Fortune telling på en månadscykel

Ansvarsfrihet

För varje tjej och kvinna är förmögenhet, förmögenhet, mystik och magi ofta något naturligt, det rättvisa könet lockar och drar till detta område, och med goda skäl.

En kvinna har till sin natur en mycket subtil och stark koppling till högre, mystiska krafter, har en naturlig gåva av framsyn och subtil intuition. Eftersom vi gillar så mycket, vill vi veta vad som kommer att hända, titta utanför gränserna för den vardagliga verkligheten och öppna gardinen för ödet mysterier.

Bland traditionella förmögenheter - på kort, tarot, runor, speglar med ljus och andra metoder finns det enklare förutsägelsemetoder. Till exempel på menstruationscykeln, som för en kvinna är en bekant sak.

Gissa genom menstruation enligt Feng Shui kan verka dumt för någon, men tänk själv. Kvinnans menstruationscykel är direkt relaterad till månfaserna, och detta är en direkt koppling till den kosmiska, subtila världen.

Våra förfäder visste detta och förstod att kvinnligt blod är dess koppling till naturen, så att fortunetelling genom menstruation inte tycktes någon dum eller ett ordspel.

Detta är inte en av de förmögenhetsberättelser online som är så populära på Internet. Förmögenhetsberättande online erbjuder gratis att veta öde och kärlek, men förmögenhet är annorlunda än resten.

Allt som behöver göras är att "fånga ögonblicket" när de kritiska dagarna började och kontrollera listan för vad det kan betyda. Du kan öppna listan över värden online varje gång eller skriva ut den och hålla den till ditt förfogande - den kommer att vara praktiskt varje månad.!

Times of Day

Antik förmögenhetsförklaring enligt Feng Shui-systemet för menstruation kan betraktas både den tid på dagen då de började, och veckodagen, och till och med den exakta tidpunkten för början. Feng Shui är en klok vetenskap, det kommer att hjälpa till att ta reda på förhållandet mellan tiden för menstruationens början och det verkliga livet och de händelser som förväntas.

Tänk först på vilken tid på dagen "dessa dagar" började och vad det betyder för dig.

1. Morgon är den mest underbara tiden i Feng Shui för alla företag, för på morgonen stiger solen och alla levande saker vaknar. Morgonmenstruation är en symbol för det faktum att du den här månaden kommer att hitta stor kärlek och många orsaker till uppriktig och ren glädje.

De bästa känslorna kommer att överväldiga ditt hjärta, och händelserna runt dig kommer att glädja dig och överraska behagligt. Kärlek vänder ditt huvud och blir stark!

2. Enligt förmögenhet på kritiska dagar, såväl som Feng Shui-systemet, om menstruationen började runt kl. 12 vid lunchtid, är månaden generellt gynnsam, men det kan vara svåra svårigheter eller obehagliga människor som vill förstöra din glädje. Tänk bara på bra och märk inte mindre problem!

3. Kväll av Feng Shui - pengstid. Så eftersom detta förmögenhetslöfte om dina perioder, om de började på kvällen, vänta på en ökad välbefinnande. Din ekonomiska situation kommer att återhämta sig.

4. Månadsförmögenhet och Feng Shui-vetenskap anser att natten är den olyckligaste tiden i detta fall. Det är värt att avstå från stora planer, inte att göra djärva och riskabla åtgärder, eftersom perioden inte är den mest skadliga.

Veckodag

Förutom tid på dagen tar naturligtvis förmögenhetsrapportering varje månad också hänsyn till vilken veckodag de kom.

1. Måndag anses vara en svår dag, och förmögenhetsföreställningar om kvinnliga perioder bekräftar också detta. Det tros att om de kom på måndag kommer du att hitta ångest och ångest. Men förmögenhet genom menstruation lovar inte dig några sjukdomar - du kommer bara att oroa dig.

2. Tisdag innebär, som förmögenhetsberättelse om menstruationscykeln, ett möte eller till och med en trevlig ny bekanta. Det är inte känt om detta kommer att bli en ny kärlek, men allt är möjligt!

3. Som förmögenheten om menstruation indikerar, om de började på onsdag, väntar en obehaglig period på dig. Men mycket kort - så snart menstruationscykeln slutar kommer det att bli lättnad och problem kommer att passera!

4. Om blödningen dök upp på torsdag kommer du uppenbarligen att bli inbjuden att besöka. Fortune-telling på kvinnliga perioder indikerar kul, chattar i ett trevligt företag eller en fest.

5. Men på fredagen betraktas förmögenhetsberättelse genom menstruation som en tvåfaldig dag. Det kommer definitivt att finnas nyheter och överraskningar, men enligt en version är de trevliga, enligt en annan är de inte. Hoppas på det bästa!

6. Lördag är definitivt kärlek. Så säger alla förmögenheter, inte bara på menstruation - lördag i alla mystiska områden anses vara en mycket bra dag förknippad med romantik. Förklara din kärlek eller ge ett erbjudande!

7. Söndag, som alla spåningar säger, inklusive menstruation, är detta en dag med glädje, förnyelse och nya möten, exceptionellt trevlig.

Förmögenhetsförutsägelse och förutsägelse varje månad hjälper dig att ta reda på vad du kan förvänta dig inom en snar framtid, men kom ihåg att allt alltid beror på dig!

Vad är klockan nu?

Eftersom du har beslutat att använda förmögenhetsberättelse på dina perioder, kommer det att vara användbart att lära sig lite mer. Om du hade tid att kontrollera och komma ihåg på vilken tid menstruationscykeln började, använd det här, eftersom spåmöjligheter hjälper dig att lära dig vid tiden på dagen mycket mer nytt!

Den använder 12 timmar, så till exempel har timmen på dagen och natten på natten en gemensam mening.

 • 1 - lycka, eufori och oväntade glädje, du kommer att ha en bra månad.
 • 2 - en obehaglig person som orsakar irritation och sedan försummelse och likgiltighet. Försök att inte skada!
 • 3 - det finns en risk för en gräl, så säger spåmässigt om menstruationscykeln, och indikerar att grälet kan vara frivol, eller att det kan förstöra en relation som är värdefull för dig. Var mer tolerant, klokare och tänk på konsekvenserna!
 • 4 - mycket snart kommer du att ha en stor efterlängtad lycka, och det är möjligt att lyckliga händelser börjar hända nu.
 • 5 - vänta på en trevlig överraskning, du kommer att bli mycket förvånad och glädja av något!
 • 6 - delta inte i skvaller. Människor kan samlas runt dig som förtalar, sprider rykten - undvik detta.
 • 7 - du har tur om cykeln startade klockan 7 på morgonen eller kvällen. Det betyder att du snart kommer att få en kärleksförklaring från någon!
 • 8 - svartsjuka är en symbol för denna tid. Försök att hantera det, eftersom svartsjuka ofta är orimligt, men det förstör förhållandet och kan till och med förstöra dem.
 • 9 - kanske någon kommer att prata om dig bakom ryggen och mycket smickrande saker. Försök åtminstone inte provocera och uppträda med värdighet - för att inte orsaka skvaller.
 • 10 - du måste överleva kärleken! Ömma romantiska känslor kommer att snurra ditt huvud och du kommer att fladdra på vingarna. Bara tappa inte kontakten med verkligheten!
 • 11 - svartsjuka eller misstro mot partneren har ingen anledning. Din utvalda är trogen mot dig och väldigt lojal!
 • 12 - någon vill verkligen locka din uppmärksamhet, vinna din kärlek och förföra. Var uppmärksam!

Tänk på måncykler, men lyssna alltid på dig själv. Kvinnlig intuition är mer kraftfull än någon spådom, så lyssna på ditt hjärta, det kommer alltid att säga dig var rätt väg är! Författare: Vasilina Serova

Verifierad förmögenhetsberättelse genom menstruation

Folk ville alltid veta sin framtid: för detta vände de sig till högre krafter för hjälp, studerade hemlig kunskap och utvecklade dussintals teorier. Oftast används spådom för att avgöra framtidens öde. Du kan gissa på många saker: kartor, kaffegrut, ett övergivet mynt, du kan studera stjärnorna och himmelkroppens rörelser.

