Hur man får äggstockarna att fungera, mediciner och recept från traditionell medicin

Intim

I kvinnans reproduktiva system ges äggstockarna en speciell plats. Det är hos dem äggen mognar och produktionen av kvinnliga könshormoner sker. De reglerar menstruationscykeln och ägglossningen. Deras väl fungerande och korrekta arbete säkerställer kvinnans förmåga att bli gravid och få ett barn.

Men ibland finns det störningar i äggstockarna, de vägrar att fungera korrekt, vilket är fylld med utvecklingen av ett antal sjukdomar, inklusive infertilitet. Av vilka skäl det finns ovariell dysfunktion, hur man får äggstockarna att fungera oberoende, vilka behandlingsmetoder som finns, om folkläkemedel kan hjälpa till i denna situation kommer detta att diskuteras i vår artikel.

Orsaker till ovariesvikt

Anledningarna till att äggstockarna kan vägra att "arbeta" är ganska många och beror på påverkan från många faktorer. Låt oss titta på de vanligaste orsakerna till ovariell dysfunktion.

Inflammatoriska eller infektionssjukdomar i reproduktionssystemet

Dessa inkluderar sjukdomar i äggstockarna, livmodern och dess bilagor. Av särskild fara är sjukdomar i försummad eller kronisk form.

Störningar i det endokrina systemet

Problem med sköldkörteln, binjuredysfunktion, diabetes mellitus i olika stadier, allt detta leder till hormonell obalans och som ett resultat till funktionsfel i äggstockarna.

Aborterad graviditet (abort, missfall)

Den största risken för ovariell dysfunktion och infertilitet är abort under den första graviditeten..

Drog användning

Vissa läkemedel kan orsaka ovariesvikt, särskilt deras okontrollerade användning..

Tidigare överförda verksamheter

Detta gäller särskilt för kvinnliga könsoperationer..

Missbruk av preventivmedel

Det gäller inte bara intaget av hormonella läkemedel utan också den felaktiga installationen av livmoderspiralen.

Nervattack

Stress, överbelastning, nervös utmattning, depressiva tillstånd - faktorer som kan orsaka obalans i äggstockarna.

Dåliga vanor

Till exempel, rökning, påverkar hormoner, påverkar den normala utvecklingen och tillväxten av ägg.

Förändring av livsmiljö

Till exempel kan en kraftig förändring av klimatförhållandena leda till störningar i äggstockarna.

Som vi ser finns det en hel del faktorer som får äggstockarna att sluta fungera. Deras inflytande leder till en delvis eller fullständig funktionell förlust av arbetsförmåga, så viktigt för varje kvinnas organ, äggstocken.

Metoder för behandling av ovariell dysfunktion. Drogbehandling

Hur får äggstockarna att fungera? Var ska jag börja? Låt oss ta reda på det tillsammans.

Först och främst, om du är rädd för att äggstockarna inte fungerar, bör du omedelbart rådfråga en gynekolog för att få hjälp. För att fastställa eller bekräfta diagnosen måste du också klara vissa tester (till exempel blod för hormoner) och genomgå speciella procedurer (till exempel ultraljudundersökning) för att identifiera orsakerna till dysfunktion.

Beroende på faktorer, liksom graden av funktionsnedsättning, kan följande behandlingsmetoder särskiljas:

 • drogbehandling;
 • icke-läkemedelsbehandling;
 • kirurgi.

Drogfri behandling innebär för det första en förändring i kosten. För att normalisera äggstockarnas arbete är det nödvändigt att inkludera livsmedel som är rika på vitamin A, B och C. i din dagliga diet. Avvisa från "onaturliga" livsmedel som innehåller olika livsmedelstillsatser, färgämnen samt begränsa användningen av alkoholhaltiga drycker.

Kirurgi är extremt sällsynt och först när andra behandlingar inte har gett positiva resultat. Det består i kirurgiskt avlägsnande av den drabbade delen av äggstocken. Används som en sista utväg.

Läkemedelsbehandling inkluderar en omfattande lösning på problemet.

Det kan delas in i följande steg:

 • eliminering av de omedelbara orsakerna till ovariell dysfunktion;
 • behandling av symtom som kräver akut intervention (till exempel med blodförlust);
 • normalisering av den hormonella bakgrunden.

Användningen av läkemedelsmetoden är särskilt effektiv för att återställa befruktningsfunktionen och behandla infertilitet hos kvinnor. Så hur får du dina äggstockar att bli gravid?

I detta fall är läkemedelsintervention att stimulera äggstockarna med olika läkemedel. Dessa läkemedel inkluderar:

Viktig! Läkemedelsbehandling används endast efter utnämning av en läkare och under hans stränga övervakning.

Folkrättsmedel för återupptagande av ovariefunktionen

Behandling av ovariell dysfunktion med medicinska metoder är ibland associerad med förekomsten av biverkningar från läkemedel. Men hur får man äggstockarna att arbeta med folkmässiga botemedel? Denna fråga uppstår ofta i processen med att lösa problemet med alternativa metoder..

Traditionell medicin i detta fall kan dela effektiva och tidtestade recept, här är några av dem:

 1. Ett avkok av planetsfrön. Det är gjort med en tesked per halvt glas vatten. Insistera i 3-4 timmar, ta tre gånger om dagen.
 2. Ett avkok av lindar och salvia blommor. Bryggas i lika stora proportioner. Ta upp till 3 gånger om dagen.
 3. Ett effektivt botemedel visade sig också vara en avkok eller sirap från rosenblad. Sirap serveras på ett apotek som används enligt instruktionerna..

Ett positivt resultat kommer från användningen av aloe blad. För att göra detta placeras klippta blad i kylen i minst fem dagar för jäsning. Den mals sedan och blandas i lika stora andelar med honung och smör. Använd två gånger om dagen i 1 st. sked.

Förutom oral administrering används sprutor med olika avkok i komplex terapi. För detta är avkok av ryllik, klöverblad och blåbär lämpliga.

Det viktigaste, när man behandlar en kränkning av äggstockens funktionella arbete med folkrättsmedel, måste man komma ihåg att det är utformat under en lång period.

Välj ett specifikt recept bör vara rent individuellt, eftersom växter kan provocera allergiska reaktioner.

Innan behandling med okonventionella metoder är det bättre att konsultera en läkare.

Hur man får äggstockarna att arbeta med klimakteriet

Alla vet att med klimakteriet omorganiseras äggstockarna till ett annat arbetssätt. På grund av kroppens särdrag kan klimakteriet hos en kvinna börja i tidig ålder, inte kännetecknande för klimakteriet. Så hur får man äggstockarna att arbeta med klimakteriet? Var man ska börja för att utvidga detta organ?

