Att se i en dröm menstruation började (blod) - varför dröm

Harmonier

30254 läsningstid

Ofta är menstruation för en kvinna en mycket smärtsam och obehaglig process. Att se menstruationsblod i en dröm, kan en kvinna vara försiktig eller till och med rädd. Därför måste du ta reda på vad du kan förvänta dig inom en snar framtid, efter att ha sett i ett drömblod, och specifikt varje månad.

Varför drömmer om att se blod

Blod har alltid varit associerat med blod släktingar. Beroende på drömmen kan den tolkas på olika sätt, men i alla fall gäller det dina blodfamiljer.

 • Om du försöker stoppa blodet som hälls från såret - symboliserar det att du längtar efter en avliden släkting;
 • Att se blod på dina kläder - en handling av en nära släkting kommer att äventyra ditt rykte;
 • Om du skadar någon i en dröm så att blod sporrar - kan någon av dina inblandningar i grälen för nära släktingar bli mycket dålig;
 • Du dricker vatten som förvandlas till blod - var mycket försiktig. Det finns en förbannelse på din familj;
 • Att se blod på dig själv - snart kommer du att höra från din närmaste familj.

Det vill säga att se blod i en dröm är inte så skrämmande som det kan verka. Det här är ganska bra - eftersom ditt undermedvetna varnar dig om något. Det viktigaste - glöm inte omedelbart denna dröm och visa yttersta omsorg för att ta reda på vad den är kopplad till..

Varför drömmer om att se menstruation

Om bara blod i en dröm gäller närstående, så talar det menstruationsblod som en kvinna drömmer om mer sannolikt att du måste vara uppmärksam på dig själv och din hälsa.

 • Menstruationsblod som en kvinna i underkläder drömmer om indikerar en möjlig tidig graviditet. En sådan dröm berättar för en man att särskild uppmärksamhet bör ägnas åt hans kvinnas hälsa;
 • För en ung flicka som drömde om tunga perioder indikerar detta möjliga hälsoproblem och skador inom en snar framtid;
 • Menstruation i en dröm under graviditeten indikerar en framgångsrik, enkel, snabb födelse. Barnet blir friskt;
 • Det finns tillfällen då det inte är värt att leta efter dold mening i sådana drömmar och menstruationsdrömmar om ett banalt snabbt möte med släktingar;
 • Att se i en dröm menstruationsblod kan innebära en sjukdom i de kvinnliga könsorganen, båda hemma, så med någon nära;
 • Om menstruationen i en dröm började oväntat, vänta då snart på dåliga nyheter från någon nära dig;
 • Många drömböcker säger att menstruation i en dröm betyder början på ett nytt liv och att det är dags att kasta bort allt onödigt och onödigt från ditt liv och börja leva från grunden. Det viktigaste - var inte rädd för förändring och möta dem med stor glädje;
 • Början av menstruation i en dröm kan indikera att du lägger för lite tid på din hälsa. Glöm andra och arbeta ett tag. Ta hand om din hälsa - det är mycket viktigt. Genomgå en läkarundersökning, försök inte skjuta upp ens de minsta hälsoproblemen i en lång låda. I allmänhet ta maximal tid för din kropp;
 • Månatliga drömmar om en ung ogift flicka kan indikera att det planerade datumet med den unga mannen inte kommer att äga rum. Det är möjligt att efter detta kommer ett seriöst samtal att orsaka stor besvikelse hos en älskad;
 • Att se i en drömkläder som är färgade med menstruationsblod är allvarliga problem inom en snar framtid;
 • Att drömma om en period under en tid då de faktiskt är frånvarande betyder att en kvinna kommer att begå någon allvarlig handling i verkligheten;
 • Plötsligt börjar i mängden, menstruation, kan prata om en möjlig förlägenhet i verkligheten. Det är inte nödvändigt att det också kommer att vara menstruationen som människor kommer att se, det kan vara absolut alla besvärliga situationer.

I själva verket kan du hitta många fler tolkningar av sömn där du ser din period. Hur som helst är drömmen inte lika dålig som blodtypen i det verkliga livet. Det viktigaste är att du inte behöver vara rädd för någonting. Det är nödvändigt att snabbt förstå vad denna dröm är kopplad till, baserat på alternativen ovan. Om du har bestämt detta, vidta åtgärder snart vid behov..

Om du fortfarande inte har kommit fram till vad du kan ha drömt om menstruation, vänta antingen på nyheter från släktingar, eftersom det är möjligt att menstruationen i en dröm helt enkelt symboliserar blod och "resultat" av sömn helt enkelt kommer att innebära ett tidigt möte med blod släktingar.

Det bästa alternativet skulle vara om du, efter menstruationen i en dröm, uppmärksamma din hälsa. Trots allt kan denna dröm förhindra utvecklingen av en farlig sjukdom i samband med kvinnliga könsorgan. Och det är bättre att identifiera och börja behandla det i förväg än att skjuta upp det för senare.

I alla fall behöver drömt blod inte vara rädd. När allt är det bara en dröm och det kanske inte har någon semantisk eller förutsägbar belastning, utan bara återspegla ditt psyko-emotionella tillstånd.

Månads- / menstruation: vad en dröm handlar om

4 oktober 2019 kl 15:14 © Författare av drömböcker

Ta reda på i drömboken online vad Menstruation / Menstruation drömmer om genom att läsa svaret nedan i tolkningen av författartolkarna.

21st Century Dream Tolkning

Vad drömmer menstruation / menstruation om och vad menar de:

Om en kvinna har en försening i sin period i en dröm - kommer hon snart att träffa en extremt rik älskare eller en kort, men passionerad kärlek.

Den unga kvinnans dröm, där hon ser att hon har sin period, antyder: hon borde ta hand om sin egen hälsa. Kanske är det dags att ta itu med de sår som inte känner sig ständigt utan samlas under åren.

Om menstruationen drömde om en gravid kvinna - kommer hon att få ett vackert friskt barn.

Att se kläder färgade med menstruationsblod i en dröm - allvarliga problem.

Islamisk drömbok

Menstruation / menstruation

Menstruation - Om en kvinna ser menstruation på sin plats, och hon faktiskt inte har dem vid den tidpunkten, kommer hon att begå något slags missförstånd, som din dröm tolkar.

George Ivanovs senaste drömbok

Vad betyder menstruation / menstruation för drömaren och vad betyder de för drömaren??

En kvinna drömde om en period - till en släktas sjukdom; en man för att se att hans kvinna har menstruation - till hennes sjukdom i samband med inre blödningar.

Persisk drömbok av Hubayshi Tiflisi

Menstruation / menstruation i gammal mening

Om en kvinna ser sin period och faktiskt inte har dem vid den tiden, kommer hon att begå något allvarligt fel i verkligheten.

Engelsk drömbok

Varför se månaden:

Menstruationens början symboliserar en ung kvinnas förmåga att fostra ett barn. Menstruation med blod - detta kan innebära lättnad om du var rädd för att du kan vara gravid eller om du vill bli gravid. Det kan också återspegla förlägenhet i sexuella frågor..

Se också: vad är drömmarna om blödning, vad är drömmarna om blodflödet, vad är kvinnor.

Psykologisk tolk Furtseva

På en drömbok Månads- / menstruation

Även om menstruationen är en naturlig process i kroppen, uppfattar vi på den psykologiska nivån dem som något negativt.

Om du drömde om en period hos ett barn, vet du själv att du i själva verket kommer att begå någon form av missförstånd, vars konsekvenser kommer att vara avsevärt negativa. Det är särskilt värt att vara uppmärksam om du inte har perioder i sömnen när du sover.

Om din period plötsligt i en dröm börjar, när de inte är där, känner du medvetet din egen sårbarhet och behöver stöd från nära och kära.

Om sömnen om menstruation på packningen inte är kopplad till ditt inre tillstånd i verkligheten, kommer du snart att inse att något påtagligt, men obetydligt, har gått bort från ditt liv.

Romantisk drömbok

Menstruation / menstruation

Menstruation - Om en ensam kvinna drömde om korta perioder, kommer hon att träffa en man som kommer att bli hennes älskare. Men denna anslutning kommer att vara flyktig och kommer inte att motivera alla hopp som ställs på den..

En dröm om menstruation hade en kvinna i klimakteriet? I en dröm, var du rädd när din period började? Förmodligen kommer du i verkligheten att uppleva svårigheter i den intima sfären, eftersom dina åsikter om sexlivet radikalt kommer att avvika från din partners åsikter.

Om du reagerade på början av din period helt lugnt, glädjas, en dröm fördjupar ett stabilt och harmoniskt liv med en älskad utan stora gräl och oenigheter.

Drömtolkning AstroMeridiana

Vad drömde Menstruation / Menstruation om

Detta är en symbol som du bör vara uppmärksam på din reproduktiva hälsa. Tolkning av sömn om menstruation beror på vilka händelser som inträffade i den.

En gravid kvinnas period är ett utmärkt tecken, som föreskriver en snabb och problemfri födelse. Och om du ser menstruationen hälla ner benen, bör du genomgå en fullständig undersökning och göra en helande. Din reproduktiva hälsa riskerar sannolikt på grund av kronisk stress..

Att se att menstruationen plötsligt började och placerade dig i en besvärlig position, då väntar en annan besvärlig situation på dig.

En ung flicka har en dröm om menstruation - en dröm indikerar att du kan ha hälsoproblem. Det är nödvändigt att genomgå en läkareundersökning för att klara tester. En annan tolkning av den drömande bilden - en dröm innebär att mycket snart kommer du att besökas av avlägsna släktingar som kommer att besöka dig. Menstruation för en tjej i en dröm kan också betyda att du är sen för ett viktigt möte eller resa, var beredd på detta och skynda dig i förväg.

Everyday Dream Book

Vardaglig tolkning av månadsdrömmen

Att en ung kvinna ser menstruation i en dröm innebär att hon kan ha hälsoproblem inom en snar framtid, och hon måste genomgå en läkarundersökning så snart som möjligt, medan problemen inte är för stora.

