Hur man får tiden att gå snabbare?

Harmonier

Tiden för varje varar på sitt sätt: för vissa går dagen snabbt, men för någon långsamt. Hur man får dagar att gå snabbare?

Vanligtvis går tiden långsamt om du är utmattad från ledighet eller väntar på något. Det verkar också gå långsamt i barndomen. Därför är recepten enkla: engagera dig själv i en intressant affär, och om du väntar intenst, vända din uppmärksamhet till något annat. Tyvärr, med åldern, tiden flyger snabbare och snabbare, år blinkar som månader, månader som veckor. Därför, om du är ung, slösa inte tid, glädjas och njut tillräckligt med den.

Unik metod: hur man påskyndar tiden för studier eller arbete

Nästan varje person i sitt liv har sådana stunder då han blir fruktansvärt uttråkad på jobbet eller skolan. Tid - som om stoppar eller sträcker sig förrädiskt långsamt.

Jag vill säga er en riktigt unik metod, tack vare vilken man inte längre måste lida, med tanke på hur mycket tid som återstår tills arbetsdagen är slut. Jag upptäckte denna metod för att påskynda tiden helt av misstag, och jag satt också i min tid de smärtsamma timmarna med att vänta på slutet av arbetet och nu vill jag berätta det.

Låt oss börja från skolan. Nej, jag föreslår inte att du sätter dig ner igen vid ditt skrivbord och öppnar en lärobok om algebra. Jag vill komma ihåg mina favoritämnen och minsta favoritämnen i skolan, förmodligen till och med den mest orörliga förloraren hade sådan. Till exempel gillade du arbetskrafts- eller målerundervisning. I dessa lektioner kan du koppla av och rita eller göra vad du ville. Du är helt nedsänkt i arbetsprocessen. Du är så fascinerad av den här ockupationen. och just nu brydde du dig inte om hur mycket tid som var kvar tills lektionens slut. När allt tyckte du om denna aktivitet och du tyckte om den.

Och kom ihåg nu din mest oälskade lektion, som du inte kunde tolerera och räknade varje minut innan samtalet, utan att veta hur du påskyndar tiden. Och tiden varade fruktansvärt mycket länge, och ändå varar varje lektion 45 minuter. Så varför sveper din favoritlektion som en sekund, och den hatade lektionen varar evigt?

Och saken är att på dina favoritämnen var du helt nedsänkt i processen för ditt yrke. Och i en tråkig lektion tänkte du på själva processen. Du har poängen?

När du är ur processen följer du tiden hundra gånger längre och tiden varar ännu längre. Ni tänker alla när kommer det att sluta? Men allt händer tvärtom. Om du är helt fokuserad på ditt favoritföretag tänker du inte på något annat: om tid, om vädret, andra osv. Och tiden flyger med en otrolig hastighet.

Jag hoppas att du redan har förstått att det viktigaste för att påskynda tiden är att vara i processen för ditt yrke. Vi måste försöka bli borttagna med den här verksamheten. Du säger - är det svårt att gå in i ett favoritföretag med huvudet? Det är faktiskt vetenskapligt bevisat att det övervinner motviljan mot att göra något - du måste göra det i 15 minuter!

Jag hoppas att du förstår kärnan i hur du påskyndar tiden. Du måste bara gå in i själva processen med huvudet. Du behöver inte tänka på själva processen, bara vara i den!

7 sätt att förlora tid

Tiden rinner oklanderligt, år går...

Kommer du ihåg dig själv vid 7 år och 17 och 70? Jag är redan 24 snart, åh ja... Hur snabbt tiden flög förbi. Jag stänger ögonen igen, hopp! och jag är redan två gånger mer.

Du måste utöka domänen och hosting i 24 år för att kunna läsa det här inlägget vid 48 år, och faktiskt bloggen. Jag tror att det kommer att bli kul.

Idag kommer jag att skriva sju sätt att döda tid eller förlora, för någon som... Jag vet inte för vem den här artikeln kommer att vara användbar, men jag hoppas att du kommer att förstå den korrekt (förresten, förra gången skrev jag om 7 sätt att övervinna en baksmälla).

1. TV.
Titta på TV-program. Missa inte talkshows och program om stjärnorna! Jag noterar särskilt hus 2. Ja, jag älskar honom väldigt mycket... ^^ Släpp inte tid på att titta på misstänkta kanaler som Discovery, det är bättre att ha mer MTV. Inaktivera telefoner och intercom. Ligg bekvämt på soffan eurobook, förbered i förväg en "hot hot dog", pop-korn och Coca-Cola, för att kombinera affärer med nöje. Varken magen eller hjärnan kommer att irriteras. Njut av att titta.

2. Internet.
Internet är ett enormt nätverk med miljoner webbplatser. Men alla dessa resurser är govnositer, med undantag för 4-5 platser som även ammar känner till. Det här är naturligtvis Vkontakte, klasskamrater, post, vad är det där?.... Ja, Yandex är inte en webbplats, det är ett sätt att hitta VKontakte. Sitt på internet tills du ser alla bilder tills du har läst alla nya meddelanden på alla vänner och vänner till vänner. Skriv till alla, lägg till alla som en vän! Och världen kommer att öppnas för dig, och du kommer inte att ha för mycket onödig tid och dumma frågor "vad du ska göra?".

