Månatlig kärleksförtryck eller kärlekstav för månatligt blod

Blödning

Nästan var och en av oss har bekanta par vars vigsel varken föräldrar eller bästa vänner kunde förstå. Oftast är detta kärlekens oförutsägbarhet, men det finns ett helt annat verkligt alternativ, det här är en kärleksporr. Låt oss försöka ta reda på varför blod per månad har kärleksformer..

Ritual med en åtgärd på upp till 7 år

En kärleksstava för månatlig blod eller en månatlig kärleksstava är det ovanliga fallet när den fysiologiska komponenten är starkare än magin. Det utförs med hjälp av menstruationsblod. Ta åtminstone ett exempel i naturen: en tik springer, hennes äggstockar fungerar inte, kabeln sprang upp, sniffade och sprang förbi, men när den är i värme, om den sniffar, kommer den att bryta kedjan och hoppa över staketet bara för att följa den.

Om allt görs på rätt sätt kommer kärleksförtrycket att gälla i upp till sju år! En månatlig kärleksförtrollning är det enklaste som alla med liten eller ingen kunskap om magi kan göra. Blod tas den tredje dagen efter menstruationens början.

Enkel ritning på den tredje menstruationsdagen

Ritualen kan utföras med bara ditt eget blod. Att använda någon annans månadsblod är extremt farligt. Som nämnts tidigare är det bäst att genomföra ritualen på den tredje menstruationsdagen, den här dagen kommer kärleksförtrycket vara särskilt starkt. Samla ditt menstruationsblod och säg magiska ord över det.

En tomt för menstruation låter så här:

Det charmade blodet måste blandas tyst med den valda i mat eller dryck. Rött vin är bäst lämpat för detta ändamål. Det liknar inte bara blod i färg, utan betraktas också som en esoterisk symbol för blod, passion och kraft. När du använder den kommer effekten av kärleksförtrycket att vara så stark och snabb som möjligt, eftersom den träder i kraft omedelbart så snart mannen dricker denna "dryck".

För att öka effekten kan denna ritual upprepas under följande månader. Om du inte har tillgång till mat och dryck från en älskad, kan du använda hans foto för ceremonin. Efter att du har kastat besväret, dropp blod på fotot så att en droppe blod faller på hjärtat på den valda.

Effekterna av magi

Om du bestämmer dig själv att genomföra en kärleksförtryckning för blod varje månad, kom ihåg att det nästan inte ger någon känslomässig interaktion med föremålet, det vill säga grovt sett är denna kärleksförtroll enbart för sex. Detta är fallet när nästan zombies leder ner i gången, det ytterligare familjelivet för sådana par döljs för våra ögon vid dörrarna till deras lägenheter, men det kommer definitivt inte att vara lycka bakom sådana dörrar. Du kan inte bygga lycka på någon annans sorg.

En sådan man gillar inte en kvinna, han hatar henne i duschen, det händer ofta så här, ett gift par lever, det verkar som om det går runt under armen och sover tillsammans, men om han dricker hundra gram vodka tar han en yxa och börjar driva henne med hat. Vad som händer med män efter menstruationsanfall påminner om en vacker produkt på disken, som bara börjar försämras hemma, det första året, när friska män plötsligt börjar skada.

Situationen är standard när det finns symtom, men det är omöjligt att ställa en diagnos. Intressant nog kan inte bara män drabbas av menstruationsformler. Situationen är ganska pikant, detta händer när en kärleksförtryckning på blodet från menstruationen görs på en redan gift man.

Ett gifta par kommer in vars förhållande helt har kollapsat, som det visar sig senare, mannen har fått en älskare på sin sida och lovar henne att han kommer att skilja sig från sin fru, men gjorde inte detta, hon gjorde en kärleksförtryck utan att tveka, fruen började ha hälsoproblem, som hennes man övergav henne inte, hon tog faktiskt del av den negativa inverkan på sig själv.

Magiska spelet för de flesta av dem slutar i tårar, i bästa fall genom skilsmässa, men ofta blir en man berusad och blir gradvis till en kronisk alkoholist. Det finns ett annat alternativ, sådana bilder kan ofta ses i kriminella nyheter, en kall kropp och blod på golvet... det är så en kärleksförtrollning kan visa sig om du spelar med magi själv! Glöm inte att det är bättre att konsultera en specialist och läsa recensioner, de som gjorde en sådan kärleksförtrollning!

Jag stavar på blod varje månad

En kärleksförtryck för menstruation används i situationen när det är nödvändigt att ingripa i en persons öde på energinivå. Men att interagera med energier är ett mycket juvelverk. Sällan lyckas någon av de praktiserande svarta magikerna klara sig utan några biverkningar orsakade av en sådan ritual. Vi kommer att berätta om alla nyanser av kärleksformler på blod varje månad i denna artikel..

Älskar magi

Magi sedan antiken har hjälpt människor att lösa olika problem. Torka, epidemi, sjukdom är bara några av skälen som kan lösas med magiska ritualer. Kvinnor har från tidiga tider använt kärleksformer och konspiration för att locka till sig den man gillar.

Det finns olika magiska ritualer i både styrka och syfte. Vissa tillåter killen att behaga, andra - tryck honom till det ansvariga steget eller återlämna mannen till familjen.

Älskar stava för månatligt blod

En kärleksförtroll för menstruation är en av de mest kraftfulla och effektiva ritualerna. Bindningen av en kille utförs på en fysiologisk nivå. Och eftersom blodets energi har en enorm potential skapas en stark bindning mellan de som gör ceremonin och den man som måste förtrollas. Vissa magiker tillskriver denna ritual till en viss typ av korruption. Till och med en mycket stark persons vilja bryts ned och kommer fullständigt underkastelse.

Denna typ av magisk effekt är mycket enkel att utföra och därför växer populariteten. Innan du bestämmer dig för att använda denna ritual måste du dock överväga alla möjliga konsekvenser, plussar och minus. En kärleksförtrollning börjar agera nästan omedelbart efter att en kille kommer in i kroppen. Effekten kan ses på ett par timmar, mindre ofta - några dagar.

Som regel påverkar den utövade effekten passion, lust och avslöjar personens mest dolda önskningar. Ibland manifesterar perverse eller sadistiska tendenser. Även om en flicka brukade vara obehaglig för en ung man, efter ceremonin, kommer allt att förändras.

Handlingen med magi manifesteras på instinktnivå. Du måste emellertid komma ihåg att giltighetsperioden för en kärleksstava bara är en månad, varefter attityden till dig kan förändras dramatiskt.

Konsekvenser efter en kärleksstava

Det viktigaste ögonblicket innan det slutliga valet av en magisk rit för att förtala en kille är att bekanta dig med de möjliga följderna av en kärleksstava. Denna ritual tillhör kategorin mycket kraftfulla ritualer. Men denna kraft har en nackdel, som uttrycks av konsekvenserna och biverkningarna..

Låt oss överväga dem i ordning:

 • Gastrointestinala problem (GIT)
  Detta är det mest mindre problemet som kan hända hos en man omedelbart efter att ditt blod kommer in i hans kropp. Som regel uppträder sjukdom, illamående och mindre ofta kräkningar omedelbart. Om din ung man har en kronisk matsmältningssjukdom är det bäst att välja en annan ritual. Eftersom en kille kan ha en allvarlig förvärring.
 • Problem med genitourinär
  Impotens kan bli en mycket obehaglig konsekvens, när en kärleksförtrollning görs flera gånger.
 • Alkoholism
  Om din pojkvän har en stark och viljig karaktär kan effekterna av magi orsaka en sådan biverkning som alkoholism.
 • Ökad aggressivitet
  Om du lyckas förtala en kille, kan hans karaktär ändras till det värre. Möjliga manifestationer av aggression, oförskämdhet och övergrepp. Det här är bara några av biverkningarna av blodmagriteten..
 • Undertryckande av vilja
  Det visar sig ofta att en kvinna är kär i en stark och viljig man, och efter att ha slutfört bindningen förändras killen. Istället för en avgörande person med dig, en osäker och oinitierad försvagning, för vilken du måste bestämma och göra allt.
 • kast
  Om du bestämmer dig för att rulla tillbaka denna ritual kan konsekvenserna påverka dig och killen. Konsekvenserna uttrycks i det här fallet i problem med könsdelssystemet. I vissa fall är detta för tidigt åldrande, svår sjukdom och oförmågan att fortsätta födelsen.

Endast genom att bekanta dig med alla konsekvenser och väga alla för- och nackdelar kan du bestämma om du vill göra en kärleksstava eller inte. Kom ihåg att du kan förtrolla en man på olika sätt, och att ta till sig denna typ av kärleksformer bör endast göras i det yttersta fallet..

Älskar spell för bröd

Våra mormödrar och mormor-mormor använde också magiska ritualer med menstruationsblod. En av de mest forntida ritualerna för att förtala en man, anses vara en kärleksförtroll för bröd.

Det görs på följande sätt. En sak färgad med menstruationsblod sköljs i vatten. Och från detta vatten görs en brödkaka senare. Älskade måste då äta den här tårta.

Det är tillrådligt att göra denna kärleksförtroll bara en gång och använda blod som tas på den andra eller tredje dagen av menstruationen. Du kan förtrolla en man som använder en kärleksstava för din period mycket snabbt. Resultatet kommer att märkas omedelbart efter att han äter tortilla.

Älskar stava på vin

För att bli förälskad i en kille kan du använda en kärleksporr med blod och vin. Färgen och strukturen på vin anses vara den perfekta drinken för användning i magi.

För att göra detta, lägg till blod i ett glas vin med orden:

"Som blodet var i mig, så är du nu med mig!
Amen!".

Efter att ha läst tomten, bör älskaren dricka en drink. Du kan använda en annan drink, men föredrar något som inte är särskilt alkoholiskt. Öl, champagne, sprit - kommer att göra.

För att förtrolla en kille bör dina tankar vara rena utan önskan att hämnas eller skada. Ställ in på en våg av lycka och allt kommer att fungera.

Älskar spell för menstruation för mat

Denna kärleksförtrollning hjälper till att återvända antingen mannen eller älskaren. För att göra detta måste du bjuda in honom att besöka och förbereda en utsökt middag och lägga menstruationsblod till dina favoriträtter. Det samlas in på den andra eller tredje dagen i menstruationen och ska användas inom de kommande tre dagarna.

