Intim

När klimakteriet börjar - hur man känner igen klimakteriet?

Panik tankar om förestående ålder fångar kvinnans hjärna långt innan klimatperioden börjar. Även 35-åriga damer i sitt presentabla utseende letar efter brister som indikerar utrotningen av kroppen.

Hos kvinnor - menstruation, men vad som kallas menstruation hos män?

Naturen hade tänkt sig att den vanliga menstruationscykeln tillhör en kvinna. Denna process gör det möjligt att födas nya avkommor. Och mognaden av ägget är helt enkelt inte möjligt utan menstruation.

Mörk menstruation

Varför blir menstruationen mörkMörka perioder, vad betyder det om du behöver träffa en läkare i detta fall och om detta är ett tecken på onkologi. Ja, det är cancer som fruktas mest av kvinnor som har märkt svart blod under menstruationen.

Varför menstruationen är svart: är det farligt eller inte?

Den normala funktionen hos en kvinnas kropp kan bedömas utifrån hur många dagar en kvinna har menstruation, vilken färg på utflödet, när de dök upp, om de åtföljs av ytterligare urladdning, om de har en lukt.

Folliklar i äggstockarna. Normen är en mängd på 30-40-50 år, under graviditet, klimakteriet, storlekar

En kvinnas förmåga att bli gravid bestäms av folliklarna i äggstockarna, deras antal och mognad. Kännedom om normerna för fysiologiska processer som äger rum i det inre organet i det kvinnliga reproduktionssystemet gör att du kan fixa möjliga avvikelser i tid och få läkarhjälp i tid.

Städning efter missfall

Rengöring efter ett missfall är en kirurgisk procedur där livmoderhalsen utvidgas med specialverktyg, och sedan skrapas det övre lagret i livmoderhålet. Denna procedur är nödvändig när, under spontan abort, inte livmoderns hålighet frigörs från fostrets membran eller delar av ägg.

Tilldelningar efter förlossning (lochia): norm och patologi

Den första dagen efter förlossningen upplever de flesta mödrar livmodersblödning som en självklarhet, men en vecka eller två går, och frågor börjar dyka upp.

Menopauseblödning: orsaker, behandling och möjliga konsekvenser

När blödning med klimakteriet är normaltUtseendet på blödning i klimakteriet är inte alltid en avvikelse från normen. I följande fall anses det att det inte finns några avvikelser i kroppen:

Läkemedel mot klimakteriet från tidvattnet - en lista. Hormonella och icke-hormonella medel för klimakteriet hos kvinnor

Efter klimakteriet rapporterar många kvinnor obehagliga symtom. Det kan vara svettningar, plötsliga frossa eller feber.

Hur man orsakar menstruation med en försening hemma i 1 dag?

Hur kan man orsaka menstruation med en försening hemma i 1 dag? Störningar i menstruationscykeln förekommer ofta hos kvinnor. Deras orsak kan vara stress, viktminskning, graviditet.

Vad kan smärtan i anus under menstruationen betyda?

orsakerDet är ibland svårt för kvinnor att förstå vad som orsakar tarmbesvär. Livmodern förbereder sig för menstruation, eller matsmältningsproblem har börjat.

Hur man kan bli av med övervikt med klimakteriet - läkemedel och folkrättsmedel

De flesta kvinnor undrar ofta hur man går ner i vikt med klimakteriet. Denna fråga blir ganska relevant för kvinnor i åldern 40-50, eftersom klimakteriet och övervikt kan gå hand i hand.