Verifierad förmögenhetsberättelse genom menstruation

Blödning

Folk ville alltid veta sin framtid: för detta vände de sig till högre krafter för hjälp, studerade hemlig kunskap och utvecklade dussintals teorier. Oftast används spådom för att avgöra framtidens öde. Du kan gissa på många saker: kartor, kaffegrut, ett övergivet mynt, du kan studera stjärnorna och himmelkroppens rörelser.

Men en typ av förmögenhet är slående i sin enkelhet: när de möter den för första gången, uppfattar människor denna metod som ett skämt. Men skrattet går efter att alla förutsagda händelser har gått i uppfyllelse. Det handlar om spådom genom menstruation.

För detta används flera värden: det datum menstruationen börjar, tiden på dagen och den exakta tiden. Var och en av ovanstående faktorer har både sina fördelar och nackdelar. Men för fullständighet kommer vi att analysera var och en av dem..

3 månatliga förmögenhetsalternativ

Dessa metoder för förmögenhet har inte tappat sin relevans: de låter dig bestämma händelserna som kommer att inträffa under de kommande 30 dagarna. En månad verkar inte vara så lång tid, men om du använder dessa metoder hela tiden kan du gradvis se ditt framtida liv. Detta kommer att kräva dagen då menstruationen började. Veckodagen, exakt datum och tid på dagen beaktas.

Vid tid på dagen

Månadsvis på morgonen

Den mest optimistiska prognosen för framtiden är den månad som började på morgonen. Du kan förvänta dig trevliga händelser, nya bekanta, utseendet på en älskad och familjens lycka. Du kan skapa relationer med ditt barn, bästa vän och arbetskollega. Morgonperioder indikerar att en riktig idyll kommer i familjen: alla gräl och klagomål kommer att förbli i det förflutna, och kärlek och harmoni kommer att ta sin plats.

Månadsvis fram till 13.00

Om menstruationen började under den första timmen på eftermiddagen, bör du förvänta dig glada händelser och gott humör. Människorna omkring dig kommer att fyllas av lycka och kommer gärna att dela den med dig.

Menstruation från 13.00 till midnatt

Om menstruationscykeln har börjat vid denna tidpunkt - förvänta dig problem och problem. Men det sorgligaste är att alla negativa händelser kommer att inträffa i början av månaden.

Månadsvis på natten

Nattlig menstruation är kanske det värsta fallet. Problem, sorgliga nyheter och separation från din älskare väntar på dig.

Efter veckodagar

måndag

Måndag - det visar problem, ångest och många små ärenden. Men utöver obehagliga händelser kan du förvänta dig en oväntad överraskning eller en present för en rund summa pengar. Och den här gåvan kommer att göras av en person från din inre cirkel.

tisdag

Tisdag - om cykeln började den dagen - förvänta dig att träffa barndomsvänner, medpraktiserande personer eller personer som du studerade i samma grupp av institutet. Du kan också träffa en nära och kär. En annan tolkning antyder att ditt liv kommer att förändras dramatiskt.

onsdag

Om din period började på onsdag - förvänta dig en massa problem. Som regel är problem lokala och hotar inte ditt öde i allmänhet. De kan betraktas som inte en svart, men en grå rand i livet. Det högsta du borde vara rädd för är en bestraffning från cheferna eller en varning från nära och kära.

torsdag

Om den efterlängtade cykeln började på torsdag kan du förvänta dig följande: ett trevligt företag och en bullrig fest i ditt eget hus, ett besök hos en främling, en plötslig bekantskap. Alla ovanstående händelser kommer att vara positiva och därför oroa dig inte för eventuella problem.

fredag

fredag är en viktig dag. Han skänker kardinalförändringar i livet, oväntade nyheter eller en inbjudan att arbeta. Men du bör också förbereda dig för en serie försök. Du kan hantera dem, men det kommer att kräva uthållighet, ett kallt sinne och en nykter beräkning.

lördag

Lördagen är helgens första dag, och därför är det goda nyheter. Du bör förvänta dig en lösning på problem, trevliga möten och till och med kärleksbekännelser. Lördagen visar dessutom uppfyllandet av önskningar eller förverkligandet av en gammal dröm.

söndag

Söndagen har den mest optimistiska tolkningen. Den här dagen visar trevliga händelser, glada stunder, avkoppling och frånvaron av problem. Du kan lugna med din nära och kära, glömma en långvarig gräl eller få goda råd från en erfaren mentor.

Månadsvis

Med tid och dagar i veckan räknade vi ut: nästa i raden är kalendern och månadens datum.

 • 1 - ingenting hotar dig: nästa månad kommer att fyllas med möten och glada händelser.
 • 2 - personen du respekterade kommer att förlora värde och betydelse i dina ögon.
 • 3 - du kommer att ha en kamp som kan försvinna eller förvandlas till en skandal av universella proportioner.
 • 4 - alla barndomsdrömmar och drömmar kommer att gå i uppfyllelse.
 • 5 - din älskade kommer att komma ihåg gallant och presentera en efterlängtad present.
 • 6 - denna dag varnar att fienderna vaknade upp ur viloläge och förberedde sig för handling.
 • 7 - ett romantiskt möte eller en kärleksförklaring väntar på dig.
 • 8 - För första gången i ditt liv kommer du att bli avundsjuk på en älskad efter en annan kvinna.
 • 9 - Detracters gillar inte din kvinnliga lycka, och därför kommer de att försöka förstöra föreningen med den älskade.
 • 10 - du kommer att träffa en nära och kära eller gå med den nuvarande älskaren till nästa steg i förhållandet.
 • 11 - du är för misstänksam och denna kvalitet stör familjens lycka. För nästa månad ska du glömma avundsjuka och misstro..
 • 12 - du kommer att träffa en trevlig man. Men var försiktig: om han gillar dig är han redo att vända sig till magiska krafter för hjälp..
 • 13 - sorglös tid kvar i det förflutna. Tiden har kommit för problem och tiden att övervinna svårigheter.
 • 14 - du kan glädjas: ett trevligt brev eller goda nyheter väntar på dig.
 • 15 - Nyheter väntar på dig, men innehållet är långt ifrån behagligt.
 • 16 - försök att hålla munnen stängd under den kommande månaden. All sammanlagd information kommer att användas mot dig..
 • 17 - en tillfällig separering från din älskade väntar på dig. Det är antingen en gräl eller en affärsresa.
 • 18 - du väntar på återupptagandet av relationer med en ex-man eller möte med en ny man.
 • 19 - Cupids pil bryter ditt hjärta. Men kommer att älska vara ömsesidigt eller inte - ingen vet.
 • 20 - du kommer att bli galet kär i en man som inte uppmärksammar dig.
 • 21 - personen du litar på förbereder en uppenbar lögn.
 • 22 - mynt kommer att ringa i din plånbok igen. Kommer det att vara en gåva eller en långt glömd skuld.
 • 23 - trevliga nyheter och glada händelser väntar på dig.
 • 24 - du väntar på gäster och träffar nya människor. Förbered tabeller och öppna kokboken: du måste vara värd för gäster.
 • 25 - en serie grå vardagsliv kommer att brytas av ett möte med en ny person. Vem är han - en ny vän eller älskare - är ännu inte känd.
 • 26 - du hittar en stark skuldra och en väst för dina egna tårar.
 • 27 - den hjälp du behövde så mycket kommer från en främling eller svurna fiende.
 • 28 - dina ansträngningar kommer att belönas fullt ut: vänta på erkännande eller ökning av lön.
 • 29 - Förbered lugnande medel och rena näsdukar. Du kommer att behöva gråta ofta och mycket: ett försök att dölja tårar förvärrar bara ditt sinnestillstånd.
 • 30 - din ensamhet har slutat: vänta på ett möte med en charmig man.
 • 31 - detta nummer har en dubbel betydelse. En av dem talar om en snabb resa, den andra - förutspår uppriktig skam för orimliga ord eller dumma handlingar.

Sann månadsförmögenhet för en kvinna

Spådom genom menstruation är ett ofarligt sätt för en kvinna att känna sin framtid. Han hjälper henne att förbereda sig för oväntade händelser och förstå vilka åtgärder som är bäst under nästa månad av cykeln..