Men en typ av förmögenhet är slående i sin enkelhet: när de möter den för första gången, uppfattar människor denna metod som ett skämt. Men skrattet går efter att alla förutsagda händelser har gått i uppfyllelse. Det handlar om spådom genom menstruation.

För detta används flera värden: det datum menstruationen börjar, tiden på dagen och den exakta tiden. Var och en av ovanstående faktorer har både sina fördelar och nackdelar. Men för fullständighet kommer vi att analysera var och en av dem..

3 månatliga förmögenhetsalternativ

Dessa metoder för förmögenhet har inte tappat sin relevans: de låter dig bestämma händelserna som kommer att inträffa under de kommande 30 dagarna. En månad verkar inte vara så lång tid, men om du använder dessa metoder hela tiden kan du gradvis se ditt framtida liv. Detta kommer att kräva dagen då menstruationen började. Veckodagen, exakt datum och tid på dagen beaktas.

Vid tid på dagen

Månadsvis på morgonen

Den mest optimistiska prognosen för framtiden är den månad som började på morgonen. Du kan förvänta dig trevliga händelser, nya bekanta, utseendet på en älskad och familjens lycka. Du kan skapa relationer med ditt barn, bästa vän och arbetskollega. Morgonperioder indikerar att en riktig idyll kommer i familjen: alla gräl och klagomål kommer att förbli i det förflutna, och kärlek och harmoni kommer att ta sin plats.

Månadsvis fram till 13.00

Om menstruationen började under den första timmen på eftermiddagen, bör du förvänta dig glada händelser och gott humör. Människorna omkring dig kommer att fyllas av lycka och kommer gärna att dela den med dig.

Menstruation från 13.00 till midnatt

Om menstruationscykeln har börjat vid denna tidpunkt - förvänta dig problem och problem. Men det sorgligaste är att alla negativa händelser kommer att inträffa i början av månaden.

Månadsvis på natten

Nattlig menstruation är kanske det värsta fallet. Problem, sorgliga nyheter och separation från din älskare väntar på dig.

Efter veckodagar

måndag

Måndag - det visar problem, ångest och många små ärenden. Men utöver obehagliga händelser kan du förvänta dig en oväntad överraskning eller en present för en rund summa pengar. Och den här gåvan kommer att göras av en person från din inre cirkel.

tisdag

Tisdag - om cykeln började den dagen - förvänta dig att träffa barndomsvänner, medpraktiserande personer eller personer som du studerade i samma grupp av institutet. Du kan också träffa en nära och kär. En annan tolkning antyder att ditt liv kommer att förändras dramatiskt.

onsdag

Om din period började på onsdag - förvänta dig en massa problem. Som regel är problem lokala och hotar inte ditt öde i allmänhet. De kan betraktas som inte en svart, men en grå rand i livet. Det högsta du borde vara rädd för är en bestraffning från cheferna eller en varning från nära och kära.

torsdag

Om den efterlängtade cykeln började på torsdag kan du förvänta dig följande: ett trevligt företag och en bullrig fest i ditt eget hus, ett besök hos en främling, en plötslig bekantskap. Alla ovanstående händelser kommer att vara positiva och därför oroa dig inte för eventuella problem.

fredag

fredag är en viktig dag. Han skänker kardinalförändringar i livet, oväntade nyheter eller en inbjudan att arbeta. Men du bör också förbereda dig för en serie försök. Du kan hantera dem, men det kommer att kräva uthållighet, ett kallt sinne och en nykter beräkning.

lördag

Lördagen är helgens första dag, och därför är det goda nyheter. Du bör förvänta dig en lösning på problem, trevliga möten och till och med kärleksbekännelser. Lördagen visar dessutom uppfyllandet av önskningar eller förverkligandet av en gammal dröm.

söndag

Söndagen har den mest optimistiska tolkningen. Den här dagen visar trevliga händelser, glada stunder, avkoppling och frånvaron av problem. Du kan lugna med din nära och kära, glömma en långvarig gräl eller få goda råd från en erfaren mentor.

Månadsvis

Med tid och dagar i veckan räknade vi ut: nästa i raden är kalendern och månadens datum.

 • 1 - ingenting hotar dig: nästa månad kommer att fyllas med möten och glada händelser.
 • 2 - personen du respekterade kommer att förlora värde och betydelse i dina ögon.
 • 3 - du kommer att ha en kamp som kan försvinna eller förvandlas till en skandal av universella proportioner.
 • 4 - alla barndomsdrömmar och drömmar kommer att gå i uppfyllelse.
 • 5 - din älskade kommer att komma ihåg gallant och presentera en efterlängtad present.
 • 6 - denna dag varnar att fienderna vaknade upp ur viloläge och förberedde sig för handling.
 • 7 - ett romantiskt möte eller en kärleksförklaring väntar på dig.
 • 8 - För första gången i ditt liv kommer du att bli avundsjuk på en älskad efter en annan kvinna.
 • 9 - Detracters gillar inte din kvinnliga lycka, och därför kommer de att försöka förstöra föreningen med den älskade.
 • 10 - du kommer att träffa en nära och kära eller gå med den nuvarande älskaren till nästa steg i förhållandet.
 • 11 - du är för misstänksam och denna kvalitet stör familjens lycka. För nästa månad ska du glömma avundsjuka och misstro..
 • 12 - du kommer att träffa en trevlig man. Men var försiktig: om han gillar dig är han redo att vända sig till magiska krafter för hjälp..
 • 13 - sorglös tid kvar i det förflutna. Tiden har kommit för problem och tiden att övervinna svårigheter.
 • 14 - du kan glädjas: ett trevligt brev eller goda nyheter väntar på dig.
 • 15 - Nyheter väntar på dig, men innehållet är långt ifrån behagligt.
 • 16 - försök att hålla munnen stängd under den kommande månaden. All sammanlagd information kommer att användas mot dig..
 • 17 - en tillfällig separering från din älskade väntar på dig. Det är antingen en gräl eller en affärsresa.
 • 18 - du väntar på återupptagandet av relationer med en ex-man eller möte med en ny man.
 • 19 - Cupids pil bryter ditt hjärta. Men kommer att älska vara ömsesidigt eller inte - ingen vet.
 • 20 - du kommer att bli galet kär i en man som inte uppmärksammar dig.
 • 21 - personen du litar på förbereder en uppenbar lögn.
 • 22 - mynt kommer att ringa i din plånbok igen. Kommer det att vara en gåva eller en långt glömd skuld.
 • 23 - trevliga nyheter och glada händelser väntar på dig.
 • 24 - du väntar på gäster och träffar nya människor. Förbered tabeller och öppna kokboken: du måste vara värd för gäster.
 • 25 - en serie grå vardagsliv kommer att brytas av ett möte med en ny person. Vem är han - en ny vän eller älskare - är ännu inte känd.
 • 26 - du hittar en stark skuldra och en väst för dina egna tårar.
 • 27 - den hjälp du behövde så mycket kommer från en främling eller svurna fiende.
 • 28 - dina ansträngningar kommer att belönas fullt ut: vänta på erkännande eller ökning av lön.
 • 29 - Förbered lugnande medel och rena näsdukar. Du kommer att behöva gråta ofta och mycket: ett försök att dölja tårar förvärrar bara ditt sinnestillstånd.
 • 30 - din ensamhet har slutat: vänta på ett möte med en charmig man.
 • 31 - detta nummer har en dubbel betydelse. En av dem talar om en snabb resa, den andra - förutspår uppriktig skam för orimliga ord eller dumma handlingar.

Spådom efter menstruation: det bästa alternativet. Hon vet!

Det finns en övertygelse om att veckodagen, antalet och till och med den tid på dagen då menstruationen började, kan du ta reda på vad som väntar dig i framtiden. Precis den dagen menstruationen börjar, jämför datum och tid. Du kan kontrollera om detta verkligen fungerar..

Sätt

Det finns spåmöjligheter som inte kan tas så mycket på allvar, och någon tjej kommer inte att vägra att spåra på detta sätt. Så förmögenhet är mycket vanligt bland flickor på kamomill, på mynt, på kaffe, längs händerna. Ett annat sätt att ta reda på ditt öde är förmögenhetsberättelse genom menstruation.

