Kinesiska tamponger (beskrivning, instruktioner, applikation)

Blödning

Kinesiska fytotamponer för uterinrengöring är en naturlig baserad hygienprodukt för kvinnor, tillverkad enligt ett gammalt tibetansk recept.

Örterna i sammansättningen av tamponger är speciellt utvalda för att få maximal effekt på olika gynekologiska problem, och deras komplex ger ett fantastiskt resultat!

Tampongen rensar de inre organen i de ackumulerade resterna av epitelet och menstruationsflödet, toxiner, toxiner och patogen mikroflora. Allt onödigt samlas på en tampong och tas bort från kroppen med det..

Och viktigast av allt - kinesiska tamponger lindrar effektivt inflammation i bäckenområdet och bekämpar många infektioner.

Obehagliga eller smärtsamma känslor ersätts av en känsla av friskhet och renhet i hela kroppen.!

99% av kvinnorna ser en positiv effekt efter att ha använt den första hårpinnen!

Syfte med medicinska tamponger

Wellness-tamponger (ibland kallade "kinesiska ljus") är avsedda för effektiv behandling och förebyggande av följande gynekologiska sjukdomar:

· Inflammatoriska sjukdomar i bäckenorganen och äggledarna;

Inflammation av livmoderens innerfoder;

Bilagor (inflammation och cystiska sjukdomar);

Sår och erosion i livmoderhalsen;

Inflammation av bäckenområdet;

Livmoderpolypper och livmoderhalskanalpolypper;

Störningar i menstruationscykeln, dysmenorré;

Inflammation provocerad av patogener såsom trikomonader, klamydia, ureaplasma;

Hemorrojder (sluta blöda, ta bort noder);

Problem med urinblåsan (inkontinens);

1. Behandling med kinesiska vattpinnar

Kinesiska medicinska tamponger adsorberar (absorberar) den vitala aktiviteten hos bakterier, virus och svampar och avlägsnar dem säkert från den kvinnliga kroppen. Bidrag till den snabba regenereringen av vaginalslemhinnan, kinesiska tamponger ger en effektiv behandling för många gynekologiska problem. Varje bomullspinne har en individuell steril förpackning. Dessutom har tamponger ett internationellt certifikat för överensstämmelse med GMP-kvalitetsstandarder.

Säkerheten för att använda kinesiska tamponger garanteras av deras helt naturliga sammansättning, valt med hänsyn till egenskaperna för det känsliga tillämpningsområdet. Behandling med fytotamponer av gynekologiska sjukdomar fortskrider utan skadliga konsekvenser för den kvinnliga kroppen, eftersom verkan av Clean Point-tamponger uteslutande syftar till orsaken till sjukdomen (skadliga bakterier) och inte påverkar den naturliga mikrofloraen i slidan.

2. Det bästa förebyggandet av gynekologiska sjukdomar

Vid regelbunden användning har de kinesiska Clean Point medicinska tampongerna en profylaktisk effekt på den kvinnliga kroppen - de förhindrar förekomsten av gynekologiska sjukdomar. Denna effekt tillhandahålls på grund av den unika förmågan hos Clean Point-fytotamponer att snabbt balansera den vaginala mikrofloraen..

Ofta stress, brist på sömn, dålig näring, användning av syntetiskt underkläder, användning av preventivpiller kan leda till uppkomsten av obehagliga sensationer. Detta är inte en sjukdom, men en svag mikroflora kan inte längre utföra sina funktioner - att motstå patogena bakterier och svampar.

Behandling och profylaktiska tamponger kan snabbt återställa en skakig balans och ta bort farliga bakterier från slidan. Det räcker för en frisk kvinna att endast använda 1 fytotampon per månad för att vara säker på skydd mot förekomsten av gynekologiska sjukdomar.

3. Kosmetisk effekt: användningen av tamponger ger ungdom och skönhet!

Ett trevligt tillägg till huvudegenskapen hos kinesiska tamponger för kvinnor Clean Point - behandling och förebyggande av gynekologiska sjukdomar, var den föryngrande effekten, som noterades av många kvinnor som regelbundet använder dessa tamponger..

Kinesiska fytotamponer förbättrar blodcirkulationen och normaliserar ämnesomsättningen, vilket positivt påverkar hela organismen. Din kropp kommer inte längre att behöva spendera energi för att bekämpa sjukdomar, och ungdomars återkomst sker naturligt.

Det finns inget mirakel här, många kosmetologer uppmanas att bota gamla gynekologiska sår när de frågas kvinnor hur man kan återställa en ny hud.

4. Fitotampons förbereder en kvinna för befruktningen av ett friskt barn!

Regelbunden användning av Clean Point-behandling och profylaktiska tamponger kan verkligen ge en kvinna en efterlängtad graviditet. Denna effekt beror på deras unika förmåga inte bara att säkert bota många infektionssjukdomar, utan också att balansera kvinnors hormonella system.

Tamponger behandlar alla organ i det lilla bäckenet från patogen mikroflora, avlägsnar koloniserande mikroorganismer. Under behandlingen fastställs en reproduktionsfunktion hos en kvinna.

Den kvinnliga kroppen är skapad för att bära och föda avkomma, så ofta behöver den bara hjälpa till att återgå till det normala

Komposition och metod för applicering av medicinska tamponger

Växtkomponenterna som utgör kinesiska tamponger är:

Antihypoxanter - de förhindrar och eliminerar syrebrist i celler och vävnader och förbättrar därmed energimetabolismen i kroppen.

Phytoncider - växtantibiotika, vars skyddande roll inte bara är att förstöra mikrober, utan också att undertrycka deras reproduktion, liksom att stimulera produktionen av antikroppar i människokroppen.

Antioxidanter som förhindrar skadliga effekter av fria radikaler på cellerna i levande organismer och därmed bromsar åldringsprocessen.

Fytohormoner - ämnen som är viktiga för kvinnor, i deras sammansättning och verkan som liknar naturliga kvinnliga hormoner, östrogener.

· Angelica - Normaliserar balansen mellan kvinnliga könshormoner. Desinfektionsmedel, antiinflammatoriska egenskaper.

· Kontis Chinese (lila) - Antimikrobiella, antipyretiska, smärtstillande och diuretiska egenskaper.

· Garvning akacia - Minskar inflammation i slemhinnorna och förlänger ytorosion.

· Granatäpplebark - En växt antiseptisk för infektionssjukdomar, skyddar kroppen från fria radikaler.

· Dragon Tree Resin - används i tusentals år för att behandla sår och blodproppar, det behandlas för infertilitet och impotens.

· Ängkärna - Det används som ett blodrensande medel som har en stimulerande, urindrivande effekt.

Ginseng Root - Ett mycket effektivt toniskt läkemedel som stimulerar sexuell funktion.

· Mirra - Har en kraftfull regenererande och desinficerande effekt från insidan. Uppfriskar ansiktshuden, drar åt rynkor.

· Sophora rot gulaktig - Stärker sexkörtlarnas funktion, används för livmodersblödning, inflammation i hängorna och vita.

Kamfer - Expanderar blodkärl och förbättrar cellnäring i organ och vävnader.

· Frankincense - Starka antiseptiska och sårläkande egenskaper. Absorberar ärr, läker sår.

· Safran - Förbättrar blodcirkulationen, har antiinflammatorisk effekt, normaliserar cellfunktioner.

Hur man använder kinesiska vattpinnar:

· Öppna förpackningen med rena händer..

· Ta ut vattpinnen och varva loss förlängningssladden.

· Om vagina är torr, håll hårpinnen i kokt vatten vid rumstemperatur i 30-60 sekunder.

· Sätt i pinnen 5-7 cm djupt, så att änden av förlängningssladden lämnas ut.

· Ta bort pinnen efter 3 dagar.

· När du har tagit bort vattpinnen, tvättas vagina med kamomillinfusion.

