Kan jag gissa med menstruation och hur?

Blödning

Yttranden från experter angående tillräckligt med förmögenhetsberättelse under menstruationen avviker. Det tros att blodet som frigörs under menstruationen är en källa till stark energi. Denna energi lockar andra världs varelser. Under kritiska dagar är en kvinna särskilt utsatt. Det är inte tillrådligt för nybörjare att hålla ceremonier i dag, de kan skada deras hälsa. Om flickan undrar inte för första gången, kommer magiska förmågor bara att öka.

Förmögenhetsförslag under kritiska dagar

Innan du fortsätter med förmögenhet, bör du känna till några detaljer som gör förmögenhetsberättelse till en framgång. Grundläggande regler:

 • Gå inte till speditören under kritiska dagar. Risken är stor att de negativa känslorna och negativa energin från förmögenheten överförs till sin klient. Det är också värt att komma ihåg att om en seer avdelar oprofessionellt och inte har en naturlig gåva, kommer resultatet att vara fel. Hon kommer inte att kunna dekryptera betydelsen av korten korrekt..
 • Om en kvinna inte bara gissar för första gången, är magiska ritualer tillåtna på kritiska dagar. En nybörjare kan skada sig själv och förstöra sin karma.
 • Hos vissa kvinnor ökar känsligheten för det övernaturliga under menstruationen. I det här fallet kan du använda många ritualer designade specifikt för dessa dagar..

Innan du går vidare till spådom måste du ta ett kortlek och hålla det i dina händer. Endast i frånvaro av tecken som illamående, svaghet och muskelsmärta kan en ritual genomföras.

Säkerhetsåtgärder kommer aldrig att bli överflödiga. Från salt eller krita kan du rita en cirkel där en kvinna kommer att sitta. Han kommer att skydda henne från negativt inflytande. Om så önskas kan du köpa speciella amuletter som används av professionella förmögenhetsföretag.

Förutsägelser för framtiden beroende på veckodagen

Den dag då kvinnan började kritiska dagar är av stor betydelse. På den lär sig flickan om vad som väntar henne inom en snar framtid.

Om menstruationen började på måndag kommer en kvinna att vara i problem. Det är möjligt att de kommer att vara trevliga. Någon nära dig kan ge henne en trevlig överraskning. Tisdag - att träffas. Hon kommer att vara oväntad för en flicka. Onsdagen är en dålig dag. Människor tror att menstruationen på denna dag kommer att leda till problem och misslyckanden. Den mörka fältet kommer att ändras till vitt först efter avslutad cykel. Vi måste överleva denna period och inte tappa förtroendet för oss själva och gott humör.

Flickan får en inbjudan att besöka om menstruationen började på torsdag. För ägaren till sitt eget företag kan detta vara ett affärsmöte eller en bankett. Händelsen kommer att vara spontan, du kommer inte att kunna förbereda dig helt för det. Fredag ​​- till nyheterna.

Månadsperioder, som började på lördag, visar ett romantiskt datum och uppfylla flickans önskningar, som hon länge strävat efter. Söndagen är ett trevligt tidsfördriv med familj och vänner. Om perioderna går för lång, bör flickan vara mindre nervös och ta en semester på jobbet. Gissa med menstruation i detta fall är oacceptabelt.

Vilken fortunetelling är tillåten under menstruationen?

Våra förfäder älskade att genomföra magiska ritualer för att ta reda på deras framtid. Deras traditioner och vidskepelse har inte tappat sin relevans idag. Vid jul och jul samlas tjejer ofta och undrar. Det finns många ceremonier, de mest populära kommer att beaktas nedan..

Förmögenhetsrapportering på runor bör göras först efter att lokalerna är förberedda. Rummet måste ventileras och rengöras. Flickan ska vara ensam i rummet. För spådom kan du använda olika layouter, det finns inga begränsningar.

Värdet på anpassningen kan läsas i den specialiserade litteraturen. I verk av Sergey Batyushkov kan du bekanta dig i detalj med metoderna för förmögenhetsförklaring på runor.

Kaffegrut

En av de mest populära är fortunetelling. Denna metod har många nyanser. Under kaffebryggningen ska flickan vara så koncentrerad som möjligt, ingenting bör distrahera henne från spådom. Hälla en kopp kaffe, måste du mentalt ställa en fråga som oroar en kvinna.

Håll koppen i din högra hand. Drick drinken långsamt, eftertänksamt. Längst ner i koppen bör vara två teskedar av drinken. Håll koppen i din vänstra hand, måste du göra den flera cirkulära rörelser medurs. Koppen måste vändas och läggas på ett fat. När förtjockningsmedlet härdar kan du fortsätta att dechiffrera tecknen på den.

De viktigaste tecknen som en person bör se är nära tehandtaget. De relaterar direkt till flickans liv och förutsäger vad som väntar henne i framtiden. Lätt luftiga mönster visar ljusa händelser i livet. Om det är för tjockt, är det värt att förbereda sig för mindre problem. Symboler bör beaktas i det samlade, bara på detta sätt skapas en integrerad bild.

kort

På tarotkort eller på spelkort gillar flickor att gissa på förlovade. För att veta din framtid är det inte nödvändigt att genomföra komplexa magiska ritualer. Det räcker med att följa några regler. Du måste köpa nya kort. Detta är en mycket viktig punkt, ignorer inte den..

Under förmögenheten måste du stänga ögonen och koncentrera dig. För att ta reda på vilken kille en tjej kommer att associera sitt öde med, bara dra ut ett kort. Det som avbildas i det är svaret på en fråga som intresserar en spåare.

Spådom genom menstruation; sann spådom genom menstruation (om kärlek)

Förmögenhetsberättelse genom menstruation - Sedan antiken har menstruation och vidskepelse varit nära besläktade. Attityden till dessa dagar bland olika människor och i olika århundraden var annorlunda.

Till exempel, i den kristna världen, en kvinna under menstruationen ansågs "smutsig", närmast djävulen, vissa begränsningar placerades i hennes dagliga liv.

Och i den östliga filosofin om Feng Shui betraktas tvärtom en sådan period som reningsmomentet, tack vare vilket den kvinnliga halvan av mänskligheten lever längre än företrädare för det starkare könet..

Spådom genom menstruation

Fortune-telling är ett enkelt och prisvärt sätt för varje kvinna att ta reda på sin framtid för den kommande månaden. Baserat på de förutsägelser som kom till oss från forntiden kan olika problem undvikas.

Eller tvärtom, uppmärksamma någon trevlig bagatell, som i framtiden kommer att få lycka.

