Fortune telling på Aquilon

Blödning

Om i forntida bara en häxa och en seer kunde förutse händelser, kan du idag i varje kvinna avslöja en anteckning om en trollkarl.

Det är ingen hemlighet att det finns många förmögenheter, vars resultat verkligen går i verklighet.

Men få människor har möjlighet att korrekt tolka sådana mystiska ritualer, så innan man lär sig spela berättelse, bör man lära sig behärskningstekniken.

Det finns i arsenal av kloka kvinnor en specifik spådom efter ägglossningsperioden, som sker enligt menstruationscykeln och menstruationsdagarna.

Det finns en sådan tro sedan forntida tider, häxor och visare, enligt vilka du kan förutsäga framtida händelser på veckodagen, tid och dagnummer i början av menstruationen.

Tre alternativ för spådom genom menstruation

Denna metod för förmögenhet är sällsynt, få människor känner till tekniken för att genomföra en sådan ritual, men dess resultat är nästan helt sanna, som du kan se av personlig erfarenhet.

Det finns inte ett, utan två alternativ genom vilka du kan bedriva förmögenhet för en kvinna för att förutsäga hennes framtida öde.

Om du läser recensioner av kvinnor som redan har försökt detta förmögenhet att säga på sig själva, kan du se till att nästan alla har lärt sig de kommande händelserna i sina liv.

Därför kan vi prata om något som är värt att pröva, kanske många lovande obehagliga stunder undviks.

För att göra detta behöver du bara jämföra den exakta tiden, veckodagen och månaden i början av månaden för förmögenhetsberättelse med de data som kommer att ges nedan. För att ta reda på vad ödet förbereder sig för en kvinna snart.

Spådom efter tid på dagen för menstruationens början

Om menstruationens början faller på morgonen förväntar sig kvinnan snart kärlek, men inte enbart känslor för mannen.

Kärlek kan spridas till släktingar, barn, nära vänner och människor runt omkring dig..

Fortune-telling bara lovar en blixt av ljus och intensiv kärlek som kvinnan själv snart kommer att känna.

Om känslor redan finns, lovar förmögenheten en långvarig eller till och med oändlig känsla av tillgivenhet, ömhet och kärlek..

Den dagliga starten av menstruationen lovar en överhängande god och positiv stämning för framtida cykel fram till slutet.

Kvällstimmarna när menstruationen börjar kommer att vara ogynnsamma, eftersom en kvinna i ett sådant fall kan möta avskiljning från sin älskade person, hennes liv kan bli tråkigt, tråkigt och oemotionellt.

Riktning efter menstruationsdagarna

I detta fall kan menstruationens början omedelbart förstås i två riktningar: beroende på veckodagen respektive tid på dagen, som i den första versionen.

Så vi överväger mer detaljerat varje dag:

 • Början på menstruationen föll på måndag? Eventuell ångest bör förväntas, men få inte panik. Ångest orsakas inte alltid av problem, man kan också oroa sig av positiva och gynnsamma skäl. (Den andra metoden lovar att få en strålande större seger i någon allvarlig fråga).
 • Tisdagen började med menstruation? I det här fallet bör en kvinna förvänta sig ett snabbt oväntat möte med en viktig person, kanske fortfarande obekant för henne. (Den andra metoden lovar samma händelser).
 • Onsdagen kom och menstruationen kom? I detta fall är det värt att förbereda sig för händelser som inte är helt gynnsamma, som kommer att pågå under hela cykeln. (Oförutsedda omständigheter enligt den andra metoden).
 • Menstruation på torsdag - snart kommer en inbjudan att besöka från någon följa, kanske sådan att det blir en inbjudan till sammankomster från en främling. I allmänhet sker det en oväntad planändring. (Metod två lovar en känsla av skam för sig själv).
 • Fredag ​​och menstruation? I detta fall måste du förbereda dig för någon överraskning, oavsett om det är trevligt eller inte riktigt. (Enligt den andra metoden kommer negativa händelser att inträffa).
 • Menstruationen började på lördag? Sedan kommer fortelling att förbereda en kvinna för en kärleksdeklaration, och alla hemliga önskningar kan bli verkliga. (Den andra metoden behandlar dagen på liknande sätt).
 • På kritiska dagar på söndagen kan du bestämma de kommande trevliga sammankomsterna med vänner, det finns en chans att komma in i ett roligt äventyr. (Den andra metoden lovar påfyllning av vänner).

Spådom

Du kan också förutsäga kommande händelser i en kvinnas liv den dagen i månaden då kritiska dagar började.

1 - hela cykeln kommer att åtföljas av lycka och euforiskt humör.

2 - en kvinna kommer att känna förakt för händelsen eller för en viss person.

3 - en gräl som snabbt kan stoppas eller eskaleras till en skandal.

4 - ljus oförglömlig dag, början av en känsla av lycka.

5 - snart en bra överraskning.

6 - skvaller och dåliga ord på sidan.

7 - pratar om kärlek till en kvinna.

8 - svartsjuka under hela cykeln.

9 - problem på grund av obehagliga ord om en kvinna.

10 - kommande kärlek.

11 - kvinnans utvalda kommer att vara trogen mot henne, särskilt under denna cykel.

12 - i förhållande till en kvinna tar de sig till förförelse eller magi för att fånga hennes uppmärksamhet.

14 - gynnsamma nyheter.

15 - negativa nyheter.

16 - överdriven pratkraft kommer i sidled till en kvinna.

17 - avsked med den valda.

18 - samma som för den 10: e.

19 - kommande kärlek.

20 - kvinnans kärlek utan svar.

21 - ligger i förhållande till henne.

22 - vinstmaterialplan.

23 - samma som för första siffran.

24 - gäster kommer snart.

25 - en snabb bekantskap.

26 - en känsla av medkänsla för en kvinna.

