Dela detta

Ansvarsfrihet

Den här produkten är inte tillgänglig för leverans till din region.

tacka!

Vi strävar alltid efter det bästa för att glädja våra kunder med de bästa priserna..

Hälsningar, Wildberries Online Store.

Lagt till i väntelistan

Lär dig om antagning

Kommer snart

Strukturera

Beskrivning

Denna lättlästa digitala Clearblue-ägglossningsanordning identifierar exakt de 2 mest bördiga dagarna i varje cykel, så att du kan maximera dina chanser att bli gravid naturligt. I varje cykel finns det bara några dagar där en kvinna kan bli gravid - några dagar innan ägglossningen och själva ägglossningen. Men cyklerna, liksom tid för ägglossning, är varierande, vilket innebär att varje andra kvinna kan försöka bli gravid vid fel cykeltid. * Dessa enkla tester i ett urinprov har en noggrannhet på över 99% när man upptäcker en ökning av det främsta fertilitetshormonet (luteiniserande hormon) för 24–36 timmar före ägglossningen. När en LH-strömning upptäcks, visas en tydlig "smiley" på den digitala displayen, tack vare vilken du kommer att förstå att nuvarande och nästa dag är de bästa två dagarna för att försöka bli gravid ett barn. * Johnson SR. et al. Brum. Repro. (2011) 26: i236.

Information om tekniska specifikationer, leveransomfång, tillverkningsland och varans utseende är endast för referens och baseras på den senaste tillgängliga informationen från tillverkaren

tacka!

Vi strävar alltid efter det bästa för att glädja våra kunder med de bästa priserna..

Clearblue ägglossningstest: bruksanvisning, resultat och recensioner

24 september 2018

Oavsett om en kvinna vill bli gravid eller, omvänt, för att förhindra graviditet, kommer Clearblue elektroniska ägglossningstest att vara användbart för henne. Det är mycket exakt, bekvämt att använda, och viktigast av allt, det kan användas inte bara hemma, utan också på jobbet eller före ett oväntat datum, och gör så långt ifrån nyfikna ögon.

Ägglossning är det ögonblick då ett moget ägg lämnar follikeln (ett slags "skal" där det var före detta ögonblick) och går in i äggledarna. För närvarande den mest sannolika befruktningen av ett barn. Varaktigheten för denna period är ungefär en dag, under vilken tid den kvinnliga reproduktionscellen förblir livskraftig. Spermceller lever längre - cirka 5-7 dagar, så att graviditet också är möjligt en vecka före ägglossningen.

Clearblue Digital Ovulation Test

Alla test är baserade på att bestämma nivån på luteiniserande hormon i kroppsvätskor. Detta är ett hormon som utsöndras av hypofysen och "utlöser" ägglossningen. När dess koncentration i blodet når en topp, kommer det in i urinen, saliv, svett och andra biologiska sekret. Sedan minskar koncentrationen, och hormonet kan bara detekteras i blodet. De flesta tester använder urin för att bestämma hormonet, eftersom detta är en ganska exakt metod (mer exakt, bara ett blodprov). Och Clearblue Digital Digital Ovulation Test är inget undantag. En liten mängd räcker för att analysera.

Fördelarna med Clearblue Ovulation Test:

 • Snabbt och tydligt resultat;
 • Hög noggrannhet - upp till 99%;
 • Möjlighet att ansöka hemma.

I kombination avgör det inte bara ett bra ögonblick utan också resultatet av de ansträngningar som gjorts. Mekanismen för Clearblue-testet är ganska enkel - ett reagens appliceras på remsan, som interagerar med människans LH. Till skillnad från enkla testremsor är det inte personen som deltar i analysen av resultaten utan instrumentet. Detta minskar risken för felaktig tolkning av resultaten..

Instruktioner för användning av Clearblue ägglossningstest

Innan du använder Clearblue-testet måste du läsa instruktionerna noga - detta måste göras även om kvinnan tidigare använde samma verktyg från andra tillverkare, eftersom det kan finnas skillnader. Den bästa tiden att använda är 3-4 dagar före mitten av cykeln. En liten mängd urin behövs för testet. Innan du använder den bör du avstå från att tappa och dricka i 4 timmar. Du kan använda den första delen av urinen efter att du vaknat upp (på denna punkt bör du vara uppmärksam, eftersom de flesta europeiska tester inte är utformade för att använda morgonurin).

Det är lämpligt att utföra testet på samma gång - då blir resultaten mest exakta. Det kan ta flera cykler för att "fånga" ägglossningen. Clearblue ägglossningstest finns i folieförpackningar. Varje remsa har ett individuellt paket (det finns 5 av dem i en uppsättning), enheten finns bredvid dem. För att utföra testet måste du ta remsan, frigöra den från den enskilda förpackningen och placera den i enheten enligt specialmärken (rosa pilar som måste kombineras). Om en blinkande indikator tänds på enhetens skärm görs allt på rätt sätt. Ett urinprov kan samlas på två sätt - i en behållare med urin, och placera den fria kanten på remsan i 15 sekunder i den, eller placera remsans kant direkt under urinströmmen. Fukt får inte i något fall på själva enheten. Clearblu-enheten kan inte hållas upp och ner - då samlas inte vätskan i det avsnitt som behövs. Det är bäst att lägga den på en plan yta. Symbolen på skärmen kommer att ändras till skylten "testet är klart" - det innebär att processen pågår, men resultatet har ännu inte uppnåtts. Så att remsan inte fläckar ytan tillhandahålls ett lock.

Det sista steget som instruktionerna för Clearblue ägglossningstest föreskriver är att bestämma resultatet. Detta inträffar 3 minuter efter analysen. En glad emotikon tänds på skärmen (det finns ägglossning) eller bara en cirkel (ingen ägglossning).

Resultaten av Clearblue graviditetstest

Till skillnad från enkla tester, när du använder Clearblue ägglossningstestremsor, behöver du inte noggrant kika till testremsorna för att ta reda på om de har samma ljusstyrka. Denna funktion antas helt av enheten. Flera resultat är möjliga:

 • Smiley - nivån på LH höjs, samma två dagar har kommit, och du kan säkert ha sex eller, omvänt, avstå från det även i en kondom;
 • Cirkel - LH-nivån bestäms inte av testet, det finns ingen ägglossning för tillfället;
 • Blinkande fält ("testklart") - mindre än 3 minuter har gått eller testet är felaktigt;
 • Clearblue-skärmen visar ingenting - mer än 8 minuter har gått sedan testet startade eller testet är felaktigt.

