Fortune telling på en månadscykel

Klimax

För varje tjej och kvinna är förmögenhet, förmögenhet, mystik och magi ofta något naturligt, det rättvisa könet lockar och drar till detta område, och med goda skäl.

En kvinna har till sin natur en mycket subtil och stark koppling till högre, mystiska krafter, har en naturlig gåva av framsyn och subtil intuition. Eftersom vi gillar så mycket, vill vi veta vad som kommer att hända, titta utanför gränserna för den vardagliga verkligheten och öppna gardinen för ödet mysterier.

Bland traditionella förmögenheter - på kort, tarot, runor, speglar med ljus och andra metoder finns det enklare förutsägelsemetoder. Till exempel på menstruationscykeln, som för en kvinna är en bekant sak.

Gissa genom menstruation enligt Feng Shui kan verka dumt för någon, men tänk själv. Kvinnans menstruationscykel är direkt relaterad till månfaserna, och detta är en direkt koppling till den kosmiska, subtila världen.

Våra förfäder visste detta och förstod att kvinnligt blod är dess koppling till naturen, så att fortunetelling genom menstruation inte tycktes någon dum eller ett ordspel.

Detta är inte en av de förmögenhetsberättelser online som är så populära på Internet. Förmögenhetsberättande online erbjuder gratis att veta öde och kärlek, men förmögenhet är annorlunda än resten.

Allt som behöver göras är att "fånga ögonblicket" när de kritiska dagarna började och kontrollera listan för vad det kan betyda. Du kan öppna listan över värden online varje gång eller skriva ut den och hålla den till ditt förfogande - den kommer att vara praktiskt varje månad.!

Times of Day

Antik förmögenhetsförklaring enligt Feng Shui-systemet för menstruation kan betraktas både den tid på dagen då de började, och veckodagen, och till och med den exakta tidpunkten för början. Feng Shui är en klok vetenskap, det kommer att hjälpa till att ta reda på förhållandet mellan tiden för menstruationens början och det verkliga livet och de händelser som förväntas.

Tänk först på vilken tid på dagen "dessa dagar" började och vad det betyder för dig.

1. Morgon är den mest underbara tiden i Feng Shui för alla företag, för på morgonen stiger solen och alla levande saker vaknar. Morgonmenstruation är en symbol för det faktum att du den här månaden kommer att hitta stor kärlek och många orsaker till uppriktig och ren glädje.

De bästa känslorna kommer att överväldiga ditt hjärta, och händelserna runt dig kommer att glädja dig och överraska behagligt. Kärlek vänder ditt huvud och blir stark!

2. Enligt förmögenhet på kritiska dagar, såväl som Feng Shui-systemet, om menstruationen började runt kl. 12 vid lunchtid, är månaden generellt gynnsam, men det kan vara svåra svårigheter eller obehagliga människor som vill förstöra din glädje. Tänk bara på bra och märk inte mindre problem!

3. Kväll av Feng Shui - pengstid. Så eftersom detta förmögenhetslöfte om dina perioder, om de började på kvällen, vänta på en ökad välbefinnande. Din ekonomiska situation kommer att återhämta sig.

4. Månadsförmögenhet och Feng Shui-vetenskap anser att natten är den olyckligaste tiden i detta fall. Det är värt att avstå från stora planer, inte att göra djärva och riskabla åtgärder, eftersom perioden inte är den mest skadliga.

Veckodag

Förutom tid på dagen tar naturligtvis förmögenhetsrapportering varje månad också hänsyn till vilken veckodag de kom.

1. Måndag anses vara en svår dag, och förmögenhetsföreställningar om kvinnliga perioder bekräftar också detta. Det tros att om de kom på måndag kommer du att hitta ångest och ångest. Men förmögenhet genom menstruation lovar inte dig några sjukdomar - du kommer bara att oroa dig.

2. Tisdag innebär, som förmögenhetsberättelse om menstruationscykeln, ett möte eller till och med en trevlig ny bekanta. Det är inte känt om detta kommer att bli en ny kärlek, men allt är möjligt!

3. Som förmögenheten om menstruation indikerar, om de började på onsdag, väntar en obehaglig period på dig. Men mycket kort - så snart menstruationscykeln slutar kommer det att bli lättnad och problem kommer att passera!

4. Om blödningen dök upp på torsdag kommer du uppenbarligen att bli inbjuden att besöka. Fortune-telling på kvinnliga perioder indikerar kul, chattar i ett trevligt företag eller en fest.

5. Men på fredagen betraktas förmögenhetsberättelse genom menstruation som en tvåfaldig dag. Det kommer definitivt att finnas nyheter och överraskningar, men enligt en version är de trevliga, enligt en annan är de inte. Hoppas på det bästa!

6. Lördag är definitivt kärlek. Så säger alla förmögenheter, inte bara på menstruation - lördag i alla mystiska områden anses vara en mycket bra dag förknippad med romantik. Förklara din kärlek eller ge ett erbjudande!

7. Söndag, som alla spåningar säger, inklusive menstruation, är detta en dag med glädje, förnyelse och nya möten, exceptionellt trevlig.

Förmögenhetsförutsägelse och förutsägelse varje månad hjälper dig att ta reda på vad du kan förvänta dig inom en snar framtid, men kom ihåg att allt alltid beror på dig!

Vad är klockan nu?

Eftersom du har beslutat att använda förmögenhetsberättelse på dina perioder, kommer det att vara användbart att lära sig lite mer. Om du hade tid att kontrollera och komma ihåg på vilken tid menstruationscykeln började, använd det här, eftersom spåmöjligheter hjälper dig att lära dig vid tiden på dagen mycket mer nytt!

Den använder 12 timmar, så till exempel har timmen på dagen och natten på natten en gemensam mening.

 • 1 - lycka, eufori och oväntade glädje, du kommer att ha en bra månad.
 • 2 - en obehaglig person som orsakar irritation och sedan försummelse och likgiltighet. Försök att inte skada!
 • 3 - det finns en risk för en gräl, så säger spåmässigt om menstruationscykeln, och indikerar att grälet kan vara frivol, eller att det kan förstöra en relation som är värdefull för dig. Var mer tolerant, klokare och tänk på konsekvenserna!
 • 4 - mycket snart kommer du att ha en stor efterlängtad lycka, och det är möjligt att lyckliga händelser börjar hända nu.
 • 5 - vänta på en trevlig överraskning, du kommer att bli mycket förvånad och glädja av något!
 • 6 - delta inte i skvaller. Människor kan samlas runt dig som förtalar, sprider rykten - undvik detta.
 • 7 - du har tur om cykeln startade klockan 7 på morgonen eller kvällen. Det betyder att du snart kommer att få en kärleksförklaring från någon!
 • 8 - svartsjuka är en symbol för denna tid. Försök att hantera det, eftersom svartsjuka ofta är orimligt, men det förstör förhållandet och kan till och med förstöra dem.
 • 9 - kanske någon kommer att prata om dig bakom ryggen och mycket smickrande saker. Försök åtminstone inte provocera och uppträda med värdighet - för att inte orsaka skvaller.
 • 10 - du måste överleva kärleken! Ömma romantiska känslor kommer att snurra ditt huvud och du kommer att fladdra på vingarna. Bara tappa inte kontakten med verkligheten!
 • 11 - svartsjuka eller misstro mot partneren har ingen anledning. Din utvalda är trogen mot dig och väldigt lojal!
 • 12 - någon vill verkligen locka din uppmärksamhet, vinna din kärlek och förföra. Var uppmärksam!

