Fortune telling för kvinnor genom menstruation

Klimax

Kvinnlig natur har länge betraktats som en subtil, kapabel att intuitivt förstå och se parallella verkligheter. Det var inte för ingenting att naturen distribuerade allt på ett sådant sätt att det var det svagare könet som måste tappa blodet varje månad. Under tiden för menstruationscykeln kan en kvinna bytas av humör, hennes intuition förvärras. Enligt ortodoxa kanoner är det under denna period en kvinna förbjuden att gå i kyrkor. Hon betraktas som "smutsig." I öster är menstruationen förknippad med en slags rengöring..

Vad är en förmögenhet med menstruationen?

Menstruationscharm är ett elementärt alternativ för kvinnor att lära sig i detalj de kommande händelserna i livet. Kontrollerar hennes cykel, kommer den unga damen inte att förlora tur från sina händer, kommer att kringgå det tionde dyra besväret och locka den eftertraktade smalna. Det finns flera alternativ för förmögenhetsberättelse genom menstruation:

 • när menstruationens början;
 • vid dagen i veckan från början av menstruationen;
 • efter datum;
 • enligt månens kalender;
 • efter tid på dagen.

Många kvinnor håller en dagbok över cykler, så att se in i framtiden är enklare än någonsin att ha register till hands. För att få rätt information, följ de grundläggande rekommendationerna för menstruation:

 • För att säkerställa att informationen är mest korrekt rekommenderas det att använda alla typer av metoder för sådan förmögenhet. Då kommer resultatet att bekräftas, vederläggas, de saknade detaljerna kommer att visas..
 • Om valet föll på en förmögenhetsförklaring beträffande tid, måste du bara använda siffrorna för den första dagen av menstruationen.
 • Berätta inte förmögenhet att berätta för någon, inte ens släktingar. Annars kommer resultatet att förvrängas, kommer inte att gå i uppfyllelse.
 • Den mottagna informationen är upp till nästa cykel. Efter menstruationens början blir förmögenhetsberättelse från föregående cykel ogiltig.
 • Spela in resultaten från varje förmögenhetsförteckning för att se hela bilden och inte missa ögonblicket när profetian uppfylls.

Hur man gissar varje månad

Tid på dagen början av menstruationscykeln hjälper en kvinna att förbereda sig för kommande händelser i livet:

 • Från 18.00 till 11.00 Utseendet på sekretioner under denna period tyder på att den unga damen inom en snar framtid kommer att omges av mäns uppmärksamhet. Befintliga problem, konflikter kommer lätt att lösas till förmån för återförsäljaren. Relationerna med släktingar kommer att vara harmoniska.
 • Från 11 till 13. Månadsperioder som började vid en sådan tid lovar flickan lycka som kommer att komma oväntat. Hela månaden kommer att vara nedsänkt i ett hav av positiva, och alla företag kommer att lyckas.
 • Från 13 till 17. Menstruationens början i denna period är en slags signal. En kvinna är bättre att överge alla nya affärer. Rädsla är värt misslyckanden, otur.
 • Från 17 till 21. Hela tiden fram till nästa menstruation lämnar flickan inte sorg. Var inte ensam, eftersom känslan av "onödig" kommer att öka ibland.
 • Från 21 till 6 på morgonen. Om cykeln fångas vid denna tidpunkt, se upp för fusk. Titta noggrant på människor runt omkring, bland dem gömde oärliga dåliga önskemål. Separation från släktingar är också möjligt..

Gissa varje månad också beroende på den exakta tiden på klockans händer när de startade. Tänk på vad som till exempel är en timme om dagen och natten, 4 dagar och samma kväll:

 1. 1 - glädje, positiva förändringar, lycka, goda nyheter;
 2. 2 - var försiktig, följ vad som har sagts, agera medvetet, slösa inte dina nerver;
 3. 3 - kontrollera känslor, inte ge efter för flyktiga utbrott av aggression, lösa konflikter omedelbart och hindra dem från att växa;
 4. 4 - Lyckan i sig hoppar i dina händer; skräm inte av din vakenhet;
 5. 5 - förvänta dig överraskningar som kommer att förvåna dig;
 6. 6 - begränsa kommunikationscirkeln, eventuellt utseendet på obehagliga rykten och skvaller;
 7. 7 - en hemlig beundrare kommer att tillkännages;
 8. 8 - försök att lugna känslan av svartsjuka, annars leder det till konsekvenser;
 9. 9 - skvaller är aktiverat, undvik kommunikation med sådana personer;
 10. 10 - det finns en chans att bli kär;
 11. 11 - plåga inte din älskade med avundsjuka, det är grundlöst;
 12. 12 - ta en titt, smalare valsar i närheten.

Så att spådomens resultat är mer detaljerade, förståelige, kompletteras det med en förmögenhetsrapport varje månad på veckodagarna. Avkrypteringen ser ut så här:

 • Söndag. Menstruationen som börjar den sista dagen i veckan lovar lugna, roliga och glada händelser. Även om det finns problem, gräl, missförstånd, oroa dig inte, kommer snart allt att beslutas till det bättre.
 • Lördag. Gör dig redo för den positiva vågen. Framför en månad av fred, lycka. Inte överraskande, i en nära framtid kommer en hemlig önskan att gå i uppfyllelse. Möjligt äktenskapförslag.
 • Fredag. Du kommer snart att lära dig något hemligt. Nyheterna kommer att vara oväntade, men mycket trevliga..
 • Torsdag. Månadsperioder som visas på denna dag förutspår en snabb kul. Det kommer att finnas ett erbjudande att delta i en bullrig, stor fest. Du bör dock vara försiktig. Från en positiv kanal kan kul bli trist.
 • Onsdag. Var beredd på svårigheter, hinder. Under den kommande månaden kommer problemen att duschas med hagel. Men menstruationens början på onsdag är en liten antydning att du inte ska ge upp. Ett minimum av ansträngning - alla problem kan lösas som med magi.
 • Tisdag. Detta är en slags varning för att radikala förändringar är framåt. Det finns en chans att träffa hans fästman. Var hela månaden redo att ta fängelse och kanske till och med få erbjudanden för att gifta sig.
 • Måndag. Alltid början av veckan är förknippad med problem. Så är fortunetelling. Menstruation, som började på måndag, kommer att ge mycket problem, oro, oro. Men en oväntad dyr överraskning från en främling hjälper till att söta en sked tjära.

En viktig roll i förutsägelsen spelas av dagen i månaden då cykeln började:

 1. 1: a dagen - gör dig redo att flyga hela månaden från lycka, glädje, kul;
 2. 2: a nummer - en person kommer att dyka upp i livet, vilket orsakar förakt;
 3. 3: e siffran - undvik gräl, att fokusera på dem kommer att leda till enormt missförstånd, stridigheter;
 4. Fjärde siffran - glädje, leenden, positiv;
 5. 5: e är en överraskning;
 6. 6: e - någon kommer att dela skvaller om en outsider eller en spårare;
 7. 7: e - erkännande i djupa känslor;
 8. Åttonde nummer - försök att hålla avundsjuk i schack, alltför manifestation kommer att leda till problem på kärleksfronten;
 9. 9: e - upplevelser på grund av rykten, skaka dina nerver mindre, eftersom de alla är tomma;
 10. 10: e - älskar att bosätta sig i hjärtat hela månaden;
 11. 11: e - var inte avundsjuk på en älskad, han är troget oklanderlig;
 12. 12: e - se upp för magiska influenser från utsidan;
 13. 13: e - djävulen förknippade med detta inte ett enkelt antal kommer att bosätta sig i livet under hela månaden;
 14. 14: e - förvänta sig goda nyheter;
 15. 15: e - nu kommer nyheterna inte att behaga;
 16. 16: e - följ dessa ord, försumlighet kommer att orsaka en enorm skandal;
 17. 17: e resa framåt, avsked med nära och kära;
 18. 18 - förälskad lidande;
 19. 19: e - känslan av att bli förälskad kommer säkert att växa till djup, enorm kärlek;
 20. 20: e nummer - obesvarade känslor;
 21. 21 - tro inte någon utom dig själv, även de som du inte förväntar dig ett smutsigt trick kan förråda under denna period;
 22. 22: a - pengar hoppar i dina egna händer, har bara tid att ersätta;
 23. 23: e - det kommer att vara obruten lycka;
 24. 24: e - vänta på gästerna;
 25. 25th är en oväntad vän;
 26. 26 - visas en som visar vård, tillgivenhet, synd;
 27. 27 - uppfyllandet av det önskade;
 28. 28: e - fred, välbefinnande;
 29. 29: e - tappar bittera tårar;
 30. 30: e - ömsesidigt intresse;
 31. Den 31: e är en resa, ett trevligt äventyr.

Förmögenhetsrapportering varje månad på månfaser

Med tillväxten, minskningen av jordens satellit är många förändringar på vår planet anslutna:

 • plantering;
 • ebbs och flöden;
 • frisyr.

Trollkarl har också lärt sig att ansluta menstruationscykeln till en förändring i månkalendern:

 • Om urladdningen hittades i fullmånen, förutspår detta fortuneteller att snart livet kommer att förändras till det bättre. Räkna med mycket tur, oväntad lycka.
 • Den växande månaden kommer att ge framgång i alla ansträngningar. Allt du tar får en stänk.
 • Den minskande månen lovar besvikelse, sorg, tårar.