27 - tidigare önskad kommer att gå i uppfyllelse.

29 - sorg över en älskad, långa tårar och känslor.

30 - uppkomsten av sympati för en person, som kommer att bli ömsesidig.

31 - en oväntad händelse kommer snart att hända.

Genom att jämföra alla tre spådomsmetoderna (tid på dagen, veckodag och månad i månaden) kan du förutsäga kommande händelser som kan inträffa under den aktuella cykeln.

Spådom genom menstruation - sökandet efter kärlek och uppfyllandet av kvinnors önskningar

Månadlig förmögenhetsförklaring - ett generationsbevist sätt att förutsäga framtiden.

De obestridliga fördelarna med denna ritual är tillgänglighet och noggrannhet, bevisad genom åren..

Det finns många sätt att spådom: efter timmarna och dagarna från början av menstruationen, efter tiden på dagen, dagar i veckan.

För att förutsäga händelser, förstå ditt personliga liv och ta reda på om din dröm kommer att gå i uppfyllelse, bör du vända dig till den magiska tolkningen av menstruationen.

Menstruationsblod som ett förmögenhetsattribut

Menstruationsblod har länge uppfattats av människor som magisk vätska, med otrolig styrka.

Hon, som något dold och speciellt, ansågs som en kraftfull elixir av fruktbarhet, vital energi och skydd mot det onda..

Förtroende för menstruationens magiska egenskaper tillsattes också av det ungefärliga sammanfallet av cykeln med månkalendern och processens regelbundenhet. Inte undra på att läkarna använt månatligt blod för trollformler och förmögenhet.

Månadsregler för förmögenhetsförklaring

För att uppnå ett riktigt resultat kräver varje ritual efterlevnad av ett antal regler.

Att gissa varje kvinna för att förutsäga ödet och den närmaste framtiden, sökandet efter kärlek och uppfyllandet av önskningar innehåller följande krav:

 • Utför magisk ritual uteslutande den första dagen av menstruationsblödning.
 • Upprepa inte spådom mer än en gång i en cykel.
 • För att utesluta felaktiga slutsatser är det värt att omedelbart använda en uppsättning förmögenhetsmetoder för menstruation.
 • Del inte i något fall resultatet av förmögenhet. Positiva förutsägelser är rädda för publicitet och kanske inte går i uppfyllelse när hemligheten avslöjas.

Alla resultat av förmögenhetsförklaring är giltiga exakt fram till slutet av menstruationscykeln. Ytterligare utveckling kommer att bli känd i den nya ritualen.

Spådom genom menstruation på kärlek

Det mest populära och effektiva sättet att förutsäga kärleksförhållanden och personliga livshändelser är att tolka din period.

För att ta reda på ödet är det nödvändigt att jämföra tiden för blödningens början och informationen nedan.

Flickan kommer att ha en stark sympati som inte kommer att växa till något mer - och hon och hennes älskare kommer att bli galna på varandra, men kommer inte att kunna bekänna sina känslor.

Oavsiktigheten för båda kommer att bli ett hinder för att bygga sunda relationer: den här månaden bör du inte räkna med en godisbukettperiod.

 • Från 8:00 till 12:00

Menstruation, som började under denna period, förmedlar ett trevligt tidsfördriv med en älskare, en ny slurk i ett förhållande eller ett steg i fängelse med suck. Månaden blir bra!

 • 12.00 till 15.00

Relationer med en partner kommer att byggas smidigt och lugnt. Paret förväntas vårstämning och idyll.

 • Från 15.00 till 18.00

Månaden visar sig vara full av trevliga överraskningar. Älskade kommer att ge en kvinna tillgivenhet och kommer att glädja en partner varje dag.

 • Från 18:00 till 0:00

Det mest negativa resultatet kan förväntas i detta fall: månaden kännetecknas av konflikter och missförstånd. Partners kommer att ljuga och förändras. Understatement kan orsaka stora gräl.

Prenumerera på min kanal i Yandex messenger med länken här och du kommer att bli den första som vet om utgivningen av nya publikationer...

Fortune-telling om drömmen

Svaret på frågan om en älskad dröm kommer att hjälpa till att hitta förmögenhet genom menstruation. Ett beprövat sätt att tolka den tidsperiod då blödningen började är bekvämt och lätt att genomföra.

Som med en kärleksförutsägelse, kräver en dröm spårning av menstruationens början. Resultaten presenteras i en bekvämt visad tabell..

MenstruationstidKommer önskan att gå i uppfyllelse, vilket bidrar till att uppfylla drömmar
0: 00-1: 00En önskan uppfylls om en inflytelserik person erbjuder hjälp
1: 00-2: 00Stolthet hindrar din dröm
14.00 - 15.00Denna önskan kommer aldrig att gå i uppfyllelse
15.00–16.00För att en dröm ska gå i uppfyllelse behöver du inte berätta för andra om det
16:00 - 17:00Förvänta dig inte uppfyllandet av den här månaden
17:00 - 06:00Allt kommer att gå i uppfyllelse
06.00–19.00Önskat går inte i uppfyllelse
07.00–8.00Drömmen kommer att gå i uppfyllelse
8 till 9Sannolikheten för utförande är minimal.
9.00–10.00För att uppnå målet är det värt att göra maximal ansträngning.
10: 00-11: 00En pålitlig vän garanterar genomförandet av det föreställda
11.00 - 12.00Önskan kommer att gå i uppfyllelse snart
12: 00-13: 00Inte den här månaden - ha tålamod
13: 00-14: 00Drömmen kommer att gå i uppfyllelse om några år
14: 00-15: 00Mystery tar tid
15.00–16.00Vad jag ville var redan insett
16: 00-17: 00Du måste vänta ett par månader
17.00 - 06.00Oöverstigliga hinder kommer att förverkliga en dröm
18: 00-19: 00Önskan går i uppfyllelse om alla krav uppfylls
19: 00-20: 00Aktivt arbete krävs
20: 00-21: 00För att få mysteriet att gå i uppfyllelse, blåsa inte det
21: 00-22: 00Det finns ett känt skäl till att en dröm inte går i uppfyllelse
22: 00-23: 00Om ett år kommer den önskade att gå i uppfyllelse
23: 00-0: 00Värt tålamod och tro

Fortune telling vid tiden på dagen

Denna metod för att utföra en magisk ritual är den mest pålitliga och sanningsenliga - dess effektivitet har testats av mer än en generation..