Tänk på måncykler, men lyssna alltid på dig själv. Kvinnlig intuition är mer kraftfull än någon spådom, så lyssna på ditt hjärta, det kommer alltid att säga dig var rätt väg är! Författare: Vasilina Serova

Verifierad förmögenhetsberättelse genom menstruation

Folk ville alltid veta sin framtid: för detta vände de sig till högre krafter för hjälp, studerade hemlig kunskap och utvecklade dussintals teorier. Oftast används spådom för att avgöra framtidens öde. Du kan gissa på många saker: kartor, kaffegrut, ett övergivet mynt, du kan studera stjärnorna och himmelkroppens rörelser.

Men en typ av förmögenhet är slående i sin enkelhet: när de möter den för första gången, uppfattar människor denna metod som ett skämt. Men skrattet går efter att alla förutsagda händelser har gått i uppfyllelse. Det handlar om spådom genom menstruation.

För detta används flera värden: det datum menstruationen börjar, tiden på dagen och den exakta tiden. Var och en av ovanstående faktorer har både sina fördelar och nackdelar. Men för fullständighet kommer vi att analysera var och en av dem..

3 månatliga förmögenhetsalternativ

Dessa metoder för förmögenhet har inte tappat sin relevans: de låter dig bestämma händelserna som kommer att inträffa under de kommande 30 dagarna. En månad verkar inte vara så lång tid, men om du använder dessa metoder hela tiden kan du gradvis se ditt framtida liv. Detta kommer att kräva dagen då menstruationen började. Veckodagen, exakt datum och tid på dagen beaktas.

Vid tid på dagen

Månadsvis på morgonen

Den mest optimistiska prognosen för framtiden är den månad som började på morgonen. Du kan förvänta dig trevliga händelser, nya bekanta, utseendet på en älskad och familjens lycka. Du kan skapa relationer med ditt barn, bästa vän och arbetskollega. Morgonperioder indikerar att en riktig idyll kommer i familjen: alla gräl och klagomål kommer att förbli i det förflutna, och kärlek och harmoni kommer att ta sin plats.

Månadsvis fram till 13.00

Om menstruationen började under den första timmen på eftermiddagen, bör du förvänta dig glada händelser och gott humör. Människorna omkring dig kommer att fyllas av lycka och kommer gärna att dela den med dig.

Menstruation från 13.00 till midnatt

Om menstruationscykeln har börjat vid denna tidpunkt - förvänta dig problem och problem. Men det sorgligaste är att alla negativa händelser kommer att inträffa i början av månaden.

Månadsvis på natten

Nattlig menstruation är kanske det värsta fallet. Problem, sorgliga nyheter och separation från din älskare väntar på dig.

Efter veckodagar

måndag

Måndag - det visar problem, ångest och många små ärenden. Men utöver obehagliga händelser kan du förvänta dig en oväntad överraskning eller en present för en rund summa pengar. Och den här gåvan kommer att göras av en person från din inre cirkel.

tisdag

Tisdag - om cykeln började den dagen - förvänta dig att träffa barndomsvänner, medpraktiserande personer eller personer som du studerade i samma grupp av institutet. Du kan också träffa en nära och kär. En annan tolkning antyder att ditt liv kommer att förändras dramatiskt.

onsdag

Om din period började på onsdag - förvänta dig en massa problem. Som regel är problem lokala och hotar inte ditt öde i allmänhet. De kan betraktas som inte en svart, men en grå rand i livet. Det högsta du borde vara rädd för är en bestraffning från cheferna eller en varning från nära och kära.

torsdag

Om den efterlängtade cykeln började på torsdag kan du förvänta dig följande: ett trevligt företag och en bullrig fest i ditt eget hus, ett besök hos en främling, en plötslig bekantskap. Alla ovanstående händelser kommer att vara positiva och därför oroa dig inte för eventuella problem.

fredag

fredag är en viktig dag. Han skänker kardinalförändringar i livet, oväntade nyheter eller en inbjudan att arbeta. Men du bör också förbereda dig för en serie försök. Du kan hantera dem, men det kommer att kräva uthållighet, ett kallt sinne och en nykter beräkning.

lördag

Lördagen är helgens första dag, och därför är det goda nyheter. Du bör förvänta dig en lösning på problem, trevliga möten och till och med kärleksbekännelser. Lördagen visar dessutom uppfyllandet av önskningar eller förverkligandet av en gammal dröm.

söndag

Söndagen har den mest optimistiska tolkningen. Den här dagen visar trevliga händelser, glada stunder, avkoppling och frånvaron av problem. Du kan lugna med din nära och kära, glömma en långvarig gräl eller få goda råd från en erfaren mentor.

Månadsvis

Med tid och dagar i veckan räknade vi ut: nästa i raden är kalendern och månadens datum.

 • 1 - ingenting hotar dig: nästa månad kommer att fyllas med möten och glada händelser.
 • 2 - personen du respekterade kommer att förlora värde och betydelse i dina ögon.
 • 3 - du kommer att ha en kamp som kan försvinna eller förvandlas till en skandal av universella proportioner.
 • 4 - alla barndomsdrömmar och drömmar kommer att gå i uppfyllelse.
 • 5 - din älskade kommer att komma ihåg gallant och presentera en efterlängtad present.
 • 6 - denna dag varnar att fienderna vaknade upp ur viloläge och förberedde sig för handling.
 • 7 - ett romantiskt möte eller en kärleksförklaring väntar på dig.
 • 8 - För första gången i ditt liv kommer du att bli avundsjuk på en älskad efter en annan kvinna.
 • 9 - Detracters gillar inte din kvinnliga lycka, och därför kommer de att försöka förstöra föreningen med den älskade.
 • 10 - du kommer att träffa en nära och kära eller gå med den nuvarande älskaren till nästa steg i förhållandet.
 • 11 - du är för misstänksam och denna kvalitet stör familjens lycka. För nästa månad ska du glömma avundsjuka och misstro..
 • 12 - du kommer att träffa en trevlig man. Men var försiktig: om han gillar dig är han redo att vända sig till magiska krafter för hjälp..
 • 13 - sorglös tid kvar i det förflutna. Tiden har kommit för problem och tiden att övervinna svårigheter.
 • 14 - du kan glädjas: ett trevligt brev eller goda nyheter väntar på dig.
 • 15 - Nyheter väntar på dig, men innehållet är långt ifrån behagligt.
 • 16 - försök att hålla munnen stängd under den kommande månaden. All sammanlagd information kommer att användas mot dig..
 • 17 - en tillfällig separering från din älskade väntar på dig. Det är antingen en gräl eller en affärsresa.
 • 18 - du väntar på återupptagandet av relationer med en ex-man eller möte med en ny man.
 • 19 - Cupids pil bryter ditt hjärta. Men kommer att älska vara ömsesidigt eller inte - ingen vet.
 • 20 - du kommer att bli galet kär i en man som inte uppmärksammar dig.
 • 21 - personen du litar på förbereder en uppenbar lögn.
 • 22 - mynt kommer att ringa i din plånbok igen. Kommer det att vara en gåva eller en långt glömd skuld.
 • 23 - trevliga nyheter och glada händelser väntar på dig.
 • 24 - du väntar på gäster och träffar nya människor. Förbered tabeller och öppna kokboken: du måste vara värd för gäster.
 • 25 - en serie grå vardagsliv kommer att brytas av ett möte med en ny person. Vem är han - en ny vän eller älskare - är ännu inte känd.
 • 26 - du hittar en stark skuldra och en väst för dina egna tårar.
 • 27 - den hjälp du behövde så mycket kommer från en främling eller svurna fiende.
 • 28 - dina ansträngningar kommer att belönas fullt ut: vänta på erkännande eller ökning av lön.
 • 29 - Förbered lugnande medel och rena näsdukar. Du kommer att behöva gråta ofta och mycket: ett försök att dölja tårar förvärrar bara ditt sinnestillstånd.
 • 30 - din ensamhet har slutat: vänta på ett möte med en charmig man.
 • 31 - detta nummer har en dubbel betydelse. En av dem talar om en snabb resa, den andra - förutspår uppriktig skam för orimliga ord eller dumma handlingar.

