Kan jag gissa med menstruation och hur?

Klimax

Yttranden från experter angående tillräckligt med förmögenhetsberättelse under menstruationen avviker. Det tros att blodet som frigörs under menstruationen är en källa till stark energi. Denna energi lockar andra världs varelser. Under kritiska dagar är en kvinna särskilt utsatt. Det är inte tillrådligt för nybörjare att hålla ceremonier i dag, de kan skada deras hälsa. Om flickan undrar inte för första gången, kommer magiska förmågor bara att öka.

Förmögenhetsförslag under kritiska dagar

Innan du fortsätter med förmögenhet, bör du känna till några detaljer som gör förmögenhetsberättelse till en framgång. Grundläggande regler:

 • Gå inte till speditören under kritiska dagar. Risken är stor att de negativa känslorna och negativa energin från förmögenheten överförs till sin klient. Det är också värt att komma ihåg att om en seer avdelar oprofessionellt och inte har en naturlig gåva, kommer resultatet att vara fel. Hon kommer inte att kunna dekryptera betydelsen av korten korrekt..
 • Om en kvinna inte bara gissar för första gången, är magiska ritualer tillåtna på kritiska dagar. En nybörjare kan skada sig själv och förstöra sin karma.
 • Hos vissa kvinnor ökar känsligheten för det övernaturliga under menstruationen. I det här fallet kan du använda många ritualer designade specifikt för dessa dagar..

Innan du går vidare till spådom måste du ta ett kortlek och hålla det i dina händer. Endast i frånvaro av tecken som illamående, svaghet och muskelsmärta kan en ritual genomföras.

Säkerhetsåtgärder kommer aldrig att bli överflödiga. Från salt eller krita kan du rita en cirkel där en kvinna kommer att sitta. Han kommer att skydda henne från negativt inflytande. Om så önskas kan du köpa speciella amuletter som används av professionella förmögenhetsföretag.

Förutsägelser för framtiden beroende på veckodagen

Den dag då kvinnan började kritiska dagar är av stor betydelse. På den lär sig flickan om vad som väntar henne inom en snar framtid.

Om menstruationen började på måndag kommer en kvinna att vara i problem. Det är möjligt att de kommer att vara trevliga. Någon nära dig kan ge henne en trevlig överraskning. Tisdag - att träffas. Hon kommer att vara oväntad för en flicka. Onsdagen är en dålig dag. Människor tror att menstruationen på denna dag kommer att leda till problem och misslyckanden. Den mörka fältet kommer att ändras till vitt först efter avslutad cykel. Vi måste överleva denna period och inte tappa förtroendet för oss själva och gott humör.

Flickan får en inbjudan att besöka om menstruationen började på torsdag. För ägaren till sitt eget företag kan detta vara ett affärsmöte eller en bankett. Händelsen kommer att vara spontan, du kommer inte att kunna förbereda dig helt för det. Fredag ​​- till nyheterna.

Månadsperioder, som började på lördag, visar ett romantiskt datum och uppfylla flickans önskningar, som hon länge strävat efter. Söndagen är ett trevligt tidsfördriv med familj och vänner. Om perioderna går för lång, bör flickan vara mindre nervös och ta en semester på jobbet. Gissa med menstruation i detta fall är oacceptabelt.

Vilken fortunetelling är tillåten under menstruationen?

Våra förfäder älskade att genomföra magiska ritualer för att ta reda på deras framtid. Deras traditioner och vidskepelse har inte tappat sin relevans idag. Vid jul och jul samlas tjejer ofta och undrar. Det finns många ceremonier, de mest populära kommer att beaktas nedan..

Förmögenhetsrapportering på runor bör göras först efter att lokalerna är förberedda. Rummet måste ventileras och rengöras. Flickan ska vara ensam i rummet. För spådom kan du använda olika layouter, det finns inga begränsningar.

Värdet på anpassningen kan läsas i den specialiserade litteraturen. I verk av Sergey Batyushkov kan du bekanta dig i detalj med metoderna för förmögenhetsförklaring på runor.

Kaffegrut

En av de mest populära är fortunetelling. Denna metod har många nyanser. Under kaffebryggningen ska flickan vara så koncentrerad som möjligt, ingenting bör distrahera henne från spådom. Hälla en kopp kaffe, måste du mentalt ställa en fråga som oroar en kvinna.

Håll koppen i din högra hand. Drick drinken långsamt, eftertänksamt. Längst ner i koppen bör vara två teskedar av drinken. Håll koppen i din vänstra hand, måste du göra den flera cirkulära rörelser medurs. Koppen måste vändas och läggas på ett fat. När förtjockningsmedlet härdar kan du fortsätta att dechiffrera tecknen på den.

De viktigaste tecknen som en person bör se är nära tehandtaget. De relaterar direkt till flickans liv och förutsäger vad som väntar henne i framtiden. Lätt luftiga mönster visar ljusa händelser i livet. Om det är för tjockt, är det värt att förbereda sig för mindre problem. Symboler bör beaktas i det samlade, bara på detta sätt skapas en integrerad bild.

kort

På tarotkort eller på spelkort gillar flickor att gissa på förlovade. För att veta din framtid är det inte nödvändigt att genomföra komplexa magiska ritualer. Det räcker med att följa några regler. Du måste köpa nya kort. Detta är en mycket viktig punkt, ignorer inte den..

Under förmögenheten måste du stänga ögonen och koncentrera dig. För att ta reda på vilken kille en tjej kommer att associera sitt öde med, bara dra ut ett kort. Det som avbildas i det är svaret på en fråga som intresserar en spåare.

Kan jag gissa under menstruationen och i vilka fall?

Ofta ställer flickor som är beroende av trolldom frågan, är det möjligt att gissa under menstruationen? Låt oss försöka ta reda på hur sant resultatet av det kritiska röran kommer att visa sig och hur det kan hota.

Kan jag gissa under menstruationen?

Ofta kan du höra att magi är oönskat när du är aggressiv, upprörd, sjuk och under kritiska dagar. Men är det verkligen så?

Det är möjligt att ifrågasätta sådana förbud, bara för att det finns en speciell kärleksförtroll för menstruationsblod och trolldom på den första menstruationsdagen. Ändå tror de flesta praktiserande magiker att det är under denna period som flickan blir mycket sårbar, hennes försvar blir svagare, vilket innebär att hon är mer mottaglig för effekterna av onda andar.

Alla vet att blod är ett mycket viktigt biologiskt material som kan användas i olika ritualer. Blod lockar också en mängd olika enheter från andra världar. Eftersom de med biologiskt material kan dra energi från människor.

Ändå finns det även i detta fall motsatta åsikter. Vissa spetsföretag tror att denna period inte påverkar häxan på något sätt om hon är riktigt stark och erfaren. Angrepp av övernaturliga krafter kan råna svaga unga trollkvinnor.

Förmögenhetsnoggrannhet

Från gamla tider trodde man att under kritiska dagar är kvinnor särskilt mottagliga för negativ energi. Onda ögon, förbannelser, dåliga önskningar "hålla sig till dem". Man trodde att det under denna period är enklast inte bara att bli offer för det onda, utan också att bli sjuk.

I princip gäller förbudet mot trolldom under kritiska dagar att tillhandahålla tjänster till någon. Om du gissar en främling, finns det en chans att du kommer att ta hans problem med dig själv.

Om en kvinna med menstruation kommer till en förmögenhet är det möjligt att redan en spårförsäljare kan återställa alla hennes problem och negativitet till en klient. Om vi ​​pratar om riktigheten av svaret i processen med spådom, kan ett så "smärtsamt" tillstånd i kroppen förhindra oss från att få ett exakt svar från högre krafter.

I de flesta fall erbjuder förmögenheterna, efter att ha fått veta att klienten har kritiska dagar, komma till sessionen efter att de har slutat, och förklarar det med det faktum att det idag inte finns något klart svar.