Om en gravid kvinna har haft en period kan en sådan dröm innebära att födelsen kommer att passera snabbt och utan komplikationer, och barnet blir friskt och starkt.

Om du i en dröm såg kläder färgade med blod, kan du i en snar framtid stämma in för att möta problem, är det mycket möjligt att du kommer att befinna dig i en besvärlig position och du kan inte komma ur det utan moraliska förluster.

Om en kvinna drömde att hon gick på sin period, men i verkligheten är de inte där, kommer hon att möta stora problem, som hon själv har skylden för. Om du drömde om att du hade blodfärgat någon annans säng, möbler, kommer du i verkligheten att behöva hjälp, men att be om det kommer att vara under din värdighet. I det här fallet måste du antingen acceptera de stora förlusterna som är i fara, eller kränka din stolthet och be om hjälp, som förresten inte kommer att vägras.

Vilka är dina perioder

Vilka är dina perioder

Månadsvis drömmer ofta på dagen för ett oväntat möte. Det kommer att vara kopplat till människor nära dig, kommunikation som kommer att ge många positiva känslor. En firande med en släkting eller ett besök av vänner är orsaken till externa förändringar eller allmän städning i lägenheten.

Planera inte för de kommande dagarna. På grund av omständigheter utanför din kontroll måste de skjutas upp..

Varje månad gravid

En gravid kvinnas menstruationsperiod har god hälsa före terminens slut. Du kommer att vara full av styrka och inre optimism, som hjälper till att uthärda och föda ett friskt barn. Snart kommer du att se att rädslan för en svår födelse är marklös.

Tunga perioder

Drömde om riklig menstruation - den gamla strävan kommer att komma till ett logiskt slut. Det är möjligt att de kommer att vara ett affärsprojekt, reparation, behandling eller omregistrering av arvet. Om du delar dig själv till fullo kommer ditt liv att bli välmående..

Blod från menstruation

Blod från menstruation lovar graviditet. Du kommer att lära dig om det eller en nära släkting som litar på dig med sina hemligheter. Födelsenyheter hjälper till att lösa gamla familjekonflikter.

Menstruationen började

De såg i en dröm att menstruationen hade börjat - i verkligheten måste du lita på dina egna styrkor. Den hjälp du förväntar dig för närvarande kommer inte alls eller kommer att komma mycket sent. Självförtroende och självförtroende hjälper till att övervinna svårigheter..

Månadsvis på den senaste drömbok av G. Ivanov

En kvinna drömmer om en period - till en släktas sjukdom; en man för att se att hans kvinna har menstruation - till hennes sjukdom i samband med inre blödningar.

Månadsperioder enligt Taflisis antika persiska drömbok

Menstruation (menstruation) - Om en kvinna ser sin menstruation, och hon faktiskt inte har dem vid den tiden, då kommer hon att begå någon allvarlig felaktig uppförande i verkligheten.

En kvinna drömmer om en period till vad - till en släktas sjukdom; en man för att se att hans kvinna har menstruation - till hennes sjukdom i samband med inre blödningar.

Månadsvis enligt vardagsdrömboken

Att se en period i en dröm för en ung kvinna innebär att hon kan ha hälsoproblem inom en snar framtid, och hon måste genomgå en läkarundersökning så snart som möjligt, medan problemen inte är för stora.

Om en gravid kvinna har haft en period kan en sådan dröm innebära att födelsen kommer att passera snabbt och utan komplikationer, och barnet blir friskt och starkt.

Månadsvis - Om du i en dröm såg kläder färgade med blod, kan du i en snar framtid stämma in för att möta problem, är det mycket möjligt att du befinner dig i en besvärlig position och du kan inte komma ur det utan moraliska förluster.

Om en kvinna drömmer om att hon har gått på sin period, men i verkligheten är de inte där, kommer hon att möta stora problem, som hon själv har skylden för. Om du drömde om att du färgade någon annans säng och möbler i blod, kommer du i verkligheten att behöva hjälp, men att be om det kommer att vara under din värdighet.

Månadsvis - I det här fallet måste du antingen acceptera de stora förlusterna som är i fara, eller kränka din stolthet och be om hjälp, som förresten inte kommer att vägras.

Månadens engelska drömbok

Månadsblod - Menstruationens början symboliserar den unga kvinnans förmåga att bära barnet. Varför drömmer jag om månadsblod - det kan betyda lättnad om du var rädd för att du kan bli gravid eller om du vill bli gravid om du vill bli gravid. Det kan också återspegla förlägenhet i sexuella frågor..

Muslimska drömmånader

Om en kvinna ser sin period, och hon faktiskt inte har dem vid den tiden, kommer hon att begå någon form av missförstånd.

Månadsvis via drömbok online

Menstruation i en dröm - försvårar hälsoproblem för nära och kära.

Om de är hos din valda väntar allvarliga problem med inre organ på dig, kan blödningar uppstå som inte kan ses med blotta ögat.

Sov med menstruation för en flicka - varnar för att något är fel med hennes kropp och hon måste definitivt träffa en läkare.

För en kvinna i position

Menstruation enligt den antika persiska drömbok av Taflisi

Om någon kvinna i en dröm ser sin period, men hon faktiskt inte har dem, kommer hon att ta en tankelös åtgärd.

Månadsvis på en XXI-talets drömbok

Menstruation - Om en kvinna har en försening i sin menstruation i en dröm - kommer hon snart att träffa en extremt rik älskare eller en kortsiktig men passionerad kärlek.

Den unga kvinnans dröm, där hon ser att hon har menstruation, antyder: hon borde ta hand om sin egen hälsa. Kanske är det dags att ta itu med de sår som inte känner sig ständigt utan samlas under åren.

Om en gravid kvinna drömde om menstruation kommer hon att få ett vackert friskt barn.

Att se kläder färgade med menstruationsblod i en dröm - allvarliga problem.

Menstruationsblod

Drömtolkning Blodet i menstruationen drömde om, vad drömmer menstruationens blod om i en dröm? För att välja en drömtolkning, ange nyckelordet från din dröm i sökformuläret eller klicka på den första bokstaven i drömbilden (om du vill få en online-tolkning av drömmar i en bokstav gratis alfabetiskt).

Nu kan du ta reda på vad det betyder att se menstruationsblod i en dröm genom att läsa nedan för gratis tolkning av drömmar från de bästa drömböckerna online i House of the Sun!

Har du någonsin haft profetiska drömmar?

Drömtolkning - Blod

Blod i en dröm - en symbol för liv, hälsa, välbefinnande, släktskap, överraskning.

Om du i en dröm ser att du blöder - ett tecken på förlust och dålig hälsa.

En dröm där du såg att blod kommer från din näsa betyder förlust av medel eller social status.

Blod som häller från ett sår är ett tecken på en misslyckad affär som kommer att ge dig mycket problem och förlust.

Att se blod på händerna är ett tecken på fara som hotar dig på grund av försumlighet.

Incest i en dröm försvårar sjukdom eller smärtsam fåfänga, vilket kommer att orsaka många problem.

Blodkärl med blod som strömmar genom dem utgör välbefinnande.

Blod på huvudet betyder att man snart får ett tillstånd.

Blod som spottar i en dröm - till sjukdom eller förnedring.

En dröm där du såg att blodet häller från dig till golvet förutsäger en vinst i affärer eller en vinst.

Mörkt blod som flyter från dig förhindrar befrielse från sorg och oro.

Blod som strömmar från halsen visar betydande händelser i ditt liv, befäst din position i samhället, rikedom och välstånd i ditt hem. Särskilt om blodet är ljusrött och inte bakat.

Barnlös förutsäger en sådan dröm barnens överhängande födelse. En sådan dröm lovar dig också ett möte med en älskad som du inte har sett på länge..

Det är dåligt att se i en dröm att du spottar blod på bar mark. En sådan dröm förutsäger en nära eller släktingas död.

Att kväva blod i en dröm eller simma i det är ett tecken på fara eller stor olycka som kommer att hända med nära och kära.

Mörka blodproppar i en dröm är ett tecken på en allvarlig sjukdom som kryper upp dig. Ju ljusare blod du ser i en dröm, desto farligare och smärtsamare blir din sjukdom.

Flödet av blod i en dröm innebär en allvarlig sjukdom med dödligt resultat efter lång tid.

Främmande blod i en dröm försvårar en sjukdom hos släktingar eller vänner.

Drömtolkning - Blod

Blod - din själ och vitalitet / rikedom, pengar.

Vener svullna, överfyllda med blod att ha - lycka, pengar, rikedom.

Att skopa eller dricka blod - lycka, pengar / oärlig vinst / erfarenhet som längtar efter en viss person / behöver andligt stöd.

Dricka ditt blod - älska dig själv mer än någon annan.

Blöda hemma för att se - leda en normal, hälsosam, rimlig livsstil / välbefinnande / motiverat, rimligt utgifter.

Blod flyter från huvudet - en ökning av egendom.

Från näsan - lycka.

Blödning endast från armar eller ben - olägenhet eller sorg.

Blodet som slår på dig med en fontän är ovanligt starkt - sjukdom, förlust av styrka.

Att blöda helt - laga dig själv en sjukdom / spendera bortom dina medel.

Harkat, spotta blod - en sjukdom.

Skär kroppen och beundra ditt blod - tyngt av hemligheter / tyngt av välbefinnande.

Ge dricka ditt blod - växa, skapa något ont.

Blödning från en vän - känn dig skyldig framför honom / han lånar framgångsrikt pengar.

För en symbolisk person, skada på grund av bristen som den representerar eller skada på värdighet.

Att se mycket blod - uppfylla önskemål / farliga explosioner av känslor.

Drunknade i blod - överleva omvandlingen, "födas igen".

Droppar blod på marken - tillfredsställelse.

Följ med blod - såg gott eller ont (beroende på andra detaljer); blodiga tårar som strömmar - att komma in i en situation som är smärtsam för ens samvete.