· Se till att ta en paus innan 1-2 dagar innan du använder nästa vattpinne.

Tamponger är endast avsedda för vaginal användning. Vid svaga allergiska reaktioner kan vattpinnen lösas i ett glas varmt kokt vatten och använda en lösning för douching.

VIKTIG! Kontra

Läs noga igenom listan över recept och kontraindikationer för användning av fytotamponer.

Förbjuden:

· Använd fytotamponer under menstruationen, såväl som 3-5 dagar före och efter början

· Ha sex. Sexuellt samlag kan utföras bara 2-3 timmar efter att tampongen tagits bort och douchas med avkok av kamomill

· Använd tamponger om du är allergisk mot örter från tampongen

Använd vattpinnar för kroniska njur- och leversjukdomar

· Använd fytotamponer för jungfruliga, gravida kvinnor och ammande kvinnor

· Använd tamponger efter kirurgiska ingrepp eller förlossning till slutet av återhämtningsperioden (3-6 månader)

· Det rekommenderas inte att dricka alkohol under behandling med kinesiska tamponger

· Samtidig användning av preventivpiller och medicinska tamponger rekommenderas inte

Kinesiska vattpinnar Clean Point: läkande egenskaper och användarinstruktioner

Patologierna i könssystemet utvecklas tyvärr nu inte bara hos kvinnor utan också hos unga flickor. Skälen till detta är olika: spänningar, runt omkring oss, svag immunitet, dålig ekologi, etc. Den kvinnliga kroppen behöver bara stöd. Clean Point-fytotamponer har en terapeutisk och förebyggande effekt på urogenitalsystemet hos kvinnor. Användningen av dessa terapeutiska bollar hjälper en kvinna att snabbt övervinna olika sjukdomar: cystit, inflammatoriska sjukdomar i bihögarna och livmodern, neoplasmer, vaginal dysbios. I den här artikeln kommer vi att undersöka mer detaljerat vilka egenskaper kinesiska Clean Point-vattnar har och hur man använder detta läkemedel..

Skillnad mellan fytotamponger från traditionella tamponger

Form av rena punkt-fytotamponer

Modern farmakologi erbjuder kvinnor en ny tolkning av konventionella hygienprodukter - gynekologiska tamponger. I Kina och Asien har detta verktyg etablerat sig som en pålitlig och säker produkt. På den inhemska marknaden får denna relativt nya hygienprodukt snabbt popularitet bland det klara könet.

Clean Point-helande tamponger liknar en tulpan i utseende. En tampong är en boll av komprimerade medicinska komponenter som placeras i en vävnadspåse. För att göra det enkelt att ta bort hygienprodukten är bollen utrustad med ett speciellt rep. Produktens sammansättning inkluderar örter och växter som används för olika gynekologiska sjukdomar. Varje fytotampon är individuellt förpackad i vakuum, bruksanvisningen ingår i satsen, som i detalj beskriver läkemedlets funktioner.

Clean Point-fytotamponer för många gynekologer har blivit en riktig upptäckt som hjälper till vid behandling av gynekologiska sjukdomar. I själva verket är medicinska bollar som är säkra för kvinnors hälsa inte bara terapeutiska utan också en effektiv profylaktisk.

Sammansättningen av fytotamponer

Kompositionen inkluderar miljövänliga naturliga komponenter

Sammansättningen av Klin Point-tamponger är baserad på recept för orientalisk medicin. Medicinska bollar består av örter och växter, som används för att förebygga och behandla gynekologiska patologier. Dessa är miljövänliga naturliga komponenter som växer i Tibets berg.

Sammansättningen av rena punkttappar:

 1. Angelica Denna kvinnliga växt innehåller naturligt förekommande östrogener samt pektin, tanniner och organiska syror. Angelica är en del av mediciner som hjälper till att normalisera menstruationscykeln och lindra klimakteriet. Växten botar framgångsrikt infertilitet.
 2. Kamfer. Denna kraftfulla antioxidant bekämpar bakterier och virus i kroppen och lindrar svullnad (genom att stimulera binjurens funktion)..
 3. Lila. Blommorna i denna starkt luktande växt lindrar inflammation i könssjukdomar, eliminerar smärta under menstruationen.
 4. Akacia. Denna växt har förmågan att dra åt könsorganen när de utelämnas. Dessutom bidrar tanniner och phytoncider, som är en del av akaciablommor, till läkning av erosion.
 5. Dragonträdets harts. Denna kraftfulla antioxidant förstör virus, bakterier, svampar och andra patogener. Hartset främjar läkningen av erosion och har också en antitumoreffekt..
 6. Ginseng. Anläggningen sedan forntiden ansågs vara en källa till energi och livslängd. Ginseng aktiverar kroppens skyddande egenskaper, bromsar åldringsprocessen, normaliserar vikten, reglerar blodsockernivåer, förbättrar sexuell lust.
 7. Myrra. Växten förstör svamparna i släktet Candida, normaliserar menstruationscykeln, hjälper till med infertilitet.

Dessutom innehåller kinesiska vattpinnar från Clean Point följande naturliga ingredienser:

 • färgning safflor;
 • Hjärt;
 • Sophora
 • en stamon;
 • gurkmeja;
 • cypress;
 • änggräs;
 • rökelse.

Principen om fytotamponer

Få av oss skryter med den perfekta hälsan hos det kvinnliga reproduktionssystemet. Infektioner, sjukdomar, aborter, operationer - allt detta har ett outplånligt märke på vår hälsa.

De överförda gynekologiska patologierna påverkar den naturliga processen för förnyelse och rening av vävnaderna i organen i det reproduktiva systemet. Patogena virus och bakterier, toxiner, fragment av döda celler, etc. ackumuleras på vävnaderna i de inre organen. Det är reningen av organen i det reproduktiva systemet som syftar till den läkande effekten av kinesiska terapeutiska tamponger. Bollar drar ut alla patogena avsättningar och rengör en kvinnas urogenitala system.

Indikationer och kontraindikationer för användning av Clean Point-vattnar

Vissa läkemedel som behandlar gynekologiska patologier påverkar kvinnans immunitet negativt och undergräver hennes allmänna hälsa och välbefinnande. Däremot är kinesiska tamponger helt säkra för kvinnors hälsa.

Fytotamponer är indicerade för följande sjukdomar i könsorganet:

 • erosion;
 • vaginit och vaginal dysbios;
 • cysta;
 • inflammatorisk process av reproduktionssystemet orsakat av virus eller bakterier;
 • skada på könsorganen av svampar i släktet Candita;
 • hemorrojder;
 • urininkontinens;
 • cystit;
 • premenstruellt syndrom;
 • endometrit;
 • könsinflammation.

Listan över gynekologiska sjukdomar som medicinska bollar kan hjälpa till att hantera kan fortsättas. Fytotamponer kan eliminera nästan alla patologier i de kvinnliga könsorganen.

Läkemedel tillverkas under sterila förhållanden, så de är helt säkra för hälsan. De innehåller endast naturliga komponenter, så de orsakar inte vaginal dysbios.

Kinesiska tamponger har flera gånger genomgått kliniska prövningar och fått erkännande av världens ledande gynekologer.

 1. Oskuld. Virgins bör inte använda fytotamponer, eftersom de kan provocera en minskning av slidan.
 2. Diabetes.
 3. Amningstid. De örter och växter som finns i kinesiska tamponger tränger igenom mjölk, vilket kan orsaka allergier hos barnet.
 4. Används inte för kvinnor efter förlossning eller gynekologisk operation. Tills kroppen återhämtar sig efter förlossningen eller operationen kan du inte använda tamponger.
 5. Under menstruationen.
 6. Individuella allergiska reaktioner på en specifik medicinalväxt som ingår i tamponger.
 7. Dålig blodkoagulation.

