Vad kan göras om det inte finns några packningar: bättre alternativ

Blödning

Packningar är en relativt ny uppfinning som såg världen under andra hälften av 1900-talet. Tidigare måste kvinnor vara kreativa för att dölja spåren av menstruation. Men i dag är det inte alla som har denna användbara och till synes oerstattliga sak med sig i sina plånböcker. Låt oss prata om vad vi ska göra om det inte finns några packningar.

Hur man inte får problem

De flesta kvinnor är rädda för pinsamma situationer i samband med deras fysiologi. Den huvudsakliga kvinnliga regeln, som följer som hjälper till att undvika en obehaglig situation i samband med början av kritiska dagar måste du övervaka din cykel. Det rekommenderas att ha en kalender för att markera början av menstruationen för att beräkna cykelns varaktighet.

Efter att det finns två markeringar i denna kalender, som indikerar början av menstruationen, kommer det att vara möjligt att bestämma antalet dagar i hennes cykel, och kvinnan kommer att förstå när hon ska vänta på sin period.

Analys av premenstruella sekretioner hjälper också till att inte komma i problem. De har en tät struktur, vit eller gul, en svag lukt.

Användbara tips

Om du följer dessa regler kan den obehagliga situationen i samband med bristen på hygienprodukter i början av menstruationen undvikas:

 1. Det rekommenderas att använda dagliga packningar. De har flera användbara egenskaper. För det första absorberar de vaginal urladdning som en kvinna möter under hela cykeln. Tack vare detta underkläder blir inte smutsigt. För det andra, om det finns blodspår på denna intima hygienprodukt, kommer en kvinna att kunna förstå att hon har börjat menstruera, därför kommer hon att vidta lämpliga åtgärder.
 2. En kvinnas handväska ska alltid ha en "standby-dyna" eller tampong. Det kommer också att vara användbart att bära reservbyxor.
 3. Om pinsamt inträffar med en tonårsflicka, bör hon kontakta sin mamma, sköterska eller annan kvinna som kan låna ut nödvändiga hygienprodukter..
 4. Det rekommenderas att du bär mörka byxor eller shorts några dagar innan din förväntade period. Det är svårt att märka blod på sådana kläder.

Således är menstruationens början i frånvaro av kuddar inte orsak till panik. En kvinna behöver vara smarta och pinsamma omständigheter kommer inte att hända.

Du kan läsa mer om vilka packningar som finns i en separat artikel på vår webbplats..

Vad du ska göra om det inte finns någon packning

En kvinna kan få panik om hon har börjat sin period, men det finns inga kuddar. Detta är överflödigt, eftersom obehagliga situationer händer alla. Det finns många sätt att ersätta dem..

Till exempel är kvinnors tamponger det bästa alternativet, som kan köpas i en butik eller apotek. Fördelen med dessa hygienprodukter är deras kompakthet. Om dynan inte alltid kan passa i en liten handväska, finns det alltid en plats för en tampong i den.

Så om packningarna är över, och menstruationen börjar plötsligt, rekommenderas det att göra följande:

 1. Vik toalettpapperet flera gånger och lägg det på underkläderna där hygienprodukten fästs. Papperet absorberar fukt bra, särskilt om din period precis börjar.
 2. Använd servetter eller en näsduk. Räkna dock inte med på att de kommer att räcka under en lång tid. Om det inte finns något annat att använda förutom dessa verktyg, måste du ändra dem ofta.
 3. Vik cellofan och bandage i hälften och fäst försiktigt på tvättens tygyta.
 4. Gör en remsa bomull och bandage. Dessa är kanske de bästa materialen i frånvaro av professionella hygienprodukter..

Oavsett vilket alternativ som valts är det viktigt att komma ihåg att materialet som ersätter vattpinnen eller annan hygienprodukt måste vara rent..

Hur man gör en packning

VVS-packningar kan antingen köpas eller tillverkas oberoende. Vi berättar hur du gör gummipackningar med dina egna händer..

Gör-det-själv-gummipackningar är en prisvärd process.

Om det fanns ett behov av att byta ut packningen på någon, till exempel en VVS-enhet, och den inte fanns hemma, kan du lösa problemet genom att självständigt tillverka en sådan produkt. Gummipackningar tillverkas enkelt på flera sätt..

Gör-det-själv gummipackningar

Vi erbjuder tre metoder för att lösa detta problem. Var och en av dem har funktioner, men kvaliteten är inte underlägsen..

VVS eller andra packningar kan tillverkas:

 • Använda bromsok
 • Med utskärningar
 • Packningar med stor diameter

Tillverkning av packningar med bromsok

En bromsok används för att slutföra detta arbete. Detta är en vanlig kompass med nålar på båda benen. För framgångsrikt arbete, innan det börjar, är det nödvändigt att slipa nålen på kompassen som ska klippas med en nollduk "null".

Skjutmått

Normalt tillvägagångssätt

Att göra gummipackningar med dina egna händer på detta sätt kan delas upp i två steg. Genom att utföra dem i tur och ordning är det möjligt att uppnå högkvalitativ tillverkning av produkten.

  • bestämma måtten (extern och inre) med vilken det är nödvändigt att skära packningen;
  • lägga en bit gummi på en styv, jämn bas (till exempel på en metallplatta eller planka);
  • ställ in den yttre storleken på packningen på bromsok;
  • att installera ett ben av verktyget på en gummiplatta;
  • håller du plattan och försiktigt trycker ner bromsokbenet och börjar rotera den och beskriver konturen för packningens yttre storlek;
  • för att underlätta arbetet och för att få en jämn skuren kant längs den avsedda konturen, applicera ett tunt lager maskinolja från pipetten på bubblan där den lagras;

Uppmärksamhet! Olja kan endast appliceras på gummi, som är oljebeständig i sammansättning. Om detta material inte har den här egenskapen, kan det inte smörjas! I strid med detta villkor kommer tillverkningen av gummipackningar att bli förgäves.

 • vi roterar verktygets ben, utan att använda mycket ansträngning, gradvis skär genom gummilagret, men inte till slutet (detta kommer att göra det möjligt att mer bekvämt utföra skärningen med en mindre diameter);
 • mäta och ställa in storleken på en mindre diameter på bromsok;
 • sätt i instrumentets ben vid samma punkt (centrum) från vilken en större diameter skars;
 • håller gummiplattan, klipp cirkeln inte heller till slutet.

