Vad kan blod och menstruation drömma om?

Klimax

Varje kvinna möter denna händelse i sitt liv varje månad. Men vad händer om du i en dröm oväntat upptäckte början av menstruationscykeln? Tolkar ger en tvetydig bedömning av en sådan dröm.

Drömtolkning av Meridian

Att se perioderna hos en ung flicka - det kan vara problem med kvinnors hälsa, hormonella system. Skynda dig snart till en läkare för att undvika komplikationer. För fullständigt förtroende, klara de nödvändiga testerna som visar vad som inte är synligt vid första anblicken.

Vilka är de kritiska dagarna för en vuxen kvinna som drömmer om - kusiner, en fadermor, en älskad moster och andra avlägsna släktingar kommer snart att besöka dig. Kanske kommer de att stanna hos dig en kort tid.

För en förälskad tjej kan en sådan dröm innebära att vara sen på ett romantiskt datum, och för en affärskvinna, hoppa över ett viktigt möte. Skynda dig för att undvika pinsamma situationer.

21-talets tolk

Att se din egen menstruationscykelfördröjning - du kanske har en mycket kraftfull älskare. Anslutningen kommer att vara ganska kort, men passionerna i den försvinner inte på en minut.

Om en vuxen dam drömmer om kritiska dagar, har en period kommit när det viktigaste är att ta hand om sin egen hälsa. Spara inte i många års sjukdom, ta hand om dig själv dagligen. En serie vitaminer eller en liten del träning kommer inte att skada någon.

Om din period är en flickas dröm, kommer ditt barn att föds helt friskt. Sådan immunitet kan bara avundas.

Att se en klänning som är färgad med ditt blod är svårt, både på jobbet och i ditt personliga liv. Om du i en dröm försöker ta bort det - inte allt går förlorat, vägen ur situationen är någonstans nära, kommer du definitivt att hitta det.

Muslimsk tolkning

Om flickorna drömde om menstruation, men i verkligheten är de frånvarande - kommer du att begå ett brott, vilket du kommer ångra.

Persisk drömbok Taflisi

Att drömma om menstruation - utslag av handlingar kommer att leda till ett brott. Tänk på varje steg om du inte vill ha de negativa konsekvenserna som kommer att påverka hela ditt liv..

För en vuxen kvinna fördjupar en sådan dröm sjukdom hos en nära och kära.

Om en man i en dröm såg sin kvinnas blod - till hennes sjukdom i samband med inre blödningar. Dra inte ut med undersökningar, allt kan förhindras.

Engelsk tolk

Drömde om menstruationsblod - säger att du är redo att bli gravid och kan tåla det.

Om du i verkligheten var rädd för att du var gravid och inte var redo för det - lugnar, ger sömn lättnad.

Den andra sidan av denna dröm kommer att vara minnet av problemet och besvärigheten i den sexuella sfären. Du kanske är rädd för att förolämpa din partner, vilket gör att du drabbas av vissa besvär.

Everyday Dream Book

För att upptäcka början på kritiska dagar - kommer du snart att få problem med din hälsa om du inte tar hand om det i förväg. Försök lösa problemen tills de blir irreversibla.

Om sådana dagar drömmas om av en gravid tjej kommer födelsen inte att vara för betungande och lång. Processen kommer att vara lätt, och barnet kommer att föds helt friskt, starkt barn.

Att drömma om en period - om de färgade din klänning, är en kollision med obehagliga människor oundviklig. Akta dig för fallgropar som kan sätta dig i ett besvärligt läge, vilket kommer att vara extremt svårt att komma ur.

Om du befinner dig i början av menstruationscykeln, men i verkligheten har datumet ännu inte kommit fram - i verkligheten kommer du att möta stora problem, som du själv startade.

Om du i en dröm lämnade en fläck på någon annans säng - i verkligheten kommer du att behöva någons hjälp, men att be om hjälp av den här personen kommer att betyda att minska din egen värdighet.

I vilka situationer en sådan dröm inträffar - gör dig redo för stora förluster, som nästan är omöjliga att övervinna. Hjälp ges endast om du korsar din egen stolthet. Detta kommer att vara ett viktigt beslut på gränsen till moral och fullständigt misslyckande..

Menstruation i en dröm: hade en period

Menstruation är en del av den kvinnliga menstruationscykeln, det är detta som är inneboende i den kvinnliga naturen. Det antas att detta månatliga fenomen kan likställas med kvinnlighet, förmågan att bli gravid och fostra ett barn. Av cykelns allmänna karaktär kan du prata om en kvinnas mentala tillstånd.

Om menstruationsperioden är enkel och omöjlig är kvinnan i harmoni med sig själv och världen. Om menstruationen åtföljs av smärta och andra obehagliga fenomen uppstod viss obalans i kvinnans själ, mycket negativa känslor och missnöje med hennes liv som samlats i henne.

Esoteriker är säkra på att om en kvinna vänder sig till sin natur och kommer att uppfatta menstruationen som en ödesgåva och inte som en straff, kommer hennes liv att förbättras avsevärt. Under "i dessa dagar" måste varje kvinna, trots den snabba livstakt, ge vila sig själv och sin kropp, lära sig simma med flödet, fundera över.

Under menstruationen rengörs kroppen för allt negativt som har samlats under hela månaden. Det sägs att av denna anledning lever kvinnor längre än män. Eftersom det starkare könet kan bli av med dålig karma endast under skärning. Och vad kan tyder på en dröm där vi hade en menstruation?

Menstruation i en dröm

Tolkar, som tolkar handlingen om menstruation, erbjuder att vända sig till sina egna känslor och känslor. Om drömmen var förknippad med obehagliga upplevelser och tankar, kommer du sannolikt att göra något dåligt, vilket du kommer ångra länge.

Om du i verkligheten inte har någon menstruation, i detta fall indikerar drömmen dina tvivel och försvarslöshet. Det är möjligt att du desperat behöver stöd från din familj..

Menstruation i en dröm indikerar någon form av berövning, förlust av något viktigt, så ditt undermedvetna överförde upplevelsen av detta till en nattdröm..

Om du upplevde rädsla och skräck i en dröm om menstruation, skulle det vara värt att besöka en gynekolog, det är möjligt att du har problem med reproduktionssystemet.

Ibland indikerar en månatlig sömn en förlust av vital energi. Är du trött på jobbet eller tappar du humöret med andra. Det är möjligt att alla juicer drackes av barn som kräver ständig vård. Ta dig tid att koppla av.

Om drömmen med menstruation verkade neutral för dig, fanns det inga negativa känslor, mycket snart kommer du att träffa din familj.