Att ha vatten istället för blod är att leva orättvist, att spela en roll i ditt liv.

Någon häller blod - magisk aktivitet i din miljö.

Att smöra honom med blod - att vara i en relation med honom.

Mannen är ett andligt släktskap.

Drömtolkning - Säng

Drömmar om sängar uttrycker våra hopp om det bästa, vår önskan om ett säkert och värdigt liv, önskan om ett bra arrangemang av vårt hem. Ibland förutsäger dessa drömmar förändringar i hälsa eller sjukdom..

Att köpa eller se hur de tar med sig in i huset är ett tecken på ett tidigt äktenskap och att starta ditt eget hushåll..

Om du drömmer om att någon erbjuder dig att köpa en säng, kommer du snart att få reda på att du har en hemlig beundrare som bestämde sig för att avslöja sina känslor för dig.

En stor, solid, vacker, utsmyckad säng i en dröm betyder en bra enhet, ett välmående och välmående liv, skydd mot problem och skyddet av maktmän.

En elegant säng och ett vackert sovrum i en dröm innebär att du kommer att få ett säkert liv, vilket du kommer att vara mycket nöjd med.

Känn de behagliga luktarna i sovrummet i en dröm - ett tecken på ett tvivelaktigt kärleksäventyr.

En trasig säng i en dröm förutsäger problem, hinder i affärer, misslyckande med planer.

En tom säng betyder att ditt liv kommer att vara oroat och ensamt.

En sammansatt säng, att lägga en säng eller se att den är täckt för dig, ger dig en ömsesidighet av känslor, som kan sluta i en stor skandal. Efter en sådan dröm bör du utöva maximal försiktighet och försiktighet..

En sjukhussäng med fläckar av torkat blod är ett tecken på stor ångest på grund av en sjukdom som du nyligen har haft säkert.

En sådan dröm varnar dig för att sjukdomen du har drabbat har traumatiserat din psyke och att du borde vara mer uppmärksam på din hälsa i framtiden..

En smutsig säng i en dröm betyder sjukdom.

Att ligga i sängen i en dröm är ett tecken på ett lugnt ordnat liv; en tom säng (din) i en dröm betyder ensamhet, oordning i livet;

Att se en främmande säng tom i en dröm är ett tecken på ägarens överhängande död eller avskiljning från en älskad.

Om du drömmer om att du går till sängs, var försiktig för sjukdom.

Liggande i sängen med en vän eller en person av samma kön - till en förlust som kunde ha undvikits; med en främling av ett annat kön - till nyheterna;

En konstig säng i en dröm är en föregångare av en snabb ovanlig, fantastisk vändning i ditt liv.

Drömtolkning - Blod

Om du i en dröm donerar blod för analys - därför är du i själva verket inte hälsosam, bör du omedelbart rådfråga en läkare och undersökas i en klinik.

För att se blodet flyta från snittet - i verkligheten tillbringar du roliga timmar i ett vänligt företag. Fryst blod och täcka såret med skorpa är en föregångare av sjukdomen hos en av släktingarna. Överflödigt blod från ett sjukt sår innebär problem på grund av orimlig hast. Blod som hälls till marken är ett tecken på glada händelser.

Att ge blod, att vara en givare är en stor chock och oro. Att bli smutsig i blod - till en olycklig kombination av omständigheter. Blod som strömmar genom näsan är en föregångare av en olycka eller en bilolycka. Om blodet går genom halsen - skäm dig över dina brister.

Ett avskuren eller blodigt huvud ger en upprörelse av affärer och en serie mindre lidelser. Att se i en dröm en abscess eller en koka som oser av pus i hälften med ett heligt träd innebär att problem inom en snar framtid väntar på dig, varav det oärliga beteendet hos vänner ger dig mer sorg.

Blod på händerna - till en tillfällig främling i relationerna mellan nära människor på grund av en orättvis inställning till dig. Att se slaktare med blodiga händer och kläder, slakta nötkreatur och slaktande slaktkroppar - ond förtal ger en skugga på ditt rykte.

Att ha en dröm med djurens blod - i verkligheten kommer du att övervinna alla svårigheter och hinder i affärer. Gör svart pudding - ha kul i sällskap med enkla sinnade, opretentiösa och hjärtliga människor. Att laga en stek med blod - ditt val kommer att vara det enda rätt.

För att tvätta bort eller tvätta blod från kläder - har du ett möte med släktingar.

För att se vampyrer dricka blodets offer - goda förhoppningar kommer att gå i uppfyllelse, allvarliga rädsla försvinner. Slå en mygga, en fluga eller något annat blodsugande insekt - i själva verket kommer du att anklagas för misstro av människor du känner till som skurkar och skurkar.

Att se något blodrött i en dröm innebär uppkomsten av någon global katastrof eller katastrof, från vilken det inte finns någon frälsning.

Om du i en dröm ingick ett incestuöst förhållande - därför kommer i själva verket detta faktum av incest att påverka mäns inställning till dig, som kommer att hålla sig till dig som getingar till efterrätt utan anledning.

Drömtolkning - Blod

Blödning - lidande mycket.

"Blodfiende", "blodbror"; ”Du drack mycket blod av mig, drack det, sugade ut det” - levererade mycket lidande. Blödning - Behandling eller skada.

"Att utgjuta blod", "till den sista bloddroppen", "blodfusk" (fiendskap), "blod med mjölk" - hälsa.

"Blodhavet" - mycket starka känslor, känslor, nöd.

"Hett blod" - hjältemod, "blått blod" - högt ursprung, "blod fryser i mina vener" - skräck, "hjärta blöder med blod" - en stark upplevelse.

"Blod från näsan" - försök hårt.

"Slösat blod" - att drabbas, slåss, åstadkomma en prestation.

Drömtolkning - Blod

Till ett oväntat besök av släktingar. Dina näsblödningar - ett besök från dina släktingar.

Nasal blödning hos någon - besök av släktingar till din andra hälft.

Blodförlust - en älskads död.

Blir blodig - en ny relation kommer att ge dig många problem.

Händer i blod - du kommer att bli orsaken till misslyckande hos en av släktingarna.

Falla i en pool av blod - ett familjeföretag kollaps.

Att dricka blod är ett förgäves försök att ärva.

Blödning - du kommer att uppleva allvarligt mentalt lidande på grund av separation från släktingar.

Djurblod - ditt rykte kommer att bli offer för en älskad gärning.

Spott blod - du lurade dina släktingar.

Blodiga tårar - hör från en familjemedlem av en allvarlig sjukdom.

Donera blod för analys - ett tomt försök att analysera orsaken till en gräl med släktingar.

Föreställ dig att blod förvandlas till vatten, vatten förångas.

Drömtolkning - Blod

Det är en symbol för din energi, vitalitet.

För att se hur ljust, rent blod plötsligt gick ut från dig eller någon annan: ett tecken på att du kan uppnå det omöjliga genom att rikta all din energi till en specifik kanal.

För en politiker är en sådan dröm rent blod som kommer från ett sår: bevis för att du kommer att tvingas ge upp all din styrka för att lösa en viss fråga kommer att upplevas djupt.

Rent blod som flyter från munnen: innebär att du kan locka andra med din energi.

Rent blod som flyter från öronen: en varning om att vissa nyheter kommer att vara anledningen till din avgörande handling.

Samtidigt rena blodet från näsan: ett tecken på stor spänning och ångest. Troligtvis slösar du bort din energi förgäves och oroar dig för framtida händelser.

Att se hur svart blod flyr ut från kroppen, oavsett var eller ens egen eller annans: det betyder att någon svår upplevelse kommer att lämna dig.

Patienten har en sådan dröm mörka blodproppar i rent blod: är en indikation på hälsoproblem. Kanske någon form av sjukdom snart kommer att få dig att mobilisera all din styrka.

Gore: Ett tecken på djup upplevelse.

Drömtolkning - Blod

Blödning - du måste vara försiktig, var uppmärksam på din hälsa, se upp för skvaller.

Att dra och dricka blod i en dröm - lyckligtvis pengar, längtan efter en person nära dig, behovet av andligt stöd.

Drick ditt blod - du kommer att älska dig mest.

Att se blödningar i sig själv - vilket leder till en rationell livsstil, välbefinnande, motiverade och rimliga utgifter.

Blod från huvudet - för att öka tillståndet.

Blod från näsan - lyckligtvis.

Blödning från händer eller fötter - till problem eller sorg.

Att blöda - att spendera bortom våra medel, klippa kroppen och beundra ditt blod - tyngt av hemligheter, välstånd.

En väns blödning är ett tecken på att du känner dig skyldig framför honom eller att du kan låna pengar från honom.

Mycket blod - för att uppfylla önskningar, farliga explosioner av känslor.

Droppar blod på jorden - till tillfredsställelse, blod att följa - till rikedom.

Blodiga tårar häller - att du kan komma in i en obehaglig situation och känna skam på grund av detta.

Drömtolkning - Blod

Blodfärgade kläder - för ett glad möte med släktingar.

I allmänhet drömmer blod till rädsla, överraskning, fysisk ohälsa eller mental ångest.

Blod från näsan - för att förlora pengar.

Från munnen - oenighet om egendom med släktingar.

Om din bekanta är i blodet väntar vinster på honom.

Om rent blod från ditt sår hälls till marken - förväntar sig framgång i affärer.

Mörkt, koagulerat blod är ett tecken på sjukdom.

Om du i en dröm spottar blod på bar mark, väntar olyckan dig i verkligheten: din son eller vän kommer att dö i ett främmande land.

Blodsläppning - med förlust och dålig hälsa.

Drömtolkning - Blod

Du slår på knivar med någon så att blod är synligt - lycka.

Blod kommer ut på armar och ben - till mycket lycka

Att sticka med en kniv och se blod - till stor lycka.

Blod kommer från att slå med ett svärd - skänker en godbit med mat och dryck.

Blod på sängen - hustru eller konkubin utbrott.

Blod på tjurens horn - förutsäger uppnåendet av tre toppositioner i den offentliga förvaltningen.

