Kinesiska vattpinnar Clean Point: läkande egenskaper och användarinstruktioner

Blödning

Patologierna i könssystemet utvecklas tyvärr nu inte bara hos kvinnor utan också hos unga flickor. Skälen till detta är olika: spänningar, runt omkring oss, svag immunitet, dålig ekologi, etc. Den kvinnliga kroppen behöver bara stöd. Clean Point-fytotamponer har en terapeutisk och förebyggande effekt på urogenitalsystemet hos kvinnor. Användningen av dessa terapeutiska bollar hjälper en kvinna att snabbt övervinna olika sjukdomar: cystit, inflammatoriska sjukdomar i bihögarna och livmodern, neoplasmer, vaginal dysbios. I den här artikeln kommer vi att undersöka mer detaljerat vilka egenskaper kinesiska Clean Point-vattnar har och hur man använder detta läkemedel..

Skillnad mellan fytotamponger från traditionella tamponger

Form av rena punkt-fytotamponer

Modern farmakologi erbjuder kvinnor en ny tolkning av konventionella hygienprodukter - gynekologiska tamponger. I Kina och Asien har detta verktyg etablerat sig som en pålitlig och säker produkt. På den inhemska marknaden får denna relativt nya hygienprodukt snabbt popularitet bland det klara könet.

Clean Point-helande tamponger liknar en tulpan i utseende. En tampong är en boll av komprimerade medicinska komponenter som placeras i en vävnadspåse. För att göra det enkelt att ta bort hygienprodukten är bollen utrustad med ett speciellt rep. Produktens sammansättning inkluderar örter och växter som används för olika gynekologiska sjukdomar. Varje fytotampon är individuellt förpackad i vakuum, bruksanvisningen ingår i satsen, som i detalj beskriver läkemedlets funktioner.

Clean Point-fytotamponer för många gynekologer har blivit en riktig upptäckt som hjälper till vid behandling av gynekologiska sjukdomar. I själva verket är medicinska bollar som är säkra för kvinnors hälsa inte bara terapeutiska utan också en effektiv profylaktisk.

Sammansättningen av fytotamponer

Kompositionen inkluderar miljövänliga naturliga komponenter

Sammansättningen av Klin Point-tamponger är baserad på recept för orientalisk medicin. Medicinska bollar består av örter och växter, som används för att förebygga och behandla gynekologiska patologier. Dessa är miljövänliga naturliga komponenter som växer i Tibets berg.

Sammansättningen av rena punkttappar:

 1. Angelica Denna kvinnliga växt innehåller naturligt förekommande östrogener samt pektin, tanniner och organiska syror. Angelica är en del av mediciner som hjälper till att normalisera menstruationscykeln och lindra klimakteriet. Växten botar framgångsrikt infertilitet.
 2. Kamfer. Denna kraftfulla antioxidant bekämpar bakterier och virus i kroppen och lindrar svullnad (genom att stimulera binjurens funktion)..
 3. Lila. Blommorna i denna starkt luktande växt lindrar inflammation i könssjukdomar, eliminerar smärta under menstruationen.
 4. Akacia. Denna växt har förmågan att dra åt könsorganen när de utelämnas. Dessutom bidrar tanniner och phytoncider, som är en del av akaciablommor, till läkning av erosion.
 5. Dragonträdets harts. Denna kraftfulla antioxidant förstör virus, bakterier, svampar och andra patogener. Hartset främjar läkningen av erosion och har också en antitumoreffekt..
 6. Ginseng. Anläggningen sedan forntiden ansågs vara en källa till energi och livslängd. Ginseng aktiverar kroppens skyddande egenskaper, bromsar åldringsprocessen, normaliserar vikten, reglerar blodsockernivåer, förbättrar sexuell lust.
 7. Myrra. Växten förstör svamparna i släktet Candida, normaliserar menstruationscykeln, hjälper till med infertilitet.

Dessutom innehåller kinesiska vattpinnar från Clean Point följande naturliga ingredienser:

 • färgning safflor;
 • Hjärt;
 • Sophora
 • en stamon;
 • gurkmeja;
 • cypress;
 • änggräs;
 • rökelse.

Principen om fytotamponer

Få av oss skryter med den perfekta hälsan hos det kvinnliga reproduktionssystemet. Infektioner, sjukdomar, aborter, operationer - allt detta har ett outplånligt märke på vår hälsa.

De överförda gynekologiska patologierna påverkar den naturliga processen för förnyelse och rening av vävnaderna i organen i det reproduktiva systemet. Patogena virus och bakterier, toxiner, fragment av döda celler, etc. ackumuleras på vävnaderna i de inre organen. Det är reningen av organen i det reproduktiva systemet som syftar till den läkande effekten av kinesiska terapeutiska tamponger. Bollar drar ut alla patogena avsättningar och rengör en kvinnas urogenitala system.

Indikationer och kontraindikationer för användning av Clean Point-vattnar

Vissa läkemedel som behandlar gynekologiska patologier påverkar kvinnans immunitet negativt och undergräver hennes allmänna hälsa och välbefinnande. Däremot är kinesiska tamponger helt säkra för kvinnors hälsa.

Fytotamponer är indicerade för följande sjukdomar i könsorganet:

 • erosion;
 • vaginit och vaginal dysbios;
 • cysta;
 • inflammatorisk process av reproduktionssystemet orsakat av virus eller bakterier;
 • skada på könsorganen av svampar i släktet Candita;
 • hemorrojder;
 • urininkontinens;
 • cystit;
 • premenstruellt syndrom;
 • endometrit;
 • könsinflammation.

Listan över gynekologiska sjukdomar som medicinska bollar kan hjälpa till att hantera kan fortsättas. Fytotamponer kan eliminera nästan alla patologier i de kvinnliga könsorganen.

Läkemedel tillverkas under sterila förhållanden, så de är helt säkra för hälsan. De innehåller endast naturliga komponenter, så de orsakar inte vaginal dysbios.

Kinesiska tamponger har flera gånger genomgått kliniska prövningar och fått erkännande av världens ledande gynekologer.

 1. Oskuld. Virgins bör inte använda fytotamponer, eftersom de kan provocera en minskning av slidan.
 2. Diabetes.
 3. Amningstid. De örter och växter som finns i kinesiska tamponger tränger igenom mjölk, vilket kan orsaka allergier hos barnet.
 4. Används inte för kvinnor efter förlossning eller gynekologisk operation. Tills kroppen återhämtar sig efter förlossningen eller operationen kan du inte använda tamponger.
 5. Under menstruationen.
 6. Individuella allergiska reaktioner på en specifik medicinalväxt som ingår i tamponger.
 7. Dålig blodkoagulation.

Dessutom kombineras inte läkemedlets komponenter med alkohol, så alkohol bör uteslutas under behandlingen.

Under behandling bör sexuell aktivitet också uteslutas..

Användningsinstruktioner

Tampons rena punkt

För rengöringspunkter från Clean Point ingår bruksanvisningen i paketet. Innan du börjar behandlingen måste du definitivt bekanta dig med den. Låt oss överväga det mer detaljerat..

