Normala och patologiska varianter av brun urladdning efter menstruation och vad man ska göra baserat på symtom

Intim

Flickor, hej alla!
Jag är ny här och behöver verkligen dina råd. Och problemet jag har är detta: efter menstruationen i slutet finns det en brun daub, den varar i 2-3 dagar, tills 4-5 dagar finns det normala färger och konsistens varje månad. Redan ungefär 2 år såg jag allt detta, men det var kanske förut, men uppmärksammade inte.
Detta oroar mig fruktansvärt, naturligtvis berättade hon till läkaren, hon skickade för en ultraljudsundersökning, en utstrykning och gick över alla infektioner. Genom ultraljud var allt OK (på cykelns femte dag), det fanns inga infektioner, leukocyterna var förhöjda i smet, men bara för sista gången, till exempel för ett år sedan var de normala, men dauben var också närvarande, men jag tror att det inte var kopplad till detta.
Så min läkare gjorde först en preliminär diagnos av polymenorré mot bakgrund av kronisk endometrit. Sedan frågar jag henne, vad ska jag göra med denna endometrit, hur kommer det att påverka min graviditet? Hon säger, ja, du har ingen endometrit, eftersom de inte såg honom genom ultraljud, men vanligtvis är det synligt där, men din endometrium är normal, och den här diagnosen verkar tas bort. Polygynax tilldelade mig ljus först, sedan Genferon - som jag förstod både för att bekämpa höga vita blodkroppar, och om plötsligt är något fel i livmodern.
Nu har hälften av den här kursen gått, M ​​kom, men de är samma, jävla det, med denna daub!
Och jag hoppades att allt plötsligt efter stearinljuset kommer att fixas! Och jag är rädd för detta fruktansvärt eftersom jag snart planerar ett barn. Och plötsligt kommer det att påverka befruktningen och graviditeten, och plötsligt är det i allmänhet någon slags endometrios?
Berätta för någon att det var, och hur man kan bli gravid med det?

ps Ledsen att skriva så länge..

Busisinka84, jag ser inget problem här alls. Jag har alltid månatliga perioder på 3 dagar och sedan utstrykar två dagar.

Och nu tar du UTEN PROBLEM läkemedel, som så småningom kommer att påverka levern och (jag vet inte vilka mediciner du tar, men jag tror hormonella) mot en hormonell bakgrund.

IMHO. Släpp allt och planera med sinnesfrid!

Bastemperatur från A till Ö

Våra härskare planerar. Försök ge din åsikt! ->

* Kära vänner! Ja, det här är reklam, snurr som det borde!

Brun urladdning efter menstruation

Hej alla, flickor, snälla berätta för någon att det var så här: menstruationen kom, den första dagen är riklig, sedan mindre och mindre, sedan börjar brun urladdning (obetydlig), 8-9 dts lite öm i nedre buken, 10 dc urladdning i form av äggvita (även stretch).

Läs kommentarer 28:

Och hur många dagar gick M.

Beliva, mycket fullständig information anges i markeringen i det gröna fältet. Titta, kanske hittar du något användbart.

Jag tittade på informationen om urladdningen, det står att det kan finnas endometrios, men först i december drack jag en kurs med piller för endometritis

Som jag förstod gick M bara den första dagen, alla andra dagar fanns det en brun daub, ja?
du har alltid det här, eller så är det första gången.

Mina perioder är okej, jag kan skapa en kalender))) Cykeln varar 28-29 dagar, jag vet bara inte varför ett sådant utflöde, och läkare som säger vad, misstänkt endometrios, rengörde det, gav det till histologi, allt var bra, behandlades för endometritis, det är bättre, eftersom de tidigare två cyklerna och före menstruationen är den smord, nu är åtminstone allt bra med det, direkt menstruationen.

Beliva, endometrit och endometrios är olika sjukdomar.

Beliva, så svara på frågan.

Så långt jag förstått av läkaren är endometritis ett fokus på inflammation, och endometrios är flera. Eller så missförstod jag?

Beliva, men vad är problemet, jag förstår inte, menstruationen går bra, cykeln är normal... men det faktum att de senaste dagarna har smurt kan det vara... för många...

Det är, det är inte skrämmande och du kan bli gravid med detta? Det är bara så att det på något sätt inte är bra att äta dessa sekret

Endometrios är uppkomsten av godartade neoplasmer - "noder", som i deras struktur liknar livmoderens inre slemhinnor. De bildas mot bakgrund av hormonella störningar i en kvinnas kropp. Noder finns överallt i det lilla bäckenet: från äggstockarna och livmodern till tarmen och urinblåsan. Orsakerna till detta är inte helt tydliga, det antas att endometrios är en slags defekt i immunsystemet. Som ett resultat av hormonella störningar i endometrium (den så kallade livmoderslimhinnan) blir det vanligtvis tunnare.

