Fortune telling på en månadscykel

Harmonier

För varje tjej och kvinna är förmögenhet, förmögenhet, mystik och magi ofta något naturligt, det rättvisa könet lockar och drar till detta område, och med goda skäl.

En kvinna har till sin natur en mycket subtil och stark koppling till högre, mystiska krafter, har en naturlig gåva av framsyn och subtil intuition. Eftersom vi gillar så mycket, vill vi veta vad som kommer att hända, titta utanför gränserna för den vardagliga verkligheten och öppna gardinen för ödet mysterier.

Bland traditionella förmögenheter - på kort, tarot, runor, speglar med ljus och andra metoder finns det enklare förutsägelsemetoder. Till exempel på menstruationscykeln, som för en kvinna är en bekant sak.

Gissa genom menstruation enligt Feng Shui kan verka dumt för någon, men tänk själv. Kvinnans menstruationscykel är direkt relaterad till månfaserna, och detta är en direkt koppling till den kosmiska, subtila världen.

Våra förfäder visste detta och förstod att kvinnligt blod är dess koppling till naturen, så att fortunetelling genom menstruation inte tycktes någon dum eller ett ordspel.

Detta är inte en av de förmögenhetsberättelser online som är så populära på Internet. Förmögenhetsberättande online erbjuder gratis att veta öde och kärlek, men förmögenhet är annorlunda än resten.

Allt som behöver göras är att "fånga ögonblicket" när de kritiska dagarna började och kontrollera listan för vad det kan betyda. Du kan öppna listan över värden online varje gång eller skriva ut den och hålla den till ditt förfogande - den kommer att vara praktiskt varje månad.!

Times of Day

Antik förmögenhetsförklaring enligt Feng Shui-systemet för menstruation kan betraktas både den tid på dagen då de började, och veckodagen, och till och med den exakta tidpunkten för början. Feng Shui är en klok vetenskap, det kommer att hjälpa till att ta reda på förhållandet mellan tiden för menstruationens början och det verkliga livet och de händelser som förväntas.

Tänk först på vilken tid på dagen "dessa dagar" började och vad det betyder för dig.

1. Morgon är den mest underbara tiden i Feng Shui för alla företag, för på morgonen stiger solen och alla levande saker vaknar. Morgonmenstruation är en symbol för det faktum att du den här månaden kommer att hitta stor kärlek och många orsaker till uppriktig och ren glädje.

De bästa känslorna kommer att överväldiga ditt hjärta, och händelserna runt dig kommer att glädja dig och överraska behagligt. Kärlek vänder ditt huvud och blir stark!

2. Enligt förmögenhet på kritiska dagar, såväl som Feng Shui-systemet, om menstruationen började runt kl. 12 vid lunchtid, är månaden generellt gynnsam, men det kan vara svåra svårigheter eller obehagliga människor som vill förstöra din glädje. Tänk bara på bra och märk inte mindre problem!

3. Kväll av Feng Shui - pengstid. Så eftersom detta förmögenhetslöfte om dina perioder, om de började på kvällen, vänta på en ökad välbefinnande. Din ekonomiska situation kommer att återhämta sig.

4. Månadsförmögenhet och Feng Shui-vetenskap anser att natten är den olyckligaste tiden i detta fall. Det är värt att avstå från stora planer, inte att göra djärva och riskabla åtgärder, eftersom perioden inte är den mest skadliga.

Veckodag

Förutom tid på dagen tar naturligtvis förmögenhetsrapportering varje månad också hänsyn till vilken veckodag de kom.

1. Måndag anses vara en svår dag, och förmögenhetsföreställningar om kvinnliga perioder bekräftar också detta. Det tros att om de kom på måndag kommer du att hitta ångest och ångest. Men förmögenhet genom menstruation lovar inte dig några sjukdomar - du kommer bara att oroa dig.

2. Tisdag innebär, som förmögenhetsberättelse om menstruationscykeln, ett möte eller till och med en trevlig ny bekanta. Det är inte känt om detta kommer att bli en ny kärlek, men allt är möjligt!

3. Som förmögenheten om menstruation indikerar, om de började på onsdag, väntar en obehaglig period på dig. Men mycket kort - så snart menstruationscykeln slutar kommer det att bli lättnad och problem kommer att passera!

4. Om blödningen dök upp på torsdag kommer du uppenbarligen att bli inbjuden att besöka. Fortune-telling på kvinnliga perioder indikerar kul, chattar i ett trevligt företag eller en fest.

5. Men på fredagen betraktas förmögenhetsberättelse genom menstruation som en tvåfaldig dag. Det kommer definitivt att finnas nyheter och överraskningar, men enligt en version är de trevliga, enligt en annan är de inte. Hoppas på det bästa!

6. Lördag är definitivt kärlek. Så säger alla förmögenheter, inte bara på menstruation - lördag i alla mystiska områden anses vara en mycket bra dag förknippad med romantik. Förklara din kärlek eller ge ett erbjudande!

7. Söndag, som alla spåningar säger, inklusive menstruation, är detta en dag med glädje, förnyelse och nya möten, exceptionellt trevlig.

Förmögenhetsförutsägelse och förutsägelse varje månad hjälper dig att ta reda på vad du kan förvänta dig inom en snar framtid, men kom ihåg att allt alltid beror på dig!

Vad är klockan nu?

Eftersom du har beslutat att använda förmögenhetsberättelse på dina perioder, kommer det att vara användbart att lära sig lite mer. Om du hade tid att kontrollera och komma ihåg på vilken tid menstruationscykeln började, använd det här, eftersom spåmöjligheter hjälper dig att lära dig vid tiden på dagen mycket mer nytt!

Den använder 12 timmar, så till exempel har timmen på dagen och natten på natten en gemensam mening.

 • 1 - lycka, eufori och oväntade glädje, du kommer att ha en bra månad.
 • 2 - en obehaglig person som orsakar irritation och sedan försummelse och likgiltighet. Försök att inte skada!
 • 3 - det finns en risk för en gräl, så säger spåmässigt om menstruationscykeln, och indikerar att grälet kan vara frivol, eller att det kan förstöra en relation som är värdefull för dig. Var mer tolerant, klokare och tänk på konsekvenserna!
 • 4 - mycket snart kommer du att ha en stor efterlängtad lycka, och det är möjligt att lyckliga händelser börjar hända nu.
 • 5 - vänta på en trevlig överraskning, du kommer att bli mycket förvånad och glädja av något!
 • 6 - delta inte i skvaller. Människor kan samlas runt dig som förtalar, sprider rykten - undvik detta.
 • 7 - du har tur om cykeln startade klockan 7 på morgonen eller kvällen. Det betyder att du snart kommer att få en kärleksförklaring från någon!
 • 8 - svartsjuka är en symbol för denna tid. Försök att hantera det, eftersom svartsjuka ofta är orimligt, men det förstör förhållandet och kan till och med förstöra dem.
 • 9 - kanske någon kommer att prata om dig bakom ryggen och mycket smickrande saker. Försök åtminstone inte provocera och uppträda med värdighet - för att inte orsaka skvaller.
 • 10 - du måste överleva kärleken! Ömma romantiska känslor kommer att snurra ditt huvud och du kommer att fladdra på vingarna. Bara tappa inte kontakten med verkligheten!
 • 11 - svartsjuka eller misstro mot partneren har ingen anledning. Din utvalda är trogen mot dig och väldigt lojal!
 • 12 - någon vill verkligen locka din uppmärksamhet, vinna din kärlek och förföra. Var uppmärksam!

