Intim

Hur man förlänger menstruationscykeln

Lusten att öka menstruationscykeln inträffar ofta på sommaren, när det är en annan semester, särskilt om den utförs till sjöss. Kvinnor som tar hormonella preventivmedel har råd med det och skjuter upp sin nästa menstruation i 21 dagar..

Menstruation med en obehaglig lukt - de viktigaste orsakerna, sätt att bli av

Den obehagliga lukten efter menstruation, såväl som under deras kurs, kan bli en föregångare av allvarliga problem förknippade med hälsan för hela organismen och reproduktionssystemet, som en del av den.

Är det möjligt att dricka alkohol under menstruationen?

Varje månad i kvinnornas liv börjar menstruationscykeln. Det förstås som en naturlig fysiologisk process som naturligt införlivas i varje kvinna. Normalt ska menstruationen inte orsaka en kvinna obehag, men i praktiken händer detta ganska sällan.

Symtom på sjukdom

Beredningar baserade på laktobaciller - ”gynnsamma mikrober” - ger deras effekt på grund av konkurrens om näringsämnen och livsmiljöer med patogena mikroorganismer. ”Acylact” kan inte fungera som det enda läkemedlet för hela kursen, det är en hjälpkomponent i behandlingsregimen.

Vad bör vara basaltemperaturen före menstruationen

Fortplantningssystemet i den kvinnliga kroppen är en komplex mekanism för vilken även det minsta felet är farligt.Ett sätt att kontrollera funktionen i könsområdet är att mäta basal temperatur före menstruationen.

Kan det finnas perioder under graviditeten i de tidiga stadierna

Kan det finnas perioder efter graviditeten?Enligt kvinnlig fysiologi är menstruation och förväntningar på ett barn helt oförenliga begrepp.

Varför två månader går inte varje månad om testet är negativt

I situationer där det inte finns någon menstruation i två månader, men kvinnan inte är gravid, kan orsaken till förseningen ligga i utvecklingen av sjukdomen, svår överarbetning och eventuella förändringar i livsstilen.

Spotting efter menstruation: skäl att gå till läkaren

Orsaken till menstruations oregelbundenheter, som inkluderar otydlig fläckning, som regel, är antingen hormonell obalans eller sjukdomar i könsorganen.

Vit urladdning före menstruation

Senaste uppdatering: 10.27.2019Den kvinnliga kroppen är ett komplext system som väcker många frågor och orsakar mycket ångest för det rättvisare könet. Speciellt om de är förknippade med den månatliga menstruationscykeln.

Tecken på tidig graviditet

Det skulle vara bra om nästa dag efter förseningen kvinnan redan visste om graviditet.Men detta händer extremt sällan, och de första symtomen på patientens förändrade hormonella bakgrund uppträder på olika sätt..

Är det möjligt att gå till gynekologen under menstruationen - vad är grunden för förbudet

En kvinna bör besöka en gynekolog två gånger om året, även om hon inte bryr sig. En gynekologisk undersökning är nödvändig för att se till att det inte finns några patologier, för att fastställa en diagnos av oroande symtom, att välja preventivmedel, för att bestämma graviditet.