Fortune telling för kvinnor efter datum och tid på dagen

Ansvarsfrihet

Kvinnor är i sig intresserade av olika förmögenheter och övertygelser. Om man till exempel behöver kort eller kaffe för att öppna framtidens slöja, för andra räcker det att titta in i teckenkalendern för den första menstruationsdagen.

Hur är kritiska dagar relaterade till magi? Väldigt enkelt. På grund av den direkta effekten av månkalendern på den kvinnliga cykeln, är det möjligt att förutsäga den närmaste framtiden, baserad på element i astrologi. För att göra detta behöver du bara komma ihåg på vilken tid på dagen tecknen på "icke-gravid liv" började, dagen i månaden och veckodagen.

Magin med tiden på dagen

 1. Morgonen är en trevlig födsel av kärlekssamtal och möten. Början av kritiska dagar under denna period gynnar den positiva utvecklingen av relationer under hela kvinnliga cykeln. Fånga ögonblicket!
 2. Dag - ger en gynnsam färg för allt påbörjat arbete. Under den första dagen kan en kvinna räkna med goda nyheter eller en händelse..
 3. Kväll - ger tristess och lovar en humörnedgång. Det är bättre att spendera den här tiden hemma för avkopplingsaktiviteter: titta på en film, ta ett varmt bad, läsa en bok, brodera.
 4. Natt - förutsäger ett tidigt uppbrott. Det kan vara som avskiljning från en älskad eller till exempel med en släkting.

Månadens framtid

1 - Hela perioden lovar att vara glad. En kvinna kommer att "flyga" på lyckans vingar och de omkring henne blir förvånade över hur länge man kan vara i ett positivt humör.

2 - visar ett obehagligt intryck av en person. Det kan vara en känsla av förakt eller till att börja med misstänksamhet. Detta tryck kommer att förbli i minnet under lång tid..

3 - Löften om en eventuell gräl. Den fortsatta utvecklingen av händelser beror bara på kvinnan och hennes visdom - det kommer att vara en utdragen konflikt eller en vanlig intressekonflikt. Men för att undvika tvister och krångel är det bättre att bete sig snyggt och välvilligt.

4 - Löfter ett roligt tidsfördriv och många glada stunder.

5 - Det är möjligt att få en gåva från en älskad eller en trevlig överraskning från släktingar.

6 - Förutsäger ett negativt livsfenomen - rykten och skvaller. Försök att inte vara trotsande, så att inte provocera kvinnliga representanter för att diskutera ditt utseende eller beteende. I händelse av att tillfället för samtal redan har ägt rum, var då beredd att lyssna på "sagor" utan onödiga nerver och spänning.

7 - Dag profeterar uppkomsten av ren trogen kärlek hos en person av motsatt kön. Att bevara och utveckla denna känsla är uppgiften under en ytterligare period efter avslutad kvinncykel.

8 - Förutsäger trohet i alla dess manifestationer. Detta och framgångsrikt passerade stunder av manlig svaghet under andra hälften och vänner och kollegas lojalitet. Till och med kvinnan själv på den här tiden visar sin världsbilds extraordinära uthållighet.

9 - Tyvärr lagar detta nummer inte något gott. Det kan vara obehagliga konsekvenser av skvaller och intriger som utvecklas bakom en kvinnas rygg. Du måste vara lugn, för sanningen är alltid avslöjad.

10 - Perioden lovar att bli fylld med kärlek. Som om den första kärleken kommer att rusa genom hjärtat, till och med en vanligt förhållande med en man kommer att hitta ett nytt andetag.

11 - Början av kritiska dagar på det här datumet betyder otroligt trovärdighet för en älskad.

12 - En intressant dag som lovar nya känslor för en främling. Kvinnans intresse kommer att vara så oförklarlig att dess närvaro endast kan förklaras med en kärleksförtrollning på manlig sida.

13 - Kommer att få med dig komplexa känslor - lidande och sorg.

14 - Trevliga nyheter eller träffa nya intressanta människor är möjliga.

15 - Löfter obehagliga, svåra att läsa nyheter. Försök att ta dem med ett kallt huvud.

16 - Förutspår att kvinnan själv kan vara i skvallerrollen. Det är nödvändigt att noggrant välja samtalarna och "filtrera" den information som diskuteras för att undvika konfliktsituationer på grund av att personuppgifter lämnas ut.

17 - Förutsäger en eventuell separation från en älskad. Detta kan bero på svalande känslor eller flytta ett av paret.

18 - Sensuell dag, som indikerar en kvinnas överdrivna kärlek under hela menstruationscykeln. Var försiktig, detta kan användas för dåliga syften..

19 - portends kärlek i alla dess manifestationer. Flyktande flirta, lätt kärlek eller allvarliga hjärtskänslor är följeslagare till denna period.

20 - Antar oskiljaktiga känslomässiga upplevelser och obesvarade kärlek.

21 - Varnar för livsfara inför bedrägeri. Var vaksam och lita inte på alla på ett oskärpligt sätt och väga noga varje beslut.

22 - Informerar gärna om materiellt välbefinnande, möjliga kontantinflöden eller vinster.

23 - Löfter en lycklig period full av kul och kärlek.

24 - Förutsäger ett möte med vänner på en kvinnas territorium. Var beredd att ta dem ordentligt, förvånad över de olika rätterna och det varma, varmt välkomnande. Efter ett varmt välkomnande berömmer gästerna länge dina förmågor som den perfekta värdinnan..

25 - Gör dig redo för nya bekanta. Trevlig eller inte, det kommer att bli känt endast av resultatet.

26 - Den här dagen säger att en kvinna kommer att behöva stöd från nära och kära som kommer att synd på henne.

27 - Trevliga nyheter om uppfyllandet av en önskan som väntat på uppfyllandet så länge.

28 - Löften om välbefinnande i alla frågor och livsområden.

29 - En sorglig dag, följt av tårar, sorg.

30 - Indikerar ömsesidighet av känslor. Känn dig fri att visa intresse för mannen du gillade - evenemangets framgång är precis runt hörnet!

31 - En livlig cykel lovar denna dag. Resande, oförglömliga äventyr, plötslig kärlek - allt detta kan upplevas under den kommande perioden..

Fortune telling för kvinnor

VI HAR ALLA! LISTA MED BÄSTA ONLINE-LÄSNINGAR HÄR:

Spådom genom menstruation

Vid alla tidpunkter var förmögenhetsberättelsen en kvinnlig svaghet, så att säga, andra naturen, baserad på evig kvinnlig nyfikenhet.

Men varför dölja det uppenbara: med tillkomsten av gratis online-förmögenhet, önskan att undersöka morgondagen, började inte bara kvinnor utan också män att synda.

Det finns emellertid den enda typen av förmögenhetsberättelse, endast tillgänglig för den rättvisa halvan av mänskligheten - detta är förmögenhetsberättelse genom menstruation. Från år till år, varje månad, från början i tonåren och fram till sent vuxen ålder, står var och en av kvinnorna som gisslan av naturen inför dagar som knappast kan kallas trevliga.

Idag, tack vare online-förmögenhet på kritiska dagar, har varje ung dam möjlighet att se in i framtiden. Gratis online divination per månad ger den mest exakta prognosen för den kommande perioden.

Spådom genom menstruation för tiden på dagen

Innan du fortsätter till spådom, välj dagen i veckan och tiden på dagen då menstruationen började.

Det tros att morgonens början ger ömsesidig kärlek. Det kan inte bara vara kärlek till din make eller brudgum, utan också kärlek till dina nära och kära. Denna början lovar en gynnsam kontakt med din miljö till slutet av cykeln..

Dagens början såväl som morgonen färgas av kommande glädje.

Eftermiddagen är lite mindre framgångsrik, och kvällstarten lovar tristess, som kommer att bli huvudstämningen under de kommande veckorna..

Natten hotar en gräl med din nära och kära. Men som de säger: varnade, sedan beväpnade. Försök att begränsa dina egna negativa känslor och då kommer din relation alltid att ge dig glädje.

Fortune-telling på veckodagen

Måndag fördjupar alla typer av ångest och problem. De kan vara både trevliga och inte mycket. Men under våra livstid, vilken dag är utan krångel? Sannolikheten för att få en gåva är också hög..

Tisdag kommer att ge ett möte med en vän, och kanske en ny bekant. Framför en konkret förändring i livet med ett plustecken.

Onsdag lovar problem. Men det är inte värt att bli upprörd, eftersom cykeln inte är så lång, problem kommer att försvinna med den, och den nya cykeln kommer säkert att bli mer framgångsrik. I alla fall kommer de förutsagda problemen inte att vara som åska bland klar himmel för dig. Du har möjlighet att "skicka dig sugrör".

Torsdagen förbereder en annan typ av överraskning. Du måste besöka. Att vägra kommer att vara obekvämt. Det är stor sannolikhet att vara vid festbordet. Hur trevligt det blir för dig beror på dig och ditt företag..

Fredagen kommer att ge ett slags program: vars kärna reduceras till trevliga nyheter, följt av mindre trevliga nyheter. Var tålamod eftersom du kan behöva det.

Lördagen lovar trevliga saker i alla avseenden: kärleksförklaring, lyckas uppfyllelse, gåvor. Begäret kan inte bara vara amoröst, utan också affärer.

Söndagen skänker kul. Det kommer att få honom den kommande perioden. Du kommer också att ha ett minnesvärt samtal med en vän..

Verifierad förmögenhetsberättelse genom menstruation

Folk ville alltid veta sin framtid: för detta vände de sig till högre krafter för hjälp, studerade hemlig kunskap och utvecklade dussintals teorier. Oftast används spådom för att avgöra framtidens öde. Du kan gissa på många saker: kartor, kaffegrut, ett övergivet mynt, du kan studera stjärnorna och himmelkroppens rörelser.

Men en typ av förmögenhet är slående i sin enkelhet: när de möter den för första gången, uppfattar människor denna metod som ett skämt. Men skrattet går efter att alla förutsagda händelser har gått i uppfyllelse. Det handlar om spådom genom menstruation.

För detta används flera värden: det datum menstruationen börjar, tiden på dagen och den exakta tiden. Var och en av ovanstående faktorer har både sina fördelar och nackdelar. Men för fullständighet kommer vi att analysera var och en av dem..

3 månatliga förmögenhetsalternativ

Dessa metoder för förmögenhet har inte tappat sin relevans: de låter dig bestämma händelserna som kommer att inträffa under de kommande 30 dagarna. En månad verkar inte vara så lång tid, men om du använder dessa metoder hela tiden kan du gradvis se ditt framtida liv. Detta kommer att kräva dagen då menstruationen började. Veckodagen, exakt datum och tid på dagen beaktas.

Vid tid på dagen

Månadsvis på morgonen

Den mest optimistiska prognosen för framtiden är den månad som började på morgonen. Du kan förvänta dig trevliga händelser, nya bekanta, utseendet på en älskad och familjens lycka. Du kan skapa relationer med ditt barn, bästa vän och arbetskollega. Morgonperioder indikerar att en riktig idyll kommer i familjen: alla gräl och klagomål kommer att förbli i det förflutna, och kärlek och harmoni kommer att ta sin plats.

