Jag stavar på blod varje månad

Ansvarsfrihet

En kärleksförtryck för menstruation används i situationen när det är nödvändigt att ingripa i en persons öde på energinivå. Men att interagera med energier är ett mycket juvelverk. Sällan lyckas någon av de praktiserande svarta magikerna klara sig utan några biverkningar orsakade av en sådan ritual. Vi kommer att berätta om alla nyanser av kärleksformler på blod varje månad i denna artikel..

Älskar magi

Magi sedan antiken har hjälpt människor att lösa olika problem. Torka, epidemi, sjukdom är bara några av skälen som kan lösas med magiska ritualer. Kvinnor har från tidiga tider använt kärleksformer och konspiration för att locka till sig den man gillar.

Det finns olika magiska ritualer i både styrka och syfte. Vissa tillåter killen att behaga, andra - tryck honom till det ansvariga steget eller återlämna mannen till familjen.

Älskar stava för månatligt blod

En kärleksförtroll för menstruation är en av de mest kraftfulla och effektiva ritualerna. Bindningen av en kille utförs på en fysiologisk nivå. Och eftersom blodets energi har en enorm potential skapas en stark bindning mellan de som gör ceremonin och den man som måste förtrollas. Vissa magiker tillskriver denna ritual till en viss typ av korruption. Till och med en mycket stark persons vilja bryts ned och kommer fullständigt underkastelse.

Denna typ av magisk effekt är mycket enkel att utföra och därför växer populariteten. Innan du bestämmer dig för att använda denna ritual måste du dock överväga alla möjliga konsekvenser, plussar och minus. En kärleksförtrollning börjar agera nästan omedelbart efter att en kille kommer in i kroppen. Effekten kan ses på ett par timmar, mindre ofta - några dagar.

Som regel påverkar den utövade effekten passion, lust och avslöjar personens mest dolda önskningar. Ibland manifesterar perverse eller sadistiska tendenser. Även om en flicka brukade vara obehaglig för en ung man, efter ceremonin, kommer allt att förändras.

Handlingen med magi manifesteras på instinktnivå. Du måste emellertid komma ihåg att giltighetsperioden för en kärleksstava bara är en månad, varefter attityden till dig kan förändras dramatiskt.

Konsekvenser efter en kärleksstava

Det viktigaste ögonblicket innan det slutliga valet av en magisk rit för att förtala en kille är att bekanta dig med de möjliga följderna av en kärleksstava. Denna ritual tillhör kategorin mycket kraftfulla ritualer. Men denna kraft har en nackdel, som uttrycks av konsekvenserna och biverkningarna..

Låt oss överväga dem i ordning:

 • Gastrointestinala problem (GIT)
  Detta är det mest mindre problemet som kan hända hos en man omedelbart efter att ditt blod kommer in i hans kropp. Som regel uppträder sjukdom, illamående och mindre ofta kräkningar omedelbart. Om din ung man har en kronisk matsmältningssjukdom är det bäst att välja en annan ritual. Eftersom en kille kan ha en allvarlig förvärring.
 • Problem med genitourinär
  Impotens kan bli en mycket obehaglig konsekvens, när en kärleksförtrollning görs flera gånger.
 • Alkoholism
  Om din pojkvän har en stark och viljig karaktär kan effekterna av magi orsaka en sådan biverkning som alkoholism.
 • Ökad aggressivitet
  Om du lyckas förtala en kille, kan hans karaktär ändras till det värre. Möjliga manifestationer av aggression, oförskämdhet och övergrepp. Det här är bara några av biverkningarna av blodmagriteten..
 • Undertryckande av vilja
  Det visar sig ofta att en kvinna är kär i en stark och viljig man, och efter att ha slutfört bindningen förändras killen. Istället för en avgörande person med dig, en osäker och oinitierad försvagning, för vilken du måste bestämma och göra allt.
 • kast
  Om du bestämmer dig för att rulla tillbaka denna ritual kan konsekvenserna påverka dig och killen. Konsekvenserna uttrycks i det här fallet i problem med könsdelssystemet. I vissa fall är detta för tidigt åldrande, svår sjukdom och oförmågan att fortsätta födelsen.

Endast genom att bekanta dig med alla konsekvenser och väga alla för- och nackdelar kan du bestämma om du vill göra en kärleksstava eller inte. Kom ihåg att du kan förtrolla en man på olika sätt, och att ta till sig denna typ av kärleksformer bör endast göras i det yttersta fallet..

Älskar spell för bröd

Våra mormödrar och mormor-mormor använde också magiska ritualer med menstruationsblod. En av de mest forntida ritualerna för att förtala en man, anses vara en kärleksförtroll för bröd.

Det görs på följande sätt. En sak färgad med menstruationsblod sköljs i vatten. Och från detta vatten görs en brödkaka senare. Älskade måste då äta den här tårta.

Det är tillrådligt att göra denna kärleksförtroll bara en gång och använda blod som tas på den andra eller tredje dagen av menstruationen. Du kan förtrolla en man som använder en kärleksstava för din period mycket snabbt. Resultatet kommer att märkas omedelbart efter att han äter tortilla.

Älskar stava på vin

För att bli förälskad i en kille kan du använda en kärleksporr med blod och vin. Färgen och strukturen på vin anses vara den perfekta drinken för användning i magi.

För att göra detta, lägg till blod i ett glas vin med orden:

"Som blodet var i mig, så är du nu med mig!
Amen!".

Efter att ha läst tomten, bör älskaren dricka en drink. Du kan använda en annan drink, men föredrar något som inte är särskilt alkoholiskt. Öl, champagne, sprit - kommer att göra.

För att förtrolla en kille bör dina tankar vara rena utan önskan att hämnas eller skada. Ställ in på en våg av lycka och allt kommer att fungera.

Älskar spell för menstruation för mat

Denna kärleksförtrollning hjälper till att återvända antingen mannen eller älskaren. För att göra detta måste du bjuda in honom att besöka och förbereda en utsökt middag och lägga menstruationsblod till dina favoriträtter. Det samlas in på den andra eller tredje dagen i menstruationen och ska användas inom de kommande tre dagarna.

Så blod läggs till den färdiga skålen med orden:

“Mitt blod, ange Guds tjänare (namn).
Må han låta Guds tjänare (namn) brinna av kärlek och passion för mig och bara drömma om mig.
Ordet är min lag!
Amen!".

Mata din man en charmad måltid och effekten kommer att märkas nästan omedelbart. Du kommer att kunna charma om några timmar. Observera att den låtsade inte ska hata dig. När allt kommer omkring en månad efter ritualen kan alla negativa känslor bli mycket förvärrade.

Rite of binding

Nästa kärleksformulär har en stark inverkan på en mans vilja. Blod som samlats in på den andra eller tredje dagen i menstruationen bör läggas till te-kaffemännen tre dagar i rad med orden:

”Så snart du dricker mitt blod, ge mig omedelbart din vilja.
Nu är det bara jag som är viktig för dig! ”.

Effekten av denna ritual uttrycks i en fullständig underkastelse av en man till en kvinna. För att förtrolla en kille måste du strikt följa anvisningarna och göra ritualen i tre dagar i rad utan pass.

Stava för blod och socker

För att få denna kärlek att stava behöver du ditt menstruationsblod (några droppar) och en tesked socker. Blod blandas med socker och i det ögonblicket läses en konspiration:

”Blod och socker hjälper mig att förtala min älskade, Guds tjänare (namn).
Så att han inte skulle drömma utan mig.
Amen!".

Nu måste du lägga till det charmiga sockret när du förbereder en måltid eller i en drink som en man sedan kommer att äta eller dricka. Kraften i en kärleksförtryck ligger i en kontrasterande blandning av komponenternas egenskaper och egenskaper. Resultatet kan märkas på några dagar. Mannen kommer att väcka känslor för dig och det kommer att bli en passionerad önskan att bara vara med dig.

Älskar stava på tyg

Denna kärleksförtryck för menstruation sker vid midnatt. Han kommer att behöva följande komponenter: några droppar menstruationsblod, en bit vit vävnad och ett ljus. En lapp med vävnad färgad med ditt blod måste brännas genom att sjunga ett ljus.

Askan måste samlas in och läsa tomten:

”Eftersom det här blodet var med mig, så är du nu bara med mig.
Amen!"

Askan måste läggas lite till en mans mat under veckan. För att förtrolla en älskare behövs tålamod, och eftersom både blod och eld användes kommer resultatet av ceremonin att bli stark. Dessutom är varaktigheten för denna ritual inte begränsad till en månad.

En kärleksform för menstruation är en mycket stark och farlig rit. Gör det inte i något fall av nyfikenhet, eftersom du inte lyckas förtala en kille. Du kan också skada dig själv och den unga mannen på allvar..

Om du har valt magiska ritualer och ritualer på ett ansvarsfullt och medvetet sätt, följ noggrant alla instruktioner. Positiva känslor och utan tvekan - och du kommer definitivt att lyckas förtala en älskare.

Kraften i forntida magi: beprövad kärleksformer för blod varje månad

Rite Power

Denna ganska starka och osäkra ritual kräver ett meningsfullt tillvägagångssätt och korrekt utförande av alla planerade magiska handlingar. Om en flicka bestämde sig för att göra allt på egen hand, borde hon inte genomföra ceremonin den första dagen i sin månatliga cykel, se till att den växande månen och bara använda en droppe menstruationsblod. Mages säger att efter att den har trängt in i den manliga kroppen varar kärleksförtrollningen för evigt, men rekommenderas att utföra magiska handlingar en gång i månaden.

Reglerna för ceremonin:

 1. Det sker i ett extremt fall, när andra, enklare sätt att påverka är maktlösa..
 2. Endast din egen blodutsöndring kan användas..
 3. Alla ritualer utförs idealiskt på den tredje dagen av menstruationen.
 4. Det är viktigt att älska trollformler för att inte bryta två öden och följ klart anvisningarna.

