orolighet, bekännelse, uppenbarelse;
 • Söndag - kommande evenemang kommer att vara optimistiska under lång tid.

Fortune telling vid klockan

Att bestämma resultaten efter klockan är en långkänd och beprövad metod. Det finns olika dekrypteringsalternativ som låter dig veta den närmaste framtiden..

Om du vill använda den här metoden (förmögenhetsförklaring med siffror, tid på dagen, veckodagarna kommer att beskrivas i lämpliga avsnitt), är det viktigaste att noggrant notera vid vilken tidpunkt de första tilldelningarna dök upp.

När det tolkas enligt denna teknik spelar det ingen roll om det är dag eller natt, det är viktigt att bestämma den exakta timmen. Efter det kan du utvärdera resultaten:

Positiva förändringar kan förväntas denna månad. Goda nyheter, glädje eller lycka förutsägs av en spårare.

Du bör vara försiktig med ord och handlingar. Om personen du träffar under denna period är irriterande, slösa inte dina känslor förgäves, snart kommer attityden att förändras och personen blir likgiltig

Kommande konflikter kan komplicera livet väsentligt, kunna hålla sig själv, inte ge efter för känslor och tänka igenom konsekvenserna av deras handlingar i förväg. Allvarliga förändringar till det bättre är möjliga, drömmar kan bli verklighet och lyckan i sig kommer att hitta dig. Förvänta dig trevliga överraskningar, de får dig att glädjas. Mindfulness i kommunikation med andra hjälper till att undvika skvaller och tomma samtal, begränsa din kommunikation. Du kommer att återkänna känslorna eller bevisa en hemlig beundrare, förvänta dig en kärleksbekännelse. Din svartsjuka är grundlös, innan du skylter på en nära och kära, analysera situationen. Skvaller och förtal är vad du kan förvänta dig av andra inom en snar framtid. Fortunetelling varnar - ge inte en anledning till dem. Du är avsedd att känna alla glädjen att bli kär. Sjalusi är huvudkänslan, men ge inte efter för det, din utvalda förtjänar inte det. För att möta ödet är det ibland tillräckligt att titta närmare på andra, kanske någon redan är kär i dig och letar efter ömsesidighet.

5 grundläggande spådomalternativ

Det finns flera sätt att tolka menstruationscykeln. Trots det faktum att resultaten är "bundna" till olika data (tid på dagen, datum, etc.), är förmögenhetsberättelse baserad på ett allmänt faktum - tidpunkten för den första ansvarsfrihet.

Ju bättre starttid bestäms, desto mer exakt blir divinationen per månad (2 tolkningar finns tillgängliga vid utvärderingen av timmen, olika metoder för spådom efter veckodagar, etc.).

Vi kommer att överväga olika sätt att tolka som hjälper kvinnor att välja det mest exakta.

Till exempel erbjuds två metoder för förmögenhetsförklaring i början av menstruationen med metoden för veckodagarna och Feng Shui. Östlig teknik tar hänsyn till sambandet med stjärntecknet och elementet, det vanliga - bara veckodagen. Du kan välja någon av dem eller se resultaten från båda.

Slutsats

Spådomsprocessen är en fascinerande och intressant sak. Framsyn är inte bara användbar i livet, det hjälper till att titta på händelser från en annan vinkel, att odla visdom och förståelse för andras processer och avsikter. Men du ska inte bara lita på honom. Tänk när du säger eller gör något, var ärlig, då kommer det inte att finnas några problem alls. Och om de vetter på horisonten, kommer de snabbt att fly undan under trycket av din själs öppenhet. Lycka till!

Men sedan antiken har menstruationen varit nära förknippad med vidskepelse, trots att olika människor hade sin egen inställning till kritiska dagar.

