En stavning om månadsvis blod - metoder och konsekvenser

Ansvarsfrihet

När en kvinna gör en kärlek för månadsblod, är konsekvenserna irreversibla. Mänskligt blod används i kraftfulla och farliga ritualer. Vi beslutade att göra en kärlek för menstruation - studera all information som finns i den här artikeln.

Kärleksförtryck för menstruation - hur man gör det rätt

För att bedriva en kärlek för menstruation, är det inte nödvändigt att söka hjälp till en professionell häxa. Du kan själv utföra ceremonin, det är enkelt. Men en sådan kärlek kan inte tas bort, och starka trollkvinnor hjälper inte offret.

Det finns ett antal kärleksformat med menstruationsblod. En enkel ritual: på en vit duk droppar en kvinna sitt eget blod och torkar fläcken. Därefter bränns tyget, och den insamlade asken läggs till drycken och ges till offret att dricka..

Rött vin används också i ritualerna. En flicka droppar två droppar blod i honom och kastar en stav 7 gånger:

Eftersom detta blod är i mig, så är du en slav (namn) kom till mig.

Vin används i en annan ritual. De blandar ett jämnt antal droppar blod i drinken och säger två gånger:

Mitt blod är borta, jag behöver inte, men slaven behöver (namn).

Inte bara dricka utan också mat används för att vinna offrets hjärta. Blod läggs till mat med orden:

Drick mitt blod, ge din vilja. Du kommer bara att lyssna på mig och du kommer att göra som jag vill. Bara jag är din herre.

Denna rit är en av de vanligaste och effektivaste. Resultatet är snabbt, och att ta bort denna starka kärleksförtroll för menstruation är nästan omöjligt.

Hur du får reda på att du blev förtrollad

Liksom alla magiska ingrepp kan man kännas igenom en kärleksförtryck för menstruation. Det är två aspekter att göra detta - en människas mentala och fysiska tillstånd. Nästan alla kärleksförtryck hjälper till att dra vitalitet från offeret. Som ett resultat börjar mannen åldras för tidigt, ser smärtsam, slö. Impotens fungerar också som en biverkning..

Objektet som den magiska effekten ägde rum börjar bete sig aggressivt. Och i förhållande till andra och till önskan. En sådan aggression åtföljs av övergrepp. Detta beteende förklaras helt enkelt.

En stava på menstruationsblod fäster offret till en viss tjej fysiskt, och så att det visar sig kontrollera hans sinne. Men det är omöjligt att rikta en viss del av det undermedvetna. Det börjar stå emot, och därför blir offret aggressivt..

En indikator på att familjens chef var charmad är alkoholism. Särskilt när en man inte hade något beroende. Detta är ett karakteristiskt drag i alla kärleksförtryck. Det är nödvändigt att frigöra mannen i tid från de banden som binder honom så att han inte dricker för mycket.

Offret utvecklar också störningar i organens arbete:

 • magen;
 • lever
 • bukspottkörteln;
 • tarmar;
 • gallblåsan.

När de var en mans svaga punkt skulle sjukdomar vara allvarliga. Sår, tumörer utvecklas, njursten börjar bildas.

Hur du tar bort en kärlek stavar dig själv

Det räcker inte bara att veta hur man förtrollar en kille under en period. Det är viktigt att kunna eliminera en sådan kärleksförtrollning. När det var möjligt att känna igen trolldomseffekten i de tidiga stadierna är det möjligt att kämpa självständigt.

För att själv ta bort kärleksförtrycket för menstruation är det viktigt att avgöra vem som påverkar din man och skydda honom från att kommunicera med honom. Det är möjligt att de har lagt till blod mer än en gång och kommer att genomföra ritualen igen, därför, ju längre offret och häxan inte är i kontakt, desto längre kommer den blodlösa fasta att pågå. Försök att hålla klyftan vid 40 dagar.

Vid fasta, utesluta alkohol och dricka välsignat vatten dagligen. På morgonen, före frukost. Ovanför vattnet som en man dricker läser de 3 gånger bön "Vår Fader":

Vår Fader i himlen! Helgat varde ditt namn; Ditt rike kommer; Din vilja görs på jorden som i himlen; Ge oss vårt dagliga bröd idag; och förlåt oss våra skulder, precis som vi förlåter våra gäldenärer; och led oss ​​inte till frestelse, utan befria oss från den onda. Ty ditt är kungariket och makten och ära för evigt. Amen.

När fästningen slutar, ta mannen till kyrkan för att ta del i och bekänna. Missa inte en enda dag under ceremonin. Bryt inlägget - du måste börja om igen.

Varför kärleksformler inte kan tas bort och när de vänder sig till en professionell

Menstruationsblod används ofta som ett ytterligare element i en seriös ceremoni. Om det inte går att eliminera häxningseffekten, kontakta en professionell häxa.

Mages använder olika metoder för att eliminera konstgjorda skapade kärleksaffärer. Och ofta för att eliminera kärleksförtrycket som görs på blodet, använd kyrkogården. Det är viktigt under sessionen att berätta för trollkarlen som gjorde kärleken.

Detta är en nödvändighet - med hjälp av ritualen som hålls på kyrkogården tar de bort kärleksförtrycket och orsakar skada på den som begick den. Det finns tillfällen då fruar dricker sina män blod med blodet, så att de kan binds till sig själva starkare. Därför gör trollkarlen allt för att skydda klienten.

En kärleksförtroll för menstruationsblod är inte lätt att ta bort för en professionell. Detta tillstånd innebär att ceremonin genomfördes tillsammans med andra starka kärleksformer..

För att eliminera denna effekt får trollkarlen ta reda på vilka andra ritualer som utfördes och eliminerar varje kärleksförtryck. Således är det möjligt att befria offret från att häxa charm..

Konsekvenserna av en besvärjning på månadsblod

När en kvinna vet hur man charmar en man med sina perioder, bör konsekvenserna också vara kända för henne. Efter ritualen kommer fler än ett offer att förändras, såväl som kunden. En kraftfull bakstrejk sträcker sig till två områden:

Han går förbi blod - släktingar till den vars blod användes för ceremonin kommer att betala för trolldom.

Ett slag uppstår när gravid blod används. Menstruation hos enskilda kvinnor fortsätter i 1-3 månader efter graviditeten. Det är strängt förbjudet att använda detta blod för ritual. Det är troligt att kunden kommer att betala för riten.

Urogenitalsfären påverkas oftare. Återblåsningen sker och är obetydlig och manifesteras av trast. Men när kärleksförtrycket tas bort genom kyrkogården är det möjligt att utveckla farliga sjukdomar.

Fördelarna och nackdelarna med menstruationsmetoden

 • enkelhet. Det görs oberoende;
 • brist på lager. Inga materialkostnader, inget behov av att köpa;
 • resultatet manifesteras snabbt.

Dessa fördelar gör metoden populär, men det finns också nackdelar:

 • kort resultat;
 • riten upprepas efter en tid då handlingen ska förlängas;
 • biverkningar som skakar hälsan;
 • tillbaka strejk - inträffar när kärleksförtrycket elimineras.

En stava på menstruationsblod har betydande fördelar, men också obehagliga nackdelar. De gör det när ett omedelbart resultat behövs under en viss tid. Annars utförs ritualer som har en varaktig effekt. När det inte finns något självförtroende, inte experimentera, men lita på en professionell, kommer han att utföra en ritual och göra allt rätt.