Om urin eller vatten kommer på enheten kan det gå sönder. Ett felaktigt resultat observeras med hormonfel eller med läkemedel som innehåller kvinnliga könshormoner.

Fråga / svar: Clearblue Ovulation Test

Kan du lita på Clearblue-testet??

Tillverkaren hävdar att noggrannheten är upp till 99%, dvs. Ett positivt resultat betyder alltid förhöjd LH. Hos en frisk kvinna motsvarar detta ägglossning.

Kan det finnas ett positivt resultat utan ägglossning?

I vissa sjukdomar är det möjligt att öka nivån på luteiniserande hormon. Det händer hela tiden, så att ett positivt resultat kan observeras varje dag i cykeln..

Vad du ska göra om resultatet är negativt för den tredje månaden i rad?

I detta fall, kontakta en läkare. Flera cykler i rad utan att öka LH är ett tecken på en allvarlig patologi..

Kan det finnas ett positivt resultat om det inte finns någon ägglossning?

Kanske om ägget av någon anledning inte kan komma ur follikeln. I detta fall kan en normal nivå av LH, karakteristisk för ägglossning, observeras..

Vad händer om en man använder testet??

Inget fruktansvärt kommer att hända, men resultatet av ägglossningstestet blir negativt. Om testet visar ett positivt resultat - detta är ett tecken på ett allvarligt hormonellt fel bör du omedelbart rådfråga en läkare.

Varför är Clearblue ägglossningstest så billigt?

Test görs i Kina, så deras kostnader är lägre än europeiska motsvarigheter. Men produktionsplatsen betyder inte låg produktkvalitet - tvärtom, det är ett pålitligt och effektivt sätt att spåra ägglossning.

Kan ägget skifta i tid?

Kan. Om en kvinna är stressad, förkyls eller är mycket trött kan ägglossningen försenas i flera timmar eller dagar. Omvänt kan hormonella kraftstopp påskynda början av ägglossning. Samtidig utträde av flera ägg från båda äggstockarna är möjlig (som ett resultat av multipel graviditet).

Varför hålla reda på detta ögonblick?

Sedan, att med kvinnans välbefinnande finns det inga förändringar som hon kunde märka och känna att ägglossningen har kommit. Därför finns det många sätt att bestämma den mest gynnsamma tiden för befruktningen, varav ägglossningstestet är ett av de mest exakta, och det kan göras hemma..

Clearblue Ovulation Test Reviews

Recensioner av Clearblue ägglossningstest är oftast positiva. Det är korrekt, pålitligt och billigt. Han hjälpte många kvinnor att "fånga" ett gynnsamt ögonblick för befruktningen och få det efterlängtade tillägget till familjen. Han berömmas också för att han inte behöver studera ljusstyrkan och antalet ränder - allt du behöver visas på skärmen..

Clyablou-ägglossningstest desto bättre och vad den har är unikt mot resten

Hälsningar, kära läsare. Visst vet du redan hur komplicerad befruktningsprocessen är och hur viktigt det är att kunna bestämma ägglossningen "vid rätt tidpunkt". Men att självständigt bestämma dess början är mycket svårt, eftersom under påverkan av olika faktorer kan starttiden variera. Och den här processen i sig är smärtfri - du kommer inte att känna brott i follikeln, eftersom den inte innehåller nervändar. En av de moderna assistenterna - Kliablu ägglossningstest.

Typer av Clear Blue-test:

 • vanlig elektronisk Clearblue. Detta är ett elektroniskt test, vars uppsättning inkluderar 7 eller 20 engångspatroner, och själva enheten är återanvändbar. Med en normal cykel räcker en uppsättning för två cykler.
 • Clearblue Connected Ovulation Test

Clearblue Connected Ovulation Test System Elektroniskt ägglossningstest

Detta är en av de senaste senaste utvecklingen - det elektroniska ägglossningstestet Clearblue Connected Ovulation Test System (du kan till exempel köpa här eller här). Detta är ett system som kan synkronisera resultat med en mobilapplikation via Bluetooth och visa dem på telefonskärmen tillsammans med en månadskalender.

Det är mycket bekvämt att jämföra cykeldiagram och ställa smarta påminnelser om när man börjar testa. Och viktigast av allt är att systemet fungerar för att bestämma två av de viktigaste hormonerna - lutiniserande (LH) och östradiol (E2). Till skillnad från alla tester på marknaden som bestämmer fertilitet genom att reagera på koncentrationen av endast ett hormon - LH. Detta är mycket bekvämt eftersom LH-topp

1-2 dagar före ägglossningen, och toppen av östradiol för

3-4 dagar. Det vill säga att du har en chans att "komma" till din man, veta dagen för ägglossning i förväg, till exempel när han har ett skiftschema, eller om du inte är tillsammans.

De har etablerat sig som de mest exakta och lättanvända testerna..

Jag föreslår att du bekanta dig med jämförelsetabellen över för- och nackdelar med klarblå relativt konventionella testremsor..

Clear Blue Ovulation Test

Kriterium Clearblue ägglossningstest Testremsor
LH-hormonsensitivitet40 mIU / ml25-30 mIU / ml (då börjar den andra remsan dyka upp när nivån på LH inte är tillräcklig för ägglossning)
Antal enhetsanvändningarupprepade gånger (enhet)inte tillämpbar
Tolkning av resultatetenkel - antingen "ja" - uttryckssymbol eller "nej" - cirkeldu måste jämföra skuggan på den visade remsan med kontrollen
Resultat utvärderingstidsnabbt - efter 3 minuterefter 5 minuter
Hur många fertilitetsdagar bestämmer2 dagars fertilitetvanligtvis en
Valideringstestautomatisk - en blinkande testsymbol indikerar att testet är lämpligt, arbetarenmanuellt utgångsdatum eller skadat reagenslager
Möjlighet att använda med en mobilapplikation via BluetoothClearblue Connected Ovulation Test System kan fungera på detta sätt (som inte vet om ett sådant system, läs nedan)inte tillämpbar