Månadsvis fram till 13.00

Om menstruationen började under den första timmen på eftermiddagen, bör du förvänta dig glada händelser och gott humör. Människorna omkring dig kommer att fyllas av lycka och kommer gärna att dela den med dig.

Menstruation från 13.00 till midnatt

Om menstruationscykeln har börjat vid denna tidpunkt - förvänta dig problem och problem. Men det sorgligaste är att alla negativa händelser kommer att inträffa i början av månaden.

Månadsvis på natten

Nattlig menstruation är kanske det värsta fallet. Problem, sorgliga nyheter och separation från din älskare väntar på dig.

Efter veckodagar

måndag

Måndag - det visar problem, ångest och många små ärenden. Men utöver obehagliga händelser kan du förvänta dig en oväntad överraskning eller en present för en rund summa pengar. Och den här gåvan kommer att göras av en person från din inre cirkel.

tisdag

Tisdag - om cykeln började den dagen - förvänta dig att träffa barndomsvänner, medpraktiserande personer eller personer som du studerade i samma grupp av institutet. Du kan också träffa en nära och kär. En annan tolkning antyder att ditt liv kommer att förändras dramatiskt.

onsdag

Om din period började på onsdag - förvänta dig en massa problem. Som regel är problem lokala och hotar inte ditt öde i allmänhet. De kan betraktas som inte en svart, men en grå rand i livet. Det högsta du borde vara rädd för är en bestraffning från cheferna eller en varning från nära och kära.

torsdag

Om den efterlängtade cykeln började på torsdag kan du förvänta dig följande: ett trevligt företag och en bullrig fest i ditt eget hus, ett besök hos en främling, en plötslig bekantskap. Alla ovanstående händelser kommer att vara positiva och därför oroa dig inte för eventuella problem.

fredag

fredag är en viktig dag. Han skänker kardinalförändringar i livet, oväntade nyheter eller en inbjudan att arbeta. Men du bör också förbereda dig för en serie försök. Du kan hantera dem, men det kommer att kräva uthållighet, ett kallt sinne och en nykter beräkning.

lördag

Lördagen är helgens första dag, och därför är det goda nyheter. Du bör förvänta dig en lösning på problem, trevliga möten och till och med kärleksbekännelser. Lördagen visar dessutom uppfyllandet av önskningar eller förverkligandet av en gammal dröm.

söndag

Söndagen har den mest optimistiska tolkningen. Den här dagen visar trevliga händelser, glada stunder, avkoppling och frånvaron av problem. Du kan lugna med din nära och kära, glömma en långvarig gräl eller få goda råd från en erfaren mentor.

Månadsvis

Med tid och dagar i veckan räknade vi ut: nästa i raden är kalendern och månadens datum.

 • 1 - ingenting hotar dig: nästa månad kommer att fyllas med möten och glada händelser.
 • 2 - personen du respekterade kommer att förlora värde och betydelse i dina ögon.
 • 3 - du kommer att ha en kamp som kan försvinna eller förvandlas till en skandal av universella proportioner.
 • 4 - alla barndomsdrömmar och drömmar kommer att gå i uppfyllelse.
 • 5 - din älskade kommer att komma ihåg gallant och presentera en efterlängtad present.
 • 6 - denna dag varnar att fienderna vaknade upp ur viloläge och förberedde sig för handling.
 • 7 - ett romantiskt möte eller en kärleksförklaring väntar på dig.
 • 8 - För första gången i ditt liv kommer du att bli avundsjuk på en älskad efter en annan kvinna.
 • 9 - Detracters gillar inte din kvinnliga lycka, och därför kommer de att försöka förstöra föreningen med den älskade.
 • 10 - du kommer att träffa en nära och kära eller gå med den nuvarande älskaren till nästa steg i förhållandet.
 • 11 - du är för misstänksam och denna kvalitet stör familjens lycka. För nästa månad ska du glömma avundsjuka och misstro..
 • 12 - du kommer att träffa en trevlig man. Men var försiktig: om han gillar dig är han redo att vända sig till magiska krafter för hjälp..
 • 13 - sorglös tid kvar i det förflutna. Tiden har kommit för problem och tiden att övervinna svårigheter.
 • 14 - du kan glädjas: ett trevligt brev eller goda nyheter väntar på dig.
 • 15 - Nyheter väntar på dig, men innehållet är långt ifrån behagligt.
 • 16 - försök att hålla munnen stängd under den kommande månaden. All sammanlagd information kommer att användas mot dig..
 • 17 - en tillfällig separering från din älskade väntar på dig. Det är antingen en gräl eller en affärsresa.
 • 18 - du väntar på återupptagandet av relationer med en ex-man eller möte med en ny man.
 • 19 - Cupids pil bryter ditt hjärta. Men kommer att älska vara ömsesidigt eller inte - ingen vet.
 • 20 - du kommer att bli galet kär i en man som inte uppmärksammar dig.
 • 21 - personen du litar på förbereder en uppenbar lögn.
 • 22 - mynt kommer att ringa i din plånbok igen. Kommer det att vara en gåva eller en långt glömd skuld.
 • 23 - trevliga nyheter och glada händelser väntar på dig.
 • 24 - du väntar på gäster och träffar nya människor. Förbered tabeller och öppna kokboken: du måste vara värd för gäster.
 • 25 - en serie grå vardagsliv kommer att brytas av ett möte med en ny person. Vem är han - en ny vän eller älskare - är ännu inte känd.
 • 26 - du hittar en stark skuldra och en väst för dina egna tårar.
 • 27 - den hjälp du behövde så mycket kommer från en främling eller svurna fiende.
 • 28 - dina ansträngningar kommer att belönas fullt ut: vänta på erkännande eller ökning av lön.
 • 29 - Förbered lugnande medel och rena näsdukar. Du kommer att behöva gråta ofta och mycket: ett försök att dölja tårar förvärrar bara ditt sinnestillstånd.
 • 30 - din ensamhet har slutat: vänta på ett möte med en charmig man.
 • 31 - detta nummer har en dubbel betydelse. En av dem talar om en snabb resa, den andra - förutspår uppriktig skam för orimliga ord eller dumma handlingar.

Fortune-telling: beprövade metoder för kvinnor

Idag finns det många sätt att öppna din framtids gardin för att berätta förmögenheter. Ett av de populära sätten du kan ta reda på framtiden är att berätta förmögenheter genom menstruation. Många moderna flickor tycker om att använda denna gamla metod. Ett stort antal trosuppfattningar och folketecken om menstruation visar kanske inte långsiktiga utsikter, men de kan, enligt många, tillhandahålla sann information för den kommande månaden.

Vad är månadsförmögenhet

Detta sätt att känna till din framtid bygger på att dra en parallell mellan datumet, starttiden för menstruationscykeln och de förutsägelser som har sammanställts för länge sedan. Du kan ange prognosen när som helst på dagen. För förmögenhet för månatlig specialutbildning eller viss kunskap krävs inte, men i allt du behöver en individuell strategi, en analys av den mottagna informationen. Det finns sätt som inte är så populära: folketecken associerade med menstruation, måndagar.

Den vanligaste förmögenheten för framtiden för månaden är följande:

 • efter månadsdatum;
 • av veckodagar;
 • men tid - timmen från början av menstruationen;
 • i tid på dagen.

För att göra förmögenhetsförklaring på kritiska dagar så exakt som möjligt finns det flera regler. De kommer att hjälpa till att förutsäga händelserna för nästa månad mycket exakt. Nödvändig:

 1. Fortune-telling en gång, den dagen då menstruationen började.
 2. Ta hänsyn till början av cykeln: tid på dagen, veckodag, dag.
 3. För att få större tillförlitlighet använder du flera metoder samtidigt..
 4. Med gynnsamma prognoser kan du inte dela dem, eftersom det kan störa deras uppfyllande..

Månadsvis förutsägelse för kärlek

Förutsägelser för menstruation förutspår händelser som kommer att inträffa i en flickas liv i en kärleksplan. Tid på dagen beaktas:

 1. 00:00 - 08.00. Tiden lovar hemlig kärlek, oförmågan att bekänna dina känslor.
 2. 08:00 - 12:00. Godisbukettperioden blir oförglömlig. Parförhållanden blir ljusare.
 3. 12.00 - 15.00. Relationer kommer att vara perfekta.
 4. 15:00 - 18:00. Du måste förbereda dig för oväntade trevliga överraskningar, romantiska handlingar av en älskare.
 5. 18:00 - 00:00. Kärleksförhållanden kommer att uppleva lögner, förråd, underdrift.

Sådan förmögenhetsförhandling är önskvärt att kombinera med veckodagarna för en djupare analys. Den totala profetian kommer att vara mer fullständig, kommer att avslöja hela essensen av förutsägelsen. Det finns ingen anledning att bli upprörd när du på grund av din period inte får ett mycket trevligt resultat av spådom. Ingenting kan ändras, men här kommer alla kvinnor att kunna förbereda sig för eventuella negativa händelser och försöka överleva allt så lugnt som möjligt.

Spådom

För att ta reda på din närmaste framtid kan du använda spådom efter tid på dagen:

Ständig uppmärksamhet från det motsatta könet, harmoni med andra, konfliktlösning.

Glädje, positiv, tur.

Problem, dåliga saker. Viktig försiktighet och självförtroende.

Eventuell längtan, känsla av ensamhet.

Separation från släktingar eller nära anhöriga i ande, bedrägeri, oärlighet.

Månadsvärde med dagar och veckodagar

En viktig indikator är dagen och dagen för början av månadscykeln. Värdena är som följer:

 1. Måndag. Den här dagen visar problem, både trevliga och inte särskilt bra. Det andra värdet - att få en gåva från en älskad.
 2. Tisdag. Du kan träffa en gammal bekant, en vän som du inte har sett på länge. En annan betydelse - förändringar i det personliga livet, att möta en person som blir dyr.
 3. Onsdag. Varning för början av en inte så lätt period. Vänner kan behöva hjälp för att överleva svårigheterna. Ingen anledning att förtvivla - detta är en prognos, inte en mening.

Den andra halvan av veckan lovar att bli mer gynnsam, stämningen - bra:

 1. Torsdagen tillkännager en semester och underhållning i ditt eget hem. Det är stor sannolikhet att träffa en främling, men vilken typ av möte kommer att vara är okänt.
 2. Fredag. Nyheterna som radikalt kommer att förändra livet. Problem är möjliga, men de ansträngningar som görs kommer att hjälpa till att hantera..
 3. Lördag. Lyckodag. Menstruation förutspår en gynnsam utveckling av alla livshändelser och löser problem. Du kan tänka dig en önskan - den kommer att gå i uppfyllelse. Vänta på en kärleksförklaring.
 4. Söndag. Lycka, seger i allt, glada händelser kan förväntas.

I människans öde spelar siffror en viktig roll. För förmögenhetsberättelse om menstruationscykeln är de också viktiga. Till exempel, den 1 - 7 i månaden, den första veckan, har en gynnsam livstid, lycka till i många frågor, eventuellt mottagande av en gåva och en oväntad bekännelse av hemlig kärlek. När det gäller relationer med det motsatta könet, kan det uppstå svårigheter i missförstånd, konflikter, till och med försummelse. Inget undantag - skvaller som härrör från en person från vilken detta inte förväntades.

