Blödning

Kan jag ha sex under min period?

Det antas traditionellt att sex under menstruation är kön oacceptabelt och osäkert för hälsan. Detta uttalande har till och med en religiös bakgrund. Idag är en kvinna ”oren”, hon kan förorena templet med sitt besök.

Tillåts vaginal suppositorium under menstruationen?

Metronidazol är ett läkemedel som används för att behandla infektionssjukdomar och inflammatoriska sjukdomar. Medicinen avser antibiotika. Du kan dricka metronidazol med menstruation.

Hur man lindrar livmodersspasm

Cervical spasms anses inte av gynekologer som en oberoende nosologisk enhet, de är ett symptom som kan indikera utvecklingen av farliga kvinnliga sjukdomar. Under ett sådant tillstånd övervägs en atypisk sammandragning av muskelorganet och glattmuskeln.

Funktioner av rosa urladdning före menstruation


Utseendet på vaginal urladdning avgör om en kvinna har patologier eller avvikelser i reproduktionssystemet. Normal och patologisk urladdning har betydande skillnader.

Månadsvis efter förlossningen

Under graviditeten är menstruationen frånvarande. Varje kvinna vet om detta. I kroppen inträffar hormonella förändringar som bidrar till utvecklingen och tillväxten av det framtida barnet.

Hur många dagar efter ett missfall blödar det

Hur man stannarFör att stoppa blodet efter en missfall efter vakuumsugning och andra typer av läkemedelsavbrott under graviditeten används följande läkemedel:

Hur är corpus luteum och ägg?

Corpus luteum bildas i den andra fasen av den kvinnliga cykeln omedelbart efter ägglossningsprocessen. Corpus luteums funktion inkluderar produktion av progesteron. Detta hormon minskar sammandragningen av livmoderns väggar, vilket är nödvändigt för embryonets säkerhet.

Efter upphörandet av Duphaston finns det inga perioder: vilken dag de kommer, varför de kan bli försenade och vad de ska göra?

Det första tecknet på utrotningen av en kvinnas reproduktionsfunktion är menstruations oregelbundenheter och ofta förseningar i menstruationen.

Hur man känner igen graviditet under menstruationen

För de flesta kvinnor är frånvaron av planerad menstruation det första tecknet på graviditet. Men som praxis visar kan det finnas undantag från varje regel.

Är menstruationen olika efter kejsarsnitt och efter naturlig födelse

Hittills är kejsarsnittet ganska vanligt hos kvinnor som arbetar. I en sådan grad att vissa mödrar frivilligt väljer en sådan väg som ett alternativ till naturlig förlossning.

Är graviditet möjligt efter menstruation eller inte?

Menstruation hos en kvinna är en komplex fysiologisk process som säkerställer full reproduktion av organen i det reproduktiva systemet och hjälper till att skapa förutsättningar för en möjlig befruktning.

Tecken: vad betyder det om det finns blod från näsan

Epistaxis är en olägenhet som kan hända vem som helst. Detta indikerar inte nödvändigtvis allvarliga hälsoproblem. Anledningen kan ligga i trötthet, högt blodtryck, mekanisk skada och uttorkning av slemhinnorna.