Clearblue digital ägglossningstest nackdelar och nackdelar

från 330r - 1 st https://apteka.ru/catalog/kliablu-ustroistvo-dopr-sroka-beremennosti_149093/

från 80r - 5st CLEARBLUE
https://apteka.ru/catalog/test-na-ovulyaciu-vysokochuvst-n5-indup_119396/

kriteriumClearblue ägglossningstestTestremsor
kosta
34,48 $ Clearblue Connected Ovulation Test System 25 st

Apotek tillgänglighetInte alla apotek finns i lagerVanligtvis i lager

Principen för drift av digitala tester för ägglossning

Funktionsprincipen är ganska enkel. Testet svarar på en hög koncentration av luteiniserande hormon (LH) i urinen. Dess maximala ökning av kroppen observeras flera timmar före ägglossningen, det är han som bidrar till brott i follikeln och frigörandet av ägget. Detta är fallet med ett vanligt Clearblue-test. Och på koncentrationen av två hormoner - luteiniserande hormon och östradiol när det gäller Clearblue Connected Ovulation Test System.

När du har fått ett positivt resultat kan du börja bli gravid. Låt mig påminna dig om att du kan bli gravid även under ägglossningsperioden, eftersom vissa spermier kan befruktas i cirka sju dagar. Därför, om en spermier redan väntar på ett moget ägg, kommer allt förmodligen att sluta med en framgångsrik befruktning.

Vi undersökte mer detaljerade fotoexempel på positiva ägglossningstester för olika cykellängder i artikeln "Positivt fotoägglossningstest för olika cykellängder"

Hur man använder

Först måste du läsa bruksanvisningen. Där förresten mycket användbar information. Sedan bestämmer vi enligt tabellen i instruktionerna en gynnsam dag för testning. Du kan utföra ett test när som helst på dagen, men ändå är det önskvärt i dynamiken att försöka göra testet samtidigt.

 1. Ta bort enheten från påsen, ta bort locket.
 2. Öppna engångskassetten och sätt in den i testhöljet så att de rosa pilarna på kassetten och fodralet sammanfaller, när du installerar korrekt kommer du att höra ett klick.
 3. Ikonen "testklar" ska visas..
 4. Placera provtagaren i den uppsamlade delen av urinen eller under dess ström i 5-7 sekunder.
 5. Håll sedan ner det digitala testet med en samplare eller lägg det på en horisontell yta..
 6. Symbolen "testklar" bör tända i 40 sekunder, vilket indikerar att testet fungerar..
 7. Ta bort locket och vänta ytterligare 3 minuter..
 8. Utvärdera resultatet, en tom cirkel på skärmen innebär att koncentrationen av hormonet inte har nått sin topp, men en leende uttryckssymbol indikerar att tiden har kommit för befruktningen.

Som ni ser är testet ganska enkelt att använda och kräver inga speciella färdigheter. Det är lätt att använda hemma..

Vid bedömningen av kvinnor som använde Clearblue kan det noteras att de flesta av dem är positiva. Resultaten är mer exakta än kalendermetoden och metoden för att mäta basal temperatur

Här är en kort video om att använda det vanliga Clear Blue-testet och Clearblue Connected Ovulation Test System:

Gilla dig själv genom att spara information genom knapparna på sociala nätverk, bjud in vänner så får du möjlighet att diskutera ny kunskap. Hejdå.

Hur man använder Clearblue Digital Ovulation Test

En frisk kvinna i varje menstruationscykel har flera dagar när hon kan bli gravid. När du planerar graviditet är det viktigt att planera sex under denna gynnsamma period. Tyvärr kan kvinnan själv inte känna perioden för ägglossning, och kalendermetoden för att räkna fungerar inte alltid och inte alls. I dessa situationer räddas moderna hemtest som kan fastställa ägglossningstiden med en sannolikhet på upp till 99%. Ett sådant test är Clearblue digitala ägglossningstest. Tänk på huvudpunkterna för dess användning och utdrag ur de officiella instruktionerna.

Tillförlitligheten för detta test är cirka 99%.

Vad detta test visar

Verkningsmekanismen för varje ägglossningstest är som följer: det bestämmer en ökning av nivån av luteiniserande hormon (LH) i urinen. Toppkoncentrationen av LH observeras i blod, urin och andra kroppsvätskor en dag eller två före ägglossningen.

Ägglossning är det ögonblick som ägget lämnar follikeln och rör sig längs äggledarna in i livmoderhålet. Det är på denna dag som det kan befruktas av en aktiv spermier och då kommer befruktningen att inträffa.

Clearblue-ägglossningstestet hjälper till att bestämma ägglossningsperioden när kvinnan har den högsta chansen att bli gravid. Detta test är mycket mer exakt och pålitligt än att mäta rektaltemperatur eller räkna ägglossning med hjälp av kalendermetoden..

När du ska använda dessa tester

Varje kvinna har sin egen ägglossningsdag. För att maximera sannolikheten för att fånga detta ögonblick med hjälp av testet, måste du navigera i standardperioden för din menstruationscykel.

Beräkningen är som följer: den första dagen av menstruationen anses vara den första dagen i cykeln. Den sista dagen är dagen innan nästa menstruation börjar. Om du räknar antalet mottagna dagar kommer detta att vara cykelns varaktighet för en viss kvinna.

För att beräkna dagen när testet ska startas kan du använda tabellen nedan. Det är tillrådligt att utföra tester samtidigt, men använd inte den första morgondelen urin för det. Dessutom rekommenderar testinstruktionen att inte urinera innan testet i minst 4 timmar och inte konsumera mycket vätska så att urinen inte späds ut.

Hur genomförs testningen

Clearblue digitala test är en liten skärm som levereras med speciella testremsor. När en kvinna är redo att testa, tar hon bort en av testremsorna från förpackningen och sätter in den i enheten.

Varje remsa har en rosa skyddshatt som måste tas bort innan testning. Testremsan införs i anordningen enligt pilarna på deras yta. När testremsan och instrumentfodralet är korrekt anslutna hörs ett karakteristiskt klick.

Sätt in testremsan i instrumentet tills det klickar.

När testremsan är korrekt isatt i instrumentet visas en klar symbol på den. Om en sådan symbol inte visas måste du hämta testremsan och försöka sätta in igen.