Pus och blod visas på händerna - till lycka.

Kroppen bränns och blod flyter från det - stor lycka.

Du dödar en person på ett sådant sätt att blod fläckar kläder - du får materiell inkomst, rikedom.

Vilka är dina perioder

Sedan gamla tider har en dröm täckts av mystiskt mysterium. Detta är inte bara en integrerad del av människors liv, utan, enligt många mystiker, en guide till Ödeboken där alla har sitt eget kapitel. Många psykoanalytiker talar om det faktum att drömmarna som drömdes i en dröm inte bara är en serie fascinerande bilder, utan en konversation av det undermedvetna med individen. Så är det värt att tro på drömmar? Vad är dina månatliga perioder för? Är det möjligt att undvika problem genom att förlita sig på informationen i en dröm? Vilka drömmar ska du tro? Låt oss räkna ut det och lita på tolkningarna av de mest populära drömböckerna.

Hur man uppfattar en dröm om menstruation

En liknande dröm, åtminstone en gång, men "kom" till nästan varje kvinna. Mystiker, esoteriker och parapsykologers syn på detta fenomen är extremt tvetydig. En mängd olika tolkningar förknippas inte bara med olika inställningar till synen på sömn som ett fenomen, utan också med grunden för den tid som tolken tillhör.

Baserat på åsikter från de flesta antika och östra drömböcker kan man dra slutsatsen att utseendet på "orent", "smutsigt" blod i en dröm inte förbättrar bra för en flicka. Ja, och en man som råkar möta blodiga utflöde i drömmar, borde vara akta, men det är bättre att förbereda sig för en storslagen skandal.

Senare drömböcker förklarar inte så radikalt utseendet på menstruationsblod under sömnen. Sedan medeltiden är det vanligt att tolka sådana drömmar i kombination med de faktorer som orsakade blödning. Och själva utsläppets natur, miljön kring flickan kan säga mycket om vad som är en sådan dröm. Kombinationen av alla faktorer som uppträdde i drömmen kommer att påverka den slutliga tolkningen. Och variationerna kan varieras: beroende på överflödets överflöd och färg, kan en sådan dröm betrakta en kvinna som en tidig sjukdom; om du drömt om magra urladdning, knappt märkt, bör du vänta på en snabb och trevlig förändring.

Mystic Rodoviks, som identifierar blod med en innehavare av information om det förflutna och framtiden för hela slaget, tror att uppkomsten av menstruationsavladdning i en kvinnas nattdrömmar indikerar problem som kommer att uppstå hos närmaste släktingar.

Läs också, under vilka förhållanden spikförlängningar för menstruation inte är önskvärt i artikeln med referens.

Tolkning av populära drömböcker

I ett försök att förstå vad månatligt blod drömmer om, är det nödvändigt att vända sig till drömböcker, som har etablerat sig som de mest "sanningsbärande".

Millers drömbok

Millers drömbok om menstruation i en dröm innehåller flera tolkningar. Skillnaderna är baserade på statusen för damen som såg ansvarsfrihet i drömmar. Om menstruationen hade en dröm om en tjej som nyligen har gifte sig, kommer hon snart att bli gravid. En kvinna under sina år, särskilt en ogift kvinna som drömt om menstruation, bör omedelbart uppmärksamma sin hälsa. Kritiska dagar som började i en dröm. Kan indikera allvarliga patologiska processer som påverkar reproduktionssystemets organ.

Drömtolkning Taflisi

Detta arbete är en avhandling om drömmarnas inverkan på den antika astrologen Abulfazl Hu-baish Taflisis dagliga rutin. Många av dem som upprepade gånger har använt sig av hjälp av hans texter konstaterar att de ofta är sanna. Men det är värt att komma ihåg att astrologen Taflisi bodde i Persien på 1200-talet. Så världsbilden för den eran lämnade ett starkt intryck på tolkningen av många fenomen. Så menstruationsblod i en dröm förbättrar inte bra. Oavsett om det kom rikligt med utsläpp eller det beslagna ämnet knappt märks - vänta på problem. Tilldelningar som kom i Kemar varnar en kvinna om hälsoproblem eller allmän skam som väntar på henne snart.

Du kommer att vara intresserad av att läsa om hur kvinnor gissar efter sina perioder. Följ länken och ta reda på populära metoder för att förutsäga ödet.

Drömtolkning Danilova

Baserat på denna drömbok kan man göra en entydig slutsats: att se i en drömblod från menstruation är ett okänt tecken. Enligt författaren lovar menstruationsflödet som en kvinna drömde om i en dröm förlust. Beroende på situationen och arten av urladdningen kan förlusten vara liten, praktiskt taget osynlig, eller tvärtom, en "förlust" kommer att ge många problem. Överflödet, som började kritiska dagar i drömmar, utgör allvarliga förändringar i flickans liv. Förlusten är inte förknippad med något materiellt, utan med omprövningen av riktlinjerna för liv, "avresa" av den fasta marken av bekanta installationer under dina fötter. Men var inte rädd. Förändringen i livets riktning lovar början på en ny, glad sida i drömmarens liv.

Engelsk drömbok

Att besvara frågan om varför menstruationen drömms om av en kvinna är drömboken sammanställd av engelska stargazers kort och kortfattad. Avhandlingen hänvisar till de fysiologiska orsakerna till menstruation. Att förklara menstruationens utseende i nattvisioner kan vi nästan säkert säga att för att se blodproppliknande blodutflöde i en dröm - av en tidig graviditet.

Några av astrologerna från den engelska skolan är säkra på att drömmen i vilken menstruationen börjar signalerar det klara könet om problem i sexlivet.

Stargazers i Europa från medeltiden tolkade "orent" blod i drömmar annorlunda. Det var inte typiskt för dem att dra paralleller mellan fenomenets fysiologiska orsaker och att vakna sex med vad en person ser i nattens glömska. På dessa dagar trodde man att menstruationen, som faller ner på en tjejs ben i en dröm, förskådar en tidig beräkning för syndiga gärningar.

Drömtolkning Longo

Förlita sig på Longos drömbok är det säkert att säga att att se menstruation i ens dröm är ett okänt tecken. Utseendet på blodig utflöde, som strömmar ner benen eller i överflödet av de närvarande på dynan, profeterar utseendet på hinder eller besvikelser i cupidens affärer. Flickor som ser sådana bilder i sina drömmar, bör vara mer försiktiga med att hitta en livspartner. Bredvid dem står inte personen som de föreställer honom med.

Esoterisk drömbok

Varje drömbok är faktiskt en esoterisk avhandling. Men det finns en som tolkar drömmar enbart utifrån ”lagar” som dikteras av den magiska verkligheten. Baserat på en sådan källa måste du vägledas av dina känslor. Jungfru, som otåligt väntar på sina perioder i en dagdröm, försöker i verkligheten hitta en lösning som kan ha ett ödesdigert inflytande på henne. Den esoteriska drömboken uppmanar de som ser sådana drömmar att inte skynda sig till slutsatser och beslut, utan att lita på tillfällighetens vilja. Det som händer är bara i hans makt. Om i flickans drömmar det månatliga blodet var rikligt, tjockt och mörkt, bör du förvänta dig en extremt obehaglig incident, med en serie negativa konsekvenser.

21st Century Dream Tolkning

Försöker besvara frågan: "Varför kan en tjej drömma i sömnen om de verkligen inte är där?" många vänder sig till 2000-talets drömbok. Vad är så speciellt med det? Det sammanställdes med aktivt deltagande av kända parapsykologer i dess tid. Det är därför många kvinnor tenderar att tro på denna källa..

När du börjar tolka drömmen i denna drömbok är det värt att komma ihåg alla ljusa och detaljer och fortsätta från din nuvarande situation. Om en gravid kvinna ser fläckar, oroa dig inte. Parapsykologer är säkra på att det här undermedvetna gör det klart att allt är bra med barnet, födelsen kommer att vara säker och att barnet blir friskt och lugnt.

En kvinna som drömde om rikliga perioder, smutsar möbler och kläder, borde oroa sig för hälsan i organen i reproduktionssystemet. Det är möjligt att patologiska processer förekommer i könsorganen..

Om en kvinna har en lång försening i sin dröm, bör hon förvänta sig ett möte med en extremt rik man. En affär kommer inte att växa till ett varaktigt äktenskap, men det kommer att ge en kvinna många trevliga, passionerade minuter.

Everyday Dream Book

Detta är snarare inte en drömbok, utan en samling trosöverföringar från kvinna till kvinna. Men folkvisdomen kan inte ljuga, vilket betyder att det är värt att lyssna på dess tolkning.

I den världsliga drömboken tolkas utseendet på menstruationsblod tvetydigt. Om kritiska dagar kommer i en dröm för en ung flicka, och till och med i form av mörka blodproppar - vänta på hälsoproblem.

Det "smutsiga blodet" som färgade den mogna kvinnans underkläder indikerar att hennes inte så trevliga hemlighet "fått" i sin ungdom snart kommer att avslöjas. Tidigare döljdes menstruationens början noggrant. Tydligen på detta tabu och byggt en analogi.

Riklig, mörk urladdning, "översvämning" av de omgivande föremålen förutspår utseendet på ett problem som flickan inte kan klara ensam. I de flesta fall är problemet djupt personligt och begäran om hjälp kommer att påverka det självklara könet.

Det är inte ett objekt att fläcka i menstruationsblod, utan en person - att förstöra under lång tid vänskap eller familjerelationer med honom. Några av de gifta kvinnorna hävdade att de, efter att ha smurat sin mans trosor eller kläder i sömn under perioder, följde med att de älskade dem på en lång resa eller affärsresa.

Om en gift kvinna drömmer om en ständig förnyelse av cykeln, och ansvarsfrihet, trots överflödet, inte fläckar någonting annat än den sovande, bör hon förvänta sig lycka till i ekonomiska frågor.

