Vad kan blod och menstruation drömma om?

Harmonier

Varje kvinna möter denna händelse i sitt liv varje månad. Men vad händer om du i en dröm oväntat upptäckte början av menstruationscykeln? Tolkar ger en tvetydig bedömning av en sådan dröm.

Drömtolkning av Meridian

Att se perioderna hos en ung flicka - det kan vara problem med kvinnors hälsa, hormonella system. Skynda dig snart till en läkare för att undvika komplikationer. För fullständigt förtroende, klara de nödvändiga testerna som visar vad som inte är synligt vid första anblicken.

Vilka är de kritiska dagarna för en vuxen kvinna som drömmer om - kusiner, en fadermor, en älskad moster och andra avlägsna släktingar kommer snart att besöka dig. Kanske kommer de att stanna hos dig en kort tid.

För en förälskad tjej kan en sådan dröm innebära att vara sen på ett romantiskt datum, och för en affärskvinna, hoppa över ett viktigt möte. Skynda dig för att undvika pinsamma situationer.

21-talets tolk

Att se din egen menstruationscykelfördröjning - du kanske har en mycket kraftfull älskare. Anslutningen kommer att vara ganska kort, men passionerna i den försvinner inte på en minut.

Om en vuxen dam drömmer om kritiska dagar, har en period kommit när det viktigaste är att ta hand om sin egen hälsa. Spara inte i många års sjukdom, ta hand om dig själv dagligen. En serie vitaminer eller en liten del träning kommer inte att skada någon.

Om din period är en flickas dröm, kommer ditt barn att föds helt friskt. Sådan immunitet kan bara avundas.

Att se en klänning som är färgad med ditt blod är svårt, både på jobbet och i ditt personliga liv. Om du i en dröm försöker ta bort det - inte allt går förlorat, vägen ur situationen är någonstans nära, kommer du definitivt att hitta det.

Muslimsk tolkning

Om flickorna drömde om menstruation, men i verkligheten är de frånvarande - kommer du att begå ett brott, vilket du kommer ångra.

Persisk drömbok Taflisi

Att drömma om menstruation - utslag av handlingar kommer att leda till ett brott. Tänk på varje steg om du inte vill ha de negativa konsekvenserna som kommer att påverka hela ditt liv..

För en vuxen kvinna fördjupar en sådan dröm sjukdom hos en nära och kära.

Om en man i en dröm såg sin kvinnas blod - till hennes sjukdom i samband med inre blödningar. Dra inte ut med undersökningar, allt kan förhindras.

Engelsk tolk

Drömde om menstruationsblod - säger att du är redo att bli gravid och kan tåla det.

Om du i verkligheten var rädd för att du var gravid och inte var redo för det - lugnar, ger sömn lättnad.

Den andra sidan av denna dröm kommer att vara minnet av problemet och besvärigheten i den sexuella sfären. Du kanske är rädd för att förolämpa din partner, vilket gör att du drabbas av vissa besvär.

Everyday Dream Book

För att upptäcka början på kritiska dagar - kommer du snart att få problem med din hälsa om du inte tar hand om det i förväg. Försök lösa problemen tills de blir irreversibla.

Om sådana dagar drömmas om av en gravid tjej kommer födelsen inte att vara för betungande och lång. Processen kommer att vara lätt, och barnet kommer att föds helt friskt, starkt barn.

Att drömma om en period - om de färgade din klänning, är en kollision med obehagliga människor oundviklig. Akta dig för fallgropar som kan sätta dig i ett besvärligt läge, vilket kommer att vara extremt svårt att komma ur.

Om du befinner dig i början av menstruationscykeln, men i verkligheten har datumet ännu inte kommit fram - i verkligheten kommer du att möta stora problem, som du själv startade.

Om du i en dröm lämnade en fläck på någon annans säng - i verkligheten kommer du att behöva någons hjälp, men att be om hjälp av den här personen kommer att betyda att minska din egen värdighet.

I vilka situationer en sådan dröm inträffar - gör dig redo för stora förluster, som nästan är omöjliga att övervinna. Hjälp ges endast om du korsar din egen stolthet. Detta kommer att vara ett viktigt beslut på gränsen till moral och fullständigt misslyckande..

Vad drömde om menstruation?

Vanliga och vanliga fenomen som i verkligheten inte orsakar oss någon överraskning eller onödiga känslor förändrar sin betydelse i drömvärlden - allt är ju ordnat enligt dess egna lagar.

Blod, till exempel i princip, är inte något läskigt eller orsakar stark rädsla, särskilt när det gäller den naturliga kvinnliga cykeln, vilket är bekant för alla flickor och kvinnor.

Men det är en sak att överleva kritiska dagar varje månad i verkligheten, och en annan att se en sådan dröm där menstruationen uppträder. En sådan dröm kan orsaka många bekymmer, eftersom blod är en kraftfull symbol och inte kommer att drömma precis som det, utan anledning.

Det är värt att ta reda på vilka månatliga perioder drömmer om och vad man kan förvänta sig efter en sådan vision.?

Kom ihåg vad som var i en dröm

Innan du räknar ut vad blodet, menstruationen osv. Är relaterat till den kvinnliga menstruationscykeln för, skulle det vara värt att komma ihåg drömens detaljer och ta hänsyn till.

Nämligen, hur mycket blod var det, var det var, och till och med vilka känslor du upplevde i en dröm. Detta är också oerhört viktigt. De vanligaste alternativen i en dröm som är förknippade med menstruation ser ut så här:

 • De kan vara rikliga eller magra..
 • Hon drömmer om att hennes period gick oväntat..
 • Blod från menstruation rinner genom benen.
 • Månadsdrömmar om en gravid kvinna.
 • I en dröm färgade du av misstag kläder eller möbler med menstruationsblod.
 • Såg kvinnliga hygienprodukter i blodet.
 • Väntar på menstruation, men det är de inte.

Dessa är de vanligaste alternativen, och var och en har sin egen mening. Som drömboken visar symboliserar menstruationen ofta kvinnlig styrka, energi och följaktligen dess förlust. Men mycket beror på drömförhållandena..

Återkalla detaljer

I allmänhet är menstruation ett nödvändigt och oundvikligt fenomen, så du bör inte vara rädd för sådana drömmar, även om vissa värden kan varna dig för något ogynnsamt.

1. Om du i en dröm plötsligt började ha överflödiga perioder - betyder det att det i framtiden troligen finns ett visst hot om förlust eller förlust. Och troligen talar vi inte om något materiellt.

Menstruation betyder styrka och energi, vilket innebär att det finns en risk att antingen förlora förtroendet för återhämtning eller på dig själv. Eller kanske du riskerar att tappa någon form av relation, och det kan verkligen bryta dig. Det här är en varning - var försiktig.

2. Om du i nattdrömmar märker att du inte bara har menstruation utan blod som strömmar genom dina ben - detta är en varning.