Så blod läggs till den färdiga skålen med orden:

“Mitt blod, ange Guds tjänare (namn).
Må han låta Guds tjänare (namn) brinna av kärlek och passion för mig och bara drömma om mig.
Ordet är min lag!
Amen!".

Mata din man en charmad måltid och effekten kommer att märkas nästan omedelbart. Du kommer att kunna charma om några timmar. Observera att den låtsade inte ska hata dig. När allt kommer omkring en månad efter ritualen kan alla negativa känslor bli mycket förvärrade.

Rite of binding

Nästa kärleksformulär har en stark inverkan på en mans vilja. Blod som samlats in på den andra eller tredje dagen i menstruationen bör läggas till te-kaffemännen tre dagar i rad med orden:

”Så snart du dricker mitt blod, ge mig omedelbart din vilja.
Nu är det bara jag som är viktig för dig! ”.

Effekten av denna ritual uttrycks i en fullständig underkastelse av en man till en kvinna. För att förtrolla en kille måste du strikt följa anvisningarna och göra ritualen i tre dagar i rad utan pass.

Stava för blod och socker

För att få denna kärlek att stava behöver du ditt menstruationsblod (några droppar) och en tesked socker. Blod blandas med socker och i det ögonblicket läses en konspiration:

”Blod och socker hjälper mig att förtala min älskade, Guds tjänare (namn).
Så att han inte skulle drömma utan mig.
Amen!".

Nu måste du lägga till det charmiga sockret när du förbereder en måltid eller i en drink som en man sedan kommer att äta eller dricka. Kraften i en kärleksförtryck ligger i en kontrasterande blandning av komponenternas egenskaper och egenskaper. Resultatet kan märkas på några dagar. Mannen kommer att väcka känslor för dig och det kommer att bli en passionerad önskan att bara vara med dig.

Älskar stava på tyg

Denna kärleksförtryck för menstruation sker vid midnatt. Han kommer att behöva följande komponenter: några droppar menstruationsblod, en bit vit vävnad och ett ljus. En lapp med vävnad färgad med ditt blod måste brännas genom att sjunga ett ljus.

Askan måste samlas in och läsa tomten:

”Eftersom det här blodet var med mig, så är du nu bara med mig.
Amen!"

Askan måste läggas lite till en mans mat under veckan. För att förtrolla en älskare behövs tålamod, och eftersom både blod och eld användes kommer resultatet av ceremonin att bli stark. Dessutom är varaktigheten för denna ritual inte begränsad till en månad.

En kärleksform för menstruation är en mycket stark och farlig rit. Gör det inte i något fall av nyfikenhet, eftersom du inte lyckas förtala en kille. Du kan också skada dig själv och den unga mannen på allvar..

Om du har valt magiska ritualer och ritualer på ett ansvarsfullt och medvetet sätt, följ noggrant alla instruktioner. Positiva känslor och utan tvekan - och du kommer definitivt att lyckas förtala en älskare.

5 sätt att förtala en älskad för menstruation

Blod från en kvinnas menstruationscykel är en kraftfull ingrediens för trolldom. Från tidigt tid har häxor gjort en kärleksförtryck för månatligt blod, vilket tvingade dem att älska en person som inte gav efter för besväret av cupid.

Vad är styrka

Moderna magiker har också kunskap om stavförmåga med den "hemliga ingrediensen." De rekommenderar inte att göra ritualen på egen hand och hävdar att den är farlig. Men bland folket finns det sätt att fullfölja en kärleksförtrollning med menstruation på egen hand, om dess möjliga konsekvenser inte slutar.

En ritual med sitt eget blod påverkar inte själen. Effekten av att bli förälskad, som vanligtvis sker under påverkan av naturliga kemiska processer i kroppen, kommer inte att bli. Men den förtrollade mannen kommer att lysa med passion och uppleva en otrolig sexuell attraktion för kvinnan som fick kärleken att stava. Han kan bokstavligen inte motstå sina önskningar. Men från utsidan kan ett konstigt inflytande på konspirationsobjektets beteende orsaka misstänksamhet. Ett erfaret öga känner igen tecken på en kärleksstava.

Det finns många ceremonier för en älskad mans kärlek, men en konspiration för menstruation står separat som det mest destruktiva vapnet. Människor som utövar vädjan till mörka krafter säger att resultatet av en sådan inverkan på en person kommer att vara i 90% av fallen. Blod vänder sig direkt till blod genom att kringgå alla energisnäcken, inklusive skyddsnivåerna hos den mänskliga aura. Men tillsammans med den önskade effekten kommer det verkligen att få negativa konsekvenser..

Väg för- och nackdelar

Beslutet att knyta en älskad med magi är vanligtvis ett desperat steg när en kvinna inte ser någon annan väg ut. Att spela sådana saker av uttråkning eller bara infall rekommenderas inte av någon av dem som minst en gång genomförde en sådan ritual. De mörka krafterna gör ingenting gratis, och beräkningen kan vara för grym och komma snabbare än förväntat. Om du befinner dig i reflektionsstadiet, se till att frukterna som den magiska händelsen kommer att ge dig väsentligt överskrider de möjliga konsekvenserna.

Plusser för tomten för menstruation:

 1. Ingredienserna är lätt tillgängliga, och det är mycket enkelt att utföra det..
 2. Kärleksförtryck för menstruation ger nästan hundra procent effekt av sexuell vidhäftning.
 3. Åtgärden börjar de kommande tre dagarna efter tomten.
 4. Det tar lång tid att ta bort kärleksförtrycket, och det är svårt att göra.

I de flesta fall är för- och nackdelarna inte lika. Räkningen kan inte bara förstå den som utför ritualen, utan också mannen över vilken den utförs. Här är vad en förstörelse kan leda till.

Lagen om bevarande av energi fungerar också i maginens värld: det finns en motverkning mot alla handlingar. Du måste betala för blodritualen med "blod" - antingen din egen eller en släkting i blodet. Olyckor kommer att vara på hälarna, kanske till och med dödliga.

En stavning på menstruationsblod har sitt utgångsdatum - bara 2-3 månader, och sedan måste du utföra en andra ritual. Och så under hela tiden medan du är intresserad av en person. Det finns inget sätt att knäppa en gång för alla.

Efter exponering för en person på energinivå kan allvarliga förändringar inträffa i hans beteende upp till vardagens vanor. Ofta börjar trollbunden dricka, förlorar intresset i allmänhet för allt utom det som utförde ritualen.

Ättlingar upp till sjunde generationen i den manliga linjen kan drabbas. Det är stor sannolikhet för en katastrof om en förtalande och hennes utvalda har ett barn.

5 kärleksformler

Hur man läser en konspiration för att göra en kärleksförtrollning hemma, med menstruation, har varit känd sedan antiken. Det finns fem favoritvägar som har förtjänat sin popularitet på grund av enkel utförande..

För vin

Blod är ett magiskt verktyg som vin. Tillsammans fungerar dessa två ingredienser som en tidsbomb. Ett betydande plus i färgens likhet hos dessa komponenter, varför kärleken "cocktail" inte kommer att ändra färg och inte orsakar misstank. Vin är att föredra, men du kan lägga till blod till sammansättningen av andra alkoholhaltiga drycker med svag och medelhög hållfasthet (öl, sprit), när den valda inte vill dricka druvalkohol.
Du kommer att behöva släppa två droppar blod i ett glas vin och kasta en förtrollning över det:

"Blodet är i mig, och du, slav (som namnet på den älskade kallas), kom till mig!"

Och så sju gånger. Låt nu mannen dricka den berömda vätskan. De som drack det här noterar att konspirationen börjar fungera efter en vecka eller två..

För mat

Menstruationens kraftfullaste energipotential i två dagar. De måste samlas in lite och användas under dagen, tillsätt några droppar för mat. När du lägger till måste du läsa handlingen för att förtala killen för månatligt blod:

”Mitt blod, gå in i slaven (den älskade namn). Låt kärlek och passion för mig, en slav (namn på warlock), antända och bara leva av mig. Ordet är min lag! Amen!"

Matning med en kärleksrätt fungerar vanligtvis omedelbart, men varar inte mer än en månad. I slutet av kärleksförtrycket kommer trollbundens känslor före riten att intensifieras tre gånger. Om han kändes irriterad eller hatad kommer resultatet i slutändan att göra dig besviken. Du kan dela den "rutinerade" middagen igen, och åtgärden fortsätter.

Torka på en vit trasa

Ta en liten bit naturligt vitt tyg (bomull, linne). Behöver en droppe menstruationsblod den andra dagen av menstruationen, smörja hennes vävnad och vänta tills det torkar. Efter det, bränn ett tyg och krydda med din älskade halva av den resulterande askan. Efter en vecka måste du upprepa sången från den andra halvan av asken, så att bindningen blir mer hållbar. Efter att mannen är berusad kan du märka med blodet inläggssulorna i den utvalda skorna. Du måste uttala vissa ord:

"Huset kommer att vara ditt, du kan inte komma ur det".

Torrhet i fjärran.

Denna metod är lämplig för dem som inte har möjlighet att dricka eller mata den valda - hans närvaro krävs inte alls. Innan du går i säng, använd fingret för att applicera en droppe månatlig blod på din panna, ligga på sängen, stäng ögonen och dröm om objektet med din önskan. Föreställ dig framtiden i 15 minuter - din kärlek, hur du kommer att leva bra med den. Upprepa ritualen i 3 dagar. Den här menstruationstorkaren börjar agera en vecka senare från den sista dagen då den hålls, du måste vänta tills den valda fastnar.

Kärleksförtrollning gift på ett foto för menstruation.

Fotokortet har energin från en person på det. Därför kommer en kärleksförtryckning på ett foto för menstruation på ett avstånd i styrka att vara lika effektiv som en ritual med närvaron av en vald. Du måste samla in blod som släpps alla två dagar i din period fram till kvällen.

När det blir mörkt, ta ett fotografi av den utvalda och häll allt blod på ansiktet så att det är helt täckt. Fäst sedan ditt foto på det så att dina läppar rör. Blodet bör torka mellan fotografierna genom att limma dem ihop. Låt dem torka på en mörk plats där ljuset inte tränger igenom. Efter en månad, på den första dagen av menstruationscykeln, ta bort de limmade fotona och bränna i ett rött ljus. Du kan inte använda den svarta färgen på ljuset - det kommer att bli skador på er båda.