Dessutom kombineras inte läkemedlets komponenter med alkohol, så alkohol bör uteslutas under behandlingen.

Under behandling bör sexuell aktivitet också uteslutas..

Användningsinstruktioner

Tampons rena punkt

För rengöringspunkter från Clean Point ingår bruksanvisningen i paketet. Innan du börjar behandlingen måste du definitivt bekanta dig med den. Låt oss överväga det mer detaljerat..

 • Tvätta händerna väl med tvål eller annat desinfektionsmedel innan du använder medicinbollar. Det är också nödvändigt att inspektera förpackningarna med tamponger för integritet eftersom dess skador kan skada läkemedlet.
 • Det finns en tvinnad tråd på en liten gräskula som du tar ut ur paketet. Före användning måste tråden lossas.
 • Clean Point-vattnet måste försiktigt sättas in i vagina till ett djup av fem till sju centimeter. Tråden måste lämnas utanför, eftersom det hjälper till att ta bort bollen efter användning.
 • Om det är mycket svårt att sätta in en tampong på grund av torrhet i slidan, kan du doppa bollen i varmt kokt vatten i tio till tjugo sekunder.
 • Fitotampon verkar i kroppen i tre dagar. I slutet av exponeringsperioden tas tampongen bort från slidan och bortskaffas..
 • Om bollen samlar in en hel del förorenade ämnen i slidan, i slutet av den andra användningsdagen, kan den gå ut på egen hand.
 • Avlägsnandet av vattpinnen utförs i badrummet, eftersom patologisk urladdning kommer ut med bollen. Efter härdning av fytotampon rekommenderas att duka med en lösning av furatsilina eller infusion av kamomill.

En behandlingskurs

Behandlingsförloppet innefattar användning av 6 tamponger. Vid allvarliga patologiska processer eller avancerade infektioner rekommenderas det att använda två till fyra kurser.

Som profylax förskrivs två tamponger i 30 dagar. Förebyggande åtgärder kommer att förhindra multiplikation av infektioner i urogenitalsystemet hos kvinnor, upprätthålla de nödvändiga hormonella nivåerna i kroppen, återställa ämnesomsättningen och förhindra sannolikheten för att utveckla godartade och maligna neoplasmer..

Diagnos av sjukdomar med fytotamponer

Många företrädare för det klara könet är säkra på att de inte har gynekologiska patologier. Men frånvaron av uttalade symtom garanterar inte reproduktionssystemets idealiska hälsa. Fördelen med kinesiska tamponger är att du med deras hjälp kan spåra kränkningar i kroppen och förhindra dem.

Efter att ha tagit bort den första bollen kan en kvinna se vilka patologiska kluster som kommer ut. Fytotamponer har en kraftfull sorberande effekt, och tar bort patogena bakterier, döda celler, epitelfragment.

Om det inte finns någon onormal urladdning efter den första applikationen kan vi prata om den perfekta hälsan hos de inre könsorganen. I detta fall rekommenderas det två gånger i månaden att utföra förebyggande rengöring av slemhinnan i könsorganen, vilket förhindrar utvecklingen av patologiska processer i kvinnors reproduktionssystem..

Kinesiska örtpinnar - beskrivning och bruksanvisning.

Kvinnor som lider av gynekologiska sjukdomar vet från första hand om konstant obehag, smärta och dålig hälsa. Enligt statistiken gick 80% av kvinnorna minst en gång till läkaren med klagomål om smärta, inflammation och andra patologier i reproduktionssystemets organ. Samtidigt har orientalisk medicins visdom och kraft hjälpt kvinnor att upprätthålla sin hälsa i tusentals år, eftersom de asiatiska ländernas filosofi och traditioner sätter familjen och födelsen av barn på en av de första platserna i kvinnans liv.

Maytan Company presenterar en traditionell tibetansk medicin som har en gynnsam effekt på den kvinnliga kroppen.

Sanitärpinne "Lu Li".

"Lu Li" i översättning från kinesiska - "våt jasmin." I sammansättning unika fytokomponenter i Kina, samlade under en viss period av växtliv. Den verkar lokalt, snabbt och säkert levererar örter och extrakt till bäckenorganen. Tampongen adsorberar och tar bort gifter, normaliserar mikrofloran, påskyndar vävnadsreparation, förbättrar blodcirkulationen och metabolismen i bäckenorganen. På grund av detta har tampongen också en kosmetisk effekt, vilket förbättrar kvinnlig hud.

Växtbaserade gynekologiska vattpinnar är extruderade medicinalväxter och extrakt förpackade i kulform. Denna form är mycket bekväm att använda och gör att du kan leverera medicinalväxter så nära sjukdomens fokus. På grund av det faktum att tampongerna inte innehåller en absorberande komponent, och under påverkan av fukt och värme släpper de bara terapeutiska extrakt, kan de vara i kvinnans kropp i tre dagar. Det är den här gången som är optimal för effekten av medicinalväxter på den kvinnliga kroppen.

Maitang Lu Lee örtvattnar tillverkas i Kina enligt internationella GMP och ISO 9001. Hållbarhet 24 månader.

Vad behandlas med växtbaserade tamponger?

Sanitär tampong "Lu Li" hjälper om du lider av sjukdomar:

 • erosion i livmoderhalsen;
 • vaginit, tsertsovit;
 • trast;
 • inflammation i bilagorna;
 • ovariecyst, cystisk sjukdom i bilagorna;
 • menstruationscykelstörning;
 • inflammation orsakad av olika patogener (klamydia, ureplasma trikomonader);
 • endometrit;
 • cystit;
 • urininkontinens.

Terapeutiska komponenter i tamponger och deras verkan.

Tampons verkan beror på egenskaperna hos medicinalväxter som utgör:

 • cochia venicum, smilax rot, rödelse har en gynnsam effekt på urinsystemet och förbättrar blodcirkulationen i bäckenorganen, lindrar inflammation och obehagliga symtom vid urologiska sjukdomar;
 • morwort, angelica rot, safflor blomfärgning, gurkmeja, kryddnejlika, akacia catechu normalisera cykeln, minska uppkomsten av PMS och minska menstruationssmärta;
 • Sophora gulaktiga blommor, ginseng rot, myrra extrakt hjälper till att bekämpa smittsamma patogener, lösa problemet med akuta och kroniska sjukdomar i den gynekologiska sfären;
 • smilaxrot, angelica rot, gula sophora blommor, safflower färgning, ginseng root, myrra extrakt ger hormonell balans, hjälp med infertilitet, cyster på äggstockarna;
 • örter med antitumöreffekter som ginseng, gurkmeja, smilaxrot för kvinnor som lider av fibroider och andra gynekologiska neoplasmer.

Dessutom absorberar vattpinnen och tar bort toxiner, normaliserar mikroflora, påskyndar vävnadsreparation, förbättrar blodcirkulationen och metabolismen i bäckenorganen. På grund av detta har tamponger också en kosmetisk effekt som förbättrar kvinnors hudtillstånd.

Kontra.

Användning är förbjuden under menstruation, gravida och ammande kvinnor (för att inte framkalla en allergisk reaktion hos barnet), jungfruer (för att inte störa jymfruktens integritet), personer som lider av diabetes (på grund av en betydande ökning av risken för infektionssjukdomar), såväl som människor allergisk mot någon komponent i produktens sammansättning.

Viktig! Under användning av tamponger rekommenderas det inte att ha ett sexuellt liv. Om du vill ha samlag, måste du ta bort vattpinnen, göra douching. Efter 3 timmar kan du ha sex.

Du kan inte använda tamponger på tre dagar före menstruationscykeln och 3 dagar efter menstruationscykeln.

Kinesiska vattpinnar under graviditeten.

Om du planerar en graviditet måste du genomgå en rehabiliteringskurs med Lu Li-tamponger innan befruktningen.

