Klimax

Spiral under menstruationen

Vid alla tidpunkter har preventivmedel uppmärksammats särskilt. I stället för ett sätt att förhindra oönskad graviditet, andra dök upp, förbättrades många metoder.Idag är installationen av en intrauterin enhet mycket populär.

Hur mycket försening efter antibiotika kan vara, vad man ska göra?

En försening efter antibiotika är oundviklig. Eftersom läkemedel utövar extrem stress på alla inre organ, är vitala system. Även om vissa experter säger motsatsen.

Brun urladdning hos kvinnor

Vaginal urladdning är en hemlighet som produceras av körtlarna i slidan och livmodern, kännetecknad av frånvaron av lukt, slemkonsistens och brist på färg (den vitaktiga färgen på hemligheten anses också som normen).

Månadsperioder är inuti, men utanför är bara en daub.

Jag vet säkert att menstruationsblod redan sitter inne i mig. Det var sex på morgonen med sin man - en vän blev helt blodig, flödade en gång på benen vid utgången

Vad kan vara orsakerna till förseningen i menstruationen om testet är negativt?

Kvinnor börjar oroa sig när det inte finns några perioder, testet är negativt. Orsakerna är ibland vanliga - en slarvig, försumlig inställning till din hälsa.

Kan jag simma med en vattpinne? Är det möjligt att simma i havet under menstruationen

En fantastisk sommarsemester vid havet väntar framöver, men fysiologi presenterade en obehaglig överraskning - kritiska dagar, eviga fiender av allt rättvist kön.

Normal basaltemperatur i den andra fasen - från ägglossning till menstruation

Bastemperatur före menstruation och efter menstruation låter dig spåra viktiga förändringar i kvinnliga könsorganen. Med användning av dagliga temperaturregistreringar beräknas de mest lämpliga eller osannolika dagarna för befruktningen.

Hur späds tamponger med Dimexidum hemma

Inflammatoriska sjukdomar i de kvinnliga könsorganen är för närvarande nummer ett bland alla gynekologiska patologier. Om vi ​​analyserar kvinnors överklagande till en barnläkare-gynekolog för en förlossningsklinik, kommer det i 60–65% av fallen att vara klagomål på könsinflammation.

Faktiska frågor om endometrial hyperplasi: symtom, behandling, prognos, möjligheten till graviditet

Endometrial hyperplasi - överdriven tillväxt av skiktet som foder livmodern från insidan. Detta skikt genomgår ständiga cykliska förändringar förknippade med en kvinnas menstruationscykel..

Varför förändras basal temperatur hos kvinnor med klimakteriet: orsaker och hur man hanterar symtom vid klimakteriet

Är det nödvändigt att mäta basaltemperatur med klimakterietKvinnors bastemperatur måste mätas.

Ofta urinering under menstruationen - de främsta orsakerna

Under de tidiga dagarna av menstruationen upplever många kvinnor olika obehagliga och ibland smärtsamma upplevelser. Larm inkluderar ofta urinering före menstruation.

Menstruationscykel: normal, orsaker till en oregelbunden cykel, hur man hanterar dem

Varje tjej bör vägledas i frågor som rör menstruationscykeln om hon är intresserad av att upprätthålla sin egen hälsa och hennes ofödda barns hälsa.