Fortune telling för kvinnor genom menstruation

Kvinnlig natur har länge betraktats som en subtil, kapabel att intuitivt förstå och se parallella verkligheter. Det var inte för ingenting att naturen distribuerade allt på ett sådant sätt att det var det svagare könet som måste tappa blodet varje månad. Under tiden för menstruationscykeln kan en kvinna bytas av humör, hennes intuition förvärras. Enligt ortodoxa kanoner är det under denna period en kvinna förbjuden att gå i kyrkor. Hon betraktas som "smutsig." I öster är menstruationen förknippad med en slags rengöring..

Vad är en förmögenhet med menstruationen?

Menstruationscharm är ett elementärt alternativ för kvinnor att lära sig i detalj de kommande händelserna i livet. Kontrollerar hennes cykel, kommer den unga damen inte att förlora tur från sina händer, kommer att kringgå det tionde dyra besväret och locka den eftertraktade smalna. Det finns flera alternativ för förmögenhetsberättelse genom menstruation:

 • när menstruationens början;
 • vid dagen i veckan från början av menstruationen;
 • efter datum;
 • enligt månens kalender;
 • efter tid på dagen.

Många kvinnor håller en dagbok över cykler, så att se in i framtiden är enklare än någonsin att ha register till hands. För att få rätt information, följ de grundläggande rekommendationerna för menstruation:

 • För att säkerställa att informationen är mest korrekt rekommenderas det att använda alla typer av metoder för sådan förmögenhet. Då kommer resultatet att bekräftas, vederläggas, de saknade detaljerna kommer att visas..
 • Om valet föll på en förmögenhetsförklaring beträffande tid, måste du bara använda siffrorna för den första dagen av menstruationen.
 • Berätta inte förmögenhet att berätta för någon, inte ens släktingar. Annars kommer resultatet att förvrängas, kommer inte att gå i uppfyllelse.
 • Den mottagna informationen är upp till nästa cykel. Efter menstruationens början blir förmögenhetsberättelse från föregående cykel ogiltig.
 • Spela in resultaten från varje förmögenhetsförteckning för att se hela bilden och inte missa ögonblicket när profetian uppfylls.

Hur man gissar varje månad

Tid på dagen början av menstruationscykeln hjälper en kvinna att förbereda sig för kommande händelser i livet:

 • Från 18.00 till 11.00 Utseendet på sekretioner under denna period tyder på att den unga damen inom en snar framtid kommer att omges av mäns uppmärksamhet. Befintliga problem, konflikter kommer lätt att lösas till förmån för återförsäljaren. Relationerna med släktingar kommer att vara harmoniska.
 • Från 11 till 13. Månadsperioder som började vid en sådan tid lovar flickan lycka som kommer att komma oväntat. Hela månaden kommer att vara nedsänkt i ett hav av positiva, och alla företag kommer att lyckas.
 • Från 13 till 17. Menstruationens början i denna period är en slags signal. En kvinna är bättre att överge alla nya affärer. Rädsla är värt misslyckanden, otur.
 • Från 17 till 21. Hela tiden fram till nästa menstruation lämnar flickan inte sorg. Var inte ensam, eftersom känslan av "onödig" kommer att öka ibland.
 • Från 21 till 6 på morgonen. Om cykeln fångas vid denna tidpunkt, se upp för fusk. Titta noggrant på människor runt omkring, bland dem gömde oärliga dåliga önskemål. Separation från släktingar är också möjligt..

Gissa varje månad också beroende på den exakta tiden på klockans händer när de startade. Tänk på vad som till exempel är en timme om dagen och natten, 4 dagar och samma kväll:

 1. 1 - glädje, positiva förändringar, lycka, goda nyheter;
 2. 2 - var försiktig, följ vad som har sagts, agera medvetet, slösa inte dina nerver;
 3. 3 - kontrollera känslor, inte ge efter för flyktiga utbrott av aggression, lösa konflikter omedelbart och hindra dem från att växa;
 4. 4 - Lyckan i sig hoppar i dina händer; skräm inte av din vakenhet;
 5. 5 - förvänta dig överraskningar som kommer att förvåna dig;
 6. 6 - begränsa kommunikationscirkeln, eventuellt utseendet på obehagliga rykten och skvaller;
 7. 7 - en hemlig beundrare kommer att tillkännages;
 8. 8 - försök att lugna känslan av svartsjuka, annars leder det till konsekvenser;
 9. 9 - skvaller är aktiverat, undvik kommunikation med sådana personer;
 10. 10 - det finns en chans att bli kär;
 11. 11 - plåga inte din älskade med avundsjuka, det är grundlöst;
 12. 12 - ta en titt, smalare valsar i närheten.

Så att spådomens resultat är mer detaljerade, förståelige, kompletteras det med en förmögenhetsrapport varje månad på veckodagarna. Avkrypteringen ser ut så här:

 • Söndag. Menstruationen som börjar den sista dagen i veckan lovar lugna, roliga och glada händelser. Även om det finns problem, gräl, missförstånd, oroa dig inte, kommer snart allt att beslutas till det bättre.
 • Lördag. Gör dig redo för den positiva vågen. Framför en månad av fred, lycka. Inte överraskande, i en nära framtid kommer en hemlig önskan att gå i uppfyllelse. Möjligt äktenskapförslag.
 • Fredag. Du kommer snart att lära dig något hemligt. Nyheterna kommer att vara oväntade, men mycket trevliga..
 • Torsdag. Månadsperioder som visas på denna dag förutspår en snabb kul. Det kommer att finnas ett erbjudande att delta i en bullrig, stor fest. Du bör dock vara försiktig. Från en positiv kanal kan kul bli trist.
 • Onsdag. Var beredd på svårigheter, hinder. Under den kommande månaden kommer problemen att duschas med hagel. Men menstruationens början på onsdag är en liten antydning att du inte ska ge upp. Ett minimum av ansträngning - alla problem kan lösas som med magi.
 • Tisdag. Detta är en slags varning för att radikala förändringar är framåt. Det finns en chans att träffa hans fästman. Var hela månaden redo att ta fängelse och kanske till och med få erbjudanden för att gifta sig.
 • Måndag. Alltid början av veckan är förknippad med problem. Så är fortunetelling. Menstruation, som började på måndag, kommer att ge mycket problem, oro, oro. Men en oväntad dyr överraskning från en främling hjälper till att söta en sked tjära.