Med en vanlig menstruationscykel kan du få en prognos för de kommande fyra veckorna. Fram till nästa månad börjar kommer det rättvisa könet att ha viktig information som hjälper till att undvika misstag och berätta hur du ska agera i en viss situation.

Förmögenhetsförteckning på månatlig basis essensen av förmögenhetsförmedlingen är att varje timme, veckodag och dag har sin egen mening. Kom ihåg ögonblicket för början av menstruationen och hitta tolkningen av detta tecken - det är allt du behöver för förmögenhetsöversikt.

Det finns ytterligare en aspekt som spetsförsäljare, förutsägare och bioenergi alltid uppmärksammar på. Om en person uppriktigt tror på den mottagna profetin, måste den gå i uppfyllelse. Det vill säga, när en kvinna är övertygad om att trevliga möten väntar på henne, kommer hon säkert att leta efter dem och "locka" dem och uppmärksamma de små saker som vanligtvis inte skulle intressera henne.

Att kontrollera om detta är så och ta reda på om det är värt att tro förutsägelserna för kvinnlig cykel är inte svårt. Det räcker med att komma ihåg när perioden började, hitta en tolkning och komma ihåg den.

Och efter det, när nästa menstruation börjar, analysera om förutsägelserna blev riktiga. Den här artikeln hjälper varje kvinna självständigt att ta reda på vad de ska tro och vilken spåning som visade sig vara den mest exakta..

Spådom

Förmögenhetsberättelse genom menstruation kräver inga speciella tekniker. Det finns flera alternativ för att tolka det ögonblick då menstruationen började. För att få det mest exakta resultatet måste du vara uppmärksam på följande punkter:

 • timmen för menstruationens början;
 • Times of Day;
 • veckodag;
 • datum.

De viktigaste befintliga metoderna för dekryptering baseras exakt i början av menstruationen. Ju bättre en kvinna kommer ihåg tiden för den första urladdningen, desto mer exakt kommer resultatet av spådom.

Men vad man ska göra om den ena tolkningen förhindrar mottagandet av goda nyheter, och den andra lovar ett obehagligt möte?

 • För det första kan båda händelserna hända före nästa menstruation.
 • För det andra var det kanske förutsägelsen som gjorde det möjligt att undvika ett obehagligt möte, det vill säga förhindra det.

Det är värt att förstå att alla förmögenheter inte är en dogma utan snarare en handlingsguide. Det talar om möjliga händelser, inte om ändamålsenliga..

Alla måste ha stött på en situation där "allt är mot honom." För att möta ett viktigt möte stör varje liten sak en person: de rätta sakerna är "förlorade", du kan inte snabbt klara de vanliga sakerna, transporten försenas eller fastnar i trafiken.

Händelser tycks indikera möjliga problem. Ytterligare analys visar att ett negativt resultat kunde "förutsägas", för många tecken skickades.

Spådom genom menstruation i förväg skulle hjälpa till att uppmärksamma dessa tecken, vägra eller planera ett möte. Som ett resultat undgick du problem, profetian förverkligades inte, men det betyder inte att förmögenheten var värdelös.

Kan jag gissa under menstruationen

För att gissa varje månad krävs inga speciella ritualer eller hjälpmedel (kort etc.). Det räcker med en eller flera tolkningskällor för tiden för menstruationens början.

Du kan använda alla samtidigt eller stoppa på ett alternativ.

Eftersom olika fördomar och vidskepelse länge har förknippats med kritiska dagar kommer frågan om man kan gissa under menstruationen eller inte vara relevant för många kvinnor..

Det bör förstås att förutsäga början av menstruationscykeln och förmögenhet att berätta under blödningen är något olika saker..

I det första fallet ser du bara på resultaten (tolkningen), och i det andra utför du en viss ritual, till exempel lägger ut kort. Fortune-telling i början av menstruationscykeln är bara en tolkning av ett redan genomfört faktum (ögonblicket för början av blodutflödet).

Här kan vi säga att den kvinnliga kroppen redan har genomfört spådomens ritual varje månad, och du måste bara se resultaten. Därför finns det inga begränsningar.

Fortune-telling av menstruation - Regler för korrekt spådom

Äkta månatliga förmögenheter är en möjlighet att få vissa förutsägelser som bygger på hundraåriga traditioner och kunskap..

För olika metoder är tid på dagen, dagen i veckan eller månaden, till och med timmarna för menstruationens början. Det vill säga, det finns en tydlig koppling till numerologi, den heliga betydelsen av veckodagarna, etc..

I varianten av spådom enligt Feng Shui-systemet för exakta förutsägelser används också en koppling med ett visst element och stjärntecken.

För att få rätt förutsägelse på kritiska dagar måste du noga uppmärksamma början av din period. Ju mer exakt bestämma ögonblicket för den första urladdningen, desto bättre blir resultatet av spådom.

Låt oss se hur detta fungerar med ett exempel. Om en kvinna har upptäckt den första utskrivningen på eftermiddagen kommer det inte att vara svårt att bestämma veckodagen och datumet.

Och om de började på natten är det svårt att säga vilket resultat som kommer att vara korrekt. Att förstå om menstruationen började före 24 timmar eller därefter är nästan omöjligt. Därför är det för tolkning svårt att välja rätt veckodag och antal.

Du kan se (och bättre skriva för dig själv) båda tolkningarna. Och efter början av nästa menstruation kan du jämföra både förmögenhetsresultaten och ta reda på vilka som var korrekta. Fram till dess, fokusera på den teknik som är tillgänglig, till exempel efter tid på dagen.

Spådom genom menstruation 5 grundläggande spådomalternativ

Det finns flera sätt att tolka menstruationscykeln. Trots det faktum att resultaten är "bundna" till olika data (tid på dagen, datum, etc.), är förmögenhetsberättelse baserad på ett allmänt faktum - tidpunkten för den första ansvarsfrihet.

Ju bättre starttid bestäms, desto mer exakt blir divinationen per månad (2 tolkningar finns tillgängliga vid utvärderingen av timmen, olika metoder för spådom efter veckodagar, etc.).

Vi kommer att överväga olika sätt att tolka som hjälper kvinnor att välja det mest exakta.

Till exempel erbjuds två metoder för förmögenhetsförklaring i början av menstruationen med metoden för veckodagarna och Feng Shui. Östlig teknik tar hänsyn till sambandet med stjärntecknet och elementet, det vanliga - bara veckodagen. Du kan välja någon av dem eller se resultaten från båda.

Fortune telling vid klockan

Att bestämma resultaten efter klockan är en långkänd och beprövad metod. Det finns olika dekrypteringsalternativ som låter dig veta den närmaste framtiden..