Någon typ av tankelös handling, fel steg från din sida kan direkt leda till mycket negativa, irreparabla konsekvenser för dig. Medan det finns tid, tänk på om det är möjligt att undvika fel steg, och följaktligen de dåliga konsekvenserna.

3. När menstruationen inte är i tid - det är en enorm stress i verkligheten. Men om det inte finns några perioder i en dröm - detta är ett tecken på att du under en svår situation, i problem och problem inte kommer att behöva lita på någon.

Av någon anledning kommer du inte att kunna få hjälp från någon från din egen familj och släktingar. Men detta är en chans att visa sina styrkor, oberoende och kanske ta till stöd från vänner.

4. Under graviditeten har en kvinna i allmänhet speciella drömmar, livliga, minnesvärda och inte alltid trevliga. Om du under graviditeten i en dröm märker att du plötsligt har kritiska dagar - oroa dig inte.

Var inte rädd att menstruationen ofta är ett negativt varningstecken. Detta gäller inte graviditet.

Tvärtom, en sådan dröm är en underbar symbol, det lovar den blivande mamman god hälsa, hon kommer att ha utmärkt flöde under hela graviditeten, förlossningen kommer att vara lätt, och viktigast av allt, barnet kommer att föds in i denna värld med en absolut frisk och stark baby. Så för en framtida mamma är en period i en dröm ett otroligt bra, gynnsamt tecken.

5. Om du i dina drömmar inte bara drömde om kritiska dagar, utan också råkade fläcka kläder eller möbler med detta blod - detta lovar dig en besvärlig vaknande situation, skam, exponering.

Kanske är ditt samvete inte helt klart, du döljer dåliga tankar, och detta kommer att avslöjas och på värsta sätt för dig. Tänk noga.

6. Kvinnor är förknippade med menstruation, inte bara obehagliga upplevelser, utan också personliga hygienprodukter. Om de besökte din dröm, och till och med var fulla av menstruationsblod - är detta en antydning att du drar din nyfikna näsa helt ur dina affärer och gör vad du inte borde.

Detta är en direkt varning från högre makter - inte blanda dig i någon annans liv, agera med värdighet, annars kan konsekvenserna inte undvikas.

Sådana olika drömböcker

Förutom betydelsen av drömmar, där det finns vissa detaljer, ger många drömböcker tolkningar av sådana visioner i allmänhet.

Det är också värt att uppmärksamma. Låt oss se vad månatliga perioder i olika drömböcker drömmer om..

1. Millers drömbok hävdar att för att se menstruationsblod i en dröm, att förlora den - detta betyder att man i verkligheten måste offra något. Men offret kommer dock inte att vara tomt.

2. Drömtolkning av Vanga säger säkert att om en kvinna ser menstruation i en dröm, betyder det att hon i sitt liv begick (eller snart riskerar att begå) något fel, fel steg, och hon kommer att ångra det senare.

3. Den östra kvinnliga drömboken ger helt enkelt råd om hur man tar hand om hälsan. Eftersom, enligt denna drömbok, lovar menstruationsblod i en dröm sjukdom och energiförlust för en kvinna.

4. Den franska drömboken lovar ett möte med familjemedlemmar, men det här mötet kommer att vara trevligt, eller inte mycket, du kan lösa det genom att komma ihåg dina känslor i en dröm.

Kom ihåg att varje dröm bör tolkas baserat på dina nattliga känslor och sensationer. Och om drömmen var glad, kan detta inte vara ett dåligt tecken!
Författare: Vasilina Serova

En fullständig tolkning av drömmar där menstruationen drömmer

Under graviditeten drömde jag ofta om menstruation. Dessa drömmar skrämde, ständigt verkade det som om det här var någon slags ondska antydan om ödet. Jag köpte en drömbok, sedan en annan, men han tolkade nästan inte dem - kanske för att många sådana böcker är skrivna av män? Hon berättade för sin mamma, hon tog tyst ut från mezzaninen en gammal bok, lumpen och utan skydd. Hon sa att denna drömbok hittades av hennes mormor medan hon fortfarande var ung på vinden i hennes familj som köpts hemma. Boken misslyckades aldrig, så de tittade sällan på den - de var rädda för att läsa något dåligt...

Drömmens ålder

Flicka

Om en tjej som faktiskt inte hade dem ännu såg sin period, är detta ett bra tecken. Snart inträffar ett fascinerande äventyr eller en glad överraskning i livet för denna unga dam.

Om flickan såg blod på dynan, antyder drömmen hur snabbt hon växte upp och att det är dags att säga adjö till barndomen - drömmen började puberteten. Kanske om en månad eller två lägger kommer att behöva köpa i verkliga livet.

Efter populära efterfrågan av prenumeranter har vi förberett den exakta horoskopapplikationen för en mobiltelefon. Förutsägelser kommer att få ditt stjärntecken varje morgon - det är omöjligt att missa!
Ladda ner gratis Daily Horoscope 2020 (tillgängligt på Android)

Om flickan drömde att hennes menstruation var smärtsam är detta en gräl med sina föräldrar.

Flicka

I många fall betyder "månatliga" drömmar att drömaren är mycket framgångsrik och i allt.

Du hittar också många trevliga stunder. Kanske få ett bra jobb, få en oväntad arv eller en värdefull gåva. I allmänhet börjar en klassisk vit strimma i livet.

Kvinna

Om du bara såg dem, betyder det att du snart är avsett att se släktingar (kanske till och med de som bor långt borta). Kommer detta möte att vara bra? Det beror på om drömmen var trevlig eller inte..

Men drömmen kan dechiffreras på ett annat sätt. Det beror på själva drömaren.

 • Ensam, förhållandefri dam. I ditt fall är intim blödning i en dröm ett tecken på en verklig sjukdom. Kanske har du ännu inte identifierat åkommor, men vissa symptom visas redan och deras undermedvetna fixar. Det antyder till dig genom sömn att det är dags att genomgå en läkarundersökning.
 • En kvinna som lider av en sjukdom. Månadsvis - en varning om att du måste gå till operation eller måste behandlas under en lång tid.
 • Arbetslös arbetssökande skickar CV. Men i ditt fall är menstruation i en dröm ett bra tecken. Snart hittar du äntligen en bra plats.
 • En kvinna som drömmer om ett barn eller behandlas för infertilitet. Dina meningslösa försök kommer slutligen att ta slut - snart kommer en stork att möts i ditt hus.

Menstruation med klimakteriet

I djupet av din kropp uppstår en sjukdom. Kanske har det ännu inte dykt upp, eller manifestationerna är så obetydliga att du anser att de är vanliga plågor. Faktum är att problemen kan vara mycket allvarliga. Besök läkaren, berätta för honom om din hälsa. Det kan vara värt att testa (allmänt). Ju tidigare du identifierar sjukdomen och börjar behandla den, desto snabbare kommer du att hantera den.