En viktig roll i förutsägelsen spelas av dagen i månaden då cykeln började:

 1. 1: a dagen - gör dig redo att flyga hela månaden från lycka, glädje, kul;
 2. 2: a nummer - en person kommer att dyka upp i livet, vilket orsakar förakt;
 3. 3: e siffran - undvik gräl, att fokusera på dem kommer att leda till enormt missförstånd, stridigheter;
 4. Fjärde siffran - glädje, leenden, positiv;
 5. 5: e är en överraskning;
 6. 6: e - någon kommer att dela skvaller om en outsider eller en spårare;
 7. 7: e - erkännande i djupa känslor;
 8. Åttonde nummer - försök att hålla avundsjuk i schack, alltför manifestation kommer att leda till problem på kärleksfronten;
 9. 9: e - upplevelser på grund av rykten, skaka dina nerver mindre, eftersom de alla är tomma;
 10. 10: e - älskar att bosätta sig i hjärtat hela månaden;
 11. 11: e - var inte avundsjuk på en älskad, han är troget oklanderlig;
 12. 12: e - se upp för magiska influenser från utsidan;
 13. 13: e - djävulen förknippade med detta inte ett enkelt antal kommer att bosätta sig i livet under hela månaden;
 14. 14: e - förvänta sig goda nyheter;
 15. 15: e - nu kommer nyheterna inte att behaga;
 16. 16: e - följ dessa ord, försumlighet kommer att orsaka en enorm skandal;
 17. 17: e resa framåt, avsked med nära och kära;
 18. 18 - förälskad lidande;
 19. 19: e - känslan av att bli förälskad kommer säkert att växa till djup, enorm kärlek;
 20. 20: e nummer - obesvarade känslor;
 21. 21 - tro inte någon utom dig själv, även de som du inte förväntar dig ett smutsigt trick kan förråda under denna period;
 22. 22: a - pengar hoppar i dina egna händer, har bara tid att ersätta;
 23. 23: e - det kommer att vara obruten lycka;
 24. 24: e - vänta på gästerna;
 25. 25th är en oväntad vän;
 26. 26 - visas en som visar vård, tillgivenhet, synd;
 27. 27 - uppfyllandet av det önskade;
 28. 28: e - fred, välbefinnande;
 29. 29: e - tappar bittera tårar;
 30. 30: e - ömsesidigt intresse;
 31. Den 31: e är en resa, ett trevligt äventyr.

Förmögenhetsrapportering varje månad på månfaser

Med tillväxten, minskningen av jordens satellit är många förändringar på vår planet anslutna:

 • plantering;
 • ebbs och flöden;
 • frisyr.

Trollkarl har också lärt sig att ansluta menstruationscykeln till en förändring i månkalendern:

 • Om urladdningen hittades i fullmånen, förutspår detta fortuneteller att snart livet kommer att förändras till det bättre. Räkna med mycket tur, oväntad lycka.
 • Den växande månaden kommer att ge framgång i alla ansträngningar. Allt du tar får en stänk.
 • Den minskande månen lovar besvikelse, sorg, tårar.

Det är viktigt att veta att 29, 26, 23, 19, 14, 13, 12, 1 dagar av måncykeln inte är avsedda för förmögenhet. Förutsägelser under denna period är falska..

Feng Shui

Den äldsta versionen av förmögenhetsberättelse om menstruation är en kombination av dagar i veckan från början av cykeln med elementen i en förtrollande person:

 • Leo, Skytten, Väduren - eld;
 • Skorpion, fisk, cancer - vatten;
 • Jungfru, Stenbock, Oxen - jorden;
 • Vattumannen, tvillingar, vågar - luft.

Avkodning för en spåare:

 • Söndag. För luft - en fullständig uppfyllande av allt tänkt, för jorden - alla problem kommer att lösas av sig själva. För vatten - ett efterlängtat paus från problem. För eld - fullständig frid, lugn.
 • Lördag. För luften - ett trevligt äventyr. För jorden - arbete kommer att kasta problem, och den älskade kommer att omge med uppmärksamhet, stöd. För vatten - en överraskning. För brand kommer planer snabbt att gå i uppfyllelse.
 • Fredag. För luftstabilitet, fred. För jorden finns det bara tur runt, alltid och i allt. För vatten - passioner kommer att blossa upp, hemlighet kommer att avslöjas, strävan efter plåga av samvete. För eld - se upp, den olyckliga önskaren väntar bara på fel handlingar, ord.
 • Torsdag. För luftmaterial, andliga, fysiska varor. För jorden - på kärleksfronten bara positivt. För vatten - hinder, problem, ångest. För brand - planer kan förstöras, se upp.
 • Onsdag. När det gäller skvaller kommer avundsjuk människor att försöka bryta det allmänna sättet att leva. För jorden - en viktig konversation kommer att förändra livets principer. För vatten - framgång, furor. För eld, en ömsesidig stark känsla.
 • Tisdag. För luft - arbetet kommer att svika, och familjen kommer att stödja. För jorden - se upp för pengar. För vatten - planen kommer snart att gå i uppfyllelse. För brand - marknadsföring, ledarskap beröm.
 • Måndag. För luften - se upp för mindre sjukdomar som från övervakningen kommer att utvecklas till sjukdom, kärlek, arbete, fred, fred. För jorden - trevliga överraskningar, äventyr. För vatten - gör dig redo att lära sig nya saker. För brand - du måste hitta en betydande person.

I förmögenhet är mindfulness och tro viktiga. Skepsis kommer att leda till förvirring och missuppfattning. I det här fallet kommer resultaten av förmögenhetsföreläsning inte att tillfredsställa deras noggrannhet..

Fortune-telling: beprövade metoder för kvinnor

Idag finns det många sätt att öppna din framtids gardin för att berätta förmögenheter. Ett av de populära sätten du kan ta reda på framtiden är att berätta förmögenheter genom menstruation. Många moderna flickor tycker om att använda denna gamla metod. Ett stort antal trosuppfattningar och folketecken om menstruation visar kanske inte långsiktiga utsikter, men de kan, enligt många, tillhandahålla sann information för den kommande månaden.

Vad är månadsförmögenhet

Detta sätt att känna till din framtid bygger på att dra en parallell mellan datumet, starttiden för menstruationscykeln och de förutsägelser som har sammanställts för länge sedan. Du kan ange prognosen när som helst på dagen. För förmögenhet för månatlig specialutbildning eller viss kunskap krävs inte, men i allt du behöver en individuell strategi, en analys av den mottagna informationen. Det finns sätt som inte är så populära: folketecken associerade med menstruation, måndagar.