Det är viktigt att veta att 29, 26, 23, 19, 14, 13, 12, 1 dagar av måncykeln inte är avsedda för förmögenhet. Förutsägelser under denna period är falska..

Feng Shui

Den äldsta versionen av förmögenhetsberättelse om menstruation är en kombination av dagar i veckan från början av cykeln med elementen i en förtrollande person:

 • Leo, Skytten, Väduren - eld;
 • Skorpion, fisk, cancer - vatten;
 • Jungfru, Stenbock, Oxen - jorden;
 • Vattumannen, tvillingar, vågar - luft.

Avkodning för en spåare:

 • Söndag. För luft - en fullständig uppfyllande av allt tänkt, för jorden - alla problem kommer att lösas av sig själva. För vatten - ett efterlängtat paus från problem. För eld - fullständig frid, lugn.
 • Lördag. För luften - ett trevligt äventyr. För jorden - arbete kommer att kasta problem, och den älskade kommer att omge med uppmärksamhet, stöd. För vatten - en överraskning. För brand kommer planer snabbt att gå i uppfyllelse.
 • Fredag. För luftstabilitet, fred. För jorden finns det bara tur runt, alltid och i allt. För vatten - passioner kommer att blossa upp, hemlighet kommer att avslöjas, strävan efter plåga av samvete. För eld - se upp, den olyckliga önskaren väntar bara på fel handlingar, ord.
 • Torsdag. För luftmaterial, andliga, fysiska varor. För jorden - på kärleksfronten bara positivt. För vatten - hinder, problem, ångest. För brand - planer kan förstöras, se upp.
 • Onsdag. När det gäller skvaller kommer avundsjuk människor att försöka bryta det allmänna sättet att leva. För jorden - en viktig konversation kommer att förändra livets principer. För vatten - framgång, furor. För eld, en ömsesidig stark känsla.
 • Tisdag. För luft - arbetet kommer att svika, och familjen kommer att stödja. För jorden - se upp för pengar. För vatten - planen kommer snart att gå i uppfyllelse. För brand - marknadsföring, ledarskap beröm.
 • Måndag. För luften - se upp för mindre sjukdomar som från övervakningen kommer att utvecklas till sjukdom, kärlek, arbete, fred, fred. För jorden - trevliga överraskningar, äventyr. För vatten - gör dig redo att lära sig nya saker. För brand - du måste hitta en betydande person.

I förmögenhet är mindfulness och tro viktiga. Skepsis kommer att leda till förvirring och missuppfattning. I det här fallet kommer resultaten av förmögenhetsföreläsning inte att tillfredsställa deras noggrannhet..

Tecken på varje månad - vad månkalendern säger

Tecken på menstruation berättar mycket om vardagliga händelser och hjälper en kvinna att förbereda sig för oväntade förändringar. Läs nedan om antika övertygelser relaterade till menstruation.

Vilka är tecken på menstruation

Många övertygelser har överlevt till denna dag, vilket indikerar vilka händelser från vardagen som kommer att följas av goda eller dåliga händelser. Några av dem har en grund. Det finns också ett antal semestertecken som säger unga människor hur de ska uppträda ordentligt vid bröllop, nyår och kyrkor.

Tecken på menstruation verkar ovanligt för en modern person. I vissa regioner lyckades de spela med den period de kritiska dagarna började. Det var ett sätt för varje kvinna att veta framtiden, utan specifika attribut och ritualer..

Förutsagd av tecken på menstruation sträcker sig under en tid fram till de kommande kritiska dagarna, varefter du kan få en ny förutsägelse om framtiden. För att göra detta måste du komma ihåg vilken tid på dagen, veckodagen och vilken månad i månaden din period började och sedan läsa tolkningen nedan. Som ni ser är detta ett mycket enkelt sätt att ta reda på vad som väntar dig inom en snar framtid..

Tecken på menstruation för menstruation - tid på dagen

Om din period börjar på morgonen, från gryning till middag, är detta ett bra tecken. Fram till nästa ankomst av din period, kommer du att finna lycka i ditt personliga eller gifta liv, försoning med släktingar eller ett trevligt tidsfördriv med vänner. Förhållandena med andra under den angivna perioden kommer att vara varma och vänliga..

Tiden från klockan 12 till solnedgången visar glädje och glädje, positiva känslor och fullständig frånvaro av gräl, tvister och skandaler.

Den andra halvan av dagen är mindre framgångsrik för menstruationens början. Kvällen försvårar tristthet och längtan. Ju närmare midnatt en kvinnlig olägenhet inträffar, desto tråkigare och tråkigare blir livet de närmaste veckorna.

Natt betyder separering eller ensamhet. Kanske något hotar din relation, försök att förhindra problem så att du inte lider på grund av det. Ibland innebär detta överdriven anställning av vänner och en nära och kära, samt tvångsavgång eller din hobby för företag, inte kommunikation.

Du kanske är intresserad av artikeln: Tecken på en nysnare vid tiden.

Skyltar på månadsdagarna i veckan

När du har fastställt värdet på den tid på dagen då menstruationen började, ta kalendern och ta reda på vad tecknen för veckodagarna lovar dig.

Måndag - oro och problem. Det är inte känt hur trevlig denna förutsägelse kan visa sig. I den moderna människan är inte en enda dag komplett utan krångel. Men ändå kommer du att kunna skilja dem från vardagliga bekymmer. Sannolikt kommer orsaken att vara något du inte har tänkt på tidigare.

Tisdagen säger att nästa veckor är den bästa tiden att förändra liv, fatta viktiga beslut och fatta val. Du kan träffa människor du länge har glömt bort, eller få nya bekanta. Förmodligen försoning med vänner, kärleksförhållanden.

Början på menstruationen på onsdag är till besvär. Var inte upprörd, eftersom förutsägelsen av dessa tecken bara påverkar en menstruationscykel, som inte varar så länge. Troligtvis är du redan redo för dessa problem, så att de inte kan fånga dig överraskande. Kanske nästa månad kommer tecknen att vara mer optimistiska, men för nu, se upp för främlingar och lita inte på alla i rad.

Torsdag - till gästerna. Kanske en inbjudan till ett bröllop eller annat evenemang. Om en semester faller under den period som omen talar om, kommer du att tillbringa den i ett roligt företag. Du kan träffa intressanta människor som kan bli dina vänner.

Fredag ​​varnar att du måste vara tålamod - problem är på väg. Men trevliga händelser kommer också att finnas nästa månad..

Lördagen är den bästa dagen för att starta din period. Vänta på att önskningar uppfylls. Detta är ett tecken på ett bröllop eller en förlovning, en kärleksförklaring, början på en ny relation.

Söndag - till glädje och kul. Den här månaden kommer du att spendera i gott humör, och ingenting kan förstöra det. Räkna med intressanta händelser, chatta med vänner, resa på semester. En iögonfallande konversation är möjlig, både bra och dålig.

Tecken om den månatliga - en kombination av dagen och veckodagen

Värdet på den dag som menstruationens början sammanföll bör kombineras med månadens dag. Förutsägelserna kommer att vara sanna, och om de är motsatta av varandra, bör vi förvänta oss båda händelserna. Om du kombinerar dem med tiden på dagen får du den mest exakta och detaljerade förutsägelsen för de kommande veckorna. Nedan visas tolkningarna av månadens nummer.

1 - lycka och lycka till på alla livsområden.

2 - du kommer att förakta någon.

3 - hotet om gräl och konflikter, försök att hålla sig borta från sådana situationer, eftersom konsekvenserna kan vara obehagliga. Det finns en risk för en oenighet, var försiktig.

4 - kul och lycka.

5 - en gåva eller annan överraskning, kan du göra ett fynd.

6 - skvaller. Var beredd på rykten om bekanta eller om dig själv. Kommentera inte skvaller och vidarebefordra dem inte, då svarar de samma sak. Du bör inte ta rykten om dig själv till hjärta, för det finns inga människor som ingen diskuterar.

7 - kärlek, och ditt företag är att rädda det. Kanske kommer du att möta ödet eller sluta fred med din älskade.

8 - ge inte en anledning till svartsjuka till en ung man. Försök att hålla dig själv kontroll och inte göra dumma saker.

9 - problem, i kampen mot vilken du kommer att komma i praktiskt lugn och självförtroende. Kanske kommer dessa problem att uppstå på grund av skvaller om dig eller din önskan att sprida rykten om andra människor.

10 - kärlek. Flickor som redan har ett par och gifta kvinnor undertecknar lovar lycka i deras personliga liv eller familjeliv, en utmärkt relation med en själsfrände.

11 - en älskadas lojalitet eller vänners lojalitet.

12 - utseendet på en tillfällig attraktion. Se upp för detta nummer, kanske det ger en frestelse eller till och med en kärleksförtrollning.

13 är ett av de mest olyckliga siffrorna, och de tror det inte bara i vårt land. Hon lovar otur och problem.

14 - bra evenemang.

15 - dåliga nyheter.

16 - Folkvisdom varnar mot skvaller. Försök hålla munnen stängd de närmaste veckorna. Detta gäller också stötande kommentarer om en nära och kära.