Kommande händelser som påverkar en kvinnas vardag och hennes nära och kära liv kan vara antingen trevliga eller negativa, beroende på en kombination av olika faktorer: tid på dagen, dag i månaden, veckodag.

Fortune telling på en kvinnlig cykel

Orsakar menstruation uppvaknande av specialstyrkor? Detsamma som menstruationen ökar känsligheten och intuitionen - många kvinnor bekräftar detta. Det är i detta tillstånd du kan se tecken på ödet.

Funktioner med korrekt förmögenhetsförklaring genom menstruation

 • För att beräkna förutsägelserna beaktas bara den första dagen menstruationen börjar
 • Om du använder två förmögenhetsvarianter kan du få mer exakta resultat.
 • Förutsägelse gäller bara en månad
 • Efter att ha gissat är det värt att skriva ner resultaten någonstans. Detta hjälper till att inte glömma vad ödet lovar.
 • Man bör inte prata om en gynnsam förutsägelse för att inte förhindra att en bra händelse kommer in i ditt liv. Främmande språk kan förstöra allt

Förutsägelse efter tid på dagen

Kom ihåg den tidpunkt då menstruationen började och få din förutsägelse:

Tidig morgon (från gryningen till 11.00). Den mest framgångsrika perioden, lovande kärlekskänslor, samt ömsesidig förståelse med nära och kära. Det ger hopp om en lycklig lösning av befintliga konflikter. Vänliga relationer med människor runt. Löfter harmoni, ömsesidig förståelse, varm familjekommunikation. Enkel och smärtfri passering av menstruation. Harmonisk period full av energi och färska lösningar.

Dagens början (från 11.00 till 14.00). Det garanterar ägaren av månatligt gott humör, trevliga överraskningar, glädje och framgång i arbetet. Inga konflikter, inga gräl kan förväntas. Men gav många positiva känslor. Utnyttja denna period för att bygga relationer med dina barn eller med din make. Ha en liten hemmafest. Ett bra tillfälle för lugna kvällar med din familj.

Den andra halvan av dagen (från 14.00 till 18.00). Du bör vara försiktig och se upp för eventuella svårigheter och problem. Lita på dig själv och agera eftertänksamt. Mindre misslyckanden och små problem bör inte överraska dig. I kärleksfären - besvikelser i en älskad eller sorgliga händelser.

Kväll (från 18.00 till 21.00). Neutral period, med en touch av melankoli och depression. Förvänta dig inte stora misslyckanden, men var beredd på situationer som kan ledsna dig. Någon slags uttråkning och förtvivlan kommer att leva upp, och ju senare perioden börjar, desto större väntar rutinen på en kvinna.

Händelsens monotoni och behovet av att lösa andras problem kan allvarligt oroa sig. Det viktigaste nu är att inte låta den depressiva stämningen svälja dig. Leta efter sätt att behaga dig själv.

Natt (från 21.00 till gryningen). Den mest oroväckande perioden, övergående separering, separering, obehagliga händelser, ett eventuellt bedrag eller ovärdig beteende hos nära och kära. Var vaksam i relationer för att förhindra svårigheter. Denna period kan också förutsäga den ökade sysselsättningen för en nära och kära, varför mindre tid kommer att ägnas åt en kvinna.

Efter veckodagar

Avkodningen på vilken veckodag började spelar också roll..

Måndag. Ångest, fåfänga, bekymmer. Dessa oroligheter kan vara antingen framgångsrika eller inte, beroende på den specifika situationen. En kvinna på denna dag kan få en värdefull gåva från en älskad och kommer att ställas inför valet om hon ska acceptera den här gåvan. Se upp för fusk när du gör en affär.

Tisdag. Förutsägelsen lovar ett kommande möte med en gammal bekant som kvinnan inte har kommunicerat på länge med. En annan tolkning: bekanta med själva mannen som kommer att bli det viktigaste i en kvinnas liv. Dessutom lovar början av menstruationen på tisdag snabba förändringar i livet.

Onsdag. Ogynnsam period. En kvinna bör förbereda sig för forestående obehagliga händelser, som tar bort mycket av sin tid och energi att lösa. Men ge inte upp, om du inte ger upp, kommer alla problem att lösas.

Torsdag. En kvinna förväntas träffas eller till och med fira en viktig händelse i ett företag med ett stort antal människor. Detta kan vara en inbjudan till besök eller en hemmamottagning. Men det finns ingen exakt tolkning av om denna händelse kommer att bli framgångsrik eller obehaglig. Därför är det viktigt att inte slappna av och noggrant observera ödenens tecken.

Fredag. En framgångsrik period som visar glädjande och oförutsägbara nyheter som kan bli en katalysator för framtida förändringar i livet. Den nya scenen kommer att börja lätt, men kvinnan måste också delta i detta och investera sina ansträngningar..

Lördag. En bra dag som förutspår de kommande positiva händelserna i livet. På ett enkelt och enkelt sätt kommer vissa ödesgåvor till en kvinna utan någon ansträngning. Problem kommer att lösas som av sig själva. En kvinna kan få en kärleksförklaring. Kanske uppfyllandet av en länge glömd hemlig begär.

Söndag. Denna period innebär att det är dags att ha kul och leda en aktiv livsstil. Mest gynnsam för glada kvinnor som är redo för äventyr. Men alla andra representanter för det rättvisa könet väntar på en snabb lösning på personliga problem och försoning med en älskad (om det var konflikter).

Efter månad i månaden

Numerologi inkluderar spådom genom menstruation. Om du tror på talets magi, titta sedan i listan för den dag din cykel börjar.

Vad betyder menstruationens början på en viss månad i månaden:

 • 1 - Eufori, glädje, trevliga förändringar i livet. Lycka, tur
 • 2 - Besvikelse över sina nära och kära.
  Fientlig attityd.
 • 3 - Konflikter med oförutsägbar utveckling är möjliga, som antingen kommer att försvinna snart eller fortsätta i ökande skala, upp till öppen fientlighet. Var noga med att undvika en stor gräl. Var uppmärksam på din hälsa
 • 4 - En dröm eller önskan kommer att gå i uppfyllelse. Glad och glad period. Ge upp små oro
 • 5 - Den älskade personen kommer att presentera en gåva. En lönsam investering är också trolig
 • 6 - Var försiktig. Dina dåliga önskemål vill diskreditera dig, förtala dig. Var inte uppmärksam på skvaller och oroa dig inte för det
 • 7 - Möte med den enda mannen med livets huvudkärlek. Ett annat alternativ är försoning med din älskade
 • 8 - Fiktiv eller verklig anledning till avundsjuka. Se din älskade. Ordna inte avundsjuksscener, så att du inte får problem
 • 9 - Skötsel och uthållighet krävs. Fienderna är fast beslutna att förstöra kvinnans relation med sin älskade
 • 10 - Förutsäger som förälskas i en ny man eller en gammal bekant, en som en kvinna redan har träffat med
 • 11 - Se upp för en orimlig känsla av avundsjuka och misstro. En kvinna kan misstänka i yttre motiv av sin man, och vice versa. Var försiktig så att du inte förstör relationen och tro på viss dumhet
 • 12 - Möjligheten till en ny känsla kan överskuggas av en magisk trollkarl från en man
 • 13 - Allvarliga svårigheter. Ogynnsam period
 • 14 - Oväntade glada nyheter
 • 15 - Glada överraskningar förknippade med en pojkvän och en nära vän
 • 16 - Skvaller och skvaller kan leda till problem. Håll munnen stängd för att inte säga för mycket
 • 17 - Separation från den älskade. Se upp för konflikter, annars kan denna uppdelning bli långsiktig
 • 18 - Ett äktenskapförslag väntar på en ensamstående kvinna. I en gift kvinnas liv kommer en ny period i relationer att börja, några stora förändringar
 • 19 - Ny kärlek, vars dolda sida är en viss beräkning av en bekant man
 • 20 - Se upp för bedrägeri från nära och kära. En sådan lögn kan dock rädda dig från någon obehaglig sanning. För ensamstående kvinnor är detta en förutsägelse av ovissade känslor.
 • 21 - Ett stort bedrägeri som kan förstöra förhållandet, till och med leda till att makarna separeras. Se upp för bedragare och misstro tvivelaktiga erbjudanden. Ägna mer tid åt barn
 • 22 - Ekonomiskt välstånd väntar på dig. Att vinna lotteriet, framgångsrik påfyllning av finanserna för ett stort belopp, en oväntad bonus. Du kan också hitta en ny inkomstkälla. Den perfekta tiden att leta efter sätt att öka intäkterna.
 • 23 - Oväntade glada händelser kommer att göra en kvinna lycklig. Dessa händelser kommer att spela en viktig roll i hennes liv.
 • 24 - Semester i stor skala. Många gäster kommer att bjudas in till huset. Gör dig redo att ta emot
 • 25 - Ödmjuk eller bara trevlig kommunikation med en ny person. Utöka bekanta cirkeln
 • 26 - En person kommer in i livet för en kvinna som kan bli hennes hängivna och uppmärksamma vän. Hjälp från släktingar. Stabilt liv
 • 27 - Det plötsliga uppträdandet av en vän eller en ny bekant kommer att bidra till att uppfylla vårdade önskningar
 • 28 - Lugn i kärleksfären. Framgång i affärer. Utseendet på kontanter
 • 29 - Möjlig sorg och tårar. Nära människor kommer att delta i att lösa problem
 • 30 - En ny bekanta med en man, vilket kommer att leda till en lång relation med honom. Ömsesidiga och livliga känslor
 • 31 - En plötslig resa någonstans. Hennes orsak kan vara några fula händelser som en kvinna begick. Oförutsägbar resa
till innehåll ↑

