Att utföra en kärlek för månadsvis blod

Ansvarsfrihet

Den mystiska magiska världen öppnar upp nya möjligheter. Unga flickor och erfarna kvinnor, desperata efter obekräftade känslor, använder sig tankelöst till hennes hjälp. Men en felaktigt rit som kan utföras kan bli en förstörelse, därför bör oerfarna trollkvinnor lära sig mer om honom innan en kärleksförtrollning.

Rite-funktion

En kärleksförtryck är en magisk rit med målet att locka en person och slava hans vilja. Konventionellt kan ritualer delas in i två grupper: kärlek och sexuell.

Kärleksförtroll skapar ett andligt beroende och sexuellt - fysiskt. Sexuella kärleksformat har underarter: bindningar eller stift. Med deras hjälp läggs inte bara sexuell lust på män, utan också ytterligare insolvens i relationer med andra kvinnor. Den mest kraftfulla bindningen är en kärleksförtryck för menstruation.

En stava på menstruationsblod har inte bara magiska, utan också fysiologiska effekter. Det fångade blodet, som kommer in i offrets kropp, fortsätter genast att genomföra sitt program. Detta beror på nästan hundra procent resultat och hög hastighet.

Effekten av torkning på menstruationen inträffar inom 2 timmar och varar en månad. När en kvinna börjar en ny menstruation, förlorar det gamla blodet sina magiska egenskaper, så ceremonin kräver ständig upprepning.

Av alla ceremonier som finns i magi, är det farligaste en kärlekspråk för menstruation. Blod innehåller inte bara den biologiska informationen om stavspelaren utan också funktionerna i hennes sexuella chakra. Med hjälp av menstruationsblod skapas en stark sexuell bindning, men om något gick fel tenderar trollformeln att återvända till sin älskarinna med en bakstrejk.

Fästet till menstruationsblod är svart magi, för under påverkan av trolldom blir offrets själ och sinne förkrossade.

Ceremonin lämnar ett kraftfullt intryck i en människas själ som inte kan elimineras. Även om du lyckas ta bort bindningen, kommer en person aldrig att bli vad han var innan en kärleksförtrollning.

Det tros att en kärleksförtroll för menstruation inte kräver återbetalning. Det är inte sant. Efter att ha slutfört en framgångsrik bindning lanseras ett karmiskt beräkningsprogram som kan överföras genom generationer, så innan du gör en kärleksförtrollning måste du tänka på om det är värt det.

Hur fungerar kärlek stavning

En gång i en mans kropp fungerar månadsvis blod som gift och förgiftar sitt offer för själen. Hon slår sig ner i den förtrollade kroppen och som en magnet lockar honom till artisten. Villkorligt, i bindningens handling, kan två stadier särskiljas: medvetslös och medveten. I ett omedvetet skede har en man följande förändringar:

 • ångest;
 • önskan att gå i pension;
 • mild malaise;
 • känsla av underlägsenhet i livet;
 • i tankar och drömmar syns bilden av en kvinna (kund) alltmer.

Efter detta kommer en medveten period. Offret förstår plötsligt tydligt vad han saknade för lycka. Från detta ögonblick börjar aktiva handlingar mot objektet av önskningar. En man lämnar lätt från tidigare relationer och ägnar sig åt en ny älskare. Nu, vid varje tillfälle, försöker han gå i pension med sin kvinna, för i sitt sinne har han nya lustfulla önskningar.

Brist på handling

Ofta, efter att ha gjort en stark kärleksförtroll för menstruationen, får en kvinna inte det resultat hon drömde om. Du måste känna till de vanligaste misstagen när du genomför sådana ritualer..

 1. En kärleksform med hjälp av menstruation är en länk till sex, inte till kärlek. En man känner inte några känslor för författaren, utom för djurens passion. För kvinnor som med hjälp av magi vill starta en familj är menstruationshjälpmedel inte lämpliga.
 2. Att utföra en ritual är inte en anledning till en fantasiflygning. Det måste utföras strikt enligt instruktionerna. Den minsta kränkningen kan leda till oförutsägbara konsekvenser.
 3. Du kan inte göra en ritual av egenintresse. Kärleksmagi tål inte tillhörigheter av hämnd eller trots en motståndare. Utövaren av en kärlek för menstruation bör ha kärlek till en man.
 4. Magi hjälper inte någon som inte tror på det. Om en kvinna under ritningen tvivlar på effektiviteten i sina handlingar, kommer riten inte att ge något resultat.
 5. Kärleksförtryck för menstruation hänvisar till svart magi. Under ceremonin är det nödvändigt att ta bort alla kyrkliga attribut från rummet: ikoner, Bibeln och korset.
 6. Avslöjar alla hans hemliga lidenskaper. Ofta är kvinnor, som känner igen en älskad, besvikna över honom.
 7. Offret för en kärleksstava upplever ständig sexuell missnöje.
 8. Kvinnan som genomförde ritualen måste bokstavligen inte komma ur sängen.

Det finns tillfällen då ritualen iakttas fullt ut, men det har ingen effekt. Anledningen är följande:

 • den förtrollade har en mycket stark aura;
 • magiskt skydd appliceras på mannen;
 • mannen är redan förtrollad av en annan kvinna;
 • artisten hade otillräcklig astral kontakt (mindre än 30 minuter) med offret;
 • mannen är uppriktigt kär i en annan kvinna, och till och med magi är maktlös mot sann kärlek.

Om ritualen inte ger ett resultat är det inte värt att upprepa. Det bör tas som ett tecken. Kanske varnar högre makter för ett misstag när man valde en kandidat.

Positiva och negativa sidor

Innan du börjar utföra ett kärleksförtryck på din period måste du väga för- och nackdelar för att fatta rätt beslut. Menstruationen har sina fördelar:

 • kräver inte särskilda ekonomiska kostnader, eftersom huvudkomponenten i ceremonin är månadsblod;
 • bindning till menstruation är mycket effektivt, det ger ett nästan hundra procent resultat och börjar agera på några timmar;
 • menstruationspillerna har ett utgångsdatum: om mannen av någon anledning inte passade, kommer han inte att bry sig på länge.

Nackdelar med en kärlek stämma på menstruation och dess konsekvenser:

 • en stor förlust av energi hos en kvinna som utför en ritual;
 • sannolikheten för ett "kickback";
 • avsky från en kvinna efter slutet av en kärleksförtrollning;
 • behovet av månatlig upprepning;
 • försämring av människans fysiska tillstånd;
 • knytning till menstruationen kan inte framkalla verkliga känslor hos offret.

En stava på menstruationsblod har en mycket stark effekt på offret och utövaren. Användningen av bindande lämnar ett ärr på deras själar. En kvinna bör vara medveten om det fulla ansvaret för hennes handlingar. Att attrahera en sådan stark magi kan bara motiveras i de mest extrema fall. Under inga omständigheter bör en ceremoni genomföras av intresse. Mörka krafter kan inte bara inte svara på samtalet utan också straffa den ansvarslösa trollkarl.

Sätt att genomföra ceremonin

Det finns fyra typer av månatliga trollformler:

 • bränna en klaff med blod för att ytterligare hälla ask i en drink;
 • lägga till blod att dricka;
 • lägga till blod till mat;
 • avstånd snäpp.

