Vad kan blod och menstruation drömma om?

Klimax

Varje kvinna möter denna händelse i sitt liv varje månad. Men vad händer om du i en dröm oväntat upptäckte början av menstruationscykeln? Tolkar ger en tvetydig bedömning av en sådan dröm.

Drömtolkning av Meridian

Att se perioderna hos en ung flicka - det kan vara problem med kvinnors hälsa, hormonella system. Skynda dig snart till en läkare för att undvika komplikationer. För fullständigt förtroende, klara de nödvändiga testerna som visar vad som inte är synligt vid första anblicken.

Vilka är de kritiska dagarna för en vuxen kvinna som drömmer om - kusiner, en fadermor, en älskad moster och andra avlägsna släktingar kommer snart att besöka dig. Kanske kommer de att stanna hos dig en kort tid.

För en förälskad tjej kan en sådan dröm innebära att vara sen på ett romantiskt datum, och för en affärskvinna, hoppa över ett viktigt möte. Skynda dig för att undvika pinsamma situationer.

21-talets tolk

Att se din egen menstruationscykelfördröjning - du kanske har en mycket kraftfull älskare. Anslutningen kommer att vara ganska kort, men passionerna i den försvinner inte på en minut.

Om en vuxen dam drömmer om kritiska dagar, har en period kommit när det viktigaste är att ta hand om sin egen hälsa. Spara inte i många års sjukdom, ta hand om dig själv dagligen. En serie vitaminer eller en liten del träning kommer inte att skada någon.

Om din period är en flickas dröm, kommer ditt barn att föds helt friskt. Sådan immunitet kan bara avundas.

Att se en klänning som är färgad med ditt blod är svårt, både på jobbet och i ditt personliga liv. Om du i en dröm försöker ta bort det - inte allt går förlorat, vägen ur situationen är någonstans nära, kommer du definitivt att hitta det.

Muslimsk tolkning

Om flickorna drömde om menstruation, men i verkligheten är de frånvarande - kommer du att begå ett brott, vilket du kommer ångra.

Persisk drömbok Taflisi

Att drömma om menstruation - utslag av handlingar kommer att leda till ett brott. Tänk på varje steg om du inte vill ha de negativa konsekvenserna som kommer att påverka hela ditt liv..

För en vuxen kvinna fördjupar en sådan dröm sjukdom hos en nära och kära.

Om en man i en dröm såg sin kvinnas blod - till hennes sjukdom i samband med inre blödningar. Dra inte ut med undersökningar, allt kan förhindras.

Engelsk tolk

Drömde om menstruationsblod - säger att du är redo att bli gravid och kan tåla det.

Om du i verkligheten var rädd för att du var gravid och inte var redo för det - lugnar, ger sömn lättnad.

Den andra sidan av denna dröm kommer att vara minnet av problemet och besvärigheten i den sexuella sfären. Du kanske är rädd för att förolämpa din partner, vilket gör att du drabbas av vissa besvär.

Everyday Dream Book

För att upptäcka början på kritiska dagar - kommer du snart att få problem med din hälsa om du inte tar hand om det i förväg. Försök lösa problemen tills de blir irreversibla.

Om sådana dagar drömmas om av en gravid tjej kommer födelsen inte att vara för betungande och lång. Processen kommer att vara lätt, och barnet kommer att föds helt friskt, starkt barn.

Att drömma om en period - om de färgade din klänning, är en kollision med obehagliga människor oundviklig. Akta dig för fallgropar som kan sätta dig i ett besvärligt läge, vilket kommer att vara extremt svårt att komma ur.

Om du befinner dig i början av menstruationscykeln, men i verkligheten har datumet ännu inte kommit fram - i verkligheten kommer du att möta stora problem, som du själv startade.

Om du i en dröm lämnade en fläck på någon annans säng - i verkligheten kommer du att behöva någons hjälp, men att be om hjälp av den här personen kommer att betyda att minska din egen värdighet.

I vilka situationer en sådan dröm inträffar - gör dig redo för stora förluster, som nästan är omöjliga att övervinna. Hjälp ges endast om du korsar din egen stolthet. Detta kommer att vara ett viktigt beslut på gränsen till moral och fullständigt misslyckande..

Menstruation i nattdrömmar: vad är drömmen om sådant blod?

Om menstruationsperioden är enkel och omöjlig är kvinnan i harmoni med sig själv och världen. Om menstruationen åtföljs av smärta och andra obehagliga fenomen uppstod viss obalans i kvinnans själ, mycket negativa känslor och missnöje med hennes liv som samlats i henne.

Esoteriker är säkra på att om en kvinna vänder sig till sin natur och kommer att uppfatta menstruationen som en ödesgåva och inte som en straff, kommer hennes liv att förbättras avsevärt. Under "i dessa dagar" måste varje kvinna, trots den snabba livstakt, ge vila sig själv och sin kropp, lära sig simma med flödet, fundera över.

Under menstruationen rengörs kroppen för allt negativt som har samlats under hela månaden. Det sägs att av denna anledning lever kvinnor längre än män. Eftersom det starkare könet kan bli av med dålig karma endast under skärning. Och vad kan tyder på en dröm där vi hade en menstruation?

Menstruation i en dröm

Tolkar, som tolkar handlingen om menstruation, erbjuder att vända sig till sina egna känslor och känslor. Om drömmen var förknippad med obehagliga upplevelser och tankar, kommer du sannolikt att göra något dåligt, vilket du kommer ångra länge.

Om du i verkligheten inte har någon menstruation, i detta fall indikerar drömmen dina tvivel och försvarslöshet. Det är möjligt att du desperat behöver stöd från din familj..

Menstruation i en dröm indikerar någon form av berövning, förlust av något viktigt, så ditt undermedvetna överförde upplevelsen av detta till en nattdröm..

Om du upplevde rädsla och skräck i en dröm om menstruation, skulle det vara värt att besöka en gynekolog, det är möjligt att du har problem med reproduktionssystemet.

Ibland indikerar en månatlig sömn en förlust av vital energi. Är du trött på jobbet eller tappar du humöret med andra. Det är möjligt att alla juicer drackes av barn som kräver ständig vård. Ta dig tid att koppla av.


Om drömmen med menstruation verkade neutral för dig, fanns det inga negativa känslor, mycket snart kommer du att träffa din familj.

En dröm om menstruation kan varna för useriösa handlingar som en drömmare kan göra i verkligheten. Tänk innan du gör något.

Detaljer för att förstå drömmen med menstruation kommer att hjälpa. Allt är viktigt: vem hade menstruation, om du såg blod, hur mycket det var och var det var. Tänkbara tolkar kommer att hjälpa till att belysa nattdrömmars mysterium.

Millers drömbok

Som den berömda psykologen trodde, måste du snart ge upp något. Men skynda dig inte att bli upprörd, eftersom de uppoffringar du gör kommer att bära frukt, du kommer att bli ägare till något värdefullt, inte nödvändigtvis materiellt.

Gravid drömmer, en dröm om menstruation lovar födelsen av ett absolut friskt barn. Om tidpunkten för barnets födelse behöver du inte oroa dig. Allt går enligt planen.

Om menstruationen drömde om en ensam drömmer, kontrollera din hälsa. Mycket snart kommer du att känna dig mycket värre. Om du redan är ohälsosam lovar sömn att läka.

Om en menstruation sågs av en dam och en man som nyligen hade knutit knuten, kommer snart den förstfödda att föds i familjen.

Ibland betraktar en psykolog en dröm med menstruation som en föregångare av förestående problem som kommer att göra drömaren nervös och provocera depression. Det är möjligt att olyckan kommer att hända med någon nära. Du kan hjälpa din familj med pengar.

Om det i en dröm finns kläder i blodet, kommer snart fienderna att sätta dig pinnar i hjulen. Se upp och låt ditt liv inte förstöras. Försök att inte släppa utomstående i ditt liv, de kan visa sig vara förrädare och lögnare..

Om dina perioder var rikligt i en dröm, se till att genomgå en läkarundersökning. Sömn indikerar svårigheter i arbetsprocessen..

Om ditt menstruationsblod har täppt handflatorna i en dröm, kommer strömmen av otur inte att sluta om du inte ändrar din livsstil.

Dröm Wanga


Tolkar en sådan dröm, vände den berömda klärvoanten till drömarens inre väsen. Enligt prediktorn talar en dröm om menstruation om en kvinnas ständiga spänning om hennes barns liv och framtid. En kvinna riskerar att hennes handlingar förstör livet för sig själv och sina nära och kära. Du är redan orolig för vad du har gjort, men du kan inte göra det rätt..
Om du i en dagdrömm försökte stoppa din period, saknar du personen som lämnade denna värld.

Om du ser blodfläckar på kläderna, kan någon från din familj låta dig besegra och förstöra ditt rykte.

Om menstruationen i en dröm kom oväntat, försök inte att blanda dig i dina släktas oenigheter, annars kommer du att skylla på allt.

Om du blötlade dina händer i blod i en dröm är hela din familj utsatt för negativ påverkan, eftersom en gång blev din familj förbannad. Du måste be i kyrkan och be om förlåtelse för de grusomheter som begås av dina första föräldrar.

Läkarnas åsikt

Läkare förlitar sig som regel på vetenskapliga och motiverade fakta, därför är deras inställning till tolkningen av drömmar mycket tvetydig. Om en man eller kvinna hade en liknande dröm, bör det rättvisare könet övervaka deras hälsa. Du bör utan dröjsmål genomgå en grundlig medicinsk undersökning.

När det gäller hälsoproblem, som de säger, är det bättre att visa överdriven vaksamhet än att förbise.