Omens

Några av de populära trosuppfattningarna ser ut som vidskepelse, och en annan del - förnuftiga råd relaterade till kvinnors hälsa och säkerhet under menstruationen.

skyltar.

Det är förbjudet att gå till kyrkan. Under denna period är kvinnan oren och har ingen rätt att korsa templet.

Simning i floden är förbjudet. Detta beror på att det inte är önskvärt att simma i floden, där en kvinna badade med menstruation, och med hygienkraven för kvinnan själv.

Det tros att mat som tillagas av en menstruerad kvinna visar sig vara smaklös. Detta tecken har vetenskapliga bevis: under menstruationen kan en kvinnas uppfattning förvrängas, vilket innebär att hon inte kommer att kunna beräkna doseringen av livsmedel eller kryddor när hon lagar mat.

Tidigare tilläts inte en kvinna på sådana dagar att närma sig fartyg där öl, kvass, vin och andra drycker strömmade över. Påstås kan hennes närvaro störa processen och förstöra vätskan.

Det är förbjudet att plantera växter, även om det är nödvändigt att så vid den tidpunkten på måndagarna. Annars, som folkvisdom förutsäger, kan grönsaker gå illa och bli gula innan de skördas..

Menstruationen, som började på bröllopsdagen, förutspår ett svårt liv för bruden.

Om menstruationen började vid fullmånen, betraktades en sådan kvinna som en häxa. Människor fruktade det onda ögat om hon tittade på människor eller husdjur.

Under en brand ombads en kvinna med menstruation att springa tre gånger runt ett brinnande hus. Man trodde att detta skulle skydda angränsande byggnader från eld..

Menstruationsblod användes för att skapa charm, i synnerhet för att bevara huset från problem.

Om perioden började hos flickan i en mycket ung ålder innebar detta att hon skulle bli mor till ett stort antal barn.

En plötslig smäll i ansiktet på en gift kvinna som inte har någon menstruation för tillfället hjälpte till med menstruationssmärta och svaghet.

Varje kvinna kommer att kunna oberoende verifiera hur sann spetsen för perioden är med hjälp av ovanstående metoder.

Vi rekommenderar att du tittar på videon - "Fortune-telling by menstruation":

Spådom efter menstruation: det bästa alternativet. Hon vet!

Det finns en övertygelse om att veckodagen, antalet och till och med den tid på dagen då menstruationen började, kan du ta reda på vad som väntar dig i framtiden. Precis den dagen menstruationen börjar, jämför datum och tid. Du kan kontrollera om detta verkligen fungerar..

Sätt

Det finns spåmöjligheter som inte kan tas så mycket på allvar, och någon tjej kommer inte att vägra att spåra på detta sätt. Så förmögenhet är mycket vanligt bland flickor på kamomill, på mynt, på kaffe, längs händerna. Ett annat sätt att ta reda på ditt öde är förmögenhetsberättelse genom menstruation.

Det finns sex alternativ för denna spådom. Många som har försökt gissa så här hävdar att alla förutsägelser i deras liv kom i uppfyllelse. Därför tror vi att det är värt ett försök. Trots allt kommer inget kriminellt att hända, och inget speciellt behöver heller göras.

Vid tid på dagen

 • MORGON. Så om dina menstruationsdagar började på morgonen väntar kärlek på dig, men inte nödvändigtvis till motsatt kön. Det kan till exempel vara kärlek till barn, föräldrar, vänner. Förutsägelsen betyder inte att denna känsla plötsligt blossar upp. Kanske har denna känsla funnits länge. Det betyder att ömhet och värme kan vara ganska lång..
 • DAG. Om din period börjar på eftermiddagen lovar detta också ett gott humör för hela den kommande cykeln..
 • KVÄLL. Men kvällstimmarna från början av menstruationen är ogynnsamma, detta indikerar det kommande tråkiga och glädjelösa livet.
 • NATT. Ofta - till separation från en älskad.

Efter veckodagar

Nu beskriver vi prognosen för veckodagarna. Överväg två förmögenhetsalternativ på en gång. Det andra alternativet anges inom parentes.

 1. Måndag. Om menstruationscykeln börjar den första veckodagen - måndag, förväntar dig ett larm. Men få inte panik. När allt kommer omkring kan ångest också vara annorlunda, till och med trevlig. Denna förutsägelse säger att dessa farhågor på något sätt kan vara relaterade till överraskningen. (Enligt den andra metoden är detta till seger i någon viktig fråga)
 2. Tisdag. Menstruationens början på tisdag indikerar ett överhängande möte med en person, kanske till och med en främling för dig idag. (Förutsägelserna på denna dag är desamma.)
 3. Onsdag. På onsdag, menstruation - till obehagliga händelser i livet, som kommer att pågå tills menstruationens slut. (För oförutsedda händelser anger förutsägelsen inte vilka.)
 4. Torsdag. På torsdagen, med tillkomsten av menstruation, vänta på en inbjudan att besöka någon. Kanske till och med främlingar kommer att bjuda in dig, eller så måste du bara gå och träffa någon. I alla fall kommer detta att vara en överraskning för dig, eftersom det inte fanns några sådana planer. (Förutsägelsen säger att du kommer att skämmas mycket för något.)
 5. FREDAG. Ser fram emot lite nyheter på fredagen. Det kommer definitivt att bli någon slags överraskning, kanske både obehaglig och trevlig. (Till obehagliga händelser.)
 6. Lördag. Om din period kom på lördagen, förvänta dig en kärleksdeklaration, såväl som en annan trevlig händelse - uppfyllandet av någon form av önskan. (Förutsägelse i denna version lovar också en kärleksförklaring.)
 7. Söndag. Och söndagskritiska dagar kommer också att glädja oss med trevliga samtal med vänner och några slags roliga incidenter. (Förutsägelsen lovar att du snart kommer att få en ny bekant.)

Efter månadens månad

Låt oss nu prata mer i detalj om antalet månader där menstruationscykelns början.