Det finns sex alternativ för denna spådom. Många som har försökt gissa så här hävdar att alla förutsägelser i deras liv kom i uppfyllelse. Därför tror vi att det är värt ett försök. Trots allt kommer inget kriminellt att hända, och inget speciellt behöver heller göras.

Vid tid på dagen

 • MORGON. Så om dina menstruationsdagar började på morgonen väntar kärlek på dig, men inte nödvändigtvis till motsatt kön. Det kan till exempel vara kärlek till barn, föräldrar, vänner. Förutsägelsen betyder inte att denna känsla plötsligt blossar upp. Kanske har denna känsla funnits länge. Det betyder att ömhet och värme kan vara ganska lång..
 • DAG. Om din period börjar på eftermiddagen lovar detta också ett gott humör för hela den kommande cykeln..
 • KVÄLL. Men kvällstimmarna från början av menstruationen är ogynnsamma, detta indikerar det kommande tråkiga och glädjelösa livet.
 • NATT. Ofta - till separation från en älskad.

Efter veckodagar

Nu beskriver vi prognosen för veckodagarna. Överväg två förmögenhetsalternativ på en gång. Det andra alternativet anges inom parentes.

 1. Måndag. Om menstruationscykeln börjar den första veckodagen - måndag, förväntar dig ett larm. Men få inte panik. När allt kommer omkring kan ångest också vara annorlunda, till och med trevlig. Denna förutsägelse säger att dessa farhågor på något sätt kan vara relaterade till överraskningen. (Enligt den andra metoden är detta till seger i någon viktig fråga)
 2. Tisdag. Menstruationens början på tisdag indikerar ett överhängande möte med en person, kanske till och med en främling för dig idag. (Förutsägelserna på denna dag är desamma.)
 3. Onsdag. På onsdag, menstruation - till obehagliga händelser i livet, som kommer att pågå tills menstruationens slut. (För oförutsedda händelser anger förutsägelsen inte vilka.)
 4. Torsdag. På torsdagen, med tillkomsten av menstruation, vänta på en inbjudan att besöka någon. Kanske till och med främlingar kommer att bjuda in dig, eller så måste du bara gå och träffa någon. I alla fall kommer detta att vara en överraskning för dig, eftersom det inte fanns några sådana planer. (Förutsägelsen säger att du kommer att skämmas mycket för något.)
 5. FREDAG. Ser fram emot lite nyheter på fredagen. Det kommer definitivt att bli någon slags överraskning, kanske både obehaglig och trevlig. (Till obehagliga händelser.)
 6. Lördag. Om din period kom på lördagen, förvänta dig en kärleksdeklaration, såväl som en annan trevlig händelse - uppfyllandet av någon form av önskan. (Förutsägelse i denna version lovar också en kärleksförklaring.)
 7. Söndag. Och söndagskritiska dagar kommer också att glädja oss med trevliga samtal med vänner och några slags roliga incidenter. (Förutsägelsen lovar att du snart kommer att få en ny bekant.)

Efter månadens månad

Låt oss nu prata mer i detalj om antalet månader där menstruationscykelns början.

 1. Det kommer att bli en känsla av eufori och lycka under hela cykeln.
 2. Känner sig försummad av någon händelse eller person.
 3. En gräl är möjlig, vilket kan leda till skandaler eller snart glömmas. Allt beror på dig.
 4. En underbar dag som kommer att förvandlas till en snabb känsla av lycka.
 5. En trevlig överraskning väntar dig snart.
 6. Kanske skvallrar någon om dig eller så får du höra om någon obehagliga saker.
 7. Det säger att någon älskar dig väldigt mycket.
 8. Du kommer att vara avundsjuk på hela någon cykel.
 9. Återigen, prata om förtal, men redan i din riktning. Och på grund av detta kan det vara några problem.
 10. Löfter en känsla av kärlek, och åtminstone under hela menstruationsperioden.
 11. Du kan vara säker på att din älskare inte kommer att fuska på dig, åtminstone förrän i slutet av cykeln.
 12. Någon kommer att förföra dig med sin charm och kanske - och kommer att använda magiska tjänster för att locka din uppmärksamhet.
 13. Förutsäger olycka.
 14. Till de goda nyheterna.
 15. Till obehagliga nyheter.
 16. Du betalar för din pratkraft.
 17. Att avskedas med en älskad.
 18. Löfter en känsla av kärlek, och åtminstone under hela menstruationsperioden.
 19. Du kommer definitivt att älska någon väldigt mycket.
 20. Till obesvarad kärlek från din sida.
 21. Någon oärlig med dig.
 22. Materiella varor kommer från någonstans.
 23. Känslan av lycka under hela cykeln lämnar dig inte.
 24. Besökare hemma.
 25. Snart får du en ny bekant.
 26. Någon kommer att känna medkänsla för dig.
 27. Någon önskan som du gjorde tidigare kommer äntligen att vänta på att den uppfylls.
 28. Löfter lycka till i den närmaste framtiden..
 29. Något kommer att uppröra dig inom en snar framtid, på grund av vilken du kommer att tappa en hel del tårar. Lugn kommer inte snart.
 30. Pratar om ömsesidig sympati för någon person.
 31. Det kommer att bli någon slags överraskning i livet. Dessutom specificeras att detta kan vara en djup känsla eller äventyr.

På måndag

Ett visst inflytande på det kvinnliga tillståndet utövas av måndagar. Det är därför fortunetelling på detta sätt sedan forntiden erkänns som pålitligt:

 • i fullmånen - de undrar över uppfyllandet av drömmar och kvinnors lycka;
 • till den växande månen - framgång i arbetet och alla ansträngningar. Om urladdningen började under denna period under hela cykeln kommer livet att vara framgångsrikt;
 • till den avtagande månen - ger besvikelse.

En önskan går i uppfyllelse eller inte?

Du måste göra en önskan varje dag innan nästa cykel börjar. Gå sedan till den här sidan och kolla. Fler sätt att önska här.

 1. Måndag - önskan går inte i uppfyllelse
 2. Tisdag - det tar mycket tid och ansträngning att uppfylla din önskan.
 3. Onsdag - en önskan kommer att gå i uppfyllelse, men inte omedelbart.
 4. Torsdag - Din önskan kommer att gå i uppfyllelse snart.
 5. Fredag ​​- en önskan kommer att gå i uppfyllelse, men med lite ansträngning.
 6. Lördag - den tänkta kommer att gå i uppfyllelse med någons hjälp.
 7. Söndag - knappast kommer din önskan att gå i uppfyllelse.

Att älska

Lycka att säga om du vill veta hur en kille behandlar dig!