Förmögenhetsberättelse genom menstruation är en enkel metod för varje kvinna, tack vare vilken de kan ta reda på vad som väntar dem under den kommande månaden

Om du lyssnar på förutsägelserna kan du undvika de flesta av problemen eller, omvänt, ägna din uppmärksamhet åt några små saker som kommer att få lycka till i framtiden

Med en vanlig cykel är det möjligt att få en prognos för en månad i förväg. Fram till nästa menstruation börjar kvinnor redan ha den nödvändiga informationen, tack vare vilken det kommer att vara möjligt att förhindra fel och misstag. Det är bara nödvändigt att komma ihåg dagen för början av menstruationen och se dess tolkning.

Om det finns en uppriktig tro på profetian, kommer den säkert att gå i uppfyllelse.

Sann månadsförmåga för kärlek - ta reda på ditt öde!

Menstruation är en oumbärlig del av livet i varje frisk kvinnlig kropp. Man trodde bland våra förfäder att en kvinna under menstruationen har en speciell magisk kraft och är intuitivt benägen att ta råd från Högre makter. Det finns till och med en förmögenhetsberättelse genom menstruation, av vilka två versioner används aktivt idag. Det låter dig ta reda på vilka händelser som kommer att fyllas för dig hela nästa månad..

Spådom

Varje representant för det rättvisa könet har möjlighet att använda förmögenhet på kritiska dagar, men bara en gång i månaden - den första dagen från början. Många flickor känner att de snart kommer att börja menstruation i närvaro av vissa symtom. Men för spådom, det ögonblick då den allra första fläcken dök upp.

Efter populära efterfrågan av prenumeranter har vi förberett den exakta horoskopapplikationen för en mobiltelefon. Förutsägelser kommer att få ditt stjärntecken varje morgon - det är omöjligt att missa!
Ladda ner gratis Daily Horoscope 2020 (tillgängligt på Android)

Observera att menstruationen inte kan berätta om avlägsna händelser. Den maximala terminen som prognosen gäller är 30 kalenderdagar eller en månad (motsvarande en menstruationscykel).

Samtidigt kan du berätta om framtiden:

 • Times of Day;
 • veckodagen då menstruationen började;
 • startnummer.

Nu kommer vi att överväga alla dessa egenskaper mer detaljerat..

Är du upprörd över utseendet på din period? Faktum är att de är mycket viktiga för den kvinnliga kroppen, ta reda på varför i nästa video

Äkta förmögenhetsförklaring på den månatliga tiden på dagen

Du måste vara uppmärksam på tiden för menstruationens början och be om hjälp vid tolkningen:

 • Tidigt på morgonen (till elva) - detta är den mest gynnsamma tiden för början av menstruationen. I det här fallet får du mycket uppmärksamhet från det motsatta könet under nästa månad och befinner dig i en harmonisk relation med dina medarbetare. Om du är i konflikt med någon, kommer denna situation att förbättras mycket snart.
 • På eftermiddagen (från elva på morgonen till en på eftermiddagen). Du kan också lugna dig - dagtid fördömmer bara glädje och positiva händelser och indikerar också att du kommer att åtföljas av förmögenhet i allt.
 • Vid middagstid (från 14 till 17 timmar). Om menstruationens början faller under denna period indikerar spåra att du kan stöta på stora problem och motgångar. Du bör vara försiktig och bara lita på dig själv.
 • På kvällen (från 18 till 21 timmar). Menstruationens kväll börjar vara mer gynnsam än i de tidigare versionerna, men händelser som gör dig uttråkad utesluts inte. Du kanske också känner dig ensam under de kommande trettio dagarna..
 • På natten (från 22 till 18). Om kritiska dagar började på natten, kommer du troligtvis att uppleva en smärtsam avsked med människor nära dig i ande. Det är också möjligt att separationen kommer att provoceras av bedrägeri eller oärlighet hos dina nära och kära. Även under hela cykeln är andra obehagliga överraskningar inte möjliga.