I alla fall ska man inte vara rädd och rädd efter menstruation i en dröm. Som regel finns det inget obehagligt med detta. Bara i verkligheten kan du förvänta dig hälsoproblem som du kan förhindra genom att gå till sjukhuset i tid. Genom att analysera och lyssna på drömmar kan en person undvika och övervinna problem med minsta förlust..

Drömtolkning i en dröm för en kvinna

Om en kvinna nyligen band knuten, lovar en dröm om menstruation henne en tidig graviditet.

Om menstruationen var en dam som har varit gift länge, kommer en svår tid att komma, drömaren kommer att ha ett svårt val, viktiga beslut måste fattas, på vilket framtida liv kommer att bero.

Andra tolkar är säkra på att alla problem kommer att inträffa genom drömmaren själv. När det gäller det personliga livet lovar en dröm om menstruation skandaler, förräderi, besvikelser.

Om en dam i ålderdom såg menstruationen kommer hennes personliga liv att förändras, vissa förändringar kommer att inträffa i den finansiella sfären. Tolkarna specificerade dock inte vilken karaktär de kommande förändringarna kommer att ha. I det här fallet är det bättre att ställa in sig för att positiva och visualisera de mest positiva bilderna..


Om en ogift flicka drömde om underkläder helt mättad med blod, intresserar någon annans liv mer än sitt eget. Kommer du ihåg vad som hände med nyfiken Barbara? Sluta skvallra och rikta all din aktivitet till ditt företag.

Drömmen om en flicka där menstruationen börjar förutsäger en försämring av välbefinnandet. Problemen är bara mogna, så vänta inte på en allvarlig sjukdom, gå till sjukhuset. Om du är säker på att ingenting hotar din hälsa, titta på släktingens tillstånd och välbefinnande. Det är möjligt att de hade några problem.

En dröm om menstruation lovar katastrofala otur i cupidaffärer. Om du har en andra halvlek kommer gräl. Om du är singel hittar du inte personlig lycka på länge. Men förseningen i cykeln i en dröm indikerar ett snabbt möte med en man som kommer att vara stilig och rik. Du kommer att utveckla en stormig romantik.

Om en flicka i en dröm såg menstruationsblod på ett lakan eller möbler, behöver du stöd, men du kommer inte be om hjälp på grund av din egen stolthet.

Om du i en dagdrömmer färgade dina kläder med menstruationsblod, låter du snart pengarna i avloppet. Sömn förutsäger också problem..

Om en dröm om menstruation sågs av en gravid kvinna, pratar tolkarna om god hälsa och enkel förlossning. Du kommer att föda ett starkt barn. Menstruationen i en dröm indikerar också att du kan bli av med många saker som orsakade problem eller lidande. En ny etapp i livet börjar.

Andra tolkar är säkra på att mamman får ett kreativt barn efter att ha sovit om sina perioder. Det är värt att överväga den framtida moderns mentala tillstånd. Om hon i verkligheten inte vill ha ett barn, indikerar en dröm om menstruation att hon vill avsluta den nuvarande graviditeten. Om en kvinna drömmer om ett överhängande utseende av ett barn. En dröm om menstruation symboliserar hennes rädsla för barnets hälsa.

Tolkning för gravid

För damer i en drömställning om "kritiska dagar" - välkomna gäster. Drömtolkarna säger enhälligt att efter ett sådant tecken med en potentiell mamma kommer allt att vara bra, förlossningen blir fantastiskt lätt och barnet kommer att föds friskt och vackert. Samtidigt tillägger Millers drömbok att barnet naturligt kommer att få många talanger. Ditt barn kommer bokstavligen att vara "i blodet"!

Det är riktigt, vissa tolkar tror att drömmar om menstruation förutsäger för tidig födsel, men de gör omedelbart rättelsen: detta kommer inte att påverka hälsan hos barnet och kvinnan i förlossningen..

Månatliga drömmar om en man

En man, även om mycket sällan, drömmer om sådana atypiska berättelser. Om menstruationen är att föredra framför det manliga könet, kan hans andra hälft ha stora problem. Det är vettigt att varna älskade om detta.

Om männen hade en dröm om en gift man, skulle han och hans hustru kontakta en läkare. Det är nödvändigt att kontrollera reproduktionsfunktionernas funktion.

Om menstruationen är en ung mans dröm, kommer vänner och släktingar att behandla honom kallt..

Om drömaren drömde att menstruationen plötsligt gick med honom, är det möjligt att han kommer att bli ett offer för bedrag och förlora mycket pengar. Ibland förutsäger en dröm om menstruation en paus med en älskad. Om du ser början på menstruationen under andra hälften kan det allvarligt bli sjukt.

Att se menstruation i en dröm hemma


Plötslig menstruation lovar alla slags problem, motgångar, berövning, bedrägeri, dåliga nyheter. Troligen kommer allt att gå bra med ekonomi och saker, men din själ kommer att drabbas. Det är nödvändigt att förbereda sig för ett obehagligt ögonblick i livet. Om utsläppet var starkt, utöver berövande och förlust, kan sjukdomar vänta på dig.
Andra tolkningar lovar drömaren en allvarlig chock som kan undergräva henne. Det är möjligt att din bästa vän ställer in dig, en älskad person kommer att lämna till en annan kvinna, vänner eller släktingar kommer att förråda dig. Du kommer att bli besviken över människor under lång tid.

Menstruation i en dröm förutsäger ett besök från avlägsna släktingar, vilket kommer att störa dig mycket.

Ibland påminner dina perioder i en dröm dig om någon viktig händelse eller resa. Du riskerar att bli sen.

Om du drömde om att lukta blod i en dagdröm, stör interna komplex med att bygga relationer..

Om blodströmmar i en dröm flyter ner på benen, riskerar du att begå en frivol handling. Om du väger och funderar över allt kommer problem att förbigå dig..

En dröm om menstruation drömdes av en dam som håller på att hitta arbete, mycket snart kommer hon att få ett nyfiken svar på sitt CV.

Om du i en dröm blev äcklad att titta på din menstruation, spridda smutsiga rykten bakom ryggen.

Du hade ont i din sömn under din period, kanske är du inte nöjd med kärlekssidan i ditt liv.

Om du i en dröm färgade händerna i blod, vill du förstå vänner och släktingas hemligheter. Tolkar säger att sådana åtgärder kommer att leda till besvikelse.

Drömde om att menstruationen började

Om du i en dröm väntade på menstruationens början, och de började, kommer du att ha problem som du måste röra dig ensam.

Om din period började, men du inte förvänta dig den alls, förvänta dig mycket dåliga nyheter som gör dig nervös och upprörd.


Ibland drömmer menstruationen om avlägsna släktingar. Kommer du gärna att komma fram? Dina känslor kommer att berätta om det..

Om det vakna tillståndet fortfarande är långt ifrån menstruation, men i en dröm det redan har börjat, riskerar du att begå en opåverkande handling som får dig och dina nära och kära att drabbas.

Om menstruationen sågs av en kvinna under klimakteriet, kommer det snart att bli dramatiska förändringar i personliga liv och pengar.

Drömmars personlighetsjustering

Det är omöjligt att korrekt avkoda nattbilder utan att ta hänsyn till funktionerna i sovhytten. Påverkar kön, pressproblem, problem löst under en viss period.

För kvinnor

Inte alltid tolkas det inträde som menstruationen gick. Om du tänker mycket på cykeln, ska du behandlas, lämna den utan erkännande. I andra tolkande situationer:

 1. Låt oss gå vid fel tidpunkt - gör oss redo för en skarp öde. Ung förälskad.
 2. Visades i tid - allt går som det ska.
 3. Med smärta - någon kommer att kränka.

Barnlöst blod profeterar den förväntade befruktningen. Fråga vem din mors förstfödde var. Barnet kommer att vara av samma kön. Och leva ett liknande liv.

Tunga månatliga perioder drömmer

Om menstruationen ses av en ung dam, kan hon bli offer för en olycka, skadad. Var försiktig även i ditt eget kök..

Om blod flödade direkt till golvet måste du rådfråga en läkare och genomgå en fullständig medicinsk undersökning. Detta är en allvarlig signal för handling, särskilt om du i en dröm kände svår smärta. Till exempel, om blodet var en ovanlig färg, är något fel med ditt könsstilsystem. Brådskande behov av att gå till gynekologen om utsläppet var mycket blekt eller vice versa fick en brunaktig nyans.

Ibland indikerar perioderna i en dröm om olösta komplex som hindrar drömaren att bygga ett förtroendeförhållande med en man. Om du engagerar dig i introspektion, blir av rädsla, blir det lättare för dig, harmoni kommer att bli liv.

Om du inte lyckades byta tamponger i din dröm, på grund av det arbete som fallit av, riskerar du att förbise något betydande. Det är möjligt att kommunikationen med hushåll och släktingar försvinner..

Ibland indikerar menstruation i en dröm att en förlust av tidigare förhållanden och till och med tro om blod i en dröm plötsligt hälldes på vägen till någon plats. En dröm indikerar förlust och berövande.

Om allt i en dröm var fylld med menstruationsblod väntar en skam på damen. Kanske kommer alla att ta reda på hennes onda gärning. Om drömaren lugnt tog det hon såg i en dröm, kommer hon snart att spendera mycket pengar på värdelösa saker.