17 - avskiljning från en älskad. Var inte upprörd, det här handlar inte om att avsluta förhållandet, troligen kommer du att behöva skjuta upp möten på grund av en tvingad resa eller brist på tid.

18 - kärlek och tur i det personliga livet.

19 - lycka.

20 - obesvarad kärlek, eventuell oenighet med en person som inte är likgiltig för dig.

21 - var vaksam, lita inte på bedragare och övervaka noga dina ägodelar.

22 - lycka till i pengarna. Kanske kommer du att få en bonus, öppna en ny inkomstkälla och vinna lotteriet. Det är värt att försöka tjäna mer.

23 - lycka.

24 - oväntade gäster och möten, var beredda att ta emot dem. Efterlängtat möte är möjligt..

25 - dejta, utvidga vänskretsen.

26 - synd eller hjälp från vänner eller släktingar.

27 - uppfyllelse av en älskad dröm.

28 - välbefinnande.

29 - tårar och ångest.

30 - ömsesidiga känslor.

31 är en trevlig överraskning. Det kan vara en resa på semester, en ny bekant eller en hobby.

Forntida tro om menstruation

Det finns många tecken på menstruation. I gamla dagar trodde man att en kvinna vid den tiden har en speciell kraft som både kan skydda mot negativitet och skada andra.

Kok inte mat under menstruationen. Många tror nu att rätter kommer att vara smaklösa och snabbt försämras. Detta tecken kan motiveras logiskt, eftersom känslorna under denna period förändras, varför flickan kan lägga till för mycket salt och andra komponenter. I gamla dagar var "orena" kvinnor förbjudna att närma sig containrar där vinäger, öl, kvass eller vin bereddes, annars kan vätskan försämras.

Om en tjej hade sin första menstruation för tidigt, lovade hon ödet för en mor till många barn.

Ett gammalt tecken om menstruation säger att en kvinna vid den här tiden inte bör titta på nakna människor, även om du badar ditt eget barn rekommenderas att anförtros någon annan. Det antogs tidigare att den nakna kroppen som flickan skulle titta på under kritiska dagar skulle täckas med ett utslag.

Detta är inte det enda förbudet. I gamla dagar, under perioder, fick de inte vattna och plantera lök och gurkor så att grönsakerna inte blev gula och inte förstördes innan de plockades från trädgården. Du kan inte titta på de växande körsbären, annars försvinner de, såväl som att klättra i ett träd för att samla frukt - det kan torka ut.

Det tros att om en flicka blöder sig själv eller någon annan kommer hennes perioder att gå mycket längre. Naturligtvis är detta fördomar, men innan kvinnor under menstruationen tilläts inte skära djur och mat i köket.

Till och med nu anser de att det är en stor synd att gå till kyrkan till en tjej som har menstruation..

Menstruation gör inte bara en kvinna "oren", utan gör att du också kan skydda din bostad och djur från det onda ögat. Tidigare, för detta, stänkte hemmafruar tröskeln för huset och boskapen så att ingen kunde förstöra.

Kunskap gör att flickor kan lysa upp kritiska dagar med intressant förmögenhet och bara oroa sig mindre.

Fortune-telling: beprövade metoder för kvinnor

Idag finns det många sätt att öppna din framtids gardin för att berätta förmögenheter. Ett av de populära sätten du kan ta reda på framtiden är att berätta förmögenheter genom menstruation. Många moderna flickor tycker om att använda denna gamla metod. Ett stort antal trosuppfattningar och folketecken om menstruation visar kanske inte långsiktiga utsikter, men de kan, enligt många, tillhandahålla sann information för den kommande månaden.

Vad är månadsförmögenhet

Detta sätt att känna till din framtid bygger på att dra en parallell mellan datumet, starttiden för menstruationscykeln och de förutsägelser som har sammanställts för länge sedan. Du kan ange prognosen när som helst på dagen. För förmögenhet för månatlig specialutbildning eller viss kunskap krävs inte, men i allt du behöver en individuell strategi, en analys av den mottagna informationen. Det finns sätt som inte är så populära: folketecken associerade med menstruation, måndagar.

Den vanligaste förmögenheten för framtiden för månaden är följande:

 • efter månadsdatum;
 • av veckodagar;
 • men tid - timmen från början av menstruationen;
 • i tid på dagen.

För att göra förmögenhetsförklaring på kritiska dagar så exakt som möjligt finns det flera regler. De kommer att hjälpa till att förutsäga händelserna för nästa månad mycket exakt. Nödvändig:

 1. Fortune-telling en gång, den dagen då menstruationen började.
 2. Ta hänsyn till början av cykeln: tid på dagen, veckodag, dag.
 3. För att få större tillförlitlighet använder du flera metoder samtidigt..
 4. Med gynnsamma prognoser kan du inte dela dem, eftersom det kan störa deras uppfyllande..

Månadsvis förutsägelse för kärlek

Förutsägelser för menstruation förutspår händelser som kommer att inträffa i en flickas liv i en kärleksplan. Tid på dagen beaktas:

 1. 00:00 - 08.00. Tiden lovar hemlig kärlek, oförmågan att bekänna dina känslor.
 2. 08:00 - 12:00. Godisbukettperioden blir oförglömlig. Parförhållanden blir ljusare.
 3. 12.00 - 15.00. Relationer kommer att vara perfekta.
 4. 15:00 - 18:00. Du måste förbereda dig för oväntade trevliga överraskningar, romantiska handlingar av en älskare.
 5. 18:00 - 00:00. Kärleksförhållanden kommer att uppleva lögner, förråd, underdrift.

Sådan förmögenhetsförhandling är önskvärt att kombinera med veckodagarna för en djupare analys. Den totala profetian kommer att vara mer fullständig, kommer att avslöja hela essensen av förutsägelsen. Det finns ingen anledning att bli upprörd när du på grund av din period inte får ett mycket trevligt resultat av spådom. Ingenting kan ändras, men här kommer alla kvinnor att kunna förbereda sig för eventuella negativa händelser och försöka överleva allt så lugnt som möjligt.

Spådom

För att ta reda på din närmaste framtid kan du använda spådom efter tid på dagen:

Ständig uppmärksamhet från det motsatta könet, harmoni med andra, konfliktlösning.

Glädje, positiv, tur.

Problem, dåliga saker. Viktig försiktighet och självförtroende.

Eventuell längtan, känsla av ensamhet.

Separation från släktingar eller nära anhöriga i ande, bedrägeri, oärlighet.

Månadsvärde med dagar och veckodagar

En viktig indikator är dagen och dagen för början av månadscykeln. Värdena är som följer:

 1. Måndag. Den här dagen visar problem, både trevliga och inte särskilt bra. Det andra värdet - att få en gåva från en älskad.
 2. Tisdag. Du kan träffa en gammal bekant, en vän som du inte har sett på länge. En annan betydelse - förändringar i det personliga livet, att möta en person som blir dyr.
 3. Onsdag. Varning för början av en inte så lätt period. Vänner kan behöva hjälp för att överleva svårigheterna. Ingen anledning att förtvivla - detta är en prognos, inte en mening.

Den andra halvan av veckan lovar att bli mer gynnsam, stämningen - bra:

 1. Torsdagen tillkännager en semester och underhållning i ditt eget hem. Det är stor sannolikhet att träffa en främling, men vilken typ av möte kommer att vara är okänt.
 2. Fredag. Nyheterna som radikalt kommer att förändra livet. Problem är möjliga, men de ansträngningar som görs kommer att hjälpa till att hantera..
 3. Lördag. Lyckodag. Menstruation förutspår en gynnsam utveckling av alla livshändelser och löser problem. Du kan tänka dig en önskan - den kommer att gå i uppfyllelse. Vänta på en kärleksförklaring.
 4. Söndag. Lycka, seger i allt, glada händelser kan förväntas.

I människans öde spelar siffror en viktig roll. För förmögenhetsberättelse om menstruationscykeln är de också viktiga. Till exempel, den 1 - 7 i månaden, den första veckan, har en gynnsam livstid, lycka till i många frågor, eventuellt mottagande av en gåva och en oväntad bekännelse av hemlig kärlek. När det gäller relationer med det motsatta könet, kan det uppstå svårigheter i missförstånd, konflikter, till och med försummelse. Inget undantag - skvaller som härrör från en person från vilken detta inte förväntades.

Månadsvis från den 8: e till den 14: e dagen, under den andra veckan i månaden, förutsäger manifestationen av baslös avundsjuka. Denna period varnar mot ouppfyllda löften, uppmanar dig att följa orden. Som ett resultat - förlust av förtroende, vedergällning. Du får inte tillåta lögner från din sida och i relation till din egen personlighet. I kärleksaffärer lovar prognosen utseendet på en hemlig beundrare.

Början av cykeln från den 15 till den 21: e dagen, i den tredje veckan, lovar att förbättra den ekonomiska situationen, uppfylla drömmar. Den enda ogynnsamma dagen är den 18. Den här dagen varnas menstruationen mot förråd av en älskad. Det finns olika obehagliga situationer som radikalt kan förändra liv. Oroa dig inte så mycket, eftersom situationen är på väg. Allt som händer kommer inte bara att få negativa utan också positiva ögonblick.