Att utföra en kärlek för månadsvis blod

Den mystiska magiska världen öppnar upp nya möjligheter. Unga flickor och erfarna kvinnor, desperata efter obekräftade känslor, använder sig tankelöst till hennes hjälp. Men en felaktigt rit som kan utföras kan bli en förstörelse, därför bör oerfarna trollkvinnor lära sig mer om honom innan en kärleksförtrollning.

Rite-funktion

En kärleksförtryck är en magisk rit med målet att locka en person och slava hans vilja. Konventionellt kan ritualer delas in i två grupper: kärlek och sexuell.

Kärleksförtroll skapar ett andligt beroende och sexuellt - fysiskt. Sexuella kärleksformat har underarter: bindningar eller stift. Med deras hjälp läggs inte bara sexuell lust på män, utan också ytterligare insolvens i relationer med andra kvinnor. Den mest kraftfulla bindningen är en kärleksförtryck för menstruation.

En stava på menstruationsblod har inte bara magiska, utan också fysiologiska effekter. Det fångade blodet, som kommer in i offrets kropp, fortsätter genast att genomföra sitt program. Detta beror på nästan hundra procent resultat och hög hastighet.

Effekten av torkning på menstruationen inträffar inom 2 timmar och varar en månad. När en kvinna börjar en ny menstruation, förlorar det gamla blodet sina magiska egenskaper, så ceremonin kräver ständig upprepning.

Av alla ceremonier som finns i magi, är det farligaste en kärlekspråk för menstruation. Blod innehåller inte bara den biologiska informationen om stavspelaren utan också funktionerna i hennes sexuella chakra. Med hjälp av menstruationsblod skapas en stark sexuell bindning, men om något gick fel tenderar trollformeln att återvända till sin älskarinna med en bakstrejk.

Fästet till menstruationsblod är svart magi, för under påverkan av trolldom blir offrets själ och sinne förkrossade.

Ceremonin lämnar ett kraftfullt intryck i en människas själ som inte kan elimineras. Även om du lyckas ta bort bindningen, kommer en person aldrig att bli vad han var innan en kärleksförtrollning.

Det tros att en kärleksförtroll för menstruation inte kräver återbetalning. Det är inte sant. Efter att ha slutfört en framgångsrik bindning lanseras ett karmiskt beräkningsprogram som kan överföras genom generationer, så innan du gör en kärleksförtrollning måste du tänka på om det är värt det.

Hur fungerar kärlek stavning

En gång i en mans kropp fungerar månadsvis blod som gift och förgiftar sitt offer för själen. Hon slår sig ner i den förtrollade kroppen och som en magnet lockar honom till artisten. Villkorligt, i bindningens handling, kan två stadier särskiljas: medvetslös och medveten. I ett omedvetet skede har en man följande förändringar:

 • ångest;
 • önskan att gå i pension;
 • mild malaise;
 • känsla av underlägsenhet i livet;
 • i tankar och drömmar syns bilden av en kvinna (kund) alltmer.

Efter detta kommer en medveten period. Offret förstår plötsligt tydligt vad han saknade för lycka. Från detta ögonblick börjar aktiva handlingar mot objektet av önskningar. En man lämnar lätt från tidigare relationer och ägnar sig åt en ny älskare. Nu, vid varje tillfälle, försöker han gå i pension med sin kvinna, för i sitt sinne har han nya lustfulla önskningar.

Brist på handling

Ofta, efter att ha gjort en stark kärleksförtroll för menstruationen, får en kvinna inte det resultat hon drömde om. Du måste känna till de vanligaste misstagen när du genomför sådana ritualer..

 1. En kärleksform med hjälp av menstruation är en länk till sex, inte till kärlek. En man känner inte några känslor för författaren, utom för djurens passion. För kvinnor som med hjälp av magi vill starta en familj är menstruationshjälpmedel inte lämpliga.
 2. Att utföra en ritual är inte en anledning till en fantasiflygning. Det måste utföras strikt enligt instruktionerna. Den minsta kränkningen kan leda till oförutsägbara konsekvenser.
 3. Du kan inte göra en ritual av egenintresse. Kärleksmagi tål inte tillhörigheter av hämnd eller trots en motståndare. Utövaren av en kärlek för menstruation bör ha kärlek till en man.
 4. Magi hjälper inte någon som inte tror på det. Om en kvinna under ritningen tvivlar på effektiviteten i sina handlingar, kommer riten inte att ge något resultat.
 5. Kärleksförtryck för menstruation hänvisar till svart magi. Under ceremonin är det nödvändigt att ta bort alla kyrkliga attribut från rummet: ikoner, Bibeln och korset.
 6. Avslöjar alla hans hemliga lidenskaper. Ofta är kvinnor, som känner igen en älskad, besvikna över honom.
 7. Offret för en kärleksstava upplever ständig sexuell missnöje.
 8. Kvinnan som genomförde ritualen måste bokstavligen inte komma ur sängen.

Det finns tillfällen då ritualen iakttas fullt ut, men det har ingen effekt. Anledningen är följande:

 • den förtrollade har en mycket stark aura;
 • magiskt skydd appliceras på mannen;
 • mannen är redan förtrollad av en annan kvinna;
 • artisten hade otillräcklig astral kontakt (mindre än 30 minuter) med offret;
 • mannen är uppriktigt kär i en annan kvinna, och till och med magi är maktlös mot sann kärlek.

Om ritualen inte ger ett resultat är det inte värt att upprepa. Det bör tas som ett tecken. Kanske varnar högre makter för ett misstag när man valde en kandidat.

Positiva och negativa sidor

Innan du börjar utföra ett kärleksförtryck på din period måste du väga för- och nackdelar för att fatta rätt beslut. Menstruationen har sina fördelar:

 • kräver inte särskilda ekonomiska kostnader, eftersom huvudkomponenten i ceremonin är månadsblod;
 • bindning till menstruation är mycket effektivt, det ger ett nästan hundra procent resultat och börjar agera på några timmar;
 • menstruationspillerna har ett utgångsdatum: om mannen av någon anledning inte passade, kommer han inte att bry sig på länge.

Nackdelar med en kärlek stämma på menstruation och dess konsekvenser:

 • en stor förlust av energi hos en kvinna som utför en ritual;
 • sannolikheten för ett "kickback";
 • avsky från en kvinna efter slutet av en kärleksförtrollning;
 • behovet av månatlig upprepning;
 • försämring av människans fysiska tillstånd;
 • knytning till menstruationen kan inte framkalla verkliga känslor hos offret.

En stava på menstruationsblod har en mycket stark effekt på offret och utövaren. Användningen av bindande lämnar ett ärr på deras själar. En kvinna bör vara medveten om det fulla ansvaret för hennes handlingar. Att attrahera en sådan stark magi kan bara motiveras i de mest extrema fall. Under inga omständigheter bör en ceremoni genomföras av intresse. Mörka krafter kan inte bara inte svara på samtalet utan också straffa den ansvarslösa trollkarl.

Sätt att genomföra ceremonin

Det finns fyra typer av månatliga trollformler:

 • bränna en klaff med blod för att ytterligare hälla ask i en drink;
 • lägga till blod att dricka;
 • lägga till blod till mat;
 • avstånd snäpp.