Smärtsam menstruation i en dröm berättar om ditt eget deprimerade mentala tillstånd. Berätta för din familj eller psykolog om dina problem..

Drömaren såg menstruationen på en annan kvinna

Sömn varnar: du har en rival.

Men oroa dig inte - livet i sig kommer att ha tid att neutralisera det svåra, och det kommer inte att ha tid att skada dig.

Hon framträdde oväntat?

Menstruationsblod är din energi och inre styrka. Om du plötsligt började blöda i en dröm, varnar drömmen: var försiktig. Du väntar på en förlust som kan påverka ditt liv negativt. Låt oss säga att du kan bli allvarligt sjuk, gräl med din älskade eller en affärspartner och sedan hamna i känslomässig utmattning.

Om du i en dröm såg att menstruationen plötsligt började på en offentlig plats, se upp för förlägenhet. Troligtvis kommer det att hända i närvaro av andra människor..

Drömaren är gravid

En sådan dröm kan skrämma, många gravida kvinnor är rädda för att detta är en föregångare av ett missfall.

Faktum är att just en sådan dröm är en bra. Det betyder: du bär barnet väldigt bra, allt kommer att gå bra under förlossningen, barnet kommer att föds friskt.

Men! Om du såg trosskydd, underkläder, kläder, skor täckta i menstruationsblod, är detta en oroväckande dröm. Han lovar att närma sig problem i sitt personliga liv..

I en dröm tänkte du på din egen försening?

En svår situation kommer att komma eller livet kommer att kasta en hel massa problem. Det värsta är att du bara måste lita på dig själv.

Det visar sig att varken familj eller vänner kan hjälpa dig. Men det är inte ett faktum att de helt enkelt vänder sig bort - kanske kommer de inte ha kunskap / resurser / kapacitet.

Du bör dock inte tro att det här är en exceptionellt dålig dröm. Kanske säger han helt enkelt att snart kommer du att mobilisera all din styrka och kunskap, du kommer att tvingas lämna komfortzonen, och detta kommer att göra dig starkare.

Vad var blödningen, var var blodet?

Smärtsamma perioder innebär att du inte är sexuellt nöjd.

Och om du bara kände lukten av blod stör komplexen i ditt intima liv. Kan du inte räkna ut de "brister" du tror på dig själv? Vägr inte att kommunicera med psykologer, dessa människor hjälpte verkligen mycket.

Blodfärg

Svart. Det är dåligt! Sömn varnar för uppkomsten av en allvarlig sjukdom. En kvinna som planerar att bli mamma, säger en dröm att hon inte kommer att lyckas (åtminstone inom en snar framtid).

Scarlet (för ljus). Drömaren är irriterad av en massa komplex. Vi talar troligen om missnöje med deras eget utseende.

Någon annan färg. Snart kommer du att befinna dig i en konstig situation. Du kommer inte att kunna hantera problemet på egen hand, du måste gå till råd till en klok, auktoritativ (för dig) person.

Magra eller tunga perioder?

 • Menstruationen förvånad eller rädd med sitt överflöd och steg oväntat. Snart kommer du att möta förlust, förlust. Du kan tappa hälsa, arbete, en stor summa pengar, relationer med en viktig person. Var försiktig "på alla fronter".
 • Blodet flödade nerför benen. Drömmen varnar: snart kan du "krassa" mycket och förstöra ditt liv med dina egna händer. Tänk noga över varje handling, se upp för ännu hårda ord och yttranden.
 • Om en flicka i en dröm inte kunde hantera mycket tunga blödningar, säger detta att en viss romantisk känsla uppstår i hennes själ, vilket verkar fel för henne eller skrämmer henne. Men kärlek kommer inte att växa till en lång relation. Om romanen börjar kommer den inte att hålla länge.

Blodet var på hygienprodukter

Om du såg att det är mycket, till och med droppande, är detta en varning: mått din nyfikenhet, du är intresserad av saker som inte berör dig. Om du planerar att hjälpa någon med goda avsikter nu, kom ihåg att det är med sådana avsikter att vägen till helvetet är banad. Stör inte i andras liv och försök inte lära dig andra människors hemligheter.

Om det fanns lite blod på dynan eller tampongen, betyder det att du antingen är för nyfiken eller att en annan person försöker fastna din näsa i ditt personliga liv. Berätta andra om dig själv mindre.

Du färgade av misstag sängen eller kanske möblerna

Detta är ett annat varningstecken: du är avsett att bli vanærad eller generad. Alternativt kan dina lögner blottläggas. Om ditt samvete inte är klart, tänk i förväg hur du kan försöka exponera dig själv i ett mer eller mindre anständigt ljus..

Om du smutsar händerna i ditt eget blod, betyder det att du är för nyfiken. Dessutom hemligheter gillar att luta och ta reda på ganska intimt. Varning, en sådan nyfikenhet kommer inte att förbättra.!

Det var ett obehagligt fenomen.

Kommer du tydligt ihåg känslan av avsky som du upplevde när du såg din menstruation? En dröm varnar för att ditt liv är omgivet av en skvattkokong.

Menstruation i en drömmän

Ditt undermedvetande säger: du behandlar sex och kroppslig intimitet med en liten skumhet. Om du kramar en partner finner du dig själv omfamnad inte av ömhet eller passion, utan av tankar om kroppslig estetik och renhet. Och detta tillåter dig inte att få 100% nöje från närheten. Ta för dig! Lär dig att stänga av hjärnan i sängen, koncentrera dig bara på den sensoriska sidan för tillfället, och du kommer att se hur mycket nöje sex kan ge.

Förresten! En liknande dröm har en annan förklaring: du hotas med förluster på grund av en viss persons onda handlingar. Kanske kommer du att lida av en bedragare, eller kanske en av dina vänner "kommer plötsligt". En gräl med en flickvän eller make, ett misslyckat affärsavtal är också möjligt..

För att sammanfatta

 • I de flesta fall är en menstruation i en kvinnas sömn (särskilt oväntad, riklig, sprider sig till en säng eller möbler) en dålig omen. En sådan dröm kan varna för förlust, begå fel eller stötande exponering av ens egen bedrägeri..
 • Det är dåligt när ett liknande scenario inträffar i en mans dröm. Detta är ett tecken på antingen förlust på grund av en gräl med någon person eller svårigheter i intim kommunikation med motsatt kön.
 • Men om drömaren är gravid är detta en bra dröm som lovar en enkel födelse och ett friskt bebis utseende.

Och hur kan man utvärdera en dröm där man inte såg menstruation utan bara blod - på egen hand eller någon annans kläder, olika handlingar med blod (till exempel om du drack det)? Du kommer att höra alla tolkningar av sådana drömmar i den här videon:

Vilka är dina perioder

Vilka är dina perioder

Månadsvis drömmer ofta på dagen för ett oväntat möte. Det kommer att vara kopplat till människor nära dig, kommunikation som kommer att ge många positiva känslor. En firande med en släkting eller ett besök av vänner är orsaken till externa förändringar eller allmän städning i lägenheten.