 • Tvätta händerna väl med tvål eller annat desinfektionsmedel innan du använder medicinbollar. Det är också nödvändigt att inspektera förpackningarna med tamponger för integritet eftersom dess skador kan skada läkemedlet.
 • Det finns en tvinnad tråd på en liten gräskula som du tar ut ur paketet. Före användning måste tråden lossas.
 • Clean Point-vattnet måste försiktigt sättas in i vagina till ett djup av fem till sju centimeter. Tråden måste lämnas utanför, eftersom det hjälper till att ta bort bollen efter användning.
 • Om det är mycket svårt att sätta in en tampong på grund av torrhet i slidan, kan du doppa bollen i varmt kokt vatten i tio till tjugo sekunder.
 • Fitotampon verkar i kroppen i tre dagar. I slutet av exponeringsperioden tas tampongen bort från slidan och bortskaffas..
 • Om bollen samlar in en hel del förorenade ämnen i slidan, i slutet av den andra användningsdagen, kan den gå ut på egen hand.
 • Avlägsnandet av vattpinnen utförs i badrummet, eftersom patologisk urladdning kommer ut med bollen. Efter härdning av fytotampon rekommenderas att duka med en lösning av furatsilina eller infusion av kamomill.

En behandlingskurs

Behandlingsförloppet innefattar användning av 6 tamponger. Vid allvarliga patologiska processer eller avancerade infektioner rekommenderas det att använda två till fyra kurser.

Som profylax förskrivs två tamponger i 30 dagar. Förebyggande åtgärder kommer att förhindra multiplikation av infektioner i urogenitalsystemet hos kvinnor, upprätthålla de nödvändiga hormonella nivåerna i kroppen, återställa ämnesomsättningen och förhindra sannolikheten för att utveckla godartade och maligna neoplasmer..

Diagnos av sjukdomar med fytotamponer

Många företrädare för det klara könet är säkra på att de inte har gynekologiska patologier. Men frånvaron av uttalade symtom garanterar inte reproduktionssystemets idealiska hälsa. Fördelen med kinesiska tamponger är att du med deras hjälp kan spåra kränkningar i kroppen och förhindra dem.

Efter att ha tagit bort den första bollen kan en kvinna se vilka patologiska kluster som kommer ut. Fytotamponer har en kraftfull sorberande effekt, och tar bort patogena bakterier, döda celler, epitelfragment.

Om det inte finns någon onormal urladdning efter den första applikationen kan vi prata om den perfekta hälsan hos de inre könsorganen. I detta fall rekommenderas det två gånger i månaden att utföra förebyggande rengöring av slemhinnan i könsorganen, vilket förhindrar utvecklingen av patologiska processer i kvinnors reproduktionssystem..

Kinesiska örtpinnar - beskrivning och bruksanvisning.

Kvinnor som lider av gynekologiska sjukdomar vet från första hand om konstant obehag, smärta och dålig hälsa. Enligt statistiken gick 80% av kvinnorna minst en gång till läkaren med klagomål om smärta, inflammation och andra patologier i reproduktionssystemets organ. Samtidigt har orientalisk medicins visdom och kraft hjälpt kvinnor att upprätthålla sin hälsa i tusentals år, eftersom de asiatiska ländernas filosofi och traditioner sätter familjen och födelsen av barn på en av de första platserna i kvinnans liv.

Maytan Company presenterar en traditionell tibetansk medicin som har en gynnsam effekt på den kvinnliga kroppen.

Sanitärpinne "Lu Li".

"Lu Li" i översättning från kinesiska - "våt jasmin." I sammansättning unika fytokomponenter i Kina, samlade under en viss period av växtliv. Den verkar lokalt, snabbt och säkert levererar örter och extrakt till bäckenorganen. Tampongen adsorberar och tar bort gifter, normaliserar mikrofloran, påskyndar vävnadsreparation, förbättrar blodcirkulationen och metabolismen i bäckenorganen. På grund av detta har tampongen också en kosmetisk effekt, vilket förbättrar kvinnlig hud.

Växtbaserade gynekologiska vattpinnar är extruderade medicinalväxter och extrakt förpackade i kulform. Denna form är mycket bekväm att använda och gör att du kan leverera medicinalväxter så nära sjukdomens fokus. På grund av det faktum att tampongerna inte innehåller en absorberande komponent, och under påverkan av fukt och värme släpper de bara terapeutiska extrakt, kan de vara i kvinnans kropp i tre dagar. Det är den här gången som är optimal för effekten av medicinalväxter på den kvinnliga kroppen.

Maitang Lu Lee örtvattnar tillverkas i Kina enligt internationella GMP och ISO 9001. Hållbarhet 24 månader.

Vad behandlas med växtbaserade tamponger?

Sanitär tampong "Lu Li" hjälper om du lider av sjukdomar:

 • erosion i livmoderhalsen;
 • vaginit, tsertsovit;
 • trast;
 • inflammation i bilagorna;
 • ovariecyst, cystisk sjukdom i bilagorna;
 • menstruationscykelstörning;
 • inflammation orsakad av olika patogener (klamydia, ureplasma trikomonader);
 • endometrit;
 • cystit;
 • urininkontinens.

Terapeutiska komponenter i tamponger och deras verkan.

Tampons verkan beror på egenskaperna hos medicinalväxter som utgör:

 • cochia venicum, smilax rot, rödelse har en gynnsam effekt på urinsystemet och förbättrar blodcirkulationen i bäckenorganen, lindrar inflammation och obehagliga symtom vid urologiska sjukdomar;
 • morwort, angelica rot, safflor blomfärgning, gurkmeja, kryddnejlika, akacia catechu normalisera cykeln, minska uppkomsten av PMS och minska menstruationssmärta;
 • Sophora gulaktiga blommor, ginseng rot, myrra extrakt hjälper till att bekämpa smittsamma patogener, lösa problemet med akuta och kroniska sjukdomar i den gynekologiska sfären;
 • smilaxrot, angelica rot, gula sophora blommor, safflower färgning, ginseng root, myrra extrakt ger hormonell balans, hjälp med infertilitet, cyster på äggstockarna;
 • örter med antitumöreffekter som ginseng, gurkmeja, smilaxrot för kvinnor som lider av fibroider och andra gynekologiska neoplasmer.

Dessutom absorberar vattpinnen och tar bort toxiner, normaliserar mikroflora, påskyndar vävnadsreparation, förbättrar blodcirkulationen och metabolismen i bäckenorganen. På grund av detta har tamponger också en kosmetisk effekt som förbättrar kvinnors hudtillstånd.

Kontra.

Användning är förbjuden under menstruation, gravida och ammande kvinnor (för att inte framkalla en allergisk reaktion hos barnet), jungfruer (för att inte störa jymfruktens integritet), personer som lider av diabetes (på grund av en betydande ökning av risken för infektionssjukdomar), såväl som människor allergisk mot någon komponent i produktens sammansättning.

Viktig! Under användning av tamponger rekommenderas det inte att ha ett sexuellt liv. Om du vill ha samlag, måste du ta bort vattpinnen, göra douching. Efter 3 timmar kan du ha sex.

Du kan inte använda tamponger på tre dagar före menstruationscykeln och 3 dagar efter menstruationscykeln.

Kinesiska vattpinnar under graviditeten.

Om du planerar en graviditet måste du genomgå en rehabiliteringskurs med Lu Li-tamponger innan befruktningen.

Användningsmetod (hur man använder).

 1. Tvätta händerna ordentligt innan du öppnar förpackningen, öppna påsen med vattpinnen och varva loss tråden som är vriden vid basen av vattpinnen.
 2. Sätt in örtkulan i vagina till ett djup av 5 till 7 centimeter. Lämna tråden utanför - detta tar bort vattpinnen i slutet av dess giltighet.
 3. Lämna vattpinnen i 3 dagar. Titta på dina känslor just nu..
 4. Efter extraktion, tvättas med infusion av kamomill (2 matskedar torr kamomillapotek häll 2 liter kokande vatten, låt det brygga i 20-30 minuter och sil).
 5. Intervallet mellan användning av tamponger - 1 dag.

notera!