Askbindande

Högerhandens ringfinger bör doppas i blodet varje månad och dra ett hjärta på en flik vitämne. Därefter bränns klaffen under flödet av ett rött ljus och säger:

"Ge dig blod i utbyte mot kärlek".

Askan måste samlas försiktigt och strö med din älskade i en drink. Kärleksförtrycket träder i kraft efter det första slaget. Obehållen passion för en bindande artist övervinner en man.

Älskar stava på cigarettaska

Denna metod är endast lämplig för manliga rökare. Innan en älskad kommer måste du tvätta askfat noggrant. Det är nödvändigt att stjäla cigaretter från honom och smörja nästa med hans månatliga blod. För den här kärleksförtrycket behöver du inte mycket blod, bara röra tobaken under cigaretten med fingret.

När en man tänds måste du mentalt upprepa stava:

”När rök stiger upp i himlen, så gör kärlek (Namn) för mig. "Hur snabbt flödar mitt blod genom mina vener (Namn), så snart kommer vår kärlek att blomstra".

En sådan ritual orsakar en oemotståndlig sexuell attraktion hos en man. Ju mer sex, desto starkare är bindningen.

Älskar stava på ett namn

Exakt vid midnatt måste du stänga av ljuset och tända ett stort rött ljus. Mannen heter på ett litet papper. Då måste du blöta namnet i blodet och läsa intrigen:

”När mitt blod brinner, låt din kärlek bryta ut. Tiden för passion att flamma, hjärta (namn) för att värma upp. Mitt blod går till dig och din kärlek kommer till mig. Jag underordnar din vilja, jag tillåter inte att vara på den andra.

Därefter väntar kvinnan på att papperet torkar ut och bränner det i ljuset. Aska läggs till maten till den älskade. Efter ceremonin kommer en man kärleksfullt att komma ihåg sin kvinna så snart hon mentalt uttalar sitt namn. Ju oftare flickan kommer att uttala det, desto mer besatt blir de förtrollade tankarna. En man kommer att bilda en åsikt om att han behöver den här kvinnan.

Mat snap

För att förtrolla en man, lägg till några droppar blod varje månad i en självförberedd maträtt och läs förtalet:

”Mitt blod har gått och gått in i din själ. Var nu med dig, kalla mig fru ”.

Efter det återstår det bara att behandla din älskade med en maträtt. Resultatet är inte långt framöver. Efter att ha ätit den förtrollade maten, kommer en man att väcka en otäckt sexuell attraktion till syndaren av en kärlek.

Älskar stava för socker

Det är nödvändigt att blanda några droppar menstruationsblod med en tesked socker. Läs områden under omrörningen:

”Eftersom socker är söt, så blir saltet också saltat. Jag tar evigt din kärlek. "Saltens tårar kommer att ta slut, kommer att leda mig (en mans namn) under kronan".

Det förtrollade sockret ska läggas till den förtrollade mans mat eller dryck denna dag. Så snart kärleksförtrycket börjar agera kommer offret inte att kunna motstå honom och kommer att nå författaren till bindningen.

Paj på pajen

Detta är ett mycket gammalt sätt att förtrolla en man. Kläder färgade med månatligt blod blötläggs i en timme. Precis i tid tappas vattnet och degen till pajen knådas på den. De kan bara mata någon som är fascinerad..

Så snart mannen tar en bit av pajen, uttalar kvinnan mentalt handlingen:

”Må mitt blod leva i dig, får det plåga min själ och dricka juice. Du går inte med andra, älskar mig hela mitt liv.

Denna kärleksform är en kraftfull sexuell attraktion hos offret. En man kommer inte att kunna tänka på någon annan och kommer att försöka träffas.

Dricka ankare

En droppe menstruationsblod hälls i ett glas vin av en förtrollad man. Sedan lutar kvinnan sig över glaset och viskar i vin i en viskning:

”Det fanns blod i mig, nu har hon fel. Drar dig till mig och vara du i mig ”.

Vin förstärker effekten av en kärleksförtrollning, för under påverkan av alkohol har en person minimal motstånd. Kvinnan har inte tid att gissa om kärleksförtrollningen har agerat, för i kväll kommer hon att vara i samma säng med sin älskade.

Bröllop kärlek stava

Denna kärleksförtrollning måste genomföras hemma. Innan en man anländer måste du droppa menstruationen på hans plats vid bordet och lägga en flaska Cahors på toppen.

Läs sedan hexen över flaskan och håll den tända bröllopsljuset med båda händerna:

”Får mitt blod spilla över kroppen (Namn). Måste tankarna på mig spridas i förnuft (Namn). Eftersom mitt blod och (namn) blod är anslutet nu, så kommer vi att vara anslutna. Hur man inte delar upp vårt blod från och med nu, så att ingen kommer att förstöra vår förening. Och (Namn) kommer att bli full av kärlek till mig, eftersom han kommer att bli full av kärleksvin ”.

En droppe från en stol måste raderas med ett litet finger. När en man häller sig ett glas Cahors, måste du omöjligt sänka den smutsiga lilla fingret i hans vin. En bröllopskärlek är mycket kraftfull. Om en kvinna verkligen är kär i föremålet för en kärleksförtrollning har hon efter ritualen alla chanser att gifta sig med honom.

Älskar stava med en svart kniv

Vid midnatt öppnar du fönstret och tänder ett rött ljus. Runt dig måste du rita en skyddande cirkel med en kniv med ett svart handtag. Med den här kniven måste du göra ett hål i fotografiet av den man du vill förtrolla i ljumskområdet. Därefter måste fotot placeras ovanför glaset och droppa genom hålet i bilden 13 droppar med blod per månad.

Nästa dag ska glasets innehåll tillsättas maten under dess beredning. När de häller blod uttalar de följande ord:

”Mitt blod har kommit ner från mig, genom att dina ländor gått. Mitt blod bodde i mig, och nu bor hon i dig, viskar i ditt öra på natten, förgiftar din själ. Så att du kan gå med ingen annan men önskar mig ensam. Och med den andra kommer du att gå vilse - du vet inte glädje med henne ”.

Trots den skrämmande beskrivningen är detta en ganska säker ritual. En kärleksförtrollning kan orsaka att ett offer har sexbesatthet. Mannen kommer att vara ihållande. Själv söker han ett möte med sin älskade.

Avstånd snäpp

Denna kärleksförtrollning hålls under stjärnorna. En droppe menstruationsblod droppas på ett fotografi av en man i ljumskområdet, den andra avlas i ett glas dricksvatten och den tredje droppas på ett ljus. Ljuset tänds och uttrycker orden:

”Stjärnor brinner på himlen, de pratar om kärlek. Låt dig (namn) inte märkas, vi kommer att krönas i frånvaro. Hur många stjärnor brinner - så mycket för mig att värma dig på natten ”.

Denna ritual orsakar en man i en okontrollerad passion för den skyldige i en kärleksförtrollning.

Konsekvenserna av menstruationsformler

Snäpp på blod varje månad får konsekvenser, liksom alla andra kärleksförtrollningar. Detta beror på det faktum att en kvinna genomför en ceremoni gör förändringar på vägen avsedd för en man uppifrån. Sådan grov störning kan inte passera utan spår, och ritualen åtgår oundvikligen av ett antal konsekvenser..