Viktig! Ett test bör inte utföras förrän den klara symbolen visas, annars kan resultatet inte bli eller så kommer det att anses opålitligt.

Efter att enheten har informerat ägaren om sin arbetsberedskap kan en kvinna:

 • hålla enheten i fodralet, placera dess absorberande ände i en ren behållare med nyligen samlat urin under 10-15 sekunder;
 • ersätt den absorberande spetsen under urinströmmen i 7-10 sekunder.

Därefter placeras det klara blå testet på en horisontell yta och vänta 3-4 minuter. Klar-symbolen på skärmen börjar blinka och efter 1-3 minuter kan kvinnan se resultatet.

Hur man utvärderar Clearblue Digital testresultat

På en liten skärm där det fanns en symbol för beredskap att dyka upp:

 • en tom cirkel innebär att LH-koncentrationen inte ökar och det kommer att bli ingen ägglossning inom en snar framtid, du måste upprepa testet nästa dag.
 • leende uttryckssymbol - ägglossningen kommer att börja om en dag eller två, så efter 5-6 timmar måste du kärlek, stora chanser att bli gravid ett barn nästa dag.

Resultatet visas på skärmen i 8 minuter. Sätt inte tillbaka en begagnad testremsa..

Möjliga fel under testning

Under testet kan en kvinna förvirra något och genomföra testet felaktigt. Lyckligtvis kommer Clear Bleu digitala enhet att informera dig om det med hjälp av meddelanden på skärmen. Instruktionerna för testet förklarar alternativen för fel och vad man ska göra om de uppstår:

 • blank skärm - testet är olämpligt att använda eller testremsan sätts in felaktigt;
 • blinkande symbol (misstag A) på skärmen - testremsan togs ur enheten i förväg, du måste sätta tillbaka den;
 • misstag B - fel under testet. Möjliga orsaker: urin kom in i fallet, enheten är inte korrekt placerad efter testet; tog ut en testremsa tidigt, för mycket eller för lite urin, etc. I sådana fall, ta en ny testremsa och klara testet igen;
 • misstag C - problem med enhetens fall, eventuellt på grund av att instruktionerna inte följs. Om det fortfarande finns testremsor, använd inte dem i det här fallet..

Frågor till läkaren

Fråga: När jag gjorde det klara testet föll urinen av misstag på enhetens kropp. Det visar resultatet, men det kan skada enheten och vad man ska göra.?

Svar: Om urin kommer in i kroppen, bör du torka av den. Några droppar skadar inte apparaten, men genom att bli våt kan den gå sönder. En felsymbol eller resultatet av det aktuella testet kan visas på skärmen. Följande test bör utföras med den nya testremsan först efter att alla tecken försvunnit från skärmen..

Fråga: Testskärmen Clear Blue visar en cirkel, det vill säga frånvaron av ägglossning, men två rader dök upp på själva testremsan. Du kan betrakta detta som ett positivt testresultat..

Svar: Tyvärr, nej. Rätt positivt resultat kan bara ses på skärmen (leende uttryckssymbol). Denna testremsa är inte lämplig för återanvändning och du bör inte vara uppmärksam på dessa linjer..

Fråga: Tänk om jag inte vet hur länge min cykel är?

Svar: I det här fallet är det bättre att vänta en månad och beräkna din cykeltid. Om tålamod inte räcker kan du ta den genomsnittliga statistiska cykellängden på 28 dagar som referenspunkt. Men i det här fallet finns det en chans att missa ägglossningen.

Svar på frågor finns i instruktionerna för testet eller fråga en specialist.

Fråga: Jag tar orala preventivmedel, kan de påverka testresultaten?

Svar: Detta påverkar inte testresultaten, men under påverkan av hormoner kan själva cykeln bli längre eller kortare än vanligt. För att inte missa ägglossningen kan du följa dina 2-3 cykler och notera deras varaktighet.

Fråga: Testresultatet är positivt, men jag har fortfarande oanvända remsor. Jag måste fortsätta testa?

Svar: Nej, du kan sluta göra testet efter att ha fått ett positivt resultat..

Fråga: Min syster gav mig oanvända testremsor, kan jag använda dem i min enhet?

Svar: Om dessa testremsor kommer från Clearblue Digital-testet, ja, naturligtvis. Konventionella tester är inte lämpliga för den här enheten..

Fråga: Jag utförde testet i en vecka, men ett positivt resultat visade sig inte. Hur exakt är denna analys?

Svar: Enligt forskningsresultat är testets tillförlitlighet cirka 99%. Anledningarna till att du inte har registrerat en ökning av LH-nivån kan vara:

 • anovulatorisk cykel;
 • kort eller lång cykel;
 • ägglossningsproblem.

Om du är orolig för dessa resultat kan du konsultera en läkare för en undersökning..

Fråga: Jag har använt Clearblue Digital-testet för tredje gången, när mitt testresultat är positivt, min man och jag har sex, men jag är inte gravid. Kanske gör jag det fel?

Svar: Om ett positivt resultat (emotikon) syns i fönstret gör du allt på rätt sätt. Graviditet beror på många faktorer, och inte bara på förekomsten av ägglossning. Kontakta en make med en specialist.

Tati78

ClearBlue Digital Ovulation Test

Upplagt av Tati78 den 4 februari 2009

16 381 visningar

På råd från min G köpte jag ett ClearBlue digitalt ägglossningstest. Och nu, se och se, ett ansikte dök upp idag, det betyder att det inom en nära framtid kommer att finnas ett O-liggande program, det drar mig för 18-20 DT, men det visar sig att det är 13 DT och ett positivt test

Ett mycket bekvämt test, ingen anledning att gissa av rändernas färger (ljusare eller inte ljusare än kontrolllinjen), ett leende ansikte och ett gott humör. Naturligtvis är nöjen inte billig (1135 sid.), Men allt är klart Imorgon ska jag gå till G. nästa, kanske hon gör en ultraljud till mig.

KLAR DIGITAL N7 OVULATIONSTEST

Typ av varor:Medicinska produkter
Tillverkare:EspiDis Swiss Prezi Diagnostics GmbH
Ursprungsland:Kina / Schweiz
Släpp formulär och förpackning:Enhet för bestämning av ägglossning - 7 st per förpackning.
Förvaringstemperatur:upp till 25 ° C
Förvaras oåtkomligt för barn:Ja
Alla läkemedel testarAlla liknande produkter

Kort om produkten

Kategori
Underkategori
Varumärket
Testa för
Belopp i ett paket
Alla specifikationer

Läs om produkten

testapplikationsinstruktion

Strukturera

digital enhet + tillbehör

Beskrivning

Identifierar exakt de 2 mest bördiga dagarna.