En dröm om menstruation kan varna för useriösa handlingar som en drömmare kan göra i verkligheten. Tänk innan du gör något.

Detaljer för att förstå drömmen med menstruation kommer att hjälpa. Allt är viktigt: vem hade menstruation, om du såg blod, hur mycket det var och var det var. Tänkbara tolkar kommer att hjälpa till att belysa nattdrömmars mysterium.

Millers drömbok

Som den berömda psykologen trodde, måste du snart ge upp något. Men skynda dig inte att bli upprörd, eftersom de uppoffringar du gör kommer att bära frukt, du kommer att bli ägare till något värdefullt, inte nödvändigtvis materiellt.

Gravid drömmer, en dröm om menstruation lovar födelsen av ett absolut friskt barn. Om tidpunkten för barnets födelse behöver du inte oroa dig. Allt går enligt planen.

Om menstruationen drömde om en ensam drömmer, kontrollera din hälsa. Mycket snart kommer du att känna dig mycket värre. Om du redan är ohälsosam lovar sömn att läka.

Om en menstruation sågs av en dam och en man som nyligen hade knutit knuten, kommer snart den förstfödda att föds i familjen.

Ibland betraktar en psykolog en dröm med menstruation som en föregångare av förestående problem som kommer att göra drömaren nervös och provocera depression. Det är möjligt att olyckan kommer att hända med någon nära. Du kan hjälpa din familj med pengar.

Om det i en dröm finns kläder i blodet, kommer snart fienderna att sätta dig pinnar i hjulen. Se upp och låt ditt liv inte förstöras. Försök att inte släppa utomstående i ditt liv, de kan visa sig vara förrädare och lögnare..

Om dina perioder var rikligt i en dröm, se till att genomgå en läkarundersökning. Sömn indikerar svårigheter i arbetsprocessen..

Om ditt menstruationsblod har täppt handflatorna i en dröm, kommer strömmen av otur inte att sluta om du inte ändrar din livsstil.

Dröm Wanga

Tolkar en sådan dröm, vände den berömda klärvoanten till drömarens inre väsen. Enligt prediktorn talar en dröm om menstruation om en kvinnas ständiga spänning om hennes barns liv och framtid. En kvinna riskerar att hennes handlingar förstör livet för sig själv och sina nära och kära. Du är redan orolig för vad du har gjort, men du kan inte göra det rätt..

Om du i en dagdrömm försökte stoppa din period, saknar du personen som lämnade denna värld.

Om du ser blodfläckar på kläderna, kan någon från din familj låta dig besegra och förstöra ditt rykte.

Om menstruationen i en dröm kom oväntat, försök inte att blanda dig i dina släktas oenigheter, annars kommer du att skylla på allt.

Om du blötlade dina händer i blod i en dröm är hela din familj utsatt för negativ påverkan, eftersom en gång blev din familj förbannad. Du måste be i kyrkan och be om förlåtelse för de grusomheter som begås av dina första föräldrar.

Drömtolkning i en dröm för en kvinna

Om en kvinna nyligen band knuten, lovar en dröm om menstruation henne en tidig graviditet.

Om menstruationen var en dam som har varit gift länge, kommer en svår tid att komma, drömaren kommer att ha ett svårt val, viktiga beslut måste fattas, på vilket framtida liv kommer att bero.

Andra tolkar är säkra på att alla problem kommer att inträffa genom drömmaren själv. När det gäller det personliga livet lovar en dröm om menstruation skandaler, förräderi, besvikelser.

Om en dam i ålderdom såg menstruationen kommer hennes personliga liv att förändras, vissa förändringar kommer att inträffa i den finansiella sfären. Tolkarna specificerade dock inte vilken karaktär de kommande förändringarna kommer att ha. I det här fallet är det bättre att ställa in sig för att positiva och visualisera de mest positiva bilderna..

Om en ogift flicka drömde om underkläder helt mättad med blod, intresserar någon annans liv mer än sitt eget. Kommer du ihåg vad som hände med nyfiken Barbara? Sluta skvallra och rikta all din aktivitet till ditt företag.

Drömmen om en flicka där menstruationen börjar förutsäger en försämring av välbefinnandet. Problemen är bara mogna, så vänta inte på en allvarlig sjukdom, gå till sjukhuset. Om du är säker på att ingenting hotar din hälsa, titta på släktingens tillstånd och välbefinnande. Det är möjligt att de hade några problem.

En dröm om menstruation lovar katastrofala otur i cupidaffärer. Om du har en andra halvlek kommer gräl. Om du är singel hittar du inte personlig lycka på länge. Men förseningen i cykeln i en dröm indikerar ett snabbt möte med en man som kommer att vara stilig och rik. Du kommer att utveckla en stormig romantik.

Om en flicka i en dröm såg menstruationsblod på ett lakan eller möbler, behöver du stöd, men du kommer inte be om hjälp på grund av din egen stolthet.

Om du i en dagdrömmer färgade dina kläder med menstruationsblod, låter du snart pengarna i avloppet. Sömn förutsäger också problem..

Om en dröm om menstruation sågs av en gravid kvinna, pratar tolkarna om god hälsa och enkel förlossning. Du kommer att föda ett starkt barn. Menstruationen i en dröm indikerar också att du kan bli av med många saker som orsakade problem eller lidande. En ny etapp i livet börjar.

Andra tolkar är säkra på att mamman får ett kreativt barn efter att ha sovit om sina perioder. Det är värt att överväga den framtida moderns mentala tillstånd. Om hon i verkligheten inte vill ha ett barn, indikerar en dröm om menstruation att hon vill avsluta den nuvarande graviditeten. Om en kvinna drömmer om ett överhängande utseende av ett barn. En dröm om menstruation symboliserar hennes rädsla för barnets hälsa.

Månatliga drömmar om en man

En man, även om mycket sällan, drömmer om sådana atypiska berättelser. Om menstruationen är att föredra framför det manliga könet, kan hans andra hälft ha stora problem. Det är vettigt att varna älskade om detta.

Om männen hade en dröm om en gift man, skulle han och hans hustru kontakta en läkare. Det är nödvändigt att kontrollera reproduktionsfunktionernas funktion.

Om menstruationen är en ung mans dröm, kommer vänner och släktingar att behandla honom kallt..

Om drömaren drömde att menstruationen plötsligt gick med honom, är det möjligt att han kommer att bli ett offer för bedrag och förlora mycket pengar. Ibland förutsäger en dröm om menstruation en paus med en älskad. Om du ser början på menstruationen under andra hälften kan det allvarligt bli sjukt.