Färdiga packningar

 • ställa in ytterdiametern på bromsok;
 • sätt in verktygsbenet i mitten och skär den yttre diametern till änden;
 • ställ in den inre storleken på packningen, och håll i gummiplattan och skär den inre diametern.

Arbetet är gjort. Att separera packningen från gummiplattan får vi önskad produkt.

Var annars kan du använda den här skärningsmetoden

Denna skärmetod kan användas inte bara för tillverkning av packningar gjorda av gummi, utan också från andra icke-fasta och inte tjocka (upp till 2 mm) material, till exempel fluorplast.

Packningarnas diametrar skuren med en bromsok med en nål får inte överstiga 20 - 25 mm. I detta fall kan deras erforderliga kvalitet säkerställas. För skärning av stora packningar bör kompasser av annan design användas.

Återigen om användningen av olja - den kan användas på oljebeständiga och icke-absorberande material.

Gör-det-själv gummipackningar med skåror

Det andra helt prisvärda sättet att göra packningar med dina egna händer. För detta är det nödvändigt att ha snitt, med hjälp av vilket själva skärningen utförs. På detta sätt är det möjligt att tillverka packningar med olika diametrar, vilket bestäms av uppsättningen storlekar på skårorna.

Vad är notch

Denna produkt är tillverkad för hand av avfallsrör med liten diameter och en längd av cirka 100 till 200 millimeter. Deras diametrar väljs beroende på storleken på packningarna som kommer att tillverkas.

Utskärningar för gummipackningar

En avfasning kan göras både utanför röret och insidan. Beslutet beror på montering på lämplig packningens diameter (yttre och inre). Denna plats kommer att vara den framkant som skär skärningen.

I den andra änden av röret är det nödvändigt att svetsa eller montera någon boss (det är möjligt att till exempel använda en mutter med en inre diameter på rörets storlek).

Det är nödvändigt så att du med säkerhet kan hålla det här verktyget i handen. Håll den genomgående kanalen i röret när du installerar chefen. Detta är användbart för att skjuta gummi under skärning.

Här är ett alternativ när tillverkningen av gummipackningar utförs utan hjälp av ett slaginstrument (hammare). Om du vill slå ut packningarna med ett slag, är det tillrådligt att härda skärkanterna. Detta kommer att förlänga deras livslängd. I avsaknad av härdning måste verktyget bara skärpas oftare.

Gör rätt uppsättning skär för olika diametrar som oftast används i arbetet. Detta görs en gång och används sedan länge. Det enda som görs med jämna mellanrum är skärning av skärkanter.

Slutförande av arbetet

Förfarandet för skärning av packningar med skåror är enligt följande:

 • plocka upp ett skår med önskad storlek beroende på packningens ytterdiameter;
 • på en plan bas låg en gummiplatta från vilken skäret kommer att göras;
 • etablera vertikalt snittytan på snittet och rotera det, tillämpa medelkraft tills remsan är helt utskuren enligt dess yttre diameter;
 • ta bort de halvfärdiga packningarna från spåret med hjälp av den genomgående kanalen i den;
 • ta ett andra hack med en diameter lika med packningens inre storlek;
 • installera det på den halvfärdiga packningen på ett korrekt sätt, bibehåller exakt samma avstånd från kanten runt omkretsen (detta kommer att säkerställa en enhetlig bredd på packningens bärande del);
 • håller ämnet med fingrarna på din fria hand, rotera skåran och gör det slutliga snittet.

Genom att tillverka gummipackningar i denna sekvens slutar du med en kvalitetsprodukt.

Vad mer behöver du veta

Perforeringar måste slipas med jämna mellanrum och skärpa kanterna. Detta säkerställer enkel skärning och packningar av hög kvalitet. Den optimala tjockleken på gummit från vilket packningarna skärs på detta sätt är en till två millimeter.

För utskärningar är det bättre att använda rör tillverkade av starkt stål - rostfritt eller galvaniserat. Det ska sägas att ju större diametern på den utskurna packningen är, desto mer tid tar det att skära och skärpa skårorna.

Det kräver också mer ansträngning att göra jobbet. Därför tillverkas på detta sätt packningar som inte är större än en tum bäst..

Packningar med stor diameter

Packningar med stor diameter kan tillverkas på egen hand i en hemmagård och inte spendera pengar på dem. Dessutom kommer kvaliteten på produkterna inte att vara lägre än fabriksanaloger.

Hur kan detta göras

För tillverkning av packningar med en diameter på mer än en tum kan du använda en speciell hemmagjord enhet i form av kompass. Tillverkningen är helt inte svår, den kräver ett minimum av finansiella kostnader och tid. Alla som är mer eller mindre bekanta med VVS kan enkelt göra det..

Men i framtiden kommer det att vara möjligt att producera packningar med olika diametrar, inte bara från gummi, utan också från andra tätningsmaterial (till exempel paronit, fluoroplast eller plast).

Verktygsdesignfunktioner

Designen är primitiv och tydlig från ritningen. Några betoning:

DIY gummipackningar - kompass för stora packningar

 • en kompass är gjord av en metallremsa med en tjocklek av minst tre millimeter;
 • svängfogar kan klämmas fast med vanliga bultar (om verktyget inte används ofta) och med tummar för att påskynda storleken på storleken.

Ett avtagbart knivblad sätts in i klämman på ett av kompassens ben, som enkelt och billigt kan köpas i butiken. Med ett sådant verktyg blir tillverkningen av packningar av gummi med stor diameter ganska prisvärd.

Normalt tillvägagångssätt

Det kräver ingen detaljerad redogörelse, allt görs på samma sätt som vid skärning av packningar med en bromsok. Men det finns två funktioner:

 • den insatta kniven ska skjuta ut minimalt från klämman (något mer än skärskärpet). Detta är nödvändigt så att det inte böjs vid stora diametrar och inte snedvrider packningens inställda storlek;
 • När du klipper stora packningar ska nålen på kompassets ena ben och kniven på den andra installeras vinkelrätt mot skärets yta. Detta uppnås genom kompassens utformning - nålen är fastspänd i en vinkel, som kniven - genom att vrida gångjärnet.

Kompassens rotation bör göras långsamt och gradvis fördjupa kniven i gummiplattan. Se till att fästet inte är löst..

Om packningsmaterial

Sammanfattningsvis bör det sägas att metoderna för att tillverka packningar som beskrivs i artikeln endast kommer att vara framgångsrika om högkvalitativt initialtätningsmaterial upp till fyra millimeter används.

