Månadsvis plot: hur man förtrollar en kille eller man

Blödning

Kärlek kan vara annorlunda: ömsesidig och obesvarad. När två personer har känslor för varandra på samma gång, är det en dröm som går i uppfyllelse. Men kärleken bryter ofta ut å ena sidan och en person förblir "med ingenting." Här är det värt att släppa situationen, byta till ett mer lämpligt objekt för suck.

Men nej, det önskade objektet vetter mot dina ögon. Sedan vänder många sig till gamla ritualer - kärleksformer och få människor tror att det kommer att kosta dem.

Blodkonspirationer: för- och nackdelar

En kärleksform för menstruation anses vara ett av de mest kraftfulla knepen (sexuella vidhäftningar). De säger att blod bär unik information i sin struktur - DNA och speciell energi.

I ritualer är menstruationsblod det liv som ger näring åt ritualen. För kärleksdiagram har betydelsen av blod en helig betydelse, detta är en tradition utan vilken hela meningen med ritualen går förlorad. Dessutom påverkar menstruationsblod endast motsatt kön.

Dessa konspirationer orsakar stark sexuell attraktion hos män och män. Det är här alla fördelar och nackdelar med exponering är dolda.

Fördelar som driver kärleksförtrycket för menstruation:

 • Ritualen är inte svår att genomföra. Varje dam kan samla in biologiskt material själv och göra nödvändiga manipulationer med honom..
 • De första tecknen på inflytande från en kärleksförtroll förekommer på kort tid, högst två dagar.
 • Handlingen knyter ihärdigt en kille eller man till en specifik kvinna som gjorde riten.
 • Det är svårt att ta bort effekten av stava, det tar tid.
 • Efter att ha druckit blir en man eller man sexuellt besatt.

Allt verkar vara lämpligt, men detta är inte en lista över negativa konsekvenser, som är mycket mer.

Nackdelar med konspiration för att älska med hjälp av menstruationsblod:

 • Varje rit kräver "blod" - vedergällning för gärningen. Detta kan vara i form av en rollback till en kvinna som utförde en kärleksförtroll eller återvänder till önskat objekt. Det händer att släktingar, barn till en flicka blir ett offer. Det är nästan omöjligt att komma ifrån rollbacken, allt har ett pris, som de säger, livet är en boomerang.
 • Kärleksförtrycket för menstruation är giltigt under en kort tid 2-3 månader, då är det värt att upprepa riten.
 • En konspiration med menstruationsvätska innebär i princip att den utsatta personen drack eller åt det tillsammans med mat. Och hur gör man det om det är långt borta? Du kan använda en annan kärleksförtrollning med blod och ett foto av en person, men resultatet är kanske inte så starkt.
 • Ritualer med menstruation orsakar sexuell lust, men skapar inte kärlek. Relationer kommer att byggas på en intim relation, men inte på den andliga. Dessutom är en obehaglig biverkning möjlig. Efter sängspel kyls en man eller pojkvän till en kvinna ett tag. Ibland kan aggression till och med manifestera sig, till och med övergrepp. Och när sexuell lust växer, återställs allt.
 • Ofta förlorar en tjej som inte får den önskade kärleken intresse för det motsatta könet, men objektet gör det inte. En man lockas av en kvinna som tidigare, han kan tvinga henne att ha sex, ta henne med våld.
 • I alla fall är en kärleksförtryck för menstruation en illusion av normala starka relationer. Kärlek är ingen ersättning.

Trollkarlar och trollkarlar har en annan åsikt om dessa typer av trollformler, men alla är säkra på att konspiration för menstruation är svart magi och hänvisar till korruption.

Och om en kvinna fortfarande bestämde sig för att göra en kärleksförtrollning - är det värt att väga för- och nackdelar och ta reda på konsekvenserna av rit.

Vanligtvis charmar häxor en kille på detta sätt efter att de fått reda på om en älskad man är lämplig för en kund, kommer det att skada ett harmoniskt förhållande med en annan älskling.

Hur man gör en kärleksförtroll för menstruation

För att plotta med kärlek genom menstruationsblod, fotografering eller andra attribut behöver du inte vända dig till en ärftlig häxa. Det viktigaste är att göra allt rätt och att inte missa ett enda ögonblick under ceremonin.

Jag undrar vad de kvinnor som redan har gjort det säger. Med förbehåll för alla fascinationer blir en man rastlös sexuellt.

En speciell manifestation av detta beteende inträffar under de första dagarna efter ceremonin..

Konsipirationsmyntets baksida är konsekvenserna eller beräkningen.

Förresten, magiker rekommenderar att inte charma sina hustru fruar. Om det finns missförstånd i familjen, meningsskiljaktigheter och liknande, är lösningen värd att leta efter i dig själv.

En kärlek för menstruation kommer bara att förvärra förhållandet, han kan göra en tyrann, en alkoholist och till och med impotent av sin man. Därför är det bättre att använda kvinnlig magi och inte vända sig till svart.

Rituella detaljer

Det är lätt att charma en kille med din period, men du bör genast tänka på konsekvenserna. När allt kommer omkring kan kärlek från flickans sida passera, och killen kommer att fortsätta jaga.

Det finns en kärleksförtroll för menstruation, snappning och en torktumlare. Lär dig "recept" hur man förtrollar en kille, väldigt enkelt. Men dessa känslor är mycket långt ifrån sann kärlek och med hjälp av sådana ritualer kan du orsaka sexuell attraktion, men inte kärlek.

Var och en av dessa sätt att förtala med hjälp av månatligt blod är bara en imitation av vissa känslor.

Enkel och kraftfull kärleksförtrollning

 • Under en lång tid har de gjort en sådan ritual: de tog en vit bit vävnad och droppade en droppe menstruationsvätska på materien. De väntade på att droppen torkade och brände sedan Askan tillsattes i flera partier till mat till en man, en man.
 • Använd ofta menstruation i sin renaste form. En annan kärleksförtrollning låter annorlunda: "Mitt blod är borta, jag behöver inte, men slaven (namn) behöver mig" och ett jämnt antal droppar blod droppas in i människans mat.
 • Följande konspiration görs så här: 2 droppar blod i vin, de fördömer sju gånger: "Eftersom detta blod är i mig, så är du en slav (namn) kom till mig." Denna alkoholhaltiga dryck ges till ditt favoritobjekt och väntar på resultatet..

En svår ritual för att förtala en kille

De som utförde en sådan rite vet dess effekt. Detta är ett kraftfullt sätt att fästa en man till dig själv och ger en kraftfull effekt på några dagar..

Menstruationen bär en mycket kraftfull energi som kommer att förbinda mannen och den som utförde ritualet ordentligt.

Älskar stava med en nål

För att förtala en kille eller man med hjälp av menstruationsblod, måste du ha följande attribut: blodet självt, en nål eller en lila, ett foto, ett ljus. Du måste göra det noggrant, alla är ansvariga för konsekvenserna av en felaktig ritual på egen hand.

Biologiskt material samlas in uteslutande på natten. Följaktligen utförs ritualen också på natten..

Sätt ett bord mitt i rummet, lägg ett ljus på det och tänd det kl. Kretsa bordet i en dubbel cirkel. Vidare sitter kvinnan vid bordet från söder. Han tar ett foto av en kille och tittar direkt in i ögonen, känner sin makt över honom. Därefter doppas menstruationsblodet med den vassa änden av nålen och genomtränger det med de manliga könsorganen. I dessa ögonblick är det värt att skicka impulser till universum, tänka på hur alla älskare av objektet försvinner, och hans tankar riktas mot att göra en kärleksförtrollning. Ord behövs inte, men om du vill prata det framtida livet med en man - var inte tyst. I denna rit är den viktigaste kraften i lusten.

