Harmonier

ALOE INJEKTIONER + OVARI FÖR FÖRSLAGET OVULATION

SKAPA ETT NYTT MEDDELANDE.Men du är en obehörig användare.Om du registrerade dig tidigare, logga in "(inloggningsformuläret längst upp till höger på webbplatsen).

Ökat tryck och klimakteriet

Under klimakteriet inträffar förändringar som kan påverka hjärt-kärlsystemets tillstånd. Under denna period bör en kvinna vara särskilt försiktig med uppkomsten av huvudvärk, hjärtklappning och ökat blodtryck.

Graviditet under menstruationen

Frågan om hur verklig graviditet under menstruationen oroar både läkare och unga par.Det kan antagligen inte finnas något definitivt svar på denna fråga, eftersom varje kvinnlig organisme är en individuell fysiologi, en individuell menstruationscykel och hormonbalans.

Kan det uppstå en försening i menstruationen efter en livmoderhalsbiopsi

Försening efter livmoderhalsbiopsiTjejer, hej alla! Jag har den här situationen: Jag födde i mars. Jag ammade inte nästan, menstruationen kom i maj.

Hur länge börjar menstruationen efter livmoders trängsel?

I en kvinnas liv uppstår obehagliga situationer där de måste genomgå kirurgiskt ingripande i den intima zonen. Curettage av livmoderhålan föreskrivs för olika indikationer, men oftast genomför gynekologer ett förfarande för att eliminera en oplanerad graviditet.

Hur du snabbt kan ringa din period före schemat

Om en kvinna bestämde sig för att ringa kritiska dagar före schemat, måste en kvinna ta reda på orsaken till avsaknaden av menstruation och utesluta graviditet innan man tillämpar några metoder för att återställa menstruationen.

Magen svullen, ingen menstruation: vad är orsaken till förseningen

författaren Gulnara Cleveland uppdaterade 15 januari 2019 frågor och svar Inga kommentarer Brott mot den kvinnliga månadscykeln orsakas av hormonell obalans eller funktionsfel i de inre könsorganens funktion.

Om det inte finns några perioder, är det möjligt att bli gravid

Skälen för frånvaron av menstruationSann och falsk amenoréAmenorré är en medicinsk benämning när en kvinnas uppfödningsfunktion försämras på grund av naturliga orsaker (sant) eller på grund av uppkommande patologier (falska).

Cheesy utsläpp och andra symtom: lukt, klåda

Artiklar om medicinsk expertisVaginal utsöndring är normalt genomskinlig, ibland något vitaktig eller gulaktig, dess konsistens varierar från vattnigt till slemhinnor.

Röd borste med endometrios, hur man tar

Behandlingsmetoderna som erbjuds av traditionell medicin hjälper ofta till att bota allvarliga sjukdomar. Det finns många medicinalväxter som har en positiv effekt på kvinnliga reproduktionsorgan.

Vulvitis hos kvinnor - hur det manifesterar sig och hur man behandlar det?

Vulvitis hos kvinnor anses med rätta vara den vanligaste sjukdomen bland den kvinnliga befolkningen, i vilken det finns en inflammatorisk lesion av de yttre könsorganen och slidan i slidan..

Hur ta reda på: graviditet eller PMS

De flesta kvinnor runt om i världen lider av premenstruellt syndrom. PMS-symtom kan dock sammanfalla med de som indikerar graviditet. Om du befinner dig i ett barns planeringsstadium kommer du förmodligen att vilja veta om ett positivt resultat mycket tidigare än testet kan.