 1. Älskar väldigt mycket. Det råder ingen tvekan om det.
 2. Tål inte dig. Det är bättre att inte uppmärksamma detta!
 3. Är svartsjuk. Eller kanske du gav en anledning? I alla fall är han avundsjuk, det betyder att han älskar.
 4. Vi rekommenderar att du klargör din relation! Han tvivlar på din kärlek. Om du är säker på det, gör det klart att dina känslor också är starka!
 5. Efter en tid bör du träffas. Vänta, hopp och försök att bli distraherad. Rengör till exempel.
 6. Hatar det. Hat är en stark känsla, det är bättre att gå åt sidan.
 7. Det är ingen säkerhet att detta är kärlek. Kanske du bättre lämna ett tag för att testa dina känslor?
 8. Han vill vara vänner, men är rädd för att säga det. Muntra upp honom!
 9. Försöker glömma, men kan inte. Låt det plåga! Glöm mycket snabbt. Tja, låt inte riktigt!
 10. Om en månad väntar passionerad kärlek på dig. Bättre förberedelser i förväg!
 11. Beklagar att du bröt upp. Eller kanske du skulle förlåta honom?
 12. Likgiltig mot dina känslor. Försök att intressera honom i något.!
 13. Tror att du inte älskar. Du kanske borde klargöra dina känslor för honom.?
 14. Han har inte förtroende för sin kärlek. Han måste själv räkna ut sina känslor! Du borde bättre vänta.
 15. Älskar en annan. Som ni vet är det bästa botemedlet för kärlek ny kärlek.
 16. Vänta, allt kommer att förändras! Du kommer att bli kär i smart, men ful. Tja, i din makt att göra om det!
 17. Möt på festen. Tänk hur du ska klä dig!
 18. Möt på diskoteket. Det blir mycket roligt!
 19. Lyckan kommer om några månader. Under tiden var du tålamod!
 20. Inte svartsjuk, men älskar. En orsak till tvivel i hans känslor - detta händer mycket sällan!
 21. De flörtar med dig, men det är inte allvarligt. Än sen då? Fortfarande trevligt.
 22. Skrattar åt dig. Det bästa sättet är att du skrattar åt honom.!
 23. Möt mig om tio år. Och vad? Även intressant!
 24. Du drömmer om honom. Låt henne berätta sina drömmar!
 25. Gör allt för att behaga dig. Men detta räcker helt klart inte.
 26. Kan inte leva utan dig. Och du utan honom?
 27. Var försiktig - han är för stilig. Sådana är ofta blåsiga...
 28. Kärlek måste vårdas tillsammans. Du får?
 29. Du kommer att vara lycklig, även om du kommer att uppnå detta på ett svårt sätt. Önskar dig framgång!
 30. Var inte uppmärksam på dig. Än sen då? Lägg snart märke till hur söt!
 31. Sann kärlek väntar på dig om ett år. Kan du vänta?

Fortune-telling ger fel information om följande måndagar: 1, 12, 13, 14, 19, 23, 26 och 29.

För att förmögenheten i menstruationen ska vara sant måste du följa några regler:

 • information är endast relevant tills följande val;
 • du kan använda för spådom på flera sätt på en gång;
 • berätta för någon om resultaten, inte ens nära dem.

Bestäm själv: tro eller inte! Men vi hoppas att du i alla fall får en trevlig förändring! Har du förverkligat denna förmögenhet? Vilka andra klärvojansmetoder använder du? Dela det!

Fortune-telling för kvinnor: metoder och avkodning

Avkryptering av kalendernummer 1 decennium

Naturligtvis är kvinnor mest intresserade av relationen. Detta är andelen av Evas döttrar. De skyddar härden, tar hand om en mysig atmosfär, skapar och ger lycka till hushåll och vänner. Därför är förmögenhetsberättelse genom menstruation (2 alternativ) för kärlek särskilt populär. Avkodningen av sådana med siffror riktar sig huvudsakligen till detta livsområde. Det första decenniet och dess betydelse:

 • 1 - en trevlig signal, talar om stor lycka och glädje;
 • 2 - uppleva förakt för viss personlighet;
 • 3 - det finns en gräl med släktingar;
 • 4 - få en mycket trevlig överraskning;
 • 5 - en slumpmässig gåva från en namngiven person;
 • 6 - upplevelser på grund av rykten och skvaller om ditt liv;
 • 7 - tvivla inte på din älskade, känslor är ömsesidiga;
 • 8 - du kommer att stöta på avundsjuk på en kvinna;
 • 9 - problem orsakade av skvaller bakom ryggen. Oroa dig inte;
 • 10 - stor kärlek.

Förmögenhetsalternativ

Den första varianten av spådom efter tid på dagen.

Om menstruationen började på morgonen väntar en kvinna på kärlek, harmoni, ömsesidig förståelse och inte nödvändigtvis kärlek till en man, det kan vara kärlek till barn, släktingar, vänner eller bara bekanta. Denna känsla kan vara långvarig, den blossar bara upp med förnyad kraft och kan vara ganska lång. Under hela månaden kommer det att vara underbara relationer med människor runt omkring..

Om menstruationens början föll på dagsljuset - detta är ett bra tecken, hela flickans cykel kommer att åtföljas av ett gott humör, glädje, lycka och lycka kommer att följa.

Men om början är på kvällen, så är detta inte ett bra tecken som talar om ett tråkigt liv, där det blir lite glädje, kanske kommer händelser att inträffa som kommer att ge många besvikelser.

Natttid är den värsta början på menstruationen, det är mycket möjligt avskiljning från en älskad eller bara en älskad.

Kan jag gissa under menstruationen

För att gissa varje månad krävs inga speciella ritualer eller hjälpmedel (kort etc.). Det räcker med en eller flera tolkningskällor för tiden för menstruationens början.

Du kan använda alla samtidigt eller stoppa på ett alternativ.

Eftersom olika fördomar och vidskepelse länge har förknippats med kritiska dagar kommer frågan om man kan gissa under menstruationen eller inte vara relevant för många kvinnor..

I det första fallet ser du bara på resultaten (tolkningen), och i det andra utför du en viss ritual, till exempel lägger ut kort. Fortune-telling i början av menstruationscykeln är bara en tolkning av ett redan genomfört faktum (ögonblicket för början av blodutflödet).

Här kan vi säga att den kvinnliga kroppen redan har genomfört spådomens ritual varje månad, och du måste bara se resultaten. Därför finns det inga begränsningar.

Månadens framtid

1 - Hela perioden lovar att vara glad. En kvinna kommer att "flyga" på lyckans vingar och de omkring henne blir förvånade över hur länge man kan vara i ett positivt humör.

2 - visar ett obehagligt intryck av en person. Det kan vara en känsla av förakt eller till att börja med misstänksamhet. Detta tryck kommer att förbli i minnet under lång tid..

3 - Löften om en eventuell gräl. Den fortsatta utvecklingen av händelser beror bara på kvinnan och hennes visdom - det kommer att vara en utdragen konflikt eller en vanlig intressekonflikt. Men för att undvika tvister och krångel är det bättre att bete sig snyggt och välvilligt.

4 - Löfter ett roligt tidsfördriv och många glada stunder.

5 - Det är möjligt att få en gåva från en älskad eller en trevlig överraskning från släktingar.

6 - Förutsäger ett negativt livsfenomen - rykten och skvaller. Försök att inte vara trotsande, så att inte provocera kvinnliga representanter för att diskutera ditt utseende eller beteende. I händelse av att tillfället för samtal redan har ägt rum, var då beredd att lyssna på "sagor" utan onödiga nerver och spänning.

7 - Dag profeterar uppkomsten av ren trogen kärlek hos en person av motsatt kön. Att bevara och utveckla denna känsla är uppgiften under en ytterligare period efter avslutad kvinncykel.

8 - Förutsäger trohet i alla dess manifestationer. Detta och framgångsrikt passerade stunder av manlig svaghet under andra hälften och vänner och kollegas lojalitet. Till och med kvinnan själv på den här tiden visar sin världsbilds extraordinära uthållighet.

9 - Tyvärr lagar detta nummer inte något gott. Det kan vara obehagliga konsekvenser av skvaller och intriger som utvecklas bakom en kvinnas rygg. Du måste vara lugn, för sanningen är alltid avslöjad.

10 - Perioden lovar att bli fylld med kärlek. Som om den första kärleken kommer att rusa genom hjärtat, till och med en vanligt förhållande med en man kommer att hitta ett nytt andetag.

11 - Början av kritiska dagar på det här datumet betyder otroligt trovärdighet för en älskad.

12 - En intressant dag som lovar nya känslor för en främling. Kvinnans intresse kommer att vara så oförklarlig att dess närvaro endast kan förklaras med en kärleksförtrollning på manlig sida.

13 - Kommer att få med dig komplexa känslor - lidande och sorg.

14 - Trevliga nyheter eller träffa nya intressanta människor är möjliga.

15 - Löfter obehagliga, svåra att läsa nyheter. Försök att ta dem med ett kallt huvud.

16 - Förutspår att kvinnan själv kan vara i skvallerrollen. Det är nödvändigt att noggrant välja samtalarna och "filtrera" den information som diskuteras för att undvika konfliktsituationer på grund av att personuppgifter lämnas ut.

17 - Förutsäger en eventuell separation från en älskad. Detta kan bero på svalande känslor eller flytta ett av paret.