Om du vill använda den här metoden (förmögenhetsförklaring med siffror, tid på dagen, veckodagarna kommer att beskrivas i lämpliga avsnitt), är det viktigaste att noggrant notera vid vilken tidpunkt de första tilldelningarna dök upp.

När det tolkas enligt denna teknik spelar det ingen roll om det är dag eller natt, det är viktigt att bestämma den exakta timmen. Efter det kan du utvärdera resultaten:

 1. Positiva förändringar kan förväntas denna månad. Goda nyheter, glädje eller lycka förutsägs av en spårare..
 2. Du bör vara försiktig med ord och handlingar. Om personen du träffar under denna period är irriterande, slösa inte dina känslor förgäves, snart kommer attityden att förändras och personen blir likgiltig.
 3. Kommande konflikter kan komplicera livet avsevärt, kunna hålla sig själv, inte ge efter för känslor och tänka igenom konsekvenserna av dina handlingar i förväg.
 4. Allvarliga förändringar till det bättre är möjliga, drömmar kan bli verklighet och lyckan i sig kommer att hitta dig.
 5. Förvänta dig trevliga överraskningar, de får dig att glädjas.
 6. Mindfulness i kommunikation med andra hjälper till att undvika skvaller och tomma samtal, begränsa din kommunikation.
 7. Du kommer att återkänna känslorna eller bevisa en hemlig beundrare, förvänta dig en kärleksbekännelse.
 8. Din avundsjuka är grundlös, analysera situationen innan du skyller på en älskad.
 9. Skvaller och förtal är vad du kan förvänta dig av andra inom en snar framtid. Fortunetelling varnar - ge inte en anledning till dem.
 10. Du är avsedd att känna alla glädjen att bli kär.
 11. Sjalusi är huvudkänslan, men ge inte efter för det, din utvalda förtjänar inte det.
 12. För att möta ödet är det ibland tillräckligt att titta närmare på andra, kanske någon redan är kär i dig och letar efter ömsesidighet.

Vid tid på dagen

Ett annat beprövat alternativ för förmögenhetsberättelse genom menstruation är att bestämma inte bara timmen utan också tiden på dagen. Det tros att den andra metoden kan ge mer exakta resultat..

 • För det första är det lättare att bestämma början på menstruationen under en viss tidsperiod.
 • För det andra är dag- och nattperioden viktig för spådom.

För att ta reda på vad som kommer att hända inom en snar framtid hjälper en utvärdering av förmögenhetsförteckning per månad, med beaktande av tiden på dagen:

 • Tidigt på morgonen (tid fram till 11). Harmoni med andra, etablering av bortskämda relationer med nära och kära eller en ny romantisk period - det är detta som väntar kvinnor vars menstruation började tidigt på morgonen.
 • Middag (från 11 till 13 timmar). Glädje och tur - det här är resultatet av spådom för dem som upptäckte menstruationen vid denna tid.
 • Den andra halvan av dagen (från 14 till 17 timmar). Försiktighet och vård hjälper till att undvika problem och misslyckanden. Bättre att bara lita på dig själv och inte lita på andra.
 • Kväll (från 6 till 21). Menstruation förutsäger vid denna tidpunkt en tristig stämning och möjlig ensamhet. Detta är bättre än den tidigare versionen, men fortfarande inte så glad.
 • Natt. Du hittar någon slags överraskning och knappast trevlig. Förmögenhetsberättelse om menstruation förutspår separation, gräl, bedrägerier är möjliga, andras oärlighet kan ge många obehagliga stunder.

Det finns ett annat sätt att utvärdera resultaten baserat på tid på dagen, men det är mer förknippat med kärleksupplevelser, så vi kommer att överväga det senare (se avsnittet Spådom efter kärlek i början av menstruationen).

Efter veckodagar

Om du vill kan du berätta förmögenheter varje månad efter veckodagen. Ta reda på hur kritiska dagar är associerade med dem:

 • Måndag. En "hård" dag anses inte vara förgäves, sysslor och spänningar väntar på dig, men det är omöjligt att säga säkert om de kommer att vara trevliga eller inte. Här är oddsen 50:50. Som kompensation förutspår förmögenheten en dyr present från en älskad.
 • Tisdag. Kanske utseendet på en gammal vän, en bekant som inte har sett på länge. Kanske vill din period varna dig för en viktig händelse. Början av cykeln indikerar ett möte med en person som har en chans att ta en viktig plats i ditt liv. Eller förvänta dig stora förändringar.
 • Onsdag. Gör dig redo för problem som helt kan ta upp dina tankar och känslor för nästa månad. Månadsperioder på onsdag säger exakt det..
 • Torsdag. Fortune-telling varnar för något obegripligt och oväntat om menstruationen kom på torsdagen. Mottagning av gäster eller en resa till vänner kan förvandlas till en rolig fest och bli en orsak till problem i framtiden. Bättre att vara på vakt tills din nästa period.
 • Fredag. Oväntade nyheter visar allvarliga förändringar. Men för att de ska hända måste du göra en ansträngning. Allt som händer kommer att associeras uteslutande med trevliga känslor och positiva resultat..
 • Lördag. Goda händelser väntar på en kvinna vars menstruation började på lördag. Fortune telling förutsäger förmågan att utan problem lösa svårigheter och hinder, få oväntade "ödesgåvor", uppfyllande av länge begär eller plötslig kärleksbekännelse. Nästa gång kommer att hållas under mottoet "allt är bra, enkelt, snabbt och trevligt".
 • Söndag. För dem som leder en aktiv livsstil kommer den kommande månaden att vara perfekt, glädje och sorglöst kul kommer att vara konstant. Menstruation på söndag förutsäger förmågan att lösa alla tvister med en älskad eller eliminera personliga problem.

Förmögenhetsrapport per månad

I numerologi ges särskild vikt hittills. Det är därför man tror att början av menstruationscykeln och månadens dagar är sammankopplade, och en sådan bedömning kommer att ge en ganska korrekt prognos.

Denna metod kommer att vara intressant även för de som har "ägglossningar" som pågår nästan en månad. Det spelar ingen roll om perioden mellan menstruationen varar 30 eller 31 dagar, en gradvis övergång är oundviklig, eftersom kalendern kommer att ändras.