 • Menstruationen började på morgonen - projicerad uppmärksamhet från motsatt kön. Förhållandena med familj och nära och kära kommer att byggas lugnt och positivt. Månaden förväntas vara konfliktfri och lätt. En stark koppling till en man, släktingar eller vänner kommer att märkas särskilt inom en snar framtid.
 • Menstruation på eftermiddagen fram till 12:00 - början av den månatliga cykeln kommer att vara glad och glad. Uppfyllning av vårdade önskningar och framgångsrik övervinning av svårigheter förväntas..
 • Om blödningen började efter 12:00 - bör du vara redo för obehagliga ödesgåvor de närmaste dagarna.
 • Menstruationens början på kvällen visar melankoli, ensamhet och tristess. Nattmenstruation är full av separering och kylning av känslor, snabbt lidande. För att förhindra negativa konsekvenser i en relation bör du aktivt söka kompromisser och förhandla.

Var inte upprörd på grund av negativa prognoser - alla erfarenheter och konflikter är alltid tillfälliga och behöver en säker avvisning från kvinnan.

Spådom efter månadsvis förutsägelse av händelser efter veckodag

Det mest bekväma och opretentiösa sättet av spådom genom menstruation. Det finns inget behov av att spåra den exakta tiden för menstruationens början - kom bara ihåg veckodagen.

Ritualens effektivitet lider inte av detta - prognoserna är sanna och sanna..

 • Måndag. Trots en trevlig ödesgåva bör man förvänta sig en besvärlig situation. Månaden blir mycket upptagen och hektisk.
 • Tisdag. Menstruationen på denna dag är en förväxlare av en ny bekant eller ett efterlängtat möte med en gammal vän. En kvinna kan räkna med kardinalförändringar i livet.
 • Onsdag. En ogynnsam månad kommer: problemen kommer att vara mindre, men mycket betydande.
 • Torsdag. Förväntat oväntat besök och kul med vänner.
 • Fredag. Menstruationen påminner om vikten av att ta hand om ens egen hälsa. Problemen som oväntat dök upp under den kommande månaden löses lätt om tillräckligt med ansträngning görs. Goda nyheter kommer att påverka hela ditt liv - den närmaste framtiden lovar att bli oförglömlig.
 • Lördag. Händelser kommer att visa sig gynnsamt: krångel när det gäller att lösa problem är onödigt.
 • Söndag. Problem och konflikter kommer att bli intet, medan relationerna med kära människor snart börjar förbättras. Enkel och välmående månad.

Förmögenhetsberättelse per period

Tolkning av menstruation per månad är ett av de snabbaste sätten att förutsäga händelser..

Det finns två alternativ - dechiffrera perioder på flera dagar eller överväga en enda dag från början av blödning. De är exakta och praktiska och kombinerade med tillförlitlighet..

 • 1-7 i månaden

En lätt och glad period kommer: det framgångsrika slutförandet av det påbörjade arbetet och kärleksförklaringen kommer att lysa upp vardagen.

Men i en relation med en partner, vänta på problem: missförstånd och försummelse kommer att vara svårt att övervinna även genom gemensamma ansträngningar - tid kommer att hjälpa.

I horisonten, en hemlig beundrare. En kvinna bör hålla sina löften och inte ljuga för sig själv - detta hjälper till att undvika problem och misstro från nära och kära.

 • 15-21 i månaden

En bra prognos: ekonomisk framgång och uppfyllandet av drömmar kommer inte att ta lång tid.

 • Den 18: e är en speciell period för början av menstruationscykeln.

Det försvinner konflikter och förråd som kommer att göra livet 180 grader. Men kupp som traumatiserar en kvinna kommer att bli hennes frälsning - år senare kommer detta att bli tydligt.

 • 22-28 i månaden

Planer kommer att kollapsa - du måste använda lite fantasi så att det inte påverkar kvinnans humör. Ekonomiska problem under denna period löses inte på det mest smidiga sättet - du bör vara försiktig med materialen.

Förråd och förråd av partner är en mycket förväntad prognos för månaden. Men all oro kommer att vända kvinnans väg till en mer lönsam riktning.

 • Sista siffror

Oförklarliga och mystiska händelser bör inte överraska inom en snar framtid.

