Köp Anion WinIon-packningar (avancerad Love Moon) och andra Winalite-produkter (Vinalight)

Klimax

Anjoniska kuddar är en nyhet som hjälper inte bara att observera en kvinnas hygien utan också bli av med många plågor. Det finns dock inga tillförlitliga uppgifter och omfattande studier om detta ämne, liksom för många läkemedel. Vad är det speciella med packningar, hur de fungerar och om deras effektivitet är värt att tro?

Läs den här artikeln

Packningsfunktioner

Vid första anblicken kan dessa packningar inte skiljas från vanliga. Men enligt tillverkaren innehåller de speciella chips som är generatorer av negativt laddade joner - anjoner, som ger en terapeutisk effekt.

Fördelarna med ett anjonchip

I naturen bildas sådana partiklar under åskväder, i bergen och vissa andra naturliga förhållanden. Den välkända "helande luften" är bara den som innehåller ett stort antal sådana negativt laddade element.

Sedan gamla tider trodde man att livslängden är typisk för människor som ständigt bor i ett glest befolkat icke-industriellt område, helst i bergen. Under sådana förhållanden är nämligen koncentrationen av anjoner maximal. Så om du jämför antalet sådana partiklar i en vanlig lägenhet och i skogen kommer skillnaden att vara i tusentals.

I vanliga hyreshusar kan du öka koncentrationen av negativt laddade partiklar i luften med hjälp av luftfuktare. Liknande tekniker används i anjoniska packningar..

Vi rekommenderar att du läser artikeln om typer av packningar. Från den kommer du att lära dig om användning av hygienprodukter för kvinnor, medicinska, engångsbruk och återanvändbara kuddar, funktioner val.

Kärnan i påverkan av hygienprodukter

Det finns flera sorter av anjoniska packningar: för daglig användning, liksom för kritiska dagar. De senare är också indelade i dag och natt. Trots deras ultratunna struktur - upp till 4 mm har anjoniska damkuddar sju lager. De är som följer:

 • Den första, med vilken det är nödvändigt att komma i kontakt med huden i perineum och slemhinnan i könsorganen. Detta lager består av naturlig bomull med tillsats av en speciell absorberande fiber. På grund av detta sprids inte urladdningen enligt tillverkaren, vilket gör att du kan undvika alla slags "katastrofer", till exempel under kritiska dagar.
 • Ett lager som innehåller ett chip som genererar anjoner. Det beror på att de viktigaste terapeutiska effekterna av dessa produkter genomförs.
 • Upprepa bomull.
 • Ett material som har maximal absorptionsförmåga från alla tillgängliga och tillåtna tyger. Tack vare honom, även med tung menstruation, liksom efter förlossning, abort och andra liknande förhållanden, absorberas urladdningen väl..
 • Bomullsskikt.
 • En del av packningarna, som är gjorda av specialtyg, som lätt kan släppa igenom luft. På grund av detta orsakar inte kinesiska anjonpackningar blöjautslag, skapar inte en "växthuseffekt".
 • Livsmedelslimskikt.

Som du ser består anjoniska dagliga kuddar (liksom liknande på kritiska dagar) av naturliga tyger och innehåller inte irriterande kemiska komponenter. Det är på grund av detta att de praktiskt taget inte orsakar allergiska reaktioner även hos mycket känsliga kvinnor.

Packningens princip

Anjoniska packningar genererar negativt laddade partiklar i en mängd av 5000 - 6000 per cm 3. Detta är ännu mer än de anjoner som finns i den friska fjällluften. Inklusive negativt laddade syreatomer frigörs, vilket är extremt skadligt för hela den patogena mikrofloran.

Som ett resultat, enligt tillverkaren, har sanitetsdynor med ett anjonchip följande effekter:

 • Påverkar alla delar av reproduktionssystemet. Regelbunden användning av dessa medel hjälper till att etablera menstruationscykeln..
 • Det är särskilt effektivt att använda dessa kuddar vid komplex behandling av inflammatoriska sjukdomar i de yttre könsorganen, vagina (dysbios, candidiasis och annan kolpit), livmoderhalsen (inklusive erosion), hålrum och hängor (endometrit, adnexit, etc.).
 • Regelbunden användning av anjoniska kuddar hjälper till att bekämpa infertilitet på grund av dess komplexa effekter på kroppen..
 • Det är användbart att bära dem med partiell eller fullständig prolaps av könsorganen, inklusive med en kränkning av blåsans funktion (inkontinens, etc.) och ändtarmen.
 • Anjoniska kuddar är effektiva för hemorrojder, analfissurer.
 • De har också en generell immunostimulerande, anti-åldrande effekt..

Förutom en gynnsam terapeutisk effekt för kvinnor rekommenderas att de används av män med prostatit, olika erektil dysfunktioner, problem med ändtarmen etc. För detta är alternativet i form av dagliga kuddar lämpligt.

Se videon på anjoniska packningar:

Fördelar med konventionella hygienprodukter

Enligt tillverkaren har dessa produkter inga analoger, eftersom de förutom den allmänna hygienfunktionen också har en terapeutisk funktion. Dessutom är omfattningen av deras användning mycket omfattande. Naturligtvis är det svårt att verifiera informationen, det finns inga pålitliga storskaliga studier och konkret vetenskaplig bekräftelse av denna effekt. Men det faktum att packningar med ett anjonchip redan har många förfalskningar på marknaden är ett obestridligt faktum, vilket bevisas av många konsumentrecensioner.

