Verifierad förmögenhetsberättelse genom menstruation

Harmonier

Folk ville alltid veta sin framtid: för detta vände de sig till högre krafter för hjälp, studerade hemlig kunskap och utvecklade dussintals teorier. Oftast används spådom för att avgöra framtidens öde. Du kan gissa på många saker: kartor, kaffegrut, ett övergivet mynt, du kan studera stjärnorna och himmelkroppens rörelser.

Men en typ av förmögenhet är slående i sin enkelhet: när de möter den för första gången, uppfattar människor denna metod som ett skämt. Men skrattet går efter att alla förutsagda händelser har gått i uppfyllelse. Det handlar om spådom genom menstruation.

För detta används flera värden: det datum menstruationen börjar, tiden på dagen och den exakta tiden. Var och en av ovanstående faktorer har både sina fördelar och nackdelar. Men för fullständighet kommer vi att analysera var och en av dem..

3 månatliga förmögenhetsalternativ

Dessa metoder för förmögenhet har inte tappat sin relevans: de låter dig bestämma händelserna som kommer att inträffa under de kommande 30 dagarna. En månad verkar inte vara så lång tid, men om du använder dessa metoder hela tiden kan du gradvis se ditt framtida liv. Detta kommer att kräva dagen då menstruationen började. Veckodagen, exakt datum och tid på dagen beaktas.

Vid tid på dagen

Månadsvis på morgonen

Den mest optimistiska prognosen för framtiden är den månad som började på morgonen. Du kan förvänta dig trevliga händelser, nya bekanta, utseendet på en älskad och familjens lycka. Du kan skapa relationer med ditt barn, bästa vän och arbetskollega. Morgonperioder indikerar att en riktig idyll kommer i familjen: alla gräl och klagomål kommer att förbli i det förflutna, och kärlek och harmoni kommer att ta sin plats.

Månadsvis fram till 13.00

Om menstruationen började under den första timmen på eftermiddagen, bör du förvänta dig glada händelser och gott humör. Människorna omkring dig kommer att fyllas av lycka och kommer gärna att dela den med dig.

Menstruation från 13.00 till midnatt

Om menstruationscykeln har börjat vid denna tidpunkt - förvänta dig problem och problem. Men det sorgligaste är att alla negativa händelser kommer att inträffa i början av månaden.

Månadsvis på natten

Nattlig menstruation är kanske det värsta fallet. Problem, sorgliga nyheter och separation från din älskare väntar på dig.

Efter veckodagar

måndag

Måndag - det visar problem, ångest och många små ärenden. Men utöver obehagliga händelser kan du förvänta dig en oväntad överraskning eller en present för en rund summa pengar. Och den här gåvan kommer att göras av en person från din inre cirkel.

tisdag

Tisdag - om cykeln började den dagen - förvänta dig att träffa barndomsvänner, medpraktiserande personer eller personer som du studerade i samma grupp av institutet. Du kan också träffa en nära och kär. En annan tolkning antyder att ditt liv kommer att förändras dramatiskt.

onsdag

Om din period började på onsdag - förvänta dig en massa problem. Som regel är problem lokala och hotar inte ditt öde i allmänhet. De kan betraktas som inte en svart, men en grå rand i livet. Det högsta du borde vara rädd för är en bestraffning från cheferna eller en varning från nära och kära.

torsdag

Om den efterlängtade cykeln började på torsdag kan du förvänta dig följande: ett trevligt företag och en bullrig fest i ditt eget hus, ett besök hos en främling, en plötslig bekantskap. Alla ovanstående händelser kommer att vara positiva och därför oroa dig inte för eventuella problem.

fredag

fredag är en viktig dag. Han skänker kardinalförändringar i livet, oväntade nyheter eller en inbjudan att arbeta. Men du bör också förbereda dig för en serie försök. Du kan hantera dem, men det kommer att kräva uthållighet, ett kallt sinne och en nykter beräkning.

lördag

Lördagen är helgens första dag, och därför är det goda nyheter. Du bör förvänta dig en lösning på problem, trevliga möten och till och med kärleksbekännelser. Lördagen visar dessutom uppfyllandet av önskningar eller förverkligandet av en gammal dröm.

söndag

Söndagen har den mest optimistiska tolkningen. Den här dagen visar trevliga händelser, glada stunder, avkoppling och frånvaron av problem. Du kan lugna med din nära och kära, glömma en långvarig gräl eller få goda råd från en erfaren mentor.

Månadsvis

Med tid och dagar i veckan räknade vi ut: nästa i raden är kalendern och månadens datum.

 • 1 - ingenting hotar dig: nästa månad kommer att fyllas med möten och glada händelser.
 • 2 - personen du respekterade kommer att förlora värde och betydelse i dina ögon.
 • 3 - du kommer att ha en kamp som kan försvinna eller förvandlas till en skandal av universella proportioner.
 • 4 - alla barndomsdrömmar och drömmar kommer att gå i uppfyllelse.
 • 5 - din älskade kommer att komma ihåg gallant och presentera en efterlängtad present.
 • 6 - denna dag varnar att fienderna vaknade upp ur viloläge och förberedde sig för handling.
 • 7 - ett romantiskt möte eller en kärleksförklaring väntar på dig.
 • 8 - För första gången i ditt liv kommer du att bli avundsjuk på en älskad efter en annan kvinna.
 • 9 - Detracters gillar inte din kvinnliga lycka, och därför kommer de att försöka förstöra föreningen med den älskade.
 • 10 - du kommer att träffa en nära och kära eller gå med den nuvarande älskaren till nästa steg i förhållandet.
 • 11 - du är för misstänksam och denna kvalitet stör familjens lycka. För nästa månad ska du glömma avundsjuka och misstro..
 • 12 - du kommer att träffa en trevlig man. Men var försiktig: om han gillar dig är han redo att vända sig till magiska krafter för hjälp..
 • 13 - sorglös tid kvar i det förflutna. Tiden har kommit för problem och tiden att övervinna svårigheter.
 • 14 - du kan glädjas: ett trevligt brev eller goda nyheter väntar på dig.
 • 15 - Nyheter väntar på dig, men innehållet är långt ifrån behagligt.
 • 16 - försök att hålla munnen stängd under den kommande månaden. All sammanlagd information kommer att användas mot dig..
 • 17 - en tillfällig separering från din älskade väntar på dig. Det är antingen en gräl eller en affärsresa.
 • 18 - du väntar på återupptagandet av relationer med en ex-man eller möte med en ny man.
 • 19 - Cupids pil bryter ditt hjärta. Men kommer att älska vara ömsesidigt eller inte - ingen vet.
 • 20 - du kommer att bli galet kär i en man som inte uppmärksammar dig.
 • 21 - personen du litar på förbereder en uppenbar lögn.
 • 22 - mynt kommer att ringa i din plånbok igen. Kommer det att vara en gåva eller en långt glömd skuld.
 • 23 - trevliga nyheter och glada händelser väntar på dig.
 • 24 - du väntar på gäster och träffar nya människor. Förbered tabeller och öppna kokboken: du måste vara värd för gäster.
 • 25 - en serie grå vardagsliv kommer att brytas av ett möte med en ny person. Vem är han - en ny vän eller älskare - är ännu inte känd.
 • 26 - du hittar en stark skuldra och en väst för dina egna tårar.
 • 27 - den hjälp du behövde så mycket kommer från en främling eller svurna fiende.
 • 28 - dina ansträngningar kommer att belönas fullt ut: vänta på erkännande eller ökning av lön.
 • 29 - Förbered lugnande medel och rena näsdukar. Du kommer att behöva gråta ofta och mycket: ett försök att dölja tårar förvärrar bara ditt sinnestillstånd.
 • 30 - din ensamhet har slutat: vänta på ett möte med en charmig man.
 • 31 - detta nummer har en dubbel betydelse. En av dem talar om en snabb resa, den andra - förutspår uppriktig skam för orimliga ord eller dumma handlingar.