Månadens dagTolkning av menstruationens början
1Livsstil: bra humör och överskott av energi. Väntar på goda nyheter
2Något kommer att orsaka uppriktigt avslag och besvikelse
3Konflikt med en partner eller problem på jobbet
4Trevliga överraskningar och uppfyllandet av en uppskattad dröm - månaden blir oförglömlig
5En oväntad men välkommen gåva kommer att vara en glädje under lång tid
6Titta närmare på din miljö - skvaller och avundsjuk människor är troligt
7Främlingen är mycket sympatisk, men det nuvarande förhållandet är starkare
8Det kommer att finnas en anledning till avundsjuka. Grundlös
9Älskade kommer att orsaka en skandal över skvaller om en kvinna
10En frisk bris i relationer: känslor kommer att återuppliva, kärlek kommer att återvända
elvaPartner är trogen - du kan inte tvivla på din älskade
12Courtship och oväntade tecken på uppmärksamhet kommer inte att leda till någonting - detta är ett spel
trettonObehag förväntas i en månad. Starka problem är möjliga
14Kvinnan kommer att få stora nyheter på avstånd
femtonDet kommer att finnas nyheter som kommer att bli mycket upprörda
sextonFör att undvika problem är det bäst att hålla munnen stängd
17Separation och gräl med en partner - en trolig prognos för en nära framtid
artonKärlek är det viktigaste ordet i denna månad. Relationerna kommer att stärkas och nå en ny nivå
nittonEnligt planen - möte med den framtida maken i en månad
tjugoNära människor kan bedra. Det finns en möjlighet till obesvarad kärlek
21Uppriktighet och öppenhet sparar en relation med en partner
22Ekonomiskt välbefinnande och karriärsframgång - hitta arbete, höja lön
23Månaden kommer att åtföljas av ett lyckligt humör och trevliga ödesgåvor.
24Besök av de efterlängtade gästerna
25Enligt planen - en intressant bekant
26En känslig trogen vän kommer att rädda en kvinna från en svår situation
27Uppfyllelse av en älskad önskan
28Framgångsrik period på jobbet och materiellt välbefinnande
29:eVärt att vara förberedd för besvikelse och tårar.
trettioNya trevliga bekanta, kärlek
31Enligt prognosen - en plötslig resa och en oväntad större händelse

Folk tecken om menstruation

Tecken och vidskepelse kring kvinnlig menstruation är direkt relaterade till förståelsen av denna process i antiken..

Förfäder uppfattade menstruationen som något övernaturligt, betraktade dem som ett tecken och användes i spådom och förutsägelser.

Kriteriet för tidpunkten för menstruation är en av de mest populära magiska ritualerna i miljön. Han betraktas annorlunda:

 • Månadsvis strikt enligt schema - alla planerade evenemang kommer att röra sig i måttlig takt, du kan förvänta dig uppfyllandet av vårdade önskningar.
 • Menstruationsblödning före schemat visar en oväntad förändring i livet som kommer att påverka den närmaste framtiden, men inte ödet i allmänhet.
 • Försenad menstruation och deras försenade start innebär stabilitet och lugn. I det här fallet finns det inget behov av att förbereda sig för förändringar och vändningar av ödet..

Att förutsäga kommande månadshändelser är ett mycket bekvämt och prisvärt sätt att spådom. Det kräver inte sökning efter en professionell trollkarl och specialkunskap..

Genom att använda de sju föreslagna tolkningsmetoderna kommer en kvinna att få förtroende för framtiden och vara redo för ödet.

Spådom genom menstruation för kvinnor - 6 beprövade metoder (dag, timme, kärlek, lust etc.)

Bland kvinnor får förmögenheten genom menstruation mer och mer popularitet. Denna metod var känd för våra förfäder; många anser det vara pålitligt. Menstruationsblod jämfördes med en magisk elixir som bär energi i sig själv. Även om det verkar konstigt, är det inte bara att cykeln är ungefär lika med månmånaden.

Fortune-telling för en kvinna - beprövade metoder (6 alternativ)

Under utförandet av den magiska ritualen måste du följa vissa regler: då blir resultatet mer tillförlitligt.

 • Gissa bara den första dagen av cykeln.
 • För ett mer specifikt och detaljerat resultat används flera spådommetoder samtidigt..
 • Ingen ska berättas om resultaten: vi observerar sakramentet av ritualer.

Det mest förmögenhetsuttrycket är baserat på blödningsögonblicket. Under moderna förhållanden blir förmögenhetsberättelsen online mer populär: de anger sina uppgifter på specialsajter.

Det mest förmögenhetsuttrycket är baserat på blödningsögonblicket.

Dag spådom

Mycket beror på vilken dag perioden började..

 • Måndag. Flickan väntar på oväntade överraskningar och trevliga sysslor.
 • Tisdag. Nya bekanta och förändringar i livet.
 • Onsdag. Det är värt att tänka på din framtid: i vissa situationer är det bättre att "lägga sugrör" för att undvika allvarliga problem senare.
 • Torsdag. Det är en rolig fest med rika rätter och massor av människor.
 • Fredag. Du kan verkligen hantera de uppkomna problemen om du gör tillräckligt med ansträngning.
 • Lördag. Ställ upp vägen: alla problem kommer att lösas på egen hand.
 • Söndag. Relationer med betydande människor kommer att upprättas.

Förutsägelse efter tid på dagen

Denna tolkning anses vara så exakt som möjligt..

 • Morgon. Se uppmärksamhet från motsatt kön. Alla konflikter som uppstod tidigare kommer att få intet.
 • Menstruation på morgonen visar ett utmärkt humör och goda nyheter.
 • Om din period kom på eftermiddagen, förväntar du mindre hushållsproblem.
 • Kvällen "farliga dagar" varnar för en känsla av ensamhet.
 • Nattblödning förutspår separation från nära och kära.

Fortune telling vid klockan

Med den här metoden kan du ta reda på om en flickas älskade önskan går i uppfyllelse. Den mest exakta förutsägelsen är inte vid klockans korsning (till exempel kl. 21.00), utan "inuti" klockan - klockan 21.01, 21.02 osv..