Den vanligaste förmögenheten för framtiden för månaden är följande:

 • efter månadsdatum;
 • av veckodagar;
 • men tid - timmen från början av menstruationen;
 • i tid på dagen.

För att göra förmögenhetsförklaring på kritiska dagar så exakt som möjligt finns det flera regler. De kommer att hjälpa till att förutsäga händelserna för nästa månad mycket exakt. Nödvändig:

 1. Fortune-telling en gång, den dagen då menstruationen började.
 2. Ta hänsyn till början av cykeln: tid på dagen, veckodag, dag.
 3. För att få större tillförlitlighet använder du flera metoder samtidigt..
 4. Med gynnsamma prognoser kan du inte dela dem, eftersom det kan störa deras uppfyllande..

Månadsvis förutsägelse för kärlek

Förutsägelser för menstruation förutspår händelser som kommer att inträffa i en flickas liv i en kärleksplan. Tid på dagen beaktas:

 1. 00:00 - 08.00. Tiden lovar hemlig kärlek, oförmågan att bekänna dina känslor.
 2. 08:00 - 12:00. Godisbukettperioden blir oförglömlig. Parförhållanden blir ljusare.
 3. 12.00 - 15.00. Relationer kommer att vara perfekta.
 4. 15:00 - 18:00. Du måste förbereda dig för oväntade trevliga överraskningar, romantiska handlingar av en älskare.
 5. 18:00 - 00:00. Kärleksförhållanden kommer att uppleva lögner, förråd, underdrift.

Sådan förmögenhetsförhandling är önskvärt att kombinera med veckodagarna för en djupare analys. Den totala profetian kommer att vara mer fullständig, kommer att avslöja hela essensen av förutsägelsen. Det finns ingen anledning att bli upprörd när du på grund av din period inte får ett mycket trevligt resultat av spådom. Ingenting kan ändras, men här kommer alla kvinnor att kunna förbereda sig för eventuella negativa händelser och försöka överleva allt så lugnt som möjligt.

Spådom

För att ta reda på din närmaste framtid kan du använda spådom efter tid på dagen:

Ständig uppmärksamhet från det motsatta könet, harmoni med andra, konfliktlösning.

Glädje, positiv, tur.

Problem, dåliga saker. Viktig försiktighet och självförtroende.

Eventuell längtan, känsla av ensamhet.

Separation från släktingar eller nära anhöriga i ande, bedrägeri, oärlighet.

Månadsvärde med dagar och veckodagar

En viktig indikator är dagen och dagen för början av månadscykeln. Värdena är som följer:

 1. Måndag. Den här dagen visar problem, både trevliga och inte särskilt bra. Det andra värdet - att få en gåva från en älskad.
 2. Tisdag. Du kan träffa en gammal bekant, en vän som du inte har sett på länge. En annan betydelse - förändringar i det personliga livet, att möta en person som blir dyr.
 3. Onsdag. Varning för början av en inte så lätt period. Vänner kan behöva hjälp för att överleva svårigheterna. Ingen anledning att förtvivla - detta är en prognos, inte en mening.

Den andra halvan av veckan lovar att bli mer gynnsam, stämningen - bra:

 1. Torsdagen tillkännager en semester och underhållning i ditt eget hem. Det är stor sannolikhet att träffa en främling, men vilken typ av möte kommer att vara är okänt.
 2. Fredag. Nyheterna som radikalt kommer att förändra livet. Problem är möjliga, men de ansträngningar som görs kommer att hjälpa till att hantera..
 3. Lördag. Lyckodag. Menstruation förutspår en gynnsam utveckling av alla livshändelser och löser problem. Du kan tänka dig en önskan - den kommer att gå i uppfyllelse. Vänta på en kärleksförklaring.
 4. Söndag. Lycka, seger i allt, glada händelser kan förväntas.

I människans öde spelar siffror en viktig roll. För förmögenhetsberättelse om menstruationscykeln är de också viktiga. Till exempel, den 1 - 7 i månaden, den första veckan, har en gynnsam livstid, lycka till i många frågor, eventuellt mottagande av en gåva och en oväntad bekännelse av hemlig kärlek. När det gäller relationer med det motsatta könet, kan det uppstå svårigheter i missförstånd, konflikter, till och med försummelse. Inget undantag - skvaller som härrör från en person från vilken detta inte förväntades.

Månadsvis från den 8: e till den 14: e dagen, under den andra veckan i månaden, förutsäger manifestationen av baslös avundsjuka. Denna period varnar mot ouppfyllda löften, uppmanar dig att följa orden. Som ett resultat - förlust av förtroende, vedergällning. Du får inte tillåta lögner från din sida och i relation till din egen personlighet. I kärleksaffärer lovar prognosen utseendet på en hemlig beundrare.

Början av cykeln från den 15 till den 21: e dagen, i den tredje veckan, lovar att förbättra den ekonomiska situationen, uppfylla drömmar. Den enda ogynnsamma dagen är den 18. Den här dagen varnas menstruationen mot förråd av en älskad. Det finns olika obehagliga situationer som radikalt kan förändra liv. Oroa dig inte så mycket, eftersom situationen är på väg. Allt som händer kommer inte bara att få negativa utan också positiva ögonblick.

Cykeln från 22 till 28, i den fjärde veckan, förutspår en kollision med icke-existerande problem, ett möjligt förråd. Allt kanske inte går som planerat. Eventuellt förråd av båda parterna. Man måste vara försiktig med ekonomi. Å andra sidan är menstruationen ganska gynnsam - alla händelser kommer i slutändan att ge ett positivt resultat, andra beundrar visdom, rätt handlingar. Alla företag kommer att följa framgångar. Förväntat att anlända kära gäster.

Menstruationens början under den femte veckan, 29–31 i månaden, är kopplad till mystiska händelser i livet. Oförklarliga fenomen, närvaron av andra världens krafter hjälper till att glömma upplevelsen. En titt på framtiden är bara glädjande och optimistisk, lyckan bör följa alla företag. Kanske det visar sig att besöka en mycket rolig, oförglömlig semester.

Dagsprognos

Om du tror på siffrorna ger divinationen efter dagarna i början av menstruationen den mest exakta prognosen. Online kan du ta reda på förutsägelser i 30 dagar. Tolkningen av siffror är följande:

 • 1 - glada händelser, en känsla av eufori;
 • 2 - besvikelse hos en älskad;
 • 3 - konflikt, som, om den inte löses, kommer att växa till fiendskap;
 • 4 - en dröm kommer att gå i uppfyllelse;
 • 5 - överraskning, överraskning från en älskad;
 • 6 - skvaller som kommer att ge besvikelse;
 • 7 - ömsesidiga brådska känslor;
 • 8 - svartsjuka för en älskad under hela månaden;
 • 9 - fiender kommer att bryta planer;
 • 10 - kärlek.