Kontrollera förhållandet mellan menstruation och siffror här:

 1. Månader den första dagen uppvisar trevliga händelser, de kan få en kvinna att vara euforisk, och vilken stimulans för ytterligare åtgärder de kommer att bli!
 2. Kanske blir du besviken över nära och kära, och deras handlingar kommer att bli ett tillfälle för upplevelse;
 3. Vänta på en kamp, ​​vissa kommer att vara allvarliga, andra kommer snabbt att glömmas;
 4. Kanske i denna månad kommer en gammal hemlig önskan att gå i uppfyllelse;
 5. Älskade förbereder sig tydligen en överraskning för dig, vänta på den;
 6. Var försiktig, menstruationen visar skvaller, förtal och andra intriger av dåliga önskemål;
 7. Kanske är din prins nära, hans kärlek kommer att fylla ditt liv med ny mening;
 8. Med eller utan ström kommer du att bli avundsjuk på din älskade;
 9. Menstruation varnar: dina fiender, hemliga eller öppna, kommer att försöka uppröra ditt personliga liv, din lycka stör dem tydligt;
 10. Det finns en chans att träffa din riddare, eller kanske bara de gamla känslorna blossar upp med förnyad kraft;
 11. Antingen blir du avundsjuk, eller du, men sådana känslor kan hota förhållandena, ge inte en anledning till detta och hålla dina egna känslor under kontroll;
 12. Chansen att träffa en ny kärlek är stor, men kanske är det bara en kärleksförtrollning?
 13. Gör dig redo, den här månaden blir inte lätt, du kommer att möta allvarliga prövningar;
 14. Trevliga nyheter kommer snart, vänta på dem;
 15. Du kan inte göra utan obehagliga överraskningar, frågan är vem som kommer att presentera dem, flickvän eller älskade?
 16. Undvik talargemenskapen den här månaden, dina ord kan vara en anledning till skvaller. Och då är en skandal oundviklig;
 17. Kanske varnar din period dig för separation. Men hur det kommer att vara, vare sig det är långt, kort, fredligt eller som ett resultat av en gräl, är svårt att säga;
 18. Gifta kvinnor kommer att ha en ny omgång av förhållanden, och ogifta kvinnor kommer att ha en chans att ingå lagligt äktenskap;
 19. Det finns en risk att kärleken som kommer kommer att återkallas, kanske mannen bara använder dig, var försiktig med dina egna känslor;
 20. Nära vänner eller en nära och kära kan lura dig, kanske till ditt bästa, men en lögn är en lögn;
 21. Men menstruationen på denna dag talar om ett allvarligt bedrägeri som kan förstöra ännu starka relationer;
 22. För kvinnor som har börjat menstruation förutspås ekonomiskt välbefinnande för den kommande månaden;
 23. Trevliga händelser väntar på dig, kanske en månad kommer att vara början på personlig lycka;
 24. Även om det inte finns några speciella skäl, vänta på gästerna, det kommer att finnas många av dem, detta är en trevlig händelse;
 25. Var uppmärksam på nya bekanta. De kommer att vara roliga även om du inte möter ditt öde;
 26. Menstruationstips, förbereda ett möte med en ny vän;
 27. Du kan plötsligt ha en personlig trollkarl redo att uppfylla alla önskningar;
 28. Du kommer att ha arbete och ekonomisk vinst. Och med det personliga livet är det bättre att vänta till nästa cykel;
 29. Du väntar på testet, kan inte klara dig utan bekymmer och till och med tårar. Dölj inte ditt tillstånd för nära och kära, de är redo att hjälpa.
 30. Menstruation förutspår ett möte med en ny person som kan komma in i ditt liv under lång tid;
 31. Uppenbarligen måste du resa. Var försiktig med handlingarna, kanske kommer de att vara orsaken till avresan och inte de bästa.

Förmögenhetsberättelse i början av menstruationen

Menstruationens början kan förhindra en förändring i kärlek, uppkomsten av nya relationer eller nedbrytningen av gamla. Lite nämndes i spådom med kalenderdagar. Men det finns ett mer exakt alternativ..

Kom ihåg när du startade det första urvalet. Då kan förmögenhetsberättelse för en kvinna för kärlek hjälpa till att dechiffrera resultaten:

 • Morgon. Den här månadens kärlek väntar på dig, det kommer att ge positiva känslor;
 • Dag. Det kommer att vara tur i kärlek, och det kommer också att följa med i vardagliga angelägenheter;
 • Kväll. Det kommer att finnas mycket negativitet den här månaden, konflikter och problem kommer att följa dig ständigt. Men mot denna bakgrund kommer du särskilt att uppskatta personliga relationer och andra trevliga stunder i ditt eget liv;
 • Natt. Sekretess - detta är mottot för den kommande månaden, var försiktig med sina egna "skelett i garderoben", de har ibland förstörande kraft.

Spådom efter månadsprognos efter måndagar

Måndagar är en speciell tid varje månad. Du bör veta hur de är sammankopplade med menstruation, då blir spådomens resultat mer exakta..

Om den första urladdningen inträffade 1, 12, 13, 14 och även 19, 23, 26 eller 29 dagar (se månkalendern, den skiljer sig från den vanliga), kan du glömma andra prognoser. Sannolikheten för fel är för hög..

En annan version av förutsägelserna är enligt månens faser: öka - vänta på goda nyheter, planer går i uppfyllelse, fullmåne - uppfylla en hemlig önskan, lyckliga dagar väntar på dig, avtagande - vänta på obehagliga och oönskade händelser.

Förmögenhetsberättelse genom menstruation

Förmögenhetsberättelse om kritiska dagar hos kvinnor kommer att hjälpa till att förutsäga en nära framtid. Men det finns andra sätt att få en prognos..

Kom ihåg att folk redan i gamla århundraden observerade olika fenomen, analyserade dem och studerade förhållandet mellan händelser. Så det fanns folketecken. Här är vad de säger om menstruation:

 • Under menstruationen var en kvinna förbjuden: att bada i vatten, plantera växter, laga mat, delta i ett tempel eller göra hushållssysslor;
 • Började menstruationen i tid: om tidigare - vänta på nya händelser, i tid - önskningar kommer att förverkligas, kommer det att vara lugnt och uppmätt, senare - väntar stabilitet på kvinnan;
 • Menstruation under fullmånen är ett tecken på en häxa som kan jinka människor och djur;
 • På bröllopsdagen: för att undvika det svåra ödet för brudens barn måste en speciell ritual genomföras;
 • För att förhindra branden från att spridas till andra byggnader, var en kvinna med menstruation tvungen att gå runt i byggnaden tre gånger i en cirkel.

Användning av menstruationsblod för charm, amuletter och kärleksformer är också välkänt..

Fortune telling för menstruation

Fortune-telling av månatliga Feng Shui är en variant av förutsägelser per veckodag. Men samtidigt, för varje element görs en egen profetia.

Brandelement styr sådana stjärntecken som Väduren, Leo och Skytten; Jorden är Oxen, Jungfru och Stenbocken; Tvillingarna, Vågen och Vattumannen kontrolleras av luft, och cancer, skorpionen och fiskarna är vattenmärken.