Konsekvenserna av en kärleksförtryck på menstruationen för män uttrycks av kränkningar i fysiskt och emotionellt tillstånd. En förtrollad person kan uppleva matsmältningsbesvär, kräkningar och feber. Alla offer för en kärleksstava upplever huvudvärk och förlust av samordning. Dessa är symtom på förgiftning. På detta sätt signaliserar kroppen ägaren om ingripandet och motstår giftens handling, som alltmer förgiftar en människas själ och medvetande. Offret för en kärleksförändring ändrar beteende: nu irriterar människor honom och han vill ständigt gå i pension för att samla sina tankar.

Tack vare dess korta varaktighet måste tillsatsen upprepas varje månad. Ju större antal perfekta ritualer, desto mindre motstånd kommer man att få. Med varje kärleksförtryck kommer han att känna sig värre. Till slut börjar mannen bli mycket sjuk och kan dö.

Ständiga motsägelser i medvetandet leder till nervösa nedbrytningar. En charmig man öppnar sig ur ett nytt perspektiv: han blir vilda avundsjuk och skandalös och kanske till och med hysteri. Orealiserade sexuella impulser förvandlas till sjukdomar. Offren för kärleksformer lider ofta av alkoholism och får patologiska sexuella lutningar.

En kvinna som har avslutat en menstruationsförälskelse ständigt känner ett visst magiskt tåg som sträcker sig bakom ryggen. Hon tappar sömn från skuldkänslor och rädsla för exponering, men det värsta för en kund med en kärleksförtrollning är vedergällning.

I magi kallas en bakstrejk energi, som återvänder till utövaren och vänder sig mot trollkarl. Detta händer när du tar bort kärleksförtrycket. En man är renad från giftig energi och som återvänder till var den kom ifrån. Tillbaka strejk påverkar en kvinnas blod och reproduktionssystem.

Erkännande och tillbakadragande

Till och med en professionell menstruationsperiod har sina konsekvenser. Det är lätt att känna igen en kärleksförtrollning, han fångar ditt öga:

 • plötsligt utvecklas alla tillgängliga sjukdomar;
 • ett intryck av mental obalans;
 • styrken försvagas;
 • förändringar i utseende inträffar (utseendet på rynkor, grått hår, böja, skarp viktminskning);
 • inget intresse för fru och barn.

Om sådana förändringar äger rum måste kärleksförtrycket tas bort omedelbart. För att göra detta är det bättre att kontakta en erfaren specialist. Om detta inte är möjligt kan du försöka göra det själv.

Att ta bort en kärleksförtroll för menstruation är mycket svårare än att peka.

För att motstå magi behöver du enorm viljestyrka och höga energikostnader. Det finns tre sätt att ta bort kärleksförtrycket för menstruation från en man på egen hand.

En man tar av sig sin kärleksförtrollning och måste tåla ett strikt 40-dagarsarbete Varje dag måste du läsa "Vår Fader" och dricka heligt vatten. Förbindelsen med kärleksförbrytaren måste stängas av och försöka att inte tänka på det. I slutet av fastan måste du komma till kyrkan för att utföra nattvardsriten..

En kvinna tar bort sin kärleksförtrollning. I gryningen bör en kvinna stå i ett bassäng och vattna sig själv med heligt vatten och läsa bön ”Vår Fader”. Sedan ska du torka med en ny vit handduk och ta på dig en ny vit klänning. Sedan skriver kvinnan på ett papper det fullständiga namnet på den förtrollade mannen och hennes namn. Namn ska skrivas tillsammans utan mellanrum. Anteckningen måste kastas i ett bassäng. Nu ska vattnet samlas upp och hällas i korsningen mellan tre vägar. Efter ceremonin måste en kvinna gå till kyrkan och omvända sig.

Ritualen på kyrkogården är det mest effektiva lapelet, men det är omöjligt att göra det utan hjälp av en professionell. Genom att utföra ritualer på kyrkogårdar lockar trollkarlarna hjälp av de döda för att ta bort trollben. För en oförberedd person är detta full av dåliga konsekvenser.

Slutsats

En kärleksform för menstruation är ett potent botemedel mot obesvarad kärlek. När hon beslutar om en sådan handling får en kvinna inte bara mannen utan bara hans fysiska skal. När man tittar på den älskade själen som plågas av tvivel, är det få som har tillräckligt med cynism för att glädja sig över sin seger.

Älskar stava för månatligt blod

Förmodligen alla som är intresserade av magi hörde den här frasen - en kärleksförtroll för månatligt blod. Det är intressant att veta varför månatligt blod har en sådan kärleksförtrollning.?

En stavning på månadsblod är inte bara magisk utan också fysiologisk. Det utförs, som namnet antyder, med hjälp av menstruationsblod. Du kan komma ihåg ett exempel från naturen när en hund rusar efter en tik under estrus.

När ska ceremonin genomföras?

Om du följer en strikt plan bör en kärleksförtroll för menstruation vara giltig i minst sju år. Att charma en man med menstruationsblod är mycket enkelt. Endast ditt eget blod kan användas i ritualen. Det är också värt att komma ihåg att denna rit är mycket farlig. Riten måste utföras på den tredje dagen av menstruationen, denna dag är det månatliga blodet utrustat med otrolig styrka.

Men denna ritual bör endast användas om inte en enda ritual har hjälpt. Och du måste vara försiktig med honom: alla ritualer förknippade med "smutsigt" blod är dödligt farliga i odugliga händer.

Ofta i sådana par, även efter äktenskapet, finns det ingen kärlek, makan börjar så småningom att hata sin fru av hela sitt hjärta. Det finns mycket ofta fall när män börjar dricka efter denna ritual, vissa räcker upp sin hustru och i bästa fall kommer fallet att sluta i skilsmässa. Även ofta fanns det situationer som slutade i döden. Kärleksförtryck för menstruation - en farlig rit.

Och allt eftersom blod betraktas som en kraftfull energimanipulator som inte bara kan torka en person och förändra sitt öde, utan också störa livets händelser för ättlingar.

Flera ceremonier för månadsblod

Den första riten är extremt enkel att utföra, men låt dess uppenbara enkelhet inte tilltala dig - kom ihåg det oundvikliga vedergällningen. För denna ritual, ta ditt menstruationsblod och säg texten till konspiration.

Charmat blod, du måste omedelbart blanda den valda med mat eller dryck. Svarta magiker rekommenderar att man använder rött vin för denna ritual (det anses vara en symbol för passion och kärlek). Om det så hände att den valda är långt borta och på grund av omständigheter du inte kan lägga till blod i maten, kan du göra följande: efter att du har uttalat den nödvändiga stavningen, måste du droppa blod på bilden av din älskare. I detta fall måste droppen nödvändigtvis falla i det område där hjärtat är beläget. Och en kärleksförtroll för menstruation kommer att börja dess effekt.

Den mest kraftfulla ritmen för menstruation kräver förberedelser. Det kommer att kräva:

 • foto av en älskad
 • sju droppar med blod per månad
 • sju teskedar salt
 • panna i 3 l vatten
 • träslev
 • 14 ljus

Först måste du tända 7 ljus i köket och 7 ljus i badrummet. I badrummet måste du fixa ett foto av en älskare i ögonhöjd. För närvarande i köket måste du koka ungefär tre liter vatten efter att ha tagit bort pannan från värmen och tillsatt sju matskedar salt till den. Salt måste blandas i vatten med en träsked, strikt i sju minuter.