Om vi ​​jämför dessa hygienprodukter med konventionella produkter, kan vi skilja följande fördelar med det första:

 • De hjälper till att bekämpa olika sjukdomar i inte bara könsorganen utan också i alla strukturer i det lilla bäckenet.
 • Packningar är andningsbara, dvs. passera syre. Det är därför blöjautslag, skador etc. inte utvecklas på dem. Även stoppar syre i sig den aktiva reproduktionen av anaeroba bakterier som finns i menstruations- och till och med normala sekretioner hos en kvinna.
 • Dessa universella botemedel kan användas för att behandla hela familjen, inklusive män och barn (till exempel från inkontinens).
 • Natt och dag, som är utformade för kritiska dagar, absorberar vätskan så bra och har en sådan struktur att en kvinna skyddas från alla typer av läckage även med kraftigt utsläpp.
 • Varje packning har sin egen förpackning, vilket garanterar täthet och, som tillverkaren lovar, produktens sterilitet.
 • Eftersom dessa hygienprodukter har en antibakteriell effekt är detta för att förhindra förekomsten av obehaglig lukt i könsområdet, särskilt under kritiska dagar.
 • Det här är allergivänliga produkter, vilket är mycket viktigt för kvinnor med mycket känslig hud..
 • Förutom allt är varje paket med kuddar utrustade med en indikatorlist som bestämmer pH för kvinnans vaginala innehåll. Av resultatet är det möjligt att bedöma förekomsten av sjukdomar i det reproduktiva systemet.
 • Om du använder kuddar ihop såler i skor, kommer lukten att försvinna, svampinfektionens svårighetsgrad minskar.

Populära tillverkare av anjonkuddar

För första gången lanserades sådana medicinska anjoniska kuddar av Winalite Technology under varumärket Love Moon. Senare döpte de om sina produkter till Anion. Grundarna hävdar att de har testat denna uppfinning i många år, har certifiering av sina produkter och ett patent för den, vars nummer är CN99109875.7.

Nyligen lanserades liknande produkter med samma teknik och egenskaper av Faberlic. På samma sätt hävdar de att produkten överensstämmer med de deklarerade egenskaperna och kan ha en terapeutisk effekt..

Produktpris

En Winalite-produkt distribueras vanligtvis som fall. En innehåller följande kit:

 • 10 paket med genomsnittliga dagliga kuddar under kritiska dagar, 8 stycken vardera;
 • 4 nätter, som också används under menstruationen, 8 kuddar i en;
 • 5 förpackningar med 24 i varje liten storlek dagligen trosskydd.

Ett fall kostar från 4500 till 6 000 tusen, beloppet beror på om registrering för produkter genomförs eller inte (i första fallet tillhandahålls ytterligare rabatter). Som ett resultat kan 232 kuddar med chips köpas för en sådan summa pengar..

Vad gäller Faberlic-anjonspackningarna fördelas de i ett paket med 10 stycken. Kostnaden i detta fall varierar från 130 till 170 rubel per sats.

Vi rekommenderar att du läser artikeln om hygien under menstruationen. Från det kommer du att lära dig behovet av hygien på kritiska dagar, duschprodukter och byte av linne, valet av hygienprodukter.

Är reklam värt att tro?

Anioniska kuddar, enligt all information från tillverkningsföretag, kan hjälpa till att förbättra hälsan och bli av med många sjukdomar. Effekten som de borde få är svår att utvärdera, särskilt om en kvinna samtidigt använder andra behandlingsmetoder. Det finns ingen universellt erkänd och övertygande bevisbasis för anjoniska sanitetsunderlag. Det är möjligt att deras effekt till stor del beror på självhypnos och förväntningarna på återhämtning, placeboeffekten kan också verka här.

Anjoniska kuddar är en annan branschinnovation som lovar en ganska snabb och fullständig återhämtning utan användning av droger. Tro det eller inte, detta faktum är upp till varje kvinna att bestämma. I vilket fall som helst bör all information som presenteras behandlas kritiskt, jämföra alla fakta och recensioner, och inte blint tro på företagens argument.

Thinx speciella menstruationsabsorberande trosor som kan vara ett alternativ till kuddar, tamponger, skålar och andra hygienprodukter.

Packningar eller tamponger. Månads menstruation är ett oundvikligt fenomen. Nedräkningen av hygien för kritiska dagar börjar med.

. att dynan gnider huden, det är möjligt när man inte bara använder medel. Faktum är att "dagligen" är utformad för att upprätthålla hygien på vägen eller.

Kuddar för flickor bör väljas utan doft, vilket också kan orsaka allergier. Dagliga hygienprodukter.

Packningar. Dessa månatliga hygienprodukter kan användas i alla åldrar för alla möjliga gynekologiska sjukdomar..

De väljer enkelt lämpliga hygienprodukter. Men unga flickor ställer ofta frågor, vad är kuddarna för?.