Cykeln från 22 till 28, i den fjärde veckan, förutspår en kollision med icke-existerande problem, ett möjligt förråd. Allt kanske inte går som planerat. Eventuellt förråd av båda parterna. Man måste vara försiktig med ekonomi. Å andra sidan är menstruationen ganska gynnsam - alla händelser kommer i slutändan att ge ett positivt resultat, andra beundrar visdom, rätt handlingar. Alla företag kommer att följa framgångar. Förväntat att anlända kära gäster.

Menstruationens början under den femte veckan, 29–31 i månaden, är kopplad till mystiska händelser i livet. Oförklarliga fenomen, närvaron av andra världens krafter hjälper till att glömma upplevelsen. En titt på framtiden är bara glädjande och optimistisk, lyckan bör följa alla företag. Kanske det visar sig att besöka en mycket rolig, oförglömlig semester.

Dagsprognos

Om du tror på siffrorna ger divinationen efter dagarna i början av menstruationen den mest exakta prognosen. Online kan du ta reda på förutsägelser i 30 dagar. Tolkningen av siffror är följande:

 • 1 - glada händelser, en känsla av eufori;
 • 2 - besvikelse hos en älskad;
 • 3 - konflikt, som, om den inte löses, kommer att växa till fiendskap;
 • 4 - en dröm kommer att gå i uppfyllelse;
 • 5 - överraskning, överraskning från en älskad;
 • 6 - skvaller som kommer att ge besvikelse;
 • 7 - ömsesidiga brådska känslor;
 • 8 - svartsjuka för en älskad under hela månaden;
 • 9 - fiender kommer att bryta planer;
 • 10 - kärlek.

Under det kommande decenniet varnar menstruationen mot utslag av utslag. Tolkningen av värdena för siffrorna från 11 till 20 är som följer:

 • 11 - För att bromsa svartsjuka måste du visa kvinnlig visdom;
 • 12 - hemlig beundrare, älskare av svart magi;
 • 13 - obehag i alla frågor, relationer;
 • 14 - goda nyheter;
 • 15 - obehagliga nyheter om andra;
 • 16 - utslag och allvarliga olyckor;
 • 17 - tillfällig separering från en älskad;
 • 18 - förslag att gifta sig eller flytta till ett nytt skede i förhållandet;
 • 19 - ett nytt trevligt möte med en man;
 • 20 - fusk av vänner.

Det tredje decenniet ber att vara uppriktiga, att kasta alla krafter i relationer. Värdena är följande:

 • 21 - endast uppriktighet räddar förhållandet;
 • 22 - det kommer inte att finnas några svårigheter med pengar;
 • 23 - trevliga händelser, ett tillstånd av lycka;
 • 24 - vänta på ankomsten av bra gäster;
 • 25 - kommer med en man och ett seriöst förhållande;
 • 26 - utseendet på en hängiven vän;
 • 27 - någon hjälper till att uppfylla önskemål;
 • 28 - Karriärframgång, ekonomisk vinst;
 • 29 - tårar, problem;
 • 30 - en ny bekant, en lycklig relation;
 • 31 - äventyr och trevliga överraskningar.

Spådom

Feng Shui ger sin tolkning. Spådom genom menstruation för flickor utförs på veckodagen och med hänsyn till zodiakelementen:

Spådom genom menstruation

Moderna flickor kan vara nyfikna på att spådom genom menstruation är mycket populärt idag. Trots det faktum att en sådan förmögenhetsförklaring om kärlek och ifrågasättande av högre makter är ganska populär bland kvinnor, ger det svar på de frågor som ställs först inom nästa månad.

Spådom genom menstruation idag

Som praktiserande esoteriker och magiker säger, är förmågan att säga menstruation sant och mycket vanligt i dag. Men det är viktigt att notera att denna typ av rituell förmögenhet på måndagar ger sanningsenlig information på en begränsad tid - endast för framtiden, utan att utveckla den för långsiktiga utsikter. Men det räcker för att ge svar på dina frågor även inom en månad. Det är också värt att komma ihåg en viktig punkt - gissa, enligt den presenterade metoden, rekommenderas det en gång, den dag cykeln börjar.

Tidpunkt på dygnet

Fortune-telling på en kvinnlig cykel ger det ögonblicket att det i början är viktigt att samordna det med tid på dagen och natten under den valda tidsperioden. Därför är det så viktigt att bestämma själv den optimala tiden när du exakt ska genomföra månatliga förmögenheter och vi kommer att prata om detta ytterligare.

Den mest framgångsrika och sanna tiden för förmögenhetsföreläsning är på morgontimmarna, och därför tror esoteriker att om menstruationen har gått exakt under denna tidsperiod, detta lovar snabb, ren och sann kärlek, harmoni i din familj eldstad. Därför, om menstruationen började på morgonen, under nästa månad kommer du att ha varma och positiva relationer i din miljö.

Dagen, fram till kl. 13, anses också av praktiserande esoteriker som mycket framgångsrik och positiv när det gäller början av menstruation och förmögenhetsförklaring - det indikerar direkt att nästa månad kommer att ge värme och glädje till livet.

Men den andra, efter 13 timmar en halv dag, är inte den mest lämpliga och goda tiden för magi. När menstruationen föll på den här halvan av dagen - sänder den till dig en serie ganska små irriterande misslyckanden och mindre problem. Och därför börjar menstruationen i just denna tid till dig en mycket olycklig månad, händelser som ger längtan och sorg. Och i slutet av natten - inte den bästa tiden som sänder separering och tårar.

Värdet på veckodagen

Den rituella förmögenheten på menstruationscykeln tar nödvändigtvis hänsyn till veckodagen, eftersom det också har en viktig betydelse i tolkningen. Början av cykeln som föll på måndag för kvinnan ger dig tom oro. Men vad spådom säger dig kommer att göra viktiga förändringar i ditt liv. Menstruationens början på denna dag sänder till dig och tar emot en dyr gåva som du presenterar av en kär och älskad person.

Om en kvinnas månatliga cykel gick på tisdag, sänder den till dig ett tidigt möte med gamla vänner och bekanta, om vilka du inte har hört någonting på länge. Något mindre ofta lovar detta dig bekant med en ny person som kommer att vara mycket kär för ditt hjärta i framtiden. En annan möjlig tolkning är snabba förändringar på många livsområden..

Kunniga trollkarlar anses vara en ogynnsam period för starten av menstruationen på onsdag - det lovar en flicka eller en kvinna många obehagliga stunder i en snar framtid. Men förtvivla inte, eftersom dessa problem inte ger dig dödliga förändringar, du kan lösa alla problem på egen hand. Detta är en varning till dig från ovan om framtida problem, och allt beror på dig. Det viktigaste är att inte ge upp, slåss och vinna, för den som varnas är alltid beväpnad bättre än någon annan.

Om början av cykeln sjönk på torsdagen, säger magiker att tolkningen av förmögenheten är tvetydig. Detta kan ge dig en inbjudan till en bullrig fest eller en rolig fest med vänner och släktingar, en fest som kommer att hända i ditt hem, och du själv blir centrum för uppmärksamhet.

Men om menstruationen pågick samma dag, kan detta lova dig en oväntad resa, så att säga, helt av misstag, att besöka främlingar eller okända människor. Oavsett om detta besök och själva mötet, bekanta kommer att vara trevliga eller inte, är det redan omöjligt att förutsäga. Men i alla situationer är det värt att komma ihåg att allt exklusivt är i dina händer, och du kan förvandla valfri, till och med tråkig, firande till en förtrollande semester eller vice versa.

Men fredag, som en dag i veckan, anses vara en sådan dag för vissa händelser, och därför börjar menstruationen på denna dag sänder goda nyheter till dig, vilket radikalt kan förändra ditt liv och framtid till det bättre. Men utöver detta lovar början av menstruationen på fredag ​​dig ett antal problem, sorgar. Du kan övervinna dem, men för detta måste du göra alla ansträngningar och energi.

De anser lördagen vara en bra start för menstruationen - det är denna dag som skickar en planerad, positiv lösning på alla mycket viktiga händelser som för närvarande finns. Oroa dig därför inte för mycket för problem, snurra dig runt dem - allt kommer att avgöras av sig själv och med minimala ansträngningar från din sida. Troligtvis kommer nästa månad en person som du känner att känna igen dig i dina ljusa känslor, eller din hemliga önskan, som du länge har slitit i ditt hjärta, kommer att gå i uppfyllelse.

När cykeln föll på söndagen - detta är ett bra tecken, eftersom det sänder till dig en månad av sorglös och glad glädje och nöjen, tillfredsställelse och lycka. Troligen kommer du snart att kunna lösa problem eller missförstånd som stör dig med din nära och kära och detta underlättas kraftigt av ett uppriktigt och uppriktigt samtal mellan dig.

Spådom efter månadsvärdet på månadens dag

Den presenterade metoden för förmögenhetsföreläsning innebär att man tar hänsyn till tid på dag och natt, såväl som veckodagen och datum för deras inträde. Den beprövade metoden kommer att ge ett utökat svar under en snar framtid beroende på menstruationsdatum.