Månadsvis från den 8: e till den 14: e dagen, under den andra veckan i månaden, förutsäger manifestationen av baslös avundsjuka. Denna period varnar mot ouppfyllda löften, uppmanar dig att följa orden. Som ett resultat - förlust av förtroende, vedergällning. Du får inte tillåta lögner från din sida och i relation till din egen personlighet. I kärleksaffärer lovar prognosen utseendet på en hemlig beundrare.

Början av cykeln från den 15 till den 21: e dagen, i den tredje veckan, lovar att förbättra den ekonomiska situationen, uppfylla drömmar. Den enda ogynnsamma dagen är den 18. Den här dagen varnas menstruationen mot förråd av en älskad. Det finns olika obehagliga situationer som radikalt kan förändra liv. Oroa dig inte så mycket, eftersom situationen är på väg. Allt som händer kommer inte bara att få negativa utan också positiva ögonblick.

Cykeln från 22 till 28, i den fjärde veckan, förutspår en kollision med icke-existerande problem, ett möjligt förråd. Allt kanske inte går som planerat. Eventuellt förråd av båda parterna. Man måste vara försiktig med ekonomi. Å andra sidan är menstruationen ganska gynnsam - alla händelser kommer i slutändan att ge ett positivt resultat, andra beundrar visdom, rätt handlingar. Alla företag kommer att följa framgångar. Förväntat att anlända kära gäster.

Menstruationens början under den femte veckan, 29–31 i månaden, är kopplad till mystiska händelser i livet. Oförklarliga fenomen, närvaron av andra världens krafter hjälper till att glömma upplevelsen. En titt på framtiden är bara glädjande och optimistisk, lyckan bör följa alla företag. Kanske det visar sig att besöka en mycket rolig, oförglömlig semester.

Dagsprognos

Om du tror på siffrorna ger divinationen efter dagarna i början av menstruationen den mest exakta prognosen. Online kan du ta reda på förutsägelser i 30 dagar. Tolkningen av siffror är följande:

 • 1 - glada händelser, en känsla av eufori;
 • 2 - besvikelse hos en älskad;
 • 3 - konflikt, som, om den inte löses, kommer att växa till fiendskap;
 • 4 - en dröm kommer att gå i uppfyllelse;
 • 5 - överraskning, överraskning från en älskad;
 • 6 - skvaller som kommer att ge besvikelse;
 • 7 - ömsesidiga brådska känslor;
 • 8 - svartsjuka för en älskad under hela månaden;
 • 9 - fiender kommer att bryta planer;
 • 10 - kärlek.

Under det kommande decenniet varnar menstruationen mot utslag av utslag. Tolkningen av värdena för siffrorna från 11 till 20 är som följer:

 • 11 - För att bromsa svartsjuka måste du visa kvinnlig visdom;
 • 12 - hemlig beundrare, älskare av svart magi;
 • 13 - obehag i alla frågor, relationer;
 • 14 - goda nyheter;
 • 15 - obehagliga nyheter om andra;
 • 16 - utslag och allvarliga olyckor;
 • 17 - tillfällig separering från en älskad;
 • 18 - förslag att gifta sig eller flytta till ett nytt skede i förhållandet;
 • 19 - ett nytt trevligt möte med en man;
 • 20 - fusk av vänner.

Det tredje decenniet ber att vara uppriktiga, att kasta alla krafter i relationer. Värdena är följande:

 • 21 - endast uppriktighet räddar förhållandet;
 • 22 - det kommer inte att finnas några svårigheter med pengar;
 • 23 - trevliga händelser, ett tillstånd av lycka;
 • 24 - vänta på ankomsten av bra gäster;
 • 25 - kommer med en man och ett seriöst förhållande;
 • 26 - utseendet på en hängiven vän;
 • 27 - någon hjälper till att uppfylla önskemål;
 • 28 - Karriärframgång, ekonomisk vinst;
 • 29 - tårar, problem;
 • 30 - en ny bekant, en lycklig relation;
 • 31 - äventyr och trevliga överraskningar.

Spådom

Feng Shui ger sin tolkning. Spådom genom menstruation för flickor utförs på veckodagen och med hänsyn till zodiakelementen:

Sann månadsförmögenhet för en kvinna

Fortune-telling regler

Som alla andra mystiska processer är förmögenheten om menstruation täckt av en viss vidskepelse. Innan du går vidare med att utse din framtid med någon av de valda metoderna, bör en kvinna eller en tjej bekanta sig med reglerna för förmögenhet att inte bryta mot processens renhet.

Förmögenhetsbord

Sann förmögenhetsrapport per månad är möjlig om spårförsäljaren observerar följande kanoner:

 • Den resulterande förutsägelsen är giltig endast en månad, eller för att vara mer exakt, tills början av nästa cykel, vilket nivåer tidigare uttalanden.
 • Kan jag gissa under menstruationen? Det är möjligt, men bara den första dagen i början av månadsavskrivningen.
 • För en rytmisk cykel kan du bara gissa en gång.
 • För att få mer fullständig kunskap kan du kombinera två förmögenhetsalternativ eller ännu mer..
 • Om den månatliga förmögenheten ledde till ett gynnsamt resultat, borde flickan tystas om det till dess ögonblicket av fullständig uppfyllande av förutsägelsen.

Hur sant är fortunetelling, bara tiden kan visa

Men alla reservationer till trolldom uppmärksamma att förmögenheten är sant om flickan själv tror på de två alternativen eller hennes egen blandning av spår som hon använder. Internt förtroende för verkligheten och korrektheten i de åtgärder som vidtagits säkerställer förutsägelsernas korrekthet

Det är anmärkningsvärt att inte bara slaviska flickor, utan också flickor från hela världen försökte förutse ödet på detta sätt. Idag har förmögenheter för menstruation i Feng Shui och folketecken i andra regioner kommit till oss. Flickor delar alla typer av beprövade förutsägelser med hjälp av ett världsomspännande nätverk och gissa till och med på nätet.

Kinesisk förmögenhet

Östra flickor letade också efter sätt att ta reda på deras framtid och lärde sig att läsa den när den första blodproppen kommer. Innan vi upptäcker hemligheten med förmögenhetsförklaring noterar vi att i Kina tros det att en kvinna under menstruationen är renad från allt negativt, universum hjälper henne i detta. Det är det stora universum som bestämmer när reningens ögonblick börjar. Dagens energi kombineras med det kvinnliga elementets energi, som bestämmer dess ytterligare riktning under cykeln.

Innan du börjar spådom med Feng Shui varje månad måste du bestämma ditt element. Det beror på vilken månad du föds..

Så, fisk, kräftor och skorpioner enligt zodiaken tillhör vattenelementen; Vädur, lejon, Skytten - till elementen av eld; jordens element - Stenbock, jungfru och Oxen; och slutligen, elementen av luft - tvillingar, Vattumannen, skalor.

Observera att energin från veckodagen och luftens element ger samma förutsägelse som veckodagens energi och jordens element.. måndag

Vattenelementet väntar på företag, viktiga nyheter kommer. Elementet av eld - nya bekanta och förändringar i livet; för land och luft - det finns nya trevliga bekanta.
Tisdag. För vatten - genomförande av planer, för brand - framgång i arbete; för påfyllning av luft och plånbok.
Onsdag. Lycka åtföljer vatten, eld väntar på ett kärleksäventyr och representanter för jordens och luftens inslag - en positiv bedömning av andra.
Torsdag. En dålig dag för alla element - planer kan inte realiseras, det finns ingen exakt definition av orsakerna till misslyckanden.
Fredag. Vatten och eld - gör dig redo för skandaler. Jord och luft - ta det lugnt, lämna besvikelser i det förflutna.
Lördag. Vatten är otroligt lycka till i allt. Eld är aktivitet och gå vidare, det är ditt motto. Luft och jord - allvarliga lidenskaper på en kärleksfront kan bryta ut.
Söndag. Vatten och eld - koppla av, få ny styrka, kontrollera din framtid efter nästa menstruation. Jord och luft - allt går enligt plan.

 • Måndag. Vattenelementet väntar på företag, viktiga nyheter kommer. Elementet av eld - nya bekanta och förändringar i livet; för land och luft - det finns nya trevliga bekanta.
 • Tisdag. För vatten - genomförande av planer, för brand - framgång i arbete; för påfyllning av luft och plånbok.
 • Onsdag. Lycka åtföljer vatten, eld väntar på ett kärleksäventyr och representanter för jordens och luftens inslag - en positiv bedömning av andra.
 • Torsdag. En dålig dag för alla element - planer kan inte realiseras, det finns ingen exakt definition av orsakerna till misslyckanden.
 • Fredag. Vatten och eld - gör dig redo för skandaler. Jord och luft - ta det lugnt, lämna besvikelser i det förflutna.
 • Lördag. Vatten är otroligt lycka till i allt. Eld är aktivitet och gå vidare, det är ditt motto. Luft och jord - allvarliga lidenskaper på en kärleksfront kan bryta ut.
 • Söndag. Vatten och eld - koppla av, få ny styrka, kontrollera din framtid efter nästa menstruation. Jord och luft - allt går enligt plan.

Som ni kan se, till och med i forntida Östern visste de om det var möjligt att gissa med menstruation, och de använde de utvecklade teknikerna med nöje.

Fem sätt att gissa varje månad Feng Shui

Under en lång tid finns det en förmögenhet på Feng Shui varje månad, det finns 5 av dem.

Att önska

2-4 dagar före menstruationens början måste du göra en önskan, och efter menstruationens början, avgöra om den kommer att gå i uppfyllelse. Förutsägelsen är giltig om du vet exakt tid, vilken tid de började.

 • Från 12 till 1 på natten - en önskan kommer att gå i uppfyllelse med hjälp av en outsider.
 • Från 1 till 2 timmar - inte uppfyllt på grund av din envishet.
 • Från 2 till 3 am - kommer inte att uppfyllas.
 • Från 3 till 4 - för att bli uppfyllda, men ingen kan prata om honom.
 • Från 4 till 5 - definitivt inte uppfyllt.
 • Från 5 till 6 - exakt uppfylld.
 • Från 6 till 7 - du bör glömma.
 • Från 7 till 8 - räknar med att det snart kommer att uppfyllas.
 • 8 till 9 - hopp inte ens.
 • Från 9 till 10 - du måste klappa för dess genomförande.
 • Från 10 till 11 - en vän hjälper dig och din önskan går i uppfyllelse.
 • Från 11 till 12 - det kommer att vara mycket snart.
 • Från 12 till 13 - om det uppfylls, inte omedelbart.
 • Från 13 till 14 - förväntar dig några år senare.
 • Från 14 till 15 - betyder ett misslyckande med att uppfylla en önskan, men den allmänna situationen kommer att förändras till det bättre.
 • Från 15 till 16 - önskan har redan uppfyllts.
 • Från 16 till 17 - förväntar avrättning om några månader.
 • Från 17 till 18 - något kommer att hindra avrättningen.
 • Från 18 till 19 - kommer att avrättas på ditt inflytande.
 • Från 19 till 20 - kommer inte att slutföras på grund av din passivitet.
 • Från 20 till 21 - faktiskt uppfyllt, men hittills är det nödvändigt att tystas.
 • Från 21 till 22 - kommer inte att köras av en anledning du känner till.
 • Från 22 till 23 - körning förväntas om ett år, men du kan snabba upp.
 • Från 23 till 24 - det kommer att uppfyllas, det viktigaste är inte att förlora hoppet.