3. Spel.
Spela! Slösa inte tid på små spel som kan slutföras på en timme eller en dag. Registrera dig i onlinespel där det inte slutar, där det inte finns något mål, spel som kan spelas för alltid. Titta närmare på de spel du måste betala för varje månad. Betalda spel är en symbol för stabilitet. Det är osannolikt att författarna stänger webbplatsen som genererar inkomst, vilket innebär att vi kan spela oändligt. Även i antiken sa de - "Livet är ett spel", så vad kan livet vara utan ett spel? =)

4. Arbeta.
Vi lärde oss i skolan - "Du kommer att studera bra, du kommer att få ett bra jobb." Jobb jobb jobb. Glöm ditt personliga liv, glöm att kroppen och hjärnan är trötta. Pengar är det som representerar verkligt värde. Du måste arbeta varje dag och helst för två jobb och på kvällarna.

Det är bäst att välja ett jobb där det inte finns någon kampanj. Bli till exempel en outsourcer i ett litet företag eller en försäljningsassistent i en elektronikbutik. För dem som studerade dåligt är det lämpligt att arbeta som en lastare i en livsmedelsbutik. Det är bättre att skapa en onlinebutik själv. Det har noterats att tiden för lastare flyger snabbare... 200 påsar av det, 200 av det... det har redan gått en timme :).

5. Sov
God hälsosam sömn är en av komponenterna i en framgångsrik person. Det finns inget starkare än en dröm om 12-23 timmar. Det finns inget bättre än att döda tid vid sänggåendet. I en dröm tänker du förmodligen inte på någonting och tiden flyger av obemärkt. De säger att en person sover i genomsnitt 1/3 av sitt liv. Sträva efter att föra denna fraktion närmare 1/2 och förlora halva livet.

6. Alkohol, droger
Att bli full är att glömma. Låt oss beräkna... Hur mycket kan du dricka en halv liter öl när du äter ett mellanmål i sällskap med vänner? Låt det vara i genomsnitt cirka 15 minuter. Efter att ha tillbringat bara 1,5 -2 timmar kan du dricka så mycket att du omedelbart somnar eller tar dig till en okänd destination, där det inte finns någon tidsräkning och ingen har bråttom hem. Så det visar sig att natten gick och drack, och dagen sov. Jag har bara hört talas om droger, så jag kommer inte säga något klart.

7. Läsa liknande anteckningar.
På Internet, i tidningar och böcker skriver de alla typer av skräp. Läs det mer och ofta. Vi har mycket tid att förlora. Prenumerera på RSS-flödet för alla webbplatser som publicerar textinnehåll. Var noga med att skriva i kommentarerna fraser som: "1nah", ATP ryckt av, etc. Temych älskar er alla.

Uppmärksamhet! Den första kommentaren på det här inlägget kommer inte att få något på sin plånbok..

Hur man får tiden att gå snabbt

28 dagar kvar före semestern. Jag kan inte vänta. För att vara ärlig har jag väntat på honom så länge (nästan 1,5 år) att jag lyckades ordna två minisemester under den här tiden (den första varade i 2 veckor, den andra - 1 vecka). För att överföra tiden drömde jag till en början inte ens om semester (plöjer som en häst), deltog i det offentliga livet, försökte göra olika saker, att laddas speciellt. Och så! bara en månad kvar! Och jag blir mer och mer otålig!

Mannen säger inget behov av att vänta / förvänta sig. Han, till skillnad från mig, är ännu längre utan en semester.

Jag förstår detta teoretiskt, inser jag. Som, ju mer du väntar - desto längre tid tar. Jag började till och med sticka, läsa flera böcker samtidigt, tvätta golven ofta, städa upp ofta, laga mycket disk (jag blev redan bättre). Här, även komma hit när det inte finns något arbete. Mycket mer, för att vara ärlig. Att besöka gäster räknas inte för att delta i sport och gå till olika evenemang.

Jag vill förklara varför jag väntar så mycket på semestern. I ett och ett halvt år har min man och jag bott i norr. Härifrån är det dyrt att flyga till Yakutsk, det är också dyrt att resa länge. Och naturligtvis är det tråkigt här. Men konstigt nog, jag gillar det här. Jag lyckades till och med gå till Yakutsk två gånger (för första gången på affärsverksamhet för min egen bekostnad och för andra gången GRATIS! På administrationens bekostnad). Det är därför jag också väntar på en semester! Att åka hem till familjen, att åka till. Jag tror att det kommer att finnas något att göra på semester.

7 sätt att göra din arbetsdag kortare

1. Det allra första banala råd som en arbetsgivare kan ge dig är att börja arbeta. Tyvärr, eller kanske lyckligtvis, är detta sant. Tiden går mycket snabbare om du är mycket flitig i dina uppgifter. Markera våra ord, för mot slutet av dagen visar det sig att du redan har slutfört planen för dagen. Och även om det inte finns något sätt att lämna arbetet tidigare, ska du inte förtvivla. Vid den efterlängtade sista minuten av arbetsdagen är du redo att omedelbart shoppa, på ett café, för att träffa vänner eller fans. För nu kommer inget att hålla dig tillbaka.