Tänk på måncykler, men lyssna alltid på dig själv. Kvinnlig intuition är mer kraftfull än någon spådom, så lyssna på ditt hjärta, det kommer alltid att säga dig var rätt väg är! Författare: Vasilina Serova

Spådom genom menstruation 2 alternativ för kärlek

Det kommer att vara svårt för många att tro, men denna typ av förmögenhet är ganska vanligt för närvarande. Det finns ett stort antal folketecken och övertygelser om menstruation, som moderna flickor litar fullt ut på.
Sådant förmögenhetsföreläsning ger vanligtvis bara information om nästa månad, utan långsiktiga utsikter, men det räcker helt om du gissar varje månad.

Den andra kategorin är mer omfattande, de inkluderar förmögenhetsberättelse efter antal, efter kaffegrut, efter födelsedatum och naturligtvis förmögenhetsförteckning per månad.

I dagens värld är det också unga människor.

Detta förmögenhet kan kallas en ritual.,.

Många flickor tror att du kan förutsäga din egen framtid beroende på antal, veckodag och tid på dagen för menstruationens början..

Spådom genom menstruation kan se useriös och till och med absurd ut, men det är svårt att motstå det faktum att många kvinnor tror på dess sanning och effektivitet, dessutom finns det en enorm mängd bevis som berättar hur de här tjejerna med denna enkla typ av förmögenhet verkligen känner igen egen framtid.

Du kan tro eller inte tro på förmögenhetseffektivitet och sanningsenhet, men du kan alltid prova det och titta på det slutliga resultatet, kanske kommer det att överraska dig.

Spådom genom menstruation idag

Det kommer att vara svårt för många att tro, men denna typ av förmögenhet är ganska vanligt för närvarande. Det finns ett stort antal folketecken och övertygelser om menstruation, som moderna flickor litar fullt ut på.
Sådant förmögenhetsföreläsning ger vanligtvis bara information om nästa månad, utan långsiktiga utsikter, men det räcker helt om du gissar varje månad.

Man kan bara gissa en gång om dagen, när menstruationscykeln har börjat. Förutsägelsen beror helt på när punkten började. Uppmärksamhet ägnas inte bara åt antalet utan också till veckodagen, liksom exakt tid på dagen.

Tidpunkt på dygnet

Morgonen är den bästa tiden. Det tros att om menstruationen började tidigt på morgonen, försvinner detta en ambulans av kärlek eller harmoni och ömsesidig förståelse i familjen. I allmänhet indikerar denna tid på dagen en positiv relation med nära människor: med nära släktingar, älskare, med barn och närmaste vänner. Om din period började på morgonen, kommer du under nästa månad bara ha varma och milda relationer med människor du älskar.

Sådana metoder hjälper till att utveckla intuition.

Dag - tills 13:00. Det anses också vara en bra tid att börja menstruationscykeln. Denna tid indikerar att hela nästa månad i ditt liv kommer att fyllas med vänlighet, glädje och lycka..

Eftermiddagen är inte den bästa tiden. Menstruationens början vid denna tidpunkt kan ha små problem och motgångar som väntar dig inom en snar framtid.
Början av cykeln på kvällen är en dålig månad, kanske kommer vissa händelser att hända dig som kommer att orsaka ganska lång sorg eller längtan.

Natt är den värsta tiden. Början av cykeln på natten kan utgöra en nära separation från nära och kära.

Värdet på veckodagen

Den veckodag som menstruationscykeln börjar är också av stor betydelse..
Måndag - början av cykeln på denna dag kan förhindra eventuella problem och oro som kan uppstå, både av trevliga och av obehagliga skäl..

Vi kan säga att hela vårt liv består av ständiga problem, men det som förutses av menstruation kommer att vara något ganska viktigt och ovanligt. Det är också värt att notera att början av menstruationen denna dag också kan skänka en dyr gåva som du kommer att få från en älskad.

Tisdag - portends ett tidigt möte med en gammal bekant, vän eller släkting, som du inte har sett på länge. I vissa fall (sällan tillräckligt) kan början av cykeln på tisdag ha en snabb bekanta med en person som kommer att bli väldigt kär och nära dig över tiden. Ett annat alternativ för innebörden av denna början av cykeln är snabba förändringar i livet..

Onsdagen är en ogynnsam dag för början av menstruationen. Den här dagen kan lova en hel del problem som kommer att hända dig under nästa månad. Men förtvivla inte, alla dessa problem kommer inte att vara dödliga och lösbara, du kommer att kunna lösa alla problem som uppstår om du inte blir upprörd och ger upp. Kom ihåg att du fick en varning, inte en mening, så var beredd på svårigheter, men var inte rädd för dem.

Torsdagen är en dag som förmögenhetsrapportering per månad inte kan tolka entydigt. Å ena sidan kan början av cykeln på denna dag skicka en inbjudan till en bullrig semester eller högtid, det är möjligt att denna helgdag kommer att äga rum i ditt hem, och du själv blir bordets värdinna. Å andra sidan kan denna dag visa att du vid ett tillfälle oavsiktligt kommer att besöka främlingar för dig, dessutom om detta möte kommer att vara trevligt eller inte är okänt. I alla fall är det i din makt att göra alla möten säkra, speciellt nu när du varnas för det..

Fredagen är händelsedagen. Början av cykeln på denna dag kan visa en trevlig nyhet som kommer att förändra ditt liv fullständigt. Samtidigt är vissa problem möjliga för att övervinna vilka du kommer att behöva anstränga dig mycket.

Lördagen är en bra dag för att starta din period, det ger en smidig och trevlig utveckling av alla dina livshändelser. Du behöver inte oroa dig för mycket och väsen, alla problem kommer att lösas av sig själva, med ditt minimala deltagande. Det är troligt att nästa månad någon du känner kommer att bekänna din kärlek eller att din långvariga önskan kommer att gå i uppfyllelse, vilket du helt enkelt kan glömma bort.

Söndagen är den bästa dagen, en sådan början på menstruationen kan vara en föregångare till en hel månad med kul och glädje, en sorglös och lycklig tid. Det är möjligt att du inom en snar framtid kommer att lösa de problem som stör dig i ditt förhållande till din älskade, vilket i hög grad kommer att hjälpa uppriktigt hjärta-till-hjärta samtal.