Så tolkas början av menstruationen för olika element.

 • Måndag. For Fire: bekantskap med inflytelserika förutsägs, och inte alltid med trevliga. För jorden: positiva känslor, framgång och trevliga händelser väntar. För luft: det kommer att bli kärlekssysslor och romantik, stabilitet i frågor, men hälsa kan misslyckas. För vattenmärken: början på något nytt som kommer att ha en betydande inverkan i framtiden.
 • Tisdag. Brand: karriärstillväxt är möjlig. Mark: ekonomisk förändring kan vara antingen positiv eller negativ. Luft: svårigheter på arbetet kompenseras av frid i huset, men risken för konflikter kommer att vara stor överallt. Vatten: dina planer är nära implementeringen.
 • Onsdag. Eld: ömsesidig kärlek och fullständig harmoni väntar på dig. Jorden: ett ansvarsfullt samtal hjälper till att anpassa deras syn på livet. Luft: trevliga händelser väntar på dig, men fiender och avundsjukar försöker förstöra månadens allmänna trevliga intryck. Vatten: tur i allt - det här är mottoet för nästa månad.
 • Torsdag. Eld: se upp för händelser som kan förstöra framtida planer. Jorden: tur i allt, särskilt kär. Luft: pengar och tur i alla dina ansträngningar väntar dig den här månaden. Vatten: svårigheter och hinder kan förstöra alla planer.
 • Fredag. Eld: att undvika konflikter och showdowns hjälper till med försiktighet i allt. Jorden: lyckan väntar dig inte bara i kärlek, utan också i gärningar. Luft: njut av lugnet och stabiliteten. Vatten: kvinnor väntar på hemligheter och intriger, det finns stor sannolikhet för mental ångest.
 • Lördag. Eld: förvandla planer till verklighet, lycka är på din sida. Jorden: svårigheter väntar på jobbet och tur på den personliga fronten. Luft: positiva känslor och oförglömliga händelser väntar denna månad. Vatten: gör dig redo för gåvor, överraskningar och trevliga evenemang.
 • Söndag. Eld: fred är garanterat, njut av det. Jorden: komplexiteten kommer att smälta bort och ge plats för glädje. Luft: en bra tid att genomföra planer. Vatten: njut av din efterlängtade semester, problem försvinner i bakgrunden.

Som ni ser har förmögenhetsråd på menstruation många nyanser och funktioner. Välj valfritt alternativ eller använd alla samtidigt för att göra den mest exakta prognosen.

Och glöm inte folketecken som hjälper till i vardagen.

Kan jag gissa med menstruation på tarotkort eller kaffegrut?

Kan jag gissa med menstruation? Många flickor ställer en liknande fråga. Vi kommer att försöka ge det mest fullständiga svaret på det inom ramen för den förberedda artikeln.

Om menstruation och förmögenhet

Månadsvis - processen för att förbereda kroppen på en ny cykel. Ett ägg ska levereras till livmodern, redo för befruktning. Ofta åtföljs denna process av smärta, hormonella förändringar, försämring av den allmänna hälsan.

I forntida tider menstruation mystisk betydelse. Men tron ​​på något oförklarligt uppstår endast på grund av brist på nödvändig kunskap. Du kommer ihåg att de antika grekerna och romarna trodde att blixtar är gudarnas vrede, och att på berget finns en hel panteon?

Så den mystiska betydelsen av menstruation har samma rötter. Människor visste inte de biologiska egenskaperna hos levande saker och den vetenskapliga motiveringen av denna process. Därför ansågs blodutflödet vara en manifestation av onda andar.

I vissa länder förminskade män kvinnor på grund av menstruation. Man trodde att orena styrkor lever i flickor, på grundval av vilka rättigheterna för det svagare könet ofta kränkts.

Menstruation är i själva verket en naturlig process som kännetecknar ett antal placental däggdjur. Det observeras inte bara hos människor utan också hos primater, fladdermöss osv. Månadsperioder orsakas av naturliga mekanismer som införlivas i en kvinna för konstant förnyelse av ägg.

Slutsats: från en vetenskaplig synvinkel påverkar inte menstruationen andra livsprocesser. Därför kan du säkert gissa om du vill kommer inget dåligt att hända.

Men dessutom finns det en mystisk synvinkel. Det finns ofta ingen konsensus, många nyanser beaktas. Därför kräver detta problem noggrant övervägande..

Kan jag gissa under menstruationen på korten?

Kan jag gissa på korten med menstruation? Många förmögenheter rekommenderar ritualer under denna period. Det tros att flickans känslighet för övernaturliga krafter förbättras och därigenom ökar resultaten av sanningen..

Om du fortfarande har frågor - låt oss veta Ställ en fråga

Men många experter varnar för en eventuell fara. Under menstruationen försvagas kroppen, det blir lättare att locka negativ energi till sig själv. Därför är det nödvändigt att genomföra ritualen med försiktighet och glöm inte din egen säkerhet.

Slutsats: esoteriker har inget samförstånd. Å ena sidan är förmögenheten under menstruationen mer exakt, eftersom en kvinnas totala känslighet för olika energier ökar. Å andra sidan är ritualen farlig eftersom det naturliga försvaret försvagas..

Om onda andar

Om vi ​​vänder oss till religion, är förtjänst på kaffegrunder, tarotkort och andra metoder synd. Det tros att under ritualer kommunicerar en person med mörka krafter. Naturligtvis välkomnar religion inte sådana handlingar, eftersom dess uppgift är att leda dig till den ljusa sidan.

Vissa förmögenhetsmetoder anses som farliga alls. Om ceremonin inte utförs korrekt kan du locka till dig själv oren makt. Mörka enheter kommer att börja förstöra ditt liv på olika sätt..

Det finns inget direkt förbud mot spådom under menstruationen. Alla begränsningar är endast förknippade med de faror som flickan utsätts för. Men om ceremonin genomförs korrekt, lyckas vi skydda oss mot orena krafter och få svar på befintliga frågor.

Om negativ energi och noggrannhet

Det antas att under menstruationen inte kan vara gudomliga till andra. Du kan få negativ energi från en person, eftersom det naturliga försvaret är allvarligt försvagat. Det rekommenderas inte att använda förmögenheter som du inte litar på..

Du kan själv utföra ceremonin om du vill. Men man måste komma ihåg att hälsan försämras under menstruationen, humöret försvinner för att engagera mig i mystik.

Hur man genomför en ceremoni?