Var uppmärksam på detta, annars kan resultatet inte tillfredsställa dig. I detta fall kommer tillverkningen av gummipackningar med egna händer att ifrågasättas.

Inlagd av: Sergey Morozov.

Uppmärksamhet! Denna artikel är skyddad av Digital Age Copyright Act (DMCA). Kopiering är förbjuden utan min tillåtelse..

Prata om kvinnor: återanvändbara sanitetsunderlag

När de läser frasen "återanvändbara kuddar" kanske några av läsarna med skräck minns de enkla mönster som kvinnor använde under Sovjetunionen för att skydda sig mot läckor. Men nu har uppfinningsrikedom och teknik gått långt framåt - moderna återanvändbara produkter överstiger långt sina gamla motsvarigheter.

Vad är återanvändbara kuddar

Återanvändbara kvinnokuddar kan inte kallas en innovation - i en eller annan form har de dykt upp sedan folk lärde sig att sy. Men nu har mycket mer bekväma och högkvalitativa modeller dykt upp än våra mödrar och mormor kunde ha föreställt oss. Detta är inte längre ett tygstycke sytt med en syntetisk vinterbildare och en plastfilm. Vad är moderna återanvändbara kuddar?

Utformningen av dessa produkter är ganska enkel. Det övre skiktet intill kroppen är vanligtvis tillverkat av naturligt material - till exempel bambustyg. Under är ett absorberande lager - oftast är det tjock mikrofiber. Packningens yttre lager är tillverkat av andningsbart tyg. Formen på en återanvändbar produkt liknar en engångsbruk, men istället för självhäftande skikt är dess "vingar" utrustade med knappar, knappar eller ett annat fästelement för fästning på linne.

Mönster och färger på återanvändbara packningar begränsas endast av tillverkarens fantasi

Att använda dem är inte svårare än vanligt linne, såvida du inte behöver tvätta oftare. Återanvändbara packningar köps vanligtvis i flera delar, så att det blir en "förändring". Produkten fästs på linnet, och efter några timmar (från 3 till 7, beroende på intensiteten hos sekretet), tas de bort och sträckes, och följande fästas på linnet.

Återanvändbara kuddar kan tvättas både manuellt och i maskinen tillsammans med andra saker. Men i det senare fallet måste du först skölja dem i rinnande vatten för att inte fläcka andra saker med blött blod.

Typer av produkter

Genom design är alla återanvändbara honkuddar desamma. Skillnaden mellan dem kan vara i:

 • material. Skiktet intill kroppen är nästan alltid tillverkat av naturliga material (siden, tvättad bomull, bambu). Men den yttre kan tillverkas av både naturligt tyg och syntet. Om du är benägen att irritera är det bäst att välja naturliga produkter. Även om de är dyrare, finns det mindre risk för att skada huden på de inre låren;
 • lås. Återanvändbara kuddar fästs vanligtvis på tvätten med knappar eller kardborrband. Det som är bekvämare för dig - välj själv. "Kardborrband" kan rassla lite när det bärs (som en engångsunderlag), och knappar i ett misslyckat sittläge kan pressa huden avsevärt;
 • form. Liksom engångsunderlag varierar återanvändbara formar och storlek. Stora produkter som helt täcker perineum från skambenet till coccyx är lämpliga för nattbruk. Standard medelstorlek är det bästa valet för dagen. De som vill byta ut sina "dagliga" packningar med återanvändbara kan välja de minsta modellerna.

Är engångsunderlag bättre

Återanvändbara kuddar har flera fördelar jämfört med vanliga engångsskydd:

 • hygien. Naturligtvis, med korrekt användning, är engångsskydd helt hygieniska. De kan dock inte "andas" som återanvändbara - det täta lagret tillåter inte läckage. Och tillverkare lägger ofta till sig parfymer som orsakar irritation på huden och slemhinnorna. I genomsnitt är återanvändbara kuddar mycket mindre benägna att orsaka störningar i vaginal mikroflora;
 • sparande. Nu kostar en återanvändbar packning cirka 200 rubel - det vill säga ungefär som ett paket med 16 engångspackningar. För att lugnt byta dem och tvätta, behöver du cirka 4-6 stycken. Ja, det här är den genomsnittliga kostnaden för engångsunderlag under sex månader. Men återanvändbara kan vara dig från ett år eller längre;
 • miljövänlighet. Både en engångsplatta och dess förpackning (både individuell och total per förpackning) är en enorm hög med polyeten, som, som vi vet, sönderdelas mycket långsamt. Återanvändbar packning sönderdelas inte bara bra, utan varar länge, och därför kommer den skada som naturen gör att minska.

Men engångsunderlag har sina fördelar. För det första är de mycket lättare att köpa - i varje stormarknad, apotek och kosmetikaffär kommer det säkert att finnas en stativ med damkuddar av olika slag. Återanvändbara kuddar, troligen, kommer att behöva beställas från en annan stad eller göras självständigt - vilket du ser är svårare än att gå till butiken och köpa ett paket med engångsbruk. För det andra är klassiska kuddar lättare att använda på resor. Om du inte har möjlighet eller tid att tvätta en återanvändbar produkt, reduceras fördelen med den till noll, och du måste ta till den vanliga engångsartiklarna.

Hur man gör återanvändbara gör-det-själv-kuddar

Om du inte har möjlighet att köpa återanvändbara kuddar eller bara vill sy dem själv, här är en steg-för-steg-instruktion:

 1. Välj lämpligt material. På nätet kan du hitta många alternativ vilket tyg som är bättre att använda - läs, experimentera. Nedan finns de mest populära materialen..
  1. För det översta lagret behöver du ett naturligt tyg. Kolbambu är bäst, men du kan använda bomullsflanell, sammet, plysch, till och med siden. För det inre lagret tar du vanligtvis ett vanligt tyg - vitt eller svart. Se till att kompositionen är 100% naturlig - det är mycket viktigt.
  2. Välj tjock och mjuk mikrofiber för det absorberande lagret - du kan till och med köpa en hushållsfil med lämplig tjocklek.
  3. Det yttre lagret har färre krav - det kan vara från vilket tyg du vill. Det viktigaste är att det inte glider, så atlas, siden och liknande faller omedelbart bort. Välj en bild som du gillar.
  4. Glöm inte att välja fästelement - kardborrband eller knappar.
 2. Nu behöver vi ett mönster. Du kan använda det föreslagna mönstret här, eller så kan du göra ditt eget. Mät avståndet som ska täckas av packningen med hjälp av ett måttband och bestäm produktens längd. Rita en smal böna i mitten av önskad längd. Rita vingarna på sidorna. Längden på varje "vinge" bör vara större än halva bredden på mitten av "bönan" - om du böjer "vingarna" till mitten, bör de överlappa varandra.