Spådom genom menstruation för kärlek, för framtiden, för relationer

Sedan antiken har människan försökt kontrollera framtiden. I heder var de som styrde över framtiden och kände det förflutna. Många orakler, häxor och spetsförsäljare är redo att prata om vad de ska gå igenom med de mest olika och ibland löjliga egenskaper. Men är det möjligt att öppna hemlighetsslöjan på egen hand? Vad är förmågan att säga för framtiden för menstruationen? Hur tar man reda på den närmaste framtiden, baserat på början av menstruationsflödet? Är det möjligt att ta sådan information på allvar? Låt oss svara på dessa frågor i den här artikeln, baserad på åsikter från esoterikerna.

Menstruationsblodets styrka under spådom

Fortune-telling på kritiska dagar är ett intimt sakrament som praktiseras av det kända könet nästan från tidens början. Många är kanske skeptiska till den här förutsägelsemetoden och föredrar att söka hjälp av spådomare och klärvoyanter eller självständigt lägga ut Tarot, men våra mormödrar i allvar försökte notera tid på dagen eller dagen och markera början på reglerna.

Men vad är orsaken till denna trend. Svaret ligger i egenskaperna som tillskrivs blod. Forntida religioner baserades på tron ​​att den skarlakansröda vätskan som fyller människokroppen har livgivande energi och håller rasets minne. Menstruationsblod var särskilt vördade, eftersom tillkomsten av den första menstruationen markerade början av perioden för förlossningen.

Våra förfäder var säkra på att blodet har vitala egenskaper och håller hemligheter från det förflutna och framtiden. Menstruationsblod användes som skydd mot onda andar och skadlig påverkan, och en kvinna under menstruationsperioden var en slags amulett för hennes familj och hushåll. Ge cykliska sekretioner en speciell kraft och bildade grunden för olika sanningsenliga förmögenheter om menstruation. Tänk på de vanligaste.

Ta reda på vad som väntar dig i framtiden i artikeln via länken, om du hade en period.

Hur man gissar varje månad

Fortune-telling för en kvinna är helig. Baserat på individuella känslor och tidsintervall från början av cykeln kan du lära dig inte bara vad framtiden förbereder i allmänna termer, utan också förutsäga den möjliga utvecklingen av relationer med en nära och kär, materiella medel eller "beteende" för din egen kropp.

Utgångspunkten för spådom kan vara flera faktorer som kännetecknar den nuvarande menstruationen. De mest populära är flera framsyntsorter, som ger den mest fullständiga bilden av livsmetamfoser i nästa cykel. Det är värt att uppmärksamma det faktum att resultat av förmögenhetsföreläsning inte kan tas bokstavligen. Varje tolkning är möjlig enbart i översättningen av en viss kvinnas verklighet.

Dessa förutsägelser kräver inte ytterligare attribut, förmågan att hantera kort eller förväntningarna på en fullmåne eller en nymåne. Titta bara på kalendern så snart de första "antydningarna" om den förväntade menstruationen har dykt upp. Låt oss titta på var och en av dem mer detaljerat..

Du kommer att vara intresserad av att veta om det är möjligt att göra nagelförlängningar under menstruationen. Följ länken för att hitta svaret på denna fråga..

Dagfas förmögenhet

Baserat på astrologiska avhandlingar kan vi dra slutsatsen att planetarrangemanget direkt påverkar både människors välbefinnande och framtid. Baserat på den tid på dagen då kvinnan började blodiga utskrivning, är det möjligt att komponera ett slags verifierat månatligt horoskop som kännetecknar den psyko-emotionella bakgrunden och kännetecknen för förhållanden med nära och kära under den kommande månaden, oavsett stjärntecken. Det är värt att notera att i väntan på menstruation är det nödvändigt att ständigt kontrollera personliga hygienprodukter, eftersom förmögenhetsföreläggande är mest exakt om du fokuserar på de första blodproppernas utseende.

Den mest gynnsamma tiden för början av menstruationen. Många astrologer är säkra på att detta tidiga tidsintervall utgör den förestående början på ett kärleksäventyr och harmoniseringen av kvinnans inre bakgrund. Morgontimmarna är en snabb uppvaknande, och mystiker förknippar denna gång med återfödelse. Den kommande månaden för flickan kommer att fyllas med kärlek och förståelse både med det motsatta könet och med alla omkring. Positiva vibrationer kommer att fylla en person och ge en extra kraftig energiökning.

Dag (upp till 13 timmar)

Menstruationens början vid denna tidpunkt kännetecknas av åskådare på två sätt. Å ena sidan är "dagtid" menstruation nyckeln till framgång i allt som rör arbete och självförverkligande. Å andra sidan är perioderna som börjar i denna fas av dagen en direkt rekommendation från universum att ägna mer tid åt nära och kära, eftersom en familjebåt kan läcka.

Kväll

Tolkning av förutsägelser baserade på menstruation, eller snarare, inte tidpunkten för deras början, säger att "kommande" kritiska dagar under skymningen inte förbättrar bra. "Kväll" -menstruation är en typ av varning, som signalerar om möjliga problem och allvarliga konflikter på både affärs- och personliga område. Denna fas av dagen kan ge en idé inte bara om händelserna som närmar sig kvinnan från utsidan, utan också kännetecknar hennes interna tillstånd. Menstruation, som började på sen eftermiddag - bevis på andligt obehag och tristess, som drog på tjejens varelse i en tät slöja.

Den mest ogynnsamma tiden för början av menstruation i termer av esotericism. Efter att ha studerat förhandlingar om magi och filosofi kan vi dra slutsatsen att natten inte bara är tidpunkten för mysterierna, utan också en dödets föregångare, vilket ger upphov till regeln om det omedvetna "djuret" i människans natur. Månadsperioder, som började på natten, ger en snabb avskiljning från en älskad, möjliga skandaler och en serie ekonomiska bakslag.
Det är värt att notera att förutsägelserna för menstruationscykeln inte är dödliga och inte kan besvara frågan om varför denna eller den händelsen inträffade. Även om det är rimligt. Allt som menstruationsblodet försvinner kan ske inom en cykel, det vill säga före början av nästa kritiska dagar. Det är just på grund av deras "kortsiktighet" som många ser denna typ av framsyn snarare som komiska profetior och inte tar dem på allvar, och lusten att berätta förmögenheter inspirerades inte av nödvändighet, utan av en törst efter kul.

Ta reda på om kärleksformler påverkar månatligt blod och hur du kan genomföra en ceremoni för att återlämna en nära och kär.