Genom att identifiera de två mest bördiga dagarna som har högsta chans att bli gravid kommer du att känna dig mer säker på att du försöker exakt när du behöver.

Noggrannhet över 99%.

Mer exakt än kalender- och temperaturmetoder för att bestämma de dagar då sannolikheten för att bli gravid är högst.

Tydliga digitala resultat.

En digital skärm gör det enkelt att läsa dina resultat..

En unik blinkande testsymbol indikerar att det digitala ägglossningstestet fungerar.

Försäljningsfunktioner

indikationer

för att bestämma ägglossningen

 • Du kan köpa ett test för att bestämma clearblue digital n7 ägglossning i Moskva på ett apotek som är bekvämt för dig genom att beställa på Apteka.RU.
 • Priset för Clearblue digital n7 ägglossningstest i Moskva är 704,00 rubel.
 • Bruksanvisning för ägglossningstest clearblue digital n7.

Du kan se de närmaste leveransställena i Moskva här.

Testpriser i andra städer

Dosering

I paketet: fallet är också en digital enhet, flera förpackade engångspatroner eller testremsor och instruktioner.

Packa upp testmodulen, ta bort locket från det och sätt in det tills det klickar in i höljet så att de två pilarna går samman. En symbol visas på enhetsskärmen som testet är redo att använda..

Doppa det absorberande lagret i urinen i 15 sekunder. eller i 5-7 sekunder. under en urinström och lägg sedan testsystemet horisontellt eller vertikalt, men med det absorberande skiktet nere (detta är viktigt!)

Uppmärksamhet! Du måste se till att fodralet inte är vått - det kan förstöra enheten.

Efter 3 minuter kan du utvärdera resultatet. En tom cirkel är ett negativt test. Ett elektroniskt ägglossningstest visade ett smiley-ansikte, vilket innebär att ett moget ägg kommer att släppas under de kommande två dagarna.

Dra ut testmodulen genom att trycka på mittknappen och kassera och lämna den digitala enheten tills nästa användning.

Om testet ger ett positivt resultat kan du börja aktiv planering (de närmaste 6-36 timmarna kommer ägget att släppas).

Nästa dag kan du göra ett andra test och om resultatet är negativt, upprepa PA på samma dag. Om testet är positivt igen - upprepa intimitet nästa dag och varannan dag.

Fördelar med den digitala metoden för att bestämma ägglossning med hjälp av Cleablou-testet

Vid förberedelserna för graviditet för alla kvinnor kommer tillförlitlighet och noggrannhet att vara viktiga faktorer för att bestämma ägglossningsdagar genom testning. Det är lämpligt att helt eliminera möjligheten till ett tveksamt eller opålitligt resultat..

Alla dessa krav uppfylls av ett ägglossningstest för digital Klabla, vars resultat visar den mest objektiva bilden.

Val av dagar för testning

Grunden för ägglossningstestning är bestämningen av specifika hormonrester i en kvinnas urin, vars maximala frisättning sker före tyngdpunkten av ett ägg som är klart för befruktning.

Cykliteten i denna process är konstant: gång på gång, varje månad skapas förhållandena för befruktningen i en kvinnas kropp.

Det huvudsakliga villkoret för att förverkliga en dröm är att identifiera dagar för att maximera riskerna för att gödsla ett ägg. Det är exakt vad digital analys med Clearblue-testet är för..

För att inte missa viktiga dagar måste du först utvärdera menstruationscykeln. Nedräkningen bör vara från den första dagen i de sista kritiska dagarna till början av nästa månad.

Om du är i tvivel eller svårigheter är det bäst att konsultera en läkare (i vissa fall med oregelbunden menstruation är detta nödvändigt). För att bestämma den optimala tiden för att börja testa, måste du använda en enkel tabell:

Antalet dagar i menstruationscykelnClablou började dagen
215
225
236
247
258
269
2710
28elva
29:e12
trettiotretton
3114
32femton
33sexton
3417
35arton

Om ankomsten av menstruation är oförutsägbar eller antalet - från den första dagen av den sista menstruationen till den första dagen av nästa - inte anges i tabellen (mindre än 21 eller mer än 35), måste du söka medicinsk hjälp. Oregelbundna perioder kan indikera allvarliga problem vid en kvinnas reproduktiva hälsa.

Förutsättningar för testning


När du genomför Clearblue Digital-testet är det viktigt att följa följande villkor strikt:

 • testning bör utföras dagligen från den dag som anges i tabellen;
 • Du kan välja valfri tid på dagen, men det är önskvärt att det är konstant (det är optimalt att göra testet på morgonen);
 • den senaste tömningen av urinblåsan bör vara 4-5 timmar innan testningen;
 • drick inte mycket vätska innan testet;
 • det är nödvändigt att tydligt och konsekvent följa instruktionerna till Klable.

Manualen som medföljer det digitala testet är mycket informativt och enkelt: du måste göra allt som rekommenderas steg för steg. Och resultatet kommer att återspeglas på den elektroniska resultattavlan.

Testmetodik

Clyablou består av en digital enhet, tillverkad i ett litet plasthölje med en skärm och knappar, och en uppsättning speciella testkassetter. Innan du startar testet måste du montera enheten.

Det är väldigt enkelt att göra detta: du måste ange testmodulen i ett speciellt fack i fodralet, anpassa de två rosa pilarna tills de klickar. Instrumentdisplayen visar beredskapen för Clearblue Digital-testet för undersökning. Efter detta måste du utföra en serie sekventiella steg:

 • säkerställa kontakt med urin genom att sänka det digitala testet på den sida där testkassetten är i kärlet med vätska, eller ersätta det under urinströmmen;
 • vänta på den inställda tiden (15 sekunder vid nedsänkning eller 7 sekunder vid tvätt);
 • ta bort testsystemet och lägg det horisontellt på en plan yta (lyft inte upp det med teständen eller ta bort testkassetten);
 • efter 3 minuter visas resultatet på skärmen som försvinner efter 8 minuter;
 • efter testning, ta bort testkassetten.