Först bör du föra din livsstil tillbaka till det normala. Du måste börja med en kost, inkludera livsmedel som främjar produktionen av hormonet östrogen. Dessa är baljväxter, liksom grönsaker som är rika på vitamin A och B. Begränsa användningen av salt, fet, stekt mat. Ge rimlig träning och god avkoppling.

För det andra kan du inte göra utan att ta östrogeninnehållande hormonella läkemedel som Estrofem, Ovestin, Femoston, Divi gel och andra. Det är farligt att förskriva dessa läkemedel till dig själv! Okontrollerad användning kan leda till oönskade konsekvenser och till och med bildandet av en tumör.

För det tredje kan du försöka använda växtbaserade östrogenpreparat. Till exempel Remens, Mastodinon, Klimadinon m.fl. Denna grupp läkemedel kan något bromsa klimakteriet.

Samma folkläkemedel kan också återuppta fungerande äggstockar med klimakteriet.

Det viktigaste att komma ihåg är att att ta hand om dig själv och din hälsa kan förhindra funktionsfel i viktiga reproduktionsorgan som äggstockarna.

Låt oss nu titta på en video om hur du kan normalisera den hormonella bakgrunden och få äggstockarna att fungera:

Ovariell stimulering med traditionell medicin

Ovariell stimulering är möjlig med traditionella medicinska metoder. Läs mer i den här artikeln. Varje år i den moderna världen växer problemet med infertilitet. Ny teknik inom medicin idag gör det möjligt att tillämpa de senaste metoderna som avsevärt ökar chanserna för många kvinnor att bli gravida, säkert födda och få lyckan som moderskap.

Läs den här artikeln:

Ovariell stimulering - vilka folkhjälpmedel hjälper

Behandlingen syftar först och främst till att stimulera äggstockarna med hjälp av läkemedel. Vanligtvis föreskrivna hormoner, som ansvarar för ägglossningsprocessen. Intaget av sådana läkemedel bör utföras under strikt övervakning av en kvalificerad och kompetent gynekolog. Felaktigt beräknad dosering och dosering kan leda till biverkningar.

Jag är glad att ge min erfarenhet av behandling av infertilitet och traditionell medicin. Det finns många medicinalväxter som har förmågan att aktivt stimulera äggstockarna, gynna äggmognad och graviditetens början. Det har noterats att vissa essentiella aromatiska oljor ger positiva resultat vid behandlingen av infertilitet. Tänk på de mest kända folkrecepten som kommer att förbättra kvinnors reproduktionsfunktion och fertilitet.

Stimulering av äggstockarna med salvia och bor livmodern

För att stimulera mognad av ägget och början av befruktning används salvia och bor livmodern ofta. Avkok förbereds av dessa örter: en sked gräs kastas i ett glas kokande vatten. Insistera i en timme. Efterfilter. Detta läkemedel tas strikt enligt schemat:

 • under den första halvan av menstruationscykeln konsumeras endast en salvia buljong. Det bör drickas minst fyra gånger om dagen, 50 ml vardera..
 • under den andra halvan av cykeln används en avkok av bor livmodern. Metoden för framställning och administrering av läkemedlet är identisk med den första.

Behandling med rosenblad

Till och med läkarna i antika Grekland visste att att infusion av rosenblad förbättrar äggstockarnas tillstånd och återställer ägglossningen. För ett fullt glas kokande vatten bör du ta en (med en bild) en matsked torr eller färsk råvara. Lägg kompositionen på ett ångbad eller lägg i en termos. Efter en och en halv timme ska infusionen filtreras. Att använda betyder på kvällen innan du lägger dig på en dessertsked. Kurs i behandlingen: vecka.

Det är också användbart före sänggåendet att äta en sked med sylt eller sirap från en ros istället för en avkok. Sirap kan köpas på apoteket eller tillagas på egen hand: ta en halv liter vatten för 0,5 kg rena färska kronblad. Koka råvarorna i brand tills de är mjuka. Filtrera. Tillsätt 700 gram socker i buljongen. Koka på låg värme under omrörning konstant tills allt socker har lösts upp. Om så önskas kan du lägga till saften av en citron.

Röd borste

Eliminera hormonell obalans och ovariell dysfunktionsväxt - röd borste. Du måste ta en matsked hackad rot och häll en kopp (300 ml) kokande vatten. Sätt på kaminen och vid måttlig temperatur, koka kompositionen i högst 5 minuter. Insistera under locket i en timme. Ta färdiga (filtrerade genom en fin sikt) produkt på 100 ml före måltid. (Mer exakt: 25 minuter innan det). Behandlingen utförs i minst fem veckor. Ta sedan en paus på två månader.

Linden färg och salvia

Stimulerar effektivt äggstockarna att ta örtte från salvia och lind. Naturliga växthormoner har positiva effekter på reproduktionsfunktionen. Vegetabiliska råvaror blandas i lika delar och två matskedar (med en bild) separeras i en kastrull. Häll örter med 350 ml varmt vatten och koka upp. Ta läkemedlet i en matsked tre gånger om dagen, med början på den fjärde dagen i cykeln under åtta dagar. Två månader senare, ta en månad paus.

Aloe kommer att återställa äggstockarna

Den höga förmågan hos aloe att återställa ovariefunktionen är känd. För att förbereda en helande produkt från växten tar du bladen i agave, som är minst 5 år gamla. (Före användning vattnas inte detta suckulent i sex dagar). Bladen placeras på en kall, mörk plats (kylskåp är lämpligt) i 5 dagar. Skär sedan alla taggarna och mycket finhackade. Du kan vrida i en köttkvarn. Sedan tas en del av växtmassan i sex delar av sådana ytterligare ingredienser: honung, smält fläskfett och ko (smör) olja. Den kombinerade massan blandas. Ta läkemedlet på natten och på morgonen: en sked (matsked) löses i 250 ml mjölk.

Psyllium-behandling

En stimulerande effekt på äggstockarna tillhandahålls genom ett avkok av planeter. Ta en tesked växtfrön för att förbereda den. Häll 150 ml vatten och sätt på en tyst eld. Koka i 3 minuter. Packa upp och låt det brygga i 4 timmar. Ta 2 msk. skedar tre gånger om dagen.

Behandling av eterisk olja

Vissa eteriska oljor av växter har en positiv effekt på den hormonella bakgrunden i reproduktionsområdet och elimineringen av obalansen i äggstockarnas arbete. Speciellt bland dem är en hedersplats i den aktiva stimuleringen av ägglossning ockuperat av: basilika, anislår, salvia (medicinsk salvia), rosa geranium, muskot, damastros.