Dag spådom

Denna metod, baserad på de åsikter som publiceras på tematiska forum, är en av de mest pålitliga och sanningsenliga för kvinnor som självständigt försöker förutsäga sitt öde. Vissa magiska webbplatser har onlineplattformar som låter dig få realtidsprognoser gratis..

Du kan förutsäga framtiden på egen hand, baserat på den mystiska betydelsen av dagarna i enlighet med början av menstruationen. De som redan har använt dessa tjänster vet att sanningsenheten inte beror på vem som väljer tolkningen av starttiden för kritiska dagar. Siffrorna är svåra att lura. Värdet på menstruation med antalet och dagar i veckan anses vara det mest exakta både bland specialister och bland flickor som har provat detta spåmöjlighet på sig själva.

måndag

Måndag är en upptagen dag, enligt populär visdom. Så menstruationen, "anlände" den första veckodagen, betyder problem under hela månaden. Men var inte upprörd. Den kommande månadens liv kommer att förknippas med positiva sysslor. Menstruation, som började på måndag - ett säkert tecken på det överhängande mottagandet av en dyr gåva från en ung man eller make.

tisdag

Månadsperioderna, som började på tisdag, är de som tappar en trevlig bekant, som inte tar lång tid att vänta. En man som bråttom att bryta sig in i en kvinnas liv kommer säkert att bli en pålitlig vän och trogen allierad, och vänskap kan förvandlas till ett äktenskap. Bestämmelser som kom den andra dagen i veckan kan markera snabba förändringar i livet, inte associerade med en ny bekant. Kom ihåg den konventionella visdomen: "Allt nytt är väl glömt gammalt." I de flesta fall förloras förbindelserna med vänner och släktingar i hushållens oro. Menstruation på tisdag är ett säkert tecken på att det under den kommande månaden kommer att vara möjligt att se dem som damen lyckades glömma.

onsdag

Menstruation på onsdag är ett oroande tecken som inte lovar något positivt. Snabb gräl, försämring av hälsa och materiellt välbefinnande, det är det som lovar företrädaren för det svagare könet början av menstruationen på onsdag. Mindre problem kommer att strömma in från cornucopia under hela månaden, "suger" både fysisk och moralisk styrka ur flickan, ibland leder till tårar. Men förtvivla inte! Detta undertecknande är inte en dom, utan ett tillfälle att titta närmare på dig själv och mobilisera interna resurser för att lösa pressande problem.

torsdag

Menstruationens början på torsdag är en föregångare av en bullrig fest. Enligt de flesta esoteriker måste hon själv agera som gästvänlig värdinna. Men vissa experter på den ockulta sfären är säkra på att menstruationen som kom på torsdagen varnar en kvinna mot högtider i sällskap med okända människor och nära bekanta med okända gäster.

fredag

Månadsvis på fredag ​​- budbärare av trevliga nyheter. Menstruationscykeln som inträffade denna dag indikerar den överhängande början av en trevlig, och viktigaste, efterlängtad händelse. Detta fenomen kan förknippas både med arbete och med flickans personliga liv, äktenskap. Menstruation, som började på fredag, kan lova mindre problem som kommer att följa det klara könet hela månaden.

lördag

Baserat på tolkningen av förmögenheten på dagen i veckan från början av menstruationen är lördagen den mest gynnsamma dagen för menstruationen. De kritiska dagarna som kom på den sjätte dagen i kalenderveckan är skämtheten av lätthet, framtida lycka och nonchalance. Under hela månaden lämnar en kvinna inte en liten känsla av eufori och harmoni med sig själv och med sitt varelse. Problem och mindre problem kommer "att lösa" av sig själva, och slutet av menstruationscykeln kommer att markera en trevlig bekantskap eller framgång i cupidens angelägenheter..

söndag

Menstruationens början, som sammanföll med veckans slut, är ett bra tecken som visar glädje och harmoni under den kommande månaden. De kommer också att vara en bra budbärare för de som går igenom en svår period i relationer med en nära och kär. Den kommande månaden kommer att ge fred och harmoni i familjen fristad och tillåta oss att bygga starka, förtroendeförhållanden som lovar ett lyckligt slut.

Fortune telling baserat på en kalenderdag

För att förutsäga den närmaste framtiden litar esoteriker på värdet av inte bara veckodagen utan också kalendernumret för början av menstruationen. Dessa förmögenheter är inte ömsesidigt exklusiva, utan kompletterar varandra, så att du kan bilda framtidens mest fullständiga bild. Förutsägelser erhållna genom analys av ansvarsfrihet är "giltiga" fram till nästa månad. Tänk på de vanligaste tolkningarna av kalenderdagar..