Drömtolkningspackning med menstruation


Om hygienmedlen var helt mättade med menstruationsblod, tycker flickan mycket att blanda sig i sina egna angelägenheter. Försök att fortsätta att ta itu med ditt liv, annars kommer du att få allvarliga problem. Emellertid hävdar andra kommentatorer att andra människor är aktivt intresserade av drömmars affärer och sprider skvaller bakom ryggen..
Om en kvinna drömde om menstruation försöker hon förstå kärleksdetaljerna för vänner och släktingar. Det är möjligt att motivet är att återställa en trasig relation..

Om perioden sågs av en ung flicka som ännu inte har startat en cykel, indikerar sömn snabb mognad. Andra kommentatorer säger att mamma och pappa snart kommer att sluta lita på drömaren. Kanske fuskar du ofta på föräldrar.

Andra drömmar

Har du sett andras perioder i en dröm? Mycket snart kommer du att kunna hantera en föräldralös eller konkurrent. Hon kan inte skada dig. Enligt andra tolkningar kommer din familj snart att behöva stöd. Några av dina släktingar kan vara sjuka..

Menstruationsblod på kläder indikerar att du snart kommer att vara i en obehaglig situation, uppleva en skamkänsla eller fruktansvärd begränsning. Sömn kan skryta med en oenighet med en bästa vän. Menstruation i en dröm lovar stora värdelösa inköp. Spara budgeten. Och om blodet dök upp på en snövit klänning, händer någon plötslig sak som kommer att störa ditt vanliga liv.


Om ditt menstruationsblod finns på ett lakan i din dröm, kan du vara cirklar runt fingret. Försök att inte kommunicera med främlingar inom en snar framtid, och var extremt försiktig med nära och kära.

Om du i en dröm hittar droppar eller fläckar av blod på dina underkläder, saknar du någon. En dröm kan också indikera en längtan efter en avliden person.

Om du ser allvarligt med drömmen där du såg din period, ta hand om din hälsa inom en snar framtid. Dess försämring talas av många kommentatorer. Tänk inte bara på kroppen utan också på själen. Trots allt lovar en dröm moraliska förluster. Glöm inte att ta hand om nära och kära som behöver ditt stöd. Om tolkningen verkade extremt negativ för dig, borde du inte föreställa dig de mest fruktansvärda bilderna. När allt kommer omkring är tankarna materiella. Nu blir du varnad, vilket betyder att du kommer att hantera alla svårigheter.

Dags att sova

Det är mycket viktigt att uppmärksamma den dag och tid på dagen då kvinnan besökts av en tvetydig dröm. Profetiska drömmar är de som utses från tisdag till onsdag och från torsdag till fredag. Att drömma för närvarande kan gå i uppfyllelse så snabbt som möjligt..

Drömmar under perioden 19:00 till 00:00 går i uppfyllelse under de kommande två åren. Du bör inte vänta på snabbt körning av det avsedda. Drömmar från 00:00 till 03:00 går i uppfyllelse lite snabbare, men är "skiftare". Formerna och betydelserna som projiceras i verkligheten har motsatt betydelse för sömnen. Men drömmar klockan 03:00 till 06:00 går i uppfyllelse extremt snabbt och så nära en gemensam tolkning som möjligt.

Månads- / menstruation: vad en dröm handlar om

4 oktober 2019 kl 15:14 © Författare av drömböcker

Ta reda på i drömboken online vad Menstruation / Menstruation drömmer om genom att läsa svaret nedan i tolkningen av författartolkarna.

21st Century Dream Tolkning

Vad drömmer menstruation / menstruation om och vad menar de:

Om en kvinna har en försening i sin period i en dröm - kommer hon snart att träffa en extremt rik älskare eller en kort, men passionerad kärlek.

Den unga kvinnans dröm, där hon ser att hon har sin period, antyder: hon borde ta hand om sin egen hälsa. Kanske är det dags att ta itu med de sår som inte känner sig ständigt utan samlas under åren.

Om menstruationen drömde om en gravid kvinna - kommer hon att få ett vackert friskt barn.

Att se kläder färgade med menstruationsblod i en dröm - allvarliga problem.

Islamisk drömbok

Menstruation / menstruation

Menstruation - Om en kvinna ser menstruation på sin plats, och hon faktiskt inte har dem vid den tidpunkten, kommer hon att begå något slags missförstånd, som din dröm tolkar.

George Ivanovs senaste drömbok

Vad betyder menstruation / menstruation för drömaren och vad betyder de för drömaren??

En kvinna drömde om en period - till en släktas sjukdom; en man för att se att hans kvinna har menstruation - till hennes sjukdom i samband med inre blödningar.

Persisk drömbok av Hubayshi Tiflisi

Menstruation / menstruation i gammal mening

Om en kvinna ser sin period och faktiskt inte har dem vid den tiden, kommer hon att begå något allvarligt fel i verkligheten.

Engelsk drömbok

Varför se månaden:

Menstruationens början symboliserar en ung kvinnas förmåga att fostra ett barn. Menstruation med blod - detta kan innebära lättnad om du var rädd för att du kan vara gravid eller om du vill bli gravid. Det kan också återspegla förlägenhet i sexuella frågor..

Se också: vad är drömmarna om blödning, vad är drömmarna om blodflödet, vad är kvinnor.

Psykologisk tolk Furtseva

På en drömbok Månads- / menstruation

Även om menstruationen är en naturlig process i kroppen, uppfattar vi på den psykologiska nivån dem som något negativt.

Om du drömde om en period hos ett barn, vet du själv att du i själva verket kommer att begå någon form av missförstånd, vars konsekvenser kommer att vara avsevärt negativa. Det är särskilt värt att vara uppmärksam om du inte har perioder i sömnen när du sover.

Om din period plötsligt i en dröm börjar, när de inte är där, känner du medvetet din egen sårbarhet och behöver stöd från nära och kära.

Om sömnen om menstruation på packningen inte är kopplad till ditt inre tillstånd i verkligheten, kommer du snart att inse att något påtagligt, men obetydligt, har gått bort från ditt liv.

Romantisk drömbok

Menstruation / menstruation

Menstruation - Om en ensam kvinna drömde om korta perioder, kommer hon att träffa en man som kommer att bli hennes älskare. Men denna anslutning kommer att vara flyktig och kommer inte att motivera alla hopp som ställs på den..

En dröm om menstruation hade en kvinna i klimakteriet? I en dröm, var du rädd när din period började? Förmodligen kommer du i verkligheten att uppleva svårigheter i den intima sfären, eftersom dina åsikter om sexlivet radikalt kommer att avvika från din partners åsikter.

Om du reagerade på början av din period helt lugnt, glädjas, en dröm fördjupar ett stabilt och harmoniskt liv med en älskad utan stora gräl och oenigheter.

Drömtolkning AstroMeridiana

Vad drömde Menstruation / Menstruation om

Detta är en symbol som du bör vara uppmärksam på din reproduktiva hälsa. Tolkning av sömn om menstruation beror på vilka händelser som inträffade i den.

En gravid kvinnas period är ett utmärkt tecken, som föreskriver en snabb och problemfri födelse. Och om du ser menstruationen hälla ner benen, bör du genomgå en fullständig undersökning och göra en helande. Din reproduktiva hälsa riskerar sannolikt på grund av kronisk stress..

Att se att menstruationen plötsligt började och placerade dig i en besvärlig position, då väntar en annan besvärlig situation på dig.

En ung flicka har en dröm om menstruation - en dröm indikerar att du kan ha hälsoproblem. Det är nödvändigt att genomgå en läkareundersökning för att klara tester. En annan tolkning av den drömande bilden - en dröm innebär att mycket snart kommer du att besökas av avlägsna släktingar som kommer att besöka dig. Menstruation för en tjej i en dröm kan också betyda att du är sen för ett viktigt möte eller resa, var beredd på detta och skynda dig i förväg.

Everyday Dream Book

Vardaglig tolkning av månadsdrömmen

Att en ung kvinna ser menstruation i en dröm innebär att hon kan ha hälsoproblem inom en snar framtid, och hon måste genomgå en läkarundersökning så snart som möjligt, medan problemen inte är för stora.

Om en gravid kvinna har haft en period kan en sådan dröm innebära att födelsen kommer att passera snabbt och utan komplikationer, och barnet blir friskt och starkt.

Om du i en dröm såg kläder färgade med blod, kan du i en snar framtid stämma in för att möta problem, är det mycket möjligt att du kommer att befinna dig i en besvärlig position och du kan inte komma ur det utan moraliska förluster.

Om en kvinna drömde att hon gick på sin period, men i verkligheten är de inte där, kommer hon att möta stora problem, som hon själv har skylden för. Om du drömde om att du hade blodfärgat någon annans säng, möbler, kommer du i verkligheten att behöva hjälp, men att be om det kommer att vara under din värdighet. I det här fallet måste du antingen acceptera de stora förlusterna som är i fara, eller kränka din stolthet och be om hjälp, som förresten inte kommer att vägras.

Varför drömmer menstruationen: tolkning av drömböcker för kvinnor

Vanliga och vanliga fenomen som inte orsakar några känslor i verkligheten, ändrar sin mening i drömmar. Blod i nattdrömmar behandlas traditionellt som blodbindningar och nära besläktade relationer. En helt annan tolkning har visionen om menstruationsblödning, som kan förutsäga allvarliga hälsoproblem eller prata om början på något nytt. För att korrekt kunna välja vilka månatliga perioder drömmer om, måste du komma ihåg alla minsta detaljer.