Den timme då menstruationen komVad betyder det här?
00.00-01.00Det önskade kommer att förverkligas om en inflytelserik person kommer till undsättning.
01.00-02.00Många planer hindras av sin egen stolthet.
03.00-04.00Berätta inte för någon om dina ambitioner: då kommer de definitivt inte att gå i uppfyllelse.
04.00-05.00För att förverkliga drömmen måste du arbeta dygnet runt.
05.00-06.00Önskan kommer att gå i uppfyllelse.
06.00-07.00Självständigt för att förhindra den omhuldade drömmen.
07.00-08.00Allt fungerar enkelt och snabbt..
08.00-09.00Du överskattar dina förmågor. Du måste sänka fältet lite.
09.00-10.00Resultatet kommer endast med uthållighet: du kan inte vägra vad du drömmer om.
10.00-11.00En pålitlig vän kommer att rädda.
11.00-12.00Önskan kommer att gå i uppfyllelse den kommande veckan..
12.00-13.00Den bästa hjälperen nu är tålamod.
13.00-14.00Den tänkta kommer att gå i uppfyllelse, men först efter några år.
14.00-15.00Allt kommer i tid för dem som kan vänta.
15.00-16.00Önskan har länge uppfyllts: titta bara omkring.
16.00-17.00Alla drömmar kommer att gå i uppfyllelse inom nästa månad.
17.00-18.00Vanliga planer bryter mot yttre orsaker.
18.00-19.00Tänkt kommer att förverkligas, men delvis.
19.00-20.00Inte tillräckligt med aktivitet för att genomföra planer.
20,00-21,00Drömmen är nästan uppfylld.
21,00-22,00Det är inte möjligt att göra planen verklighet. Endast kvinnan själv vet orsaken till detta..
22.00-23.00Efter ungefär ett år normaliseras situationen medan det är värt att vänta.
23.00-00.00Allt kommer att gå i uppfyllelse om du verkligen vill.

Fortune-telling per månad - metod efter månad i månaden

Du måste komma ihåg det exakta startdatumet för din period: hon kommer att prata om vad som kommer att hända under den kommande veckan..

 • Om det hela började från det första till det sjunde, är oväntade skvaller och konfliktsituationer, samt missförstånd med en partner möjliga.
 • Menstruation från åttonde till fjortonde varnar för hemliga beundrare. Och om du inte håller dina löften kommer du för evigt att förlora andras förtroende. Men det är lika viktigt att förbli ärlig mot dig själv..
 • Varje månad den sjuttonde? Detta är ett tecken på ett möjligt förråd. En viss situation kommer att förändra ditt vanliga sätt att leva. Den svarta fältet kommer dock inte att hålla länge.
 • Menstruationscykeln, som föll under andra halvåret, meddelar att allt kan gå fel som planerat. Men likadant kommer de kommande evenemangen att leda till ett bra resultat, och de saker som startats kommer att slutföras framgångsrikt..
 • Menstruation, som började under de senaste dagarna, meddelar mystiska händelser, vars förklaring endast kan ges av esoteriska.

Här är mer specifika förutsägelser för månaden (kvinnlig fysiologisk förmögenhet):

siffraKritiska dagar Startdatum värde
1Lycka väntar på dig. Hela nästa cykel kommer du att ha ett gott humör, och på vissa dagar till och med eufori. Du kan få bra nyheter..
2Något eller någon kommer allvarligt att göra dig besviken. Förmodligen negativt i din adress.
3En gräl är troligt som kan eskalera till en utdragen konflikt..
44: e lovar högt humör, uppfyllelse av önskan och trevliga överraskningar.
5Troligtvis en gåva från en älskad som du inte förväntade dig eller extremt lyckade köp.
6Skvaller, rykten och intriger bakom dig. Var försiktig med andra.
7Den sjunde portendens ömsesidiga kärlek. Någon är kär i dig och den här personen kanske inte är likgiltig mot dig. Och om förhållandet redan finns, kommer det att bli djupare och starkare..
8Sjalusi kommer att spöka dig hela månaden, även om det kanske inte finns någon anledning till det.
9Du har kränkare som försöker förstöra dina planer. Troligtvis kommer någon att störa i ditt personliga liv.
10Att bli kär och en känsla av lycka - detta gäller både för nya och befintliga relationer.
elvaDe älskar dig, och det här är en väldigt tillförlitlig känsla - du ska inte tveka och vara avundsjuk.
12Du kommer att få ett nytt fan. Men förhållandet kommer sannolikt inte att växa till något allvarligt.
trettonMånaden blir inte lätt, det kan finnas problem och till och med försök.
14Få nyheterna som säkert kommer att glädja dig.
femtonDin älskade eller flickvän kommer att ge dig problem. Men till slut kommer allt att bildas.
sextonTystnad är snart guld. Skvallra inte eller uttrycka ett för obsessivt yttrande, annars kommer de extra orden att hamna i problem.
17Separation väntar på dig. Det kan vara antingen långt eller kort.
artonTrevliga förändringar i det personliga livet. För ogifta personer - ett äktenskapförslag eller en kärleksförklaring, för gifta kvinnor - ett nytt, djupare skede i utvecklingen av relationer.
nittonEn ny fan kommer snart att dyka upp i ditt liv vars känslor kan visa sig vara en "dummy".
tjugoTrolig bedrägeri från en älskad, nära och kära eller flickvän. Men det kan vara en lögn för det goda.
21Endast försiktighet och fundering av varje steg kommer att rädda dig från att fuska eller bryta upp relationer.
22Ekonomiskt välbefinnande och oväntade kontantinkomster under den kommande månaden.
23Du väntar på en hel serie glada händelser. Vissa av dem kan bli roterande.
24Trevliga och efterlängtade gäster, en stor semester är troligt.
25Nya bekanta. Det finns en chans att en av dem kommer att vara avgörande.
26En pålitlig vän hjälper till i en svår situation. Månaden lovar att vara stabil.
27Uppfyllelse av önskan. Och detta kommer att hända på ett oväntat sätt..
28Karriärframgång, ekonomisk välstånd och välbefinnande.
29:eChanserna för sorg, tårar och besvikelser. Men släktingar eller vänner hjälper till att hantera problem..
trettioNya bekanta, möten och ljusa känslor. Relationer har en stor chans att bli starka och lyckliga..
31Ett antal rapporterar äventyr. En oväntad resa, nya bekanta och hobbyer kommer att dekorera ditt liv den kommande månaden.