Tamponger är endast avsedda för vaginal användning (effekten sträcker sig till ändtarmen, hjälper till med hemorrojder).

Var noga med att informera din läkare om användning av tamponger.

Kurs- och användningsmönster.

Rekommenderad kurs - 6 tappar. Upprepa en förebyggande kurs med 6 tamponger 3-4 gånger per år. Pausen mellan kurserna är 1-2 månader.

Om det finns hälsoproblem beror kursen på den sjukdom som kvinnan vill bli av med..

Sjukdom

Beskrivning och symtom

En behandlingskurs

Inflammation av hängorna (adnexit eller salpingoophoritis)

Inflammation av hängorna uppstår som ett resultat av en infektion som påverkar äggstockarna. symtom

 • smärta i nedre buken, olika i styrka och karaktär;
 • frossa och feber (upp till 38–40 ° C);
 • störningar i mag-tarmsystemet (upprörd avföring, illamående och kräkningar);
 • fel i urinvägarna (smärta vid urinering);
 • urladdning från könsorganen (i svåra fall, upp till purulent och blodigt).

24 tamponger (4 kurser)

Uterin fibroids (fibromyoma, fibroma)

Hormonberoende godartad tumör i livmoderns muskelskikt. Ofta ger myoma inga symtom (eller de uppfattas som en liten avvikelse från normen):

 • för rikliga och långa perioder;
 • smärta i nedre buken och nedre delen av ryggen;
 • kränkning av mag-tarmkanalen och urinvägarna.

24 tamponger (4 kurser)

Bildningen i äggstockarna i ett stort antal folliklar (ihåliga formationer, vesiklar) på grund av omogna oocyter mitt i en minskning av nivån av follikelstimulerande hormon. Tecken på polycystiskt äggstocksyndrom:

 • oregelbunden magra menstruation eller deras långvariga frånvaro i 6 månader;
 • höga halter androgener i blodet, bestämd genom biokemisk analys.

24 tamponger (4 kurser)

Cervical Canal Polyps

Godartad bildning på livmoderhalsslemhinnan. I det första steget ger det inga symtom. I mer allvarliga fall finns det:

 • blodutflöde efter samlag;
 • menstruations oregelbundenhet;
 • en ökning av antalet slemhinnor från slidan;
 • dra smärta i korsryggen.

24 tamponger (4 kurser)

Cervicit anses vara en vanlig patologi för smittsam uppkomst, som består i skada på livmoderhalsen och dess nedre delar som gränsar till slidan. Det åtföljs av symtom:

 • spotting spotting som varar ännu fler dagar efter slutet av menstruationen;
 • smärta under samlag, spotting efter det;
 • brännande känsla under urinering;
 • genital klåda;
 • smärta i nedre del av buken och perineum.

24 tamponger (4 kurser)

Inflammatorisk sjukdom i livmoders innerfoder. I det första steget ger det inga symtom. I mer allvarliga fall finns det:

 • ökning av kroppstemperaturen upp till 40 ° C;
 • serös-purulent eller blod-purulent urladdning;
 • smärta i nedre del av buken, vilket ger korsbenet.

24 tamponger (4 kurser)

Cervikal erosion

Inflammation i slemhinnan i vaginal livmoderhalsen. I det första steget ger det inga symtom. I mer allvarliga fall finns det:

 • riklig urladdning, rödaktig vit med blodig urladdning;
 • ryggont;
 • uppblåsthet.

24 tamponger (4 kurser)

Den inflammatoriska processen i vaginalslemhinnan orsakad av Trichomonas. symtom

 • riklig urladdning med en obehaglig lukt, ibland gul, purulent, bubblande;
 • klåda i vulven.

18 tamponger (3 kurser)

Värkande smärta i nedre del av magen och nedre delen av ryggen. Tillsammans med symtom:

 • uppkomsten av anfall av illamående och diarré;
 • regelbunden urination
 • nervositet och huvudvärk;
 • akuta smärtanfall, åtföljt av en känsla av kalla ben, svår svaghet och yrsel.

18 tamponger (3 kurser)

Menstruella oregelbundenheter

Menstruationen börjar tidigare eller senare än önskad tid, ett annat intervall mellan menstruationen, en annan varaktighet av menstruationen. Tillsammans med smärta i bröstet eller korsryggen, störningar i nervsystemet.

18 tamponger (3 kurser)

Vidhäftningar i livmodern och äggledarna

Tillväxten av bindväv i livmodern och rören, som överlappar deras lumen. symtom

 • knapp menstruation eller deras fullständiga frånvaro;
 • smärtsam smärta i bäckenet.

18-12 tamponger (2-3 kurser)

Trast (vaginal candidiasis)

Thrush är en inflammatorisk process som är lokaliserad i slidan och orsakas av svampflora, nämligen candida. manifestationer:

 • brännande och klåda i det yttre könsdelområdet;
 • vit curdled vaginal urladdning;
 • smärta under samlag;
 • smärta under urinering.

12 tamponger (2 kurser)

Urinvägsinfektion. symtom

 • smärta under urinering;
 • en liten mängd urin (ibland med blod);
 • rita smärta över pubis.

12-6 tamponger (1-2 kurser)

För förebyggande syften

Använd ”Lu Li” sanitetsvattnar för att öka libido, förebygga sexuellt överförda sjukdomar efter oskyddat sex och förhindra inflammatoriska sjukdomar efter att ha badat i öppna dammar, pooler etc..

6 tamponger (1 kurs)

FAQ.

1. Är det möjligt att spela sport under kursen?

Ja, du kan delta i sporter, utom de sporter där kontakt med vatten inträffar. Det rekommenderas också att ersätta badet med en dusch.

2. Är det möjligt att använda ”Lu Li” -tampongen en andra gång?

Om tampongen under kursen kom ut tidigare än efter 3 dagar är det nödvändigt att använda en ny tampong så att den totala tiden är 3 dagar. Upprepad användning är oacceptabel, eftersom det kan leda till infektion..

3. Är det möjligt att använda "Lu Lee" i klimakteriet?

Jo det kan du. I detta fall väljs kursen utifrån kvinnans problem, trots den period där (reproduktiv, menopaus, postmenopaus) hon är. Om det finns obehag när du placerar vattpinnen, ska du fukta den före användning i kokt vatten.

4. Varför gräsbollar, till skillnad från konventionella tamponger, kan användas i tre dagar?

Konventionella hygieniska tamponger är tillverkade av bomullsol och absorberar helt enkelt menstruationsflödet, så du måste ta bort dem efter högst 8 timmar för att undvika infektion. "Lu Li" är en boll pressad från medicinska örter. De absorberar inte utsöndringar, ökar inte i storlek, men utsöndrar extrakt av medicinska örter. Om det är första gången du använder Lu Lee-tamponger kan du ta en mjukare start på kursen - introducera den första tampongen på några timmar.

5. Är det möjligt att använda tamponger i närvaro av en IUD (intrauterin enhet)?

Ja, för alla typer av preventivmedel, inklusive en IUD, användning av orala preventivmedel, används Lu Li-tamponger enligt standardschemat, baserat på problemet som löses.

6. Vad ska jag göra om, med användning av Lu Li-tamponger, utsläppet verkar / intensifieras, klåda, brännande och andra obehagliga symtom uppträder?