Men även i den situationen, om du fick en inte särskilt harmonisk förutsägelse, skynda dig inte att bli upprörd. Månadscykeln är bara trettio dagar och sannolikt kommer nästa cykel definitivt att ändra saker till det bättre.

Spådom genom menstruation på kärlek på veckodagen

Veckodagar har också en viss egenskap. Om du vill uppnå ett mer exakt resultat kan du använda dessa två metoder samtidigt..

Så vad betyder varje veckodag?

 • Måndag. Det bär en ganska tung energi. Traditionellt uppvisar uppkomsten av betydande oroligheter och problem, men med vilka känslor de kommer att förknippas - detta är förmodligen okänt. Det finns en positiv punkt om dina perioder börjar på måndag - någon som du känner planerar att göra dig till en trevlig överraskning.
 • Tisdag. Om menstruationens början inträffade på veckans andra dag, ser du snart din goda vän som du inte har pratat med på länge. En romantisk bekantskap med en mycket trevlig kille eller man är inte heller utesluten. Dessutom kan du förmodligen överleva allvarliga förändringar (men sannolikheten för att den senare inte är särskilt hög).
 • Onsdag. Detta är inte den bästa tiden att starta din period. Hela efterföljande cykel måste du lösa olika problem och ständigt oroa dig för dem. Men den goda poängen är att du i slutändan fortfarande lyckas med att hantera alla svårigheter om du utför vissa åtgärder för detta. Om dina perioder också börjar på onsdag, vill de högre styrkorna säga att du måste fortsätta slåss, och du kommer att vinna seger.
 • Torsdag. Det är inte en mycket klar veckodag. Å ena sidan skildrar han en aktiv firande av någon händelse i ett bullrigt företag. Å andra sidan indikerar det att på grund av detta möte kan du stöta på stora problem, så du måste vara extremt försiktig.
 • Fredag. Detta är en mycket bra dag att börja menstruationscykeln. Du väntar på de goda nyheterna, som kommer att vara mycket oväntade för dig och kunna förändra ditt liv radikalt. Men du måste arbeta med dig själv och på situationen..
 • Lördag. Är en annan bra dag. Ditt liv under de kommande 30 kalenderdagarna kommer att fyllas med positiva händelser. Det är troligt att du lätt kan få betydande fördelar. Dessutom kommer alla problem och dåligt väder förbi dig den tionde vägen. Ödet har förberett en trevlig överraskning för dig!
 • Söndag. I början av menstruationen på söndagen ger dig upp en våg av positiva och positiva känslor. Utseendet på små "sprickor" i förhållandet är inte uteslutet, men du kommer att kunna korrigera situationen i tid.

Tolkning av månadens alla nummer

Det är med hjälp av magin med siffror som du kan göra en korrekt prognos för de kommande 30 dagarna.

Använd följande tolkningar av varje nummer för att förutsäga din framtid:

