Blödning

Förekomst av fläckar före menstruation: tecken på patologi

Reproduktionssystemet av det rättvisare könet utsätts ständigt för både yttre och inre faktorer som påverkar dess funktion. En sådan effekt manifesteras av olika tecken, inklusive vaginal urladdning.

Orsaker till dåsighet före menstruation

Svår, oemotståndlig dåsighet, huvudvärk och svaghet i kroppen - det är symtom under menstruation som många kvinnor känner. Det verkar som om en helt naturlig mekanism orsakar så många problem och obehag.

Symtom och tecken före menstruation, vilket kan vara?

Hur man upptäcker en försening i menstruationen?Hur kan jag upptäcka tecken på försenad menstruation? Längden på en normal menstruationscykel är 22-36 dagar.

Hormoner rekommenderar: vi går ner i vikt omedelbart efter menstruationen

De flesta av det rättvisa könet tror att i kampen om harmoni och en passande figur är alla medel bra! Dietar, kosmetiska förfaranden och naturligtvis sport används.

Användning av ascorutin under menstruationen

Överflödig och långvarig menstruation åtminstone en gång i livet var i vart och ett av det rättvisa könet. Oavsett anledning som orsakade stor blodförlust på kritiska dagar, är det första en kvinna försöker göra i detta fall att stoppa fläcken för att förhindra utvecklingen av järnbristanemi.

Roskachestvo: 67% av feminina sanitetsservetter är tillverkade med säkerhetsöverträdelser

Som en del av en fanstudie köpte specialister kvinnors sanitära kuddar tillverkade i Ryssland (15 prover) samt importerade från Belgien, Bulgarien, Ungern, Italien, Kina, Sydkorea, Slovakien, Tjeckien och Sverige.

Vikt före, under och efter menstruationen: hur kroppsvikt förändras beroende på menstruationscykeln?

Hormonförändringar som inträffar i en kvinnas kropp i olika stadier av menstruationen påverkar många interna processer.

Vilka antibiotika att ta för endometritis hos kvinnor

Den inflammatoriska processen lokaliserad på det inre lagret av livmodern kallas endometrit i gynekologi. Vanligtvis utvecklas sjukdomen mot penetrering av patogen mikroflora och orsakar ofta missfall och infertilitet..

Försening av menstruationen. Varför börjar du inte din period?

Varje frisk kvinna upplever menstruation varje månad. Detta indikerar förmågan att bli gravid och fostra ett barn. Menstruation är den huvudsakliga naturliga processen i en mogen kvinnas kropp, därför bör de minsta störningarna i cykeln och sjukdomen tas på allvar och en lösning på problemet kan hittas så snart som möjligt.

Menopauseblödning: orsaker och behandlingsalternativ. Postmenopausal blödning

Ofta beror blödning med klimakteriet på olika typer av hormonella störningar, bildandet av livmoderfibrer, polyper, såväl som många andra patologier.

Vad du ska göra för att din period ska gå snabbare

Att ha menstruation är en indikator på reproduktiv hälsa. Varaktigheten av urladdningsperioden anses vara normal om den inte överstiger 5 dagar. Kvinnor som vill veta hur deras perioder slutar snabbare bör förstå vad som är fysiologiskt.

Bröstet brister och sväller efter menstruationen, drar i nedre del av buken: varför det händer, är det farligt och vad man ska göra?

Den biologiska funktionen hos den kvinnliga menstruationscykeln är att förbereda det reproduktiva systemet för befruktning av ägget.