Alla dessa växter innehåller fytoöstrogener (kvinnliga hormoner), vilket ökar sannolikheten för befruktning. Du ska alltid bära en aromacoulon med en av de listade oljorna. Också dagligen måste du göra massage med sådana produkter och lägga till dem i badet. Det är användbart att andas in den behagliga doften av oljor före sänggåendet med hjälp av en aromlampa.

Rätt näring

Öka fertiliteten och normalisera arbetet i äggstockarna i vissa livsmedel. Fetmjölk, soja, äpplen, tomater, pumpafrön bör ingå i din dagliga diet. Öka sannolikheten för framgångsrik ägglossning: bönor, dadlar, vetekim och sesamfrön.

Ta komplexa vitaminer och friska mineraler. Men konsumtionen av kål, ris, alkohol, starkt kaffe, te, cola och choklad - minskar. De hämmar början av ägglossning.

Stimulera äggstocksfunktionen och måttlig fysisk aktivitet, kondition, promenader, enkel löpning och simning.

Naturen hjälper till att normalisera äggstocksfunktionen

Äggstockarna är ett par ihopkopplat organ som är den genitala endokrina körtlarna. Det är i dem som mognad och produktion av kvinnliga gameter, ägg och utsöndring av könshormoner, östrogen och progesteron, är ansvariga för många processer, inklusive rätt utveckling och funktion av kroppen. Regleringen av cykeln utförs med hypofysen genom de gonadotropiska hormonerna som utsöndras av den (follikelstimulerande, luteiniserande och prolaktin).

För närvarande lider fler och fler kvinnor av ovariell dysfunktion. Detta kan förknippas inte bara med fysiologisk utrotning (klimakteriet), utan också med hormonell obalans, onormal utveckling och organfunktion, vilket kan leda till ett antal hälsoproblem och infertilitet..

Äggstocksrecept

Läkare kan förskriva ett antal läkemedel, främst hormoner, som kommer att ha biverkningar och inte garanterar effektivitet. Men tillsammans med läkemedel kan du prova metoder från folkrättsmedel som har bevisat sig över tid och är ofarliga.

Faktum är att många växter innehåller sina egna östrogenliknande ämnen som har en gynnsam effekt på den kvinnliga kroppen, så användningen av örtmedicin kan förlänga ungdomar och lindra obehagliga symtom. Naturligtvis är det värt att komma ihåg eventuella kontraindikationer och först rådgöra med din läkare om användning av okonventionella läkemedel.

Här är några recept baserade på östrogeninnehållande örter som kan förbättra äggstocksfunktionen..

ReceptInnehåll
1. Stachis knölarAnvänds på tom mage i färsk, kokt, torkad form. Normen är från 50 till 150 g per dag (dosen ökar gradvis), eller 3-4 teskedar för torkade rotgrödor.
2. Infusion av torkade persiliblad4 msk häll 200 ml kokande vatten, låt stå i 12 timmar, helst i en termos. Det tas 4 gånger om dagen före måltiderna i ett halvt glas, kursens längd är 3 veckor, var noga med att ta en paus.
3. Rödklöverens rötterAnvänd i kokt form 1 sked per dag. Te tillverkas av växternas blommor.
4. Infusion av isop1 tesked isop officinalis per 200 ml kokande vatten, låt stå i en timme. Ta ett halvt glas 3 gånger om dagen på tom mage.
5. Kunglig geléI ren form eller i tablettform
6. Linden teUtmärkt åldrande medel, tagit 1 glas på morgonen, en månadskurs.
7. SageSalvia innehåller mycket fytoöstrogen, infusionen tas i ett glas på morgonen under en månad. Kurser körs minst 1 gång per år.
8. GranatäpplefrukterGranatäpple konsumeras med frön, och från torkade partitioner får du hälsosamt te.
9. Infusion av selleri frönEn halv sked med frön per 200 ml kokande vatten. Ta fyra gånger om dagen med en månadskurs. Lindrar svaghet med klimakteriebesvär, hjälper också till med smärtsam menstruation.
10. Ruta luktandeI form av tinktur minskar 15 g 3 gånger om dagen huvudvärk, lugnar.

Lugnande avgifter

SamlingStrukturera
Nr 1Gräset av vedruff, morwort, torkad kanel, björnbärsblad (2 delar vardera) och hagtornblommor (1 del) bryggs och tas som te. Regelbunden användning hjälper till att hantera irritabilitet..
Nummer 2Tinktur av hagtornblommor, 40 droppar upp till 3 gånger om dagen, båda i ren form, och tillsammans med tinktur av valerian, kamfer, pepparmyntaolja. Det är lätt att förbereda tinkturen själv, häll 50 g råmaterial med 500 ml alkohol, låt det brygga i 2 veckor. Är ett lugnande medel.
Nummer 3Ett avkok av planetsfrön hjälper väl i kroniska inflammatoriska processer. 1 matsked frön per 200 ml kokande vatten, insistera i en timme, ta 4 gånger om dagen i 2 matskedar.
Nummer 4En avkok av sorrel ört lugnar och med konstant användning lindrar symptomen på klimakteriet.
Nummer 5Mintinfusion i sin rena form, såväl som i en blandning med andra infusioner (malör, fänkål, lind, havtorn), 1 glas på morgonen och före sänggående hjälper till att snabbt bli av med neuros.

Det är också värt att komma ihåg vikten av god näring, som innehåller vitaminer, mineraler och aminosyror i tillräckliga mängder. Naturligtvis kan traditionell medicin inte alltid ersätta behandling, men de kommer perfekt att komplettera den utan att skada hälsan.

Äggstocksnäring

Eftersom äggstockarna är externa och interna sekretionskörtlar skapar inte bara ägg utan producerar också östrogenhormoner. Tack vare dem kan den kvinnliga kroppen föryngras. Tillverkad av äggstockarna hjälper hormoner att upprätthålla kvinnors hälsa och skönhet..

Den berömda engelska gerontologen Justin Glass tror att en person kommer att kunna leva upp till 180 år om han lär sig att "hjälpa" sina interna utsöndringskörtlar med korrekt näring och motion.

Brist på bra näring påverkar negativt funktionen hos de kvinnliga könskörtlarna och kan orsaka infertilitet.

För att äggstockarna ska fungera fullt ut är det nödvändigt att äta livsmedel rika på vitamin A, B, C, E och spårämnen - koppar och järn. Aminosyraarginin är mycket viktigt.