2. Även vid examen säger de att arbetet borde vara intressant. I det här fallet är det mycket troligt att du enkelt klarar det. Och det betyder det snabbt. Verifierad av de flesta av oss: det arbete som ger glädje är snabbare, och förresten, att återigen vara på jobbet blir inte svårt för dig. Under en spännande process går tiden förbi!

3. Förälska sig! Med bara ett villkor - se till att du går till en arbetskollega, då kommer du snabbt att hantera dina angelägenheter för att uppmärksamma hans person. Och då kommer du att arbeta i tid, och det kommer inte att vara svårt att dröja. Tiden som går nära objektet med dina önskemål kommer att flyga direkt. Glöm inte att att förälskelse i en hustru eller en ny bekant klart kommer att oroa dig. Även ditt favoritföretag går långsamt och osäkert, eftersom tankar kommer att vara långt bortom arbetet.

4. När du känner dig trött, skäm bort dig en kopp te eller kaffe med en bit socker eller godis. Lite distraherad från huvudarbetet, det blir lättare att ta på sig det, avsluta snabbare. Du kan läsa en artikel på Internet, i en tidning, skratta av ett skämt, berätta ett skämt eller fråga en kollega hur han tillbringade igår kväll, ringa en nära och kära och ta reda på hur han gör det. Missbruk inte bara det, eftersom inte alla kontor tillåter en lång distraktion av främmande frågor. Och inte alla chefer kan godkänna din underhållning på jobbet.

5. Det finns situationer som du inte behöver lura dig själv genom att bläddra snabbare på arbetsdagen, men i bokstavlig mening för att minska tiden du arbetar på. Till exempel, om du behöver hämta ett barn från en dagis, gå med en katt till en veterinär, få en tid hos en tandläkare eller bara gå bort i personliga frågor. Du behöver inte oroa dig för detta, rädd för att fråga om chefen släpper dig eller inte. Gå in i början av arbetsdagen och berätta direkt till arbetsgivaren. Troligtvis kommer de att släppa dig, efter att ha ändrat planen för ditt arbete något. Bara ta hand om detta i förväg.

6. Om du inte bara vill försvinna en gång, utan att förkorta arbetsdagen som helhet, berätta också för din chef om din önskan. För att bevara en bra specialist är arbetsgivaren redo att göra koncessioner, och om du vägrade, men det är nödvändigt att förkorta dagen, måste du tänka på ett nytt jobb.

7. En arbetsdag kan verka kort för dig även om du av någon anledning inte dras hem. Men vi uppmanar dig inte att specifikt ordna problem hemma, vi säger helt enkelt faktum. När det finns oenighet i familjen är det ofta arbetet som blir vår komfort

Hur bromsa tiden och njuta av livet

Tyvärr är utrymme och tid utanför vår kontroll. Men vår uppfattning om tid kan ändras. Det bestäms av faktorer som uppmärksamhet och känslomässig upphetsning..

Vi undrar ofta hur snabb tiden flyger. Livslängden i Ryssland är ungefär 71 år, i USA - 79 år. Men vissa människor lever mycket längre och ser på världen med vida ögon. Naturligtvis inte bokstavligen.

Alla vet att tiden flyger när vi gör något trevligt. Som ni vet observeras inte happy hours. Och tiden avtar när vi befinner oss i någon form av extrem eller ovanlig situation för oss.

Återkalla filmerna. I dem framhävs de farligaste stunderna för huvudpersonen ofta med långsam rörelse. Och detta är inte bara en visuell metafor. Tidigare första racket i världen, John McEnroe beskrev en gång detta fenomen som följer:

Allt bromsar ner, bollen verkar mycket större, och det verkar som om du har mer tid att slå den.

Om vår idé om hur tiden går sant skulle vi inte behöva använda klockan så ofta. Subjektiv tid är bra eftersom den kan kontrolleras. Åtminstone till viss del. Som forskare har upptäckt påverkar två huvudfaktorer vår uppfattning om tid: uppmärksamhet och känslomässig upphetsning. Och här är hur man manipulerar dem.

Anslut till nuet

Som forskning av Peter Ulric Tse visade. Uppmärksamhet och subjektiv tidsutvidgning. när vårt fokus växlar till något nytt verkar tiden sakta för oss. Kom ihåg situationer när du kom till någon plats där du aldrig varit tidigare. Allt var nytt för dig på den här platsen, och troligen var du helt fokuserad på att studera föremålen som omger dig. Sedan, när du gick tillbaka, trodde du förmodligen att tiden gick snabbare.

Uppenbarligen kan du inte gå samma gata två gånger för första gången. Men att bromsa den subjektiva tiden med hjälp av uppmärksamhet kan göras på ett annat sätt. För att bättre koncentrera dig på vad som händer, behöver du bara börja bli mer medveten om det. Forskare har bekräftat Aviva Berkovich-Ohana. Temporal kognition förändras efter mindfulness, men inte transcendental meditationspraxis. den medvetenhetsmeditationen, som är nödvändig för att lära sig att vara fullt närvarande i nuet, bromsar den subjektiva tiden.

