Månadsvis per veckodag

Blödning

Det kommer att vara svårt för många att tro, men denna typ av förmögenhet är ganska vanligt för närvarande. Det finns ett stort antal folketecken och övertygelser om menstruation, som moderna flickor litar fullt ut på.
Sådant förmögenhetsföreläsning ger vanligtvis bara information om nästa månad, utan långsiktiga utsikter, men det räcker helt om du gissar varje månad.

Den andra kategorin är mer omfattande, de inkluderar förmögenhetsberättelse efter antal, efter kaffegrut, efter födelsedatum och naturligtvis förmögenhetsförteckning per månad.

I dagens värld är det också unga människor.

Detta förmögenhet kan kallas en ritual.,.

Många flickor tror att du kan förutsäga din egen framtid beroende på antal, veckodag och tid på dagen för menstruationens början..

Spådom genom menstruation kan se useriös och till och med absurd ut, men det är svårt att motstå det faktum att många kvinnor tror på dess sanning och effektivitet, dessutom finns det en enorm mängd bevis som berättar hur de här tjejerna med denna enkla typ av förmögenhet verkligen känner igen egen framtid.

Du kan tro eller inte tro på förmögenhetseffektivitet och sanningsenhet, men du kan alltid prova det och titta på det slutliga resultatet, kanske kommer det att överraska dig.

Spådom genom menstruation idag

Det kommer att vara svårt för många att tro, men denna typ av förmögenhet är ganska vanligt för närvarande. Det finns ett stort antal folketecken och övertygelser om menstruation, som moderna flickor litar fullt ut på.
Sådant förmögenhetsföreläsning ger vanligtvis bara information om nästa månad, utan långsiktiga utsikter, men det räcker helt om du gissar varje månad.

Man kan bara gissa en gång om dagen, när menstruationscykeln har börjat. Förutsägelsen beror helt på när punkten började. Uppmärksamhet ägnas inte bara åt antalet utan också till veckodagen, liksom exakt tid på dagen.

Tidpunkt på dygnet

Morgonen är den bästa tiden. Det tros att om menstruationen började tidigt på morgonen, försvinner detta en ambulans av kärlek eller harmoni och ömsesidig förståelse i familjen. I allmänhet indikerar denna tid på dagen en positiv relation med nära människor: med nära släktingar, älskare, med barn och närmaste vänner. Om din period började på morgonen, kommer du under nästa månad bara ha varma och milda relationer med människor du älskar.

Sådana metoder hjälper till att utveckla intuition.

Dag - tills 13:00. Det anses också vara en bra tid att börja menstruationscykeln. Denna tid indikerar att hela nästa månad i ditt liv kommer att fyllas med vänlighet, glädje och lycka..

Eftermiddagen är inte den bästa tiden. Menstruationens början vid denna tidpunkt kan ha små problem och motgångar som väntar dig inom en snar framtid.
Början av cykeln på kvällen är en dålig månad, kanske kommer vissa händelser att hända dig som kommer att orsaka ganska lång sorg eller längtan.

Natt är den värsta tiden. Början av cykeln på natten kan utgöra en nära separation från nära och kära.

Värdet på veckodagen

Den veckodag som menstruationscykeln börjar är också av stor betydelse..
Måndag - början av cykeln på denna dag kan förhindra eventuella problem och oro som kan uppstå, både av trevliga och av obehagliga skäl..

Vi kan säga att hela vårt liv består av ständiga problem, men det som förutses av menstruation kommer att vara något ganska viktigt och ovanligt. Det är också värt att notera att början av menstruationen denna dag också kan skänka en dyr gåva som du kommer att få från en älskad.

Tisdag - portends ett tidigt möte med en gammal bekant, vän eller släkting, som du inte har sett på länge. I vissa fall (sällan tillräckligt) kan början av cykeln på tisdag ha en snabb bekanta med en person som kommer att bli väldigt kär och nära dig över tiden. Ett annat alternativ för innebörden av denna början av cykeln är snabba förändringar i livet..

Onsdagen är en ogynnsam dag för början av menstruationen. Den här dagen kan lova en hel del problem som kommer att hända dig under nästa månad. Men förtvivla inte, alla dessa problem kommer inte att vara dödliga och lösbara, du kommer att kunna lösa alla problem som uppstår om du inte blir upprörd och ger upp. Kom ihåg att du fick en varning, inte en mening, så var beredd på svårigheter, men var inte rädd för dem.

Torsdagen är en dag som förmögenhetsrapportering per månad inte kan tolka entydigt. Å ena sidan kan början av cykeln på denna dag skicka en inbjudan till en bullrig semester eller högtid, det är möjligt att denna helgdag kommer att äga rum i ditt hem, och du själv blir bordets värdinna. Å andra sidan kan denna dag visa att du vid ett tillfälle oavsiktligt kommer att besöka främlingar för dig, dessutom om detta möte kommer att vara trevligt eller inte är okänt. I alla fall är det i din makt att göra alla möten säkra, speciellt nu när du varnas för det..

Fredagen är händelsedagen. Början av cykeln på denna dag kan visa en trevlig nyhet som kommer att förändra ditt liv fullständigt. Samtidigt är vissa problem möjliga för att övervinna vilka du kommer att behöva anstränga dig mycket.

Lördagen är en bra dag för att starta din period, det ger en smidig och trevlig utveckling av alla dina livshändelser. Du behöver inte oroa dig för mycket och väsen, alla problem kommer att lösas av sig själva, med ditt minimala deltagande. Det är troligt att nästa månad någon du känner kommer att bekänna din kärlek eller att din långvariga önskan kommer att gå i uppfyllelse, vilket du helt enkelt kan glömma bort.

Söndagen är den bästa dagen, en sådan början på menstruationen kan vara en föregångare till en hel månad med kul och glädje, en sorglös och lycklig tid. Det är möjligt att du inom en snar framtid kommer att lösa de problem som stör dig i ditt förhållande till din älskade, vilket i hög grad kommer att hjälpa uppriktigt hjärta-till-hjärta samtal.

Gissa per månad - värdet på dagen i månaden

Utöver tiden på dagen och veckodagen kan man också gissa efter menstruationsdagarna - tänk på månadens dag, datum då cykeln började.