 1. Det kommer att bli en känsla av eufori och lycka under hela cykeln.
 2. Känner sig försummad av någon händelse eller person.
 3. En gräl är möjlig, vilket kan leda till skandaler eller snart glömmas. Allt beror på dig.
 4. En underbar dag som kommer att förvandlas till en snabb känsla av lycka.
 5. En trevlig överraskning väntar dig snart.
 6. Kanske skvallrar någon om dig eller så får du höra om någon obehagliga saker.
 7. Det säger att någon älskar dig väldigt mycket.
 8. Du kommer att vara avundsjuk på hela någon cykel.
 9. Återigen, prata om förtal, men redan i din riktning. Och på grund av detta kan det vara några problem.
 10. Löfter en känsla av kärlek, och åtminstone under hela menstruationsperioden.
 11. Du kan vara säker på att din älskare inte kommer att fuska på dig, åtminstone förrän i slutet av cykeln.
 12. Någon kommer att förföra dig med sin charm och kanske - och kommer att använda magiska tjänster för att locka din uppmärksamhet.
 13. Förutsäger olycka.
 14. Till de goda nyheterna.
 15. Till obehagliga nyheter.
 16. Du betalar för din pratkraft.
 17. Att avskedas med en älskad.
 18. Löfter en känsla av kärlek, och åtminstone under hela menstruationsperioden.
 19. Du kommer definitivt att älska någon väldigt mycket.
 20. Till obesvarad kärlek från din sida.
 21. Någon oärlig med dig.
 22. Materiella varor kommer från någonstans.
 23. Känslan av lycka under hela cykeln lämnar dig inte.
 24. Besökare hemma.
 25. Snart får du en ny bekant.
 26. Någon kommer att känna medkänsla för dig.
 27. Någon önskan som du gjorde tidigare kommer äntligen att vänta på att den uppfylls.
 28. Löfter lycka till i den närmaste framtiden..
 29. Något kommer att uppröra dig inom en snar framtid, på grund av vilken du kommer att tappa en hel del tårar. Lugn kommer inte snart.
 30. Pratar om ömsesidig sympati för någon person.
 31. Det kommer att bli någon slags överraskning i livet. Dessutom specificeras att detta kan vara en djup känsla eller äventyr.

På måndag

Ett visst inflytande på det kvinnliga tillståndet utövas av måndagar. Det är därför fortunetelling på detta sätt sedan forntiden erkänns som pålitligt:

 • i fullmånen - de undrar över uppfyllandet av drömmar och kvinnors lycka;
 • till den växande månen - framgång i arbetet och alla ansträngningar. Om urladdningen började under denna period under hela cykeln kommer livet att vara framgångsrikt;
 • till den avtagande månen - ger besvikelse.

En önskan går i uppfyllelse eller inte?

Du måste göra en önskan varje dag innan nästa cykel börjar. Gå sedan till den här sidan och kolla. Fler sätt att önska här.

 1. Måndag - önskan går inte i uppfyllelse
 2. Tisdag - det tar mycket tid och ansträngning att uppfylla din önskan.
 3. Onsdag - en önskan kommer att gå i uppfyllelse, men inte omedelbart.
 4. Torsdag - Din önskan kommer att gå i uppfyllelse snart.
 5. Fredag ​​- en önskan kommer att gå i uppfyllelse, men med lite ansträngning.
 6. Lördag - den tänkta kommer att gå i uppfyllelse med någons hjälp.
 7. Söndag - knappast kommer din önskan att gå i uppfyllelse.

Att älska

Lycka att säga om du vill veta hur en kille behandlar dig!

 1. Älskar väldigt mycket. Det råder ingen tvekan om det.
 2. Tål inte dig. Det är bättre att inte uppmärksamma detta!
 3. Är svartsjuk. Eller kanske du gav en anledning? I alla fall är han avundsjuk, det betyder att han älskar.
 4. Vi rekommenderar att du klargör din relation! Han tvivlar på din kärlek. Om du är säker på det, gör det klart att dina känslor också är starka!
 5. Efter en tid bör du träffas. Vänta, hopp och försök att bli distraherad. Rengör till exempel.
 6. Hatar det. Hat är en stark känsla, det är bättre att gå åt sidan.
 7. Det är ingen säkerhet att detta är kärlek. Kanske du bättre lämna ett tag för att testa dina känslor?
 8. Han vill vara vänner, men är rädd för att säga det. Muntra upp honom!
 9. Försöker glömma, men kan inte. Låt det plåga! Glöm mycket snabbt. Tja, låt inte riktigt!
 10. Om en månad väntar passionerad kärlek på dig. Bättre förberedelser i förväg!
 11. Beklagar att du bröt upp. Eller kanske du skulle förlåta honom?
 12. Likgiltig mot dina känslor. Försök att intressera honom i något.!
 13. Tror att du inte älskar. Du kanske borde klargöra dina känslor för honom.?
 14. Han har inte förtroende för sin kärlek. Han måste själv räkna ut sina känslor! Du borde bättre vänta.
 15. Älskar en annan. Som ni vet är det bästa botemedlet för kärlek ny kärlek.
 16. Vänta, allt kommer att förändras! Du kommer att bli kär i smart, men ful. Tja, i din makt att göra om det!
 17. Möt på festen. Tänk hur du ska klä dig!
 18. Möt på diskoteket. Det blir mycket roligt!
 19. Lyckan kommer om några månader. Under tiden var du tålamod!
 20. Inte svartsjuk, men älskar. En orsak till tvivel i hans känslor - detta händer mycket sällan!
 21. De flörtar med dig, men det är inte allvarligt. Än sen då? Fortfarande trevligt.
 22. Skrattar åt dig. Det bästa sättet är att du skrattar åt honom.!
 23. Möt mig om tio år. Och vad? Även intressant!
 24. Du drömmer om honom. Låt henne berätta sina drömmar!
 25. Gör allt för att behaga dig. Men detta räcker helt klart inte.
 26. Kan inte leva utan dig. Och du utan honom?
 27. Var försiktig - han är för stilig. Sådana är ofta blåsiga...
 28. Kärlek måste vårdas tillsammans. Du får?
 29. Du kommer att vara lycklig, även om du kommer att uppnå detta på ett svårt sätt. Önskar dig framgång!
 30. Var inte uppmärksam på dig. Än sen då? Lägg snart märke till hur söt!
 31. Sann kärlek väntar på dig om ett år. Kan du vänta?

Fortune-telling ger fel information om följande måndagar: 1, 12, 13, 14, 19, 23, 26 och 29.

För att förmögenheten i menstruationen ska vara sant måste du följa några regler:

 • information är endast relevant tills följande val;
 • du kan använda för spådom på flera sätt på en gång;
 • berätta för någon om resultaten, inte ens nära dem.

Bestäm själv: tro eller inte! Men vi hoppas att du i alla fall får en trevlig förändring! Har du förverkligat denna förmögenhet? Vilka andra klärvojansmetoder använder du? Dela det!

Fortune telling på en månadscykel

För varje tjej och kvinna är förmögenhet, förmögenhet, mystik och magi ofta något naturligt, det rättvisa könet lockar och drar till detta område, och med goda skäl.

En kvinna har till sin natur en mycket subtil och stark koppling till högre, mystiska krafter, har en naturlig gåva av framsyn och subtil intuition. Eftersom vi gillar så mycket, vill vi veta vad som kommer att hända, titta utanför gränserna för den vardagliga verkligheten och öppna gardinen för ödet mysterier.

Bland traditionella förmögenheter - på kort, tarot, runor, speglar med ljus och andra metoder finns det enklare förutsägelsemetoder. Till exempel på menstruationscykeln, som för en kvinna är en bekant sak.

Gissa genom menstruation enligt Feng Shui kan verka dumt för någon, men tänk själv. Kvinnans menstruationscykel är direkt relaterad till månfaserna, och detta är en direkt koppling till den kosmiska, subtila världen.

Våra förfäder visste detta och förstod att kvinnligt blod är dess koppling till naturen, så att fortunetelling genom menstruation inte tycktes någon dum eller ett ordspel.

Detta är inte en av de förmögenhetsberättelser online som är så populära på Internet. Förmögenhetsberättande online erbjuder gratis att veta öde och kärlek, men förmögenhet är annorlunda än resten.

Allt som behöver göras är att "fånga ögonblicket" när de kritiska dagarna började och kontrollera listan för vad det kan betyda. Du kan öppna listan över värden online varje gång eller skriva ut den och hålla den till ditt förfogande - den kommer att vara praktiskt varje månad.!

Times of Day

Antik förmögenhetsförklaring enligt Feng Shui-systemet för menstruation kan betraktas både den tid på dagen då de började, och veckodagen, och till och med den exakta tidpunkten för början. Feng Shui är en klok vetenskap, det kommer att hjälpa till att ta reda på förhållandet mellan tiden för menstruationens början och det verkliga livet och de händelser som förväntas.