  Detta mönster är lämpligt för vardagsbruk - det är bättre att göra en autentisk nattläggning

  Video: hur man syr en packning

  Kvinnors recensioner

  Vanligtvis använder jag Olweis eller Koteks, packningar är inte billiga, men även med dem var jag ofta hemsökt av obehag. Ta till exempel växthuseffekten: fuktupplevelser, som ett resultat, lust, ursäkta mig, repa, flytta bort från huden... en främmande kroppsupplevelse Och jag glömde återanvändbar läggning i en halv dag, ja, jag avslutades med Tchad. Med tanke på att det vanliga ändrade jag ganska ofta. Nåväl, ingenting! Ingenting läckte någonstans, det fanns inga "våta" sensationer från överfyllning heller.

  Soho docka

  https://irecommend.ru/content/bez-kupyur-pogovorim-o-zhenskom-ekonomit-na-prokladkakh-realno-li-bez-vreda-zdorovyu-i-odezh

  Jag är mycket nöjd med köpet. För det första förorenar jag inte längre miljön med åtminstone packningar, ja, jag vet att ingenting kommer att förändras från mig ensam, men jag tycker fortfarande om det. För det andra sparar jag pengar genom att inte köpa kuddar. För det tredje är de söta och behagliga för ögat. För det fjärde är de lika bekväma i dem som bara i shorts, ingenting passar någonstans och håller sig inte vid något.

  Chris ondska

  https://irecommend.ru/content/priderzhite-tapki-i-gnilye-pomidory-mnogorazovye-prokladki-eto-veshch-vse-chto-vam-nuzhno-zn

  Nöjd med köpet ångrade inte pengarna. Jag tänkte att om du köper ständigt engångsunderlag av mer eller mindre normala varumärken, då i verkligheten i ett år kommer jag redan att spendera mer. De där. redan tillbringat en lång tid)))

  Nataly-blomma

  https://irecommend.ru/content/khorosho-zabytoe-staroe-19

  Återanvändbara damkuddar kan vara ett värdigt alternativ till engångsbruk. Och om du behärskar deras tillverkning kommer du att kunna skapa produkter för dig själv - för dina behov och smak.

  Hur man skapar en webbplatsläggning för affiliate-program med html-editor?

  Hej vänner! Idag tittar vi på ett av sätten att skapa en webbplatsläggning för ett filialprogram. Och vi kommer att använda den visuella html-redigeraren online.

  I ett nötskal, varför behöver du en platsläggning...

  Vi gör det för att "isolera" trafiken och uppnå en bättre konvertering. Även om vi omedelbart skulle föra besökare till en säljare eller en anknytningssida för produktprodukter.

  Det är inte förgäves att cpa-dotterbolag ofta erbjuder webbansvariga färdiga läggningswebbplatser.

  På en sådan packning kan vi ge feedback om produkten, dela ett fall (ett framgångsrikt implementeringsexempel), göra en detaljerad granskning etc. Det vill säga, inte bara för att marknadsföra, berömma produkten utan att visa ett riktigt resultat, visa fördelar, rekommendera...

  Förresten, en av varianterna av den här metoden är artiklar om tillhörande produkter som vi skriver på våra webbplatser (artikelläggning). Jag har sådana exempel också.

  Det är inte nödvändigt att göra allt standardiserat enligt mallen. Du kan experimentera med både formatet - text, video. Och stärk det med några bonusar... Titta på situationen, fortsätt där du ska marknadsföra denna packning.

  Några av mina exempel

  För tydlighetens skull kommer jag att visa er några av mina sidopackningar gjorda i online-html-redigeraren.

  Ett mycket kort alternativ. Här publicerade jag en videorecension av Andrei Tsygankovs kurs "Formel för effektiva och snabba intäkter på affiliate-program", och under videon lade jag till en knapp för att gå till hans säljarwebbplats:

  Jag ger en länk till den här sidan i det första bokstaven i det automatiska nyhetsbrevet, tillsammans med en länk för att ladda ner min gratis kurs.

  Ett annat exempel på en läggplats som jag gjorde för Denis Gerasimovs kurs "Ställa in kall trafik", se här. I det här alternativet, inte bara en granskning och granskning av kursen, utan också en bonus från mig med en tidsgräns. Och motsvarande knapp med en länk i slutet.

  Och här är ett av de allra första alternativen som jag skapade för den 7-dagars försäljningsplanen av Azamat Ushanovs gratisbok. Jag annonserade denna läggning i Yandex.Direct.

  Det hela är baserat på en mall: mitt foto, berättelsen om hur jag började tjäna pengar på Internet, hur jag ville ha mer och hur Azamats bok hjälpte mig att ta mina första steg i informationsbranschen - skapa gratis, börja samla prenumeranter, spela in videohandledning.

  Samtidigt markerade jag texten rubriker och underrubriker (jag försökte få dem att locka uppmärksamhet) och placerade också en länk för att ta emot boken i slutet.

  Detta är själva principen om att skapa en packning. Och nu ska vi börja dess tekniska implementering...

  Först kommer vi att arbeta i en online-html-redigerare, sedan tänka sidan i Notepad ++ anteckningsblock och slutligen publicera den på Internet.

  Editor Jag kommer att använda den här. Allt är enkelt med det - vi lägger till vår förberedda text här och formaterar den. Vi delar upp det i stycken, gör accenter i rubriken och underrubrikerna, placerar ämnen under bilderna (vi lägger till bilderna själv lite senare).

  Det första du ska göra är att skapa en surfplatta med följande inställningar. Det behövs för att separera texten (sidkroppen) från huvudbakgrunden, som i exemplen ovan.

  Lägg till vår text på den här plattan och arbeta med den. Menyn ovan har alla nödvändiga redigeringsverktyg, som i Word.

  Vi placerar affiliate-länken i texten enligt följande:

  Med bilder gör vi det här. Lägg till ämnen i fliken "bild" i enlighet med storleken på våra bilder och i länkfältet lägger vi rutnätet (#) för nu. Sedan, i Notepad ++, kommer vi redan att ange sökvägen till våra bilder så att de börjar visas.

  När vi gör allt klickar du på "Källa" -knappen och kopierar den resulterande html-koden till Notepad ++:

  Nu måste vi lägga till några poäng för att få en fullständig html-sida.