Å andra sidan, om du bara arbetar med en specifik uppgift, går tiden mycket snabbt. Som neurovetenskapsmän har bekräftat att ju mer du är involverad i ett företag desto snabbare flyger Anthony Chaston, Alan Kingstone. Tidsberäkning: Effekten av kortiskt medierad uppmärksamhet.. Till exempel, på söndag, bestämde du äntligen att ordna en plantskola eller städa huset, men plötsligt inser du att dagen är slut, och efter några timmar kommer du att behöva gå på jobbet igen.

För att bromsa eller påskynda den subjektivt upplevda tiden är det därför nödvändigt att kontrollera hur mycket uppmärksamhet du ägnar kvantitativa och kvalitativa termer till ett visst objekt eller process.

Engagera känslor

I situationer som orsakar starka känslor i dig, få ditt hjärta att slå snabbare, känner du också att tiden går långsammare. Psykologer kallar detta tillstånd emotionell spänning..

I ett experiment, Jason Tipples. Ansiktsemotioner modulerar neuromekanismerna som är ansvariga för kortvarig tidsuppfattning. forskarna visade deltagare arga eller glada ansikten som framkallade ett emotionellt svar från försökspersonerna. Deltagarna bekräftade att, enligt deras subjektiva känslor, dessa ansikten visade dem längre än känslomässiga ansikten. Faktum är att tiden var densamma i det första och det andra fallet.

Under experimentet visade dessutom en genomsökning av patienternas hjärnor en skillnad i hjärnaktivitet i de delar som är ansvariga för den subjektiva uppfattningen av tid. Kanske är det därför som idrottare i avgörande ögonblick känner att tiden verkar avta..

En annan studie av Chess Stetson. Saknar tiden verkligen under en skrämmande händelse. genomfördes på en mer extrem nivå. Deltagarna var tvungna att uppleva tillståndet av fritt fall. Syftet med experimentet var att skrämma deltagarna mycket och att spåra deras uppfattning om tid. Som studien visade, avtog tiden för dem verkligen (i numeriska termer - med 36%). Under flygningen kände deltagarna inte effekten av slow motion, men när de kom ihåg flyget såg det ut till att det tog mycket längre tid än vad det faktiskt var.

Detta betyder inte att du behöver fallskärm för att bromsa den subjektiva tiden. Det handlar om känslor.

rön

Så, så att tiden inte rinner så snabbt, ändra aktiviteter och försöka mer medvetet förstå vad som händer. Medvetenhet i allmänhet hjälper oss att känna och njuta av allt vi gör. Eller då och då kan du ordna dig själv en känslomässig skakning. Hon fungerar lika bra både i den positiva (trevlig spänning, upphetsning) och i den negativa (ilska). Du kan kombinera båda.

När det gäller den utbredda påståendet att tiden går snabbare när du gör något trevligt, är det faktiskt så. Det visar sig att kopplingen mellan den subjektiva uppfattningen av tid och nöjet med de aktiviteter som du gör vid denna tidpunkt är starkare än du kan föreställa dig. Forskare har bevisat Aaron M. Sackett. Du har kul när tiden flyger. De hedoniska konsekvenserna av subjektiv tidsprogression. att det fungerar i motsatt riktning. När vi känner att tiden har gått, tror vi i allmänhet att vi tillbringade den ordentligt.

Ibland vill vi må bättre om nuet. Och ibland bara för att ha kul. Den subjektiva uppfattningen av tid är helt och hållet din, och det är upp till dig att bortskaffa den. Och det är vackert.

Hur man bromsar eller påskyndar tiden i CS: GÅ genom konsolen

Det finns många konsolkommandon som låter dig modifiera spelet, ta med något nytt och intressant för det. Många använder dem för utbildning i CS: GO, för att förbättra sin skicklighet och någon för skojs skull. Förutom fusk som osynlighet, inbyggd i WallHack-spelet och liknande, finns det ett fusk som låter dig ändra hastigheten på CS: GO-spelet. Ibland används de också för att spela in olika typer av videor. Så i den här artikeln kommer vi att berätta hur du aktiverar denna funktion via konsolen.

 1. Först måste du öppna konsolen.
 2. Aktivera fuskläge genom att skriva sv_cheats 1 i raden.

Om fuskläge är aktiverat (detta krävs) kan du börja använda följande kommandon:

 • host_timescale 0,5 - tiden kommer att sakta två gånger (värdet på siffrorna ställs in efter eget gottfinnande, så för att sakta ner från 0,1 till 0,9)
 • host_timescale 1.0 - ställ in standardtidshastigheten.
 • host_timescale 1.5 - fuska påskyndar spelet med en och en halv gång.

Det är värt att notera att bromsa eller påskynda tiden endast kan användas i ett spel med bots. På officiella servrar eller användarservrar fungerar inte dessa kommandon. Trots detta kan du ha kul med vänner på din egen server.

För bekvämlighets skull kan du binda dessa kommandon med konsolen. Vi anger bind z-kommandot "host_timescale 1.5" i det, och ställer därmed Z-tangentens acceleration med en faktor 1,5.

Tidsexperiment: vad dess hastighet beror på

När du har kul eller brinner för arbete, flyter din favorit sak, tiden flyger av obemärkt. Men om du blir uttråkad, minuter förvandlas till timmar, verkar det som om händerna inte rör sig. Forskare har hittat en förklaring till dessa fenomen.