Efter veckodagar

 • Måndag - Undvikbara problem.
 • Tisdag - allt är bra i ditt liv, det viktigaste är att inte prata om det.
 • Onsdag - möte med en person som kommer att påverka livet, men du kan inte helt lita på honom.
 • Torsdag - förvänta dig problem, ta inte kontakt med främlingar, de kan skada.
 • Fredag ​​- problem kommer att avta, det viktigaste är att tro på den.
 • Lördag - hotar människor med hämnd för dina samtal.
 • Söndag - vacker kärlek eller ett stort köp.

Dag spådom

måndag

Om menstruationen började den första veckodagen, innebär detta både förluster och vinster

De länge planerade köp sker utan hinder, men du måste vara försiktig, för under hela cykeln kan någon sälja en onödig sak genom bedrag. I allmänhet lovar den nuvarande månaden att vara gynnsam

tisdag

De kritiska dagarna som började på tisdag kommer att ge ett gott humör och mycket positiva känslor, särskilt när det gäller kärleksförhållanden. Även om en tjej hade ett argument med sin älskade på kvällen, är den här perioden bäst att lösa allt. Under hela månaden kommer relationer med andra att förändras till det bättre. Om en kvinna av någon anledning vill avskedas med sin utvalda fredligt, är den här gången den mest gynnsamma.

onsdag

Menstruation, som började på onsdag, kommer att ge sorgliga nyheter eller missnöje, samt irritabilitet och långvarig depression. En månad kan överskuggas av nyheter om sjukdom eller problem med nära släktingar eller vänner. Under denna period måste du övervaka din egen hälsa, kanske en svag sjukdom, som snabbt kommer att passera.

torsdag

Ibland kräver kvinnodagar vila och fred

Den här månaden i kalendern med kritiska dagar anses tiden för oväntade nyheter, till exempel kan en kvinna ta reda på om ett barns födelse eller hennes egen graviditet. Under hela cykeln och månaden kommer hälsan att förbättras mycket, om en tjej har varit sjuk länge, kommer hon under denna period att övervinna sjukdomen.

fredag

Menstruationen, som började på fredag, har många olika mindre problem, men de kan lätt övervinnas med hjälp av uppfinningsrikedom. Viktiga frågor rekommenderas att skjutas upp till nästa månad, eftersom de inte ger den önskade framgången. Allvarliga problem kan uppstå på vägen, så det rekommenderas inte att åka på långa resor den här månaden. Om en kvinna blir sjuk i denna cykel, bör hon börja behandlingen omedelbart, annars kommer det att hota allvarliga komplikationer.

lördag

Under den här månaden förväntar sig en kvinna mycket affärs- och kärleksmöten. Affärsmöten kommer att vara framgångsrika, men om det är ett möte med en person som inte vill se, är det bättre att avbryta det. Men om mötet är avsett att äga rum, måste flickan ta sin ring och mentalt ställa en spännande fråga angående denna man. Ställ sedan samma fråga till den unge mannen och bedöma med hans svar hans sanna attityd:

 • om han svarar snabbt och tydligt, vill han ha ett seriöst förhållande;
 • om han börjar undvika eller skratta av det, är detta en oärlig person och strävar efter sina egna mål.

söndag

Om kritiska dagar började på söndag, är detta en underbar förväxlare av glada och glada möten med familj och vänner. Fortune telling på kritiska dagar under denna period rekommenderar att man inte missbrukar alkohol.

Spådom genom menstruation på en älskad

Och denna förmögenhetsredovisning på menstruationscykeln hjälper flickor att ta reda på hur deras nära och kära förhåller sig till dem. Om menstruationen börjar på ett jämnt tal, älskar han, men om det är udda - nej. Spådom genom menstruation är ganska sällsynt och samtidigt sant.

Denna förutsägelse hjälper dig att ta reda på vad din älskade kommer att vara av naturen, naturligtvis, om du fortfarande inte har en sådan. Två dagar före menstruationens början måste du ställa frågan tidigt på morgonen när jag kommer att möta min kärlek och vilken typ av kärlek det kommer att vara och vänta på början av menstruationen.

 • Om din period går på måndag, kommer du snart att träffa din älskade. Han kommer att vara trevlig i kommunikation, vilket kommer att locka dig, väljer väl skickligt smickrande ord, men kom ihåg att han kommer att bete sig på detta sätt inte bara med dig, men med andra flickor. Omarbeta om det fungerar inte. Så antingen måste acceptera det som sådant eller delvis.
 • Om menstruationen går på tisdag så kommer du bokstavligen att se någon som kommer att bli din favorit, men inte det faktum att du omedelbart kommer att förstå detta. Han har mycket strikta regler, därför föredrar han att studera en person innan han litar på honom, därför kan din relation utvecklas enligt ett långsamt scenario. Om du är redo att vänta, kommer han att bli ditt ideala par, om du är otålig av naturen, behöver du inte vara tillsammans länge.
 • Om menstruationen går på onsdag, möter du din kärlek på sex månader. Du kanske inte omedelbart gillar det och du kommer inte att tycka om det, för i naturen är det dyster och inte vänligt, men det är bara i relation till främlingar. När han avslöjar din själ för dig kommer du att inse att han är en underbar person, redo för allt för sin själsfrände. Men än en gång måste du vänta tills han inser att du är den!
 • Om jag går på en torsdag är din kärlek väldigt nära, bara du märker det inte. Se dig omkring, kanske är din granne någon som inte kan föreställa sig sitt liv utan dig, eller kanske detta är din gamla vän. Det vill säga, allt beror på dig, så snart du tar reda på vem som kommer att bli den närmaste och käraste personen för dig, kommer du omedelbart att lösa upp kärlek och lycka med någon som kommer att ersätta allt i denna värld..
 • Om perioderna går på fredag, kommer du inte snart att träffa din kärlek, men när detta händer kommer du att inse att du har väntat så länge av goda skäl. Han är romantisk och redo för galna saker, med honom kommer du alltid att känna dig skyddad. Hans vård kommer att omsluta dig och du vill inte ändra någonting så att du i slutändan kan stanna tillsammans för alltid, men under förutsättning att dina perioder börjar på fredag ​​i tre månader i rad. Fortune-telling är mycket vanligt i dessa dagar..
 • Om dina perioder går på lördag möter din älskade dig av en slump och det är ännu inte känt när. Det kan vara antingen imorgon eller om ett år. Men du kommer omedelbart att inse att det här är det. Du kommer att gilla lukten, utseendet, uppfattningen - det kommer att bli din ideala man. Men kom ihåg att det inte finns några ideala människor, och det är så obehagligt att bli besviken, så bygg inte slott i luften. Han är en vanlig person, vilket betyder att han har brister.
 • Om dina perioder går på söndag kan du vara säker på att ditt möte kommer att äga rum mycket snart, men inte det faktum att du vill bo hos en sådan person under lång tid, eftersom han är oförskämd och till och med något aggressiv, kanske du omedelbart gillar detta beteende, men inte i förhållande till dig. Och detta är fullt möjligt, för han kommer inte att kunna vara öm och tålmodig på länge. Men vi väljer alla den vi är redo att tåla om inte kärlek. Därför kommer allt att bero på dig.

Spådom genom menstruation kan verka useriös och till och med absurd, men det är svårt att motstå det faktum att många kvinnor tror på dess sanning och effektivitet.

Mer information på webbplatsen viva-woman.ru

Dagfas förmögenhet

Baserat på astrologiska avhandlingar kan vi dra slutsatsen att planetarrangemanget direkt påverkar både människors välbefinnande och framtid. Baserat på den tid på dagen då kvinnan började blodiga utskrivning, är det möjligt att komponera ett slags verifierat månatligt horoskop som kännetecknar den psyko-emotionella bakgrunden och kännetecknen för förhållanden med nära och kära under den kommande månaden, oavsett stjärntecken. Det är värt att notera att i väntan på menstruation är det nödvändigt att ständigt kontrollera personliga hygienprodukter, eftersom förmögenhetsföreläggande är mest exakt om du fokuserar på de första blodproppernas utseende.

Den mest gynnsamma tiden för början av menstruationen. Många astrologer är säkra på att detta tidiga tidsintervall utgör den förestående början på ett kärleksäventyr och harmoniseringen av kvinnans inre bakgrund. Morgontimmarna är en snabb uppvaknande, och mystiker förknippar denna gång med återfödelse. Den kommande månaden för flickan kommer att fyllas med kärlek och förståelse både med det motsatta könet och med alla omkring. Positiva vibrationer kommer att fylla en person och ge en extra kraftig energiökning.

Dag (upp till 13 timmar)

Menstruationens början vid denna tidpunkt kännetecknas av åskådare på två sätt. Å ena sidan är "dagtid" menstruation nyckeln till framgång i allt som rör arbete och självförverkligande. Å andra sidan är perioderna som börjar i denna fas av dagen en direkt rekommendation från universum att ägna mer tid åt nära och kära, eftersom en familjebåt kan läcka.

Kväll

Tolkning av förutsägelser baserade på menstruation, eller snarare, inte tidpunkten för deras början, säger att "kommande" kritiska dagar under skymningen inte förbättrar bra. "Kväll" -menstruation är en typ av varning, som signalerar om möjliga problem och allvarliga konflikter på både affärs- och personliga område. Denna fas av dagen kan ge en idé inte bara om händelserna som närmar sig kvinnan från utsidan, utan också kännetecknar hennes interna tillstånd. Menstruation, som började på sen eftermiddag - bevis på andligt obehag och tristess, som drog på tjejens varelse i en tät slöja.

Den mest ogynnsamma tiden för början av menstruation i termer av esotericism. Efter att ha studerat förhandlingar om magi och filosofi kan vi dra slutsatsen att natten inte bara är tidpunkten för mysterierna, utan också en dödets föregångare, vilket ger upphov till regeln om det omedvetna "djuret" i människans natur. Månadsperioder, som började på natten, ger en snabb avskiljning från en älskad, möjliga skandaler och en serie ekonomiska bakslag.
Det är värt att notera att förutsägelserna för menstruationscykeln inte är dödliga och inte kan besvara frågan om varför denna eller den händelsen inträffade. Även om det är rimligt. Allt som menstruationsblodet försvinner kan ske inom en cykel, det vill säga före början av nästa kritiska dagar. Det är just på grund av deras "kortsiktighet" som många ser denna typ av framsyn snarare som komiska profetior och inte tar dem på allvar, och lusten att berätta förmögenheter inspirerades inte av nödvändighet, utan av en törst efter kul.

Värdet på veckodagen

Veckodagar spelar också en viktig roll i tolkningen av resultat för menstruation.

Den rituella förmögenheten på menstruationscykeln tar nödvändigtvis hänsyn till veckodagen, eftersom det också har en viktig betydelse i tolkningen. Början på en cykel på måndag för en kvinna sänder tom oro för dig

Men vad spådom säger dig kommer att göra viktiga förändringar i ditt liv. Menstruationens början på denna dag sänder till dig och tar emot en dyr gåva som du presenterar av en kär och älskad person.