Allmänna rekommendationer

För fullständigt arbete och näring av äggstockarna är mono-dieter och svält mycket skadliga. Näring bör vara varierad och balanserad. Proteinmat är mycket viktigt som byggnadsmaterial för de hormoner och ägg som produceras av äggstockarna.

Med en brist på protein i kroppen stör bildningen av kvinnliga könshormoner.

Användbara produkter för äggstockarna

Lever, äggulor, gräddfil och grädde - innehåller mycket A-vitamin, vilket är nödvändigt för att äggstockarna ska fungera normalt.

Morötter, havtorn, bergaska, röd paprika, aprikos och pumpa - innehåller karoten, som i samband med vegetabiliska och animaliska fetter omvandlas till nödvändigt A-vitamin.

Honung, pollen och kunglig gelé. Rik på B- och C-vitaminer samt spårämnen. Föryngra kroppen, öka sannolikheten för graviditet.

Mörkt bröd, bryggerjäst, kli. Innehåller en stor mängd B-vitaminer som bevarar och återställer sexuell lust.

Citrusfrukter, rosa höfter, lök, vitlök, svarta vinbär. Användbar på grund av en stor mängd C-vitamin.

Bönor, vete, nötter, russin, kött, granatäpple. De innehåller mycket järn, vilket är nödvändigt för blod.

Ostron, räkor, bläckfisk, musslor, rappor. De är underbara afrodisiaka. Skaldjur är rik på koppar, vilket påverkar de metaboliska processerna i kroppen positivt..

Jordnötter, mjölk, havre. Innehåller den argininaminosyran som är viktig för äggstockarna.

Tecken på äggstocksundernäring

problemMöjlig orsakDet bör ingå i kosten
Minskad libido, nervositet, irritabilitet,
känsla av rädsla
Brist på vitaminer
Grupp B
Mörkt bröd, kli, bryggerjäst, bönor, kål, grodd vete
Torra könsorgan, minskad sexdrift, svaghet och blekhet i huden, yrselC-vitaminbristRosehip buljong, lök, vitlök, citroner, apelsiner, grapefrukt, dryck från japansk kvitten, vinbär, havtorn
Torra slemhinnor och hud,
sprickor
Vitamin A-bristLever, morötter med smör, äggulor, havtorn, pumpa
Oförmåga att bli gravid, uppkomsten av tidiga rynkorKroppen saknar E-vitaminSpira vete, oliv, solros och majsolja

Folkläkemedel för att återställa äggstocksfunktionen

För att normalisera äggstockarnas aktivitet är det nödvändigt att använda kokta rödklöverrötter i en månad, med en hastighet på 1 msk. sked per dag. Dessutom är det tillrådligt att tillsätta hackade (förtorkade) löv och blommor av rödklöver i spannmål och soppor.

Således är det möjligt att återställa äggstockens ägglossningsfunktion och förhindra utveckling av trast, på grund av det faktum att klöver innehåller ämnet trifolezin, vilket hämmar utvecklingen av svampar.

Uppmärksamhet! Denna behandling är inte lämplig för hjärt-kärlsjukdomar och graviditet..

Psykologiska metoder för återhämtning av äggstockarna

Om du vet vad känslor, tankar, tillstånd en viss sjukdom (eller något hälsoproblem) ger kan du påverka arbetet i denna kropp som du vill återställa. Vi kan ändra våra åsikter, handlingar, lära oss nya färdigheter och våra kroppar kommer att återställas.

Jag får ofta brev som ber mig hjälpa till att återställa hälsan och cykeln efter att ha tagit hormonella preventivmedel. Särskilt om en kvinna inte kan bli gravid. Inte bara OK (orala preventivmedel) påverkar minskningen av äggstocksfunktionen. Det finns många anledningar. Jag vill att du bättre ska förstå hur äggstockarna fungerar och att du kan göra något själv för att återställa dem. Den här artikeln är mer avsedd inte för nybörjare "kämpar" för hälsan i det reproduktiva systemet, men redan för erfarna "användare".

Kan inte bli gravid? Hur återställer jag äggstockarna

Anslutningen mellan kroppen och psyken.

Varje organ i människokroppen har sin egen representation i psyken. Organarbetet, deras tillstånd påverkar våra känslor, tänkande, handlingar. Kroppen och psyken är en. Människor med olika sjukdomar har mycket olika karaktärer och livsstilar. Varje sjukdom lämnar sitt prägel på psyken och på människans hela öde.

Men detta gäller inte bara sjukdomar. Tillfällig störning av organet, orsakad av stress, överarbete eller något annat, påverkar också en persons beteende, hans tankar och handlingar. Det är viktigt för oss att det sker en omvänd process - tillståndet hos den mänskliga psyken påverkar organens tillstånd och hela organismen som helhet.

Det ger oss stora möjligheter..

Om du vet vad känslor, tankar, tillstånd en viss sjukdom (eller något hälsoproblem) ger kan du påverka arbetet i denna kropp som du vill återställa. Vi kan ändra våra åsikter, handlingar, lära oss nya färdigheter och våra kroppar kommer att återställas.

Då dricker du inte alla piller i rad, vad läkaren föreskrev.

Först och främst kommer du att tänka på vad som skapar och stöder sjukdomen i din livsstil och försöka förändra den. Naturligtvis för detta måste du känna till den "psykologiska profilen" för din sjukdom, studera den från litteraturen eller erfarenheten av kunniga människor.

Kan du inte bli gravid? Hur man återställer äggstockarna.

Återhämtning av äggstockarna är ett oerhört viktigt ämne. När det inte finns någon normal cykel och ägglossning, är det första att återställa äggstockarna. Och fortsätt sedan.

Vilka är funktionerna i psyken och hälsan hos en kvinna när äggstocksfunktionen minskas?

Hon är stressad.
Låg självkänsla bildas, skuld och självtvivel växer.
Premenopause börjar före.
Arbetet med andra inre sekretionskörtlar störs (sköldkörteln, binjurarna, bukspottkörteln).
Andra organ svarar på minskad äggstocksfunktion.
Kan inte bli gravid, eller så är det väldigt svårt.
Det kan vara missfall, cykelstörningar och olika ”kvinnliga” problem.

Hur tar man sig ur detta? Vad kan du göra själv? Vilka är "tillvägagångssätten" till äggstockarna inuti?

 • Först.

Minska stress.