Användningsmetod (hur man använder).

 1. Tvätta händerna ordentligt innan du öppnar förpackningen, öppna påsen med vattpinnen och varva loss tråden som är vriden vid basen av vattpinnen.
 2. Sätt in örtkulan i vagina till ett djup av 5 till 7 centimeter. Lämna tråden utanför - detta tar bort vattpinnen i slutet av dess giltighet.
 3. Lämna vattpinnen i 3 dagar. Titta på dina känslor just nu..
 4. Efter extraktion, tvättas med infusion av kamomill (2 matskedar torr kamomillapotek häll 2 liter kokande vatten, låt det brygga i 20-30 minuter och sil).
 5. Intervallet mellan användning av tamponger - 1 dag.

notera!

Tamponger är endast avsedda för vaginal användning (effekten sträcker sig till ändtarmen, hjälper till med hemorrojder).

Var noga med att informera din läkare om användning av tamponger.

Kurs- och användningsmönster.

Rekommenderad kurs - 6 tappar. Upprepa en förebyggande kurs med 6 tamponger 3-4 gånger per år. Pausen mellan kurserna är 1-2 månader.

Om det finns hälsoproblem beror kursen på den sjukdom som kvinnan vill bli av med..

Sjukdom

Beskrivning och symtom

En behandlingskurs

Inflammation av hängorna (adnexit eller salpingoophoritis)

Inflammation av hängorna uppstår som ett resultat av en infektion som påverkar äggstockarna. symtom

 • smärta i nedre buken, olika i styrka och karaktär;
 • frossa och feber (upp till 38–40 ° C);
 • störningar i mag-tarmsystemet (upprörd avföring, illamående och kräkningar);
 • fel i urinvägarna (smärta vid urinering);
 • urladdning från könsorganen (i svåra fall, upp till purulent och blodigt).

24 tamponger (4 kurser)

Uterin fibroids (fibromyoma, fibroma)

Hormonberoende godartad tumör i livmoderns muskelskikt. Ofta ger myoma inga symtom (eller de uppfattas som en liten avvikelse från normen):

 • för rikliga och långa perioder;
 • smärta i nedre buken och nedre delen av ryggen;
 • kränkning av mag-tarmkanalen och urinvägarna.

24 tamponger (4 kurser)

Bildningen i äggstockarna i ett stort antal folliklar (ihåliga formationer, vesiklar) på grund av omogna oocyter mitt i en minskning av nivån av follikelstimulerande hormon. Tecken på polycystiskt äggstocksyndrom:

 • oregelbunden magra menstruation eller deras långvariga frånvaro i 6 månader;
 • höga halter androgener i blodet, bestämd genom biokemisk analys.

24 tamponger (4 kurser)

Cervical Canal Polyps

Godartad bildning på livmoderhalsslemhinnan. I det första steget ger det inga symtom. I mer allvarliga fall finns det:

 • blodutflöde efter samlag;
 • menstruations oregelbundenhet;
 • en ökning av antalet slemhinnor från slidan;
 • dra smärta i korsryggen.

24 tamponger (4 kurser)

Cervicit anses vara en vanlig patologi för smittsam uppkomst, som består i skada på livmoderhalsen och dess nedre delar som gränsar till slidan. Det åtföljs av symtom:

 • spotting spotting som varar ännu fler dagar efter slutet av menstruationen;
 • smärta under samlag, spotting efter det;
 • brännande känsla under urinering;
 • genital klåda;
 • smärta i nedre del av buken och perineum.

24 tamponger (4 kurser)

Inflammatorisk sjukdom i livmoders innerfoder. I det första steget ger det inga symtom. I mer allvarliga fall finns det:

 • ökning av kroppstemperaturen upp till 40 ° C;
 • serös-purulent eller blod-purulent urladdning;
 • smärta i nedre del av buken, vilket ger korsbenet.

24 tamponger (4 kurser)

Cervikal erosion

Inflammation i slemhinnan i vaginal livmoderhalsen. I det första steget ger det inga symtom. I mer allvarliga fall finns det:

 • riklig urladdning, rödaktig vit med blodig urladdning;
 • ryggont;
 • uppblåsthet.

24 tamponger (4 kurser)

Den inflammatoriska processen i vaginalslemhinnan orsakad av Trichomonas. symtom

 • riklig urladdning med en obehaglig lukt, ibland gul, purulent, bubblande;
 • klåda i vulven.

18 tamponger (3 kurser)

Värkande smärta i nedre del av magen och nedre delen av ryggen. Tillsammans med symtom:

 • uppkomsten av anfall av illamående och diarré;
 • regelbunden urination
 • nervositet och huvudvärk;
 • akuta smärtanfall, åtföljt av en känsla av kalla ben, svår svaghet och yrsel.

18 tamponger (3 kurser)

Menstruella oregelbundenheter

Menstruationen börjar tidigare eller senare än önskad tid, ett annat intervall mellan menstruationen, en annan varaktighet av menstruationen. Tillsammans med smärta i bröstet eller korsryggen, störningar i nervsystemet.

18 tamponger (3 kurser)

Vidhäftningar i livmodern och äggledarna

Tillväxten av bindväv i livmodern och rören, som överlappar deras lumen. symtom

 • knapp menstruation eller deras fullständiga frånvaro;
 • smärtsam smärta i bäckenet.

18-12 tamponger (2-3 kurser)

Trast (vaginal candidiasis)

Thrush är en inflammatorisk process som är lokaliserad i slidan och orsakas av svampflora, nämligen candida. manifestationer:

 • brännande och klåda i det yttre könsdelområdet;
 • vit curdled vaginal urladdning;
 • smärta under samlag;
 • smärta under urinering.

12 tamponger (2 kurser)

Urinvägsinfektion. symtom

 • smärta under urinering;
 • en liten mängd urin (ibland med blod);
 • rita smärta över pubis.

12-6 tamponger (1-2 kurser)

För förebyggande syften

Använd ”Lu Li” sanitetsvattnar för att öka libido, förebygga sexuellt överförda sjukdomar efter oskyddat sex och förhindra inflammatoriska sjukdomar efter att ha badat i öppna dammar, pooler etc..

6 tamponger (1 kurs)

FAQ.

1. Är det möjligt att spela sport under kursen?

Ja, du kan delta i sporter, utom de sporter där kontakt med vatten inträffar. Det rekommenderas också att ersätta badet med en dusch.

2. Är det möjligt att använda ”Lu Li” -tampongen en andra gång?

Om tampongen under kursen kom ut tidigare än efter 3 dagar är det nödvändigt att använda en ny tampong så att den totala tiden är 3 dagar. Upprepad användning är oacceptabel, eftersom det kan leda till infektion..

3. Är det möjligt att använda "Lu Lee" i klimakteriet?

Jo det kan du. I detta fall väljs kursen utifrån kvinnans problem, trots den period där (reproduktiv, menopaus, postmenopaus) hon är. Om det finns obehag när du placerar vattpinnen, ska du fukta den före användning i kokt vatten.

4. Varför gräsbollar, till skillnad från konventionella tamponger, kan användas i tre dagar?

Konventionella hygieniska tamponger är tillverkade av bomullsol och absorberar helt enkelt menstruationsflödet, så du måste ta bort dem efter högst 8 timmar för att undvika infektion. "Lu Li" är en boll pressad från medicinska örter. De absorberar inte utsöndringar, ökar inte i storlek, men utsöndrar extrakt av medicinska örter. Om det är första gången du använder Lu Lee-tamponger kan du ta en mjukare start på kursen - introducera den första tampongen på några timmar.

5. Är det möjligt att använda tamponger i närvaro av en IUD (intrauterin enhet)?

Ja, för alla typer av preventivmedel, inklusive en IUD, användning av orala preventivmedel, används Lu Li-tamponger enligt standardschemat, baserat på problemet som löses.

