Klimax

Varför visas ödem före menstruationen och hur man kan bli av med dem

Ödem före menstruation är ett av de vanliga symtomen på premenstruellt syndrom, tillsammans med nervositet, trötthet och allmän sjukdom.

Behandling av endometritis med folkläkemedel och metoder

Endometritis kallas inflammation i det inre livmoderslimhinnan. Endometritis kan orsakas av en vaginal infektion i livmodern (oftast är det streptokock-, gonokock- och stafylokockinfektion).

Kauterisering av erosion i livmoderhalsen genom radiovågor

Av alla de kända hårdvarebehandlingsmetoderna inom gynekologi anses cauterisering av livmoderhalserosion med radiovågor vara de mest progressiva.

Hur man lindrar värmevallningar med klimakteriet - är det möjligt att bli av med ett obehagligt symptom?

Climax är en av de fysiologiska processerna i det kvinnliga reproduktionssystemets tillstånd. Det kännetecknas av det faktum att en gradvis regression av menstruationsfunktionen inträffar tills den försvinner helt.

Tjocka perioder den första dagen. Tjockt menstruationsblod - en patologi eller en norm? Inflammatoriska processer i livmodern

Tjockt menstruationsflödeBlodigt, brunt urladdning under menstruationen visas hos kvinnor varje månad.

För att behandla erosion i livmoderhalsen för nolliparösa och födande kvinnor

Den kvinnliga kroppen är ett komplext och bräckligt system som kräver särskild uppmärksamhet, eftersom framtida barns liv beror på kvinnans hälsa.

Suppositorier Livarol med trast: hur man använder för kvinnor?

Både akuta och kroniska former av candidiasis vulvovaginit hos kvinnor kräver alltid utnämning av lokala svampdödande läkemedel. Därför kommer denna artikel att ge detaljerade och fullständiga instruktioner för användning av Livarol suppositorier för trast.

Magvärk under menstruationen: vad man ska göra?

Magenont under menstruationen är ett problem som nästan 60% av kvinnorna på planeten möter. Smärtintensiteten kan vara annorlunda: från mild obehag till svår smärta som bokstavligen lägger kvinnan i säng.

Varför menstruationen började 14 dagar efter föregående?

Varje frisk kvinna i en viss ålder börjar menstruationsflödet. De går varje månad, och varje förändring i cykeln signalerar en förändring i kroppen.

Inte gravid, men ingen menstruation: 8 skäl till försenad menstruation

Enligt dina beräkningar borde den mest oälskade tiden för oss alla redan ha kommit, men det finns inga perioder. Det första som kommer att tänka på är att gå och köpa ett graviditetstest.

Bastemperatur från A till Ö

Våra härskare planerar. Försök ge din åsikt! ->* Kära vänner! Ja, det här är reklam, snurr som det borde!Kan intag av E-vitamin och folinsyra under menstruationscykelns varaktighet och menstruationens art?

Orsaker till blodutflöde när man tar preventivmedel

Mot bakgrund av att ta OK kan det finnas blödningar i mitten av cykelnTilldelningsgradInnan du blir orolig måste du göra en enkel analys på egen hand.