Det är nödvändigt att fortsätta använda tamponger tills kursen är slut, eftersom obehagliga symptom i detta fall indikerar återhämtning genom förvärring och en fullständig kurs är nödvändig. Om en obehaglig symptom kvarstår, kontakta en gynekolog.

7. Efter vilken tid efter förlossningen eller operationen kan du börja använda tamponger?

Kinesiska tamponger kan användas 6 månader efter leverans / gynekologisk kirurgi / abort. 3 månader efter borttagning av polypper / cauterisering av erosion.

8. Vad man ska göra om fläckar visas när man använder tamponger?

Vid ett antal sjukdomar kan fläckning uppstå under användning av Lu Li-tamponger (för att inte förväxlas med blodproppar, vilket kan vara när man tar bort den första tampongen efter menstruationen). I detta fall ska du sluta använda tamponger och återuppta användningen två dagar efter avslutad fläckning.

9. Är det möjligt att använda kinesiska tamponger för menstruation?

Du kan inte lägga tamponger tre dagar före menstruationen och 3 dagar efter dem. En paus för menstruation anses inte vara ett gap i återhämtningen.

Var man kan köpa eller beställa örtpinnar?

Kinesiska tamponger "Lu Li" - en exklusiv produkt som kan köpas i vår onlinebutik.

Kinesiska tamponger. Användningsinstruktioner

För att bestämma vilka dagar det är bättre att använda tamponger måste du fokusera på din menstruationscykel.

Användningsplan för kinesiska tamponger:

Terapeutiska kinesiska tamponger börjar appliceras minst 3 dagar efter slutet av menstruationen och stoppas 3-5 dagar före starten av en ny menstruationscykel.

En fytotampon placeras i 3 dagar, och följande införs endast 1-2 dagar efter dess borttagning. De där. 3 dagars tampong - 1-2 dagars paus - 3 dagar tampong - 1-2 dagars paus.

När man går flera kurser med behandling med kinesiska tamponger behövs ingen paus mellan kurserna, de läggs i rad med den vanliga 1-2 dagars pausen mellan tamponger..

Om du använder fytotamponger och inte är skyddad är det förbjudet att använda tamponger under andra hälften av menstruationscykeln efter ägglossning. Om befruktningen inträffar och en vattpinne används under de första dagarna av graviditeten, är graviditetsavbrott möjligt!

Hur man använder kinesiska vattpinnar

 • 1 Öppna förpackningen med rena händer..
 • 2 Ta ut vattpinnen och varva loss förlängningssladden som lindar benet.
 • 3 Håll vattpinnen i 30 sekunder i kokt vatten vid rumstemperatur, så det är lättare att placera den när slidan är torr.
 • 4 Koppla av och sätt försiktigt in fytotampongen 5-7 cm djupt i slidan till den bakre fornixen (mellan livmoderhalsen och den bakre väggen i slidan). Varning, änden på avgasledningen måste förbli utanför så att den använda vattpinnen kan tas bort på ett säkert sätt.
 • 5 Lämna vattpinnen i 3 dagar. Om den är korrekt inställd ger den inte obekväma upplevelser hela tiden..
 • 6 Efter 3 dagar, ta bort vattpinnen genom att helt enkelt dra i förlängningssladden. Som regel behöver du inte ens göra en ansträngning - fytotampongen kommer mycket lättare ut än vanliga menstruationsstamponger.
 • 7 Omedelbart efter borttagning av vattpinnen, tvättas vagina med kamomillinfusion (kroppstemperatur). 2 matskedar torr kamomillapotek häll 2 liter kokande vatten, låt det brygga i 20-30 minuter, sila från kvistar. Du kan lägga till 4 matskedar omodifierad natriumklorid till lösningen.
 • 8 Var noga med att ta en paus på 1-2 dagar innan du applicerar nästa bomullstopp..

Om slidan är torr rekommenderas att du håller vattpinnen i kokt vatten vid rumstemperatur i 1-3 minuter eller doppar den i olivolja före användning. Detta kommer att säkerställa enkel penetrering av vattpinnen och eliminera obehag..

Använder du kinesiska tamponger för första gången och är orolig för att det ska vara inom tre dagar? Du kan ta en mildare start på kursen - gynekologer rekommenderar att du introducerar den första tampongen på flera timmar. Efter borttagning är douching också obligatoriskt, och följande tamponger kan läggas på en dag efter att de första har tagits bort.

När du använder vattpinnen, försök att dricka mycket rent vatten utan gas (inte te, juice, kaffe, kolsyrade drycker), cirka 1-1,5 liter per dag. Vatten hjälper till att ta bort gifter och gifter från kroppen, därför blir rengöring mer effektiv.

Viktig! Begränsningar i användningen av medicinska kinesiska tamponger.

Förbjuden:

 • använd fytotamponer under menstruationen, såväl som 3-5 dagar före och efter dess början;
 • att ha sex. Sexuellt samlag kan utföras endast 2-3 timmar efter att tampongen tagits bort och douchas med avkok av kamomillapotek (metoden för att förbereda avkokningen beskrivs ovan);
 • använd tamponger om du är allergisk mot örter från tampongen;
 • använda fytotamponer för jungfruer och gravida kvinnor;
 • använd tamponger efter kirurgiska ingrepp eller förlossning fram till slutet av återhämtningsperioden (3-6 månader);
 • använd tamponger under de första 3-4 månaderna av amningen, efter 4 månader kan du använda terapeutiska tamponger om det inte finns några allergiska reaktioner hos barnet;
 • att inte dricka alkohol under behandling med kinesiska tamponger rekommenderas inte;
 • samtidig användning av preventivpiller och medicinska tamponger rekommenderas inte.

Hur man använder kinesiska vattpinnar

Många av våra landsmän har utvecklat en negativ inställning till varor från Kina. Och allt för att de kom över produkter av dålig kvalitet. Om en sak fort misslyckas kan du försöka reparera den eller helt enkelt kasta bort den. Men när det gäller hälsa görs valet alltid till förmån för effektiva och högkvalitativa läkemedel.

Idag är marknaden fylld med alla typer av kapslar, tabletter, plåster, piller och erbjuder kvinnor till och med kinesiska medicinska tamponger. Är det värt att tro tillverkarnas löften om att bota gynekologiska sjukdomar, som kan använda tamponger från Kina, och som inte kan, läs vidare.

Kinesiska tamponger - vad är det

Produkten är en liten brun boll med en tråd, som liknar en vanlig medicinsk vattpinne av egen tillverkning. Den gaze-lindade delen ger en läkande effekt, och strängens funktion reduceras till enkel extraktion av den använda produkten.

Kinesiska tamponger är inte en fullfjädrad medicin. Huvudsyftet med deras användning är att påskynda återhämtningen under komplex behandling. Detta är en mycket viktig punkt i beskrivningen av tamponger tillverkade i Kina. Kvinnor som hoppades få en hög terapeutisk effekt endast från kinesiska terapeutiska tamponger lämnar sedan negativa recensioner för produkterna. Även i frånvaro av ett resultat är de skyldiga på egen hand, eftersom de vägrade huvudläkemedelsbehandlingen.

Vattpinnar säljs via Internet. De åtföljs av instruktioner på kinesiska. Varför bifogar inte tillverkaren en översättningsanteckning? Troligtvis vill han inte publicera information om produktionsfunktionerna, så att konkurrenterna inte fångar upp idén. På webbplatserna för officiellt registrerade distributörer ges en detaljerad beskrivning av tamponger på ryska. Dessutom kan chefer klargöra alla frågor..