Att se menstruation i en dröm hemma

Plötslig menstruation lovar alla slags problem, motgångar, berövning, bedrägeri, dåliga nyheter. Troligen kommer allt att gå bra med ekonomi och saker, men din själ kommer att drabbas. Det är nödvändigt att förbereda sig för ett obehagligt ögonblick i livet. Om utsläppet var starkt, utöver berövande och förlust, kan sjukdomar vänta på dig.

Andra tolkningar lovar drömaren en allvarlig chock som kan undergräva henne. Det är möjligt att din bästa vän ställer in dig, en älskad person kommer att lämna till en annan kvinna, vänner eller släktingar kommer att förråda dig. Du kommer att bli besviken över människor under lång tid.

Menstruation i en dröm förutsäger ett besök från avlägsna släktingar, vilket kommer att störa dig mycket.

Ibland påminner dina perioder i en dröm dig om någon viktig händelse eller resa. Du riskerar att bli sen.

Om du drömde om att lukta blod i en dagdröm, stör interna komplex med att bygga relationer..

Om blodströmmar i en dröm flyter ner på benen, riskerar du att begå en frivol handling. Om du väger och funderar över allt kommer problem att förbigå dig..

En dröm om menstruation drömdes av en dam som håller på att hitta arbete, mycket snart kommer hon att få ett nyfiken svar på sitt CV.

Om du i en dröm blev äcklad att titta på din menstruation, spridda smutsiga rykten bakom ryggen.

Du hade ont i din sömn under din period, kanske är du inte nöjd med kärlekssidan i ditt liv.

Om du i en dröm färgade händerna i blod, vill du förstå vänner och släktingas hemligheter. Tolkar säger att sådana åtgärder kommer att leda till besvikelse.

Drömde om att menstruationen började

Om du i en dröm väntade på menstruationens början, och de började, kommer du att ha problem som du måste röra dig ensam.

Om din period började, men du inte förvänta dig den alls, förvänta dig mycket dåliga nyheter som gör dig nervös och upprörd.

Ibland drömmer menstruationen om avlägsna släktingar. Kommer du gärna att komma fram? Dina känslor kommer att berätta om det..

Om det vakna tillståndet fortfarande är långt ifrån menstruation, men i en dröm det redan har börjat, riskerar du att begå en opåverkande handling som får dig och dina nära och kära att drabbas.

Om menstruationen sågs av en kvinna under klimakteriet, kommer det snart att bli dramatiska förändringar i personliga liv och pengar.

Tunga månatliga perioder drömmer

Om menstruationen ses av en ung dam, kan hon bli offer för en olycka, skadad. Var försiktig även i ditt eget kök..

Om blod flödade direkt till golvet måste du rådfråga en läkare och genomgå en fullständig medicinsk undersökning. Detta är en allvarlig signal för handling, särskilt om du i en dröm kände svår smärta. Till exempel, om blodet var en ovanlig färg, är något fel med ditt könsstilsystem. Brådskande behov av att gå till gynekologen om utsläppet var mycket blekt eller vice versa fick en brunaktig nyans.

Ibland indikerar perioderna i en dröm om olösta komplex som hindrar drömaren att bygga ett förtroendeförhållande med en man. Om du engagerar dig i introspektion, blir av rädsla, blir det lättare för dig, harmoni kommer att bli liv.

Om du inte lyckades byta tamponger i din dröm, på grund av det arbete som fallit av, riskerar du att förbise något betydande. Det är möjligt att kommunikationen med hushåll och släktingar försvinner..

Ibland indikerar menstruation i en dröm att en förlust av tidigare förhållanden och till och med tro om blod i en dröm plötsligt hälldes på vägen till någon plats. En dröm indikerar förlust och berövande.

Om allt i en dröm var fylld med menstruationsblod väntar en skam på damen. Kanske kommer alla att ta reda på hennes onda gärning. Om drömaren lugnt tog det hon såg i en dröm, kommer hon snart att spendera mycket pengar på värdelösa saker.

Drömtolkningspackning med menstruation

Om hygienmedlen var helt mättade med menstruationsblod, tycker flickan mycket att blanda sig i sina egna angelägenheter. Försök att fortsätta att ta itu med ditt liv, annars kommer du att få allvarliga problem. Emellertid hävdar andra kommentatorer att andra människor är aktivt intresserade av drömmars affärer och sprider skvaller bakom ryggen..

Om en kvinna drömde om menstruation försöker hon förstå kärleksdetaljerna för vänner och släktingar. Det är möjligt att motivet är att återställa en trasig relation..

Om perioden sågs av en ung flicka som ännu inte har startat en cykel, indikerar sömn snabb mognad. Andra kommentatorer säger att mamma och pappa snart kommer att sluta lita på drömaren. Kanske fuskar du ofta på föräldrar.

Andra drömmar

Har du sett andras perioder i en dröm? Mycket snart kommer du att kunna hantera en föräldralös eller konkurrent. Hon kan inte skada dig. Enligt andra tolkningar kommer din familj snart att behöva stöd. Några av dina släktingar kan vara sjuka..

Menstruationsblod på kläder indikerar att du snart kommer att vara i en obehaglig situation, uppleva en skamkänsla eller fruktansvärd begränsning. Sömn kan skryta med en oenighet med en bästa vän. Menstruation i en dröm lovar stora värdelösa inköp. Spara budgeten. Och om blodet dök upp på en snövit klänning, händer någon plötslig sak som kommer att störa ditt vanliga liv.

Om ditt menstruationsblod finns på ett lakan i din dröm, kan du vara cirklar runt fingret. Försök att inte kommunicera med främlingar inom en snar framtid, och var extremt försiktig med nära och kära.

Om du i en dröm hittar droppar eller fläckar av blod på dina underkläder, saknar du någon. En dröm kan också indikera en längtan efter en avliden person.

Om du ser allvarligt med drömmen där du såg din period, ta hand om din hälsa inom en snar framtid. Dess försämring talas av många kommentatorer. Tänk inte bara på kroppen utan också på själen. Trots allt lovar en dröm moraliska förluster. Glöm inte att ta hand om nära och kära som behöver ditt stöd. Om tolkningen verkade extremt negativ för dig, borde du inte föreställa dig de mest fruktansvärda bilderna. När allt kommer omkring är tankarna materiella. Nu blir du varnad, vilket betyder att du kommer att hantera alla svårigheter.

Vilka är dina perioder

Vilka är dina perioder

Månadsvis drömmer ofta på dagen för ett oväntat möte. Det kommer att vara kopplat till människor nära dig, kommunikation som kommer att ge många positiva känslor. En firande med en släkting eller ett besök av vänner är orsaken till externa förändringar eller allmän städning i lägenheten.