Gissa per månad - värdet på dagen i månaden

Utöver tiden på dagen och veckodagen kan man också gissa efter menstruationsdagarna - tänk på månadens dag, datum då cykeln började.

 • 1 - under nästa månad kommer trevliga händelser och möten att inträffa i ditt liv som kommer att orsaka verklig eufori och lycka.
 • 2 - snart kan du uppleva en känsla av försummelse eller besvikelse i förhållande till någon händelse eller person.
 • 3 - en gräl är möjlig, vars fortsatta utveckling är helt upp till dig, eller problemet kommer att glömmas, eller växa till en storskalig skandal.
 • 4 - i ditt liv kommer det att vara trevliga händelser som du har förväntat dig länge.
 • 5 - snart väntar en trevlig överraskning från din älskade.
 • 6 - en varning, kanske har du en fiende som förbereder ett slags smutsigt trick för dig (förtal och förtal är möjligt).
 • 7 - någon älskar dig så mycket att han anser dig som meningen med hela hans liv.
 • 8 - snart kommer du att uppleva en så obehaglig känsla som avundsjuk.
 • 9 - någon planerar att uppröra din relation med en nära och kär.
 • 10 - snart väntar en känsla av kärlek på dig, eller så börjar en ny omgång i förhållanden med din nära och kära.
 • 11 - kom ihåg att din älskade är trogen mot dig och ärlig mot dig, inte misstänka honom för nonsens, åtminstone för nästa månad.
 • 12 - du kommer snart att träffa en charmig och söt man, men var försiktig, han kan använda magi för att uppmärksamma sig själv.
 • 13 - snart kommer allvarliga svårigheter att uppstå.
 • 14 - förvänta dig goda nyheter.
 • 15 - förvänta dig inte de mest trevliga nyheterna.
 • 16 - ingen anledning att chatta eller skvallra mycket, det kan leda till obehagliga konsekvenser.
 • 17 - Kortsiktig eller långvarig separering med en nära och kär är möjlig.
 • 18 - en ny kärlek eller utveckling av det gamla är möjligt.
 • 19 - spådom genom menstruation den dagen antyder att du snart kommer att bli kär, men det är inte känt om kärlek kommer att vara ömsesidig.
 • 20 - obesvarad kärlek är möjlig.
 • 21 - en varning, en nära och kära kan ljuga för dig.
 • 22 - förvänta sig oväntade inkomster av materiella varor - ekonomiskt välbefinnande.
 • 23 - trevliga händelser som kommer att göra dig lycklig.
 • 24 - snart kommer ett möte eller firande att äga rum i ditt hus, där det kommer att finnas många besökare.
 • 25 - ett nytt trevligt möte med en intressant person.
 • 26 - du kommer att träffa en person som perfekt förstår din smärta och din frustration.
 • 27 - snart kommer din gamla önskan att verklighet, hjälp kommer från en oväntad riktning.
 • 28 - framgång och potentiell vinst väntar dig i ditt arbete.
 • 29 - snart kan det hända något som kommer att uppröra dig väldigt mycket, vilket kommer att orsaka dina tårar, vara beredd på detta och dölja inte dina egna känslor, bara på detta sätt kan du övervinna problem.
 • 30 - möjlig utveckling av en relation med en ny person.
 • 31 - oväntade händelser kommer att hända i ditt liv, det är möjligt att du snart kommer att åka på en resa, men det finns en chans att du kommer att begå en handling som du ska skämmas senare.

De har gissat på den månatliga cykeln sedan de tidigaste tiderna, men det är omöjligt att säga entydigt om det är verkligt förmögenhet eller enkel underhållning. I alla fall kan du alltid försöka spåra med menstruation - kom ihåg dagen då cykeln började, titta på dess tolkning och jämföra med händelserna som kommer att hända i ditt liv inom en snar framtid.

De bästa förmögenheterna kommer att berätta det bästa för dig.

Sann månadsförmåga för kärlek - ta reda på ditt öde!

Förmögenhet berättar per månad varje dag

Det första du bör vara uppmärksam på är vilken tid på dagen menstruationen började:

Tidig morgon - fram till 11.00. Sådana perioder kommer att vara den bästa harbinger - en förälskare av kärlek, konfliktlösning. I det här fallet är det inte nödvändigt att ha en romantisk relation i åtanke - kanske hittar du harmoni med släktingar eller vänner.

Överflödande energi och framgångsrika beslut kommer att vara satelliter inom en snar framtid.

VIKTIGT: Det finns tillfällen när några droppar blod först dyker upp och sedan kommer heltidsperioder. I det här fallet är det värt att uppmärksamma de första "signalerna".


Menstruation som börjar tidigt på morgonen är det mest gynnsamma tecknet
Dag - från 11.00 till 13.00. En annan tid som förutsäger exceptionellt goda händelser. Speciellt ofta kommer de att uppstå på arbetsplatsen. Framgång, trevliga överraskningar, inspiration - förvänta sig allt detta.

Middag - från 13.00 till 17.00. Du kanske borde vara försiktig. Du måste bara lita på dig själv och saker som kan förvandlas till problem bör undvikas. Sannolikheten för misslyckande är särskilt hög..

Kväll - från 17.00 till 21.00. Det här alternativet är gynnsammare än det föregående, men du behöver fortfarande inte vara särskilt lycklig. Men att känna längtan - ja. Känslan av värdelöshet och ensamhet utesluts inte.

Natt - från 21.00 till gryningen. Denna period har alltid varit särskilt oälskad av våra förfäder. Kanske för att han skildrar separation, lidande. Kanske kommer dina vänner eller nära och kära att vara upptagen eller lämna någonstans.

VIKTIGT: Du kanske väntar på bedrag eller till och med förråd. Försök att vara vaken.


Om din period började på natten, kan du förvänta dig längtan, separation

Anslutning till månkalendern

Om vissa människor föredrar att studera omens efter deras månatliga antal och dagar, tar andra hänsyn till månens fas. Den kvinnliga cykeln är otydligt kopplad till jordens satellit:

 • Ny måne. Om menstruationen börjar vid denna tidpunkt är det nödvändigt att överge aktiva handlingar. Oftast en minskning av vitalitet och apati.
 • Fullmåne. Den första dagen av menstruationen är lättare att tolerera, hormonhopp är mindre märkbara. Men varje tjej upplever individuellt denna period, därför omvända situationer utesluts inte (dåligt humör).

Man måste komma ihåg att en sådan påverkansfaktor är tillfällig. Den kommande månaden kanske inte helt beror på månens fas och dess effekt på kroppen..

Det är värt att veta om det är möjligt att döpa ett barn med menstruation hos gudmor. Ta reda på vad präster säger om kvinnodagen..