På apotek säljs inte medicinska tamponger från Kina eftersom de importerade varorna får en stor marginal. Den slutliga kostnaden kommer inte att finnas tillgänglig för ett brett spektrum av konsumenter.

Vad är kinesiska vattpinnar?

Det finns faktiskt många olika tamponger som kommer till oss från Kina, men de två typerna anses vara de mest populära - Vackra liv och ren punkt.

Fitoshariki påverkar lika det kvinnliga reproduktionssystemet, men varierar i sammansättning. Deras formler innehåller olika medicinska växter som finns i östra landet. På grund av mångfalden ges patienterna möjlighet att välja lämpligt botemedel med hänsyn till kroppens individuella egenskaper och inte oroa sig för allergiska reaktioner.

De kvinnor som redan har testat fytotamponer talar om en mer sparsam effekt av Beauty Life-serien än Clean Point.

Vad är effekten av växtbaserade kinesiska tamponger, är det lätt att förstå, efter att ha studerat deras sammansättning.

Underbart liv

Vackra livspinnar är utformade för att korrigera den hormonella bakgrunden. Dess stabilitet hjälper till att besegra infektiösa inflammatoriska processer och infertilitet..

Vad ingår i kompositionen:

 • Bornean camphor - lindrar smärta, lindrar inflammation.
 • Y-shu - förbättrar den lokala blodcirkulationen.
 • Aralia Manchurian - stärker immunförsvaret.
 • Motherwort - slappnar av livmoderns muskler, förbättrar nervsystemet.
 • Kushen - eliminerar symptomen på feber.
 • Kontis Chinese - ett naturligt antibiotikum.
 • Kalamus Draco - ansvarig för vävnadsförnyelse.
 • Knidium - ger en diuretisk och antiinflammatorisk effekt.
 • Smilax slät - eliminerar ödem.
 • Stemona - bekämpar effektivt bakterier och inflammatoriska sjukdomar.
 • Paniculata paniculata - hämmar patogena stammar, tar bort klåda, tonar kroppen.

Alla typer av örter växer i Kina. Perfekt valda gynekologiska vattpinnar från vackert liv förbättrar kvinnors reproduktionshälsa.

Ren punkt

Efter att ha studerat sammansättningen av kinesiska rena punktens fytotamponer gav ryska experter följande översättning:

 • Angelica Växtens spektrum är ganska stort. Den har diuretiska, antibakteriella, antiinflammatoriska och desinfektionsegenskaper. Påverkar hormonproduktionen.
 • Acacia är en effektiv antiinflammatorisk.
 • Sophora - sänker kroppstemperaturen, reglerar förhållandet mellan könshormoner, tar bort ömhet.
 • Dragon tree harts - läker sår, drar abscesser, förbättrar kvaliteten på blodkoagulation.
 • Kryddnejlika - lindrar smärta och kramper, toner organ.
 • Kamfer - lindrar smärta och inflammation.
 • Kontis Chinese - ger antibakteriella och antitumörresultat.
 • Kärnan är en kramplösande och diaphoretic.
 • Ginseng - föryngrar vävnader, förnyar celler.
 • Rökelse - behandlar urogenitala infektioner.
 • Gurkmeja - påskyndar läkningsprocessen.
 • Mirra - hämmar den onkologiska processen, stabiliserar blodcirkulationen.

En detaljerad studie av sammansättningen av kinesiska terapeutiska medel kan hitta samma komponenter. Hao Gang Clean Point-produkter har en stor mängd aktiva ämnen. Många av dem har en gynnsam effekt på det hormonella systemet..

Indikationer och användningsmetod

Kvinnliga medicinska tamponger tillverkade i Kina har få kontraindikationer, och deras omfattning inom gynekologi är omfattande. Vi listar de viktigaste fallen när du använder fytoballer:

 1. Cystit.
 2. vaginitis.
 3. Cysta.
 4. Cervikal erosion.
 5. Trast.
 6. dysmenorré.
 7. Urininkontinens.
 8. Hemorrojder.
 9. ICP.
 10. endometrit.
 11. Bäckeninflammatorisk sjukdom.

Denna lista är dock inte komplett eftersom alla kvinnliga sjukdomar är en indikation för användning av kinesiska tamponger. Deras behandling är snabb och bekväm. Produkter som tillverkas under sterila förhållanden uppfyller alla internationella kvalitetsstandarder. De innehåller inte en enda kemisk komponent som skyddar vaginal mikroflora från skador..

Hur man använder kinesiska tamponger för terapeutiska ändamål är det lätt att förstå. Det viktigaste är att tvätta det intima området och desinficera händerna. Förfarandet är följande:

 1. Kontrollera förpackningen för integritet. Om det inte finns några skador, öppna påsen, ta bort tampongen och lossa tråden.
 2. Sätt försiktigt in en medicinsk vattpinne i vagina som en normal hygienprodukt för att absorbera menstruationsflödet.
 3. Kom ihåg den dag som vattpinnen sattes in och ta bort den efter 3 dagar genom att dra i tråden.
  Duka vagina med ett avkok av örter som har en antiinflammatorisk effekt (använd kokt vatten och kamomill, ros höft, johannesört, rosmarin).

Om någon sjukdom diagnostiseras, kommer återhämtningen av reproduktionssystemet med fytotamponer att bestå av 6 procedurer. För att förhindra patologiska förändringar räcker det att använda läkemedlet två gånger i månaden.

Vad säger sekretionerna efter att ha använt kinesiska produkter?

Efter att de kinesiska tampongerna har levererats och tagits bort från slidan enligt anvisningarna för användning, kommer patienten att uppmärksamma urladdningen, som inte var där förut. Deras utseende talar om rengöring av slidan och livmodern, tilltäppta med blodproppar, döda vävnadspartiklar och bakterier.

Ljusa blodproppar indikerar frisläppandet av döda celler. Deras livslöshet beror på förlust av funktion under påverkan av sjukdomar. Om vatten rinner från könsorganen är detta ett tecken på en förkylning eller en infektiös lesion i livmodern, äggstockarna, vagina.

Mörka blodproppar representerar koagulerat menstruationsblod som finns kvar i kroppen. Med sin utsöndring lämnar de orsakande medlen för gynekologiska sjukdomar slidan. Om urladdningen är brun, troligen, tar den inflammatoriska processen lång tid i reproduktionssystemet.

Video: granska vad som kommer ut.

De aktiva substanserna i fytotamponer skickas till de drabbade områdena, läker erosion och mikrosprickor, stimulerar blodcirkulationen. Av ytterligare effekter ger tamponger i Chinese Beautiful Life många fördelar:

 • Vaginal minskning hos kvinnor som föder.
 • Intern föryngring på grund av toning av vaginalmusklerna.
 • Chansen för graviditet.
 • Försvinnandet av foci av pigmentering utan användning av kosmetiska förfaranden.

Biverkningar av medicinska tamponger från Kina manifesteras av klåda och brännande, menstruella oegentligheter, migrän och ryggsmärta. Det är inte nödvändigt att avbryta örtmedicin, eftersom tillståndet snart normaliseras och tamponger ger det förväntade resultatet.

Vad experter säger

I Ryssland är växtbaserade tamponger för behandling av kvinnliga sjukdomar inte så välkända som i Kina. Deras utnämning utövas vanligtvis av läkare i betalda kliniker som övervakar nyheterna och erbjuder sina patienter.

Generellt sett är gynekologernas svar på tampongerna med vackert liv positiva. Och Clean Point-serien samlar också bra kommentarer på forum från experter och konsumenter..