Tänk först på vilken tid på dagen "dessa dagar" började och vad det betyder för dig.

1. Morgon är den mest underbara tiden i Feng Shui för alla företag, för på morgonen stiger solen och alla levande saker vaknar. Morgonmenstruation är en symbol för det faktum att du den här månaden kommer att hitta stor kärlek och många orsaker till uppriktig och ren glädje.

De bästa känslorna kommer att överväldiga ditt hjärta, och händelserna runt dig kommer att glädja dig och överraska behagligt. Kärlek vänder ditt huvud och blir stark!

2. Enligt förmögenhet på kritiska dagar, såväl som Feng Shui-systemet, om menstruationen började runt kl. 12 vid lunchtid, är månaden generellt gynnsam, men det kan vara svåra svårigheter eller obehagliga människor som vill förstöra din glädje. Tänk bara på bra och märk inte mindre problem!

3. Kväll av Feng Shui - pengstid. Så eftersom detta förmögenhetslöfte om dina perioder, om de började på kvällen, vänta på en ökad välbefinnande. Din ekonomiska situation kommer att återhämta sig.

4. Månadsförmögenhet och Feng Shui-vetenskap anser att natten är den olyckligaste tiden i detta fall. Det är värt att avstå från stora planer, inte att göra djärva och riskabla åtgärder, eftersom perioden inte är den mest skadliga.

Veckodag

Förutom tid på dagen tar naturligtvis förmögenhetsrapportering varje månad också hänsyn till vilken veckodag de kom.

1. Måndag anses vara en svår dag, och förmögenhetsföreställningar om kvinnliga perioder bekräftar också detta. Det tros att om de kom på måndag kommer du att hitta ångest och ångest. Men förmögenhet genom menstruation lovar inte dig några sjukdomar - du kommer bara att oroa dig.

2. Tisdag innebär, som förmögenhetsberättelse om menstruationscykeln, ett möte eller till och med en trevlig ny bekanta. Det är inte känt om detta kommer att bli en ny kärlek, men allt är möjligt!

3. Som förmögenheten om menstruation indikerar, om de började på onsdag, väntar en obehaglig period på dig. Men mycket kort - så snart menstruationscykeln slutar kommer det att bli lättnad och problem kommer att passera!

4. Om blödningen dök upp på torsdag kommer du uppenbarligen att bli inbjuden att besöka. Fortune-telling på kvinnliga perioder indikerar kul, chattar i ett trevligt företag eller en fest.

5. Men på fredagen betraktas förmögenhetsberättelse genom menstruation som en tvåfaldig dag. Det kommer definitivt att finnas nyheter och överraskningar, men enligt en version är de trevliga, enligt en annan är de inte. Hoppas på det bästa!

6. Lördag är definitivt kärlek. Så säger alla förmögenheter, inte bara på menstruation - lördag i alla mystiska områden anses vara en mycket bra dag förknippad med romantik. Förklara din kärlek eller ge ett erbjudande!

7. Söndag, som alla spåningar säger, inklusive menstruation, är detta en dag med glädje, förnyelse och nya möten, exceptionellt trevlig.

Förmögenhetsförutsägelse och förutsägelse varje månad hjälper dig att ta reda på vad du kan förvänta dig inom en snar framtid, men kom ihåg att allt alltid beror på dig!

Vad är klockan nu?

Eftersom du har beslutat att använda förmögenhetsberättelse på dina perioder, kommer det att vara användbart att lära sig lite mer. Om du hade tid att kontrollera och komma ihåg på vilken tid menstruationscykeln började, använd det här, eftersom spåmöjligheter hjälper dig att lära dig vid tiden på dagen mycket mer nytt!

Den använder 12 timmar, så till exempel har timmen på dagen och natten på natten en gemensam mening.

 • 1 - lycka, eufori och oväntade glädje, du kommer att ha en bra månad.
 • 2 - en obehaglig person som orsakar irritation och sedan försummelse och likgiltighet. Försök att inte skada!
 • 3 - det finns en risk för en gräl, så säger spåmässigt om menstruationscykeln, och indikerar att grälet kan vara frivol, eller att det kan förstöra en relation som är värdefull för dig. Var mer tolerant, klokare och tänk på konsekvenserna!
 • 4 - mycket snart kommer du att ha en stor efterlängtad lycka, och det är möjligt att lyckliga händelser börjar hända nu.
 • 5 - vänta på en trevlig överraskning, du kommer att bli mycket förvånad och glädja av något!
 • 6 - delta inte i skvaller. Människor kan samlas runt dig som förtalar, sprider rykten - undvik detta.
 • 7 - du har tur om cykeln startade klockan 7 på morgonen eller kvällen. Det betyder att du snart kommer att få en kärleksförklaring från någon!
 • 8 - svartsjuka är en symbol för denna tid. Försök att hantera det, eftersom svartsjuka ofta är orimligt, men det förstör förhållandet och kan till och med förstöra dem.
 • 9 - kanske någon kommer att prata om dig bakom ryggen och mycket smickrande saker. Försök åtminstone inte provocera och uppträda med värdighet - för att inte orsaka skvaller.
 • 10 - du måste överleva kärleken! Ömma romantiska känslor kommer att snurra ditt huvud och du kommer att fladdra på vingarna. Bara tappa inte kontakten med verkligheten!
 • 11 - svartsjuka eller misstro mot partneren har ingen anledning. Din utvalda är trogen mot dig och väldigt lojal!
 • 12 - någon vill verkligen locka din uppmärksamhet, vinna din kärlek och förföra. Var uppmärksam!

Tänk på måncykler, men lyssna alltid på dig själv. Kvinnlig intuition är mer kraftfull än någon spådom, så lyssna på ditt hjärta, det kommer alltid att säga dig var rätt väg är! Författare: Vasilina Serova

Sann månadsförmåga för kärlek - ta reda på ditt öde!

Menstruation är en oumbärlig del av livet i varje frisk kvinnlig kropp. Man trodde bland våra förfäder att en kvinna under menstruationen har en speciell magisk kraft och är intuitivt benägen att ta råd från Högre makter. Det finns till och med en förmögenhetsberättelse genom menstruation, av vilka två versioner används aktivt idag. Det låter dig ta reda på vilka händelser som kommer att fyllas för dig hela nästa månad..

Spådom

Varje representant för det rättvisa könet har möjlighet att använda förmögenhet på kritiska dagar, men bara en gång i månaden - den första dagen från början. Många flickor känner att de snart kommer att börja menstruation i närvaro av vissa symtom. Men för spådom, det ögonblick då den allra första fläcken dök upp.

Efter populära efterfrågan av prenumeranter har vi förberett den exakta horoskopapplikationen för en mobiltelefon. Förutsägelser kommer att få ditt stjärntecken varje morgon - det är omöjligt att missa!
Ladda ner gratis Daily Horoscope 2020 (tillgängligt på Android)

Observera att menstruationen inte kan berätta om avlägsna händelser. Den maximala terminen som prognosen gäller är 30 kalenderdagar eller en månad (motsvarande en menstruationscykel).

Samtidigt kan du berätta om framtiden:

 • Times of Day;
 • veckodagen då menstruationen började;
 • startnummer.

Nu kommer vi att överväga alla dessa egenskaper mer detaljerat..

Är du upprörd över utseendet på din period? Faktum är att de är mycket viktiga för den kvinnliga kroppen, ta reda på varför i nästa video

Äkta förmögenhetsförklaring på den månatliga tiden på dagen

Du måste vara uppmärksam på tiden för menstruationens början och be om hjälp vid tolkningen:

 • Tidigt på morgonen (till elva) - detta är den mest gynnsamma tiden för början av menstruationen. I det här fallet får du mycket uppmärksamhet från det motsatta könet under nästa månad och befinner dig i en harmonisk relation med dina medarbetare. Om du är i konflikt med någon, kommer denna situation att förbättras mycket snart.
 • På eftermiddagen (från elva på morgonen till en på eftermiddagen). Du kan också lugna dig - dagtid fördömmer bara glädje och positiva händelser och indikerar också att du kommer att åtföljas av förmögenhet i allt.
 • Vid middagstid (från 14 till 17 timmar). Om menstruationens början faller under denna period indikerar spåra att du kan stöta på stora problem och motgångar. Du bör vara försiktig och bara lita på dig själv.
 • På kvällen (från 18 till 21 timmar). Menstruationens kväll börjar vara mer gynnsam än i de tidigare versionerna, men händelser som gör dig uttråkad utesluts inte. Du kanske också känner dig ensam under de kommande trettio dagarna..
 • På natten (från 22 till 18). Om kritiska dagar började på natten, kommer du troligtvis att uppleva en smärtsam avsked med människor nära dig i ande. Det är också möjligt att separationen kommer att provoceras av bedrägeri eller oärlighet hos dina nära och kära. Även under hela cykeln är andra obehagliga överraskningar inte möjliga.