Askbindande

Högerhandens ringfinger bör doppas i blodet varje månad och dra ett hjärta på en flik vitämne. Därefter bränns klaffen under flödet av ett rött ljus och säger:

"Ge dig blod i utbyte mot kärlek".

Askan måste samlas försiktigt och strö med din älskade i en drink. Kärleksförtrycket träder i kraft efter det första slaget. Obehållen passion för en bindande artist övervinner en man.

Älskar stava på cigarettaska

Denna metod är endast lämplig för manliga rökare. Innan en älskad kommer måste du tvätta askfat noggrant. Det är nödvändigt att stjäla cigaretter från honom och smörja nästa med hans månatliga blod. För den här kärleksförtrycket behöver du inte mycket blod, bara röra tobaken under cigaretten med fingret.

När en man tänds måste du mentalt upprepa stava:

”När rök stiger upp i himlen, så gör kärlek (Namn) för mig. "Hur snabbt flödar mitt blod genom mina vener (Namn), så snart kommer vår kärlek att blomstra".

En sådan ritual orsakar en oemotståndlig sexuell attraktion hos en man. Ju mer sex, desto starkare är bindningen.

Älskar stava på ett namn

Exakt vid midnatt måste du stänga av ljuset och tända ett stort rött ljus. Mannen heter på ett litet papper. Då måste du blöta namnet i blodet och läsa intrigen:

”När mitt blod brinner, låt din kärlek bryta ut. Tiden för passion att flamma, hjärta (namn) för att värma upp. Mitt blod går till dig och din kärlek kommer till mig. Jag underordnar din vilja, jag tillåter inte att vara på den andra.

Därefter väntar kvinnan på att papperet torkar ut och bränner det i ljuset. Aska läggs till maten till den älskade. Efter ceremonin kommer en man kärleksfullt att komma ihåg sin kvinna så snart hon mentalt uttalar sitt namn. Ju oftare flickan kommer att uttala det, desto mer besatt blir de förtrollade tankarna. En man kommer att bilda en åsikt om att han behöver den här kvinnan.

Mat snap

För att förtrolla en man, lägg till några droppar blod varje månad i en självförberedd maträtt och läs förtalet:

”Mitt blod har gått och gått in i din själ. Var nu med dig, kalla mig fru ”.

Efter det återstår det bara att behandla din älskade med en maträtt. Resultatet är inte långt framöver. Efter att ha ätit den förtrollade maten, kommer en man att väcka en otäckt sexuell attraktion till syndaren av en kärlek.

Älskar stava för socker

Det är nödvändigt att blanda några droppar menstruationsblod med en tesked socker. Läs områden under omrörningen:

”Eftersom socker är söt, så blir saltet också saltat. Jag tar evigt din kärlek. "Saltens tårar kommer att ta slut, kommer att leda mig (en mans namn) under kronan".

Det förtrollade sockret ska läggas till den förtrollade mans mat eller dryck denna dag. Så snart kärleksförtrycket börjar agera kommer offret inte att kunna motstå honom och kommer att nå författaren till bindningen.

Paj på pajen

Detta är ett mycket gammalt sätt att förtrolla en man. Kläder färgade med månatligt blod blötläggs i en timme. Precis i tid tappas vattnet och degen till pajen knådas på den. De kan bara mata någon som är fascinerad..

Så snart mannen tar en bit av pajen, uttalar kvinnan mentalt handlingen:

”Må mitt blod leva i dig, får det plåga min själ och dricka juice. Du går inte med andra, älskar mig hela mitt liv.

Denna kärleksform är en kraftfull sexuell attraktion hos offret. En man kommer inte att kunna tänka på någon annan och kommer att försöka träffas.

Dricka ankare

En droppe menstruationsblod hälls i ett glas vin av en förtrollad man. Sedan lutar kvinnan sig över glaset och viskar i vin i en viskning:

”Det fanns blod i mig, nu har hon fel. Drar dig till mig och vara du i mig ”.

Vin förstärker effekten av en kärleksförtrollning, för under påverkan av alkohol har en person minimal motstånd. Kvinnan har inte tid att gissa om kärleksförtrollningen har agerat, för i kväll kommer hon att vara i samma säng med sin älskade.

Bröllop kärlek stava

Denna kärleksförtrollning måste genomföras hemma. Innan en man anländer måste du droppa menstruationen på hans plats vid bordet och lägga en flaska Cahors på toppen.

Läs sedan hexen över flaskan och håll den tända bröllopsljuset med båda händerna:

”Får mitt blod spilla över kroppen (Namn). Måste tankarna på mig spridas i förnuft (Namn). Eftersom mitt blod och (namn) blod är anslutet nu, så kommer vi att vara anslutna. Hur man inte delar upp vårt blod från och med nu, så att ingen kommer att förstöra vår förening. Och (Namn) kommer att bli full av kärlek till mig, eftersom han kommer att bli full av kärleksvin ”.

En droppe från en stol måste raderas med ett litet finger. När en man häller sig ett glas Cahors, måste du omöjligt sänka den smutsiga lilla fingret i hans vin. En bröllopskärlek är mycket kraftfull. Om en kvinna verkligen är kär i föremålet för en kärleksförtrollning har hon efter ritualen alla chanser att gifta sig med honom.

Älskar stava med en svart kniv

Vid midnatt öppnar du fönstret och tänder ett rött ljus. Runt dig måste du rita en skyddande cirkel med en kniv med ett svart handtag. Med den här kniven måste du göra ett hål i fotografiet av den man du vill förtrolla i ljumskområdet. Därefter måste fotot placeras ovanför glaset och droppa genom hålet i bilden 13 droppar med blod per månad.

Nästa dag ska glasets innehåll tillsättas maten under dess beredning. När de häller blod uttalar de följande ord:

”Mitt blod har kommit ner från mig, genom att dina ländor gått. Mitt blod bodde i mig, och nu bor hon i dig, viskar i ditt öra på natten, förgiftar din själ. Så att du kan gå med ingen annan men önskar mig ensam. Och med den andra kommer du att gå vilse - du vet inte glädje med henne ”.

Trots den skrämmande beskrivningen är detta en ganska säker ritual. En kärleksförtrollning kan orsaka att ett offer har sexbesatthet. Mannen kommer att vara ihållande. Själv söker han ett möte med sin älskade.

Avstånd snäpp

Denna kärleksförtrollning hålls under stjärnorna. En droppe menstruationsblod droppas på ett fotografi av en man i ljumskområdet, den andra avlas i ett glas dricksvatten och den tredje droppas på ett ljus. Ljuset tänds och uttrycker orden:

”Stjärnor brinner på himlen, de pratar om kärlek. Låt dig (namn) inte märkas, vi kommer att krönas i frånvaro. Hur många stjärnor brinner - så mycket för mig att värma dig på natten ”.

Denna ritual orsakar en man i en okontrollerad passion för den skyldige i en kärleksförtrollning.

Konsekvenserna av menstruationsformler

Snäpp på blod varje månad får konsekvenser, liksom alla andra kärleksförtrollningar. Detta beror på det faktum att en kvinna genomför en ceremoni gör förändringar på vägen avsedd för en man uppifrån. Sådan grov störning kan inte passera utan spår, och ritualen åtgår oundvikligen av ett antal konsekvenser..