 • 1 - under nästa månad kommer trevliga händelser och möten att inträffa i ditt liv som kommer att orsaka verklig eufori och lycka.
 • 2 - snart kan du uppleva en känsla av försummelse eller besvikelse i förhållande till någon händelse eller person.
 • 3 - en gräl är möjlig, vars fortsatta utveckling är helt upp till dig, eller problemet kommer att glömmas, eller växa till en storskalig skandal.
 • 4 - i ditt liv kommer det att vara trevliga händelser som du har förväntat dig länge.
 • 5 - snart väntar en trevlig överraskning från din älskade.
 • 6 - en varning, kanske har du en fiende som förbereder ett slags smutsigt trick för dig (förtal och förtal är möjligt).
 • 7 - någon älskar dig så mycket att han anser dig som meningen med hela hans liv.
 • 8 - snart kommer du att uppleva en så obehaglig känsla som avundsjuk.
 • 9 - någon planerar att uppröra din relation med en nära och kär.
 • 10 - snart väntar en känsla av kärlek på dig, eller så börjar en ny omgång i förhållanden med din nära och kära.
 • 11 - kom ihåg att din älskade är trogen mot dig och ärlig mot dig, inte misstänka honom för nonsens, åtminstone för nästa månad.
 • 12 - du kommer snart att träffa en charmig och söt man, men var försiktig, han kan använda magi för att uppmärksamma sig själv.
 • 13 - snart kommer allvarliga svårigheter att uppstå.
 • 14 - förvänta dig goda nyheter.
 • 15 - förvänta dig inte de mest trevliga nyheterna.
 • 16 - ingen anledning att chatta eller skvallra mycket, det kan leda till obehagliga konsekvenser.
 • 17 - Kortsiktig eller långvarig separering med en nära och kär är möjlig.
 • 18 - en ny kärlek eller utveckling av det gamla är möjligt.
 • 19 - spådom genom menstruation den dagen antyder att du snart kommer att bli kär, men det är inte känt om kärlek kommer att vara ömsesidig.
 • 20 - obesvarad kärlek är möjlig.
 • 21 - en varning, en nära och kära kan ljuga för dig.
 • 22 - förvänta sig oväntade inkomster av materiella varor - ekonomiskt välbefinnande.
 • 23 - trevliga händelser som kommer att göra dig lycklig.
 • 24 - snart kommer ett möte eller firande att äga rum i ditt hus, där det kommer att finnas många besökare.
 • 25 - ett nytt trevligt möte med en intressant person.
 • 26 - du kommer att träffa en person som perfekt förstår din smärta och din frustration.
 • 27 - snart kommer din gamla önskan att verklighet, hjälp kommer från en oväntad riktning.
 • 28 - framgång och potentiell vinst väntar dig i ditt arbete.
 • 29 - snart kan det hända något som kommer att uppröra dig väldigt mycket, vilket kommer att orsaka dina tårar, vara beredd på detta och dölja inte dina egna känslor, bara på detta sätt kan du övervinna problem.
 • 30 - möjlig utveckling av en relation med en ny person.
 • 31 - oväntade händelser kommer att hända i ditt liv, det är möjligt att du snart kommer att åka på en resa, men det finns en chans att du kommer att begå en handling som du ska skämmas senare.

De har gissat på den månatliga cykeln sedan de tidigaste tiderna, men det är omöjligt att säga entydigt om det är verkligt förmögenhet eller enkel underhållning. I alla fall kan du alltid försöka spåra med menstruation - kom ihåg dagen då cykeln började, titta på dess tolkning och jämföra med händelserna som kommer att hända i ditt liv inom en snar framtid.

De bästa förmögenheterna kommer att berätta det bästa för dig.

Verifierad förmögenhetsberättelse genom menstruation

Folk ville alltid veta sin framtid: för detta vände de sig till högre krafter för hjälp, studerade hemlig kunskap och utvecklade dussintals teorier. Oftast används spådom för att avgöra framtidens öde. Du kan gissa på många saker: kartor, kaffegrut, ett övergivet mynt, du kan studera stjärnorna och himmelkroppens rörelser.

Men en typ av förmögenhet är slående i sin enkelhet: när de möter den för första gången, uppfattar människor denna metod som ett skämt. Men skrattet går efter att alla förutsagda händelser har gått i uppfyllelse. Det handlar om spådom genom menstruation.

För detta används flera värden: det datum menstruationen börjar, tiden på dagen och den exakta tiden. Var och en av ovanstående faktorer har både sina fördelar och nackdelar. Men för fullständighet kommer vi att analysera var och en av dem..

3 månatliga förmögenhetsalternativ

Dessa metoder för förmögenhet har inte tappat sin relevans: de låter dig bestämma händelserna som kommer att inträffa under de kommande 30 dagarna. En månad verkar inte vara så lång tid, men om du använder dessa metoder hela tiden kan du gradvis se ditt framtida liv. Detta kommer att kräva dagen då menstruationen började. Veckodagen, exakt datum och tid på dagen beaktas.

Vid tid på dagen

Månadsvis på morgonen

Den mest optimistiska prognosen för framtiden är den månad som började på morgonen. Du kan förvänta dig trevliga händelser, nya bekanta, utseendet på en älskad och familjens lycka. Du kan skapa relationer med ditt barn, bästa vän och arbetskollega. Morgonperioder indikerar att en riktig idyll kommer i familjen: alla gräl och klagomål kommer att förbli i det förflutna, och kärlek och harmoni kommer att ta sin plats.

Månadsvis fram till 13.00

Om menstruationen började under den första timmen på eftermiddagen, bör du förvänta dig glada händelser och gott humör. Människorna omkring dig kommer att fyllas av lycka och kommer gärna att dela den med dig.

Menstruation från 13.00 till midnatt

Om menstruationscykeln har börjat vid denna tidpunkt - förvänta dig problem och problem. Men det sorgligaste är att alla negativa händelser kommer att inträffa i början av månaden.

Månadsvis på natten

Nattlig menstruation är kanske det värsta fallet. Problem, sorgliga nyheter och separation från din älskare väntar på dig.

Efter veckodagar

måndag

Måndag - det visar problem, ångest och många små ärenden. Men utöver obehagliga händelser kan du förvänta dig en oväntad överraskning eller en present för en rund summa pengar. Och den här gåvan kommer att göras av en person från din inre cirkel.

tisdag

Tisdag - om cykeln började den dagen - förvänta dig att träffa barndomsvänner, medpraktiserande personer eller personer som du studerade i samma grupp av institutet. Du kan också träffa en nära och kär. En annan tolkning antyder att ditt liv kommer att förändras dramatiskt.

onsdag

Om din period började på onsdag - förvänta dig en massa problem. Som regel är problem lokala och hotar inte ditt öde i allmänhet. De kan betraktas som inte en svart, men en grå rand i livet. Det högsta du borde vara rädd för är en bestraffning från cheferna eller en varning från nära och kära.

torsdag

Om den efterlängtade cykeln började på torsdag kan du förvänta dig följande: ett trevligt företag och en bullrig fest i ditt eget hus, ett besök hos en främling, en plötslig bekantskap. Alla ovanstående händelser kommer att vara positiva och därför oroa dig inte för eventuella problem.

fredag

fredag är en viktig dag. Han skänker kardinalförändringar i livet, oväntade nyheter eller en inbjudan att arbeta. Men du bör också förbereda dig för en serie försök. Du kan hantera dem, men det kommer att kräva uthållighet, ett kallt sinne och en nykter beräkning.

lördag

Lördagen är helgens första dag, och därför är det goda nyheter. Du bör förvänta dig en lösning på problem, trevliga möten och till och med kärleksbekännelser. Lördagen visar dessutom uppfyllandet av önskningar eller förverkligandet av en gammal dröm.

söndag

Söndagen har den mest optimistiska tolkningen. Den här dagen visar trevliga händelser, glada stunder, avkoppling och frånvaron av problem. Du kan lugna med din nära och kära, glömma en långvarig gräl eller få goda råd från en erfaren mentor.