Synd eller kampen för rättvisa

Det tros att i kärlek är alla medel bra, och en kärleksförtroll är bara ett av de misslyckade-säkra vapnen. Särskilt när det gäller att förtala en man med en ritual med menstruation - detta anses inte alls vara synd. Kvinnor motiverar ofta sig genom att mannen tillhör dem enligt lag, vilket innebär att den växande förkylningen i förhållanden är ett misstag som kan korrigeras med magi. Men den främsta orsaken är sårad stolthet, som under täcken av pseudo-rättvisa inte tillåter oss att titta på situationen från sidan.

Kyrkan anser att syndigt är själva idén om att förtala - att påtvinga ens vilja på en annan person. De önskar bara gott till sin älskade man, men gott kan inte komma med onda krafter. Förmodligen missar en förtrollande kvinna tiden då hon hade bra med sin älskare och vill återlämna allt tillbaka. Men förtalning kan inte bli en tidsmaskin i ett förhållande tidigare. Du får bara passion och sex, och med dem ett stort antal problem.

De fruar som utförde ritualen uppmanas av prästen att förstå sig själva: varför mannen förlorade intresset, vad som har förändrats i förhållande till kvinnor till män. Och fruen måste bekänna sig i kyrkan och få rekommendationer från prästen, som kommer att berätta hur du kan rädda dig själv och din man från synd. Men kommer det att räcka för att ta bort skadan när du ändrar dig och vill avbryta åtgärden?

Motgift från kärleksformer

Häxor och energeterapeuter hävdar att bara de kan ta bort skador på vidhäftningen. Men du kan försöka självständigt utföra riten att bli av med konspiration genom att följa samma steg som tränande magiker gör. Detta är möjligt endast med deltagande av offret för korruption och hans önskan att genomföra en ritual.

Först måste du avgöra vem som gjorde bindningen och ta reda på honom hur länge ritet och beskrivningen varade. Genomför en "kärlek motgift" du behöver samma tid. Detta är en av de starkaste metoderna som bör fungera snabbt..

Under hela ritualen ska en skadad man stå i mitten av rummet och läsa "Vår Fader" - när bönen är över börjar du om igen. En annan person går runt moturs 32 gånger. Denna metod hjälper också från det onda ögat..
De åsikter som gick igenom detta

Innan du börjar ritualen är det viktigt att ta reda på recensionerna av dem som redan har försökt göra en kärleksförtroll på månadsblod. Detta berättar ett magiskt forum.

Yana, 21 år:
”Jag träffade en kille cirka sex månader, men det verkade för mig att vi inte hade något allvarligt. Hon var cool med honom. Han var trött på min attityd och han slöt mig. Och då insåg jag att jag inte kunde leva utan honom. I en artikel läste jag om många ritualer, men jag gillade den som var på vinet. Inbjuden till en vänlig middag. Jag vet, män dricker inte särskilt vin, men jag övertalade honom att prova. Det funkar verkligen! Han började ringa, komma, ge blommor och gåvor. Och ibland blev han skarpt aggressiv: han kunde hålla i handen till blåmärken för att jag såg efter mannen på gatan, smällde främlingen som såg på mig. Hans uppmärksamhet blev så manisk att jag började rädsla och gömma honom. När han hittade mig grät han att han inte kunde leva utan mig eller började hota, att han skulle begå självmord. Jag förväntade mig inte att personen när den torkas på vin blir så fast. Jag förstörde livet för honom och mig själv. ”.

Elena, 24 år gammal:
”Jag ville verkligen att han skulle gifta sig med mig, men han såg inte alls i min riktning. Hon bestämde sig för om hon inte vill ha det på ett bra sätt, då kommer oren makt att hjälpa mig. Hon gjorde en kärleksförtrollning - till ingen nytta. Det började irritera honom ännu mer, och hon började bokstavligen torka på det. Hela tiden tänkte jag på honom, slutade till och med äta, och depression dök upp. Sedan började problemen med menstruationen - antingen smetning eller inte går alls. Läkarna kommer inte att förstå
vad hände med mig. Nu går jag till mormor och försöker lösa problemet. Och jag kan inte förstå varför jag behövde det. ”.

Om du tittar, det finns knappast någon som har hittat sin feminina lycka genom en kärleksförtrollning. Det är värt att tänka noga: om det är nödvändigt att binda en man utan kärlek.

Stava på ett månatligt blod: uppföranderegler, konsekvenser för män

Kärlek är inte alltid ömsesidig. En kärleksförtrollning på månadsblod hjälper till att undvika en tjejs olyckliga, tristiska öde Detta trolldom kan vara mycket farligt och helt ofarligt. Låt oss ta reda på hur du gör en kärleksförtryck så att din älskade inte lider. Vilka är konsekvenserna av ett misstag.

Funktioner av trollformler av menstruationsblod

Den kvinnliga kroppen har en magisk mekanism för självrening. Tillsammans med den månatliga urladdningen försvinner det onda ögat, förstörelse, negativa känslor och tankar. Naturen skapade detta underbara sätt att skydda framtida avkom från mammas misstag. Trollkarl gissade det i tidiga tider. Menstruationsblod har använts sedan dess för att påverka män..

Viktigt: kärleksformler på blodet hör till kategorin svart. Detta är ett kraftfullt trolldom, som nästan är omöjligt att ta bort. Men du måste använda detta mycket noggrant. Återlämnandet kan förbi artisten med en stor börda av sorg och olyckor.

Funktionerna hos menstruationsdroppar är följande:

 1. En kärleksförtroll utförs endast på den mänskliga halvan av mänskligheten. Torka av samma kön är ineffektiva.
 2. Syftet med påverkan är en köns sexuella bindning. Sann känsla föds över tiden.
 3. Handlingen av ceremonin försvagas efter en till två månader. Om det behövs, upprepa det. Men menstruationens öde påverkar ständigt. Artisten och offret känner påverkan av svart magi fram till dagens slut.
 4. Effekten är omedelbar. Enchanted kommer att börja uppleva en oemotståndlig passion för kunden om några timmar. Andra skönheter för honom kommer att upphöra att existera.
 5. Brist på sexuell kontakt skadar de förtrollade sinnena. Svag kille kan vara besatt av otillfredsställd passion.

Funktioner av blodets magiska effekt bör beaktas. För skrattens skull är det förbjudet att trollbinda av skada. Flickan kan bli obehagligt slagen av konsekvenserna av ett sådant "skämt".

Hur man samlar in blod

Tekniska frågor förvirrar ofta en kvinna som vill binda menstruation. De förstår inte hur och när de ska samla biologiskt material. Det är ganska enkelt. Tilldelningar samlas in med beaktande av följande regler:

 1. Den första dagen hoppas över. Under denna period rengörs energisektorn mest intensivt. Materialet är giftigt. Blodet innehåller allt negativt som ackumuleras under månaden.
 2. Endast en droppe krävs. Du kan få det med fingret.
 3. Du kan använda ett vanligt gummihandtag. Han placeras nära ingången till slidan..
 4. Du kan inte lagra markeringen. Använd dem för trolldom direkt.

Tips: lämplig för magiskt blod som tilldelas den rikligaste dagen.

Säkerhetsåtgärder

Det negativa med denna typ av kärleksförtryck är närvaron av ett stort antal svarta energier i blodet. Det är fullt möjligt att neutralisera det. För att göra detta måste du:

 1. Kontrollera aura för det onda ögat, skador.
 2. Rengör före trolldom.
 3. Regelbunden ren energi, vilket hjälper den naturliga mekanismen.

Kärleksformer för menstruation kommer att vara säkra om artisten inte har några negativa enheter i fältet. Faran består just i att överföra dem till de förtrollade. Skador kommer säkert att återvända till artisten och fylla hennes väsen med fruktansvärda problem.

Fördelarna med ritualer med menstruation

Kvinnans halva kärlek för denna trolldomsteknik är förklarbar. Fördelarna med månatliga kärleksformler:

 1. Det är inte nödvändigt att använda konspiration. Materialet laddas redan av utövarens kropp för den nödvändiga avsikten. Trollkarlen själv behöver trollformler för att etablera sig själv i effektiviteten av ritualen, för att koncentrera sin vilja.
 2. Att ta bort påverkan är extremt svårt. En man blir knuten till en förtrollande kvinna med starka osynliga trådar.
 3. Enkel utförande. Det finns inget behov av komplexa magiska strukturer, resor till templet, till dammen och liknande.
 4. Kroppen själv skapar förutsättningarna för trolldom.
 5. En charmig person upplever naturligt inflytande. Trots allt fungerar magi på de djupaste nivåerna av medvetande.

Nackdel

Komplexiteten i denna typ av kärleksmagi är i fara. Felet liknar självstyrd korruption. Du kan inte ta bort det själv. Och experter åtar sig inte att hjälpa den olyckliga häxan.

Homing är en korruption som en person organiserade för sig själv. Det fungerar som en förbannelse. Det avlägsnas svårt i flera månader eller år.

Alternativ för menstruationsblod stavning

Tränande magiker har utvecklat många sätt att kärleksfullt påverka män. Kärnan är allt här i djupet av själen hos en kille med våldsam passion. Hanar upplever en liknande jakt på kvinnor under estrus. Det påverkar reproduktionens djupa instinkt. Varje man försöker lämna avkomma. Så naturen lagt.

Det enklaste alternativet med rött vin

Tekniken att införa ett offer kärlekskänslor är inte:

 1. Tillsätt en droppe månadsvis blod till vinet innan du serverar.
 2. Killen ska dricka drinken direkt (bara en slurk).

Tillåtet att använda vodka, öl, champagne, energi. Vin visas i ritualen på grund av dess lämpliga färg. Läskedrycker inkluderar kaffe, cola, Pepsi, starkt te. Effekten är densamma.

Viktigt: förtrollningens tankar måste vara rena. Hämnd, avund, förargelse kommer att leda till negativa konsekvenser för båda.