Planera inte för de kommande dagarna. På grund av omständigheter utanför din kontroll måste de skjutas upp..

Varje månad gravid

En gravid kvinnas menstruationsperiod har god hälsa före terminens slut. Du kommer att vara full av styrka och inre optimism, som hjälper till att uthärda och föda ett friskt barn. Snart kommer du att se att rädslan för en svår födelse är marklös.

Tunga perioder

Drömde om riklig menstruation - den gamla strävan kommer att komma till ett logiskt slut. Det är möjligt att de kommer att vara ett affärsprojekt, reparation, behandling eller omregistrering av arvet. Om du delar dig själv till fullo kommer ditt liv att bli välmående..

Blod från menstruation

Blod från menstruation lovar graviditet. Du kommer att lära dig om det eller en nära släkting som litar på dig med sina hemligheter. Födelsenyheter hjälper till att lösa gamla familjekonflikter.

Menstruationen började

De såg i en dröm att menstruationen hade börjat - i verkligheten måste du lita på dina egna styrkor. Den hjälp du förväntar dig för närvarande kommer inte alls eller kommer att komma mycket sent. Självförtroende och självförtroende hjälper till att övervinna svårigheter..

Månadsvis på den senaste drömbok av G. Ivanov

En kvinna drömmer om en period - till en släktas sjukdom; en man för att se att hans kvinna har menstruation - till hennes sjukdom i samband med inre blödningar.

Månadsperioder enligt Taflisis antika persiska drömbok

Menstruation (menstruation) - Om en kvinna ser sin menstruation, och hon faktiskt inte har dem vid den tiden, då kommer hon att begå någon allvarlig felaktig uppförande i verkligheten.

En kvinna drömmer om en period till vad - till en släktas sjukdom; en man för att se att hans kvinna har menstruation - till hennes sjukdom i samband med inre blödningar.

Månadsvis enligt vardagsdrömboken

Att se en period i en dröm för en ung kvinna innebär att hon kan ha hälsoproblem inom en snar framtid, och hon måste genomgå en läkarundersökning så snart som möjligt, medan problemen inte är för stora.

Om en gravid kvinna har haft en period kan en sådan dröm innebära att födelsen kommer att passera snabbt och utan komplikationer, och barnet blir friskt och starkt.

Månadsvis - Om du i en dröm såg kläder färgade med blod, kan du i en snar framtid stämma in för att möta problem, är det mycket möjligt att du befinner dig i en besvärlig position och du kan inte komma ur det utan moraliska förluster.

Om en kvinna drömmer om att hon har gått på sin period, men i verkligheten är de inte där, kommer hon att möta stora problem, som hon själv har skylden för. Om du drömde om att du färgade någon annans säng och möbler i blod, kommer du i verkligheten att behöva hjälp, men att be om det kommer att vara under din värdighet.

Månadsvis - I det här fallet måste du antingen acceptera de stora förlusterna som är i fara, eller kränka din stolthet och be om hjälp, som förresten inte kommer att vägras.

Månadens engelska drömbok

Månadsblod - Menstruationens början symboliserar den unga kvinnans förmåga att bära barnet. Varför drömmer jag om månadsblod - det kan betyda lättnad om du var rädd för att du kan bli gravid eller om du vill bli gravid om du vill bli gravid. Det kan också återspegla förlägenhet i sexuella frågor..

Muslimska drömmånader

Om en kvinna ser sin period, och hon faktiskt inte har dem vid den tiden, kommer hon att begå någon form av missförstånd.

Månadsvis via drömbok online

Menstruation i en dröm - försvårar hälsoproblem för nära och kära.

Om de är hos din valda väntar allvarliga problem med inre organ på dig, kan blödningar uppstå som inte kan ses med blotta ögat.

Sov med menstruation för en flicka - varnar för att något är fel med hennes kropp och hon måste definitivt träffa en läkare.

För en kvinna i position

Menstruation enligt den antika persiska drömbok av Taflisi

Om någon kvinna i en dröm ser sin period, men hon faktiskt inte har dem, kommer hon att ta en tankelös åtgärd.

Månadsvis på en XXI-talets drömbok

Menstruation - Om en kvinna har en försening i sin menstruation i en dröm - kommer hon snart att träffa en extremt rik älskare eller en kortsiktig men passionerad kärlek.

Den unga kvinnans dröm, där hon ser att hon har menstruation, antyder: hon borde ta hand om sin egen hälsa. Kanske är det dags att ta itu med de sår som inte känner sig ständigt utan samlas under åren.

Om en gravid kvinna drömde om menstruation kommer hon att få ett vackert friskt barn.

Att se kläder färgade med menstruationsblod i en dröm - allvarliga problem.

Vad är den månatliga bloddrömmen?

Sömn är en återspegling av människans inre värld. Dolda önskningar och upplevelser befinner sig i honom. Ofta lägger inte människor vikt vid sina förutsägelser, de litar inte på sin egen intuition. På eftermiddagen är alla upptagna med arbete, sysslor med barn och hushållsarbete. Tusentals olika saker förföljer människan och gör det omöjligt att urskilja universums hemligheter..

På natten kommer en besparande sömn. Det gör att du kan koppla av och få ny styrka för senare liv. Under sömnen visas olika bilder från undermedvetna djup. Intriktat sammanflätade kan de rita de otroligaste bilderna. Var inte rädd för drömmar, för de återspeglar bara det undermedvetna arbetet. Ofta finns det ett rationellt säd i dem, vilket kan förklaras.

Alla fenomen, enkla och komplexa, finns i mänskliga drömmar. Nästan alla kan komma ihåg en dröm där det finns blod. Även om det ser skrämmande ut, innebär det inte alltid olycka eller dåliga händelser. Det har länge trott att att se blod i en dröm inte betyder något fruktansvärt. Nästan alla drömböcker är överens om att en sådan bild varnar för ett möte med en släkting eller om att få nyheter från honom.

Menstruationsblod i en dröm har en speciell tolkning. Det är värt att noggrant överväga en sådan dröm och försöka komma ihåg de minsta detaljerna. För detta räcker det att inte hoppa ur sängen direkt efter att ha vaknat. Mentalt måste du komma ihåg hela drömmen, överleva den från början till slut, och sedan kommer du att kunna veta exakt vilken månatlig bloddröm.

Menstruation - Miller's Dream Book

Förmodligen kommer drömbok om en gravid kvinna mest av allt att behaga. Menstruationsblodet som hon sett i en dröm garanterar födelsen av ett friskt barn. Dessutom lovar Miller att barnet har olika talanger och förmågor. En flicka som nyligen har gift sig, en sådan dröm indikerar den överhängande graviditeten.