Om något plötsligt under ritualen gick fel - måste du omedelbart sluta röra dig. Troligtvis är killen skyddad av högre krafter.

Och om allt är bra, bör riten fortsätta.

Ritual med vodka, pepparrot och peppar

För nästa steg behöver du vodka, pepparrot och pepparkorn.

 • 100 g vodka, lägg pepparrotsnitt på olika ställen, 5 bitar ärter och 3 droppar blod i den.
 • Stäng den resulterande blandningen och lägg på en mörk plats.
 • På en växande måne, placera en dryck på ett fönster för att bränslestyrka, men var försiktig - solens strålar kommer att förstöra den.
 • När en drink konsumeras med våld - måste du lägga till 5 droppar en dryck till en måltid eller dricka varje dag och snart kommer din älskade att vara uppmärksam på häxan.

Placera alla ritualens attribut på ett ställe och lägg fotot med nålen i ett kuvert och spara det.

Fotoritualer

Vissa charmar en kille som använder menstruationsblod och ett foto. Kanske denna typ av kärleksförtryck inte kommer att vara så stark, men det är bra för de fall där lustobjektet är långt borta.

Faktum är att konspiration med foton inte skiljer sig från andra, samma ord, samma blod, bara ett fotografi av en älskad läggs till i ritualen.

Men trollkarlar varnar: innan du fascinerar bör du lägga dig skydd mot dig själv och din älskade man, annars kan du inte undvika en rollback.

Vanligtvis kräver en rit att du släpper några droppar blod på en mans foto och samtidigt uttalar vissa ord. Droppar bör falla i hjärtat av fotot, då kommer ritualen att betraktas som fullbordad.

En enkel favorit hos en älskad från ett fotografi

Vid solnedgången, ta ett foto av en älskad man. Att droppa menstruationsblod på honom, medan du säger:

”Jag trollkar av solen att själen (killen heter) strävar efter min själ. När ljusets strålar riktar världens ljus, så skickas dina tankar (hans namn) till mig. Precis som ingenting kan existera utan solen kan du (hans namn) inte leva utan mig nu ”.

Efter tomten måste du smeta blodet enligt fotografiet med vänsterpekfingret. Dölj blodet på ett ställe där ingen hittar det när blodet torkar.

Denna torka verkar på avstånd och när menstruationsblodet torkar kommer mannen som torkas att "torka".

Stark kärleksformulär för menstruation genom foto

Du måste ta ett så friskt foto av din älskade kille som möjligt, kraften på effekterna av en kärleksförtroll beror på detta.

Vad du behöver förbereda för ceremonin:

 • 14 ljus;
 • träslev;
 • 7 tsk salt;
 • 3 liters panna;
 • 7 droppar menstruationsblod.

En kärleksförtrollning görs på natten med den växande månen i badrummet med en handfat. Det är tillrådligt att välja tid med högsta sannolikhet för att den förtrollade killen eller mannen sover vid denna tidpunkt.

Så här utför du en kärleksstava:

 • Fokusera på din älskade man och tänk bara på honom;
 • Bifoga ett foto av den förtrollade mannen vid ögonhöjd ovan tvättstället;
 • Tänd sju ljus;
 • Koka vatten, tillsätt sju teskedar salt;
 • Rör vattnet med salt i sju minuter med en träsked;
 • Efter att ha hällt vatten i tvättstället med ett slutet propp så att vattnet inte läcker ut.
 • Tillsätt 7 droppar menstruationsblod i vattnet.

Flickan måste koppla ihop handflatorna och sänka dem ner, för närvarande bara se på fotot och presentera kärleksscener med den här mannen. Du måste bara föreställa dig glada stunder, drömma om några datum och föreställa dig hur de kommer att hända.

När du utför en ceremoni måste fraser som: "Så att du bara tänker på mig 24 timmar om dygnet", "Så att inga andra kvinnor än jag finns för dig" dömas.

När det finns en känsla av orealitet vad som händer och ett tillstånd av lätt trance, bör du avsluta ceremonin.

Stäng ögonen, dränera vattnet, vara mentalt bredvid mannen på vilken de vill förtrollas. Att släcka ljusen och bränna fotot så att en stark konspiration fungerar. Och berätta aldrig för någon vad som hände.

Om det görs på rätt sätt kommer inget avstånd att störa kärleksförtrycket. Dessutom ska fotot vara papper, inte elektroniskt. Faktum är att pappersformen har sin egen energi, medan den elektroniska inte gör det..

Älskar stava handlingar och konsekvenser

Resultatet av en kärleksförtryck för menstruation beror direkt på befälhavarens professionalism. Varje misstag kan påverka inte bara hälsan utan också ödet för denna man eller kvinna som gjorde riten.

Ritualen har en mycket viktig egenskap - den överförs i form av en familjebannelse längs den manliga linjen.

Du bör inte göra en kärleksförtrollning bara för skojs skull, eftersom konsekvenserna är oåterkalleliga.

Det finns många sätt att förtala, vilket kan göras för både män och kvinnor - ingen skillnad. Men tänk, kommer det att bli ett lyckligt liv med den här personen? Kroppen kan växla fram, men själen kommer att förbli död.

Recensioner av dem som gjorde en kärleksförtrollning på menstruationsblod är olika. Vissa märkte särskilt inte resultatet omedelbart, medan andra ”försvann” omedelbart. I alla fall är en kärleksstava giltig om den utförs korrekt. Eller så kan det bli katastrofala konsekvenser om något skulle gå fel.

Naturen skapade människan och ett par för honom. Så kanske den unga mannen med gott utseende som varje morgon kompletterar en annan och det finns den älskade som kommer att öppna kärlekens värld?

Kärleksförtryck för menstruationen och dess konsekvenser

Magiska ritualer med användning av blod anses vara en av de mest kraftfulla och effektiva. En kärleksförtroll för månatligt blod har alltid varit populär bland det rättvisare könet. Som min praxis och recensioner visar uppnår de goda resultat..

Specifikationerna för en kärleksformulär för menstruation

Konspiration för menstruationsblod är en kraftfull ritual och anses vara en av de farligaste, eftersom det har en negativ effekt på en man och kan ge en stark avkastning. Det är mycket svårt att ta bort effekten - endast erfarna hantverkare kan klara den här uppgiften..

Efter populära efterfrågan av prenumeranter har vi förberett den exakta horoskopapplikationen för en mobiltelefon. Förutsägelser kommer att få ditt stjärntecken varje morgon - det är omöjligt att missa!
Ladda ner gratis Daily Horoscope 2020 (tillgängligt på Android)

En kärleksförtrollning kännetecknas av vissa funktioner som skiljer den från andra varianter av kärleksmagi:

 • effekten av denna ritual gäller endast för män;
 • den dominerande aspekten av förhållanden som bygger på en ritual med månatligt blod är den sexuella komponenten, det vill säga att förhållandet faktiskt hålls på intimitet och passion, kärlek och känslor försvinner i bakgrunden, och ibland existerar de inte alls;
 • en menstrual blodritual av kärlek har en kort tidsperiod (1-2 månader), den måste uppdateras regelbundet för att ge näring åt styrka;
 • ritualen har en omedelbar effekt - de första resultaten kommer att märkas redan nästa dag efter dess slutförande;
 • en man som har blivit offer för en konspiration för månatligt blod kommer bara att lockas sexuellt till kundens rit; han kommer inte att kunna ha intima förhållanden med andra kvinnor;
 • en besvärjelse med användning av menstruationsblod förvandlas till en förstörelse efter en tid, om offret av någon anledning inte kan ha sexuellt samlag med kundens ritual.