18 - Sensuell dag, som indikerar en kvinnas överdrivna kärlek under hela menstruationscykeln. Var försiktig, detta kan användas för dåliga syften..

19 - portends kärlek i alla dess manifestationer. Flyktande flirta, lätt kärlek eller allvarliga hjärtskänslor är följeslagare till denna period.

20 - Antar oskiljaktiga känslomässiga upplevelser och obesvarade kärlek.

21 - Varnar för livsfara inför bedrägeri. Var vaksam och lita inte på alla på ett oskärpligt sätt och väga noga varje beslut.

22 - Informerar gärna om materiellt välbefinnande, möjliga kontantinflöden eller vinster.

23 - Löfter en lycklig period full av kul och kärlek.

24 - Förutsäger ett möte med vänner på en kvinnas territorium. Var beredd att ta dem ordentligt, förvånad över de olika rätterna och det varma, varmt välkomnande. Efter ett varmt välkomnande berömmer gästerna länge dina förmågor som den perfekta värdinnan..

25 - Gör dig redo för nya bekanta. Trevlig eller inte, det kommer att bli känt endast av resultatet.

26 - Den här dagen säger att en kvinna kommer att behöva stöd från nära och kära som kommer att synd på henne.

27 - Trevliga nyheter om uppfyllandet av en önskan som väntat på uppfyllandet så länge.

28 - Löften om välbefinnande i alla frågor och livsområden.

29 - En sorglig dag, följt av tårar, sorg.

30 - Indikerar ömsesidighet av känslor. Känn dig fri att visa intresse för mannen du gillade - evenemangets framgång är precis runt hörnet!

31 - En livlig cykel lovar denna dag. Resande, oförglömliga äventyr, plötslig kärlek - allt detta kan upplevas under den kommande perioden..

Fortune-telling per månad för dag tolkning

Spådom med veckodagarna spelar också roll..

Om menstruationen påbörjades på måndag, betyder en liknande tid för dess utseende att den kommande månaden kommer att bli svår.

Mindre problem kommer att hemsöka en kvinna. De kommer inte att bli ödesdigra, men de kan ganska mycket förstöra hennes existens. Därför måste du hålla dig själv och försöka att inte engagera dig i olika grälar. Problem kan också beröra hennes man eller barn, men samtidigt kommer de att påverka kvinnan själv betydligt.

Om menstruationen började på tisdag är denna period gynnsam för kommunikation. Återigen kommer redan glömda människor att dyka upp, och en ogift tjej kan hitta familjelycka med en person som hon träffade nyligen.

Onsdagen portends det kommande svåra livsfasen. Allt kommer att falla ur handen. Varje företag snubblar över oväntade hinder

Fel på olika livsområden är möjliga, så man måste vara försiktig.

Torsdagen, som början på kritiska dagar, uppvisar många komplikationer när det gäller att kommunicera med andra. Dessutom kan gräl med en make som bröt ut under en liknande period gradvis leda till en skilsmässa

Därför bör du vara uppmärksam på ditt hem och försöka göra det väldigt bekvämt och vänligt..

Om menstruationen uppstod på fredag, är detta en bra födsel. Det är tillåtet att inte oroa sig för någonting, eftersom livet kommer att rulla längs fälten. Inga ytterligare ansträngningar krävs av kvinnan, så hon kan ägna tid åt sig själv och barnen.

Lördagen antyder kommande kärlek. Det markerar början på en mycket stormig men positiv period. Därför är det tillrådligt att försöka dra nytta av dropdown-chanserna..

Om kritiska dagar hittades på söndagen, kommer en kvinna att förvänta sig stor framgång i karriärutvecklingen. Hon möter också ekonomisk framgång, och om hon gör affärer kommer en stor vinst att hända..

Hon behöver kasta all sin styrka i det professionella området, men på fritiden måste hon också skämma bort sig själv ordentligt.

Tredje decenniet och dess smarta tecken

Det är nödvändigt att säga läsaren att det bokstavligen inte är värt att upptäcka dekrypteringen. De bör övervägas. När allt kommer omkring, lever varje skönhet i sin egen rytm. För vissa är intriger ett trevligt äventyr, för gifta damer är det en olägenhet. Eller skvaller. Vem avfärdar de inte? Är det värt att oroa sig för det faktum att ditt liv visade sig vara mer spännande än det med tomgång med tomgång? Du behöver kanske vara stolt? Bedöm själv, de är uttråkade och de letar efter något som inte finns i naturen. Låt dem skvallra, och vi vänder oss till tecknen på det tredje decenniet:

 • 21 - vänta på det bedrag som kommer att utvecklas. Ljug inte dig själv, du kommer att befinna dig i en obehaglig situation;
 • 22 - det finns stora kontantinkomster;
 • 23 - en mycket framgångsrik situation i företag eller i tjänsten;
 • 24 - gästerna knackar plötsligt på dörren. Håll behandlingen klar;
 • 25 - resa, förmodligen bekant med en intressant person;
 • 26 - månaden blir trist. Sorg;
 • 27 - en dröm kommer att gå i uppfyllelse;
 • 28 - det finns erövringar på kärleksfronten. Känn dig fri att slåss;
 • 29 - tårar och sorgar kommer;
 • 30 - lekfullt humör, flirta utan konsekvenser;
 • 31 - intressanta, spännande evenemang, trevliga möten.

Efter veckodagar

Du kan ta reda på ditt öde genom att titta på vilken veckodag din period kom. Om du kombinerar resultatet av denna förmögenhetsrapport med resultatet från den föregående, kommer bilden att bli mer korrekt och sann.

VeckodagFörutsägelse
måndagAtt börja din period på måndag kan ofta leda till problem och oro. Vilken typ av sysslor kommer att vara, det beror på kvinnan: de kan vara både trevliga och inte mycket. Dessutom kan du få en värdefull gåva. Återigen är det värt det att ta, förmögenheten svarar inte, och du måste bestämma det själv.
tisdagHan lovar att träffa en långvarig vän eller med en man som länge har försvunnit från en kvinnas synfält. Dessutom kan denna veckodag förhindra en tidig bekantskap med en person som kommer att ha en betydande inverkan på förmögenhets öde..
onsdagDet anses vara en ogynnsam dag för början av menstruationen. Det försvårar överhängande problem som kan komplicera livet under en obestämd period. Det bör dock noteras att dessa problem utrotas, och en kvinna bör använda all sin envishet och energi för att vinna kampen med omständigheterna som en vinnare. Det är därför miljön inte behöver vara rädd: den garanterar inte så mycket en serie misslyckanden, utan snarare varnar för behovet av att titta på båda och kontrollera situationen..
torsdagI sin tur är inte så enkelt. Menstruationens ankomst på denna dag kan prata om den kommande semestern i ett bullrigt och glad företag. Vad som kommer att innebära denna semester - glädje eller problem - är okänt. Men med tanke på detta bör alla ansträngningar göras för att förhindra utvecklingen av ett negativt scenario..
fredagDet anses vara den mest gynnsamma dagen för början av menstruationen. Nyheten som kom denna dag kan vända en kvinnas liv. Även om det naturligtvis är värt att göra egna ansträngningar för att uppnå resultatet..
lördagEn underbar dag som lovar ankomsten av allt det bästa i ditt liv. Det kan vara vad som helst: gåvor, marknadsföring, en oväntad trevlig resa, förkroppsligandet av en långvarig önskan eller en ivrig kärleksförklaring. Problem kan enkelt fixas av sig själva eller lösas lugnt. Konflikter och missförstånd kommer till intet.
söndagMenstruationen på söndagen visar glädje och slarv, men samtidigt kan de prata om kortsiktiga engagemang med en älskad.