För att öka självkänslan måste du lära dig berömma dig själv. En kvinna i ett tillstånd av nedsatt äggstocksfunktion är särskilt försvarslös och sårbar. Hon kan skylla på sig själv för alla dödliga synder och misstag. Att hon gjorde en abort. Som drack piller. Det faktum att hon skrek för barnet för tio år sedan. Ja, du vet aldrig vad mer!

Du behöver inte skylla dig själv, det kommer bara att förvärra situationen. Tvärtom, din huvuduppgift under rehabiliteringsperioden och resten av ditt liv är att berömma dig själv för varje "liten bit", inte i något fall att skylla dig själv, för ingenting.

Ta det som ett axiom - det är inte ditt fel. Detta är bara en lektion för dig personligen. Ja, naturligtvis är det inte lätt, men du kan hantera det.!

Minskad äggstocksfunktion är "klockor och visselpipa" hos en åldrande kropp och en närmande menopaus. Ändra inställningen till ålderdom, få kunskapen om en fullfjädrad livsstil - det här ämnet blir särskilt relevant.

Äggstockarna lever i månens rytm, i naturens rytmer. Det är absolut nödvändigt att behärska månrytmen samtidigt som prestationen av äggstockarna minskas.

Den korrekta förståelsen av äggstockarnas arbete i psykologiska termer är otydligt kopplad till början och slutförandet av affärer. Det finns något som dödsfödelse. Detta är en process när slutförandet (dö) av en sak ger upphov till något nytt..

Till exempel på dagen för vintersolståndet, under den mörkaste tiden på året, sker slutförandet (slutet) av den årliga cykeln. I samma ögonblick inleds en kvalitativ övergång - födelsen av en ny sol.
Samma sak händer i cirkadisk rytm och i alla andra affärer. Den gamla, föråldrade når sin höjdpunkt, och i detta ögonblick händer något helt otroligt - födelsen av en ny.

Använd denna analogi, föreställ dig att en sådan kvalitativ övergång ständigt pågår i äggstockarna. I ögonblicket av den mörkaste natten (symboliskt - döden) föds solen, ett nytt liv. I vår kropp är de det mycket magiska organet där mörker förvandlas till ljuset i ett nytt liv. Äggstockarna är dödsfödelsens organ.

Precis som i njurarna finns det en övergång av rädsla till vitalitet, och i levern kan den födda Yang förvandlas till ilska om den inte används för sitt avsedda syfte, så äggstockarna säkerställer att den gamla cykeln slutförs och början av en ny.

Varje menstruationscykel i äggstocken mognar ägget. Men hennes styrka och kvalitet beror på bördan av oavslutade affärer som en kvinna "drar" med.

Om det gamla inte är klart, inte släppt, kommer det nya ägget antingen inte att vara alls, eller så kommer det att vara svagt. Och detta är potentialen för det ofödda barnet! Och då kommer den gula kroppen att vara svag, den kommer inte att kunna värma och hålla embryot.

Hur slutför affärer? Hur man gör detta om äggstockarna undertrycks och inte kan återhämta sig från hormoner, abort, stress?

Svårigheten här är att vi människor har en rädsla för döden. För att återställa dem måste du lära dig att "dö" för att bli född. (Den här lilla saken för erfarna).

Dö för det förra och föddes för det nya. Det är ganska svårt för en modern person att lära sig gå igenom den "lägsta" punkten.

Men det är möjligt, alla kan göra det. Varje sådan handling, åtföljd av ett slags "vintersolstånd", återställer äggstockarna.

Kanske allt detta verkar för komplicerat för dig. Men jag vet av min egen erfarenhet och erfarenheter från andra kvinnor att kompetent psykologiskt arbete med äggstockarna ger fantastiska resultat! Om det så hände i livet att du inte kan bli gravid, är dessa ämnen särskilt relevanta för dig.

Jag önskar er en snabb återhämtning av äggstockarna och födelsen av efterlängtade barn. Publicerad av econet.ru.

Om du har några frågor, fråga dem här.

P.S. Och kom ihåg att bara ändra vår konsumtion - tillsammans förändrar vi världen! © econet

Gillar du artikeln? Skriv din åsikt i kommentarerna.
Prenumerera på vår FB:

Vill du förlänga ungdomar? Andas äggstockarna!

Alla kvinnor vill vara unga och är redo för många saker. Vad det klara könet inte gör för att förlänga ungdomar: och dyra kosmetiska ingrepp och till och med plastikkirurgi! För några tusen år sedan visste taoisterna en hemlighet som gör det möjligt för en kvinna att behålla sin skönhet och hälsa i många år. Idag kan vi använda antika recept och njuta av evig ungdom. Du behöver bara lära dig att "andas" äggstockarna...

Ovarieutarmning: Varför det händer?

Det är ingen hemlighet att en kvinna åldras på grund av utarmning av follikulär tillförsel av äggstockarna. Slutet av förlossningsperioden är genetiskt programmerad och förknippas med betydande utrotning och sedan fullständig upphörande av äggstocksfunktionen. Denna övergång kännetecknas av brist på könshormoner som produceras i äggstockarna (östrogen och progesteron),

Åldern för inträde i klimakteriet bestäms oftare av ärftliga faktorer. Det kan antas att menstruationen kommer att stanna vid ungefär samma ålder som kvinnliga släktingar hos mödrar. För de flesta kvinnor förekommer detta oftare mellan 45–55 år. Hos cirka 50% av kvinnorna inträffar klimakteriet under 45-50 år, hos 25% - efter 50 år.

I en fjärdedel av det klara könet dör äggstocksfunktionen bort före schemat - upp till 45 år.

Den vanligaste orsaken till tidig menopaus är äggstocksutmattningssyndrom. Bland de orsakerna till utarmning av äggstockarna är de vanligaste:

 • ärftliga faktorer (tidig menopaus hos modern);
 • autoimmuna processer;
 • exponering för kemo- eller strålterapi;
 • fastande, trånga dieter;
 • berusning;
 • stress, depression;
 • rökning, alkoholism, droganvändning.

Särskilt relevant för närvarande är frågan om den negativa påverkan av psykologiska faktorer på äggstocksfunktionen. Representanter för det svagare könet känner ofta ett ökat ansvar för att säkerställa familjens ekonomiska stabilitet, hushållning och uppfostran av barn.

Stress, ekonomiska problem, alltför ansvarsfullt arbete, utmattande familjeansvar har en skadlig effekt på äggstocksreserven och orsakar för tidig menopaus..

Climax: hur man gör ut?

De allra första symptomen på klimakteriet inkluderar värmevallningar, frossa, överdriven svettning, huvudvärk, hypertoni eller hypotoni, hjärtklappning, irritabilitet, dåsighet, svaghet, ångest, depression, samt nedsatt minne, uppmärksamhet och libido.