Menstruationshoroskop på måndagarna

Astrologer tror att en kvinna beror mycket på nattljuset och dess faser. Den genomsnittliga varaktigheten för den kvinnliga cykeln är 28 dagar. Perioden med full rotation av en naturlig satellit runt om i världen varar så länge.

 • Om blodutflödet föll på den växande månen kommer en kvinna att förbättra sin ekonomiska situation och hennes plan kommer att realiseras.
 • Fullmåneperioder ger lycka.
 • Menstruation under avtagande fas kommer att leda till avskiljning, misslyckade planer, ouppfyllda förväntningar.

Tolkning beror också allvarligt på måndag. Det finns måndagar att vända sig för varje förutsägelse är inte värt det - sannolikheten för fel är för hög. Kom ihåg: 1, 12-14, 19, 23, 26, 29 måndagar är kategoriskt inte lämpliga för förmögenhet.

Kinesisk förmögenhetsråd för kvinnor - Feng Shui-metoden

I förmögenheten av östra läror tros det att den kvinnliga kroppen påverkar faktorer utanför: människor runt, fenomen och händelser. Månadsvis - en cykel som är mycket känslig för eventuella förändringar. I fasen av kvinnlig självförnyelse kan man observera samma processer som i cykeln för de fyra huvudsakliga elementen som presenteras i traditionell kinesisk undervisning.

Feng Shui förmögenhetsföreläsning är en märklig tolkning av veckodagen. Men för olika element (eld, vatten, jord och luft) finns det speciella förutsägelser.

Kom ihåg att elementet Eld är stjärntecknen Väduren, Leo och Skytten; element Jorden - Oxen, Jungfruen, Stenbocken; element Air - Tvillingarna, Vågen, Vattumannen; och vatten - cancer, skorpion och fiskarna.

Så tolkas början av menstruationen i feng shui.

 • Brand. Bekanta med en inflytelserik person som kan vara obehaglig.
 • Landa. Trevliga händelser, känslor och framgång i företag.
 • Luft. Kärleksförhållanden kommer fram, framgång väntar på dem.
 • Vatten. Förändringar i livet - kan vara trevliga och inte mycket.
 • Brand. Karriärframgång.
 • Landa. Förändringar i finanssektorn - kan vara antingen trevliga eller negativa.
 • Luft. Svårigheter på jobbet, risk för konflikt. Familj och förhållande stabilitet.
 • Vatten. Drömmar kan gå i uppfyllelse och planer går i uppfyllelse.
 • Brand. Ömsesidighet i kärlek, harmoniskt lyckligt förhållande.
 • Landa. Allvarliga konversationer kan göra en skillnad..
 • Luft. Trevliga händelser och överraskningar. Men samtidigt är små intriger sannolika.
 • Vatten. Förvänta sig lycka på alla områden.
 • Brand. Troliga händelser som kommer att ändra dina planer.
 • Landa. Lycka till i alla företag, men särskilt i en romantisk relation.
 • Luft. Lycka och pengar kommer att vara med dig hela nästa månad.
 • Vatten. Utmaningar och oväntade hinder kan förstöra dina planer..
 • Brand. Var försiktig och diskret för att undvika en kamp..
 • Landa. Lycka till i kärlek och gärningar i 30 dagar.
 • Luft. Stabilitet och fred hela månaden.
 • Vatten. Intriggen och andras hemligheter kan förstöra stämningen.
 • Brand. Dina planer väntar på genomförandet, lyckan är med dig hela månaden.
 • Landa. Det kommer att finnas svårigheter i en karriär, men allt är underbart i hans personliga liv.
 • Luft. Trevliga känslor och livliga intryck väntar under denna period..
 • Vatten. Gåvor och trevliga oväntade händelser.
 • Brand. En månad kommer att gå tyst, utan upp- och nedgångar.
 • Landa. Problemen kommer att sluta, och allt gott kommer att vara kvar hos dig.
 • Luft. Lyckan väntar på dig, vilket är bättre att använda för att genomföra planer.
 • Vatten. Den bästa tiden för avkoppling, omtänksamhet och svårigheter kommer att lösas på egen hand.

Sann spådom genom kärlek och lust

Det finns fall då till en början några bloddroppar dyker upp, och först då kommer fullvariga perioder. I den här situationen måste du fokusera på de första tecknen.

Om kärlek i början av menstruationen

Fortune-telling förutsäger händelser som snart kommer att inträffa på kärleksfronten. För honom måste du veta den ungefärliga tiden för menstruationens början.

 • 00.00-08.00. Secret Passion. En fan är generad att erkänna dig i sympati.
 • 08.00-12.00. Godbukettperioden i förhållandet förklaras öppen.
 • 12.00-15.00. Din kärleksförening kan kallas perfekt.
 • 15.00-19.00. Gör dig redo för överraskningar!
 • 19.00-00.00. Relationer kommer att brytas på grund av underdrift.

På den älskade

Vill du berätta hur starka känslor en ung man har för dig?

 • Om "dessa dagar" kom i ett jämnt antal, är hans avsikter allvarliga.
 • Udda - killen behandlar dig som en leksak.

Förmögenhetsberättande menstruation

 • Om kritiska dagar anländer enligt schemat kommer händelserna att flyta smidigt och smidigt..
 • Om allt började före schemat kommer en oväntad vändning snart att ske.
 • Med en ”försening” av drastiska förändringar i det vanliga sättet att leva förväntas inte.

Folk tecken om menstruation

Våra avlägsna förfäder betraktade menstruationen som ett övernaturligt fenomen. Populära vidskepelser håller delvis med om detta. Moderna förmögenheter är också intresserade av att starta en cykel..