Är det möjligt att läsa spåra kort varje månad? Esoteriker rekommenderar att förbereda ytterligare skydd före ritualen. Det finns flera alternativ:

 1. Häll en cirkel salt runt det spåmålsrika stället.
 2. Använd olika amuletter och talismans.
 3. Ställ in skydd med en konspiration.

Det är bättre att föredra de två sista alternativen. Den största nackdelen med saltskydd är att det måste svepas från golvet efter ritualen och spendera extra tid. Vi tror inte att på kritiska dagar har en kvinna tillräckligt med styrka för detta och en önskan att göra städning.

Funktioner

Dessutom listar vi funktionerna i spådom på kritiska dagar:

 • Separata ritualer är utformade specifikt för menstruation. De kan behöva blod, men det används bara i komplexa ceremonier..
 • Om du inte har tillräckligt med erfarenhet är det bättre att inte engagera sig i spåning under menstruationen.
 • Det rekommenderas inte att kontakta förmögenheter, särskilt i avsaknad av personlig bekännelse och förtroende.

Hur sant?

Som nämnts ovan ökar i de flesta fall förmögenhetsnoggrannheten. Men genom att hålla ceremonier på kritiska dagar utsätter flickan sig för ytterligare risker. Det slutliga beslutet är upp till dig.

Fortune-telling finns utan ytterligare ritualer bara för kritiska dagar. Grunden tas:

 1. Tidpunkten då menstruationen började.
 2. datumet.
 3. Veckodag.
 4. Tid på dagen, etc..

Glöm inte att förmögenhet bara är underhållning. Du behöver inte ta förutsägelser på allvar, fatta viktiga beslut baserat på dem. Förmögenhetsberättelse är ett sätt att passera fritiden och få en profetia som kan bli förverkligad i framtiden..

Hemligheter av kvinnlig natur: kritisk förmögenhetsdag för kvinnor

Många undrar hur du kan göra förmögenhetsskäl för menstruation för kvinnor. Tillsammans med andra länge kända framsynsmetoder blir det idag mer populärt. Förutsägelse om menstruationscykeln kan kallas bland de mest forntida och relativt tillförlitliga metoder för förmögenhet. Med det kan du ta reda på vad som väntar fortuneteller inom en snar framtid..

Fortune Menstrual Blood

Sedan antiken betraktade människor blodet som förlorades av kvinnor under menstruationen som ett av de mest kraftfulla magiska ämnena. Hon känns igen som en magisk elixir som bär vital energi. Antika läkare och trollkarlar använde det för att öka fruktbarheten hos växter, skydda huset från mörka krafter och bli av med onda andar.

I dag verkar detta lite konstigt, men om du kommer ihåg att menstruationen är ungefär lika med månmånaden kan vi anta anslutningen av den kvinnliga kroppen till rymdföremål. Genom att veta detta är det lätt att tro att blodet som rinner ut under menstruationsperioden används allmänt för trollformler för en älskad man.

Även i forntiden antogs det att kvinnlig intuition intensifieras under menstruationen. Därför anses olika alternativ för förmögenhetsförklaring på kritiska dagar vara ganska sanningsenliga..

Intressant! Nya vetenskapliga studier har visat att blod som förlorats av en kvinna under menstruationen kan tjäna som en källa till stamceller som används av medicin för att behandla leukemi..

Hur gissa

Det finns vissa regler för att förutsäga framtiden enligt menstruationen. Om du strikt följer dem kommer resultatet att bli mer sant. För att ta reda på vad som kommer att hända i framtiden är det viktigt att följa dessa steg:

 • gissa bara en gång på den första menstruationsdagen;
 • spåra ögonblicket för inträffande av urladdning så exakt som möjligt (i vilken period av dagen, etc.);
 • använda flera metoder för spådom på en gång (till exempel, beroende på veckodag och timme från början av menstruationen);
 • prata inte om de förutsagda förutsägelserna (särskilt gynnsamma).

Resultaten är giltiga fram till nästa menstruationsperiod..

Spådommetoder genom menstruation

Till förfogande för kvinnor som vill kontrollera metodens trohet finns det minst fem alternativ för att förutsäga menstruationens framtid. Alla är baserade på blödningsögonblicket. Bland de mest sanningsamma metoderna för spådom genom menstruation nämns vanligtvis de som tar hänsyn till:

 • veckodag då menstruationen börjar;
 • månad i månaden;
 • tid på dagen - morgon eller kväll, dag eller natt;
 • timme för den nya perioden.

För att göra de månatliga förutsägelserna mer korrekta är det bättre att använda minst två spådomsmöjligheter samtidigt - för i detta fall beaktas påverkan av flera faktorer. För att hjälpa dem som vill förutsäga framtida händelser finns det ett annat sätt - enligt månkalendern.

Även om själva predikationsmetoden för menstruationscykeln anses vara den äldsta, kan den också användas online. Det räcker med att hitta en webbplats avsedd för sådan spådom och ange nödvändiga parametrar - datum och tid för början av menstruationen. Tjänsten ger ett alternativ, och damen måste komma ihåg resultatet och kontrollera om det kommer att gå i uppfyllelse i framtiden.

Älskar förutsägelse

En av de mest berömda profetiorna för äktenskap och utvecklingen av relationer är spådomsmetoden, med hänsyn till tidpunkten för dagen då menstruationen började.

 1. Om menstruationen gick från midnatt till kl. 20 förväntar sig flickan en kärlek som inte är avsedd att utvecklas, eftersom varken hon eller föremålet för hennes önskan kan bekänna hennes känslor.
 2. Menstruationen börjar före klockan tolv för en oförglömlig period av ömsesidigt uppfattning. Dessutom gäller detta inte bara nybörjare, utan även för redan etablerade par, om deras intima liv saknar livliga känslor.
 3. De månatliga perioderna som dyker upp i det första segmentet av dagen - från 12 till 15 - förutspår det perfekta förhållandet under de kommande veckorna.
 4. Om menstruationen börjar mellan 15 och 18 timmar - detta berättar kvinnan om troliga trevliga överraskningar under den kommande månaden. Hennes älskade kommer att visa sina positiva aspekter och kommer att glädja den utvalda med något romantiskt.
 5. Blödning efter 18.00 säger att inte allt går smidigt i en tvåpersonsrelation. Möjliga problem kan bero på avundsjuk, bedrägeri eller underdrift av en eller båda parterna.

Några av alternativen för månatlig förmögenhet att berätta för kärlek är attraktiva för flickor idag..

Vid klockan

En liknande förutsägningsmetod låter dig veta om en dröm kommer att gå i uppfyllelse, hur och när. Några dagar före den påstådda menstruationen bör du göra en önskan och vara uppmärksam när urladdningen börjar. Tabellen nedan beskriver de möjliga alternativen..