Förmögenhetsrapportering varje månad, efter vecka, efter vecka, den första dagen i början av menstruationen för kärlek

Måndag är en tuff dag som vi alla kommer ihåg. Och i fråga om denna förmögenhet, har detta uttalande lönat sig - besvär och stark oro kommer att bli trofasta kamrater av kvinnor. De kommer förmodligen att visas när ett försök görs för att lösa problem..

Men förtvivla inte - det är mycket möjligt att du får en mycket värdefull gåva från en älskad.

Tisdag - livet förändras. Kanske har ödet förberett ett möte med en viss person som efter ett tag kommer att bli mycket viktig. Och kanske kommer ett möte med en god vän eller till och med en vän som du inte har sett på länge.

Förresten, om du länge har gått med andan för att fatta ett viktigt beslut - ta gärna ett steg i denna riktning. Och kanske ett möte kan hjälpa.


Månadsperioder som börjar på tisdag lovar ett möte med gamla vänner

Onsdagen är en ogynnsam tid. Problem som det är nödvändigt att oroa sig mycket kommer att känna sig själva. Kontrollera för mindre förtroende för andra..

Men du borde inte oroa dig för mycket: de perioder som började denna veckodag säger som sagt att du måste fortsätta slåss. Endast om ansträngningar görs kommer resultatet att bli gynnsamt.

VIKTIGT: Kom ihåg att allt förutsagt kommer att vara relevant under en månad exakt innan de kommande kritiska dagarna börjar. Detta betyder att du inte bör förvänta dig en lång serie problem..

Torsdag - förutspår gäster. Kanske kommer gästerna att komma till dig. Och kanske är det du som kommer att få en inbjudan till varje firande eller bara till vänliga sammankomster. Om nya människor dyker upp, titta närmare på dem - kanske är det dina framtida goda vänner.

Tänk på att en sådan händelse kan ge både mycket glädje och besvär. Försök bara att vara lite mer exakt än vanligt..


Månadsperioder som börjar på torsdag förutspår en inbjudan att besöka

Fredagen är främst en gynnsam tid. Du kommer antagligen att få nyheter som kommer att förändra saker till det bättre. Men för sådana förändringar måste man göra mycket arbete.

VIKTIGT: Men skynda dig inte att koppla av - problem är också möjligt. Fredagen kan vara en kontroversiell dag.

Lördagen är en extremt bra dag. Han förmedlar harmoni, olika välsignelser. Det som vanligtvis kallas "manna från himlen" kommer att bli ganska verkligt! Kanske kommer en hemlig önskan att gå i uppfyllelse och problem elimineras som av sig själva.

Det finns stor sannolikhet för att få en kärleksdeklaration och starta en ny relation. Våra förfäder betraktade början av menstruationen på lördagen som ett tecken på det kommande förlovningen eller bröllopet.


Månadsperioder som börjar på lördag förutsäger en möjlig kärleksförklaring

Söndagen anses inte förgäves som en tid av kul och glädje. Även om vissa problem uppstår på den personliga fronten kommer de att försvinna mycket snabbt och utan konsekvenser. Ingenting förstör ditt humör. Eller kanske gå på en efterlängtad semester!


Bra stämning - det är vad månadsperioder som börjar på söndag förutspår

Funktioner kommer att ta

Ett stort antal olika trosuppfattningar har kommit ner till våra dagar som visar vad exakt vissa händelser i vårt liv föregick. Vissa av dem har förresten en helt logisk motivering. Till exempel var en trasig spegel för några hundra år sedan inte bara en källa till olycka utan avfall.
Men vilka tecken på menstruation? Menar de verkligen något - eller är det bara nonsens? Mages och esoteriker svarar: även om sådana tecken verkar ganska ovanliga, tillåter de faktiskt en kvinna att veta framtiden - utan några magiska attribut, konspiration och ritualer.

Fortune-telling varje månad för flickor och ungdomar för en kille, en älskad, äktenskap

Låt oss nu titta på alternativ som beror på antalet:

1 - tur och en känsla av lycka som ger lite eufori. Det är värt att notera att en sådan eufori inte kommer att bli blind, utan kommer att ge ett incitament för framtida resultat..

VIKTIGT: Gör dig redo att acceptera positiva förändringar i livet. Försumma inte möten - de är användbara.

2 - förmodligen kommer någon från välkända människor att svika eller till och med börja orsaka förakt. På samma sätt är andras negativa inställning till dig trolig. Det kan dock hända att avvisningen inte orsakar en person utan en viss händelse.

3 - det rekommenderas att hålla sig borta från alla slags konflikter. En gräl där man lätt blir involverad under nästa månad kan glömmas, men den kan också bli utdragen. Det beror på dina handlingar. Det rekommenderas att ta hand om din hälsa..


Månadsperioder som börjar på den tredje dagen överför en konflikt

4 - lycka i samband med förkroppsligandet av de mest älskade önskemål. Vägrar för närvarande att oroa sig för bagateller - njut av glädje till fullo!

5 - en älskad kan ge dig en trevlig present. Om du inte har en nära och kär ännu, ger din menstruation den här dagen en framgångsrik shoppingresa eller andra lönsamma investeringar.

6 - intriger bakom honom, förtal eller ganska konkreta hinder från fiender. Var uppmärksam och försök att inte skvallra dig själv.

7 - en föregångare av ömsesidig kärlek. Titta närmare på män som omger dig - kanske är ditt öde bland dem? Om du redan har en älskad kommer förhållandet att stärkas eller så kommer du att göra fred.

VIKTIGT: Men lita inte bara på försyn - du måste göra ansträngningar.

8 - kanske är det värt att fylla på lugnande medel, eftersom en period med avundsjuk kommer. Försök att inte ge en anledning för din man att oroa sig. Om du är benägen att känna dig, försök inte att begå utslag.


Sjalusi är vad menstruationen förutspådde från och med den åttonde

9 - håller fortfarande ett lugnande medel i närheten, men den här gången måste de behandla sina nerver tack vare fiender. Skvaller, förtal, försök att förstöra dina planer - det går inte utan förtroende och ett tydligt huvud. De kommer förmodligen att försöka få förvirring i ditt personliga liv..

10 - gör att du blir kär i någon. Om du redan har tur, förväntar dig en starkare relation. Men om du slöt dig med en man, kan en renässans av relationer mycket väl hända.

11 - försök att komma ihåg att det är värt att lita på din älskade. Faktum är att utbrott av svartsjuka i nästa månad är mycket troligt, och detta kommer att leda till allvarliga konsekvenser.

12 - det är troligt att en ny fan kommer att dyka upp i horisonten. Var dock försiktig med honom, för ingenting allvarligt kommer någonsin att växa ut ur din relation..

VIKTIGT: Det är möjligt att den här personen inte använder de bästa medlen för att locka din sympati...