Kvinnor som bestämmer sig för att binda den önskade mannen, bör veta att för dessa ändamål bara kan du använda ditt eget blod. Endast blod som samlas in på den andra eller tredje dagen av menstruationen har magiska egenskaper, och blod är värdelöst från de första och sista dagarna av menstruationen.

Tomtens styrka för menstruation kommer att öka många gånger om du läser den i mörkret, helst på natten!

Om en kärleksförtrollning förvandlas till förstörelse, kommer inte bara förtrollande att drabbas av det. Och kunden själv kommer att få en stark rollback - det finns inget sätt att undvika det.

Konsekvenserna av en kärleksförtrollning för en man och en kvinna

Den månatliga blodritualen tillhör tekniken för svart magi, så de negativa konsekvenserna av den är oundvikliga, och till en början kommer de att påverka en förtrollad man.

Först och främst lider hälsan hos en charmig man. För tidig åldrande, mystiska sjukdomar där traditionell medicin är maktlös, problem av intim karaktär (impotens), brist på vital energi - det här är alla de resulterande ”charmen” av en kärleksceremoni med menstruationsblod.

Uppförandet hos offeret för ritualen förändras också. Han blir otillräcklig och aggressiv, berättar ofta inte om sina handlingar och handlingar. Den berömda kunden av ritualen börjar vara mycket avundsjuk och hatar ofta - det är så hans motstånd mot ritualen på undermedveten nivå manifesterar sig.

Ofta blir föremålet för en kärleksstava beroende av beroende, blir alkoholist eller narkotikamissbrukare. Men han kan inte tydligt förklara vad som orsakade beroendet, och han kan inte heller övervinna denna bondage..

Biverkningar påverkar kundens ritual, speciellt om kärleksförtrycket ger en rollback. Inte bara hennes hälsa kommer att drabbas - konsekvenserna kommer att påverka alla områden i hennes liv. Det värsta som kan hända är omvandlingen av en kärleksförtrollning till en stamförbannelse, från vilken alla efterföljande generationer av ättlingar redan kommer att drabbas.

Jag rekommenderar dig starkt att inte börja dina magiska experiment med en stava på menstruationsblod, om du inte vill utsätta dig själv och din önskade man för en enorm och ofta orättvis risk. Ritualen med användning av månatligt blod bör vara en extrem lösning på den nuvarande situationen och anförtros den till bästa praxis för en professionell. Annars kommer du bittert ångra det som har gjorts, bara du kommer inte att kunna ändra någonting.

Hur man gör en kärleksförtroll för menstruation?

Metod nummer 1 - för mat

Den här kärleksformen innebär att du lägger till blod i en måltid avsedd för din valda (några droppar räcker). Se till att skålen är säker på att den är välsmakande - det är nödvändigt att de troende åt den med aptit och ber om tillskott. När du lägger till blod, läs plotten:

”Mitt blod är borta, jag behöver inte längre. Och min kära och älskade, Guds tjänare behövs (namn på den utvalda) ”.

En kärleksförtrollning kännetecknas av stor kraft och omedelbar effekt..

Metod nummer 2 - för rött vin

Syftet med ritualen är att framkalla passion för den utvalda. Tillsätt ett par droppar av ditt menstruationsblod i ett glas rött vin och behandla dem till önskad man. Glöm inte att säga orden när du lägger till blod:

"Eftersom detta blod var i mig, så är du också för mig".

De första resultaten ska visas inom några timmar.

Metod nummer 3 - utan tomt

Fördelen med denna kärleksförtryck är frånvaron av en konspiration. Du kommer att behöva en bit vit vävnad (helst bomull), på vilken du kommer att behöva droppa lite av ditt menstruationsblod. Strimlingen torkas och tänds. Ask bör samlas in och lite efteråt läggas till hans utvalda kaffes kaffe. Du ser resultaten nästan omedelbart.

Metod nummer 4 - på avstånd

Ritualen är lämplig för de fall då mannen har lämnat dig och du vill återlämna honom. Innan du lägger dig, släpp en droppe blod på din panna och tänk på din älskare i 15 minuter. Det är mycket viktigt att anpassa sig till positiva tankar. Säg sedan orden:

"När blodet är på mig, så är du med mig".

Rite utan misslyckande spendera 3 dagar i rad utan paus. Om du gör allt rätt kommer de första resultaten att visas om 7 dagar. Denna kärleksförtrollning anses vara mycket kraftfull..

Stava på ett månatligt blod: uppföranderegler, konsekvenser för män

Kärlek är inte alltid ömsesidig. En kärleksförtrollning på månadsblod hjälper till att undvika en tjejs olyckliga, tristiska öde Detta trolldom kan vara mycket farligt och helt ofarligt. Låt oss ta reda på hur du gör en kärleksförtryck så att din älskade inte lider. Vilka är konsekvenserna av ett misstag.

Funktioner av trollformler av menstruationsblod

Den kvinnliga kroppen har en magisk mekanism för självrening. Tillsammans med den månatliga urladdningen försvinner det onda ögat, förstörelse, negativa känslor och tankar. Naturen skapade detta underbara sätt att skydda framtida avkom från mammas misstag. Trollkarl gissade det i tidiga tider. Menstruationsblod har använts sedan dess för att påverka män..

Viktigt: kärleksformler på blodet hör till kategorin svart. Detta är ett kraftfullt trolldom, som nästan är omöjligt att ta bort. Men du måste använda detta mycket noggrant. Återlämnandet kan förbi artisten med en stor börda av sorg och olyckor.

Funktionerna hos menstruationsdroppar är följande:

 1. En kärleksförtroll utförs endast på den mänskliga halvan av mänskligheten. Torka av samma kön är ineffektiva.
 2. Syftet med påverkan är en köns sexuella bindning. Sann känsla föds över tiden.
 3. Handlingen av ceremonin försvagas efter en till två månader. Om det behövs, upprepa det. Men menstruationens öde påverkar ständigt. Artisten och offret känner påverkan av svart magi fram till dagens slut.
 4. Effekten är omedelbar. Enchanted kommer att börja uppleva en oemotståndlig passion för kunden om några timmar. Andra skönheter för honom kommer att upphöra att existera.
 5. Brist på sexuell kontakt skadar de förtrollade sinnena. Svag kille kan vara besatt av otillfredsställd passion.

Funktioner av blodets magiska effekt bör beaktas. För skrattens skull är det förbjudet att trollbinda av skada. Flickan kan bli obehagligt slagen av konsekvenserna av ett sådant "skämt".

Hur man samlar in blod

Tekniska frågor förvirrar ofta en kvinna som vill binda menstruation. De förstår inte hur och när de ska samla biologiskt material. Det är ganska enkelt. Tilldelningar samlas in med beaktande av följande regler:

 1. Den första dagen hoppas över. Under denna period rengörs energisektorn mest intensivt. Materialet är giftigt. Blodet innehåller allt negativt som ackumuleras under månaden.
 2. Endast en droppe krävs. Du kan få det med fingret.
 3. Du kan använda ett vanligt gummihandtag. Han placeras nära ingången till slidan..
 4. Du kan inte lagra markeringen. Använd dem för trolldom direkt.

Tips: lämplig för magiskt blod som tilldelas den rikligaste dagen.

Säkerhetsåtgärder

Det negativa med denna typ av kärleksförtryck är närvaron av ett stort antal svarta energier i blodet. Det är fullt möjligt att neutralisera det. För att göra detta måste du:

 1. Kontrollera aura för det onda ögat, skador.
 2. Rengör före trolldom.
 3. Regelbunden ren energi, vilket hjälper den naturliga mekanismen.