Om menstruationsblodet drömmas om av en kvinna som inte är gift, måste hon kontrollera sin hälsa. Många problem kanske inte omedelbart manifesterar sig utan samlas under åren. Det är värt att uppmärksamma kvinnors hälsa. Bilden av menstruationsblod lovar en långvarig behandling och möjligheten för operation för en sjuk person.

Dröm om Freud - vad är perioderna

Att se menstruationens blod i en dröm innebär att en person inte har tid att komma i tid vart han än går. Han kommer säkert att vara sen, vare sig det är en viktig händelse eller ett vanligt möte. Du kan dock försöka korrigera denna förutsägelse. Du behöver bara ha en marginal av tid och lämna huset i förväg.

Drömtolkning Longo

Här talar det drömda menstruationsblodet om en barriär som ingen förväntar sig. Troligtvis kommer hon inte att klara sig. En obehaglig händelse kommer att hindra flickan från att träffa sin älskade person och flytta dem från varandra.

Menstruation i en dröm - en esoterisk drömbok

Ibland drömmer en kvinna att hon ska börja, men menstruationen börjar inte. En sådan dröm indikerar att det inte finns någon hjälp från släktingar. Det finns ett bestämt problem som de kan hjälpa till att lösa. Förväntningarna kommer dock att vara tomma.

En oväntad början av menstruationen varnar för en allvarlig sjukdom eller förlust. Ju mer blod, desto mer allvarligt är problemet. Om du drömmer om att menstruationsblodet flyter genom benen, indikerar detta situationens okontrollerbarhet.

Månadsblod i en dröm - Danilovas drömbok

Om du drömt om menstruation betyder det att det finns en chans att förlora något viktigt i livet. Det är inte alltid möjligt att förstå vad som är konkret. Först efter tidens gång blir det klart vad som tappades. Det kan vara en uppdelning med en nära och kär, en paus med släktingar. På en undermedveten nivå varnar kroppen för förlust.

Tolkar en kvinnlig dröm är det nödvändigt att ledas av en riktig menstruationscykel. Om menstruationsblodet drömmer innan kritiska dagar börjar, lägg inte vikt vid det.

Vilka är dina perioder

Sedan gamla tider har en dröm täckts av mystiskt mysterium. Detta är inte bara en integrerad del av människors liv, utan, enligt många mystiker, en guide till Ödeboken där alla har sitt eget kapitel. Många psykoanalytiker talar om det faktum att drömmarna som drömdes i en dröm inte bara är en serie fascinerande bilder, utan en konversation av det undermedvetna med individen. Så är det värt att tro på drömmar? Vad är dina månatliga perioder för? Är det möjligt att undvika problem genom att förlita sig på informationen i en dröm? Vilka drömmar ska du tro? Låt oss räkna ut det och lita på tolkningarna av de mest populära drömböckerna.

Hur man uppfattar en dröm om menstruation

En liknande dröm, åtminstone en gång, men "kom" till nästan varje kvinna. Mystiker, esoteriker och parapsykologers syn på detta fenomen är extremt tvetydig. En mängd olika tolkningar förknippas inte bara med olika inställningar till synen på sömn som ett fenomen, utan också med grunden för den tid som tolken tillhör.

Baserat på åsikter från de flesta antika och östra drömböcker kan man dra slutsatsen att utseendet på "orent", "smutsigt" blod i en dröm inte förbättrar bra för en flicka. Ja, och en man som råkar möta blodiga utflöde i drömmar, borde vara akta, men det är bättre att förbereda sig för en storslagen skandal.

Senare drömböcker förklarar inte så radikalt utseendet på menstruationsblod under sömnen. Sedan medeltiden är det vanligt att tolka sådana drömmar i kombination med de faktorer som orsakade blödning. Och själva utsläppets natur, miljön kring flickan kan säga mycket om vad som är en sådan dröm. Kombinationen av alla faktorer som uppträdde i drömmen kommer att påverka den slutliga tolkningen. Och variationerna kan varieras: beroende på överflödets överflöd och färg, kan en sådan dröm betrakta en kvinna som en tidig sjukdom; om du drömt om magra urladdning, knappt märkt, bör du vänta på en snabb och trevlig förändring.

Mystic Rodoviks, som identifierar blod med en innehavare av information om det förflutna och framtiden för hela slaget, tror att uppkomsten av menstruationsavladdning i en kvinnas nattdrömmar indikerar problem som kommer att uppstå hos närmaste släktingar.

Läs också, under vilka förhållanden spikförlängningar för menstruation inte är önskvärt i artikeln med referens.

Tolkning av populära drömböcker

I ett försök att förstå vad månatligt blod drömmer om, är det nödvändigt att vända sig till drömböcker, som har etablerat sig som de mest "sanningsbärande".

Millers drömbok

Millers drömbok om menstruation i en dröm innehåller flera tolkningar. Skillnaderna är baserade på statusen för damen som såg ansvarsfrihet i drömmar. Om menstruationen hade en dröm om en tjej som nyligen har gifte sig, kommer hon snart att bli gravid. En kvinna under sina år, särskilt en ogift kvinna som drömt om menstruation, bör omedelbart uppmärksamma sin hälsa. Kritiska dagar som började i en dröm. Kan indikera allvarliga patologiska processer som påverkar reproduktionssystemets organ.

Drömtolkning Taflisi

Detta arbete är en avhandling om drömmarnas inverkan på den antika astrologen Abulfazl Hu-baish Taflisis dagliga rutin. Många av dem som upprepade gånger har använt sig av hjälp av hans texter konstaterar att de ofta är sanna. Men det är värt att komma ihåg att astrologen Taflisi bodde i Persien på 1200-talet. Så världsbilden för den eran lämnade ett starkt intryck på tolkningen av många fenomen. Så menstruationsblod i en dröm förbättrar inte bra. Oavsett om det kom rikligt med utsläpp eller det beslagna ämnet knappt märks - vänta på problem. Tilldelningar som kom i Kemar varnar en kvinna om hälsoproblem eller allmän skam som väntar på henne snart.

Du kommer att vara intresserad av att läsa om hur kvinnor gissar efter sina perioder. Följ länken och ta reda på populära metoder för att förutsäga ödet.