För att kärleksförtrycket ska fungera så snabbt och effektivt som möjligt, genom hela ritualen, måste du tänka på din älskade, föreställa dig hans bild, känna hans kropp, tänka på din förening. Medan vattnet ännu inte har haft tid att svalna, måste du flytta pannan till badet och hälla innehållet i en diskbänk stängd av en kork. Nu har saken kommit till huvudingrediensen - månatligt blod, det måste läggas till vattnet sju droppar. Nu måste ritualens utförare lägga händerna direkt ovanför vattnet, stänga ögonen och drömma om din framtid med en utvald. En kärleksförtroll för månatligt blod, som andra kärleksformer, kräver koncentration.

Efter några minuter kommer du att märka att du har gått in i ett trance-tillstånd, när detta ögonblick kommer, drar du snabbt korken ur badet. Vatten som minskar kommer "att komma" till den älskade. Vanligtvis är resultatet av denna ceremoni inte länge att komma. I slutet av förtrollningen, öppna ögonen och tvätta dig själv med kallt vatten. Efter ritualen är det tillrådligt att inte ladda dig själv med onödiga tankar och gå omedelbart till sängs.

En kärlek för menstruation är tillräckligt stark, men vänta inte på resultatet redan nästa dag, låt magin göra sitt jobb. Allt kommer i tid.

En kärleksförtroll för månatligt blod hänvisar till ritningarna för svart magi, och återbetalningen för det kommer att vara lämpligt. Dessutom är det ganska svårt att ta bort det även för professionella magiker. Kom ihåg detta och tänk ännu en gång: är det värt att ta?

Älska trollformler för menstruation

En kärleksförtroll för menstruation har länge använts av kvinnor i olika kulturer för att binda sina älskade män. Av alla typer av kärleksmagi är detta den mest effektiva. Blod, som ett biologiskt material hos en person, tillsammans med hår, saliv och naglar, har använts i åldrar för att stärka magiska ritualer, därför anses en kärleksförtroll eller en doft baserad på menstruationsblod vara särskilt stark. De agerar mycket snabbt och orsakar starka känslor som är svåra att bryta med ett kapell eller ta bort på något annat sätt..

Hur stavar en kärlek på månadsblod

En kärleksförtroll för en älskad kille, älskare eller make har ett antal fördelar jämfört med andra fästmetoder, men han har också nackdelar. Kärlekens blodmagas styrka inkluderar följande egenskaper:

 • den relativa enkelheten hos de flesta ritualer, de kan göras på egen hand, utan att tillgripa häxor och trollkarlar;
 • kärlek magi kräver inte användning av några speciella föremål och lång förberedelse;
 • en stava för menstruationsblod fungerar mycket snabbt, särskilt starka ritualer kan binda en man till en kvinna inom några timmar.

Nackdelarna med denna magiska praxis inkluderar den korta varaktigheten på resultaten och en ganska kraftfull återgång. Ingenting kan göras med den andra punkten - negativa konsekvenser är oundvikliga, deras styrka beror bara på hur mörk ritualen var. Korta perioder av giltighet för en kärleksförtryck för menstruation kan ökas på grund av upprepade repetitioner av ritet, i genomsnitt för att stödja den magiska effekten, är det nödvändigt att uppdatera kärleksmagi minst en gång i månaden.

Det är viktigt att komma ihåg att ingen kärleksstava kan ge verklig kärlek. Handlingen med kärleksmagi syftar till att väcka intresse för en man, passion, lust. Utan ytterligare åtgärder från kvinnans sida, kommer grunden för förhållandet som började med en kärleksförtroll för menstruation att vara den intima komponenten. Därför bör en kärleksföreställning betraktas som ett tryck, bara det första steget på vägen till lycka. En kvinna kan lätt fästa varje man till sig själv, men välbefinnandet i en sådan relation och om partneren kommer att ha verkliga känslor beror på hennes personliga ansträngningar.

Vilken dag älskar menstruation stava

En kärleksförtrollning görs aldrig under de allra första dagarna av menstruationen. Det rekommenderas att vänta ett tag, minst 3-4 dagar. I detta fall anses den mest gynnsamma tiden för ritualen vara från 12.00 till 03.00. Kärleksförtrycket som gjorts under denna period kommer att vara särskilt stark.

Hur man samlar in månadsvis blod för en kärlek

För att göra en riktigt stark kärleksförtryckning för menstruationen är det nödvändigt att ordentligt förbereda menstruationsblod. De samlar den i en glasflaska under 2-3 dagar menstruation, närmare natten, när solen redan har gått ner. För att öka effekten av framtida kärleksriter tänder de ett svart ljus, lägger en stängd flaska blod framför den och läser följande magiska text:

”Mitt blod är rött, hett, som en stearinljusflamma, ta med dig din älskade till mig! Väck den hårda ångesten i hans hjärta, spill över kroppen, blossa upp med passionens hetta. Måtte jordiska krafter inte skilja oss. Ord, slott. Min önskan är stark, min vilja är stark ”.

När de stänger flaskan uttalar de de sista förberedelserna: "När mitt blod är kärt för mig, så kommer jag att bli kärleksfull".

När du har samlat in materialet måste du dölja det ordentligt. Om någon ser menstruationens blod innan en kärleksförtrollning försvinner dess magiska kraft.

Hur man förtrollar en man för menstruation

Om möjligt är det bättre att söka hjälp av en specialist, men du kan alltid göra en kärleksförtrollning på egen hand varje månad - det viktigaste är att strikt följa de rekommenderade datum, tidpunkter och sekvenser av åtgärder, eftersom alla misstag kan få allvarliga konsekvenser. Dessutom bör man komma ihåg att det inte är önskvärt att använda kärleksmagi på en man som redan har varit fascinerad.

En enkel månadsvis blodplott

Bland de enklaste inkluderar kärleksformat med kuddar. Det finns många alternativ för hur detta kan göras: använd nålar, stift, jord, trasa etc. I detta fall kommer vax och menstruationsblod att användas:

 1. Sex vaxljus finhackade och smälter i det sjunde ljusets låga.
 2. Den resulterande vaxmassan får svalna i 3-5 minuter, varefter 3 droppar menstruation läggs till den.
 3. När vaxet svalnar lite och blir visköst formas en liten figur av det. Formen är inte så viktig, men brukar göra en persons silhuett, boll eller "piller".
 4. I processen att skulptera säger de: ”Jag skulpterar, mode, jag skildrar vår kärlek. Jag lägger till mitt blod, jag förenar våra öden ”.
 5. Därefter kastas de resulterande figurerna diskret till en älskad: de läggs i en väska, under dörrens tröskel, gömd i ett rum, etc..
 6. Den andra figuren, exakt samma form, tas till korsningen närmast killen och begraver den där med orden: ”Tack, nu ska jag gå förbi. Du hjälpte mig, stanna nu som ett löfte ".