 1. - det är detta datum som sänder att under nästa månad mycket viktiga men trevliga händelser, möten som kommer att ge dig många minuters glädje kommer att spricka i ditt liv.
 2. - i snabbhet kommer du att uppleva en känsla av lätt transformation eller bitter besvikelse i förhållande till en viss händelse eller en viss person.
 3. - lovar möjlig debriefing och gräl. Men resultatet är upp till dig. Kanske kommer du att glömma det här argumentet, eller så kommer grälen att växa till en storskalig, universell skandal.
 4. - sänder snabba gåvor och situationer som är trevliga för dig, viktiga händelser som du länge varit i och framför allt ser fram emot.
 5. - Detta datum lovar dig en trevlig och ekonomiskt kär till din hjärtaöverraskning från din älskade, och det kommer att vara mycket oväntat för dig
 6. - ger dig en varning om att en hemlig fiende har dykt upp i din omgivning som snart kommer att presentera dig med smutsiga trick, kommer att förtala dig.
 7. - detta datum indikerar att spåmannen är mycket och rent älskad och så mycket som sätter honom över meningen med sitt eget liv och prioriteringar.
 8. - i snabbhet kommer du att lära dig en mycket obehaglig, men ändå orimlig känsla av avundsjuk.
 9. - indikerar att någon planerar att uppröra de bästa relationerna med släktingar och vänner för spåaren. Därför är det värt att granska alla som kommer in i din miljö.
 10. - lovar dig en varm kärlek eller en ny omgång förhållanden med din make, men i vilket fall som helst berättar datumet forteteteller ljusa och bättre åtaganden.
 11. - påminner om att en älskad är trogen till spåaren och ärlig i hans ord, därför bör du inte misstänka honom för långtgående dumhet.
 12. - detta datum indikerar att du snart kommer att träffa en söt och charmig person, men det är viktigt att vara försiktig, eftersom den senare tillämpar en magisk rit till spåaren för att uppmärksamma sin egen person.
 13. - sänder allvarliga ekonomiska och personliga svårigheter.
 14. - lovar den mest förmögenheten snabba och obehagliga nyheter.
 15. - sändningar som inte får de trevligaste nyheterna.
 16. - prata och skvallra inte längre, eftersom det kommer att få många obehagliga konsekvenser.
 17. - indikerar en kort eller långvarig avskiljning från nära och kära.
 18. - lovar ny kärlek eller utvecklingen av gamla och utrotade relationer.
 19. - datumet sänds till spåaren, som känner till ambulansen, men om det kommer att vara ömsesidigt är inte klart.
 20. - sändningar till fortuneteller obesvarade, men ljusa, så kallade tyst kärlek.
 21. - dagen varnar för att en nära eller kär person ljuger för dig.
 22. - sänder mottagandet av pengar och det mest oväntade - det kan vara en vinst i lotteriet eller en ökning av lön, en bonus eller återbetalning av en gammal skuld som du inte förväntade dig att få tillbaka.
 23. - sänder trevliga och ljusa händelser som ger dig mycket glädje och positiva intryck, nya bekanta.
 24. - indikerar ett överhängande underhållningsevenemang som kommer att delta i många gäster.
 25. - lovar en trevlig, ny för spetsmakarnas bekantskap med en trevlig och intressant person för spåraren. Oavsett hur förhållandet utvecklas mellan dig, kommer han att följa dig och hjälpa hela ditt liv.
 26. - lovar ett möte med en person som inom en snar framtid för spåaren kommer att bli den bästa vän, allierade och assistent, kanske till och med en juridisk make.
 27. - dolda och innersta önskningar kommer att realiseras på det mest oväntade sättet - hjälp, som de säger, kommer från där du själv inte väntade på det.
 28. - Vinst, erkännande och framgång inom affärs-, finans- och karriärområdet. Det viktigaste är att inte ge upp och göra maximal ansträngningar för att uppnå ditt mål.
 29. - snart kommer det att bli en negativ händelse för spåaren, som kommer att uppröra, orsaka mycket tårar. Därför bör du vara beredd på detta och inte oroa dig - det är inte värt det.
 30. - kanske framgångsrikt för spetsen för utvecklingen av affärs- eller kärleksrelationer med en ny person. I detta fall kommer utvecklingen av händelser direkt att bero på dig..
 31. - detta datum lovar nya händelser, det är fullt möjligt en resa. Men som ett alternativ, kommer du att göra en mycket obehaglig handling, för vilken det inom en nära framtid kommer att vara synd.

Det presenterade förmögenhetsberättelsen om en kvinna eller flickas menstruationscykel har varit känd sedan urminnes tider, men hur sant det är - det är upp till spåaren att bestämma.

Regler och metoder för spådom genom menstruation för kvinnor


Reglerna och metoderna för spådom genom menstruation hos kvinnor är ett mycket intressant ämne, som du kan skriva mer sannolikt inte som en artikel för webbplatsen, men som en hel bok. Men från antiken till denna dag är menstruationen hos flickor höljd i en slöja av hemlighet och trolldom. Vem vet varför denna konstiga funktion gavs oss - att utgjuta blod en gång i månaden och uppleva smärta och humörförändringar? Många trollkarlar och förmögenheter insåg att liksom allt annat i vår värld, växlingen av menstruation, förseningar, perioder med förändring av humör och smärta - både buken och hela kroppen inte är oavsiktliga och är förknippade med det som omger oss i vardagen och analysera verklighetens koppling, tidigare, nuvarande och månatliga, kom de till slutsatsen att framtiden kan förutsägas.

Uppmärksamhet! Om du har en försening längre än en vecka är det bättre att konsultera en läkare.

Idag finns det många sätt att spåra varje månad, var och en är bra på sitt sätt, men hur väljer du det som passar dig? Läs vår artikel, så kommer du att bli en expert på spåningsfältet varje månad, du kan göra exakt förmögenhet till dig själv eller dina vänner, visa tecken på öde och tolka meddelanden om intuition.

Spådom

Orsakar menstruation uppvaknande av specialstyrkor? Detsamma som menstruationen ökar känsligheten och intuitionen - många kvinnor bekräftar detta. Det är i detta tillstånd du kan se tecken på ödet.

En flicka kan ty till spådom genom menstruation bara en gång i månaden - på den första dagen av menstruationscykeln. Många kvinnor i förväg känner den nära förestående metoden för kritiska dagar för ett antal karakteristiska symtom. Men värde för förmögenhet är just det ögonblick då den första utflödet av blod börjar dyka upp.

Ta reda på information om avlägsna händelser med denna teknik kommer inte att fungera. Den maximala perioden för vilken du kan få en förutsägelse är en månad (eller, för att vara mer exakt, en menstruationscykel).

Det finns flera sätt att spådom genom menstruation, nämligen:

 • Vid tid på dagen;
 • Efter veckodag;
 • Efter nummer.

Funktioner med korrekt förmögenhetsförklaring genom menstruation

 • För att beräkna förutsägelserna beaktas bara den första dagen menstruationen börjar
 • Om du använder två förmögenhetsvarianter kan du få mer exakta resultat.
 • Förutsägelse gäller bara en månad
 • Efter att ha gissat är det värt att skriva ner resultaten någonstans. Detta hjälper till att inte glömma vad ödet lovar.
 • Man bör inte prata om en gynnsam förutsägelse för att inte förhindra att en bra händelse kommer in i ditt liv. Främmande språk kan förstöra allt

Vidare kommer vi att tala mer om dem..

Förutsägelse efter tid på dagen

Var uppmärksam på vilken tid på dagen eller natten din period började och kontrollera tolkningen:

 • Tidigt på morgonen (upp till 11 timmar). Det här är den bästa tiden. I detta fall lovar förmögenheten uppkomsten av en romantisk relation under den kommande månaden och indikerar också harmoni med resten av din miljö. Om du har en ansträngd relation med någon från släktingar, vänner eller bekanta - kommer situationen att stabilisera på bästa sätt.
 • Dagtid (från klockan 11 på morgonen till klockan 13). Om menstruationens början sammanföll med denna tidsperiod har du inte heller någon anledning till ångest och spänning. Under nästa cykel kommer du att uppleva många glada händelser, lyckan kommer alltid att vara kvar med dig.
 • Middag (från 14 till 17 timmar). Förmögenhetsberättande kvinnor som har sina perioder började just vid denna tidpunkt, varningssäkerhet varnar för eventuella stora problem, misslyckanden under månaden. Var mycket försiktig och lita bara på dig själv.
 • Kvällstid (från 6 till 21). Detta alternativ är mer gynnsamt än det föregående, men händelser som väcker melankoli eller en känsla av ensamhet under nästa menstruationscykel är inte uteslutna.
 • Natt. Detta är den värsta tiden att börja kritiska dagar. Flickan, troligen, kommer att behöva uthärda separationen från människor kära hennes hjärta. Det är också möjligt att ett bedrägeri eller oärlighet från den senare delen leder till en tillfällig separering. Andra obehagliga överraskningar kan uppstå..

Även om den resulterande förutsägelsen inte var särskilt positiv, ska du inte vara upprörd. Lyckligtvis är menstruationscykeln inte så lång och i det följande är det ganska troligt att situationen kommer att förändras till det bättre.

Morgontecken

Spådom genom menstruation kräver inte bestämning av tiden till närmaste sekund. Det räcker helt att inte ens titta på klockan utan genom fönstret. Om menstruationscykeln är avsett att börja tidigt på morgonen följer denna månad lyckan överallt och överallt. Det kommer en gynnsam period för en ny kärlek och förnyelse av tidigare relationer. Harmonisk kommunikation och förmågan att skapa psykologisk komfort är dina styrkor.