Förmögenhetsberättelse under din period och ditt välbefinnande

Få kan skryta med utmärkt hälsa under menstruationen. Som ni vet är det just ett smärtsamt tillstånd - en faktor som kan göra att man vägrar förmögenhet eller trolldom. Dessutom kommer dålig hälsa att bli distraherande, inte tillåter dig att koncentrera dig.

Men detta är nödvändigt för att ta reda på svaren på de ställda frågorna och för att dechiffrera de tecken som de högre makterna skickar. Så det är bättre att avstå från sådana manipulationer i de dagar då du verkligen känner dig väldigt dålig.

Om du smärtsamt tål din period, vägrar du att arbeta med kort och andra magiska attribut. Med tanke på det faktum att en kvinnas försvar försvagas avsevärt under denna period, skydda dig själv i förväg. Utför minst ett ritual i en skyddande cirkel som kan göras med krita eller salt.

Således kommer du att skydda dig mot attacken av varelser från den andra världen. Naturligtvis, om ritualen kan vänta, är det bättre att ge upp magi i dag. Så du kommer att undvika olika situationer som skulle vara farliga för dig.

Tyvärr är det svårt att säga, att fortunetelling under menstruationen är ett värdefullt förfarande eller inte, är det möjligt för alla att genomföra sådana manipulationer under denna period, eller borde de skjutas upp. I alla fall är det bäst att lita på din egen hälsa..

Om du inser att du är full av styrka och energi, du känner bra, kritiska dagar påverkar inte på något sätt ditt humör, ditt välbefinnande, kan du ta upp ritualen. Annars måste du avstå från manipulationer av trolldom.

Inlagd av: Lisa Boyko
Uppdaterad: 20 november 2018

Fortune-telling: beprövade metoder för kvinnor

Idag finns det många sätt att öppna din framtids gardin för att berätta förmögenheter. Ett av de populära sätten du kan ta reda på framtiden är att berätta förmögenheter genom menstruation. Många moderna flickor tycker om att använda denna gamla metod. Ett stort antal trosuppfattningar och folketecken om menstruation visar kanske inte långsiktiga utsikter, men de kan, enligt många, tillhandahålla sann information för den kommande månaden.

Vad är månadsförmögenhet

Detta sätt att känna till din framtid bygger på att dra en parallell mellan datumet, starttiden för menstruationscykeln och de förutsägelser som har sammanställts för länge sedan. Du kan ange prognosen när som helst på dagen. För förmögenhet för månatlig specialutbildning eller viss kunskap krävs inte, men i allt du behöver en individuell strategi, en analys av den mottagna informationen. Det finns sätt som inte är så populära: folketecken associerade med menstruation, måndagar.

Den vanligaste förmögenheten för framtiden för månaden är följande:

 • efter månadsdatum;
 • av veckodagar;
 • men tid - timmen från början av menstruationen;
 • i tid på dagen.

För att göra förmögenhetsförklaring på kritiska dagar så exakt som möjligt finns det flera regler. De kommer att hjälpa till att förutsäga händelserna för nästa månad mycket exakt. Nödvändig:

 1. Fortune-telling en gång, den dagen då menstruationen började.
 2. Ta hänsyn till början av cykeln: tid på dagen, veckodag, dag.
 3. För att få större tillförlitlighet använder du flera metoder samtidigt..
 4. Med gynnsamma prognoser kan du inte dela dem, eftersom det kan störa deras uppfyllande..

Månadsvis förutsägelse för kärlek

Förutsägelser för menstruation förutspår händelser som kommer att inträffa i en flickas liv i en kärleksplan. Tid på dagen beaktas:

 1. 00:00 - 08.00. Tiden lovar hemlig kärlek, oförmågan att bekänna dina känslor.
 2. 08:00 - 12:00. Godisbukettperioden blir oförglömlig. Parförhållanden blir ljusare.
 3. 12.00 - 15.00. Relationer kommer att vara perfekta.
 4. 15:00 - 18:00. Du måste förbereda dig för oväntade trevliga överraskningar, romantiska handlingar av en älskare.
 5. 18:00 - 00:00. Kärleksförhållanden kommer att uppleva lögner, förråd, underdrift.

Sådan förmögenhetsförhandling är önskvärt att kombinera med veckodagarna för en djupare analys. Den totala profetian kommer att vara mer fullständig, kommer att avslöja hela essensen av förutsägelsen. Det finns ingen anledning att bli upprörd när du på grund av din period inte får ett mycket trevligt resultat av spådom. Ingenting kan ändras, men här kommer alla kvinnor att kunna förbereda sig för eventuella negativa händelser och försöka överleva allt så lugnt som möjligt.

Spådom

För att ta reda på din närmaste framtid kan du använda spådom efter tid på dagen:

Ständig uppmärksamhet från det motsatta könet, harmoni med andra, konfliktlösning.

Glädje, positiv, tur.

Problem, dåliga saker. Viktig försiktighet och självförtroende.

Eventuell längtan, känsla av ensamhet.

Separation från släktingar eller nära anhöriga i ande, bedrägeri, oärlighet.

Månadsvärde med dagar och veckodagar

En viktig indikator är dagen och dagen för början av månadscykeln. Värdena är som följer:

 1. Måndag. Den här dagen visar problem, både trevliga och inte särskilt bra. Det andra värdet - att få en gåva från en älskad.
 2. Tisdag. Du kan träffa en gammal bekant, en vän som du inte har sett på länge. En annan betydelse - förändringar i det personliga livet, att möta en person som blir dyr.
 3. Onsdag. Varning för början av en inte så lätt period. Vänner kan behöva hjälp för att överleva svårigheterna. Ingen anledning att förtvivla - detta är en prognos, inte en mening.

Den andra halvan av veckan lovar att bli mer gynnsam, stämningen - bra:

 1. Torsdagen tillkännager en semester och underhållning i ditt eget hem. Det är stor sannolikhet att träffa en främling, men vilken typ av möte kommer att vara är okänt.
 2. Fredag. Nyheterna som radikalt kommer att förändra livet. Problem är möjliga, men de ansträngningar som görs kommer att hjälpa till att hantera..
 3. Lördag. Lyckodag. Menstruation förutspår en gynnsam utveckling av alla livshändelser och löser problem. Du kan tänka dig en önskan - den kommer att gå i uppfyllelse. Vänta på en kärleksförklaring.
 4. Söndag. Lycka, seger i allt, glada händelser kan förväntas.

I människans öde spelar siffror en viktig roll. För förmögenhetsberättelse om menstruationscykeln är de också viktiga. Till exempel, den 1 - 7 i månaden, den första veckan, har en gynnsam livstid, lycka till i många frågor, eventuellt mottagande av en gåva och en oväntad bekännelse av hemlig kärlek. När det gäller relationer med det motsatta könet, kan det uppstå svårigheter i missförstånd, konflikter, till och med försummelse. Inget undantag - skvaller som härrör från en person från vilken detta inte förväntades.

Månadsvis från den 8: e till den 14: e dagen, under den andra veckan i månaden, förutsäger manifestationen av baslös avundsjuka. Denna period varnar mot ouppfyllda löften, uppmanar dig att följa orden. Som ett resultat - förlust av förtroende, vedergällning. Du får inte tillåta lögner från din sida och i relation till din egen personlighet. I kärleksaffärer lovar prognosen utseendet på en hemlig beundrare.

Början av cykeln från den 15 till den 21: e dagen, i den tredje veckan, lovar att förbättra den ekonomiska situationen, uppfylla drömmar. Den enda ogynnsamma dagen är den 18. Den här dagen varnas menstruationen mot förråd av en älskad. Det finns olika obehagliga situationer som radikalt kan förändra liv. Oroa dig inte så mycket, eftersom situationen är på väg. Allt som händer kommer inte bara att få negativa utan också positiva ögonblick.