Du kan lära dig om början av klimakteriet genom att bestämma nivån på könshormoner i blodet (östradiol, FSH, LH). När menstruationscykeln bevaras måste ett blodprov tas 2-4 dagar efter början av menstruationen. Under klimakteriet kommer innehållet av östradiol i blodet att reduceras, och FSH och LH, tvärtom, kommer att öka.

En indikator på den närmande klimakteriet är också äggbeståndet. En förändring av denna parameter återspeglas på nivån av anti-Muller hormon (AMH). Det produceras av granulosa follikulära celler från födseln till menopausen. Normalt varierar dess koncentration mellan 1-2,5 ng / ml. Om AMH är lägre än normalt tappas utbudet av folliklar i äggstockarna och klimakteriet är "precis runt hörnet".

Hur man förlänger ungdomar?

Det är inte nödvändigt att vänta på början av klimakteriet för att förändra något i ditt liv. Om du närmar dig en vacker fyrtioårig milstolpe, bör du tänka på dig själv och din ungdomars förlängning.

Att utrota dåliga vanor (rökning, dricka alkohol etc.) hjälper till att bevara äggstocksreserven. Kvinnor efter fyrtio bör inte engagera sig i strikta dieter, eftersom de könshormoner som saknas så under denna period också produceras i fettvävnad..

Ändra din inställning till vanliga saker och aktiviteter: söka glädje i allt. Gör ingenting utan nöje. Spendera mer tid på vad som ger dig glädje: att prata med barn, vänner, en älskad, musik, kreativitet. Nöje och positiv är kraftfullt ovarieskydd..

Gå in för fitness. Men aldrig överarbeta. Föredrar mjuk fysisk aktivitet: qigong andningsövningar, yoga, Pilates. Försök att njuta av övningarna, känna muskelglädje, känna tonen i hela kroppen efter träning, en laddning av livlighet och lätthet. Fitnessklasser är perfekta för damer i alla åldrar, men det viktigaste är att de är höga.

Meditera - detta kommer att öka nivån på sexuell energi och släppa loss äggstockarnas potential. Jag rekommenderar varje dag att öva "andning av äggstockarna." Det hjälper till att upprätthålla tillgången på ägg och försena början av klimakteriet..

Andning av äggstockarna: varför det fungerar?

I slutet av december 2013 sändes programmet ”Praktisk magi” på TV-kanalen Domashny. Jag hade tur att delta i det. Programmet ägnades åt magin i sexualitet och kvinnors hälsa. Och jag som gynekolog talade om det positiva inverkan av det intima livet på en kvinnas hälsa.

I detta program öppnade jag också mystiksgardinen över forntida kinesiska energipraxis som gör att varje kvinna kan behålla sin hälsa, förlänga sin ungdom och upprätthålla sexualitet. Jag demonstrerade ”Ovarian Breathing” -tekniken i luften..

I praktiken är praktiken en medicinsk visualisering, vars fördelar bekräftas även av modern vetenskaplig forskning. Idrottare använder visualiseringar: innan de gör något nytt trick rullar de det i huvudet och först gör det i verkligheten! Genom att visualisera arbetar vi med det undermedvetna och lockar allt vi önskar in i vårt liv: hälsa, ungdom, välbefinnande etc..

Under övningen "Ovarian Breathing" visualiserar vi friska äggstockar, föreställer oss hur de är rena för negativ energi och sjukdomar. Övningen fungerar verkligen! Meditation kastar äggstocks äggstocken!

Det har bevisats att meditationer har en anti-stress-effekt. Genom att eliminera stress, visualisera hälsa uppnår vi hälsa och livslängd.

Lära sig att andas äggstockarna

Så låt oss börja övningen...

Sätt dig bekvämt, koppla av. Värm upp handflatorna, känn en rusning av energi i dem.

Flytta händerna till nedre del av buken. Utför lätt massage rörelser med handflatorna på denna plats. Känn ansamlingen av sexuell energi i äggstockarna och livmodern. Låt den fylla hela kroppen.

Föreställ dig att dina äggstockar är lungor. Börja "andas" dina äggstockar.

När du andas in, dra in jordens svala energi, medan du andas ut, visualisera hur smutsig energi flyter genom dina ben och fötter och tar bort från dig negativa känslor och sjukdomar.

Ta 6-9 andetag. Leende! Se hur dina äggstockar gnistrar rent! Tacka dig själv för meditation.

Jag rekommenderar Ovarian Breath till alla kvinnor. Detta är en ganska enkel teknik som hjälper till att bevara tillförseln av folliklar, skydda äggstockarna mot utmattning, förhindra utveckling av tidig menopaus, tumörer och cystor i äggstockarna, och även utelämnande av könsorganen..

Ladda ner Ovarian Andningsmeditation och njut av evig ungdom:

MEDITATION ”Andning av äggstockarna”

MEDITATION “BREATHING OF OVARIES” - den femte övningen på skivan “Valley of Women's Health”. Kärnan i den kvinnliga principen är att samla energi och spendera den på att upprätthålla härden. Och utan eld, finns det en armar?

Uppsamling och bevarande av energi - detta är kvinnors uppdrag. Om en kvinna har energi, är hon älskad av sin man, intressant för honom, strävar han alltid efter den komfort som skapas av henne. Kvinnlig sexuell energi har alltid lockat män. En kvinna - som jorden som tar frö för att föda och bli gravid - måste näras av energi.

Under lång tid förblev de taoistiska sekretesshemligheterna ”bakom de sju sälarna”, de var bara kända i Kina, bara ett fåtal använde dem. Och först nyligen blev de kända för en bredare krets av människor. Att samla in sexuell energi hjälper Ovarian Andnings meditation. Meditationens varaktighet är 5,48 minuter. När du laddar ner meditation får du ljud (MP3) och video (MP3) filer.

Läs allt om hemligheterna om kvinnlig sexualitet i mina böcker:

BOKA "The Way of Health" (elektroniskt)

För första gången skrevs en bok om metoder för alternativ medicin av en kvinnlig läkare som behärskade energipraxis för Qigong och kunde utvärdera resultaten av deras användning inte bara hemma, utan också hos hennes patienter.

Olga Pankova, avslöjar för läsarna hemligheterna från taoistiska metoder som kom till oss från det forna Kina, som kommer att hjälpa en kvinna att upprätthålla och stärka sin hälsa, utvidga idéer om hennes inre potential, lära henne att njuta av sin egen kropp mer, samtidigt som hon utvecklar sin naturliga sexualitet. Du kommer att lära dig en enkel men mycket effektiv teknik som du kan börja öva omedelbart efter att du har läst boken..