Det kommer inte att vara svårt att övertyga andra till deras synvinkel. Ja, och du själv kommer att få verkligt nöje av att vara i ett arbetarkollektiv, i vänner och släktingskrets. Trevliga överraskningar och upprepade uppsättningar av omständigheter till din fördel förväntas. Spådom med morgonperioderna gäller hela den första halvan av dagen.

Hur man gissar med den dagliga månaden

Fortune-telling av dagtid perioder, som började före dagen, låter som en varning. Fortuneteller är skyldig att ta hänsyn till att det under en hel månad är bättre att inte lita på någon. Nu är det inte dags för avslöjanden och riskabla åtaganden. Sannolikheten för alla slags problem är mycket hög..

Hur man gissar på kvällsmenstruationen

Förmögenhetsråd på kvällsmenstruationen, som började efter solnedgången, uppvisar vanligtvis stora förändringar, vilket tyvärr inte är möjligt att förutsäga. Tillståndet med oförklarlig ångest och melankoli hotar att förstöra stämningen avsevärt, om du ger goda sådana känslor och dessutom tar dem för en förhoppning av problem.

Liar night

Som ni vet är natten den mest oförutsägbara delen av dagen, och spådom med nattliga perioder bekräftar återigen denna sanning. Den kommande månaden är full av smutsiga knep från de närmaste. Det rekommenderas inte att gifta sig, unga flickors spådom kräver inte i något fall att ge efter för frestelser.

Dag spådom

En annan populär metod för att förutsäga månatliga perioder är veckodagen. För större noggrannhet kan du också använda den föregående metoden. Avkodningen av dagarna i veckan från början av menstruationen kommer att vara följande:

 • Måndag. Inte konstigt att han i hemlighet betraktas som en svår dag. I nästan alla fall indikerar stark oro och problem. Men vilka känslor de levererar till dig - detta beslutas redan av högre krafter. Sannolikheten här är 50 till 50. Skynda dig dock inte att bli upprörd, för om den kritiska perioden började på måndag kan du få en dyr gåva från en person du känner.
 • Tisdag. Menstruationen, som började den andra dagen i veckan, förordnar ett tidigt möte med en gammal vän eller bekant som du inte har kommunicerat på länge. I vissa fall lovar det också en ny bekanta med en trevlig ung man. Och mycket sällan, men fortfarande finns det en chans att radikala förändringar kommer att komma in i ditt liv.
 • Onsdag. Det är en ogynnsam dag för början av menstruationen. Under nästa cykel måste du möta olika problem som får dig att oroa dig och hela tiden tänka på dem. Men du kan hitta en lösning på problem om du gör några ansträngningar. Det bör noteras att början av menstruationen på onsdag är en slags ledtråd till ödet som du behöver för att fortsätta kampen och i inget fall kommer du att vinna segrande från situationen.
 • Torsdag. En ganska blandad dag. Kan indikera en stormig firande av ett evenemang i ett stort företag. Men samtidigt kan ett möte väcka både positiva känslor och innebära stora problem. Var därför försiktig.
 • Fredag. Det är en extremt framgångsrik dag för början av kritiska dagar. I detta fall lovar berättelser att få oväntade och trevliga nyheter som kan revolutionera ditt liv radikalt. Dina bästa ansträngningar måste göras för att uppnå detta..
 • Lördag. Representerar också en gynnsam tid. Mycket bra händelser kommer att hända i ditt liv under nästa månad. Det är möjligt att du lätt kommer att få många fördelar, som med magi. Och alla problem själva kommer att lösas upp och försvinna från din väg. Kanske kommer en nära och kära att ge dig ett erbjudande eller en lång glömd önskan kommer att bli realiserad.
 • Söndag. Om din period började den här dagen kan du anpassa dig till en period av glädje och nöje. Det kan vara små problem i personliga relationer och vissa motsägelser, men de kommer att lösas mycket snabbt.

Dagsprognos

Den dag då menstruationen började spelar också en stor roll i spådom. Använd följande tolkning om du vill veta vad ödet har förberedt dig för de kommande 28-35 kalenderdagarna.

Vad betyder menstruationens början på en viss månad i månaden:

 • 1 - Eufori, glädje, trevliga förändringar i livet. Lycka, tur
 • 2 - Besvikelse över sina nära och kära.
  Fientlig attityd.
 • 3 - Konflikter med oförutsägbar utveckling är möjliga, som antingen kommer att försvinna snart eller fortsätta i ökande skala, upp till öppen fientlighet. Var noga med att undvika en stor gräl. Var uppmärksam på din hälsa
 • 4 - En dröm eller önskan kommer att gå i uppfyllelse. Glad och glad period. Ge upp små oro
 • 5 - Den älskade personen kommer att presentera en gåva. En lönsam investering är också trolig
 • 6 - Var försiktig. Dina dåliga önskemål vill diskreditera dig, förtala dig. Var inte uppmärksam på skvaller och oroa dig inte för det
 • 7 - Möte med den enda mannen med livets huvudkärlek. Ett annat alternativ är försoning med din älskade
 • 8 - Fiktiv eller verklig anledning till avundsjuka. Se din älskade. Ordna inte avundsjuksscener, så att du inte får problem
 • 9 - Skötsel och uthållighet krävs. Fienderna är fast beslutna att förstöra kvinnans relation med sin älskade
 • 10 - Förutsäger som förälskas i en ny man eller en gammal bekant, en som en kvinna redan har träffat med
 • 11 - Se upp för en orimlig känsla av avundsjuka och misstro. En kvinna kan misstänka i yttre motiv av sin man, och vice versa. Var försiktig så att du inte förstör relationen och tro på viss dumhet
 • 12 - Möjligheten till en ny känsla kan överskuggas av en magisk trollkarl från en man
 • 13 - Allvarliga svårigheter. Ogynnsam period
 • 14 - Oväntade glada nyheter
 • 15 - Glada överraskningar förknippade med en pojkvän och en nära vän
 • 16 - Skvaller och skvaller kan leda till problem. Håll munnen stängd för att inte säga för mycket
 • 17 - Separation från den älskade. Se upp för konflikter, annars kan denna uppdelning bli långsiktig
 • 18 - Ett äktenskapförslag väntar på en ensamstående kvinna. I en gift kvinnas liv kommer en ny period i relationer att börja, några stora förändringar
 • 19 - Ny kärlek, vars dolda sida är en viss beräkning av en bekant man
 • 20 - Se upp för bedrägeri från nära och kära. En sådan lögn kan dock rädda dig från någon obehaglig sanning. För ensamstående kvinnor är detta en förutsägelse av ovissade känslor.
 • 21 - Ett stort bedrägeri som kan förstöra förhållandet, till och med leda till att makarna separeras. Se upp för bedragare och misstro tvivelaktiga erbjudanden. Ägna mer tid åt barn
 • 22 - Ekonomiskt välstånd väntar på dig. Att vinna lotteriet, framgångsrik påfyllning av finanserna för ett stort belopp, en oväntad bonus. Du kan också hitta en ny inkomstkälla. Den perfekta tiden att leta efter sätt att öka intäkterna.
 • 23 - Oväntade glada händelser kommer att göra en kvinna lycklig. Dessa händelser kommer att spela en viktig roll i hennes liv.
 • 24 - Semester i stor skala. Många gäster kommer att bjudas in till huset. Gör dig redo att ta emot
 • 25 - Ödmjuk eller bara trevlig kommunikation med en ny person. Utöka bekanta cirkeln
 • 26 - En person kommer in i livet för en kvinna som kan bli hennes hängivna och uppmärksamma vän. Hjälp från släktingar. Stabilt liv
 • 27 - Det plötsliga uppträdandet av en vän eller en ny bekant kommer att bidra till att uppfylla vårdade önskningar
 • 28 - Lugn i kärleksfären. Framgång i affärer. Utseendet på kontanter
 • 29 - Möjlig sorg och tårar. Nära människor kommer att delta i att lösa problem
 • 30 - En ny bekanta med en man, vilket kommer att leda till en lång relation med honom. Ömsesidiga och livliga känslor
 • 31 - En plötslig resa någonstans. Hennes orsak kan vara några fula händelser som en kvinna begick. Oförutsägbar resa

I traditionell kinesisk medicin fick en kvinnas menstruationscykel betydelsen av en speciell rengöringsprocess. Man trodde att det förbrukade blodet i dag lämnar den kvinnliga kroppen, och i gengäld producerar det ett nytt, rent och friskt. På många sätt är den vackra hälften av mänskligheten skyldig denna själva förnyelseprocess till det faktum att den lever längre än män.

På grundval av vilken dag i månaden, vilken dag och vecka denna process med självrening började, framställdes teorier om vad kvinnan själv kan förvänta sig under den kommande månaden.

Du kan inte tro det eller vara skeptisk, men alla vet att vår värld är cyklisk. Dessutom kan nästan alla sådana markcykler förutsägas av forskare själva. Säg, början på åskväder underlättas ofta av varmt och tappat väder med riklig avdunstning av fukt från jordens yta, och efter sommaren kommer oundvikligen höst. Om du tittar noga och studerar de cykliska processerna, hur du observerar dem, kommer du att kunna förutsäga till och med det mest komplexa av dem.