Cykeln från 22 till 28, i den fjärde veckan, förutspår en kollision med icke-existerande problem, ett möjligt förråd. Allt kanske inte går som planerat. Eventuellt förråd av båda parterna. Man måste vara försiktig med ekonomi. Å andra sidan är menstruationen ganska gynnsam - alla händelser kommer i slutändan att ge ett positivt resultat, andra beundrar visdom, rätt handlingar. Alla företag kommer att följa framgångar. Förväntat att anlända kära gäster.

Menstruationens början under den femte veckan, 29–31 i månaden, är kopplad till mystiska händelser i livet. Oförklarliga fenomen, närvaron av andra världens krafter hjälper till att glömma upplevelsen. En titt på framtiden är bara glädjande och optimistisk, lyckan bör följa alla företag. Kanske det visar sig att besöka en mycket rolig, oförglömlig semester.

Dagsprognos

Om du tror på siffrorna ger divinationen efter dagarna i början av menstruationen den mest exakta prognosen. Online kan du ta reda på förutsägelser i 30 dagar. Tolkningen av siffror är följande:

 • 1 - glada händelser, en känsla av eufori;
 • 2 - besvikelse hos en älskad;
 • 3 - konflikt, som, om den inte löses, kommer att växa till fiendskap;
 • 4 - en dröm kommer att gå i uppfyllelse;
 • 5 - överraskning, överraskning från en älskad;
 • 6 - skvaller som kommer att ge besvikelse;
 • 7 - ömsesidiga brådska känslor;
 • 8 - svartsjuka för en älskad under hela månaden;
 • 9 - fiender kommer att bryta planer;
 • 10 - kärlek.

Under det kommande decenniet varnar menstruationen mot utslag av utslag. Tolkningen av värdena för siffrorna från 11 till 20 är som följer:

 • 11 - För att bromsa svartsjuka måste du visa kvinnlig visdom;
 • 12 - hemlig beundrare, älskare av svart magi;
 • 13 - obehag i alla frågor, relationer;
 • 14 - goda nyheter;
 • 15 - obehagliga nyheter om andra;
 • 16 - utslag och allvarliga olyckor;
 • 17 - tillfällig separering från en älskad;
 • 18 - förslag att gifta sig eller flytta till ett nytt skede i förhållandet;
 • 19 - ett nytt trevligt möte med en man;
 • 20 - fusk av vänner.

Det tredje decenniet ber att vara uppriktiga, att kasta alla krafter i relationer. Värdena är följande:

 • 21 - endast uppriktighet räddar förhållandet;
 • 22 - det kommer inte att finnas några svårigheter med pengar;
 • 23 - trevliga händelser, ett tillstånd av lycka;
 • 24 - vänta på ankomsten av bra gäster;
 • 25 - kommer med en man och ett seriöst förhållande;
 • 26 - utseendet på en hängiven vän;
 • 27 - någon hjälper till att uppfylla önskemål;
 • 28 - Karriärframgång, ekonomisk vinst;
 • 29 - tårar, problem;
 • 30 - en ny bekant, en lycklig relation;
 • 31 - äventyr och trevliga överraskningar.

Spådom

Feng Shui ger sin tolkning. Spådom genom menstruation för flickor utförs på veckodagen och med hänsyn till zodiakelementen:

Förmögenhetsberättelse genom menstruation - alternativ 2, i tid, för framtiden

Spådom genom menstruation är ganska sällsynt och samtidigt sant. Det finns två sätt att spåra genom menstruationscykeln, med vilken en flicka (kvinna) kan ta reda på sin framtid.

Den närmaste framtiden kan förutsägas beroende på vilken veckodag och vilken tid på dagen menstruationens början inträffar. Nedan finns två alternativ för spådom per månad.

Alla vet att fortunetelling är annorlunda. Det finns ganska allvarliga, till exempel förmögenhet på kort, inkl. tarotkort. Många är försiktiga med sådana aktiviteter och har ingen brådska med att ta till sig dem..

Ett sätt att ta reda på ditt öde är förmögenhetsberättelse genom menstruation. Det finns en övertygelse om att veckodagen, antalet och till och med den tid på dagen då menstruationen började, kan du ta reda på vad som väntar dig i framtiden. Det finns till och med två alternativ för denna spådom..

Spådom efter menstruation - 2 alternativ

Spådom genom menstruation är ganska sällsynt och samtidigt sant. Det finns två alternativ för förmögenhetsberättelse på menstruationscykeln, med hjälp av vilken en tjej kan ta reda på sitt öde.

Många som har försökt gissa efter sina månatliga perioder hävdar att alla förutsägelser i deras liv har gått i uppfyllelse. Därför tror vi att det är värt ett försök. Trots allt kommer inget kriminellt att hända, och inget speciellt behöver heller göras. Precis den dagen menstruationen börjar, jämför datum och tid med data från denna artikel. Tänk om det verkligen fungerar?

Spådom efter menstruation: tid på dagen - 1 (första) alternativet

Så om dina menstruationsdagar började på morgonen väntar kärlek på dig, men inte nödvändigtvis till motsatt kön. Det kan till exempel vara kärlek till barn, föräldrar, vänner. Förutsägelsen betyder inte att denna känsla plötsligt blossar upp. Kanske har denna känsla funnits länge. Det betyder att ömhet och värme kan vara ganska lång..

Om menstruationen började under dagen lovar detta också ett gott humör för hela den kommande cykeln, men kvällstimmarna på början av menstruationen är ogynnsamma, detta indikerar ett kommande tråkigt och glädjelöst liv, ofta - till separation från en älskad.

Spådom efter menstruation: veckodagar - alternativ 2

Nu beskriver vi prognosen för veckodagarna. Överväg två förmögenhetsalternativ på en gång. Det andra alternativet anges inom parentes.

Om menstruationscykeln börjar den första veckodagen - måndag, förväntar dig ett larm. Men få inte panik. När allt kommer omkring kan ångest också vara annorlunda, till och med trevlig. Denna förutsägelse säger att dessa farhågor på något sätt kan vara relaterade till överraskningen. (Enligt den andra metoden är detta till seger i någon viktig fråga)

Menstruationens början på tisdag indikerar ett överhängande möte med en person, kanske till och med en främling för dig idag. (Förutsägelserna på denna dag är desamma.)

På onsdag, menstruation - till obehagliga händelser i livet, som kommer att pågå tills menstruationens slut. (För oförutsedda händelser anger förutsägelsen inte vilka.)

På torsdagen, med tillkomsten av menstruation, vänta på en inbjudan att besöka någon. Kanske till och med främlingar kommer att bjuda in dig, eller så måste du bara gå och träffa någon. I alla fall kommer detta att vara en överraskning för dig, eftersom det inte fanns några sådana planer. (Förutsägelsen säger att du kommer att skämmas mycket för något.)

Ser fram emot lite nyheter på fredagen. Det kommer definitivt att bli någon slags överraskning, kanske både obehaglig och trevlig. (Till obehagliga händelser.)

Om din period kom på lördagen, förvänta dig en kärleksdeklaration, såväl som en annan trevlig händelse - uppfyllandet av någon form av önskan. (Förutsägelse i denna version lovar också en kärleksförklaring.)

Och söndagskritiska dagar kommer också att glädja oss med trevliga samtal med vänner och några slags roliga incidenter. (Förutsägelsen lovar att du snart kommer att få en ny bekant.)

Spådom per månad: dagar i månaden

Låt oss nu prata mer i detalj om antalet månader där menstruationscykelns början.
1 - Det kommer att bli en känsla av eufori och lycka under hela cykeln.

2 - Att känna sig försummad av någon händelse eller person.

3 - En gräl är möjlig, vilket kan leda till skandaler eller snart glömmas. Allt beror på dig.

4 - En underbar dag som förvandlas till en snabb känsla av lycka.

5 - En trevlig överraskning väntar dig snart.

6 - Kanske kommer någon att förtala dig eller så berättar du om någon obehagliga saker.