En fantastisk ny produkt - anjoniska kuddar för kvinnor

En fantastisk ny produkt dök upp på marknaden för personliga vårdprodukter - anjoniska kuddar för kvinnor. De kallas också "smarta" packningar. Eftersom de enligt tillverkarna bryr sig om hälsan och kan förhindra uppkomsten av de flesta kvinnliga sjukdomar.

Vad är anjonchip och vad är det för?

Anjoniska feminina kuddar är en terapeutisk och profylaktisk hygienprodukt med ett inbyggt chip som avger negativa joner. Detta anjoniska skikt bekämpar bakterier, svampsjukdomar, virus och förhindrar deras vidareutveckling..

Vid tillverkning av anjoniska packningar används den senaste tekniken världen över - ozon och anjoner, som när de kommer i kontakt med huden, vilket påskyndar cellprocessen och därmed ökar blodflödets hastighet och ökar ämnesomsättningen. Dessutom absorberar det övre skiktet av kuddar fukt på några sekunder utan att det lämnar några märken på huden.

Egenskaper hos sanitära anjoniska kuddar

Tack vare den aktiva syreformeln är de anjoniska kuddarna suveränga och kan normalisera syrabasbalansen, och detta hjälper till att förstöra bakterier och bakterier. Följaktligen kommer det inte att finnas någon främmande lukt och obehag, endast friskhet och säkerhet.

Anjoniska kuddar används också för att förebygga inflammatoriska sjukdomar, cancer, för behandling av hemorrojder, med cystit.

Inte bara kvinnor utan även män är redo att köpa anjoniska kuddar för behandling, eftersom spektrumet av sjukdomar är stort: ​​både med inflammation i prostatakörteln och med läkning av analfissurer. Dessa kuddar skadar inte kroppen, de hanterar försiktigt alla problem..

Varje anjonpackning har en individuell, steril och lufttät förpackning. Anjoniska chipkuddar är allergivänliga. De används också efter operationer på bäckenorganen, på kommersiella sjukhus efter förlossning eller abort. Anionchip garanterar absolut skydd mot infektion. Tillverkarna bedriver produktion av dag-, natt- och dagspackningar..

Tillverkare, typer och pris på packningar med anjonchip

Världens tillverkare av anjoniska packningar anses fortfarande vara företaget "Winalite" (Kina). Huvudprodukter från Winalite Anion Winlon-packningar (Advanced Love Moon).

Det finns flera andra typer av anjoniska packningar - AIRIZ "Ozone and Anion", Bionic Anion, Faberlic-packningar med anionisk chip etc..

Anjoniska packningar säljs i specialbutiker och från auktoriserade representanter. Det är också möjligt att köpa dem via nätbutiken. Dessutom varierar priserna från 200 till 400 rubel. per förpackning med 10 st. Och priset beror på syftet med denna produkt.

Forskningsresultat, recensioner av läkare och konsumenter om anjoniska packningar

Enligt studier från Världshälsoorganisationen (WHO) förekommer mer än hälften av sjukdomar i bäckenorganen hos kvinnor på grund av användning av sanitetsunderlag av låg kvalitet. Därför bör valet av packningar närma sig med allt ansvar, noggrant studera för- och nackdelar, som kvinnans hälsa och välbefinnande beror på det.

Läkare är fortfarande kontroversiella om nyheten inom området feminin hygien, men varje dag ger mer och mer förmån för terapeutiska och profylaktiska anjonkuddar. De började rekommenderas till kvinnor som får diagnosen cystor, erosion i livmoderhalsen, cervikala fibroider, endometrios, livmoderhalsprolaps och andra gynekologiska sjukdomar.

Enligt recensionerna av den kvinnliga hälften av befolkningen är packningar med ett anjonchip mycket populära. Enligt dem: ”inga analoger finns i närheten, eftersom de med andbart material och anmärkningsvärt neutraliserande lukt också är idealiska för att förebygga gynekologiska sjukdomar. Dessutom kan herpes botas på kort tid ”, etc..

Anioniska behandlingsunderlag är tillverkade av helt naturliga material, är säkra för hälsan och har många fördelar jämfört med de kända kuddarna under kritiska dagar som säljs i butiker.

Anioniska packningar Qiray Anion

Anjoniska packningar är den senaste produkten, som uteslutande består av naturliga material och komponenter. De kallas anjoniska eftersom de innehåller ett anjoniskt chip som kan neutralisera damm och föroreningar, förstöra virus och förhindra negativa konsekvenser för kvinnors hälsa.

Beskrivning

Nya avancerade Qiray-packningar har en inbyggd högteknologisk jonisator (chip). Förutom de funktioner som vanliga kuddar ska utföra, förhindrar anjoniska egenskaper också bakterietillväxt, bekämpar dem och kan eliminera orsakerna till inflammation i vaginalmembranet. Anjoner som utsöndras av chipkuddarna dödar effektivt bakterier som leder till utveckling av de flesta kvinnliga sjukdomar.

Användningen av sanitära kuddar med ett anjonchip gör att du kan bli av med trötthet, eliminera obehagliga lukt, minska inflammation, förstöra bakterier, sätta tryck i ordning, stärka immuniteten, förbättra den interna sekretionen och metabolismen.