Planera inte för de kommande dagarna. På grund av omständigheter utanför din kontroll måste de skjutas upp..

Varje månad gravid

En gravid kvinnas menstruationsperiod har god hälsa före terminens slut. Du kommer att vara full av styrka och inre optimism, som hjälper till att uthärda och föda ett friskt barn. Snart kommer du att se att rädslan för en svår födelse är marklös.

Tunga perioder

Drömde om riklig menstruation - den gamla strävan kommer att komma till ett logiskt slut. Det är möjligt att de kommer att vara ett affärsprojekt, reparation, behandling eller omregistrering av arvet. Om du delar dig själv till fullo kommer ditt liv att bli välmående..

Blod från menstruation

Blod från menstruation lovar graviditet. Du kommer att lära dig om det eller en nära släkting som litar på dig med sina hemligheter. Födelsenyheter hjälper till att lösa gamla familjekonflikter.

Menstruationen började

De såg i en dröm att menstruationen hade börjat - i verkligheten måste du lita på dina egna styrkor. Den hjälp du förväntar dig för närvarande kommer inte alls eller kommer att komma mycket sent. Självförtroende och självförtroende hjälper till att övervinna svårigheter..

Månadsvis på den senaste drömbok av G. Ivanov

En kvinna drömmer om en period - till en släktas sjukdom; en man för att se att hans kvinna har menstruation - till hennes sjukdom i samband med inre blödningar.

Månadsperioder enligt Taflisis antika persiska drömbok

Menstruation (menstruation) - Om en kvinna ser sin menstruation, och hon faktiskt inte har dem vid den tiden, då kommer hon att begå någon allvarlig felaktig uppförande i verkligheten.

En kvinna drömmer om en period till vad - till en släktas sjukdom; en man för att se att hans kvinna har menstruation - till hennes sjukdom i samband med inre blödningar.

Månadsvis enligt vardagsdrömboken

Att se en period i en dröm för en ung kvinna innebär att hon kan ha hälsoproblem inom en snar framtid, och hon måste genomgå en läkarundersökning så snart som möjligt, medan problemen inte är för stora.

Om en gravid kvinna har haft en period kan en sådan dröm innebära att födelsen kommer att passera snabbt och utan komplikationer, och barnet blir friskt och starkt.

Månadsvis - Om du i en dröm såg kläder färgade med blod, kan du i en snar framtid stämma in för att möta problem, är det mycket möjligt att du befinner dig i en besvärlig position och du kan inte komma ur det utan moraliska förluster.

Om en kvinna drömmer om att hon har gått på sin period, men i verkligheten är de inte där, kommer hon att möta stora problem, som hon själv har skylden för. Om du drömde om att du färgade någon annans säng och möbler i blod, kommer du i verkligheten att behöva hjälp, men att be om det kommer att vara under din värdighet.

Månadsvis - I det här fallet måste du antingen acceptera de stora förlusterna som är i fara, eller kränka din stolthet och be om hjälp, som förresten inte kommer att vägras.

Månadens engelska drömbok

Månadsblod - Menstruationens början symboliserar den unga kvinnans förmåga att bära barnet. Varför drömmer jag om månadsblod - det kan betyda lättnad om du var rädd för att du kan bli gravid eller om du vill bli gravid om du vill bli gravid. Det kan också återspegla förlägenhet i sexuella frågor..

Muslimska drömmånader

Om en kvinna ser sin period, och hon faktiskt inte har dem vid den tiden, kommer hon att begå någon form av missförstånd.

Månadsvis via drömbok online

Menstruation i en dröm - försvårar hälsoproblem för nära och kära.

Om de är hos din valda väntar allvarliga problem med inre organ på dig, kan blödningar uppstå som inte kan ses med blotta ögat.

Sov med menstruation för en flicka - varnar för att något är fel med hennes kropp och hon måste definitivt träffa en läkare.

För en kvinna i position

Menstruation enligt den antika persiska drömbok av Taflisi

Om någon kvinna i en dröm ser sin period, men hon faktiskt inte har dem, kommer hon att ta en tankelös åtgärd.

Månadsvis på en XXI-talets drömbok

Menstruation - Om en kvinna har en försening i sin menstruation i en dröm - kommer hon snart att träffa en extremt rik älskare eller en kortsiktig men passionerad kärlek.

Den unga kvinnans dröm, där hon ser att hon har menstruation, antyder: hon borde ta hand om sin egen hälsa. Kanske är det dags att ta itu med de sår som inte känner sig ständigt utan samlas under åren.

Om en gravid kvinna drömde om menstruation kommer hon att få ett vackert friskt barn.

Att se kläder färgade med menstruationsblod i en dröm - allvarliga problem.

Varför drömmer menstruationsblodet om en flicka eller kvinna

Vad menstruationsblod kan drömma om

Tolkning av sömnmenstruation, menstruation i Millers drömbok

Om en kvinna drömmer om menstruationsblödning, månatlig blod, kan detta vara en allvarlig sjukdom.

Jag drömde om att menstruationen gick oväntat före planen - sjukdomen kommer att vara plötslig.

Mycket tunga perioder kan leda till förlust.

Menstruationen kom och alla ben i blodet - en sådan dröm indikerar de mycket sorgliga konsekvenserna av någon form av olycka.

Om du i en dröm väntar på att de kritiska dagarna börjar och blödningen på ett kvinnligt sätt inte börjar, kommer du i verklighet att förgäves vänta på hjälp från släktingar.

En dröm där en liggande med menstruation, menstruationsblod drömmas av en man, vittnar om hans avsky mot kvinnor.

Om mannen blöder i en kvinnas dröm är som om hans period kom, kommer han att förvänta sig allvarliga materiella förluster.

Månader som drömt om en gravid kvinna - förlossning kommer att vara lätt.

I de senare stadierna kan en gravid kvinnas menstruation vara en dröm som en föregångare av en tidig upplösning av bördan.

Menstruationsblod på kläder eller möbler drömmer om en besvärlig situation, när det kommer att vara väldigt pinsamt och ingenting kan göras.

Varför drömmer menstruationen - Hasses drömbok

Jag drömde om att menstruationen började - se dina släktingar, som du inte hade besökt varandra för länge sedan.

Om menstruation drömmer rött blod om en ung flicka - framför ett bortskämt romantiskt datum.

Packningen som ses i en dröm talar om drömmens överdrivna nyfikenhet; han bör inte sticka näsan överallt.

Menstruation under graviditeten drömmer om en tidig födelse.

Om blod, menstruation drömmas om av en gravid kvinna i de tidiga stadierna, kan barnet tvärtom föds uppskjuten.

Jag drömde om att menstruationen fortsatte - en dröm kan symbolisera en uppdatering, bli av med något gammalt och vänta på nya förändringar.