Stark kärleksförtryck för menstruation i fjärran

Handlingen för de flesta kärleksformer för menstruation riktar sig till betet hos en person som är ganska nära - i samma stad som kunden. Det finns emellertid ett antal ritualer för att binda män som läser på avstånd.

Ett av de mest populära sätten att torka på lång sikt är att konspirera om kyrklig ljus:

 1. På tre ljus skar de ut sitt namn med en kniv och tänder dem.
 2. 5 droppar månatligt blod hälls i ett glas vatten.
 3. Lägg sedan någon av dina guldföremål på glasets botten, helst en ring.
 4. Efter det läste de texten på en förtrollning om menstruationsblod: ”Sprid, sprid i cirklar, mitt blod. Så Guds tjänare (namnet på den älskade) kommer att gå runt mig och kretsa runt falken och längtar efter mig. För mig kommer man att börja tänka hur hans hjärta bränner av värme. Som sagt, det kommer att vara så ”.
 5. Vattnet kokas och tas till korsningen på natten. Där hälls hon över sin vänstra axel och lämnar utan att vända sig.

Denna kärleksförtroll för månatligt blod på distans har en stor effekt på en man. Om känslor för honom är borta kan du bara inte lämna honom - innan du behöver göra ett kapell, annars kan du bryta en persons öde. Kostnaderna för en sådan intervention kommer att bli stora.

Älskar stava för menstruation på bilden

Med hjälp av ett foto för menstruation kan du göra många alternativ för kärleksformer. En av de enklaste är följande ritual:

 1. Sent på kvällen appliceras ett udda antal droppar blod på ett fotografi av en älskad man.
 2. Sedan läser de texten till konspiration: ”Jag trollkar vid solen och månen, jag lockar till mig själv, jag binder till min själ. När de himmelska kropparna tar varandra för evigt, så kommer du och jag att vara tillsammans för alltid och alltid. ”.
 3. Avsluta ritualen genom att sprida blodet tvärs med ett finger..

Därefter är fotot gömt på en avskild plats.

Älskar stava för månatligt blod för mat

Kärleksformer för mat och dryck har alltid varit ett av de mest praktiska sätten att locka till sig en man - det är väldigt lätt att dölja det huvudsakliga plotmaterialet i en godbit. Dessutom kräver de vanligtvis inte en komplex ritual. Det räcker med att lägga till några droppar menstruation till drinken eller skålen och läsa texten till kärleksförtrycket: ”Drick mitt blod, ge din vilja. Jag tog min - jag tar din. Jag tar lugn, jag tar lycka. Om du vill ta tillbaka det, kom till mig. När du kommer kommer du att stanna hos mig. Låt det vara så. Ord, slott ”.

Därefter behandlas den valda den valda.

Älskar stava på en avtagande måne

En kärleksförtrollning på den avtagande månen med hjälp av månatligt blod görs på kyrkogården enligt foton av den älskade mannen:

 1. På kvällen finns en kyrkogård till en person som har levt ett orättvist liv på kyrkogården. Samtidigt bör självmordsgravar undvikas..
 2. En liten handfull jord tas från den valda graven och lämnar sju pennies i gengäld.
 3. Med detta land återvänder de hem, där huvudarbetet kommer att utföras. En handfull hälls på en vit tefat och läggs bredvid ditt älskade foto.
 4. Ett svart ljus skjuts ned i marken. 13 vanliga ljus placeras i en halvcirkel på bordet.
 5. Vid midnatt tänds ljus, börjar med svart. När hon bränner lite, droppar vax från henne på fotot och drar ett kors. Sedan läste de texten i kärleksförtrycket för menstruation tre gånger: ”Hon tog jorden från syndaren, tog med sig sina jordiska lidanden. När han övergav sina lidenskaper så kommer du att lyda mig ”.
 6. Därefter appliceras 3 droppar menstruation på fotot. Det bränns och askan blandas med kyrkogården efter att ha tagit bort ljuset från fatet.
 7. Nästa dag hälls jord med aska utanför dörren till den utvalda.

Älskar stava på en man för månadsvis blod för vin

En kärleksförtrollning med hjälp av menstruation görs i följande sekvens:

 1. Tre droppar menstruationsblod blandas med blod som tas från ringfingret (ytterligare tre droppar).
 2. Därefter läses texten i kärleksförtrycket: ”När mitt blod gick från mig, så gjorde din kärlek till mig. Vi kommer att vara en med dig, som tidigare var jag och mitt blod en. Ingenting lever utan blod, och du kan inte leva utan mig. Du kommer att glömma rivalerna, du kommer att smutta mig. Du kommer att tjuta bort från mig från längtan, du kommer att vara nöjd med mig. Mitt första, andra och sista ord, jag låser, låser, lockar till mig själv. Låt det vara som jag vill. Nyckel, lås, språk ”.
 3. Sedan läggs omöjligt blodet till vinet och behandlas till det utvalda.

Denna kärleksförtrollning är lämplig för både den fria killen och den upptagna killen. Dessutom tillåter han dig att stärka känslor med sin man, om det finns misstankar om att han lurar.

Stava för menstruationsblodsocker

Ett diagram för månatligt blod med socker läses på följande sätt:

 1. 2 droppar menstruationsblod blandas med 1 tsk. Sahara.
 2. Efter det uttalar de texten till kärleksförtrycket: ”Eftersom socker är söt, så kommer vår kärlek att vara söt. Eftersom mitt blod är varmt, så kommer passionen i ditt hjärta att brinna hett ”.
 3. Förtrollat ​​socker tillsätts till mat eller dryck och behandla den valda..

Resultatet av en kärlek för socker märks vanligtvis efter 3-5 dagar.

Kärlek stavning på en man menstruation på vit vävnad

Du kan förtrolla din älskade på menstruation med hjälp av vit trasa. För att göra detta räcker det att applicera några droppar blod på en vit trasa, en halsduk eller handduk och torka materialet. Samma dag bränns den och den återstående asken samlas i en glasbehållare. Vid första tillfället bör en liten nypa läggas till drinken till din valda, efter att du först viskat följande ord över vätskan:

"Eftersom det här blodet var ett med mig, så kommer du nu att vara en med mig, min smalare.".

Efter hur mycket kärleksstava börjar agera på menstruation

Älskar magi baserat på styrkan i menstruationsblod fungerar mycket snabbt. Det synliga resultatet märks i genomsnitt efter 2-3 dagar. Starka mörka ritualer reducerar denna period till 1 dag. Ritterna av vit magi är svagare, deras effekt manifesteras i flera veckor, eller till och med månader, men avkastningen efter dem är svag.

Konsekvenserna av en förtrollning på menstruationen för män

Granskningarna indikerar att effekterna av kärleksformler på menstruationsblodet kan vara mycket olika, men först och främst lider människans hälsa och hans mentala tillstånd. Varje kärleksplott, till och med den mildaste inverkan, undertrycker offrets personlighet och drar kraft från den. I slutändan kan en kärleksförtroll för menstruation orsaka följande problem:

 • en man börjar åldras för tidigt;
 • offret utvecklar impotens;
 • under de första dagarna efter en kärleksstava kan en man uppleva utbrott av aggression och plötsliga humörsvängningar;
 • utseendet på en man blir smärtsamt;
 • en glad människa blir slö och slö.