Det är möjligt att charma en älskare efter ett par timmar, mindre ofta blir resultaten märkbara några dagar efter ritningen. En person blir bokstavligen besatt av en tjej, effekten av magi manifesteras främst på instinktnivå - en person känner inte så mycket en oemotståndlig önskan att ständigt vara med, men passion och lust. Men samtidigt riskerar det kända könet, som gjorde en sådan hån, att få en formbar och slapp zombie, avstått från den verkliga världen och leva som under hypnos.

Många är intresserade av hur mycket av någon av kärleksformat som påverkar månatligt blod. Effektiviteten kommer att bero på styrkan hos kvinnlig energi och manligt andligt tillstånd. Vanligtvis varar resultatet ungefär en månad. Efter detta krävs en andra ritual, annars kommer kära i stället för kärlek att börja känna en motvilja mot personen som förtrollade honom. Vissa känner till och med den obehagliga specifika lukten av ruttet kött som kommer från det, vilket kan förklaras av subjektiva sensationer på grund av den starka inblandningen i mänsklig energi och öde.

Videoklippet "Kärlekstav för månatligt blod

I den här videon berättar trollkarlen om hur man gör en kärleksförtroll för månatligt blod.

Rituella alternativ

Det finns konspiration för en gift man som använder sin ring eller sängkläder, men de enklaste och mest tillgängliga är ritualer som utförs med en dörr, spår av en älskling, hans hår eller personliga tillhörigheter.

För att "försegla" ytterdörren efter att ha besökt en nära och kära, märka med månadsvis urladdning i de fyra hörnen av rummet. De säger godtyckliga ord att nu är detta husets älskade, där han vill stanna.

Att älskling ständigt återvände, efter hans avgång, bör du droppa ett par droppar i spåren kvar. Det är också bra att markera de inre innersulorna i skorna och säga magiska ord:

Det är också bra att binda älskarens hår med sitt eget, lägga till tre bloddroppar, torka och bränna, fördriva asken i vinden. De råder dig också att tyst lägga en droppe på ytan på kläderna eller väskan.

Inte mindre starka och effektiva ritualalternativ med foton, vin, bröd, socker, en tomt på tyget.

Med vin

Efter att ha bestämt sig för att använda kärleksmagi, gör några flickor kärleksformler med blodutsöndringar och vin. Färgen och konsistensen på dessa ämnen är mycket lika. En droppe månatlig ansvarsfrihet läggs till ett glas rött vin som säger dessa ord:

Därefter ges den resulterande kärleksdrickan att dricka älskling. Läs detta och andra konspiration behöver bara med rena tankar för att inte skada din älskare. I stället för vin, om en ung man inte gillar honom, är det tillåtet att använda sprit eller champagne.

Med bröd

Kärleksformer för bröd är en av de äldsta. Det är nödvändigt att skölja saker som är färgade med blodutsöndringar i vatten och knåda degen med den erhållna vätskan. Du måste mata din älskare med en tårta, resultaten kommer att märkas mycket snabbt. Det är tillåtet att använda köpt bröd eller en färdig maträtt genom att lägga till en droppe blod till det.

Genom att genomföra ritualen säger de följande ord:

Ett annat alternativ:

Med socker

För att genomföra följande ritual måste du blanda en tesked socker med några bloddroppar och uttala en viss magisk text:

Därefter används det charmiga sockret vid beredningen av skålen eller läggs till drycken, som behandlas mot föremålet för deras passion. Om allt görs på rätt sätt kommer den älskade att känna en oemotståndlig önskan att träffa dig om ett par dagar.

På tyg

En sådan ritual utförs med hjälp av ett par bloddroppar, ett vanligt ljus och en strimla av vitt tyg och strikt vid midnatt. När den smutsiga biten bränns ovanför stearinlågan bör flickan samla in asken. Då uttalas orden med magisk kraft:

Ask bör blandas lite i rätter som kommer att ätas av en älskad. Du måste göra detta 7 dagar i rad varje dag. Varaktigheten av effekten av denna ritual på en person är inte begränsad till den första månaden efter föreställningen, resultaten kommer att märkas mycket längre.

Av foto

Alla kärleksformer för menstruation garanterar att en älskare fästs främst på fysiologisk nivå. Troligen liknar magiker dem med en speciell typ av korruption. Följande ritual är mycket populär bland unga flickor som inte vill gå ut med sin älskade ett ögonblick.

För att genomföra det, behöver du några bloddroppar som samlats in den tredje dagen efter cykelstart klockan 15.00, ett foto av lustobjektet, två ljus i svart färg. Förbered också en bit kol och pepparrotsrot, en tjock nål, en flaska vodka och ett glas, ärtor och ärter. I stället för en nål, kan du använda en stång.

I mitten av rummet finns ett bord med ljus, det måste cirklas två gånger i en cirkel med kol. Sedan sitter flickan mot söder, tänder ljus och tittar försiktigt in i ögonen på fotografiet. Nålen doppas i blodutflödet, den bör genomtränga bilden i underlivet. Häll 100 g av drycken i ett glas, tillsätt pepparrotsrot, skär på flera ställen, 5 ärtor peppar och 3 bloddroppar. Det är nödvändigt att uttala de magiska orden:

När du genomför ceremonin är det viktigt att koncentrera sig och bara tänka på din alltorkande kärlek och framtida lyckliga liv tillsammans.

Bilden med drycken är gömd på någon mörk plats. drycken måste läggas till drycker eller rätter som behandlar älsklingen. Detta görs dagligen eller varannan dag..

Konsekvenserna av en kärleksförtrollning

Alla ovannämnda kärleksformler är bra eftersom de inte kräver vädjan till förmögenheter eller magiker, liksom finansiella investeringar. De agerar nästan omedelbart och bryter även en mycket stark persons vilja. De är lämpliga för flickor som inte planerar långsiktiga och stabila relationer.

I det här fallet kan den förtrollade försvinna från dig efter en månad och ceremonin måste genomföras igen. Extremt negativa effekter, såsom hälsoproblem (störningar i matsmältningskanalen och urogenitalt system), är inte uteslutna. Ökad aggressivitet är möjlig, fram till och med övergrepp, eftersom en kvinnas underordnade ofta blir alltför svartsjuk. Han kan också ha sadistiska och perversa lutningar. En person med en stark och viljig karaktär under påverkan av magi kan snabbt förvandlas till en slapp alkoholist som har tappat intresset för livet..

Kvinnor som utför magiska ritualer för att få en älskare bör komma ihåg att de själva riskerar att få problem med könssystemet. Allvarliga sjukdomar som kan överföras till barn är inte uteslutna..

Innan du gör kärleksformler för menstruation, är det värt att tänka noga över om du kommer att bli glad av tvingad, konstgjord inducerad kärlek till män, och om möjliga negativa hälsoeffekter kommer att skrämma dig. När allt kommer omkring invaderar du en persons öde, med risken att ändra hans vanliga sätt att leva.

Hur man gör en kärleksförtroll för menstruation?

Bland flickor har en kärleksförtryckning på menstruationen blivit särskilt populär, vilket gör att du kan uppnå stark fäste från motsatt kön. Psykikerna i portalen "Trollkarlar av kärlek" i denna artikel delar ritualens hemligheter och subtilitet, vilket kommer att hjälpa till att snabbt förtrolla den valda även på avstånd.

1. Regler för att utföra en kärleksförtroll för menstruation

Alla kärleksförtryckningar som använder menstruationsblod baseras på två huvudsakliga magiska påverkningar - magiska och fysiologiska. Olika åsikter råder bland de flickor som älskade trollformler på detta sätt, men alla kokar ner till det faktum att en kärleksförtrollning på en kille med hjälp av menstruation har en ganska stark effekt och hjälper till att uppnå önskat resultat.
Det finns strikta regler för denna kärleksförtrollning:

 • det är möjligt att genomföra en ritual i undantagsfall när andra medel har visat sig maktlösa;
 • bara ditt blod får användas;
 • en kärleksförtroll bör utföras på den tredje dagen av menstruationen, när den magiska kraften i blod är särskilt uttalad;
 • ceremonier med blod är ganska farliga, så det är viktigt att följa instruktionerna exakt;
 • kärlek stavning bör göras uteslutande för kärlek, annars kan du omedelbart bryta två öden, eftersom det senare är nästan omöjligt att ta bort den magiska effekten.

Med hjälp av en kärleksformulär för menstruation bör varje kvinna förstå att hon med sin hjälp bara kommer att locka uppmärksamheten från hennes älskade man, men bara det. Det kan finnas en stark passion och sensuell sex mellan dem, men sann kärlek kan endast uppnås som svar på uppriktiga känslor. Du bör aldrig genomföra en ritual av ilska eller hämnd, eftersom det är nästan omöjligt att vända effekten.

2. De starkaste kärleksformlerna för menstruation

För de som är intresserade av magi är det ingen hemlighet att en av de mest kraftfulla magiska komponenterna är blod. Det är med blod som de kraftfullaste ritualerna och konspirationerna utförs.
Det finns flera grundläggande principer för den månatliga ritualen. Antingen görs ett menstruationsblandatillsats eller tillsätts till mat eller dryck. I båda fallen verkar åtgärden direkt, men inte så länge som andra, säkrare ritualer.
Ritualen med blodet i sig har en speciell kraft, läsningen av vissa konspirationer dirigerar en kärleksförtrollning till en specifik handling: det kommer att tända passion, få dig att underkasta dig eller binda med osynliga rep.
En annan fråga är om det är möjligt att förtala en man med menstruation under lång tid eller för evigt. Om du bestämmer dig för att ta ett sådant steg är det bättre att utföra det en gång i månaden. Eftersom det är just under denna period som den starka initiala handlingen minskas och den andra sidan av denna kärleksförtryck manifesteras - aggression eller likgiltighet.

2.1 Kärleksförtryck för menstruation och vin

Färgen och strukturen på vin anses vara den perfekta drinken för användning i magi.
Lägg till blod i glaset med vin för att genomföra denna kärleksstava med orden:

Efter att ha läst tomten, bör älskaren dricka en drink.