Men även i den situationen, om du fick en inte särskilt harmonisk förutsägelse, skynda dig inte att bli upprörd. Månadscykeln är bara trettio dagar och sannolikt kommer nästa cykel definitivt att ändra saker till det bättre.

Spådom genom menstruation på kärlek på veckodagen

Veckodagar har också en viss egenskap. Om du vill uppnå ett mer exakt resultat kan du använda dessa två metoder samtidigt..

Så vad betyder varje veckodag?

 • Måndag. Det bär en ganska tung energi. Traditionellt uppvisar uppkomsten av betydande oroligheter och problem, men med vilka känslor de kommer att förknippas - detta är förmodligen okänt. Det finns en positiv punkt om dina perioder börjar på måndag - någon som du känner planerar att göra dig till en trevlig överraskning.
 • Tisdag. Om menstruationens början inträffade på veckans andra dag, ser du snart din goda vän som du inte har pratat med på länge. En romantisk bekantskap med en mycket trevlig kille eller man är inte heller utesluten. Dessutom kan du förmodligen överleva allvarliga förändringar (men sannolikheten för att den senare inte är särskilt hög).
 • Onsdag. Detta är inte den bästa tiden att starta din period. Hela efterföljande cykel måste du lösa olika problem och ständigt oroa dig för dem. Men den goda poängen är att du i slutändan fortfarande lyckas med att hantera alla svårigheter om du utför vissa åtgärder för detta. Om dina perioder också börjar på onsdag, vill de högre styrkorna säga att du måste fortsätta slåss, och du kommer att vinna seger.
 • Torsdag. Det är inte en mycket klar veckodag. Å ena sidan skildrar han en aktiv firande av någon händelse i ett bullrigt företag. Å andra sidan indikerar det att på grund av detta möte kan du stöta på stora problem, så du måste vara extremt försiktig.
 • Fredag. Detta är en mycket bra dag att börja menstruationscykeln. Du väntar på de goda nyheterna, som kommer att vara mycket oväntade för dig och kunna förändra ditt liv radikalt. Men du måste arbeta med dig själv och på situationen..
 • Lördag. Är en annan bra dag. Ditt liv under de kommande 30 kalenderdagarna kommer att fyllas med positiva händelser. Det är troligt att du lätt kan få betydande fördelar. Dessutom kommer alla problem och dåligt väder förbi dig den tionde vägen. Ödet har förberett en trevlig överraskning för dig!
 • Söndag. I början av menstruationen på söndagen ger dig upp en våg av positiva och positiva känslor. Utseendet på små "sprickor" i förhållandet är inte uteslutet, men du kommer att kunna korrigera situationen i tid.

Tolkning av månadens alla nummer

Det är med hjälp av magin med siffror som du kan göra en korrekt prognos för de kommande 30 dagarna.

Använd följande tolkningar av varje nummer för att förutsäga din framtid:

 • Första dagen - ödet lovar dig glada händelser som kommer att stimulera dig, fylla dig med en känsla av eufori.
 • För det andra - du kommer att bli besviken på någon person från din inre cirkel.
 • Tredje - konflikten är inte utesluten, som antingen snabbt kan lösas eller omvandlas till en utdragen fientlighet - dina handlingar kommer att spela en stor roll i det här fallet.
 • Fjärde - snart kommer din hemliga dröm att gå i uppfyllelse.
 • Femte - förvänta dig en trevlig överraskning från din älskade.
 • Sjätte - du kommer att drabbas av någon annans onda tunga, var försiktig, eftersom dina fiender nu är på topp med sin aktivitet.
 • Sjunde - visar en ömsesidig glöd känsla.
 • Åttonde - för de kommande trettio dagarna blir du avundsjuk på din älskade.
 • Nionde - de kommer att diskutera dig, dina fiender kommer till och med att försöka förstöra dina planer.
 • Tionde - den kommande menstruationscykeln lovar dig en kärlek till någon form av personlighet.
 • Elfte - du kan oväntat möta obehandlad avundsjuka för dig själv. Visa kvinnlig visdom och gräl inte med din älskade för några bagateller.
 • Tolfte - uppvisar uppkomsten av en mycket ihärdig beundrare, som troligen kommer att vända sig till svart magi för att hjälpa till att uppnå din tjänst.
 • Trettonde - de kommande trettio dagarna hittar du en inte så harmonisk atmosfär.
 • Fjortonde - du kommer att få goda nyheter från en kärleksfull person.
 • Femtonde - var försiktig - någon från din miljö kommer obehagligt att överraska dig.
 • Sextonde - kontrollera dina ord, annars kan du provocera allvarliga olyckor med dina läxor eller arbetskollegor.
 • Sjuttonde - du står inför en kort eller lång separation från din älskare.
 • Åttonde - om du ännu inte har träffat din förlovade, kommer du troligtvis att få ett äktenskapsförslag, och för familjekvinnor förutsäger detta nummer en övergång till en annan fas i förhållandet.
 • Nitton - du kommer att träffa en representant för motsatt kön som fascinerar dig, även om han i verkligheten inte vill ha något allvarligt.
 • Tjugonde - du bör vara rädd för att fuska från dina vänner eller en andra hälft.
 • 21: a numret är en varning, du måste alltid vara uppriktig med din älskare för att inte tappa din relation.
 • Tjugosekund - hela den efterföljande menstruationscykeln kommer du inte att känna behovet av finansiering.
 • Tjugotre tredjedel - du kommer att uppleva trevliga händelser som väsentligt höjer ditt humör och ger dig ett tillstånd av lycka.
 • Tjugofyra - mycket snart kommer gästerna att besöka ditt hem.
 • Tjugofemte - numret lovar en tidig bekantskap med en trevlig ung man, som kan sluta i äktenskapet.
 • Tjugoseks - du kommer att ha en lojal och trogen vän som du kan lita på.
 • Sjutton sjunde - en person som plötsligt dyker upp i ditt liv kommer att hjälpa till att förverkliga en av dina hemliga önskningar.
 • Tjugonde åttonde - antalet lovar inte dig väsentliga förändringar inom området för personliga relationer, men å andra sidan kommer du att lyckas i din karriär, du kan räkna med att få ekonomisk vinst.
 • Tjugonionde - om din period började den här dagen betyder det att du snart kommer att slänga mycket bittert tårar. Du behöver inte dölja ditt problem från familjemedlemmarna - dela din sorg med dem.
 • Trettionde - lovar dig bekant med en positiv kille eller man som du kan skapa en lycklig relation med.
 • Trettio-först - numret lovar att du väntar på spännande äventyr och trevliga överraskningar.

Spådom genom menstruation är inte bara fascinerande kul. Kritiska dagar är en dold sak som alltid har uppmärksammats, de har en helig betydelse och har en viss effekt på en kvinnas energi. Missa inte din möjlighet att känna till den närmaste framtidens öde genom denna intressanta och sanningsenliga förmögenhet.!

Sann månadsförmåga för kärlek - ta reda på ditt öde!

Förmögenhet berättar per månad varje dag

Det första du bör vara uppmärksam på är vilken tid på dagen menstruationen började:

Tidig morgon - fram till 11.00. Sådana perioder kommer att vara den bästa harbinger - en förälskare av kärlek, konfliktlösning. I det här fallet är det inte nödvändigt att ha en romantisk relation i åtanke - kanske hittar du harmoni med släktingar eller vänner.

Överflödande energi och framgångsrika beslut kommer att vara satelliter inom en snar framtid.