Att utföra ett digitalt ägglossningstest är inte svårt alls: Det viktigaste är att följa instruktionerna och följa testreglerna.

Möjliga misstag

Ibland när man testar med Kliablu-enheten finns det obegripliga situationer förknippade med att felmeddelanden visas på skärmen. Problemen förklaras vanligtvis av följande skäl:

 • testkassett tas bort för tidigt;
 • urin för forskning är antingen mycket eller inte tillräckligt;
 • efter att testet tagits ur urinen var enheten i upprätt läge;
 • apparaten är skadad eller trasig.

Felmeddelanden när testet utförs korrekt förekommer inte, och resultatet är lätt att se på den elektroniska resultattavlan.

Alternativ till digitaltest

Om du använder kalendermetoden för att upptäcka ägglossningsdagar kommer valet att begränsas till några dagar, vilket dramatiskt minskar teknikens effektivitet.
Vid användning av basaltemperaturmetoden bör mätningar göras dagligen hela månaden, vilket inte alla kvinnor kommer att acceptera. Konventionella ägglossningstestremsor visar ofta ett tvivelaktigt resultat. Cleablou-testet har följande fördelar:

 • noggrannhet;
 • enkel användning;
 • enkel användning;
 • brist på dubbel tolkning av resultatet.

Ett återanvändbart system för bestämning av ägglossningsdagar är mest gynnsamt för att förbereda för befruktningen. Med hjälp av ett digitalt test kan en kvinna exakt förutsäga graviditetstiden.

Clyablou-ägglossningstest desto bättre och vad den har är unikt mot resten

Hälsningar, kära läsare. Visst vet du redan hur komplicerad befruktningsprocessen är och hur viktigt det är att kunna bestämma ägglossningen "vid rätt tidpunkt". Men att självständigt bestämma dess början är mycket svårt, eftersom under påverkan av olika faktorer kan starttiden variera. Och den här processen i sig är smärtfri - du kommer inte att känna brott i follikeln, eftersom den inte innehåller nervändar. En av de moderna assistenterna - Kliablu ägglossningstest.

Typer av Clear Blue-test:

 • vanlig elektronisk Clearblue. Detta är ett elektroniskt test, vars uppsättning inkluderar 7 eller 20 engångspatroner, och själva enheten är återanvändbar. Med en normal cykel räcker en uppsättning för två cykler.
 • Clearblue Connected Ovulation Test

Clearblue Connected Ovulation Test System Elektroniskt ägglossningstest

Detta är en av de senaste senaste utvecklingen - det elektroniska ägglossningstestet Clearblue Connected Ovulation Test System (du kan till exempel köpa här eller här). Detta är ett system som kan synkronisera resultat med en mobilapplikation via Bluetooth och visa dem på telefonskärmen tillsammans med en månadskalender.

Det är mycket bekvämt att jämföra cykeldiagram och ställa smarta påminnelser om när man börjar testa. Och viktigast av allt är att systemet fungerar för att bestämma två av de viktigaste hormonerna - lutiniserande (LH) och östradiol (E2). Till skillnad från alla tester på marknaden som bestämmer fertilitet genom att reagera på koncentrationen av endast ett hormon - LH. Detta är mycket bekvämt eftersom LH-topp

1-2 dagar före ägglossningen, och toppen av östradiol för

3-4 dagar. Det vill säga att du har en chans att "komma" till din man, veta dagen för ägglossning i förväg, till exempel när han har ett skiftschema, eller om du inte är tillsammans.

De har etablerat sig som de mest exakta och lättanvända testerna..

Jag föreslår att du bekanta dig med jämförelsetabellen över för- och nackdelar med klarblå relativt konventionella testremsor..

Clear Blue Ovulation Test

Kriterium Clearblue ägglossningstest Testremsor
LH-hormonsensitivitet40 mIU / ml25-30 mIU / ml (då börjar den andra remsan dyka upp när nivån på LH inte är tillräcklig för ägglossning)
Antal enhetsanvändningarupprepade gånger (enhet)inte tillämpbar
Tolkning av resultatetenkel - antingen "ja" - uttryckssymbol eller "nej" - cirkeldu måste jämföra skuggan på den visade remsan med kontrollen
Resultat utvärderingstidsnabbt - efter 3 minuterefter 5 minuter
Hur många fertilitetsdagar bestämmer2 dagars fertilitetvanligtvis en
Valideringstestautomatisk - en blinkande testsymbol indikerar att testet är lämpligt, arbetarenmanuellt utgångsdatum eller skadat reagenslager
Möjlighet att använda med en mobilapplikation via BluetoothClearblue Connected Ovulation Test System kan fungera på detta sätt (som inte vet om ett sådant system, läs nedan)inte tillämpbar

Clearblue digital ägglossningstest nackdelar och nackdelar

från 330r - 1 st https://apteka.ru/catalog/kliablu-ustroistvo-dopr-sroka-beremennosti_149093/

från 80r - 5st CLEARBLUE
https://apteka.ru/catalog/test-na-ovulyaciu-vysokochuvst-n5-indup_119396/

kriteriumClearblue ägglossningstestTestremsor
kosta
34,48 $ Clearblue Connected Ovulation Test System 25 st

Apotek tillgänglighetInte alla apotek finns i lagerVanligtvis i lager

Principen för drift av digitala tester för ägglossning

Funktionsprincipen är ganska enkel. Testet svarar på en hög koncentration av luteiniserande hormon (LH) i urinen. Dess maximala ökning av kroppen observeras flera timmar före ägglossningen, det är han som bidrar till brott i follikeln och frigörandet av ägget. Detta är fallet med ett vanligt Clearblue-test. Och på koncentrationen av två hormoner - luteiniserande hormon och östradiol när det gäller Clearblue Connected Ovulation Test System.

När du har fått ett positivt resultat kan du börja bli gravid. Låt mig påminna dig om att du kan bli gravid även under ägglossningsperioden, eftersom vissa spermier kan befruktas i cirka sju dagar. Därför, om en spermier redan väntar på ett moget ägg, kommer allt förmodligen att sluta med en framgångsrik befruktning.