2.2 Kärleksförtryck för menstruation och mat

Denna starka kärleksförtroll för mat bör utföras strikt på den tredje dagen av menstruationen och göra den så att mannen inte misstänker något.
Be din man att besöka, förbered honom en utsökt middag (det är lämpligt att veta i förväg om hans preferenser så att han åt mer). Lägg blod till hans favoriträtter med orden:

Lägg blod till maten och kom ihåg vilken, för att inte äta den själv av misstag. Tryckt blod bör endast tas av objektet för ritualen.

2.3 Kärleksförtryck för menstruation och foton

När det är möjligt att få ett foto kan du göra en kärleksförtrollning av en älskad på hans bild.
Det är nödvändigt att samla in lite menstruationsblod och följande komponenter:

 • salt;
 • panna (3 liter);
 • sked (trä);
 • ljus (14 delar).

Som förberedelse bör du tända sju ljus i köket och i badrummet. Fäst sedan fotot på badrummet i ögonhöjd och koka 3 liter vatten i pannan i köket. När vattnet kokar måste du lägga till 7 teskedar salt till det och blanda noggrant med en träsked i sju minuter.
Under denna tid bör du ständigt tänka på din älskade och din ihållande önskan att alltid bara vara tillsammans. Häll vatten i badrummet efter att tiden har gått, efter att du tidigare har anslutit det med en kork. Därefter måste du lägga till 7 droppar blod i vattnet, stå ovanför badet, med händerna ovanför vattnet. Du måste titta på fotot och tänka på dina känslor för din älskade. När det kommer en känsla av fullständig fred och lycka, ska du säga:

Då måste du snabbt dra ut korkan och tänka att vattnet, närat av kärlek, flyter till den älskade. Därefter måste du tvätta med kallt vatten och gå i säng. Denna starka kärleksförtrollning på en man fungerar direkt och din älskade kommer att vara där för alltid.

2.4 Kärleksförtryck på menstruation och vävnad

Denna kärleksförtryck för menstruation sker vid midnatt. Han kommer att behöva några droppar menstruationsblod, en bit vit vävnad och ett ljus. En lapp med vävnad färgad med ditt blod måste brännas genom att sjunga ett ljus. Askan måste samlas in och läsa tomten:

Askan måste läggas lite till en mans mat under veckan. För att förtrolla en älskare behövs tålamod, och eftersom både blod och eld användes kommer resultatet av ceremonin att bli stark. Dessutom är varaktigheten för denna ritual inte begränsad till en månad.

2.5 Älskar stava på menstruation och äpple

Vid midnatt, ta 2 ljus, tända dem, lägg ett rött äpple i mitten och läs tomten:

Ta nu en servett och veck upp den för att få 4 lika delar. Skriv upp namnet på servettens övre vänstra sida av servetten. Rita upp en sexpekad stjärna längst upp till höger. I den nedre vänstra delen måste du droppa ditt menstruationsblod. I nedre högra delen - skriv ditt namn. Skär äpplet i hälften och lägg en vikta servett mellan halvorna. Börja linda in äpplet i röd tråd medan du läser handlingen:

När du har slutfört kärleksritet, lägg äpplet under kudden och sova på det över natten. Stig upp tidigt på morgonen och begrava frukten på kyrkogården. Vänd dig sedan mot solen och vänta en minut.

2.6 Kärleksförtryck för menstruation och 3 ljus

Denna rit är en kraftfull kärleksförtroll för människors kärlek, den kan bara göras när du är säker på att du är redo att leva med en man hela livet. Du ändrar hans öde, om tvekan inte gå till ett sådant steg. Om du är säker på att du alltid är redo att vara tillsammans börjar du ceremonin.
Gå först till kyrkan och ta 3 ljus. På natten skriver du dina namn med en kniv på ljusen och tänder dem. Tillsätt därefter 7 droppar menstruation och en guldprydnad i en liten vattenkanna. Börja koka vatten på en ljus eld och säga:

2.7 Kärleksförtryck för menstruation på avstånd

En kvinna har inte alltid möjlighet att blanda sin menstruation med en mans mat eller dryck, men i svart kärleksmagi finns det en ritual för förtrollningar på avstånd. För ceremonin behöver du ett fotografi av en man eller hans villkorliga porträtt, ritat på ett papper, 3 nya vaxljus och en vit trasa eller sjal.
Förbered alla komponenter före midnatt, tända ljus, titta på fotot och läs tomten:

När du spelar en stava är det nödvändigt att droppa några droppar blod på bilden.
Efter ritualen är fotot lindat i tyg och gömt med ljus på en avskild plats. Efter ritualen bör kvinnan tvätta sig ordentligt och gå i säng. Du kan inte prata med någon, du behöver bara tänka på effekten av en kärleksstava.

2.8 Kärleksförtryck för menstruation och socker

Denna konspiration kom till oss från forntida tider. Han tillhör de hedniska ritualerna, han är stark och farlig. På det här sättet kan du förtala vilken man som helst.
För ritualen behöver du:

 • ett ljus, men inte en kyrka;
 • en liten sked socker;
 • 3 droppar menstruationsblod.

Tiden för kärleksförtrycket är midnatt. Du behöver fullständig tystnad, det rekommenderas att stänga av alla hushållsapparater, stanna klockan och stänga fönstren tätt. Sitt vid bordet, koppla av, vänja dig till tystnad och mörker, försök att bokstavligen lösa sig i rymden. Tänd sedan ett ljus och titta på lågan, föreställ dig din man, inte bara bilden utan också hans karaktär. När du känner dig helt borta från verkligheten tar du sockret och börjar droppa blod på det.
Läs inte de ord du har lärt dig tidigare, säg att du känner vad du själv vill säga. Vänta tills ljuset bränner ut. Gör inget annat än att visualisera scener med att leva tillsammans med din älskade. Föreställ dig hur glad och bra du är tillsammans.
När ritualen är över, ta bort det socker som fylls med din energi på en mörk avskild plats. Lämna det där i en vecka.
Efter 7 dagar, dela kärleksförtrycket i 3 delar. Tillsätt socker i mannens te under de kommande tre dagarna. Det är önskvärt att tepartiet ska vara gemensamt, så effekten av kärleksförtrycket påskyndas.

2.9 Svart magi med en ikon

För att genomföra denna ritual behöver du Guds moder ansikte, en kniv med svart handtag och en icke-metallisk skål. Efter midnattpauser tänder du de röda ljusen, öppnar fönstret och lägger ikonen på bordet och vänder det upp och ner. Nu måste du beskriva skyddscirkeln med en kniv - en plats för kunden och de saker som krävs för proceduren.
Häll ett udda antal droppar blod i skålen - 21 (ett litet fel i antalet droppar är tillåtet). Skålen måste möta bilden av Guds mor. Rör blodet med fingret och börja ritualen:

Lämna inventeringen för natten. Ljuset bör brinna ut helt. Gå till sängs utan att prata med någon. Frys din period när morgonen börjar. Män lägger regelbundet till mat eller dryck. Ingen ska hitta en kopp med en kärlek. Upprepa proceduren i exakt 40 dagar..

3. Efter hur mycket kärleksstava kommer att påverka varje månad?

Det är svårt att säga hur länge kärleksförtrycket påverkar den älskade mannen. Varje ritual har sin egen handlingstid. Det finns ritningar med ett omedelbart resultat, det finns magi som tar tid. Den maximala perioden under vilken en kärleksförtrollning kan få styrka är 1,5 månader. Om du inte såg resultatet efter denna tid, betyder det att du gjorde ett misstag någonstans.
Handlingens varaktighet beror inte bara på kärleksförtrycket utan också på dig. Om du är säker på att dina tankar är korrekta och syftar till ett positivt resultat kommer det inte att få dig att vänta länge. Glöm inte att du bygger ditt öde och behandla det med vederbörlig medvetenhet och allvar.

Experten på vår portal kontaktades av Karina (nedan ändras namnen). Anledningen till överklagandet var ganska standard - flickan träffade en ung man, de hade ett förhållande, men det tycktes för Karina att hennes utvalda inte gensides så mycket med hennes känslor. Under tiden gillade Oleg Karina verkligen, och för att inte missa sin chans, beslutade hon att förtrolla honom.

Innan han tog upp det psykiska tillbringade Karina mycket tid på webbplatser som publicerade olika magiska ritualer. Som hon själv sa, hennes "ögon breddades", och hon kunde inte välja, så hon beslutade att lita på en professionell.

Samtidigt noterade Karina att hon var lockad av mycket starka ritualer - svarta kärleksformer med hjälp av en kyrkogård etc..

En specialist på vår portal diagnostiserade paret och deras relationer. Kartor visade att det redan finns en stark sympati mellan ungdomar, vilket troligen kommer att utvecklas till en stark relation. Och Olegs tvetydiga beteende orsakades mer av oförmågan att visa känslor snarare än bristen på känslor som sådan. Därför berättade experten Karina om detta och rådde att överge starka ritualer..

Det är väldigt viktigt att välja rätt rit, för om du tillämpar ritualen för överdriven makt kommer detta att bli negativa konsekvenser för de förtrollade. Den psykiska varnade Karina för att om du gör vad hon erbjuder, så kan Oleg förändra sig mycket, bli aggressiv, beroende av alkohol och till och med börja lyfta handen. I detta fall skulle det vara tillräckligt med en enkel harmonisering av relationerna för att rikta relationerna i rätt riktning.

Karina tycktes tvivla på det - särskilt efter att hon fick höra att harmonisering är en gradvis och smidig process. Men till slut gick hon ändå med experten på vår portal, och arbetet genomfördes.

Men fyra månader efter den första behandlingen kontaktade Karina igen samma psykiska. Flickan medgav att hon i slutändan inte lyssnade på råd från en professionell och att hon genomförde ritualen.

"Då trodde jag att du var någon typ av charlatan," skrev Karina till det psykiska. "Jag bestämde mig för att du verkligen inte gjorde någonting och sa bara till mig att vänta i hopp om att våra relationer kommer att fungera av sig själva.".

Efter den första vädjan till vår portal led Karina ett par veckor. Hon läste recensioner på Internet om hur man, efter en kärleksförtrollning, blir en "lydig slav" som inte kan leva utan en kvinna och en dag, hämtar upp sina gåvor, är redo för allt. Därför förväntade hon samma förändringar i Oleg.