Drömtolkning Danilova

Baserat på denna drömbok kan man göra en entydig slutsats: att se i en drömblod från menstruation är ett okänt tecken. Enligt författaren lovar menstruationsflödet som en kvinna drömde om i en dröm förlust. Beroende på situationen och arten av urladdningen kan förlusten vara liten, praktiskt taget osynlig, eller tvärtom, en "förlust" kommer att ge många problem. Överflödet, som började kritiska dagar i drömmar, utgör allvarliga förändringar i flickans liv. Förlusten är inte förknippad med något materiellt, utan med omprövningen av riktlinjerna för liv, "avresa" av den fasta marken av bekanta installationer under dina fötter. Men var inte rädd. Förändringen i livets riktning lovar början på en ny, glad sida i drömmarens liv.

Engelsk drömbok

Att besvara frågan om varför menstruationen drömms om av en kvinna är drömboken sammanställd av engelska stargazers kort och kortfattad. Avhandlingen hänvisar till de fysiologiska orsakerna till menstruation. Att förklara menstruationens utseende i nattvisioner kan vi nästan säkert säga att för att se blodproppliknande blodutflöde i en dröm - av en tidig graviditet.

Några av astrologerna från den engelska skolan är säkra på att drömmen i vilken menstruationen börjar signalerar det klara könet om problem i sexlivet.

Stargazers i Europa från medeltiden tolkade "orent" blod i drömmar annorlunda. Det var inte typiskt för dem att dra paralleller mellan fenomenets fysiologiska orsaker och att vakna sex med vad en person ser i nattens glömska. På dessa dagar trodde man att menstruationen, som faller ner på en tjejs ben i en dröm, förskådar en tidig beräkning för syndiga gärningar.

Drömtolkning Longo

Förlita sig på Longos drömbok är det säkert att säga att att se menstruation i ens dröm är ett okänt tecken. Utseendet på blodig utflöde, som strömmar ner benen eller i överflödet av de närvarande på dynan, profeterar utseendet på hinder eller besvikelser i cupidens affärer. Flickor som ser sådana bilder i sina drömmar, bör vara mer försiktiga med att hitta en livspartner. Bredvid dem står inte personen som de föreställer honom med.

Esoterisk drömbok

Varje drömbok är faktiskt en esoterisk avhandling. Men det finns en som tolkar drömmar enbart utifrån ”lagar” som dikteras av den magiska verkligheten. Baserat på en sådan källa måste du vägledas av dina känslor. Jungfru, som otåligt väntar på sina perioder i en dagdröm, försöker i verkligheten hitta en lösning som kan ha ett ödesdigert inflytande på henne. Den esoteriska drömboken uppmanar de som ser sådana drömmar att inte skynda sig till slutsatser och beslut, utan att lita på tillfällighetens vilja. Det som händer är bara i hans makt. Om i flickans drömmar det månatliga blodet var rikligt, tjockt och mörkt, bör du förvänta dig en extremt obehaglig incident, med en serie negativa konsekvenser.

21st Century Dream Tolkning

Försöker besvara frågan: "Varför kan en tjej drömma i sömnen om de verkligen inte är där?" många vänder sig till 2000-talets drömbok. Vad är så speciellt med det? Det sammanställdes med aktivt deltagande av kända parapsykologer i dess tid. Det är därför många kvinnor tenderar att tro på denna källa..

När du börjar tolka drömmen i denna drömbok är det värt att komma ihåg alla ljusa och detaljer och fortsätta från din nuvarande situation. Om en gravid kvinna ser fläckar, oroa dig inte. Parapsykologer är säkra på att det här undermedvetna gör det klart att allt är bra med barnet, födelsen kommer att vara säker och att barnet blir friskt och lugnt.

En kvinna som drömde om rikliga perioder, smutsar möbler och kläder, borde oroa sig för hälsan i organen i reproduktionssystemet. Det är möjligt att patologiska processer förekommer i könsorganen..

Om en kvinna har en lång försening i sin dröm, bör hon förvänta sig ett möte med en extremt rik man. En affär kommer inte att växa till ett varaktigt äktenskap, men det kommer att ge en kvinna många trevliga, passionerade minuter.

Everyday Dream Book

Detta är snarare inte en drömbok, utan en samling trosöverföringar från kvinna till kvinna. Men folkvisdomen kan inte ljuga, vilket betyder att det är värt att lyssna på dess tolkning.

I den världsliga drömboken tolkas utseendet på menstruationsblod tvetydigt. Om kritiska dagar kommer i en dröm för en ung flicka, och till och med i form av mörka blodproppar - vänta på hälsoproblem.

Det "smutsiga blodet" som färgade den mogna kvinnans underkläder indikerar att hennes inte så trevliga hemlighet "fått" i sin ungdom snart kommer att avslöjas. Tidigare döljdes menstruationens början noggrant. Tydligen på detta tabu och byggt en analogi.

Riklig, mörk urladdning, "översvämning" av de omgivande föremålen förutspår utseendet på ett problem som flickan inte kan klara ensam. I de flesta fall är problemet djupt personligt och begäran om hjälp kommer att påverka det självklara könet.

Det är inte ett objekt att fläcka i menstruationsblod, utan en person - att förstöra under lång tid vänskap eller familjerelationer med honom. Några av de gifta kvinnorna hävdade att de, efter att ha smurat sin mans trosor eller kläder i sömn under perioder, följde med att de älskade dem på en lång resa eller affärsresa.

Om en gift kvinna drömmer om en ständig förnyelse av cykeln, och ansvarsfrihet, trots överflödet, inte fläckar någonting annat än den sovande, bör hon förvänta sig lycka till i ekonomiska frågor.

Ta reda på varför flickan drömmer om kritiska dagar i en dröm, det är värt att notera att tolkningarna är uppdelade i två diametralt motsatta läger. Av stor vikt är känslan av att nattdrömmar lämnas kvar..

Positiva intryck efter en dröm om menstruation

En jungfru som vaknade efter en dröm där menstruationscykeln började, kraftfull och glad, kan säkert räkna med positiva förändringar i livet. Godhet berör alla livsområden, men i synnerhet hälsa och personliga liv.

Många moderna astrologer motbevisar den etablerade uppfattningen att det är en allvarlig sjukdom att se menstruationsblod. Samtida är säker på att sådana drömmar kommer till de flickor som är medvetet rädda för "läckage". Drömmar fungerar som en påminnelse från det undermedvetna och talar uteslutande om den närmande verkligheten.

För gravid

Spotting som en kvinna såg under graviditetens sista månad signalerar att ett friskt barn kommer att föds under de kommande dagarna.

Kärlek och relationer

Om perioderna i nattliga drömmar smärtfritt försvann och inte lämnar några spår på underkläder, bör en kvinna förvänta sig en positiv förändring i den nuvarande situationen på kärleksfronten. Ofta symboliserar blod passion, och menstruationens blod är en kvinnlig kraft som bär all information om släktet.