Om en kvinnas månatliga cykel gick på tisdag, sänder den till dig ett tidigt möte med gamla vänner och bekanta, om vilka du inte har hört någonting på länge. Något mindre ofta lovar detta dig bekant med en ny person som kommer att vara mycket kär för ditt hjärta i framtiden. En annan möjlig tolkning är snabba förändringar på många livsområden..

Kunniga trollkarlar anses vara en ogynnsam period för starten av menstruationen på onsdag - det lovar en flicka eller en kvinna många obehagliga stunder i en snar framtid. Men förtvivla inte, eftersom dessa problem inte ger dig dödliga förändringar, du kan lösa alla problem på egen hand. Detta är en varning till dig från ovan om framtida problem, och allt beror på dig. Det viktigaste är att inte ge upp, slåss och vinna, för den som varnas är alltid beväpnad bättre än någon annan.

Om början av cykeln sjönk på torsdagen, säger magiker att tolkningen av förmögenheten är tvetydig. Detta kan ge dig en inbjudan till en bullrig fest eller en rolig fest med vänner och släktingar, en fest som kommer att hända i ditt hem, och du själv blir centrum för uppmärksamhet.

Men om menstruationen pågick samma dag, kan detta lova dig en oväntad resa, så att säga, helt av misstag, att besöka främlingar eller okända människor. Oavsett om detta besök och själva mötet, bekanta kommer att vara trevliga eller inte, är det redan omöjligt att förutsäga. Men i alla situationer är det värt att komma ihåg att allt exklusivt är i dina händer, och du kan förvandla valfri, till och med tråkig, firande till en förtrollande semester eller vice versa.

Men fredag, som en dag i veckan, anses vara en sådan dag för vissa händelser, och därför börjar menstruationen på denna dag sänder goda nyheter till dig, vilket radikalt kan förändra ditt liv och framtid till det bättre. Men utöver detta lovar början av menstruationen på fredag ​​dig ett antal problem, sorgar. Du kan övervinna dem, men för detta måste du göra alla ansträngningar och energi.

De anser lördagen vara en bra start för menstruationen - det är denna dag som skickar en planerad, positiv lösning på alla mycket viktiga händelser som för närvarande finns. Oroa dig därför inte för mycket för problem, snurra dig runt dem - allt kommer att avgöras av sig själv och med minimala ansträngningar från din sida. Troligtvis kommer nästa månad en person som du känner att känna igen dig i dina ljusa känslor, eller din hemliga önskan, som du länge har slitit i ditt hjärta, kommer att gå i uppfyllelse.

När cykeln föll på söndagen - detta är ett bra tecken, eftersom det sänder till dig en månad av sorglös och glad glädje och nöjen, tillfredsställelse och lycka. Troligen kommer du snart att kunna lösa problem eller missförstånd som stör dig med din nära och kära och detta underlättas kraftigt av ett uppriktigt och uppriktigt samtal mellan dig.

Beroende på dagen

- Om förmögenheten i början av menstruationen föll på morgonen, då med stor sannolikhet kommer dina nära och kära att glädja dig med deras uppmärksamhet, till exempel kommer de att besöka dig om du inte har sett varandra på länge, och slutligen har du möjlighet att chatta med dem på ett avslappnat sätt miljö. Eller kanske de kommer att ringa bara för att ta reda på hur du har det.

Dessutom förutsäger början av cykeln denna dag kärlek. En passionerad stark känsla kommer att blossa upp igen i själen om en värdig man är i närheten, även om en öm och vördnadsfull kärlek till släktingar (make, barn) kan fånga ditt hjärta med förnyad kraft. I alla fall kommer saker inte att förändras förrän i slutet av cykeln, så njut.

- Om början av cykeln faller under dagen, lovar detta dig gynnsamma händelser och, som ett resultat, en bra stämning under de kommande dagarna.

- Om början faller under andra hälften av dagen kan det leda till sorg, tristess, till och med längtan, som kommer att följa dig tills den dag då månadscykeln slutar. Var inte särskilt upprörd, försök bara hitta något som du vill och distrahera från negativa tankar.

- Om menstruationens början faller på natten - kan det tyda på att separering, avskiljning väntar dig.

HÄNDELSE PÅ Veckans dag:

- Om menstruationen börjar på måndag kommer det att leda till oro, problem. De kan vara trevliga eller inte, men i alla fall kommer det en dag att avsluta och vara exakta. Sedan efter månadscykelns slut kommer allt att ändras till det bättre. Denna förmögenhet är värt att notera..

- Om på tisdag - vänta på att en ny vän dyker upp i ditt liv eller ett möte med en gammal vän, men i vilket fall som helst kommer detta möte att vara viktigt för dig och på ett visst sätt påverka ditt öde.

- På onsdag - mindre problem är möjliga, men det är onödigt att bli upprörd i förväg, eftersom det bara är några dagar, och då kommer allt säkert att återgå till det normala. Var bara tålmodig.

- På torsdag - kommer du oväntat att bjudas in i gott sällskap. Avvisa inte omedelbart, besök de vänliga värdarna - kanske är det din chans att få nya vänner och bekanta.

- På fredagar - förvänta dig trevliga och sorgliga nyheter. Som ni vet, där det är glädje, går sorg hand i hand där, men man måste tro på det bästa och allt kommer säkert att bildas.

- På lördag förutsäger förmögenhet genom menstruation erkännande i djupa uppriktiga känslor, uppfyllandet av hemliga begär, genomförandet av affärsplaner.

- Söndags spådom med denna metod, portends en trevlig konversation med vänner, några viktiga samtal, liksom buller, kul och en sorglös tid.

Cykel och numerologi

Menstruationscykeln krediteras med en nära relation med siffror. Faktum är att varje kvinna har en individuell kalender enligt vilken det är möjligt att förutsäga följande ägglossningar och blödningar, aktiva faser och lugn. Vetenskapen förklarar detta beteende genom hormonreglering, och förfäderna såg en nära relation när en kvinna påverkas av måndagar och högre krafter. Beroende på datumet för samma måndag kan du förutsäga vad nästa månad kommer att bli för en kvinna.

På kunskapen om månens inflytande på en kvinna har metoder utvecklats för att divineras efter datum. Denna metod är ganska enkel - kom ihåg datumet för den första dagen för blodcirkulationen och hitta värdet på dess nummer i tabellen

Observera att för att underlätta förståelsen är förmögenheten planerad till 31 kalenderdagar är det viktigt att välja exakt startdag, oavsett hur många dagar den här månaden är 31, 30 eller 28 i allmänhet.

 1. ledarskapsnummer. Menstruationens början denna dag lovar framgång i alla ansträngningar.
 2. kontrollera dig själv, din bristande kan kränka någon.
 3. skandaler är möjliga, var beredd på inte helt trevliga upptäckter i förhållande till dina nära och kära.
 4. Drömmar går i uppfyllelse.
 5. trevliga överraskningar eller presenter väntar på dig.
 6. chansen är att bli besviken på nära och kära.
 7. hemligheten kommer att avslöjas, du kan ta reda på dold sympati i din riktning.
 8. möjliga attacker av orsakslös avundsjuka.
 9. var vaksam och samlad, din tankelöshet kan kränka nära och kära.
 10. njut av livet och dela lycka med familjen.
 11. var försiktig, någon planerar mot dig.
 12. frestelser omger dig.
 13. kontrollera dig själv, dina känslor kan skada.
 14. försiktigt försöker de lura dig.
 15. lovar förbättring i materiella frågor.
 16. vänta på gäster.
 17. drömmer stort, för i denna cykel kommer alla drömmar att gå i uppfyllelse.
 18. möjliga sorgliga händelser runt.
 19. besvikelse som bara ger glädje i framtiden.
 20. titta på dina vänner, kanske inte alla är så öppna och glada över att se dig.
 21. dramatiska förändringar i ditt liv.
 22. gör dig redo för mindre kämpar på jobbet.
 23. dina meriter kommer äntligen att uppskattas.
 24. förråd kommer att hända i ditt liv. Och inte bara du kan förråda, utan du kan också ändra.
 25. planer är inte avsedda att gå i uppfyllelse.
 26. framgång i affärer.
 27. ekonomisk framgång.
 28. var försiktig, någon kommer att gråta för dina pengar.
 29. händelserna som omger dig lånar sig inte till logik. Oroa dig inte för detta, kära kommer alltid att stödja.
 30. något underbart kommer att hända snart - äktenskap, årsdag, överraskning.
 31. glömma tidigare klagomål, bara det bästa väntar dig.

Denna version av förmögenhetsberättelse med siffror är ganska enkel och populär, men olika källor presenterar olika tolkningar av dessa nummer när menstruationen började. Därför rekommenderas att kombinera flera förmögenheter..

Som det andra ledande värdet för spådom, ta dagen i veckan när den första urladdningen börjar gå.

 • Måndag - början på något nytt, kanske en överraskning, väntar på dig. I alla fall måste du oroa dig lite.
 • Tisdag - ett trevligt möte eller en ny bekant, var beredd på det oväntade.
 • Onsdag - allvarliga förändringar i livet förväntas, till det bättre eller inte - tiden kommer att visa sig.
 • Torsdag - du kommer att bli inbjuden att besöka, det kan finnas problem som du kan bli av med med humor.
 • Fredag ​​- var uppmärksam på din egen hälsa, det kan pumpa upp vid ett viktigt ögonblick.
 • Lördag - trevliga överraskningar, kärleksäventyr väntar honom.
 • Söndag - det kommer att vara möjligt att ha en god vila i vännernas sällskap, tillsammans med gästerna kommer lycka och nöje att komma.

Genom att kombinera förutsägelser med siffror och spåra med månatliga två alternativ får vi en mer fullständig bild. Informationen som erhålls på detta sätt kan vara uppmuntrande eller inte mycket, men i alla fall gör det det möjligt att förbereda sig för framtida evenemang..

Tolkning av månadens alla nummer

Det är med hjälp av magin med siffror som du kan göra en korrekt prognos för de kommande 30 dagarna.