Men harmonisering fungerar mjukt, hjälper människor att se det bästa i varandra, bli stöd och stöd för varandra, utvecklar en varm och stark känsla av sann kärlek. Dessutom händer detta gradvis, så det är tydligt varför Karina på ett par veckor inte såg en kardinalförändring i Oleg.

Då bestämde flickan att ta saken i sina egna händer och genomföra inte mindre än en liten kyrkogårdsförtrollningsceremoni "Black Wedding". Detta är en mycket kraftfull effekt, som kategoriskt inte rekommenderas för nybörjare, eftersom det kan förstöra människors öde och dessutom få dem mörka krafternas vrede. Men detta hindrade inte Karina. Hon fick mod, gick till kyrkogården och genomförde en ritual.

Tydligen gjordes ett misstag i ritualen, eftersom konsekvenserna inte alls var vad Karina hade förväntat sig. Till en början uppförde Oleg sig verkligen som utlovat efter en kärleksförtrollning - han blev mer uppmärksam och passionerad, ville ständigt vara nära Karina, gav henne dyra presenter och bar i armarna. Karina smälte från sin älskade uppmärksamhet. Men sedan började hon märka att det gick utöver alla gränser.

Det första konstiga samtalet var att Oleg började arbeta mindre. Han ägde en bilverkstad tillsammans med sin bror Igor, och tidigare kunde han hänga i garaget i timmar. Han var verkligen intresserad av bilar och tvekade inte att få händerna smutsiga och arbetade sida vid sida med sina anställda. Karina gillade den här funktionen verkligen..

Oleg har emellertid nu uttalat att arbetet i en bilverkstad tar för mycket tid, vilket han föredrar att spendera med Karinochka.

Karina lägde till en början inte så mycket vikt vid detta, men sedan började Olegs överdrivna uppmärksamhet bära. Karina arbetade själv som junioranställd i ett stort advokatbyrå och kunde inte ständigt distraheras av Olegs samtal och SMS. Och när Oleg kom till hennes jobb och började kräva att flickan omedelbart skulle lämna sig med honom, eftersom han vill ge henne en romantisk överraskning, hade älskarna en stor kamp.

Därefter gick allt nedåt ännu snabbare. Oleg slog i huvudet att Karina hade en relation med en kollega och började plåga henne med ständig avundsjuka. Evigt kritiserade hennes kläder, tittade då och då på telefonen och datorn för att läsa korrespondensen och krävde att rapportera för varje försening efter arbetsdagens slut. Varje missat samtal eller obesvarat meddelande blev orsaken till skandalen.

Dessutom började Oleg, som aldrig tagit en droppe i munnen, dricka varje dag. Senare förklarade den psykiska i vår portal för Karina att han försökte komma undan trycket från en felaktigt utförd kärleksförtryck på sin psyke, men i det ögonblicket var flickan verkligen förskräckt. ”Jag var rädd att han skulle göra något med mig eller med sig själv,” medgav hon i korrespondens.

Redan då tänkte Karina på att be experten på vår portal om hjälp, men hade inte tid. Det var en tragedi - Oleg blev berusad och hamnade i en olycka. Lyckligtvis överlevde han och läkarna lyckades snabbt stabilisera hans tillstånd.

Karina hade under tiden redan vänt sig till en psykisk, berättade om allt och bad om att rätta till situationen. En specialist på vår webbplats diagnostiserade Oleg och fortsatte genast att ta bort den felaktigt placerade kärleksförtrollningen för att befria Oleg från de negativa skadliga effekterna och hjälpa hans energi att återhämta sig.

Som ofta händer med kraftfulla ritualer av svart magi, tog processen att bli av med deras inflytande tid. En så stark påverkan på energi försvinner inte direkt. Under perioden med att ta bort kärleksförtrycket uppträdde Oleg konstigt flera gånger (försökte till exempel fly från sjukhuset hem till Karina, för att inte tala om ständiga samtal och försök att kontrollera), men i allmänhet återvände mannen gradvis till det normala.

Den speciella författarens ritual för att återställa energi, som den psykiska tog på Oleg för att hjälpa honom återhämta sig snabbare, hjälpte också. Karina började se i Oleg honom den man som hon blev förälskad med i början av förhållandet, och detta gjorde henne väldigt glad. En specialist på vår webbplats försäkrade henne att i framtiden, när energibranschen återhämtar sig, kommer Oleg säkert att bli densamma, och olämpligt beteende under en kärleksförtryck kommer att glömmas som en dålig dröm - det är kraften i positiv vit magi.

Lyckligtvis hamnade det relativt bra. Oleg återhämtar sig snabbt från skador som drabbats av en olycka. Karina går inte ett steg bort från honom och stöder henne starkt. Efter att ha tagit bort den felaktigt gjorda kärlekskvällen på kyrkogården återgick parets relation till det normala. Dessutom levererade den psykiska harmoniseringen för att göra dem starkare än någonsin, kärleksfull och förtroende..

"Nu vet jag priset på att experimentera med magi," skrev Karina i sitt sista inlägg. - Mitt initiativ förvandlades nästan till en katastrof med min älskade. Om något händer kommer jag från och med nu att vända mig till professionella psykiker och följa deras rekommendationer exakt ”.

4. Konsekvenserna av en oberoende kärlek stämmer på menstruationen

En kärleksform för menstruation är ett av de pålitliga sätten att provocera en ömsesidig känsla hos en älskad, men det är inte lätt att genomföra ritualen på egen hand och undvika konsekvenserna.
Om du bestämmer dig för att göra en kärleksförtrollning på ett hus varje månad, kom ihåg att bara du kommer att vara ansvarig för resultatet och konsekvenserna av dina handlingar. Du kan inte bara tjäna sjukdomar som inte är utsatta för diagnos av traditionell medicin, utan också göra en impotent aggressiv och osäker på en partner. Fel som gjorts under ritningen är fylld med infertilitet - detta är den typ av straff som himlen kan förutse för dig.

Straff för en kärleksförtrollning väntar verkligen på utövaren, men för de förtrollade blir konsekvenserna mycket farliga. Attraktion till exekutören av en kärleksstava kanske inte uppstår, och energifältet kommer fortfarande att kränkas. Som ett resultat av detta kan en person bli nervös, förändringar i utseende till det värre kan börja, hår kommer att falla ut och huden försämras. Problem med fysisk hälsa kommer att börja: oftast lider hjärt-kärlsystemet och muskel- och skelettsystemet. Även om kärleksförtrycket fungerar kommer en oerfarlig artist att se en psykisk och fysiskt sjuk person bredvid honom, i vissa fall till och med farlig.

Det är därför, om du är långt ifrån magi, och vi talar om livet för människor kära för ditt hjärta, är det bäst att vända dig till en erfaren magiker. En erfaren trollkarl kommer inte bara framgångsrikt att genomföra en säker ritual, utan kommer också att kunna skydda din älskade från magiskt inflytande från dåliga önskemål, och du från möjliga karmiska vidhäftningar, skador eller exponering för utländska enheter. Om du bara arbetar med en riktig professionell kan du vara helt säker på att snabbt uppnå det önskade resultatet utan att vara rädd för ditt öde och din älskas öde.

Kan jag göra en kärleksförtrollning på kritiska dagar

En fullständig beskrivning av frågor om ämnet: "kan jag göra en kärleksförtrollning på kritiska dagar" från en ärftlig häxa.

Kärleksförtryck för menstruation: hur man gör det själv, konsekvenser

En kärleksförtroll för månatligt blod anses vara en kraftfull och farlig ritual för kärleksmagi. Användning av sådana ritualer är nödvändig endast om du är säker på allvaren i dina avsikter, och beredskapen för de negativa konsekvenserna av inblandning i någon annans öde.

Funktioner av kärleksformer för menstruationsblod

Månadsvis blodstava är en kraftfull magisk ritual som måste behandlas med försiktighet.

Menstruationsblodritualer är svart magi. Sådant trolldom hjälper till att locka en älskare om han är gift. Riter används också i frånvaro av ömsesidighet.

Liksom andra biologiska vätskor har blod en stark energi, därför binder bindningar med dess användning till dess kundens eller offrets död. Påverkan inträffar inte bara på magiska utan också på fysiska nivåer. En gång i hankroppen börjar vätskan verka på den valda insidan. Resultatet, när det utförs korrekt, visas alltid.

Om en man följer islam, vägrar att använda vin, alkoholhaltiga drycker för kärlek. Andra sorter av trolldom är inte förbjudna..

Var noga med att spendera din tid. Annars är det karmiska programmet aktiverat, vilket kommer att skada häxan, hennes ättlingar. För att betala av högre befogenheter, överföra pengar till välgörenhet, hjälp de i nöd.

Svaret på frågan om det är möjligt att göra en kärleksförtrollning under menstruationen är positivt. Ritualer bör överges endast den första dagen av cykeln.

Specialister ger inte ett enda svar på hur mycket en kärleksstava påverkar menstruationen. Blod påverkar killen kontinuerligt, men utan att upprepa effekten kan effekten ersättas av motsatsen. Den utvalda kommer att lida, räcka till en kvinna som har förtalat honom, men kommer att bli irritabel, aggressiv, kall.

Starka kärleksformer

Det finns flera sätt att charma en kille med blod varje månad..

Med drycker

Ett enkelt sätt att göra bindningen är att lägga till 3 droppar menstruationsblod till ett glas rött sött vin. Det är tillåtet att ersätta en alkoholhaltig drink med champagne, sprit eller öl. Det är nödvändigt att perioderna sammanfaller med nymånen.

Under drinken måste du upprepa tomten 7 gånger och sedan ta den till din älskare. Se till att mannen drack till botten.

Kyrkogård

I fullmånen tänder du två kyrklig ljus, lägg ett ruttet rött äpple mellan dem och läser trollformeln. Vik ut en pappershandduk. Skriv ner namnet på din nära och kära i det övre vänstra hörnet. Till höger drar du en sexspetsig stjärna. Släpp blod tre gånger i det nedre vänstra hörnet, skriv ditt eget namn till höger. Skär äpplet i hälften, lägg en servett mellan halvorna. Förpacka allt i röd tråd, läs tomten. Lägg sedan frukten hela natten under kudden och gå till sängs.