Om det var en mycket tung menstruation - kommer livsförändringar att bli kardinala.

Om du drömde om att din period började vid bröllopet, visade sig bröllopsklänningen vara smutsig - för en ung dam kan en sådan dröm innebära att hon skulle förlora en avundsvärt brudgum eftersom hon inte skulle vara en jungfru.

Varför drömmer menstruationen - esoterisk drömbok

För att se menstruation i en dröm, blod från slidan - till förlust, vilket till en början kommer att uppröra.

Jag drömde om mycket överflödiga perioder, det fanns mycket blod på packningen - till släktingens död, som dock inte skulle uppröra dig så mycket, även om du under hans livstid hade ett bra förhållande.

Hon drömmer om att det inte finns något månatligt blod, även om det borde vara - du kan bli gravid.

Om menstruationsblod drömmas av en man, kommer han att vara sen någonstans, och detta kommer att få sorgliga konsekvenser.

Varför drömmer menstruationen - en modern drömbok

Jag hade en dröm, menstruation, blod - i verkligheten förlorar du omöjligt något viktigt. I synnerhet kan blod från menstruation personifiera förlusten av vital energi i en dröm

När du inte är rädd för sådana drömmar

Vision är inte alltid en varning. Präster i olika trosuppfattningar tror i allmänhet att de flesta visioner är "från den onda" och du ska inte tro dem. Men ibland kommer profetiska drömmar till människor. Den mest gynnsamma tiden för sådana drömmar bland ryssar betraktas traditionellt jultid. De bör förväntas från 6 till 7, från 13 till 14 och från 18 till 19 januari. Drömmar från torsdag till fredag ​​går inte alltid i uppfyllelse.

Gravida kvinnor bör inte vara oroliga för menstruation i en dröm. Denna dröm lovar födelsen av ett friskt barn och en snabb återhämtning efter förlossningen..

Månadsdrömmar i nattdrömmar varför en sådan bloddröm

Visst har varje kvinna haft en dröm minst en gång i sitt liv, där hon ser sitt menstruationsblod. Menstruation i en dröm innebär inte alltid sjukdom, som många tror. Men vad som exakt blödar från menstruationen kan du ta reda på genom att komma ihåg alla, även de minsta, detaljerna i en nattdröm.

Tolkning enligt olika drömböcker

Miller's Dream Book Blodet från menstruationen drömmer om en gravid kvinna till födelsen av ett starkt, smärtfritt barn. Om det fanns mycket blod i synen, kommer det ofödda barnet att ha många talanger och ovanliga förmågor.En ung, men redan gift flicka drömmer om graviditet. För en ogift kvinna indikerar en dröm möjliga hälsoproblem på grund av kronisk trötthet och sömnbrist. Blödning med månatligt blod för en sjuk person i en dröm innebär att han i verkligheten förväntar sig en lång, försvagande behandling och sannolikheten för operation.

Freuds drömbok Dröm om en stark period - detta indikerar att den sovande personen inte har tid att åka dit han vill ha mer än någonting. Det kan vara antingen en fysisk försening i ett möte eller händelse, eller en moralisk önskan att återvända till det förflutna (vilket är omöjligt). Dream Interpreter råder drömaren att sluta lite och tänka på sitt liv.

Drömtolkning Longo menstruationsblod indikerar ett oväntat hinder för det kommande testet. Drömboken indikerar att drömaren nu inte kan hantera problemet. För en flicka betyder en dröm separering från en älskad på grund av en obehaglig incident. Även om evenemanget inte kommer att vara direkt relaterat till älskarna, kommer det att visa vem som är vem som faktiskt är en feg eller en modig man.

Esoterisk drömbok Om drömaren känner att hon håller på att få sin period, men inte kan börja, betyder det att hon inte behöver vänta på hjälp från vänner eller släktingar. Drömaren måste själv lösa sina problem: Om perioderna i min dröm är oväntade och rikliga, indikerar det i verkligheten möjliga sjukdomar. Ju mer blod, desto mer allvarligt

Om blod flödar ned benen i en dröm, fläckar kläder, i verkligheten finns det en situation som drömaren inte kan kontrollera.

Drömtolkning Danilova Att se i min drömblod från menstruation på packningen innebär att en person i verkligheten riskerar att förlora något viktigt i sitt liv. Detta kan vara en stor materiell förlust, avsked med en nära och kär, en stor misslyckande på jobbet och mer. Om en kvinna drömmer en dröm precis innan menstruationen börjar, är det inte värt att lägga stor vikt vid drömmen - kroppen förbereder sig bara för att bygga om.

Drömmer om Wangi Att se i en drömt blodproppar av menstruationsblod på shorts gör att en kvinna gör någon handling eller handling som hon senare kommer att ångra

Se blod från menstruation på kläder indikerar förråd mot en vän eller flickvän.

Östra drömbok Menstruationsblod i en dröm förutsäger en allvarlig sjukdom som kommer att beröva drömaren hennes kvinnliga styrka. En kvinna måste ägna mer tid åt sin hälsa och promenera i frisk luft, äta ordentligt. För en ung oskyldig tjej kan en dröm betala förlust av oskuld.

Modern drömbok En ung kvinna ser blödning av kvinnor som en försämring av välbefinnandet, i hälsoproblem. Att se kläder smutsiga i blodet från kritiska dagar innebär stora problem och problem på jobbet. För en gravid kvinna drömmer drömmen om en lätt, kort födsel och ett starkt och friskt barns födelse.

Kvinnlig drömbok Varför drömde att menstruationen kom? Detta är ett tecken på allvarliga gynekologiska patologier. Att se ditt eget menstruationsblod på en man innebär ett stort gräl med alla representanter för det starkare könet i framtiden. I det här fallet kommer kvinnan att inleda grälen. Att bli smutsig med det betyder att vara i en löjlig situation, att skämma sig inför alla.

Vad betyder sömn för en man??

Om män drömmer om menstruation, indikerar detta hans alltför nyfikenhet och önskan att ta reda på alla detaljer i andra människors liv.

En man drömmer om en kvinna som har gått en period - detta indikerar förluster och besvikelser, och hotar också med en osäker ekonomisk situation. Om den här kvinnan är en drömmer bekant i verkliga livet, indikerar detta hans respektlösa, avvisande inställning till denna kvinna.

Om denna dröm var en gift man, indikerar detta en kris i äktenskapliga relationer

Mannen slutade antingen uppmärksamma sin fru eller blev en omöjlig avundsjuk

Vi rekommenderar att du tittar på videon - "Varför menstruerar?":

Vad drömmen skymmer

Som vi redan har noterat kan menstruationsblod drömmas inte bara om en kvinna utan också om en man. Detta kan tyda på att den här mannen har en negativ inställning till flickan som drömde om honom. Det kan också tyda på att den överdrivna kärleken till denna mans renhet och överdriven självkänsla hindrar honom från att bygga relationer.