Förmögenhetsberättelse efter månaden

Fysiologisk förmögenhetsförklaring för kvinnor kan genomföras enligt datumen för den månad då de började:

 1. Under nästa månad kommer exceptionellt goda händelser att hända som ger tillräckligt med lycka och lycka..
 2. Besvikelse kommer att komma till någon person eller händelse, från vilken något mer förväntades, eller en känsla av försummelse kommer att dyka upp.
 3. En gräl kommer, och resultatet av händelserna beror bara på dig: antingen kommer allt att jämnas ut och glömmas, eller så kommer det att utvecklas till en stark skandal.
 4. Positiva förväntade händelser kommer.
 5. En nära person kommer att göra en trevlig överraskning.
 6. Inte en väldigt bra dag, som talar om fiendens lust, förtal är möjligt.
 7. Någon har en mycket stark och oemotståndlig kärlek till dig.
 8. Älskad person kommer att ge anledning till avundsjuka.
 9. Det kommer att finnas en barriär i relationerna med en nära och kär, kanske en annan person kommer att vara denna barriär.
 10. Det utgör början på en ny kärlek eller en kraftig kraft i relationerna med en älskad man.
 11. Även om det finns tvivel om en älskas trovärdighet, är det nödvändigt att avsätta dem för deras orimlighet..
 12. Bekanta med en man, men det är troligt att han kommer att förknippas med magi, så du måste vara försiktig.
 13. Stora svårigheter kommer.
 14. Några goda nyheter kommer snart.
 15. Det kommer att vara dåliga nyheter.
 16. Du måste vara mycket försiktig i kommunikation, eftersom en konversation kan leda till dåliga konsekvenser..
 17. Hotet om avskiljning från en nära och kära under en lång eller kort tid.
 18. Bekanta med en ny kärlek eller en ny runda i befintliga relationer.
 19. Förvänta sig en ny kärlek, men det är osannolikt att det inte är ömsesidigt.
 20. Obesvarad kärlek.
 21. Du bör titta på din älskade, han kan ljuga.
 22. Oväntat kassaflöde.
 23. Vänta på de goda nyheterna som kommer att ge lycka..
 24. En fest med ett stort antal gäster förväntas i ditt hus..
 25. Bekanta med en användbar person.
 26. Bekanta med en man som kommer att bli en god vän.
 27. Snart uppfylls en gammal önskan och hjälp kommer helt oväntat.
 28. Möjlig marknadsföring, ekonomisk vinst.
 29. Dåliga nyheter, på grund av vilka många tårar kommer att tömmas.
 30. Ny kärlek.
 31. Tvingande händelser kommer att hända, en lång resa, en resa är möjlig. Det finns emellertid risken att ta ett utslag som du senare kommer att ångra.

Månadsvis berättelse om kvinnliga cykler har hållits sedan forntiden, men det finns fortfarande debatter om deras sanningsenlighet.

Spådom efter menstruationsalternativ 1

Så för denna metod är det viktigt att komma ihåg tid och dag i veckan då menstruationen börjar. Månadsperioder som börjar på morgonen lovar kärlek

Dessutom är det mer troligt att det inte är en kärlekskänsla för en man, utan en harmonisering av relationerna i familjen: med en make, barn, föräldrar, nära släktingar. Förhållandena under den kommande månaden kommer att vara familjevänliga, varma. Dessa känslor kommer att upplevas inte bara av kvinnan utan också av hennes nära och kära. I allmänhet är morgonen den mest gynnsamma tiden för början av menstruationen

Månadsperioder som börjar på morgonen lovar kärlek. Dessutom är det mer troligt att det inte är en kärlekskänsla för en man, utan en harmonisering av relationerna i familjen: med en make, barn, föräldrar, nära släktingar. Förhållandena under den kommande månaden kommer att vara familjevänliga, varma. Dessa känslor kommer att upplevas inte bara av kvinnan utan också av hennes nära och kära. I allmänhet är morgonen den mest gynnsamma tiden för början av menstruationen.

Menstruationsprognoser

Menstruationen, som började på eftermiddagen, och mer exakt under första halvåret, före middagstid, lovar också ganska bra förutsägelser. För en kvinna innebär detta att menstruationen i sig är enkel och smärtfri. I allmänhet förväntar hon sig en ganska energisk period fylld med positiva känslor och trevliga händelser..

Om menstruationen börjar på kvällen, förkroppar det tristess och monotoni. Kanske kommer det under de kommande dagarna vara nödvändigt att ta itu med den utmattande, tråkiga med sin monotoni, affärer, lösa någons problem. Detta kan i sin tur oroa sig länge och förstöra stämningen.

Night är långt ifrån den bästa tiden att börja din period. Hon lovar sorg, ofta - separering från nära och kära.

Veckodag

När du har angett tidpunkten för menstruationens början bör du vara uppmärksam på den veckodag då händelsen inträffade. Så måndag lovar problem

En kvinna måste lösa många problem, och inte nödvändigtvis sina egna. Problem kan förknippas med både trevliga händelser och negativa. Det finns stor sannolikhet för tomma problem, när de förbrukade ansträngningarna inte ger rätt resultat. Men menstruationen på måndag lovar också en trevlig överraskning - en älskad kommer att ge dig en gåva

Så, måndag lovar problem. En kvinna måste lösa många problem, och inte nödvändigtvis sina egna. Problem kan förknippas med både trevliga händelser och negativa. Det finns stor sannolikhet för tomma problem, när de förbrukade ansträngningarna inte ger rätt resultat. Men menstruationen på måndag lovar också en trevlig överraskning - en älskad kommer att ge dig en gåva.

Menstruationens början på tisdag är ett akutmöte med en gammal vän, kompis eller bara en person du gillar. Ibland lovar början av menstruationen på veckans andra dag en bekant med en person som kommer att bli din älskare och till och med make.

Onsdag är inte den bästa dagen för menstruationens början, för i en nära framtid är en kvinna i problem, grälar. Men förtvivla inte, eftersom förmögenhet är en varning. Men varnat, sedan beväpnad. Vänta inte på gynnar från ödet, ta allt som händer i dina egna händer och kom ihåg det kloka ordstävet "allt passerar".

Torsdag när det gäller menstruationens början är en blandad dag. I alla fall lovar han en bullrig fest, en högtid. Vem kvinnan kommer att besöka honom är dock okänd. Kommer hon att vara en vänlig värdinna, acceptera nära människor eller kommer att vara i sällskap med okända människor?

Fredagen är en lyckosam dag. Månadsperioderna som började på fredagen lovar glädjande händelser och en period full av positiva känslor i allmänhet.

Lördag som den dag din period börjar betraktas också som en bra dag. Nästa månad lovar att vara full av trevliga händelser, alla livssvårigheter kommer att lösas utan synliga ansträngningar från kvinnans sida. Kanske förväntar hon sig en kärleksförklaring eller en önskan.

Månadsvis, som började på söndag, kommer enligt legenden att ge en månad full av glädje och nöje. Kanske förväntas problem på kärleksfronten, men de kommer snabbt att ersättas av ömsesidig förståelse. Och för att uppnå detta så snart som möjligt är det vettigt att prata hjärta till hjärta med din älskare.

Avkodning efter tid på dagen

Att lösa ledtrådar från den subtila världen måste du också ta hänsyn till timmarna för menstruationens början

Det är viktigt att blodet gick på första eller på eftermiddagen. Förmögenhetsberättelse genom menstruation (2 alternativ) i tid bör dekrypteras enligt följande:

 • Morgon (fram till middagstid) - gör dig redo för trevliga händelser i ditt personliga liv. Förhållanden kommer att glädjas med harmoni och kära person - med förståelse och omsorg.
 • Dag - snart kommer det att finnas små problem orsakade av intrång från en avundsjuk person eller helt enkelt en förolämpad kvinna. De kommer förmodligen att relatera till personliga relationer..
 • Kväll - lyckans portar är öppna för kvinnan. Denna tid på början av menstruationen garanterar ekonomisk vinst och framgång i alla företag..
 • Natt - det kommer att finnas en månad av kärlek, intriger, start i molnen och så vidare. Ett trevligt och välkomnande tecken för alla tjejer!