I gryningen, gå till närmaste kyrkogård, begrava frukten där.

För att det ska fungera, vänd ansiktet österut och vänta i 3 minuter. Gå hem utan att vända dig och inte prata med någon längs vägen.

I månfaserna

För att charma en kille på en avtagande måne, använd blodet som samlats in första menstruationsdagen. Häll 1-2 droppar i te, kaffe eller en annan läsk. Upprepa staven över vätskan 12 gånger. Glöm inte att köpa. För att göra detta, gå till korsningen på natten, häll en handfull mynt där, häll vatten. Kom hem utan att titta tillbaka, utan att stanna.

Älskar stava i fjärran

En kärleksförtrollning på distans utförs i tre dagar. Släpp blod på din panna och kast sedan trollformeln. Sedan, tills vätskan torkar, föreställ dig den valda, den framtida gemensamma lyckan. Ju fler detaljer det finns, desto snabbare kan du uppnå önskad effekt..

Matanvändning

Du kan prata en paj. Ta rena kläder, färg dem med menstruationsblod, blötlägg i en timme i rinnande vatten. Ta sedan bort föremålet. Knåda kakadegen på vattnet. När måltiden är klar, mata dem en älskad. När han biter av det första stycket, läs mentalt trollformeln.

Sockertillsats är effektivt. Rör om 1 tsk. smaksättningar med 3 droppar blod, viskar en trollformel och häll sedan den berömda produkten i någon mans mat. Mat med förtrollad socker ska inte smakas av någon annan än den valda.

Photo Magic

Välj ett nytt foto taget tidigare än för 1-2 månader sedan. En man ska avbildas i full tillväxt utan andra människor eller husdjur.

Tänd sju kyrkelljus i badrummet, fäst bilden i spegeln i ögonhöjd. Värm 3 liter vatten i en kastrull på medelhög värme. Häll 7 msk salt när det kokar. Rör om i 7 minuter med en träsked och föreställ dig förhållandet i ditt sinne. Häll vatten i badet, tillsätt 7 droppar blod varje månad. Håll handflatorna ovanför vätskan, titta på bilden. Be om ömsesidighet mentalt tills du känner dig lugn. Kasta en besvärjelse.

Omedelbart efter avslutad ritual, ta bort korken från badet. Tvätta med kallt vatten och sov.

Slutsats

En kärleksförtroll för månadsblod är en stark magisk rit som gör att du på ett tillförlitligt sätt kan binda någon man till dig själv. Fördelen med blodritualer är hastighet - de första resultaten kan bokstavligen visas nästa dag. Tyvärr är avkastningen på sådana kärleksformler också stark, och det påverkar båda parter, både offeret och kunden. Beroende på hur mörk konspiration var, skadar den människor med olika styrkor för människors hälsa, mentala tillstånd eller allmänt välbefinnande..

Hur man förtrollar en man med sin egen period?

Denna kärleksförtrollning anses vara mycket stark och används ofta när alla medel inte längre hjälper..

Du bör veta hur man förtrollar en man med menstruation på rätt sätt för att inte orsaka motsatt reaktion.

 • ceremonin genomförs inte den första dagen av menstruationen;
 • en droppe blod räcker;
 • nödvändigtvis på den växande månen.

Betydelsen av menstruationsblod i magi

Blodet som släpps under menstruationen har betraktats som ett kraftfullt magiskt verktyg sedan forntiden..

Alla typer av utsöndringar av människokroppen (till exempel saliv eller sperma vätska) används i kärleksformler och andra ritualer på grund av deras starka energi. Det är nära besläktat med människor och hjälper till att förbättra magiska effekter..

En kärleksförtryck är ett sakrament som syftar till att binda offret till utövaren. Att slava testamentet är uppdelat i två grupper:

 • vidhäftning - ett sakrament av en kärleksart som påverkar offrets sinnestillstånd;
 • additiv - en stark kärleksförtroll som ger fysisk bindning.

Utöver dess magiska egenskaper har menstruationsblod en fysisk effekt. Hon börjar påverka en man omedelbart efter att ha gått in i kroppen..

Av denna anledning ger användningen ett garanterat resultat och anses vara det mest kraftfulla mysteriet. Andra viktiga nyanser:

 1. Om offret bekänner islam eller andra religioner, är det tillåtet att utföra ritualen, men du bör välja den med hänsyn till religiösa egenskaper (till exempel, vägrar en kärlekspråk för vin).
 2. Alla förordningar kräver inlösen. Det räcker med att göra en donation till de behövande. Om det inte görs, aktiveras det karmiska programmet och kommer att leda till problem bara för häxan utan också för hennes ättlingar.

Eftersom riten påverkar det mentala och fysiska tillståndet, kallas det mörk magi. På grund av detta finns det en allvarlig risk för negativa konsekvenser..

Även om ett framgångsrikt kapell utförs kommer offret att förändras för livet. Detta kommer att manifestera sig i hennes psykologiska och fysiska tillstånd..

Hur stavar en kärlek på månadsblod

En kärleksförtroll för en älskad kille, älskare eller make har ett antal fördelar jämfört med andra fästmetoder, men han har också nackdelar. Kärlekens blodmagas styrka inkluderar följande egenskaper:

 • den relativa enkelheten hos de flesta ritualer, de kan göras på egen hand, utan att tillgripa häxor och trollkarlar;
 • kärlek magi kräver inte användning av några speciella föremål och lång förberedelse;
 • en stava för menstruationsblod fungerar mycket snabbt, särskilt starka ritualer kan binda en man till en kvinna inom några timmar.

Nackdelarna med denna magiska praxis inkluderar den korta varaktigheten på resultaten och en ganska kraftfull återgång. Ingenting kan göras med den andra punkten - negativa konsekvenser är oundvikliga, deras styrka beror bara på hur mörk ritualen var. Korta perioder av giltighet för en kärleksförtryck för menstruation kan ökas på grund av upprepade repetitioner av ritet, i genomsnitt för att stödja den magiska effekten, är det nödvändigt att uppdatera kärleksmagi minst en gång i månaden.

Det är viktigt att komma ihåg att ingen kärleksstava kan ge verklig kärlek. Handlingen med kärleksmagi syftar till att väcka intresse för en man, passion, lust. Utan ytterligare åtgärder från kvinnans sida, kommer grunden för förhållandet som började med en kärleksförtroll för menstruation att vara den intima komponenten. Därför bör en kärleksföreställning betraktas som ett tryck, bara det första steget på vägen till lycka. En kvinna kan lätt fästa varje man till sig själv, men välbefinnandet i en sådan relation och om partneren kommer att ha verkliga känslor beror på hennes personliga ansträngningar.

Hur man samlar in månadsvis blod för en kärlek

För att göra en riktigt stark kärleksförtryckning för menstruationen är det nödvändigt att ordentligt förbereda menstruationsblod. De samlar den i en glasflaska under 2-3 dagar menstruation, närmare natten, när solen redan har gått ner. För att öka effekten av framtida kärleksriter tänder de ett svart ljus, lägger en stängd flaska blod framför den och läser följande magiska text:

”Mitt blod är rött, hett, som en stearinljusflamma, ta med dig din älskade till mig! Väck den hårda ångesten i hans hjärta, spill över kroppen, blossa upp med passionens hetta. Måtte jordiska krafter inte skilja oss. Ord, slott. Min önskan är stark, min vilja är stark ”.

När de stänger flaskan uttalar de de sista förberedelserna: "När mitt blod är kärt för mig, så kommer jag att bli kärleksfull".

När du har samlat in materialet måste du dölja det ordentligt. Om någon ser menstruationens blod innan en kärleksförtrollning försvinner dess magiska kraft.

Konsekvenser för båda sidor

Aggression är den vanligaste biverkningen.

Trolldom passerar inte utan konsekvenser. Det är viktigt att komma ihåg hur en charmig man uppför sig: han förlorar förmågan att leva sitt tidigare liv, blir likgiltig mot hobbyer. I samtal med vänner överför objektet med trolldom ämnet till en favorit, på grund av vilket det snabbt kan förlora kommunikationen. Ändrar hans inställning till en kvinna. Till en början är han väldigt lockad av henne, det finns en oemotståndlig önskan om närhet. Lite senare uppstår avundsjuk, misstro. En man blir aggressiv, räcker handen till en partner.

Dåliga vanor visas ibland. En person känner en yttre påverkan, känner ständigt obehag. För att tillfälligt uppleva lättnad börjar killen använda alkoholhaltiga drycker eller droger. En sådan livsstil leder till förlust av förnuft. Möjliga självmordsförsök, död.

För en kvinna som inte har gjort ett köp kommer konsekvenserna att vara likvärdiga. Hon kommer aldrig att vara lycklig i en romantisk relation, kommer inte att möta kärlek.

I svåra fall överförs förbannelsen till barn och barnbarn. Ibland förlorar kvinnor sinnet samtidigt som partner. Möjliga sjukdomar i reproduktionssystemets organ, minskad libido upp till dess fullständiga förlust, infertilitet.

Kraftfulla kärleksformer för menstruation: ritualens uppförande och konsekvenser

En kärleksförtroll för månatligt blod hänvisar till svart magi och låter dig snabbt förtala en älskad kille. Denna kraftfulla ritual används med oviss kärlek eller i en situation där det finns en önskan att leda en gift man bort från sin fru. Sakramentet används också så att maken överger sin älskarinna..

Ceremonin kan genomföras oberoende hemma. Men så att dess åtgärder inte ger negativa konsekvenser, måste du vara medveten om riskerna och följa instruktionerna tydligt.

Vilken dag älskar menstruation stava

En kärleksförtrollning görs aldrig under de allra första dagarna av menstruationen. Det rekommenderas att vänta ett tag, minst 3-4 dagar. I detta fall anses den mest gynnsamma tiden för ritualen vara från 12.00 till 03.00. Kärleksförtrycket som gjorts under denna period kommer att vara särskilt stark.