Funktioner med anjoniska packningar:

 • Vad du bör vara uppmärksam på är den terapeutiska effekten av dessa kuddar. Hypoallergenicitet (på grund av brist på ingredienser med kemiskt ursprung), sterilitet (hermetisk förpackning). Det luftgenomträngliga mittlagret innehåller ett kraftfullt absorberande material som gör att den läckta vätskan kan förvandlas till en gel och för att undvika den obehagliga klibbigheten.
 • Packningar rekommenderas inte bara för kvinnor under menstruationen, utan också för barn, män och äldre med problem med könsorganet..
 • Produktens medicinska egenskaper förtjänar särskild uppmärksamhet. Sanitärkuddar bidrar till normalisering och återställande av menstruationscykeln, behandling av infertilitet, normalisering av hormonella nivåer, resorption av trast, fibroider, cyster, erosion, vidhäftningar, återställande av kroppsfunktioner (nedsatt urinretention i barndom och ålder), behandling av hemorrojder och prostatit.

Anjonisk packning består av sju lager:

 1. Det första lagret är skapat för en känsla av maximal komfort från ultratunna bomull;
 2. Den andra - det anjoniska skiktet - under menstruationen förhindrar bildandet av svamp, bakterier, lukt och svamp på huden;
 3. Den tredje - från mycket mjuk bomull ger en känsla av ömhet och mjukhet;
 4. Det fjärde skiktet av en kraftfull absorberande polymer är ansvarig för att bibehålla en torr yta och blockera vätska;
 5. Den femte är bomull igen;
 6. Sjätte - termostabil, skapar en känsla av komfort och fräschhet, släpper in luft och eliminerar beröringen av fukt i kroppen;
 7. Sjunde är en klibbig remsa som följer konturerna i kvinnokroppen.

Säkerhetsåtgärder:

Trots alla produktens fördelar finns det vissa regler för deras användning, vilket kommer att uppnå det mest positiva resultatet..

För det första måste lagringsregler följas, eftersom om de ständigt finns i badrummet finns det en risk att de blir fuktiga, materialet kommer att ändra dess struktur och kan bli en grogrund för bakterier. Sanitetsunderlag efter packning ska förvaras på rena och torra platser. Efter vätning kan du inte använda dem.

Tvätta händerna noggrant innan du byter packningar. Du kan inte heller byta packningar på länge och tillämpa dem efter utgångsdatumet.

detaljer

Dagtid 8st, 8st på natten, Hygienisk 24st

Anjoniska packningar: mål och principer för användning

Vår hälsa och vårt välbefinnande har en enorm inverkan på humör och prestanda. Av särskild vikt för kroppen är den hormonella bakgrunden och dess förändringar. De mest känsliga för sådana faktorer är kvinnor. Förändringar kan orsakas av fel i reproduktionssystemets organ, inflammation och åtföljs av både smärtsamma känslor under menstruationen och hög känslighet.

I dag betraktas en av de viktigaste lösningarna på detta problem som anjoniska packningar. Detta är en relativt ny uppfinning av vetenskap och gynekologi, som bygger på arbetet med mikropartiklar av luft med en negativ laddning. Huvuduppgiften för ett sådant verktyg är den maximala antibakteriella effekten och eliminering av obehagliga luktar. En lika viktig punkt - de flesta av dessa kuddar är bra för känslig hud, eftersom de inte orsakar irritation..

Komponenter i anjoniska packningar

Alla medel för feminin hygien måste uppfylla flera krav: sterilitet, säkerställa luftgenomträngning, skydd mot läckage, vara säker för mikroflora. Det antas att förutom de listade artiklarna har fonder med anjoner den förebyggande effekten av olika inflammatoriska processer i könsorganen..

 1. Alla anjoniska packningar består av sju olika lager, som utför motsvarande funktion;
 2. Toppboll: endast 100% bomull används här. Att endast använda naturliga råvaror orsakar inte irritation även med kroppens höga känslighet. Det är för denna parameter som anjoniska kuddar rekommenderas för kvinnor med hög känslighet och en tendens till inflammation.
 3. Anjoninsats, i form av ett chip. Huvudsyftet med denna mekanism är eliminering av anaeroba bakterier. Det är denna funktion av kuddarna som är att förebygga inflammatoriska processer, såväl som förvärring av befintliga problem i kroppen..
 4. De mellersta skikten - 3 och 5 - är sterilt absorberande material. Den är tillverkad av bomull och utesluter läckage..
 5. Mellan mellanlagren finns en absorberande, miljövänlig polymer. Den är jämnt fördelad över hela ytan på packningen och har absorberande egenskaper..
 6. Det yttre lagret är det sista. Dess huvuduppgift är att låta luft och vätska passera igenom. Det är värt att notera att på grund av användningen av naturliga material vid tillverkningen är kuddarna hypoallergeniska och rekommenderas för kvinnor med hög hudkänslighet.

Principen för anjonchipet

Principerna för det anjoniska systemet i packningen innefattar valet av anjonmolekyler. Det finns ett annionchip i bomullsytan som genererar kondenserade anjoner. När de utsätts för fysiska processer eliminerar sådana partiklar obehagliga lukt och har också en antibakteriell effekt. Tack vare sådana funktioner har anjoniska packningar en förebyggande effekt..