Om en flicka i en dröm ser att hon har gott om blodsekret, kan det tyta på att hon är rädd för sin kvinnlighet och växer upp. Dessutom kan denna dröm signalera att den unga damen uppmärksammar sig själv. Och en sådan dröm kan också tjäna som en signal om att början av romanen kommer att vara kortlivad.

Vad drömmer blod om - menstruation, tolkning av sömn enligt olika drömböcker

Östra drömbok. Denna drömbok ger följande tolkning av sömn om menstruation: enligt honom drömmer en sådan dröm om några problem. Det finns en möjlighet att du har någon form av dold sjukdom. Därför skulle det rätta beslutet vara att genomgå en medicinsk undersökning i fallet. Om du hade blod under menstruationen i en dröm under en lunchtidsdröm, så härmar det inte bra, en sådan dröm kallas tom.

Kvinnlig drömbok. I denna drömbok ges följande tolkning av sömn om menstruation. Enligt honom drömmer blod om sjukdomar, särskilt de som är förknippade med gynekologi. Om en kvinna drömde om att hon alla var smutsad i menstruationsblod, kan det innebära att du snart kommer att genomgå en sjukdom som kommer att tappa din kropp

För närvarande bör särskild uppmärksamhet ägnas åt att stärka din immunitet. Ät rätt, stanna längre i frisk luft, observera den dagliga rutinen, ta vitaminer

Drömtolkning Danilova. Denna drömbok ger en version av tolkningen av sömn om menstruation lite annorlunda. Om du drömt om blod under menstruationen kommer du troligtvis snart att förlora något tillräckligt värdefullt för dig. Dessutom kanske du inte omedelbart märker förlusten. Denna förlust kommer sannolikt inte att vara väsentlig och kommer att gälla förlusten av vissa livsvärden, till exempel stöd från vänner eller en nära och kär.

Millers drömbok. Denna drömbok tolkar månadsperiodens dröm på ett oväntat sätt. Om flickan drömde om menstruation väntar födelsen av ett friskt och starkt barn på henne. Millers drömbok lovar också att detta barn kommer att ha olika talanger och förmågor. Om en flicka hade en dröm, gifte hon sig nyligen, kommer hon snart att bli gravid. Men om blodet under menstruationen drömmer om av en vuxen och en kvinna som inte är gift, måste hon kontrollera sin kvinnliga hälsa.

Freuds drömbok. Blod under menstruation i en dröm från denna drömbok innebär att en person kommer att vara sen för vart han åkte. Men denna situation kan korrigeras, det räcker med att lämna huset i förväg.

Drömtolkning Longo. Denna drömbok indikerar en barriär som inte förväntas. Det är troligt att det är möjligt att helt enkelt lösa det. Menstruation i en dröm kan också innebära att flickan inte kommer att kunna träffa sin älskade, vilket kommer att förflytta dem från varandra.

Drömbok av Loff. Denna version av drömtolkningen tolkar drömmen om menstruation som en varning om att flickan måste ta bättre hand om sin hälsa.

Drömtolkning Rommel. Att se menstruation i en dröm till svalande känslor för en älskad.

Muslimsk drömbok. Om du ser i en drömmenstruation, som inte är i verkligheten, att begå någon betydande handling.

Som ni ser finns det många tolkningar av vad blodet drömmer om. Tro det eller inte, döma dig.

Olika sömnscenarier

Inte bara typen av menstruationsblod spelar roll, utan också situationen för dess utseende. Menstruationsblod kan släppas sparsamt eller omvänt för mycket. Många unga damer drömmer om att "kritiska dagar" gick plötsligt och de har inte en dyna eller en tampong till hands.

Menstruation kan drömma under graviditeten. Sådana drömmar kommer många kvinnor till och med under klimakteriet. Visioner anses vara de mest obehagliga, i vilka menstruationsblod rinner ner i benen, liksom när en kvinna plågar kläder eller möbler med blod. Om en ung dam drömmer att hon inte kan byta packning, tyder detta ofta på misstankar. En sådan person är mycket orolig, han har många psykologiska och känslomässiga klämmor..

Varför blir menstruationsblodet smutsigt av det

2. Eftersom menstruation är en så integrerad del av en kvinnas liv, kan det betyda att om en kvinna har en dröm, hennes uppfattning om sin egen växande sexualitet. Men i en mans dröm kan detta varna honom och påminna honom om rädslan kring förhållandet och föreningen med den feminina principen. Det kan också betyda hans egen feminina sida och behovet av att förstå hans egen sensualitet. 3. Livscykeln och allt mystiskt hos kvinnor kan symboliseras av menstruation. Endast i enskilda samhällen betraktas det som "orent".

Den vanligaste tolkningen av en sådan dröm är en ambulans som väntar på dig. Det kommer inte att vara överflödigt att konsultera en läkare, genomgå undersökningar och klara tester. Men detta är bara en allmän tolkning bland många andra. Till exempel, i vissa drömböcker dröms menstruationens början om förlusten av en älskad, tyvärr vars konsekvenser radikalt kommer att påverka ditt liv. Varför drömmer menstruationskvinnor??

För att förstå, måste du komma ihåg allt, allt, även de minsta sömnen. Alla vet att drömmar tydligt återkallas direkt efter uppvaknandet. Och på kvällen kan du glömma det. Därför, om du är intresserad av att tolka drömmen så korrekt som möjligt, skriv ner drömmen om minsta detaljer så snart du vaknade. Och vänd dig sedan till drömböcker för en exakt tolkning..

Populära tolkningar

I drömböckerna ges följande tolkningar av en sådan kvinnlig dröm:

 • Om du i en dröm förväntar dig kritiska dagar framöver, men du kan inte vänta, vänta i verkliga livet för svårigheter, misslyckanden. Du kommer att söka hjälp, men även de närmaste kommer att vägra dig. Detta är en anledning att tänka - kanske handlar du själv oärligt och oärligt, så det finns inga människor som vill stödja
 • Om en man har en sådan dröm, är han sexuellt fastklämd, eventuellt en jungfru. Det finns några komplex och rädsla. Du behöver hjälp av en kvalificerad psykolog för att lära dig att slappna av och leva ett fullständigt sexuellt liv. Eller försök att bli av med fördomar själv
 • Om en gravid kvinna drömmer om en period är detta ett gynnsamt tecken. Fostret är friskt, den väntande mamman också. Vi bör förvänta oss att en frisk och glad baby ser ut i rätt tid. Födelsen kommer att vara snabb, okomplicerad, och barnet kommer att kännetecknas av utmärkt hälsa
 • Om kläderna är smutsiga i en dröm, känner du dig besvärlig, så i verkligheten känner du snart något liknande, men i större skala. Du kommer att befinna dig i en situation som får dig att skämmas och vara skyldig.
 • I vissa drömböcker förutser menstruationer, som drömts om av en man, förestående förluster. Han kan förlora sitt jobb, förlora en stor summa pengar, komma i skuld eller lån. Men förluster påverkar inte nödvändigtvis den materiella delen av livet. Sömn kan profetera och snart avskedas. Mannen kommer att skylla, därför kan en obehaglig situation undvikas om du övervakar ditt beteende
 • En obehaglig dröm där du ser en smutsig packning lovar problem. Troligtvis är du extremt nyfiken, gillar att tappa din näsa i andras angelägenheter för att ta reda på de smutsiga detaljerna i andras personliga liv. Sluta! Detta beteende kommer inte att bli bra. Om du inte slutar skaka någon annans smutsiga tvätt, kommer du alltid att vara ensam. Sömn är ett tecken på ödet att det är dags att börja ditt eget personliga liv

Ibland kan betydelsen av sömn vara ganska enkel. Kanske började din period medan du sov och kroppen gav en signal om att du måste vakna upp och vidta åtgärder. Men om det inte är det, tänk på varför du hade en så obehaglig dröm..