Franska forskare tror att de är nära svaret på denna fråga. Efter att ha följt upp hjärnans aktivitet hos 12 volontärer kom de fram till att människans hjärns uppfattning om tid beror på graden av vårt fokus på en viss uppgift.

När en person inte har något att göra vill han ha tid att gå snabbare. Från detta inkluderar hjärnan en viss funktion som får oss att tro att klockan praktiskt taget har stoppat.

Resultaten från en studie utförd av specialister från det franska laboratoriet för neurologi och kognition publiceras på sidorna i tidskriften Science.

Under experimentet fick frivilliga olika uppgifter. En gång ombads de att koncentrera sig bara på omfattningen av ett visuellt objekt, en annan tid - bara på dess färg, tredje gången - både om omfattningen och färgen omedelbart.

Koncentration av uppmärksamhet

Som ett resultat visade det sig: när en person uppmärksammar längden aktiveras ett nätverk av hjärnzoner, kallad ”cortico-striatal loop”..

Det tros att om hjärnan är upptagen med att analysera flera aspekter av en uppgift på en gång, måste den "sprida" resurser, varför den ägnar mycket mindre uppmärksamhet åt hur mycket tid som har gått.

Således går tiden nästan obemärkt. Det är snabbt.

Och i de fall då hjärnans aktivitet inte stimuleras på detta sätt koncentrerar den all sin energi på att observera de aktuella sekunder, minuter och timmar. Och en person känner när tiden förvandlas till melass.
Men experter säger att det är denna uppfattning om verkligheten som förmodligen är den mest troliga.

Som bevis pekar de på det faktum att ju fler volontärer koncentrerade sig på bildens omfattning, desto mer exakta var definitionerna av denna omfattning.

Som chefen för forskargruppen, Dr. Jennifer Cull, sade i en intervju med BBC, många av de områden i hjärnan som är ansvariga för att bestämma tid spelar en nyckelroll för att kontrollera rörelser och förbereda för handling.

Och detta, säger hon, antyder att hjärnan antagligen definierar tiden som intervall mellan rörelser. Så slår en musiker en takt med foten eller en idrottsman förväntar sig ett skott med en startpistol.

Professor Tonmoy Sharma, chef för British Clinical Center for Neurosurgical Research, i en intervju med BBC kallade sina franska kollegas arbete mycket underhållande.

"Det är intressant att samma hjärnzoner som deltar i att bestämma tiden deltar i implementeringen av motoriska funktioner," sade hon.

Enligt professor Sharma har forskare mer och mer bevis på att arbete med specifika funktioner inte uteslutande utförs av en eller annan region i den mänskliga hjärnan, utan är ett komplext system för interaktioner mellan olika zoner.

Hur dödar jag tid? Hur man dödar tid på jobbet: tips

Tristess kan bli outhärdligt, men det är lätt att besegra det med hjälp av en massa tekniker och medel. Sitter i väntrummet, står i rad, inaktivt på jobbet, skolan eller hemma, vet människor inte hur de ska döda tiden. Alla får ibland gratis minuter som du vill ta något, men på grund av trötthet, brist på motivation eller dåligt humör kommer inget att tänka på. Enkla tips hjälper dig att ge tiden muntert och lönsamt och kämpa uttråkning av träldom. Vissa av dem är lämpliga för kontoret, andra - för hemmet, andra är universella och kan användas i nästan alla miljöer!

Tips för alla tillfällen

Stäng ögonen och dröm. Tonåringar är särskilt bra på denna metod för avkoppling, men många vuxna glömmer det helt. De är för allvarliga, anspända och hastiga att bara koppla av och distrahera från den dagliga rörelsen. Ångest och oro av något slag ska inte tillskrivas drömmar. Du ska inte planera hur du ska leva vidare, du behöver bara låta sinnet gå på en fri flygning. Vissa människor kan inte kallas drömmare. Du behöver inte tvinga dig själv så, eftersom det finns miljoner andra sätt att döda tid på kontoret eller hemma..

Kunskap är makt

Läs en bok - det är värt att göra det första objektet på att göra-listan. Läsbarhet är en kvalitet som kommer att vara praktiskt upprepade gånger och hjälpa till i många frågor. Om du behöver vänta på någon eller något på sin plats tar du med dig en magasin eller en pocketbok. Elektroniska enheter räknas också - men är det värt att titta på skärmen så ofta? En traditionell bok kan ge speciella upplevelser relaterade till dess struktur, lukt och dina egna föreningar. Gillar du inte att läsa? Gå till nästa artikel.!

I en frisk kropp frisk själ!

Hur dödar man tid med hälsofördelar? Utför övningar - detta kommer att stärka kroppen, få en laddning av kraft och hjälpa till att gå ner i vikt. Laddning kan göras både hemma och på kontoret: läkare rekommenderar att du bryter dig loss från stillasittande arbete minst varje timme för att stimulera blodcirkulationen och upprätthålla muskelton.