Månatlig bindning genom mat

Lämplig för exponering för ex-pojkvän eller make. Riten kommer snabbt att återlämna förrädaren. Metod:

 1. Bjud in en man att besöka på ett troligt sätt.
 2. Att laga en favoriträtt. Lägg till en droppe biomaterial.
 3. En halvtimme före ankomst, tala mat med dessa ord:

“Krovushka, frodigt litet huvud. Ange kroppen (personens namn), gör jobbet. Låt det brinna av kärlek, bara drömma om mig. Amen!".

 1. Behandla älskling, prata vänligt.

Kärlekspelet verkar omedelbart. Killen kommer att försöka inse passionen den kvällen. Han kommer inte att stå på andra.

Hur man trollkar i sju år

Ritualen övades för att kalla den starkaste fysiska attraktionen hos kungliga personer. De valde ut den nödvändiga bruden för politiska ändamål. Och för förlängningen av släktet orsakade de djurtrang efter hennes kropp. Numera används ritualen för att begränsa alltför aktiva män. Makan kommer att glömma vandring till sidan.

En stark kärleksförtrollning med blod hjälper älskarinna att leda brudgummen från familjen. Men man bör förbereda sig för att leva med den här mannen, för att återge sin vanliga passion. Killen bör binds med denna metod noggrant. Den unga organismen tål inte det magiska angreppet, glider in i alkoholism, släpps bort av berusande ämnen.

Tekniken att fascinera med månatligt blod är följande:

 1. På den tredje dagen av menstruationen, ta ett bad. Lägg till i vatten:
  1. havssalt (glas);
  2. kronblad från sju skarlakansröda rosor;
  3. en nypa saffran, kanel, kryddnejlika pulver.
 2. Ligg i vattnet i en halvtimme och föreställ dig framtiden att leva tillsammans.
 3. Läs tre gånger så kraftfull kärleksförtrollning:

”Blodet upplöses i vatten. Din vilja (namn) skickar bara till mig. Du kommer att gå på hälen att gå, varje önskan att fånga. Starkt ord, du kan inte bryta. Mistresses and friends will be in the past! ”.

 1. Gå ut, plocka upp en liten bubbla med vatten från badrummet.
 2. Lägg till te, kaffe på morgonen under veckan.

Den starkaste bindningen är praktiskt säkert med tanke på dålig energi. Särskilt om du tar ett bad med kyrklig ljus runt. Vatten och eld kommer att förstöra det mesta av det negativa.

Tips: du kan inte lägga besväret. Och så kommer det att fungera bra.

Avlägsna sätt att kärlek på blod

Alternativ för kontaktexponering är inte alltid möjliga. Du kan prova säkrare magiska tekniker. Fjärrriter skyddar artisten automatiskt. Här spelas mekanismerna för att skydda en person från onda gärningar. Om enligt en mans öde inte passar, jämnas inflytandet uppifrån.

På tyg

Det tar ett ljus och en bit snövit material. Tja, om en älskad berörde honom. Det är tillåtet att använda en näsduk, en bit av en skjorta, en T-shirt i ceremonin. Men tyget bör vara vitt:

 1. Tänd ljuset. Presentera önskat resultat.
 2. Fläckmaterial varje månad (utförs andra eller tredje dagen).
 3. Sätt omedelbart eld, sätt på en tallrik.
 4. För att förstärka kan du läsa plotten:

"Eftersom det fanns blod i mig, så är du (namnet på killen) för evigt med mig!".

 1. Materialet bör brinna helt.
 2. Askan utvecklas i samma fönster.

Ritualen för en kärleksförtrollning med månadsaft börjar agera direkt. Vänta på ett samtal, besök, annan uppmärksamhet.

Att salta

Köp ett paket på fredag ​​till middag. På kvällen, blanda en handfull salt med en droppe av din period. Ta det till midnattkärlek före midnatt. Strö så att du måste kliva över. På morgonen vänta på uppmärksamhet.

Torka varje månad efter foto

Snapshoten förblir i kontakt med prototypen för alltid. Detta används av häxor som vill ha en kärleksförtrollning. Trolldom introduceras i offrets fält, förbi skyddet. En man är praktiskt taget maktlös mot sådan trolldom.

Enligt två foton

Ta bilder i ungefär samma skala. Det är nödvändigt att ansiktena är kombinerade, inte för olika i storlek. Behöver fortfarande några droppar urladdning. Gör följande:

 1. Avgå. Tänd sex svarta ljus i en cirkel.
 2. Placera ett foto av en kille i mitten.
 3. Häll blod i ansiktet.
 4. Skriv din vilja (i enkla ord, beställ att älska dig för evigt).
 5. Bifoga ditt eget foto så att ansiktena är blindade.
 6. Lim Ljusvax.
 7. Göm dig bort.
 8. Amplifieringsformel (läs sex gånger):

"Du kysser dina läppar, du dricker juice, du kommer att få ditt öde för evigt!".

Uppmärksamhet: behåll cindern med den magiska designen. De bör brännas efter det första könet.

Med vatten och foto

Förvara källvatten. Smältsmältning är också lämplig om det inte finns några andra alternativ. De trollkar bara på lördagskvällen. Dagen anses vara kvinnodag, lämplig för att framkalla den mest kraftfulla kärleksförtrollningen. Fortsätt enligt följande:

 1. Fyll burken med vatten.
 2. Täck fotot runt omkretsen med dina juice och ta dem ut där.
 3. Lägg i en burk, kork stram.
 4. Lägg på ett mörkt ställe.
 5. Titta regelbundet på bildtypen.
 6. När ansiktet blir blekt, ta bort bilden.
 7. Det måste torkas, brännas.
 8. Försök att hälla vatten på den plats där föremålet för inflytande går. Helst - till tröskeln till lägenheten.

Förklaring: Fotografiets suddighet indikerar toppen av en kärleksförtrollning. Eld förstör möjligheten att ta bort den.

Implikationer för en man

Flickor är rädda för ett så naturligt sätt att provocera passion. Det är motiverat. Problem kan bli kritiska för båda. De negativa effekterna av månatliga kärleksritualer i den hårdaste formen är följande:

 1. Brott mot mag-tarmkanalen. Killekroppen reagerar på kvinnans juicer med en störning. Kräkningar, diarré och illamående kan förekomma. I sällsynta fall stiger temperaturen.

Uppmärksamhet: kroppen hos en man med kroniska mag-tarmsjukdomar kan reagera mer våldsamt. Riten följs av förvärring. Detta faktum är önskvärt att beakta när man väljer en teknik. Det är bättre att tillämpa fjärran inflytande.

 1. Könsturssystemet svarar på energi. Om artisten ignorerade spolningen, dyker upp sjukdomar av olika slag. Resultatet blir impotensen av en älskad.
 2. Stört uppfattning av världen. Han lockas av dålig orientering, förvirrar vägbeskrivningar, det är svårt för honom att hantera transport.
 3. Metabolism förändras. Håret blir grått, rynkor visas. Den skadade kan gå ner i vikt, bli överviktig, bli överviktig.
 4. Alkoholism är ett vanligt symptom på kärleksformer. Offrets själ motstår häxan angreppet. Sinnet kan inte berätta. Därför flyttar killen sig från verkligheten och använder alkohol och mer kraftfulla medel. Det är svårt för honom att hantera en situation med slaveri av viljan.
 5. Aggressivitet. Förtrollad kan bli mycket nervös, avundsjuk. Den vanliga kommunikationen med killar orsakar aggression. Vissa upphör att kontrollera sig själva, öppnar armarna, svär obscen.
 6. Förlust av affärsskicklighet. Kanske den mest obehagliga konsekvensen av svart trolldom. Förtrollad blir trög, icke-initiativ inom affärsområdet. Han sitter med nöje vid dina fötter, tittar, älskar. Men sfären att tjäna pengar upphör att locka honom. En sådan wimp är inte längre intresserad av att förtrollas.
 7. Besatthet. Det är nästan omöjligt att driva ut offret. En man som förlorat sitt eget jag blir klibbig, tråkig, eländig.

Viktigt: de flesta av de konsekvenser som beskrivs beror på vårdslöshet. Om du hanterar din energi kommer killen att förbli stark, viljig, avgörande.

kast

I sällsynta fall lider artisten. Detta beror på det felaktiga valet av föremålet för en kärleksförtroll av menstruationsvätska. En mans högsta beskyddare, som skyddar honom, omdirigerar slaget till kvinnan. De vanligaste svaralternativen för henne är:

 1. Sjukdomar i könssystemet upp till onkologi (behandlingsbart).
 2. Menstruella oregelbundenheter, förseningar, blödningar.
 3. För tidig vissnande. Tidig klimakterium.
 4. Oförmågan att skapa en familj. Ensam ålderdom.
 5. Överträdelse av förlossningsfunktionen. Infertilitet.
 6. Fattigdom, eländig existens. Det här alternativet fångar upp de trollkarlar som försökte beslagta en mans egendom genom att tillämpa en kärleksförtrollning.
 7. Depression, stress, sömnstörning.
 8. Allt ovan leder till en karaktärförändring. Kvinnan blir grusig, skandalös, hysterisk.

Uppmärksamhet: skydd mot retur i utövarnas händer. Hennes amulett - ren kärlek, önskar älskling lycka i hennes armar.

Är det möjligt att ta bort den månatliga kärleksförtrycket själv

Induserad torka påverkar en människas grundläggande instinkt. Att ta bort trolldom på egen hand är enkelt. Men enheter är kapabla. Saken är detta:

 1. Killen måste uppnå en viss medvetenhetsnivå. Lär dig att kontrollera dina egna passioner.
 2. Från födelsen ges bara möjligheten till en sådan utvecklingsnivå. Det är hårt arbete att träna det undermedvetna.
 3. Den vanliga psyken tillåter inte att skilja den verkliga passionen från den inducerade.

En man uppfattar attraktion naturligt. Han tror att han blev kär i artisten. Självkänsla, stolthet, självförtroende tillåter honom inte att avslöja symptomet på magisk bindning. Den minsta misstanken stoppas. Själv tillåter han inte tankar om trolldom att utvecklas i huvudet.

En viktig faktor i botemedlet är en misstänksamhet om den älskade lumskhet. Om killen lyckades bryta igenom förtrollningens slöja, betyder det att han kommer att ta upp sina bojor.