Det är exakt vad antika trollkarlar och healare gjorde i många delar av vårt land. Sedan ansågs kritiska dagar bara vara en allmän process från tingenes cykel och inte en separat biologisk process. Dessutom märkte till och med de första läkarna en intressant funktion - om en grupp kvinnor samverkar nära och kommunicerar nära, och dess medlemmar lägger mycket tid sida vid sida, så kommer deras månatliga cykelförändringar, som sedan leder till fullständig synkronisering av denna process för alla som var en del av denna grupp.

Detta innebär att yttre faktorer också påverkar våra kroppar, inklusive andra människor, fenomen och incidenter. Det vill säga en kvinnas menstruation är inte ett separat område med självförnyelse, det är en cykel som är mycket känslig för eventuella förändringar. Och redan av detta följer att det inte bara kan korrigeras eller till och med kontrolleras, utan också tolkas vad det betyder.

Fortune-telling per månad baseras på tre faktorer av en anledning. Hela världen är cyklisk, vilket betyder att den betyder både tid på dagen (solnedgång och soluppgång), och veckodagen och månadens månad.

Många kvinnor bekräftar sanningen om förmögenhet genom menstruation, men det bör komma ihåg att förmögenhet är nödvändigt endast på den första dagen av menstruationen. Och glöm inte att var och en av de tre spådomarna är viktiga, det är på grundval av dem som en gemensam tolkning skapas.

Tecken beträffande menstruation

Nedan ger vi de vanligaste av dem:

 • Under kritiska dagar är det förbjudet att simma i dammar och besöka templet;
 • Du bör vägra att laga mat, inte göra hushållssysslor;
 • Plantera inga växter, annars kan de dö;
 • Om menstruationen började på bröllopsdagen trodde man att brudens barn skulle ha ett svårt liv. För att skydda dig från detta måste du läsa en speciell konspiration;
 • Kvinnor vars menstruationsstart sammanföll med fullmånen betraktades som trollkarlar. De var förbjudna att titta på människor och husdjur för att inte jinxa dem.

Man trodde också att en menstruerad kvinna kunde skydda hemmet från eld. För detta ändamål gick hon runt den brinnande byggnaden tre gånger och lågan passerade inte till andra byggnader. Månadsblod användes också som en charm för hemskydd.

Erfaren förmögenhetsrådgivare rådar i förmögenhetsråd om menstruation att uppmärksamma den måndag då menstruationen började. Vid 1, 12, 13, 14, 19, 23, 26 och 29 måndagar kommer förutsägelsen att vara felaktig. På alla andra dagar kan du räkna med sanningsenlig information..

Och slutligen vill jag lägga till att förmögenheten genom menstruation, som alla andra, bara fungerar om du tror på det ovillkorligt. Faktum är att tro är den grundläggande faktorn som hjälper oss att göra mirakler och skapa en ny värld runt oss som vi finner lämpligt..

Spådom genom menstruation på en älskad

Och denna förmögenhetsredovisning på menstruationscykeln hjälper flickor att ta reda på hur deras nära och kära förhåller sig till dem. Om menstruationen börjar på ett jämnt tal, älskar han, men om det är udda - nej. Spådom genom menstruation är ganska sällsynt och samtidigt sant.

Denna förutsägelse hjälper dig att ta reda på vad din älskade kommer att vara av naturen, naturligtvis, om du fortfarande inte har en sådan. Två dagar före menstruationens början måste du ställa frågan tidigt på morgonen när jag kommer att möta min kärlek och vilken typ av kärlek det kommer att vara och vänta på början av menstruationen.

 • Om din period går på måndag, kommer du snart att träffa din älskade. Han kommer att vara trevlig i kommunikation, vilket kommer att locka dig, väljer väl skickligt smickrande ord, men kom ihåg att han kommer att bete sig på detta sätt inte bara med dig, men med andra flickor. Omarbeta om det fungerar inte. Så antingen måste acceptera det som sådant eller delvis.
 • Om menstruationen går på tisdag så kommer du bokstavligen att se någon som kommer att bli din favorit, men inte det faktum att du omedelbart kommer att förstå detta. Han har mycket strikta regler, därför föredrar han att studera en person innan han litar på honom, därför kan din relation utvecklas enligt ett långsamt scenario. Om du är redo att vänta, kommer han att bli ditt ideala par, om du är otålig av naturen, behöver du inte vara tillsammans länge.
 • Om menstruationen går på onsdag, möter du din kärlek på sex månader. Du kanske inte omedelbart gillar det och du kommer inte att tycka om det, för i naturen är det dyster och inte vänligt, men det är bara i relation till främlingar. När han avslöjar din själ för dig kommer du att inse att han är en underbar person, redo för allt för sin själsfrände. Men än en gång måste du vänta tills han inser att du är den!
 • Om jag går på en torsdag är din kärlek väldigt nära, bara du märker det inte. Se dig omkring, kanske är din granne någon som inte kan föreställa sig sitt liv utan dig, eller kanske detta är din gamla vän. Det vill säga, allt beror på dig, så snart du tar reda på vem som kommer att bli den närmaste och käraste personen för dig, kommer du omedelbart att lösa upp kärlek och lycka med någon som kommer att ersätta allt i denna värld..
 • Om perioderna går på fredag, kommer du inte snart att träffa din kärlek, men när detta händer kommer du att inse att du har väntat så länge av goda skäl. Han är romantisk och redo för galna saker, med honom kommer du alltid att känna dig skyddad. Hans vård kommer att omsluta dig och du vill inte ändra någonting så att du i slutändan kan stanna tillsammans för alltid, men under förutsättning att dina perioder börjar på fredag ​​i tre månader i rad. Fortune-telling är mycket vanligt i dessa dagar..
 • Om dina perioder går på lördag möter din älskade dig av en slump och det är ännu inte känt när. Det kan vara antingen imorgon eller om ett år. Men du kommer omedelbart att inse att det här är det. Du kommer att gilla lukten, utseendet, uppfattningen - det kommer att bli din ideala man. Men kom ihåg att det inte finns några ideala människor, och det är så obehagligt att bli besviken, så bygg inte slott i luften. Han är en vanlig person, vilket betyder att han har brister.
 • Om dina perioder går på söndag kan du vara säker på att ditt möte kommer att äga rum mycket snart, men inte det faktum att du vill bo hos en sådan person under lång tid, eftersom han är oförskämd och till och med något aggressiv, kanske du omedelbart gillar detta beteende, men inte i förhållande till dig. Och detta är fullt möjligt, för han kommer inte att kunna vara öm och tålmodig på länge. Men vi väljer alla den vi är redo att tåla om inte kärlek. Därför kommer allt att bero på dig.

Spådom genom menstruation kan verka useriös och till och med absurd, men det är svårt att motstå det faktum att många kvinnor tror på dess sanning och effektivitet.

Mer information på webbplatsen viva-woman.ru

Förmögenhetsberättande menstruation

Önska några dagar innan din period, och vänta sedan på att den börjar. Var uppmärksam vid vilken tidpunkt detta kommer att hända. Detta är mycket viktigt för att ta reda på om en önskan är uppfylld eller inte..

 • Midnatt - din önskan kommer att gå i uppfyllelse på kort tid.
 • Midnatt - en på morgonen - kommer det inte att uppfyllas.
 • En på morgonen - två på morgonen - din önskan kommer inte att gå i uppfyllelse snart.
 • Tre på morgonen - fyra på morgonen - din önskan kanske inte går i uppfyllelse, eller kanske ja.
 • Klockan fyra på morgonen - fem på morgonen - är naturligtvis planen uppfylld, men bara under vissa villkor, som du kanske inte behöver gå till.
 • Fem på morgonen - sex på morgonen - måste planen klargöras, annars uppfylls den inte.
 • Åtta på morgonen - nio på morgonen - kommer det att vara svårt för dig att uppfylla det, men allt detta är möjligt.
 • Nio på morgonen - tio på morgonen - är det redan uppfyllt, kanske bara lite annorlunda än du skulle vilja.
 • Elva på morgonen - klockan 12 - ska uppfyllas, men inte så snart vi skulle vilja.
 • Middag - klockan ett - måste goda önskemål uppfyllas.
 • Två på eftermiddagen - tre på eftermiddagen - stör dig själv i genomförandet av planen.
 • Klockan fyra på eftermiddagen - fem på kvällen - kommer det att uppfyllas på fem dagar.
 • Klockan fem på kvällen - sex på kvällen - som ska uppfyllas under din semester.
 • Klockan sex på kvällen - sju på kvällen - men vill du att den ska uppfyllas? Prova sedan nästa gång.
 • Klockan sju på kvällen - klockan åtta på kvällen - kommer det inte att uppfyllas förrän dina vänner blandar sig.
 • Åtta på kvällen - nio på kvällen - delar du din dröm med din älskade, då kommer den definitivt att gå i uppfyllelse.
 • Klockan nio på kvällen - tio på kvällen - om du inte slutar ständigt lida, kommer din önskan inte att gå i uppfyllelse.
 • Tio klockor på kvällen - elva klockan på kvällen - du måste arbeta hårt för att din önskan ska bli verklig.
 • Förmögenhetsberättelse genom menstruation är ett århundraden bevisat sätt att förutsäga framtida händelser. Mer information på webbplatsen viva-woman.ru

Spådom genom menstruation i det kvinnliga laget

Det hände så att där kvinnor arbetar länge finns det en sådan lag - menstruationen börjar antingen dag till dag eller med en liten skillnad. Det beror på vad som väntar dig på jobbet bland kollegor.