 1. Knåda din hals, axlar, rygg, armar, ben, fingrar.
 2. Klappa händerna bakom huvudet.
 3. Gå till rotationen av armarna i armbågen och axel lederna.
 4. Om laddning på kontoret lockar för mycket uppmärksamhet, prova isometriska övningar (spänning och muskelavslappning i vissa statiska ställningar).
 5. Gå tillbaka till affärer med förnyad kraft!

Med musik för livet

Om spellistan med 15 favoritlåtar inte har förändrats sedan 2003 är det dags att ta med sig något nytt. Idag är det mycket enklare än någonsin att söka efter musik. Tematiska internettjänster kan erbjuda att lyssna på nya artister, och du kan fritt ladda ner låtar från många kända resurser. Vänner kan också hjälpa till genom att dela sina bästa fynd..

Hur man dödar tid på jobbet

Ibland finns det inget bättre än att glömma utövandet av officiella uppgifter. Till exempel när fredagen slutar och att fokusera på arbete är helt omöjligt. Det är inte värt att göra det en vana, men du kan komma på något bättre än att bara stirra på taket resten av dagen. Eftersom många arbetar vid datorn löses denna uppgift snabbt och att ansluta till Internet gör effekten maximalt. Prata med vänner, ta reda på de senaste nyheterna, spela sinnesutvecklande spel. Är åtkomst till chatt och sociala nätverk stängd? Glöm inte möjligheten att betala personliga räkningar, köpa online eller läsa en intressant artikel. Om du på jobbet tänker ständigt på hur du kan döda tid, sluta och hitta en ny ockupation. Livet är för kort för att slösa: värdera din styrka och utnyttja dina möjligheter effektivt.

Fri tid kreativitet

Skriv - det kan vara anteckningar i din personliga dagbok, anteckningar eller brev till vänner. Anteckningar tar inte mycket plats i en påse eller mapp, du kan till och med sätta den i bröstfickan. Med tillkomsten av SMS och e-post har manuellt skapade brev blivit något speciellt för många människor. Du behöver inte vara fullständig om du inte är på humör för det här: gör bara en enkel ritning och skriv till dina vänner hur underbara de är..

Många hobbyer tillåter rörlighet - så att klockan flyger obemärkt, kan du uppta dina händer med din favorit sak. Skapa utkast och skisser, stickade, väva armband med makramtekniken. Ett annat alternativ är att starta din egen blogg. Det är inte nödvändigt att han har prenumeranter, ett speciellt tema eller en rutinerad stil, bara skapa en plats där du alltid kan ta din själ. Kanske någon annan kommer att läsa och kommentera din blogg, utan att i sin tur veta hur man dödar tiden annars.

Ordning är nyckeln till produktivitet

Tänk alltid på en lista över möjliga aktiviteter som kan hjälpa till att organisera ditt utrymme. Det kan vara rutinmässiga uppgifter, som alltid skjuts upp tills senare och inte behöver särskilda villkor för implementering. På din fritid kanske du vill gå till en av dem. Här är några exempel..

 • Uppdatera schemaläggaren. Idag föredrar många att ha den i en mobil enhet: gamla poster kan raderas och nya kan sorteras.
 • Rengör telefonen från onödiga meddelanden och kontakter. Om mycket gammal information har sparats på din mobil (samtalstatistik, filer, musik, bilder) är det dags att bli av med dem.
 • Sätt din väska eller plånbok i ordning. Var försiktig, göm dig från nyfikna ögon stora mängder pengar och värdesaker. När människor är runt kan du ordna visitkort, bankkort och andra föremål som är lättare att hitta i slutändan.

Hur man dödar tiden i skolan

Det är värt att tänka flera gånger innan man går vidare till lektioner utanför. På kort sikt riskerar eleven att förstöra förhållandet med läraren, få ett dåligt märke och orsaka missnöje från föräldrarna. I allmänhet, sämre - han får kanske inte kunskap som verkar värdelös just nu, men kan vara användbar i framtiden. Uppmärksamhet och intresse för lärarens ord gör att tiden går snabbare, men det är inte värt att räkna minuter före samtalet, annars kommer de att verka som långa timmar. Om tristesset i klassrummet helt enkelt är outhärdligt kan du roa dig med något roligt. Du måste förstå hur du kan döda tiden kompetent: att dra nytta av den och inte skada ditt rykte. Rita, skriva anteckningar, planera framtiden och göra att göra-listor. När du sitter vid det sista skrivbordet är det mycket lättare att gå gratis minuter - besök dina favoritwebbplatser, chatta med vänner och familj.

Pris för tid

Föreställ dig att du varje morgon får 86 400 rubel till ditt bankkonto, men att det dagliga outnyttjade saldot försvinner varje dag. Hur skulle du hantera dina pengar om du inte kunde lämna något för morgondagen? Naturligtvis skulle du använda varje öre. Varje person har ett sådant konto, och hans namn är tid. Varje dag visas 86 400 sekunder på det: I slutet av dagen kommer de att gå förlorade, oavsett om de lyckades investera i ett bra företag. Förgävesdöd är allas personliga val, oåterkallelig förlust och missade möjligheter. Invester varje minut av ditt liv i hälsa, lycka och framgång. Reflektera över värdet av tiden när du är uttråkad, gör värdelös eller ineffektivt arbete.

Sakta ner och påskynda tiden

LIVET KAN INTE STARTAS FÖRST, MEN DU KAN FORTSÄTTA DET ANDRA.