Rengöring utförs på vilket sätt som helst för att avlägsna förstörelse. Torka på menstruation är sådan. Använd rationellt vaxgjutning, ta bort negativt med ägg eller salt.

Det är bättre för en troende att fokusera på religiösa ritualer. Du kan själv rapportera skadorna i kyrkan eller ta hjälp av munkarna.

Hur snabbt stava en kärlek på menstruation

En fullständig beskrivning av frågor om ämnet: "Hur snabbt stavar en kärlek på menstruation" från en ärftlig häxa.

Älskar stava för månatligt blod

Hur man gör en kärlek stavning på egen hand

Med hjälp av kärleksriter sammanflätas två människors öde. En av de starkaste ritualerna är ritualer som använder månadsblod. De kan utföras oberoende hemma. Men man bör komma ihåg att ritualer med genetiskt material är farliga för deras negativa konsekvenser. Läs därför reglerna noggrant innan du genomför ritualen för att utesluta eventuella fel.

Månadsperioden på fotot

En rit med ett foto av den valda anses vara mycket effektiv. Det är mycket viktigt att välja rätt bild av en man. Ett foto ska tas senast sex månader före ceremonin. Förutom den valda borde det inte finnas någon annan i bilden. Alla föremål som visas på fotot kan minska effektiviteten för energisändningen. Kom ihåg att du inte kan beskära ett foto. Det bästa alternativet skulle vara en bild på ett dokument på en vanlig bakgrund.

Förutom fotot av en förtrollad person behövs också en personlig bild för ritualen. Kraven för det är liknande. För riten måste du först samla menstruationsblod. Tio droppar räcker.

Dessutom behöver du andra attribut:

 • Ny nål;
 • Röd tråd;
 • Rött ljus.

Ritualen genomförs i ett separat rum. För att fokusera på magisk handling bör man ta hand om tystnad. Det är nödvändigt att stänga av alla kommunikationsenheter och ta bort alla husdjur. Ingen ska få höra att du planerar att förtrolla en person. Sakrament - det viktigaste villkoret för framgång för exponering för kärleksstava.

I början av ceremonin tänds ett rött ljus och konstgjord belysning stängs av. Därefter läggs fotografiet av älskaren ut med ansiktet ner på bordet. Blodsprutar görs på det med ett finger. Lägg sedan ditt eget foto med framsidan nedåt. Blod i detta fall kommer inte bara att limma bilderna, utan kommer också att skapa en stark energiförbindelse mellan människor. Efter att ha kombinerat foton sys deras kanter med en nål fastsatt med röd tråd. Under sömnad talas följande ord:

Det stavbundna attributet måste döljas på en avskild plats. Det måste säkerställas att ingen någonsin hittar honom.

Stark make kärlek stava under menstruationen

Under menstruationen kan du utföra en stark kärleksförtroll för hennes make. Det hålls lätt hemma och ger förberedelse av en utsökt middag.

Allt som behövs när du lagar mat är att droppa några droppar menstruation i en maträtt och säga detta stava:

Kärleksförtrycket börjar agera nästan omedelbart efter att man försöker den kokta maträtten. Det är mycket viktigt att den här kvällen med din make var intimitet.

Det är väldigt lätt att förtala din man under din period, ha en romantisk fest med rött vin. För att göra detta, samla några droppar blod på den andra dagen i din period. Sent på kvällen måste du gå i pension till ett separat rum och tända ett rött ljus. Blod som samlas in i en behållare måste ställas framför dig. Därefter uttalas följande stav:

Nästa dag, lägg till blod till vinet under romantiska sammankomster i en mysig hemmiljö.

Charma en kille med månatlig blod

En mycket stark forntida rit kan användas för att stava en kille på månadsvis blod. Det användes för att vårda en skönhets pojkvän för många år sedan.

För ritualen, förbered dig i förväg:

 • Kyrklig ljus.
 • Skiva socker.
 • Några droppar menstruationsblod.

Ritualen hålls vid midnatt. För att göra detta måste du gå tillbaka till ett separat rum och stänga av alla möjliga källor för buller och konstgjord belysning. Du måste också ta bort husdjur från rummet. Tända först ett ljus. Efter detta måste du sitta ett tag och drömma om intimitet med din valda. Ju tydligare du föreställer dig scenerna för intimitet, desto effektivare kommer ritionen att bli. Det är mycket viktigt att genomföra ceremonin i positivt humör. Om du har haft en dålig dag eller om några händelser inträffade som upprörde dig, bör du vägra från en kärleksrit med månadsvis blod, eftersom exponering för en annan person kan leda till konsekvenser.

När känslan av fullständig tillfredsställelse kommer måste du släppa några droppar på en bit socker och säga dessa ord:

Trollformeln ska kastas en gång, men med en djup känsla och förtroende för att du och din utvalda snart kommer att vara tillsammans och kommer att kunna bygga framgångsrika harmoniska relationer. Efter att ha prat de magiska orden, sitta i tysthet igen en stund och dröm om din älskade tills ljuset bränner ut på ett naturligt sätt..

Då ska den charmiga biten socker döljas på en avskild plats. Efter sju dagar måste den tas bort och delas noggrant i sju delar. Sedan måste de charmade partiklarna av socker läggas till drinken för killen inom tre dagar. När den sista biten socker har använts, kommer kärleksförtrycket att träda i kraft.

Konsekvenserna av en förtrollning på menstruationen för män

Granskningarna indikerar att effekterna av kärleksformler på menstruationsblodet kan vara mycket olika, men först och främst lider människans hälsa och hans mentala tillstånd. Varje kärleksplott, till och med den mildaste inverkan, undertrycker offrets personlighet och drar kraft från den. I slutändan kan en kärleksförtroll för menstruation orsaka följande problem:

 • en man börjar åldras för tidigt;
 • offret utvecklar impotens;
 • under de första dagarna efter en kärleksstava kan en man uppleva utbrott av aggression och plötsliga humörsvängningar;
 • utseendet på en man blir smärtsamt;
 • en glad människa blir slö och slö.

Älskar spell för menstruation för mat

Denna kärleksförtrollning hjälper till att återvända antingen mannen eller älskaren. För att göra detta måste du bjuda in honom att besöka och förbereda en utsökt middag och lägga menstruationsblod till dina favoriträtter. Det samlas in på den andra eller tredje dagen i menstruationen och ska användas inom de kommande tre dagarna.

Mata din man en charmad måltid och effekten kommer att märkas nästan omedelbart. Du kommer att kunna charma om några timmar. Observera att den låtsade inte ska hata dig. När allt kommer omkring en månad efter ritualen kan alla negativa känslor bli mycket förvärrade.

Konsekvenserna av en stavning på månadsvis blod för kunden

Konsekvenserna av en besvärjning på en man som görs för blod varje månad kan påverka olika områden i en kvinnas liv: karriär, allmänt välbefinnande, materiellt välbefinnande, etc. I något av dessa områden kan en lång svart streck börja, men avkastningen på kundens hälsa är särskilt stark. I riskzonen är för det första det urogenitala systemet hos en kvinna - oftast de som har gjort en kärleksförtrollning utvecklar trast, men detta är ett relativt milt resultat. Mörka kyrkogårds konspirationer för kärlek orsakar allvarlig irritation av könssystemet, cystit och till och med infertilitet. Ibland påverkar rekylen njurarna.

Möjliga konsekvenser av en besvärjelse på menstruationsblod

De flesta professionella trollkarlar tycker att kärleksförtrycket med hjälp av månatligt blod är farligt. Om ceremonin inte genomförs korrekt eller i händelse av en misslyckad kombination av omständigheter, kan en kärleksförtrollning leda till negativa konsekvenser.

Först av allt kan offret för en kärleksstava ha allvarliga hälsoproblem. Mycket troligt kan mystiska sjukdomar som modern medicin inte kan diagnostisera börja utvecklas. Mot bakgrund av sjukdomar som inte kan behandlas kommer en man mycket snabbt att åldras. Från sidan kommer det att se ut som vital energi lämnar kroppen. Att vara en lång tid under påverkan av en kärleksförtrollning på det månatliga blodet, faller en man i depression och han upphör att intressera världen runt sig.

Mycket ofta konsekvenser av denna typ av kärleksförtryck är impotens och alkoholism. Dessutom är sugen efter ett glas oförklarlig och det är omöjligt att bli av med det. Andra farligare patologiska vanor kan komma för alkoholism, vilket kommer att vara svårt att bli av med..

Om du håller en man vid din sida med tvång, ständigt gör en kärleksförtrollning på ett månatligt blod, utan att försöka väcka uppriktiga känslor i honom, kommer med tiden aggressivitet att vakna upp i hans själ. Genom att försöka skydda sig på en undermedveten nivå kan han till och med engagera sig i övergrepp. Detta beteende är förståeligt. Mannen förstår att han inte kan bryta den fysiska förbindelsen med kvinnan, men det undermedvetna sinnet pressar honom, åtminstone gör något för att bryta de tvångsmässiga och onaturliga banden.

Om en person har en stark naturlig energi, kan han ha starka reaktioner efter att han genomgått en energiattack. Det kan vara:

Men sådana symtom försvinner mycket snabbt. Under de första ögonblicken kommer det att vara karakteristiskt att inse att tankarna i huvudet är förvirrade, och en slöja har dykt framför ögonen. Mot bakgrund av sådana obegripliga upplevelser uppstår en oemotståndlig önskan att vara nära kvinnan som fascinerade honom.

Sammanfattningsvis kan vi systematisera de viktigaste konsekvenserna av en stavning på månadsblod, som har använts under lång tid:

 • Patologier för matsmältningssystem utvecklas. Det finns stor sannolikhet för att utveckla ett magsår i tolvfingertarmen, problem med levern och bukspottkörteln.
 • Störningar i könssystemet, vilket ofta leder till impotens.
 • Utvecklingen av missbruk.
 • Ändra karaktären hos en man.

Hur man förtrollar en man för menstruation

Om möjligt är det bättre att söka hjälp av en specialist, men du kan alltid göra en kärleksförtrollning på egen hand varje månad - det viktigaste är att strikt följa de rekommenderade datum, tidpunkter och sekvenser av åtgärder, eftersom alla misstag kan få allvarliga konsekvenser. Dessutom bör man komma ihåg att det inte är önskvärt att använda kärleksmagi på en man som redan har varit fascinerad.