MenstruationstidKommer det att vara möjligt att uppnå vad som krävs för detta?
Dagens första timmeUppfyllning av den tänkta är sannolikt om en inflytelserik person hjälper
1-2En dröm går inte i uppfyllelse på grund av stolthet
2-3Begäran kommer aldrig att gå i uppfyllelse
3-4Berätta inte för någon vad du vill
4-5Den tänkta kommer inte att gå i uppfyllelse
5-6Önskan kommer att uppfyllas
6-7En dröm är inte avsett att gå i uppfyllelse
7-8Det du vill ha kommer att gå i uppfyllelse
8-9Den tänkta händelsen kommer sannolikt inte att gå i uppfyllelse
9-10Resultatet kommer endast att bli föremål för hårt arbete.
10-11En pålitlig vän hjälper till att förverkliga en kvinnas dröm
11-12Önskan kommer att gå i uppfyllelse snart
12-13Du borde vara tålamod och vänta
13-14Den tänkta kommer att gå i uppfyllelse några år senare
14-15En dröm realiseras efter en tid
15-16Förmodligen har önskan redan gått i uppfyllelse
16-17Planen kommer att genomföras inom de kommande månaderna
17-18Några skäl förhindrar körning
18-19Det kommer att gå i uppfyllelse endast om vissa villkor är uppfyllda
19-20Du måste bli mer aktiv för att uppfylla det önskade
20-21Drömmen är nästan uppfylld, det är bättre att inte prata om den
21-22Ej implementerad av en anledning som är känd för en kvinna
22-23Önskan kommer att gå i uppfyllelse om ett år
Från 23 till midnattDet är nödvändigt att tro mycket starkt att drömmen kommer att gå i uppfyllelse

Det finns också möjlighet till spådom genom menstruation i 12 timmar. I det här fallet dupliceras resultaten. Resultatet av en sådan förutsägelse är mindre tillförlitlig..

Vid tid på dagen

Detta är en av de mest exakta och beprövade metoderna för spådom genom menstruation för kvinnor..

 1. Om en ny menstruationsperiod har kommit på morgonen, förväntar damen uppmärksamhet från den manliga sidan, goda relationer med nära och kära och lösning av konflikter. Utseendet på en stark tillgivenhet och kärlek är troligt och inte alltid för en man. Ofta manifesteras varma känslor för nära och kära, inklusive föräldrar, barn och vänner.
 2. Menstruation, som började på eftermiddagen före lunch, förutspår en utmärkt stämning under den kommande månaden och eventuellt mottagande av goda nyheter, liksom uppfyllandet av önskningar.
 3. Mindre problem dyker upp de närmaste dagarna om nästa menstruation började på eftermiddagen.
 4. Blödning på kvällen varnar för framtida längtan och känslor av ensamhet och tristess.

Från på natten, menstruationen visar en bedrägeri, separering från nära och kära, svalande känslor, lidande. Men om du vet om en möjlig fara, är det dags att förbereda sig för att förhindra det - att begränsa negativa känslor, försök att göra eftergifter.

Efter veckodagar

Om menstruationen började på en av sju dagar, tolkas framtiden på följande sätt:

 1. måndag Förmodligen utseendet på olika typer av bekymmer, problem och ångest. Det finns hopp om en trevlig överraskning.
 2. Tisdag. Till ett oväntat möte med en person som länge har försvunnit från synen, eller en ny bekanta med någon som snabbt blir nära och viktig. Livsförändringar kan börja.
 3. Onsdag. Nästa månad kommer inte någon särskilt gynnsam period, det är troligt att mindre problem kommer att uppstå. Detta kommer inte att pågå länge, men en kvinna bör analysera situationen för att förbereda sig och förstå var man kan förvänta sig problem.
 4. Torsdag. Eventuellt roligt hemfest med en fest eller en oväntad inbjudan att besöka.
 5. Fredagar. Det kommer goda nyheter som kommer att påverka livets gång. Men problem är också troligt, de kan verkligen hanteras om tillräckligt med ansträngning görs. Det är också värt att komma ihåg om hälsa.
 6. Lördag. Under de närmaste dagarna kommer händelserna att utvecklas positivt. Inget behov av krångel, små problem kommer att lösas på egen hand, och drömmen kommer att gå i uppfyllelse. Du kan hoppas på en kärleksförklaring.
 7. Söndag. Den närmaste framtiden kommer att vara sorglös och glad, förbindelserna med en kär person kommer att upprättas, och de befintliga svårigheterna kommer snabbt att lösas.

Förmögenhetsberättelse efter månaden

Denna metod visar också vad som kommer att hända snart. Du måste komma ihåg datumet då nästa menstruation började.

 1. En kvinna kan förvänta sig en gynnsam period, en framgångsrik avslutning av affärer, en kärleksförklaring, om blödningen började från 1 till 7 dagar i månaden. Likaså oväntade skvaller, konflikter, missförstånd eller försummelse i en relation med en partner.
 2. Menstruationen, som började under den andra veckan, från den 8: e till den 14: e, varnar för hemliga beundrare och orsakslös avundsjuka. Löften måste hållas, annars kan resultatet bli en förlust av förtroende. Kvinnor ska inte fuska och ljuga för sig själva.
 3. Utseendet på ansvarsfrihet från den 15 till den 21: e dagen i månaden utgör en dröm och ekonomisk framgång. Generellt sett är perioden gynnsam.
 4. Om din period kom den 18, är detta en varning om möjliga förråd och dåliga situationer som kommer att förändra ditt liv. Men var inte upprörd, det kommer att bli positiva stunder.
 5. Menstruationsperioden, som började i veckan från 22 till 28 dagar i månaden, varnar för att den planerade kan gå ett annat sätt, förändringar är möjliga, försiktighet bör iakttas i ekonomiska frågor. Men samtidigt lovar dessa händelser ett bra resultat, och saker kommer att sluta framgångsrikt.
 6. Menstruation, som började under de sista dagarna av månaden, indikerar sannolikheten för mystiska händelser..

Spådom med det exakta datumet för början av menstruationen ger ett ännu mer tillförlitligt resultat..