God dag! Idag har vi ett mycket intressant ämne om att påskynda och bromsa tiden. En del människor vet att tiden på olika platser flyter annorlunda. Forskare genomförde ett sådant experiment när en person utförde samma arbete på olika platser. Detta resultat erhölls genom exemplet på tillverkning av delar på maskinen. Först tillverkade en man delar i Moskva, och under en viss tid gjordes en viss del delar. Då gjorde denna man delar i en liten stad. Intressant nog, under samma tid som han producerade mycket mer detaljer. Sedan gjorde han samma jobb i byn och där, under samma tidsperiod, gjordes ännu fler delar.

Detta gäller även andra aktiviteter. Om du till exempel kan hålla 2-3 möten om dagen i Moskva, kommer du i en liten stad att hålla 3-5 möten, i en by 10 eller mer.

Jag har upprepade gånger lagt märke till att i en by, särskilt långt ifrån civilisationen, gör du många gånger mer än i en stad. Länge kunde jag inte förstå hur detta händer, men före lunch gjorde jag ungefär detsamma som i staden på två dagar.

Ett annat experiment genomfördes när människor på klockan (allas klocka sattes upp till närmaste sekund) simmade i vattnet och plötsligt började en dykare "drunkna" dem. Efter desperat motstånd släppte dykaren sitt offer. Därefter kontrollerade deltagarna i experimentet (de visste inte att de skulle drunkna) klockan. Skillnaden i tid på klockan nådde ibland ett dussin sekunder.

Registrerade också olika fall av acceleration och retardation av tiden under böner. I Kina genomförde de till exempel ett experiment och läste en bön över blommor som skulle blomma under de kommande dagarna. Bönen lästes i cirka 15 minuter och tiden inuti knopparna accelererade så mycket att blommorna plötsligt blommade och kastade ögonvittnen i chock.

Det finns många sådana experiment och de visar att tiden kan bromsa och accelerera, och en person kan påverka den. Vårt linjära sinne är svårt att förstå denna information och det är också svårt att förstå att det inte finns någon tid alls. Allt förflutet och nutid ligger i ett plan.

Tiden flyter också olika för olika åldrar. I barndomen flyter det långsammare, och ju äldre en person blir, desto snabbare går det. Har du märkt detta när ju äldre du blir, desto mindre har du tid? En åldersrelaterad tidsförändring är sannolikt förknippad med ämnesomsättningen i kroppen när hjärtslag och andningsfrekvens saktar ner. Mannen per tidsenhet upplever färre händelser. Han har bara inte tid att göra det och tiden för honom är snabbare.

Hur man bromsar tiden

Uppfattningen av tid kan lära sig att sakta ner. Detta är en mycket användbar färdighet för idrottare. Du har förmodligen hört att i kritiska situationer händer allt som i slow motion. Jag har haft det i mitt liv två gånger. När jag hade tre tankar och varje tanke flödade oberoende i huvudet och inte störde andra, insåg jag att det är möjligt.

För att bromsa tiden, eller snarare dess inre uppfattning, behöver du bara öva. Prova den här övningen. Titta ut genom fönstret där bilarna rör sig. Försök att minska hastigheten på bilar med din uppfattning. Efter ett tag kommer du att ta reda på vad som börjar träna för dig. Öva också med att flytta människor eller sakta ner sitt tal.

Faktum är att sådana övningar påskyndar tanken och effekten av tidsutvidgning skapas. Tanken kan hjälpa till att påskynda och mat. Ta bort potatis, kött, tung mat från din diet. Inkludera mer greener och pinjenötterolja i din diet.

Tiden accelererar när vi slutar lära. Kom ihåg dig själv i barndomen, när du lärde känna denna värld. Ditt medvetande fungerade så att du i en tidsenhet kunde uppfatta mycket mer information. Tiden avtog i din uppfattning och du levde ett längre och mer intressant liv jämfört med vuxna. För att bromsa tiden är det därför nödvändigt att bli ett barn och börja studera världen på nytt. Bli inte förvånad om det visar sig vara något annorlunda än hur du uppfattade det. Faktum är att världen inte alls är så. Det är bara så att du tar det på så sätt tack vare de program och mallar du har.

Ändra allt i ditt liv som du kan: väg till ditt arbete, ordna om möbler, gå till nya butiker, träffa nya människor, läsa nya böcker och sluta titta på TV, som fyller dig med olika destruktiva program och gör ett dumt djur ur en person som inte kan ordentligt uppfattar information.

Ibland människor försöker bromsa tiden för att försena åldrandet. Detta är en väg som leder till en återvändsgränd. Om vi ​​talar om att bromsa åldrandet och föryngra kroppen, är detta inte en tidsutvidgning, utan en förändring i det nya celltillväxtprogrammet. Vår kropp förnyas helt med några år enligt ett specifikt program. Mina experiment på detta ämne har ännu inte börjat..

Ett annat sätt att bromsa tiden är att kompaktera ditt biofält. Ju tätare biofält, desto mer kan vi göra. När vi rusar och skyndar oss förlorar vi energi och tiden accelererar.