  Detta fragment läggs till innan koden börjar:

  title är namnet på vår sida som kommer att visas i webbläsaren,

  - bakgrundsfärgen, i detta fall grå, kan ersättas med en annan, ange mellan citattecken.

  Vi lägger också till några ytterligare parametrar till den här kodraden:

  Nämligen bakgrunden och gränsen för att separera sidan med texten från huvudbakgrunden. Vi kommer att behöva detta fragment:

  När bakgrundsfärgen är vit är kantstorleken 1 px, kantfärgen är grå och det fasta värdet indikerar att det är fast. Alla dessa parametrar kan också ändras..

  Lägg till dem med ett mellanslag, som i skärmdumpen: (klicka på musen för att förstora)

  Nu återstår det att ange sökvägen till bilderna istället för gitteret (#).

  Bilder läggs preliminärt till mappen med namnet på vår webbplats, där vi sparar den redigerbara html-filen med namnindex.

  Och i koden anger vi helt enkelt namnet och formatet på dessa bilder mellan citattecken. Så här:

  För att affiliate-länken ska öppnas i en ny flik måste du lägga till en parameter till den:

  Dessutom kan vi sätta en räknare eller knappar på sociala nätverk på den här sidan. Till exempel i slutet, före stängningstaggen

  DIY-återanvändbara dynor

  I den här artikeln kommer jag inte skriva om varför det är värt att använda återanvändbara kuddar och inte engångs hygienprodukter. Du kan läsa mer om detta här. Här talar jag om hur man gör återanvändbara packningar med egna händer och hur man väljer material för dem.

  Typer av packningar som du kan göra med dina egna händer är enorma. Dessa kan vara enkla kuddar utan vingar, med vingar, kuvert med skär etc. De mest populära är kuddar med vingar på knappar med eller utan vattentätt lager. Jag gillar också dessa typer av packningar mest, de är enligt min mening de mest praktiska att använda. Därför ger jag här ett mönster och ett exempel på tillverkning av denna typ av packningar.

  För att göra packningar måste du först bestämma materialen.

  Materialval

  För deras tillverkning kan du använda en mängd olika tyger, beroende på artikelns syfte.

  Material för toppen

  Valet av tyg för den övre delen av dynan, som är i direkt kontakt med huden, beror på vad du föredrar. De mest populära tygerna för toppen:

  Naturliga tyger

  Bomullsflanell är det mest populära alternativet för Det är lätt att hitta flanell i butiken, dessutom har den en fin mjuk yta. Men med tiden visas spolar på den.

  Tryckt slät bomullstyg och tryckt bomull är också populära alternativ. Mjuk vävnad föredras. Fördelen med slät bomullstyg före flanellen är att det med tiden inte förlorar sitt utseende på grund av spolarna och inte värmer upp så mycket som en flanell, men den absorberar vanligtvis sämre.

  Jersey är ett tyg som används i T-shirts (fotbollströja). Det bärs vanligtvis bättre än flanell och kan bättre absorbera fukt än slät bomull..

  Plysch - detta tyg är mycket trevligt för huden. Det är bättre att använda plysch gjord av naturliga fibrer. Detta material ger en större torr känsla än släta tyger..

  Velveteen - har en kortare hög än plysch. Ger en god känsla av torrhet.

  Frotté är en handduk. Det absorberar fukten väl, mjukt och trevligt, men det kommer inte att se särskilt attraktivt ut över tiden.

  Syntetiska tyger

  Fleece av olika slag (mikrofleece, polar, mikrotex, coultex) är också ett populärt alternativ. Polar fleece och mikrofleece finns lätt i alla butiker. Fleece passerar fukten bra utan att hålla den, vilket ger en känsla av torrhet, men det kan vara varmt med det.

  Absorberande foder

  Materialets absorptionsförmåga bestämmer packningens tjocklek. Om du vill göra packningen så tunn som möjligt, måste du leta efter bra absorbenter. I detta fall är fina tyger som stickat och flanell lämpliga. Typiskt, ju tätare tyget, desto bättre absorberar tyget fukt. Olika vävnader har olika absorptionsförmåga. Hampatyg absorberar bättre än bomull, bambu absorberar bättre än hampa. Ett lager av bambufleece, motsvarande 3-4 lager bomullsflanell i tjocklek, absorberar cirka 3 gånger mer vätska.

  Bomullstyg. Billigt och finns nästan överallt, så bomullstyg är det mest populära alternativet, men det är inte det bästa absorberande. För tillverkning av ett absorberande foder, flanell, frotté (handduk), sherpa, bomullsfleece, gasväv är lämpliga (detta material är mycket löst, men ger mjukhet och torkar relativt snabbt).

  Hampatyg (vanligtvis en blandning av bomulls- och hampfibrer). Hampa absorberar 2-3 gånger bättre än bomull. Ett sådant tyg är mycket bra för packningar också eftersom det är mycket hållbart och bekämpningsmedel används inte i dess produktion. Emellertid är nackdelen med hampvävnad att det med tiden kan bli styv och det är mycket svårt att hitta. Du kan använda hampatyg med frotté eller hampefleece.

  Bambustorkduk. Bambustyg absorberar bättre än bomulls- och hampatyg och är mycket mjukare. Men bambu är mindre hållbart än bomull, så bomull läggs till bambustyget för att öka hållbarheten.

  Microfiber. Enligt vissa uttalanden kan mikrofiber absorbera vätskor 7 gånger sin vikt, men en svampeffekt kan förekomma: när man trycker på det kommer fukt att släppas. Därför kanske det inte är särskilt bekvämt att använda.

  Vad man inte ska använda:

  • Batting, eftersom det efter tvätt kan falla i bitar, men många använder detta material utan problem.
  • Polar fleece eftersom detta tyg är ett dåligt absorberande.
  • Akrylfilt, eftersom det också är ett dåligt absorberande medel.

  Vattentätt lager

  I en läggning är det möjligt att göra eller inte göra ett vattentätt lager. Närvaron av ett vattentätt skikt tillsammans med skydd mot läckor gör kuddarna mindre andningsbara. De visar sig dock vara mer andningsbara än engångsskydd. Det finns vävnader som har membran som inte tillåter vatten att passera genom, men som fortfarande tillåter en liten mängd luft att passera igenom. Detta till exempel PUL-tyg, GORE-TEX. Du kan bara använda vattentäta tyger, till exempel Oxford (Oxford), som är lätt att hitta i en vanlig tygbutik.