Drömdetaljer

Kritiska dagar är förknippade med något intimt och speciellt. Enligt många drömböcker symboliserar de kvinnlig energi, styrka. Rätt tolkning av drömmen beror på vissa nyanser:

 1. Jag såg den oväntat började menstruationen - en varning om sannolik förlust eller förlust av något mycket viktigt. Kanske har den sovande personen förlorat troen på återhämtning eller i sin egen styrka. En liknande tomt kan varna för avsked med en älskad, på grund av vilken drömaren kommer att bli djupt deprimerad.
 2. Överflöd menstruation i en dröm, där blod rinner ned benen, fungerar som en varning. Några felaktiga steg från den sovande delen kommer att leda till negativa händelser och irreparabla konsekvenser. Du bör tänka på hur man undviker felaktigheter och vad som är bäst att göra..
 3. Om kritiska dagar i en dröm inte började i tid, betyder det att under en svår period kommer ingen av de anhöriga att hjälpa drömaren. I svåra tider bör du lita på din egen styrka, du kan också vända dig till vänner för att få stöd.
 4. Menstruationen har gått under graviditeten - ett varningstecken för icke-gravid. För kvinnor i position är en sådan tomt ett gynnsamt tecken. Leveransen kommer att vara enkel och i tid, och barnet kommer att föds helt friskt.
 5. Om det verkade som om de kritiska dagarna hade börjat, och kvinnan blev smutsig av detta blod, så är detta en mycket besvärlig situation i verkligheten, en skam och exponering. Troligtvis håller en person någon hemlighet som snart kommer att avslöjas för alla.

Värde för kvinnor

I en dröm drömmer en kvinna om sin period som ett tecken på att hon borde vara mer uppmärksam på sin hälsa. Det är nödvändigt att genomgå en förebyggande undersökning av dolda sjukdomar. För unga kvinnor förutspår en liknande bild förestående förändringar i deras personliga liv. Det är dags att glömma tidigare förhållanden, längtan efter, kanske du inte märker verkliga känslor.

För en kvinna i en position antyder en liknande intrig att hon i verkliga livet behöver vila och fred. Du bör ägna mer tid åt din egen person. Inget behov av att försöka få tid att göra om alla saker innan förlossningen, utan att lugna ner och njuta av graviditetsförloppet.

Om en kvinna drömde om en period under graviditeten, men i verkligheten inte bär barn, betyder det att hon måste starta ett helt nytt projekt. Att ändra aktiviteter kommer bara att gynna, men det kommer att kräva mycket ansträngning..

Menstruationen kom plötsligt - detta är en symbol på det faktum att snart oöverstigliga hinder kommer att dyka upp som kan störa uppnåendet av det avsedda målet.

En känsla av slemhet, som uppstod när blodutladdning i en dröm, indikerar framtida obehagligt skvaller, som hennes vänner kommer att avfärda om drömaren. Det är därför det rekommenderas att vara på alerten. Lita inte på var och en av dina omgivningar. Det är möjligt att bland dem finns onda avundsjuk människor som försöker göra skada.

Om en flicka i en dröm har en månad i en annan kvinna, är detta ett tydligt tecken på att drömaren lätt kommer att eliminera hennes rival. Var inte rädd för henne: hon kommer inte att kunna skada.

Markeringsfärg

I nattliga drömmar kan menstruationsflödet ha antingen en normal eller en mycket konstig färg. Det är nödvändigt att komma ihåg färgen på det drömda blodet, eftersom det hjälper till att mer exakt och i detalj avkoda nattvisionen:

 1. Svart blod har den mest negativa tolkningen. En liknande tomt visar en tjej med hälsoproblem och möjlig infertilitet.
 2. Att markera en ovanlig färg antyder att drömaren måste överleva en ovanlig situation. Vissa problem kommer att uppstå, för den lösning som du måste söka råd från en klok mentor.
 3. Den ljusröda färgen på menstruationsblod antyder att det klara könet lider av många komplex och självtvivel. Det är troligt att damen inte är nöjd med sitt eget utseende, vilket hon skäms för. Det här är för mycket i hennes liv. Mer tid att ägna åt personlig vård.

Förutsägelser för flickan

Att se dina egna perioder, som i verkligheten ännu inte finns där, visar glädjande händelser för den unga damen inom en snar framtid. Kanske väntar drömaren på ett intressant äventyr och nya bekanta.

Om flickan drömde om blod på dynan, indikerar detta hennes snabba pubertet. Den unga människans kropp genomgår betydande hormonella förändringar och det är möjligt att mycket snart hennes menstruation verkligen börjar i verkligheten. Om samtidigt känns smärta i en dröm, kommer drömaren att förlora förtroendet från föräldrarna på grund av utslag.

Sådana drömmar kan också besökas av flickor som är rädda för hormonella förändringar och menstruationsflöde. För att övervinna sådan rädsla är det nödvändigt för mödrar att ingripa för att förbereda unga damer och berätta allt om kritiska dagar på ett tillgängligt språk.

Menstruation med klimakteriet

För en äldre dam anses en dröm där menstruationsflödet förefaller vara ett bra tecken. Den här bilden lovar en kvinna god hälsa och välbefinnande i framtiden..

Om drömaren länge har försökt att besegra en fruktansvärd malaise, kommer hon att lyckas med detta snart. Sjukdomen kommer att försvinna för alltid.

Om en medelålders kvinna som redan har ett klimat har drömt om att återuppta kritiska dagar med svår smärta, är detta ett tecken på att kvinnan är i ett allvarligt psykologiskt tillstånd.

Hon kan uppleva en känsla av depression och tomhet. I det här fallet bör damen kontakta sina nära och kära med sitt problem eller besöka en specialist som hjälper henne att komma ur detta tillstånd.

Tolkningar av populära drömböcker

Menstruation, att gå i en dröm, beroende på vissa detaljer, kan ha olika förutsägelser. Det är nödvändigt att komma ihåg alla nyanser av nattvision och titta i populära drömböcker:

 1. Förstakaren Wang hävdar att om en kvinna har sett menstruationsblod, så är detta ett tecken på det perfekta felsteget, som hon verkligen ångrar. Smutsiga kläder eller möbler i en dröm - intriger vävas runt den sovande personen.
 2. Enligt Miller är att se en liknande intrig i en dröm en symbol för den överhängande förlusten av något värdefullt eller att drömaren måste offra något i verkligheten, vilket inte kommer att vara förgäves. För en ung gift kvinna är menstruationen i en dröm en tidig graviditet, och för kvinnor i position, en enkel födelse. Att bli smutsig i blod är ett tecken på hotande fara. I detta fall skadar inte försiktighet.
 3. En kvinnlig drömbok rekommenderar att ta hand om din egen hälsa, för om menstruationen uppträder i nattdrömmar, lovar det sjukdom och förlust av vital energi.
 4. Fransk drömbok lovar återförening med familjemedlemmar, vilket kommer att ge mycket positiva känslor.
 5. En engelsk drömbok för familjer förutspår en försämring av relationerna. För att undvika konflikter och separering är det nödvändigt att visa återhållsamhet och takt. Det är viktigt att höra och förstå din andra hälft.
 6. En modern drömbok varnar en dam som har ett viktigt möte planerat om en eventuell försening. Därför bör du kolla in några minuter tidigare.
 7. Tolkaren Denise Lynn hävdar att om menstruationen drömms av en man, så indikerar detta hans alltför nyfikenhet. För en gift man innebär en sådan dröm en försämring i relationerna med sin make. Familjen kommer att vara på väg till en skilsmässa. Om du inte vill förlora din älskade, bör du omedelbart vidta åtgärder.
 8. Enligt Tsvetkovs drömbok förutsäger att man befinner sig i ett tillstånd av PMS i en dröm att komma in i en obehaglig situation i verkligheten. Drömaren kommer att uppleva en stark skuldkänsla och besvärlighet.
 9. Drömbok online rekommenderar att uppmärksamma din egen hälsa och konsultera en specialist för undersökning.

Om du har en menstruation ska du inte vara rädd. Man bör komma ihåg de känslor som upplevs i en dröm och ens eget känslomässiga tillstånd. Detta hjälper dig att tolka drömmen korrekt och undvika eventuella problem..

Vilka är dina perioder

Vilka är dina perioder

Månadsvis drömmer ofta på dagen för ett oväntat möte. Det kommer att vara kopplat till människor nära dig, kommunikation som kommer att ge många positiva känslor. En firande med en släkting eller ett besök av vänner är orsaken till externa förändringar eller allmän städning i lägenheten.

Planera inte för de kommande dagarna. På grund av omständigheter utanför din kontroll måste de skjutas upp..

Varje månad gravid

En gravid kvinnas menstruationsperiod har god hälsa före terminens slut. Du kommer att vara full av styrka och inre optimism, som hjälper till att uthärda och föda ett friskt barn. Snart kommer du att se att rädslan för en svår födelse är marklös.

Tunga perioder

Drömde om riklig menstruation - den gamla strävan kommer att komma till ett logiskt slut. Det är möjligt att de kommer att vara ett affärsprojekt, reparation, behandling eller omregistrering av arvet. Om du delar dig själv till fullo kommer ditt liv att bli välmående..

Blod från menstruation

Blod från menstruation lovar graviditet. Du kommer att lära dig om det eller en nära släkting som litar på dig med sina hemligheter. Födelsenyheter hjälper till att lösa gamla familjekonflikter.

Menstruationen började

De såg i en dröm att menstruationen hade börjat - i verkligheten måste du lita på dina egna styrkor. Den hjälp du förväntar dig för närvarande kommer inte alls eller kommer att komma mycket sent. Självförtroende och självförtroende hjälper till att övervinna svårigheter..

Månadsvis på den senaste drömbok av G. Ivanov

En kvinna drömmer om en period - till en släktas sjukdom; en man för att se att hans kvinna har menstruation - till hennes sjukdom i samband med inre blödningar.