 • Första dagen - ödet lovar dig glada händelser som kommer att stimulera dig, fylla dig med en känsla av eufori.
 • För det andra - du kommer att bli besviken på någon person från din inre cirkel.
 • Tredje - konflikten är inte utesluten, som antingen snabbt kan lösas eller omvandlas till en utdragen fientlighet - dina handlingar kommer att spela en stor roll i det här fallet.
 • Fjärde - snart kommer din hemliga dröm att gå i uppfyllelse.
 • Femte - förvänta dig en trevlig överraskning från din älskade.
 • Sjätte - du kommer att drabbas av någon annans onda tunga, var försiktig, eftersom dina fiender nu är på topp med sin aktivitet.
 • Sjunde - visar en ömsesidig glöd känsla.
 • Åttonde - för de kommande trettio dagarna blir du avundsjuk på din älskade.
 • Nionde - de kommer att diskutera dig, dina fiender kommer till och med att försöka förstöra dina planer.
 • Tionde - den kommande menstruationscykeln lovar dig en kärlek till någon form av personlighet.
 • Elfte - du kan oväntat möta obehandlad avundsjuka för dig själv. Visa kvinnlig visdom och gräl inte med din älskade för några bagateller.
 • Tolfte - uppvisar uppkomsten av en mycket ihärdig beundrare, som troligen kommer att vända sig till svart magi för att hjälpa till att uppnå din tjänst.
 • Trettonde - de kommande trettio dagarna hittar du en inte så harmonisk atmosfär.
 • Fjortonde - du kommer att få goda nyheter från en kärleksfull person.
 • Femtonde - var försiktig - någon från din miljö kommer obehagligt att överraska dig.
 • Sextonde - kontrollera dina ord, annars kan du provocera allvarliga olyckor med dina läxor eller arbetskollegor.
 • Sjuttonde - du står inför en kort eller lång separation från din älskare.
 • Åttonde - om du ännu inte har träffat din förlovade, kommer du troligtvis att få ett äktenskapsförslag, och för familjekvinnor förutsäger detta nummer en övergång till en annan fas i förhållandet.
 • Nitton - du kommer att träffa en representant för motsatt kön som fascinerar dig, även om han i verkligheten inte vill ha något allvarligt.
 • Tjugonde - du bör vara rädd för att fuska från dina vänner eller en andra hälft.
 • 21: a numret är en varning, du måste alltid vara uppriktig med din älskare för att inte tappa din relation.
 • Tjugosekund - hela den efterföljande menstruationscykeln kommer du inte att känna behovet av finansiering.
 • Tjugotre tredjedel - du kommer att uppleva trevliga händelser som väsentligt höjer ditt humör och ger dig ett tillstånd av lycka.
 • Tjugofyra - mycket snart kommer gästerna att besöka ditt hem.
 • Tjugofemte - numret lovar en tidig bekantskap med en trevlig ung man, som kan sluta i äktenskapet.
 • Tjugoseks - du kommer att ha en lojal och trogen vän som du kan lita på.
 • Sjutton sjunde - en person som plötsligt dyker upp i ditt liv kommer att hjälpa till att förverkliga en av dina hemliga önskningar.
 • Tjugonde åttonde - antalet lovar inte dig väsentliga förändringar inom området för personliga relationer, men å andra sidan kommer du att lyckas i din karriär, du kan räkna med att få ekonomisk vinst.
 • Tjugonionde - om din period började den här dagen betyder det att du snart kommer att slänga mycket bittert tårar. Du behöver inte dölja ditt problem från familjemedlemmarna - dela din sorg med dem.
 • Trettionde - lovar dig bekant med en positiv kille eller man som du kan skapa en lycklig relation med.
 • Trettio-först - numret lovar att du väntar på spännande äventyr och trevliga överraskningar.

Spådom genom menstruation är inte bara fascinerande kul. Kritiska dagar är en dold sak som alltid har uppmärksammats, de har en helig betydelse och har en viss effekt på en kvinnas energi. Missa inte din möjlighet att känna till den närmaste framtidens öde genom denna intressanta och sanningsenliga förmögenhet.!

Artiklar Om Missbruk Cykeln

Efter eco gick varje månad

IVF ger infertila familjer möjlighet att bli föräldrar även i de mest hopplösa situationerna. Men denna metod kan inte 100% garantera ett positivt resultat första gången. Två av tre kvinnor tvingas ta till ett upprepat IVF-förfarande: ofta uppträder graviditet först efter 3-5 försök....

Våra experter

Magasinet skapades för att hjälpa dig i svåra tider när du eller dina nära och kära står inför ett slags hälsoproblem!
Allegolodzhi.ru kan bli din huvudassistent på väg till hälsa och gott humör!...

När menstruationen kommer efter avlivning av amning?

Förmodligen har alla det individuellt, men ändå, vem hade den här situationen: under GV-perioden fanns det aldrig en månad efter födseln, och efter avvecklingen av GV, när gick de?...