Konsekvenserna av en kärleksförtryck på menstruationen för män uttrycks av kränkningar i fysiskt och emotionellt tillstånd. En förtrollad person kan uppleva matsmältningsbesvär, kräkningar och feber. Alla offer för en kärleksstava upplever huvudvärk och förlust av samordning. Dessa är symtom på förgiftning. På detta sätt signaliserar kroppen ägaren om ingripandet och motstår giftens handling, som alltmer förgiftar en människas själ och medvetande. Offret för en kärleksförändring ändrar beteende: nu irriterar människor honom och han vill ständigt gå i pension för att samla sina tankar.

Tack vare dess korta varaktighet måste tillsatsen upprepas varje månad. Ju större antal perfekta ritualer, desto mindre motstånd kommer man att få. Med varje kärleksförtryck kommer han att känna sig värre. Till slut börjar mannen bli mycket sjuk och kan dö.

Ständiga motsägelser i medvetandet leder till nervösa nedbrytningar. En charmig man öppnar sig ur ett nytt perspektiv: han blir vilda avundsjuk och skandalös och kanske till och med hysteri. Orealiserade sexuella impulser förvandlas till sjukdomar. Offren för kärleksformer lider ofta av alkoholism och får patologiska sexuella lutningar.

En kvinna som har avslutat en menstruationsförälskelse ständigt känner ett visst magiskt tåg som sträcker sig bakom ryggen. Hon tappar sömn från skuldkänslor och rädsla för exponering, men det värsta för en kund med en kärleksförtrollning är vedergällning.

I magi kallas en bakstrejk energi, som återvänder till utövaren och vänder sig mot trollkarl. Detta händer när du tar bort kärleksförtrycket. En man är renad från giftig energi och som återvänder till var den kom ifrån. Tillbaka strejk påverkar en kvinnas blod och reproduktionssystem.

Erkännande och tillbakadragande

Till och med en professionell menstruationsperiod har sina konsekvenser. Det är lätt att känna igen en kärleksförtrollning, han fångar ditt öga:

 • plötsligt utvecklas alla tillgängliga sjukdomar;
 • ett intryck av mental obalans;
 • styrken försvagas;
 • förändringar i utseende inträffar (utseendet på rynkor, grått hår, böja, skarp viktminskning);
 • inget intresse för fru och barn.

Om sådana förändringar äger rum måste kärleksförtrycket tas bort omedelbart. För att göra detta är det bättre att kontakta en erfaren specialist. Om detta inte är möjligt kan du försöka göra det själv.

Att ta bort en kärleksförtroll för menstruation är mycket svårare än att peka.

För att motstå magi behöver du enorm viljestyrka och höga energikostnader. Det finns tre sätt att ta bort kärleksförtrycket för menstruation från en man på egen hand.

En man tar av sig sin kärleksförtrollning och måste tåla ett strikt 40-dagarsarbete Varje dag måste du läsa "Vår Fader" och dricka heligt vatten. Förbindelsen med kärleksförbrytaren måste stängas av och försöka att inte tänka på det. I slutet av fastan måste du komma till kyrkan för att utföra nattvardsriten..

En kvinna tar bort sin kärleksförtrollning. I gryningen bör en kvinna stå i ett bassäng och vattna sig själv med heligt vatten och läsa bön ”Vår Fader”. Sedan ska du torka med en ny vit handduk och ta på dig en ny vit klänning. Sedan skriver kvinnan på ett papper det fullständiga namnet på den förtrollade mannen och hennes namn. Namn ska skrivas tillsammans utan mellanrum. Anteckningen måste kastas i ett bassäng. Nu ska vattnet samlas upp och hällas i korsningen mellan tre vägar. Efter ceremonin måste en kvinna gå till kyrkan och omvända sig.

Ritualen på kyrkogården är det mest effektiva lapelet, men det är omöjligt att göra det utan hjälp av en professionell. Genom att utföra ritualer på kyrkogårdar lockar trollkarlarna hjälp av de döda för att ta bort trollben. För en oförberedd person är detta full av dåliga konsekvenser.

Slutsats

En kärleksform för menstruation är ett potent botemedel mot obesvarad kärlek. När hon beslutar om en sådan handling får en kvinna inte bara mannen utan bara hans fysiska skal. När man tittar på den älskade själen som plågas av tvivel, är det få som har tillräckligt med cynism för att glädja sig över sin seger.

Kärleksförtryck för menstruationen och dess konsekvenser

Magiska ritualer med användning av blod anses vara en av de mest kraftfulla och effektiva. En kärleksförtroll för månatligt blod har alltid varit populär bland det rättvisare könet. Som min praxis och recensioner visar uppnår de goda resultat..

Specifikationerna för en kärleksformulär för menstruation

Konspiration för menstruationsblod är en kraftfull ritual och anses vara en av de farligaste, eftersom det har en negativ effekt på en man och kan ge en stark avkastning. Det är mycket svårt att ta bort effekten - endast erfarna hantverkare kan klara den här uppgiften..

Efter populära efterfrågan av prenumeranter har vi förberett den exakta horoskopapplikationen för en mobiltelefon. Förutsägelser kommer att få ditt stjärntecken varje morgon - det är omöjligt att missa!
Ladda ner gratis Daily Horoscope 2020 (tillgängligt på Android)

En kärleksförtrollning kännetecknas av vissa funktioner som skiljer den från andra varianter av kärleksmagi:

 • effekten av denna ritual gäller endast för män;
 • den dominerande aspekten av förhållanden som bygger på en ritual med månatligt blod är den sexuella komponenten, det vill säga att förhållandet faktiskt hålls på intimitet och passion, kärlek och känslor försvinner i bakgrunden, och ibland existerar de inte alls;
 • en menstrual blodritual av kärlek har en kort tidsperiod (1-2 månader), den måste uppdateras regelbundet för att ge näring åt styrka;
 • ritualen har en omedelbar effekt - de första resultaten kommer att märkas redan nästa dag efter dess slutförande;
 • en man som har blivit offer för en konspiration för månatligt blod kommer bara att lockas sexuellt till kundens rit; han kommer inte att kunna ha intima förhållanden med andra kvinnor;
 • en besvärjelse med användning av menstruationsblod förvandlas till en förstörelse efter en tid, om offret av någon anledning inte kan ha sexuellt samlag med kundens ritual.

Kvinnor som bestämmer sig för att binda den önskade mannen, bör veta att för dessa ändamål bara kan du använda ditt eget blod. Endast blod som samlas in på den andra eller tredje dagen av menstruationen har magiska egenskaper, och blod är värdelöst från de första och sista dagarna av menstruationen.

Tomtens styrka för menstruation kommer att öka många gånger om du läser den i mörkret, helst på natten!

Om en kärleksförtrollning förvandlas till förstörelse, kommer inte bara förtrollande att drabbas av det. Och kunden själv kommer att få en stark rollback - det finns inget sätt att undvika det.

Konsekvenserna av en kärleksförtrollning för en man och en kvinna

Den månatliga blodritualen tillhör tekniken för svart magi, så de negativa konsekvenserna av den är oundvikliga, och till en början kommer de att påverka en förtrollad man.

Först och främst lider hälsan hos en charmig man. För tidig åldrande, mystiska sjukdomar där traditionell medicin är maktlös, problem av intim karaktär (impotens), brist på vital energi - det här är alla de resulterande ”charmen” av en kärleksceremoni med menstruationsblod.