Endometritis är en inflammation i den inre fodret i livmodern av en smittsam natur. Som ett resultat av inflammation växer endometriet vanligtvis.

Endometrios: svag endometrium kan inte implantera embryot, kan inte hålla det. Noder spridda över det lilla bäckenet skickar kroppssignaler om att de kan skydda embryot, eftersom de har en mycket lik struktur som normalt endometrium. I själva verket leder detta till ännu mer störningar i kroppssystemen..

Endometritis: inflammation tillåter inte embryot att normalt implantera i endometrium.

Åh, jag är ledsen, det brukade vara sådana utsläpp, på något sätt störde de mig inte riktigt, men nu vill jag ha en baby, så du tänker var och vad som är fel

Newma, tack för den detaljerade förklaringen.

Beliva, det finns adenomyos och ett gäng andra sår, i vilket fall som helst är det bättre att träffa en läkare, testas och vid behov behandla.

Newma, jag skulle vilja hitta en kompetent läkare ((((
de säger olika saker och föreskriver sin behandling, vissa med antibiotika, några med herdepåsar av styptisk typ

Beliva, jag misstänkte också en gång dessa sår. Jag gav en massa tester. Och enligt resultaten fick jag ordinerad behandling.

Inget brott, men efter att ha registrerats sedan januari 2010 vet du inte att du av den anledningen inte bör skapa en blogg, åtminstone är det konstigt (((

Jag hade också... och sedan fanns det en ektopisk

Snarare är det bara vanlig menstruation.

Jag fick höra att detta händer med erosion i livmoderhalsen.

Jag antar att du har en klassisk manifestation av endometrios. Zab är mycket svårt med honom... Förutom laparoskopi, det huvudsakliga sättet att ställa en diagnos, kan bloddonation till tumörmarkören SA-125 kallas den minsta diagnostiska metoden. Om den är förhöjd är det vettigt att göra laparoskopi och eliminera e-ozala noder och cyster. Av min egen erfarenhet kan jag säga att jag inte hade några speciella manifestationer av e-oz, men B kom inte, även om hormonerna och ultraljudet var utmärkta. Hon gjorde en lapar och allt blev klart som Guds dag. Förutom e-for, upptäcktes en mängd olika - adenomyos, spridning av vävnad i själva livmodern. Till dess att de kirurgiskt eliminerats och sedan tog den dyra behandlingen, kom B inte... Därför är valet ditt, bara tänka på dauben efter en månad och hoppas på ett mirakel, eller ta allvarliga åtgärder för att ta reda på orsakerna till dauben med relativt externt välbefinnande... Jag trodde också att jag var frisk...

Detta liknar endometrios. Det var så med mig. Han måste behandlas. Eller försöka bli gravid snabbare, kanske han själv passerar. Jag hade adenomeos i livmodern. Nu, efter flera stimulanser, lyckades min man och jag. Det sägs att det är svårt att bli gravid med endometrios.

Detta, som flickorna sa, är ett symptom på endometrios. En annan rik månad är också ett symptom. Bara för att det är skräck och det måste behandlas snarast är det långt ifrån alltid sant. Hela mitt liv hade jag en daub före eller efter en månad, eller före Och efter. Hon blev gravid och födde utan problem. Hon undersökte mig efter förlossningen, sa att min endic kan lämnas obehandlad. Att det är nödvändigt att övervaka detta, men troligen, före premenopausen, hotar det mig absolut inte. Hon sa också att endometrios är mycket vanligt, att många G skrämmer kvinnor med brådskande behandling och att de aldrig kommer att bli gravida, men det är långt ifrån alltid fallet. Så gå till G, granskas, men kom ihåg att allt är individuellt och inte alltid är detta ett allvarligt problem.

Jag har samma symtom för 8 år sedan
efter diagnosen. curettage diagnostiserades med körtelhormonhyperplasi. Jag och nu så jag går.

Första brun urladdning efter menstruation

Relaterade och rekommenderade frågor

10 svar

Sidsök

Vad ska jag göra om jag har en liknande men annorlunda fråga?

Om du inte hittade den information du behöver bland svaren på den här frågan, eller om problemet är något annorlunda än det som presenterades, kan du försöka fråga läkaren en ytterligare fråga på samma sida om han är ämnet för huvudfrågan. Du kan också ställa en ny fråga, och efter ett tag kommer våra läkare att svara på det. Det är gratis. Du kan också söka efter relevant information om liknande problem på den här sidan eller via webbplatsens söksida. Vi kommer att vara mycket tacksam om du rekommenderar oss till dina vänner på sociala nätverk.