Månadsvis

Med tid och dagar i veckan räknade vi ut: nästa i raden är kalendern och månadens datum.

 • 1 - ingenting hotar dig: nästa månad kommer att fyllas med möten och glada händelser.
 • 2 - personen du respekterade kommer att förlora värde och betydelse i dina ögon.
 • 3 - du kommer att ha en kamp som kan försvinna eller förvandlas till en skandal av universella proportioner.
 • 4 - alla barndomsdrömmar och drömmar kommer att gå i uppfyllelse.
 • 5 - din älskade kommer att komma ihåg gallant och presentera en efterlängtad present.
 • 6 - denna dag varnar att fienderna vaknade upp ur viloläge och förberedde sig för handling.
 • 7 - ett romantiskt möte eller en kärleksförklaring väntar på dig.
 • 8 - För första gången i ditt liv kommer du att bli avundsjuk på en älskad efter en annan kvinna.
 • 9 - Detracters gillar inte din kvinnliga lycka, och därför kommer de att försöka förstöra föreningen med den älskade.
 • 10 - du kommer att träffa en nära och kära eller gå med den nuvarande älskaren till nästa steg i förhållandet.
 • 11 - du är för misstänksam och denna kvalitet stör familjens lycka. För nästa månad ska du glömma avundsjuka och misstro..
 • 12 - du kommer att träffa en trevlig man. Men var försiktig: om han gillar dig är han redo att vända sig till magiska krafter för hjälp..
 • 13 - sorglös tid kvar i det förflutna. Tiden har kommit för problem och tiden att övervinna svårigheter.
 • 14 - du kan glädjas: ett trevligt brev eller goda nyheter väntar på dig.
 • 15 - Nyheter väntar på dig, men innehållet är långt ifrån behagligt.
 • 16 - försök att hålla munnen stängd under den kommande månaden. All sammanlagd information kommer att användas mot dig..
 • 17 - en tillfällig separering från din älskade väntar på dig. Det är antingen en gräl eller en affärsresa.
 • 18 - du väntar på återupptagandet av relationer med en ex-man eller möte med en ny man.
 • 19 - Cupids pil bryter ditt hjärta. Men kommer att älska vara ömsesidigt eller inte - ingen vet.
 • 20 - du kommer att bli galet kär i en man som inte uppmärksammar dig.
 • 21 - personen du litar på förbereder en uppenbar lögn.
 • 22 - mynt kommer att ringa i din plånbok igen. Kommer det att vara en gåva eller en långt glömd skuld.
 • 23 - trevliga nyheter och glada händelser väntar på dig.
 • 24 - du väntar på gäster och träffar nya människor. Förbered tabeller och öppna kokboken: du måste vara värd för gäster.
 • 25 - en serie grå vardagsliv kommer att brytas av ett möte med en ny person. Vem är han - en ny vän eller älskare - är ännu inte känd.
 • 26 - du hittar en stark skuldra och en väst för dina egna tårar.
 • 27 - den hjälp du behövde så mycket kommer från en främling eller svurna fiende.
 • 28 - dina ansträngningar kommer att belönas fullt ut: vänta på erkännande eller ökning av lön.
 • 29 - Förbered lugnande medel och rena näsdukar. Du kommer att behöva gråta ofta och mycket: ett försök att dölja tårar förvärrar bara ditt sinnestillstånd.
 • 30 - din ensamhet har slutat: vänta på ett möte med en charmig man.
 • 31 - detta nummer har en dubbel betydelse. En av dem talar om en snabb resa, den andra - förutspår uppriktig skam för orimliga ord eller dumma handlingar.

Tecken på den månatliga förmögenheten för en nära framtid

En regelbunden menstruationscykel är främst en indikation på god kvinnors hälsa. Under de "kritiska dagarna" blir det rättvisa könet mer känsligt och sårbart, både på fysisk eller psykologisk nivå, men också på det mentala. Sedan gamla tider trodde man att dessa dagar förvärvar en speciell magisk kraft som låter dig se in i framtiden och lära dig om viktiga händelser som kommer att hända under de kommande 30 dagarna. Min mormor berättade för mig om förmögenhet och tecken på menstruation, och till min överraskning visade de sig vara sanna, så jag bestämde mig för att dela denna information samt berätta om gamla trosuppfattningar.

Hur man gissar varje månad?

För att ta reda på vilka händelser som väntar en kvinna under månaden måste du vara uppmärksam på när perioderna börjar, nämligen tid på dagen, veckodagen och dagen. Varje indikator har sin egen definition och deras kombination låter dig ta reda på en liten förutsägelse om den närmaste framtiden..

Times of Day

Efter populära efterfrågan av prenumeranter har vi förberett den exakta horoskopapplikationen för en mobiltelefon. Förutsägelser kommer att få ditt stjärntecken varje morgon - det är omöjligt att missa!
Ladda ner gratis Daily Horoscope 2020 (tillgängligt på Android)

Värdet på månaden på veckans datum och dagar kommer inte att vara helt korrekt, om du inte tar hänsyn till den tid på dagen då de började.

 • Morgon. Perioden från gryning till middag anses vara mycket gynnsam. Han lovar goda förändringar och trevliga händelser i sitt personliga liv. Mycket ofta tyder perioder som börjar på morgonen på en förbättring av förhållandena med nära och kära.
 • Dag. Från middag till solnedgång skänker glädjande och glada händelser. De kommande 30 dagarna kommer att fyllas uteslutande med positiva känslor. Och relationer med vänner och släktingar kommer att vara extremt gynnsamma och lugna.
 • Kväll. Om de "kritiska dagarna" började på kvällen, nämligen från solnedgång till midnatt, bör du förbereda dig för problem. Mindre problem, gräl och skvaller kommer att följa kvinnan hela nästa månad. Dessutom kommer hon ofta att vara deprimerad och deprimerad..
 • Natt. Menstruationen, som började på natten, visar alltid negativa händelser i det personliga livet. Under de närmaste veckorna kommer kvinnan inte att känna stöd från sina nära och kära. Anledningen till detta kan vara konflikter, överdriven anställning eller en lång resa. Separation eller separering från en älskad är också möjlig.

Veckodag

För att klargöra vilka händelser som kommer att upplevas under de kommande veckorna är det nödvändigt att ta hänsyn till den dag i veckan som menstruationen började.