Kärleksformer för menstruation kommer att vara säkra om artisten inte har några negativa enheter i fältet. Faran består just i att överföra dem till de förtrollade. Skador kommer säkert att återvända till artisten och fylla hennes väsen med fruktansvärda problem.

Fördelarna med ritualer med menstruation

Kvinnans halva kärlek för denna trolldomsteknik är förklarbar. Fördelarna med månatliga kärleksformler:

 1. Det är inte nödvändigt att använda konspiration. Materialet laddas redan av utövarens kropp för den nödvändiga avsikten. Trollkarlen själv behöver trollformler för att etablera sig själv i effektiviteten av ritualen, för att koncentrera sin vilja.
 2. Att ta bort påverkan är extremt svårt. En man blir knuten till en förtrollande kvinna med starka osynliga trådar.
 3. Enkel utförande. Det finns inget behov av komplexa magiska strukturer, resor till templet, till dammen och liknande.
 4. Kroppen själv skapar förutsättningarna för trolldom.
 5. En charmig person upplever naturligt inflytande. Trots allt fungerar magi på de djupaste nivåerna av medvetande.

Nackdel

Komplexiteten i denna typ av kärleksmagi är i fara. Felet liknar självstyrd korruption. Du kan inte ta bort det själv. Och experter åtar sig inte att hjälpa den olyckliga häxan.

Homing är en korruption som en person organiserade för sig själv. Det fungerar som en förbannelse. Det avlägsnas svårt i flera månader eller år.

Alternativ för menstruationsblod stavning

Tränande magiker har utvecklat många sätt att kärleksfullt påverka män. Kärnan är allt här i djupet av själen hos en kille med våldsam passion. Hanar upplever en liknande jakt på kvinnor under estrus. Det påverkar reproduktionens djupa instinkt. Varje man försöker lämna avkomma. Så naturen lagt.

Det enklaste alternativet med rött vin

Tekniken att införa ett offer kärlekskänslor är inte:

 1. Tillsätt en droppe månadsvis blod till vinet innan du serverar.
 2. Killen ska dricka drinken direkt (bara en slurk).

Tillåtet att använda vodka, öl, champagne, energi. Vin visas i ritualen på grund av dess lämpliga färg. Läskedrycker inkluderar kaffe, cola, Pepsi, starkt te. Effekten är densamma.

Viktigt: förtrollningens tankar måste vara rena. Hämnd, avund, förargelse kommer att leda till negativa konsekvenser för båda.

Månatlig bindning genom mat

Lämplig för exponering för ex-pojkvän eller make. Riten kommer snabbt att återlämna förrädaren. Metod:

 1. Bjud in en man att besöka på ett troligt sätt.
 2. Att laga en favoriträtt. Lägg till en droppe biomaterial.
 3. En halvtimme före ankomst, tala mat med dessa ord:

“Krovushka, frodigt litet huvud. Ange kroppen (personens namn), gör jobbet. Låt det brinna av kärlek, bara drömma om mig. Amen!".

 1. Behandla älskling, prata vänligt.

Kärlekspelet verkar omedelbart. Killen kommer att försöka inse passionen den kvällen. Han kommer inte att stå på andra.

Hur man trollkar i sju år

Ritualen övades för att kalla den starkaste fysiska attraktionen hos kungliga personer. De valde ut den nödvändiga bruden för politiska ändamål. Och för förlängningen av släktet orsakade de djurtrang efter hennes kropp. Numera används ritualen för att begränsa alltför aktiva män. Makan kommer att glömma vandring till sidan.

En stark kärleksförtrollning med blod hjälper älskarinna att leda brudgummen från familjen. Men man bör förbereda sig för att leva med den här mannen, för att återge sin vanliga passion. Killen bör binds med denna metod noggrant. Den unga organismen tål inte det magiska angreppet, glider in i alkoholism, släpps bort av berusande ämnen.

Tekniken att fascinera med månatligt blod är följande:

 1. På den tredje dagen av menstruationen, ta ett bad. Lägg till i vatten:
  1. havssalt (glas);
  2. kronblad från sju skarlakansröda rosor;
  3. en nypa saffran, kanel, kryddnejlika pulver.
 2. Ligg i vattnet i en halvtimme och föreställ dig framtiden att leva tillsammans.
 3. Läs tre gånger så kraftfull kärleksförtrollning:

”Blodet upplöses i vatten. Din vilja (namn) skickar bara till mig. Du kommer att gå på hälen att gå, varje önskan att fånga. Starkt ord, du kan inte bryta. Mistresses and friends will be in the past! ”.

 1. Gå ut, plocka upp en liten bubbla med vatten från badrummet.
 2. Lägg till te, kaffe på morgonen under veckan.

Den starkaste bindningen är praktiskt säkert med tanke på dålig energi. Särskilt om du tar ett bad med kyrklig ljus runt. Vatten och eld kommer att förstöra det mesta av det negativa.

Tips: du kan inte lägga besväret. Och så kommer det att fungera bra.

Avlägsna sätt att kärlek på blod

Alternativ för kontaktexponering är inte alltid möjliga. Du kan prova säkrare magiska tekniker. Fjärrriter skyddar artisten automatiskt. Här spelas mekanismerna för att skydda en person från onda gärningar. Om enligt en mans öde inte passar, jämnas inflytandet uppifrån.

På tyg

Det tar ett ljus och en bit snövit material. Tja, om en älskad berörde honom. Det är tillåtet att använda en näsduk, en bit av en skjorta, en T-shirt i ceremonin. Men tyget bör vara vitt:

 1. Tänd ljuset. Presentera önskat resultat.
 2. Fläckmaterial varje månad (utförs andra eller tredje dagen).
 3. Sätt omedelbart eld, sätt på en tallrik.
 4. För att förstärka kan du läsa plotten:

"Eftersom det fanns blod i mig, så är du (namnet på killen) för evigt med mig!".

 1. Materialet bör brinna helt.
 2. Askan utvecklas i samma fönster.

Ritualen för en kärleksförtrollning med månadsaft börjar agera direkt. Vänta på ett samtal, besök, annan uppmärksamhet.

Att salta

Köp ett paket på fredag ​​till middag. På kvällen, blanda en handfull salt med en droppe av din period. Ta det till midnattkärlek före midnatt. Strö så att du måste kliva över. På morgonen vänta på uppmärksamhet.

Torka varje månad efter foto

Snapshoten förblir i kontakt med prototypen för alltid. Detta används av häxor som vill ha en kärleksförtrollning. Trolldom introduceras i offrets fält, förbi skyddet. En man är praktiskt taget maktlös mot sådan trolldom.

Enligt två foton

Ta bilder i ungefär samma skala. Det är nödvändigt att ansiktena är kombinerade, inte för olika i storlek. Behöver fortfarande några droppar urladdning. Gör följande:

 1. Avgå. Tänd sex svarta ljus i en cirkel.
 2. Placera ett foto av en kille i mitten.
 3. Häll blod i ansiktet.
 4. Skriv din vilja (i enkla ord, beställ att älska dig för evigt).
 5. Bifoga ditt eget foto så att ansiktena är blindade.
 6. Lim Ljusvax.
 7. Göm dig bort.
 8. Amplifieringsformel (läs sex gånger):

"Du kysser dina läppar, du dricker juice, du kommer att få ditt öde för evigt!".

Uppmärksamhet: behåll cindern med den magiska designen. De bör brännas efter det första könet.