 • Under kritiska dagar kunde damen skydda hemmet från eld. För att göra detta, var du tvungen att springa runt den brinnande byggnaden 3 gånger.
 • En kvinna kunde inte titta på nakna människor: de kunde täckas av ett utslag.
 • I ett sådant ögonblick var det inte tillåtet att plantera plantor: en grödesfel.
 • Det var förbjudet att gå till kyrkan och laga mat till hushållen.
 • I vissa länder fick kvinnor inte titta på människor och särskilt barn under sina perioder, för att inte jinxa dem.

Under flera århundraden tror representanter för den vackra halvan av mänskligheten på den magiska blodkraften under menstruationen och förutsäger deras öde på det. Dessa förmögenheter går i uppfyllelse eller inte, du kan kontrollera ditt eget exempel.

Sann månadsförmåga för kärlek - ta reda på ditt öde!

Menstruation är en oumbärlig del av livet i varje frisk kvinnlig kropp. Man trodde bland våra förfäder att en kvinna under menstruationen har en speciell magisk kraft och är intuitivt benägen att ta råd från Högre makter. Det finns till och med en förmögenhetsberättelse genom menstruation, av vilka två versioner används aktivt idag. Det låter dig ta reda på vilka händelser som kommer att fyllas för dig hela nästa månad..

Spådom

Varje representant för det rättvisa könet har möjlighet att använda förmögenhet på kritiska dagar, men bara en gång i månaden - den första dagen från början. Många flickor känner att de snart kommer att börja menstruation i närvaro av vissa symtom. Men för spådom, det ögonblick då den allra första fläcken dök upp.

Efter populära efterfrågan av prenumeranter har vi förberett den exakta horoskopapplikationen för en mobiltelefon. Förutsägelser kommer att få ditt stjärntecken varje morgon - det är omöjligt att missa!
Ladda ner gratis Daily Horoscope 2020 (tillgängligt på Android)

Observera att menstruationen inte kan berätta om avlägsna händelser. Den maximala terminen som prognosen gäller är 30 kalenderdagar eller en månad (motsvarande en menstruationscykel).

Samtidigt kan du berätta om framtiden:

 • Times of Day;
 • veckodagen då menstruationen började;
 • startnummer.

Nu kommer vi att överväga alla dessa egenskaper mer detaljerat..

Är du upprörd över utseendet på din period? Faktum är att de är mycket viktiga för den kvinnliga kroppen, ta reda på varför i nästa video

Äkta förmögenhetsförklaring på den månatliga tiden på dagen

Du måste vara uppmärksam på tiden för menstruationens början och be om hjälp vid tolkningen:

 • Tidigt på morgonen (till elva) - detta är den mest gynnsamma tiden för början av menstruationen. I det här fallet får du mycket uppmärksamhet från det motsatta könet under nästa månad och befinner dig i en harmonisk relation med dina medarbetare. Om du är i konflikt med någon, kommer denna situation att förbättras mycket snart.
 • På eftermiddagen (från elva på morgonen till en på eftermiddagen). Du kan också lugna dig - dagtid fördömmer bara glädje och positiva händelser och indikerar också att du kommer att åtföljas av förmögenhet i allt.
 • Vid middagstid (från 14 till 17 timmar). Om menstruationens början faller under denna period indikerar spåra att du kan stöta på stora problem och motgångar. Du bör vara försiktig och bara lita på dig själv.
 • På kvällen (från 18 till 21 timmar). Menstruationens kväll börjar vara mer gynnsam än i de tidigare versionerna, men händelser som gör dig uttråkad utesluts inte. Du kanske också känner dig ensam under de kommande trettio dagarna..
 • På natten (från 22 till 18). Om kritiska dagar började på natten, kommer du troligtvis att uppleva en smärtsam avsked med människor nära dig i ande. Det är också möjligt att separationen kommer att provoceras av bedrägeri eller oärlighet hos dina nära och kära. Även under hela cykeln är andra obehagliga överraskningar inte möjliga.

Men även i den situationen, om du fick en inte särskilt harmonisk förutsägelse, skynda dig inte att bli upprörd. Månadscykeln är bara trettio dagar och sannolikt kommer nästa cykel definitivt att ändra saker till det bättre.

Spådom genom menstruation på kärlek på veckodagen

Veckodagar har också en viss egenskap. Om du vill uppnå ett mer exakt resultat kan du använda dessa två metoder samtidigt..

Så vad betyder varje veckodag?

 • Måndag. Det bär en ganska tung energi. Traditionellt uppvisar uppkomsten av betydande oroligheter och problem, men med vilka känslor de kommer att förknippas - detta är förmodligen okänt. Det finns en positiv punkt om dina perioder börjar på måndag - någon som du känner planerar att göra dig till en trevlig överraskning.
 • Tisdag. Om menstruationens början inträffade på veckans andra dag, ser du snart din goda vän som du inte har pratat med på länge. En romantisk bekantskap med en mycket trevlig kille eller man är inte heller utesluten. Dessutom kan du förmodligen överleva allvarliga förändringar (men sannolikheten för att den senare inte är särskilt hög).
 • Onsdag. Detta är inte den bästa tiden att starta din period. Hela efterföljande cykel måste du lösa olika problem och ständigt oroa dig för dem. Men den goda poängen är att du i slutändan fortfarande lyckas med att hantera alla svårigheter om du utför vissa åtgärder för detta. Om dina perioder också börjar på onsdag, vill de högre styrkorna säga att du måste fortsätta slåss, och du kommer att vinna seger.
 • Torsdag. Det är inte en mycket klar veckodag. Å ena sidan skildrar han en aktiv firande av någon händelse i ett bullrigt företag. Å andra sidan indikerar det att på grund av detta möte kan du stöta på stora problem, så du måste vara extremt försiktig.
 • Fredag. Detta är en mycket bra dag att börja menstruationscykeln. Du väntar på de goda nyheterna, som kommer att vara mycket oväntade för dig och kunna förändra ditt liv radikalt. Men du måste arbeta med dig själv och på situationen..
 • Lördag. Är en annan bra dag. Ditt liv under de kommande 30 kalenderdagarna kommer att fyllas med positiva händelser. Det är troligt att du lätt kan få betydande fördelar. Dessutom kommer alla problem och dåligt väder förbi dig den tionde vägen. Ödet har förberett en trevlig överraskning för dig!
 • Söndag. I början av menstruationen på söndagen ger dig upp en våg av positiva och positiva känslor. Utseendet på små "sprickor" i förhållandet är inte uteslutet, men du kommer att kunna korrigera situationen i tid.