7 - säger att någon älskar dig väldigt mycket.

8 - Du kommer att vara mycket avundsjuk på hela någon cykel.

9 - Återigen, prata om förtal, men redan i din riktning. Och på grund av detta kan det vara några problem.

10 - Löfter en känsla av att bli kär, och åtminstone under hela menstruationsperioden.

11 - Du kan vara säker på att din älskare inte fuskar åt dig, åtminstone - förrän cykelns slut.

12 - Någon kommer att förföra dig med sin charm och kanske - och kommer att använda magiska tjänster för att locka din uppmärksamhet

13 - Förutsäger olycka.

14 - Till de goda nyheterna.

15 - Till obehagliga nyheter.

16 - Du betalar för din pratkraft.

17 - Att avskedas med en älskad.

18 - Förmögenhetsberättelse på 10: e numret upprepas.

19 - Du kommer definitivt att älska någon väldigt mycket.

20 - Till obesvarad kärlek från din sida.

21 - Någon oärlig med dig.

22 - Materiella varor kommer från någonstans.

23 - Känslan av lycka under hela cykeln kommer inte att lämna dig.

24 - Besökare hemma.

25 - Snart kommer du att bli en ny bekanta.

26 - Någon kommer att känna medkänsla för dig.

27 - En del önskan som du ville tidigare kommer äntligen att vänta på att den uppfylls.

28 - Löfte lycka till inom en snar framtid.

29 - Något kommer att uppröra dig mycket snart, varför du kommer att tappa en hel del tårar. Lugn kommer inte snart.

30 - Samtal om ömsesidig sympati för någon person.

31 - Det kommer att bli någon slags överraskning i livet. Dessutom specificeras att detta kan vara en djup känsla eller äventyr.

Bestäm själv: tro eller inte! Men vi hoppas att du i alla fall får en trevlig förändring.!

Spådom efter menstruation - alternativ 2

Det finns ett ganska sällsynt, men samtidigt troligt sätt att spåra med menstruation, vars förutsägelser går i uppfyllelse, men efter början av menstruationscykeln kämpar jag - detta är förmögenhetsberättelse genom menstruation - alternativ. Denna förmögenhet förutsäger de viktigaste händelserna som kommer att inträffa med en flicka under en period av en eller annan menstruationscykel. Naturligtvis är en sådan förmögenhetsredovisning rent individuell. Du kan gissa med den här metoden en gång, den första dagen för cykelstart. Arten av profetiska förutsägelser är direkt relaterade till veckodagen, månadens antal och tidpunkten för dagen då menstruationen börjar. Vi kommer att berätta om din framtid och om förmögenhetsberättelse med det månatliga alternativet.

Så, morgondagens början av menstruationscykeln visar kärlek, och denna djupa känsla kan uppstå inte bara för en manlig person, utan också för nära och kära människor. Varma, välkomnande såväl som glädjande relationer med dessa människor kommer säkert att pågå fram till slutet av cykeln. Om menstruationscykeln påbörjades på eftermiddagen, försvinner detta också lyckosamma händelser som ger glädje och gott humör för den kommande perioden. Om menstruationen började på eftermiddagen, lovar detta tristess och den kommande melankolin nästa vecka. Den mest ogynnsamma perioden i början av cykeln är nattetid, eftersom detta utgör en separation och smärtsam separering.

Även viktig är veckodagen i början av menstruationscykeln. Om menstruationen påbörjades på måndag, är det en seger, det kan vara en enorm lotterivinst, uppfyllande av tänkta planer, övervinna lurande hinder, marknadsföring etc..
Tisdagen släpper ett oväntat möte, som radikalt kan förändra livet till det bättre, det kan också vara ett datum eller ett välkomnande möte med en vän eller vän.

Om dina perioder började på onsdag väntar en oväntad överraskning på flickan, det kan vara en inbjudan att besöka, få en efterlängtad present eller bara en kampanj på jobbet, vilket också kommer att vara spontana nyheter.
Torsdag meddelar förekomsten av sådana omständigheter eller händelser där en kvinna kommer att känna sig blyg och generad. Därför, om början av menstruationscykeln faller på denna veckodag, måste du lugnt förhålla dig till denna situation och ställa in dig för rätt resultat i förväg.
Fredagen lovar problem, det kan vara stötande och irriterande situationer på jobbet eller i familjen. Det bör inte vara upprörd över detta, eftersom situationen dramatiskt kan förändras med tillkomsten av en ny cykel.

Om menstruationen börjar på lördagen, förväntar sig denna person en förklaring om kärlek och uppfyllande av önskningar, och önskemål av både kärlek och affärsmässig natur realiseras.
I början av menstruationen på söndagen lovar en intressant bekanta eller möte.
Med hjälp av förmögenhetsberättelse genom menstruation - alternativ 2, tar varje flicka reda på vad som väntar henne under den kommande cykeln. Antalet menstruationscykel upptar också en viktig plats i förutsägelserna. Om menstruationen börjar den 1: a väntar en trevlig överraskning på personen.

2: a meddelar nyheter.
3: e siffran - ånger.
Det fjärde numret visar att det är nödvändigt att förbereda i förväg för mottagandet av gäster som oväntat besöker ditt hus.
5: e lovar sorg, liksom förestående separering från en älskad.
Det sjätte numret är oroande på grund av obehagliga samtal och skvaller. Därför, ju lugnare du tar dem, desto lättare kommer denna period att gå..
Den 7: e lovar en seriös hobby som kommer att bli ömsesidig kärlek i framtiden.
8: e portends förödmjukelsen som kan vara resultatet av skvaller och rykten.
9-10: e portends kärlek som plötsligt möts på din väg.
Det 11: e talet talar om din utvalda trofasthet och lojalitet.
12: e portends passionerade relationer och kärlek.
13: e varnar för att skydda din hälsa.
14: e portends goda nyheter.
Den 15: e lovar också att få nyheter, bara mindre trevliga.
16: e förklarar mottagandet av nyheter eller brev från släktingar eller avlägsna bekanta.
Den 17: e lovar en plötslig inbjudan till ett besök eller ett romantiskt datum.
Den 18: e lovar att alla tänkta planer och önskemål snart kommer att uppfyllas.
Den 19: e porten en stark och ömsesidig kärlek. Under hela menstruationscykeln förväntar sig flickan en varm attityd från sin älskade.
20-talet lovar tristess och längtan.
21: e lovar att få goda nyheter.
Det 22: e numret lovar en passionerad försoning med en älskad efter en våldsam gräl eller svår separation.
Det 23: e talet säger att lycka och välstånd log mot dig.
24: e portar en hel del glada och trevliga stunder genom hela menstruationscykeln.
25: e lov grattis.
26: e förutsäger att en älskad återvänder.
Den 27: e säger att snart alla planer och önskningar kommer att uppfyllas.
28: e portends förråd eller förråd mot en älskad.
Den 29: e lovar besvikelse och bittera tårar.
Den 30: e indikerar att flickans åsikt och åsikter kommer att förändras efter någon händelse.
Den 31: e indikerar goda nyheter.

Spådom genom menstruation - alternativ 2 - detta är ganska exakt, sanningsenligt och individuellt förmögenhetsberättelse, vilket är extremt populärt bland unga flickor.

Kan jag gissa med menstruation

Kvinnor som bara lär sig att "arbeta" med kort ställer ibland denna fråga. Det finns ingen hård begränsning för denna poäng, alla individuellt. Här är det bättre att lyssna inte till rådgivare från "professionella", utan till själen, samtidigt som du litar på dina egna känslor och välbefinnande.

Blodförlust är inte den bästa tiden för spådom?

Blodförlust är alltid ett slöseri med vital energi. Detta är det främsta skälet till att vissa erfarna prediktorer svarar negativt på frågan "är det möjligt att gissa med menstruation?" Enkelt uttryckt - inte dödligt, men det finns en chans att förvärra ditt fysiska och emotionella välbefinnande.