Under det kommande decenniet varnar menstruationen mot utslag av utslag. Tolkningen av värdena för siffrorna från 11 till 20 är som följer:

 • 11 - För att bromsa svartsjuka måste du visa kvinnlig visdom;
 • 12 - hemlig beundrare, älskare av svart magi;
 • 13 - obehag i alla frågor, relationer;
 • 14 - goda nyheter;
 • 15 - obehagliga nyheter om andra;
 • 16 - utslag och allvarliga olyckor;
 • 17 - tillfällig separering från en älskad;
 • 18 - förslag att gifta sig eller flytta till ett nytt skede i förhållandet;
 • 19 - ett nytt trevligt möte med en man;
 • 20 - fusk av vänner.

Det tredje decenniet ber att vara uppriktiga, att kasta alla krafter i relationer. Värdena är följande:

 • 21 - endast uppriktighet räddar förhållandet;
 • 22 - det kommer inte att finnas några svårigheter med pengar;
 • 23 - trevliga händelser, ett tillstånd av lycka;
 • 24 - vänta på ankomsten av bra gäster;
 • 25 - kommer med en man och ett seriöst förhållande;
 • 26 - utseendet på en hängiven vän;
 • 27 - någon hjälper till att uppfylla önskemål;
 • 28 - Karriärframgång, ekonomisk vinst;
 • 29 - tårar, problem;
 • 30 - en ny bekant, en lycklig relation;
 • 31 - äventyr och trevliga överraskningar.

Spådom

Feng Shui ger sin tolkning. Spådom genom menstruation för flickor utförs på veckodagen och med hänsyn till zodiakelementen:

Spådom genom menstruation för kärlek, för framtiden, för relationer

Sedan antiken har människan försökt kontrollera framtiden. I heder var de som styrde över framtiden och kände det förflutna. Många orakler, häxor och spetsförsäljare är redo att prata om vad de ska gå igenom med de mest olika och ibland löjliga egenskaper. Men är det möjligt att öppna hemlighetsslöjan på egen hand? Vad är förmågan att säga för framtiden för menstruationen? Hur tar man reda på den närmaste framtiden, baserat på början av menstruationsflödet? Är det möjligt att ta sådan information på allvar? Låt oss svara på dessa frågor i den här artikeln, baserad på åsikter från esoterikerna.

Menstruationsblodets styrka under spådom

Fortune-telling på kritiska dagar är ett intimt sakrament som praktiseras av det kända könet nästan från tidens början. Många är kanske skeptiska till den här förutsägelsemetoden och föredrar att söka hjälp av spådomare och klärvoyanter eller självständigt lägga ut Tarot, men våra mormödrar i allvar försökte notera tid på dagen eller dagen och markera början på reglerna.

Men vad är orsaken till denna trend. Svaret ligger i egenskaperna som tillskrivs blod. Forntida religioner baserades på tron ​​att den skarlakansröda vätskan som fyller människokroppen har livgivande energi och håller rasets minne. Menstruationsblod var särskilt vördade, eftersom tillkomsten av den första menstruationen markerade början av perioden för förlossningen.

Våra förfäder var säkra på att blodet har vitala egenskaper och håller hemligheter från det förflutna och framtiden. Menstruationsblod användes som skydd mot onda andar och skadlig påverkan, och en kvinna under menstruationsperioden var en slags amulett för hennes familj och hushåll. Ge cykliska sekretioner en speciell kraft och bildade grunden för olika sanningsenliga förmögenheter om menstruation. Tänk på de vanligaste.

Ta reda på vad som väntar dig i framtiden i artikeln via länken, om du hade en period.

Hur man gissar varje månad

Fortune-telling för en kvinna är helig. Baserat på individuella känslor och tidsintervall från början av cykeln kan du lära dig inte bara vad framtiden förbereder i allmänna termer, utan också förutsäga den möjliga utvecklingen av relationer med en nära och kär, materiella medel eller "beteende" för din egen kropp.

Utgångspunkten för spådom kan vara flera faktorer som kännetecknar den nuvarande menstruationen. De mest populära är flera framsyntsorter, som ger den mest fullständiga bilden av livsmetamfoser i nästa cykel. Det är värt att uppmärksamma det faktum att resultat av förmögenhetsföreläsning inte kan tas bokstavligen. Varje tolkning är möjlig enbart i översättningen av en viss kvinnas verklighet.

Dessa förutsägelser kräver inte ytterligare attribut, förmågan att hantera kort eller förväntningarna på en fullmåne eller en nymåne. Titta bara på kalendern så snart de första "antydningarna" om den förväntade menstruationen har dykt upp. Låt oss titta på var och en av dem mer detaljerat..

Du kommer att vara intresserad av att veta om det är möjligt att göra nagelförlängningar under menstruationen. Följ länken för att hitta svaret på denna fråga..

Dagfas förmögenhet

Baserat på astrologiska avhandlingar kan vi dra slutsatsen att planetarrangemanget direkt påverkar både människors välbefinnande och framtid. Baserat på den tid på dagen då kvinnan började blodiga utskrivning, är det möjligt att komponera ett slags verifierat månatligt horoskop som kännetecknar den psyko-emotionella bakgrunden och kännetecknen för förhållanden med nära och kära under den kommande månaden, oavsett stjärntecken. Det är värt att notera att i väntan på menstruation är det nödvändigt att ständigt kontrollera personliga hygienprodukter, eftersom förmögenhetsföreläggande är mest exakt om du fokuserar på de första blodproppernas utseende.

Den mest gynnsamma tiden för början av menstruationen. Många astrologer är säkra på att detta tidiga tidsintervall utgör den förestående början på ett kärleksäventyr och harmoniseringen av kvinnans inre bakgrund. Morgontimmarna är en snabb uppvaknande, och mystiker förknippar denna gång med återfödelse. Den kommande månaden för flickan kommer att fyllas med kärlek och förståelse både med det motsatta könet och med alla omkring. Positiva vibrationer kommer att fylla en person och ge en extra kraftig energiökning.

Dag (upp till 13 timmar)

Menstruationens början vid denna tidpunkt kännetecknas av åskådare på två sätt. Å ena sidan är "dagtid" menstruation nyckeln till framgång i allt som rör arbete och självförverkligande. Å andra sidan är perioderna som börjar i denna fas av dagen en direkt rekommendation från universum att ägna mer tid åt nära och kära, eftersom en familjebåt kan läcka.

Kväll

Tolkning av förutsägelser baserade på menstruation, eller snarare, inte tidpunkten för deras början, säger att "kommande" kritiska dagar under skymningen inte förbättrar bra. "Kväll" -menstruation är en typ av varning, som signalerar om möjliga problem och allvarliga konflikter på både affärs- och personliga område. Denna fas av dagen kan ge en idé inte bara om händelserna som närmar sig kvinnan från utsidan, utan också kännetecknar hennes interna tillstånd. Menstruation, som började på sen eftermiddag - bevis på andligt obehag och tristess, som drog på tjejens varelse i en tät slöja.