 1. Måndag. Du kommer att behöva möta problemen, vilket kommer att ge mycket ångest. Det är helt enkelt inte känt om de kommer att vara trevliga eller negativa..
 2. Tisdag. Det är dags att göra förändringar i ditt liv, till exempel att göra nya bekanta, att förverkliga dina önskningar, att börja arbeta med ett nytt projekt. Alla företag kommer säkert att krönas med framgång. Dessutom kommer det att finnas en chans att bygga relationer med en nära och kära, släkting eller lång tid vän..
 3. Onsdag. De problem du var så rädd för kunde inte undvikas. Lyckligtvis var du redan mentalt beredd på dem, så att du lugnt kan lösa situationen. För att inte förvärra din situation bör du inte lita på främlingar som påstås vilja hjälpa till.
 4. Torsdag. Under de närmaste veckorna måste du delta på ett evenemang där du kommer att ha kul från hjärtat. Det kommer också att bli nya bekanta med intressanta människor som blir goda vänner..
 5. Fredag. Vi måste möta svårigheter och missförstånd, men förtvivlar inte. Tålamod och visdom hjälper till att hantera alla problem..
 6. Lördag. Snart uppskattas önskade önskningar. Flickor som drömmer om kärlek kommer att få ett brev från en fan med en bekännelse av känslor. Och de som redan har en själsfrände kommer äntligen att kallas "ner gången".
 7. Söndag. Kul och lycka kommer att följa dig under nästa månad. Livet kommer att fyllas med glada händelser, resor, trevlig kommunikation och nya bekanta. Kanske kommer det att finnas en viktig konversation som kommer att komma ihåg länge.

Månadens dag

Vid förmögenhetsberättelse om menstruation är det mycket viktigt att ta hänsyn till antalet månader då de började. Varje datum har en individuell tolkning som anger resultatet av kommande evenemang..

 • 1 - en bra tid för företag och förverkligande av sina mål.
 • 2 - du måste uppleva en känsla av förakt för en av dina nära och kära.
 • 3 - försök att undvika konflikter, annars måste du ta itu med obehagliga konsekvenser.
 • 4 - Gynnsamma händelser kommer snart att äga rum som ger många positiva känslor och minnen.
 • 5 - en trevlig överraskning, ett fynd.
 • 6 - lära obsköna skvaller om dig själv eller en kär.
 • 7 - försoning eller förbättring av relationerna med en älskare.
 • 8 - Var inte dum, och ge inte den utvalda en anledning till svartsjuka.
 • 9 - var tålamod och håll dig lugn, eftersom du måste ta reda på en svår situation.
 • 10 - ömsesidigt förälskelse eller stärka relationer med din nuvarande partner.
 • 11 - tvivlar inte på nära och nära till nära och kära.
 • 12 - tillfällig attraktion till en person, vilket bara ger smärta och besvikelse.
 • 13 - en period av problem och total otur.
 • 14 - goda nyheter.
 • 15 - sorgliga eller dåliga nyheter.
 • 16 - berätta inte för någon dina hemligheter och planer, annars kommer de inte att gå i uppfyllelse.
 • 17 - en lång resa, på grund av vilken du måste avskjuta med din älskare för en kort tid.
 • 18 - ny kärlek eller utveckling av nuvarande relation.
 • 19 - lycka i det personliga livet.
 • 20 - obesvarade känslor eller missförstånd med en älskare.
 • 21 - var vaksam, någon vill anpassa det som tillhör dig.
 • 22 - plötslig kontantvinster eller uppkomsten av en ny inkomstkälla.
 • 23 - en oväntad händelse kommer att ge mycket glädje och glädje.
 • 24 - möte med en person som du inte har sett på länge.
 • 25 - nya bekanta, trevlig prat med vänner.
 • 26 - nära och kära kommer att hjälpa till i en svår fråga.
 • 27 - uppfyllelse av en värdefull önskan.
 • 28 - framgång i affärer och tjäna pengar.
 • 29 - Vissa händelser kommer att göra dig mycket upprörd.
 • 30 - dina känslor är ömsesidiga.
 • 31 - du har en rolig resa, men glöm inte att kontrollera ditt beteende, annars blir det synd senare.

Spådom genom menstruation hjälper dig att förbereda för kommande händelser eller till och med förhindra dem. Därför, om du upptäcker att det under de närmaste veckorna kommer att finnas problem på jobbet eller i ditt personliga liv, bör du omedelbart vidta åtgärder. Till exempel "strama upp" arbetsfrågor och undvika konflikter med kollegor eller överordnade. Visdom, återhållsamhet och efterlevnad hjälper till att undvika problem i personliga relationer..

Fortune-telling: beprövade metoder för kvinnor

Idag finns det många sätt att öppna din framtids gardin för att berätta förmögenheter. Ett av de populära sätten du kan ta reda på framtiden är att berätta förmögenheter genom menstruation. Många moderna flickor tycker om att använda denna gamla metod. Ett stort antal trosuppfattningar och folketecken om menstruation visar kanske inte långsiktiga utsikter, men de kan, enligt många, tillhandahålla sann information för den kommande månaden.

Vad är månadsförmögenhet

Detta sätt att känna till din framtid bygger på att dra en parallell mellan datumet, starttiden för menstruationscykeln och de förutsägelser som har sammanställts för länge sedan. Du kan ange prognosen när som helst på dagen. För förmögenhet för månatlig specialutbildning eller viss kunskap krävs inte, men i allt du behöver en individuell strategi, en analys av den mottagna informationen. Det finns sätt som inte är så populära: folketecken associerade med menstruation, måndagar.

Den vanligaste förmögenheten för framtiden för månaden är följande:

 • efter månadsdatum;
 • av veckodagar;
 • men tid - timmen från början av menstruationen;
 • i tid på dagen.

För att göra förmögenhetsförklaring på kritiska dagar så exakt som möjligt finns det flera regler. De kommer att hjälpa till att förutsäga händelserna för nästa månad mycket exakt. Nödvändig:

 1. Fortune-telling en gång, den dagen då menstruationen började.
 2. Ta hänsyn till början av cykeln: tid på dagen, veckodag, dag.
 3. För att få större tillförlitlighet använder du flera metoder samtidigt..
 4. Med gynnsamma prognoser kan du inte dela dem, eftersom det kan störa deras uppfyllande..

Månadsvis förutsägelse för kärlek

Förutsägelser för menstruation förutspår händelser som kommer att inträffa i en flickas liv i en kärleksplan. Tid på dagen beaktas:

 1. 00:00 - 08.00. Tiden lovar hemlig kärlek, oförmågan att bekänna dina känslor.
 2. 08:00 - 12:00. Godisbukettperioden blir oförglömlig. Parförhållanden blir ljusare.
 3. 12.00 - 15.00. Relationer kommer att vara perfekta.
 4. 15:00 - 18:00. Du måste förbereda dig för oväntade trevliga överraskningar, romantiska handlingar av en älskare.
 5. 18:00 - 00:00. Kärleksförhållanden kommer att uppleva lögner, förråd, underdrift.

Sådan förmögenhetsförhandling är önskvärt att kombinera med veckodagarna för en djupare analys. Den totala profetian kommer att vara mer fullständig, kommer att avslöja hela essensen av förutsägelsen. Det finns ingen anledning att bli upprörd när du på grund av din period inte får ett mycket trevligt resultat av spådom. Ingenting kan ändras, men här kommer alla kvinnor att kunna förbereda sig för eventuella negativa händelser och försöka överleva allt så lugnt som möjligt.