 • Om alla på ditt kontor börjar ha sina perioder samma dag som du, kan vi säga att vänskap och ömsesidig förståelse härskar bland er.
 • Om fem dagar tidigare än din, undertrycker denna person dig ständigt och försöker visa sin överlägsenhet.
 • Om du har fyra dagar tidigare än din, har du en ansträngd relation med denna person, men han kommer inte att skada dig.
 • Om tre dagar tidigare än din, är du goda vänner, men utöver arbetet går din relation inte.
 • Om två dagar tidigare än din, hittar du och din kollega ofta vanliga ämnen för konversation och ofta sammanfaller dina åsikter, men ändå kommer du inte att vara nära.
 • Om en dag tidigare än din, är din vänskap stark och vänlig.
 • Om en dag senare än din är du goda vänner, men ofta kan du tillåta dig själv några sidolånga blickar på henne.
 • Om två dagar senare än ditt, finns det inget bra i ditt förhållande, eftersom du ständigt sätter press på den här personen, avbryter och sätter din synvinkel.
 • Om tre dagar senare än din är din kollega avundsjuk på dig, men du ger henne en anledning.
 • Om fyra dagar senare än din, är din kollega inte lugn när du är i närheten.
 • Om fem dagar senare än din, krossade du henne med din auktoritet och fortsätter att göra det.

MÅNADSLÄSNING - ÄR DET SANT?

Dessutom har kvinnor en mer subtil uppfattning, studerar aktivt sitt eget känslomässiga och energifält och har utvecklat intuition..

Kanske har dessa fakta lett till att flickor och kvinnor sedan antiken har gissat på sina månatliga perioder. Det är svårt att säga om en sådan förmögenhet har en allvarlig magisk betydelse eller är snarare komisk.

Men enligt moderna experter gör en sådan förmögenhetsförklaring dig möjlighet att få information om vad som väntar en kvinna inom en snar framtid, vad du bör vara uppmärksam på, vad du ska se upp för.

I allmänhet kan varje kvinna själv bestämma hur sant en sådan förmögenhet är. För att göra detta, genomföra en ritual, registrera resultatet och, inom 2-3 veckor, relatera händelserna som inträffar i livet till posten. Så hon kommer att kunna förstå vad av profetiorna som blev riktiga. Och för att utesluta möjligheten till ett enkelt sammanfall bör du upprepa proceduren i nästa cykel.

Fem delar i cykeln för kvinnlig självförnyelse

Som ni vet finns det i de traditionella lärorna från kineserna fem huvudelement - trä, vatten, eld, metall och jord. Som alla andra element på planeten följer de vissa regler, nämligen - cirkulerar i vår värld.

Det finns separata punkter när dessa element är mest aktiva och de inträffar på en del av tiden på dagen, veckan och månaden.

På grundval av sådana cykler fungerar till och med Zodiac-kalendern, bara kontot i den hålls för en större cykel - under ett år.

I fasen av kvinnlig självförnyelse, liksom cykeln för de fem huvudelementen, observeras samma processer:

 • Ett träd föder eld;
 • Elden föder jorden;
 • Jorden föder Metal;
 • Metall föder vatten;
 • Vatten föder ett träd.

Således är början på en ny cykel trädet, och elementet i vatten slutför det. Men strax efter slutet av vattenaktiviteten, födas trädfasen igen, och denna cykel är oändlig.

Vattenelementet är ett slags slutstadium i en cykel, och det är just vid denna period som en kvinnas självrening faller. Vatten är blod, det är kroppsvätskan som ger liv, ger upphov till utvecklingen av en ny cykel.

Vid tidpunkten för jordens födelse - ungefär i mitten av den kvinnliga cykeln, ägglossning inträffar. Detta är den mest bördiga perioden för befruktning och befruktning av ägget. När jorden ger liv, så är den kvinnliga kroppen under denna period mest fruktbar för uppkomsten av ett nytt liv. Efter avslutad ägglossning, om befruktning inte har inträffat, liknar den kvinnliga kroppen Metal - detta är en period av relativ sterilitet, som på Metal, för närvarande kommer inget att slå rot i kvinnans kropp. Därefter slutar denna fas, vilket ger upphov till självrening och början av kritiska dagar..

Förmögenhetsberättelse med Feng Shui varje månad innebär att det är möjligt, eftersom detta bara är en av de många slutna cykelcyklerna som förekommer på vår planet. Att kunna tolka en sådan process av den kvinnliga kroppen är inte en outlandisk möjlighet, utan snarare ett logiskt och logiskt fenomen.

Fråga från läsaren

Hej! Jag skulle vilja ställa dig en fråga. Faktum är att min mormor nyligen dog och tyvärr kan jag inte fråga henne längre.

Min mormor var inte så mycket utbildad. Jag tvivlar på att hon tog examen från mer än fyra skolklasser. Men som ofta är fallet med människor i den gamla skolan, har hennes utbildning mer än kompenserats av hennes stora erfarenhet.

Mormor kommenterade varje händelse som om hon förstod allt i världen, och hennes förutsägelser förverkligades så ofta att jag till och med började tänka på det faktum att mormor har framsyntsgåvan.

Efter döden överlämnade min mamma ett brev som min mormor skrev kort före sin död..

Föreställ mig hur förvånad jag var när jag läste i ett brev att min mormor visste exakt dagen för hennes död.?!

Brevet sa att de berättade för henne när hon dog min period.

Jag förstod ingenting och frågade min mamma. Min mamma är en stor skeptiker och naturligtvis trodde hon inte vad som stod i brevet.

Men hon berättade om det faktum att min mormor ofta gissade allt runt och gissade många saker.

En av mormorens favorit spådomsmetoder var menstruation. Det är precis vilken typ av förmögenhetsförklaring är och hur man använder det ingen utom den avlidna vet. Dmitry, kanske kan du berätta hur förmögenhet talar för menstruation? Jag skulle vilja vara redo för allt som ödet förbereder mig!

Svar

Fortune telling är egentligen inte min profil, men jag vet verkligen något om det..

Det finns två typer av förmögenhet: professionell och hushåll.

Professionell spådom, såsom tarotkort, etc. noggrann, men för att korten ska börja lyssna på dig måste du ha en anmärkningsvärd magisk talang.

Hushållens förmögenhetsförklaring är inte alltid korrekt och baseras främst på den hundraåriga observationsupplevelsen från generationer av våra förfäder. En av sådana förmögenheter är den månatliga förmögenheten.

Den kvinnliga kroppen är mycket känslig för olika typer av förändringar i den yttre miljön. Det är kvinnor som drabbas mest av magnetiska stormar och andra väderkatastrofer. Dessutom är kopplingen mellan det fysiska membranet och astralkroppen hos kvinnor mycket starkare och mer känslig än hos män. Det är denna koppling som kan förklara den ganska höga noggrannheten i förutsägelser som gjorts till följd av förmögenhetsberättelse på menstruationen.

Så det finns flera varianter av denna förmögenhet.

 • Du kan gissa vid vilken tid på dagen då menstruationen började. Om din period gick på morgonen, kommer du i den närmaste framtiden att förvänta dig något gott relaterat till dina nära och kära.
 • Detta avser personer som du har den starkaste känslomässiga kontakten med och inte om kärlek till det motsatta könet. Något bra kommer säkert att hända dig, tack vare din mamma, pappa, mormor eller kanske en gammal vän.
 • Menstruationen, som började på eftermiddagen, visar god tur för tiden för den framtida cykeln. Lyckan kommer att hemsöka dig i allt, du måste bara hålla ögonen på det goda som händer dig och gå för att möta ditt öde och fånga lyckan i svansen.

Från och med på kvällen eller, ännu värre, på natten, menstruationen inte fungerar bra. Det mest exakta ordet för vad som kan förutsägas i detta fall är ordet "besvikelse". Det är inte för inget som folk säger att på natten börjar menstruationen hos kvinnor ensamma och oälskade.

Artiklar Om Missbruk Cykeln

Hur man ändrar menstruationscykeln

Vilka är de åldersrelaterade förändringarna i menstruationscykelnNär puberteten börjar hos flickor, börjar månadsvis blodutmatning från könsorganen. Den här processen indikerar att flickan är fysiologiskt mogen och redo att bli barn....

Utsläpp efter curettage

Vad ska vara urladdningen efter utsläpp av livmoderns hålighetUtsläpp efter curettage är ett normalt mönster och en konsekvens av proceduren. Oavsett varför du utförde den här manipulationen förvandlas organet efter det till ett stort sår....

Allt om kosten under menstruationen: varför försvann menstruationen efter kosten, hur man återlämnar dem, är det möjligt att svälta under menstruationen, vad som kan ätas och vad som inte kan

När kampen mot övervikt blir meningen med livet börjar flickor ta ut sin kropp med styva dieter, ta droger från overifierade tillverkare och spendera timmar på att göra tunga fysiska övningar....