Uppförandet hos offeret för ritualen förändras också. Han blir otillräcklig och aggressiv, berättar ofta inte om sina handlingar och handlingar. Den berömda kunden av ritualen börjar vara mycket avundsjuk och hatar ofta - det är så hans motstånd mot ritualen på undermedveten nivå manifesterar sig.

Ofta blir föremålet för en kärleksstava beroende av beroende, blir alkoholist eller narkotikamissbrukare. Men han kan inte tydligt förklara vad som orsakade beroendet, och han kan inte heller övervinna denna bondage..

Biverkningar påverkar kundens ritual, speciellt om kärleksförtrycket ger en rollback. Inte bara hennes hälsa kommer att drabbas - konsekvenserna kommer att påverka alla områden i hennes liv. Det värsta som kan hända är omvandlingen av en kärleksförtrollning till en stamförbannelse, från vilken alla efterföljande generationer av ättlingar redan kommer att drabbas.

Jag rekommenderar dig starkt att inte börja dina magiska experiment med en stava på menstruationsblod, om du inte vill utsätta dig själv och din önskade man för en enorm och ofta orättvis risk. Ritualen med användning av månatligt blod bör vara en extrem lösning på den nuvarande situationen och anförtros den till bästa praxis för en professionell. Annars kommer du bittert ångra det som har gjorts, bara du kommer inte att kunna ändra någonting.

Hur man gör en kärleksförtroll för menstruation?

Metod nummer 1 - för mat

Den här kärleksformen innebär att du lägger till blod i en måltid avsedd för din valda (några droppar räcker). Se till att skålen är säker på att den är välsmakande - det är nödvändigt att de troende åt den med aptit och ber om tillskott. När du lägger till blod, läs plotten:

”Mitt blod är borta, jag behöver inte längre. Och min kära och älskade, Guds tjänare behövs (namn på den utvalda) ”.

En kärleksförtrollning kännetecknas av stor kraft och omedelbar effekt..

Metod nummer 2 - för rött vin

Syftet med ritualen är att framkalla passion för den utvalda. Tillsätt ett par droppar av ditt menstruationsblod i ett glas rött vin och behandla dem till önskad man. Glöm inte att säga orden när du lägger till blod:

"Eftersom detta blod var i mig, så är du också för mig".

De första resultaten ska visas inom några timmar.

Metod nummer 3 - utan tomt

Fördelen med denna kärleksförtryck är frånvaron av en konspiration. Du kommer att behöva en bit vit vävnad (helst bomull), på vilken du kommer att behöva droppa lite av ditt menstruationsblod. Strimlingen torkas och tänds. Ask bör samlas in och lite efteråt läggas till hans utvalda kaffes kaffe. Du ser resultaten nästan omedelbart.

Metod nummer 4 - på avstånd

Ritualen är lämplig för de fall då mannen har lämnat dig och du vill återlämna honom. Innan du lägger dig, släpp en droppe blod på din panna och tänk på din älskare i 15 minuter. Det är mycket viktigt att anpassa sig till positiva tankar. Säg sedan orden:

"När blodet är på mig, så är du med mig".

Rite utan misslyckande spendera 3 dagar i rad utan paus. Om du gör allt rätt kommer de första resultaten att visas om 7 dagar. Denna kärleksförtrollning anses vara mycket kraftfull..

Älskar stava för månatligt blod

För varje person kan kärlek vara glad och olycklig, ömsesidig och obesvarad - detta är ganska vanligt. Men vad händer om den älskade inte stämmer fram och tillbaka? Sedan kan du spendera en kärleksförtroll på månadsblodet - en effektiv och stark mörk ritual, övad sedan urminnes tider.

Funktioner av kärleksformer för menstruationsblod

När menstruationen pågår, får en kärleksstava speciell styrka om den använder mänskligt menstruationsblod, så att säga biologiskt material. I detta fall har ritualen en speciell effekt, både på magiska och fysiska nivåer, vilket gör att du kan uppnå önskat resultat.

Ritualer och kärleksformer med användning av menstruationsblod klassificeras som mörk magi - den starkaste, vilket ger kunden och utövaren maximal inflytande på det potentiella offeret. Följande kan man notera om de funktioner som skiljer denna typ av magi från alla andra ritualer:

 1. Denna ritual är endast utformad för män - i förhållande till kön av samma kön fungerar inte sådana kärleksformer.
 2. Sexuell anknytning dominerar i denna ritual, men inte en ljus känsla, som många kallar kärlek.
 3. För det mesta är sådana ritualer kortsiktiga, de varar inte mer än 2-3 månader, mindre ofta är de giltiga i flera år. Efter det måste de uppdateras.
 4. Stavern i sig ger ett omedelbart resultat - nästan nästa dag. Mannen som han hålls på kommer att uppleva en djurattraktion för bara en kvinna utan att ha en relation med andra.
 5. Om offret för en kärleksförtroll i en nära framtid inte går in i sexuellt samlag med kunden / utövaren av ritualen, kan allvarliga konsekvenser uppstå för honom, fram till galenskap och död.

Allt detta bör övervägas innan du bestämmer dig för att genomföra en ritual av kärleksförtryck för menstruation. Det är mycket svårt att ta bort sådan magi, och inte alla trollkarlar kommer att ta det..

Alternativ för menstruationsblod stavning

I arsenal av praktiserande trollkarlar finns det många ritualer och kärleksformer där menstruationsblod är involverat - essensen av sådant reduceras till det faktum att mannen kommer att springa efter kvinnan, som en hane under estrus. Vi kommer att prata om dem vidare - vilka ritualer som finns, hur de ska leda dem och hur starka de är. Giltighetsperioden på 7 år

Rite med en giltighet av 7 år

Om du följer en strikt plan - förlorar inte en kärleksstam för menstruationen sin kärleksstava på 7 år. Det viktigaste att komma ihåg är att bara hans eget blod tas för honom - inte en annan person eller ett offerdjur. Även tränande magiker anser honom inte bara vara stark och effektiv, utan också mycket farlig. Detta utförs på den tredje dagen av menstruationen, då blodkraften är maximalt stark, och hennes samtal hörs särskilt av män.

Kom ihåg! Det är värt att öva bara om andra kärleksformler inte har gett den önskade effekten. Men du bör närma dig honom med största försiktighet - i odugliga och oerfarna händer kan en ritual med mörkt, smutsigt blod från din period vara mycket farligt.

Dessutom bör en kvinna vara beredd på det faktum att i ett förhållande med en man kommer mer sex, djur och djur, att sejla än varma och ljusa känslor av kärlek och mild vördnad. Och även efter många års äktenskap mellan ett par kommer sex gradvis att hamna på andra plats, och paret kommer att hata varandra. Som ett resultat kan det orsaka dödsfall - självmord eller mord, olyckor och så vidare..

Lätt ritual på den tredje dagen av menstruationscykeln

Som noterats tidigare, för den presenterade ritualen, är det bara vårt eget biologiska material som tas - det utförs på den tredje dagen av menstruationen. Eget blod samlas in och följande ord talas om det:

”Mitt blod är varmt - väcka passion hos en man för mig. Hur du smitter över kroppen - blossa upp på mig med passionens hetta. Ja, du längtar efter mig ensam - låt inte en kraft riva dig från min kropp. Må inte en makt skilja oss. ”

Lägg därefter det diskret till mat eller dryck - det är optimalt om det är rött vin, som uppfattas som en symbol för kraft, passion och blod. Så du kan öka effekten av ritualet flera gånger, och det börjar agera nästan omedelbart, så snart han dricker en sådan kedjedryck.