Den mest ogynnsamma tiden för början av menstruation i termer av esotericism. Efter att ha studerat förhandlingar om magi och filosofi kan vi dra slutsatsen att natten inte bara är tidpunkten för mysterierna, utan också en dödets föregångare, vilket ger upphov till regeln om det omedvetna "djuret" i människans natur. Månadsperioder, som började på natten, ger en snabb avskiljning från en älskad, möjliga skandaler och en serie ekonomiska bakslag.
Det är värt att notera att förutsägelserna för menstruationscykeln inte är dödliga och inte kan besvara frågan om varför denna eller den händelsen inträffade. Även om det är rimligt. Allt som menstruationsblodet försvinner kan ske inom en cykel, det vill säga före början av nästa kritiska dagar. Det är just på grund av deras "kortsiktighet" som många ser denna typ av framsyn snarare som komiska profetior och inte tar dem på allvar, och lusten att berätta förmögenheter inspirerades inte av nödvändighet, utan av en törst efter kul.

Ta reda på om kärleksformler påverkar månatligt blod och hur du kan genomföra en ceremoni för att återlämna en nära och kär.

Dag spådom

Denna metod, baserad på de åsikter som publiceras på tematiska forum, är en av de mest pålitliga och sanningsenliga för kvinnor som självständigt försöker förutsäga sitt öde. Vissa magiska webbplatser har onlineplattformar som låter dig få realtidsprognoser gratis..

Du kan förutsäga framtiden på egen hand, baserat på den mystiska betydelsen av dagarna i enlighet med början av menstruationen. De som redan har använt dessa tjänster vet att sanningsenheten inte beror på vem som väljer tolkningen av starttiden för kritiska dagar. Siffrorna är svåra att lura. Värdet på menstruation med antalet och dagar i veckan anses vara det mest exakta både bland specialister och bland flickor som har provat detta spåmöjlighet på sig själva.

måndag

Måndag är en upptagen dag, enligt populär visdom. Så menstruationen, "anlände" den första veckodagen, betyder problem under hela månaden. Men var inte upprörd. Den kommande månadens liv kommer att förknippas med positiva sysslor. Menstruation, som började på måndag - ett säkert tecken på det överhängande mottagandet av en dyr gåva från en ung man eller make.

tisdag

Månadsperioderna, som började på tisdag, är de som tappar en trevlig bekant, som inte tar lång tid att vänta. En man som bråttom att bryta sig in i en kvinnas liv kommer säkert att bli en pålitlig vän och trogen allierad, och vänskap kan förvandlas till ett äktenskap. Bestämmelser som kom den andra dagen i veckan kan markera snabba förändringar i livet, inte associerade med en ny bekant. Kom ihåg den konventionella visdomen: "Allt nytt är väl glömt gammalt." I de flesta fall förloras förbindelserna med vänner och släktingar i hushållens oro. Menstruation på tisdag är ett säkert tecken på att det under den kommande månaden kommer att vara möjligt att se dem som damen lyckades glömma.

onsdag

Menstruation på onsdag är ett oroande tecken som inte lovar något positivt. Snabb gräl, försämring av hälsa och materiellt välbefinnande, det är det som lovar företrädaren för det svagare könet början av menstruationen på onsdag. Mindre problem kommer att strömma in från cornucopia under hela månaden, "suger" både fysisk och moralisk styrka ur flickan, ibland leder till tårar. Men förtvivla inte! Detta undertecknande är inte en dom, utan ett tillfälle att titta närmare på dig själv och mobilisera interna resurser för att lösa pressande problem.

torsdag

Menstruationens början på torsdag är en föregångare av en bullrig fest. Enligt de flesta esoteriker måste hon själv agera som gästvänlig värdinna. Men vissa experter på den ockulta sfären är säkra på att menstruationen som kom på torsdagen varnar en kvinna mot högtider i sällskap med okända människor och nära bekanta med okända gäster.

fredag

Månadsvis på fredag ​​- budbärare av trevliga nyheter. Menstruationscykeln som inträffade denna dag indikerar den överhängande början av en trevlig, och viktigaste, efterlängtad händelse. Detta fenomen kan förknippas både med arbete och med flickans personliga liv, äktenskap. Menstruation, som började på fredag, kan lova mindre problem som kommer att följa det klara könet hela månaden.

lördag

Baserat på tolkningen av förmögenheten på dagen i veckan från början av menstruationen är lördagen den mest gynnsamma dagen för menstruationen. De kritiska dagarna som kom på den sjätte dagen i kalenderveckan är skämtheten av lätthet, framtida lycka och nonchalance. Under hela månaden lämnar en kvinna inte en liten känsla av eufori och harmoni med sig själv och med sitt varelse. Problem och mindre problem kommer "att lösa" av sig själva, och slutet av menstruationscykeln kommer att markera en trevlig bekantskap eller framgång i cupidens angelägenheter..

söndag

Menstruationens början, som sammanföll med veckans slut, är ett bra tecken som visar glädje och harmoni under den kommande månaden. De kommer också att vara en bra budbärare för de som går igenom en svår period i relationer med en nära och kär. Den kommande månaden kommer att ge fred och harmoni i familjen fristad och tillåta oss att bygga starka, förtroendeförhållanden som lovar ett lyckligt slut.

Fortune telling baserat på en kalenderdag

För att förutsäga den närmaste framtiden litar esoteriker på värdet av inte bara veckodagen utan också kalendernumret för början av menstruationen. Dessa förmögenheter är inte ömsesidigt exklusiva, utan kompletterar varandra, så att du kan bilda framtidens mest fullständiga bild. Förutsägelser erhållna genom analys av ansvarsfrihet är "giltiga" fram till nästa månad. Tänk på de vanligaste tolkningarna av kalenderdagar..