Men du bör inte vara knuten till menstruationscykeln - absolut någon sjukdom är en relativ kontraindikation för förmögenhetsförklaring. Här måste en kvinna på ett adekvat sätt bedöma sina förmågor. Om hon under de ”kritiska dagarna” är full av energi, kraftfull, känner hon önskan att omedelbart kommunicera med högre krafter - varför inte?

Korten ligger, eller "tala sanningen"?

Nybörjare, som inte är för säkra på sina förmågor, borde verkligen avstå från dessa dagar från magiska ritualer (och kortavtalet hänvisar specifikt till dem). Resultatet orsakar inte skada, men det kanske inte är för tillförlitligt. Hur som helst bör däckens svar inte lita på "hundra procent" - du kan göra ett misstag, misstolka, gå fel väg.

Dessutom kommer den egen energiförbrukning att vara svår att återvinna. Som ett resultat måste en fråga om ödet betalas i dåligt humör, rastlös sömn, huvudvärk och depression. Detta är inte nödvändigt, men troligt. Och du behöver det?

De som redan är självsäkra kan gissa på både menstruation och andra sjukdomar - detta kommer inte att förstöra karma eller försvaga befintliga förmågor. Tvärtom, flickornas styrka under denna period ökar, känsligheten intensifieras. Förresten hålls de mest kraftfulla ritualerna för kvinnlig magi exakt på de "kritiska dagarna", som många häxor brukar använda.

Det visar sig att ett definitivt svar inte finns. Försök med det så kommer du att förstå om denna period är lämplig för förmögenhet. Händerna skakade, yr, rullade upp svaghet och illamående - skjut upp korten till slutlig återhämtning. Det tar inte mycket tid.!

Spådom genom menstruation - sökandet efter kärlek och uppfyllandet av kvinnors önskningar

Månadlig förmögenhetsförklaring - ett generationsbevist sätt att förutsäga framtiden.

De obestridliga fördelarna med denna ritual är tillgänglighet och noggrannhet, bevisad genom åren..

Det finns många sätt att spådom: efter timmarna och dagarna från början av menstruationen, efter tiden på dagen, dagar i veckan.

För att förutsäga händelser, förstå ditt personliga liv och ta reda på om din dröm kommer att gå i uppfyllelse, bör du vända dig till den magiska tolkningen av menstruationen.

Menstruationsblod som ett förmögenhetsattribut

Menstruationsblod har länge uppfattats av människor som magisk vätska, med otrolig styrka.

Hon, som något dold och speciellt, ansågs som en kraftfull elixir av fruktbarhet, vital energi och skydd mot det onda..

Förtroende för menstruationens magiska egenskaper tillsattes också av det ungefärliga sammanfallet av cykeln med månkalendern och processens regelbundenhet. Inte undra på att läkarna använt månatligt blod för trollformler och förmögenhet.

Månadsregler för förmögenhetsförklaring

För att uppnå ett riktigt resultat kräver varje ritual efterlevnad av ett antal regler.

Att gissa varje kvinna för att förutsäga ödet och den närmaste framtiden, sökandet efter kärlek och uppfyllandet av önskningar innehåller följande krav:

 • Utför magisk ritual uteslutande den första dagen av menstruationsblödning.
 • Upprepa inte spådom mer än en gång i en cykel.
 • För att utesluta felaktiga slutsatser är det värt att omedelbart använda en uppsättning förmögenhetsmetoder för menstruation.
 • Del inte i något fall resultatet av förmögenhet. Positiva förutsägelser är rädda för publicitet och kanske inte går i uppfyllelse när hemligheten avslöjas.

Alla resultat av förmögenhetsförklaring är giltiga exakt fram till slutet av menstruationscykeln. Ytterligare utveckling kommer att bli känd i den nya ritualen.

Spådom genom menstruation på kärlek

Det mest populära och effektiva sättet att förutsäga kärleksförhållanden och personliga livshändelser är att tolka din period.

För att ta reda på ödet är det nödvändigt att jämföra tiden för blödningens början och informationen nedan.

Flickan kommer att ha en stark sympati som inte kommer att växa till något mer - och hon och hennes älskare kommer att bli galna på varandra, men kommer inte att kunna bekänna sina känslor.

Oavsiktigheten för båda kommer att bli ett hinder för att bygga sunda relationer: den här månaden bör du inte räkna med en godisbukettperiod.

 • Från 8:00 till 12:00

Menstruation, som började under denna period, förmedlar ett trevligt tidsfördriv med en älskare, en ny slurk i ett förhållande eller ett steg i fängelse med suck. Månaden blir bra!

 • 12.00 till 15.00

Relationer med en partner kommer att byggas smidigt och lugnt. Paret förväntas vårstämning och idyll.

 • Från 15.00 till 18.00

Månaden visar sig vara full av trevliga överraskningar. Älskade kommer att ge en kvinna tillgivenhet och kommer att glädja en partner varje dag.

 • Från 18:00 till 0:00

Det mest negativa resultatet kan förväntas i detta fall: månaden kännetecknas av konflikter och missförstånd. Partners kommer att ljuga och förändras. Understatement kan orsaka stora gräl.

Prenumerera på min kanal i Yandex messenger med länken här och du kommer att bli den första som vet om utgivningen av nya publikationer...

Fortune-telling om drömmen

Svaret på frågan om en älskad dröm kommer att hjälpa till att hitta förmögenhet genom menstruation. Ett beprövat sätt att tolka den tidsperiod då blödningen började är bekvämt och lätt att genomföra.

Som med en kärleksförutsägelse, kräver en dröm spårning av menstruationens början. Resultaten presenteras i en bekvämt visad tabell..

MenstruationstidKommer önskan att gå i uppfyllelse, vilket bidrar till att uppfylla drömmar
0: 00-1: 00En önskan uppfylls om en inflytelserik person erbjuder hjälp
1: 00-2: 00Stolthet hindrar din dröm
14.00 - 15.00Denna önskan kommer aldrig att gå i uppfyllelse
15.00–16.00För att en dröm ska gå i uppfyllelse behöver du inte berätta för andra om det
16:00 - 17:00Förvänta dig inte uppfyllandet av den här månaden
17:00 - 06:00Allt kommer att gå i uppfyllelse
06.00–19.00Önskat går inte i uppfyllelse
07.00–8.00Drömmen kommer att gå i uppfyllelse
8 till 9Sannolikheten för utförande är minimal.
9.00–10.00För att uppnå målet är det värt att göra maximal ansträngning.
10: 00-11: 00En pålitlig vän garanterar genomförandet av det föreställda
11.00 - 12.00Önskan kommer att gå i uppfyllelse snart
12: 00-13: 00Inte den här månaden - ha tålamod
13: 00-14: 00Drömmen kommer att gå i uppfyllelse om några år
14: 00-15: 00Mystery tar tid
15.00–16.00Vad jag ville var redan insett
16: 00-17: 00Du måste vänta ett par månader
17.00 - 06.00Oöverstigliga hinder kommer att förverkliga en dröm
18: 00-19: 00Önskan går i uppfyllelse om alla krav uppfylls
19: 00-20: 00Aktivt arbete krävs
20: 00-21: 00För att få mysteriet att gå i uppfyllelse, blåsa inte det
21: 00-22: 00Det finns ett känt skäl till att en dröm inte går i uppfyllelse
22: 00-23: 00Om ett år kommer den önskade att gå i uppfyllelse
23: 00-0: 00Värt tålamod och tro

Fortune telling vid tiden på dagen

Denna metod för att utföra en magisk ritual är den mest pålitliga och sanningsenliga - dess effektivitet har testats av mer än en generation..