Med vatten och foto

Förvara källvatten. Smältsmältning är också lämplig om det inte finns några andra alternativ. De trollkar bara på lördagskvällen. Dagen anses vara kvinnodag, lämplig för att framkalla den mest kraftfulla kärleksförtrollningen. Fortsätt enligt följande:

 1. Fyll burken med vatten.
 2. Täck fotot runt omkretsen med dina juice och ta dem ut där.
 3. Lägg i en burk, kork stram.
 4. Lägg på ett mörkt ställe.
 5. Titta regelbundet på bildtypen.
 6. När ansiktet blir blekt, ta bort bilden.
 7. Det måste torkas, brännas.
 8. Försök att hälla vatten på den plats där föremålet för inflytande går. Helst - till tröskeln till lägenheten.

Förklaring: Fotografiets suddighet indikerar toppen av en kärleksförtrollning. Eld förstör möjligheten att ta bort den.

Implikationer för en man

Flickor är rädda för ett så naturligt sätt att provocera passion. Det är motiverat. Problem kan bli kritiska för båda. De negativa effekterna av månatliga kärleksritualer i den hårdaste formen är följande:

 1. Brott mot mag-tarmkanalen. Killekroppen reagerar på kvinnans juicer med en störning. Kräkningar, diarré och illamående kan förekomma. I sällsynta fall stiger temperaturen.

Uppmärksamhet: kroppen hos en man med kroniska mag-tarmsjukdomar kan reagera mer våldsamt. Riten följs av förvärring. Detta faktum är önskvärt att beakta när man väljer en teknik. Det är bättre att tillämpa fjärran inflytande.

 1. Könsturssystemet svarar på energi. Om artisten ignorerade spolningen, dyker upp sjukdomar av olika slag. Resultatet blir impotensen av en älskad.
 2. Stört uppfattning av världen. Han lockas av dålig orientering, förvirrar vägbeskrivningar, det är svårt för honom att hantera transport.
 3. Metabolism förändras. Håret blir grått, rynkor visas. Den skadade kan gå ner i vikt, bli överviktig, bli överviktig.
 4. Alkoholism är ett vanligt symptom på kärleksformer. Offrets själ motstår häxan angreppet. Sinnet kan inte berätta. Därför flyttar killen sig från verkligheten och använder alkohol och mer kraftfulla medel. Det är svårt för honom att hantera en situation med slaveri av viljan.
 5. Aggressivitet. Förtrollad kan bli mycket nervös, avundsjuk. Den vanliga kommunikationen med killar orsakar aggression. Vissa upphör att kontrollera sig själva, öppnar armarna, svär obscen.
 6. Förlust av affärsskicklighet. Kanske den mest obehagliga konsekvensen av svart trolldom. Förtrollad blir trög, icke-initiativ inom affärsområdet. Han sitter med nöje vid dina fötter, tittar, älskar. Men sfären att tjäna pengar upphör att locka honom. En sådan wimp är inte längre intresserad av att förtrollas.
 7. Besatthet. Det är nästan omöjligt att driva ut offret. En man som förlorat sitt eget jag blir klibbig, tråkig, eländig.

Viktigt: de flesta av de konsekvenser som beskrivs beror på vårdslöshet. Om du hanterar din energi kommer killen att förbli stark, viljig, avgörande.

kast

I sällsynta fall lider artisten. Detta beror på det felaktiga valet av föremålet för en kärleksförtroll av menstruationsvätska. En mans högsta beskyddare, som skyddar honom, omdirigerar slaget till kvinnan. De vanligaste svaralternativen för henne är:

 1. Sjukdomar i könssystemet upp till onkologi (behandlingsbart).
 2. Menstruella oregelbundenheter, förseningar, blödningar.
 3. För tidig vissnande. Tidig klimakterium.
 4. Oförmågan att skapa en familj. Ensam ålderdom.
 5. Överträdelse av förlossningsfunktionen. Infertilitet.
 6. Fattigdom, eländig existens. Det här alternativet fångar upp de trollkarlar som försökte beslagta en mans egendom genom att tillämpa en kärleksförtrollning.
 7. Depression, stress, sömnstörning.
 8. Allt ovan leder till en karaktärförändring. Kvinnan blir grusig, skandalös, hysterisk.

Uppmärksamhet: skydd mot retur i utövarnas händer. Hennes amulett - ren kärlek, önskar älskling lycka i hennes armar.

Är det möjligt att ta bort den månatliga kärleksförtrycket själv

Induserad torka påverkar en människas grundläggande instinkt. Att ta bort trolldom på egen hand är enkelt. Men enheter är kapabla. Saken är detta:

 1. Killen måste uppnå en viss medvetenhetsnivå. Lär dig att kontrollera dina egna passioner.
 2. Från födelsen ges bara möjligheten till en sådan utvecklingsnivå. Det är hårt arbete att träna det undermedvetna.
 3. Den vanliga psyken tillåter inte att skilja den verkliga passionen från den inducerade.

En man uppfattar attraktion naturligt. Han tror att han blev kär i artisten. Självkänsla, stolthet, självförtroende tillåter honom inte att avslöja symptomet på magisk bindning. Den minsta misstanken stoppas. Själv tillåter han inte tankar om trolldom att utvecklas i huvudet.

En viktig faktor i botemedlet är en misstänksamhet om den älskade lumskhet. Om killen lyckades bryta igenom förtrollningens slöja, betyder det att han kommer att ta upp sina bojor.

Rengöring utförs på vilket sätt som helst för att avlägsna förstörelse. Torka på menstruation är sådan. Använd rationellt vaxgjutning, ta bort negativt med ägg eller salt.

Det är bättre för en troende att fokusera på religiösa ritualer. Du kan själv rapportera skadorna i kyrkan eller ta hjälp av munkarna.

Älskar stava för månatligt blod

För varje person kan kärlek vara glad och olycklig, ömsesidig och obesvarad - detta är ganska vanligt. Men vad händer om den älskade inte stämmer fram och tillbaka? Sedan kan du spendera en kärleksförtroll på månadsblodet - en effektiv och stark mörk ritual, övad sedan urminnes tider.

Funktioner av kärleksformer för menstruationsblod

När menstruationen pågår, får en kärleksstava speciell styrka om den använder mänskligt menstruationsblod, så att säga biologiskt material. I detta fall har ritualen en speciell effekt, både på magiska och fysiska nivåer, vilket gör att du kan uppnå önskat resultat.

Ritualer och kärleksformer med användning av menstruationsblod klassificeras som mörk magi - den starkaste, vilket ger kunden och utövaren maximal inflytande på det potentiella offeret. Följande kan man notera om de funktioner som skiljer denna typ av magi från alla andra ritualer:

 1. Denna ritual är endast utformad för män - i förhållande till kön av samma kön fungerar inte sådana kärleksformer.
 2. Sexuell anknytning dominerar i denna ritual, men inte en ljus känsla, som många kallar kärlek.
 3. För det mesta är sådana ritualer kortsiktiga, de varar inte mer än 2-3 månader, mindre ofta är de giltiga i flera år. Efter det måste de uppdateras.
 4. Stavern i sig ger ett omedelbart resultat - nästan nästa dag. Mannen som han hålls på kommer att uppleva en djurattraktion för bara en kvinna utan att ha en relation med andra.
 5. Om offret för en kärleksförtroll i en nära framtid inte går in i sexuellt samlag med kunden / utövaren av ritualen, kan allvarliga konsekvenser uppstå för honom, fram till galenskap och död.

Allt detta bör övervägas innan du bestämmer dig för att genomföra en ritual av kärleksförtryck för menstruation. Det är mycket svårt att ta bort sådan magi, och inte alla trollkarlar kommer att ta det..

