Harmonier

Hur man överlever depression med klimakteriet

Menopaus eller klimakteriet hänvisar till fasen i mänskligt liv, som kännetecknas av den naturliga utrotningen av reproduktionssystemet och könsinvolvering.

Sjukgymnastik för menstruation: är det möjligt eller inte?

Vad är elektroforesMedicin för tillfället erbjuder befolkningen ett stort antal olika hårdvarutekniker. Men bland dem alla är huvudplatsen ockuperad av en sådan procedur som elektrofores.

Amning varje månad

När en ammande mor kan återuppta menstruationen efter förlossningen?Tidpunkten för återställande av menstruationscykeln hos varje kvinna är rent individuell. Återställande av menstruation beror direkt på kvinnans hormonella bakgrund, så tidsnormen kan variera avsevärt.

Instruktioner för användning av Dicinon-tabletter för menstruation

Sammansättning, frisläppningsform och handlingsprincipEtamzilat, som stimulerar bildningen av tromboplastin, används som huvudkomponent.

Är det möjligt att dricka E-vitamin med försenad menstruation och hur man gör det rätt?

Menstruationsstörningar är inte alltid tillräckligt allvarliga för att kunna behandlas med hormonella läkemedel eller annan potent medicin.

Hemostatiska medel

Samara State Medical University (Samara State Medical University, KMI)Utbildningsnivå - Specialist
1993-1999Ryska medicinska akademin för forskarutbildningVad är blödande, om än liten, vet alla.

Varför menstruationen inte slutar länge: orsaker och behandling

Hos en frisk kvinna förekommer menstruation regelbundet och passerar utan svår smärta. Överflödet av blodutflöde bör normalt vara genomsnittligt.

Bröstsmärta vid klimakteriet

Många kvinnor efter 45 år är intresserade av frågan om varför bröstkörtlarna skadar i klimakteriet. Läkarna säger att du inte omedelbart bör betrakta detta symptom som utvecklingen av en allvarlig patologisk process.

Vilken dag att vänta på ägglossning med en vanlig cykel på 28-30 dagar

Follikel och äggDen kvinnliga kroppen är utrustad med ett visst antal barns "embryon" - folliklar som lagras i äggstocksvävnaden. Detta lager bildas redan före tjejens födelse, medan hon befinner sig i moderns livmoder, når deras antal 5-7 miljoner.

Vad hjälper till med torrhet i det intima området?

Menopaus i en kvinnas liv åtföljs av obehagliga symtom. En av dessa manifestationer är torrhet i det intima området med klimakteriet. Om det i en ung ålder ibland händer detta på grund av otillräcklig frisättning av smörjmedel under samlag, då följer en känsla av torrhet en kvinna under menopausen.

Orsaker och konsekvenser av korta perioder på 1-3 dagar

Menstruationscykeln är en viktig indikator på kvinnors hälsa. Den visar kroppens beredskap och förmåga att bli gravid. För korta perioder indikerar ett fel i reproduktionssystemet.