En enkel månadsvis blodplott

Bland de enklaste inkluderar kärleksformat med kuddar. Det finns många alternativ för hur detta kan göras: använd nålar, stift, jord, trasa etc. I detta fall kommer vax och menstruationsblod att användas:

 1. Sex vaxljus finhackade och smälter i det sjunde ljusets låga.
 2. Den resulterande vaxmassan får svalna i 3-5 minuter, varefter 3 droppar menstruation läggs till den.
 3. När vaxet svalnar lite och blir visköst formas en liten figur av det. Formen är inte så viktig, men brukar göra en persons silhuett, boll eller "piller".
 4. I processen att skulptera säger de: ”Jag skulpterar, mode, jag skildrar vår kärlek. Jag lägger till mitt blod, jag förenar våra öden ”.
 5. Därefter kastas de resulterande figurerna diskret till en älskad: de läggs i en väska, under dörrens tröskel, gömd i ett rum, etc..
 6. Den andra figuren, exakt samma form, tas till korsningen närmast killen och begraver den där med orden: ”Tack, nu ska jag gå förbi. Du hjälpte mig, stanna nu som ett löfte ".

Stark kärleksförtryck för menstruation i fjärran

Handlingen för de flesta kärleksformer för menstruation riktar sig till betet hos en person som är ganska nära - i samma stad som kunden. Det finns emellertid ett antal ritualer för att binda män som läser på avstånd.

Ett av de mest populära sätten att torka på lång sikt är att konspirera om kyrklig ljus:

 1. På tre ljus skar de ut sitt namn med en kniv och tänder dem.
 2. 5 droppar månatligt blod hälls i ett glas vatten.
 3. Lägg sedan någon av dina guldföremål på glasets botten, helst en ring.
 4. Efter det läste de texten på en förtrollning om menstruationsblod: ”Sprid, sprid i cirklar, mitt blod. Så Guds tjänare (namnet på den älskade) kommer att gå runt mig och kretsa runt falken och längtar efter mig. För mig kommer man att börja tänka hur hans hjärta bränner av värme. Som sagt, det kommer att vara så ”.
 5. Vattnet kokas och tas till korsningen på natten. Där hälls hon över sin vänstra axel och lämnar utan att vända sig.

Denna kärleksförtroll för månatligt blod på distans har en stor effekt på en man. Om känslor för honom är borta kan du bara inte lämna honom - innan du behöver göra ett kapell, annars kan du bryta en persons öde. Kostnaderna för en sådan intervention kommer att bli stora.

Älskar stava för menstruation på bilden

Med hjälp av ett foto för menstruation kan du göra många alternativ för kärleksformer. En av de enklaste är följande ritual:

 1. Sent på kvällen appliceras ett udda antal droppar blod på ett fotografi av en älskad man.
 2. Sedan läser de texten till konspiration: ”Jag trollkar vid solen och månen, jag lockar till mig själv, jag binder till min själ. När de himmelska kropparna tar varandra för evigt, så kommer du och jag att vara tillsammans för alltid och alltid. ”.
 3. Avsluta ritualen genom att sprida blodet tvärs med ett finger..

Därefter är fotot gömt på en avskild plats.

Älskar stava för månatligt blod för mat

Kärleksformer för mat och dryck har alltid varit ett av de mest praktiska sätten att locka till sig en man - det är väldigt lätt att dölja det huvudsakliga plotmaterialet i en godbit. Dessutom kräver de vanligtvis inte en komplex ritual. Det räcker med att lägga till några droppar menstruation till drinken eller skålen och läsa texten till kärleksförtrycket: ”Drick mitt blod, ge din vilja. Jag tog min - jag tar din. Jag tar lugn, jag tar lycka. Om du vill ta tillbaka det, kom till mig. När du kommer kommer du att stanna hos mig. Låt det vara så. Ord, slott ”.

Därefter behandlas den valda den valda.

Älskar stava på en avtagande måne

En kärleksförtrollning på den avtagande månen med hjälp av månatligt blod görs på kyrkogården enligt foton av den älskade mannen:

 1. På kvällen finns en kyrkogård till en person som har levt ett orättvist liv på kyrkogården. Samtidigt bör självmordsgravar undvikas..
 2. En liten handfull jord tas från den valda graven och lämnar sju pennies i gengäld.
 3. Med detta land återvänder de hem, där huvudarbetet kommer att utföras. En handfull hälls på en vit tefat och läggs bredvid ditt älskade foto.
 4. Ett svart ljus skjuts ned i marken. 13 vanliga ljus placeras i en halvcirkel på bordet.
 5. Vid midnatt tänds ljus, börjar med svart. När hon bränner lite, droppar vax från henne på fotot och drar ett kors. Sedan läste de texten i kärleksförtrycket för menstruation tre gånger: ”Hon tog jorden från syndaren, tog med sig sina jordiska lidanden. När han övergav sina lidenskaper så kommer du att lyda mig ”.
 6. Därefter appliceras 3 droppar menstruation på fotot. Det bränns och askan blandas med kyrkogården efter att ha tagit bort ljuset från fatet.
 7. Nästa dag hälls jord med aska utanför dörren till den utvalda.

Älskar stava på en man för månadsvis blod för vin

En kärleksförtrollning med hjälp av menstruation görs i följande sekvens:

 1. Tre droppar menstruationsblod blandas med blod som tas från ringfingret (ytterligare tre droppar).
 2. Därefter läses texten i kärleksförtrycket: ”När mitt blod gick från mig, så gjorde din kärlek till mig. Vi kommer att vara en med dig, som tidigare var jag och mitt blod en. Ingenting lever utan blod, och du kan inte leva utan mig. Du kommer att glömma rivalerna, du kommer att smutta mig. Du kommer att tjuta bort från mig från längtan, du kommer att vara nöjd med mig. Mitt första, andra och sista ord, jag låser, låser, lockar till mig själv. Låt det vara som jag vill. Nyckel, lås, språk ”.
 3. Sedan läggs omöjligt blodet till vinet och behandlas till det utvalda.

Denna kärleksförtrollning är lämplig för både den fria killen och den upptagna killen. Dessutom tillåter han dig att stärka känslor med sin man, om det finns misstankar om att han lurar.

Stava för menstruationsblodsocker

Ett diagram för månatligt blod med socker läses på följande sätt:

 1. 2 droppar menstruationsblod blandas med 1 tsk. Sahara.
 2. Efter det uttalar de texten till kärleksförtrycket: ”Eftersom socker är söt, så kommer vår kärlek att vara söt. Eftersom mitt blod är varmt, så kommer passionen i ditt hjärta att brinna hett ”.
 3. Förtrollat ​​socker tillsätts till mat eller dryck och behandla den valda..

Resultatet av en kärlek för socker märks vanligtvis efter 3-5 dagar.

Kärlek stavning på en man menstruation på vit vävnad

Du kan förtrolla din älskade på menstruation med hjälp av vit trasa. För att göra detta räcker det att applicera några droppar blod på en vit trasa, en halsduk eller handduk och torka materialet. Samma dag bränns den och den återstående asken samlas i en glasbehållare. Vid första tillfället bör en liten nypa läggas till drinken till din valda, efter att du först viskat följande ord över vätskan:

"Eftersom det här blodet var ett med mig, så kommer du nu att vara en med mig, min smalare.".

Hur mycket stavar en kärlek på menstruationen

Ett kännetecken för alla kärleksformer med användning av menstruation är att de börjar agera nästan omedelbart efter det att det berömda ämnet kommer in i offrets kropp. Men varaktigheten för olika kärleksformler är olika och beror på många faktorer.

Det tros att de flesta trollformlerna för menstruation behåller sin styrka under en månad. Detta beror på ett specifikt drag i den kvinnliga kroppens rytmer. Det är under denna tidsperiod som följande reaktioner vaknar hos en charmig man:

 • Oemotståndlig sugen efter ritartisten.
 • Okontrollerbar lust och passion.

Det bör komma ihåg att om det inom en månad inte är möjligt att väcka naturliga känslor i en persons själ, kan en tidigare förtrollad kille till och med ha en stark motvilja mot en kvinna efter denna period. Vissa män efter en sådan kärleksförtryck hävdar att den som var i närheten börjar lukta dåligt.

Video (klicka för att spela).

En längre verkande kärleksförtrollning kan utföras av en professionell trollkarl. Men i det här fallet bör du veta att effekten av en kärleksstopp slutar efter förlossningen. Dessutom händer detta ofta direkt. Detta förklarar det faktum att män mycket ofta lämnar sina fruar omedelbart efter barnets födelse. Därför, om du inte vill förlora din man, måste du snarast genomföra en ny kärleksförtrollning. I sådana situationer räcker det dessutom att utföra en kortsiktig kärlekspråk för menstruation på egen hand hemma. Den här gången räcker som regel för att väcka upp den faderliga kärleken till barnet i människors själ.

Hur man tar bort en kärlek för menstruation

Om en kvinna som gjorde en kärleksförtroll för månatligt blod ångrar sin handling, kan hon enkelt ta bort den på egen hand och ta bort alla dess konsekvenser. Först bör du besöka templet och omvända dig från din gärning och kalla ljuskrafter för att hjälpa. Detta görs bäst framför ikonen för den välsignade jungfru Maria.

Under 40 dagar måste du följa strikt fasta och delta i gudstjänster varje söndag. På den sista fästdagen bör du ta med vatten från templet och be henne att tvätta den förtrollade personen. Medan han kommer att göra detta, borde han viska dessa ord:

Efter det måste du gå till tre kyrkor och beställa en skata för hälsan. Och igen måste du ta med heligt vatten från templet. När du har gått i ett separat rum måste du klä av dig, stå i en handfat och hälla vatten på huvudet. På detta sätt rengörs vår egen energi. Under processen reciteras den berömda bön "Vår Fader". Du måste torka av dig med en helt ny handduk. Efter det måste du ta en pappersservett och skriva på det ditt namn och namnet på mannen i en rad, utan att skilja bokstäverna.

Därefter kastas servetten i bassängen med vatten. Du måste vänta tills det mjuknar och sedan ta ut vattnet och stänk det bort från din egen trädgård. Sådana manipulationer utförs utan vittnen i gryningen eller vid solnedgången. Efter det kommer alla konsekvenserna av kärleksförtrycket att tas bort från både dig och den förtrollade personen. Efter det är det mycket viktigt att kasta bort alla tankar om att utföra en andra kärleksförtrollning..