Matritual

En månatlig kärlek för mat gör att du kan returnera även den mest kraftfulla bukten till din familj - bara bjud in din utvalda att besöka och förbereda hans favoriträtt för honom. I själva skålen lägger du till ditt eget menstruationsblod, som bör samlas in på 2 eller 3 dagar av menstruationen.

När du lägger ditt eget biologiska material till en färdiglagad maträtt, tala följande text tydligt och tydligt:

"Mitt blod som har kommit ut ur mig, låt det komma in i en guds tjänares kropp... namn..." får kroppen och hans själ tända med mig obruten lidelse, men han bara drömmer om mig. "

När du har matat din utvalda med en sådan maträtt, kommer effekten att visa sig nästan direkt, den första dagen efter att din man smakar den charmiga maten. Det viktigaste i denna ritual är att en man inte ska hata dig, utan bara positiva och ljusa känslor, som väl inte når nivån av kärlek.

Med rött vin

En kärleksformulär för en man som spenderas på månadsvis blod med tillsats av den senare till vin är den mest populära ritualen för magiskt inflytande på en älskad. Först och främst beror detta på att vin bland produkterna är en vätska som liknar blod på energinivån. Och när du kombinerar vin med det biologiska materialet från en kvinna vid utgången, får du den perfekta kärleksdrickan.

Det räcker med att lägga till några droppar blod till vinet - antalet bör vara udda. Och just nu, säg dessa ord:

"Aki, detta blod var i mig - så var du nu och för alltid med mig."

Ge därefter vin till din man och ingen annan så snabbt som möjligt. Och i denna ritual, kom ihåg - bara vin tas, men inte sprit eller öl, champagne, som inte var lämpliga för ritualen i dess styrka och magiska inflytande.

Video: Rite of love spell för menstruation och vin

En mycket stark rit - en paj på kvinnligt blod

Om din man är söt kan du personligen baka en paj för honom eller bröd, som de lägger till lite av sitt eget menstruationsblod. Ta den så färsk som möjligt och tillsätt den till den råa degen när du knådar pajen - inte mer än 5 droppar. När du har tagit brödet ur ugnen eller brödmaskinen - säg följande ord nio gånger:

”... Namn... dricka och dricka, ja, ät och ät vid mitt bord - ta upp mitt kokande blod, utbyt ditt liv för det. Mitt blod över dig är starkt - din svaghet är synlig för henne.... Namn... - Med blod är du nu min slav och jag är din älskarinna. "Du har inte styrkan att leva utan mig - du är min för alltid."

Låt därefter din utvalda smaka det charmade brödet - från detta ögonblick börjar ritualen fungera.

Lördag avstånd ritual

Den månatliga blodfjärrkontrollen på distans som hålls på lördag är en effektiv och snabbverkande rit. Tillbringa det på en lördag dag - det är en förutsättning för denna kärleksförtrollning. De läste den framför Jungfru-ikonen, efter att ha förberett en kniv i förväg och endast med ett svart handtag, en kopp för blod.

Tänd ljus närmare natten - välj vax, rött, öppna fönstret i rummet vidöppen. Sätt ikonhuvudet ner, lägg sedan skålen framför dig och skär din hand med en kniv - släpp 21 droppar av ditt eget blod i skålen.

Efter det föreskriver en kärleksstava på avstånd i taget att du rör ditt eget biologiska material i skålen med fingret och samtidigt uttalar följande ord 7 gånger:

”Mitt blod är varmt och bubblande - får Guds tjänare älska mig... namn... får jag nu vara hans dam för alltid och alltid. Ja, det är inte jag som hjälper - Jungfru och den svarta medarbetaren till Guds tjänare... namn... de gör mig ledsen, längtar och svarta för mig, kärlek och kärleksfull passion. Aki är bunden - låt det vara så. ”

Efter det ska du lämna alla attribut på bordet till samma morgon och gå i säng själv utan att prata med någon. På morgonen är det värt att frysa blod i frysen och blanda det regelbundet i maten eller dryckerna till din valda. Denna ritual upprepas var 40: e dag..

Bieffekter

Kom ihåg alltid biverkningarna som kommer att hemsöka kunden eller utövaren av en sådan ceremoni när du bestämmer dig för att genomföra en kärleksstava med hjälp av menstruation. Så själva föremålet med en magisk kärleksstava kan få mycket negativa konsekvenser:

 1. Attacker av aggression och orimlig avundsjuka både i förhållande till hushåll och främlingar.
 2. Mannen styr dåligt sitt eget beteende och ord, fattar icke-standardiserade beslut.
 3. Han kan tappa sin styrka - fysiskt och mentalt, arbete och pengar, allt som var kära för honom innan det, vilket var lönsamt under hela hans liv.
 4. Och problem och problem hemsöker dem ständigt - detta kommer att påverka alla områden i hans liv.

Men det är vanliga punkter - andra problem kan uppstå hos män och kvinnor.

Video: Effekterna av trollformler på blod

Konsekvenserna av en kärleksförtrollning för en man och en kvinna

Så, en kärleksformulär för menstruationen oberoende och dess konsekvenser för en man och en kvinna bör beaktas av varje kund och artist, om du bestämmer dig för en sådan ceremoni. Och här är det viktigt att komma ihåg - inte bara den man som stavas på lider, utan också kunden själv eller artisten, som lidande kommer att hemsöka dem nästan hela sitt liv.

Om vi ​​kan tala mer objektivt kan vi tala om följande negativa konsekvenser för representanter för den starka halvan av mänskligheten, som berör det på fysisk nivå:

 1. Attacker av illamående och kräkningar även med tom mage.
 2. En upprörd mage och huvudvärk som ständigt stör dag och natt - offret lever i en dimma.
 3. Offret för en kärleksförtrollning på själva biologiskt material är dåligt orienterad i rymden, tror att det finns minnesproblem.
 4. Eftersom ritualen för en kärleksförtryckning på menstruation påverkar mer den sexuella sfären av förhållanden - kan en man utveckla problem inte bara med könsorganet, utan hans manliga styrka försvinner också.
 5. Nya eller snabbt förvärrande medfödda och förvärvade sjukdomar utvecklas snabbt, och läkare kan inte diagnostisera och bota dem..
 6. Negativa yttre förändringar visar sig också - utseendet på det första grå håret och rynkorna, en person går snabbt ner i vikt eller vice versa, manifesterar smärtsam fetma, övervikt.

Dessutom kan mentala och emotionella problem observeras:

 1. Först och främst är detta utseendet hos en man med negativa beroende - cigarettrökning och alkoholberoende, droger och så vidare.
 2. Om en man påverkas av en lång tid med ritualer med biologiskt material - till och med de lugnaste av dem blir oförskämd och aggressiv, nervös.
 3. En man tappar intresset för allt som händer, han har ingen önskan att leva, det finns inget mål, till och med hans favoritarbete och hobby går vid vägen.
 4. En man förstår sin självkänsla - distraktion och känslomässig tomhet, upp till en minskning av nivån av intellektuella förmågor, utvecklingen av moral.
 5. Depressiva tillstånd visar sig också, och i slutändan kan en person begå självmord.