13 - inte konstigt att detta nummer anses otur. Lyckan under den kommande månaden kommer inte att vara en vanlig gäst för dig.


En gång i månaden början av den 13: e, portends inte den bästa perioden

14 - glada nyheter är på väg! De kommer säkert att jubla.

15 - en älskad man eller flickvän kommer att ge dig problem. Eller som ett alternativ kommer de själva att få problem. Detta är dock allt tillfälligt..

16 - Avstå från skvaller den kommande månaden. Det är mycket troligt att du kan drabbas av dem, och särskilt. Man måste dock avstå från kommentarer och kommentarer som troligen kommer att skada andra.

17 - avskiljning från en älskad. Det kan vara antingen långt eller kort. Avstå från gräl, och då kommer återförening inte att behöva vänta länge.

18 - en ny allvarlig fas i personliga relationer. För ogifta unga damer kommer hon att ta med det efterlängtade äktenskapsförslaget, medan gifta kvinnor får en ny omgång familjerelationer..

19 - se upp för en man som kommer att charma. Det kan tyckas att han är uppriktig och kär, men i verkligheten är det bara en torr beräkning.

VIKTIGT: Låt inte passion för den här personen..


Om du inte lyssnar på menstruationen som började den 19: e dagen kommer du att förbli hjärtbruten
20 - och återigen oväntad kärlek till ogifta unga damer. Eller en kamp med en person som är långt ifrån likgiltig. Det är också möjligt en lögn från nära och kära. Det är möjligt att detta kommer att vara en "lögn för det goda".

21 - var försiktig med allt. Håll koll på både dina ägodelar och de omkring dig som kan fuska. Gör inte erbjudanden. Betala mer tid till familjen, eftersom det kan kollapsa.

22 - du är garanterad ekonomiskt välbefinnande! Det kan vara vad du vill - ett oväntat pris, en stor vinst i lotteriet, konkreta intäkter. Förresten, om du har letat efter ett jobb eller ett deltidsjobb under lång tid, finns det nästa månad en stor chans.

23 - en månad kommer att gå under tecken på lycka. En serie glada händelser som kommer att bli viktiga och ge mycket glädje. Kanske har de alla chanser att bli en vändpunkt i livet.

24 - börja förbereda för mottagande av gäster. Gästerna kommer att vara trevliga och många, och tillfället - glada. Troligen kommer en del semester att komma.


En bullrig och glad semester i ditt hem förutsägas av din period som börjar den 24

25 - cirkeln för din kommunikation kommer att utvidgas. Kanske utseendet på en person som en affär börjar med. Det är möjligt att detta kommer att hända under någon resa.

VIKTIGT: Var uppmärksam på datering under denna period - de kan bli dödliga.

26 - du hittar en pålitlig vän. Eller gamla vänner och släktingar kommer att vända axlarna. En månad kommer att gå under tecken på stabilitet.

27 - en önskan kommer att uppfyllas. Och hjälp med att implementera det kommer oväntat att komma. Det är möjligt att tillsammans med en person som plötsligt dök upp.

28 - det personliga livet kommer att förbli på samma nivå, men när det gäller arbete kan man förvänta sig ett konkret genombrott. Inklusive förbättring påverkar materialkomponenten.


Månadsperioder, som börjar den 28: e, lovar framgång i arbetet

29 - Tyvärr är tårar och sorgar inte ovanliga under denna period. Förvänta sig en pålitlig axel från nära och kära - de kommer säkert att hjälpa till att hantera sorg.

30 - förhållande till en tidigare okänd man. Gratis unga damer kommer att få en partner för en lång lysande relation och gifta kommer att bli en frestelse. I det senare fallet utesluts inte flirta utan utan negativa konsekvenser.

31 - du kan säkert förvänta dig äventyr! Och du kan inte räkna med överraskningar - en ny bekant, en resa, utseendet på en hobby.

VIKTIGT: Det finns en sannolikhet för att du begår några otillbörliga handlingar med en känsla. Var försiktig!


Menstruation från och med den 31: e kan lova en ljus resa

Spådom med månadsvis Feng Shui

Till och med gamla fans av Feng Shui behandlade sin period som en process som rensar kroppen. Man trodde att det var tack vare denna förnyelseprocess att kvinnor i genomsnitt lever längre än män.

Även i gamla tider noterades det att de kvinnor som kommunicerar med varandra under lång tid och täta synkroniserar sina perioder. Detta ledde till slutsatsen att kritiska dagar är en mycket känslig process som påverkas av olika externa förändringar..

VIKTIGT: Vi beskrev ovan hur denna process kan tolkas - förvånansvärt, men följarna av Feng Shui gav samma tolkningar som andra observatörer.


Representanter för Feng Shui har länge märkt att menstruationen kan förutsäga framgång, till exempel förälskad
Man trodde att faserna i den kvinnliga kroppens tillstånd liknar naturens element - trä, eld, jord, metall, vatten. Vart i:

 • vatten är blod som rensar
 • jord - ägglossning, under vilken befruktningen inträffar och ett nytt liv föds
 • metall är en karg fas. I kroppen, efter ägglossning, såväl som på metall, rotar ingenting

Spådom genom menstruation, som alla andra, bör inte uppfattas som den ultimata sanningen. Ta med dig den mottagna informationen, analysera, titta noggrant på världen - kanske en sådan metod hjälper dig. Kom dock ihåg att mycket beror på oss..

Menstruationsblodets betydelse i esoteriken

Forntida magiker har fastställt att menstruationsblod är en av de mest kraftfulla magiska ämnena. Koncentrationen av vital energi i den är mycket högre än andra biologiska material som används i spådom och kärleksformer (till exempel hår, saliv eller naglar).

Läkarna använde månadsvis blod i ritualer för att öka fruktbarheten hos växter och skydda hemmet från onda andar. Moderna magiker använder material i kärleksformler och förutsägelser. Det finns två alternativ i förmögenhetsrapporter som är tidtestade:

 • den klassiska metoden (efter tid på dagen, veckodag, månkalender och andra faktorer);
 • forntida kinesisk praxis med feng shui (enligt kraften hos elementen).

Esoterik bekräftar de magiska egenskaperna hos blodet som utsöndras under menstruationen. Menstruationscykeln liknar månmånaden, vilket gör att vi kan prata om en kvinnas kropps anslutning till kosmisk energi.

Verkligheten i förutsägelserna bekräftas också av en skärpning av intuitionen på kritiska dagar. Detta hjälper till att pålitligt dekryptera alla tecken som mottagits under förmögenhetsprocessen..

Verifierad förmögenhetsberättelse genom menstruation

Folk ville alltid veta sin framtid: för detta vände de sig till högre krafter för hjälp, studerade hemlig kunskap och utvecklade dussintals teorier. Oftast används spådom för att avgöra framtidens öde. Du kan gissa på många saker: kartor, kaffegrut, ett övergivet mynt, du kan studera stjärnorna och himmelkroppens rörelser.