För att ta bort någon annans kärleksförtrollning kan du använda en nyfödd valp. Det ska torka av med en handduk och sedan torka av sulorna på en mans skor med samma handduk. Sedan bränns handduken med dessa ord:

Handduken bränns sedan med orden:

Det är mycket viktigt att vara försiktig när man tar bort kärleksförtrycket. Analysera situationen för att förstå att det inte kommer att orsaka allvarlig stress att ta bort en kärleksstava. Innan du vidtar några åtgärder är det lämpligt att konsultera en professionell trollkarl. Han kommer i allmänhet att kunna förutsäga utvecklingen av livssituationen och berätta om du vill ta bort kärleksförtrycket för närvarande. Oavsett vilken ritual du vill ta bort kärleksförtrycket du inte har använt, måste du definitivt tro att den kommer att vara effektiv.

Hur länge kommer en kärleksstava att pågå under en period

Älskar stava på vin

Efter att ha läst tomten, bör älskaren dricka en drink. Du kan använda en annan drink, men föredrar något som inte är särskilt alkoholiskt. Öl, champagne, sprit - kommer att göra. För att förtrolla en kille bör dina tankar vara rena utan önskan att hämnas eller skada.

Rite of binding

Effekten av denna ritual uttrycks i en fullständig underkastelse av en man till en kvinna. För att förtrolla en kille måste du strikt följa anvisningarna och göra ritualen i tre dagar i rad utan pass.

Hur man samlar in månadsvis blod för en kärlek

För att göra en riktigt stark kärleksförtryckning för menstruationen är det nödvändigt att ordentligt förbereda menstruationsblod. De samlar den i en glasflaska under 2-3 dagar menstruation, närmare natten, när solen redan har gått ner. För att öka effekten av framtida kärleksriter tänder de ett svart ljus, lägger en stängd flaska blod framför den och läser följande magiska text:

”Mitt blod är rött, hett, som en stearinljusflamma, ta med dig din älskade till mig! Väck den hårda ångesten i hans hjärta, spill över kroppen, blossa upp med passionens hetta. Måtte jordiska krafter inte skilja oss. Ord, slott. Min önskan är stark, min vilja är stark ”.

När de stänger flaskan uttalar de de sista förberedelserna: "När mitt blod är kärt för mig, så kommer jag att bli kärleksfull".

När du har samlat in materialet måste du dölja det ordentligt. Om någon ser menstruationens blod innan en kärleksförtrollning försvinner dess magiska kraft.

Efter hur mycket kärleksstava börjar agera på menstruation

Älskar magi baserat på styrkan i menstruationsblod fungerar mycket snabbt. Det synliga resultatet märks i genomsnitt efter 2-3 dagar. Starka mörka ritualer reducerar denna period till 1 dag. Ritterna av vit magi är svagare, deras effekt manifesteras i flera veckor, eller till och med månader, men avkastningen efter dem är svag.

Älskar stava på tyg

Denna kärleksförtryck för menstruation sker vid midnatt. Han kommer att behöva följande komponenter: några droppar menstruationsblod, en bit vit vävnad och ett ljus. En lapp med vävnad färgad med ditt blod måste brännas genom att sjunga ett ljus.

Askan måste läggas lite till en mans mat under veckan. För att förtrolla en älskare behövs tålamod, och eftersom både blod och eld användes kommer resultatet av ceremonin att bli stark. Dessutom är varaktigheten för denna ritual inte begränsad till en månad.

En kärleksform för menstruation är en mycket stark och farlig rit. Gör det inte i något fall av nyfikenhet, eftersom du inte lyckas förtala en kille. Du kan också skada dig själv och den unga mannen på allvar..

Om du har valt magiska ritualer och ritualer på ett ansvarsfullt och medvetet sätt, följ noggrant alla instruktioner. Positiva känslor och utan tvekan - och du kommer definitivt att lyckas förtala en älskare.

Älska trollformler för menstruation

En kärleksförtroll för menstruation har länge använts av kvinnor i olika kulturer för att binda sina älskade män. Av alla typer av kärleksmagi är detta den mest effektiva. Blod, som ett biologiskt material hos en person, tillsammans med hår, saliv och naglar, har använts i åldrar för att stärka magiska ritualer, därför anses en kärleksförtroll eller en doft baserad på menstruationsblod vara särskilt stark. De agerar mycket snabbt och orsakar starka känslor som är svåra att bryta med ett kapell eller ta bort på något annat sätt..

Hur stavar en kärlek på månadsblod

En kärleksförtroll för en älskad kille, älskare eller make har ett antal fördelar jämfört med andra fästmetoder, men han har också nackdelar. Kärlekens blodmagas styrka inkluderar följande egenskaper:

 • den relativa enkelheten hos de flesta ritualer, de kan göras på egen hand, utan att tillgripa häxor och trollkarlar;
 • kärlek magi kräver inte användning av några speciella föremål och lång förberedelse;
 • en stava för menstruationsblod fungerar mycket snabbt, särskilt starka ritualer kan binda en man till en kvinna inom några timmar.

Nackdelarna med denna magiska praxis inkluderar den korta varaktigheten på resultaten och en ganska kraftfull återgång. Ingenting kan göras med den andra punkten - negativa konsekvenser är oundvikliga, deras styrka beror bara på hur mörk ritualen var. Korta perioder av giltighet för en kärleksförtryck för menstruation kan ökas på grund av upprepade repetitioner av ritet, i genomsnitt för att stödja den magiska effekten, är det nödvändigt att uppdatera kärleksmagi minst en gång i månaden.

Det är viktigt att komma ihåg att ingen kärleksstava kan ge verklig kärlek. Handlingen med kärleksmagi syftar till att väcka intresse för en man, passion, lust. Utan ytterligare åtgärder från kvinnans sida, kommer grunden för förhållandet som började med en kärleksförtroll för menstruation att vara den intima komponenten. Därför bör en kärleksföreställning betraktas som ett tryck, bara det första steget på vägen till lycka. En kvinna kan lätt fästa varje man till sig själv, men välbefinnandet i en sådan relation och om partneren kommer att ha verkliga känslor beror på hennes personliga ansträngningar.

Älskar spell för bröd

Våra mormödrar och mormor-mormor använde också magiska ritualer med menstruationsblod. En av de mest forntida ritualerna för att förtala en man, anses vara en kärleksförtroll för bröd. Det görs på följande sätt. En sak färgad med menstruationsblod sköljs i vatten. Och från detta vatten görs en brödkaka senare. Älskade måste då äta den här tårta.

Det är tillrådligt att göra denna kärleksförtroll bara en gång och använda blod som tas på den andra eller tredje dagen av menstruationen. Du kan förtrolla en man som använder en kärleksstava för din period mycket snabbt. Resultatet kommer att märkas omedelbart efter att han äter tortilla.

Vilken dag älskar menstruation stava

En kärleksförtrollning görs aldrig under de allra första dagarna av menstruationen. Det rekommenderas att vänta ett tag, minst 3-4 dagar. I detta fall anses den mest gynnsamma tiden för ritualen vara från 12.00 till 03.00. Kärleksförtrycket som gjorts under denna period kommer att vara särskilt stark.

Stave för månatligt blod - hur man gör, varaktighet av åtgärder, konsekvenser för alla deltagare

Det viktigaste ögonblicket innan det slutliga valet av en magisk rit för att förtala en kille är att bekanta dig med de möjliga följderna av en kärleksstava. Denna ritual tillhör kategorin mycket kraftfulla ritualer. Men denna kraft har en nackdel, som uttrycks av konsekvenserna och biverkningarna..

Problem med mag-tarmkanalen (GIT) Detta är det mest lindriga problemet som kan hända hos en man omedelbart efter att ditt blod kommer in i hans kropp. Som regel uppträder sjukdom, illamående och mindre ofta kräkningar omedelbart. Om din ung man har en kronisk matsmältningssjukdom är det bäst att välja en annan ritual. Eftersom en kille kan ha en allvarlig förvärring.

Problem med könsorganssystemet Impotens kan bli en mycket obehaglig konsekvens när en kärleksförtrollning görs flera gånger.

Alkoholism: Om din pojkvän är stark och viljig kan effekterna av magi orsaka biverkningar som alkoholism..

Ökad aggressivitet Om du lyckas förtala en kille kan hans karaktär förändras till det värre. Möjliga manifestationer av aggression, oförskämdhet och övergrepp. Det här är bara några av biverkningarna av blodmagriteten..

Undertryckning av testamentet Ofta visar det sig att en kvinna är kär i en stark och viljig man, och efter att ha slutfört bindningen förändras killen. Istället för en avgörande person med dig, en osäker och oinitierad försvagning, för vilken du måste bestämma och göra allt.

Tillbaka strejk Om du bestämmer dig för att rulla tillbaka denna ritual kan konsekvenserna påverka dig och killen. Konsekvenserna uttrycks i det här fallet i problem med könsdelssystemet. I vissa fall är detta för tidigt åldrande, svår sjukdom och oförmågan att fortsätta födelsen.

Endast genom att bekanta dig med alla konsekvenser och väga alla för- och nackdelar kan du bestämma om du vill göra en kärleksstava eller inte. Kom ihåg att du kan förtrolla en man på olika sätt, och att ta till sig denna typ av kärleksformer bör endast göras i det yttersta fallet..

Magiska ritualer med användning av blod anses vara en av de mest kraftfulla och effektiva. En kärleksförtroll för månatligt blod har alltid varit populär bland det rättvisare könet. Som min praxis och recensioner visar uppnår de goda resultat.

Konspiration för menstruationsblod är en kraftfull ritual och anses vara en av de farligaste, eftersom det i allmänhet har en negativ effekt på en man och kan ge en stark avkastning. Det är mycket svårt att ta bort effekten - endast erfarna hantverkare kan klara den här uppgiften..