  Bottenmaterial

  Packningens botten bör ge ett tillförlitligt grepp med linnet, dessutom kan den också utföra funktionerna i ett vattentätt lager. Vanligtvis är packningens botten tillverkad av chintz eller andra släta bomullstyg, flanell, PUL-tyg, sammet, fleece, från tyger som kommer att glida lite underkläder.

  Kombinera vanligtvis tyget på toppen och botten så att antingen toppen eller botten erhålls med ett mönster.

  Mönster

  Här föreslår jag ett av de otaliga möjliga alternativ för packningskonstruktion. Detta är en vanlig liten dyna med vingar. Du kan mycket enkelt göra ditt mönster baserat på dina preferenser, eller genom att ta en standard engångsplatta som ett prov. Det övre, nedre och vattentäta skiktet (om nödvändigt) skärs längs en solid blå kontur, och fodret längs en blå kontur med en streckad linje.

  Återanvändbara gör-det-själv-kuddar. Instruktion:

  1. Skär det övre, nedre, vattentäta lagret (om nödvändigt) och det absorberande fodret med ett mönster.

  Kommentar: Jag använde flanell som topp, botten var ett vanligt, vanligt bomullstyg, det vattentäta lagret var Oxford-tyg och två lager flanell och 16 lager gasväv som ett absorberande foder.

  2. Sy det absorberande fodret längs kanten; du kan sy kanten med en sicksack eller med ett överlås.

  Kommentar: Jag täckte 16 lager gasväv med en flanell och sicksackade runt kanten.

  3. Sy den absorberande fodret till det översta skiktet.

  Kommentar: Jag fästde fodret på det översta lagret och gjorde 2 rader längs fodret och en längs konturen.

  4. Anslut tätningens övre del, det vattentäta lagret och packningens botten och sy längs konturen som är markerad med en helt grön linje på mönstret, låt ena änden av packningen vara ostickad.

  5. Vänd ut ett foder.

  6. Sy den vänstra änden. Du kan skapa en linje längs packningens kontur för att få en färdig look.

  7. Sy eller spik knapparna på vingarna.

  8. Packningen kan användas).

  Notera:

  Om du använder en överlåsning eller ett tejp kan du klippa delarna inte i enlighet med den blå massiva konturen, men längs den gröna konturen och ansluta och sy dem omedelbart som de borde visa sig.

  Skötselråd

  Efter användning, så att inte fläckar något, kan kuddarna vikas tre gånger med vingarna, som visas i figuren ovan. Du kan sy speciella väskor eller kuvert och lägga använda kuddar där.

  Innan du tvättar är det bättre att blötlägga dem i kallt vatten och sedan skölja. För att bli av med lukten, tillsätt några droppar teträdolja i vattnet när du blötlägger.

  De kan tvättas i tvättmaskin eller manuellt. För att ta bort fläckar kan du använda vanligt pulver, bakpulver eller väteperoxid. För att ge mjukhet kan du släppa lite vinäger i vattnet, men PUL-tyget kan förstöras på grund av den ständiga användningen av vinäger.

  Packningar kan läggas i torktumlaren i 15 minuter, men du måste beakta tygets funktioner när du väljer ett läge. Var försiktig när du använder en torktumlare för syntetiska tyger (mikrofleece, PUL, etc.). (Solljus är också bra för att ta bort fläckar, så att torka i solen är ett annat sätt att sanera kuddar och bli av med fläckar).

  Det kanske inte verkar som den enklaste uppgiften att göra återanvändbara kuddar på egen hand, men det är värt det, som ett resultat erhålls mycket trevliga och säkra hygienprodukter. De som inte vill bry sig om att sy, har möjlighet att köpa färdiga återanvändbara kuddar från tillverkare eller individer, vars slutkostnad kommer att betala sig efter en tids användning på grund av besparingar på engångshygienprodukter.

  Silikonpackningstillverkning

  Och igen inom ramen för "Friday my".

  Jag kommer att ange problemet: Får en diskmaskin. Som har ett fack där pulvret hälls eller en kapsel placeras med det. Enligt den teknik som tillverkaren har skapat, sköljs skålen först helt enkelt med vatten, tvättas sedan med denna skruv och så vidare. Det vill säga, detta pulver måste på något sätt överleva den första sköljningen. Men i detta fall ökade packningen som gav tätheten i storlek och hela pulvret tvättades ur behållaren vid den första sköljningen.

  Tydligen här som flickor.

  Då tänker vi länge på hur vi fixar det regelbundet genom att tvätta disken. I varje andra butik är en sådan packning inte till salu. Klippta av ett plant material fungerar inte heller, eftersom hennes profil är U-formad.

  Om en av mina tre abonnenter (hej killar) kommer ihåg, så har jag en 3D-skrivare, men att köpa en spole för den här verksamheten är en silikonformad stång, som på något sätt är dyrt. Och det är inte klart hur de ska skriva ut korrekt och om min skrivare klarar det. Men då kom tanken på mig att köpa det vanligaste silikontätningsmedlet för badkar.

  . och tryck ut en form till honom.

  Jag tryckte formuläret med ABS-plast och bearbetade det med aceton för glans..

  Sedan tar vi mappen för chefen för "Årsrapporten" och någonstans i slutet i form av ett bokmärke borde vara en sådan sak:

  Vi använder en borste för att belägga vår form. Detta är nödvändigt så att det senare blir lättare att plocka ut den torkade packningen.

  Kläm och smet:

  Låt det torka. Så snart silikonen torkar, kan den resulterande packningen lätt tas bort från formen och installeras. Och resultatet är en sådan skönhet:

  För testet hällde jag vatten i tanken, stängde locket, lyftte dörren ett tag och kontrollerade sedan hur mycket vatten som var kvar. Testet visade att tanken är tät - vattnet är på samma nivå.

  Jag installerade den här packningen för två månader sedan. Under denna tid hoppade hon aldrig ut och ändrade inte i storlek. Så jag kommer att betrakta erfarenheten som framgångsrik. (Du måste prova fler antivibrationsben för att göra på samma sätt, men det är som något annat i ett annat inlägg)

  Tack till alla som behärskar! Och jag är ledsen för knappspelna, utan dem var det mycket torrt.

  Sparka inte så mycket för foton, fotkal på den gamla packningen.