Men en typ av förmögenhet är slående i sin enkelhet: när de möter den för första gången, uppfattar människor denna metod som ett skämt. Men skrattet går efter att alla förutsagda händelser har gått i uppfyllelse. Det handlar om spådom genom menstruation.

För detta används flera värden: det datum menstruationen börjar, tiden på dagen och den exakta tiden. Var och en av ovanstående faktorer har både sina fördelar och nackdelar. Men för fullständighet kommer vi att analysera var och en av dem..

3 månatliga förmögenhetsalternativ

Dessa metoder för förmögenhet har inte tappat sin relevans: de låter dig bestämma händelserna som kommer att inträffa under de kommande 30 dagarna. En månad verkar inte vara så lång tid, men om du använder dessa metoder hela tiden kan du gradvis se ditt framtida liv. Detta kommer att kräva dagen då menstruationen började. Veckodagen, exakt datum och tid på dagen beaktas.

Vid tid på dagen

Månadsvis på morgonen

Den mest optimistiska prognosen för framtiden är den månad som började på morgonen. Du kan förvänta dig trevliga händelser, nya bekanta, utseendet på en älskad och familjens lycka. Du kan skapa relationer med ditt barn, bästa vän och arbetskollega. Morgonperioder indikerar att en riktig idyll kommer i familjen: alla gräl och klagomål kommer att förbli i det förflutna, och kärlek och harmoni kommer att ta sin plats.

Månadsvis fram till 13.00

Om menstruationen började under den första timmen på eftermiddagen, bör du förvänta dig glada händelser och gott humör. Människorna omkring dig kommer att fyllas av lycka och kommer gärna att dela den med dig.

Menstruation från 13.00 till midnatt

Om menstruationscykeln har börjat vid denna tidpunkt - förvänta dig problem och problem. Men det sorgligaste är att alla negativa händelser kommer att inträffa i början av månaden.

Månadsvis på natten

Nattlig menstruation är kanske det värsta fallet. Problem, sorgliga nyheter och separation från din älskare väntar på dig.

Efter veckodagar

måndag

Måndag - det visar problem, ångest och många små ärenden. Men utöver obehagliga händelser kan du förvänta dig en oväntad överraskning eller en present för en rund summa pengar. Och den här gåvan kommer att göras av en person från din inre cirkel.

tisdag

Tisdag - om cykeln började den dagen - förvänta dig att träffa barndomsvänner, medpraktiserande personer eller personer som du studerade i samma grupp av institutet. Du kan också träffa en nära och kär. En annan tolkning antyder att ditt liv kommer att förändras dramatiskt.

onsdag

Om din period började på onsdag - förvänta dig en massa problem. Som regel är problem lokala och hotar inte ditt öde i allmänhet. De kan betraktas som inte en svart, men en grå rand i livet. Det högsta du borde vara rädd för är en bestraffning från cheferna eller en varning från nära och kära.

torsdag

Om den efterlängtade cykeln började på torsdag kan du förvänta dig följande: ett trevligt företag och en bullrig fest i ditt eget hus, ett besök hos en främling, en plötslig bekantskap. Alla ovanstående händelser kommer att vara positiva och därför oroa dig inte för eventuella problem.

fredag

fredag är en viktig dag. Han skänker kardinalförändringar i livet, oväntade nyheter eller en inbjudan att arbeta. Men du bör också förbereda dig för en serie försök. Du kan hantera dem, men det kommer att kräva uthållighet, ett kallt sinne och en nykter beräkning.

lördag

Lördagen är helgens första dag, och därför är det goda nyheter. Du bör förvänta dig en lösning på problem, trevliga möten och till och med kärleksbekännelser. Lördagen visar dessutom uppfyllandet av önskningar eller förverkligandet av en gammal dröm.

söndag

Söndagen har den mest optimistiska tolkningen. Den här dagen visar trevliga händelser, glada stunder, avkoppling och frånvaron av problem. Du kan lugna med din nära och kära, glömma en långvarig gräl eller få goda råd från en erfaren mentor.

Månadsvis

Med tid och dagar i veckan räknade vi ut: nästa i raden är kalendern och månadens datum.

 • 1 - ingenting hotar dig: nästa månad kommer att fyllas med möten och glada händelser.
 • 2 - personen du respekterade kommer att förlora värde och betydelse i dina ögon.
 • 3 - du kommer att ha en kamp som kan försvinna eller förvandlas till en skandal av universella proportioner.
 • 4 - alla barndomsdrömmar och drömmar kommer att gå i uppfyllelse.
 • 5 - din älskade kommer att komma ihåg gallant och presentera en efterlängtad present.
 • 6 - denna dag varnar att fienderna vaknade upp ur viloläge och förberedde sig för handling.
 • 7 - ett romantiskt möte eller en kärleksförklaring väntar på dig.
 • 8 - För första gången i ditt liv kommer du att bli avundsjuk på en älskad efter en annan kvinna.
 • 9 - Detracters gillar inte din kvinnliga lycka, och därför kommer de att försöka förstöra föreningen med den älskade.
 • 10 - du kommer att träffa en nära och kära eller gå med den nuvarande älskaren till nästa steg i förhållandet.
 • 11 - du är för misstänksam och denna kvalitet stör familjens lycka. För nästa månad ska du glömma avundsjuka och misstro..
 • 12 - du kommer att träffa en trevlig man. Men var försiktig: om han gillar dig är han redo att vända sig till magiska krafter för hjälp..
 • 13 - sorglös tid kvar i det förflutna. Tiden har kommit för problem och tiden att övervinna svårigheter.
 • 14 - du kan glädjas: ett trevligt brev eller goda nyheter väntar på dig.
 • 15 - Nyheter väntar på dig, men innehållet är långt ifrån behagligt.
 • 16 - försök att hålla munnen stängd under den kommande månaden. All sammanlagd information kommer att användas mot dig..
 • 17 - en tillfällig separering från din älskade väntar på dig. Det är antingen en gräl eller en affärsresa.
 • 18 - du väntar på återupptagandet av relationer med en ex-man eller möte med en ny man.
 • 19 - Cupids pil bryter ditt hjärta. Men kommer att älska vara ömsesidigt eller inte - ingen vet.
 • 20 - du kommer att bli galet kär i en man som inte uppmärksammar dig.
 • 21 - personen du litar på förbereder en uppenbar lögn.
 • 22 - mynt kommer att ringa i din plånbok igen. Kommer det att vara en gåva eller en långt glömd skuld.
 • 23 - trevliga nyheter och glada händelser väntar på dig.
 • 24 - du väntar på gäster och träffar nya människor. Förbered tabeller och öppna kokboken: du måste vara värd för gäster.
 • 25 - en serie grå vardagsliv kommer att brytas av ett möte med en ny person. Vem är han - en ny vän eller älskare - är ännu inte känd.
 • 26 - du hittar en stark skuldra och en väst för dina egna tårar.
 • 27 - den hjälp du behövde så mycket kommer från en främling eller svurna fiende.
 • 28 - dina ansträngningar kommer att belönas fullt ut: vänta på erkännande eller ökning av lön.
 • 29 - Förbered lugnande medel och rena näsdukar. Du kommer att behöva gråta ofta och mycket: ett försök att dölja tårar förvärrar bara ditt sinnestillstånd.
 • 30 - din ensamhet har slutat: vänta på ett möte med en charmig man.
 • 31 - detta nummer har en dubbel betydelse. En av dem talar om en snabb resa, den andra - förutspår uppriktig skam för orimliga ord eller dumma handlingar.