Sätt att ta bort tomten

Handlingen med svart magi kan erkännas och neutraliseras. Du kan lära dig om den magiska effekten på en person genom följande symtom:

 • orsakslös apati och depression;
 • försämring av hälsan;
 • problem med styrka;
 • externa förändringar;
 • svala känslor för barnet och makan.

Om det finns sådana tecken, måste du snabbt fortsätta med att ta bort kärleksförtrycket.

Med kvinnan

För att ta bort tomten från en kvinna, är det nödvändigt i gryningen att lägga fötterna i en handfat fylld med heligt vatten. Hon rekryteras i kyrkan under en stor ortodoks semester..

När du befinner dig i bassängen måste du läsa bön "Vår Fader" nio gånger. Därefter skrivs namnen på offret för konspiration och hans exekutiv på papper. Ett blad kastas i ett bassäng och vatten hälls ut i korsningen.

Med mannen

För att ta bort den magiska effekten är det tillräckligt att observera fasta i 40 dagar. Varje dag läser de ”Vår Fader” och dricker ett glas heligt vatten. Detta avbryter det negativa energiflödet med artisten och befriar mannen.

Den mest effektiva kärleksförtrycket för en man anses vara en ritual för månatligt blod. Innan du går vidare till sakramentet är det nödvändigt att bekanta dig med de möjliga konsekvenserna. Denna kraftfulla magi hjälper till att locka en man, men vidhäftning ger inte alltid lycka och kan vara smärtsam..

Älska trollformler för menstruation

En kärleksförtroll för menstruation har länge använts av kvinnor i olika kulturer för att binda sina älskade män. Av alla typer av kärleksmagi är detta den mest effektiva. Blod, som ett biologiskt material hos en person, tillsammans med hår, saliv och naglar, har använts i åldrar för att stärka magiska ritualer, därför anses en kärleksförtroll eller en doft baserad på menstruationsblod vara särskilt stark. De agerar mycket snabbt och orsakar starka känslor som är svåra att bryta med ett kapell eller ta bort på något annat sätt..

Fördelar och nackdelar

Månadskuddar har flera fördelar:

 1. Trolldom träder i kraft omedelbart efter ritualen. Karakteriseras av intensiv handling.
 2. Riter kan utföras oberoende hemma..
 3. Inga specifika attribut krävs. De flesta ritualer är enkla.

En kärleksförtroll för månatligt blod hänvisar till svart magi och låter dig snabbt förtala en älskad kille.

Innan du returnerar din man eller tar bort din älskade från din make med denna metod, bekanta dig med nackdelarna:

 1. Trolldomar förstör en mans personlighet, påverkar hans vilja. Efter att ha använt ritualerna kommer den lydiga zombien att ligga bredvid kvinnan, inte personen hon blev förälskad i..
 2. Till och med ett kapell kommer inte att hjälpa till att bli helt av med konsekvenserna för en man. Blod som kommer in i kroppen kommer att påverka en persons liv tills han dör..
 3. Om en kvinna i processen ändrar sitt sinne för att utföra en ritual, är högre makter arg, kommer de att straffa henne.

De mest kraftfulla ritualerna med menstruation

Det finns flera grundläggande principer för en sådan ritual. Antingen görs ett menstruationsblandatillsats eller tillsätts till mat eller dryck. I båda fallen verkar åtgärden direkt, men inte så länge som andra, säkrare ritualer.

Ritualen med blodet i sig har en speciell kraft, läsningen av vissa konspirationer dirigerar en kärleksförtrollning till en specifik handling: det kommer att tända passion, få dig att underkasta dig eller binda med osynliga rep.

En annan fråga är om det är möjligt att förtala en man med menstruation under lång tid eller för evigt. Mages säger att om de väljer att ta ett sådant steg är det bättre att utföra det en gång i månaden. Eftersom det är just under denna period som den starka initiala handlingen minskas och den andra sidan av denna kärleksförtryck manifesteras - aggression eller likgiltighet.

Menstruationsblod som har trängt in i en människas kropp för alltid lämnar dess kärleksförtryck.

Ett annat sätt som kommer att orsaka en omedelbar reaktion hos en man är att lägga en bit socker med en droppe blod till en varm dryck (kaffe, te). Du måste förbereda sådant socker i förväg. Blodet ska absorberas helt och torrt noggrant..

Socker måste delas upp i flera små delar och tillsättas varje gång till en kopp med en drink.

Konspiration för vin eller mat

En droppe menstruationsblod läggs till en flaska rött sött vin, en trollform:

Efter att mannen har behandlats med vin. Tid på dagen är inte viktigt.

Under förberedelsen av middagen tillsätts också en droppe blod i förväg. Det kommer att vara korrekt att lägga till en redan tillagad maträtt. Orden kan upprepas på samma sätt som i den första utföringsformen. Du kan komma på något eget. Själva samtalet är fortfarande viktigt.

Blodtorkare

Köp en vit bomullshalsduk i förväg, men bara en liten strimla måste användas. Sätt en eller två droppar blod på tyget, låt tills det är helt torrt. Sedan bränna den under fullmånen på ett fat. Samla återstående aska i en liten behållare och göm dig ordentligt.

Nu när du har möjlighet, häll bara en liten nypa aska i en mans mat eller dryck.

Denna metod kommer omedelbart att manifestera sig i en mans förändrade beteende. Han kommer att väcka intresse för din person, och ganska stark nog.

Älskar stava på ett foto

Om mannen är långt borta eller om du inte behöver vara i samma företag kan du göra en kärleksförtryck på fotografiet och menstruationsblodet.

Video (klicka för att spela).

Köp nytt vax tre ljus, en vit sjal eller trasa. Förbered allt du behöver före midnatt.

Med tända ljus, titta på fotot, läsa tomten, droppa några droppar blod på bilden av den valda mannen:

Packa in fotot i en vit näsduk och dölj det med ljus på ett säkert ställe så att ingen kan se. Tvätta därefter noggrant och gå till sängs. Prata inte med någon, men tänk mer på effekten av kärleksförtrycket.

En droppe blod för att notera sängen där den utvalda sover, han kommer att ha spännande drömmar, och i verkligheten kommer han ofta att tänka på dig.

Detta görs så här:

 • En droppe menstruationsblod appliceras på de inre sömmarna i sänglinnen, så att det är omöjligt.
 • Om du syr ditt hårlås tätt bundet med röd sidentråd och blötläggs i blod i en kudde, kan du vara säker på att maken inte kommer att titta på andra kvinnor. (Bindemedlet bör torka väl innan detta).
 • En liten påse med vete korn och en droppe blod sys också i kudden. Denna ritual utförs på fullmånen natt. Sprid korn på en skål, blanda med blod, uttala orden:

Ritual att gifta sig med sin ring

Det finns ett beprövat och kraftfullt sätt att förtala en man med din period om han är gift och bär en ring..

Svårigheten är att få hans ring ett tag. Om detta lyckas måste du skicka ditt menstruationsblod genom vigselringens vigselring.

För denna ritual förbereds en flaska med blod i förväg, ett rent glas. Med tända ljus håller du ringen över glaset och droppar eller häller blodet så att det passerar inuti ringen. Tre droppar räcker för att kärleksförtrycket ska få styrka omedelbart.

Därefter tvättas ringen, torkas torr och återförs till älskade. Efter det kommer han inte att kunna vara med sin fru i samma säng, i samma hus.

Enkla kärleksformler

Innersulorna i mäns skor är markerade med en droppe blod, medan de uttalar orden:

När en man kommer in i huset "förseglar" de dörren. I fyra hörn appliceras osynliga märken med blod per månad. Du kan säga godtyckliga ord att nu är detta ditt hem, du stannar här och inte kommer ut.

När en man lämnar dig måste du släppa några droppar blod direkt i hans spår. Detta kommer att få honom att komma tillbaka till dig igen och igen..

De lämnar en droppe blod obemärkt på hans kläder eller föremål, som han ofta använder och bär med sig. Till exempel - en jacka, väska, handväska, glasögon.

Om du tar en mans hår, knyt det till ditt eget. Blanda med tre droppar blod, torka, bränna till marken och skingra sedan i vinden - mannen kommer att bli väldigt fast, skuggan följer dig.

Efter hur mycket kärleksstava börjar agera på menstruation

Älskar magi baserat på styrkan i menstruationsblod fungerar mycket snabbt. Det synliga resultatet märks i genomsnitt efter 2-3 dagar. Starka mörka ritualer reducerar denna period till 1 dag. Ritterna av vit magi är svagare, deras effekt manifesteras i flera veckor, eller till och med månader, men avkastningen efter dem är svag.

Hur man förtrollar en man för menstruation

Om möjligt är det bättre att söka hjälp av en specialist, men du kan alltid göra en kärleksförtrollning på egen hand varje månad - det viktigaste är att strikt följa de rekommenderade datum, tidpunkter och sekvenser av åtgärder, eftersom alla misstag kan få allvarliga konsekvenser. Dessutom bör man komma ihåg att det inte är önskvärt att använda kärleksmagi på en man som redan har varit fascinerad.

En enkel månadsvis blodplott

Bland de enklaste inkluderar kärleksformat med kuddar. Det finns många alternativ för hur detta kan göras: använd nålar, stift, jord, trasa etc. I detta fall kommer vax och menstruationsblod att användas:

 1. Sex vaxljus finhackade och smälter i det sjunde ljusets låga.
 2. Den resulterande vaxmassan får svalna i 3-5 minuter, varefter 3 droppar menstruation läggs till den.
 3. När vaxet svalnar lite och blir visköst formas en liten figur av det. Formen är inte så viktig, men brukar göra en persons silhuett, boll eller "piller".
 4. I processen att skulptera säger de: ”Jag skulpterar, mode, jag skildrar vår kärlek. Jag lägger till mitt blod, jag förenar våra öden ”.
 5. Därefter kastas de resulterande figurerna diskret till en älskad: de läggs i en väska, under dörrens tröskel, gömd i ett rum, etc..
 6. Den andra figuren, exakt samma form, tas till korsningen närmast killen och begraver den där med orden: ”Tack, nu ska jag gå förbi. Du hjälpte mig, stanna nu som ett löfte ".