Många kvinnor som lämnade sina berättelser på tematiska forum noterade att ju mer de kände tillfredsställelse från blodet som flyter i en dröm, desto mer kortfattat blev deras relation till en partner.

Var uppmärksam på vem du ligger i sängen under utskrivning. Om perioderna i drömmar fångade en kvinna tillsammans med föremålet för hennes sexuella lust - är det dags att prova något nytt i det intima livet. I detta fall. Den konventionella visdomen är att det omedvetna endast är det medvetna.

En dröm om början av kritiska dagar, som lämnar en lycklig känsla för hela nästa dag, lovar framgång i det personliga livet.

Karriär

Om dessa dagar i en dröm började på arbetsplatsen, men flickan lyckades dölja den eller använda packningen i tid, kan du säkert räkna med ett kraftigt hopp på karriärstegen.

Överflödig urladdning kan leda till en sovskift i kommandot. Men oroa dig inte om morgonen inte överskuggas av ångest, sådana förändringar kommer bara att göra jungfrun glad och berika.

Negativa intryck efter en dröm om menstruation

Ångest efter att ha vaknat och ett negativt meddelande under dagen är en allvarlig oro. Oro kan vara ett direkt bevis på att en kvinna drömde om menstruation som en varning. Först och främst är det värt att uppmärksamma hälsan i kvinnans reproduktionsorgan. Kroppen kan "prata" med en kvinna genom drömmar för att varna henne för förestående fara.

Överdriven blodig urladdning, drömd i början av menstruationen, kan signalera hotet om ett missfall.

Menstruation i en dröm, åtföljd av svår, skärande smärta utgör en smärtsam avsked med en älskad. Om det i en dröm inte bara finns menstruation, utan också smärta i ljumskområdet, är det säkert att säga att separationen kommer att förknippas med förråd hos en kille eller man. För en gift kvinna förutsäger sådana känslor i nattdrömmar en lång, fylld med överdriven byråkrati, skilsmässa.

Drömmen om menstruation, som lämnade en känsla av skam och besvärlighet, förhindrar allmän skam och censur. Baserat på majoriteten av kommentarerna på olika drömsajter indikerar perioderna i ett sådant ”företag” att något hemligt och intimt kommer att bli allmännyttigt eller att en kvinna kommer att betala för överdriven nyfikenhet eller pratkraft.

Om menstruationen drömde om en man

Det är anmärkningsvärt, menstruationen kan drömmas inte bara om en flicka, utan också om en kille.

En fånge som har drömt om menstruationsblod kan förvänta sig en tidig, i de flesta fall, en tidig befrielse.

Om de män som just har drömt om en nygift kille kan gratulera honom, för snart kommer hans fru att gå på rivningar.

Om du hade en månadsperiod hos en man och lämnade ett obehagligt intryck, bör du ompröva din inställning till det rättvisare könet. Den svåra "eftersmaken" efter sömn är ett intryck som han gör på omgivande kvinnor.

Dags att sova

Det är mycket viktigt att uppmärksamma den dag och tid på dagen då kvinnan besökts av en tvetydig dröm. Profetiska drömmar är de som utses från tisdag till onsdag och från torsdag till fredag. Att drömma för närvarande kan gå i uppfyllelse så snabbt som möjligt..

Drömmar på dagtid anses som tomma..

Drömmar under perioden 19:00 till 00:00 går i uppfyllelse under de kommande två åren. Du bör inte vänta på snabbt körning av det avsedda. Drömmar från 00:00 till 03:00 går i uppfyllelse lite snabbare, men är "skiftare". Formerna och betydelserna som projiceras i verkligheten har motsatt betydelse för sömnen. Men drömmar klockan 03:00 till 06:00 går i uppfyllelse extremt snabbt och så nära en gemensam tolkning som möjligt.

Drömtolkning: Månadsblod som betyder?

Ta reda på i drömboken online vad menstruationens blod drömmer om genom att läsa svaret nedan i tolkningen av tolkarna.

Drömtolkning av S. Karatov

Om en kvinna i en dröm såg att hon började menstruera, kommer hennes inställning till sin man eller älskare märkbart att förvärras.

Om en man drömmer om att menstruationen kom från sin fru eller älskarinna, börjar han medvetet att känna henne svalna för honom.

Se också: varför drömmer om blod, varför drömmer om att bli smutsig, varför en kvinna drömmer.

Drömtolkning av Adaskin

Om en kvinna drömde om denna smärtsamma sjukdom skulle hon i själva verket känna sig svalna till sin man eller älskare, och om en man drömde om att hans fru eller älskare hade perioder, skulle han medvetet känna att hon svalnade.

Endast för kvinnor - Om du är gravid och har haft en period bör du inte vara rädd för någonting. Ditt ofödda barn kommer att föds friskt och starkt..

Drömmen där du såg kläder smutsade av din period menstruation lovar dig allvarliga problem; de kan vara relaterade till hälsa.

Ängeldrömbok

Om du drömmer om att din period kom - för en ung kvinna innebär en sådan dröm att hon kan ha hälsoproblem inom en snar framtid, och hon måste genomgå en läkarundersökning så snart som möjligt, medan problemen inte är för stora.

Om en gravid kvinna har haft en period kan en sådan dröm innebära att födelsen kommer att passera snabbt och utan komplikationer, och barnet blir friskt och starkt.

Jag drömde om att du i en dröm såg kläder smutsiga av perioder, sedan i en snar framtid stämma in för att möta problem är det mycket möjligt att du kommer att befinna dig i en besvärlig position och du kan inte komma ur det utan moraliska förluster.

Om en kvinna drömde att hon gick på sin period, men i verkligheten är de inte där, kommer hon att möta stora problem, som hon själv har skylden för. Om du drömde om att du hade smutsat er med någon annans säng, möbler, behöver du i verkligheten verkligen hjälp, men att be om det kommer att ligga under din värdighet. I det här fallet måste du antingen acceptera de stora förlusterna som är i fara, eller kränka din stolthet och be om hjälp, som förresten inte kommer att vägras.

Kreativ drömbok

1. Drömmen om menstruation kan kopplas till den kreativa sidan av oss själva, som kan ge nya idéer och skapa nya och ännu mer underbara ”barn” från enkelt material. Vi förknippas med livets hemlighet och med kreativa impulser. 2. Eftersom menstruation är en så integrerad del av en kvinnas liv, kan det betyda att om en kvinna har en dröm, hennes uppfattning om sin egen växande sexualitet. Men i en mans dröm kan detta varna honom och påminna honom om rädslan kring förhållandet och föreningen med den feminina principen. Det kan också betyda hans egen feminina sida och behovet av att förstå hans egen sensualitet. 3. Livscykeln och allt mystiskt hos kvinnor kan symboliseras av menstruation. Endast i enskilda samhällen betraktas det som "orent".