 1. Månadsperioder, som sammanföll med de första dagarna i månaden, utgör ett överflöd av positiva händelser och lönsamma bekanta under nästa menstruationscykel. Lyckan har redan brast ut i en kvinnas liv, det är bara värt att acceptera det med tacksamhet.
 2. Blödningen som började den andra är budbärare av besvikelse. Snart måste en kvinna, under press av obehagliga händelser, titta på en nära och kär från en annan vinkel, besviken över honom.
 3. Menstruationen, som sammanföll med denna kalenderdag, utgör en situation, vars fortsatta utveckling helt kommer att bero på kvinnan. Hon kommer att börja sin utveckling med en gräl, men flickan bör bestämma kursen för att "vända" utvecklingen av evenemanget själv.
 4. Menstruationen säkerställer den förestående början av det efterlängtade evenemanget, vilket kommer att bli en verklig överraskning för en kvinna. Trevliga sysslor kan beröra både affärs- och personliga liv..
 5. Regula den femte dagen i månaden lovar en kvinna att få en dyr gåva från en älskad, och därför ett gott humör under hela månaden.
 6. Menstruationen, som kom den sjätte dagen i innevarande månad, är en budbärare av onda gärningar. Enligt de flesta esoteriker indikerar detta slump att en kvinna har en allvarlig fiende som försöker slå med förtal eller bedrägeri.
 7. Månadsperioder, som sammanföll med den sjunde dagen i månaden, innebär uppkomsten av en hemlig beundrare hos en kvinna och uppkomsten av en stark ljus känsla i hennes liv.
 8. Den åttonde dagen, som präglas av början av kritiska dagar, är förvirringen av intensiv avundsjuk som kommer att plåga flickan under nästa cykel och vissa problem i hennes personliga liv som uppstår mot hennes bakgrund.
 9. Månatliga ankomster den nionde dagen i månaden är en varning. Detta slump visar på närvaron i förbindelserna med den framtida makan till en tredje part som försöker få oenighet.
 10. Menstruation den 10: e är en nyhet som fördjupar snabb eufori från att bli förälskad. Kanske kommer en ny älskling att dyka upp i en kvinnas liv eller förhållanden med en nära och kär kommer att gå till en ny nivå.
 11. Menstruationsflödet kan berätta om utseendet på ångest och misstro hos den älskade mannen. Esoteriker hävdar att all oro av denna typ är förgäves, och flickans utvalda är kristallklar inför henne.
 12. Menstruationens början på denna dag indikerar en eventuell magisk effekt på en kvinna för att uppnå sin plats.
 13. Menstruation den 13: e dagen i månaden indikerar den överhängande starten av den "svarta remsan". Problem kommer att hemsöka en kvinna under hela cykeln.
 14. Fläckning är förälskaren av goda nyheter och många överraskningar.
 15. Efter att ha märkt början av menstruationen den 15: e dagen i månaden, se upp, i den närmaste framtiden kommer dåliga nyheter att brista i livet och frustrera planer.
 16. En varning påminnelse om att allt vi säger kan användas mot oss.
 17. Månadsperioder under de 17 dagarna i månaden lovar en snabb avskiljning från din älskade. Men var inte särskilt upprörd, men tror helt enkelt att separationen kommer att vara kortvarig.
 18. Menstruationen, som kom den 18 dagen, visar uppkomsten av en stark kärlekskänsla.
 19. Att dechiffrera förmögenhetsberättelse enligt menstruationscykeln säger att de kritiska dagarna som började den 19: e dagen i månaden är kärlekens budbärare. Men om det kommer att vara ömsesidigt och vad som kommer att hända i processen med detta förhållande är stjärnorna okända.
 20. Månadsperioder, som sammanföll med den tjugonde dagen i månaden, förutsäger snabba ovissade kärlek. Sluta försöka vinna hjärtat hos den valda och försök gå över till att behärska en ny hobby eller resa.
 21. Fläckning indikerar lögn som kommer från en nära och kär.
 22. Början på menstruationen den 22: e är en föregångare av överhängande materiellt välbefinnande. Pengar kommer att hällas på en kvinna under hela cykeln som från en hornhinnan.
 23. Spotting den 23: e månaden är en budbärare av lycka och harmoni. Under hela cykeln kommer flickan att förbli i ett tillstånd av lätthet och lycka, och alla åtaganden kommer att vara dömda till framgång..
 24. Menstruationen på denna dag lovar en snabb bullrig festival med en rik fest och en trevlig bekanta. Damen till firandet blir damen själv.
 25. Menstruationens sammanfall med 25 dagar i månaden lovar en kvinna många nya möten och en mycket intressant bekantskap, som kan utvecklas till ett långsiktigt affärssamarbete..
 26. Bestämmelserna på den 26: e dagen i månaden fördjupar en tidig bekantskap med en man som kommer att bli en riktig vän för en kvinna, som kan förstå och dela hennes smärta och bekymmer.
 27. Månadsperioder, som börjar den 27: e kalenderdagen, förverkligar uppfyllandet av en långvarig hemlig begär, med efterföljande oväntade positiva öden.
 28. I början av menstruationen den 28: e lovar framgång i affärssfären under hela cykeln. Eller så kommer kvinnor att hitta en plattform för implementering och hårt arbete kommer att värderas i monetära termer.
 29. Utsläppet som kom på 29 förbättrar inte bra. Under den kommande cykeln måste en kvinna tåla frustration och förbittring, vilket kan orsaka en stark känslomässig chock. Men kom ihåg, skymningen är inte evig och skänker gryningen!
 30. Menstruationen berättar om en möjlig bekant som kan förvandlas till ett romantiskt äventyr..
 31. Den sista dagen i månaden, markerad med början av menstruationen, visar en snabb resa och möjligheten till en situation där kvinnor inte kommer att visa sitt bästa. Kom ihåg att innan du "hugger axeln" måste du ta hänsyn till alla möjliga konsekvenser!

Enligt majoriteten av det rättvisa könet är två av ovanstående alternativ för förmögenhetsförklaring per månad sanna och hjälper till att göra en mest fullständig framtidsbild.

Kom ihåg att i detta fall är inte detaljerna i menstruationsförloppet viktiga. Endast den exakta starttiden har vikt.

Det är inte meningsfullt att öva sådan förmögenhetsberättelse mer än en gång i månaden, för även med ett negativt resultat kommer misslyckanden inte att pågå mer än en månad. Ny menstruation markerar möjligheten att göra en förutsägelse igen.

Den mystiska betydelsen av menstruation

Menstruationscykeln kan berätta mycket om en kvinna, inte bara till gynekologer, utan också till specialister inom ockulta vetenskaper. När du studerar berömda experter och folketecken om menstruation kan du se att nära vänner har menstruationens början samtidigt. Specialister inom subtila ämnen tenderar att associera detta fenomen med harmoniseringen av fluktuationer i de "interna" frekvenserna som är karakteristiska för nära sinnade människor.

Med tanke på perioderna i Feng Shui-undervisningen noterar vi att detta inte bara är en fysiologisk process, utan en återspegling av universums integritet och samverkan mellan universums grundelement. Denna undervisning är benägen att identifiera stadierna i menstruationscykeln med naturens element. Det finns följande tolkning:

 • Vatten identifieras med menstruationsblod som rensar kroppen..
 • Jorden är identisk med ägglossningsprocessen, som ger ett nytt liv och personifierar fertiliteten.
 • Metallen är kall och tom, som kvinnans reproduktionssystem efter menstruationen.

Menstruationscykeln, både ur medicinens synvinkel och från esoterisk synvinkel, är en mycket komplex process som ger ett mirakel av födelse. Det är möjligt att för en modern kvinna verkar förmögenhetsföreställningar om sekretioner löjliga, men resultaten av en sådan framsyn täcks ofta samman med det verkliga tillståndet. Sådana metoder kräver inte ansträngning, och dekryptering kommer inte att få en kvinna att gå till förmögenheter, du behöver bara titta på kalendern, som alltid finns till hands.

Fortune telling på en månadscykel

För varje tjej och kvinna är förmögenhet, förmögenhet, mystik och magi ofta något naturligt, det rättvisa könet lockar och drar till detta område, och med goda skäl.

En kvinna har till sin natur en mycket subtil och stark koppling till högre, mystiska krafter, har en naturlig gåva av framsyn och subtil intuition. Eftersom vi gillar så mycket, vill vi veta vad som kommer att hända, titta utanför gränserna för den vardagliga verkligheten och öppna gardinen för ödet mysterier.

Bland traditionella förmögenheter - på kort, tarot, runor, speglar med ljus och andra metoder finns det enklare förutsägelsemetoder. Till exempel på menstruationscykeln, som för en kvinna är en bekant sak.

Gissa genom menstruation enligt Feng Shui kan verka dumt för någon, men tänk själv. Kvinnans menstruationscykel är direkt relaterad till månfaserna, och detta är en direkt koppling till den kosmiska, subtila världen.

Våra förfäder visste detta och förstod att kvinnligt blod är dess koppling till naturen, så att fortunetelling genom menstruation inte tycktes någon dum eller ett ordspel.

Detta är inte en av de förmögenhetsberättelser online som är så populära på Internet. Förmögenhetsberättande online erbjuder gratis att veta öde och kärlek, men förmögenhet är annorlunda än resten.

Allt som behöver göras är att "fånga ögonblicket" när de kritiska dagarna började och kontrollera listan för vad det kan betyda. Du kan öppna listan över värden online varje gång eller skriva ut den och hålla den till ditt förfogande - den kommer att vara praktiskt varje månad.!

Times of Day

Antik förmögenhetsförklaring enligt Feng Shui-systemet för menstruation kan betraktas både den tid på dagen då de började, och veckodagen, och till och med den exakta tidpunkten för början. Feng Shui är en klok vetenskap, det kommer att hjälpa till att ta reda på förhållandet mellan tiden för menstruationens början och det verkliga livet och de händelser som förväntas.