6. Vad ska jag göra om, med användning av Lu Li-tamponger, utsläppet verkar / intensifieras, klåda, brännande och andra obehagliga symtom uppträder?

Det är nödvändigt att fortsätta använda tamponger tills kursen är slut, eftersom obehagliga symptom i detta fall indikerar återhämtning genom förvärring och en fullständig kurs är nödvändig. Om en obehaglig symptom kvarstår, kontakta en gynekolog.

7. Efter vilken tid efter förlossningen eller operationen kan du börja använda tamponger?

Kinesiska tamponger kan användas 6 månader efter leverans / gynekologisk kirurgi / abort. 3 månader efter borttagning av polypper / cauterisering av erosion.

8. Vad man ska göra om fläckar visas när man använder tamponger?

Vid ett antal sjukdomar kan fläckning uppstå under användning av Lu Li-tamponger (för att inte förväxlas med blodproppar, vilket kan vara när man tar bort den första tampongen efter menstruationen). I detta fall ska du sluta använda tamponger och återuppta användningen två dagar efter avslutad fläckning.

9. Är det möjligt att använda kinesiska tamponger för menstruation?

Du kan inte lägga tamponger tre dagar före menstruationen och 3 dagar efter dem. En paus för menstruation anses inte vara ett gap i återhämtningen.

Var man kan köpa eller beställa örtpinnar?

Kinesiska tamponger "Lu Li" - en exklusiv produkt som kan köpas i vår onlinebutik.

Gynekologers recensioner på kinesiska fytotamponer Vackert liv och ren punkt

Ett nytt fashionabelt sätt att rena kroppen, liksom en ny metod för behandling av gynekologiska sjukdomar. Den sista hobbyen är "växtbaserade" vaginala tamponger, släppta under namnen Beautiful Life and Clean Point (i översättning betyder vackert liv respektive Clean pearls). Dessa kinesiska fytotamponer (vissa tror att de förmodligen är japanska) kan enligt tillverkarna bota nästan alla sjukdomar i det kvinnliga reproduktiva systemet - candidiasis (en sjukdom som kallas mer "trast"), livmodervävlar, polyper, cystit, endometrit, cervikal erosion och till och med infertilitet av okänd etiologi. Här är en banderoll från en webbplats som säljer vackert liv och ren punkt-phytotamps:

Dessutom hävdar tillverkaren. att mirakulösa kinesiska tamponger inkluderar medicinalväxter och därför elimineras förekomsten av biverkningar.

Nätverket är fullt av både positiva och negativa recensioner om dessa mirakulösa tamponger. Låt oss ta reda på det tillsammans.

I huvudsak är dessa vattpinnar nätpåsar fyllda med örter. Så här ser fytotamponer ut:

Kinesiska vattpinnar foto Fitotampons Clean Point

Den här artikeln är skriven specifikt av kvinnor som ännu inte har tagit det felaktiga steget i sina liv. För de som redan har provat dessa mirakulösa tamponger utan synliga konsekvenser, skriver jag: "Stopp innan det är för sent!"

Som bevis, i slutet av artikeln hittar du en video (även om det delvis är på ukrainska, men allt är klart där!). Detta är den enda riktiga videon jag hittade på Internet! I videon genomfördes speciella bakteriologiska analyser, en undersökning av kompositionen genomfördes och förklaringar gavs av en gynekolog.

Sammansättningen av vackert liv och ren punkt:

 • Bornean camphor - en kinesisk medicinalväxt, är utformad för att bekämpa trombos, inflammation, dilaterar blodkärl.
 • Kushen - kämpar patogener. Förhindrar utveckling av tumörer.
 • Kalamus Draco - för att påskynda läkningen av sår, erosioner, mikrokrackor till följd av inflammation.
 • Kinesisk syrin - har antiinflammatoriska, antiseptiska, antimikrobiella effekter. Dessutom sänker det temperaturen och lindrar smärta..
 • Y-shu - normaliserar blodflödet i reproduktionssystemets organ,
 • Shi Chuan Zi - Minskar klåda.

Hur man använder kinesiska fytotamponer

I onlinebutiker kan du läsa bruksanvisningen. Totalt måste du lägga 6 tamponger per kurs. Tampongen placeras i slidan i frånvaro av menstruationsflöde under en period av 3 dagar. Efter den angivna tiden tas tampongen bort. Kvinnor har en lugn lukt och vattpinnen kommer att vara i förfall. Sedan en paus på två dagar, sedan igen måste du sätta vattpinnen. Särskild anmärkning: under behandlingen bör man överge sexuell aktivitet.

Myter relaterade till kinesiska fytotamponer:

 • Fytotamponer behandlar alla kvinnliga sjukdomar. Trast, infertilitet, cystor, fibroids, etc. Du tror själv att du äntligen hittade ett universalmedel (ett botemedel mot alla sjukdomar). Det händer inte.
 • Fytotamponer skapas på basis av örter och är därför helt ofarliga. Läkemedels örter måste användas klokt. Analfabeter örtbehandling kan skada och oh hur mycket! Och vem sa att sammansättningen av denna mirakulösa produkt skapades av specialister om produkten inte är certifierad och den inte säljs i ett apotek?
 • Många positiva recensioner på Internet. Positiv feedback är inte ett problem just nu. Det finns speciella utbyten på Internet där var och en av er kan skriva alla recensioner (både positiva och negativa, beroende på vad kunden behöver). Webbplatser med tamponger erbjuder att delta i referensprogram, vars kärna är: ju mer du säljer varor till en speciell rabatt, desto mer tjänar du.
 • Många videor med recensioner från gynekologer som annonserar dessa kinesiska ljus. Gynekologer som impostörer ger ut en memoriserad text, som upprepas från video till video av olika "läkare".
 • Effekten av rengöring i ansiktet: efter 3 dagars användning av vattpinnen kommer "all smuts" ut. I själva verket är den huvudsakliga aktiva ingrediensen i den kinesiska bollen bollen eterisk olja Barneol, vilket orsakar en brännskada i slemhinnan, som därefter exfolierar, och en kvinna som ser detta gläder sig över "rensning".
 • Min vän använde en kinesisk vattpinne och ingenting dåligt hände med henne. Din vän har en stark immunitet, som troligen hanterat en kraftfull attack, men ingen vet vad som händer i hennes kropp, och när det kommer att misslyckas. När allt kommer omkring kinesiska tamponger lanserar konsekvenser som kommer att vara synliga efter år. Mer om detta nedan.
 • Gynekologer är rädda för att vara kvar utan arbete. Det här är helt löjligt. Gynekologer har mycket arbete. Och du med dina tamponger lägger bara till arbete till dem.
 • Om du har några biverkningar betyder det att du stöter på en falsk, inte en "certifierad" produkt. Bara saken är att alla dessa produkter är falska. I Ryssland är produkten okertifierad, vilket = falskt.
 • I Kina är medicinen mycket forntida och en storleksordning högre än vår. Endast av någon anledning i Kina behandlas de inte med sådana fytotamponer, utan de säljs till oss. Heal och hälsa!

Vad som kommer ut efter applicering av kinesiska tamponger

När du använder kinesiska tamponger kommer den döda vaginalslemhinnan ut, eftersom tampongerna innehåller eterisk olja från Barneol, vilket orsakar en slemhinnor. Om du någonsin har haft en brännskada, kan du föreställa dig att det brända området i slemhinnan genomgår nekros och förkastas.

Plus att en kvinna bär en tampong i tre dagar. Under denna tid multiplicerar patogena bakterier aktivt i en luftlös miljö. Dessutom är den brända döda slemhinnan ett bra näringsmedium för patogena mikroorganismer. Som ett resultat behandlar du inte din sjukdom utan får en ny. Vilken? Tiden får avgöra. Gläd dig därför inte över konstiga sekretioner, de kommer inte att ge dig någon "rening".