 • Menstruationen började på morgonen - projicerad uppmärksamhet från motsatt kön. Förhållandena med familj och nära och kära kommer att byggas lugnt och positivt. Månaden förväntas vara konfliktfri och lätt. En stark koppling till en man, släktingar eller vänner kommer att märkas särskilt inom en snar framtid.
 • Menstruation på eftermiddagen fram till 12:00 - början av den månatliga cykeln kommer att vara glad och glad. Uppfyllning av vårdade önskningar och framgångsrik övervinning av svårigheter förväntas..
 • Om blödningen började efter 12:00 - bör du vara redo för obehagliga ödesgåvor de närmaste dagarna.
 • Menstruationens början på kvällen visar melankoli, ensamhet och tristess. Nattmenstruation är full av separering och kylning av känslor, snabbt lidande. För att förhindra negativa konsekvenser i en relation bör du aktivt söka kompromisser och förhandla.

Var inte upprörd på grund av negativa prognoser - alla erfarenheter och konflikter är alltid tillfälliga och behöver en säker avvisning från kvinnan.

Spådom efter månadsvis förutsägelse av händelser efter veckodag

Det mest bekväma och opretentiösa sättet av spådom genom menstruation. Det finns inget behov av att spåra den exakta tiden för menstruationens början - kom bara ihåg veckodagen.

Ritualens effektivitet lider inte av detta - prognoserna är sanna och sanna..

 • Måndag. Trots en trevlig ödesgåva bör man förvänta sig en besvärlig situation. Månaden blir mycket upptagen och hektisk.
 • Tisdag. Menstruationen på denna dag är en förväxlare av en ny bekant eller ett efterlängtat möte med en gammal vän. En kvinna kan räkna med kardinalförändringar i livet.
 • Onsdag. En ogynnsam månad kommer: problemen kommer att vara mindre, men mycket betydande.
 • Torsdag. Förväntat oväntat besök och kul med vänner.
 • Fredag. Menstruationen påminner om vikten av att ta hand om ens egen hälsa. Problemen som oväntat dök upp under den kommande månaden löses lätt om tillräckligt med ansträngning görs. Goda nyheter kommer att påverka hela ditt liv - den närmaste framtiden lovar att bli oförglömlig.
 • Lördag. Händelser kommer att visa sig gynnsamt: krångel när det gäller att lösa problem är onödigt.
 • Söndag. Problem och konflikter kommer att bli intet, medan relationerna med kära människor snart börjar förbättras. Enkel och välmående månad.

Förmögenhetsberättelse per period

Tolkning av menstruation per månad är ett av de snabbaste sätten att förutsäga händelser..

Det finns två alternativ - dechiffrera perioder på flera dagar eller överväga en enda dag från början av blödning. De är exakta och praktiska och kombinerade med tillförlitlighet..

 • 1-7 i månaden

En lätt och glad period kommer: det framgångsrika slutförandet av det påbörjade arbetet och kärleksförklaringen kommer att lysa upp vardagen.

Men i en relation med en partner, vänta på problem: missförstånd och försummelse kommer att vara svårt att övervinna även genom gemensamma ansträngningar - tid kommer att hjälpa.

I horisonten, en hemlig beundrare. En kvinna bör hålla sina löften och inte ljuga för sig själv - detta hjälper till att undvika problem och misstro från nära och kära.

 • 15-21 i månaden

En bra prognos: ekonomisk framgång och uppfyllandet av drömmar kommer inte att ta lång tid.

 • Den 18: e är en speciell period för början av menstruationscykeln.

Det försvinner konflikter och förråd som kommer att göra livet 180 grader. Men kupp som traumatiserar en kvinna kommer att bli hennes frälsning - år senare kommer detta att bli tydligt.

 • 22-28 i månaden

Planer kommer att kollapsa - du måste använda lite fantasi så att det inte påverkar kvinnans humör. Ekonomiska problem under denna period löses inte på det mest smidiga sättet - du bör vara försiktig med materialen.

Förråd och förråd av partner är en mycket förväntad prognos för månaden. Men all oro kommer att vända kvinnans väg till en mer lönsam riktning.

 • Sista siffror

Oförklarliga och mystiska händelser bör inte överraska inom en snar framtid.

Månadens dagTolkning av menstruationens början
1Livsstil: bra humör och överskott av energi. Väntar på goda nyheter
2Något kommer att orsaka uppriktigt avslag och besvikelse
3Konflikt med en partner eller problem på jobbet
4Trevliga överraskningar och uppfyllandet av en uppskattad dröm - månaden blir oförglömlig
5En oväntad men välkommen gåva kommer att vara en glädje under lång tid
6Titta närmare på din miljö - skvaller och avundsjuk människor är troligt
7Främlingen är mycket sympatisk, men det nuvarande förhållandet är starkare
8Det kommer att finnas en anledning till avundsjuka. Grundlös
9Älskade kommer att orsaka en skandal över skvaller om en kvinna
10En frisk bris i relationer: känslor kommer att återuppliva, kärlek kommer att återvända
elvaPartner är trogen - du kan inte tvivla på din älskade
12Courtship och oväntade tecken på uppmärksamhet kommer inte att leda till någonting - detta är ett spel
trettonObehag förväntas i en månad. Starka problem är möjliga
14Kvinnan kommer att få stora nyheter på avstånd
femtonDet kommer att finnas nyheter som kommer att bli mycket upprörda
sextonFör att undvika problem är det bäst att hålla munnen stängd
17Separation och gräl med en partner - en trolig prognos för en nära framtid
artonKärlek är det viktigaste ordet i denna månad. Relationerna kommer att stärkas och nå en ny nivå
nittonEnligt planen - möte med den framtida maken i en månad
tjugoNära människor kan bedra. Det finns en möjlighet till obesvarad kärlek
21Uppriktighet och öppenhet sparar en relation med en partner
22Ekonomiskt välbefinnande och karriärsframgång - hitta arbete, höja lön
23Månaden kommer att åtföljas av ett lyckligt humör och trevliga ödesgåvor.
24Besök av de efterlängtade gästerna
25Enligt planen - en intressant bekant
26En känslig trogen vän kommer att rädda en kvinna från en svår situation
27Uppfyllelse av en älskad önskan
28Framgångsrik period på jobbet och materiellt välbefinnande
29:eVärt att vara förberedd för besvikelse och tårar.
trettioNya trevliga bekanta, kärlek
31Enligt prognosen - en plötslig resa och en oväntad större händelse

Folk tecken om menstruation

Tecken och vidskepelse kring kvinnlig menstruation är direkt relaterade till förståelsen av denna process i antiken..

Förfäder uppfattade menstruationen som något övernaturligt, betraktade dem som ett tecken och användes i spådom och förutsägelser.

Kriteriet för tidpunkten för menstruation är en av de mest populära magiska ritualerna i miljön. Han betraktas annorlunda:

 • Månadsvis strikt enligt schema - alla planerade evenemang kommer att röra sig i måttlig takt, du kan förvänta dig uppfyllandet av vårdade önskningar.
 • Menstruationsblödning före schemat visar en oväntad förändring i livet som kommer att påverka den närmaste framtiden, men inte ödet i allmänhet.
 • Försenad menstruation och deras försenade start innebär stabilitet och lugn. I det här fallet finns det inget behov av att förbereda sig för förändringar och vändningar av ödet..

Att förutsäga kommande månadshändelser är ett mycket bekvämt och prisvärt sätt att spådom. Det kräver inte sökning efter en professionell trollkarl och specialkunskap..

Genom att använda de sju föreslagna tolkningsmetoderna kommer en kvinna att få förtroende för framtiden och vara redo för ödet.

Spådom genom menstruation för kvinnor - 6 beprövade metoder (dag, timme, kärlek, lust etc.)

Bland kvinnor får förmögenheten genom menstruation mer och mer popularitet. Denna metod var känd för våra förfäder; många anser det vara pålitligt. Menstruationsblod jämfördes med en magisk elixir som bär energi i sig själv. Även om det verkar konstigt, är det inte bara att cykeln är ungefär lika med månmånaden.