Om tamponger används i samråd med en läkare och med hänsyn till kontraindikationer och biverkningar kommer en kinesisk terapeutisk produkt endast att gynnas. Annars riskerar produkterna att få ett dåligt rykte..

Läkarna påminner också om att det finns kontraindikationer för användning av fytotamponer från Kina:

 1. Diabetes.
 2. Menstruation.
 3. Oskuld.
 4. Laktation.
 5. Allergi.
 6. Dålig blodkoagulation.
 7. Postpartum eller postoperativ period.

Det är förbjudet att ha sex och dricka alkohol under behandling med fytotamponer.

Kinesiska tamponger för kvinnor - bruksanvisning

Växtbaserade svampar är extruderade medicinalväxter och extrakt förpackade i en bollform. Denna form är mycket bekväm att använda och gör att du kan leverera medicinalväxter så nära sjukdomens fokus. På grund av det faktum att tampongerna inte innehåller en absorberande komponent, och under påverkan av fukt och värme släpper de bara terapeutiska extrakt, kan de vara i kvinnans kropp i tre dagar. Det är den här gången som är optimal för effekten av medicinalväxter på den kvinnliga kroppen.

MeiTan Lu Lee örtvattnar tillverkas i Kina i enlighet med internationella GMP- och ISO 9001-standarder. Hållbarhet 24 månader.

Sammansättningen av tamponger unika fytokomponenter i Kina, samlade under en viss växtliv:

 • rotona till stemonaen är squamous;
 • cochia (bassia) kvast extrakt;
 • moderwort extrakt;
 • smilax rot extrakt;
 • olika Angelica root extrakt;
 • gulaktiga Sophora-blommaxtrakt;
 • extrakt av dryobalanops (kapoor) aromatiska;
 • dragonblod extrakt;
 • Himalaya Lilac Extract;
 • äng kärn-extrakt;
 • frankincense-extrakt;
 • Färgning av safflor extrakt;
 • gurkmeja;
 • ginseng rot extrakt;
 • kryddnejlika;
 • granatäpplextrakt;
 • akacia catechu;
 • Myrraekstrakt.

Hur agerar de

Tampons verkan beror på egenskaperna hos medicinalväxter som utgör:

 • cochia venicum, smilax rot, rödelse har en gynnsam effekt på urinsystemet och förbättrar blodcirkulationen i bäckenorganen, lindrar inflammation och obehagliga symtom vid urologiska sjukdomar;
 • morwort, angelica rot, safflor blomfärgning, gurkmeja, kryddnejlika, akacia catechu normalisera cykeln, minska uppkomsten av PMS och minska menstruationssmärta;
 • Sophora gulaktiga blommor, ginseng rot, myrra extrakt hjälper till att bekämpa smittsamma patogener, lösa problemet med akuta och kroniska sjukdomar i den gynekologiska sfären;
 • smilaxrot, angelica rot, gula sophora blommor, safflower färgning, ginseng root, myrra extrakt ger hormonell balans, hjälp med infertilitet, cyster på äggstockarna;
 • örter med antitumöreffekter som ginseng, gurkmeja, smilaxrot för kvinnor som lider av fibroider och andra gynekologiska neoplasmer.

Dessutom absorberar vattpinnen och tar bort toxiner, normaliserar mikroflora, påskyndar vävnadsreparation, förbättrar blodcirkulationen och metabolismen i bäckenorganen. På grund av detta har tamponger också en kosmetisk effekt som förbättrar kvinnors hudtillstånd.

Vad behandlas med örtpinnar:

 • erosion i livmoderhalsen;
 • vaginit, tsertsovit;
 • trast;
 • inflammation i bilagorna;
 • cyster på äggstockarna, cystiska sjukdomar;
 • menstruationscykelstörning;
 • inflammation orsakad av olika patogener (klamydia, ureplasma, trikomonader);
 • endometrit;
 • cystit;
 • urininkontinens.

Kontra

Användning är förbjuden under menstruation, gravida och ammande kvinnor (för att inte framkalla en allergisk reaktion hos barnet), jungfruer (för att inte störa jymfruktens integritet), personer som lider av diabetes (på grund av en betydande ökning av risken för infektionssjukdomar), såväl som människor allergisk mot någon komponent i produktens sammansättning.

Viktig! Under användning av tamponger rekommenderas det inte att ha ett sexuellt liv. Om du vill ha sexuellt samlag måste du ta bort vattpinnen, dussa och vänta 3 timmar.

Kinesiska vattpinnar under graviditeten

Om du planerar en graviditet måste du genomgå en rehabiliteringskurs med Lu Li-tamponger innan befruktningen.

Användningsläge

 1. Tvätta händerna ordentligt innan du öppnar förpackningen, öppna påsen med vattpinnen och varva loss tråden som är vriden vid basen av vattpinnen.
 2. Sätt in örtkulan i vagina till ett djup av 5 till 7 centimeter. Lämna tråden utanför - detta tar bort vattpinnen i slutet av dess giltighet.
 3. Lämna vattpinnen i 3 dagar. Titta på dina känslor just nu..
 4. Efter extraktion, tvättas med infusion av kamomill (2 matskedar torr kamomillapotek häll 2 liter kokande vatten, låt det brygga i 20-30 minuter och sil).
 5. Intervallet mellan användning av tamponger - 1 dag.

! Observera: tamponger är endast avsedda för vaginal användning (effekten sträcker sig till ändtarmen, hjälper till med hemorrojder). Var noga med att informera din läkare om användning av tamponger.

Kurs- och användningsmönster

Rekommenderad kurs - 6 tappar. Upprepa en förebyggande kurs med 6 tamponger 3-4 gånger per år. Pausen mellan kurserna är 1-2 månader.

Om det finns hälsoproblem beror kursen på den sjukdom som kvinnan vill bli av med..

Instruktioner för användning av kinesiska vattpinnar Clean Point, Beautiful Life

Enligt användningen av kinesiska tamponger Clean Point, Beautiful Life

Kinesiska fytosvabar Clean Point, Beautiful Life är en naturlig helande produkt som består av ett stort antal medicinalväxter som hjälper till att bli av med många gynekologiska sjukdomar, liksom deras förebyggande.

Sammansättning av kinesiska vattpinnar Clean Point, Beautiful Life:

Huvudkomponenterna i Clean Point, kinesiska tamponger med vackert liv: angelica, Sophora rotgulaktig, dragon-trädharts "Dragon Blood", kinesisk contis (lila), ängkärna, kamfer, solbränna akacia, japansk rokeburgia, frankincense, granatäpple bark, myrra, safflor, gurkmeja, ginsengrot, kryddnejlika. Tampons Clean Point, Beautiful Life är gjorda på grundval av antika kinesiska recept med de senaste och senaste resultaten av världsmedicinen.