Jag vill inte skrämma, vissa kvinnor har god immunitet, och tack vare honom och kompensationsmekanismer kan du "bäras", och du får inte några konsekvenser för kroppen. Kanske kommer du inte att få en omedelbar utveckling av sjukdomen, och dina experiment på din kropp kommer tillbaka till dig om några år. Tänk värt risken? Eller är det bättre att lita på sunt förnuft och din läkare.

Möjliga konsekvenser av användningen av fytotamponer:

 • slemhinnebränna, upp till magsår,
 • trast,
 • genitourinary tract inflammation,
 • vidhäftningsprocess,
 • infertilitet,
 • ektopisk graviditet,
 • onkologiska sjukdomar.

Granskning av fytotamponer av en gynekolog

För att få ett professionellt yttrande intervjuade vi Jennifer Hunter, MD, förlossningsgynekolog från San Francisco. Hon nämnde 6 skäl till varför kvinnor bör överge användningen av kinesiska fytotamponer vackert liv och ren punkt.

 1. Faktum är att de inte har en avgiftande effekt. Faktum är att svaret på denna fråga är mycket enkelt. Om toxiner kommer in i våra kroppar, som Dr. Hunter säger, neutraliseras de i organ som levern, njurarna, mjälten och tjocktarmen. Det mesta du kan göra för att hjälpa kroppen att hantera denna uppgift är att följa en balanserad diet som innehåller mejeriprodukter, fiber, tillräckligt med vitaminer och dricka alkohol så lite som möjligt..
 2. Fytotamponer kan orsaka olika allergiska reaktioner. Vi pratar inte bara om så allvarliga reaktioner som urticaria, Quinckes ödem eller chock, utan också om vanlig irritation, utseendet på klåda eller en ökning av mängden slem. Det är känt att en ökning av mängden utsöndrat slem indikerar inflammation. Därför, om du märker att du efter att ha använt vattpinnen har ökat mängden urladdning, vet du att detta indikerar inflammation och att det är dags att stoppa dina experiment.
 3. Detta är inte ett magiskt verktyg. Det är svårt att tro, men fytotamponer annonseras som ett naturligt botemedel mot alla gynekologiska sjukdomar, såsom myom, endometrios. polypper, infertilitet. Dessa uttalanden är helt ogrundade, inte erkända av officiell medicin, och därför bör du inte experimentera med din hälsa.!
 4. Trots att tamponger innehåller medicinalväxter utesluter detta inte förekomsten av biverkningar och gör det inte säkert att använda dem. Många örter är starka irriterande. Tänk på minst "säsongsallergier".
 5. De kan orsaka nya sjukdomar i din vagina. Förutom att douching bryter mot den normala kvinnliga mikrofloran, skadar "goda" mikroorganismer, kan fytotamponer också verka. Med förstörelse av normal mikroflora ersätts den av patogener. Nu måste du söka kvalificerad hjälp från en gynekolog med nya problem. Dessutom kan du öka risken för sexuellt överförda sjukdomar och vaginos..
  En annan potentiell fara: toxiskt chock-syndrom. Återförsäljaren rekommenderar att du placerar denna produkt i slidan i 24 timmar till tre dagar!
 6. Okänd källa för fytotamponer. Tänk på att du inte är immun mot förfalskningar, förfalskningar när du köper den här produkten på Internet. När allt kommer omkring är distributörerna av kinesiska tamponger onlinebutiker med en säljesida eller säljare på Ali-express. De ansvarar inte för kvalitet. Sidan kan raderas när som helst. Samma sak kommer att hända med säljarkontot.

Kvinnors frågor om örtpinnar

Detta är de frågor som kvinnor ställer vid en gynekolog möte om fytotamponer. De upplever ofta följande symtom när de använder dem:

Kinesiska fytotamponer kan vara temperatur

Svar: när du använder fytotamponer kan det finnas en temperatur, eftersom de enligt instruktionerna ska administreras i tre dagar. Under denna tid kan inflammation mycket väl utvecklas, eftersom processerna för förfall är oundvikliga!

hud kliar och brister från kinesiska fytotamponer

Svar: Detta beror också på inflammation och hudirritation..

blödningar efter kinesiska tamponger

Svar: Kom ihåg att de viktigaste symptomen på inflammation är färg, dolor, tumör, rubor, functio laesa (latin), nämligen feber, smärta, svullnad, rodnad och nedsatt funktion.

vad man ska göra om allt är inflammerat efter användning av kinesiska fytotamponer

Svar: gå till gynekologen och behandla inflammation och underliggande sjukdom.

lukten av ruttna fiskar när man använder kinesiska tamponger

Svar: processerna för förfall och inflammation orsakar inte sådana lukt.

Kinesiska fytotamponer är det trendigt att dricka alkohol

Svar: det är bättre att inte använda dem alls.

Videoexperiment "Exposure Chinese tampons"

Var försiktig! Sök läkarhjälp av läkare, var inte så godtagbar!

Clean Point Swabs: lösa kvinnors problem med örtstyrka

Hälsa är ett väsentligt mänskligt värde. Ju mer vi blir sjuka, desto roligare blir vårt liv. Inte bara antalet olika sjukdomar växer varje år, utan det finns också en tendens till deras ”föryngring”. Idag observerar även mycket unga kvinnor några tecken på ohälsa i könsorganet. Anledningen till detta är försämringen av miljöläget och försvagningen av immuniteten och en ökad stressnivå. Under sådana omständigheter är det helt enkelt nödvändigt att ge kroppen ytterligare stöd. Ett av alternativen för terapeutisk och profylaktisk åtgärd är kinesiska Clean Point-vattpinnar. Deras användning gör att du framgångsrikt kan hantera sådana kvinnliga sjukdomar som cystit, erosion i livmoderhalsen, inflammation i hängorna, vaginal dysbios, neoplasmer av godartad och till och med malig natur. I den här artikeln kommer vi att tala om vad Clean Point läkande tamponger är och hur man använder dem korrekt.

Du kan köpa Tampon Clean Point-tvättar på den officiella webbplatsen:

Vad är skillnaden mellan fytotamponger och konventionella tamponger

Modern hälsoteknik erbjuder en bättre tolkning av de vanliga hygienprodukterna - gynekologiska tamponger. Dessa produkter är å ena sidan en relativt ny produkt på marknaden i OSS-länderna, Ryssland och Europa, och å andra sidan har de länge använts i Asien, där de har etablerat sig som ett pålitligt och säkert verktyg..


Utseendet på tamponger liknar en tulpan. En boll med hårt pressade råvaror placeras i en liten tygpåse. För enkel utvinning är den utrustad med ett speciellt rep. Produkter inkluderar ett stort antal medicinalväxter, som sedan antiken har använts av traditionell medicin inom området gynekologi. Varje produkt placeras i en individuell vakuumförpackning. Clean Point kinesiska tamponger åtföljs också av bruksanvisningar som innehåller en detaljerad beskrivning av alla funktioner i deras användning.

Örttamponger har blivit en riktig upptäckt inte bara för kvinnor utan också för många läkare. När allt kommer omkring kombinerar de förmågan att effektivt behandla och förebygga gynekologiska sjukdomar, såväl som den naturliga sammansättningen, och absolut säkerhet för hälsan.

Viktig! Vackra livspinnar motsvarar Clean Point Tampon-produkter. Du kan läsa mer om dem genom att klicka på den här länken..

Vad finns i vaginalbollar

Receptet är baserat på traditionerna för orientalisk medicin, som har använt växternas helande kraft i många århundraden. De inkluderar många örter som, tillsammans fungerar, framgångsrikt behandlar befintliga gynekologiska sjukdomar och förebygger nya. Dessa bomullspinnar är tillverkade av miljövänliga ingredienser som växer i Tibets orörda berg. I vanliga apotek hittar du inte analoger med en liknande sammansättning.