Månadens dagVad menas
1Bra humör och känslomässig återhämtning under hela cykeln, goda nyheter troligen
2Varje person, objekt eller händelse blir obehaglig, orsakar besvikelse och förakt
3Det kan vara en gräl med en partner eller arbetsproblem, en konflikt som kan utvecklas till fiendskap
4Bra humör och snabb uppfyllande av önskan, en trevlig överraskning är troligt
5En oväntad gåva eller framgångsrik shopping som kommer att glädja dig under lång tid
6Kanske sprider andra skvaller och rykten, det är värt att stoppa eller begränsa kommunikationen med dem
7En främling har starka känslor för en kvinna, och befintliga relationer kommer att bli starkare
8Partner kan ge anledning till avundsjuk i en månad
9Förväntad skandal med en älskad man som får höra skvaller
10Det kommer att bli en känsla av kärlek, förhållanden blir starkare eller blekna känslor kommer att återuppliva
elvaDu kan vara säker på en partners känslor, var inte avundsjuk
12Sannolikheten för att få oväntade uppmärksamhetstecken som osannolikt kommer att ge resultat.
trettonStora problem och obehag kommer nästa månad
14Goda nyheter kommer att komma långt ifrån
femtonDet är möjligt att få nedslående nyheter
sextonTyst mer, annars förväntas allvarliga problem
17Förhållande med en partner i riskzonen, trolig separation
artonEn månad kommer att gå under tecken på kärlek, en ny etapp i utvecklingen av relationer är möjlig
nittonStor sannolikhet för att möta en framtida make
tjugoKänslor kommer att förbli odelade, bedrägeri från nära och kära är möjligt
21Det är möjligt att rädda förhållandet endast tack vare uppriktighet
22Förmodligen oväntade stora vinster, det finns hopp om att hitta ett bra jobb
23En känsla av lycka och trevliga överraskningar de kommande trettio dagarna
24Gäster som har väntat länge kommer att anlända
25Möt intressanta människor snart
26Vissa vänner kommer att visa vänlighet och hjälpa en kvinna i en svår situation
27Dröm som går i uppfyllelse
28Framgång i ansträngningar och materiell förmögenhet förväntas
29:eSannolikhet för besvikelse och tårar
trettioNya möten, ömsesidiga känslor
31Omedelbar oväntad händelse eller resa

Spådom

En förutsägelse som använder denna östra lärande är en av de mest sanningsenliga. Den kombinerar tre parametrar: veckodag, månadsdag och exakt tid när perioderna gick.

En kvinna bör komma ihåg i vilken del av dagen menstruationen började: på morgonen, eftermiddagen eller kvällen. Resultatet måste studeras och skrivas ned. Kontrollera sedan, analysera och kom ihåg värdet på den månatliga sedan på veckans nummer och dagar. Vidare rekommenderar Feng Shui att jämföra data och göra en sannolik prognos för nästa månad..

Se även: Förmögenhetsberättelse på ett papper

Folk omens enligt menstruation

I forntiden ansågs en kvinnas menstruationsperiod som ett övernaturligt fenomen. Till viss del återspeglas detta yttrande i de omens och vidskepelser som är förknippade med det. Fortune-tellers uppmärksammar huvudsakligen tidpunkten för kritiska dagar..

 1. Om menstruationen började enligt schema, kommer händelserna att röra sig enligt planerna, och drömmar kommer att förverkligas.
 2. I händelse av för tidig menstruation i livet är en oväntad vändning möjlig.
 3. Om det uppstod en försening i menstruationen kommer stabilitet inom alla livsområden att komma, väntas inte skarpa förändringar.

Folket trodde att en kvinna under menstruationen inte skulle gå till kyrkan, inte städa eller förbereda förråd till vintern. Man trodde att blödningen som började med flickan på bröllopsdatum hotar hennes framtida barn med svårigheter i livet.

Fortune telling på måndagarna

Sedan gamla tider trodde folk att en kvinna var beroende av nattljuset och dess faser. Till exempel är den genomsnittliga varaktigheten för en månadscykel 28 dagar, exakt samma period med fullständig revolution av en naturlig satellit runt jorden varar. Därför den föreslagna metoden för att berätta för framtiden.

 1. Om urladdningen gick under den växande månen, kan kvinnor förvänta sig att en dröm och materiellt välstånd ska gå i uppfyllelse..
 2. Menstruationen, som inträffade på fullmånen, skildrar förkroppsligandet av det önskade, lycka och livliga intrycket.
 3. När menstruationen började i avtagande fas indikerar detta en efterföljande besvikelse, obehagliga situationer och misslyckade planer. Men fall inte i förtvivlan, för med början av en ny månmånad kommer en framgångsrik rad att komma.

Intressant! Ett av de populära tecknen (eller vidskepelse) tillskriver trolldom till en kvinna vars menstruation började på fullmånen. En gång i sådana dagar var de förbjudna att titta på människor (särskilt på barn) för att förhindra det onda ögat.

Menstruationsprognos

Nästa spetsmetod kopplar ihop början av den månatliga ansvarsfriheten och årets viktigaste helgdag. Om blödningen dök upp den 1 januari bör du vara uppmärksam på när nästa period på 365 dagar börjar.

Veckodagen den 1 januariVad som skänker nästa år
måndagVänner hjälper till att uppfylla en långvarig dröm
tisdagOgifta flickor kommer att träffa brudgummen. De som finner sin lycka måste fylla på familjen
onsdagEn kvinna väntar på en firande med ett stort antal gäster (bröllop, jubileum)
torsdagMenstruationen på denna dag lovar en välkommen resa
fredagEventuellt köp av en lägenhet eller annan fastighet
lördagTrolig kärleksförklaring
söndagMöjligt förslag att gifta sig

Om din period började den första dagen i januari ska du inte bli upprörd - det är bättre att analysera vad det kommande året kommer att ge.

Kvinnor från forntida tider har försökt att förutsäga framtiden på den första dagen av menstruationen och veta om den mystiska blodkraften under denna period. Det är omöjligt att säga hur sanna resultaten av en sådan intim förmögenhet är, men varje kvinna kan utvärdera dess effektivitet. För att göra detta måste du komma ihåg när menstruationen började, studera alla 5 alternativ för spådom och tänka, tolka resultaten. Och sedan under nästa månad för att se om profetian kommer att gå i uppfyllelse.

Artiklar Om Missbruk Cykeln

Orsaker till svår blödning under menstruation, behandling, vad man ska göra

Tung menstruation är normen för vissa kvinnor. Svår blödning anses vara en funktion i fysiologin, anordningen i könsorganen och blodkärlen....

Orsaker till viktökning under menstruationen

Hur vätskeretentionStrax före menstruationen börjar överskottsvätska aktivt ackumuleras i kroppen. Kvinnan är mycket svullen. Det finns en känsla av svullnad....

En dagars orsaker och behandling varje månad, vilket är normalt och inte

En dagsperioder kan hända i livet för varje kvinna. Och orsakerna till detta kan vara mycket olika från enkel stress till allvarliga sjukdomar och till och med patologier....