Konsekvenserna av en stavning på månadsvis blod för kunden

Konsekvenserna av en besvärjning på en man som görs för blod varje månad kan påverka olika områden i en kvinnas liv: karriär, allmänt välbefinnande, materiellt välbefinnande, etc. I något av dessa områden kan en lång svart streck börja, men avkastningen på kundens hälsa är särskilt stark. I riskzonen är för det första det urogenitala systemet hos en kvinna - oftast de som har gjort en kärleksförtrollning utvecklar trast, men detta är ett relativt milt resultat. Mörka kyrkogårds konspirationer för kärlek orsakar allvarlig irritation av könssystemet, cystit och till och med infertilitet. Ibland påverkar rekylen njurarna.

Slutsats

En kärleksförtroll för månadsblod är en stark magisk rit som gör att du på ett tillförlitligt sätt kan binda någon man till dig själv. Fördelen med blodritualer är hastighet - de första resultaten kan bokstavligen visas nästa dag. Tyvärr är avkastningen på sådana kärleksformler också stark, och det påverkar båda parter, både offeret och kunden. Beroende på hur mörk konspiration var, skadar den människor med olika styrkor för människors hälsa, mentala tillstånd eller allmänt välbefinnande..

Månadsvis plot: hur man förtrollar en kille eller man

Kärlek kan vara annorlunda: ömsesidig och obesvarad. När två personer har känslor för varandra på samma gång, är det en dröm som går i uppfyllelse. Men kärleken bryter ofta ut å ena sidan och en person förblir "med ingenting." Här är det värt att släppa situationen, byta till ett mer lämpligt objekt för suck.

Men nej, det önskade objektet vetter mot dina ögon. Sedan vänder många sig till gamla ritualer - kärleksformer och få människor tror att det kommer att kosta dem.

Blodkonspirationer: för- och nackdelar

En kärleksform för menstruation anses vara ett av de mest kraftfulla knepen (sexuella vidhäftningar). De säger att blod bär unik information i sin struktur - DNA och speciell energi.

I ritualer är menstruationsblod det liv som ger näring åt ritualen. För kärleksdiagram har betydelsen av blod en helig betydelse, detta är en tradition utan vilken hela meningen med ritualen går förlorad. Dessutom påverkar menstruationsblod endast motsatt kön.

Dessa konspirationer orsakar stark sexuell attraktion hos män och män. Det är här alla fördelar och nackdelar med exponering är dolda.

Fördelar som driver kärleksförtrycket för menstruation:

 • Ritualen är inte svår att genomföra. Varje dam kan samla in biologiskt material själv och göra nödvändiga manipulationer med honom..
 • De första tecknen på inflytande från en kärleksförtroll förekommer på kort tid, högst två dagar.
 • Handlingen knyter ihärdigt en kille eller man till en specifik kvinna som gjorde riten.
 • Det är svårt att ta bort effekten av stava, det tar tid.
 • Efter att ha druckit blir en man eller man sexuellt besatt.

Allt verkar vara lämpligt, men detta är inte en lista över negativa konsekvenser, som är mycket mer.

Nackdelar med konspiration för att älska med hjälp av menstruationsblod:

 • Varje rit kräver "blod" - vedergällning för gärningen. Detta kan vara i form av en rollback till en kvinna som utförde en kärleksförtroll eller återvänder till önskat objekt. Det händer att släktingar, barn till en flicka blir ett offer. Det är nästan omöjligt att komma ifrån rollbacken, allt har ett pris, som de säger, livet är en boomerang.
 • Kärleksförtrycket för menstruation är giltigt under en kort tid 2-3 månader, då är det värt att upprepa riten.
 • En konspiration med menstruationsvätska innebär i princip att den utsatta personen drack eller åt det tillsammans med mat. Och hur gör man det om det är långt borta? Du kan använda en annan kärleksförtrollning med blod och ett foto av en person, men resultatet är kanske inte så starkt.
 • Ritualer med menstruation orsakar sexuell lust, men skapar inte kärlek. Relationer kommer att byggas på en intim relation, men inte på den andliga. Dessutom är en obehaglig biverkning möjlig. Efter sängspel kyls en man eller pojkvän till en kvinna ett tag. Ibland kan aggression till och med manifestera sig, till och med övergrepp. Och när sexuell lust växer, återställs allt.
 • Ofta förlorar en tjej som inte får den önskade kärleken intresse för det motsatta könet, men objektet gör det inte. En man lockas av en kvinna som tidigare, han kan tvinga henne att ha sex, ta henne med våld.
 • I alla fall är en kärleksförtryck för menstruation en illusion av normala starka relationer. Kärlek är ingen ersättning.

Trollkarlar och trollkarlar har en annan åsikt om dessa typer av trollformler, men alla är säkra på att konspiration för menstruation är svart magi och hänvisar till korruption.

Och om en kvinna fortfarande bestämde sig för att göra en kärleksförtrollning - är det värt att väga för- och nackdelar och ta reda på konsekvenserna av rit.

Vanligtvis charmar häxor en kille på detta sätt efter att de fått reda på om en älskad man är lämplig för en kund, kommer det att skada ett harmoniskt förhållande med en annan älskling.

Hur man gör en kärleksförtroll för menstruation

För att plotta med kärlek genom menstruationsblod, fotografering eller andra attribut behöver du inte vända dig till en ärftlig häxa. Det viktigaste är att göra allt rätt och att inte missa ett enda ögonblick under ceremonin.

Jag undrar vad de kvinnor som redan har gjort det säger. Med förbehåll för alla fascinationer blir en man rastlös sexuellt.

En speciell manifestation av detta beteende inträffar under de första dagarna efter ceremonin..

Konsipirationsmyntets baksida är konsekvenserna eller beräkningen.

Förresten, magiker rekommenderar att inte charma sina hustru fruar. Om det finns missförstånd i familjen, meningsskiljaktigheter och liknande, är lösningen värd att leta efter i dig själv.

En kärlek för menstruation kommer bara att förvärra förhållandet, han kan göra en tyrann, en alkoholist och till och med impotent av sin man. Därför är det bättre att använda kvinnlig magi och inte vända sig till svart.

Rituella detaljer

Det är lätt att charma en kille med din period, men du bör genast tänka på konsekvenserna. När allt kommer omkring kan kärlek från flickans sida passera, och killen kommer att fortsätta jaga.

Det finns en kärleksförtroll för menstruation, snappning och en torktumlare. Lär dig "recept" hur man förtrollar en kille, väldigt enkelt. Men dessa känslor är mycket långt ifrån sann kärlek och med hjälp av sådana ritualer kan du orsaka sexuell attraktion, men inte kärlek.

Var och en av dessa sätt att förtala med hjälp av månatligt blod är bara en imitation av vissa känslor.

Enkel och kraftfull kärleksförtrollning

 • Under en lång tid har de gjort en sådan ritual: de tog en vit bit vävnad och droppade en droppe menstruationsvätska på materien. De väntade på att droppen torkade och brände sedan Askan tillsattes i flera partier till mat till en man, en man.
 • Använd ofta menstruation i sin renaste form. En annan kärleksförtrollning låter annorlunda: "Mitt blod är borta, jag behöver inte, men slaven (namn) behöver mig" och ett jämnt antal droppar blod droppas in i människans mat.
 • Följande konspiration görs så här: 2 droppar blod i vin, de fördömer sju gånger: "Eftersom detta blod är i mig, så är du en slav (namn) kom till mig." Denna alkoholhaltiga dryck ges till ditt favoritobjekt och väntar på resultatet..