Stark kärleksförtryck för menstruation i fjärran

Handlingen för de flesta kärleksformer för menstruation riktar sig till betet hos en person som är ganska nära - i samma stad som kunden. Det finns emellertid ett antal ritualer för att binda män som läser på avstånd.

Ett av de mest populära sätten att torka på lång sikt är att konspirera om kyrklig ljus:

 1. På tre ljus skar de ut sitt namn med en kniv och tänder dem.
 2. 5 droppar månatligt blod hälls i ett glas vatten.
 3. Lägg sedan någon av dina guldföremål på glasets botten, helst en ring.
 4. Efter det läste de texten på en förtrollning om menstruationsblod: ”Sprid, sprid i cirklar, mitt blod. Så Guds tjänare (namnet på den älskade) kommer att gå runt mig och kretsa runt falken och längtar efter mig. För mig kommer man att börja tänka hur hans hjärta bränner av värme. Som sagt, det kommer att vara så ”.
 5. Vattnet kokas och tas till korsningen på natten. Där hälls hon över sin vänstra axel och lämnar utan att vända sig.

Denna kärleksförtroll för månatligt blod på distans har en stor effekt på en man. Om känslor för honom är borta kan du bara inte lämna honom - innan du behöver göra ett kapell, annars kan du bryta en persons öde. Kostnaderna för en sådan intervention kommer att bli stora.

Älskar stava för menstruation på bilden

Med hjälp av ett foto för menstruation kan du göra många alternativ för kärleksformer. En av de enklaste är följande ritual:

 1. Sent på kvällen appliceras ett udda antal droppar blod på ett fotografi av en älskad man.
 2. Sedan läser de texten till konspiration: ”Jag trollkar vid solen och månen, jag lockar till mig själv, jag binder till min själ. När de himmelska kropparna tar varandra för evigt, så kommer du och jag att vara tillsammans för alltid och alltid. ”.
 3. Avsluta ritualen genom att sprida blodet tvärs med ett finger..

Därefter är fotot gömt på en avskild plats.

Älskar stava för månatligt blod för mat

Kärleksformer för mat och dryck har alltid varit ett av de mest praktiska sätten att locka till sig en man - det är väldigt lätt att dölja det huvudsakliga plotmaterialet i en godbit. Dessutom kräver de vanligtvis inte en komplex ritual. Det räcker med att lägga till några droppar menstruation till drinken eller skålen och läsa texten till kärleksförtrycket: ”Drick mitt blod, ge din vilja. Jag tog min - jag tar din. Jag tar lugn, jag tar lycka. Om du vill ta tillbaka det, kom till mig. När du kommer kommer du att stanna hos mig. Låt det vara så. Ord, slott ”.

Därefter behandlas den valda den valda.

Älskar stava på en avtagande måne

En kärleksförtrollning på den avtagande månen med hjälp av månatligt blod görs på kyrkogården enligt foton av den älskade mannen:

 1. På kvällen finns en kyrkogård till en person som har levt ett orättvist liv på kyrkogården. Samtidigt bör självmordsgravar undvikas..
 2. En liten handfull jord tas från den valda graven och lämnar sju pennies i gengäld.
 3. Med detta land återvänder de hem, där huvudarbetet kommer att utföras. En handfull hälls på en vit tefat och läggs bredvid ditt älskade foto.
 4. Ett svart ljus skjuts ned i marken. 13 vanliga ljus placeras i en halvcirkel på bordet.
 5. Vid midnatt tänds ljus, börjar med svart. När hon bränner lite, droppar vax från henne på fotot och drar ett kors. Sedan läste de texten i kärleksförtrycket för menstruation tre gånger: ”Hon tog jorden från syndaren, tog med sig sina jordiska lidanden. När han övergav sina lidenskaper så kommer du att lyda mig ”.
 6. Därefter appliceras 3 droppar menstruation på fotot. Det bränns och askan blandas med kyrkogården efter att ha tagit bort ljuset från fatet.
 7. Nästa dag hälls jord med aska utanför dörren till den utvalda.

Älskar stava på en man för månadsvis blod för vin

En kärleksförtrollning med hjälp av menstruation görs i följande sekvens:

 1. Tre droppar menstruationsblod blandas med blod som tas från ringfingret (ytterligare tre droppar).
 2. Därefter läses texten i kärleksförtrycket: ”När mitt blod gick från mig, så gjorde din kärlek till mig. Vi kommer att vara en med dig, som tidigare var jag och mitt blod en. Ingenting lever utan blod, och du kan inte leva utan mig. Du kommer att glömma rivalerna, du kommer att smutta mig. Du kommer att tjuta bort från mig från längtan, du kommer att vara nöjd med mig. Mitt första, andra och sista ord, jag låser, låser, lockar till mig själv. Låt det vara som jag vill. Nyckel, lås, språk ”.
 3. Sedan läggs omöjligt blodet till vinet och behandlas till det utvalda.

Denna kärleksförtrollning är lämplig för både den fria killen och den upptagna killen. Dessutom tillåter han dig att stärka känslor med sin man, om det finns misstankar om att han lurar.

Stava för menstruationsblodsocker

Ett diagram för månatligt blod med socker läses på följande sätt:

 1. 2 droppar menstruationsblod blandas med 1 tsk. Sahara.
 2. Efter det uttalar de texten till kärleksförtrycket: ”Eftersom socker är söt, så kommer vår kärlek att vara söt. Eftersom mitt blod är varmt, så kommer passionen i ditt hjärta att brinna hett ”.
 3. Förtrollat ​​socker tillsätts till mat eller dryck och behandla den valda..

Resultatet av en kärlek för socker märks vanligtvis efter 3-5 dagar.

Kärlek stavning på en man menstruation på vit vävnad

Du kan förtrolla din älskade på menstruation med hjälp av vit trasa. För att göra detta räcker det att applicera några droppar blod på en vit trasa, en halsduk eller handduk och torka materialet. Samma dag bränns den och den återstående asken samlas i en glasbehållare. Vid första tillfället bör en liten nypa läggas till drinken till din valda, efter att du först viskat följande ord över vätskan:

"Eftersom det här blodet var ett med mig, så kommer du nu att vara en med mig, min smalare.".

Vilka är konsekvenserna för man och kvinna

Innan du påbörjar magiska handlingar bör du utvärdera riskerna och ta reda på vad som är konsekvenserna för mannen och utövaren. Efter ritualen kan en manlig representant uppleva följande problem:

 • försämring av hälsan (från milda sjukdomar till allvarlig sjukdom och död);
 • utveckling av sexuell dysfunktion;
 • djup depression, okontrollerad aggression, apati;
 • benägenhet till alkoholism, narkotikamissbruk och spel;
 • förlust av vitalitet och incitament (leder till förlust av jobb, kollaps av karriärer och misslyckanden inom andra områden).

Konsekvenserna förbi inte kunden. Problem som artister kan stöta på:

 • trombos, inkoagency och andra blodsjukdomar;

problem med att bära fostret, ibland oförmågan att bli gravid (medan alla medicinska indikatorer är normala);

 • utveckling av kvinnliga sjukdomar;
 • ofta mardrömmar, ånger, paranoia, sömnlöshet och andra typer av psykiska störningar.

Även rätt ceremoni kommer inte att rädda dig från dessa konsekvenser. Experter varnar för att karma inte kan undvikas.

Hur stavar en kärlek på månadsblod

Ritualen kan inte orsaka kärlek. Med hjälp av biologisk vätska som bär en kvinnas energi uppstår en påverkan på en mans aura. Killen börjar hela tiden tänka på häxan, sträva efter henne. Samtidigt förstörs hans personlighet. Kärleksformer för menstruation påverkar den sexuella sfären starkt.

Relationer startade med hjälp av sådant trolldom kommer att byggas på lust, passion och ömsesidig attraktion. Huruvida det visar sig väcka intresse för det förtrollade jaget beror på tjejens ytterligare handlingar.

Konsekvenserna av en förtrollning på menstruationen för män

Granskningarna indikerar att effekterna av kärleksformler på menstruationsblodet kan vara mycket olika, men först och främst lider människans hälsa och hans mentala tillstånd. Varje kärleksplott, till och med den mildaste inverkan, undertrycker offrets personlighet och drar kraft från den. I slutändan kan en kärleksförtroll för menstruation orsaka följande problem:

 • en man börjar åldras för tidigt;
 • offret utvecklar impotens;
 • under de första dagarna efter en kärleksstava kan en man uppleva utbrott av aggression och plötsliga humörsvängningar;
 • utseendet på en man blir smärtsamt;
 • en glad människa blir slö och slö.

Konsekvenserna av en stavning på månadsvis blod för kunden

Konsekvenserna av en besvärjning på en man som görs för blod varje månad kan påverka olika områden i en kvinnas liv: karriär, allmänt välbefinnande, materiellt välbefinnande, etc. I något av dessa områden kan en lång svart streck börja, men avkastningen på kundens hälsa är särskilt stark. I riskzonen är för det första det urogenitala systemet hos en kvinna - oftast de som har gjort en kärleksförtrollning utvecklar trast, men detta är ett relativt milt resultat. Mörka kyrkogårds konspirationer för kärlek orsakar allvarlig irritation av könssystemet, cystit och till och med infertilitet. Ibland påverkar rekylen njurarna.

Starka kärleksformer för menstruation

Kärleksförtrycket varar minst sju år. Vid intag i en främmande kropp har blod per månad en effekt som motsvarar gift. Det förgiftar offret på mental och fysisk nivå. Hela processen är indelad i två steg:

 • medvetslös (en person har feber, depression, slöhet, orsakslös ångest, ensamhet);
 • medveten (en stark attraktion till artisten, försök att upprätta kontakt med honom, bildens utseende i drömmar).

I manens tankar finns det inget utrymme för andra flickor - hans uppmärksamhet är helt koncentrerad på häxan.

Med rött vin

För en kraftfull stavning med menstruationsblod används alkoholhaltiga drycker. Metoden fungerar snabbt och låter dig permanent locka din älskade.