Ta reda på varför flickan drömmer om kritiska dagar i en dröm, det är värt att notera att tolkningarna är uppdelade i två diametralt motsatta läger. Av stor vikt är känslan av att nattdrömmar lämnas kvar..

Positiva intryck efter en dröm om menstruation

En jungfru som vaknade efter en dröm där menstruationscykeln började, kraftfull och glad, kan säkert räkna med positiva förändringar i livet. Godhet berör alla livsområden, men i synnerhet hälsa och personliga liv.

Många moderna astrologer motbevisar den etablerade uppfattningen att det är en allvarlig sjukdom att se menstruationsblod. Samtida är säker på att sådana drömmar kommer till de flickor som är medvetet rädda för "läckage". Drömmar fungerar som en påminnelse från det undermedvetna och talar uteslutande om den närmande verkligheten.

För gravid

Spotting som en kvinna såg under graviditetens sista månad signalerar att ett friskt barn kommer att föds under de kommande dagarna.

Kärlek och relationer

Om perioderna i nattliga drömmar smärtfritt försvann och inte lämnar några spår på underkläder, bör en kvinna förvänta sig en positiv förändring i den nuvarande situationen på kärleksfronten. Ofta symboliserar blod passion, och menstruationens blod är en kvinnlig kraft som bär all information om släktet.

Många kvinnor som lämnade sina berättelser på tematiska forum noterade att ju mer de kände tillfredsställelse från blodet som flyter i en dröm, desto mer kortfattat blev deras relation till en partner.

Var uppmärksam på vem du ligger i sängen under utskrivning. Om perioderna i drömmar fångade en kvinna tillsammans med föremålet för hennes sexuella lust - är det dags att prova något nytt i det intima livet. I detta fall. Den konventionella visdomen är att det omedvetna endast är det medvetna.

En dröm om början av kritiska dagar, som lämnar en lycklig känsla för hela nästa dag, lovar framgång i det personliga livet.

Karriär

Om dessa dagar i en dröm började på arbetsplatsen, men flickan lyckades dölja den eller använda packningen i tid, kan du säkert räkna med ett kraftigt hopp på karriärstegen.

Överflödig urladdning kan leda till en sovskift i kommandot. Men oroa dig inte om morgonen inte överskuggas av ångest, sådana förändringar kommer bara att göra jungfrun glad och berika.

Negativa intryck efter en dröm om menstruation

Ångest efter att ha vaknat och ett negativt meddelande under dagen är en allvarlig oro. Oro kan vara ett direkt bevis på att en kvinna drömde om menstruation som en varning. Först och främst är det värt att uppmärksamma hälsan i kvinnans reproduktionsorgan. Kroppen kan "prata" med en kvinna genom drömmar för att varna henne för förestående fara.

Överdriven blodig urladdning, drömd i början av menstruationen, kan signalera hotet om ett missfall.

Menstruation i en dröm, åtföljd av svår, skärande smärta utgör en smärtsam avsked med en älskad. Om det i en dröm inte bara finns menstruation, utan också smärta i ljumskområdet, är det säkert att säga att separationen kommer att förknippas med förråd hos en kille eller man. För en gift kvinna förutsäger sådana känslor i nattdrömmar en lång, fylld med överdriven byråkrati, skilsmässa.

Drömmen om menstruation, som lämnade en känsla av skam och besvärlighet, förhindrar allmän skam och censur. Baserat på majoriteten av kommentarerna på olika drömsajter indikerar perioderna i ett sådant ”företag” att något hemligt och intimt kommer att bli allmännyttigt eller att en kvinna kommer att betala för överdriven nyfikenhet eller pratkraft.

Om menstruationen drömde om en man

Det är anmärkningsvärt, menstruationen kan drömmas inte bara om en flicka, utan också om en kille.

En fånge som har drömt om menstruationsblod kan förvänta sig en tidig, i de flesta fall, en tidig befrielse.

Om de män som just har drömt om en nygift kille kan gratulera honom, för snart kommer hans fru att gå på rivningar.

Om du hade en månadsperiod hos en man och lämnade ett obehagligt intryck, bör du ompröva din inställning till det rättvisare könet. Den svåra "eftersmaken" efter sömn är ett intryck som han gör på omgivande kvinnor.

Dags att sova

Det är mycket viktigt att uppmärksamma den dag och tid på dagen då kvinnan besökts av en tvetydig dröm. Profetiska drömmar är de som utses från tisdag till onsdag och från torsdag till fredag. Att drömma för närvarande kan gå i uppfyllelse så snabbt som möjligt..

Drömmar på dagtid anses som tomma..

Drömmar under perioden 19:00 till 00:00 går i uppfyllelse under de kommande två åren. Du bör inte vänta på snabbt körning av det avsedda. Drömmar från 00:00 till 03:00 går i uppfyllelse lite snabbare, men är "skiftare". Formerna och betydelserna som projiceras i verkligheten har motsatt betydelse för sömnen. Men drömmar klockan 03:00 till 06:00 går i uppfyllelse extremt snabbt och så nära en gemensam tolkning som möjligt.

Varför drömmer om din period. Drömde om någon annans menstruationsblod: värde

Drömtolkning: att se en period i en dröm

Även om blodet i drömmen traditionellt tolkas som nära besläktade, blodförbindelser, för menstruationsutseendet, innehåller nästan alla tolkar andra tolkningar.

efter en sådan dröm för familjerna förutspår en försämring av relationerna, särskilt på den intima sfären. För att inte allvarligt gräl, och inte ens dela helt, måste du visa återhållsamhet, takt, förmågan att lyssna på en partner.

förutspår att menstruation i en dröm för en ung gift flicka innebär en snabb befruktning. Gravid dam regula drömmer om en enkel process av födelsen av ett barn. Ogift tjej som har en menstruationsperiod är en symbol för det akuta behovet av att kontrolleras av en läkare. Smutsigt blod är en varning för att drömaren och hennes släktingar är i fara. Något hotar det totala välbefinnandet.

Enligt tolkningen av Wangi

menstruation i en dröm, som färgade kläder eller möbler, varnar för att drömaren är i mitten av skvaller. Spitiga kritiker försöker presentera henne i det mest ogynnsamma ljuset. Du bör vara försiktig så att du inte ger dem nya ämnen för insinuationer och försök inte att reagera skarpt på attacker mot dig själv.

råder en kvinna som ser sin egen menstruation i en dröm att kontrollera sina planer för nästa dag. Om ett viktigt möte eller ett datum är planerat, signalerar drömmen att det är stor sannolikhet för att vara sen och rekommenderar att du lämnar tidigt.

Enligt drömboken för den amerikanska tolken Denise Lynn

, när menstruationen drömms av en man, som plötsligt började i sig själv, återspeglar detta hans alltför nyfikenhet. "Kritiska dagar" i den älskade betecknar en betydande försämring av förståelsen och allvarlig kylning. I familjedrömare innebär menstruation i en dröm att förhållandet löper risk för skilsmässa. Om du vill rädda äktenskapet måste du agera omedelbart.

källan följer den traditionella behandlingen av menstruationsblod. En dröm med hennes närvaro innebär ett tidigt men oväntat möte med släktingar.

Enligt östra drömbok

, överflödiga perioder i en dröm, som dök upp långt före deras verkliga tid, återspeglar drömmerens känslor. Hon oroar sig för mycket för saker som verkligen inte förtjänar det..

Enligt den esoteriska Tsvetkovs drömbok

, om menstruation inträffar på benen, förutspår drömmen en vaken i en obehaglig situation. Hon kommer inte att vara för allvarlig, men för drömaren kommer att bli en känsla av skam och besvärlighet.

tolkar menstruationen i en dröm som en akut signal till en kvinna att engagera sig i sin egen intima hälsa. Kroppen arbetar vid gränsen för sin kapacitet, och specialistrådgivning krävs.

Enligt den muslimska tolkaren

, när en kvinnas menstruation drömmer och i verkligheten inte är för tillfället kommer drömaren att göra ett misstag. Efter en sådan tomt måste du noggrant övervaka dina egna handlingar.

Vem drömde om menstruation

En kvinna som ser en menstruation i en dröm väntar inte på den enklaste perioden. Allvarliga förändringar kommer att inträffa i livet, mycket viktiga och komplexa beslut måste fattas. En annan tolkning av sömn är problem, men du kan bara skylla dig själv. För en äldre kvinna drömmer menstruationen om förändringar i hennes personliga liv såväl som inom finansområdet. Men du kan inte säga om de kommer att vara positiva eller negativa.

Menstruation, drömt om gravid - ett bra tecken. Förlossningen kommer att passera snabbt och lugnt, det finns inget att oroa sig för. Om blödningen var mycket tung, kommer troligen att barnet kommer att föds för tidigt, men det kommer inte att skada honom eller hans mor. Om du ännu inte vet om befruktningen inträffade eller inte, kan du vara säker på att livet redan utvecklas inuti..

Om menstruationen dök upp i en mans dröm, bör han omedelbart prata med sin själsfrände. Den älskade flickan kommer snart att få allvarliga problem, och drömmerens uppgift är att stödja och om möjligt hjälpa henne. Blödade en tonåring? Andra kommer att behandla honom väldigt kallt.

Vad är drömmen om månadsblod för?

Om du drömmer om din egen

månatligt blod, är det nödvändigt att komma ihåg dess färg. Behandlingen av sömn är betydligt annorlunda.

En ren skarlakansfärg innebär att det för närvarande, tack vare vårt eget initiativ, är möjligt att realisera även de otroligaste projekten. Ekonomi kan komma från en helt oväntad riktning. När menstruationen är ovanligt svart är detta ett lyckosamt tecken. Det betyder att ett svårt stadium i livet håller på att slutas. Snart kommer allt på ett nytt sätt, och även om drömaren är rädd för förändringar är de definitivt till det bättre.

Koagulerat blod återspeglar mental ångest. En viktig fråga måste lösas så snart som möjligt så att den inte förgiftar förekomsten av.

menstruation eller en smutsig färg varnar att du måste ta hand om ditt hälsotillstånd på allvar. Det är tillrådligt för en kvinna att besöka en gynekolog för att utesluta komplikationer, särskilt om drömaren självmedicinerande.

månatligt blod i en dröm betyder att vakna upp i en farlig situation.