Huvudkomponenten i chipet är en turmalintråd, och driftsprincipen motsvarar L. Chizhevsky-enheten. Enligt forskaren produceras och släpps anjoner ut under påverkan av elektricitet. I anjoniska packningar fungerar sådana partiklar tack vare turmalintråden. I naturen är turmalin en sten som består av negativt laddade partiklar. Det är värt att notera att anjoner också släpps när de utsätts för vatten eller värme. Tourmalintråd frisätter således mikropartiklar vid kontakt med dynan med huden såväl som med olika utsöndringar.

Effekten av anjoniska kuddar på kroppen

På grund av deras laddning kan anjoner påverka kroppen. Enligt en teori: en frisk cell har en negativ laddning och en sjuk cell har en positiv laddning. Det beror på ömsesidig attraktion att anjonerna verkar på den drabbade cellen och därmed eliminerar fokusen på sjukdomen. Eftersom utbredningshastigheten för anjoner i en fuktig miljö är mycket högre är det kontakt med slemhinnan som har en större effekt.

En annan egenskap hos anjoner är deras förmåga att ackumulera och neutralisera damm. Eftersom de utsända mikropartiklarna kan eliminera virus och mikrober förhindrar detta de inflammatoriska reaktionerna i slemhinnan och eliminerar också obehagliga lukt under menstruationen. Exponering för anjoner påverkar vävnader positivt under inflammation; mikrosirkulation och pH återställs.

Det är värt att notera att den positiva effekten av sådana packningar också förklaras av de naturliga materialen som används, eftersom deras användning inte skapar en växthuseffekt. Rekommendationer för användning och lagring. Anjoniska kuddar är allergivänliga och har en positiv effekt på kroppen..

Det finns ett antal rekommendationer för lagring, liksom användningen av sådana medel:

 • Sådana hygienprodukter bör förvaras på en torr plats, det rekommenderas inte att använda badrummet för detta..
 • Luktkuddar bör inte köpas, eftersom detta indikerar förekomsten av kemiska komponenter.
 • Anjoniska packningar har ett utgångsdatum, varefter det inte rekommenderas att använda dem
 • Använd inte packningar om de är fuktiga

Det är värt att komma ihåg att varje organisme är individuell och när olika hudreaktioner inträffar bör förvärvade kuddar inte användas..

Moderna tillverkare

Anjoniska packningar är en nyhet för konsumenterna, därför är antalet företag som bedriver sin produktion litet. Vi erbjuder dig att bekanta dig med egenskaperna hos de mest populära produkterna: Kinas Vinalight Corporation anses vara en av de första som började producera anjoniska packningar. Företaget representeras av varumärket Love Moon och erbjuder ett brett utbud av feminina hygienprodukter som har högteknologiska jonisatorer. Packningar består av sju lager. På grund av den naturliga beläggningen tillåter produkterna luft att passera igenom och växthuseffekten skapas inte. Det absorberande skiktet består av ett effektivt absorberande material som förhindrar läckage.

Inte mindre populära nu är de anjoniska packningarna "Faberlic". I sin sammansättning och funktionsprincip motsvarar de ovanstående alternativ, men är mer överkomliga och skiljer sig inte från vanliga. Det finns tre typer av packningar i sortimentet: dagligen (längd 155 mm), dagtid (upp till 240 mm) och nattligen (upp till 285 mm). Varje förpackning har 10 förpackade stycken separat. Naturliga material används för tillverkning, vilket gör dem lämpliga för känslig hud..

Honey Moon-märket Ozone & Anion är också ett av de mest populära bland konsumenterna. Medellängden är 24 cm och har läckageskydd. Varje packning har en fuktsäker förpackning med antibakteriell verkan. Ozone & Anion-produkter är också tillverkade av bomull, absorberar fukt och skyddar mot läckage.

Således har användningen av anjoniska kuddar en profylaktisk effekt av inflammatoriska reaktioner, skapar inte en växthuseffekt och kommer att vara en utmärkt lösning för kvinnor med känslig hud.

Låt drömmen ta dig med.

Larisa Samarskayas blogg om fördelarna med VINALITE-produkter: marknad för skönhet, hälsa och personlig hygien!

1. Anjoniska sanitära kuddar "WinIon Anion"!

Och vårt erbjudande är helt i överensstämmelse med önskemålen från det klara könet: WinIon Anion sanitetshanddukar är en revolutionerande innovation inom området personliga vårdprodukter! Vi erbjuder exklusiva sanitetsservetter med högsta absorptionsnivå och tillförlitligt anjoniskt skydd mot patogener och obehaglig lukt. Du kan se själv!

De flesta kvinnliga sjukdomar orsakas av anaeroba bakterier (som inte behöver syre för deras vitala funktioner). Sådana bakterier multiplicerar perfekt i vanliga packningar, vars oljedukskikt blockerar tillträde till luft och provoserar processen för förfall (följaktligen den extremt obehagliga lukten och den ökade risken för självinfektion genom packningen). Användningen av "andningsbara" anjoniska kuddar "WinIon Anion" - tillåter:

 • förbättra ämnesomsättningen och intern sekretion;
 • förstöra patogena bakterier;
 • bidra till normalisering av lokal vävnadsimmunitet;
 • städa upp trycket;
 • minska inflammation. De har en helande effekt;
 • eliminera obehagliga luktar;
 • bli av med trötthet;
 • stödja kvinnors hälsa;
 • lindrar smärta under menstruationen;
 • att förbättra det endokrina systemets funktion;
 • upprätthålla en sund mikroflora, normalisera pH.