Vi undersökte mer detaljerade fotoexempel på positiva ägglossningstester för olika cykellängder i artikeln "Positivt fotoägglossningstest för olika cykellängder"

Hur man använder

Först måste du läsa bruksanvisningen. Där förresten mycket användbar information. Sedan bestämmer vi enligt tabellen i instruktionerna en gynnsam dag för testning. Du kan utföra ett test när som helst på dagen, men ändå är det önskvärt i dynamiken att försöka göra testet samtidigt.

 1. Ta bort enheten från påsen, ta bort locket.
 2. Öppna engångskassetten och sätt in den i testhöljet så att de rosa pilarna på kassetten och fodralet sammanfaller, när du installerar korrekt kommer du att höra ett klick.
 3. Ikonen "testklar" ska visas..
 4. Placera provtagaren i den uppsamlade delen av urinen eller under dess ström i 5-7 sekunder.
 5. Håll sedan ner det digitala testet med en samplare eller lägg det på en horisontell yta..
 6. Symbolen "testklar" bör tända i 40 sekunder, vilket indikerar att testet fungerar..
 7. Ta bort locket och vänta ytterligare 3 minuter..
 8. Utvärdera resultatet, en tom cirkel på skärmen innebär att koncentrationen av hormonet inte har nått sin topp, men en leende uttryckssymbol indikerar att tiden har kommit för befruktningen.

Som ni ser är testet ganska enkelt att använda och kräver inga speciella färdigheter. Det är lätt att använda hemma..

Vid bedömningen av kvinnor som använde Clearblue kan det noteras att de flesta av dem är positiva. Resultaten är mer exakta än kalendermetoden och metoden för att mäta basal temperatur

Här är en kort video om att använda det vanliga Clear Blue-testet och Clearblue Connected Ovulation Test System:

Gilla dig själv genom att spara information genom knapparna på sociala nätverk, bjud in vänner så får du möjlighet att diskutera ny kunskap. Hejdå.

Clyablou för ägglossning

Jag beräknar från månad till månad Jämfört med resultatet av ultraljudet matchar det. Men andra tester med dessa två ränder passade mig inte på något sätt, i mitt fall kunde jag aldrig säga säkert om den andra remsan blev ljusare än den första.. de båda var alltid bleka... Och med klienten jag personligen på något sätt tydligare och tydligare.

P.S. resultaten, men jag har fortfarande inte mina månatliga beräkningar

Tja, vem på 2-3 månader, som led i flera år. Om du inte har hört talas om något betyder det inte att det inte finns..

Du tror något för dig själv där, men jag vet att min man och jag lurade i sex månader, då köpte vi test och det visade sig första gången. Och det finns tillräckligt många människor som jag.

Ja, tester kanske inte hjälper om det finns några problem med befruktningen, men de kan också hjälpa om problemet är inom äggets korta livslängd och människor helt enkelt inte har tid.

Och vad faktiskt beslutade du att motsätta dig? Det verkar som att ingen jagar tester med någon och inte tvingas göra något. Gilla det inte, lita på tur, på hälsa. Eller har du ett problem som mannen "på begäran" inte ens en gång i månaden och du är avundsjuk på de som inte ser detta som ett problem och har förmågan att planera?

Vad är ägglossningstester?

Ägglossning är mognad och frisättning av ett ägg som är klart för befruktning. Detta händer en gång i månaden och börjar i flickor från puberteten. Processen kan bli vilse i en månad eller flera, börja senare än vanligt, ibland kommer två eller flera ägg ut. För att förstå att ägglossningen har kommit kan en kvinna enligt sina symtom:

 • slemhinnor;
 • ökad sexuell lust;
 • förändringar i basal temperatur;
 • svullnad eller bröstsmärta;
 • obehag i nedre del av buken.
p, blockkurs 2,0,0,0,0 ->

Icke desto mindre kan uttryckta tecken vara frånvarande eller kvinnan behöver noggrann bekräftelse av fertilitetsperioden, under graviditetsplanering, sedan reser hon till diagnosmetoder för hemmet eller laboratoriet.

p, blockkvot 3,0,0,0,0,0 ->

Bestämning av ägglossning genom testning anses vara en mycket effektiv metod för att planera graviditet. För att förstå vad ägglossningstester är, rekommenderar vi att du läser den här artikeln. I grund och botten fungerar ägglossningstester baserat på graviditetstester. De ger också ett resultat efter kontakt med urin eller saliv, de bestämmer bara inte nivån på hCG, utan koncentrationen av LH (luteiniserande hormon).

Elektroniska och digitala texter om ägglossning

Ett återanvändbart ägglossningstest används enligt instruktionerna, som består i att ta bort locket och sätta i remsan. Därefter placeras enheten under en urinström under 5 sekunder eller sänks i en behållare med urin i flera minuter. Därefter stängs testet med en lock och resultatet förväntas, när en ikon visas på enheten som indikerar att resultatet är klart, utvärderas det först efter 3 minuter. En kvinna kommer att känna igen början av ägglossning av en leende uttryckssymbol; om hon inte är där kommer enheten att visa detta med en tom ikon på skärmen. p, blockkvot 5,0,1,0,0 ->

Innan analysen genomförs med de flesta tester är det nödvändigt att följa några regler:

 1. använda ett elektroniskt, återanvändbart test 17 dagar innan cykelns slut;
 2. avstå från att dricka vätska i 2-4 timmar;
 3. försök att inte urinera innan diagnosen i 3-4 timmar;
 4. ta urin från 10 till 20:00.
 5. använd inte urin efter sömn.
p, blockkvot 6,0,0,0,0,0 ->

För att snabbt bestämma ägglossning med urin används ofta ett digitalt test från clearblue. h3 1,0,0,0,0 ->

Clearblue elektroniskt test

Det återanvändbara ägglossningstestet bleu innehåller 7 remsor i en uppsättning, den är mycket känslig, kan användas i början av cykeln. Varaktigheten för anordningens kontakt med urin är 5 sekunder, noggrannheten för att bestämma ägglossningen är 99%.

p, blockkvot 8,0,0,0,0 ->

Clyable-testet bestämmer de 2 mest bördiga dagarna, som har en hög sannolikhet för befruktning. Enheten rekommenderas att användas mer än en gång, den första diagnosen utförs den 11: e dagen av cykeln, beroende på dess varaktighet, som vanligtvis varar 28 dagar. Clearblue-test rekommenderas inte för kvinnor med en oregelbunden menstruationscykel. p, blockkvot 9,0,0,0,0 ->