Månatligt blod på kläder

tolkade tvetydigt. Å ena sidan kommer detta in i en rolig situation. Ett annat alternativ är mer gynnsamt och lovar en framgångsrik händelse som inte ens förväntades.

Men månatligt blod på mina underbyxor

är av särskilt vikt. För en gift kvinna innebär handlingen svårigheter i affärer. En dröm varnar en ung flicka: objektet med hennes förtjänst tar henne inte på allvar, och du bör inte avslöja hela hans själ för honom.

Var var blodet

Om du kommer ihåg var du såg blodet måste du tänka på detta när du tolkar:

 • i slidan - känslor av spänning;
 • på packningen - sluta blanda sig i andras angelägenheter;
 • på dina underbyxor - du har inte sett någon nära dig på länge och saknar dig väldigt mycket;
 • på linne - ett barns födelse. Kan indikera gästernas ankomst;
 • på kläder - en gräl med en nära vän;
 • på en vit klänning - någon händelse kommer att kränka ditt vanliga sätt att leva;
 • på golvet - du befinner dig i en svår situation och det finns ingen plats att vänta på hjälp;
 • på möbler - problem kommer att överraska dig;
 • på sängen - de försöker lura dig;
 • på toaletten - ett lugnt liv väntar dig, utan problem och olycka;
 • i dina armar - en förbannelse har placerats på hela din klan som kan förstöra ditt liv;
 • på hans fötter - en utslagning kommer att leda till dåliga konsekvenser.

Vad drömmer kvinnor om menstruation

Förutom det profetiska värdet och ett tips för att kontrollera hälsotillståndet när en flicka drömmer om en period i en dröm

, det måste ses som en symbol för förändring. Det gamla förhållandet, som drömmen fortfarande längtar efter, är dags att lämna tidigare. Håller fast vid minnen och idealiserar bilden av en kyld älskare, kan du hoppa över verkliga känslor.

Om du drömmer om din period

en kvinna, i själva verket borde hon vila mer. Drömmen rekommenderar att ta hand om dig själv och inte försöka fånga tusen och en sak samtidigt innan du födde. Behöver mindre krångel och njut av din extraordinära position.

Menstruation i en dröm under graviditeten till en kvinna, om hon faktiskt inte bär ett barn, är detta en dröm som är speciell i symbolik. Han förutspår att han kommer att behöva ta på sig ett helt nytt projekt. Att byta verksamhet kommer att gynna, men betydande insatser kommer att krävas.

Olika sömnscenarier

Inte bara typen av menstruationsblod spelar roll, utan också situationen för dess utseende. Menstruationsblod kan släppas sparsamt eller omvänt för mycket. Många unga damer drömmer om att "kritiska dagar" gick plötsligt och de har inte en dyna eller en tampong till hands.

Menstruation kan drömma under graviditeten. Sådana drömmar kommer många kvinnor till och med under klimakteriet. Visioner anses vara de mest obehagliga, i vilka menstruationsblod rinner ner i benen, liksom när en kvinna plågar kläder eller möbler med blod. Om en ung dam drömmer att hon inte kan byta packning, tyder detta ofta på misstankar. En sådan person är mycket orolig, han har många psykologiska och känslomässiga klämmor..

Varför drömmer om att menstruationen gick

Det händer att särskilt känsliga kvinnor ser en dröm om början av menstruationen strax före dess faktiska utseende. I detta fall är menstruation i en dröm nästan en profetisk dröm, baserad på fysiologiska skäl.

Om drömmen började

menstruation, men i själva verket är dessa dagar långt ifrån cykeln, kan detta vara en signal om hälsoproblem. I en annan tolkning betyder en dröm tvärtom graviditet.

Också en otidig start

menstruation i en dröm varnar för en eventuell spontan handling. Därefter kan det leda till stora problem och komplicera kvinnans liv i hög grad. I den närmaste framtiden måste du noggrant tänka igenom dina handlingar. De avsedda målen kan inte kallas ouppnåeliga. Men genomförandet av planerna kommer att kräva vissa uppoffringar från drömaren..

När en man drömmer att de går

menstruation med sin fru eller älskare, kan detta innebära en sjukdom hos en följeslagare. Anledningen är troligtvis relaterad till den intima sfären eller blodtillförseln. Även om det inte finns några yttre symtom på sjukdomen, kommer en följeslagare att besöka läkaren hjälpa till att undvika komplikationer..

Andra situationer

En mängd olika tomter fick tidigare och nuvarande predellers att fungera. De sammanställde följande lista med tolkningar:

 1. Byt packning - missa något allvarligt på grund av den pågående väsen.
 2. Hon drömmer om att de kommer oväntat - en förlust av förtroendet för en älskad. Plötsliga perioder hos dottern - till de otroliga nyheterna om henne.
 3. Om du förväntar dig från dag till dag början av menstruationen, då en profetisk dröm. Snart öppnar livmodern.
 4. Blödning är samma misstag. Du går i en cirkel. Det är dags att bryta det och välja ett annat tillvägagångssätt.
 5. Började i tid - genomförande av planen, före schemat - en lång väntan på resultaten av insatserna.
 6. Försening - osäker position. Om dina perioder i verkligheten inte har nått tidsfristen, köp ett test.
 7. En annan flickas blödning leder till skvaller om henne. På flickvännen - till en liten trefning. I ett barn - att skämma sig för den orättvisa handlingen.
 8. Början på urladdningen i en dröm - att förändras. Avsluta till exempel och öppna ett nytt företag.
 9. Läckte på jobbet, såg allt, så att du kommer att vara upphöjd över teamet (beröm, position, pris).
 10. Att bli färgad med blod - till ett skadat rykte, meningslösa utgifter.
 11. Att älska menstruation är att uppleva missnöje med den nuvarande anslutningen. Om du överlevde en orgasme med blod, uppnå harmoni.

Fläckiga drömmar ger positiva ledtrådar. Du behöver inte vara rädd för dem, uppfattar negativt. En brun fläck på en oväntad plats förutsäger plötslig lycka. Om det hälls rikligt, kommer du också att kunna fånga ett positivt flöde av energi. Övervänt kan ödet vända sig till välstånd och tillfredsställelse.

Vad är menstruationens blod för att lägga på

Ofta i drömmar relaterade till förordningarna visas också hygienprodukter..

med menstruation, att ha en dröm om en gift kvinna varnar för hennes överdrivna hobbyer. Lusten att veta detaljerna i någon annans liv kan leda till en kris i ens egen familj. För män är en smutsig hygienprodukt en varning. Någon i verkligheten kommer att försöka dra honom in i andra människors problem. Ingripande kan leda till problem, så det är lämpligt att visa rimlig själviskhet, försiktigt och omfattande överväga alla förfrågningar.

Tolkningen av drömmar med hygienprodukter varierar också i mängden utsläpp. Lite smutsig innebär irriterande oro och löjlig harsel. Om urladdningen är så rik att drömaren inte har tid att byta dyna

med blod i en dröm varnar en dröm att det finns en fara i rörelsen av rutinmässiga bekymmer att missa något mycket viktigt.

I alla fall ska du inte vara rädd efter att ha sett din period i en dröm. Som regel finns det ingen olycklig symbolik i sådana drömmar. Företrädare för det rättvisa könet i första hand är det nödvändigt att komma ihåg den verkliga cykeln, samt ta hand om deras hälsa. Genom att lyssna på varningar kan drömmare av alla kön undvikas..

Andra värden

En antik persisk drömbok säger: menstruationsblod, som länge har betraktats som "skamligt", "smutsigt", innebär att något mysterium förvärrar personens verklighet. Det kan vara antingen personligt eller tillhöra någon annan.

Ibland i en dröm kan "kritiska dagar" gå med en alltför nyfiken person som vaknar ur verksamheten. Denna dröm är en varning. ”Naturlig brist” kommer att bidra till att komma in i en mycket obehaglig situation. Det finns en annan mening med en sådan dröm. I själva verket kanske en kvinna som har drömt om sina egna perioder inte bedriver sin egen verksamhet, vilket tar bort mycket av hennes energi och styrka.

Om drömaren märker att han har färgat sekret av någon annans möbler, betyder detta exponering eller skam i verkligheten. En persons samvete kan vara oren, vilket snart kommer att avslöjas. Detta kan hända plötsligt och drömaren kan varken försvara sig eller göra ursäkter..

Islamisk drömtolkning

Det antas att om en kvinna drömde om menstruationsblod i en dröm, även om menstruationen i verkligheten ännu inte har kommit eller har gått länge, kan detta betyda att drömmaren kommer att göra ett misstag inom en mycket nära framtid. För att komma ur denna situation med minimala förluster rekommenderas vi starkt att du noggrant tänker igenom varje steg och följer dina egna handlingar och ord.

Nycklar till tolkningen av drömmar

 • När du tolkar en dröm, kom ihåg atmosfären - förtryckande eller snarare lugn, dina känslor i en dröm, intrig och detaljer
 • Är du en tjej, gift, gravid, sjuk, i klimakteriet eller i allmänhet en man?
 • När jag har en dröm. Drömmar om dagen är inte värda tolkningen alls - de har ingen helig mening. Drömmar från 20.00 till midnatt går i uppfyllelse mycket snart. Drömmar från midnatt till 03:00 går i uppfyllelse på tre månader. De mest informativa drömmarna är drömmar om morgonen - från 3 till 6. De går i uppfyllelse ofta och mycket snart. Beväpnad med dessa nycklar kommer vi att börja tolka.

