Intim

Nippelsmärta efter menstruation

Den kvinnliga kroppen är ordnad på ett speciellt sätt. Inom en månad inträffar allvarliga förändringar på hormonnivå, vilket bidrar till början av ägglossning, befruktning eller menstruation.

Menstruationscykelkalender för kvinnor - hur man räknar?

Regelbunden menstruationscykel - en indikator på kvinnors hälsa.Genom att upprätthålla en kalender av menstruation kan du identifiera dagar när det är stor sannolikhet för att bli gravid, och när det är nästan omöjligt att bli gravid.

Hur man använder tamponger?

Regelbunden menstruation är ett viktigt tecken på kvinnlig reproduktiv hälsa. Men trots det fysiska i denna fysiologiska process ger det en viss obehag i en kvinnas liv och påverkar avsevärt den vanliga rytmen i hennes liv.

Temperatur 37 med försenad menstruation, menstruation

Oregelbundenhet i menstruationscykeln, när förseningar om flera dagar registreras, orsakas av ett antal skäl, bland vilka det finns fysiologiska och patologiska.

Tabletter för att ringa menstruation: rekommendationer för användning

Cyklisk menstruation är det viktigaste tecknet på hälsa och "smidig" funktion av organen i det reproduktiva systemet hos kvinnor. Varje representant för det klara könet vet när den eftertraktade dagen X kommer och frånvaron av menstruation vid angiven tid kan orsaka allvarlig oro.

Försenad menstruation utan graviditet

Med menstruationens försening möter varje flicka. Det första som alla kvinnor tror i denna situation är: "Finns det en graviditet?" De springer till apoteket, köper ett test och han visar ett negativt resultat.

Tecken på graviditet: dra i nedre del av buken

För att känna igen graviditet finns det ett stort antal alla slags tecken och symtom. De kan uppstå både tillsammans och separat. Anledningen till deras utseende är hormonella förändringar i en kvinnas kropp.

Orsaker till buksmärta och försenad menstruation

Tidpunkten för menstruation är ett tecken på kvinnlig könsskönhet. I genomsnitt varar en kvinnas cykel 28 dagar, men en längd på 26-35 dagar anses också vara normal.

Vad kan vara orsakerna till förseningen i menstruationen om testet är negativt?

Kvinnor börjar oroa sig när det inte finns några perioder, testet är negativt. Orsakerna är ibland vanliga - en slarvig, försumlig inställning till din hälsa.

Efter eskapeln gick menstruationen en vecka senare

Oskyddat sex är ibland orsak till panik och stress för en kvinna. Rädsla för graviditet efter oavsiktlig eller oplanerad närhet tar alla tankar. Och om tidigare en sådan allvarlig fråga inte kunde lösas, finns det i den moderna världen olika läkemedel för nödprevention.

Postinor

Strukturera1 tablett innehåller 750 mcg levonorgestrel samt vattenfri kiseldioxid kolloidalt kisel, magnesiumstearat, potatis- och majsstärkelse, talk, laktosmonohydrat.Släpp formulärTabletter, förpackade i blåsor med 2 st.

Menstruationen kom en vecka före schemat, skäl till vad man ska göra

Anledningar till menstruationens ankomst 1 vecka före schematMed regelbunden normal funktion sker vaginal urladdning hos kvinnor varje månad, från 11-15 år gammal, och slutar med ankomsten av klimakteriet.