Vad säger drömböcker

Modern drömbok

Tolkningsboken relaterar menstruation till hälsa. Att se blod för en ung flicka innebär ett samtal för att upprätthålla hälsan. Sätt åt alla saker och ta itu med sår. En gravid flicka ska inte vara rädd för en sådan dröm. Han talar om en bra leverans och ett friskt barn. Blodfärgade kläder för problem.

Att drömma för första gången eller återkomma, för den sjuttonde gången, låter dig veta att kroppen praktiskt taget är utmattad och behöver vila. Skydda dig mot stress och fysisk ansträngning. Blod på saker talar om en obehaglig situation.

Om den typ av blod du har börjat få panik, vet du att du är rädd för att visa din ömhet och kärlek till en man

Drömmen försöker berätta för dig att uppmärksamhet bör ägnas åt din skönhet, vänlighet och sensualitet, detta kommer att ge dig en start i ett förhållande

Östra drömbok

Drömtolkning rekommenderar starkt att uppmärksamma din hälsa. Det är värt att kontrollera med en gynekolog för dolda sjukdomar

Såg du blodet på mannen? Snart kommer du att gräla med den här mannen. En dröm är en dröm som ses under dagen.

Kvinnlig drömbok

Se menstruationens blod för sjukdomar på ett feminint sätt. Bli smutsig i blodet för en utdragen och allvarlig sjukdom

Ödet övar dig och uppmanar dig att uppmärksamma dig själv

Drömtolkning Longo

Drömmen tolkas på följande sätt: i verkliga livet har du en barriär som hindrar dig från att se eller spendera en romantisk kväll med en vald. Vänta på besvikelse.

Freuds drömbok

Psykoanalytiker tolkar visionen på följande sätt: när du förbereder dig för en resa, bör du ta dig tid att förbereda dig för avresa, tänka igenom allt till den minsta detalj för att inte bli sen.

Drömtolkning Danilova

Att se blod innebär att förlora något. Förlust kommer att vara viktigt och konkret för dig. Danilova säger att det betyder att bryta upp med en nära och kär.

Millers drömbok

Förlorar blod och se detta till offren i verkliga livet. En dröm förkunstar ett offer för något eller någon, men inte förgäves.

Fransk drömbok

Ser fram emot att träffa släktingar eller släktingar. Vad blir mötet? Du hittar svaret i dina känslor i en dröm.

Drömmen där kvinnan såg menstruationsblod beror på känslorna i honom. En god och ljus miljö som följer med situationen talar om glädje och lycka i en snar framtid. Negativa känslor dikterar tvärtom sorg och sjukdom..

Esoterisk drömbok

Förvänta sig menstruation och se dem inte tömma förhoppningar om hjälp från släktingar. Om menstruationen plötsligt började, förvänta dig sjukdom eller förlust. En stor mängd blod lovar många stora problem. Aktuellt blod i dina ben varnar dig för en okontrollerad situation som kommer att utvecklas inom en snar framtid.

Familjens drömbok

Oväntade perioder för familjeproblem. Att se smutsiga saker avslöja hemligheter som kan förstöra ditt rykte. Blodet rinner ner i benen? Sleep talar om kvinnors sjukdomar och ringer till en läkare.

Gemensam drömbok

Såg du menstruationsblod på en annan kvinnas kläder? Detta är ett ödesrop. Du måste helt enkelt ta hand om den här personen. Om du har obehagliga känslor, titta närmare på den här personen, kanske detta är din fiende och avundsjuk.

Drömde om en man

En dröm för en man talar om sin inre djurinstinkt. En dröm avslöjar ett rovdjurs fulla maskulina potential. Blod på benen till den vördda närheten till kropp och ande med den utvalda. Konflikter på jobbet, om du såg kvinnors sanitära kuddar. Blod på mäns saker talar om stor tillgivenhet för en partner.

Drömde om menstruation i en dröm vad det är

Många tolkar är säkra på att om en kvinna drömmer om hennes perioder och blod, så är detta bara en återspegling av hennes känslomässiga tillstånd, vars intensitet inträffar under perioden före början av menstruationscykeln.

Vissa drömböcker rekommenderar inte att uppmärksamma drömmar om den tid då menstruationen redan har kommit - detta är en återspegling av någon del av verkligheten. För att korrekt tolka drömmen, som var en dröm i sig, och inte under påverkan av de ovannämnda faktorerna, måste du vara uppmärksam på detaljer

För att korrekt tolka drömmen, som var en dröm i sig, och inte under påverkan av de ovannämnda faktorerna, måste du vara uppmärksam på detaljer.

Vad drömmer kvinnor om menstruation

Olika drömböcker tolkar situationen på sitt eget sätt om en kvinna drömmer om en period i en dröm.

Till exempel hävdar Millers drömbok om man drömde om att vara gravid till ett framgångsrikt födelse av ett barn och hans fortsatta välbefinnande. En sådan dröm lovar födelsen av ett friskt och begåvat barn.

Tolkning av Wangis drömbok försäkrar läsarna att detta är ett bra tecken - om en kvinna drömmer om blod i en dröm är menstruation inget undantag i detta alternativ.

Om de drömde om en ung flicka, speciellt om de plötsligt gick, är det för en framgångsrik lösning på problem: ökning, arv, lönebonus och bonus osv. Etc. Inga speciella ansträngningar krävs för att uppnå framgång. Det är bara att i flickan eller kvinnan som de drömde om skulle en vit rand komma.

Varför drömmer jag om blod hemma

För korrekt tolkning av en sådan dröm är detaljerna viktiga:

om du drömmer om dina perioder på dina underbyxor under en oväntad period (de gick plötsligt) - detta är en föregångare av hinder och hinder som du kommer att stöta på i en nära framtid på din väg;

om de hade en dröm med en annan person, betyder det att motståndaren kommer att besegras och situationen kommer att lösas i riktning mot drömaren;

om du drömmer om månadsvis blod på remsan - detta är ett efterlängtat möte med nära och kära.