2 veckodagar

Det finns fortfarande en förmögenhetsutformning utformad för veckodagarna, i det här fallet är det enda du behöver att komma ihåg veckodagen då din period kom till dig:

 • Måndag - denna veckodag är svår i alla fall och manifestationer, och förmögenhet för menstruation är inget undantag. Om menstruationen gick på måndag, måste du vänta inom en snar framtid för problem, krångel och krångel, det verkar inget speciellt, men samtidigt är det omöjligt att kalla händelser trevliga.
 • Menstruationen på tisdagen visar stora förändringar i livet. Troligtvis kommer en mycket viktig person snart att dyka upp i ditt liv, det kommer inte nödvändigtvis att vara din själsfrände, bara en person som kategoriskt kan påverka ditt öde. Om du får ett val - att ta ett steg framåt eller hålla dig på plats, var inte rädd, gå vidare och titta inte tillbaka, det kommer definitivt inte att vara värre än det var. Bland annat kan menstruationer som började på veckans andra dag ha ett tidigt möte med gamla, men kära för er vänner.
 • Onsdagen är inte en mycket gynnsam tid för början av menstruationen, definitivt, och det är detta som händer varje onsdag, oavsett datum och månad. Om du på onsdag kände vad som började, förväntar dig allvarliga problem och problem. Nervar kommer att vara i utkanten, andra kommer att irritera, och du kan inte lita på någonting till dina nära och kära, eftersom det är från dem som en fångst väntar på dig mycket snart. Ingen säger att åsen av sådana obehagliga händelser kommer att pågå för länge, deras maximala period är tills nästa menstruation.

Menstruation på torsdag - vänta snart på gäster, dessutom oinbjudna och på avstånd

Du kan också vänta på en inbjudan till en mycket magnifik och samtidigt ansvarsfull, viktig händelse där du kan visa dig själv, men på vilken sida beror bara på dig. Var bara artig, försiktig alls och med alla, så att du inte kommer in i en obehaglig situation och därmed inte förklara dig själv som en frivol person.
Menstruationen gick på fredagen, vänta på förändringar och bara på ett positivt sätt

Den här dagen är full av god energi och det händer inte den här dagen den är mättad med positivt och bra, men trots detta kan fredag ​​också vara en dag av motsägelser. Så ta inte skräp och ta hastiga beslut.

Månadsvis på helger betyder inte något, det måste finnas dagar. När du inte behöver tänka på vad som ligger framöver, om dina perioder kommer

En viktig anmärkning, om perioden inte gick är förutsägelsen enligt följande, det är troligt att du är gravid!

Hur man gör förmögenhet

Allt är väldigt enkelt här. Inga ritualer som använder blod eller något annat som skrämmer flickorna behöver utföras. Lägg märke till datum och tid då du började din period. Detta är en spådomsprocess genom menstruation, varav två versioner presenteras i artikeln. Med hjälp av de angivna uppgifterna bör du se svaret. Det händer att blod förefaller en droppe. Och först efter några dagar börjar den vanliga menstruationen. I detta fall bör den första droppen betraktas som datumet. Den här gången är din kropps ledtråd. Alla processer i den fysiska kroppen leds av subtila fält. Och de är, som ni vet, kopplade till universum. Det visar sig att aura har förmågan att antyda till medvetandet om att vissa händelser kommer. Detta händer när en person sover, är sjuk, återhämtar sig eller går ner i vikt. Dialogen pågår. Tyvärr lyssnar vi inte och svarar inte, och det förvandlas till en monolog. Spådom genom menstruation låter dig fixa situationen.

Fem sätt att gissa varje månad Feng Shui

Att önska

2-4 dagar före menstruationens början måste du göra en önskan, och efter menstruationens början, avgöra om den kommer att gå i uppfyllelse. Förutsägelsen är giltig om du vet exakt tid, vilken tid de började.

 • Från 12 till 1 på natten - en önskan kommer att gå i uppfyllelse med hjälp av en outsider.
 • Från 1 till 2 timmar - inte uppfyllt på grund av din envishet.
 • Från 2 till 3 am - kommer inte att uppfyllas.
 • Från 3 till 4 - för att bli uppfyllda, men ingen kan prata om honom.
 • Från 4 till 5 - definitivt inte uppfyllt.
 • Från 5 till 6 - exakt uppfylld.
 • Från 6 till 7 - du bör glömma.
 • Från 7 till 8 - räknar med att det snart kommer att uppfyllas.
 • 8 till 9 - hopp inte ens.
 • Från 9 till 10 - du måste klappa för dess genomförande.
 • Från 10 till 11 - en vän hjälper dig och din önskan går i uppfyllelse.
 • Från 11 till 12 - det kommer att vara mycket snart.
 • Från 12 till 13 - om det uppfylls, inte omedelbart.
 • Från 13 till 14 - förväntar dig några år senare.
 • Från 14 till 15 - betyder ett misslyckande med att uppfylla en önskan, men den allmänna situationen kommer att förändras till det bättre.
 • Från 15 till 16 - önskan har redan uppfyllts.
 • Från 16 till 17 - förväntar avrättning om några månader.
 • Från 17 till 18 - något kommer att hindra avrättningen.
 • Från 18 till 19 - kommer att avrättas på ditt inflytande.
 • Från 19 till 20 - kommer inte att slutföras på grund av din passivitet.
 • Från 20 till 21 - faktiskt uppfyllt, men hittills är det nödvändigt att tystas.
 • Från 21 till 22 - kommer inte att köras av en anledning du känner till.
 • Från 22 till 23 - körning förväntas om ett år, men du kan snabba upp.
 • Från 23 till 24 - det kommer att uppfyllas, det viktigaste är inte att förlora hoppet.

Efter veckodagar

 • Måndag - Undvikbara problem.
 • Tisdag - allt är bra i ditt liv, det viktigaste är att inte prata om det.
 • Onsdag - möte med en person som kommer att påverka livet, men du kan inte helt lita på honom.
 • Torsdag - förvänta dig problem, ta inte kontakt med främlingar, de kan skada.
 • Fredag ​​- problem kommer att avta, det viktigaste är att tro på den.
 • Lördag - hotar människor med hämnd för dina samtal.
 • Söndag - vacker kärlek eller ett stort köp.

Times of Day

Om menstruationen började mellan midnatt och 9.00, lovar detta framgång och lycka till under de kommande 25-35 dagarna. Ensamma damer kan hoppas på en intressant bekantskap, som senare kommer att flyta in i en romantisk relation. Om hjärtat redan tas av den utvalda, indikerar detta harmonisering och ömsesidig förståelse.

Månadsperioder, från 9 till 15, garanterar framgång i affär och arbete. Alla möten med partner kommer att gå smidigt, cheferna kommer att vara lojala och komplexa projekt går smidigt.

Från 12 till 18 timmar - tiden är ogynnsam. Sådana perioder varnar för eventuella problem och gräl.

En kvinna måste vara försiktig och övervaka sina handlingar och ord. I viktiga frågor är det bättre att inte lyssna på andra utan bara lita på dig själv

Kvällsperioder (från 18 till 20) är mer lojala än de tidigare. Det är nödvändigt att förbereda sig för det faktum att känslor av ensamhet och övergivande inte kommer att vara motiverade, utan långtgående. Tillbringa mer tid med vänner och likasinnade människor, för att inte förvärra ditt humör.

Från 20 till midnatt - den mest olyckliga tiden att börja menstruation. Behöver förbereda sig för förråd av en nära och kära eller nära familjemedlemmar.

Fortune-telling av menstruation - Regler för korrekt spådom

Äkta månatliga förmögenheter är en möjlighet att få vissa förutsägelser som bygger på hundraåriga traditioner och kunskap..

För olika metoder är tid på dagen, dagen i veckan eller månaden, till och med timmarna för menstruationens början. Det vill säga, det finns en tydlig koppling till numerologi, den heliga betydelsen av veckodagarna, etc..

I varianten av spådom enligt Feng Shui-systemet för exakta förutsägelser används också en koppling med ett visst element och stjärntecken.

Låt oss se hur detta fungerar med ett exempel. Om en kvinna har upptäckt den första utskrivningen på eftermiddagen kommer det inte att vara svårt att bestämma veckodagen och datumet.

Och om de började på natten är det svårt att säga vilket resultat som kommer att vara korrekt. Att förstå om menstruationen började före 24 timmar eller därefter är nästan omöjligt. Därför är det för tolkning svårt att välja rätt veckodag och antal.