En svår ritual för att förtala en kille

De som utförde en sådan rite vet dess effekt. Detta är ett kraftfullt sätt att fästa en man till dig själv och ger en kraftfull effekt på några dagar..

Menstruationen bär en mycket kraftfull energi som kommer att förbinda mannen och den som utförde ritualet ordentligt.

Älskar stava med en nål

För att förtala en kille eller man med hjälp av menstruationsblod, måste du ha följande attribut: blodet självt, en nål eller en lila, ett foto, ett ljus. Du måste göra det noggrant, alla är ansvariga för konsekvenserna av en felaktig ritual på egen hand.

Biologiskt material samlas in uteslutande på natten. Följaktligen utförs ritualen också på natten..

Sätt ett bord mitt i rummet, lägg ett ljus på det och tänd det kl. Kretsa bordet i en dubbel cirkel. Vidare sitter kvinnan vid bordet från söder. Han tar ett foto av en kille och tittar direkt in i ögonen, känner sin makt över honom. Därefter doppas menstruationsblodet med den vassa änden av nålen och genomtränger det med de manliga könsorganen. I dessa ögonblick är det värt att skicka impulser till universum, tänka på hur alla älskare av objektet försvinner, och hans tankar riktas mot att göra en kärleksförtrollning. Ord behövs inte, men om du vill prata det framtida livet med en man - var inte tyst. I denna rit är den viktigaste kraften i lusten.

Om något plötsligt under ritualen gick fel - måste du omedelbart sluta röra dig. Troligtvis är killen skyddad av högre krafter.

Och om allt är bra, bör riten fortsätta.

Ritual med vodka, pepparrot och peppar

För nästa steg behöver du vodka, pepparrot och pepparkorn.

 • 100 g vodka, lägg pepparrotsnitt på olika ställen, 5 bitar ärter och 3 droppar blod i den.
 • Stäng den resulterande blandningen och lägg på en mörk plats.
 • På en växande måne, placera en dryck på ett fönster för att bränslestyrka, men var försiktig - solens strålar kommer att förstöra den.
 • När en drink konsumeras med våld - måste du lägga till 5 droppar en dryck till en måltid eller dricka varje dag och snart kommer din älskade att vara uppmärksam på häxan.

Placera alla ritualens attribut på ett ställe och lägg fotot med nålen i ett kuvert och spara det.

Fotoritualer

Vissa charmar en kille som använder menstruationsblod och ett foto. Kanske denna typ av kärleksförtryck inte kommer att vara så stark, men det är bra för de fall där lustobjektet är långt borta.

Faktum är att konspirationer med foton inte skiljer sig från andra, samma ord, samma blod, bara ett fotografi av en älskad läggs till i ritualen.

Men trollkarlar varnar: innan du fascinerar bör du lägga dig skydd mot dig själv och din älskade man, annars kan du inte undvika en rollback.

Vanligtvis kräver en rit att du släpper några droppar blod på en mans foto och samtidigt uttalar vissa ord. Droppar bör falla i hjärtat av fotot, då kommer ritualen att betraktas som fullbordad.

En enkel favorit hos en älskad från ett fotografi

Vid solnedgången, ta ett foto av en älskad man. Att droppa menstruationsblod på honom, medan du säger:

”Jag trollkar av solen att själen (killen heter) strävar efter min själ. När ljusets strålar riktar världens ljus, så skickas dina tankar (hans namn) till mig. Precis som ingenting kan existera utan solen kan du (hans namn) inte leva utan mig nu ”.

Efter tomten måste du smeta blodet enligt fotografiet med vänsterpekfingret. Dölj blodet på ett ställe där ingen hittar det när blodet torkar.

Denna torka verkar på avstånd och när menstruationsblodet torkar kommer mannen som torkas att "torka".

Stark kärleksformulär för menstruation genom foto

Du måste ta ett så friskt foto av din älskade kille som möjligt, kraften på effekterna av en kärleksförtroll beror på detta.

Vad du behöver förbereda för ceremonin:

 • 14 ljus;
 • träslev;
 • 7 tsk salt;
 • 3 liters panna;
 • 7 droppar menstruationsblod.

En kärleksförtrollning görs på natten med den växande månen i badrummet med en handfat. Det är tillrådligt att välja tid med högsta sannolikhet för att den förtrollade killen eller mannen sover vid denna tidpunkt.

Så här utför du en kärleksstava:

 • Fokusera på din älskade man och tänk bara på honom;
 • Bifoga ett foto av den förtrollade mannen vid ögonhöjd ovan tvättstället;
 • Tänd sju ljus;
 • Koka vatten, tillsätt sju teskedar salt;
 • Rör vattnet med salt i sju minuter med en träsked;
 • Efter att ha hällt vatten i tvättstället med ett slutet propp så att vattnet inte läcker ut.
 • Tillsätt 7 droppar menstruationsblod i vattnet.

Flickan måste koppla ihop handflatorna och sänka dem ner, för närvarande bara se på fotot och presentera kärleksscener med den här mannen. Du måste bara föreställa dig glada stunder, drömma om några datum och föreställa dig hur de kommer att hända.

När du utför en ceremoni måste fraser som: "Så att du bara tänker på mig 24 timmar om dygnet", "Så att inga andra kvinnor än jag finns för dig" dömas.

När det finns en känsla av orealitet vad som händer och ett tillstånd av lätt trance, bör du avsluta ceremonin.

Stäng ögonen, dränera vattnet, vara mentalt bredvid mannen på vilken de vill förtrollas. Att släcka ljusen och bränna fotot så att en stark konspiration fungerar. Och berätta aldrig för någon vad som hände.

Om det görs på rätt sätt kommer inget avstånd att störa kärleksförtrycket. Dessutom ska fotot vara papper, inte elektroniskt. Faktum är att pappersformen har sin egen energi, medan den elektroniska inte gör det..

Älskar stava handlingar och konsekvenser

Resultatet av en kärleksförtryck för menstruation beror direkt på befälhavarens professionalism. Varje misstag kan påverka inte bara hälsan utan också ödet för denna man eller kvinna som gjorde riten.

Ritualen har en mycket viktig egenskap - den överförs i form av en familjebannelse längs den manliga linjen.

Du bör inte göra en kärleksförtrollning bara för skojs skull, eftersom konsekvenserna är oåterkalleliga.

Det finns många sätt att förtala, vilket kan göras för både män och kvinnor - ingen skillnad. Men tänk, kommer det att bli ett lyckligt liv med den här personen? Kroppen kan växla fram, men själen kommer att förbli död.

Recensioner av dem som gjorde en kärleksförtrollning på menstruationsblod är olika. Vissa märkte särskilt inte resultatet omedelbart, medan andra ”försvann” omedelbart. I alla fall är en kärleksstava giltig om den utförs korrekt. Eller så kan det bli katastrofala konsekvenser om något skulle gå fel.

Naturen skapade människan och ett par för honom. Så kanske den unga mannen med gott utseende som varje morgon kompletterar en annan och det finns den älskade som kommer att öppna kärlekens värld?