Förmögenhetsberättelse genom menstruation - alternativ 2, i tid, för framtiden

Spådom genom menstruation är ganska sällsynt och samtidigt sant. Det finns två sätt att spåra genom menstruationscykeln, med vilken en flicka (kvinna) kan ta reda på sin framtid.

Den närmaste framtiden kan förutsägas beroende på vilken veckodag och vilken tid på dagen menstruationens början inträffar. Nedan finns två alternativ för spådom per månad.

Alla vet att fortunetelling är annorlunda. Det finns ganska allvarliga, till exempel förmögenhet på kort, inkl. tarotkort. Många är försiktiga med sådana aktiviteter och har ingen brådska med att ta till sig dem..

Ett sätt att ta reda på ditt öde är förmögenhetsberättelse genom menstruation. Det finns en övertygelse om att veckodagen, antalet och till och med den tid på dagen då menstruationen började, kan du ta reda på vad som väntar dig i framtiden. Det finns till och med två alternativ för denna spådom..

Spådom efter menstruation - 2 alternativ

Spådom genom menstruation är ganska sällsynt och samtidigt sant. Det finns två alternativ för förmögenhetsberättelse på menstruationscykeln, med hjälp av vilken en tjej kan ta reda på sitt öde.

Många som har försökt gissa efter sina månatliga perioder hävdar att alla förutsägelser i deras liv har gått i uppfyllelse. Därför tror vi att det är värt ett försök. Trots allt kommer inget kriminellt att hända, och inget speciellt behöver heller göras. Precis den dagen menstruationen börjar, jämför datum och tid med data från denna artikel. Tänk om det verkligen fungerar?

Spådom efter menstruation: tid på dagen - 1 (första) alternativet

Så om dina menstruationsdagar började på morgonen väntar kärlek på dig, men inte nödvändigtvis till motsatt kön. Det kan till exempel vara kärlek till barn, föräldrar, vänner. Förutsägelsen betyder inte att denna känsla plötsligt blossar upp. Kanske har denna känsla funnits länge. Det betyder att ömhet och värme kan vara ganska lång..

Om menstruationen började under dagen lovar detta också ett gott humör för hela den kommande cykeln, men kvällstimmarna på början av menstruationen är ogynnsamma, detta indikerar ett kommande tråkigt och glädjelöst liv, ofta - till separation från en älskad.

Spådom efter menstruation: veckodagar - alternativ 2

Nu beskriver vi prognosen för veckodagarna. Överväg två förmögenhetsalternativ på en gång. Det andra alternativet anges inom parentes.

Om menstruationscykeln börjar den första veckodagen - måndag, förväntar dig ett larm. Men få inte panik. När allt kommer omkring kan ångest också vara annorlunda, till och med trevlig. Denna förutsägelse säger att dessa farhågor på något sätt kan vara relaterade till överraskningen. (Enligt den andra metoden är detta till seger i någon viktig fråga)

Menstruationens början på tisdag indikerar ett överhängande möte med en person, kanske till och med en främling för dig idag. (Förutsägelserna på denna dag är desamma.)

På onsdag, menstruation - till obehagliga händelser i livet, som kommer att pågå tills menstruationens slut. (För oförutsedda händelser anger förutsägelsen inte vilka.)

På torsdagen, med tillkomsten av menstruation, vänta på en inbjudan att besöka någon. Kanske till och med främlingar kommer att bjuda in dig, eller så måste du bara gå och träffa någon. I alla fall kommer detta att vara en överraskning för dig, eftersom det inte fanns några sådana planer. (Förutsägelsen säger att du kommer att skämmas mycket för något.)

Ser fram emot lite nyheter på fredagen. Det kommer definitivt att bli någon slags överraskning, kanske både obehaglig och trevlig. (Till obehagliga händelser.)

Om din period kom på lördagen, förvänta dig en kärleksdeklaration, såväl som en annan trevlig händelse - uppfyllandet av någon form av önskan. (Förutsägelse i denna version lovar också en kärleksförklaring.)

Och söndagskritiska dagar kommer också att glädja oss med trevliga samtal med vänner och några slags roliga incidenter. (Förutsägelsen lovar att du snart kommer att få en ny bekant.)

Spådom per månad: dagar i månaden

Låt oss nu prata mer i detalj om antalet månader där menstruationscykelns början.
1 - Det kommer att bli en känsla av eufori och lycka under hela cykeln.

2 - Att känna sig försummad av någon händelse eller person.

3 - En gräl är möjlig, vilket kan leda till skandaler eller snart glömmas. Allt beror på dig.

4 - En underbar dag som förvandlas till en snabb känsla av lycka.

5 - En trevlig överraskning väntar dig snart.

6 - Kanske kommer någon att förtala dig eller så berättar du om någon obehagliga saker.

7 - säger att någon älskar dig väldigt mycket.

8 - Du kommer att vara mycket avundsjuk på hela någon cykel.

9 - Återigen, prata om förtal, men redan i din riktning. Och på grund av detta kan det vara några problem.

10 - Löfter en känsla av att bli kär, och åtminstone under hela menstruationsperioden.

11 - Du kan vara säker på att din älskare inte fuskar åt dig, åtminstone - förrän cykelns slut.

12 - Någon kommer att förföra dig med sin charm och kanske - och kommer att använda magiska tjänster för att locka din uppmärksamhet

13 - Förutsäger olycka.

14 - Till de goda nyheterna.

15 - Till obehagliga nyheter.

16 - Du betalar för din pratkraft.

17 - Att avskedas med en älskad.

18 - Förmögenhetsberättelse på 10: e numret upprepas.

19 - Du kommer definitivt att älska någon väldigt mycket.

20 - Till obesvarad kärlek från din sida.

21 - Någon oärlig med dig.

22 - Materiella varor kommer från någonstans.

23 - Känslan av lycka under hela cykeln kommer inte att lämna dig.

24 - Besökare hemma.

25 - Snart kommer du att bli en ny bekanta.

26 - Någon kommer att känna medkänsla för dig.