Månadsperioder enligt Taflisis antika persiska drömbok

Menstruation (menstruation) - Om en kvinna ser sin menstruation, och hon faktiskt inte har dem vid den tiden, då kommer hon att begå någon allvarlig felaktig uppförande i verkligheten.

En kvinna drömmer om en period till vad - till en släktas sjukdom; en man för att se att hans kvinna har menstruation - till hennes sjukdom i samband med inre blödningar.

Månadsvis enligt vardagsdrömboken

Att se en period i en dröm för en ung kvinna innebär att hon kan ha hälsoproblem inom en snar framtid, och hon måste genomgå en läkarundersökning så snart som möjligt, medan problemen inte är för stora.

Om en gravid kvinna har haft en period kan en sådan dröm innebära att födelsen kommer att passera snabbt och utan komplikationer, och barnet blir friskt och starkt.

Månadsvis - Om du i en dröm såg kläder färgade med blod, kan du i en snar framtid stämma in för att möta problem, är det mycket möjligt att du befinner dig i en besvärlig position och du kan inte komma ur det utan moraliska förluster.

Om en kvinna drömmer om att hon har gått på sin period, men i verkligheten är de inte där, kommer hon att möta stora problem, som hon själv har skylden för. Om du drömde om att du färgade någon annans säng och möbler i blod, kommer du i verkligheten att behöva hjälp, men att be om det kommer att vara under din värdighet.

Månadsvis - I det här fallet måste du antingen acceptera de stora förlusterna som är i fara, eller kränka din stolthet och be om hjälp, som förresten inte kommer att vägras.

Månadens engelska drömbok

Månadsblod - Menstruationens början symboliserar den unga kvinnans förmåga att bära barnet. Varför drömmer jag om månadsblod - det kan betyda lättnad om du var rädd för att du kan bli gravid eller om du vill bli gravid om du vill bli gravid. Det kan också återspegla förlägenhet i sexuella frågor..

Muslimska drömmånader

Om en kvinna ser sin period, och hon faktiskt inte har dem vid den tiden, kommer hon att begå någon form av missförstånd.

Månadsvis via drömbok online

Menstruation i en dröm - försvårar hälsoproblem för nära och kära.

Om de är hos din valda väntar allvarliga problem med inre organ på dig, kan blödningar uppstå som inte kan ses med blotta ögat.

Sov med menstruation för en flicka - varnar för att något är fel med hennes kropp och hon måste definitivt träffa en läkare.

För en kvinna i position

Menstruation enligt den antika persiska drömbok av Taflisi

Om någon kvinna i en dröm ser sin period, men hon faktiskt inte har dem, kommer hon att ta en tankelös åtgärd.

Månadsvis på en XXI-talets drömbok

Menstruation - Om en kvinna har en försening i sin menstruation i en dröm - kommer hon snart att träffa en extremt rik älskare eller en kortsiktig men passionerad kärlek.

Den unga kvinnans dröm, där hon ser att hon har menstruation, antyder: hon borde ta hand om sin egen hälsa. Kanske är det dags att ta itu med de sår som inte känner sig ständigt utan samlas under åren.

Om en gravid kvinna drömde om menstruation kommer hon att få ett vackert friskt barn.

Att se kläder färgade med menstruationsblod i en dröm - allvarliga problem.

Varför drömmer om din period. Drömde om någon annans menstruationsblod: värde

Drömtolkning: att se en period i en dröm

Även om blodet i drömmen traditionellt tolkas som nära besläktade, blodförbindelser, för menstruationsutseendet, innehåller nästan alla tolkar andra tolkningar.

efter en sådan dröm för familjerna förutspår en försämring av relationerna, särskilt på den intima sfären. För att inte allvarligt gräl, och inte ens dela helt, måste du visa återhållsamhet, takt, förmågan att lyssna på en partner.

förutspår att menstruation i en dröm för en ung gift flicka innebär en snabb befruktning. Gravid dam regula drömmer om en enkel process av födelsen av ett barn. Ogift tjej som har en menstruationsperiod är en symbol för det akuta behovet av att kontrolleras av en läkare. Smutsigt blod är en varning för att drömaren och hennes släktingar är i fara. Något hotar det totala välbefinnandet.

Enligt tolkningen av Wangi

menstruation i en dröm, som färgade kläder eller möbler, varnar för att drömaren är i mitten av skvaller. Spitiga kritiker försöker presentera henne i det mest ogynnsamma ljuset. Du bör vara försiktig så att du inte ger dem nya ämnen för insinuationer och försök inte att reagera skarpt på attacker mot dig själv.

råder en kvinna som ser sin egen menstruation i en dröm att kontrollera sina planer för nästa dag. Om ett viktigt möte eller ett datum är planerat, signalerar drömmen att det är stor sannolikhet för att vara sen och rekommenderar att du lämnar tidigt.

Enligt drömboken för den amerikanska tolken Denise Lynn

, när menstruationen drömms av en man, som plötsligt började i sig själv, återspeglar detta hans alltför nyfikenhet. "Kritiska dagar" i den älskade betecknar en betydande försämring av förståelsen och allvarlig kylning. I familjedrömare innebär menstruation i en dröm att förhållandet löper risk för skilsmässa. Om du vill rädda äktenskapet måste du agera omedelbart.

källan följer den traditionella behandlingen av menstruationsblod. En dröm med hennes närvaro innebär ett tidigt men oväntat möte med släktingar.

Enligt östra drömbok

, överflödiga perioder i en dröm, som dök upp långt före deras verkliga tid, återspeglar drömmerens känslor. Hon oroar sig för mycket för saker som verkligen inte förtjänar det..

Enligt den esoteriska Tsvetkovs drömbok

, om menstruation inträffar på benen, förutspår drömmen en vaken i en obehaglig situation. Hon kommer inte att vara för allvarlig, men för drömaren kommer att bli en känsla av skam och besvärlighet.

tolkar menstruationen i en dröm som en akut signal till en kvinna att engagera sig i sin egen intima hälsa. Kroppen arbetar vid gränsen för sin kapacitet, och specialistrådgivning krävs.

Enligt den muslimska tolkaren

, när en kvinnas menstruation drömmer och i verkligheten inte är för tillfället kommer drömaren att göra ett misstag. Efter en sådan tomt måste du noggrant övervaka dina egna handlingar.

Vem drömde om menstruation

En kvinna som ser en menstruation i en dröm väntar inte på den enklaste perioden. Allvarliga förändringar kommer att inträffa i livet, mycket viktiga och komplexa beslut måste fattas. En annan tolkning av sömn är problem, men du kan bara skylla dig själv. För en äldre kvinna drömmer menstruationen om förändringar i hennes personliga liv såväl som inom finansområdet. Men du kan inte säga om de kommer att vara positiva eller negativa.

Menstruation, drömt om gravid - ett bra tecken. Förlossningen kommer att passera snabbt och lugnt, det finns inget att oroa sig för. Om blödningen var mycket tung, kommer troligen att barnet kommer att föds för tidigt, men det kommer inte att skada honom eller hans mor. Om du ännu inte vet om befruktningen inträffade eller inte, kan du vara säker på att livet redan utvecklas inuti..

Om menstruationen dök upp i en mans dröm, bör han omedelbart prata med sin själsfrände. Den älskade flickan kommer snart att få allvarliga problem, och drömmerens uppgift är att stödja och om möjligt hjälpa henne. Blödade en tonåring? Andra kommer att behandla honom väldigt kallt.

Vad är drömmen om månadsblod för?

Om du drömmer om din egen

månatligt blod, är det nödvändigt att komma ihåg dess färg. Behandlingen av sömn är betydligt annorlunda.

En ren skarlakansfärg innebär att det för närvarande, tack vare vårt eget initiativ, är möjligt att realisera även de otroligaste projekten. Ekonomi kan komma från en helt oväntad riktning. När menstruationen är ovanligt svart är detta ett lyckosamt tecken. Det betyder att ett svårt stadium i livet håller på att slutas. Snart kommer allt på ett nytt sätt, och även om drömaren är rädd för förändringar är de definitivt till det bättre.

Koagulerat blod återspeglar mental ångest. En viktig fråga måste lösas så snart som möjligt så att den inte förgiftar förekomsten av.

menstruation eller en smutsig färg varnar att du måste ta hand om ditt hälsotillstånd på allvar. Det är tillrådligt för en kvinna att besöka en gynekolog för att utesluta komplikationer, särskilt om drömaren självmedicinerande.

månatligt blod i en dröm betyder att vakna upp i en farlig situation.

Månatligt blod på kläder

tolkade tvetydigt. Å ena sidan kommer detta in i en rolig situation. Ett annat alternativ är mer gynnsamt och lovar en framgångsrik händelse som inte ens förväntades.

Men månatligt blod på mina underbyxor

är av särskilt vikt. För en gift kvinna innebär handlingen svårigheter i affärer. En dröm varnar en ung flicka: objektet med hennes förtjänst tar henne inte på allvar, och du bör inte avslöja hela hans själ för honom.

Var var blodet

Om du kommer ihåg var du såg blodet måste du tänka på detta när du tolkar:

 • i slidan - känslor av spänning;
 • på packningen - sluta blanda sig i andras angelägenheter;
 • på dina underbyxor - du har inte sett någon nära dig på länge och saknar dig väldigt mycket;
 • på linne - ett barns födelse. Kan indikera gästernas ankomst;
 • på kläder - en gräl med en nära vän;
 • på en vit klänning - någon händelse kommer att kränka ditt vanliga sätt att leva;
 • på golvet - du befinner dig i en svår situation och det finns ingen plats att vänta på hjälp;
 • på möbler - problem kommer att överraska dig;
 • på sängen - de försöker lura dig;
 • på toaletten - ett lugnt liv väntar dig, utan problem och olycka;
 • i dina armar - en förbannelse har placerats på hela din klan som kan förstöra ditt liv;
 • på hans fötter - en utslagning kommer att leda till dåliga konsekvenser.