Arbeta med tidskanalen - en övning för att bromsa tiden och kompaktera biofältet

Vi slappnar av, tar ett djupt andetag och andas ut. Vi börjar gnida handflatorna mot varandra så att de blir heta och energi går bra från dem. Dra nu pekfingret på höger hand framåt och pressa de återstående fingrarna i en knytnäve.

Och med spiken på vänster pekfinger börjar vi trycka igenom den lilla kudden på höger pekfinger under spiken (cirka 2 mm under spiken). När man trycker in fingret öppnas kanalen. Du kan trycka ner för lite smärta. Efter det kommer du att ha ett bra energiflöde från fingret.

Sätt därefter pekfingret i naveln. Direkt under kläderna sätter vi in ​​i naveln och observerar var fingret börjar rotera. Om du är avslappnad och fri från tankar, börjar fingret att rotera lite, eller så känner du önskan att rotera den i valfri riktning (medurs eller moturs). Det är här viktigt att inte uppfinna utan att känna vart rotationen går..

Om du är osäker eller om det inte fungerar, borsta bort handen, gnida handflatorna igen, krama fingertoppen med fingernageln och sätt tillbaka fingret i naveln. Det är viktigt att förstå vart rotationen går, medurs eller moturs.

Genom vår navel finns det ett tillfälligt flöde. Om vi ​​vill att tidens energi ska flöda in i oss, så att vi fylls, bör flödet virvla medurs. Om rotationen går moturs så finns det anslutningar och det sker en pumpning av energi.

Om rotationen är moturs börjar vi dra en spiral medurs från en stor cirkel (cirka 20 cm) med ett finger, vrida spiralen från utsidan inåt och när vi närmar oss naveln, sätter vi lite på en punkt och tar tillbaka handen lite. Vi kom fram till naveln, slutade den och lyftade ett finger något. Detta kan göras flera gånger..

Gnugga sedan i händerna igen, aktivera kanalen på fingret och kontrollera vart rotationen går och med vilken hastighet. Ju större hastighet, desto bättre. Lägg märke till hur din känsla av rum och tid började förändras..

Denna övning konsoliderar biofältet, och fler händelser kommer att inträffa inom en tidsenhet. Således sker tidsutvidgning.

Nu slappnar vi av igen och ser hur denna tillfälliga ström i form av pollen kommer in genom naveln. Mentalt eller finger påskyndar rotationen. Om du känner någon slags främmande kanal som närmar sig navelområdet, ta bort den. Du kan dra ut den med din hand eller mentalt klippa den med en sax. Detta kan göras på vilket sätt som helst som tänker eller enligt känslor. Kanske kommer du att se någon form av smuts eller något annat. Ta bort och rengör allt.

Genom kanalen för det tillfälliga flödet går vi mentalt in i naveln och ser var denna pollen försvinner. Det finns ett visst kärl som är fylld med denna pollen av tid. När du ser den här maträtten i bilden, titta på hur mycket pollen det finns. Fartyget måste vara fullt. Om det inte är komplett, fortsätt att fylla det tills det blir komplett. Inspektera också fartyget för sprickor eller hål. Om du hittar skador, reparera dem mentalt.

Kontrollera regelbundet hur du flyter och om fartyget är fullt med tidsenergi. Detta är en av de bästa metoderna för att bromsa tiden..

Total

Du kan påskynda och bromsa tiden. Du kan leva som två liv under en tid. För att göra detta måste du lära dig att vara ett barn och utforska den här världen igen. Jag lär mig detta och det är träning. Livet blir mycket mer intressant. Naturligtvis övar vi för att bromsa tiden. Prova det så blir du positivt överraskad av de nya händelserna i ditt liv.

Du kan också säga att koncentration påverkar tiden. Separat material är värt att skriva om koncentration av uppmärksamhet, eftersom uppmärksamhet spelar en nyckelroll i människors liv.

Barnets erkännande och tillstånd!

Författaren till artikeln, Lyubomir Borisov
Min sida i VK >>>
Instagram >>>

FÖRSTA TIDEN PÅ BLOGGEN? HITTA DIN INTERESSANDE INFORMATION OM DENNA LINK >>>

Kära besökare! Jag utvecklar ständigt mina förmågor och experimenterar med olika tekniker och metoder. Om du vill veta om dessa experiment kan du prenumerera på nyheter från bloggen. Jag delar konfidentiell information endast med prenumeranter. Prenumerera på blogginlägg >>>

Artiklar Om Missbruk Cykeln

”Varför gör nedre buken ont (vänster / höger)? Funktioner av smärta hos kvinnor ”

2 kommentarer

I bäckenområdet har en kvinna organ i köns- och reproduktionssystemen. Deras tillstånd och funktion beror på många faktorer: det endokrina systemet, inflammatoriska sjukdomar, mekaniska skador....

Hur man dricker Duphaston för att orsaka menstruation

författaren Gulnara Cleveland uppdaterade 15 januari 2019 frågor och svar 1 kommentar Menstruella oregelbundenheter är ett vanligt problem inom gynekologi....

Progesteron hos kvinnor: normala, förhöjda, sänkta nivåer av hormonet, som det är ansvarigt för, progesteronpreparat

Progesterons roll i en kvinnas kropp är stor - det är från honom som ett barns befruktning och bärande beror....