En annan person blödar

Jag drömde om blod från menstruation hos en annan person - en drömmare kan skada nära människor, det kommer att finnas många konflikter och gräl med andra. Det rekommenderas att inte blanda sig i andra människors tvister, inte att sortera saker med en nära och kär. Dessutom kan en liknande tomt betyda följande:

 1. Lägg märke till hur en väns droppe blod strömmar genom hennes ben - ett samtal om hjälp. En man med stort behov av en drömmare, även om han inte pratar om det.
 2. Främmande menstruationsflöde, som orsakade en känsla av ångest och rädsla, symboliserar uppkomsten av en rival. Drömarens felaktiga beteende kan göra att den valda främmande från henne. Själviskhet och överdriven avundsjuk leder inte till något gott..
 3. Dotters blod vittnar om faran som hänger över hela familjen.

Förutsägelser för flickan

Att se dina egna perioder, som i verkligheten ännu inte finns där, visar glädjande händelser för den unga damen inom en snar framtid. Kanske väntar drömaren på ett intressant äventyr och nya bekanta.

Om flickan drömde om blod på dynan, indikerar detta hennes snabba pubertet. Den unga människans kropp genomgår betydande hormonella förändringar och det är möjligt att mycket snart hennes menstruation verkligen börjar i verkligheten. Om samtidigt känns smärta i en dröm, kommer drömaren att förlora förtroendet från föräldrarna på grund av utslag.

Sådana drömmar kan också besökas av flickor som är rädda för hormonella förändringar och menstruationsflöde. För att övervinna sådan rädsla är det nödvändigt för mödrar att ingripa för att förbereda unga damer och berätta allt om kritiska dagar på ett tillgängligt språk.

Vad pratar Danilova om

Danilova är övertygad om att menstruationsblödning i en dröm lovar vakna förluster. En sådan dröm kan vara en varning. I en snar framtid kan en person tappa något viktigt för sig själv och mycket betydande. Det handlar kanske inte om materiell rikedom, utan om andlig.

Om en kvinna drömmer om reglering några dagar innan menstruationen börjar bör man inte fästa särskild vikt vid en sådan dröm. En kvinna vet att "kritiska" dagar närmar sig, och kroppen ger lämpliga bilder.

Gasket Dreams

Packningens olika utseende betyder olika tolkningar:


Köp ett paket packningar - snart i ditt liv kommer en helt ny, positiv förändring.

 • Kemtvättar i en flickas dröm visar henne ett ödesdigert möte med en ung man, som troligen kommer att sluta i äktenskapet.
 • En hygienprodukt med droppar blod symboliserar drömmerens känsla av skam och skuld i verkligheten; dåligt rykte.
 • Se hygienprodukter som används istället för inläggssulor i nattberättelsen - i verkligheten kommer du att göra en extraordinär handling som kommer att ha en positiv inverkan på ditt liv.
 • Limma packningen på den nuvarande tik - drömaren kan lita på vänlig hjälp och stöd i den verkliga världen.
 • Så trots att menstruationen inte är den trevligaste händelsen i en kvinnas liv, lovar en dröm där du ser din period inte alltid dåliga händelser.

  Menstruation med klimakteriet

  För en äldre dam anses en dröm där menstruationsflödet förefaller vara ett bra tecken. Den här bilden lovar en kvinna god hälsa och välbefinnande i framtiden..

  Om drömaren länge har försökt att besegra en fruktansvärd malaise, kommer hon att lyckas med detta snart. Sjukdomen kommer att försvinna för alltid.

  Om en medelålders kvinna som redan har ett klimat har drömt om att återuppta kritiska dagar med svår smärta, är detta ett tecken på att kvinnan är i ett allvarligt psykologiskt tillstånd.

  Hon kan uppleva en känsla av depression och tomhet. I det här fallet bör damen kontakta sina nära och kära med sitt problem eller besöka en specialist som hjälper henne att komma ur detta tillstånd.

  Dröm Wanga

  Den bulgariska searen Vanga hävdar att menstruationsblödning är mest direkt förknippad med nyheter från nära släktingar. Så, till exempel, om en drömmer märker en blodig fläck på sina kläder och skäms för honom, försöker dölja och dölja honom på alla möjliga sätt, är en sådan dröm en slags varning, som inte i något fall bör ignoreras.

  Ödet antyder att du inom en snar framtid inte ska lita på någon, inte ens de närmaste människorna, eftersom det finns en stor chans att de vid ett viktigt kritiskt ögonblick allvarligt kan lämna dig.

  Millers drömbok

  Gustav Miller hävdar att en sådan dröm har två betydelser: om en tjej som är gift har en sådan dröm, betyder det att i en mycket nära framtid kommer ödet att ge dig en gåva i form av två ränder på testet.

  Men den ogifta unga damen som såg menstruationsblod i en dröm bör uppmärksamma hennes hälsa - det är mycket möjligt att inte helt botade eller dolda sjukdomar snart förvärras. Rekommenderas särskilt för att kontrollera intim hälsa.

  Kom ihåg nyanserna

  Kom ihåg alla detaljer, de kommer att ge rätt svar på vår fråga. Vad du bör vara uppmärksam på:

  • mängd blod: fattigdom eller överflöd;
  • oväntad menstruation;
  • blod rann ner i mina ben;
  • blodfärgade inte bara kläder, utan också möbler;
  • de såg en blodig kudde;
  • väntar på menstruation.

  Dessa är de vanligaste alternativen. Varje situation tolkas på sitt eget sätt. Drömtolkningar är överens om en sak: menstruationsblod är en symbol för styrka och energi, och att blöda eller se det, indikerar deras förlust.

  Är det möjligt att tro på en dröm?

  Inte alltid en dröm kan varna för något. Prästerna anser att de flesta drömmar kommer från den "onda", så du bör inte lyssna på dem. Men ibland har människor verkliga profetiska drömmar.

  Den mest gynnsamma perioden för profetiska drömmar är den ryska traditionella jultiden. De bör förväntas på natten från 6 till 7 januari, från 13 till 14 och från 18 till 19 samma månad. Drömmar från torsdag till fredag ​​är långt ifrån alltid profetiska..

  Tolkning av Miller och Longo

  Att se blod från menstruation från Millers drömbok till en tjej som nyligen har gift sig innebär en tidig graviditet. För ogifta kvinnor varnar sömnen mot allt. Du kanske borde ta hand om din egen hälsa. Obehandlade sjukdomar kan dyka upp igen. Kraftig blödning innebär operation med en lång rehabiliteringsperiod.

  Den vita trollkarlen Longo profeterar de negativa konsekvenserna av sådana visioner. Om en kvinna observerar blodfläckar på sängen, kommer hon i verkligheten att uppleva starka känslomässiga upplevelser, vilket det kommer att vara mycket svårt för henne att övervinna. Nära människor kan vända sig bort i ett svårt ögonblick för att sova. Hinder kommer att uppstå på många områden i drömmarens liv.

  Andra vanliga tolkningar

  Ibland finns det sådana drömalternativ:

  • Vissa företrädare för det starkare könet är förvånade över sådana drömmar, de undrar varför män ser kvinnliga sekret i en dröm. En sådan dröm varnar honom för möjliga stora problem under hans andra halvlek. Således kan en partner varna en utvald om förestående katastrof.
  • Om en ogift tjej såg blod på trosorna, lovar detta hennes problem på kärleksfronten: kanske förräderi av en älskad.
  • En gift tjej ser liknande drömmar inför graviditeten.
  • Att äcklas av ansvarsfrihet innebär att vara verklighet i verkligheten. Detta är ett tecken på flickans avslag på sin egen sexualitet.
  • Att se en blodpropp i linnet betyder dåliga nyheter, förekomsten av en allvarlig sjukdom. Det rekommenderas att genomgå en undersökning, särskilt av reproduktionssystemet.
  • Att se blodutflödet som började hos en annan kvinna betyder att det är dags att bli lugnare och skapa.

  Markeringsfärg

  I nattliga drömmar kan menstruationsflödet ha antingen en normal eller en mycket konstig färg. Det är nödvändigt att komma ihåg färgen på det drömda blodet, eftersom det hjälper till att mer exakt och i detalj avkoda nattvisionen:

  1. Svart blod har den mest negativa tolkningen. En liknande tomt visar en tjej med hälsoproblem och möjlig infertilitet.
  2. Att markera en ovanlig färg antyder att drömaren måste överleva en ovanlig situation. Vissa problem kommer att uppstå, för den lösning som du måste söka råd från en klok mentor.
  3. Den ljusröda färgen på menstruationsblod antyder att det klara könet lider av många komplex och självtvivel. Det är troligt att damen inte är nöjd med sitt eget utseende, vilket hon skäms för. Det här är för mycket i hennes liv. Mer tid att ägna åt personlig vård.

  Vilken färg drömde blod?

  • Svarta höjdpunkter är det mest negativa tecknet. Det lovar flickan hälsoproblem och oförmågan att bli gravid ett barn.
  • Blod av en ovanlig färg försvårar uppkomsten av en ovanlig situation, som bara kan lösas efter att ha fått råd från en klok mentor.
  • Scarlet, för ljus urladdning tyder på att det klara könet lider av många komplex. Kanske är flickan blyg för sitt eget utseende, vilket i hög grad stör sitt liv.

  Många tolkar är säkra på att om en kvinna drömmer om hennes perioder och blod, så är detta bara en återspegling av hennes känslomässiga tillstånd, vars intensitet inträffar under perioden före början av menstruationscykeln.

  Vissa drömböcker rekommenderar inte att uppmärksamma drömmar om den tid då menstruationen redan har kommit - detta är en återspegling av någon del av verkligheten.

  För att korrekt tolka drömmen, som var en dröm i sig, och inte under påverkan av de ovannämnda faktorerna, måste du vara uppmärksam på detaljer.

  Olika drömböcker tolkar situationen på sitt eget sätt om en kvinna drömmer om en period i en dröm.

  Till exempel hävdar Millers drömbok om man drömde om att vara gravid till ett framgångsrikt födelse av ett barn och hans fortsatta välbefinnande. En sådan dröm lovar födelsen av ett friskt och begåvat barn.

  Tolkning av Wangis drömbok försäkrar läsarna att detta är ett bra tecken - om en kvinna drömmer om blod i en dröm är menstruation inget undantag i detta alternativ.