Spådom

För att ta reda på din närmaste framtid kan du använda spådom efter tid på dagen:

Ständig uppmärksamhet från det motsatta könet, harmoni med andra, konfliktlösning.

Glädje, positiv, tur.

Problem, dåliga saker. Viktig försiktighet och självförtroende.

Eventuell längtan, känsla av ensamhet.

Separation från släktingar eller nära anhöriga i ande, bedrägeri, oärlighet.

Månadsvärde med dagar och veckodagar

En viktig indikator är dagen och dagen för början av månadscykeln. Värdena är som följer:

 1. Måndag. Den här dagen visar problem, både trevliga och inte särskilt bra. Det andra värdet - att få en gåva från en älskad.
 2. Tisdag. Du kan träffa en gammal bekant, en vän som du inte har sett på länge. En annan betydelse - förändringar i det personliga livet, att möta en person som blir dyr.
 3. Onsdag. Varning för början av en inte så lätt period. Vänner kan behöva hjälp för att överleva svårigheterna. Ingen anledning att förtvivla - detta är en prognos, inte en mening.

Den andra halvan av veckan lovar att bli mer gynnsam, stämningen - bra:

 1. Torsdagen tillkännager en semester och underhållning i ditt eget hem. Det är stor sannolikhet att träffa en främling, men vilken typ av möte kommer att vara är okänt.
 2. Fredag. Nyheterna som radikalt kommer att förändra livet. Problem är möjliga, men de ansträngningar som görs kommer att hjälpa till att hantera..
 3. Lördag. Lyckodag. Menstruation förutspår en gynnsam utveckling av alla livshändelser och löser problem. Du kan tänka dig en önskan - den kommer att gå i uppfyllelse. Vänta på en kärleksförklaring.
 4. Söndag. Lycka, seger i allt, glada händelser kan förväntas.

I människans öde spelar siffror en viktig roll. För förmögenhetsberättelse om menstruationscykeln är de också viktiga. Till exempel, den 1 - 7 i månaden, den första veckan, har en gynnsam livstid, lycka till i många frågor, eventuellt mottagande av en gåva och en oväntad bekännelse av hemlig kärlek. När det gäller relationer med det motsatta könet, kan det uppstå svårigheter i missförstånd, konflikter, till och med försummelse. Inget undantag - skvaller som härrör från en person från vilken detta inte förväntades.

Månadsvis från den 8: e till den 14: e dagen, under den andra veckan i månaden, förutsäger manifestationen av baslös avundsjuka. Denna period varnar mot ouppfyllda löften, uppmanar dig att följa orden. Som ett resultat - förlust av förtroende, vedergällning. Du får inte tillåta lögner från din sida och i relation till din egen personlighet. I kärleksaffärer lovar prognosen utseendet på en hemlig beundrare.

Början av cykeln från den 15 till den 21: e dagen, i den tredje veckan, lovar att förbättra den ekonomiska situationen, uppfylla drömmar. Den enda ogynnsamma dagen är den 18. Den här dagen varnas menstruationen mot förråd av en älskad. Det finns olika obehagliga situationer som radikalt kan förändra liv. Oroa dig inte så mycket, eftersom situationen är på väg. Allt som händer kommer inte bara att få negativa utan också positiva ögonblick.

Cykeln från 22 till 28, i den fjärde veckan, förutspår en kollision med icke-existerande problem, ett möjligt förråd. Allt kanske inte går som planerat. Eventuellt förråd av båda parterna. Man måste vara försiktig med ekonomi. Å andra sidan är menstruationen ganska gynnsam - alla händelser kommer i slutändan att ge ett positivt resultat, andra beundrar visdom, rätt handlingar. Alla företag kommer att följa framgångar. Förväntat att anlända kära gäster.

Menstruationens början under den femte veckan, 29–31 i månaden, är kopplad till mystiska händelser i livet. Oförklarliga fenomen, närvaron av andra världens krafter hjälper till att glömma upplevelsen. En titt på framtiden är bara glädjande och optimistisk, lyckan bör följa alla företag. Kanske det visar sig att besöka en mycket rolig, oförglömlig semester.

Dagsprognos

Om du tror på siffrorna ger divinationen efter dagarna i början av menstruationen den mest exakta prognosen. Online kan du ta reda på förutsägelser i 30 dagar. Tolkningen av siffror är följande:

 • 1 - glada händelser, en känsla av eufori;
 • 2 - besvikelse hos en älskad;
 • 3 - konflikt, som, om den inte löses, kommer att växa till fiendskap;
 • 4 - en dröm kommer att gå i uppfyllelse;
 • 5 - överraskning, överraskning från en älskad;
 • 6 - skvaller som kommer att ge besvikelse;
 • 7 - ömsesidiga brådska känslor;
 • 8 - svartsjuka för en älskad under hela månaden;
 • 9 - fiender kommer att bryta planer;
 • 10 - kärlek.

Under det kommande decenniet varnar menstruationen mot utslag av utslag. Tolkningen av värdena för siffrorna från 11 till 20 är som följer:

 • 11 - För att bromsa svartsjuka måste du visa kvinnlig visdom;
 • 12 - hemlig beundrare, älskare av svart magi;
 • 13 - obehag i alla frågor, relationer;
 • 14 - goda nyheter;
 • 15 - obehagliga nyheter om andra;
 • 16 - utslag och allvarliga olyckor;
 • 17 - tillfällig separering från en älskad;
 • 18 - förslag att gifta sig eller flytta till ett nytt skede i förhållandet;
 • 19 - ett nytt trevligt möte med en man;
 • 20 - fusk av vänner.

Det tredje decenniet ber att vara uppriktiga, att kasta alla krafter i relationer. Värdena är följande:

 • 21 - endast uppriktighet räddar förhållandet;
 • 22 - det kommer inte att finnas några svårigheter med pengar;
 • 23 - trevliga händelser, ett tillstånd av lycka;
 • 24 - vänta på ankomsten av bra gäster;
 • 25 - kommer med en man och ett seriöst förhållande;
 • 26 - utseendet på en hängiven vän;
 • 27 - någon hjälper till att uppfylla önskemål;
 • 28 - Karriärframgång, ekonomisk vinst;
 • 29 - tårar, problem;
 • 30 - en ny bekant, en lycklig relation;
 • 31 - äventyr och trevliga överraskningar.

Spådom

Feng Shui ger sin tolkning. Spådom genom menstruation för flickor utförs på veckodagen och med hänsyn till zodiakelementen:

Månatliga tecken

Forntida kulturer fäst helig betydelse för många dagliga processer, och naturligtvis ignorerade inte kvinnlig fysiologi. Menstruation och allt i samband med det ansågs vara något mystiskt, och kvinnor i dessa dagar ansågs farliga och utrustade med mörk kraft. Traditioner överfördes från generation till generation, kvinnor letade fortfarande efter ledtrådar. Det är inte förvånande att i vår tid hjälper gamla tecken och vidskepelse på menstruationen att förbereda sig för förändringar och förutsäga deras öde.