I boken kommer författaren också att presentera en syn på modern medicin om orsaker, diagnos och behandling av trast, infertilitet, livmoderfibrer, adenomyos, patolog i livmoderhalsen och bröstkörtlarna, äggstocksformationer och maligna tumörer. Författaren kommer att utvärdera alla befintliga traditionella och icke-traditionella metoder för att behandla sjukdomar i det kvinnliga könsorganet. Om du håller den här boken i dina händer är du på rätt väg! Ladda ner boken i PDF.

BOKA "The Way of Highest Pleasure" (elektroniskt)

Varje kvinna har sitt eget unika recept för sin egen sexualitet. Det spelar ingen roll hur gammal du är, hur mycket bröstvolym eller ögonfärg du har. Sexualitet är något mycket djupare och mer sensuellt än bara yttre överklagande. Vem är hon en sexig kvinna? Vad du behöver vara, vad du ska sträva efter att känna dig säker och önskvärd? Från boken kommer du att lära dig hur man kan övervinna komplex och känna sig sexuell, hur man bibehåller den sexuella lustens eld vid olika tidpunkter i ditt liv och upplever sexuellt nöje, vilka metoder för preventivmetod att välja. Författaren kommer att upptäcka hemligheterna till taoistiska sexuella praxis som har varit "under sju tätningar" under lång tid, lär dig hur du använder dessa unika tekniker i vardagen, och berättar också hur du använder dem för att fylla intima förhållanden med ojämna upplevelser. Ladda ner boken i PDF-format.

BOKA "Taoistiska hälsohemligheter för kvinnor" (elektroniskt)

Tao i forntida kinesisk filosofi betyder människans väg. Denna bok kommer att vara din guide till Tao-världen, fylld med kosmisk harmoni och energi. Redan under läsningen kommer du att kunna aktivera livsenergi i dig själv och lära dig att använda den till gagn för din hälsa och ditt välbefinnande. Boken hjälper dig att leva i harmoni och lycka i många år. Ladda ner boken i PDF-format.

Jag talar i detalj om taoistiska metoder för kvinnor på distans onlinekurser:

FJÄRR ONLINE KURS (3 LÄSNINGAR) MED OLGA PUNK

DAO RUSSIAN BREAST MASSAGE är en gammal teknik som hjälper till att upprätthålla intern harmoni, upprätthålla kvinnors hälsa och normalisera menstruationscykeln. "Taoistisk bröstmassage" är förebyggande av kvinnliga sjukdomar och främjar hälsosam befruktning.

Taoister trodde att bröstmassage borde börja med kombinationen av två element: eld och vatten. Detta bidrar till uppkomsten av inre harmoni. Källan till eld är hjärtat, vatten - könsorganen. Genom att blanda den heta energin i hjärtat och den kalla sexuella energin bygger vi inre balans och ökar kroppens energireserver.

Därefter kommer vi att fokusera på tillståndet i mjölkkörtlarna, med hjälp av medicinsk avbildning. Faktum är att våra idéer kan realiseras i livet, om de praktiseras varje dag.

Taoistiska prästinnor kunde minska menstruationens längd och mängden menstruationsblodförlust för några årtusenden sedan. I gamla förhandlingar beskrevs fall när konkubinerna stoppade den ”röda draken” alls.

Enligt taoistisk filosofi försvinner kvinnlig styrka tillsammans med menstruationen. Efter att ha blivit av med de ”kritiska dagarna” behöll kvinnan sin energiförsörjning och blev fri från menstruationens begränsningar.

Möjligheten att exponera genom bröstmassage till myometrium (livmodermuskler) har bekräftats vetenskapligt idag. Genom att agera på bröstet är det möjligt att uppnå en minskning av livmodern och därmed påverka volymen av menstruationsblodförlust.

Klasser dirigeras av Olga Pankova på distans i ett webinarformat. Detta gör det möjligt att visa demonstrationsmaterial, videor, presentationer, meditationer, bilder. Glöm inte att registrera dig för en lektion efter betalningen. Omedelbart efter betalning får du MP3 och MP4 (ljud och video) av de fem meditationerna som används under lektionen. Varaktighet på hela kursen (3 lektioner) 3 timmar.

I slutet av kursen, efter intervjun, utfärdas eller mailas ett CERTIFIKAT, vilket ger rätt att lära kvinnor taoistisk bröstmassage.

FJÄRR PÅ LINJEKURS (10 LÄSNINGAR) MED OLGA PUNK

Taoistövningar och qigong har övats i Kina i flera årtusenden. Dessa tekniker är utformade för att upprätthålla hälsa och livslängd. De är utbredda idag och i väst, eftersom en ny generation av mästare har dykt upp som lär qigongs antika konst till en bred massa människor.

Jag hade turen att lära av mästaren Mantek Chia. Och jag är oändligt tacksam för honom för den kunskap han ger till människor. För närvarande är jag certifierad instruktör på International Center of the Universal Tao, skapad av Mantek Chia, och med stort nöje berättar jag om taoistiska metoder som vill förbättra deras hälsa.

För detta ändamål skapade jag Olga Pankova School of Women's Health (www.olga-pankova.ru), vars deltagare kan få sann information om att upprätthålla sin hälsa. Som gynekolog stöter jag i min praktik främst på kvinnor. Men nyligen har män i allt högre grad vänt sig till mig med en begäran om att hjälpa mig lösa frågor om mäns hälsa och lära ut taoistiska metoder.

Så idén kom upp att skapa en distanskurs för män, utbildning som hjälper varje man att stärka sin hälsa, öka manlig styrka och lust, bli av med olika sjukdomar, uppnå livslängd.

Att förbättra den manliga sexuella energin är ett långt, men mycket intressant sätt, vilket jag rekommenderar att varje medlem av det starkare könet går. Oavsett vilken nivå du uppnår i dina framsteg. Det viktigaste: att gå framåt längs vägen för evig glädje! Så i vägen!

Kursen "Taoistiska sexuella metoder för kvinnor" består av 10 klasser som gör att du kan upprätthålla hälsa, utveckla naturlig sexualitet och uppnå livslängd. Klasser hålls på distans i ett webinarformat. Detta gör det möjligt att visa demonstrationsmaterial, videor, presentationer, meditationer, bilder. Glöm inte att registrera dig för en lektion efter betalningen. Omedelbart efter betalning får du MP3 och MP4 (ljud och video) 3 DISC-meditationer som används under lektionen:

Varaktighet på hela kursen (10 lektioner) 10 timmar.