  Duplikat hittades

  När det finns en 3D-skrivare är det omöjligt. Det skulle inte finnas en skrivare, då är det möjligt.

  det är inte rätt. skrivaren måste användas varje dag, annars torkar bläcket ut och huvudet skrivs inte ut

  Jag försökte omedelbart hälla silikon, det fungerade inte hermetiskt, möjligen på grund av krökningen i händerna. Nu måste du använda piller, de får inte tillräckligt med sömn, och att få vatten på dem under den första sköljningen är inte kritiskt

  Vem annars skulle läsa dessa instruktioner?

  förmodligen där skulle det vara svårt att slipa det på slutet. även om det efter fjärden skulle vara möjligt att pressa en kartongskiva och klippa ut de spillda.

  "Tack till alla som behärskar! Och jag är ledsen för knappspelna, utan dem var det mycket torrt"

  Älskling, varför är du så torr idag? Kan kasta knappspel?

  Vaseline är inte särskilt bra. Något specialiserat är bättre.)

  För sådana fall har jag en gammal kamera från hjulet på en bil. Skär tunna lager, limmade och klara

  Det visade sig svalt, men jag skulle ha tagit värmebeständig silikon av livsmedelskvalitet, för personligen, i slutet, tvättar jag det med mycket varmt vatten (om du öppnar det omedelbart efter tvätt, är det ånga) och det är mycket möjligt att vanliga sanitära tätningsmedel kan släppa inte mycket användbara ämnen på grund av varmt vatten

  Ättiksyra, huvudsakligen. I en sådan koncentration är det osannolikt att det är farligt för människor, men det kan korrodera något över tiden..

  Det fanns tankar om förenlighet med livsmedel, men det fanns bara ett sådant alternativ i hushållet tvärs över gatan.

  Vilken stad? Om Moskva kan jag göra dig silikon av matkvalitet)

  Minus för dumma skämt om kvinnor. Bättre med exemplet på din poängshow. Om din kvinna det är något torkat över tid, så knullar du inte henne väl. Vaginal muskelton stöds av vanliga orgasmer. Det är som om jag själv inte har något emot att skämta med hala ämnen, men du, killen, är överdödig. Bilderna är roliga, men för ett inlägg om ett annat ämne är de uppenbarligen lite för mycket, och dina kommentarer med generaliseringar, ämnet är hypertraped och gör ett skämt till en förolämpning.

  Om din kvinna det är något torkat över tid, är det dåligt att du knullar henne

  Picabu kognitiv: D

  Jag har inget mot kvinnor, jag gissade att den kvinnliga halvan skulle vara minus, ce la vie. Och jag har lättare förlåtelse, varför skadade det dig så mycket?

  Så jämför vad som är närmare din kropp, så att säga :)
  Till exempel en ökning av din anus när hemoroider utvecklas.

  hur kom den kvinnliga halvan till den här kommentaren? De lämnade verkligen inte inlägg om katter ens omnämnde 3D-skrivare?!

  Inte borta. Jag vill ha en skrivare.

  Snabbstart i 3D-utskrift: budgetskrivare för nybörjare eller teknik för massorna / Gearbest.com blogg / Habr https://habr.com/sv/företag/gearbest/blog/436380/

  På kursen skymtar du dolbaeb.

  var kom informationen ifrån? eller mamma berättade?

  Ja, mamma säger hej och rekommenderar att du ska kontrolleras.

  Jag gillar inte dig, jag tittar på det... kanske Femenism från barndomen kommer, gå till en psykolog

  Följer din logik: du respekterar inte kvinnor, jag ser... kanske kommer sexism från barndomen, gå till en psykolog. DDD

  Säg mig, tyckte din mamma inte om dig i barndomen eller lurade din äldre syster? Hustrun är medveten om att hon gifte sig med dolbaeb eller att du körde henne under basbordet och hon vågar inte blästra?

  Jag hånade min syster. och du kan redan förklara varför jag är en jävla?

  åh, feminister drog sig upp)

  du kan fortfarande skämta om fördelarna med en diskmaskin jämfört med en kvinna, då i allmänhet atas.

  förresten, hur är det med vanliga orgasmer?

  Och de fnissiga knölarna och gonisterna har överskuggat din kommentar. Hmm.

  din kommentar, förresten, de zamususuyut))

  @Rojdestvo, dela gärna modellen. En liknande maskin är resterna av akvarietätningsmedel. Jag lägger den i lager tills den förstör.

  Varför använda pulver alls? Kapslar är mycket mer praktiska, 3-5-7 i ett, kastade in PMM och det är allt, resultatet tillhandahålls.

  Allvarligt? Övervägde du sköljmedel, regenereringssalt, avkalkningsmedel, parfym, tillsatser mot korrosion?

  Det fanns ett inlägg om detta. Det mesta av det du har listat behövs vanligtvis inte. https://pikabu.ru/story/poroshok_dlya_posudomoechnoy_mashiny.

  Allvarligt. räkna dig själv. sköljmedel, tvättmedel och regenererande salt. använd finishen

  Och lägg inte ut modellen för upprepning på en 3D-skrivare?

  Här kan du ladda ner

  Tacka! super! Torterad för att söka. ingen infödd någonstans.

  Det är mycket svårare för mig just nu)

  När det inte finns tillräckligt med material räknade jag inte..

  Och jag tänkte inte på det faktum att penoplex-jävla inte sjunker i silikon

  och vad är det?

  Silikonform. Även till synes framgångsrik.

  ta bort formuläret med gips från det gamla gummit, ändra vid behov och skrivare behövs inte

  Det visade sig bra. Respektera författaren! Jag själv, även om jag hade en 3D-skrivare, kunde inte göra det, skulle jag vara dum eftersom jag inte skulle göra en läggningsmodell. Annars är allt super.

  Tja, och det viktigaste är resultatet, och vad gäller verktygen, så alla använder det han har. Tja nu, alltid med en yxa? :)

  Efter att ha köpt en 3D-skrivare kommer du mycket snabbt till oberoende modellering av modeller

  utan självmodellering kommer skrivaren att vara inaktiv

  ja, databasen med modeller på internet är stor. men ja - om du använder skrivaren inte för roliga souvenirer - studera CAD

  Eventuella programstudier i tre steg:

  1. Titta på videohandledning på YouTube (cirka 10 olika) och tryck på alla knappar en till en. Det är nödvändigt att få resultatet som författare. Detta är den svåraste scenen. Du är 90% sannolikt att vara som författaren. Antingen programspråket är inte detsamma eller versionen är annorlunda, där utvecklarna flyttade alla knappar till dolda flikar. Och dessutom är det svårt att tvinga dig själv att göra något, att veta att resultatet är i korgen (inte räkning erfarenhet).