Tänk först på vilken tid på dagen "dessa dagar" började och vad det betyder för dig.

1. Morgon är den mest underbara tiden i Feng Shui för alla företag, för på morgonen stiger solen och alla levande saker vaknar. Morgonmenstruation är en symbol för det faktum att du den här månaden kommer att hitta stor kärlek och många orsaker till uppriktig och ren glädje.

De bästa känslorna kommer att överväldiga ditt hjärta, och händelserna runt dig kommer att glädja dig och överraska behagligt. Kärlek vänder ditt huvud och blir stark!

2. Enligt förmögenhet på kritiska dagar, såväl som Feng Shui-systemet, om menstruationen började runt kl. 12 vid lunchtid, är månaden generellt gynnsam, men det kan vara svåra svårigheter eller obehagliga människor som vill förstöra din glädje. Tänk bara på bra och märk inte mindre problem!

3. Kväll av Feng Shui - pengstid. Så eftersom detta förmögenhetslöfte om dina perioder, om de började på kvällen, vänta på en ökad välbefinnande. Din ekonomiska situation kommer att återhämta sig.

4. Månadsförmögenhet och Feng Shui-vetenskap anser att natten är den olyckligaste tiden i detta fall. Det är värt att avstå från stora planer, inte att göra djärva och riskabla åtgärder, eftersom perioden inte är den mest skadliga.

Veckodag

Förutom tid på dagen tar naturligtvis förmögenhetsrapportering varje månad också hänsyn till vilken veckodag de kom.

1. Måndag anses vara en svår dag, och förmögenhetsföreställningar om kvinnliga perioder bekräftar också detta. Det tros att om de kom på måndag kommer du att hitta ångest och ångest. Men förmögenhet genom menstruation lovar inte dig några sjukdomar - du kommer bara att oroa dig.

2. Tisdag innebär, som förmögenhetsberättelse om menstruationscykeln, ett möte eller till och med en trevlig ny bekanta. Det är inte känt om detta kommer att bli en ny kärlek, men allt är möjligt!

3. Som förmögenheten om menstruation indikerar, om de började på onsdag, väntar en obehaglig period på dig. Men mycket kort - så snart menstruationscykeln slutar kommer det att bli lättnad och problem kommer att passera!

4. Om blödningen dök upp på torsdag kommer du uppenbarligen att bli inbjuden att besöka. Fortune-telling på kvinnliga perioder indikerar kul, chattar i ett trevligt företag eller en fest.

5. Men på fredagen betraktas förmögenhetsberättelse genom menstruation som en tvåfaldig dag. Det kommer definitivt att finnas nyheter och överraskningar, men enligt en version är de trevliga, enligt en annan är de inte. Hoppas på det bästa!

6. Lördag är definitivt kärlek. Så säger alla förmögenheter, inte bara på menstruation - lördag i alla mystiska områden anses vara en mycket bra dag förknippad med romantik. Förklara din kärlek eller ge ett erbjudande!

7. Söndag, som alla spåningar säger, inklusive menstruation, är detta en dag med glädje, förnyelse och nya möten, exceptionellt trevlig.

Förmögenhetsförutsägelse och förutsägelse varje månad hjälper dig att ta reda på vad du kan förvänta dig inom en snar framtid, men kom ihåg att allt alltid beror på dig!

Vad är klockan nu?

Eftersom du har beslutat att använda förmögenhetsberättelse på dina perioder, kommer det att vara användbart att lära sig lite mer. Om du hade tid att kontrollera och komma ihåg på vilken tid menstruationscykeln började, använd det här, eftersom spåmöjligheter hjälper dig att lära dig vid tiden på dagen mycket mer nytt!

Den använder 12 timmar, så till exempel har timmen på dagen och natten på natten en gemensam mening.

 • 1 - lycka, eufori och oväntade glädje, du kommer att ha en bra månad.
 • 2 - en obehaglig person som orsakar irritation och sedan försummelse och likgiltighet. Försök att inte skada!
 • 3 - det finns en risk för en gräl, så säger spåmässigt om menstruationscykeln, och indikerar att grälet kan vara frivol, eller att det kan förstöra en relation som är värdefull för dig. Var mer tolerant, klokare och tänk på konsekvenserna!
 • 4 - mycket snart kommer du att ha en stor efterlängtad lycka, och det är möjligt att lyckliga händelser börjar hända nu.
 • 5 - vänta på en trevlig överraskning, du kommer att bli mycket förvånad och glädja av något!
 • 6 - delta inte i skvaller. Människor kan samlas runt dig som förtalar, sprider rykten - undvik detta.
 • 7 - du har tur om cykeln startade klockan 7 på morgonen eller kvällen. Det betyder att du snart kommer att få en kärleksförklaring från någon!
 • 8 - svartsjuka är en symbol för denna tid. Försök att hantera det, eftersom svartsjuka ofta är orimligt, men det förstör förhållandet och kan till och med förstöra dem.
 • 9 - kanske någon kommer att prata om dig bakom ryggen och mycket smickrande saker. Försök åtminstone inte provocera och uppträda med värdighet - för att inte orsaka skvaller.
 • 10 - du måste överleva kärleken! Ömma romantiska känslor kommer att snurra ditt huvud och du kommer att fladdra på vingarna. Bara tappa inte kontakten med verkligheten!
 • 11 - svartsjuka eller misstro mot partneren har ingen anledning. Din utvalda är trogen mot dig och väldigt lojal!
 • 12 - någon vill verkligen locka din uppmärksamhet, vinna din kärlek och förföra. Var uppmärksam!

Tänk på måncykler, men lyssna alltid på dig själv. Kvinnlig intuition är mer kraftfull än någon spådom, så lyssna på ditt hjärta, det kommer alltid att säga dig var rätt väg är! Författare: Vasilina Serova

Sann månadsförmåga för kärlek - ta reda på ditt öde!

Menstruation är en oumbärlig del av livet i varje frisk kvinnlig kropp. Man trodde bland våra förfäder att en kvinna under menstruationen har en speciell magisk kraft och är intuitivt benägen att ta råd från Högre makter. Det finns till och med en förmögenhetsberättelse genom menstruation, av vilka två versioner används aktivt idag. Det låter dig ta reda på vilka händelser som kommer att fyllas för dig hela nästa månad..

Spådom

Varje representant för det rättvisa könet har möjlighet att använda förmögenhet på kritiska dagar, men bara en gång i månaden - den första dagen från början. Många flickor känner att de snart kommer att börja menstruation i närvaro av vissa symtom. Men för spådom, det ögonblick då den allra första fläcken dök upp.

Efter populära efterfrågan av prenumeranter har vi förberett den exakta horoskopapplikationen för en mobiltelefon. Förutsägelser kommer att få ditt stjärntecken varje morgon - det är omöjligt att missa!
Ladda ner gratis Daily Horoscope 2020 (tillgängligt på Android)

Observera att menstruationen inte kan berätta om avlägsna händelser. Den maximala terminen som prognosen gäller är 30 kalenderdagar eller en månad (motsvarande en menstruationscykel).

Samtidigt kan du berätta om framtiden:

 • Times of Day;
 • veckodagen då menstruationen började;
 • startnummer.