VIKTIGT: Det finns tillfällen när några droppar blod först dyker upp och sedan kommer heltidsperioder. I det här fallet är det värt att uppmärksamma de första "signalerna".


Menstruation som börjar tidigt på morgonen är det mest gynnsamma tecknet
Dag - från 11.00 till 13.00. En annan tid som förutsäger exceptionellt goda händelser. Speciellt ofta kommer de att uppstå på arbetsplatsen. Framgång, trevliga överraskningar, inspiration - förvänta sig allt detta.

Middag - från 13.00 till 17.00. Du kanske borde vara försiktig. Du måste bara lita på dig själv och saker som kan förvandlas till problem bör undvikas. Sannolikheten för misslyckande är särskilt hög..

Kväll - från 17.00 till 21.00. Det här alternativet är gynnsammare än det föregående, men du behöver fortfarande inte vara särskilt lycklig. Men att känna längtan - ja. Känslan av värdelöshet och ensamhet utesluts inte.

Natt - från 21.00 till gryningen. Denna period har alltid varit särskilt oälskad av våra förfäder. Kanske för att han skildrar separation, lidande. Kanske kommer dina vänner eller nära och kära att vara upptagen eller lämna någonstans.

VIKTIGT: Du kanske väntar på bedrag eller till och med förråd. Försök att vara vaken.


Om din period började på natten, kan du förvänta dig längtan, separation

Anslutning till månkalendern

Om vissa människor föredrar att studera omens efter deras månatliga antal och dagar, tar andra hänsyn till månens fas. Den kvinnliga cykeln är otydligt kopplad till jordens satellit:

 • Ny måne. Om menstruationen börjar vid denna tidpunkt är det nödvändigt att överge aktiva handlingar. Oftast en minskning av vitalitet och apati.
 • Fullmåne. Den första dagen av menstruationen är lättare att tolerera, hormonhopp är mindre märkbara. Men varje tjej upplever individuellt denna period, därför omvända situationer utesluts inte (dåligt humör).

Man måste komma ihåg att en sådan påverkansfaktor är tillfällig. Den kommande månaden kanske inte helt beror på månens fas och dess effekt på kroppen..

Det är värt att veta om det är möjligt att döpa ett barn med menstruation hos gudmor. Ta reda på vad präster säger om kvinnodagen..

Förmögenhetsrapportering varje månad, efter vecka, efter vecka, den första dagen i början av menstruationen för kärlek

Måndag är en tuff dag som vi alla kommer ihåg. Och i fråga om denna förmögenhet, har detta uttalande lönat sig - besvär och stark oro kommer att bli trofasta kamrater av kvinnor. De kommer förmodligen att visas när ett försök görs för att lösa problem..

Men förtvivla inte - det är mycket möjligt att du får en mycket värdefull gåva från en älskad.

Tisdag - livet förändras. Kanske har ödet förberett ett möte med en viss person som efter ett tag kommer att bli mycket viktig. Och kanske kommer ett möte med en god vän eller till och med en vän som du inte har sett på länge.

Förresten, om du länge har gått med andan för att fatta ett viktigt beslut - ta gärna ett steg i denna riktning. Och kanske ett möte kan hjälpa.


Månadsperioder som börjar på tisdag lovar ett möte med gamla vänner

Onsdagen är en ogynnsam tid. Problem som det är nödvändigt att oroa sig mycket kommer att känna sig själva. Kontrollera för mindre förtroende för andra..

Men du borde inte oroa dig för mycket: de perioder som började denna veckodag säger som sagt att du måste fortsätta slåss. Endast om ansträngningar görs kommer resultatet att bli gynnsamt.

VIKTIGT: Kom ihåg att allt förutsagt kommer att vara relevant under en månad exakt innan de kommande kritiska dagarna börjar. Detta betyder att du inte bör förvänta dig en lång serie problem..

Torsdag - förutspår gäster. Kanske kommer gästerna att komma till dig. Och kanske är det du som kommer att få en inbjudan till varje firande eller bara till vänliga sammankomster. Om nya människor dyker upp, titta närmare på dem - kanske är det dina framtida goda vänner.

Tänk på att en sådan händelse kan ge både mycket glädje och besvär. Försök bara att vara lite mer exakt än vanligt..


Månadsperioder som börjar på torsdag förutspår en inbjudan att besöka

Fredagen är främst en gynnsam tid. Du kommer antagligen att få nyheter som kommer att förändra saker till det bättre. Men för sådana förändringar måste man göra mycket arbete.

VIKTIGT: Men skynda dig inte att koppla av - problem är också möjligt. Fredagen kan vara en kontroversiell dag.

Lördagen är en extremt bra dag. Han förmedlar harmoni, olika välsignelser. Det som vanligtvis kallas "manna från himlen" kommer att bli ganska verkligt! Kanske kommer en hemlig önskan att gå i uppfyllelse och problem elimineras som av sig själva.

Det finns stor sannolikhet för att få en kärleksdeklaration och starta en ny relation. Våra förfäder betraktade början av menstruationen på lördagen som ett tecken på det kommande förlovningen eller bröllopet.


Månadsperioder som börjar på lördag förutsäger en möjlig kärleksförklaring

Söndagen anses inte förgäves som en tid av kul och glädje. Även om vissa problem uppstår på den personliga fronten kommer de att försvinna mycket snabbt och utan konsekvenser. Ingenting förstör ditt humör. Eller kanske gå på en efterlängtad semester!


Bra stämning - det är vad månadsperioder som börjar på söndag förutspår

Funktioner kommer att ta

Ett stort antal olika trosuppfattningar har kommit ner till våra dagar som visar vad exakt vissa händelser i vårt liv föregick. Vissa av dem har förresten en helt logisk motivering. Till exempel var en trasig spegel för några hundra år sedan inte bara en källa till olycka utan avfall.
Men vilka tecken på menstruation? Menar de verkligen något - eller är det bara nonsens? Mages och esoteriker svarar: även om sådana tecken verkar ganska ovanliga, tillåter de faktiskt en kvinna att veta framtiden - utan några magiska attribut, konspiration och ritualer.

Fortune-telling varje månad för flickor och ungdomar för en kille, en älskad, äktenskap

Låt oss nu titta på alternativ som beror på antalet:

1 - tur och en känsla av lycka som ger lite eufori. Det är värt att notera att en sådan eufori inte kommer att bli blind, utan kommer att ge ett incitament för framtida resultat..

VIKTIGT: Gör dig redo att acceptera positiva förändringar i livet. Försumma inte möten - de är användbara.

2 - förmodligen kommer någon från välkända människor att svika eller till och med börja orsaka förakt. På samma sätt är andras negativa inställning till dig trolig. Det kan dock hända att avvisningen inte orsakar en person utan en viss händelse.

3 - det rekommenderas att hålla sig borta från alla slags konflikter. En gräl där man lätt blir involverad under nästa månad kan glömmas, men den kan också bli utdragen. Det beror på dina handlingar. Det rekommenderas att ta hand om din hälsa..


Månadsperioder som börjar på den tredje dagen överför en konflikt

4 - lycka i samband med förkroppsligandet av de mest älskade önskemål. Vägrar för närvarande att oroa sig för bagateller - njut av glädje till fullo!

5 - en älskad kan ge dig en trevlig present. Om du inte har en nära och kär ännu, ger din menstruation den här dagen en framgångsrik shoppingresa eller andra lönsamma investeringar.

6 - intriger bakom honom, förtal eller ganska konkreta hinder från fiender. Var uppmärksam och försök att inte skvallra dig själv.

7 - en föregångare av ömsesidig kärlek. Titta närmare på män som omger dig - kanske är ditt öde bland dem? Om du redan har en älskad kommer förhållandet att stärkas eller så kommer du att göra fred.

VIKTIGT: Men lita inte bara på försyn - du måste göra ansträngningar.

8 - kanske är det värt att fylla på lugnande medel, eftersom en period med avundsjuk kommer. Försök att inte ge en anledning för din man att oroa sig. Om du är benägen att känna dig, försök inte att begå utslag.