Konsekvenserna för kvinnor är också väldigt, väldigt fruktansvärda. En kvinna tror att en kärleksförtroll bara påverkar en man, och alla negativa konsekvenser berör bara honom - hon tar fel, och den magiska rollbacken kommer att påverka henne.

Allt detta beror på det faktum att i ritualen att binda sig till en man använder hon sitt eget blod - hon kopplar det med föremålet för magiskt inflytande. Och om vi pratar specifikt om de negativa konsekvenserna som påverkar en kvinna, säger praktiserande psykiker följande:

 1. Blodsjukdomar upptäcks - detta beror på att hon använder sitt eget biologiska material för en mörk ritual.
 2. Problemen med köns- och reproduktionssystemen visar sig - urinkontinens är den minsta av vad som kan hända, även infertilitet och onkologi.
 3. Menstruationscykeln är trasig, en kvinna kan inte bli gravid och om hon blir gravid säger läkarna att de inte kan föda barn.
 4. En snabb, till och med snabb uppsättning eller förlust av kroppsvikt och följaktligen förlorar även den vackraste damen sin kvinnliga sexualitet, attraktivitet.
 5. Symtom på psykiska störningar förekommer också - från mild sinnessjukdom, utvecklingen av ett stort antal fobier och rädsla, missbruk och till allvarliga former av sinnessjukdom.
 6. Ödet ökar nästan helt - ett begrepp som lycka och glädje, lycka och välstånd raderas från livet.
 7. Kvinnans karaktär förändras inte till det bättre - det visar instabilitet och själviskhet, angrepp av ilska och girighet, svartsjuka.
 8. Depression och stress, mental störning upp till självmordstankar.
 9. Den så kallade celibacy-kronan visas också och förstör ensamhet.

Även om barn föds i ett sådant par får de ofta en negativ andel som går längs den manliga linjen. Som exempel kan detta vara ett misslyckat äktenskap eller oförmåga att skapa en familj, fängelse och fattigdom, psykiska störningar. Därför, om du bestämmer dig för att göra en sådan kärleksförtrollning med biologiskt material - tänk flera gånger.

5 sätt att förtala en älskad för menstruation

Blod från en kvinnas menstruationscykel är en kraftfull ingrediens för trolldom. Från tidigt tid har häxor gjort en kärleksförtryck för månatligt blod, vilket tvingade dem att älska en person som inte gav efter för besväret av cupid.

Vad är styrka

Moderna magiker har också kunskap om stavförmåga med den "hemliga ingrediensen." De rekommenderar inte att göra ritualen på egen hand och hävdar att den är farlig. Men bland folket finns det sätt att fullfölja en kärleksförtrollning med menstruation på egen hand, om dess möjliga konsekvenser inte slutar.

En ritual med sitt eget blod påverkar inte själen. Effekten av att bli förälskad, som vanligtvis sker under påverkan av naturliga kemiska processer i kroppen, kommer inte att bli. Men den förtrollade mannen kommer att lysa med passion och uppleva en otrolig sexuell attraktion för kvinnan som fick kärleken att stava. Han kan bokstavligen inte motstå sina önskningar. Men från utsidan kan ett konstigt inflytande på konspirationsobjektets beteende orsaka misstänksamhet. Ett erfaret öga känner igen tecken på en kärleksstava.

Det finns många ceremonier för en älskad mans kärlek, men en konspiration för menstruation står separat som det mest destruktiva vapnet. Människor som utövar vädjan till mörka krafter säger att resultatet av en sådan inverkan på en person kommer att vara i 90% av fallen. Blod vänder sig direkt till blod genom att kringgå alla energisnäcken, inklusive skyddsnivåerna hos den mänskliga aura. Men tillsammans med den önskade effekten kommer det verkligen att få negativa konsekvenser..

Väg för- och nackdelar

Beslutet att knyta en älskad med magi är vanligtvis ett desperat steg när en kvinna inte ser någon annan väg ut. Att spela sådana saker av uttråkning eller bara infall rekommenderas inte av någon av dem som minst en gång genomförde en sådan ritual. De mörka krafterna gör ingenting gratis, och beräkningen kan vara för grym och komma snabbare än förväntat. Om du befinner dig i reflektionsstadiet, se till att frukterna som den magiska händelsen kommer att ge dig väsentligt överskrider de möjliga konsekvenserna.

Plusser för tomten för menstruation:

 1. Ingredienserna är lätt tillgängliga, och det är mycket enkelt att utföra det..
 2. Kärleksförtryck för menstruation ger nästan hundra procent effekt av sexuell vidhäftning.
 3. Åtgärden börjar de kommande tre dagarna efter tomten.
 4. Det tar lång tid att ta bort kärleksförtrycket, och det är svårt att göra.

I de flesta fall är för- och nackdelarna inte lika. Räkningen kan inte bara förstå den som utför ritualen, utan också mannen över vilken den utförs. Här är vad en förstörelse kan leda till.

Lagen om bevarande av energi fungerar också i maginens värld: det finns en motverkning mot alla handlingar. Du måste betala för blodritualen med "blod" - antingen din egen eller en släkting i blodet. Olyckor kommer att vara på hälarna, kanske till och med dödliga.

En stavning på menstruationsblod har sitt utgångsdatum - bara 2-3 månader, och sedan måste du utföra en andra ritual. Och så under hela tiden medan du är intresserad av en person. Det finns inget sätt att knäppa en gång för alla.

Efter exponering för en person på energinivå kan allvarliga förändringar inträffa i hans beteende upp till vardagens vanor. Ofta börjar trollbunden dricka, förlorar intresset i allmänhet för allt utom det som utförde ritualen.

Ättlingar upp till sjunde generationen i den manliga linjen kan drabbas. Det är stor sannolikhet för en katastrof om en förtalande och hennes utvalda har ett barn.

5 kärleksformler

Hur man läser en konspiration för att göra en kärleksförtrollning hemma, med menstruation, har varit känd sedan antiken. Det finns fem favoritvägar som har förtjänat sin popularitet på grund av enkel utförande..

För vin

Blod är ett magiskt verktyg som vin. Tillsammans fungerar dessa två ingredienser som en tidsbomb. Ett betydande plus i färgens likhet hos dessa komponenter, varför kärleken "cocktail" inte kommer att ändra färg och inte orsakar misstank. Vin är att föredra, men du kan lägga till blod till sammansättningen av andra alkoholhaltiga drycker med svag och medelhög hållfasthet (öl, sprit), när den valda inte vill dricka druvalkohol.
Du kommer att behöva släppa två droppar blod i ett glas vin och kasta en förtrollning över det:

"Blodet är i mig, och du, slav (som namnet på den älskade kallas), kom till mig!"

Och så sju gånger. Låt nu mannen dricka den berömda vätskan. De som drack det här noterar att konspirationen börjar fungera efter en vecka eller två..

För mat

Menstruationens kraftfullaste energipotential i två dagar. De måste samlas in lite och användas under dagen, tillsätt några droppar för mat. När du lägger till måste du läsa handlingen för att förtala killen för månatligt blod:

”Mitt blod, gå in i slaven (den älskade namn). Låt kärlek och passion för mig, en slav (namn på warlock), antända och bara leva av mig. Ordet är min lag! Amen!"

Matning med en kärleksrätt fungerar vanligtvis omedelbart, men varar inte mer än en månad. I slutet av kärleksförtrycket kommer trollbundens känslor före riten att intensifieras tre gånger. Om han kändes irriterad eller hatad kommer resultatet i slutändan att göra dig besviken. Du kan dela den "rutinerade" middagen igen, och åtgärden fortsätter.