Kärleksförtryck för menstruationen och dess konsekvenser

Magiska ritualer med användning av blod anses vara en av de mest kraftfulla och effektiva. En kärleksförtroll för månatligt blod har alltid varit populär bland det rättvisare könet. Som min praxis och recensioner visar uppnår de goda resultat..

Specifikationerna för en kärleksformulär för menstruation

Konspiration för menstruationsblod är en kraftfull ritual och anses vara en av de farligaste, eftersom det har en negativ effekt på en man och kan ge en stark avkastning. Det är mycket svårt att ta bort effekten - endast erfarna hantverkare kan klara den här uppgiften..

Efter populära efterfrågan av prenumeranter har vi förberett den exakta horoskopapplikationen för en mobiltelefon. Förutsägelser kommer att få ditt stjärntecken varje morgon - det är omöjligt att missa!
Ladda ner gratis Daily Horoscope 2020 (tillgängligt på Android)

En kärleksförtrollning kännetecknas av vissa funktioner som skiljer den från andra varianter av kärleksmagi:

 • effekten av denna ritual gäller endast för män;
 • den dominerande aspekten av förhållanden som bygger på en ritual med månatligt blod är den sexuella komponenten, det vill säga att förhållandet faktiskt hålls på intimitet och passion, kärlek och känslor försvinner i bakgrunden, och ibland existerar de inte alls;
 • en menstrual blodritual av kärlek har en kort tidsperiod (1-2 månader), den måste uppdateras regelbundet för att ge näring åt styrka;
 • ritualen har en omedelbar effekt - de första resultaten kommer att märkas redan nästa dag efter dess slutförande;
 • en man som har blivit offer för en konspiration för månatligt blod kommer bara att lockas sexuellt till kundens rit; han kommer inte att kunna ha intima förhållanden med andra kvinnor;
 • en besvärjelse med användning av menstruationsblod förvandlas till en förstörelse efter en tid, om offret av någon anledning inte kan ha sexuellt samlag med kundens ritual.

Kvinnor som bestämmer sig för att binda den önskade mannen, bör veta att för dessa ändamål bara kan du använda ditt eget blod. Endast blod som samlas in på den andra eller tredje dagen av menstruationen har magiska egenskaper, och blod är värdelöst från de första och sista dagarna av menstruationen.

Tomtens styrka för menstruation kommer att öka många gånger om du läser den i mörkret, helst på natten!

Om en kärleksförtrollning förvandlas till förstörelse, kommer inte bara förtrollande att drabbas av det. Och kunden själv kommer att få en stark rollback - det finns inget sätt att undvika det.

Konsekvenserna av en kärleksförtrollning för en man och en kvinna

Den månatliga blodritualen tillhör tekniken för svart magi, så de negativa konsekvenserna av den är oundvikliga, och till en början kommer de att påverka en förtrollad man.

Först och främst lider hälsan hos en charmig man. För tidig åldrande, mystiska sjukdomar där traditionell medicin är maktlös, problem av intim karaktär (impotens), brist på vital energi - det här är alla de resulterande ”charmen” av en kärleksceremoni med menstruationsblod.

Uppförandet hos offeret för ritualen förändras också. Han blir otillräcklig och aggressiv, berättar ofta inte om sina handlingar och handlingar. Den berömda kunden av ritualen börjar vara mycket avundsjuk och hatar ofta - det är så hans motstånd mot ritualen på undermedveten nivå manifesterar sig.

Ofta blir föremålet för en kärleksstava beroende av beroende, blir alkoholist eller narkotikamissbrukare. Men han kan inte tydligt förklara vad som orsakade beroendet, och han kan inte heller övervinna denna bondage..

Biverkningar påverkar kundens ritual, speciellt om kärleksförtrycket ger en rollback. Inte bara hennes hälsa kommer att drabbas - konsekvenserna kommer att påverka alla områden i hennes liv. Det värsta som kan hända är omvandlingen av en kärleksförtrollning till en stamförbannelse, från vilken alla efterföljande generationer av ättlingar redan kommer att drabbas.

Jag rekommenderar dig starkt att inte börja dina magiska experiment med en stava på menstruationsblod, om du inte vill utsätta dig själv och din önskade man för en enorm och ofta orättvis risk. Ritualen med användning av månatligt blod bör vara en extrem lösning på den nuvarande situationen och anförtros den till bästa praxis för en professionell. Annars kommer du bittert ångra det som har gjorts, bara du kommer inte att kunna ändra någonting.

Hur man gör en kärleksförtroll för menstruation?

Metod nummer 1 - för mat

Den här kärleksformen innebär att du lägger till blod i en måltid avsedd för din valda (några droppar räcker). Se till att skålen är säker på att den är välsmakande - det är nödvändigt att de troende åt den med aptit och ber om tillskott. När du lägger till blod, läs plotten:

”Mitt blod är borta, jag behöver inte längre. Och min kära och älskade, Guds tjänare behövs (namn på den utvalda) ”.

En kärleksförtrollning kännetecknas av stor kraft och omedelbar effekt..

Metod nummer 2 - för rött vin

Syftet med ritualen är att framkalla passion för den utvalda. Tillsätt ett par droppar av ditt menstruationsblod i ett glas rött vin och behandla dem till önskad man. Glöm inte att säga orden när du lägger till blod:

"Eftersom detta blod var i mig, så är du också för mig".

De första resultaten ska visas inom några timmar.

Metod nummer 3 - utan tomt

Fördelen med denna kärleksförtryck är frånvaron av en konspiration. Du kommer att behöva en bit vit vävnad (helst bomull), på vilken du kommer att behöva droppa lite av ditt menstruationsblod. Strimlingen torkas och tänds. Ask bör samlas in och lite efteråt läggas till hans utvalda kaffes kaffe. Du ser resultaten nästan omedelbart.

Metod nummer 4 - på avstånd

Ritualen är lämplig för de fall då mannen har lämnat dig och du vill återlämna honom. Innan du lägger dig, släpp en droppe blod på din panna och tänk på din älskare i 15 minuter. Det är mycket viktigt att anpassa sig till positiva tankar. Säg sedan orden:

"När blodet är på mig, så är du med mig".

Rite utan misslyckande spendera 3 dagar i rad utan paus. Om du gör allt rätt kommer de första resultaten att visas om 7 dagar. Denna kärleksförtrollning anses vara mycket kraftfull..

Artiklar Om Missbruk Cykeln

Finns det en chans att bli gravid på dagen för ägglossningen? Vad är sannolikheten?

Upplagt av Rebenok.online den 26/26/2016 · Uppdaterat den 14-14-2019Ägglossning är den period under vilken ägget lämnar äggstocken och blir redo för befruktning....

Symtom på överskott av kvinnliga östrogenhormoner

Symtom på överskott av kvinnliga hormoner (östrogener) indikerar behovet av att konsultera en läkare, genomgå undersökning och vid behov starta terapi....

Endometritis: behandling av kronisk och akut endometrit, är det möjligt att bli gravid

Endometritis, tillsammans med salpingit och oophorit, är en del av ett antal inflammatoriska sjukdomar i de kvinnliga könsorganen och anses vara en allvarlig patologi....