Använd följande tolkningar av varje nummer för att förutsäga din framtid:

 • Första dagen - ödet lovar dig glada händelser som kommer att stimulera dig, fylla dig med en känsla av eufori.
 • För det andra - du kommer att bli besviken på någon person från din inre cirkel.
 • Tredje - konflikten är inte utesluten, som antingen snabbt kan lösas eller omvandlas till en utdragen fientlighet - dina handlingar kommer att spela en stor roll i det här fallet.
 • Fjärde - snart kommer din hemliga dröm att gå i uppfyllelse.
 • Femte - förvänta dig en trevlig överraskning från din älskade.
 • Sjätte - du kommer att drabbas av någon annans onda tunga, var försiktig, eftersom dina fiender nu är på topp med sin aktivitet.
 • Sjunde - visar en ömsesidig glöd känsla.
 • Åttonde - för de kommande trettio dagarna blir du avundsjuk på din älskade.
 • Nionde - de kommer att diskutera dig, dina fiender kommer till och med att försöka förstöra dina planer.
 • Tionde - den kommande menstruationscykeln lovar dig en kärlek till någon form av personlighet.
 • Elfte - du kan oväntat möta obehandlad avundsjuka för dig själv. Visa kvinnlig visdom och gräl inte med din älskade för några bagateller.
 • Tolfte - uppvisar uppkomsten av en mycket ihärdig beundrare, som troligen kommer att vända sig till svart magi för att hjälpa till att uppnå din tjänst.
 • Trettonde - de kommande trettio dagarna hittar du en inte så harmonisk atmosfär.
 • Fjortonde - du kommer att få goda nyheter från en kärleksfull person.
 • Femtonde - var försiktig - någon från din miljö kommer obehagligt att överraska dig.
 • Sextonde - kontrollera dina ord, annars kan du provocera allvarliga olyckor med dina läxor eller arbetskollegor.
 • Sjuttonde - du står inför en kort eller lång separation från din älskare.
 • Åttonde - om du ännu inte har träffat din förlovade, kommer du troligtvis att få ett äktenskapsförslag, och för familjekvinnor förutsäger detta nummer en övergång till en annan fas i förhållandet.
 • Nitton - du kommer att träffa en representant för motsatt kön som fascinerar dig, även om han i verkligheten inte vill ha något allvarligt.
 • Tjugonde - du bör vara rädd för att fuska från dina vänner eller en andra hälft.
 • 21: a numret är en varning, du måste alltid vara uppriktig med din älskare för att inte tappa din relation.
 • Tjugosekund - hela den efterföljande menstruationscykeln kommer du inte att känna behovet av finansiering.
 • Tjugotre tredjedel - du kommer att uppleva trevliga händelser som väsentligt höjer ditt humör och ger dig ett tillstånd av lycka.
 • Tjugofyra - mycket snart kommer gästerna att besöka ditt hem.
 • Tjugofemte - numret lovar en tidig bekantskap med en trevlig ung man, som kan sluta i äktenskapet.
 • Tjugoseks - du kommer att ha en lojal och trogen vän som du kan lita på.
 • Sjutton sjunde - en person som plötsligt dyker upp i ditt liv kommer att hjälpa till att förverkliga en av dina hemliga önskningar.
 • Tjugonde åttonde - antalet lovar inte dig väsentliga förändringar inom området för personliga relationer, men å andra sidan kommer du att lyckas i din karriär, du kan räkna med att få ekonomisk vinst.
 • Tjugonionde - om din period började den här dagen betyder det att du snart kommer att slänga mycket bittert tårar. Du behöver inte dölja ditt problem från familjemedlemmarna - dela din sorg med dem.
 • Trettionde - lovar dig bekant med en positiv kille eller man som du kan skapa en lycklig relation med.
 • Trettio-först - numret lovar att du väntar på spännande äventyr och trevliga överraskningar.

Spådom genom menstruation är inte bara fascinerande kul. Kritiska dagar är en dold sak som alltid har uppmärksammats, de har en helig betydelse och har en viss effekt på en kvinnas energi. Missa inte din möjlighet att känna till den närmaste framtidens öde genom denna intressanta och sanningsenliga förmögenhet.!

Månadsvärde med dagar och veckodagar

En viktig indikator är dagen och dagen för början av månadscykeln. Värdena är som följer:

 1. Måndag. Den här dagen visar problem, både trevliga och inte särskilt bra. Det andra värdet - att få en gåva från en älskad.
 2. Tisdag. Du kan träffa en gammal bekant, en vän som du inte har sett på länge. En annan betydelse - förändringar i det personliga livet, att möta en person som blir dyr.
 3. Onsdag. Varning för början av en inte så lätt period. Vänner kan behöva hjälp för att överleva svårigheterna. Ingen anledning att förtvivla - detta är en prognos, inte en mening.

Den andra halvan av veckan lovar att bli mer gynnsam, stämningen - bra:

 1. Torsdagen tillkännager en semester och underhållning i ditt eget hem. Det är stor sannolikhet att träffa en främling, men vilken typ av möte kommer att vara är okänt.
 2. Fredag. Nyheterna som radikalt kommer att förändra livet. Problem är möjliga, men de ansträngningar som görs kommer att hjälpa till att hantera..
 3. Lördag. Lyckodag. Menstruation förutspår en gynnsam utveckling av alla livshändelser och löser problem. Du kan tänka dig en önskan - den kommer att gå i uppfyllelse. Vänta på en kärleksförklaring.
 4. Söndag. Lycka, seger i allt, glada händelser kan förväntas.

I människans öde spelar siffror en viktig roll. För förmögenhetsberättelse om menstruationscykeln är de också viktiga. Till exempel, den 1 - 7 i månaden, den första veckan, har en gynnsam livstid, lycka till i många frågor, eventuellt mottagande av en gåva och en oväntad bekännelse av hemlig kärlek. När det gäller relationer med det motsatta könet, kan det uppstå svårigheter i missförstånd, konflikter, till och med försummelse. Inget undantag - skvaller som härrör från en person från vilken detta inte förväntades.

Månadsvis från den 8: e till den 14: e dagen, under den andra veckan i månaden, förutsäger manifestationen av baslös avundsjuka. Denna period varnar mot ouppfyllda löften, uppmanar dig att följa orden. Som ett resultat - förlust av förtroende, vedergällning. Du får inte tillåta lögner från din sida och i relation till din egen personlighet. I kärleksaffärer lovar prognosen utseendet på en hemlig beundrare.

Början av cykeln från den 15 till den 21: e dagen, i den tredje veckan, lovar att förbättra den ekonomiska situationen, uppfylla drömmar. Den enda ogynnsamma dagen är den 18. Den här dagen varnas menstruationen mot förråd av en älskad. Det finns olika obehagliga situationer som radikalt kan förändra liv. Oroa dig inte så mycket, eftersom situationen är på väg. Allt som händer kommer inte bara att få negativa utan också positiva ögonblick.

Cykeln från 22 till 28, i den fjärde veckan, förutspår en kollision med icke-existerande problem, ett möjligt förråd. Allt kanske inte går som planerat. Eventuellt förråd av båda parterna. Man måste vara försiktig med ekonomi. Å andra sidan är menstruationen ganska gynnsam - alla händelser kommer i slutändan att ge ett positivt resultat, andra beundrar visdom, rätt handlingar. Alla företag kommer att följa framgångar. Förväntat att anlända kära gäster.

Menstruationens början under den femte veckan, 29–31 i månaden, är kopplad till mystiska händelser i livet. Oförklarliga fenomen, närvaron av andra världens krafter hjälper till att glömma upplevelsen. En titt på framtiden är bara glädjande och optimistisk, lyckan bör följa alla företag. Kanske det visar sig att besöka en mycket rolig, oförglömlig semester.

Vilken period är dekrypteringen avsedd för

Efter att ha granskat den allmänna listan över förutsägelser ställer kvinnan frågan: när kommer allt att gå i uppfyllelse? Du bör vara medveten om att detta är utformat under en period fram till början av nästa menstruation. Det vill säga allt förutsagt kommer att hända inom en månad. Då måste du leta efter nya skyltar och deciphers.

Fortune telling tolkas i olika plan. Vi har redan angett två: tid och dag. Men menstruationens början spelar en rådgivande roll. Det vill säga, det korrigerar de grundläggande förutsägelserna. Den första versionen av förmögenhetsförklaring är att märka vilken tid blodet gick. Han ger sina egna råd och rekommendationer, eller snarare, menstruation uppmanar dem. Spådom efter kvinnlig cykel (alternativ 2) tar hänsyn till veckodagen och datumet. Det visar sig en viss flerdimensionellitet. För att prognosen ska vara korrekt bör tolkningar skrivas ut och försök att para ihop varandra. Låt oss säga menstruationen började den 2: a måndag, tidigt på morgonen. Vad ger oss detta? Måndag - spänning och fåfänga, 2 - förakt för någon person, morgon - trovärdighet för en älskad. Troligtvis kommer skvaller om de troende att presenteras för dig som sanningen. Du kommer att börja oroa dig och förstå. Det visar sig att den älskade inte tänkte på andra, bara han håller dig i ditt huvud och hjärta. Skvaller kommer att få förakt, och du - verklig lycka!

Fortune telling efter datum

Tolkning av menstruation med siffror kommer också att berätta mycket om den kommande månaden..

Månadens första decennium

För att ta reda på om förmögenheten är sant för menstruationen är det värt att kontrollera följande avkodning av siffror:

 • 1 - denna månad förväntar flickor många trevliga möten och glada händelser, de kommer att ge många positiva känslor.
 • 2 - någon från andra kommer inte att motivera det förtroende som ställs, kommer att svika.
 • 3 - det finns en konfliktsituation som omedelbart ska lösas fredligt, annars kommer det att leda till många problem.
 • 4 - slutligen kommer de önskade händelserna att inträffa.
 • 5 - en älskad kommer att ge en trevlig överraskning.
 • 6 - en av de som skvallrar om spåmannen och försöker förtala.
 • 7 - snart kommer flickan att lära sig om uppriktiga känslor för sig själv från sidan av en ung man som har gömt dem länge.
 • 8 - svartsjuka kommer att fylla sinnet under den kommande månaden.
 • 9 - det är värt att titta närmare på andra, för en av dem försöker förstöra kärleksförhållandet mellan en kvinna och hennes partner.
 • 10 - om flickan inte har en vald, kommer hon att uppleva en känsla av kärlek den här månaden, om det finns, - en ny etapp kommer att börja i förhållandet.

Månadens andra decennium

Startdatum för kvinnodagar är som följer:

 • 11 - svartsjuka är olämplig den här månaden, det är bättre att helt lita på din man.
 • 12 - det kommer att finnas en stark attraktion framöver, men se till att detta inte är en kärleksförtrollning.
 • 13 - kan inte hitta harmoni och sinnesfrid under menstruationscykeln.
 • 14 - väntar på goda nyheter.
 • 15 - make (utvald) eller flickvän kommer inte att visa de bästa karaktärsdragen, en obehaglig överraskning från en av dem tillhandahålls.
 • 16 - Det är värt att titta på ditt tal: skräpord kan bli en orsak till skvaller.
 • 17 - framöver väntar på avskiljning från en nära och kär, orsaken och varaktigheten som datumet inte visar.
 • 18 - ogifta flickor kommer att ha möjlighet att ingå ett lagligt äktenskap, medan gifta kvinnor förväntar sig nyhet i ett förhållande.
 • 19 - rusa inte med en ny roman: den utvalda har inga allvarliga avsikter.
 • 20 - du måste vara försiktig, en partner eller vänner luras inte.

Månadens tredje decennium

För att tolka datumet när nedräkningen av en ny menstruationscykel börjar är följande:

 • 21 - Osynlighet är fienden till kärleksförhållanden, därför är det bättre att vara ärlig mot den valda.
 • 22 - den kommande månaden kommer att gå säkert.
 • 23 - känslan av eufori kommer inte att lämna hela menstruationscykeln, det kommer att vara så mättat med glada händelser som möjligt.
 • 24 - någon från vänner har länge velat besöka, så du bör vänta på ankomsten av vänner.
 • 25 - bekanta med en ung man som kärlek är möjlig i framtiden.
 • 26 - den här månaden kommer att ge en nära vän som vet vilken lojalitet och pålitlighet.
 • 27 - datum lovar en dröm som går i uppfyllelse med hjälp av en man som plötsligt dyker upp i flickans liv.
 • 28 - allt kommer att vara stabilt på den personliga fronten, men karriärsframgång säkerställs, så det kommer inte att behövas några pengar.
 • 29 - det kommer att finnas ett problem som inte kan hanteras mest, det är bättre att be om hjälp från släktingar.
 • 30 - väntar på bekanta med en intressant ung man som kommer in i flickans liv under lång tid.
 • 31 - du måste resa, men du bör övervaka ditt beteende så att det inte orsakar en avgång.