Månadsblod i tolkningen av experter

Nedan kan du dela din dröm. För att ta reda på varför en kvinna eller man har en månatlig bloddröm är det tillrådligt att intressera läsarna och experterna på drömboken med sina minnen om händelser och bilder.

Obligatoriska fält är markerade med *.

Att se i en dröm menstruation började (blod) - varför dröm

30257 Lästid

Ofta är menstruation för en kvinna en mycket smärtsam och obehaglig process. Att se menstruationsblod i en dröm, kan en kvinna vara försiktig eller till och med rädd. Därför måste du ta reda på vad du kan förvänta dig inom en snar framtid, efter att ha sett i ett drömblod, och specifikt varje månad.

Varför drömmer om att se blod

Blod har alltid varit associerat med blod släktingar. Beroende på drömmen kan den tolkas på olika sätt, men i alla fall gäller det dina blodfamiljer.

 • Om du försöker stoppa blodet som hälls från såret - symboliserar det att du längtar efter en avliden släkting;
 • Att se blod på dina kläder - en handling av en nära släkting kommer att äventyra ditt rykte;
 • Om du skadar någon i en dröm så att blod sporrar - kan någon av dina inblandningar i grälen för nära släktingar bli mycket dålig;
 • Du dricker vatten som förvandlas till blod - var mycket försiktig. Det finns en förbannelse på din familj;
 • Att se blod på dig själv - snart kommer du att höra från din närmaste familj.

Det vill säga att se blod i en dröm är inte så skrämmande som det kan verka. Det här är ganska bra - eftersom ditt undermedvetna varnar dig om något. Det viktigaste - glöm inte omedelbart denna dröm och visa yttersta omsorg för att ta reda på vad den är kopplad till..

Varför drömmer om att se menstruation

Om bara blod i en dröm gäller närstående, så talar det menstruationsblod som en kvinna drömmer om mer sannolikt att du måste vara uppmärksam på dig själv och din hälsa.

 • Menstruationsblod som en kvinna i underkläder drömmer om indikerar en möjlig tidig graviditet. En sådan dröm berättar för en man att särskild uppmärksamhet bör ägnas åt hans kvinnas hälsa;
 • För en ung flicka som drömde om tunga perioder indikerar detta möjliga hälsoproblem och skador inom en snar framtid;
 • Menstruation i en dröm under graviditeten indikerar en framgångsrik, enkel, snabb födelse. Barnet blir friskt;
 • Det finns tillfällen då det inte är värt att leta efter dold mening i sådana drömmar och menstruationsdrömmar om ett banalt snabbt möte med släktingar;
 • Att se i en dröm menstruationsblod kan innebära en sjukdom i de kvinnliga könsorganen, båda hemma, så med någon nära;
 • Om menstruationen i en dröm började oväntat, vänta då snart på dåliga nyheter från någon nära dig;
 • Många drömböcker säger att menstruation i en dröm betyder början på ett nytt liv och att det är dags att kasta bort allt onödigt och onödigt från ditt liv och börja leva från grunden. Det viktigaste - var inte rädd för förändring och möta dem med stor glädje;
 • Början av menstruation i en dröm kan indikera att du lägger för lite tid på din hälsa. Glöm andra och arbeta ett tag. Ta hand om din hälsa - det är mycket viktigt. Genomgå en läkarundersökning, försök inte skjuta upp ens de minsta hälsoproblemen i en lång låda. I allmänhet ta maximal tid för din kropp;
 • Månatliga drömmar om en ung ogift flicka kan indikera att det planerade datumet med den unga mannen inte kommer att äga rum. Det är möjligt att efter detta kommer ett seriöst samtal att orsaka stor besvikelse hos en älskad;
 • Att se i en drömkläder som är färgade med menstruationsblod är allvarliga problem inom en snar framtid;
 • Att drömma om en period under en tid då de faktiskt är frånvarande betyder att en kvinna kommer att begå någon allvarlig handling i verkligheten;
 • Plötsligt börjar i mängden, menstruation, kan prata om en möjlig förlägenhet i verkligheten. Det är inte nödvändigt att det också kommer att vara menstruationen som människor kommer att se, det kan vara absolut alla besvärliga situationer.

I själva verket kan du hitta många fler tolkningar av sömn där du ser din period. Hur som helst är drömmen inte lika dålig som blodtypen i det verkliga livet. Det viktigaste är att du inte behöver vara rädd för någonting. Det är nödvändigt att snabbt förstå vad denna dröm är kopplad till, baserat på alternativen ovan. Om du har bestämt detta, vidta åtgärder snart vid behov..

Om du fortfarande inte har kommit fram till vad du kan ha drömt om menstruation, vänta antingen på nyheter från släktingar, eftersom det är möjligt att menstruationen i en dröm helt enkelt symboliserar blod och "resultat" av sömn helt enkelt kommer att innebära ett tidigt möte med blod släktingar.

Det bästa alternativet skulle vara om du, efter menstruationen i en dröm, uppmärksamma din hälsa. Trots allt kan denna dröm förhindra utvecklingen av en farlig sjukdom i samband med kvinnliga könsorgan. Och det är bättre att identifiera och börja behandla det i förväg än att skjuta upp det för senare.

I alla fall behöver drömt blod inte vara rädd. När allt är det bara en dröm och det kanske inte har någon semantisk eller förutsägbar belastning, utan bara återspegla ditt psyko-emotionella tillstånd.

Artiklar Om Missbruk Cykeln

Menstruation eller missfall?

Vem vet, men kanske möter en sådan situation? Hur skiljer jag ett missfall från menstruationen? Vad är känslorna och urladdningen?Jag tänker för en andra gång, men plötsligt......

Försening av menstruationen

Försenad menstruation, de främsta orsakerna utom graviditet
Normalt varar menstruationscykeln 21 till 35 dagar. Varje kvinna har sin individuella varaktighet, men i de flesta av dem är intervallet mellan menstruationen lika eller skiljer sig från varandra med högst 5 dagar....

Efter menstruation gör ont i magen och nedre delen av ryggen: vem är skylden och vad man ska göra?

Varför korsrygg gör ont under kritiska dagar?Under menstruationen förändras den hormonella bakgrunden och musklerna i livmodern minskar....