Ingrediensernas egenskaper:

Vanlig angelica eller angelica officinalis, paraply - Apiaceae (Umbelliferae).
Delar som används: rhizom med rötter.
Apoteksnamn: angelica root - Angelicae radix.
Aktiva ämnen. Angelica common, eller angelica officinalis - en växt som innehåller många användbara ämnen. Grunden för användning av angelica (angelica) är eterisk olja, bitterhet och tanniner, hartser. Växtens läkande egenskaper har noterats under lång tid, angelica (angelica) i många år används i medicin i många länder i världen.
Helande effekt och applicering. Läkemedelsväxten Angelica (angelica) verkar på grund av eterisk olja och bittra ämnen. Därför hänvisar det till ett afrodisiakum som främjar matsmältningen och som samtidigt har en desinficerande effekt. Dessutom konstaterades att angelica (angelica) stimulerar utsöndring av gallan och förbättrar urinering. Det är också värt att notera dess desinfektionsmedel, tonic, antipyretiska egenskaper. Det används i inflammatoriska processer, menstruella oregelbundenheter, premenstruellt syndrom, menstruationskramper, trängsel i bäckenet, liksom vid infertilitet och klimakteriet, behandlar hemorrojder.
Gul Sophora rot (Sophora flavescens) - har en obehaglig lukt och en bitter smak. En mycket populär medicinalväxt inom kinesisk medicin. I kinesisk folkmedicin används Sophora rot som ett sätt att förbättra aptit och diuretikum, och föreskrivs också för dysenteri och blödning från tarmen. Det behandlar gynekologiska sjukdomar (livmodersblödning, smärta, inflammation i hängorna), förbättrar gonadernas funktion hos kvinnor. I tibetansk medicin ingår rötter i receptbelagda recept, förskrivs för akuta och kroniska infektioner..
Dragon tree harts "drake blod" -
(lat. Calamus draco) - anläggningen ser ut som en gigantisk kaktus. Mycket tjocka blad växer på sina tjocka grenar. Vissa träd lever upp till 5-6 tusen år.
Från forntiden ansågs trädet som heligt och hartset användes för medicinska ändamål samt för balsamering..
Moderna forskare har funnit att drake trädharts effektivt förbättrar fördelaktiga egenskaper hos många andra ingredienser, läker blödande sår och är ett mycket effektivt smärtstillande medel. I tusentals år har kinesiska folkläkare använt Dragon Tree Resin för att behandla magsår och blodproppar. I kinesisk folkmedicin blandas Dragon Blood med druvsprit och används för att behandla många hudsjukdomar..
Kontis Chinese - lila (Syringa) - ett mycket länge känt läkemedel inom folkmedicin, har många användbara läkande egenskaper för kroppen. Inom folkmedicinen används det för att behandla och förebygga många sjukdomar: förkylningar, influensa, hosta, magsår, diarré, rengöring av kroppen och förhindra uppkomsten av tumörer. Det har antibakteriella egenskaper. Det används för att korrigera menstruations oregelbundenheter, vid behandling av magsår, svårande sår och i inflammatoriska processer i det kvinnliga könsorganet. Kontis Chinese läggs till många läkemedel som har antipyretiska, diaphoretiska, antimikrobiella, antiinflammatoriska, antidiabetiska, antikonvulsiva, smärtstillande och diuretiska egenskaper..
Ängkärna (Cardamine pratensis) - avser värdefulla medicinalväxter. Inom folkmedicinen har ängkärnan varit känd sedan 1700-talet. I modern folkmedicin används ängkärnpreparat som ett stimulerande, diuretikum, koleretiskt och kramplösande medel som rengör blodet. Används även för behandling av sexuellt överförda sjukdomar. Det har antiinflammatorisk effekt.
Camphora (Camphora) - erhållen från kamferträd, som växer i de subtropiska zonerna i Kina, såväl som Japan. Bornean camphor används ofta i traditionell kinesisk medicin. Camphor har etablerat sig som ett mycket effektivt, pålitligt och säkert verktyg som snabbt lindrar smärta och återställer funktionen hos drabbade organ och vävnader. Det tros att det aktiverar Yangs energi, förstör blodproppar, vitaliserar blodet och eliminerar det hemorragiska utslaget, dilaterar blodkärlen.
Camphor används för att behandla cirkulationsstörningar vid infektionssjukdomar. Det har en smärtstillande, antiinflammatorisk effekt, återställer snabbt funktionen hos drabbade organ och vävnader, förbättrar mikrocirkulationen. Det används för snitt, små sår, brännskador, pustulära hudsjukdomar.
Acacia catechu tannin - innehåller flavonoider, aromatisk eterisk olja, glykosider, sockerarter, organiska syror, tanniner, tanniner från catechins-gruppen och slem.
Detta är ett bra sätt att lindra inflammation..
Tanniner har en unik egenskap: de är redo att reagera med proteiner i huden, slemhinnor och underlätta deras sedimentation med bildandet av starka albuminater. Således, när de verkar på slemhinnorna, bildas ett känsligt skikt av komprimerat protein, som skyddar slemhinnan från yttre irritationer, underlättar smärtkänslor, minskar kärlen på applikationsstället, återställer cellmembranens tillstånd och orsakar antiinflammatoriska och antimikrobiella effekter. Faktum är att alla de noterade resultaten minskar de inflammatoriska effekterna på slemhinnorna och bidrar till sammandragningen av ytlig erosion. Acacia catechu har bland annat cancerframkallande egenskaper. Catechu-lösningen används som en ansträngande insida, för att skölja med skörhet och blödning av tandköttet och externt för lotioner. I klassisk medicin i öst används den bland annat i form av ett krampläkemedel.
Således minskar catechu acacia-ämnen inflammation i slemhinnorna och bidrar till skärpningen av yt erosion.
Rökelse - I 3000 år använde antika läkare rökelse för att desinficera sår och stoppa blödning. Kinesiska läkare använder rökelse för att behandla syfilis, urinvägsinfektioner, hudsjukdomar och matsmältningsstörningar. Frankincense har antiseptiska, läkande, antiinflammatoriska, sammandragande, diuretiska, lugnande effekter, reglerar menstruationscykeln.
Granatäpplebark (Punica) -
Det är en mycket forntida medicinalväxt..
Hippokrates nämner först de läkande egenskaperna av granatäpple, använder juice för att behandla magsmärtor, och huden för dysenteri.
Under medeltiden användes granatäpplesaft som ett lugnande medel. Granatäpplekskal användes som en ansträngande, anthelmintic. I granatäpplets bark och rötter innehåller tanniner, alkaloider, som har en stark anthelmintisk effekt. Komponenterna i granatäpple har antiinflammatoriska, ansträngande, återställande smärtstillande, anthelmintiska och diuretiska effekter, ökar aptiten. Granatäpplebark har en mycket stark förlamande effekt på bandmaskar. Goda resultat med livmodersblödning och hemorrojder.
Mirra (Myrrha) - har en stark antiseptisk, antiviral och antibakteriell egenskap. Mirra förbättrar blodcirkulationen. Medicinalväxten hjälper till med gynekologiska problem, nämligen förknippad med menstruation, smärta under menstruation, vidhäftningar och trast. Mirra skyddar vävnader och förhindrar deras degeneration, hjälper till med hemorrojder.
Safflower (Carthamus tinctorius) - Kinesisk medicin har varit bekant med denna anläggning under lång tid. I modern medicin används safflor som ett ansträngande, stimulerande, laxermedel, antiseptiskt.
Sophlorum används i kinesisk medicin för hjärtsjukdomar, amenoré, smärta, kronisk metrit. Används för lunginflammation och gastrit.