Tolkning av månadens alla nummer

Det är med hjälp av magin med siffror som du kan göra en korrekt prognos för de kommande 30 dagarna.

Använd följande tolkningar av varje nummer för att förutsäga din framtid:

 • Första dagen - ödet lovar dig glada händelser som kommer att stimulera dig, fylla dig med en känsla av eufori.
 • För det andra - du kommer att bli besviken på någon person från din inre cirkel.
 • Tredje - konflikten är inte utesluten, som antingen snabbt kan lösas eller omvandlas till en utdragen fientlighet - dina handlingar kommer att spela en stor roll i det här fallet.
 • Fjärde - snart kommer din hemliga dröm att gå i uppfyllelse.
 • Femte - förvänta dig en trevlig överraskning från din älskade.
 • Sjätte - du kommer att drabbas av någon annans onda tunga, var försiktig, eftersom dina fiender nu är på topp med sin aktivitet.
 • Sjunde - visar en ömsesidig glöd känsla.
 • Åttonde - för de kommande trettio dagarna blir du avundsjuk på din älskade.
 • Nionde - de kommer att diskutera dig, dina fiender kommer till och med att försöka förstöra dina planer.
 • Tionde - den kommande menstruationscykeln lovar dig en kärlek till någon form av personlighet.
 • Elfte - du kan oväntat möta obehandlad avundsjuka för dig själv. Visa kvinnlig visdom och gräl inte med din älskade för några bagateller.
 • Tolfte - uppvisar uppkomsten av en mycket ihärdig beundrare, som troligen kommer att vända sig till svart magi för att hjälpa till att uppnå din tjänst.
 • Trettonde - de kommande trettio dagarna hittar du en inte så harmonisk atmosfär.
 • Fjortonde - du kommer att få goda nyheter från en kärleksfull person.
 • Femtonde - var försiktig - någon från din miljö kommer obehagligt att överraska dig.
 • Sextonde - kontrollera dina ord, annars kan du provocera allvarliga olyckor med dina läxor eller arbetskollegor.
 • Sjuttonde - du står inför en kort eller lång separation från din älskare.
 • Åttonde - om du ännu inte har träffat din förlovade, kommer du troligtvis att få ett äktenskapsförslag, och för familjekvinnor förutsäger detta nummer en övergång till en annan fas i förhållandet.
 • Nitton - du kommer att träffa en representant för motsatt kön som fascinerar dig, även om han i verkligheten inte vill ha något allvarligt.
 • Tjugonde - du bör vara rädd för att fuska från dina vänner eller en andra hälft.
 • 21: a numret är en varning, du måste alltid vara uppriktig med din älskare för att inte tappa din relation.
 • Tjugosekund - hela den efterföljande menstruationscykeln kommer du inte att känna behovet av finansiering.
 • Tjugotre tredjedel - du kommer att uppleva trevliga händelser som väsentligt höjer ditt humör och ger dig ett tillstånd av lycka.
 • Tjugofyra - mycket snart kommer gästerna att besöka ditt hem.
 • Tjugofemte - numret lovar en tidig bekantskap med en trevlig ung man, som kan sluta i äktenskapet.
 • Tjugoseks - du kommer att ha en lojal och trogen vän som du kan lita på.
 • Sjutton sjunde - en person som plötsligt dyker upp i ditt liv kommer att hjälpa till att förverkliga en av dina hemliga önskningar.
 • Tjugonde åttonde - antalet lovar inte dig väsentliga förändringar inom området för personliga relationer, men å andra sidan kommer du att lyckas i din karriär, du kan räkna med att få ekonomisk vinst.
 • Tjugonionde - om din period började den här dagen betyder det att du snart kommer att slänga mycket bittert tårar. Du behöver inte dölja ditt problem från familjemedlemmarna - dela din sorg med dem.
 • Trettionde - lovar dig bekant med en positiv kille eller man som du kan skapa en lycklig relation med.
 • Trettio-först - numret lovar att du väntar på spännande äventyr och trevliga överraskningar.

Spådom genom menstruation är inte bara fascinerande kul. Kritiska dagar är en dold sak som alltid har uppmärksammats, de har en helig betydelse och har en viss effekt på en kvinnas energi. Missa inte din möjlighet att känna till den närmaste framtidens öde genom denna intressanta och sanningsenliga förmögenhet.!

Artiklar Om Missbruk Cykeln

Smärta och uppblåsthet i nedre del av buken med klimakteriet: orsakerna till symtom och deras behandling hos kvinnor med klimakteriet

Under denna period upphör äggstocksaktiviteten, kvinnan kan inte få barn, menstruationen försvinner....

Premenstruellt syndrom

Premenstruellt syndrom är ett cykliskt återkommande symptomkomplex observerat under den andra halvan av menstruationscykeln (3-12 dagar före menstruationen). Det har en individuell kurs, kan kännetecknas av huvudvärk, allvarlig irritabilitet eller depression, tårhärdighet, illamående, kräkningar, klåda i huden, svullnad, smärta i buken och i hjärtat, hjärtattacker, etc....

Vilka smärtstillande medel att ta under menstruationen

Menstruationens början för många kvinnor blir en riktig mardröm. Skyllan för den värkande, outhärdliga smärtan i nedre del av buken, som många kvinnor är riktigt starka....