Nu kommer vi att överväga alla dessa egenskaper mer detaljerat..

Är du upprörd över utseendet på din period? Faktum är att de är mycket viktiga för den kvinnliga kroppen, ta reda på varför i nästa video

Äkta förmögenhetsförklaring på den månatliga tiden på dagen

Du måste vara uppmärksam på tiden för menstruationens början och be om hjälp vid tolkningen:

 • Tidigt på morgonen (till elva) - detta är den mest gynnsamma tiden för början av menstruationen. I det här fallet får du mycket uppmärksamhet från det motsatta könet under nästa månad och befinner dig i en harmonisk relation med dina medarbetare. Om du är i konflikt med någon, kommer denna situation att förbättras mycket snart.
 • På eftermiddagen (från elva på morgonen till en på eftermiddagen). Du kan också lugna dig - dagtid fördömmer bara glädje och positiva händelser och indikerar också att du kommer att åtföljas av förmögenhet i allt.
 • Vid middagstid (från 14 till 17 timmar). Om menstruationens början faller under denna period indikerar spåra att du kan stöta på stora problem och motgångar. Du bör vara försiktig och bara lita på dig själv.
 • På kvällen (från 18 till 21 timmar). Menstruationens kväll börjar vara mer gynnsam än i de tidigare versionerna, men händelser som gör dig uttråkad utesluts inte. Du kanske också känner dig ensam under de kommande trettio dagarna..
 • På natten (från 22 till 18). Om kritiska dagar började på natten, kommer du troligtvis att uppleva en smärtsam avsked med människor nära dig i ande. Det är också möjligt att separationen kommer att provoceras av bedrägeri eller oärlighet hos dina nära och kära. Även under hela cykeln är andra obehagliga överraskningar inte möjliga.

Men även i den situationen, om du fick en inte särskilt harmonisk förutsägelse, skynda dig inte att bli upprörd. Månadscykeln är bara trettio dagar och sannolikt kommer nästa cykel definitivt att ändra saker till det bättre.

Spådom genom menstruation på kärlek på veckodagen

Veckodagar har också en viss egenskap. Om du vill uppnå ett mer exakt resultat kan du använda dessa två metoder samtidigt..

Så vad betyder varje veckodag?

 • Måndag. Det bär en ganska tung energi. Traditionellt uppvisar uppkomsten av betydande oroligheter och problem, men med vilka känslor de kommer att förknippas - detta är förmodligen okänt. Det finns en positiv punkt om dina perioder börjar på måndag - någon som du känner planerar att göra dig till en trevlig överraskning.
 • Tisdag. Om menstruationens början inträffade på veckans andra dag, ser du snart din goda vän som du inte har pratat med på länge. En romantisk bekantskap med en mycket trevlig kille eller man är inte heller utesluten. Dessutom kan du förmodligen överleva allvarliga förändringar (men sannolikheten för att den senare inte är särskilt hög).
 • Onsdag. Detta är inte den bästa tiden att starta din period. Hela efterföljande cykel måste du lösa olika problem och ständigt oroa dig för dem. Men den goda poängen är att du i slutändan fortfarande lyckas med att hantera alla svårigheter om du utför vissa åtgärder för detta. Om dina perioder också börjar på onsdag, vill de högre styrkorna säga att du måste fortsätta slåss, och du kommer att vinna seger.
 • Torsdag. Det är inte en mycket klar veckodag. Å ena sidan skildrar han en aktiv firande av någon händelse i ett bullrigt företag. Å andra sidan indikerar det att på grund av detta möte kan du stöta på stora problem, så du måste vara extremt försiktig.
 • Fredag. Detta är en mycket bra dag att börja menstruationscykeln. Du väntar på de goda nyheterna, som kommer att vara mycket oväntade för dig och kunna förändra ditt liv radikalt. Men du måste arbeta med dig själv och på situationen..
 • Lördag. Är en annan bra dag. Ditt liv under de kommande 30 kalenderdagarna kommer att fyllas med positiva händelser. Det är troligt att du lätt kan få betydande fördelar. Dessutom kommer alla problem och dåligt väder förbi dig den tionde vägen. Ödet har förberett en trevlig överraskning för dig!
 • Söndag. I början av menstruationen på söndagen ger dig upp en våg av positiva och positiva känslor. Utseendet på små "sprickor" i förhållandet är inte uteslutet, men du kommer att kunna korrigera situationen i tid.

Tolkning av månadens alla nummer

Det är med hjälp av magin med siffror som du kan göra en korrekt prognos för de kommande 30 dagarna.

Använd följande tolkningar av varje nummer för att förutsäga din framtid:

 • Första dagen - ödet lovar dig glada händelser som kommer att stimulera dig, fylla dig med en känsla av eufori.
 • För det andra - du kommer att bli besviken på någon person från din inre cirkel.
 • Tredje - konflikten är inte utesluten, som antingen snabbt kan lösas eller omvandlas till en utdragen fientlighet - dina handlingar kommer att spela en stor roll i det här fallet.
 • Fjärde - snart kommer din hemliga dröm att gå i uppfyllelse.
 • Femte - förvänta dig en trevlig överraskning från din älskade.
 • Sjätte - du kommer att drabbas av någon annans onda tunga, var försiktig, eftersom dina fiender nu är på topp med sin aktivitet.
 • Sjunde - visar en ömsesidig glöd känsla.
 • Åttonde - för de kommande trettio dagarna blir du avundsjuk på din älskade.
 • Nionde - de kommer att diskutera dig, dina fiender kommer till och med att försöka förstöra dina planer.
 • Tionde - den kommande menstruationscykeln lovar dig en kärlek till någon form av personlighet.
 • Elfte - du kan oväntat möta obehandlad avundsjuka för dig själv. Visa kvinnlig visdom och gräl inte med din älskade för några bagateller.
 • Tolfte - uppvisar uppkomsten av en mycket ihärdig beundrare, som troligen kommer att vända sig till svart magi för att hjälpa till att uppnå din tjänst.
 • Trettonde - de kommande trettio dagarna hittar du en inte så harmonisk atmosfär.
 • Fjortonde - du kommer att få goda nyheter från en kärleksfull person.
 • Femtonde - var försiktig - någon från din miljö kommer obehagligt att överraska dig.
 • Sextonde - kontrollera dina ord, annars kan du provocera allvarliga olyckor med dina läxor eller arbetskollegor.
 • Sjuttonde - du står inför en kort eller lång separation från din älskare.
 • Åttonde - om du ännu inte har träffat din förlovade, kommer du troligtvis att få ett äktenskapsförslag, och för familjekvinnor förutsäger detta nummer en övergång till en annan fas i förhållandet.
 • Nitton - du kommer att träffa en representant för motsatt kön som fascinerar dig, även om han i verkligheten inte vill ha något allvarligt.
 • Tjugonde - du bör vara rädd för att fuska från dina vänner eller en andra hälft.
 • 21: a numret är en varning, du måste alltid vara uppriktig med din älskare för att inte tappa din relation.
 • Tjugosekund - hela den efterföljande menstruationscykeln kommer du inte att känna behovet av finansiering.
 • Tjugotre tredjedel - du kommer att uppleva trevliga händelser som väsentligt höjer ditt humör och ger dig ett tillstånd av lycka.
 • Tjugofyra - mycket snart kommer gästerna att besöka ditt hem.
 • Tjugofemte - numret lovar en tidig bekantskap med en trevlig ung man, som kan sluta i äktenskapet.
 • Tjugoseks - du kommer att ha en lojal och trogen vän som du kan lita på.
 • Sjutton sjunde - en person som plötsligt dyker upp i ditt liv kommer att hjälpa till att förverkliga en av dina hemliga önskningar.
 • Tjugonde åttonde - antalet lovar inte dig väsentliga förändringar inom området för personliga relationer, men å andra sidan kommer du att lyckas i din karriär, du kan räkna med att få ekonomisk vinst.
 • Tjugonionde - om din period började den här dagen betyder det att du snart kommer att slänga mycket bittert tårar. Du behöver inte dölja ditt problem från familjemedlemmarna - dela din sorg med dem.
 • Trettionde - lovar dig bekant med en positiv kille eller man som du kan skapa en lycklig relation med.
 • Trettio-först - numret lovar att du väntar på spännande äventyr och trevliga överraskningar.