Fortune-telling för en kvinna - beprövade metoder (6 alternativ)

Under utförandet av den magiska ritualen måste du följa vissa regler: då blir resultatet mer tillförlitligt.

 • Gissa bara den första dagen av cykeln.
 • För ett mer specifikt och detaljerat resultat används flera spådommetoder samtidigt..
 • Ingen ska berättas om resultaten: vi observerar sakramentet av ritualer.

Det mest förmögenhetsuttrycket är baserat på blödningsögonblicket. Under moderna förhållanden blir förmögenhetsberättelsen online mer populär: de anger sina uppgifter på specialsajter.

Det mest förmögenhetsuttrycket är baserat på blödningsögonblicket.

Dag spådom

Mycket beror på vilken dag perioden började..

 • Måndag. Flickan väntar på oväntade överraskningar och trevliga sysslor.
 • Tisdag. Nya bekanta och förändringar i livet.
 • Onsdag. Det är värt att tänka på din framtid: i vissa situationer är det bättre att "lägga sugrör" för att undvika allvarliga problem senare.
 • Torsdag. Det är en rolig fest med rika rätter och massor av människor.
 • Fredag. Du kan verkligen hantera de uppkomna problemen om du gör tillräckligt med ansträngning.
 • Lördag. Ställ upp vägen: alla problem kommer att lösas på egen hand.
 • Söndag. Relationer med betydande människor kommer att upprättas.

Förutsägelse efter tid på dagen

Denna tolkning anses vara så exakt som möjligt..

 • Morgon. Se uppmärksamhet från motsatt kön. Alla konflikter som uppstod tidigare kommer att få intet.
 • Menstruation på morgonen visar ett utmärkt humör och goda nyheter.
 • Om din period kom på eftermiddagen, förväntar du mindre hushållsproblem.
 • Kvällen "farliga dagar" varnar för en känsla av ensamhet.
 • Nattblödning förutspår separation från nära och kära.

Fortune telling vid klockan

Med den här metoden kan du ta reda på om en flickas älskade önskan går i uppfyllelse. Den mest exakta förutsägelsen är inte vid klockans korsning (till exempel kl. 21.00), utan "inuti" klockan - klockan 21.01, 21.02 osv..

Den timme då menstruationen komVad betyder det här?
00.00-01.00Det önskade kommer att förverkligas om en inflytelserik person kommer till undsättning.
01.00-02.00Många planer hindras av sin egen stolthet.
03.00-04.00Berätta inte för någon om dina ambitioner: då kommer de definitivt inte att gå i uppfyllelse.
04.00-05.00För att förverkliga drömmen måste du arbeta dygnet runt.
05.00-06.00Önskan kommer att gå i uppfyllelse.
06.00-07.00Självständigt för att förhindra den omhuldade drömmen.
07.00-08.00Allt fungerar enkelt och snabbt..
08.00-09.00Du överskattar dina förmågor. Du måste sänka fältet lite.
09.00-10.00Resultatet kommer endast med uthållighet: du kan inte vägra vad du drömmer om.
10.00-11.00En pålitlig vän kommer att rädda.
11.00-12.00Önskan kommer att gå i uppfyllelse den kommande veckan..
12.00-13.00Den bästa hjälperen nu är tålamod.
13.00-14.00Den tänkta kommer att gå i uppfyllelse, men först efter några år.
14.00-15.00Allt kommer i tid för dem som kan vänta.
15.00-16.00Önskan har länge uppfyllts: titta bara omkring.
16.00-17.00Alla drömmar kommer att gå i uppfyllelse inom nästa månad.
17.00-18.00Vanliga planer bryter mot yttre orsaker.
18.00-19.00Tänkt kommer att förverkligas, men delvis.
19.00-20.00Inte tillräckligt med aktivitet för att genomföra planer.
20,00-21,00Drömmen är nästan uppfylld.
21,00-22,00Det är inte möjligt att göra planen verklighet. Endast kvinnan själv vet orsaken till detta..
22.00-23.00Efter ungefär ett år normaliseras situationen medan det är värt att vänta.
23.00-00.00Allt kommer att gå i uppfyllelse om du verkligen vill.

Fortune-telling per månad - metod efter månad i månaden

Du måste komma ihåg det exakta startdatumet för din period: hon kommer att prata om vad som kommer att hända under den kommande veckan..

 • Om det hela började från det första till det sjunde, är oväntade skvaller och konfliktsituationer, samt missförstånd med en partner möjliga.
 • Menstruation från åttonde till fjortonde varnar för hemliga beundrare. Och om du inte håller dina löften kommer du för evigt att förlora andras förtroende. Men det är lika viktigt att förbli ärlig mot dig själv..
 • Varje månad den sjuttonde? Detta är ett tecken på ett möjligt förråd. En viss situation kommer att förändra ditt vanliga sätt att leva. Den svarta fältet kommer dock inte att hålla länge.
 • Menstruationscykeln, som föll under andra halvåret, meddelar att allt kan gå fel som planerat. Men likadant kommer de kommande evenemangen att leda till ett bra resultat, och de saker som startats kommer att slutföras framgångsrikt..
 • Menstruation, som började under de senaste dagarna, meddelar mystiska händelser, vars förklaring endast kan ges av esoteriska.

Här är mer specifika förutsägelser för månaden (kvinnlig fysiologisk förmögenhet):

siffraKritiska dagar Startdatum värde
1Lycka väntar på dig. Hela nästa cykel kommer du att ha ett gott humör, och på vissa dagar till och med eufori. Du kan få bra nyheter..
2Något eller någon kommer allvarligt att göra dig besviken. Förmodligen negativt i din adress.
3En gräl är troligt som kan eskalera till en utdragen konflikt..
44: e lovar högt humör, uppfyllelse av önskan och trevliga överraskningar.
5Troligtvis en gåva från en älskad som du inte förväntade dig eller extremt lyckade köp.
6Skvaller, rykten och intriger bakom dig. Var försiktig med andra.
7Den sjunde portendens ömsesidiga kärlek. Någon är kär i dig och den här personen kanske inte är likgiltig mot dig. Och om förhållandet redan finns, kommer det att bli djupare och starkare..
8Sjalusi kommer att spöka dig hela månaden, även om det kanske inte finns någon anledning till det.
9Du har kränkare som försöker förstöra dina planer. Troligtvis kommer någon att störa i ditt personliga liv.
10Att bli kär och en känsla av lycka - detta gäller både för nya och befintliga relationer.
elvaDe älskar dig, och det här är en väldigt tillförlitlig känsla - du ska inte tveka och vara avundsjuk.
12Du kommer att få ett nytt fan. Men förhållandet kommer sannolikt inte att växa till något allvarligt.
trettonMånaden blir inte lätt, det kan finnas problem och till och med försök.
14Få nyheterna som säkert kommer att glädja dig.
femtonDin älskade eller flickvän kommer att ge dig problem. Men till slut kommer allt att bildas.
sextonTystnad är snart guld. Skvallra inte eller uttrycka ett för obsessivt yttrande, annars kommer de extra orden att hamna i problem.
17Separation väntar på dig. Det kan vara antingen långt eller kort.
artonTrevliga förändringar i det personliga livet. För ogifta personer - ett äktenskapförslag eller en kärleksförklaring, för gifta kvinnor - ett nytt, djupare skede i utvecklingen av relationer.
nittonEn ny fan kommer snart att dyka upp i ditt liv vars känslor kan visa sig vara en "dummy".
tjugoTrolig bedrägeri från en älskad, nära och kära eller flickvän. Men det kan vara en lögn för det goda.
21Endast försiktighet och fundering av varje steg kommer att rädda dig från att fuska eller bryta upp relationer.
22Ekonomiskt välbefinnande och oväntade kontantinkomster under den kommande månaden.
23Du väntar på en hel serie glada händelser. Vissa av dem kan bli roterande.
24Trevliga och efterlängtade gäster, en stor semester är troligt.
25Nya bekanta. Det finns en chans att en av dem kommer att vara avgörande.
26En pålitlig vän hjälper till i en svår situation. Månaden lovar att vara stabil.
27Uppfyllelse av önskan. Och detta kommer att hända på ett oväntat sätt..
28Karriärframgång, ekonomisk välstånd och välbefinnande.
29:eChanserna för sorg, tårar och besvikelser. Men släktingar eller vänner hjälper till att hantera problem..
trettioNya bekanta, möten och ljusa känslor. Relationer har en stor chans att bli starka och lyckliga..
31Ett antal rapporterar äventyr. En oväntad resa, nya bekanta och hobbyer kommer att dekorera ditt liv den kommande månaden.