Alternativ för menstruationsblod stavning

I arsenal av praktiserande trollkarlar finns det många ritualer och kärleksformer där menstruationsblod är involverat - essensen av sådant reduceras till det faktum att mannen kommer att springa efter kvinnan, som en hane under estrus. Vi kommer att prata om dem vidare - vilka ritualer som finns, hur de ska leda dem och hur starka de är. Giltighetsperioden på 7 år

Rite med en giltighet av 7 år

Om du följer en strikt plan - förlorar inte en kärleksstam för menstruationen sin kärleksstava på 7 år. Det viktigaste att komma ihåg är att bara hans eget blod tas för honom - inte en annan person eller ett offerdjur. Även tränande magiker anser honom inte bara vara stark och effektiv, utan också mycket farlig. Detta utförs på den tredje dagen av menstruationen, då blodkraften är maximalt stark, och hennes samtal hörs särskilt av män.

Kom ihåg! Det är värt att öva bara om andra kärleksformler inte har gett den önskade effekten. Men du bör närma dig honom med största försiktighet - i odugliga och oerfarna händer kan en ritual med mörkt, smutsigt blod från din period vara mycket farligt.

Dessutom bör en kvinna vara beredd på det faktum att i ett förhållande med en man kommer mer sex, djur och djur, att sejla än varma och ljusa känslor av kärlek och mild vördnad. Och även efter många års äktenskap mellan ett par kommer sex gradvis att hamna på andra plats, och paret kommer att hata varandra. Som ett resultat kan det orsaka dödsfall - självmord eller mord, olyckor och så vidare..

Lätt ritual på den tredje dagen av menstruationscykeln

Som noterats tidigare, för den presenterade ritualen, är det bara vårt eget biologiska material som tas - det utförs på den tredje dagen av menstruationen. Eget blod samlas in och följande ord talas om det:

”Mitt blod är varmt - väcka passion hos en man för mig. Hur du smitter över kroppen - blossa upp på mig med passionens hetta. Ja, du längtar efter mig ensam - låt inte en kraft riva dig från min kropp. Må inte en makt skilja oss. ”

Lägg därefter det diskret till mat eller dryck - det är optimalt om det är rött vin, som uppfattas som en symbol för kraft, passion och blod. Så du kan öka effekten av ritualet flera gånger, och det börjar agera nästan omedelbart, så snart han dricker en sådan kedjedryck.

Matritual

En månatlig kärlek för mat gör att du kan returnera även den mest kraftfulla bukten till din familj - bara bjud in din utvalda att besöka och förbereda hans favoriträtt för honom. I själva skålen lägger du till ditt eget menstruationsblod, som bör samlas in på 2 eller 3 dagar av menstruationen.

När du lägger ditt eget biologiska material till en färdiglagad maträtt, tala följande text tydligt och tydligt:

"Mitt blod som har kommit ut ur mig, låt det komma in i en guds tjänares kropp... namn..." får kroppen och hans själ tända med mig obruten lidelse, men han bara drömmer om mig. "

När du har matat din utvalda med en sådan maträtt, kommer effekten att visa sig nästan direkt, den första dagen efter att din man smakar den charmiga maten. Det viktigaste i denna ritual är att en man inte ska hata dig, utan bara positiva och ljusa känslor, som väl inte når nivån av kärlek.

Med rött vin

En kärleksformulär för en man som spenderas på månadsvis blod med tillsats av den senare till vin är den mest populära ritualen för magiskt inflytande på en älskad. Först och främst beror detta på att vin bland produkterna är en vätska som liknar blod på energinivån. Och när du kombinerar vin med det biologiska materialet från en kvinna vid utgången, får du den perfekta kärleksdrickan.

Det räcker med att lägga till några droppar blod till vinet - antalet bör vara udda. Och just nu, säg dessa ord:

"Aki, detta blod var i mig - så var du nu och för alltid med mig."

Ge därefter vin till din man och ingen annan så snabbt som möjligt. Och i denna ritual, kom ihåg - bara vin tas, men inte sprit eller öl, champagne, som inte var lämpliga för ritualen i dess styrka och magiska inflytande.

Video: Rite of love spell för menstruation och vin

En mycket stark rit - en paj på kvinnligt blod

Om din man är söt kan du personligen baka en paj för honom eller bröd, som de lägger till lite av sitt eget menstruationsblod. Ta den så färsk som möjligt och tillsätt den till den råa degen när du knådar pajen - inte mer än 5 droppar. När du har tagit brödet ur ugnen eller brödmaskinen - säg följande ord nio gånger:

”... Namn... dricka och dricka, ja, ät och ät vid mitt bord - ta upp mitt kokande blod, utbyt ditt liv för det. Mitt blod över dig är starkt - din svaghet är synlig för henne.... Namn... - Med blod är du nu min slav och jag är din älskarinna. "Du har inte styrkan att leva utan mig - du är min för alltid."

Låt därefter din utvalda smaka det charmade brödet - från detta ögonblick börjar ritualen fungera.

Lördag avstånd ritual

Den månatliga blodfjärrkontrollen på distans som hålls på lördag är en effektiv och snabbverkande rit. Tillbringa det på en lördag dag - det är en förutsättning för denna kärleksförtrollning. De läste den framför Jungfru-ikonen, efter att ha förberett en kniv i förväg och endast med ett svart handtag, en kopp för blod.

Tänd ljus närmare natten - välj vax, rött, öppna fönstret i rummet vidöppen. Sätt ikonhuvudet ner, lägg sedan skålen framför dig och skär din hand med en kniv - släpp 21 droppar av ditt eget blod i skålen.

Efter det föreskriver en kärleksstava på avstånd i taget att du rör ditt eget biologiska material i skålen med fingret och samtidigt uttalar följande ord 7 gånger:

”Mitt blod är varmt och bubblande - får Guds tjänare älska mig... namn... får jag nu vara hans dam för alltid och alltid. Ja, det är inte jag som hjälper - Jungfru och den svarta medarbetaren till Guds tjänare... namn... de gör mig ledsen, längtar och svarta för mig, kärlek och kärleksfull passion. Aki är bunden - låt det vara så. ”

Efter det ska du lämna alla attribut på bordet till samma morgon och gå i säng själv utan att prata med någon. På morgonen är det värt att frysa blod i frysen och blanda det regelbundet i maten eller dryckerna till din valda. Denna ritual upprepas var 40: e dag..

Bieffekter

Kom ihåg alltid biverkningarna som kommer att hemsöka kunden eller utövaren av en sådan ceremoni när du bestämmer dig för att genomföra en kärleksstava med hjälp av menstruation. Så själva föremålet med en magisk kärleksstava kan få mycket negativa konsekvenser:

 1. Attacker av aggression och orimlig avundsjuka både i förhållande till hushåll och främlingar.
 2. Mannen styr dåligt sitt eget beteende och ord, fattar icke-standardiserade beslut.
 3. Han kan tappa sin styrka - fysiskt och mentalt, arbete och pengar, allt som var kära för honom innan det, vilket var lönsamt under hela hans liv.
 4. Och problem och problem hemsöker dem ständigt - detta kommer att påverka alla områden i hans liv.

Men det är vanliga punkter - andra problem kan uppstå hos män och kvinnor.

Video: Effekterna av trollformler på blod

Konsekvenserna av en kärleksförtrollning för en man och en kvinna

Så, en kärleksformulär för menstruationen oberoende och dess konsekvenser för en man och en kvinna bör beaktas av varje kund och artist, om du bestämmer dig för en sådan ceremoni. Och här är det viktigt att komma ihåg - inte bara den man som stavas på lider, utan också kunden själv eller artisten, som lidande kommer att hemsöka dem nästan hela sitt liv.