Vid användning av enheten uppstår ibland fel:

 1. Avsaknaden av en bild på skärmen indikerar en felaktig insatt remsa eller ett testfel.
 2. Den blinkande inskriptionen "Mistake A" indikerar att remsan för tidigt tas bort, den bör sättas in igen.
 3. Fel "b" avser en felaktig diagnos, som kan bestå i att vätska eller smuts dras in i enheten, såväl som i en liten eller stor mängd urin som används för analys. I detta fall rekommenderas det att använda en ny remsa för testning..
 4. Utseendet på inskriptionen "Mistake C" indikerar att instruktionerna inte följs. Remsor rekommenderas inte för användning i detta fall..
p, blockquote 10,1,0,0,0 ->

Om du använder det billigaste clearblue-ägglossningstestet, kan du få några nackdelar:

 • snabb radering av den andra remsan,
 • förfalskade köp.
h3 2,0,0,0,0 - ->

Salivägglossningstest

Ett elektroniskt ägglossningstest kan mäta koncentrationen av klorid i saliv, vilket ökar 2-3 dagar före ägglossningsperioden.

p, blockkvot 12,0,0,0,0 ->

Eva-Test kan inte bara bestämma ägglossning med saliv utan också:

 • ange dess omöjlighet;
 • ange orsaken till tidiga perioder;
 • identifiera orsaken till omöppningen av befruktningen;
 • övervaka behandling;
 • skydda mot oplanerad graviditet;
 • fastställa risken för missfall;
 • upptäcka tidig graviditet;
 • identifiera kvinnliga sjukdomar;
 • mäta hormonella nivåer under klimakteriet;
 • ge en prognos för vilket kön barnet kommer att ha.
p, blockkvot 13,0,0,0,0 ->

Mikroskopet "Din cykel", "Kanske-MOM" och andra ger möjlighet att titta på bilden efter att ha applicerat en saltsprut på en glidglas. I början av ägglossningen ser en kvinna en nästan jämn streckad linje, mot mitten av fertilitetsperioden, tvärgående, korta ränder observeras, efter att ägget släppts, figurerna liknar ormbunken. h2 2,0,0,0,0 ->

Testremsor - en budget och enkel metod för att bestämma ägglossning

Det finns billigare alternativ för testremsor för att bestämma den bördiga perioden. De har flera engångsremsor i satsen, som är nedsänkta i urinen upp till märket, varefter de placeras på en vertikal yta och efter några minuter utvärderas resultatet. Två staplar indikerar ett positivt ägglossningstest.

Frautest

Tillverkarna tillhandahåller ägglossning ägglossning fraest, den innehåller 5 remsor och planering, som förutom 5 remsor innehåller 2 graviditetstester och 7 urinbehållare. Kvinnor med en oregelbunden cykel rekommenderas att köpa det fraktaste ägglossningstestet, som innehåller 7 kassetter med lock. Instruktionen för användning av frautest är identisk med de digitala alternativen, den används genom att subtrahera 11-dagarscykeln. Om den andra remsan efter den första appliceringen inte visas rekommenderas det att upprepa proceduren.

Eviplan

Instruktionerna för ägglossningstest eviplan säger att det inte rekommenderas för koncentrerad morgonurin. Innan diagnosen kan du inte heller dricka mycket vätska och ofta gå på toaletten. Helst används ägglossningstestet under dagen.

Eviplan nedsänks i en behållare med urin i 5 sekunder, varefter den läggs ut på ytan och resultatet utvärderas efter 10 minuter. Om kontrasten för den andra remsan är nära den första, då kvinnan har börjat den bördiga perioden, den tråkiga remsan indikerar ett tveksamt resultat, bör ägglossning inte förväntas i 1-2 dagar, frånvaron av det andra märket indikerar frånvaron av ägglossning. h3 5,0,0,0,0,0 ->

Ovuplan

Kvinnor kan få ett ovuplan n5 eller n1 ägglossningstest, en skillnad i antalet ränder. Reglerna för användning av äggplan är identiska med andra tester för att bestämma fertilitetsperioden. Om kvinnan tidigare genomgick stimulering med en hCG-injektion kommer de positiva testresultaten att vara felaktiga, liksom efter att ha tagit hormonella läkemedel eller hormonsvikt. Ovulan anses vara en av de billigaste och samtidigt effektiva snabbtesterna för ägglossning.

Användbar video

Slutsats

Det är svårt att bestämma det bästa ägglossningstestet, varje företag har sina egna bra produkter, med skillnader i priskategorin, som beror på tillverkarens popularitet. Samma noggrannhetsresultat har alla tester såväl som möjliga defekter. Att göra ett val, är det nödvändigt att fokusera på principen att använda produkten och dess kostnad, för kvinnor med en regelbunden cykel, vilken som helst, även den billigaste modellen är lämplig, med kränkningar av cykeln är det bättre att använda ett mikroskop eller en digital version. p, blockquote 21,0,0,0,1 ->

Många noterar att bläckstråleskrivningsmodeller är mer praktiska än de som behöver fyllas med urin. De svarar också positivt på produkter som analyserar saliv, eftersom du känner till perioderna av ägglossningen och du kan planera barnets kön eller undvika en oplanerad graviditet. efter ->

Artiklar Om Missbruk Cykeln

Hur man orsakar menstruation hemma med en försening och är det säkert?

En försening i menstruationscykeln på mer än 10 dagar är alltid ett larm. Det bidrar till nervös och psyko-emotionell stress, orsakar en känsla av ångest hos en kvinna....

Efter duphaston blev menstruationen mycket knapp

Relaterade och rekommenderade frågor5 svarSidsökVad ska jag göra om jag har en liknande men annorlunda fråga?Om du inte hittade den information du behöver bland svaren på den här frågan, eller om problemet är något annorlunda än det som presenterades, kan du försöka fråga läkaren en ytterligare fråga på samma sida om han är ämnet för huvudfrågan....

Röd borste vid behandling av endometrios hos män

Endometrios är en patologi där tillväxten av endometrieceller inuti vävnaderna i vilket organ som helst inträffar. Oftast förekommer sjukdomen hos kvinnor, men män, oavsett ålder, löper också risk....