Medicinsk portal 03online.com tillhandahåller medicinska konsultationer i korrespondens med läkare på webbplatsen. Här får du svar från riktiga utövare inom ditt område. För närvarande ger webbplatsen råd inom 50 områden: allergist, anestesiolog, resuscitator, venereolog, gastroenterolog, hematolog, genetiker, gynekolog, homeopat, hudläkare, pediatrisk gynekolog, pediatrisk neurolog, pediatrisk kirurg, barnkirurg, pediatrisk kirurg, pediatrisk kirurg, pediatrisk kirurg, specialist på infektionssjukdomar, kardiolog, kosmetolog, taleterapeut, ENT-specialist, mammolog, medicinsk advokat, narkolog, neurolog, neurokirurg, nefolog, nutritionist, onkolog, onkolog, ortopedisk traumekirurg, ögonläkare, barnläkare, plastikkirurg, psykolog, prokolog, prokolog, prokolog, prokolog,, radiolog, androlog, tandläkare, trikolog, urolog, farmaceut, fytoterapeut, flebolog, kirurg, endokrinolog.

Vi svarar på 96,69% ​​av frågorna..

Efter menstruation, recensioner av bruna urladdningar

Upplagt av Karina30 den 2 februari 2013 12:24

Re: Brun urladdning före och efter menstruationen

Upplagt av MarfaK den 2 februari 2013, 13:49

Re: Brun urladdning före och efter menstruationen

Upplagt av Regina den 2 februari 2013 14:26

Re: Brun urladdning före och efter menstruationen

Upplagt av Krapivina den 2 februari 2013 16:01

Re: Brun urladdning före och efter menstruationen

Upplagt av Hello den 2 februari 2013, 16:17

Re: Brun urladdning före och efter menstruationen

Upplagt av Figushka den 3 februari 2013 10:03

brun urladdning efter menstruationsorsaker

Frågor och svar på: brun urladdning efter menstruationsorsaker

god eftermiddag!
Jag är 36 år gammal, prolaktin är förhöjd, det finns ett utsläpp från bröstet i form av mjölk med tryck, föreskrev läkaren Dostinex. Jag drack en cykel, menstruationen kom under 24d, men mycket riklig, de gick som vanligt 5 dagar. Men brösten svällde inte längre och det fanns ingen urladdning.
Efter att ha druckit den andra cykeln, menstruationen kom till 22d.c, smutsade brun urladdning. och nu varar 10 dagar. Bröstet svällde igen, återigen var det en urladdning med tryck. Medan jag är i vila, finns det ingen urladdning. Så snart jag flyttar igen utstryk, blev de två sista dagarna av urladdning skarlakansrör, korsryggen i sakrumregionen värker och efter att ha gått yrsel

Negativa tester.
Idag passerade jag harmonierna, men resultaten på en vecka. Och hon gjorde en ultraljud:
Uterinhålan utvidgades till 3,2 mm.
60mm längd
41mm fram
64mm bred
5mm eko
I kaviteten, hyperechoic formation i en diameter av 1,0 mm

Höger äggstock:
folliklar upp till 1-3 enheter
upp till 8mm
25mm längd
Fram bak: 12mm
Bredd: 17mm

Vänster:
folliklar upp till 5 enheter
storlekar från 5 till 16 mm
längd: 30mm
fram-bak: 17mm
bredd: 25 mm

Diagnos: endometrial polyp (föremål för fråga)
eller koagel (i tvivel)

Kan du snälla berätta om polyppen kan vara orsaken till detta eller är det någon form av harmoniskt fel? eller är det en ektopisk graviditet?

Artiklar Om Missbruk Cykeln

Vit urladdning med försenad menstruation

Genom att följa funktionerna i menstruationscykeln vet de flesta kvinnor att utseendet på vit urladdning är ett naturligt fenomen och inte kräver mycket oro. Allt förändras i sällsynta fall när det är en försening i menstruationen och vit urladdning visas istället för dem....

Inte gravid, men ingen menstruation: 8 skäl till försenad menstruation

Enligt dina beräkningar borde den mest oälskade tiden för oss alla redan ha kommit, men det finns inga perioder. Det första som kommer att tänka på är att gå och köpa ett graviditetstest....

Orsaker till akne före menstruation + tips om förebyggande

författaren Gulnara Cleveland uppdaterade 15 januari 2019 frågor och svar Inga kommentarer Utslag i ansiktet är inte bara oroande för tonårsflickor - de upplevs också av vuxna kvinnor....