 1. Månadsperioder, som sammanföll med de första dagarna i månaden, utgör ett överflöd av positiva händelser och lönsamma bekanta under nästa menstruationscykel. Lyckan har redan brast ut i en kvinnas liv, det är bara värt att acceptera det med tacksamhet.
 2. Blödningen som började den andra är budbärare av besvikelse. Snart måste en kvinna, under press av obehagliga händelser, titta på en nära och kär från en annan vinkel, besviken över honom.
 3. Menstruationen, som sammanföll med denna kalenderdag, utgör en situation, vars fortsatta utveckling helt kommer att bero på kvinnan. Hon kommer att börja sin utveckling med en gräl, men flickan bör bestämma kursen för att "vända" utvecklingen av evenemanget själv.
 4. Menstruationen säkerställer den förestående början av det efterlängtade evenemanget, vilket kommer att bli en verklig överraskning för en kvinna. Trevliga sysslor kan beröra både affärs- och personliga liv..
 5. Regula den femte dagen i månaden lovar en kvinna att få en dyr gåva från en älskad, och därför ett gott humör under hela månaden.
 6. Menstruationen, som kom den sjätte dagen i innevarande månad, är en budbärare av onda gärningar. Enligt de flesta esoteriker indikerar detta slump att en kvinna har en allvarlig fiende som försöker slå med förtal eller bedrägeri.
 7. Månadsperioder, som sammanföll med den sjunde dagen i månaden, innebär uppkomsten av en hemlig beundrare hos en kvinna och uppkomsten av en stark ljus känsla i hennes liv.
 8. Den åttonde dagen, som präglas av början av kritiska dagar, är förvirringen av intensiv avundsjuk som kommer att plåga flickan under nästa cykel och vissa problem i hennes personliga liv som uppstår mot hennes bakgrund.
 9. Månatliga ankomster den nionde dagen i månaden är en varning. Detta slump visar på närvaron i förbindelserna med den framtida makan till en tredje part som försöker få oenighet.
 10. Menstruation den 10: e är en nyhet som fördjupar snabb eufori från att bli förälskad. Kanske kommer en ny älskling att dyka upp i en kvinnas liv eller förhållanden med en nära och kär kommer att gå till en ny nivå.
 11. Menstruationsflödet kan berätta om utseendet på ångest och misstro hos den älskade mannen. Esoteriker hävdar att all oro av denna typ är förgäves, och flickans utvalda är kristallklar inför henne.
 12. Menstruationens början på denna dag indikerar en eventuell magisk effekt på en kvinna för att uppnå sin plats.
 13. Menstruation den 13: e dagen i månaden indikerar den överhängande starten av den "svarta remsan". Problem kommer att hemsöka en kvinna under hela cykeln.
 14. Fläckning är förälskaren av goda nyheter och många överraskningar.
 15. Efter att ha märkt början av menstruationen den 15: e dagen i månaden, se upp, i den närmaste framtiden kommer dåliga nyheter att brista i livet och frustrera planer.
 16. En varning påminnelse om att allt vi säger kan användas mot oss.
 17. Månadsperioder under de 17 dagarna i månaden lovar en snabb avskiljning från din älskade. Men var inte särskilt upprörd, men tror helt enkelt att separationen kommer att vara kortvarig.
 18. Menstruationen, som kom den 18 dagen, visar uppkomsten av en stark kärlekskänsla.
 19. Att dechiffrera förmögenhetsberättelse enligt menstruationscykeln säger att de kritiska dagarna som började den 19: e dagen i månaden är kärlekens budbärare. Men om det kommer att vara ömsesidigt och vad som kommer att hända i processen med detta förhållande är stjärnorna okända.
 20. Månadsperioder, som sammanföll med den tjugonde dagen i månaden, förutsäger snabba ovissade kärlek. Sluta försöka vinna hjärtat hos den valda och försök gå över till att behärska en ny hobby eller resa.
 21. Fläckning indikerar lögn som kommer från en nära och kär.
 22. Början på menstruationen den 22: e är en föregångare av överhängande materiellt välbefinnande. Pengar kommer att hällas på en kvinna under hela cykeln som från en hornhinnan.
 23. Spotting den 23: e månaden är en budbärare av lycka och harmoni. Under hela cykeln kommer flickan att förbli i ett tillstånd av lätthet och lycka, och alla åtaganden kommer att vara dömda till framgång..
 24. Menstruationen på denna dag lovar en snabb bullrig festival med en rik fest och en trevlig bekanta. Damen till firandet blir damen själv.
 25. Menstruationens sammanfall med 25 dagar i månaden lovar en kvinna många nya möten och en mycket intressant bekantskap, som kan utvecklas till ett långsiktigt affärssamarbete..
 26. Bestämmelserna på den 26: e dagen i månaden fördjupar en tidig bekantskap med en man som kommer att bli en riktig vän för en kvinna, som kan förstå och dela hennes smärta och bekymmer.
 27. Månadsperioder, som börjar den 27: e kalenderdagen, förverkligar uppfyllandet av en långvarig hemlig begär, med efterföljande oväntade positiva öden.
 28. I början av menstruationen den 28: e lovar framgång i affärssfären under hela cykeln. Eller så kommer kvinnor att hitta en plattform för implementering och hårt arbete kommer att värderas i monetära termer.
 29. Utsläppet som kom på 29 förbättrar inte bra. Under den kommande cykeln måste en kvinna tåla frustration och förbittring, vilket kan orsaka en stark känslomässig chock. Men kom ihåg, skymningen är inte evig och skänker gryningen!
 30. Menstruationen berättar om en möjlig bekant som kan förvandlas till ett romantiskt äventyr..
 31. Den sista dagen i månaden, markerad med början av menstruationen, visar en snabb resa och möjligheten till en situation där kvinnor inte kommer att visa sitt bästa. Kom ihåg att innan du "hugger axeln" måste du ta hänsyn till alla möjliga konsekvenser!

Enligt majoriteten av det rättvisa könet är två av ovanstående alternativ för förmögenhetsförklaring per månad sanna och hjälper till att göra en mest fullständig framtidsbild.

Kom ihåg att i detta fall är inte detaljerna i menstruationsförloppet viktiga. Endast den exakta starttiden har vikt.

Det är inte meningsfullt att öva sådan förmögenhetsberättelse mer än en gång i månaden, för även med ett negativt resultat kommer misslyckanden inte att pågå mer än en månad. Ny menstruation markerar möjligheten att göra en förutsägelse igen.

Den mystiska betydelsen av menstruation

Menstruationscykeln kan berätta mycket om en kvinna, inte bara till gynekologer, utan också till specialister inom ockulta vetenskaper. När du studerar berömda experter och folketecken om menstruation kan du se att nära vänner har menstruationens början samtidigt. Specialister inom subtila ämnen tenderar att associera detta fenomen med harmoniseringen av fluktuationer i de "interna" frekvenserna som är karakteristiska för nära sinnade människor.

Med tanke på perioderna i Feng Shui-undervisningen noterar vi att detta inte bara är en fysiologisk process, utan en återspegling av universums integritet och samverkan mellan universums grundelement. Denna undervisning är benägen att identifiera stadierna i menstruationscykeln med naturens element. Det finns följande tolkning:

 • Vatten identifieras med menstruationsblod som rensar kroppen..
 • Jorden är identisk med ägglossningsprocessen, som ger ett nytt liv och personifierar fertiliteten.
 • Metallen är kall och tom, som kvinnans reproduktionssystem efter menstruationen.

Menstruationscykeln, både ur medicinens synvinkel och från esoterisk synvinkel, är en mycket komplex process som ger ett mirakel av födelse. Det är möjligt att för en modern kvinna verkar förmögenhetsföreställningar om sekretioner löjliga, men resultaten av en sådan framsyn täcks ofta samman med det verkliga tillståndet. Sådana metoder kräver inte ansträngning, och dekryptering kommer inte att få en kvinna att gå till förmögenheter, du behöver bara titta på kalendern, som alltid finns till hands.

Artiklar Om Missbruk Cykeln

Laparoskopi av ovariecysten

Laparoskopi av ovariecyster är en modern endoskopisk metod som används allmänt för att ta bort cystiska formationer. Laparoskopi kan utföras för medicinska och diagnostiska syften.....

Varför gick menstruationen en dag och är det värt det att träffa en läkare

Normalt är menstruationens varaktighet från 5 till 7 dagar. Om din period gick en dag, men kvinnan är frisk, bör du inte oroa dig....

Blödning med livmodermyom

En vanlig godartad tumör inom gynekologi är livmoderfibroider. 30% av kvinnor under 55 år har det och upptäcks vid en undersökning av en gynekolog. Myom kan vara asymptomatisk, men dess huvudsakliga tecken är livmodersblödning....