Menstruationshoroskop på måndagarna

Astrologer tror att en kvinna beror mycket på nattljuset och dess faser. Den genomsnittliga varaktigheten för den kvinnliga cykeln är 28 dagar. Perioden med full rotation av en naturlig satellit runt om i världen varar så länge.

 • Om blodutflödet föll på den växande månen kommer en kvinna att förbättra sin ekonomiska situation och hennes plan kommer att realiseras.
 • Fullmåneperioder ger lycka.
 • Menstruation under avtagande fas kommer att leda till avskiljning, misslyckade planer, ouppfyllda förväntningar.

Tolkning beror också allvarligt på måndag. Det finns måndagar att vända sig för varje förutsägelse är inte värt det - sannolikheten för fel är för hög. Kom ihåg: 1, 12-14, 19, 23, 26, 29 måndagar är kategoriskt inte lämpliga för förmögenhet.

Kinesisk förmögenhetsråd för kvinnor - Feng Shui-metoden

I förmögenheten av östra läror tros det att den kvinnliga kroppen påverkar faktorer utanför: människor runt, fenomen och händelser. Månadsvis - en cykel som är mycket känslig för eventuella förändringar. I fasen av kvinnlig självförnyelse kan man observera samma processer som i cykeln för de fyra huvudsakliga elementen som presenteras i traditionell kinesisk undervisning.

Feng Shui förmögenhetsföreläsning är en märklig tolkning av veckodagen. Men för olika element (eld, vatten, jord och luft) finns det speciella förutsägelser.

Kom ihåg att elementet Eld är stjärntecknen Väduren, Leo och Skytten; element Jorden - Oxen, Jungfruen, Stenbocken; element Air - Tvillingarna, Vågen, Vattumannen; och vatten - cancer, skorpion och fiskarna.

Så tolkas början av menstruationen i feng shui.

 • Brand. Bekanta med en inflytelserik person som kan vara obehaglig.
 • Landa. Trevliga händelser, känslor och framgång i företag.
 • Luft. Kärleksförhållanden kommer fram, framgång väntar på dem.
 • Vatten. Förändringar i livet - kan vara trevliga och inte mycket.
 • Brand. Karriärframgång.
 • Landa. Förändringar i finanssektorn - kan vara antingen trevliga eller negativa.
 • Luft. Svårigheter på jobbet, risk för konflikt. Familj och förhållande stabilitet.
 • Vatten. Drömmar kan gå i uppfyllelse och planer går i uppfyllelse.
 • Brand. Ömsesidighet i kärlek, harmoniskt lyckligt förhållande.
 • Landa. Allvarliga konversationer kan göra en skillnad..
 • Luft. Trevliga händelser och överraskningar. Men samtidigt är små intriger sannolika.
 • Vatten. Förvänta sig lycka på alla områden.
 • Brand. Troliga händelser som kommer att ändra dina planer.
 • Landa. Lycka till i alla företag, men särskilt i en romantisk relation.
 • Luft. Lycka och pengar kommer att vara med dig hela nästa månad.
 • Vatten. Utmaningar och oväntade hinder kan förstöra dina planer..
 • Brand. Var försiktig och diskret för att undvika en kamp..
 • Landa. Lycka till i kärlek och gärningar i 30 dagar.
 • Luft. Stabilitet och fred hela månaden.
 • Vatten. Intriggen och andras hemligheter kan förstöra stämningen.
 • Brand. Dina planer väntar på genomförandet, lyckan är med dig hela månaden.
 • Landa. Det kommer att finnas svårigheter i en karriär, men allt är underbart i hans personliga liv.
 • Luft. Trevliga känslor och livliga intryck väntar under denna period..
 • Vatten. Gåvor och trevliga oväntade händelser.
 • Brand. En månad kommer att gå tyst, utan upp- och nedgångar.
 • Landa. Problemen kommer att sluta, och allt gott kommer att vara kvar hos dig.
 • Luft. Lyckan väntar på dig, vilket är bättre att använda för att genomföra planer.
 • Vatten. Den bästa tiden för avkoppling, omtänksamhet och svårigheter kommer att lösas på egen hand.

Sann spådom genom kärlek och lust

Det finns fall då till en början några bloddroppar dyker upp, och först då kommer fullvariga perioder. I den här situationen måste du fokusera på de första tecknen.

Om kärlek i början av menstruationen

Fortune-telling förutsäger händelser som snart kommer att inträffa på kärleksfronten. För honom måste du veta den ungefärliga tiden för menstruationens början.

 • 00.00-08.00. Secret Passion. En fan är generad att erkänna dig i sympati.
 • 08.00-12.00. Godbukettperioden i förhållandet förklaras öppen.
 • 12.00-15.00. Din kärleksförening kan kallas perfekt.
 • 15.00-19.00. Gör dig redo för överraskningar!
 • 19.00-00.00. Relationer kommer att brytas på grund av underdrift.

På den älskade

Vill du berätta hur starka känslor en ung man har för dig?

 • Om "dessa dagar" kom i ett jämnt antal, är hans avsikter allvarliga.
 • Udda - killen behandlar dig som en leksak.

Förmögenhetsberättande menstruation

 • Om kritiska dagar anländer enligt schemat kommer händelserna att flyta smidigt och smidigt..
 • Om allt började före schemat kommer en oväntad vändning snart att ske.
 • Med en ”försening” av drastiska förändringar i det vanliga sättet att leva förväntas inte.

Folk tecken om menstruation

Våra avlägsna förfäder betraktade menstruationen som ett övernaturligt fenomen. Populära vidskepelser håller delvis med om detta. Moderna förmögenheter är också intresserade av att starta en cykel..

 • Under kritiska dagar kunde damen skydda hemmet från eld. För att göra detta, var du tvungen att springa runt den brinnande byggnaden 3 gånger.
 • En kvinna kunde inte titta på nakna människor: de kunde täckas av ett utslag.
 • I ett sådant ögonblick var det inte tillåtet att plantera plantor: en grödesfel.
 • Det var förbjudet att gå till kyrkan och laga mat till hushållen.
 • I vissa länder fick kvinnor inte titta på människor och särskilt barn under sina perioder, för att inte jinxa dem.

Under flera århundraden tror representanter för den vackra halvan av mänskligheten på den magiska blodkraften under menstruationen och förutsäger deras öde på det. Dessa förmögenheter går i uppfyllelse eller inte, du kan kontrollera ditt eget exempel.

Artiklar Om Missbruk Cykeln

Brun urladdning hos kvinnor vid olika perioder

Många kvinnor är intresserade av frågan: ”Varför verkar brun urladdning? Är det farligt?". För att besvara den här frågan måste du ta reda på när detta är normen, när det indikerar förändringar eller sjukdomar....

När klimax inträffar

Klimakteriet är en naturlig fysiologisk process, oundviklig för varje kvinna. Uppstarten innebär att kroppen slutar utföra en reproduktionsfunktion. Menopaus kan börja i olika åldrar....

Varför går blodproppar ut under menstruationen?

Många kvinnor hittade blodproppar i menstruationen under menstruationen. Dessa blodklumpar kan ha olika storlekar och sticker ut med jämna mellanrum. I vissa fall ser utsläppet ut som bitar med sönderrivet kött, vilket skrämmer kvinnan....