Vad drömmer kvinnor om menstruation

Förutom det profetiska värdet och ett tips för att kontrollera hälsotillståndet när en flicka drömmer om en period i en dröm

, det måste ses som en symbol för förändring. Det gamla förhållandet, som drömmen fortfarande längtar efter, är dags att lämna tidigare. Håller fast vid minnen och idealiserar bilden av en kyld älskare, kan du hoppa över verkliga känslor.

Om du drömmer om din period

en kvinna, i själva verket borde hon vila mer. Drömmen rekommenderar att ta hand om dig själv och inte försöka fånga tusen och en sak samtidigt innan du födde. Behöver mindre krångel och njut av din extraordinära position.

Menstruation i en dröm under graviditeten till en kvinna, om hon faktiskt inte bär ett barn, är detta en dröm som är speciell i symbolik. Han förutspår att han kommer att behöva ta på sig ett helt nytt projekt. Att byta verksamhet kommer att gynna, men betydande insatser kommer att krävas.

Olika sömnscenarier

Inte bara typen av menstruationsblod spelar roll, utan också situationen för dess utseende. Menstruationsblod kan släppas sparsamt eller omvänt för mycket. Många unga damer drömmer om att "kritiska dagar" gick plötsligt och de har inte en dyna eller en tampong till hands.

Menstruation kan drömma under graviditeten. Sådana drömmar kommer många kvinnor till och med under klimakteriet. Visioner anses vara de mest obehagliga, i vilka menstruationsblod rinner ner i benen, liksom när en kvinna plågar kläder eller möbler med blod. Om en ung dam drömmer att hon inte kan byta packning, tyder detta ofta på misstankar. En sådan person är mycket orolig, han har många psykologiska och känslomässiga klämmor..

Varför drömmer om att menstruationen gick

Det händer att särskilt känsliga kvinnor ser en dröm om början av menstruationen strax före dess faktiska utseende. I detta fall är menstruation i en dröm nästan en profetisk dröm, baserad på fysiologiska skäl.

Om drömmen började

menstruation, men i själva verket är dessa dagar långt ifrån cykeln, kan detta vara en signal om hälsoproblem. I en annan tolkning betyder en dröm tvärtom graviditet.

Också en otidig start

menstruation i en dröm varnar för en eventuell spontan handling. Därefter kan det leda till stora problem och komplicera kvinnans liv i hög grad. I den närmaste framtiden måste du noggrant tänka igenom dina handlingar. De avsedda målen kan inte kallas ouppnåeliga. Men genomförandet av planerna kommer att kräva vissa uppoffringar från drömaren..

När en man drömmer att de går

menstruation med sin fru eller älskare, kan detta innebära en sjukdom hos en följeslagare. Anledningen är troligtvis relaterad till den intima sfären eller blodtillförseln. Även om det inte finns några yttre symtom på sjukdomen, kommer en följeslagare att besöka läkaren hjälpa till att undvika komplikationer..

Andra situationer

En mängd olika tomter fick tidigare och nuvarande predellers att fungera. De sammanställde följande lista med tolkningar:

 1. Byt packning - missa något allvarligt på grund av den pågående väsen.
 2. Hon drömmer om att de kommer oväntat - en förlust av förtroendet för en älskad. Plötsliga perioder hos dottern - till de otroliga nyheterna om henne.
 3. Om du förväntar dig från dag till dag början av menstruationen, då en profetisk dröm. Snart öppnar livmodern.
 4. Blödning är samma misstag. Du går i en cirkel. Det är dags att bryta det och välja ett annat tillvägagångssätt.
 5. Började i tid - genomförande av planen, före schemat - en lång väntan på resultaten av insatserna.
 6. Försening - osäker position. Om dina perioder i verkligheten inte har nått tidsfristen, köp ett test.
 7. En annan flickas blödning leder till skvaller om henne. På flickvännen - till en liten trefning. I ett barn - att skämma sig för den orättvisa handlingen.
 8. Början på urladdningen i en dröm - att förändras. Avsluta till exempel och öppna ett nytt företag.
 9. Läckte på jobbet, såg allt, så att du kommer att vara upphöjd över teamet (beröm, position, pris).
 10. Att bli färgad med blod - till ett skadat rykte, meningslösa utgifter.
 11. Att älska menstruation är att uppleva missnöje med den nuvarande anslutningen. Om du överlevde en orgasme med blod, uppnå harmoni.

Fläckiga drömmar ger positiva ledtrådar. Du behöver inte vara rädd för dem, uppfattar negativt. En brun fläck på en oväntad plats förutsäger plötslig lycka. Om det hälls rikligt, kommer du också att kunna fånga ett positivt flöde av energi. Övervänt kan ödet vända sig till välstånd och tillfredsställelse.

Vad är menstruationens blod för att lägga på

Ofta i drömmar relaterade till förordningarna visas också hygienprodukter..

med menstruation, att ha en dröm om en gift kvinna varnar för hennes överdrivna hobbyer. Lusten att veta detaljerna i någon annans liv kan leda till en kris i ens egen familj. För män är en smutsig hygienprodukt en varning. Någon i verkligheten kommer att försöka dra honom in i andra människors problem. Ingripande kan leda till problem, så det är lämpligt att visa rimlig själviskhet, försiktigt och omfattande överväga alla förfrågningar.

Tolkningen av drömmar med hygienprodukter varierar också i mängden utsläpp. Lite smutsig innebär irriterande oro och löjlig harsel. Om urladdningen är så rik att drömaren inte har tid att byta dyna

med blod i en dröm varnar en dröm att det finns en fara i rörelsen av rutinmässiga bekymmer att missa något mycket viktigt.

I alla fall ska du inte vara rädd efter att ha sett din period i en dröm. Som regel finns det ingen olycklig symbolik i sådana drömmar. Företrädare för det rättvisa könet i första hand är det nödvändigt att komma ihåg den verkliga cykeln, samt ta hand om deras hälsa. Genom att lyssna på varningar kan drömmare av alla kön undvikas..

Andra värden

En antik persisk drömbok säger: menstruationsblod, som länge har betraktats som "skamligt", "smutsigt", innebär att något mysterium förvärrar personens verklighet. Det kan vara antingen personligt eller tillhöra någon annan.

Ibland i en dröm kan "kritiska dagar" gå med en alltför nyfiken person som vaknar ur verksamheten. Denna dröm är en varning. ”Naturlig brist” kommer att bidra till att komma in i en mycket obehaglig situation. Det finns en annan mening med en sådan dröm. I själva verket kanske en kvinna som har drömt om sina egna perioder inte bedriver sin egen verksamhet, vilket tar bort mycket av hennes energi och styrka.

Om drömaren märker att han har färgat sekret av någon annans möbler, betyder detta exponering eller skam i verkligheten. En persons samvete kan vara oren, vilket snart kommer att avslöjas. Detta kan hända plötsligt och drömaren kan varken försvara sig eller göra ursäkter..

Islamisk drömtolkning

Det antas att om en kvinna drömde om menstruationsblod i en dröm, även om menstruationen i verkligheten ännu inte har kommit eller har gått länge, kan detta betyda att drömmaren kommer att göra ett misstag inom en mycket nära framtid. För att komma ur denna situation med minimala förluster rekommenderas vi starkt att du noggrant tänker igenom varje steg och följer dina egna handlingar och ord.

Nycklar till tolkningen av drömmar

 • När du tolkar en dröm, kom ihåg atmosfären - förtryckande eller snarare lugn, dina känslor i en dröm, intrig och detaljer
 • Är du en tjej, gift, gravid, sjuk, i klimakteriet eller i allmänhet en man?
 • När jag har en dröm. Drömmar om dagen är inte värda tolkningen alls - de har ingen helig mening. Drömmar från 20.00 till midnatt går i uppfyllelse mycket snart. Drömmar från midnatt till 03:00 går i uppfyllelse på tre månader. De mest informativa drömmarna är drömmar om morgonen - från 3 till 6. De går i uppfyllelse ofta och mycket snart. Beväpnad med dessa nycklar kommer vi att börja tolka.

En annan person blödar

Jag drömde om blod från menstruation hos en annan person - en drömmare kan skada nära människor, det kommer att finnas många konflikter och gräl med andra. Det rekommenderas att inte blanda sig i andra människors tvister, inte att sortera saker med en nära och kär. Dessutom kan en liknande tomt betyda följande:

 1. Lägg märke till hur en väns droppe blod strömmar genom hennes ben - ett samtal om hjälp. En man med stort behov av en drömmare, även om han inte pratar om det.
 2. Främmande menstruationsflöde, som orsakade en känsla av ångest och rädsla, symboliserar uppkomsten av en rival. Drömarens felaktiga beteende kan göra att den valda främmande från henne. Själviskhet och överdriven avundsjuk leder inte till något gott..
 3. Dotters blod vittnar om faran som hänger över hela familjen.

Förutsägelser för flickan

Att se dina egna perioder, som i verkligheten ännu inte finns där, visar glädjande händelser för den unga damen inom en snar framtid. Kanske väntar drömaren på ett intressant äventyr och nya bekanta.