Vilka är tecken på menstruation

Många kvinnor är vidskepliga och försöker ge övernaturlig mening till vardagliga saker. Gissa genom menstruation verkar konstigt och ovanligt, men det låter dig förutsäga händelser fram till nästa cykel. I de flesta regioner kom förmögenheten till en tid som signalerade början av menstruationen. Inga ytterligare attribut krävdes av kvinnan, kom bara ihåg nummer, veckodag och tid på dagen och ta reda på vad som var avsett.

Tecken efter tid på dagen

Starttiden för kritiska dagar är oerhört viktigt för att skapa en korrekt bild av förutsägelsen. En dag är villkorat uppdelat i fyra tidsperioder:

 • Morgon - från 5 till 10 timmar. Perioden från gryning till middag anses vara den mest gynnsamma och lovar goda förutsägelser för de kommande dagarna. Denna anpassning av saker visar en uppriktig kärlek. Kärleken kan vara helt annorlunda: för en gift kvinna spelas passionerade känslor med sin make, för en enda dam - ett oväntat möte med en trevlig man, intima vänner, etablerade relationer med nära släktingar. Förresten, en ogift tjej har alla chanser att möta sin kärlek och till och med höra det omhuldade äktenskapförslaget.
 • Dag - Från 10 till 13 timmar. Det är också en gynnsam period för den kommande månaden. Du behöver definitivt inte vara ledsen, men det kommer att bli mindre livliga känslor och kärleksförhållanden. Men tiden lovar frånvaron av gräl, skandaler, negativa känslor, en stor mängd vänlighet och ömsesidig förståelse med andra.
 • Kväll - Från 13 till 21 timmar. Den andra halvan av dagen är inte särskilt framgångsrik för starten av menstruationen. Detta vädjar med en tråkig stämning och enorm tristess de kommande veckorna. Om viktiga saker planeras är det bäst att planera om dem för att inte möta ett stort bakslag. Du bör inte förvänta dig en romantisk stämning och ömsesidig förståelse med nära och kära.
 • Natt - Från 21 till 5 timmar. Den mest ogynnsamma perioden för menstruation. Ju närmare midnatt det började, desto mer besvär kan du förvänta dig den kommande månaden. Måste vara beredd på en eventuell avskiljning från en älskad, problem i familjen samt stora förändringar i livet. Natten lovar ensamhet, men det betyder inte alltid avskildhet. Kanske kommer den älskade vara upptagen med arbete eller andra saker, så han kommer inte att ägna tillräckligt med tid.

Tecken efter veckodag

Om du fortsätter att studera vidskepelse och gå ännu djupare i spådom kan du hitta tecken på veckodagen, då menstruationens början.

 • Måndag. Veckans första dag är stress och överraskningar. En kvinna kommer att få mycket problem. De kan orsakas av både senaste händelser och helt oväntade och obegripliga skäl för damen. Ibland kan dessa problem associeras med en planerad händelse - till exempel med att förbereda sig för en tentamen eller organisera en händelse.
 • Tisdag. Flickan bör förbereda sig för att hon inom en snar framtid kommer att behöva göra val och fatta viktiga beslut. Det är bäst att tänka igenom saker noggrant, eftersom dessa beslut kan påverka hennes framtida liv väsentligt. Denna dag kommer också att leda till ett oväntat trevligt möte under de kommande veckorna..
 • Onsdag. Menstruationens början på denna dag lovar problem. En kvinna kommer att behöva möta många problem, vars lösning måste hanteras på egen hand. Det är tillrådligt att hålla sig borta från människor som tidigare inte hjälpte till eller skapade. Men du behöver inte sitta hemma hela dagen och vara rädd för människor - bara vara mindre naiv och lita på.
 • Torsdag. Om menstruationen börjar den här dagen, betyder det att nästa månad förväntas mycket kommunikation med nära och främlingar. En inbjudan kan komma till en intressant och viktig händelse, eller så kommer oväntade gäster att dyka upp utanför dörren.
 • Fredag. Veckans sista arbetsdag visar viktiga nyheter som kan visa sig vara både positiva och negativa. Mycket ofta är de förknippade med de viktigaste områdena i människors liv - familj och arbete.
 • Lördag. Den bästa tiden att påbörja menstruationen, överlämna lycka och glädje under den kommande månaden för en kvinna. Om problem uppstår under de följande dagarna kommer de att vara obetydliga och kommer att lösas av sig själva..
 • Söndag. Ytterligare en bra dag för "start" - det lovar uppfyllandet av vårdade önskningar, värme i relationer och framgång. Det är söndagens början av menstruationen som lovar en lösning på personliga problem - med en älskare eller nära vänner.

Funktioner efter datum

Det tredje viktiga steget på vägen för att bestämma ödet för månaden - dagen för deras början.