Dag spådom

Denna metod, baserad på de åsikter som publiceras på tematiska forum, är en av de mest pålitliga och sanningsenliga för kvinnor som självständigt försöker förutsäga sitt öde. Vissa magiska webbplatser har onlineplattformar som låter dig få realtidsprognoser gratis..

Du kan förutsäga framtiden på egen hand, baserat på den mystiska betydelsen av dagarna i enlighet med början av menstruationen. De som redan har använt dessa tjänster vet att sanningsenheten inte beror på vem som väljer tolkningen av starttiden för kritiska dagar. Siffrorna är svåra att lura. Värdet på menstruation med antalet och dagar i veckan anses vara det mest exakta både bland specialister och bland flickor som har provat detta spåmöjlighet på sig själva.

måndag

Måndag är en upptagen dag, enligt populär visdom. Så menstruationen, "anlände" den första veckodagen, betyder problem under hela månaden. Men var inte upprörd. Den kommande månadens liv kommer att förknippas med positiva sysslor. Menstruation, som började på måndag - ett säkert tecken på det överhängande mottagandet av en dyr gåva från en ung man eller make.

tisdag

Månadsperioderna, som började på tisdag, är de som tappar en trevlig bekant, som inte tar lång tid att vänta. En man som bråttom att bryta sig in i en kvinnas liv kommer säkert att bli en pålitlig vän och trogen allierad, och vänskap kan förvandlas till ett äktenskap. Bestämmelser som kom den andra dagen i veckan kan markera snabba förändringar i livet, inte associerade med en ny bekant. Kom ihåg den konventionella visdomen: "Allt nytt är väl glömt gammalt." I de flesta fall förloras förbindelserna med vänner och släktingar i hushållens oro. Menstruation på tisdag är ett säkert tecken på att det under den kommande månaden kommer att vara möjligt att se dem som damen lyckades glömma.

onsdag

Menstruation på onsdag är ett oroande tecken som inte lovar något positivt. Snabb gräl, försämring av hälsa och materiellt välbefinnande, det är det som lovar företrädaren för det svagare könet början av menstruationen på onsdag. Mindre problem kommer att strömma in från cornucopia under hela månaden, "suger" både fysisk och moralisk styrka ur flickan, ibland leder till tårar. Men förtvivla inte! Detta undertecknande är inte en dom, utan ett tillfälle att titta närmare på dig själv och mobilisera interna resurser för att lösa pressande problem.

torsdag

Menstruationens början på torsdag är en föregångare av en bullrig fest. Enligt de flesta esoteriker måste hon själv agera som gästvänlig värdinna. Men vissa experter på den ockulta sfären är säkra på att menstruationen som kom på torsdagen varnar en kvinna mot högtider i sällskap med okända människor och nära bekanta med okända gäster.

fredag

Månadsvis på fredag ​​- budbärare av trevliga nyheter. Menstruationscykeln som inträffade denna dag indikerar den överhängande början av en trevlig, och viktigaste, efterlängtad händelse. Detta fenomen kan förknippas både med arbete och med flickans personliga liv, äktenskap. Menstruation, som började på fredag, kan lova mindre problem som kommer att följa det klara könet hela månaden.

lördag

Baserat på tolkningen av förmögenheten på dagen i veckan från början av menstruationen är lördagen den mest gynnsamma dagen för menstruationen. De kritiska dagarna som kom på den sjätte dagen i kalenderveckan är skämtheten av lätthet, framtida lycka och nonchalance. Under hela månaden lämnar en kvinna inte en liten känsla av eufori och harmoni med sig själv och med sitt varelse. Problem och mindre problem kommer "att lösa" av sig själva, och slutet av menstruationscykeln kommer att markera en trevlig bekantskap eller framgång i cupidens angelägenheter..

söndag

Menstruationens början, som sammanföll med veckans slut, är ett bra tecken som visar glädje och harmoni under den kommande månaden. De kommer också att vara en bra budbärare för de som går igenom en svår period i relationer med en nära och kär. Den kommande månaden kommer att ge fred och harmoni i familjen fristad och tillåta oss att bygga starka, förtroendeförhållanden som lovar ett lyckligt slut.

Menstruationscykel förmögenhet


Beroende på
tidpunkt på dygnet

Menstruationens morgon börjar kärlek. Den här kärleken är inte bara för en älskad, till brudgummen eller mannen, utan till släktingar, nära människor. Morgonstarten på cykeln lovar en varm, trevlig kontakt med nära och kära.
menstruation är gynnsam och glädjande för en kvinna. En kvällstart ger uttråkning under den kommande cykeln. En nattstart förutsäger separation, problem i en kvinnas personliga liv under denna period av cykeln..


Beroende på veckodagen

Måndag - hotar med ångest, stora besvär, trevliga och inte mycket. Dessa problem kan förknippas med gåvor Tisdag - förutsäger ett möte med en vän (bekant eller främling) eller en ganska konkret förändring i livet. Onsdag - lovar problem, du bör "ställa in på rätt våg" och ta det mer eller mindre lugnt. Torsdag - oväntat en inbjudan att besöka eller en avslappnad fest i någon annans hus. Fredag ​​- lovar några goda nyheter, kanske sorg som tålamod hjälper dig att övervinna. Lördag - förutsäger en uppfyllande av en önskan, kanske en affärsförklaring eller en kärleksförklaring. Söndag - lovar att den kommande perioden Cykeln kommer att äga rum i kul och glädje. Någon slags fängslande konversation med en vän kan äga rum..


Antalet från vilket menstruationen börjar:

1- under hela cykeln, kommer du att känna dig lycklig, "flyga som på vingar." 2- Något eller någon får dig att misstänka, och denna känsla kommer inte att glömmas snart. 3- En gräl kan bli utdragen eller kommer att förvandlas till en enkel gräl, och det ytterligare beror bara på dig. Från denna dag är det tillrådligt att vara uppmärksam och försöka undvika konfliktsituationer. 4- Ett bra antal, lovar kul och lycka. 5- Förutsäger mottagandet av en gåva. 6- Antar att du stämmer in och förbereder sig för rykten. De kan handla om dig, och skvaller som omger dig kan förmedla dem. Om du vet om detta i förväg, lyssna på dessa rykten utan nervositet, utan kommentarer och utan att vidarebefordra dem. 7- Det lovar att någon kommer att älska dig troget, och hur du kan behålla denna kärlek även efter slutet av din cykel, du bör tänka på det. 8- Detta nummer lovar trohet. 9- Du kommer att vara i alla slags problem på grund av skvaller, och ju lugnare du reagerar på deras utseende, desto lättare kommer denna period att gå för dig. 10- Detta nummer lovar att du under den kommande perioden kommer att bli kär, kanske med din egen make. 11 - Denna dag bekräftar att din älskade kommer att vara trogen mot dig och förrådt 12- Komplex nummer. Kanske kommer någon att förtrolla dig, helt enkelt charm, locka med sin charm. 13 - Olyckligt antal

Du kanske måste lida 14 - Antalet att ta emot goda nyheter. 15 - Antalet förutspår att få dåliga nyheter. 16 - Numret varnar för att du måste få någon att komma ikapp med din "långa tunga." 17- Tyvärr informerar du om framtiden. Separation från din älskade 18 - Det säger att du kommer att vara amorös under hela perioden 19 - Numret berättar dig inte om lätt flirta och flyktig kärlek, men att du kommer att älska. 20 - Inte en väldigt glad förutsägelse: du kommer att älska 21 - Varnar dig om att du måste vara mycket försiktig och försiktig, eftersom bedrägeri väntar dig. 22- Det nummer som lovar dig väsentlig säkerhet kan vara ett kontantkvitto. 23- Lyckligtalet försäkrar dig att du Du kommer att bli glad och älskad. 24- Bjuder dig att förbereda dig för mottagande av gäster. Efter att ha fått en varning kommer du som en god hemmafru att kunna acceptera dem på rätt nivå, även om gästerna besöker dig oväntat.

26- Han säger att du kommer att ångras. 27- Han lovar dig att din älskade önskan kommer att uppfyllas. 28- Han förutsäger välbefinnande. 29 - Han förutspår bittera tårar. 30- Han försäkrar att din passion för någon är ömsesidig. oväntad överraskning för dig eller oväntat äventyr.

Lycka till AKVILON:

spådom
(menstruationscykel)

Christmas
och annan fortunetelling

spådom

spådom

spådom

förmögenhet att säga på tarotkort

spådom
Kort läsning

ta reda på,
vad som väntar dig - kolla in din

Omens

Några av de populära trosuppfattningarna ser ut som vidskepelse, och en annan del - förnuftiga råd relaterade till kvinnors hälsa och säkerhet under menstruationen.

skyltar.

Det är förbjudet att gå till kyrkan. Under denna period är kvinnan oren och har ingen rätt att korsa templet.

Simning i floden är förbjudet. Detta beror på att det inte är önskvärt att simma i floden, där en kvinna badade med menstruation, och med hygienkraven för kvinnan själv.

Det tros att mat som tillagas av en menstruerad kvinna visar sig vara smaklös. Detta tecken har vetenskapliga bevis: under menstruationen kan en kvinnas uppfattning förvrängas, vilket innebär att hon inte kommer att kunna beräkna doseringen av livsmedel eller kryddor när hon lagar mat.

Tidigare tilläts inte en kvinna på sådana dagar att närma sig fartyg där öl, kvass, vin och andra drycker strömmade över. Påstås kan hennes närvaro störa processen och förstöra vätskan.

Det är förbjudet att plantera växter, även om det är nödvändigt att så vid den tidpunkten på måndagarna. Annars, som folkvisdom förutsäger, kan grönsaker gå illa och bli gula innan de skördas..

Menstruationen, som började på bröllopsdagen, förutspår ett svårt liv för bruden.

Om menstruationen började vid fullmånen, betraktades en sådan kvinna som en häxa. Människor fruktade det onda ögat om hon tittade på människor eller husdjur.

Under en brand ombads en kvinna med menstruation att springa tre gånger runt ett brinnande hus. Man trodde att detta skulle skydda angränsande byggnader från eld..

Menstruationsblod användes för att skapa charm, i synnerhet för att bevara huset från problem.

Om perioden började hos flickan i en mycket ung ålder innebar detta att hon skulle bli mor till ett stort antal barn.

En plötslig smäll i ansiktet på en gift kvinna som inte har någon menstruation för tillfället hjälpte till med menstruationssmärta och svaghet.

Varje kvinna kommer att kunna oberoende verifiera hur sann spetsen för perioden är med hjälp av ovanstående metoder.