Experter rekommenderar användning av rött vin, eftersom det är nära involverat i energikontakt med svart magi. Du kan använda andra drycker:

För en kärleksstava är det nödvändigt att menstruationen faller på en ny måne. Sequencing:

 1. Tre droppar blod sätts till ett glas vin eller en annan drink..
 2. Sju gånger upprepar de konspiration: ”Efter att ha smakat mitt blod kommer du att börja ge mig viljan, du kommer att bli nära och kär. Jag kommer att vara din dam för alltid ”.
 3. Den förtrollade drinken ges till den önskade personen..

Om den älskade muslimen inte dricker alkohol måste du välja en annan metod för kärlek. Detta gäller även andra personer som har gett upp alkohol..

Av foto

Ett diagram med månatligt blod med hjälp av ett foto av en nära och kära gör att du kan nå en ordning inom 2-3 dagar. Sekvensen av kärleksförtrycket:

 1. I badrummet och i köket måste du sätta sju kyrkljus och tända dem.
 2. På spegeln i badrummet fixa en bild av objektet med önskningar. Bilden ska vara placerad i ögonhöjden för artisten. Lägg sedan en kastrull fylld med 3 l på en medelhög eld. vanligt vatten.
 3. Efter kokning, tillsätt 7 teskedar salt till vatten. Det blandas med en träsked i 7 minuter. Det är nödvändigt att koncentrera tankar på den önskade personen och presentera i detalj det kommande förhållandet.
 1. Sedan hälls vattnet i badet, 7 droppar menstruationsblod läggs till det.
 2. I ett stående läge hålls båda händerna ovanför vattnet och tittar på fotot. Vänd dig mentalt till sina känslor och be om ömsesidighet. Detta måste göras tills en känsla av lugn.
 3. Efter att ha upplevt en känsla av fred, kastade de en förtrollning: "Blod snabbt upplöst i vatten, du (namn) kommer att lyda mig så snabbt." När det sista ordet talas, ta bort korken från badet och tappa ur vattnet.

När ceremonin är klar måste du tvätta ansiktet med kallt vatten och sova. Innan de går till sängs, tänker de igen sina känslor och föreställer sig hur förtrollingsobjektet kommer till utövaren.

Kyrkogård

Genom att använda energin på kyrkogården kan du förbättra effekten av svart magi och påskynda effekten av kärleksförtryck. Ceremoniens ordning:

 1. När du har väntat på fullmånen tänder du två ljus. Mellan dem sätter de ett ruttet rött äpple och säger: "När lågan lyser upp äpplet så att det lyser upp vägen (namnet) för mig".
 2. Expandera en pappershandduk. I det övre vänstra hörnet skriver du namnet på den som utför kärleksförtrycket. I den övre högra delen ritar en sexspetsig stjärna.
 3. I det nedre vänstra hörnet måste du droppa 3 droppar blod, och på motsatt sida skriva ditt namn.
 4. Ett kvävat äpple skärs i två lika delar och en servett placeras mellan dem. Båda delarna är lindade med en röd tråd och säger: ”Det finns duschar som kommer att förbinda de två delarna av en helhet. Blod kommer att tvätta dem och stärka banden. ”.
 5. Lägg äpplet under kudden hela natten och gå till sängs.
 6. I gryningen går de till kyrkogården, där du behöver begrava den förtrollade frukten. Därefter vänder de ansikten mot soluppgången och står i 3 minuter. På väg hem är det förbjudet att prata och vända sig.

Beroende på månens fas

En kärleksförtrollning måste utföras på den avtagande månen. Blodet som erhölls första menstruationsdagen passar honom.

Blod måste tillsättas till alkoholfri dryck; te eller kaffe väljs oftast. Vätskan måste talas 12 gånger. För att göra detta säger de över henne: ”Jag vädjar till hjälp av de mörka krafterna. Skicka lust och passion till (namn). Jag kommer inte att kunna hantera dem, bara jag kan släcka min ångest. Berusad av önskan om mental och fysisk kommer inte kunna fly. Kommer att gråta och sakna ”.

När stavningen sägs måste du göra en inlösen. För att göra detta, gå ut på korsningen vid midnatt och gräva i marken flera små mynt, vattna dem med vatten och gå snabbt hem.

På avstånd

Denna plott för menstruation utförs på avstånd. Det är relevant när det är omöjligt att personlig kontakt med den som älskar.

Riten utförs i tre dagar i rad. Artisten droppar en liten mängd blod på pannan och säger: "Som blodet på min kropp kommer jag att ha (namn)".

Efter att ha läst besväret väntar de på att blodet torkar helt och kommer ihåg bilden av den älskade. Vi måste noggrant föreställa oss lyckan som kommer att regera i relationerna med honom.

Under ritualdagarna måste du anpassa dig till ett positivt resultat..

Ockultisten A. Stepanov hävdar att en positiv inställning är ett obligatoriskt inslag i ritualen. Tro på handlingen av kärleksformler förbättrar magin och hjälper till att uppnå målet.

Till pajen

Detta är ett av de mest antika knepen för att locka manlig uppmärksamhet. Månatligt blod är nödvändigt för att färga kläder och blötlägga det i en timme. Tyget måste vara fritt från lukt och stora fläckar..

Kläder tas ut exakt en timme efter blötläggning. Tappa ur vattnet och knåda degen för pajen på den. Delikatessen kommer att fungera som en magisk mellanhand mellan älskaren och de krafter som trollkarlen tar upp.

För att starta stava måste du mata en man en paj. När han biter av det första stycket, säger de i hans sinne: ”Blod kommer att leva i det och plåga själen. Han kommer att ta all energi, han kommer bara att hitta frälsning i mig. Och han tittar inte på andra; alla vägar kommer att leda till min dörr. ".

Förutom kärlekskärlek hjälper tillsatsen att öka den sexuella lusten. Som ett resultat kommer häxan att vara den enda kvinnan som offret kan tänka på..

För socker

För att genomföra denna kärleksförtryck på menstruationen måste du ta tre droppar blod och en tesked socker. Blodet blandas med socker och säger i en viskning: ”Jag kombinerar de söta ingredienserna. De bedövar och lockar, det är omöjligt att få tillräckligt med dem. För alltid och alltid kommer de att binda mig (namn). Ingen kan dela oss. Det kommer inte att finnas någon sådan omständighet som kommer att förstöra vår fackförening ”.

Efter att ha läst orden läggs det charmiga sockret till maten. Det måste prövas av mannen som sakramentet utfördes på..

Recensioner av dem som utförde ritualen

Angelica, 32 år:

Min man hade en älskare, och jag kunde inte göra någonting åt det. Jag försökte använda vit magi, men till ingen nytta. En vän rådde om en ritual med menstruationsblod. Jag valde metoden för kärleksstava på fotot och hjälpte till. Nu har förhållandet förbättrats och blivit ännu bättre. Jag kan rekommendera den här metoden till alla..

Inna, 20 år gammal:

Jag visste inte hur jag skulle uppmärksamma killen som jag älskar från skolan. Jag bestämde mig för att det var dags att agera beslutsamt. Ritualen hjälpte, gjorde allt rätt och enligt instruktionerna. Varken jag eller killen har några hälsoproblem. Jag tror att konsekvenserna kommer från dem som har gjort något slags misstag. Det verkar för mig att det viktigaste är att göra allt rätt.

Svetlana, 25 år:

Jag ville vända mig till trollkarlen, men efter att ha lärt mig priset insåg jag att jag inte hade råd. Hon började leta efter ritualer på Internet. Stoppade med alternativet med menstruation. Det var läskigt, men resultatet lönade sig. Jag råder alla att göra en kärleksförtrollning på egen hand - du kan uppnå samma effekt som när du ansöker till magiker.

Konsekvenserna av en besvärjelse på menstruationsblod

Trots kraften i kärleksförtryck och den brinnande önskan hos mannen efter det att vara med dig, bryter dessa handlingar honom internt. Varje tjej borde veta om hon bestämmer sig för att förtala en man med sin period, konsekvenserna kommer inte att vara långa på att komma. Dessutom är det bara ett fåtal starka trollkarlar som kan ta bort en sådan kärleksförtrollning.

Många trollkarlar rekommenderar inte att utföra sådana åtgärder och inte åta sig själva. Hur länge effekten av passionerad kärlek kommer att pågå beror på kvinnans energi och på styrkan i människans andliga tillstånd.

Verkliga upprepade fall visar att en av de huvudsakliga biverkningarna av en sådan kärleksporr är manlig alkoholism. Han blir stängd, nedslagen och aggressiv. Smaken för livet är förlorad, han känner sig en slapp och värdelös person. Misslyckanden hemsöker honom, alla planer faller isär.

En kvinna som ser en sådan vändning är besviken. Passion bleknar i bakgrunden, gräl, skandaler förekommer ofta i huset.

En man kan verkligen inte lämna den här kvinnan efter en sådan kärlek. Men att leva tillsammans ger inte glädje. Ibland slutar det tragiskt.

Video (klicka för att spela).

En tjej bör tänka innan hon vänder sig till magiska krafter för sådan hjälp. Är den här mannen verkligen nödvändig för henne, att hon är redo att offra sin hälsa och öde, för kort lycka och passionerade nätter av kärlek.

Artiklar Om Missbruk Cykeln

Jag missade att ta en p-piller - vad jag ska göra?

Prevensionsmedel fungerar genom att förhindra ägglossning och göra det svårt för spermierna att komma in i livmoderhalsen. Att hoppa över piller kan öka sannolikheten för ägglossning och underlätta passage av spermier genom livmoderhalsvätskan....

Effektiva hemostatiska läkemedel för blödning i livmodern

En av de allvarligaste patologierna i gynekologi är blödning i livmodern, vilket kan leda till allvarliga konsekvenser, särskilt hos gravida kvinnor....

Vad är utsläppet före menstruationen

Under hela menstruationscykeln förändras en kvinnas hormonella bakgrund. Kroppen reagerar på menstruationsmetoden med smärta i nedre del av buken, svullnad i bröstkörtlarna, humörsvängningar och förändringar i vaginal sekretion....