Klimax

Gör det ont att få en spiral: funktioner, beskrivning av förfarandet och rekommendationer

Det är alltid svårt för kvinnor att besluta om olika manipulationer som är förknippade med inre könsorgan. Men ett stort antal kvinnor bestämmer sig för att installera en intrauterin enhet (IUD), vilket är ett vanligt och tillförlitligt preventivmedel, särskilt för dem som redan har fött ett barn.

Försenad menstruation efter Postinor

För att förhindra oönskad graviditet använder moderna kvinnor regelbundna preventivmedel och i sällsynta fall vänder sig till preventivmedel. Ett av de mest kända läkemedlen i denna grupp, som är efterfrågat, erkänns med rätta som Postinor.

Frautest Ovulation Ovulation Test

Vad är ägglossningÄgglossning är det viktigaste ögonblicket i det kvinnliga reproduktionssystemets funktion. I gynekologi betyder ägglossning det ögonblick då ägget lämnar äggstocken och börjar sin rörelse genom äggledaren, där det bör möta spermierna.

Vilka ljus är mest effektiva vid behandling av kolpit - en lista med 10 läkemedel

Kärnan i patologiAtrofisk kolpit (vaginit) har många synonymer som återspeglar dess väsen. I medicinsk litteratur kan du hitta termer som ålder, postmenopausal, senil, senil kolpit (vaginit).

Vad som kan vara orsakerna till magra perioder hos kvinnor i olika åldrar?

Hypomenoré eller magra perioder - detta är ett av alternativen för reproduktionssystemets tillstånd, där det är en underordnad separering av den normala blodvolymen under menstruationen.

När börjar de första perioderna efter förlossningen

Födelse är ett allvarligt test för varje kvinna. De förändrar dramatiskt kroppens arbete och alla organ i sin helhet, inklusive den vanliga menstruationscykeln, så varje kvinna som föder har en naturlig fråga när menstruationen börjar efter förlossningen, som anses vara normen, och som kan indikera gynekologiska sjukdomar och komplikationer.

Orsakerna till förseningen av menstruationen i 3, 5 och 10 dagar med smärta i bröstet och buken

Smärta i bröstet, som uppträder med en försening, försvinner ofta från den första menstruationsdagen. Om förseningen har inträffat på grund av graviditet, kommer bröstkänsligheten att minska efter några veckor, när de svullna brösten vänjer sig till de hormonella förändringarna som har inträffat i kroppen.

Hur man lagar en persiljeavkok med en försening i menstruationen

Det finns fall då det är nödvändigt att menstruationen sker före schemat. Även i gamla tider användes naturbaserade produkter för detta. Dessutom hjälpte växterna att hantera förseningen.

Duphaston för menstruation: hur man tar, biverkningar

En vanlig menstruationscykel vittnar om en kvinnas reproduktiva hälsostatus. Var och en av det rättvisare könet har minst en gång i sitt liv stött på en försening i hennes period.

Kan urin ges under menstruationen

Urinalys är en av huvudtyperna av forskning som gör det möjligt för läkaren att få en uppfattning om patientens hälsostatus. Men den kvinnliga kroppen har vissa egenskaper.

Hur man bestämmer graviditet om menstruationen går

Det främsta tecknet på graviditet, de flesta kvinnor överväger upphörandet av månatliga menstruationsblödningar. Från den första dagen av förseningen, för att bekräfta eller motbevisa befruktningen, kan du använda speciella känsliga test, och efter 1-2 veckor för att genomgå en ultraljud.

Periodtest för graviditet

Försenad menstruation är det mest karakteristiska, universella och vanliga tecknet på tidig graviditet. I de allra flesta fall börjar kvinnor misstänka en uppfattning som hände just på grund av bristen på regelbunden menstruation i tid.