Högteknologiska anjoniska inlägg av WinIon Anion-packningar kan generera upp till 6500 anjoner per kubikcentimeter, vilket skapar ett verkligt helande bergsmikroklimat i omgivningen! (vad är anjoner läst nedan i denna information). Detta är ett mästerverk av vetenskap - med kärlek till en kvinna!

 • Bomullsskikt.
 • Primära råvaror.
 • Patent och certifikat.
 • Utan parfymer och färgämnen.
 • 100% andningsbar.
 • Superabsorberande.

FEM fördelar med köp av packningsfall:

 1. Väska - det optimala antalet kuddar, en "förebyggande kurs" som rekommenderas av specialister för att fullt ut kunna uppleva alla fördelarna med denna unika produkt.
 2. Bekvämt: ett genomsnittligt fall faller i sex månader, vilket eliminerar behovet av att ofta köpa paket.
 3. Billigare, eftersom ärendet är en mini-opt (konsultinformation).
 4. Möjligheten att delta i kampanjer och specialerbjudanden från företaget.
 5. Möjligheten att få ytterligare intäkter från samarbete med Winalite.

Väska med dagskuddar: 16-pack. 24 st. pris - 4990 rubel

Väska med packningar 19 paket - 4990 rubel

Fodralet innehåller: natt - 4-pack. 8 st., Dagligen - 10-pack. 8 st., Dagligen - 5-pack. 24 st.)

Sju lager i anjoniska packningar:

1 - Bomullsskikt för maximal komfort. Grunden för skiktet är vävningen av syntetiska trådar i form av miniatyrtrattar för enhetlig absorption och fördelning över ytan.

2 - Anjoninsats, förhindrar sönderfall, lukt.

3 och 5 - Ovävd bomull runt heliumskiktet.

4 - En unik gel som absorberar flera gånger bättre än analoger, blockerar sekret och ger dig förtroende för hela dagen. Håller ytan helt torr.

6 - Andningsbar polymer som tillåter luft att passera igenom och inte tillåter fukt att passera igenom. (I konventionella packningar används vanligtvis oljekläder, vilket skapar en "växthuseffekt").

7 - En remsa matlim som är säker och som inte förstör tvätten. Limmet appliceras i tre smala remsor så att den andningsbara ytan får så mycket area som möjligt.

1 paket (24 stycken) - 325 rubel

1 paket (8 stycken) - 255 rubel

1 paket (8 stycken) - 255 rubel

Vad är ANIONER (negativa joner) eller, som de ofta kallas, "LUFTVITAMINER"?

I atmosfären är gasatomerna som luft består av vanligtvis neutrala, men under påverkan av vissa faktorer tappar syreatomer eller förvärvar en eller flera elektroner. Detta kan vara effekten av ett elektriskt fält (naturligt eller artificiellt), elektrisk urladdning (blixtnedslag), termisk effekt, effekten av olika strålning (ultraviolett, strålning, kosmiska strålar), mekanisk effekt (vattenfall eller chock av havsvågor mot stranden), friktionskraft.

En positivt laddad jon (katjon) bildas om en atom har förlorat en eller flera elektroner. Katjoner har ofta en skadlig effekt på en levande organisme. Luften berikas med katjoner om den har genomgått någon teknogen behandling: det finns många katjoner i avgaser från bilar, i luftkonditionerad luft, i fabriksbutiker etc. Datorer, lysrör, luftkonditioneringsapparater och moderna byggnadsmaterial producerar positiva joner i överflöd.

En negativt laddad jon (anjon) bildas tvärtom vid infångning av en ytterligare elektrod av en atom. Anjoner har en gynnsam effekt på en levande organism. Berg och havsluft, skogsluft (särskilt i barrskogen), luft efter åskväder är rik på anjoner.

Elektrometriska observationer visar att i 1 kubik cm skogsluft innehåller 700 till 1500 anjoner; havsluften innehåller cirka 2 000 anjoner; i bergen når deras antal 15 000, och nära vattenfall når antalet anjoner 100 000 per 1 cm3. Luften i stora städer innehåller bara 150-200 anjoner, och i bostadshus, särskilt luftkonditionerade, sjunker antalet till 25 anjoner per 1 cm3. Detta belopp är knappt tillräckligt för att stödja livsprocesser. Om antalet anjoner i luften är mycket mindre än 1000 per 1 cm3, börjar sjukdomen: dålig hälsa, huvudvärk, svaghet, trötthet, ökad trötthet, depression etc..

Generering av anaeroba bakterier minskar sannolikheten för gynekologiska sjukdomar.

Nattkuddar Dagliga kuddar Dagligen 255 gnugga 255 gnugga 325 gnugga Korrekt vård och skydd av reproduktionssystemet är den högsta manifestationen av en kvinnas egenvård.

Produkterna är anpassade för den ryska klienten, även WinIon-packningen har nu skyddande gränser, vilket ger ännu mer tillförlitligt skydd. Varje kvinna vill ha sådana kuddar som inte skulle lämna henne, inte skulle orsaka irritation, klåda och obehaglig lukt.