Om vi ​​kan tala mer objektivt kan vi tala om följande negativa konsekvenser för representanter för den starka halvan av mänskligheten, som berör det på fysisk nivå:

 1. Attacker av illamående och kräkningar även med tom mage.
 2. En upprörd mage och huvudvärk som ständigt stör dag och natt - offret lever i en dimma.
 3. Offret för en kärleksförtrollning på själva biologiskt material är dåligt orienterad i rymden, tror att det finns minnesproblem.
 4. Eftersom ritualen för en kärleksförtryckning på menstruation påverkar mer den sexuella sfären av förhållanden - kan en man utveckla problem inte bara med könsorganet, utan hans manliga styrka försvinner också.
 5. Nya eller snabbt förvärrande medfödda och förvärvade sjukdomar utvecklas snabbt, och läkare kan inte diagnostisera och bota dem..
 6. Negativa yttre förändringar visar sig också - utseendet på det första grå håret och rynkorna, en person går snabbt ner i vikt eller vice versa, manifesterar smärtsam fetma, övervikt.

Dessutom kan mentala och emotionella problem observeras:

 1. Först och främst är detta utseendet hos en man med negativa beroende - cigarettrökning och alkoholberoende, droger och så vidare.
 2. Om en man påverkas av en lång tid med ritualer med biologiskt material - till och med de lugnaste av dem blir oförskämd och aggressiv, nervös.
 3. En man tappar intresset för allt som händer, han har ingen önskan att leva, det finns inget mål, till och med hans favoritarbete och hobby går vid vägen.
 4. En man förstår sin självkänsla - distraktion och känslomässig tomhet, upp till en minskning av nivån av intellektuella förmågor, utvecklingen av moral.
 5. Depressiva tillstånd visar sig också, och i slutändan kan en person begå självmord.

Konsekvenserna för kvinnor är också väldigt, väldigt fruktansvärda. En kvinna tror att en kärleksförtroll bara påverkar en man, och alla negativa konsekvenser berör bara honom - hon tar fel, och den magiska rollbacken kommer att påverka henne.

Allt detta beror på det faktum att i ritualen att binda sig till en man använder hon sitt eget blod - hon kopplar det med föremålet för magiskt inflytande. Och om vi pratar specifikt om de negativa konsekvenserna som påverkar en kvinna, säger praktiserande psykiker följande:

 1. Blodsjukdomar upptäcks - detta beror på att hon använder sitt eget biologiska material för en mörk ritual.
 2. Problemen med köns- och reproduktionssystemen visar sig - urinkontinens är den minsta av vad som kan hända, även infertilitet och onkologi.
 3. Menstruationscykeln är trasig, en kvinna kan inte bli gravid och om hon blir gravid säger läkarna att de inte kan föda barn.
 4. En snabb, till och med snabb uppsättning eller förlust av kroppsvikt och följaktligen förlorar även den vackraste damen sin kvinnliga sexualitet, attraktivitet.
 5. Symtom på psykiska störningar förekommer också - från mild sinnessjukdom, utvecklingen av ett stort antal fobier och rädsla, missbruk och till allvarliga former av sinnessjukdom.
 6. Ödet ökar nästan helt - ett begrepp som lycka och glädje, lycka och välstånd raderas från livet.
 7. Kvinnans karaktär förändras inte till det bättre - det visar instabilitet och själviskhet, angrepp av ilska och girighet, svartsjuka.
 8. Depression och stress, mental störning upp till självmordstankar.
 9. Den så kallade celibacy-kronan visas också och förstör ensamhet.

Även om barn föds i ett sådant par får de ofta en negativ andel som går längs den manliga linjen. Som exempel kan detta vara ett misslyckat äktenskap eller oförmåga att skapa en familj, fängelse och fattigdom, psykiska störningar. Därför, om du bestämmer dig för att göra en sådan kärleksförtrollning med biologiskt material - tänk flera gånger.

Hur man torkar på ett månatligt blod på avstånd?

I kärleksmagi finns det många sätt som hjälper till att framkalla svarskänslor hos en person. En av dem är lukten, nämligen den månatliga lukten på distans. Denna ritual tillåter offret att provocera ett tillstånd när han längtar efter kunden. För månatligt blod är denna ritual särskilt effektiv, eftersom ett sådant ämne innehåller information om kunden, därför är offret ännu mer knutet till kunden.

Månatlig blodtork i fjärran

Funktioner i den månatliga blodtorkaren

Om du bestämmer dig för att utföra en ritual av kärleksmagi, betyder det att du verkligen desperat vill vara med en person. Så du är inte redo att acceptera det faktum att denna person med fri vilja inte är redo att återgå. Men i det här fallet är det mycket viktigt att tydligt inse att du på detta sätt binder en person till dig själv med våld. En kärlekskänsla åläggs honom, som det var, från utsidan. Således stör du hans vilja. Dessutom måste kunden vara beredd på att relationerna med offret är långt ifrån enkla, bara för att de startades med hjälp av ett torkmedel..

Blodtorkning är en forntida kvinnlig metod för kärlek. Månadsblod har en speciell energi. Det sägs att när en kvinna menstruerar, är den instinktiva sfären mer manifesterad i henne, som ett resultat blir hon mer intressant för mannen på instinktiv nivå. Om du band en man till dig själv på detta sätt kommer han att känna för dig, något som "djurintresse". Det handlar om passion snarare än kärlek. Dessa är lägre energier. På grund av det faktum att det i den instinktiva sfären finns en hel del primitiv aggression och andra lägre energier med vilka sådana förhållanden kan färgas, kommer de inte att vara enkla.

Många frågar, men hur kan man göra en man torr på menstruationen så att han har de mest ömma känslorna för en kvinna? Svaret ligger i det faktum att det är omöjligt att utöva de yttersta ömma känslorna från utsidan, detta uppnås inte med magiska betet. Med hjälp av kärleksmagi kan du bara skapa relationer på en viss nivå.

Det är mycket viktigt att förstå dessa punkter innan du bestämmer dig för en månatlig blodtorkare.

Arbetar lukten på avstånd?

Fördelen med månadsperioden är att för att den ska fungera är det inte nödvändigt alls att offret är i närheten. Torkmedlet på blodet verkar också på avstånd. Detta breddar kretsen av situationer där denna kärleksritual kan hjälpa dig:

 • Det finns familjer där mannen ofta åker på affärsresor under lång tid. I sådana familjer är det svårare för en hustru att upprätthålla en varm och tillförlitlig relation med sin man. Och här räddas kärleksmagin. Torkning på avstånd hjälper till att öka makeens intresse för sin fru. I denna situation kommer mannen att söka hem, hans sexuella lust kommer att växa exakt i förhållande till sin fru och inte till andra kvinnor.
 • Det finns situationer då en kvinna bara träffade en intressant man, men omständigheterna är sådana att han antingen måste lämna. I den här situationen kommer en kvinna med hjälp av en torktumlare att stödja en mans intresse även på avstånd.
 • Torkmånaden per månad fungerar mycket bra om det förälskade paret bröt samman innan någon av parens resa. Det vill säga om du grälade med en man och du lämnade eller han. I en sådan situation ökar risken för att en man fuskar dig. Och här räddas den månatliga periodtorkaren. Denna ritual kommer att minska risken för äktenskapsbrott, avvärja en mans sexuella lust från andra kvinnor och rikta honom till dig.
 • Med hjälp av en månadsperiod kan du förtala en gift man. För älskare är detta särskilt sant eftersom en gift älskare ofta är på avstånd från dem. Men kom ihåg att om det finns starka uppriktiga känslor mellan man och hustru, kommer torkritualen att vara meningslös, dessutom kan det vända sig mot älskarinna med negativa konsekvenser.