27 - En del önskan som du ville tidigare kommer äntligen att vänta på att den uppfylls.

28 - Löfte lycka till inom en snar framtid.

29 - Något kommer att uppröra dig mycket snart, varför du kommer att tappa en hel del tårar. Lugn kommer inte snart.

30 - Samtal om ömsesidig sympati för någon person.

31 - Det kommer att bli någon slags överraskning i livet. Dessutom specificeras att detta kan vara en djup känsla eller äventyr.

Bestäm själv: tro eller inte! Men vi hoppas att du i alla fall får en trevlig förändring.!

Spådom efter menstruation - alternativ 2

Det finns ett ganska sällsynt, men samtidigt troligt sätt att spåra med menstruation, vars förutsägelser går i uppfyllelse, men efter början av menstruationscykeln kämpar jag - detta är förmögenhetsberättelse genom menstruation - alternativ. Denna förmögenhet förutsäger de viktigaste händelserna som kommer att inträffa med en flicka under en period av en eller annan menstruationscykel. Naturligtvis är en sådan förmögenhetsredovisning rent individuell. Du kan gissa med den här metoden en gång, den första dagen för cykelstart. Arten av profetiska förutsägelser är direkt relaterade till veckodagen, månadens antal och tidpunkten för dagen då menstruationen börjar. Vi kommer att berätta om din framtid och om förmögenhetsberättelse med det månatliga alternativet.

Så, morgondagens början av menstruationscykeln visar kärlek, och denna djupa känsla kan uppstå inte bara för en manlig person, utan också för nära och kära människor. Varma, välkomnande såväl som glädjande relationer med dessa människor kommer säkert att pågå fram till slutet av cykeln. Om menstruationscykeln påbörjades på eftermiddagen, försvinner detta också lyckosamma händelser som ger glädje och gott humör för den kommande perioden. Om menstruationen började på eftermiddagen, lovar detta tristess och den kommande melankolin nästa vecka. Den mest ogynnsamma perioden i början av cykeln är nattetid, eftersom detta utgör en separation och smärtsam separering.

Även viktig är veckodagen i början av menstruationscykeln. Om menstruationen påbörjades på måndag, är det en seger, det kan vara en enorm lotterivinst, uppfyllande av tänkta planer, övervinna lurande hinder, marknadsföring etc..
Tisdagen släpper ett oväntat möte, som radikalt kan förändra livet till det bättre, det kan också vara ett datum eller ett välkomnande möte med en vän eller vän.

Om dina perioder började på onsdag väntar en oväntad överraskning på flickan, det kan vara en inbjudan att besöka, få en efterlängtad present eller bara en kampanj på jobbet, vilket också kommer att vara spontana nyheter.
Torsdag meddelar förekomsten av sådana omständigheter eller händelser där en kvinna kommer att känna sig blyg och generad. Därför, om början av menstruationscykeln faller på denna veckodag, måste du lugnt förhålla dig till denna situation och ställa in dig för rätt resultat i förväg.
Fredagen lovar problem, det kan vara stötande och irriterande situationer på jobbet eller i familjen. Det bör inte vara upprörd över detta, eftersom situationen dramatiskt kan förändras med tillkomsten av en ny cykel.

Om menstruationen börjar på lördagen, förväntar sig denna person en förklaring om kärlek och uppfyllande av önskningar, och önskemål av både kärlek och affärsmässig natur realiseras.
I början av menstruationen på söndagen lovar en intressant bekanta eller möte.
Med hjälp av förmögenhetsberättelse genom menstruation - alternativ 2, tar varje flicka reda på vad som väntar henne under den kommande cykeln. Antalet menstruationscykel upptar också en viktig plats i förutsägelserna. Om menstruationen börjar den 1: a väntar en trevlig överraskning på personen.

2: a meddelar nyheter.
3: e siffran - ånger.
Det fjärde numret visar att det är nödvändigt att förbereda i förväg för mottagandet av gäster som oväntat besöker ditt hus.
5: e lovar sorg, liksom förestående separering från en älskad.
Det sjätte numret är oroande på grund av obehagliga samtal och skvaller. Därför, ju lugnare du tar dem, desto lättare kommer denna period att gå..
Den 7: e lovar en seriös hobby som kommer att bli ömsesidig kärlek i framtiden.
8: e portends förödmjukelsen som kan vara resultatet av skvaller och rykten.
9-10: e portends kärlek som plötsligt möts på din väg.
Det 11: e talet talar om din utvalda trofasthet och lojalitet.
12: e portends passionerade relationer och kärlek.
13: e varnar för att skydda din hälsa.
14: e portends goda nyheter.
Den 15: e lovar också att få nyheter, bara mindre trevliga.
16: e förklarar mottagandet av nyheter eller brev från släktingar eller avlägsna bekanta.
Den 17: e lovar en plötslig inbjudan till ett besök eller ett romantiskt datum.
Den 18: e lovar att alla tänkta planer och önskemål snart kommer att uppfyllas.
Den 19: e porten en stark och ömsesidig kärlek. Under hela menstruationscykeln förväntar sig flickan en varm attityd från sin älskade.
20-talet lovar tristess och längtan.
21: e lovar att få goda nyheter.
Det 22: e numret lovar en passionerad försoning med en älskad efter en våldsam gräl eller svår separation.
Det 23: e talet säger att lycka och välstånd log mot dig.
24: e portar en hel del glada och trevliga stunder genom hela menstruationscykeln.
25: e lov grattis.
26: e förutsäger att en älskad återvänder.
Den 27: e säger att snart alla planer och önskningar kommer att uppfyllas.
28: e portends förråd eller förråd mot en älskad.
Den 29: e lovar besvikelse och bittera tårar.
Den 30: e indikerar att flickans åsikt och åsikter kommer att förändras efter någon händelse.
Den 31: e indikerar goda nyheter.

Spådom genom menstruation - alternativ 2 - detta är ganska exakt, sanningsenligt och individuellt förmögenhetsberättelse, vilket är extremt populärt bland unga flickor.

Artiklar Om Missbruk Cykeln

Hastighetshastigheten för befruktningen enligt dagarna i månadscykeln

Förändringen i endometriumtjockleken med cykeldagarna regleras av produktionen av könshormoner och spelar en avgörande roll i befruktningen....

Viken för ett missfall

Hur man gör en avkok av lagerblad för abortOfta befinner sig unga flickor i en ”intressant” position i en tid då de är helt oförberedda på detta. På grund av ålder förstår unga varelser inte allt ansvar, de är inte beredda på en sådan händelse....

Hur man känner igen och behandlar menopausal neuros

Menopausal neuros är ett komplex av psykiska störningar som drabbar en stor hälften av kvinnorna efter 45 år. Hormonella förändringar under klimakteriet skapar enligt nya studier gynnsamma förutsättningar för utvecklingen av denna sjukdom....