Spådom genom menstruation är inte bara fascinerande kul. Kritiska dagar är en dold sak som alltid har uppmärksammats, de har en helig betydelse och har en viss effekt på en kvinnas energi. Missa inte din möjlighet att känna till den närmaste framtidens öde genom denna intressanta och sanningsenliga förmögenhet.!

Sann månadsförmögenhet för en kvinna

Spådom genom menstruation är ett ofarligt sätt för en kvinna att känna sin framtid. Han hjälper henne att förbereda sig för oväntade händelser och förstå vilka åtgärder som är bäst under nästa månad av cykeln..

Kommande händelser som påverkar en kvinnas vardag och hennes nära och kära liv kan vara antingen trevliga eller negativa, beroende på en kombination av olika faktorer: tid på dagen, dag i månaden, veckodag.

Fortune telling på en kvinnlig cykel

Orsakar menstruation uppvaknande av specialstyrkor? Detsamma som menstruationen ökar känsligheten och intuitionen - många kvinnor bekräftar detta. Det är i detta tillstånd du kan se tecken på ödet.

Funktioner med korrekt förmögenhetsförklaring genom menstruation

 • För att beräkna förutsägelserna beaktas bara den första dagen menstruationen börjar
 • Om du använder två förmögenhetsvarianter kan du få mer exakta resultat.
 • Förutsägelse gäller bara en månad
 • Efter att ha gissat är det värt att skriva ner resultaten någonstans. Detta hjälper till att inte glömma vad ödet lovar.
 • Man bör inte prata om en gynnsam förutsägelse för att inte förhindra att en bra händelse kommer in i ditt liv. Främmande språk kan förstöra allt

Förutsägelse efter tid på dagen

Kom ihåg den tidpunkt då menstruationen började och få din förutsägelse:

Tidig morgon (från gryningen till 11.00). Den mest framgångsrika perioden, lovande kärlekskänslor, samt ömsesidig förståelse med nära och kära. Det ger hopp om en lycklig lösning av befintliga konflikter. Vänliga relationer med människor runt. Löfter harmoni, ömsesidig förståelse, varm familjekommunikation. Enkel och smärtfri passering av menstruation. Harmonisk period full av energi och färska lösningar.

Dagens början (från 11.00 till 14.00). Det garanterar ägaren av månatligt gott humör, trevliga överraskningar, glädje och framgång i arbetet. Inga konflikter, inga gräl kan förväntas. Men gav många positiva känslor. Utnyttja denna period för att bygga relationer med dina barn eller med din make. Ha en liten hemmafest. Ett bra tillfälle för lugna kvällar med din familj.

Den andra halvan av dagen (från 14.00 till 18.00). Du bör vara försiktig och se upp för eventuella svårigheter och problem. Lita på dig själv och agera eftertänksamt. Mindre misslyckanden och små problem bör inte överraska dig. I kärleksfären - besvikelser i en älskad eller sorgliga händelser.

Kväll (från 18.00 till 21.00). Neutral period, med en touch av melankoli och depression. Förvänta dig inte stora misslyckanden, men var beredd på situationer som kan ledsna dig. Någon slags uttråkning och förtvivlan kommer att leva upp, och ju senare perioden börjar, desto större väntar rutinen på en kvinna.

Händelsens monotoni och behovet av att lösa andras problem kan allvarligt oroa sig. Det viktigaste nu är att inte låta den depressiva stämningen svälja dig. Leta efter sätt att behaga dig själv.

Natt (från 21.00 till gryningen). Den mest oroväckande perioden, övergående separering, separering, obehagliga händelser, ett eventuellt bedrag eller ovärdig beteende hos nära och kära. Var vaksam i relationer för att förhindra svårigheter. Denna period kan också förutsäga den ökade sysselsättningen för en nära och kära, varför mindre tid kommer att ägnas åt en kvinna.

Efter veckodagar

Avkodningen på vilken veckodag började spelar också roll..

Måndag. Ångest, fåfänga, bekymmer. Dessa oroligheter kan vara antingen framgångsrika eller inte, beroende på den specifika situationen. En kvinna på denna dag kan få en värdefull gåva från en älskad och kommer att ställas inför valet om hon ska acceptera den här gåvan. Se upp för fusk när du gör en affär.

Tisdag. Förutsägelsen lovar ett kommande möte med en gammal bekant som kvinnan inte har kommunicerat på länge med. En annan tolkning: bekanta med själva mannen som kommer att bli det viktigaste i en kvinnas liv. Dessutom lovar början av menstruationen på tisdag snabba förändringar i livet.

Onsdag. Ogynnsam period. En kvinna bör förbereda sig för forestående obehagliga händelser, som tar bort mycket av sin tid och energi att lösa. Men ge inte upp, om du inte ger upp, kommer alla problem att lösas.

Torsdag. En kvinna förväntas träffas eller till och med fira en viktig händelse i ett företag med ett stort antal människor. Detta kan vara en inbjudan till besök eller en hemmamottagning. Men det finns ingen exakt tolkning av om denna händelse kommer att bli framgångsrik eller obehaglig. Därför är det viktigt att inte slappna av och noggrant observera ödenens tecken.

Fredag. En framgångsrik period som visar glädjande och oförutsägbara nyheter som kan bli en katalysator för framtida förändringar i livet. Den nya scenen kommer att börja lätt, men kvinnan måste också delta i detta och investera sina ansträngningar..

Lördag. En bra dag som förutspår de kommande positiva händelserna i livet. På ett enkelt och enkelt sätt kommer vissa ödesgåvor till en kvinna utan någon ansträngning. Problem kommer att lösas som av sig själva. En kvinna kan få en kärleksförklaring. Kanske uppfyllandet av en länge glömd hemlig begär.

Söndag. Denna period innebär att det är dags att ha kul och leda en aktiv livsstil. Mest gynnsam för glada kvinnor som är redo för äventyr. Men alla andra representanter för det rättvisa könet väntar på en snabb lösning på personliga problem och försoning med en älskad (om det var konflikter).

Efter månad i månaden

Numerologi inkluderar spådom genom menstruation. Om du tror på talets magi, titta sedan i listan för den dag din cykel börjar.