Du kan se (och bättre skriva för dig själv) båda tolkningarna. Och efter början av nästa menstruation kan du jämföra både förmögenhetsresultaten och ta reda på vilka som var korrekta. Fram till dess, fokusera på den teknik som är tillgänglig, till exempel efter tid på dagen.

Spådom

Förmögenhetsberättelse genom menstruation kräver inga speciella tekniker. Det finns flera alternativ för att tolka det ögonblick då menstruationen började

För att få det mest exakta resultatet måste du vara uppmärksam på följande punkter:

 • timmen för menstruationens början;
 • Times of Day;
 • veckodag;
 • datum.

De viktigaste befintliga metoderna för dekryptering baseras exakt i början av menstruationen. Ju bättre en kvinna kommer ihåg tiden för den första urladdningen, desto mer exakt kommer resultatet av spådom.

Men vad man ska göra om den ena tolkningen förhindrar mottagandet av goda nyheter, och den andra lovar ett obehagligt möte?

 • För det första kan båda händelserna hända före nästa menstruation.
 • För det andra var det kanske förutsägelsen som gjorde det möjligt att undvika ett obehagligt möte, det vill säga förhindra det.

Alla måste ha stött på en situation där "allt är mot honom." För att möta ett viktigt möte stör varje liten sak en person: de rätta sakerna är "förlorade", du kan inte snabbt klara de vanliga sakerna, transporten försenas eller fastnar i trafiken.

Händelser tycks indikera möjliga problem. Ytterligare analys visar att ett negativt resultat kunde "förutsägas", för många tecken skickades.

Förmögenhetsrapportering i förväg skulle hjälpa till att uppmärksamma dessa tecken, vägra eller planera om mötet. Som ett resultat undgick du problem, profetian förverkligades inte, men det betyder inte att förmögenheten var värdelös

Avkodning efter veckodag

Låt oss se vad det undermedvetna säger när det stimulerar början av cykeln på en eller annan dag. Det bör noteras att förmögenhetsberättelse genom menstruation, av vilka två versioner har kommit till oss sedan antiken, berör allmänna situationer. Det vill säga du bör inte tänka på att du kommer att få svar på en specifik fråga om förhållanden eller nivån av välbefinnande. Det är inte händelser som är värdefulla för det högre jaget, men det är det som styr tecknen

Det är viktigt för honom att personen koncentrerar sig på tillståndet av lycka och komfort, lugnt övervinna hinder, lära sig lektioner. Värdet för veckodagarna:

 • Måndag - förvänta dig en trevlig överraskning som leder till problem och krångel;
 • Tisdag - det är ett möte med en intressant person, antagligen med någon som inte har sett på länge;
 • Onsdag - små problem som kräver noggrann uppmärksamhet;
 • Torsdag - ett besök som väcker tvivel kommer att bli framgångsrikt;
 • Fredag ​​- nyheter: både bra och dåliga;
 • Lördag - orolighet, bekännelse, uppenbarelse;
 • Söndag - kommande evenemang kommer att vara optimistiska under lång tid.

Fortune telling vid klockan

Att bestämma resultaten efter klockan är en långkänd och beprövad metod. Det finns olika dekrypteringsalternativ som låter dig veta den närmaste framtiden..

Om du vill använda den här metoden (förmögenhetsförklaring med siffror, tid på dagen, veckodagarna kommer att beskrivas i lämpliga avsnitt), är det viktigaste att noggrant notera vid vilken tidpunkt de första tilldelningarna dök upp.

När det tolkas enligt denna teknik spelar det ingen roll om det är dag eller natt, det är viktigt att bestämma den exakta timmen. Efter det kan du utvärdera resultaten:

Positiva förändringar kan förväntas denna månad. Goda nyheter, glädje eller lycka förutsägs av en spårare.

Du bör vara försiktig med ord och handlingar. Om personen du träffar under denna period är irriterande, slösa inte dina känslor förgäves, snart kommer attityden att förändras och personen blir likgiltig

Kommande konflikter kan komplicera livet väsentligt, kunna hålla sig själv, inte ge efter för känslor och tänka igenom konsekvenserna av deras handlingar i förväg. Allvarliga förändringar till det bättre är möjliga, drömmar kan bli verklighet och lyckan i sig kommer att hitta dig. Förvänta dig trevliga överraskningar, de får dig att glädjas. Mindfulness i kommunikation med andra hjälper till att undvika skvaller och tomma samtal, begränsa din kommunikation. Du kommer att återkänna känslorna eller bevisa en hemlig beundrare, förvänta dig en kärleksbekännelse. Din svartsjuka är grundlös, innan du skylter på en nära och kära, analysera situationen. Skvaller och förtal är vad du kan förvänta dig av andra inom en snar framtid. Fortunetelling varnar - ge inte en anledning till dem. Du är avsedd att känna alla glädjen att bli kär. Sjalusi är huvudkänslan, men ge inte efter för det, din utvalda förtjänar inte det. För att möta ödet är det ibland tillräckligt att titta närmare på andra, kanske någon redan är kär i dig och letar efter ömsesidighet.

5 grundläggande spådomalternativ

Det finns flera sätt att tolka menstruationscykeln. Trots det faktum att resultaten är "bundna" till olika data (tid på dagen, datum, etc.), är förmögenhetsberättelse baserad på ett allmänt faktum - tidpunkten för den första ansvarsfrihet.

Ju bättre starttid bestäms, desto mer exakt blir divinationen per månad (2 tolkningar finns tillgängliga vid utvärderingen av timmen, olika metoder för spådom efter veckodagar, etc.).

Vi kommer att överväga olika sätt att tolka som hjälper kvinnor att välja det mest exakta.

Till exempel erbjuds två metoder för förmögenhetsförklaring i början av menstruationen med metoden för veckodagarna och Feng Shui. Östlig teknik tar hänsyn till sambandet med stjärntecknet och elementet, det vanliga - bara veckodagen. Du kan välja någon av dem eller se resultaten från båda.

Slutsats

Spådomsprocessen är en fascinerande och intressant sak. Framsyn är inte bara användbar i livet, det hjälper till att titta på händelser från en annan vinkel, att odla visdom och förståelse för andras processer och avsikter. Men du ska inte bara lita på honom. Tänk när du säger eller gör något, var ärlig, då kommer det inte att finnas några problem alls. Och om de vetter på horisonten, kommer de snabbt att fly undan under trycket av din själs öppenhet. Lycka till!

Men sedan antiken har menstruationen varit nära förknippad med vidskepelse, trots att olika människor hade sin egen inställning till kritiska dagar.

Förmögenhetsberättelse genom menstruation är en enkel metod för varje kvinna, tack vare vilken de kan ta reda på vad som väntar dem under den kommande månaden

Om du lyssnar på förutsägelserna kan du undvika de flesta av problemen eller, omvänt, ägna din uppmärksamhet åt några små saker som kommer att få lycka till i framtiden

Med en vanlig cykel är det möjligt att få en prognos för en månad i förväg. Fram till nästa menstruation börjar kvinnor redan ha den nödvändiga informationen, tack vare vilken det kommer att vara möjligt att förhindra fel och misstag. Det är bara nödvändigt att komma ihåg dagen för början av menstruationen och se dess tolkning.

Om det finns en uppriktig tro på profetian, kommer den säkert att gå i uppfyllelse.

Artiklar Om Missbruk Cykeln

Jag missade att ta en p-piller - vad jag ska göra?

Prevensionsmedel fungerar genom att förhindra ägglossning och göra det svårt för spermierna att komma in i livmoderhalsen. Att hoppa över piller kan öka sannolikheten för ägglossning och underlätta passage av spermier genom livmoderhalsvätskan....

Hur man bestämmer de mest gynnsamma dagarna för befruktningen

Den här artikeln är samskrivna av Carrie Noriega, MD. Dr. Noriega är en certifierad obstetriker-gynekolog från Colorado. Hon tog examen från hemvist vid University of Missouri i Kansas City 2005.....

Varför, medan man tar p-piller, kan blodutsläpp visas, vad man ska göra?

P-piller är en enkel och bekväm preventivmetod, men början av deras användning är förknippad med en allvarlig hormonell omstrukturering av kroppen....