Sjalusi är vad menstruationen förutspådde från och med den åttonde

9 - håller fortfarande ett lugnande medel i närheten, men den här gången måste de behandla sina nerver tack vare fiender. Skvaller, förtal, försök att förstöra dina planer - det går inte utan förtroende och ett tydligt huvud. De kommer förmodligen att försöka få förvirring i ditt personliga liv..

10 - gör att du blir kär i någon. Om du redan har tur, förväntar dig en starkare relation. Men om du slöt dig med en man, kan en renässans av relationer mycket väl hända.

11 - försök att komma ihåg att det är värt att lita på din älskade. Faktum är att utbrott av svartsjuka i nästa månad är mycket troligt, och detta kommer att leda till allvarliga konsekvenser.

12 - det är troligt att en ny fan kommer att dyka upp i horisonten. Var dock försiktig med honom, för ingenting allvarligt kommer någonsin att växa ut ur din relation..

VIKTIGT: Det är möjligt att den här personen inte använder de bästa medlen för att locka din sympati...

13 - inte konstigt att detta nummer anses otur. Lyckan under den kommande månaden kommer inte att vara en vanlig gäst för dig.


En gång i månaden början av den 13: e, portends inte den bästa perioden

14 - glada nyheter är på väg! De kommer säkert att jubla.

15 - en älskad man eller flickvän kommer att ge dig problem. Eller som ett alternativ kommer de själva att få problem. Detta är dock allt tillfälligt..

16 - Avstå från skvaller den kommande månaden. Det är mycket troligt att du kan drabbas av dem, och särskilt. Man måste dock avstå från kommentarer och kommentarer som troligen kommer att skada andra.

17 - avskiljning från en älskad. Det kan vara antingen långt eller kort. Avstå från gräl, och då kommer återförening inte att behöva vänta länge.

18 - en ny allvarlig fas i personliga relationer. För ogifta unga damer kommer hon att ta med det efterlängtade äktenskapsförslaget, medan gifta kvinnor får en ny omgång familjerelationer..

19 - se upp för en man som kommer att charma. Det kan tyckas att han är uppriktig och kär, men i verkligheten är det bara en torr beräkning.

VIKTIGT: Låt inte passion för den här personen..


Om du inte lyssnar på menstruationen som började den 19: e dagen kommer du att förbli hjärtbruten
20 - och återigen oväntad kärlek till ogifta unga damer. Eller en kamp med en person som är långt ifrån likgiltig. Det är också möjligt en lögn från nära och kära. Det är möjligt att detta kommer att vara en "lögn för det goda".

21 - var försiktig med allt. Håll koll på både dina ägodelar och de omkring dig som kan fuska. Gör inte erbjudanden. Betala mer tid till familjen, eftersom det kan kollapsa.

22 - du är garanterad ekonomiskt välbefinnande! Det kan vara vad du vill - ett oväntat pris, en stor vinst i lotteriet, konkreta intäkter. Förresten, om du har letat efter ett jobb eller ett deltidsjobb under lång tid, finns det nästa månad en stor chans.

23 - en månad kommer att gå under tecken på lycka. En serie glada händelser som kommer att bli viktiga och ge mycket glädje. Kanske har de alla chanser att bli en vändpunkt i livet.

24 - börja förbereda för mottagande av gäster. Gästerna kommer att vara trevliga och många, och tillfället - glada. Troligen kommer en del semester att komma.


En bullrig och glad semester i ditt hem förutsägas av din period som börjar den 24

25 - cirkeln för din kommunikation kommer att utvidgas. Kanske utseendet på en person som en affär börjar med. Det är möjligt att detta kommer att hända under någon resa.

VIKTIGT: Var uppmärksam på datering under denna period - de kan bli dödliga.

26 - du hittar en pålitlig vän. Eller gamla vänner och släktingar kommer att vända axlarna. En månad kommer att gå under tecken på stabilitet.

27 - en önskan kommer att uppfyllas. Och hjälp med att implementera det kommer oväntat att komma. Det är möjligt att tillsammans med en person som plötsligt dök upp.

28 - det personliga livet kommer att förbli på samma nivå, men när det gäller arbete kan man förvänta sig ett konkret genombrott. Inklusive förbättring påverkar materialkomponenten.


Månadsperioder, som börjar den 28: e, lovar framgång i arbetet

29 - Tyvärr är tårar och sorgar inte ovanliga under denna period. Förvänta sig en pålitlig axel från nära och kära - de kommer säkert att hjälpa till att hantera sorg.

30 - förhållande till en tidigare okänd man. Gratis unga damer kommer att få en partner för en lång lysande relation och gifta kommer att bli en frestelse. I det senare fallet utesluts inte flirta utan utan negativa konsekvenser.

31 - du kan säkert förvänta dig äventyr! Och du kan inte räkna med överraskningar - en ny bekant, en resa, utseendet på en hobby.

VIKTIGT: Det finns en sannolikhet för att du begår några otillbörliga handlingar med en känsla. Var försiktig!


Menstruation från och med den 31: e kan lova en ljus resa

Spådom med månadsvis Feng Shui

Till och med gamla fans av Feng Shui behandlade sin period som en process som rensar kroppen. Man trodde att det var tack vare denna förnyelseprocess att kvinnor i genomsnitt lever längre än män.

Även i gamla tider noterades det att de kvinnor som kommunicerar med varandra under lång tid och täta synkroniserar sina perioder. Detta ledde till slutsatsen att kritiska dagar är en mycket känslig process som påverkas av olika externa förändringar..

VIKTIGT: Vi beskrev ovan hur denna process kan tolkas - förvånansvärt, men följarna av Feng Shui gav samma tolkningar som andra observatörer.


Representanter för Feng Shui har länge märkt att menstruationen kan förutsäga framgång, till exempel förälskad
Man trodde att faserna i den kvinnliga kroppens tillstånd liknar naturens element - trä, eld, jord, metall, vatten. Vart i:

 • vatten är blod som rensar
 • jord - ägglossning, under vilken befruktningen inträffar och ett nytt liv föds
 • metall är en karg fas. I kroppen, efter ägglossning, såväl som på metall, rotar ingenting

Spådom genom menstruation, som alla andra, bör inte uppfattas som den ultimata sanningen. Ta med dig den mottagna informationen, analysera, titta noggrant på världen - kanske en sådan metod hjälper dig. Kom dock ihåg att mycket beror på oss..

Menstruationsblodets betydelse i esoteriken

Forntida magiker har fastställt att menstruationsblod är en av de mest kraftfulla magiska ämnena. Koncentrationen av vital energi i den är mycket högre än andra biologiska material som används i spådom och kärleksformer (till exempel hår, saliv eller naglar).

Läkarna använde månadsvis blod i ritualer för att öka fruktbarheten hos växter och skydda hemmet från onda andar. Moderna magiker använder material i kärleksformler och förutsägelser. Det finns två alternativ i förmögenhetsrapporter som är tidtestade:

 • den klassiska metoden (efter tid på dagen, veckodag, månkalender och andra faktorer);
 • forntida kinesisk praxis med feng shui (enligt kraften hos elementen).

Esoterik bekräftar de magiska egenskaperna hos blodet som utsöndras under menstruationen. Menstruationscykeln liknar månmånaden, vilket gör att vi kan prata om en kvinnas kropps anslutning till kosmisk energi.

Verkligheten i förutsägelserna bekräftas också av en skärpning av intuitionen på kritiska dagar. Detta hjälper till att pålitligt dekryptera alla tecken som mottagits under förmögenhetsprocessen..

Artiklar Om Missbruk Cykeln

Amning varje månad

När en ammande mor kan återuppta menstruationen efter förlossningen?Tidpunkten för återställande av menstruationscykeln hos varje kvinna är rent individuell. Återställande av menstruation beror direkt på kvinnans hormonella bakgrund, så tidsnormen kan variera avsevärt....

Hur och vad luktar vagina ut


Vilken lukt av en kvinna på intima platser är naturlig och vad är inte? Varje kvinna har ett ovanligt utseende från tid till annan. Även när du tar väl hand om din kropp kan du uppleva okända, atypiska dofter från din gren....

Vad du ska göra om dina perioder inte slutar?

Menstruationscykeln är en av manifestationerna av det cykliska arbetet i organen i det reproduktiva systemet, särskilt körtlarna i de inre könsorganen - äggstockarna....