Mycket beror på färgen på det drömda blodet: ljust och ljust blod - till det snart glada mötet, tjockt blod - på släktingens sjukdom.

Menstruera en flicka i en dröm

En dröm där blod drömmas i en dröm för en tjej uppvisar ofta något bra, men det är viktigt att komma ihåg hur rikliga och starka de drömde och hur hon reagerade på det faktum att de redan hade börjat:

om flickans menstruation var mycket stark, under denna period skulle flickan förvänta sig ett förslag till äktenskap, graviditet är möjligt;

för en gift kvinna, den snart ankomsten av gäster som hon inte har sett på länge och de trevliga sysslor som är förknippade med detta;

om du hade en månatlig dröm för en tjej som för närvarande är i en aktiv sökning efter ett jobb - en dröm betyder en inbjudan till ett lönsamt samarbete;

om de drömde om en flicka, och blodet orsakar henne en obehaglig känsla av avsky - detta är skvaller och krossar runt hennes person, måste du vara försiktig med din vänskrets;

om blödningen var så riklig att flickan färgade blod runt (kläder, möbler, blod flödar rikligt i benen, etc.) - till en situation i livet som kommer att orsaka besvärlighet, måste du bli av med några livskomplex.

Varför drömmer menstruationen om de inte är det?

Om flickorna gick först, till en trevlig överraskning eller ett intressant äventyr;

Om de går med en kvinna under graviditeten - till en framgångsrik födelse av en frisk och begåvad baby;

En sådan dröm för en man är en dålig harbinger - det betyder snart problem och problem, om han ser dem på en vit kudde eller på händerna - i verkliga livet visar han ett överdrivet intresse för någon annans liv och detta ögonblick kommer att spela ett trick på honom.

Vissa drömböcker övertygar kvinnor och flickor om att se sådant blod i sömnen betyder något obehagligt. Men de flesta av de framstående skaparna av samma drömböcker är säkra - en sådan dröm är mestadels en dröm om goda och trevliga händelser, som du kan se genom att läsa materialet.

Vad säger drömböcker

Modern drömbok

Tolkningsboken relaterar menstruation till hälsa. Att se blod för en ung flicka innebär ett samtal för att upprätthålla hälsan. Sätt åt alla saker och ta itu med sår. En gravid flicka ska inte vara rädd för en sådan dröm. Han talar om en bra leverans och ett friskt barn. Blodfärgade kläder för problem.

Att drömma för första gången eller återkomma, för den sjuttonde gången, låter dig veta att kroppen praktiskt taget är utmattad och behöver vila. Skydda dig mot stress och fysisk ansträngning. Blod på saker talar om en obehaglig situation.

Om den typ av blod du har börjat få panik, vet du att du är rädd för att visa din ömhet och kärlek till en man

Drömmen försöker berätta för dig att uppmärksamhet bör ägnas åt din skönhet, vänlighet och sensualitet, detta kommer att ge dig en start i ett förhållande

Östra drömbok

Drömtolkning rekommenderar starkt att uppmärksamma din hälsa. Det är värt att kontrollera med en gynekolog för dolda sjukdomar

Såg du blodet på mannen? Snart kommer du att gräla med den här mannen. En dröm är en dröm som ses under dagen.

Kvinnlig drömbok

Se menstruationens blod för sjukdomar på ett feminint sätt. Bli smutsig i blodet för en utdragen och allvarlig sjukdom

Ödet övar dig och uppmanar dig att uppmärksamma dig själv

Drömtolkning Longo

Drömmen tolkas på följande sätt: i verkliga livet har du en barriär som hindrar dig från att se eller spendera en romantisk kväll med en vald. Vänta på besvikelse.

Freuds drömbok

Psykoanalytiker tolkar visionen på följande sätt: när du förbereder dig för en resa, bör du ta dig tid att förbereda dig för avresa, tänka igenom allt till den minsta detalj för att inte bli sen.

Drömtolkning Danilova

Att se blod innebär att förlora något. Förlust kommer att vara viktigt och konkret för dig. Danilova säger att det betyder att bryta upp med en nära och kär.

Millers drömbok

Förlorar blod och se detta till offren i verkliga livet. En dröm förkunstar ett offer för något eller någon, men inte förgäves.

Fransk drömbok

Ser fram emot att träffa släktingar eller släktingar. Vad blir mötet? Du hittar svaret i dina känslor i en dröm.

Drömmen där kvinnan såg menstruationsblod beror på känslorna i honom. En god och ljus miljö som följer med situationen talar om glädje och lycka i en snar framtid. Negativa känslor dikterar tvärtom sorg och sjukdom..

Esoterisk drömbok

Förvänta sig menstruation och se dem inte tömma förhoppningar om hjälp från släktingar. Om menstruationen plötsligt började, förvänta dig sjukdom eller förlust. En stor mängd blod lovar många stora problem. Aktuellt blod i dina ben varnar dig för en okontrollerad situation som kommer att utvecklas inom en snar framtid.

Familjens drömbok

Oväntade perioder för familjeproblem. Att se smutsiga saker avslöja hemligheter som kan förstöra ditt rykte. Blodet rinner ner i benen? Sleep talar om kvinnors sjukdomar och ringer till en läkare.

Gemensam drömbok

Såg du menstruationsblod på en annan kvinnas kläder? Detta är ett ödesrop. Du måste helt enkelt ta hand om den här personen. Om du har obehagliga känslor, titta närmare på den här personen, kanske detta är din fiende och avundsjuk.

Drömde om en man

En dröm för en man talar om sin inre djurinstinkt. En dröm avslöjar ett rovdjurs fulla maskulina potential. Blod på benen till den vördda närheten till kropp och ande med den utvalda. Konflikter på jobbet, om du såg kvinnors sanitära kuddar. Blod på mäns saker talar om stor tillgivenhet för en partner.

Artiklar Om Missbruk Cykeln

Tecken, symptom på ägglossning, hur man beräknar när den inträffar, ingen ägglossning, vad man ska göra


En kvinnas huvuduppgift anses vara fortsättningen av släktet. Naturligtvis är både en kvinna och en man involverad i befruktningen, men huruvida företrädaren för det svagare könet gör graviditet, om hon kommer att föda ett friskt barn, beror bara på sig själv....

När perioderna efter ett missfall kommer orsakerna till förseningen och riklig urladdning

Innehållet i artikelnInnehåll Populära artiklar om försenad missfall Brist på menstruation efter missfall Läs kommentarer 20: Populära artiklar om försenad spontanabort Läs mer Obstetrik, gynekologi, reproduktionsmedicin Försenad menstruation....

Månadsperioder började före schemat med 5, 10 dagar eller 2 veckor

Varför menstruationen kom före schemat?Kvinnlig intim hälsa är ett bräckligt system som är mycket beroende av kroppens hormonbalans. Det är också en känslig mekanism, vars funktion kan påverkas av vad som helst....