Angelica

En typisk kvinnlig växt som innehåller en rekordmängd fytoöstrogener och organiska syror, tanniner, pektin, etc. Med sin hjälp behandlas infertilitet framgångsrikt, fel i menstruationscykeln elimineras, immuniteten ökas, symtomen på patologisk menopaus jämnas.

Lila

Hjälper till att reglera månadscykeln, eliminerar obehag under kritiska dagar samt inflammatoriska fenomen i köns- och urinvägarna.

Kamfer

Kraftfull antioxidant. Stimulerar hormonell funktion i binjurarna, dödar patogena virus och bakterier, eliminerar svullnad.

Akacia

Komponenten är rik på flyktiga och tanniner, som aktivt bekämpar inflammation och skador, läker erosion. Växten har förmågan att dra åt organ när de utelämnas.

Dragon Tree Harts

Komponenten har en antitumoreffekt, förstör bakterier, svampar, virus och främjar snabb läkning av sår..

Ginseng

En källa till livslängd och energi, ett stimulerande för kroppens försvar. Bromsar åldrandet, reglerar blodsockret, aktiverar kognitiva förmågor, förbättrar sexlysten, hjälper till att normalisera vikten.

Myrra

Effektivt i infertilitet, dödar candida-svampar, normaliserar cykeln och förbättrar kvaliteten på sexuella sensationer.

Förutom ovanstående komponenter inkluderar sammansättningen av läkemedelskulorna: Sten, ängslam, cypress, gurkmeja, moderwort, Sophora, rökelse, safflorfärgning.

Handlingsprincipen på kroppen

Kvinnlig sexuell hälsa är en ömtålig sak. Gynekologiska sjukdomar, infektioner, kirurgiska operationer, aborter - allt detta lämnar ett outplånligt märke på tillståndet i organen i det reproduktiva systemet. Patologiska processer stör den naturliga kursen för rengöring och uppdatering av vävnaderna i de inre könsorganen. Som ett resultat av detta ackumuleras en exfoliering av exfolierat epitel, toxiner, döda celler och patogena mikroorganismer. Det är för att bekämpa dessa problem som gynekologiska produkter från Kina riktar sig mot. De har en kraftfull rengöringseffekt och drar bokstavligen ut alla bildade "avlagringar".

Vad kommer ut med en kilpinne (foto)

Kvinnor som har behandlats med dessa läkemedel delar sin erfarenhet och fantastiska resultat. Det finns många exempel när, efter att ha tagit bort den första bollen, medan kvinnan douchade, ett stort antal obehagliga och till och med skrämmande sekret kom ut ur slidan. Det finns slem med en blandning av blod, eller bitar av genomskinlig utsöndring, eller koaguler av en obegriplig komposition. När du fortskrider genom behandlingsförloppet minskar antalet patologiska sekretioner gradvis. Den första ansökan kan betraktas som lakmustest av en kvinnas hälsostatus inom området gynekologi.

Vilka problem löser

Användningen av tamponger gör att många kvinnor kan återställa sin reproduktiva hälsa..

 1. De botar den kroniska "trasten" som stör under många år, lindrar vaginit, ektopi och livmoderhals leukoplakia, inflammatoriska processer i bilagorna och i livmoderns inre skikt.
 2. Med hjälp av dessa tamponger botas många kvinnor av infertilitet när hoppet om befruktning redan lämnade dem.
 3. Det finns positiv erfarenhet av behandling av olika neoplasmer inom området gynekologi: polyper, fibroider, ovariecyster. De minskar antingen avsevärt i storlek och stoppar tillväxten eller försvinner sporlöst.
 4. Verktyget hjälper till att hantera cervicit, endometrit, kronisk och akut cystit..
 5. Det är lätt att normalisera menstruationscykeln, minska smärta under menstruationen och lindra symtom på PMS.
 6. Växtbaserade sfärer hjälper till att förbättra tonen i vaginala musklerna, förhindra att livmodern faller ut. Dessutom har denna effekt en positiv effekt på en kvinnas sexliv, vilket ökar könsorganens känslighet under sexuellt samlag.

Ytterligare effekt

Fytohormoner som ingår i örter av medicinska bollar har en extra effekt: de stabiliserar den hormonella bakgrunden, balanserar aktiviteten i centrala nervsystemet och förbättrar funktionen i det kardiovaskulära systemet. Därför är de mycket populära bland kvinnor i premenopaus, menopaus och postmenopaus. Faktum är att fytohormoner är helt ofarliga i jämförelse med syntetiska.

Behandling med växtbaserade bollar har en helande effekt inte bara på reproduktionssystemet utan också på hela kroppen. Efter behandlingsförloppet försvinner dysbios ofta helt, immunförsvarets kvalitet förbättras, metabolismen aktiveras, och som ett resultat minskar mängden extra kilo.

Att stärka libido och ljusstyrka i sexuella upplevelser är en bonus i en sådan terapi.

Bollar har också förmågan att föryngra kroppen på cellnivå, vilket har en gynnsam effekt på utseendet.

Diagnos av sjukdomar med tamponger

För många kvinnor tror att de inte har några gynekologiska problem. Frånvaron av uppenbara manifestationer av sjukdomen garanterar emellertid inte fullständigt välbefinnande. Det unika med tamponger ligger i det faktum att de låter dig spåra till och med de ursprungliga tecknen på ohälsa och, viktigast av allt, snabbt eliminera dem.

Faktum är att efter att du tagit bort den första tampongen kan du förstå om allt är riktigt säkert. Du blir obehagligt förvånad över vad som ibland skrämmande kluster kommer ut. Den fungerar som ett kraftfullt sorbent och tar bort virus, bakterier, exfolierade vävnadsfragment, döda celler från kroppen. Endast om du efter en testansökan inte ser onormal urladdning kan du prata om frånvaron av några betydande problem i könsområdet. I detta fall kommer systematisk profylax med hjälp av växtbaserade bollar att säkerställa högkvalitativ rengöring och snabb uppdatering av könsslemhinnan, vilket kommer att vara nyckeln till att upprätthålla och förbättra din hälsa.

Varför använder kvinnor behandlingstamponger

På webben kan du hitta många recensioner om Clin Point-tamponger och resultaten som erhållits efter deras användning. Varje produkt får alltid inte bara positiv, utan också negativ feedback. En detaljerad undersökning av sådana berättelser avslöjar emellertid ofta att: antingen kvinnor kränkte instruktionerna för tamponger eller köpte produkter från tvivelaktiga säljare; eller de visade en allergisk reaktion på någon del av läkemedlet.

De flesta köpare som finns i dessa växtbaserade bollar, om inte ett universalmedel mot alla kvinnors sjukdomar, är ett effektivt och säkert sätt att återställa och upprätthålla sin hälsa, som deras entusiastiska recensioner säger. Vad motiverar produktens popularitet?

 1. Produkter innehåller inte konstgjorda tillsatser, syntetiska hormoner och andra komponenter som är skadliga för människors hälsa.
 2. Tamponger är enkla att använda och prisvärda..
 3. De är officiellt erkända som ett läkemedel..
 4. Helande bollar är effektiva i att bekämpa många sjukdomar.
 5. Kilpunktshjälp även i till synes hopplösa situationer.
 6. De botar kroniska gynekologiska sjukdomar.
 7. Förutom den terapeutiska effekten är deras användning som profylax möjlig.
 8. Örtbollar används som ett sätt att diagnostisera sjukdomar..

Recensioner från forum

Tänk som exempel på patienter och läkares åsikter:

Larisa, Stavropol

”Smärtsamma perioder plågar mig sedan 15 år. Inga diagnoser från läkare, bara många ord om min låga smärttröskel. Även en gång antydde om möjliga neurologiska störningar. Vid 30-tiden kom det till att jag idag bara inte kan flytta. På grund av förtvivlan tog jag en risk och köpte tamponger. Oavsett vad de säger till mig, de räddade mitt liv, till och med cykeln återvände till det normala. ”.