Indikationer för användning:

Medicinska tamponger Clean Point, Beautiful Life används för att lindra inflammatoriska processer, aktivera blodcirkulationen av inre organ och för att rensa allt skadligt, normalisera mikroflora.
En unik metod för avgiftning från Chinese Clean Point, Medical Life medicinska tamponger hjälper till att lösa många problem i reproduktionssystemet, som ansågs olösliga hos kvinnor. Efter många års forskning om Clean Point, det vackra livet som genomförts i ledande kliniker och vetenskapliga institutioner i landet, bekräftades det att de kinesiska tampongerna Clean Point, Beautiful Life är ett effektivt, pålitligt och säkert läkemedel för kvinnors hälsa. Det främsta syftet med tamponger är absorption av gifter och verkar direkt i slidan där deras koncentration inträffar på grund av den gynnsamma miljön för deras reproduktion. Men nu med kinesiska tamponger kan du gå på jobbet, och en medicinsk tampong stör inte ditt dagliga liv.
Phyto-vattpinnar Clean Point och Beautiful Life har ett stort utbud av användbara egenskaper. Bland dem:
• normalisering;
• självtest;
• absorberande;
• antiinflammatorisk;
• smärtstillande;
• regenerativ;
• kosmetika;
• antioxidant;
• bakteriedödande;
• antihypoxiskt (skydd mot syre-svält);
• förebyggande.
De helande fytotamponerna Clean Point, Beautiful Life hjälper mycket bra i kampen mot sådana gynekologiska kvinnliga problem:
1. trast;
2. cystit;
3. menstruationscykelstörningar;
4. inflammation provocerad av patogener såsom trikomonader, klamydia, ureaplasma;
5. dysmenorré;
6. bäckenorgan och äggledare (inflammatoriska sjukdomar);
7. livmoderens inre foder (inflammation);
8. adnexit;
9. infertilitet;
10. premenstruellt syndrom;
11. bilagor (inflammation och cystiska sjukdomar);
12. erosionssår i livmoderhalsen;
13. bäckenområdet (inflammation);
14. hemorrojder (stoppar blödning, sårläkning, noder avlägsnas);
15. polyper i livmodern och polyper i livmoderhalsen.
16. problem med urinblåsan (inkontinens).
Positiva resultat, i behandling och förebyggande, uppnås tack vare de unika egenskaperna hos Clean Point och Beautiful Life-tamponger för att exfoliera och absorbera och sedan ta bort döda celler och skadliga toxiner från kroppen. Läkemedelsväxter, som ingår i kinesiska tamponger, dämpar inte bara och dödar skadliga bakterier, utan förbättrar också vävnadsregenerering, påskyndar sårläkning, bidrar till en snabb normalisering av hormonhalter och blodcirkulation, förbättrar inre utsöndring och metabolism i könsorganen. Som ett resultat förbättras hy att torr hud försvinner, rynkor slätas ut. När allt kommer omkring en kvinnas utseende, hudtillstånd, hudämne beror mycket på, inklusive hälsan i hennes urogenitala system.
Alla dessa egenskaper, i kombination med den 100% naturliga sammansättningen av kinesiska tamponger och användarvänlighet, gör dem till ett mycket användbart verktyg för förebyggande och behandling av gynekologiska sjukdomar för varje kvinna..
Clean Point, Beautiful Life Chinese Preventative Swabs gör att du kan hålla din hälsa hemma, i din inhemska, lugna och bekväma miljö..

Hur man använder den kinesiska vattpinnen Clean Point, Beautiful Life:

Clean Point eller Beautiful Life kinesiska tamponger rekommenderas för behandling, liksom för att förebygga kvinnliga sjukdomar. Den minsta behandlingen innebär användning av 6 st tamponger. I närvaro av mer komplexa och kroniska sjukdomar måste en kvinna använda 12-18 st Clean Point-vattnar.
För att förebygga gynekologiska sjukdomar rekommenderas friska kvinnor att använda en fytosvatt Clean Point eller Beautiful Life per månad.
För att använda Clean Point eller Beautiful Life kinesiska vaginala vattpinnar:
• Tvätta händerna ordentligt.
• Öppna tampongpaketet.
• Du måste rätta ut förlängningssladden som är fäst vid pinnen.
• Sätt i vattpinnen i slidan.
När slidan är torr rekommenderas det att hålla en vattpinne i kokt vatten vid normal rumstemperatur, inte mer än 20-30 sekunder.
• Avlägsnande av tampong efter 3 dagar.
Efter detta är det nödvändigt att utföra proceduren för douchning av slidan med avkok av kamomill vid en temperatur av 25-35 grader (ånga över 2 liter vatten, 2 matskedar vanlig kamomill och tillsätt 4 matskedar omodifierat salt).
• Vid behov sätts nästa vattpinne ihop senast 24 timmar (en dag) efter borttagning av föregående Clean Point-vattpinne eller Beautiful Life.

Kontra

Clean Point eller Beautiful Life Chinese Swabs är uteslutande för vaginal användning..

 1. Använd inte samma Clean Point eller Beautiful Life-vattpinne mer än en gång..
 2. Drick inte alkohol när du använder Clean Point eller Beautiful Life-vattnar..
 3. Använd inte Clean Point eller Beautiful Life-tvättar för gravida kvinnor och jungfruliga.
 4. Personer med olika typer av allergier måste använda tamponger noggrant..
 5. Avstå från att använda Fito tamponger Clean Point eller Beautiful Life under menstruationscykeln, såväl som 7 dagar innan det börjar och 3 dagar efter det slutar.
 6. Under behandling med tamponger, Client Point eller Beautyful Life rekommenderas det inte att ha ett sexuellt liv.
 7. Använd en Clean Point eller Beautiful Life-vattpinne i högst tre dagar.
 8. Rekommenderas inte för användning med dålig blodkoagulation..
 9. Det rekommenderas inte att använda med diabetes.
 10. Det rekommenderas inte att använda vid mycket högt tryck..
 11. Efter operationen rekommenderas det att använda en tampong först efter ett halvt år..

När det gäller sällsynta, milda allergiska reaktioner, bör vattpinnen lösas i ett glas varmt kokt vatten och sprutas med denna lösning..
Medicinsk fytotampong får inte användas under såväl som 7 dagar före och 3 dagar efter menstruation.
Det rekommenderas inte att ha sex under behandling med kinesiska tamponger. Om du vill ha samlag är det absolut nödvändigt att ta bort tampongen och utföra proceduren för douchning med ett avkok av kamomill minst tre timmar innan samlagets början.

Förvaringsförhållanden

Förvara kinesiska tamponger Clean Point, Beautiful Life bör vara i hermetiskt förseglade förpackningar på en torr plats skyddad från solen vid rumstemperatur. Förvaras oåtkomligt för barn..

Hållbarhetstid

Hållbarhet för kinesiska vattpinnar Clean Point, Beautiful Life 24 månader (2 år) från tillverkningsdatumet. Inte ett läkemedel.

Tillverkare

Bang De Li Shaanxi Zhongbang Pharma-Tech Co., Ltd., Kina. Kinesiska tamponger Clean Point, Beautiful Life bekräftas av det internationella GMP-kvalitetsmärket.

Artiklar Om Missbruk Cykeln

Är graviditet möjligt under menstruationen??

Baserat på vetenskaplig forskning är det möjligt att bli gravid främst under ägglossningsperioden, som inträffar i mitten av menstruationscykeln (MC). Därför är många kvinnor inte skyddade från naturlig blödning....

Urladdningens art vid missfall: hur man skiljer dem från menstruation

En spontanabort är en spontan abort. Det händer tidigt och sent. Tillsammans med blödning och buksmärta. Ibland vet flickor inte att de är gravida och förvirrar blod med regelbunden menstruation....

Hur ser corpus luteum ut på ultraljud och vilka funktioner utför den?

Lutealkörtlarna som finns i äggstocken, vars huvuduppgift är produktion av det kvinnliga hormonet (progesteron) kallas corpus luteum....