En kärleksförtrollning kännetecknas av vissa funktioner som skiljer den från andra varianter av kärleksmagi:

 • effekten av denna ritual gäller endast för män;
 • den dominerande aspekten av ett förhållande som bygger på en ritual med månatligt blod är den sexuella komponenten, det vill säga, förhållandet är bara på intimitet och passion, kärlek och känslor försvinner i bakgrunden, och ibland existerar de inte alls;
 • en menstrual blodritual av kärlek har en kort tidsperiod (1-2 månader), den måste uppdateras regelbundet för att ge näring åt styrka;
 • ritualen har en omedelbar effekt - de första resultaten kommer att märkas redan nästa dag efter dess slutförande;
 • en man som har blivit offer för en konspiration för månatligt blod kommer bara att lockas sexuellt till kundens rit; han kommer inte att kunna ha intima förhållanden med andra kvinnor;
 • en besvärjelse med användning av menstruationsblod förvandlas till en förstörelse efter en tid, om offret av någon anledning inte kan ha sexuellt samlag med kundens ritual.

Kvinnor som bestämmer sig för att binda den önskade mannen, bör veta att för dessa ändamål bara kan du använda ditt eget blod. Endast blod som samlas in på den andra eller tredje dagen av menstruationen har magiska egenskaper, och blod är värdelöst från de första och sista dagarna av menstruationen.

Tomtens styrka för menstruation kommer att öka många gånger om du läser den i mörkret, helst på natten!

Om kärleksförtrycket förvandlas till förstörelse - inte bara den förtrollade kommer att drabbas av det. Och kunden själv kommer att få en stark rollback - det finns inget sätt att undvika det.

Den månatliga blodritualen tillhör tekniken för svart magi, så de negativa konsekvenserna av den är oundvikliga, och till en början kommer de att påverka en förtrollad man.

Först och främst lider hälsan hos en charmig man. För tidig åldrande, mystiska sjukdomar där traditionell medicin är maktlös, problem av intim karaktär (impotens), brist på vital energi - det här är alla de resulterande ”charmen” av en kärleksceremoni med menstruationsblod.

Uppförandet hos offeret för ritualen förändras också. Han blir otillräcklig och aggressiv, berättar ofta inte om sina handlingar och handlingar. Den berömda kunden av ritualen börjar vara mycket avundsjuk och hatar ofta - det är så hans motstånd mot ritualen på undermedveten nivå manifesterar sig.

Ofta blir föremålet för en kärleksstava beroende av beroende, blir alkoholist eller narkotikamissbrukare. Men han kan inte tydligt förklara vad som orsakade beroendet, och han kan inte heller övervinna denna bondage..

Biverkningar påverkar kundens ritual, speciellt om kärleksförtrycket ger en rollback. Inte bara hennes hälsa kommer att drabbas - konsekvenserna kommer att påverka alla områden i hennes liv. Det värsta som kan hända är omvandlingen av en kärleksförtrollning till en stamförbannelse, från vilken alla efterföljande generationer av ättlingar redan kommer att drabbas.

Jag råder dig verkligen inte att starta dina magiska experiment med en stava på menstruationsblod, om du inte vill utsätta dig själv och din önskade man för en enorm, och ofta orättvis, risk. Ritualen med användning av månatligt blod bör vara en extrem lösning på den nuvarande situationen och anförtros den till bästa praxis för en professionell. Annars kommer du bittert ångra det som har gjorts, bara du kommer inte att kunna ändra någonting.

Kärleksformler - den största delen av magi. Och detta är inte förvånande. När allt kommer omkring känner en person sig glad bara bredvid den han älskar. Dessa känslor är inte alltid ömsesidiga. Den avvisade personen begår utslag och kriminella handlingar. Det har alltid varit ett stort intresse för kärleksmagi, särskilt kärleksformer.

Numera har magin blivit mer tillgänglig än någonsin. Det är inte nödvändigt att gå till en tid med trollkarlen, en häxa. Öppna helt enkelt den önskade sidan på Internet, upprepa allt som är skrivet där. Men allt är inte så enkelt som det verkar i början. En kärleksformulär för menstruation hänvisar till elementen i svart magi. Och du måste svara för dina handlingar ändå. Konsekvenserna är de mest oförutsägbara.

Du vill charma din älskade man för livet. Men alla har sin egen själsfrände. Kärleksförtroll för månatligt blod - ingripande i fyra personer öde på en gång: 2 män, 2 kvinnor. Om en man inte är avsedd för dig tar du den från någon. Därför ger du inte möjligheten att komma närmare din begränsade.

Följaktligen gör magi detta: en kärleksförtroll på månadsblod gäller i sju år. Vad som händer efter det slutar. Det händer så att människans öde skrivs i himlen och ibland ändrar de himmelska härskarna sin synvinkel. Om en charmig man under dessa sju år uppriktigt älskar dig kommer det inte att få några negativa konsekvenser. Om inte, kommer han att lämna, och du måste betala enligt alla magiska regler.

En annan sak. Ingen tas för att förutsäga hur händelser kommer att utvecklas efter ritualen om menstruationens blod. Du tror en sak, och det kommer att hända på ett helt annat sätt. Själen hos en charmad person kommer att försvinna, en man kommer att känna sig lugn. Detta kan leda till nervositet, missnöje med sitt eget liv, aggressivitet eller vice versa apati, likgiltighet mot allt och alla, berusning, alkoholism, absurd avundsjuk, självmord.

"Mitt månatliga blod du är i (en mans namn)!

Väck de himmelska lidenskaperna i honom till mig!

Spilla en flod över din kropp;

Låt honom lära mig,

Gråter och längtar på natten!

Ingen kommer att skilja oss från (namn)!

Tillsammans fram till slutet av seklet!

För att få effekten av en kärleksförtrollning på menstruationens blod så snabbt som möjligt blandas det i vin. Alkohol sprider snabbt blod i kroppen, orsakar passion och en önskan att ha det motsatta könet. För att fixa kärleksförtrycket på menstruationsblodet är det tillrådligt att ha samlag efter en man som druckit vin. Konsekvenserna av en besvärjning på månatligt blod kan kännas redan nästa dag.

Konsekvenserna av ritualen

En kärleksförtroll för blod varje månad kommer att göra en normal varelse till en beroende varelse. Uppriktiga känslor från honom kommer inte att komma. Fackförbundet kommer att baseras på ohämmad passion, begär, sex. Och allt detta kommer att manifestera sig inte bara i tillgivenhet. En man under påverkan av en kärleksförtrollning på menstruationens blod kan helt enkelt bli okontrollerbar efter att ha druckit alkohol. Det är möjligt att hans passion visar sina nävar.

Implikationer för dig:

 • bortskämda personliga liv;
 • missade chansen att möta ditt öde;
 • hälsoproblem;
 • förlust av stöd av högre krafter;
 • risken att vara ensam till livets slut efter 7 år.

Att betala för en kärleksförtryckning på blodet från menstruationen kan inte bara en kvinna som utförde ritualen, utan också hennes barn, barnbarn, barnbarn upp till 7 knän. En kärleksförtroll för månadsblod görs på 15 minuter, och du måste betala för det hela ditt liv. Ännu värre om det tas bort av en professionell. Då kommer alla problem att falla före den tilldelade tiden.

Stava för blod och socker

Nu måste du lägga till det charmiga sockret när du förbereder en måltid eller i en drink som en man sedan kommer att äta eller dricka. Kraften i en kärleksförtryck ligger i en kontrasterande blandning av komponenternas egenskaper och egenskaper. Resultatet kan märkas på några dagar. Mannen kommer att väcka känslor för dig och det kommer att bli en passionerad önskan att bara vara med dig.

Recensioner av den månatliga kärleksförtrollningen, från de som gjorde det

Ofta finns det positiva recensioner av kärleksformer för blod per månad. Men de är alltid förknippade med situationer när en kvinna lyckas väcka uppriktiga kärlekskänslor i en mans själ. Som regel utförs i sådana fall en kärleksförtroll för blod inte mer än två gånger. Det är därför de negativa konsekvenserna inte har tid att skada människans kropp.

När man beslutar om användning av menstruationsblod för en kärleksförtroll bör maximal försiktighet iakttas. Det finns recensioner där situationer beskrivs när drycker med menstruationsblod inte blev avsedda. Så en tjej, på en fest, lyckades gräla mellan män som sökte hennes plats.

Tyvärr är de flesta recensionerna av kärleksformat med månatligt blod negativa. Ofta finns det berättelser om att trots att människor älskade varandra och byggde ett harmoniskt förhållande, efter många års levande tillsammans, de fortfarande inte kunde föda barn. Dessutom är medicinen i detta fall maktlös, eftersom även de mest moderna diagnostiska metoderna inte avslöjar patologier hos varken en man eller en kvinna.

Trollformler med månatligt blod har en positiv effekt i de fall det är nödvändigt att uppdatera makeens känslor. Som regel räcker en gång för att väcka makens känslor. Men samtidigt rekommenderas det inte att hålla mannen på detta sätt om han blev kär i en annan kvinna. Detta kommer bara att förvärra relationerna med tiden..

Slutsats

Video (klicka för att spela).

En kärleksförtroll för månadsblod är en stark magisk rit som gör att du på ett tillförlitligt sätt kan binda någon man till dig själv. Fördelen med blodritualer är hastighet - de första resultaten kan bokstavligen visas nästa dag. Tyvärr är avkastningen på sådana kärleksformler också stark, och det påverkar båda parter, både offeret och kunden. Beroende på hur mörk konspiration var, skadar den människor med olika styrkor för människors hälsa, mentala tillstånd eller allmänt välbefinnande..

Artiklar Om Missbruk Cykeln

Hur mognar ägg?

Innehåll:Ovum - det feminina, ger ett nytt liv. I äggstockarna är äggen inneslutna i ett membran - follikeln. Under mognaden av ägget mognar follikeln också. Den follikulära kaviteten är fylld med vätska, där ägget är beläget....

Duphaston: hjälp under graviditetsplanering

För många kvinnor föreskriver kvalificerade specialister Duphaston för befruktning. Detta är inte förvånande, tack vare sammansättningen, ökar chansen att bli gravid....

Genital klåda med klimakteriet

Senaste uppdatering: 05/10/2020Innehållet i artikelnGenital klåda är ett av symptomen på klimakteriet. Det är därför kvinnor inte har bråttom att konsultera en läkare och vänder sig till folkrättsmedel och återställande åtgärder för att eliminera störande symtom....