Vi rekommenderar att du tittar på videon - "Fortune-telling by menstruation":

Dela med vänner:

Förmögenhet berättar per månad varje dag

Det första du bör vara uppmärksam på är vilken tid på dagen menstruationen började:

Tidig morgon - fram till 11.00. Sådana perioder kommer att vara den bästa harbinger - en förälskare av kärlek, konfliktlösning. I det här fallet är det inte nödvändigt att ha en romantisk relation i åtanke - kanske hittar du harmoni med släktingar eller vänner.

Överflödande energi och framgångsrika beslut kommer att vara satelliter inom en snar framtid.

VIKTIGT: Det finns tillfällen när några droppar blod först dyker upp och sedan kommer heltidsperioder. I det här fallet är det värt att uppmärksamma de första "signalerna"

Menstruation som börjar tidigt på morgonen är det mest gynnsamma tecknet

Dag - från 11.00 till 13.00. En annan tid som förutsäger exceptionellt goda händelser. Speciellt ofta kommer de att uppstå på arbetsplatsen. Framgång, trevliga överraskningar, inspiration - förvänta sig allt detta.

Middag - från 13.00 till 17.00

Du kanske borde vara försiktig. Du måste bara lita på dig själv och saker som kan förvandlas till problem bör undvikas.

Sannolikheten för misslyckande är särskilt hög..

Kväll - från 17.00 till 21.00. Det här alternativet är gynnsammare än det föregående, men du behöver fortfarande inte vara särskilt lycklig. Men att känna längtan - ja. Känslan av värdelöshet och ensamhet utesluts inte.

Natt - från 21.00 till gryningen. Denna period har alltid varit särskilt oälskad av våra förfäder. Kanske för att han skildrar separation, lidande. Kanske kommer dina vänner eller nära och kära att vara upptagen eller lämna någonstans.

VIKTIGT: Du kanske väntar på bedrag eller till och med förråd. Försök att vara vaken.

Om din period började på natten, kan du förvänta dig längtan, separation

Spådom genom menstruation för en kvinna Feng Shui och gamla metoder

Detta förmögenhet har en viktig funktion - de läser den bara en gång i månaden och samma dag som perioden börjar. Resten av tiden fungerar inte den månatliga förmögenheten eller tolkningen visar sig vara orealiserbar, förvrängd eller helt osann..

Fortune telling består av tre steg:

 1. Tid på dagen då menstruationen började;
 2. Veckodagen för den första menstruationsdagen;
 3. Kritiska dagnummer.

Först tittar de på tiden - det kan vara morgon, dag, kväll eller natt. Lär dig tolkningen av förmögenheten och kom ihåg den. För en bättre tolkning kan du skriva betydelsen av varje steg på ett papper.

Tiden på dagen då kritiska dagar började

Vad betyder det

Times of Day
MorgonMenstruation som börjar på morgonen är den idealiska tiden. För en kvinna betyder detta goda förändringar och uppkomsten av en ny kärlek eller förstärkning av befintliga band. Fortune telling lovar familjens välbefinnande och varma relationer med alla dess medlemmar.
Dag (före lunch)Också en bra tid att börja din menstruationscykel. Trevliga dagar väntar på dig, fylld med kärlek, harmoni och goda nyheter. Menstruation, som börjar dagen före lunch, lovar dig en sorglös lycka i en relation med din nära och kära.
Dag (efter lunch)Menstruationer som börjar på kvällen eller efter lunch är inte ett särskilt gott tecken. Förmodligen utseendet på mindre motgångar, svårigheter och svårigheter. En ökad risk att din kommande månad kommer att präglas av sorg eller längtan kan utveckla mild depression eller apati..
NattMycket ogynnsam tid att börja menstruationscykeln. Oftast lovar det en outhärdlig och bitter avskiljning från nära och kära eller en älskad man. Det kan också betyda strid, strid i ett förhållande eller avskaffande av en älskad till en annan, svalande känslor.

Därefter kontrollerar kvinnan i tabellen dagen i veckan som kritiska dagar började. Varje dag har sina egna egenskaper och har en annan betydelse. Det är nödvändigt att komma ihåg denna tolkning..

Veckodag då kritiska dagar började

Veckodag

Vad betyder det

måndagVissa svårigheter eller problem kan uppstå. Menstruation på denna dag kan också lova att få en dyr gåva från en älskad eller älskad man.tisdagMöte med en gammal vän, gammal vän eller älskad. Ibland kan menstruation på tisdag innebära ett nytt möte med någon som kommer att bli särskilt kär för dig. Troliga och överhängande förändringar i livet.onsdagProblem kan vänta på dig hela den kommande månaden. För en kvinna är detta en användbar varning, vilket innebär att du kan övervinna alla dessa svårigheter med dina egna ansträngningar..torsdagDubbel betydelse: den kommande semestern eller en bullrig händelse på en fest eller i ditt eget hem. Eller en plötslig firande i cirkeln av nya människor, som kan visa sig vara både trevlig och inte särskilt trevlig för dig.fredagRäkna med nya händelser som helt kommer att förändra hela ditt liv. Om du har problem eller svårigheter kan du enkelt hantera dem, men det kommer att kräva mycket ansträngning.lördagDetta är en bra och uppmätt dag, som visar dig ett harmoniskt liv under den kommande månaden. Det är troligt att du kommer att höra en kärleksdeklaration eller att din gamla önskan kommer att gå i uppfyllelse.söndagEn mycket bra dag att börja din period. Det betyder lycka och nöje, livets ledighet och lättheten av existens. Du väntar på glädje och framgång i en relation, och om du har strid i din familj, kommer det snart att lösas.

I slutet kontrolleras en förmögenhetskvinna med dagen i månaden då hennes period började. Detta är det sista och sista faset av spådom. Därefter ska alla tre tolkningar jämföras och korreleras för att få din egen speciella, individuella prognos.

Till exempel, om menstruationen började på morgonen den tionde dagen, kommer detta nästan säkert att innebära att du förväntar dig lycka och bara goda händelser under den kommande månaden, liksom ett nytt spännande möte med en främling som kommer att förvandlas till ett äktenskap och en stark familj.

Förmögenhetsberättelse i början av menstruationen

Månadens nummer spelar också en viktig roll i förmögenheten. Många flickor använder den för att bestämma deras framtid och därmed undvika oönskade händelser..

Gissa i början av menstruationen, beroende på månadens månad, kan dechiffreras enligt följande:

 • 1 - lovar lite eufori och goda nyheter;
 • 2 - det finns en sannolikhet för besvikelse hos en älskad eller en känsla av försummelse från hans sida;
 • 3 - en storskalig gräl eller till och med en skandal med en av släktingar eller nära vänner är möjlig;
 • 4 - lovar fullgörandet av en uppskattad önskan;
 • 5 - förvänta dig en trevlig överraskning eller en dyr gåva;
 • 6 - du bör vara försiktig, det finns en möjlighet till intriger av den som inte önskar;
 • 7 - garanterar en känsla av kärlek från en älskad;
 • 8 - Den älskade kommer att ge anledning till avund, som kommer att ha motiverat mark;
 • 9 - någon från vänner kommer att försöka göra en skillnad i relationerna med en nära och kära;
 • 10 - lovar en känsla av lätt kärlek och mångfald i relationer med en man;
 • 11 - Det är värt att vara försiktig i uttalanden med en älskad, det rekommenderas att dränka känslan av svartsjuka och lita på din utvalda;
 • 12 - möte med en person som kommer att ge sympati eller en känsla av kärlek;
 • 13 - varnar för sannolikheten för allvarliga problem;
 • 14 - lovar att få goda nyheter;
 • 15 - någon från nära människor kommer inte att överraska på bästa sätt;
 • 16 - stödja inte skvaller och delta i intriger, annars kommer det att bli en storslagen skandal;
 • 17 - lovar separation från en älskad;
 • 18 - kanske början på ett seriöst förhållande eller mottagande av ett äktenskapförslag;
 • 19 - varnar för att sympati utvecklas, vilket inte kommer att vara ömsesidigt;
 • 20 - lidande och oro för det personliga livet;
 • 21 - lovar en lögn från en kär person;
 • 22 - förbättra den ekonomiska situationen.
 • 23 - en trevlig händelse kommer att inträffa som har förväntats under en lång tid;
 • 24 - en fest eller ett grandios vänligt parti planeras;
 • 25 - möte med en person som ger en nödvändig livserfarenhet;
 • 26 - bekanta med en person som i framtiden kan bli en ganska nära vän;
 • 27 - hjälp från en person som det inte fanns någon nära kontakt med;
 • 28 - tillväxt i karriärstegen;
 • 29 - möjligen dåliga nyheter;
 • 30 - Det finns en sannolikhet att utveckla ett seriöst förhållande;
 • 31 - det är värt att vara extremt försiktig i genomförandet av alla åtgärder, det finns en risk för en handling som det kommer att vara mycket pinsamt för.

Även i början av menstruationen på en ogynnsam dag bör du inte få panik. Lyckligtvis varar menstruationscykeln inte så länge. Snart kommer alla problem att passera, och en ljus livstrim kommer att komma.

Förmögenhetsberättelse med månadstecken

Alla vet att folketecken påverkar nästan alla aspekter av livet. Tro på menstruation verkar nu mycket ovanligt. Trots att i forntida tider var det just genom menstruationscykeln att kvinnor lyckades ta reda på deras framtid och eliminera vissa misslyckanden.

Populära tecken inkluderar:

 1. En kvinna som har börjat sin period bör vägra att laga mat eftersom hon är smaklös och olämplig.
 2. Innan menstruationens slut kan du inte simma och gå till kyrkan.
 3. Om perioden började på bröllopsdagen är paret dömt till ett svårt och olyckligt liv.
 4. Du kan inte plantera växter under kritiska dagar..

Det är omöjligt att svara otvetydigt om ovanstående trosuppfattningar är absurda eller inte. Det är värt att komma ihåg att innan de var en talisman från motgångar och hjälpte människor.

Sammanfattningsvis kan vi säga att förmögenhetsberättelse om menstruation är en mycket fascinerande aktivitet, som kan lysa upp de kritiska dagarna för varje flicka. Förneka inte våldsamt pålitligheten i denna förutsägelse. Den kan inte skada på något sätt, och i vissa fall tvärtom kommer det att ge ett incitament och uppmuntra.

Och för de som vill berätta förmögenheter på något annat sätt, nästa video.

Fortune telling av feng shui

Det är nödvändigt att uppmärksamma veckodagen, med hänsyn till dess element i enlighet med stjärntecknen.

Artiklar Om Missbruk Cykeln

Blödning i livmodern: örtbehandling

Upplagt av Olga den 19/19/2019Lite avtryck från regeln och börja med berättelsen. Det sista utdraget från modersjukhuset var väldigt ledsen för mig, jag hade sett mycket: både hur den unga kvinnan i Uzbekistan knappt matade kakor och te i 9 dagar, och hur de unga mammorna grät på grund av felaktigt beteende och behandling av läkarna......

Transparent urladdning med blodiga vener: orsaken till utseendet

Slemet som utsöndras från slidan är en fysiologisk vätska tillsammans med tårar, svett och saliv. Normalt bör den vara transparent utan några främmande inkluderingar.....

Menstruella oregelbundenheter hos ungdomar: de viktigaste orsakerna och behandlingsmetoderna

Tonåren är en svår period för både barnen själva och deras föräldrar. Fysiska förändringar under puberteten gör dig ofta obekväm....