Om det bara var en fråga om komfort!
Enligt Världshälsoorganisationen (WHO),
cirka 60% av kvinnliga sjukdomar är förknippade med användning av sanitetsbindor av låg kvalitet!

Vår adress är i bergen. St. Petersburg:

tunnelbana Spasskaya, tunnelbana Sennaya; st. Efimova 3; Shoppingkomplex "Sennaya",

2: a våningen, gå till efternamnet Efternamn, till vänster finns en korridor och gå längs korridoren till kontor 253 i Vinalayt. Vi arbetar: tisdag, onsdag, torsdag, fredag ​​från 13.00 till 19.30

Telefon: + 7-921-764-58-55 g. St. Petersburg

HEMLAR LAN DAGLIGA GASKETS ANION + O2 N22

Vikt0,1 kg
Välj:
Typ av varor:Hygienprodukter
Tillverkare:Guangxi Shuya Health-Care Products Co. Ltd.
Ursprungsland:Kina
Släpp formulär och förpackning:22 stycken per förpackning
Förvaras oåtkomligt för barn:Ja
Alla liknande produkter

Kort om produkten

Kategori
Underkategori
Varumärket
Utnämning
Belopp i ett paket
Alla specifikationer

Hemligheter lan dagliga packningar anion + o2 n22 bruksanvisning

Strukturera

100% bomull, anjoniskt skikt med turmalintråd, absorberande med hög molekylvikt.

Beskrivning

• Eliminering av obehagliga luktar

• Brist på "växthuseffekt"

• 7 skyddsskikt: 1 tunt non-woven bomullsskikt, 2 anjoniska skikt med turmalin, 3 fördelning av sekret, 4 absorberande material (superabsorbent), 5 läckage förebyggande, 6 retention och bevarande av sekret, 7 "andningsbar" fuktbeständig bas.

22 stycken folieförpackningar, varje packning förpackas individuellt

Packningar i Anion + O2-serien har ett anjoniskt skikt som ger tillförlitligt skydd mot penetrering av virus och bakterier. Aktivt syre ger andningsförmåga och god luftcirkulation...

Försäljningsfunktioner

indikationer

 • Du kan köpa Secrets lan daglig anion + o2 n22 packningar i Moskva på ett apotek som är bekvämt för dig genom att göra en beställning på Apteka.RU.
 • Priset för hemligheter som dagligen lägger anjon + o2 n22 i Moskva är 126,00 rubel.
 • Bruksanvisning för Secrets lan dagliga packningar anion + o2 n22.

Du kan se de närmaste leveransställena i Moskva här.

Dagliga anjonkuddar

Vilka dagliga kuddar skulle du vilja ha??

En modern kvinna behöver inte förklara vad sanitetsservetter är. Nu kommer ingen kvinna att vilja använda "mormor" -metoderna - bomullsull och gasväv. Idag förändras världen så snabbt att dagliga kuddar för kvinnor tyst har blivit rutinmässiga och till och med oumbärliga. Känslor av renhet, friskhet, bekvämlighet gav möjlighet att inte förändra livets vanliga rytm. Det är därför moderna kvinnor föredrar dem.

Valet av dagliga kuddar, eller hur de fortfarande gnäller, kuddar för varje dag, idag är mer än tillräckligt. Varje kvinna kan lätt hitta det som passar henne bäst..

Men användning av dagligen är fortfarande en kontroversiell fråga..

Varför behöver dagliga kuddar?

Dagliga kuddar absorberar små utsläpp och eliminerar delvis lukt, samtidigt som friskhet och renhet upprätthålls under dagen. De är också bekväma strax före eller i slutet av kritiska dagar. Dagligen är det nödvändigt på vägen, där det är omöjligt att duscha. Särskilt ofta använder kvinnor dem i värmen.

Trosskydd för varje dag skyddar dyra underkläder från att blekna i gusset, som utsätts för kvinnliga sekret.

Varje dag skapar en ytterligare barriär från kontakt med syntetmaterial för dem som bär syntetiskt underkläder.

Vardagskuddar skyddar dessutom underkläder vid användning av krämer, ljus och tamponger.

Många kvinnor utan dagliga rutiner representerar inte längre personlig hygien. Att använda dagliga kuddar har också blivit naturligt, som att borsta tänderna på morgonen..

Vissa gynekologer säger dock att en kvinna med frisk mikroflora inte behöver annat än en morgondusch på morgonen och rent linne. Läkarna tror att vardagliga kuddar minskar luftgenomträngligheten. Alla tillverkare av välkända "varumärken" använder polyetenfilm vid tillverkning av dagliga packningar. Därför skapar sådana dagliga kuddar en "växthus" -effekt. Och som ett resultat finns det störningar i den naturliga mikrofloran på grund av den snabbare processen med bakterier att reproducera i växthuset. Patogena bakterier leder till infektioner och sjukdomar..

Det finns ingen anledning att panikera ännu! Det finns vissa rekommendationer för att använda dagliga trosskydd, och om dessa regler följs noggrant kommer dagliga trosskydd inte att skada din hälsa..