  2. I detta skede hittar du 3D-modeller på Internet med en beskrivning av hur de gjordes eller du försöker upprepa något enkelt. Du måste google och läsa mycket. Men här vet du redan var om vilken knapp.

  3. Det enklaste. 5 år att göra steg 2. Och du ritar dina modeller.

  Ni alla är en erfaren användare.

  Hemmagjord vakuum: lycka med bubbelfri silikon.

  Under lång tid lovade jag prenumeranter det här inlägget :)
  1220 rubel för en universell vakuumkammare för avgasning med variabel volym, en transparent "kammare" och slutet av tryckluft till sprutpistolen - endast med dina egna händer. Avsnittet "Teori" kan rullas.

  TEORI:
  De flesta små kompressorenheter som tillverkas av den globala industrin är reversibla maskiner. De har förmågan att samtidigt skapa lufttryck och vakuum i slutna volymer (suga).
  Trots detta är det svårt att hitta universalapparater till försäljning som tillåter två funktioner: leverera tryckluft för att måla små föremål och dammsuga små föremål under gjutning.
  1. Vakuumkammarens första viktiga funktion är bekvämligheten med att observera det evakuerade föremålet. Till salu finns helt transparenta containrar för evakuering. Priset är högt.
  Vanliga behållare med ogenomskinliga väggar och ett visningsfönster är obekvämt, eftersom operatören måste titta uppifrån är belysningstillförseln svår: när lampan placeras ovanför huvudet, glaserar glasytan, är kamerans inre utrymme delvis skuggad. När ljuskällan är lägre, blockerar den delvis vyn, skapar besvär när du manipulerar kameran, förlorar utrymmet på skrivbordet. Infällda små ljuskällor ökar enhetens kostnader avsevärt.
  Det är bekvämare när ett vanligt rumsljus, ljus från ett fönster används för att belysa kamerans insida. Sådan belysning kan endast användas för transparenta kameror..
  2. Den andra funktionen är kamerans variabla volym. Små föremål evakueras snabbare. Ju större kammaren är, desto längre kommer kompressorn att driva för att pumpa luft. Detta är viktigt när man arbetar med avgasning av material med kort livslängd i mycket små hällvolymer: En snabbt förtjockande silikonförening med en tre minuters initial inställningsperiod måste blandas väl, hällas i en form och avgasas omedelbart. Om kompressorkapaciteten är 2,5 liter per minut, kommer det i två kammare att ta avgasning av hundra gram silikon två minuter, vilket är oacceptabelt. Om du byter ut fem-liters kammaren mot en halv-liters kammare, där en kopp med en nyblandad hundra gram silikon framgångsrikt kan placeras, kommer kompressorn att klara sig på bara tolv sekunder!
  Att installera en mottagare (en skrymmande cylinder där kompressorn skapar ett vakuum i förväg) löser problemet med avgasningsgraden, men ökar också priset på enheten tillsammans med dess dimensioner. En krånglig tjugeliterscylinder är inte bara en besvärlig hinder på arbetsplatsen, utan ytterligare slangar, anslutningar, och för att pumpa luft ut ur den för bara en avgasningssession med eländiga hundra gram, kommer kompressorn att arbeta i åtta minuter och förbrukar inte bara elektricitet och dess begränsade motorresurs, men och operatörstid. Att hålla mottagarens cylinder i lufttillstånd av säkerhetsskäl förbjuder säkerhet: vid oavsiktlig påverkan slägga ballongen kan platta och skada katt vem som helst.
  3. Kamerans hållbarhet. De flesta av de kommersiellt tillgängliga vakuumkamrarna är gjorda av tunnväggigt plåt i rostfritt stål som lätt kraschar under luftutlopp, speciellt om sidoytan under lagring böjdes minst en gång eller fick en chock. Crumming sådana kameror är en billig prisavgift (det var en rolig video på YouTube någonstans). Tjocka stålkameror är redan betydligt dyrare, medan återstående nackdelar som ett obekvämt fönster och en fast volym.
  4. Vakuumkompressorer som finns tillgängliga på marknaden har ofta inte någon anpassning för att ansluta en airbrush, sprutpistol eller pistol för att rengöra damm och torka snabbt små föremål genom.
  5. De flesta lågpriskompressorer producerar irriterande skrallande ljud under drift..
  6. Pumpens hållbarhet och effekt. De vanligaste pumparna för vakuum från Kina har oftast en plastbearbetningsenhet, svaga motorer, billigare lagerlager.

  De sista nackdelarna är berövade kylkompressorer, utformade för hundratusentals arbetstimmar, tillverkade i metall. Sådana kompressorer kräver endast smörjning och gillar inte att arbeta i vinkel när man använder gamla startreläer. Kylkompressorer har låg, men tillräcklig kapacitet, men är utrustade med ett luftutloppsutlopp och två suginlopp. De är nästan tysta och billiga. Deras resurs gör det möjligt att återanvända det efter föråldrad kylskåp eller dödsfall av skäl som inte är relaterade till kompressorn, så det är lätt att hitta en fungerande kompressor på sekundärmarknaden eller gratis vid ingången. Priset kan göra till och med en erfaren försäljningsälskare ganska hicka.

  ÖVA:
  Oavsett hur vackra torra växter ser ut i en transparent epoxi, om det finns bubblor, sorgar det mig alltid. Motivering "det ser ut i vatten" passar inte. Under ett par år utan vakuum har en hel låda med äktenskap samlats - silikonformar med hål, harts med bubblor etc..
  Ett exempel på äktenskap. Silikonform och epoxi utan föregående avgasning.

  När vi förstår att du inte kan leva så längre åtar vi oss att göra en dammsugare. Ovanpå kylkompressorn som vi köpte på skrotmetallen skruvade vi ett ark med tjock plywood med takskruvar.

Artiklar Om Missbruk Cykeln

Vit urladdning efter menstruation: normal och patologi

Orsaken till vaginal urladdning är biokemiska reaktioner i reproduktionsorganen. Deras natur varierar beroende på cykelns fas mot bakgrund av kroppens hormonella egenskaper....

Varför började menstruationen 2 veckor efter föregående?

Månadsvis 2 veckor efter föregåendeVad som bidrar till cykelstörningarIbland händer det att menstruationen har slutat och började igen efter två veckor....

Hur många dagar kan den blöda efter att ha installerat spiralen?

Om den här enheten installerades korrekt följs alla regler för dess användning, då är produkten säker, orsakar inte obehag och är 99% effektiv....