Betalning för hela kursen ger rätt till ett personligt konsultationsmöte med Olga Pankova på Moskva territorium (en specifik plats och tid avtalas också).

I slutet av kursen, efter en intervju, utfärdas eller mailas ett CERTIFIKAT, vilket ger rätt att lära män taoistiska sexuella metoder.

SPELA IN ALLA 10 KURSLÄSNINGAR

Varje kvinna har sitt eget unika recept för sin egen sexualitet. Det spelar ingen roll hur gammal du är, hur mycket bröstvolym eller ögonfärg du har. Sexualitet är något mycket djupare och mer sensuellt än bara yttre överklagande. Vem är hon en sexig kvinna? Vad du behöver vara, vad du ska sträva efter, att känna dig säker och önskvärd?

Under kursen kommer jag att avslöja hemligheterna för taoistiska sexuella praxis som har varit "under sju sälar" under lång tid: "Taoistisk bröstmassage", "Ovariell andning", "Ovarian gongfu", "Orgasmisk stretching", etc..

Du lär dig hur du använder dessa unika tekniker i vardagen och hur du använder dem för att upprätthålla kvinnors hälsa och fylla dina intima relationer med ojämna sinnen.

Jag kommer också att prata om taoistiska recept för att stärka intima muskler, arbeta med jade testiklar och tricks av kinesiska prästinnor under sex.

Att förbättra den kvinnliga sexuella energin är ett långt, men mycket intressant sätt, som jag som gynekolog och bara en kvinna rekommenderar att varje kvinna går. Oavsett vilken nivå du uppnår i dina framsteg. Det viktigaste: att gå framåt längs vägen för evigt nöje! Så i vägen!

Kursen "Taoistiska sexuella metoder för kvinnor" består av 10 klasser som gör att du kan upprätthålla hälsa, utveckla naturlig sexualitet och uppnå livslängd. Längd på inspelning av hela kursen (10 lektioner) 11 timmar 20 minuter.

Genom att köpa en kursrekord får du som gåva:

1. Inspelning av "Multiorgasm" maraton

2. MP3- och MP4-filer (ljud och video) med 4 DISC-meditationer som används under klasser:

SPELA IN ALLA 12 KURSLÄSNINGAR

På tal om medvetet moderskap idag vill jag än en gång säga att du måste förbereda dig för befruktningen. Det handlar inte bara om de analyser och undersökningar som är en integrerad del.

Ett av de mest pressande problemen för moderna kvinnor är infertilitet. Men utöver den medicinska aspekten har denna fråga ett antal psykologiska faktorer, som är baserade på rädsla, tvivel och erfarenheter av den framtida modern.

Det är nödvändigt att förbereda sig för graviditet psykologiskt, för det första så att det fortfarande äger rum, och för det andra så att barnet växer och utvecklas friskt och lyckligt.

För att förbereda mig för en hälsosam befruktning gillar jag verkligen den taoistiska metoden, som bygger på gamla kinesiska recept som har kommit till oss från det forna Kina genom årtusenden. Men som ni vet har kineserna inga problem med förplantningen.

Taoister är säkra på att för en riktig befruktning kräver en man och en kvinna obligatorisk utveckling av Qigong-övningar och energipraxis, som gör att du kan kontrollera andningen och kontrollera flödet av sensationer inte bara i din kropp, utan också i partnerens kropp i ögonblicket av intimitet..

Som förberedelse för befruktningen är det nödvändigt att inkludera kvinnliga praxis, som är baserade på användning av Jing sexuell energi. Detta är en universell form av energi. Det kan omvandlas till att utföra nästan alla funktioner i kroppen: både för att upprätthålla hälsa och andlig utveckling.

Att förbättra den kvinnliga sexuella energin hjälper dig att öppna vägen för hälsa och medvetet moderskap, eftersom det ger dig den outtömliga potentialen av inre styrka och harmoni..

Om du utövar den taoistiska befruktningen kommer du och din partner att hitta många trevliga överraskningar. När energi utbyts mellan Yin och Yang finns det en sammanslutning av inte bara fysiska utan också energikroppar. Under utbytet upplever paret öppningen av specifika energicenter och kanaler. Samtidigt släpps en enorm mängd energi, som, hälla i varje cell i älskarnas kroppar, orsakar verklig vördnad och föreningen av deras själar.

Det är just nu i universum som en gynnsam situation utvecklas för den sunda befruktningen av ditt barn! Alla krafter i omvärlden kommer att bidra till graviditeten!

Utövandet av "taoistisk befruktning" kommer att göra det möjligt att höja sexuella relationer till en hög energi och emotionell nivå, upprätthålla dem under många år, känna inre harmoni, utveckla andlighet, öka hälsan och få livslängd, både sexuell och fysisk.

Engagerad i Qigong-energipraxis kan du inte bara känna att tiden har kommit för befruktningen, utan vet exakt vad som måste göras för att vara i en sådan tid.

Det taoistiska tillvägagångssättet är grunden för en sund uppfattning av barn, utveckling och kontinuerlig förbättring av intern harmoni och upprätthållande av den nödvändiga nivån på hälsosam sexualitet, oavsett ålder. Friska barn kan bara föds i en hälsosam miljö, vilket på det moderna urbana sättet är möjligt om du bedriver andlig praxis.

Kursen "Taoistiska hemligheter om en hälsosam befruktning" består av 12 lektioner som gör att du kan förbereda dig för befruktningen, föda och uppfostra ett friskt barn. Den totala varaktigheten för kursinspelningen (12 lektioner) är 13 timmar och 20 minuter. Genom att köpa en kursrekord får du MP3- och MP4-filer (ljud och video) med 4 DISC-meditationer som används under klasser:

Artiklar Om Missbruk Cykeln

Orsaker till urladdning efter Terginan

Läkemedlets terapeutiska egenskaper för lokal terapiLokal behandling av den inflammatoriska processen i livmodern väljs individuellt av läkaren i båda fallen: det är långt ifrån alltid och inte alla kvinnor behöver använda läkemedel för införande i slidan....

Bakteriell vaginit

Bakteriell vaginit - orsaker, symtom och behandlingsschema
Bakteriell vaginit kännetecknas av en kraftig ökning av antalet opportunistiska mikroorganismer. Och laktobaciller i detta fall blir mycket mindre....

Vad man ska göra om det inte finns någon menstruation på 15 år?

Vad man ska göra om det inte finns någon menstruation på 15 år?Och aldrig hänt förut? När kommer de?Vad du ska ta för att din period kommer?...