Rekommendationer för användning av dagliga packningar:

 • Byt dagliga packningar minst en gång var tredje timme. Om möjligt, ge dina känsliga områden en "paus." Att använda dagliga dynor på natten rekommenderas inte..
 • Studera noggrant materialet från vilka packningarna är gjorda för varje dag. Material måste vara miljövänliga. Din säkerhet och komfort beror direkt på de använda materialen..
 • Använd smaksatta och färgade dagliga kuddar mycket noggrant. De kan orsaka allergiska reaktioner och irritation, eftersom de kan innehålla parfymer, färgämnen och andra inte alltid säkra kemiska föreningar. Och slemhinnan hos kvinnor är mycket känslig för olika typer av "kemi".

Här är en så enkel vetenskap som är användbar för varje modern kvinna. Om de används ordentligt kommer dagliga packningar att fungera bra..

Idag föredrar många moderna kvinnor de andliga dagliga Anion-packningarna “Anion” tidigare de kallades ”Love Moon” gjorda av det kinesiska företaget ”Vinalight”. De dök upp i Ryssland 2008 och har sedan dess förtjänat berömmelse..

Kineserna är en speciell nation, de har införts ordet "förebyggande" från barndomen. De har ett talesätt - "om läkaren kom till patienten, så var han sen." Men vi har ett annat ordstäv: "Tills den rostade kuken plockar"

I Kina har kvinnor bär andningsbara anjoniska kuddar i över 15 år. Som ett medel för personlig hygien och som ett sätt att förebygga kvinnors hälsa.

Anion Daily Packings:

- tillverkade av naturliga komponenter, miljövänliga material som har passerat sanitets- och epidemiologisk kontroll används;

- det övre lagret av packningen för varje dag "Anion" (Anion) är gjord av bomull;

- det finns ingen plastfilm i botten av packningen, som i konventionella packningar skapar ett "växthus för bakterier." Det nedre skiktet på den dagliga packningen är andningsbar, men tack vare "mikro-trattarna" släpper den inte igenom fukt;

- för bättre andningsförmåga appliceras lim på packningen med tunna remsor, och inte ett kontinuerligt lager, dessutom är limet dagligen för mat och inte "kemiskt", eftersom det ofta händer på packningar;

- ha individuell tät förpackning. Således är varje packning skyddad från intryck, damm, smuts och bakterier från den yttre miljön. En sådan daglig rutin kan ligga i en kvinnas handväska i flera dagar, och mynt, smulor eller små skräp kommer inte att röra den. Dessutom är själva 30-dagarspaketet gjord av livsmedelsfolie och stängs med en tätt passande ventil, så ingen fukt eller smuts är nu skrämmande;

- har inte färg, innehåller inte färgämnen;

- de är luktfria, innehåller inte dofter och annan skadlig "kemi";

- dagliga anjonkuddar kan bäras i 10-12 timmar utan risk för negativa konsekvenser.

- Anjoniska kuddar för varje dag är väldigt tunna och de syns inte ens i mycket tätt passande byxor eller leggings..

Vad är den viktigaste funktionen i anjonen dagligen?

Detta är en tunn grön remsa av tyg, som kallas den anjoniska "chipinsatsen" (ett chip - översatt från engelska, betyder "en liten bit", inte bara en "mikrokrets").

Detta chip innehåller turmalin, som gör att du kan skapa en kraftfull antiinflammatorisk och antibakteriell effekt och undertrycka patogener dagligen;

Tourmaline avger lätt elektroner som joniserar syre i luften. Således bildas negativt laddad syre - syrejoner. Därför namnet "anjoniska" packningar. I närvaro av syrejoner multiplicerar inte bakterier, virus, svampar. Därför behöver inte Anions andbara dagliga anjonkudde bytas efter 3 timmar, utan kan bäras 12 timmar.

Negativt syre passerar lätt genom de kvinnliga slemhinnorna och förhindrar inflammation i bäckenorganen. Och om en kvinna redan har problem, så hjälper syrejoner kroppen att hantera dem.

Andningsdynor som andas dagligen rekommenderas:

- för att förhindra trost och andra vaginala sjukdomar;

- som ett milt medel för intim hygien, som inte orsakar allergier;

- med känslig hud;

- för att lindra irritation, klåda och allergier;

- att normalisera mikrofloraen i slemhinnan i den intima zonen;

- för användning på vanliga dagar mellan kritiska dagar, samt under graviditet och efter förlossningen.

Artiklar Om Missbruk Cykeln

Vad händer om menstruationen är över och efter 2 veckor börjar den igen

Menstruation är en speciell indikator på kvinnors hälsa. När de inte kommer i tid börjar kvinnan oroa sig. Det är ännu mer konstigt när nästa börjar efter den sista menstruationen, två veckor senare....

Effektiva sätt att öka endometriet

Tyvärr finns det för närvarande en trend mot en ökning av antalet infertila par. Anledningarna till att graviditet inte inträffar är ganska olika. En betydande del av dem är livmodern....

Förändring i lukten av urin hos kvinnor med klimakteriet orsakar hur man blir av

Hormonell omstrukturering under klimakteriet påverkar alla kroppssystem. Det finns en anpassning till livet under förhållanden med låga nivåer av könshormoner....