Om flickan drömde om blod på dynan, indikerar detta hennes snabba pubertet. Den unga människans kropp genomgår betydande hormonella förändringar och det är möjligt att mycket snart hennes menstruation verkligen börjar i verkligheten. Om samtidigt känns smärta i en dröm, kommer drömaren att förlora förtroendet från föräldrarna på grund av utslag.

Sådana drömmar kan också besökas av flickor som är rädda för hormonella förändringar och menstruationsflöde. För att övervinna sådan rädsla är det nödvändigt för mödrar att ingripa för att förbereda unga damer och berätta allt om kritiska dagar på ett tillgängligt språk.

Vad pratar Danilova om

Danilova är övertygad om att menstruationsblödning i en dröm lovar vakna förluster. En sådan dröm kan vara en varning. I en snar framtid kan en person tappa något viktigt för sig själv och mycket betydande. Det handlar kanske inte om materiell rikedom, utan om andlig.

Om en kvinna drömmer om reglering några dagar innan menstruationen börjar bör man inte fästa särskild vikt vid en sådan dröm. En kvinna vet att "kritiska" dagar närmar sig, och kroppen ger lämpliga bilder.

Gasket Dreams

Packningens olika utseende betyder olika tolkningar:


Köp ett paket packningar - snart i ditt liv kommer en helt ny, positiv förändring.

 • Kemtvättar i en flickas dröm visar henne ett ödesdigert möte med en ung man, som troligen kommer att sluta i äktenskapet.
 • En hygienprodukt med droppar blod symboliserar drömmerens känsla av skam och skuld i verkligheten; dåligt rykte.
 • Se hygienprodukter som används istället för inläggssulor i nattberättelsen - i verkligheten kommer du att göra en extraordinär handling som kommer att ha en positiv inverkan på ditt liv.
 • Limma packningen på den nuvarande tik - drömaren kan lita på vänlig hjälp och stöd i den verkliga världen.
 • Så trots att menstruationen inte är den trevligaste händelsen i en kvinnas liv, lovar en dröm där du ser din period inte alltid dåliga händelser.

  Menstruation med klimakteriet

  För en äldre dam anses en dröm där menstruationsflödet förefaller vara ett bra tecken. Den här bilden lovar en kvinna god hälsa och välbefinnande i framtiden..

  Om drömaren länge har försökt att besegra en fruktansvärd malaise, kommer hon att lyckas med detta snart. Sjukdomen kommer att försvinna för alltid.

  Om en medelålders kvinna som redan har ett klimat har drömt om att återuppta kritiska dagar med svår smärta, är detta ett tecken på att kvinnan är i ett allvarligt psykologiskt tillstånd.

  Hon kan uppleva en känsla av depression och tomhet. I det här fallet bör damen kontakta sina nära och kära med sitt problem eller besöka en specialist som hjälper henne att komma ur detta tillstånd.

  Dröm Wanga

  Den bulgariska searen Vanga hävdar att menstruationsblödning är mest direkt förknippad med nyheter från nära släktingar. Så, till exempel, om en drömmer märker en blodig fläck på sina kläder och skäms för honom, försöker dölja och dölja honom på alla möjliga sätt, är en sådan dröm en slags varning, som inte i något fall bör ignoreras.

  Ödet antyder att du inom en snar framtid inte ska lita på någon, inte ens de närmaste människorna, eftersom det finns en stor chans att de vid ett viktigt kritiskt ögonblick allvarligt kan lämna dig.

  Millers drömbok

  Gustav Miller hävdar att en sådan dröm har två betydelser: om en tjej som är gift har en sådan dröm, betyder det att i en mycket nära framtid kommer ödet att ge dig en gåva i form av två ränder på testet.

  Men den ogifta unga damen som såg menstruationsblod i en dröm bör uppmärksamma hennes hälsa - det är mycket möjligt att inte helt botade eller dolda sjukdomar snart förvärras. Rekommenderas särskilt för att kontrollera intim hälsa.

  Kom ihåg nyanserna

  Kom ihåg alla detaljer, de kommer att ge rätt svar på vår fråga. Vad du bör vara uppmärksam på:

  • mängd blod: fattigdom eller överflöd;
  • oväntad menstruation;
  • blod rann ner i mina ben;
  • blodfärgade inte bara kläder, utan också möbler;
  • de såg en blodig kudde;
  • väntar på menstruation.

  Dessa är de vanligaste alternativen. Varje situation tolkas på sitt eget sätt. Drömtolkningar är överens om en sak: menstruationsblod är en symbol för styrka och energi, och att blöda eller se det, indikerar deras förlust.

  Är det möjligt att tro på en dröm?

  Inte alltid en dröm kan varna för något. Prästerna anser att de flesta drömmar kommer från den "onda", så du bör inte lyssna på dem. Men ibland har människor verkliga profetiska drömmar.

  Den mest gynnsamma perioden för profetiska drömmar är den ryska traditionella jultiden. De bör förväntas på natten från 6 till 7 januari, från 13 till 14 och från 18 till 19 samma månad. Drömmar från torsdag till fredag ​​är långt ifrån alltid profetiska..

  Tolkning av Miller och Longo

  Att se blod från menstruation från Millers drömbok till en tjej som nyligen har gift sig innebär en tidig graviditet. För ogifta kvinnor varnar sömnen mot allt. Du kanske borde ta hand om din egen hälsa. Obehandlade sjukdomar kan dyka upp igen. Kraftig blödning innebär operation med en lång rehabiliteringsperiod.

  Den vita trollkarlen Longo profeterar de negativa konsekvenserna av sådana visioner. Om en kvinna observerar blodfläckar på sängen, kommer hon i verkligheten att uppleva starka känslomässiga upplevelser, vilket det kommer att vara mycket svårt för henne att övervinna. Nära människor kan vända sig bort i ett svårt ögonblick för att sova. Hinder kommer att uppstå på många områden i drömmarens liv.

  Andra vanliga tolkningar

  Ibland finns det sådana drömalternativ:

  • Vissa företrädare för det starkare könet är förvånade över sådana drömmar, de undrar varför män ser kvinnliga sekret i en dröm. En sådan dröm varnar honom för möjliga stora problem under hans andra halvlek. Således kan en partner varna en utvald om förestående katastrof.
  • Om en ogift tjej såg blod på trosorna, lovar detta hennes problem på kärleksfronten: kanske förräderi av en älskad.
  • En gift tjej ser liknande drömmar inför graviditeten.
  • Att äcklas av ansvarsfrihet innebär att vara verklighet i verkligheten. Detta är ett tecken på flickans avslag på sin egen sexualitet.
  • Att se en blodpropp i linnet betyder dåliga nyheter, förekomsten av en allvarlig sjukdom. Det rekommenderas att genomgå en undersökning, särskilt av reproduktionssystemet.
  • Att se blodutflödet som började hos en annan kvinna betyder att det är dags att bli lugnare och skapa.

  Markeringsfärg

  I nattliga drömmar kan menstruationsflödet ha antingen en normal eller en mycket konstig färg. Det är nödvändigt att komma ihåg färgen på det drömda blodet, eftersom det hjälper till att mer exakt och i detalj avkoda nattvisionen:

  1. Svart blod har den mest negativa tolkningen. En liknande tomt visar en tjej med hälsoproblem och möjlig infertilitet.
  2. Att markera en ovanlig färg antyder att drömaren måste överleva en ovanlig situation. Vissa problem kommer att uppstå, för den lösning som du måste söka råd från en klok mentor.
  3. Den ljusröda färgen på menstruationsblod antyder att det klara könet lider av många komplex och självtvivel. Det är troligt att damen inte är nöjd med sitt eget utseende, vilket hon skäms för. Det här är för mycket i hennes liv. Mer tid att ägna åt personlig vård.

  Vilken färg drömde blod?

  • Svarta höjdpunkter är det mest negativa tecknet. Det lovar flickan hälsoproblem och oförmågan att bli gravid ett barn.
  • Blod av en ovanlig färg försvårar uppkomsten av en ovanlig situation, som bara kan lösas efter att ha fått råd från en klok mentor.
  • Scarlet, för ljus urladdning tyder på att det klara könet lider av många komplex. Kanske är flickan blyg för sitt eget utseende, vilket i hög grad stör sitt liv.

  Många tolkar är säkra på att om en kvinna drömmer om hennes perioder och blod, så är detta bara en återspegling av hennes känslomässiga tillstånd, vars intensitet inträffar under perioden före början av menstruationscykeln.

  Vissa drömböcker rekommenderar inte att uppmärksamma drömmar om den tid då menstruationen redan har kommit - detta är en återspegling av någon del av verkligheten.

  För att korrekt tolka drömmen, som var en dröm i sig, och inte under påverkan av de ovannämnda faktorerna, måste du vara uppmärksam på detaljer.

  Olika drömböcker tolkar situationen på sitt eget sätt om en kvinna drömmer om en period i en dröm.

  Till exempel hävdar Millers drömbok om man drömde om att vara gravid till ett framgångsrikt födelse av ett barn och hans fortsatta välbefinnande. En sådan dröm lovar födelsen av ett friskt och begåvat barn.

  Tolkning av Wangis drömbok försäkrar läsarna att detta är ett bra tecken - om en kvinna drömmer om blod i en dröm är menstruation inget undantag i detta alternativ.

  Om de drömde om en ung flicka, speciellt om de plötsligt gick, är det för en framgångsrik lösning på problem: ökning, arv, lönebonus och bonus osv. Etc. Inga speciella ansträngningar krävs för att uppnå framgång. Det är bara att i flickan eller kvinnan som de drömde om skulle en vit rand komma.