Klara, Kaliningrad

"Två gånger om året förvärras min" favorit "kroniska bakteriell återkommande cystit. Före varje terapi inokulerades jag för att identifiera en specifik typ av patogen. Men det fanns inga förbättringar. Efter att ha läst recensioner av tamponger gjorde Clean Point en beställning omedelbart. På din egen fara och risk började jag använda den. Hon berättade för läkaren, men fick inte ett negativt svar. Nu använder jag sällan tamponger för förebyggande. Jag är frisk, men jag råder dig att använda alternativ medicin medvetet ".

Carolina, Kharkov

”Under ultraljudet hittade läkaren en funktionell cysta av liten storlek. Jag är i tårar, men specialisten lugnade och förklarade att hon själv kunde lösa det. Annars krävs kirurgisk ingripande. Men jag lugnade inte och bestämde mig för att ta till mig traditionell medicin. Hon köpte inte tamponger, för hennes vän hade rester efter behandlingen. Jag använde exakt ett paket. För enkel administration höll jag bollen i kokt vatten i en minut och satte den in över natten. Mars kom och jag gick till sjukhuset. Den andra ultraljuden gjorde mig glad - neoplasmerna och spåret blev kalla ".

Kurchatova Svetlana, gynekolog

”Jag var väldigt bekymrad över blomstringen i alternativ kinesisk medicin bland mina patienter. Nästan varje dag började en kvinna diskutera med mig recensionerna av gynekologer om medicinska tamponger av kinesisk ren punkt. För att inte kunna motstå angreppet var jag tvungen att göra en hel utredning. Jag måste genast säga att jag på internet inte hittade tydliga bevis på både läkemedlets positiva effekt och den negativa effekten på kroppen. Därför började hon studera kompositionen, varefter hon blev positivt överraskad. Alla komponenter i produkten har varit bekanta för mig länge, och om de används korrekt kan de vara ett bra förebyggande. MEN! De kan inte hjälpa till med allvarliga sjukdomar. ”.

Marianna, Moskva

”Jag var inte nöjd med köpet, men det är bra att det åtminstone inte blev värre. Det främsta skälet till förvärvet är önskan att förbättra könsorganens tillstånd. Granskningarna lovade att vaginal ton kommer att öka, liksom att öka libido. Men på min ålder måste du antagligen redan ta till hormonbehandling ".

Hur man använder kinesiska vattpinnar med maximal nytta

Nyckeln till effektiviteten hos Wedge Point-tamponger är deras korrekta introduktion. Denna procedur är nästan identisk med den som utförs av en kvinna under menstruationen med hjälp av en vanlig vattpinne..

Driftsreglerna är extremt enkla. Först och främst genomföra hygienprocedurer för de yttre könsorganen (douching krävs inte), och släpp sedan en boll från rena händer med den enskilda förpackningen. Ta en kroppsposition som är bekväm för administrering av läkemedlet. Detta kan göras när du står eller sitter, det viktigaste är att du kan ange produkten så djupt som möjligt - mellan den bakre vaginala fornixen och livmoderhalsen. Mer specifikt är det nödvändigt att sätta in bollen på ett djup av cirka 5-7 cm. Förlängningssladden måste rätas ut och dras ut. Om du använder produkten på rätt sätt orsakar den insatta bollen inte obehag.

Tamponger måste lämnas inuti vagina i 3 dagar. Det är under denna tid som de mest effektivt avslöjar unika egenskaper. Efter denna period måste bollen tas bort genom att dra i tråden. Efter att ha använt det är det oerhört viktigt att duka för att få ut alla avvisade vävnader och patogena mikroorganismer. En lösning av furacilin eller en infusion av kamomillblommor är perfekt.
Mellan användningen av bollarna bör du ta en paus på en dag, det vill säga 3 dagar tampongen är inne i kroppen, sedan en dag - vila.

Hur många bollar kan behövas per behandlingskurs

För att besvara denna fråga är det nödvändigt att tydligt förstå det specifika syftet med behandlingen..

 1. Om dess mål är att förhindra och upprätthålla hälsan i könsorganet, är en kurs med 6 bollar tillräckligt.
 2. Kroniska svampinfektioner kan besegras med en kurs av 36 tamponger..
 3. Fel i menstruationscykeln, PMS och minskar smärta under menstruationen hjälper användningen av 16-18 stycken.
 4. Pelvic peritonitis läker efter en bana av 30 bollar.
 5. För inflammation i hängorna, cervicit, polyper, endometrit, erosion i livmoderhalsen, ökad pigmentering, 24 vaginalbollar krävs.
 6. För att förebygga (efter oskyddat sex eller besöka poolen) måste du använda en boll. Således förhindras penetrering av infektion i de inre organen i det reproduktiva systemet..
 7. Användning av 2 bollar per månad (regelbundet) hjälper till att stödja kvinnors hälsa.

Kontraindikationer och rekommendationer för användning av fytotamponer

 1. Samma produkt får inte anges igen.
 2. Kinesiska tamponger är förbjudna att använda under menstruationen. Den optimala lösningen är att sluta använda dem 3-4 dagar före utsläppsstart och återuppta behandlingen 3 dagar efter avslutad.
 3. Gravida kvinnor och flickor som inte lever sexuellt bör vägra sådan behandling.
 4. Efter kirurgiska ingrepp bör du vänta flera månader (upp till sex månader) på att suturerna och mikrotraumorna läker..
 5. Allvarliga allergiska reaktioner - en god anledning att stoppa behandlingen.
 6. Om du använder phytotampons med ren punkt, ska du avstå från intimitet. Efter att ha extraherat det är sex möjligt endast efter 3 timmar.
 7. Drick inte alkohol under vaginal bollterapi.
 8. Om utgångsdatumet har löpt ut rekommenderas inte produkten.

Hur och var man kan köpa helande bollar

Tampons Wedge Point åtnjuter bedrägeriernas ökade uppmärksamhet. Detta förklaras lätt av deras relevans och effektivitet. För att skydda dig från att förvärva falska, köp produkter på en officiell distributörs webbplats. Detta säkerställer att den ursprungliga produkten tas emot till en rimlig kostnad..

På sajten kan du hitta en detaljerad beskrivning av själva produkten, samt information om vägbeskrivningar, metoder och leveransfunktioner. Om du vill kan du använda tjänsten för att beställa ett samtal från en företagsrepresentant. För närvarande sker leverans till Ryssland, OSS-länderna och många europeiska länder.

Kostnaden för en vattpinne varierar något beroende på antalet beställda produkter. Ju fler paket du får, desto billigare är det för dig att få en ballong. Så om du köper ett paket med 6 bollar kostar en kopia 58,55 ryska rubel (27 hryvnias), och när du köper fyra paket - redan 49,87 rubel. (23 hryvnian).

Artiklar Om Missbruk Cykeln

Försenad menstruation efter influensa

Den kvinnliga kroppen är mycket komplex och ömtålig samtidigt. Därför är många frågor möjliga om dess funktion. Till exempel bör olika fel i menstruationscykeln orsaka misstankar och uppmuntra en kvinna att rådfråga en gynekolog....

Hur du får dina perioder igång tidigare

Medel och metoder för att orsaka menstruationEn av de mest effektiva metoderna är orala preventivmedel. De kan inte drickas på egen hand utan att konsultera en läkare....

Funktioner i menstruation vid intag och efter avskaffande av OK (orala preventivmedel)

Det huvudsakliga syftet med att använda preventivmedel är att förhindra oönskad graviditet. När det gäller barriär preventivmedel blockeras tillgången till spermatozoa och ägget befruktas inte på fysisk nivå....