Torkare menstruation med ett foto av en man

De som är förtjust i kärleksmagi vet att ritualen för torkning av menstruationen kommer att bli ännu effektivare om det görs på en mans foto.

För att genomföra denna ritual kommer du att behöva: tre droppar blod varje månad, ett foto av en man, en fickspegel, ett rött ljus.

Den starkaste torkan kommer att ha ännu större effekt om den genomförs under perioden med den växande månen. Under denna period, månen själv, beskyddande av kvinnlig energi kommer att arbeta för att säkerställa att den önskade mannen är fäst till dig med alla hans själfibrer.

För att utföra ritualen måste du skapa en atmosfär där ingen kan stoppa dig. Om du lyckas se till att det inte finns någon i huset eller lägenheten, skulle detta vara ett idealiskt alternativ. Som sista utväg, frigör ditt rum från rumskamrater och husdjur. Cirka en halvtimme innan ritualen börjar, tända ett rött ljus, det kommer också att hjälpa till att skapa en lämplig atmosfär, rengöra luften.

Efter en halvtimme, sätt dig ner vid bordet och lägg framför dig alla ingredienser till ceremonin. De första tre minuterna, titta på ett ljus på en ljus, detta hjälper till att slappna av medvetandet, gå in i ett milt trance-tillstånd. Ta sedan en spegel, titta in i den med en ljusflamma och säga följande ord:

”Guds tjänare (hennes namn), Guds tjänare (en mans namn) har sjunkit, hon sjunkit in i sitt hjärta, kan inte komma tillbaka. Han leder henne runt ett finger, och hon kan inte släppa sig. Om hon inte kan låta honom gå från sig själv, låt honom bli knuten till henne. Hennes blod kommer att binda till henne. Så att hon kunde driva honom runt fingret, bygga ödet med honom. Må djurens passion vakna upp i honom, instinktiv passion, en som kommer att hålla honom nära henne tills hon behöver det. Vem, vem och han kan inte komma ifrån henne. Han ser inte sig själv utan henne, han tänker inte på sig själv utan henne. När hon ser sig själv i spegeln, så har han alltid en bild framför ögonen. Vad han än gör, men allt drar honom mot henne. Ingen annan hjälpte honom, bara med henne känner han sig som en man. Han gjorde en båt utan den, men kan inte simma, förbereder mat utan den, men kan inte äta, ingenstans utan den, bara med henne på vägen. Stark passion håller honom. ".

Ju mer tro du lägger till varje ord i denna text, desto bättre blir resultatet. Lägg sedan spegeln på bordet och droppa ditt menstruationsblod på det. Lägg ett foto av en man ovanpå, vänd mot spegeln med blod. Placera din vänstra handflata ovanpå och läs följande ord:

”Jag är stark, han är med mig, som jag vill, så jag kommer att vända, jag är en man, en man lycka”.

Lägg denna design från spegeln och fotot på en plats där ingen kan hitta den här artikeln. Ljuset som användes i ritualen ger möjlighet att bränna ut till slutet. Torkan träder i kraft inom ungefär en vecka.

Torrhet med en mans kläder

Om du har tillgång till kläderna till den man som du vill förtrollas kan torkning göras på klädämnet. Faktum är att plagget innehåller information om mannen som du vill förvärra. Kläder luktar som det, döda hudceller förblir på det på ett eller annat sätt, så det är en ideal ingrediens för torrhet.

För ceremonin behöver du: ett ljus, en kläder för män och tre droppar av ditt menstruationsblod. Jag måste säga att om det är en menstruerad blodtork, så är det bättre att utföra det vid en tidpunkt då en kvinna menstruerar. Skapa igen en atmosfär där ingen kan störa dig, befria dig ett separat rum. Tänd ljus. Innan du lägger menstruationsblodet i kärlet och lägger föremålet med den önskade mans kläderna.

En stark blodtorrhet börjar med att koncentrera sig på ljusflamman och koppla av sinnet. Efter det, ta det du har valt och kom ihåg det en stund i dina händer. Under denna procedur, föreställ dig hur din utvalda kommer att älska dig passionerat och passionerat, hur han inte kan leva utan dig, hur glad du kommer att vara med honom i framtida relationer. När du mättar ditt medvetande maximalt med bilden av lyckliga framtida relationer, lägger du saken på bordet. Släpp tre droppar av ditt menstruationsblod ovanpå saken. Efter det måste du säga följande text:

”Jungfruarna torkas, jag är Guds tjänare (mitt namn), Guds tjänare (en mans namn) du är knuten till mig med blod. Passion i dig för mig är blodig, passion i dig för mig är passionerad vaknar. Mitt kvinnliga blod kommer att leda dig till mig i en sträng. Du kommer att känna mig med hela ditt liv och du kommer att förstå att efter det kan du inte leva utan mig. Du kan inte föreställa dig själv, du kan inte se dig själv utan mig. Vad du än gjorde, men din önskan till mig försvinner inte. Du kan inte leva utan mig, du vill inte utan mig, bara med mig ensam ser du din lycka. Jag droppar inte ditt blod på en sak, jag häller kärlek till mig själv i mitt hjärta. När du vaknar i morgon morgon så kommer mitt ansikte alltid att vara framför dig. Gå inte ifrån dig, lämna inte, göm dig inte. Som sagt kommer det att vara så, men det kan inte vara annat ”.

Efter det, för att torken ska fungera fullständigt, måste du sova i den här mannen. Det tros att under sömn, så att du tränger igenom hans hjärta ännu mer, tar makten över honom. Nästa morgon, ta bort mansaken och lägg den på en plats där ingen kan hitta den.

Om du gjorde allt på rätt sätt kommer torkan att börja agera efter en dag. Om en man tidigare har upplevt till och med det minsta intresset för dig, kan han nästa morgon få ett samtal eller ett meddelande. Detta är det säkraste tecknet på att torken har fungerat..

Månatligt blodtillskott för en drink

En av de tuffaste torkningsmetoderna anses vara när du lägger ditt menstruationsblod till en man i mat eller dryck. Inte alla kvinnor beslutar om detta, men det måste sägas att detta är ett av de mest effektiva sätten att ha en man inuti. Naturligtvis måste du ha tillgång till en mans mat eller dryck för att genomföra denna ritual..

Denna typ av torka fungerar bra på avstånd. Om du vet att din man snart ska lämna någonstans och oroa sig för hans lojalitet, spendera en avskedsmiddag med honom, där du kommer att utföra denna magiska ritual.

Artiklar Om Missbruk Cykeln

Epitel i smet - vad betyder det? Epitel i smet: normen hos kvinnor

När du besöker en gynekolog är det alltid nödvändigt att ta en smet på floran. Med det kan du bestämma tillståndet i vaginalslemhinnan och förekomsten av infektioner....

Efter eskapeln gick menstruationen

Oskyddat sex är ibland orsak till panik och stress för en kvinna. Rädsla för graviditet efter oavsiktlig eller oplanerad närhet tar alla tankar. Och om tidigare en sådan allvarlig fråga inte kunde lösas, finns det i den moderna världen olika läkemedel för nödprevention....

Hur du stoppar din period: mediciner och hemläkemedel

Fotogalleri: Hur man stoppar din period: Läkemedel och hemåtgärderMenstruationssmärta och medicineringMånadsblödning är en del av menstruationscykeln, som fortsätter från det ögonblick den första utskrivningen visas till den första dagen i nästa menstruation....