  För korrekt tolkning av en sådan dröm är detaljerna viktiga:

  • om du drömmer om dina perioder på dina underbyxor under en oväntad period (de gick plötsligt) - detta är en föregångare av hinder och hinder som du kommer att stöta på i en nära framtid på din väg;
  • om de hade en dröm med en annan person, betyder det att motståndaren kommer att besegras och situationen kommer att lösas i riktning mot drömaren;
  • om du drömmer om månadsvis blod på remsan - detta är ett efterlängtat möte med nära och kära.

  Mycket beror på färgen på det drömda blodet: ljust och ljust blod - till det snart glada mötet, tjockt blod - på släktingens sjukdom.

  En dröm där blod drömmas i en dröm för en tjej uppvisar ofta något bra, men det är viktigt att komma ihåg hur rikliga och starka de drömde och hur hon reagerade på det faktum att de redan hade börjat:

  • om flickans menstruation var mycket stark, under denna period skulle flickan förvänta sig ett förslag till äktenskap, graviditet är möjligt;
  • för en gift kvinna, den snart ankomsten av gäster som hon inte har sett på länge och de trevliga sysslor som är förknippade med detta;
  • om du hade en månatlig dröm för en tjej som för närvarande är i en aktiv sökning efter ett jobb - en dröm betyder en inbjudan till ett lönsamt samarbete;
  • om de drömde om en flicka, och blodet orsakar henne en obehaglig känsla av avsky - detta är skvaller och krossar runt hennes person, måste du vara försiktig med din vänskrets;
  • om blödningen var så riklig att flickan färgade blod runt (kläder, möbler, blod flödar rikligt i benen, etc.) - till en situation i livet som kommer att orsaka besvärlighet, måste du bli av med några livskomplex.

  Om flickorna gick först, till en trevlig överraskning eller ett intressant äventyr;

  Om de går med en kvinna under graviditeten - till en framgångsrik födelse av en frisk och begåvad baby;

  En sådan dröm för en man är en dålig harbinger - det betyder snart problem och problem, om han ser dem på en vit kudde eller på händerna - i verkliga livet visar han ett överdrivet intresse för någon annans liv och detta ögonblick kommer att spela ett trick på honom.

  Vissa drömböcker övertygar kvinnor och flickor om att se sådant blod i sömnen betyder något obehagligt. Men de flesta av de framstående skaparna av samma drömböcker är säkra - en sådan dröm är mestadels en dröm om goda och trevliga händelser, som du kan se genom att läsa materialet.

  En sådan dröm är förknippad med ett intimt liv, kärleksaffärer och kvinnors hälsa och utveckling. Det beror på vem och under vilken tid menstruerande bloddröm.

  Denna vision är i drömmar för flickor och pojkar. Drömtolkning ger en annorlunda tolkning av en sådan obehaglig nattsyn i samband med kvinnlig natur och sexualitet.

  I nattvisionerna för flickan

  Om hon drömmer om ett barn, särskilt ett vars övergångsålder inte kommer snart, kommer han att få reda på en hemsk hemlighet eller bara sanningen om barnets födelse, vilket kan bli chockerande för honom. Att se blod på vuxenkläder är en skräck, en obehaglig överraskning, som kan vara relaterad till sexuell aktivitet. Till exempel kan en flicka ta reda på om en abort eller graviditet av en nära släkting eller hennes kvinnliga sjukdom eller bara en hemlighet.

  Att se blod på ens egen kläder är ett brott, smärta eller sexuella övergrepp. Efter en sådan dröm rekommenderar drömboken att hålla sig borta från pedofiler, konstiga människor eller berusare, vilket kan orsaka stor skada för barnet, både pojken och flickan.

  Men vad är drömmen om månadsblod för en tonårsflicka som ännu inte har menstruation. Detta indikerar utvecklingen och gradvis blomstrande av kvinnlig natur, en föregångare till den verkliga början av "dessa frågor." Efter en sådan dröm råder drömboken dig starkt att köpa kuddar och övervaka din allmänna hälsa. Eftersom sannolikheten för en profetisk dröm om menstruation är hög.

  I andra fall överför blod inte något gott för ett barn, särskilt inte en flicka, och talar om rädsla för något förbjudet och fruktansvärt. Efter det bör du vara försiktig, eftersom det ökar sannolikheten för att inte bara en olycka, utan också sjukdom, förlust av styrka och till och med dödsfall efter utmattning, särskilt de som drömmer om att gå ner i vikt eller lider av anorexi och ätstörningar.

  I drömmar om killar och män

  Vad är menstruationsblodet för en kille som drömmer om? Om han fortfarande är en jungfru talar drömboken om hans ökade intresse för det motsatta könet och nyfikenhet i samband med sex. Men i vissa fall är det svårt att förstå vad hon drömmer om, särskilt om han just nu har hälsoproblem. Blod kan indikera en förvärring av en kronisk sjukdom eller skada som skulle vara hans mor, blodsyster eller kvinna.

  En mogen man har en dröm om menstruation före skandaler eller sexuella nyheter. Om han har en älskare eller hustru, kan han prata om hennes abort och utpressning på grund av detta, graviditet eller passionerad kärlek, från vilken det helt enkelt inte finns någonstans att gå. Varför drömmer om att se henne på sina kläder? Dina äventyr kommer att bli kända eller en älskare eller bara en flickvän kommer att berätta för alla om dem, börja väva intriger, be vänner att prata med dig om hennes känslor eller försöka självmord. Detta är ett mycket dåligt tecken för killar, eftersom de borde lita på flickor mindre för att han kan falla i deras listiga fällor..

  Har du sett en dröm? Varför drömmer kvinnor och män om kackerlackor - drömbok

  Varför drömde du om månatligt blod för en gift man vars fru väntar barn? Drömboken skriver att hon kan få problem, gå till sjukhus eller förlora ett barn. Ibland talar en sådan dröm om en födelse förbannelse eller trauma, som kan sluta mycket dåligt för en kvinna. I sällsynta fall dödar en kvinna, oftare än en mor, i en familj.

  I drömmar för flickor och kvinnor

  Om man inte förväntar sig verklig menstruation talar drömboken om sjukdom och en minskning av energi. Kanske en kvinnlig sjukdom eller avslöjande av en intim hemlighet på ett oväntat sätt till följd av förlägenhet eller en obehaglig situation som smärtsamt skadar en kvinna och kan leda till stora känslor.

  • Varför drömmer om att se blod på ytterkläder som bärs på människor? Förvänta sig en skandal som involverar sexliv och älskare.
  • Om du drömde om blod på dina underkläder skulle din älskade person eller flickvän du litade på skada.
  • Varför se blod på föremål hemma? Det är inte värt det att ägna någon till ett intimt liv. Samtidigt kommer de att missförstå, fördöma eller ställa in.

  Allt är annorlunda vad de ser i en dröm. Många glömmer omedelbart allt, men vissa försöker dechiffrera händelser genom att läsa en drömbok. Endast han kommer att berätta om nattsynen var en varning eller en varning. För att förstå varför blod drömmer, menstruation, måste vi försöka påminna om drömmen i alla detaljer.

  Drömmar kan förutsäga vad en kvinna förväntar sig inom en snar framtid. Särskilt när hon drömmer om att hon har börjat menstruera, även om det faktiskt inte finns något liknande. Och det finns ingen oro för frånvaron av det. Vad skulle det betyda?

  Problem lovar bara en dröm där dina kläder eller tyg är färgade med blod. Det försvårar problem som kommer att bli ett allvarligt hinder för målet.

  Japansk drömbok

  Orientaliska drömtolkningsexperter vet exakt vad månadsperioder är för. Så för en ung flicka förutsäger det sjukdom och dålig hälsa. För att mildra de allvarliga konsekvenserna för kroppen kan du bara genomgå en fullständig undersökning.

  Om en kvinna drömmer om blod på en älskad eller mans kläder - är detta ett tecken på en kommande gräl. Dessutom, enligt specialisterna i drömmar, kommer den som såg drömmen att vara den skyldige i konflikten.

  Unga kvinnor som ser menstruation i en dröm bör uppmärksamma inte bara hälsa (särskilt kroniska och kvinnliga sjukdomar), utan också deras beteende. Ofta varnar menstruationen i en dröm en ung kvinna att hon kan begå en utslag som kan förstöra hennes rykte.

  En varning om en möjlig sjukdom är en dröm där menstruationen plötsligt börjar och en kvinna inte kan dölja detta för andra. Och ju mer blod, desto mer allvarligt kan besväret vara. Blodfärgade kläder bjuder också på problem. Om du i en dröm försöker ta bort menstruationsblod från dina kläder, är du rädd för att bli fördömd av vänner eller släktingar.

  Artiklar Om Missbruk Cykeln

  Normen för endometrium med klimakteriet och orsakerna till förändringen i tjocklek

  Den kvinnliga kroppen utsätts för allvarliga förändringar under början av klimakteriet. Förändringar provoserar en minskning av produktionen av östrogen, progesteron, vilket har en allvarlig effekt på menstruationscykeln, livmoderslimhinnan....

  Vad du ska göra med vaginal torrhet: åtgärder för behandling

  Under hela livet står kvinnor inför olika problem av intim art som inte är vanligt att diskutera i ett anständigt samhälle. Naturligtvis är de inte föremål för diskussion, utan borde vara en anledning till att kontakta en specialist....

  "Kommer det ut luft under sex?" Detta är ett tecken på muskelsvaghet. ” Intervju med en gynekolog

  Flickvän, granne, Internet - det här är källorna som en kvinna ofta försöker hitta information om problem med intim hälsa....