 • 1. Den första dagen för menstruationscykeln är en bra start. Nästa månad lovar att vara glad och lovar mycket positiva känslor.
 • 2. Förmodligen kommer kvinnan att möta förrädelse av en nära och kär just i det ögonblick då hon mest av allt kommer att räkna med hans stöd. Händelser kommer att leda till klart vatten av någon som länge har velat verka annorlunda.
 • 3. Tillfället med detta datum lovar en gräl - med en familjemedlem, en vän eller en kollega. Det är mycket troligt att du inte kommer att kunna undvika det, eftersom det är viktigt att hålla dig värdig och hålla tungan.
 • 4. Den kommande månaden lovar att uppfylla en önskan. Det kan vara en älskad dröm som en kvinna inte har återkallat på länge.
 • 5. Denna dag i början av menstruationen är förknippad med en trevlig överraskning som kommer att ge en älskad. Det betyder att den kommande månaden lovar att ha tur och kommer att överraska dig med trevliga händelser..
 • 6. Mystiken i siffror ger inte något gott för dem som har börjat kritiska dagar. En kvinna kommer säkert att möta skvaller bakom sig, människor från närmaste cirkel kommer att sprida obehagliga rykten. Anledningen till detta beteende kommer att vara avund på situationen i samhället..
 • 7. Seven - ett tecken från ovan, indikerar att någon verkligen älskar en kvinna. Kanske har han ännu inte beslutat att prata om sina känslor. Det är mycket viktigt att inte missa ögonblicket, inte att förolämpa beundraren och, om möjligt, återgå.
 • 8. Datum kommer att bli avundsjuk och förräderi. Först kommer det att vara svårt att förstå vad som hände, men efter ett tag kommer allt att falla på plats och hemligheten kommer att upphöra att vara så. Sjalusi kommer att hemsöka kvinnans nära människor och de som hon litar mest på.
 • 9. Menstruation, som faller på den nionde, kommer att leda till problem i relationerna med en älskare. Kanske försöker hans fan uppröra förhållandet, men troligen kommer kvinnans beteende och handlingar att leda till misslyckande. Det är viktigt att uppleva oväntade nyheter utan känslor, vänta på rätt ögonblick och försöka lösa problemen..
 • 10. En lyckosam dag för att starta cykeln och förkasta kärleken med en man. Förhållanden med en man eller partner kan gå till en ny nivå och spela med färger, eller ha turen att starta en ny relation med en drömman.
 • 11. Det är dags att förbereda sig för obehagliga nyheter under de kommande veckorna - förmodligen en nära man misstänks för förräderi. I de flesta fall visar allt sig vara ett långtgående problem, men ibland bekräftas misstankar.
 • 12. Under nästa månad kommer en kvinna att träffa en man som hon kommer att känna stor sympati för. Relationer kommer inte att pågå länge, så du bör inte drömma och räkna med mycket.
 • 13. Kritiska dagar som faller den trettonde, kommer inte att ge positiva känslor under de kommande fyra veckorna. En mystisk figur kommer att ge frustration och möjligen ett stort misslyckande i livet. Det är bättre att inte oroa dig för mycket, eftersom du kan skada din hälsa.
 • 14. Många goda nyheter och positiva känslor väntar på dem vars menstruation börjar den här dagen. Det viktigaste är att nykter bedöma situationen och förhindra en "takförlust".
 • 15. Siffran har dåliga nyheter som kan påverka familj, hälsa eller arbete, det vill säga allt som betyder en dam.
 • 16. På följande dagar måste du hålla dig borta från diskussioner med andra människor och alla slags skvaller. Detta kommer att vända sig till kvinnan själv och påverka hennes rykte negativt..
 • 17. Dålig tid för kritiska dagar - den sjuttonde är en signal om att det nästa månad råkar vara avskilt från en mycket nära person. Det kan vara en älskad man, bästa vän, syster eller annan släkting.
 • 18. Framför mycket glädje, goda nyheter och kärlek. För att förhindra stark besvikelse är det bättre att omedelbart se till att en person inte ljuger om sina känslor och om en kvinna är bekväm med sitt sätt att leva.
 • 19. De som inte kan vänta på romantik har tur - nitton kommer att ge uppriktig och ljus kärlek.
 • 20. Date försvårar separationen från en mycket kär person. Troligen kommer separationen att vara lång och ingenting kan göras åt det..
 • Nästa månad måste vara mycket vaksam, eftersom 21 lovar stora problem. Det kan vara ett vanligt bedrägeri, eller ett försök till bedrägeri eller stöld.
 • 22. Ekonomiska frågor kommer att stiga under de kommande veckorna - kanske väntas en löneförhöjning, ett framgångsrikt köp eller en oväntad vinst i lotteriet. Utan tvekan kommer den kommande månaden att ge många trevliga och glada händelser..
 • 23. Ett bra datum som förbereder lycka, lugn och sinnesfrid under en hel månad..
 • 24. Månadsperioder som började den här dagen skymmer oväntade gäster. Det kan vara gamla vänner, kollegor och till och med svärmor. Ingenting kommer att förändras, så du måste acceptera dem och göra allt för att ha kul.
 • 25. Nya bekanta kommer med det tjugofemte numret, med vilket människor helt kan förändra en kvinnas världsbild och påverka hennes framtida väg.
 • 26. Menstruationen denna dag visar att du under de kommande dagarna kommer att behöva en pålitlig person som kan hjälpa till i ett känsligt företag. Därför är det bättre att tänka på en så ”pålitlig axel” i förväg..
 • 27. Början av cykeln på tjugo-sjunde lovar många trevliga händelser under den kommande månaden. Det återstår bara att koppla av och njuta.
 • 28. Under de kommande fyra veckorna är det stor sannolikhet att träffa en person som förstår alla omständigheter, kommer att kunna glädja sig, ge kloka råd, med vilka du kan hitta en väg ut ur denna situation.
 • 29. När den första menstruationsdagen faller på detta nummer är det värt att förbereda sig för tårar. Det kommer inte att vara känt för den olyckliga eller den nära personen, men någon kommer att kränka dig med säkerhet. Kanske kommer situationen att verka små, men i det ögonblicket kommer det att vara svårt att svara på brottet utan tårar.
 • 30. Datumet visar ett ödesdigert möte nästa månad. Det är troligt att detta kommer att vara den enda.
 • 31. Dagen lovar oförutsedda händelser som kan visa sig vara både positiva och obehagliga. Du kan skämmas över dina handlingar.

Forntida tecken

Som ni ser är det mycket samband mellan tiden för menstruation och folketecken. Jämförelse av resultaten med tre parametrar ger en mest objektiv bild av vad du behöver förbereda dig för. I gamla trosuppfattningar finns det andra tecken associerade med menstruationscykeln.

Till exempel ska en flicka inte laga mat medan hon har sin period. Det tros att någon maträtt inte kommer att vara god och kommer att försämras mycket snabbt. Kvinnor förbjöds också att stanna nära behållare där öl, vinäger, kvass eller vin förbereds och infunderas, annars blir de sura. De fick inte arbeta i trädgården, i synnerhet för att vattna gurkor eller lök..

När flickan började sin period i mycket ung ålder, förskådades hon av många barn. Fram till idag anses det syndigt att komma in i kyrkan under denna naturliga process. En kvinna med menstruation bör inte titta på nakna människor (till exempel på stranden) - människor trodde att deras kroppar skulle täckas med ett utslag.

I allmänhet kan inkonsekvensen för månatliga förutsägelser bara säga en sak - månaden kommer att vara mycket händelserik för olika händelser.

Tecken och förmögenhet med måndagar

Det finns en uppfattning om att en kvinna är omgiven av en speciell energi under menstruationen, eftersom detta är en underbar period för förmögenhet, ritualer och kärleksformer på blodet. Tecken för menstruation är förmögenhetsberättande för flickor. Människor har lärt sig att dechiffrera datum, tid på dagen för deras början. Detta är ett enkelt sätt att ta reda på vad som väntar på en månad utan att använda allvarliga sätt på magi.

Tro på klockan från början av menstruationen

Var uppmärksam på tid på dagen. Om din period kom på morgonen, från gryning till lunch, kommer nästa period att bli framgångsrik. Kärlek, lycka, framgång kommer att regera runt dig under en hel månad.

I förbindelserna med andra hälften kommer harmoni att komma, försöka med släktingar, med vilka inte allt var smidigt. Den bästa tiden att träffa nära och kära, gamla vänner som inte har sett på länge.

Att starta din period från middag till solnedgång är också ett bra tecken. Som ni ser kommer den närmaste framtiden att bli mättad, många positiva händelser kommer att hända, du måste resa mycket, korta resor är möjliga.

Tiden från solnedgång till midnatt visar en lycklös nästa månad och ointressanta händelser. P måste lösa många problem, livet kommer att fyllas med små problem.