  Om de drömde om en ung flicka, speciellt om de plötsligt gick, är det för en framgångsrik lösning på problem: ökning, arv, lönebonus och bonus osv. Etc. Inga speciella ansträngningar krävs för att uppnå framgång. Det är bara att i flickan eller kvinnan som de drömde om skulle en vit rand komma.

  För korrekt tolkning av en sådan dröm är detaljerna viktiga:

  • om du drömmer om dina perioder på dina underbyxor under en oväntad period (de gick plötsligt) - detta är en föregångare av hinder och hinder som du kommer att stöta på i en nära framtid på din väg;
  • om de hade en dröm med en annan person, betyder det att motståndaren kommer att besegras och situationen kommer att lösas i riktning mot drömaren;
  • om du drömmer om månadsvis blod på remsan - detta är ett efterlängtat möte med nära och kära.

  Mycket beror på färgen på det drömda blodet: ljust och ljust blod - till det snart glada mötet, tjockt blod - på släktingens sjukdom.

  En dröm där blod drömmas i en dröm för en tjej uppvisar ofta något bra, men det är viktigt att komma ihåg hur rikliga och starka de drömde och hur hon reagerade på det faktum att de redan hade börjat:

  • om flickans menstruation var mycket stark, under denna period skulle flickan förvänta sig ett förslag till äktenskap, graviditet är möjligt;
  • för en gift kvinna, den snart ankomsten av gäster som hon inte har sett på länge och de trevliga sysslor som är förknippade med detta;
  • om du hade en månatlig dröm för en tjej som för närvarande är i en aktiv sökning efter ett jobb - en dröm betyder en inbjudan till ett lönsamt samarbete;
  • om de drömde om en flicka, och blodet orsakar henne en obehaglig känsla av avsky - detta är skvaller och krossar runt hennes person, måste du vara försiktig med din vänskrets;
  • om blödningen var så riklig att flickan färgade blod runt (kläder, möbler, blod flödar rikligt i benen, etc.) - till en situation i livet som kommer att orsaka besvärlighet, måste du bli av med några livskomplex.

  Om flickorna gick först, till en trevlig överraskning eller ett intressant äventyr;

  Om de går med en kvinna under graviditeten - till en framgångsrik födelse av en frisk och begåvad baby;

  En sådan dröm för en man är en dålig harbinger - det betyder snart problem och problem, om han ser dem på en vit kudde eller på händerna - i verkliga livet visar han ett överdrivet intresse för någon annans liv och detta ögonblick kommer att spela ett trick på honom.

  Vissa drömböcker övertygar kvinnor och flickor om att se sådant blod i sömnen betyder något obehagligt. Men de flesta av de framstående skaparna av samma drömböcker är säkra - en sådan dröm är mestadels en dröm om goda och trevliga händelser, som du kan se genom att läsa materialet.

  En sådan dröm är förknippad med ett intimt liv, kärleksaffärer och kvinnors hälsa och utveckling. Det beror på vem och under vilken tid menstruerande bloddröm.

  Denna vision är i drömmar för flickor och pojkar. Drömtolkning ger en annorlunda tolkning av en sådan obehaglig nattsyn i samband med kvinnlig natur och sexualitet.

  I nattvisionerna för flickan

  Om hon drömmer om ett barn, särskilt ett vars övergångsålder inte kommer snart, kommer han att få reda på en hemsk hemlighet eller bara sanningen om barnets födelse, vilket kan bli chockerande för honom. Att se blod på vuxenkläder är en skräck, en obehaglig överraskning, som kan vara relaterad till sexuell aktivitet. Till exempel kan en flicka ta reda på om en abort eller graviditet av en nära släkting eller hennes kvinnliga sjukdom eller bara en hemlighet.

  Att se blod på ens egen kläder är ett brott, smärta eller sexuella övergrepp. Efter en sådan dröm rekommenderar drömboken att hålla sig borta från pedofiler, konstiga människor eller berusare, vilket kan orsaka stor skada för barnet, både pojken och flickan.

  Men vad är drömmen om månadsblod för en tonårsflicka som ännu inte har menstruation. Detta indikerar utvecklingen och gradvis blomstrande av kvinnlig natur, en föregångare till den verkliga början av "dessa frågor." Efter en sådan dröm råder drömboken dig starkt att köpa kuddar och övervaka din allmänna hälsa. Eftersom sannolikheten för en profetisk dröm om menstruation är hög.

  I andra fall överför blod inte något gott för ett barn, särskilt inte en flicka, och talar om rädsla för något förbjudet och fruktansvärt. Efter det bör du vara försiktig, eftersom det ökar sannolikheten för att inte bara en olycka, utan också sjukdom, förlust av styrka och till och med dödsfall efter utmattning, särskilt de som drömmer om att gå ner i vikt eller lider av anorexi och ätstörningar.

  I drömmar om killar och män

  Vad är menstruationsblodet för en kille som drömmer om? Om han fortfarande är en jungfru talar drömboken om hans ökade intresse för det motsatta könet och nyfikenhet i samband med sex. Men i vissa fall är det svårt att förstå vad hon drömmer om, särskilt om han just nu har hälsoproblem. Blod kan indikera en förvärring av en kronisk sjukdom eller skada som skulle vara hans mor, blodsyster eller kvinna.

  En mogen man har en dröm om menstruation före skandaler eller sexuella nyheter. Om han har en älskare eller hustru, kan han prata om hennes abort och utpressning på grund av detta, graviditet eller passionerad kärlek, från vilken det helt enkelt inte finns någonstans att gå. Varför drömmer om att se henne på sina kläder? Dina äventyr kommer att bli kända eller en älskare eller bara en flickvän kommer att berätta för alla om dem, börja väva intriger, be vänner att prata med dig om hennes känslor eller försöka självmord. Detta är ett mycket dåligt tecken för killar, eftersom de borde lita på flickor mindre för att han kan falla i deras listiga fällor..

  Har du sett en dröm? Varför drömmer kvinnor och män om kackerlackor - drömbok

  Varför drömde du om månatligt blod för en gift man vars fru väntar barn? Drömboken skriver att hon kan få problem, gå till sjukhus eller förlora ett barn. Ibland talar en sådan dröm om en födelse förbannelse eller trauma, som kan sluta mycket dåligt för en kvinna. I sällsynta fall dödar en kvinna, oftare än en mor, i en familj.

  I drömmar för flickor och kvinnor

  Om man inte förväntar sig verklig menstruation talar drömboken om sjukdom och en minskning av energi. Kanske en kvinnlig sjukdom eller avslöjande av en intim hemlighet på ett oväntat sätt till följd av förlägenhet eller en obehaglig situation som smärtsamt skadar en kvinna och kan leda till stora känslor.

  • Varför drömmer om att se blod på ytterkläder som bärs på människor? Förvänta sig en skandal som involverar sexliv och älskare.
  • Om du drömde om blod på dina underkläder skulle din älskade person eller flickvän du litade på skada.
  • Varför se blod på föremål hemma? Det är inte värt det att ägna någon till ett intimt liv. Samtidigt kommer de att missförstå, fördöma eller ställa in.

  Allt är annorlunda vad de ser i en dröm. Många glömmer omedelbart allt, men vissa försöker dechiffrera händelser genom att läsa en drömbok. Endast han kommer att berätta om nattsynen var en varning eller en varning. För att förstå varför blod drömmer, menstruation, måste vi försöka påminna om drömmen i alla detaljer.

  Drömmar kan förutsäga vad en kvinna förväntar sig inom en snar framtid. Särskilt när hon drömmer om att hon har börjat menstruera, även om det faktiskt inte finns något liknande. Och det finns ingen oro för frånvaron av det. Vad skulle det betyda?

  Problem lovar bara en dröm där dina kläder eller tyg är färgade med blod. Det försvårar problem som kommer att bli ett allvarligt hinder för målet.

  Japansk drömbok

  Orientaliska drömtolkningsexperter vet exakt vad månadsperioder är för. Så för en ung flicka förutsäger det sjukdom och dålig hälsa. För att mildra de allvarliga konsekvenserna för kroppen kan du bara genomgå en fullständig undersökning.

  Om en kvinna drömmer om blod på en älskad eller mans kläder - är detta ett tecken på en kommande gräl. Dessutom, enligt specialisterna i drömmar, kommer den som såg drömmen att vara den skyldige i konflikten.

  Unga kvinnor som ser menstruation i en dröm bör uppmärksamma inte bara hälsa (särskilt kroniska och kvinnliga sjukdomar), utan också deras beteende. Ofta varnar menstruationen i en dröm en ung kvinna att hon kan begå en utslag som kan förstöra hennes rykte.

  En varning om en möjlig sjukdom är en dröm där menstruationen plötsligt börjar och en kvinna inte kan dölja detta för andra. Och ju mer blod, desto mer allvarligt kan besväret vara. Blodfärgade kläder bjuder också på problem. Om du i en dröm försöker ta bort menstruationsblod från dina kläder, är du rädd för att bli fördömd av vänner eller släktingar.

  Artiklar Om Missbruk Cykeln

  Skämt åt sidan: har män PMS?

  Orsaker till PMS hos mänSymtom på PMS hos män18+ © 2020. Det elektroniska periodiska Medikforum. Registrerad av Federal Service for Supervision of Communications, Information Technology and Mass Communications (Roskomnadzor)....

  Vaginal urladdning

  Vaginal urladdning är resultatet av arbetet i körtlar som finns i vaginalslemhinnan. Genom urladdningens natur kan du bedöma tillståndet för organen i det kvinnliga könsorganet.Normal vaginal urladdning anses inte vara en sjukdom, eftersom det är nödvändigt för reproduktionssystemets normala funktion....

  Få vikt före de "kritiska dagarna": är det normalt?

  Denna grymma, grymma värld. Som om vi hade få andra problem under PMS och menstruation läggs ibland till allt det extra kilot. Är det här normalt? Varför det händer?...