Vad betyder menstruationens början på en viss månad i månaden:

 • 1 - Eufori, glädje, trevliga förändringar i livet. Lycka, tur
 • 2 - Besvikelse över sina nära och kära.
  Fientlig attityd.
 • 3 - Konflikter med oförutsägbar utveckling är möjliga, som antingen kommer att försvinna snart eller fortsätta i ökande skala, upp till öppen fientlighet. Var noga med att undvika en stor gräl. Var uppmärksam på din hälsa
 • 4 - En dröm eller önskan kommer att gå i uppfyllelse. Glad och glad period. Ge upp små oro
 • 5 - Den älskade personen kommer att presentera en gåva. En lönsam investering är också trolig
 • 6 - Var försiktig. Dina dåliga önskemål vill diskreditera dig, förtala dig. Var inte uppmärksam på skvaller och oroa dig inte för det
 • 7 - Möte med den enda mannen med livets huvudkärlek. Ett annat alternativ är försoning med din älskade
 • 8 - Fiktiv eller verklig anledning till avundsjuka. Se din älskade. Ordna inte avundsjuksscener, så att du inte får problem
 • 9 - Skötsel och uthållighet krävs. Fienderna är fast beslutna att förstöra kvinnans relation med sin älskade
 • 10 - Förutsäger som förälskas i en ny man eller en gammal bekant, en som en kvinna redan har träffat med
 • 11 - Se upp för en orimlig känsla av avundsjuka och misstro. En kvinna kan misstänka i yttre motiv av sin man, och vice versa. Var försiktig så att du inte förstör relationen och tro på viss dumhet
 • 12 - Möjligheten till en ny känsla kan överskuggas av en magisk trollkarl från en man
 • 13 - Allvarliga svårigheter. Ogynnsam period
 • 14 - Oväntade glada nyheter
 • 15 - Glada överraskningar förknippade med en pojkvän och en nära vän
 • 16 - Skvaller och skvaller kan leda till problem. Håll munnen stängd för att inte säga för mycket
 • 17 - Separation från den älskade. Se upp för konflikter, annars kan denna uppdelning bli långsiktig
 • 18 - Ett äktenskapförslag väntar på en ensamstående kvinna. I en gift kvinnas liv kommer en ny period i relationer att börja, några stora förändringar
 • 19 - Ny kärlek, vars dolda sida är en viss beräkning av en bekant man
 • 20 - Se upp för bedrägeri från nära och kära. En sådan lögn kan dock rädda dig från någon obehaglig sanning. För ensamstående kvinnor är detta en förutsägelse av ovissade känslor.
 • 21 - Ett stort bedrägeri som kan förstöra förhållandet, till och med leda till att makarna separeras. Se upp för bedragare och misstro tvivelaktiga erbjudanden. Ägna mer tid åt barn
 • 22 - Ekonomiskt välstånd väntar på dig. Att vinna lotteriet, framgångsrik påfyllning av finanserna för ett stort belopp, en oväntad bonus. Du kan också hitta en ny inkomstkälla. Den perfekta tiden att leta efter sätt att öka intäkterna.
 • 23 - Oväntade glada händelser kommer att göra en kvinna lycklig. Dessa händelser kommer att spela en viktig roll i hennes liv.
 • 24 - Semester i stor skala. Många gäster kommer att bjudas in till huset. Gör dig redo att ta emot
 • 25 - Ödmjuk eller bara trevlig kommunikation med en ny person. Utöka bekanta cirkeln
 • 26 - En person kommer in i livet för en kvinna som kan bli hennes hängivna och uppmärksamma vän. Hjälp från släktingar. Stabilt liv
 • 27 - Det plötsliga uppträdandet av en vän eller en ny bekant kommer att bidra till att uppfylla vårdade önskningar
 • 28 - Lugn i kärleksfären. Framgång i affärer. Utseendet på kontanter
 • 29 - Möjlig sorg och tårar. Nära människor kommer att delta i att lösa problem
 • 30 - En ny bekanta med en man, vilket kommer att leda till en lång relation med honom. Ömsesidiga och livliga känslor
 • 31 - En plötslig resa någonstans. Hennes orsak kan vara några fula händelser som en kvinna begick. Oförutsägbar resa
till innehåll ↑

Omens

Några av de populära trosuppfattningarna ser ut som vidskepelse, och en annan del - förnuftiga råd relaterade till kvinnors hälsa och säkerhet under menstruationen.

skyltar.

Det är förbjudet att gå till kyrkan. Under denna period är kvinnan oren och har ingen rätt att korsa templet.

Simning i floden är förbjudet. Detta beror på att det inte är önskvärt att simma i floden, där en kvinna badade med menstruation, och med hygienkraven för kvinnan själv.

Det tros att mat som tillagas av en menstruerad kvinna visar sig vara smaklös. Detta tecken har vetenskapliga bevis: under menstruationen kan en kvinnas uppfattning förvrängas, vilket innebär att hon inte kommer att kunna beräkna doseringen av livsmedel eller kryddor när hon lagar mat.

Tidigare tilläts inte en kvinna på sådana dagar att närma sig fartyg där öl, kvass, vin och andra drycker strömmade över. Påstås kan hennes närvaro störa processen och förstöra vätskan.

Det är förbjudet att plantera växter, även om det är nödvändigt att så vid den tidpunkten på måndagarna. Annars, som folkvisdom förutsäger, kan grönsaker gå illa och bli gula innan de skördas..

Menstruationen, som började på bröllopsdagen, förutspår ett svårt liv för bruden.

Om menstruationen började vid fullmånen, betraktades en sådan kvinna som en häxa. Människor fruktade det onda ögat om hon tittade på människor eller husdjur.

Under en brand ombads en kvinna med menstruation att springa tre gånger runt ett brinnande hus. Man trodde att detta skulle skydda angränsande byggnader från eld..

Menstruationsblod användes för att skapa charm, i synnerhet för att bevara huset från problem.

Om perioden började hos flickan i en mycket ung ålder innebar detta att hon skulle bli mor till ett stort antal barn.

En plötslig smäll i ansiktet på en gift kvinna som inte har någon menstruation för tillfället hjälpte till med menstruationssmärta och svaghet.

Varje kvinna kommer att kunna oberoende verifiera hur sann spetsen för perioden är med hjälp av ovanstående metoder.

Vi rekommenderar att du tittar på videon - "Fortune-telling by menstruation":

Artiklar Om Missbruk Cykeln

Hur man drar ut en vattpinne om den sitter fast djupt inne

Frågan om den infogade tampongen kan gå in i livmodern är alltid relevant. Speciellt lockar detta flickor som nyligen har börjat menstruation. Enligt statistik använder 62% av den kvinnliga befolkningen sanitetsunderlag under menstruationen, resten föredrar tamponger....

Menopauseblödning: orsaker, hur man slutar, behandling, konsekvenser


Förr eller senare börjar en klimatperiod i varje kvinnas liv, som kännetecknas av utrotningen av den hormonella aktiviteten i det reproduktiva systemet och involveringen av dess organ....

Varför yrsel uppstår före menstruationen och hur man hanterar det?

Premenstruellt syndrom (PMS) hos varje kvinna går sin egen väg, hos mer än 85% är det patologiskt, det vill säga åtföljt av kliniska symtom....