Torka på en vit trasa

Ta en liten bit naturligt vitt tyg (bomull, linne). Behöver en droppe menstruationsblod den andra dagen av menstruationen, smörja hennes vävnad och vänta tills det torkar. Efter det, bränn ett tyg och krydda med din älskade halva av den resulterande askan. Efter en vecka måste du upprepa sången från den andra halvan av asken, så att bindningen blir mer hållbar. Efter att mannen är berusad kan du märka med blodet inläggssulorna i den utvalda skorna. Du måste uttala vissa ord:

"Huset kommer att vara ditt, du kan inte komma ur det".

Torrhet i fjärran.

Denna metod är lämplig för dem som inte har möjlighet att dricka eller mata den valda - hans närvaro krävs inte alls. Innan du går i säng, använd fingret för att applicera en droppe månatlig blod på din panna, ligga på sängen, stäng ögonen och dröm om objektet med din önskan. Föreställ dig framtiden i 15 minuter - din kärlek, hur du kommer att leva bra med den. Upprepa ritualen i 3 dagar. Den här menstruationstorkaren börjar agera en vecka senare från den sista dagen då den hålls, du måste vänta tills den valda fastnar.

Kärleksförtrollning gift på ett foto för menstruation.

Fotokortet har energin från en person på det. Därför kommer en kärleksförtryckning på ett foto för menstruation på ett avstånd i styrka att vara lika effektiv som en ritual med närvaron av en vald. Du måste samla in blod som släpps alla två dagar i din period fram till kvällen.

När det blir mörkt, ta ett fotografi av den utvalda och häll allt blod på ansiktet så att det är helt täckt. Fäst sedan ditt foto på det så att dina läppar rör. Blodet bör torka mellan fotografierna genom att limma dem ihop. Låt dem torka på en mörk plats där ljuset inte tränger igenom. Efter en månad, på den första dagen av menstruationscykeln, ta bort de limmade fotona och bränna i ett rött ljus. Du kan inte använda den svarta färgen på ljuset - det kommer att bli skador på er båda.

Synd eller kampen för rättvisa

Det tros att i kärlek är alla medel bra, och en kärleksförtroll är bara ett av de misslyckade-säkra vapnen. Särskilt när det gäller att förtala en man med en ritual med menstruation - detta anses inte alls vara synd. Kvinnor motiverar ofta sig genom att mannen tillhör dem enligt lag, vilket innebär att den växande förkylningen i förhållanden är ett misstag som kan korrigeras med magi. Men den främsta orsaken är sårad stolthet, som under täcken av pseudo-rättvisa inte tillåter oss att titta på situationen från sidan.

Kyrkan anser att syndigt är själva idén om att förtala - att påtvinga ens vilja på en annan person. De önskar bara gott till sin älskade man, men gott kan inte komma med onda krafter. Förmodligen missar en förtrollande kvinna tiden då hon hade bra med sin älskare och vill återlämna allt tillbaka. Men förtalning kan inte bli en tidsmaskin i ett förhållande tidigare. Du får bara passion och sex, och med dem ett stort antal problem.

De fruar som utförde ritualen uppmanas av prästen att förstå sig själva: varför mannen förlorade intresset, vad som har förändrats i förhållande till kvinnor till män. Och fruen måste bekänna sig i kyrkan och få rekommendationer från prästen, som kommer att berätta hur du kan rädda dig själv och din man från synd. Men kommer det att räcka för att ta bort skadan när du ändrar dig och vill avbryta åtgärden?

Motgift från kärleksformer

Häxor och energeterapeuter hävdar att bara de kan ta bort skador på vidhäftningen. Men du kan försöka självständigt utföra riten att bli av med konspiration genom att följa samma steg som tränande magiker gör. Detta är möjligt endast med deltagande av offret för korruption och hans önskan att genomföra en ritual.

Först måste du avgöra vem som gjorde bindningen och ta reda på honom hur länge ritet och beskrivningen varade. Genomför en "kärlek motgift" du behöver samma tid. Detta är en av de starkaste metoderna som bör fungera snabbt..

Under hela ritualen ska en skadad man stå i mitten av rummet och läsa "Vår Fader" - när bönen är över börjar du om igen. En annan person går runt moturs 32 gånger. Denna metod hjälper också från det onda ögat..
De åsikter som gick igenom detta

Innan du börjar ritualen är det viktigt att ta reda på recensionerna av dem som redan har försökt göra en kärleksförtroll på månadsblod. Detta berättar ett magiskt forum.

Yana, 21 år:
”Jag träffade en kille cirka sex månader, men det verkade för mig att vi inte hade något allvarligt. Hon var cool med honom. Han var trött på min attityd och han slöt mig. Och då insåg jag att jag inte kunde leva utan honom. I en artikel läste jag om många ritualer, men jag gillade den som var på vinet. Inbjuden till en vänlig middag. Jag vet, män dricker inte särskilt vin, men jag övertalade honom att prova. Det funkar verkligen! Han började ringa, komma, ge blommor och gåvor. Och ibland blev han skarpt aggressiv: han kunde hålla i handen till blåmärken för att jag såg efter mannen på gatan, smällde främlingen som såg på mig. Hans uppmärksamhet blev så manisk att jag började rädsla och gömma honom. När han hittade mig grät han att han inte kunde leva utan mig eller började hota, att han skulle begå självmord. Jag förväntade mig inte att personen när den torkas på vin blir så fast. Jag förstörde livet för honom och mig själv. ”.

Elena, 24 år gammal:
”Jag ville verkligen att han skulle gifta sig med mig, men han såg inte alls i min riktning. Hon bestämde sig för om hon inte vill ha det på ett bra sätt, då kommer oren makt att hjälpa mig. Hon gjorde en kärleksförtrollning - till ingen nytta. Det började irritera honom ännu mer, och hon började bokstavligen torka på det. Hela tiden tänkte jag på honom, slutade till och med äta, och depression dök upp. Sedan började problemen med menstruationen - antingen smetning eller inte går alls. Läkarna kommer inte att förstå
vad hände med mig. Nu går jag till mormor och försöker lösa problemet. Och jag kan inte förstå varför jag behövde det. ”.

Om du tittar, det finns knappast någon som har hittat sin feminina lycka genom en kärleksförtrollning. Det är värt att tänka noga: om det är nödvändigt att binda en man utan kärlek.

Artiklar Om Missbruk Cykeln

Magvärk under menstruationen: vad man ska göra?

Magenont under menstruationen är ett problem som nästan 60% av kvinnorna på planeten möter. Smärtintensiteten kan vara annorlunda: från mild obehag till svår smärta som bokstavligen lägger kvinnan i säng....

Försening av menstruationen

Försenad menstruation, de främsta orsakerna utom graviditet
Normalt varar menstruationscykeln 21 till 35 dagar. Varje kvinna har sin individuella varaktighet, men i de flesta av dem är intervallet mellan menstruationen lika eller skiljer sig från varandra med högst 5 dagar....

Vad kan och kan inte göras med endometrios? Antibiotika för endometrios - behandling och läkemedel

Rektala suppositorier kan vara av olika slag. Så några av dem syftar till att stärka immuniteten och öka kroppens förmåga att hantera själva sjukdomen....