Om menstruationen börjar från midnatt till gryningen indikerar detta stora problem. Försök att förbereda dig i förväg, uthärda motgången stadigt.

Månatliga tecken efter veckodag

Måndag - problem, mindre problem väntar. Problem kan snabbt lösas och spänningen blir trevlig. Det är möjligt att du inom en nära framtid kommer att träffa en person som du inte har sett på länge. Han kommer att säga information som får dig att tänka..

Tisdag - viktiga nyheter och en serie uppdateringar. Högre makter varnar, nästa månad är den bästa perioden för förändringar i livet, vilket tar ansvarsfulla beslut. Kommer att kunna starta en relation, träffa nya vänner. Det är dags att ”tunna ut” bekanta cirkeln.

Onsdag förutspår problem under hela månaden. Så snart du löser ett problem kommer det andra. Det är möjligt att du vet vad problemet är. Se upp för främlingar, lita inte på dem som nyligen har kommit in i ditt liv.

Torsdag - vänta på gäster, eller kanske blir du inbjuden till ett bröllop eller årsdag. Det är möjligt att träffa nya människor, intressanta bekanta, som i framtiden kommer att växa till verklig vänskap, kärlek.

Fredag ​​- måste vara tålamod. En serie försök, obehagliga händelser kommer. Men efter den svarta fältet kommer att bli vit.

Lördag - du kommer att hitta lycka och uppfylla önskan. Början av kritiska dagar på lördag indikerar en förklaring om kärlek, förlovning, till och med ett snabbt bröllop.

Söndag - ett tecken på glädje, kul. Hela nästa månad kommer flickan att vara i gott humör och ingen kommer att kunna förstöra honom. Lär dig goda nyheter, träffa en vän som har spelat en viktig roll i livet. Följ hans råd.

Månadsvärde per månad

Nästa sätt att berätta förmögenheter är att dechiffrera betydelsen av det datum då de kritiska dagarna började. Det verkliga resultatet blir när man tolkar veckodagen och tid på dagen.

Om förutsägelserna var blandade, i ett fall glädje, i de andra sysslorna, i det tredje - förändringar, kommer var och en av dem att gå i uppfyllelse.

 • 1 - lycka, du kan lyckas på alla områden i livet.
 • 2 - hat, träffa en obehaglig person.
 • 3 - fejder, gräl, delning. Kom inte i konflikter, var försiktig, se upp för fiender i familjen.
 • 4 - kärlek och harmoni.
 • 5 - en gåva från en trevlig person, avslutandet av en transaktion.
 • 6 - rykten, skvaller. Kanske fienderna lyckas införa negativ information om din person till någon som bryr sig om dig..
 • 7 - universum skickar lycka och harmoni, det viktigaste är att bevara det, inte att missa.
 • 8 - ilska och svartsjuka, uppkomsten av en rival, underdrift. Det är dags att berätta varandra.
 • 9 - problem, kamp. Var säker och lugn, annars är det svårt att bekämpa fiender.
 • 10 - förälskelse, uppkomsten av en ny gentleman. För de som har ett par, föreställer omens lycka i sina personliga liv, en stark förening.
 • 11 - en älskares lojalitet, vänner hängivenhet.
 • 12 - en flyktig attraktion för en ny person, kan indikera en kärleksförtryck eller en parole.
 • 13 - misslyckanden som du snabbt kommer att hantera och få viktig erfarenhet.
 • 14 - dåliga nyheter.
 • 15 är goda nyheter.
 • 16 - se upp för skvaller. Håll munnen tyst, diskutera inte någon, det kommer att påverka ditt rykte negativt.
 • 17 - flyttning eller affärsresa, som åtföljs av avskiljning från en älskad. Tecken betyder inte avslutande av förhållandet.
 • 18 - lycka, framgångsrikt personligt liv.
 • 19 - sann kärlek, harmoni.
 • 20 - obesvarade känslor, problem, det är svårt att hitta ett vanligt språk med en likgiltig person.
 • 21 - någon lura dig, det är möjligt att en lögnare från den inre cirkeln.
 • 22 - ekonomisk framgång. Hitta en stor summa, vinna lotteriet, få en arv, en ny inkomstkälla.
 • 23 - förmögenheten är på din sida.
 • 24 - plötsligt möte, gäster.
 • 25 - en möjlighet att träffa intressanta människor.
 • 26 - hjälp från släktingar.
 • 27 - drömmen är avsedd att uppfyllas.
 • 28 - materiellt välbefinnande, finansiell stabilitet.
 • 29 - problem, sorg.
 • 30 - dina känslor är ömsesidiga.
 • 31 - ta en paus, du förtjänar det.

Forntida vidskepelser om måndagar

Kok inte under en sådan period. Enligt tecken kommer maten som tillagas av en kvinna under kritiska dagar inte att smaka gott, och maten kommer snabbt att bli dålig. Du kan inte närma dig behållarna där vin, öl, vinäger är beredda.

Ju tidigare flickan hade sin period, desto högre är sannolikheten för att hon skulle bli mor till många barn.

Den antika tron ​​säger att man under menstruationen inte kan se på nakna människor. Detta gäller också kvinnors kvinnor. I gamla dagar trodde de att den hon tittade på skulle täckas med ett utslag.

Du kan inte plantera och vattna lökar och gurkor, de kan bli gula och försämras. De får inte titta på blommande körsbär, träd kommer att försvinna. Frukten som samlas in på kritiska dagar kommer att torka ut.

Våra förfäder trodde att om en kvinna blöder sig själv eller någon annan, menstruationen kommer att gå längre än vanligt. Därför var det förbjudet att klippa djur.

Men inte bara förbud är förknippade med dessa dagar. Man trodde att menstruationsblod är en stark skydd mot skador, det onda ögat och eventuella problem. För att skydda ekonomin måste familjen, en kvinna täcka tröskeln för huset, sätta märken på boskapen.

Kritiska dagar är en viktig period i varje flickas liv. För närvarande är kroppen städad, och du kan berätta förmögenheter för framtiden, ta reda på vad ödet har förberett sig för den kommande månaden. I kristendomen, islam, judendom, under perioder av menstruation, är flickor begränsade från att besöka templet och delta i religiösa ritualer.

Artiklar Om Missbruk Cykeln

Hur och vad luktar vagina ut


Vilken lukt av en kvinna på intima platser är naturlig och vad är inte? Varje kvinna har ett ovanligt utseende från tid till annan. Även när du tar väl hand om din kropp kan du uppleva okända, atypiska dofter från din gren....

Menstruella oregelbundenheter: symtom, orsaker och behandlingsmetoder

En menstruationscykelstörning är en förändring i antalet dagar i en cykel, färg eller sekretionsvolym. Den normala cykeln varar från 25 till 35 dagar och börjar den första dagen av menstruationen....

Månadsvis efter förlossningen

Under graviditeten är menstruationen frånvarande. Varje kvinna vet om detta. I kroppen inträffar hormonella förändringar som bidrar till utvecklingen och tillväxten av det framtida barnet....